Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30"

Transkript

1 Side 1 af 13 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den , kl. 15:30 i Rådhuset, udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater 3. Godkendelse af Billedkunstudvalgets årsberetning for 2014 ( ) 4. Ændring af kommissorium for Københavns Billedkunstudvalg ( ) 5. Høring om "Søjlerne i Vanløse" ( ) 6. Høring om graffiti i københavnske tunneller 7. Ændring af dato for indkøb i august Økonomistatus 9. Ansøgning om værkstøtte til Julie Sass til "Våbenhvile års forestilling" på Overgaden ( ) 10. Ansøgning til værkstøtte til Stine Ljungdalh til Våbenhvile. 100 års forestillinger på Overgaden ( ) 11. Ansøgning til "Mann Beisst Hund" på Overgaden ( ) 12. Ansøgning til "Det kameraløse fotografi" på Fotografisk Center ( ) 13. Ansøgning "Soloudstilling med FOS" på Charlottenborg ( ) 14. Ansøgning til "Staffetten" på Gl. Strand ( ) 15. Ansøgning til Mari Keski-Korsu "Beat the Balance" på Astrid Noacks Atelier ( ) 16. Ansøgning til Åsa Sonjasdottir "Diversitet og Demokrati II" på Astrid Noacks Atelier ( ) 17. Ansøgning til "heritage is commoning" på Astrid Noacks Atelier ( ) 18. Ansøgning til "Heritage is Commoning" på Astrid Noacks Atelier (værkstøtte til Masar Joudi Ajil Saheil) ( ) 19. Ansøgning til "Between thin air og dry ice" på C4 Projects ( ) 20. Ansøgning til "Hjem" på Sydhavn Station ( ) 21. Ansøgning til "Udstillingen KOLLEKTIV" på Sydhavn Station ( ) 22. Ansøgning til "Duoudstilling med Fran Menea & Ditte Gantriis" på Sixty Eight ( ) 23. Ansøgning "Flasher dig - Flasher dig" på Sixty Eight ( ) 24. Ansøgning til "Good Works" i Construction Studio ( ) 25. Ansøgning til Wonderful Trash med Shinya Ishida (Japan) på Third Space ( ) 26. Ansøgning til "Kontur" på Third Space ( ) 27. Ansøgning til "Former for fordrivelse" på CAMP ( ) 28. Ansøgning til "The Fight Club / I tingenes vold" i TOVES ( )

2 Side 2 af Ansøgning til "LEVELS" på TOVES ( ) 30. Ansøgning til "She looked down and saw the pale light widening" på NLHspace ( ) 31. Ansøgning til "Vis din moské" i Osramhuset ( ) 32. Ansøgning til "REPARATION REBUILD" på YNKB ( ) 33. Ansøgning til "Stenbroen blomstrer" på Nuuks plads ( ) 34. Ansøgning til Gavlmalerier i Griffenfeldtsgade ( ) 35. Ansøgning til Taler om tingenes tilstand 68 er-kvindernes syn på samtiden på KVINFO m.fl ( ) 36. Ansøgning til "Iranian Art and Cultural Festival Days" på Københavns Rådhus ( ) 37. Eventuelt 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Til stede: Iben Overgaard, Bettina Camilla Vestergaard, Jytte Høy, Maria Gadegaard, Carina Zunino, Jens Kjær Christensen Afbud: Jens-Kristian Lütken, Tue Hækkerup 2. Godkendelse af referater Godkendelse af referater fra indkøb 2. december 2014 og 23. januar 2015 samt møder 26. november 2014, 2. december 2014 og 27. januar Alle referater er udsendt pr. mail 10. marts Alle referater blev godkendt. 3. Godkendelse af Billedkunstudvalgets årsberetning for 2014 ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget godkender årsberetningen for PROBLEMSTILLING I følge kommissoriet for Billedkunstudvalget, skal udvalget "aflægge årsberetning til Borgerrepræsentationen om udvalgets virke inden 1. juni i det efterfølgende år". Billedkunstudvalget har bedt forvaltningen om at udarbejde en årsberetning for 2014, der også kan fungere som et redskab i udvalgets udformning af de kriterier, der skal lægges til grund for hhv. tilskud til billedkunstneriske projekter og kunstindkøb. Billedkunstudvalget godkendte årsberetningen. Billedkunstudvalgets beretning for Ændring af kommissorium for Københavns Billedkunstudvalg ( ) Billedkunstudvalget skal tage stilling til ændring af kommissorium for udvalget.

3 Side 3 af 13 INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget oversender forvaltningens forslag til nyt kommissorium til godkendelse i Kultur- og Fritidsudvalget. PROBLEMSTILLING I forbindelse med udpegning af ny suppleant for Kunsthallernes repræsentant i billedkunstudvalget har forvaltningsjurist anbefalet, at BR's udpegning af suppleanter formelt indarbejdes i udvalgskommissoriet. Ændringen af kommissoriet blev godkendt af billedkunstudvalget. Udkast til nyt kommissorium for Københavns Billedkunstudvalg marts Høring om "Søjlerne i Vanløse" ( ) Teknik- og Miljøforvaltningen har anmodet Billedkunstudvalget om at afgive høringssvar vedr. projektet "Søjlerne i Vanløse". INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget afgiver et høringssvar til Teknik- og Miljøforvaltningen. PROBLEMSTILLING Teknik- og Miljøforvaltningen, der har ansvaret for Københavns byrum, har anmodet Københavns Billedkunstudvalg om at afgive et høringssvar vedr. projektet "Søjlerne i Vanløse" - der består af syv lysende søjler udført af Peter Stuhr. Bag projektet står en kreds af borgere i Vanløse, der arbejder for, at realisere idéen om et visuelt vartegn og en identitetsskabende fortælling om Vanløse. Projektet finansieres af denne kreds af borgere i Vanløse. I 2010 rejstes den første - og hidtil eneste - søjle på Vanløse Torv, udført af Peter Stuhr. De projekterede seks søjler tænkes opstillet på grunde, hvor de ikke er i vejen og dermed omvendt vil få en overraskende betydning. Stederne er forhåndsgodkendt. Forstået på den måde, at søjlerne ikke vil komme i karambolage med ledningsnettet, eller når de stille og roligt lyser om natten kunne forveksles med lyssignaler. Billedkunstudvalget bad om skriftlig votering vedr. høringssvaret. Udvalget afgav herefter følgende høringssvar: Billedkunstudvalget fandt ikke, at den historiske reference til Vanløse er tydelig, og at det på den baggrund er vanskeligt at se den identitetsskabende værdi for Vanløse, der gør en permanent opstilling af yderligere 6 søjler relevant. Udvalget kunne ikke på baggrund af visualiseringerne se, hvordan søjlerne forholder sig til de enkelte byrum, og derved bliver det identitetsskabende et postulat. soejlerneivanloese_final_low_enkelt(1).pdf 6. Høring om graffiti i københavnske tunneller Kultur- og Fritidsudvalget har bedt Billedkunstudvalget om at afgive høringssvar vedr. projektet

4 Side 4 af 13 "Graffitikunst i københavnske tunneller". INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget afgiver et høringssvar om projektet. PROBLEMSTILLING Kultur- og Fritidsudvalget behandlede i torsdag 19. februar 2015 en ansøgning fra Jens-Peter Brask om et tilskud på kr. til graffiti kunst i københavnske tunneller. Jens-Peter Brask ønsker at omdanne fem udvalgte tunneller til kunsthaller for graffittikunst. Ifølge Jens-Peter Brask er projektet spændende, fordi det trækker en kunstart, som længe har været udskældt, ind i byens tunneller, hvor den bliver gjort lovlig og acceptabel. Tunnellernes vægge vil fungere som lærreder, hvor en gruppe eller en enkelt kunstner vil udføre sine malerier. Projektet vil vare et år og involvere forskellige generationer af danske graffittikunstnere samt udenlandske graffittikunstnere. Den enkelte kunstner eller gruppe får en tunnel stillet til rådighed i en periode på seks måneder, og hver tunnel vil således skifte udtryk to gange årligt. De udvalgte tunneller befinder sig på/ved: - Langebro - Sølvgade ved Statens Museum for Kunst - Sølvgade ved Kongens Have - Blegdamsvej - Østerbrogade Kultur- og Fritidsudvalget imødekom ansøgningen fra Jens-Peter Brask, men før projektet kan sættes i gang, skal det i høring i billedkunstudvalget. Samtidigt pegede Kultur- og Fritidsudvalget på at Sølvgadetunnellen udgik og der i stedet for blev peget på tunneller under Østerbrogade. Billedkunstudvalget bad om skriftlig votering vedr. høringssvaret. Udvalget afgav herefter følgende høringssvar: Billedkunstudvalget fandt, at det er en god idé at anvende tunnellerne til streetart. Udvalget anførte helt generelt, at der skal være plads til streetart i en storby som København. Ansøgning og beslutning i KFU vedr. graffiti i tunneller,19. februar 2015 Ansøgning og budget fra Jens-Peter Brask. Grafitti i københavnske tunneller.pdf Mail fra TMF om foreløbig holdning til graffitigallerier i københavnske tunneller 7. Ændring af dato for indkøb i august 2015 INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget flytter udvalgets indkøbstur fra fredag 28. august til fredag 21. august. PROBLEMSTILLING I den oprindelige planlægning af udvalgets mødeplan for 2015 havde man taget bl.a. udgangspunkt i at kunstmessen Chart Art Fair på Charlottenborg lå i sidste weekend i august. Denne er nu fastlagt til august. Billedkunstudvalget udsatte beslutningen til næste møde. 8. Økonomistatus Orientering om status på billedkunstudvalgets økonomi for 2015 pr. 4. marts. Billedkunstudvalget tog oversigten til efterretning.

5 Side 5 af 13 Økonomistatus 4. marts 2014.xlsx 9. Ansøgning om værkstøtte til Julie Sass til "Våbenhvile års forestilling" på Overgaden ( ) INDSTILLING OG Våbenhvile. Beskrivelse.docx PRODUKTION AF NYE VÆRKER.docx CV dk januar 2015.docx Billedbilag. Julie Sass.docx 10. Ansøgning til værkstøtte til Stine Ljungdalh til Våbenhvile. 100 års forestillinger på Overgaden ( ) INDSTILLING OG Stine Ljungdalh kb.pdf CV pdf b2big.jpg 11. Ansøgning til "Mann Beisst Hund" på Overgaden ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr. Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Projektbeskrivelse.pdf Budget og finansieringsplan.pdf CV.pdf 12. Ansøgning til "Det kameraløse fotografi" på Fotografisk Center ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr.

6 Side 6 af 13 Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Fondsansøgning_KBH_Det kameraløse.pdf Det kameraløse_koncept.pdf Budget_Det kameraløse fotografi.pdf kunstnercver.pdf foto.docx..pdf 13. Ansøgning "Soloudstilling med FOS" på Charlottenborg ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr. Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Følgebrev.Kbh.Kommune.docx Projektbeskrivelse_FOS.doc Budget.Finansieringsplan.KbhKommune.FOS.xlsx FOS-ideudvikling.docx FOS_CV.docx 14. Ansøgning til "Staffetten" på Gl. Strand ( ) Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr. Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Projektbeskrivelse_Stafetten.pdf Budget-final_ansøgning_kk.xlsx Finansieringsplan_kk.xlsx SuperflexCV.pdf Anmeldelser.docx 15. Ansøgning til Mari Keski-Korsu "Beat the Balance" på Astrid Noacks Atelier ( ) Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr. Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Beat the Balance.pdf BUDGET OG FINANSIERINGSPLAN MARI KESKI.pdf CV for Mari Keski-Korsu CV_AMALIE FREDERIKSEN.pdf 16. Ansøgning til Åsa Sonjasdottir "Diversitet og Demokrati II" på Astrid Noacks Atelier ( )

7 Side 7 af 13 INDSTILLING OG _Diversitet og Demokrati II_.pdf BUDGET OG FINANSIERINGSPLAN ÅSA SONJASDOTTER.pdf Asa_Sonjasdotter_work_examples.pdf Biography AsaSonjasdotter.pdf CV_Amalie_Frederiksen.pdf 17. Ansøgning til "heritage is commoning" på Astrid Noacks Atelier ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. endelig projektskriv.docx budget-finansering Sheet1.pdf 004 SAMLET CV KUNSTNERE.pdf CV kuratorgruppe samlet.pdf 18. Ansøgning til "Heritage is Commoning" på Astrid Noacks Atelier (værkstøtte til Masar Joudi Ajil Saheil) ( ) INDSTILLING OG Tony&TariqShow_Dom.docx Budget.xlsx Budget_note.docx Billeddokumentation_Masar.pdf borsenanmeldelse.jpg 19. Ansøgning til "Between thin air og dry ice" på C4 Projects ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr.

8 Side 8 af 13 Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. betweenthinair_projekt.pdf betweenthinair_budget.pdf jan2015cv-bdny.pdf portfoliojan2015ny1.pdf udstillingsaftale_c4_berit_ny.pdf 20. Ansøgning til "Hjem" på Sydhavn Station ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr. Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. 1.Projektbeskrivelse af Heidi Hove.pdf 2.Budget og Finansieringsplan af Heidi Hove.pdf 3.CV af Heidi Hove.pdf 4.Portfolio af Heidi Hove.pdf 5.Div. Anmeldelser af Heidi Hove.pdf 21. Ansøgning til "Udstillingen KOLLEKTIV" på Sydhavn Station ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr. til udstillingen. Billedkunstudvalget besluttede at give afslag til projektet på baggrund af prioritering blandt projekt.pdf budget.pdf CV for Ragnhild May3.pdf 22. Ansøgning til "Duoudstilling med Fran Menea & Ditte Gantriis" på Sixty Eight ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. ProposalSixtyEight.pdf Budget.pdf CVgantriis_dec2014.pdf FranMeana_CV_Jan2015.pdf

9 Side 9 af 13 visueltdokfran-ditte.pdf Frieze Magazine Archive Archive Fran Meana.pdf Culture and Recreation at Westfälischer Kunstverein (Contemporary Art Daily).pdf Hanging From the Frame City Arts.pdf Iben Cv One Page.pdf Cv på kurator Iben Bach Elmstrøm.msg 23. Ansøgning "Flasher dig - Flasher dig" på Sixty Eight ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Flasherdig-Flasherdig..pdf Visueldokumentation.pdf Budget.pdf Gro Sarauw CV.pdf Susan Conte_CV 2015.pdf Artist of the week #8 Gro Sarauw.pdf PolitikkenSixtyEight.jpg Young V22 Studios reviewed atractivoquenobello.pdf Fatima Hellberg on je suis féministe at Penarth Centre, London.pdf Iben Cv One Page.pdf 24. Ansøgning til "Good Works" i Construction Studio ( ) INDSTILLING OG Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Projektbeskrivelse.pdf CVer samlet.pdf Budget.pdf Pressemeddelelse Inevitable.pdf Andel31 Soloway press.pdf Andel 31 Good Works udstillingsaf kbh budvalg.pdf 25. Ansøgning til Wonderful Trash med Shinya Ishida (Japan) på Third Space ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr.

10 Side 10 af 13 PROJEKTBESKRIVELSE_Shinya_Ishida.pdf CV shinya ishida2014.pdf Ishida Shinya billeddokumentation.pdf Budget_Shinya_Ishida.pdf OmThirdSpace_2.pdf 2014_MiriamNielsen_ CV_ThirdSpace.pdf 26. Ansøgning til "Kontur" på Third Space ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. til udstillingen. Udvidet_Projektbeskrivelse_Kontur.pdf Budget_Kontur.pdf ditte.cv.2015.feb.pdf DitteKnusTønnesen.thirdspace.pdf CV_SARALAUB.pdf Sara_Laus_Scroll_Skitse.jpg CV_Myne_Soe_2015.pdf Scanned mirror#1_mynesøepetersen.jpg MiriamNielsen_ CV_2015.pdf Miriam_Nielsen_Billedeksempler_2015.pdf ThirdSpace_ pdf Anmeldelser.docx 27. Ansøgning til "Former for fordrivelse" på CAMP ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Bruguera-Ostojic.pdf CAMP.budget.former for fordrivelse.pdf CV Tanja Ostojić.pdf CV_Tania Bruguera.pdf CAMP_projektpræsentation_KBU.pdf 28. Ansøgning til "The Fight Club / I tingenes vold" i TOVES ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr

11 Side 11 af 13 Projektbeskrivelse.pdf Cv_NLH2015.pdf Budget+finansiering.docx Udstillingsaftale 2015 copy.pdf Anmeldelser.docx 29. Ansøgning til "LEVELS" på TOVES ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Ansøgning til udvalg LEVELS KKB Projektbeskrivelse.pdf LEVELS KKB Budget.pdf LEVELS TOVES Visuals.pdf Annika Kuhlmann Bio.pdf CV Andreas Ervik.pdf CV LEVELS AF, AW, ANW, CKT.pdf CV_Amalia_Ulman.pdf CV-Korakrit-Arunanondchai.pdf Udstillingsinvitation TOVES AF.pdf 30. Ansøgning til "She looked down and saw the pale light widening" på NLHspace ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Projektbeskrivelse_Julia Calver_NLHspace.pdf CV_Julia Calver_NLHspace.pdf Billeder_Julia Calver_NLHspace.pdf Budget_Julia Calver_NLHspace.pdf 31. Ansøgning til "Vis din moské" i Osramhuset ( ) INDSTILLING OG Billedkunstudvalget bevilgede en underskudsgaranti på kr. Projektbeskrivelse_billedkunststøtte.pdf Samlet_budget.pdf Katrine_Moebius_CV.pdf Sidsel_Stenbek_CV.pdf

12 Side 12 af 13 Anna_Westergaard_CV.pdf 32. Ansøgning til "REPARATION REBUILD" på YNKB ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr. reparation rebuild projektskriv.pdf Budget_finansering Sheet1.pdf KONTO CV.pdf thomas_opdateret cv, 2014.pdf Morten Bencke CV_januar2015.pdf CV Kirsten Dufour 2014.pdf cv finn.pdf 33. Ansøgning til "Stenbroen blomstrer" på Nuuks plads ( ) Projekt timer.docx CV for deltagere i The Cute.docx BUDGET FOR FERNISERING AF.docx 34. Ansøgning til Gavlmalerier i Griffenfeldtsgade ( ) INDSTILLING OG Forvaltningen indstiller, at Billedkunstudvalget bevilger en underskudsgaranti på kr. Projektbeskrivelse.pdf Budget og Finansieringsplan.pdf CV.pdf Skitse gavl 1.jpg Skitse gavl 2.jpg 35. Ansøgning til Taler om tingenes tilstand 68 er-kvindernes syn på samtiden på KVINFO m.fl ( ) INDSTILLING OG

13 Side 13 af 13 projektbeskrivels-68-kvinder.pdf Mail med nye oplysninger om tidsplan og udstillingssteder cv-tonje-eliasson.pdf budget-finansieringsplan-68kvinder.pdf 36. Ansøgning til "Iranian Art and Cultural Festival Days" på Københavns Rådhus ( ) INDSTILLING OG Projektbeskrivelse Festival event juni 2015.pdf 10 specielt udvalgte kunstnere ifm. vores fondsansøgning..msg Marjan CV, Ed pdf Olav CV, English ed. 27th. January 2015.pdf BUDGET Iranian Art and Cultural Festival Days.docx Mayor answer to MehrAzad Gallery.pdf 37. Eventuelt

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Side 1 af 12 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 14.06.2016, kl. 15:30 i Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater fra indkøb 15. april og møde 19. april (2016-0242333)

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Side 1 af 9 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 30.08.2016, kl. 15:30 i Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater fra indkøb 10. juni 2016 og møde 14. juni

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Side 1 af 14 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 09.02.2016, kl. 15:30 i Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater (2016-0025808) 3. Økonomistatus (2016-0025767)

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Side 1 af 10 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 11.10.2016, kl. 15:30 i Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater fra indkøb 26. august og møde 30. august

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 Side 1 af 8 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 27.10.2015, kl. 15:30 i Rådhuset, Mødelokale C, 2. sal 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater fra indkøb 21. august og møde

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 Side 1 af 14 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 06.02.2017, kl. 15:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater fra møde 22. og indkøb 25. nov.

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 Side 1 af 10 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 25.08.2015, kl. 15:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater fra indkøb 29. maj og møde 30.

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Side 1 af 10 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 12.06.2017, kl. 15:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse c 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra møde 24. april 2017 (2017-0226810)

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Side 1 af 12 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 22.11.2016, kl. 15:30 i Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra møde 11. oktober 2016 (2016-0388494) 3.

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Side 1 af 18 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 24.04.2017, kl. 15:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering om donation af skulptur (2017-0165398) 3. Orientering

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 Page 1 of 13 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 25.02.2019, kl. 15:30 i Se mail 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referater fra indkøb og møde i dec. 2018 (2019-0043489) 3. Økonomistatus pr.

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 Side 1 af 11 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 30.10.2017, kl. 15:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Udstilling af Billedkunstudvalgets indkøb 2014-2017 (2017-0350879)

Læs mere

Sølvgade v. SMK : 28 meter x 2 = 56 m / 11 pieces à 20 spray = 240 spray à 50 DKK = 11.000 DKK ex. moms

Sølvgade v. SMK : 28 meter x 2 = 56 m / 11 pieces à 20 spray = 240 spray à 50 DKK = 11.000 DKK ex. moms Graffiti & Kunst i det offentlige rum 5 t u n n e l l e r i K ø b e n h a v n : L a n g e b r o / S ø l v g a d e v e d S M K / S ø l v g a d e v e d K g s H a v e / B l e g d a m s v e j / Ø s t e r b

Læs mere

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30

Københavns billedkunstudvalg - Dagsorden d , kl. 15:30 Side 1 af 15 KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 04.09.2017, kl. 15:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden 2. Økonomistatus (2017-0298262) 3. Godkendelse af referater

Læs mere

Beslutningsprotokol. mandag den 2. december 2013

Beslutningsprotokol. mandag den 2. december 2013 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Beslutningsprotokol for møde i Københavns Billedkunstudvalg mandag den 2. december 2013 Til stede:

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. 6. juni 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 7 Mødedato: 28.05.2014 Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil

Læs mere

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen KØBENHAVNS BILLEDKUNSTUDVALG Beslutningsprotokol for møde i Københavns Billedkunstudvalg tirsdag den 4. marts 2014 Til stede: Rune Dybvad, Jens Kjær Christensen,

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat NOTAT Til forvaltningerne Indledende høring om mødeplan 2018 1. Høring i forvaltningerne BR-Sekr. har udarbejdet et udkast til

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden 26-06-2014 kl. 16:45 Udvalgsværelse 1 Medlemmer Dorthe la Cour Hanne Agersnap Søren P. Rasmussen Ib Carlsen Jens Timmermann Finn Riber Rasmussen Henrik Bang Ekstraordinært

Læs mere

REFERAT. for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87

REFERAT. for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87 REFERAT for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87 1. Spørgsmål fra borgere og oplæg (2013-0249729) 1 2. Godkendelse af dagsordenen (2013-0249744) 2 3. Oplæg om Københavnertunnelen (2013-0249823)

Læs mere

BORGERREPRÆSENTATIONEN. for mødet den , kl. 16:00 i Borgerrepræsentationens mødesal

BORGERREPRÆSENTATIONEN. for mødet den , kl. 16:00 i Borgerrepræsentationens mødesal BORGERREPRÆSENTATIONEN DAGSORDEN for mødet den 22.06.2017, kl. 16:00 i Borgerrepræsentationens mødesal 53. Mødeplan 2018 for Borgerrepræsentationens ordinære møder (2017-0218764) 2 Side 2 Side 3 Side 4

Læs mere

REFERAT for mødet den 12.11.2014, kl. 16:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal

REFERAT for mødet den 12.11.2014, kl. 16:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal Side 1 af 13 KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 12.11.2014, kl. 16:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal 1. Godkendelse af dagsorden (2014-0174235) 2. Godkendelse af beslutningsprotokol

Læs mere

Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen, Knud Johnsen, Steen Reinhold Jeppson og Svend Aage Sørensen.

Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen, Knud Johnsen, Steen Reinhold Jeppson og Svend Aage Sørensen. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

3. KUNSTSTRATEGIENS AKTØRER RAPPORT

3. KUNSTSTRATEGIENS AKTØRER RAPPORT 3. KUNSTSTRATEGIENS AKTØRER RAPPORT 1 INTERESSENTERNES SAMLEDE KOMMENTARER OG ANBEFALINGER Under udarbejdelsen af Kunststrategien, har forvaltningen afholdt en række møder med interessenter. Formålet med

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.00 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

REFERAT for mødet den 06.05.2015, kl. 15:00 i Rådhuset, 2. sal, Udvalgsværelse C

REFERAT for mødet den 06.05.2015, kl. 15:00 i Rådhuset, 2. sal, Udvalgsværelse C Side 1 af 16 KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 06.05.2015, kl. 15:00 i Rådhuset, 2. sal, Udvalgsværelse C 1. Godkendelse af dagsorden (2015-0062246) 2. Godkendelse af beslutningsprotokoller

Læs mere

KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG. for mødet den , kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal

KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG. for mødet den , kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal Side 1 af 13 KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 20.02.2017, kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal 1. Godkendelse af dagsorden (2017-0076393) 2. Godkendelse af beslutningsprotokol

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Tirsdag den 26. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Lille Stue, KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Charlotte M. B. Nielsen

Læs mere

ANSØGNING OM 42.000 TIL PROJEKTET BEAT TO THE BALANCE

ANSØGNING OM 42.000 TIL PROJEKTET BEAT TO THE BALANCE Til: København Kommunes Billedkunstudvalg København, 24. Februar 2015 ANSØGNING OM 42.000 TIL PROJEKTET BEAT TO THE BALANCE EN SAUNAINSTALLATION AF MARI KESKI-KORSU Beat to the Balance er et nyt, interdisciplinært

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen. Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 13 Mødedato: 06.09.2012 Tidspunkt: Kl. 09.00 17.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget 2018-2021 Dagsorden 4. september 2018 kl. 17:00 Rådhuset, udvalgsværelse 2, 2. sal Indkaldelse Morten Rauff Torben Sørensen Tom Nordvi Jensen Anders Ravn Sørensen Anni Frisk Carlsen

Læs mere

2011-2012 Udgifter Egenfinanciering

2011-2012 Udgifter Egenfinanciering BUDGET FOR FESTIVAL FOR SAMTIDSKUNST 2012 2011-2012 Udgifter Egenfinanciering Festivalsekretariat Festivalleder 950.000 Administration og controlling 406.000 Koordinator af fundraising og sponsorater 406.000

Læs mere

KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG. for mødet den , kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal

KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG. for mødet den , kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal Side 1 af 13 KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 09.11.2016, kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal 1. Godkendelse af dagsorden (2016-0330966) 2. Godkendelse af beslutningsprotokol

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat. fra Kultur & Fritidsudvalg

Referat. fra Kultur & Fritidsudvalg Referat fra Kultur & Fritidsudvalg Mødedato: Tirsdag den 22. september 2015 Mødetidspunkt: 15:00-16:00 Mødested: Deltagere: Mødelokale 3 Esbjerg Rådhus Jakob Lose (V), Annemette Knudsen Andersen (V), Mussa

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Åbning af parkeringspladser på kommunale institutioner. Åbning af 220 pladser (ud af de 400 besluttede) ved 16 kommunale institutioner.

Åbning af parkeringspladser på kommunale institutioner. Åbning af 220 pladser (ud af de 400 besluttede) ved 16 kommunale institutioner. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 4. juli 2018 Bilag 1 Overblik over den politiske behandling Borgerrepræsentationen den 1. oktober 2015 Afstemningsprogram til budgetforslag

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. < > Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 10 Mødedato: 4.09.014 5.09.014 9.09.014 30.09.014 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 13-1 3. sal (ved direktionssekretariatet) REFERAT

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 4 Mødedato: 11.04.2018 Tidspunkt: kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale Astrid Noack, 4. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Blad nr. 2956 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Afbud: Annie Larsen, Susanne Malmstrøm, Ulla Thorbjørn Hansen, Per Vibskov Nielsen Fraværende uden afbud: Paul Bundgaard Dagsorden Beslutning

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3, 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3, 5. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: 20.06.2017 Tidspunkt: kl. 9-16 Sted: Lokale 3, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

REFERAT. Billedkunstrådet

REFERAT. Billedkunstrådet REFERAT Billedkunstrådet mandag d. 31. august 2015 kl. 09:00 Lemtorpskolen Mødet hævet kl. 11:00 Deltagere og afbud: Amanda Christensen Gerd Rathje Klavs Weiss Kristian Tikøb Lars Olsson Michael Bank Christoffersen

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat Havnebestyrelsen's møde Mandag den 10-12-2007 Kl. 14:45 Udvalgsværelse 3

Referat Havnebestyrelsen's møde Mandag den 10-12-2007 Kl. 14:45 Udvalgsværelse 3 Referat Havnebestyrelsen's møde Mandag den 10-12-2007 Kl. 14:45 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Jørn Jensen, Knud Albertsen, Steen Gundertofte, Jørgen S. Lundsgaard, Grete Schødts, Bruno Hansen Afbud: Niels

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune.

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 3. sal, lokale 402 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Knud Johnsen (næstformand),

Læs mere

Billedkunstrådet, Syddjurs Kommune

Billedkunstrådet, Syddjurs Kommune Billedkunstrådet, Syddjurs Kommune Møde den 24. august 2010, kl. 09.00. Mødet afholdes hos Sverre Tveito Holmen i Egens Havhuse. Dagsorden sendt til: Anders Barslund Christensen, Magda Høegh, Merete Erbou

Læs mere

2. INDSATSOMRÅDER OG INITIATIVER BESKRIVELSE

2. INDSATSOMRÅDER OG INITIATIVER BESKRIVELSE 2. INDSATSOMRÅDER OG INITIATIVER BESKRIVELSE 1 Et åbent og sammenhængende kunstmiljø i København kommer ikke af sig selv. Derfor er Kunststrategiens fire indsatsområder konkretiseret i forskellige initiativer,

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 20. juni 2019 Kl. 14:00. Medlemmer. Bemærkning:

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 20. juni 2019 Kl. 14:00. Medlemmer. Bemærkning: Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 14:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER

KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER Retningslinjer - Kulturfonden - 2017 Kulturfondens formål... 3 Hvad støtter Kulturfonden?... 3 Hvad bliver der lagt vægt på?... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvornår

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

Aalborg Kommunes Kunstfond. Beretning Tlf Fax Godthåbsgade Nørresundby. KUNSTFONDEN Postboks 218

Aalborg Kommunes Kunstfond. Beretning Tlf Fax Godthåbsgade Nørresundby. KUNSTFONDEN Postboks 218 Aalborg Kommunes Kunstfond Beretning 2011 KUNSTFONDEN Postboks 218 Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Tlf. 9931 4000 Fax 9931 4153 www.aalborgkommune.dk kultur-fritid@aalborg.dk Indhold: Side Bestyrelse og

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Fritidsrådet. Onsdag den kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset

Fritidsrådet. Onsdag den kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset Fritidsrådet Onsdag den 29.08.2012 kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset Medlemmer Pernille Beckmann - KFU Jette Andersen - KFU Inge Wulff - AOF Arne Ipsen - FOF Leif Jørgensen Tune Borgerhus Jytte Schou

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, mandag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 180 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden Sag nr. 2 Gensidig præsentation Sag nr. 3 Gennemgang

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg. 5. april 2013 Jour.nr.: Statens Kunstråds Internationale Billedkunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 11. 12.03.2013 Tidspunkt: 11.03.2013: kl. 10 16 12.03.2013: kl. 09 16 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:35 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Bygnings- og Arkitekturudvalget 17-12-2018 17:35 1 (Åben)

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Kontrakt & manual for OK Corral Project Space

Kontrakt & manual for OK Corral Project Space Kontrakt & manual for OK Corral Project Space UDSTILLINGSPERIODE Den/de udstillende kunstnere kan udstille i en periode på to eller tre uger. Perioden inkluderer installationstid, udstillingen selv og

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 31. august 2015 Tid 11:00 Sted Feyersgate 7, Larvik NB. Fraværende Bjarne Kvist, Ole Rørbæk Jensen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand

Læs mere

Vedrørende egen driftundersøgelse om BR 19/07 cykelrute langs søerne

Vedrørende egen driftundersøgelse om BR 19/07 cykelrute langs søerne Teknik- og Miljøforvaltningens direktion Rådhuset, 1. sal, vær. 34 Postboks 444 1505 København V 04-11-2009 Sagsnr. 2009-60034 Brev er d.d. fremsendt pr. e-mail. Vedrørende egen driftundersøgelse om BR

Læs mere

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5 Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 15-09-2010 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5 Deltagere: Kim Nguyen, Fadil Bucan, Curt Sørensen, Nebiye Corap, Banafsheh Razavian, Siham Christensen, Jørgen Tollef Dresler,

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Auning Bibliotek Torvegade 1, 8963 Auning Dato: Onsdag den 2. december 2015 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Mogens Buhl

Læs mere

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Økonomiudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Økonomiudvalget 17-12-2018 17:00 1 (Åben) Godkendelse af forslag til kommissorium

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Referat åben Mødedato 04. september 2013 Mødetidspunkt 00.00 Mødelokale Skriftlig votering Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 00.00

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Oversigt over politisk behandling

Oversigt over politisk behandling Oversigt over politisk behandling Teknik- og Miljøforvaltningen indstiller, at Teknik- og Miljøudvalget overfor Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen anbefaler, 1.at godkende forslag til lokalplan

Læs mere

ØSTERBRO LOKALUDVALG

ØSTERBRO LOKALUDVALG DAGSORDEN for mødet den 26.03.2015, kl. 19:00 i Kildevælds Sogns Plejehjem, Helsingborggade 16, 2100 Kbh. Ø 1. Borgernes 20 minutter (2015-0071908) 1 2. Godkendelse af dagsorden (2015-0071908) 2 3. Kultur

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne Side 1 af 6 Idrætsrådet Referat 23.02.2015 i Karlslunde-Hallerne 19.30-21.30 (Forplejning 18.30-19.30) Medlemmer: Knud Høyer, formand Ole Nielsen, næstformand Jørgen Nielsen Peter Roslev Sven Edelmann

Læs mere

REFERAT. Kultur og Fritidsudvalget. Tirsdag den 2. oktober 2007 kl

REFERAT. Kultur og Fritidsudvalget. Tirsdag den 2. oktober 2007 kl REFERAT Tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 16.00 i mødelokale F7 (lokale E303 bunkerne) Frederikssund Rådhus Torvet 2, Frederikssund. Mødedeltagere: Grethe Olsen, Kenneth Jensen, John Schmidt Andersen og

Læs mere

Page 1 of 14 Referat Kulturelt Samråd Kulturelt Samråd Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 11. september 2007 16:30 Kattegatsiloen, Silovej 8, Frederikshavn Mødet afholdes i lokale 5, 3. etage. Poul

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

REFERAT for mødet den , kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal

REFERAT for mødet den , kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal Side 1 af 12 KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 09.09.2014, kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal 1. Godkendelse af dagsorden (2014-0128391) 2. Godkendelse af beslutningsprotokol

Læs mere

KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG. for mødet den , kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal

KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG. for mødet den , kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal Side 1 af 18 KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 22.05.2017, kl. 16:30 i Rådhuset, Udvalgsværelse C på 2. sal 1. Godkendelse af dagsorden (2017-0207267) 2. Godkendelse af beslutningsprotokol

Læs mere

DAGSORDEN. Jens Peter Jellesen (V) (Formand) Helle Thomsen (A) (Næstformand) Jytte Schmidt (A) Hans Jørgen Hitz (L) Hans Erik Husum (V)

DAGSORDEN. Jens Peter Jellesen (V) (Formand) Helle Thomsen (A) (Næstformand) Jytte Schmidt (A) Hans Jørgen Hitz (L) Hans Erik Husum (V) Sundhedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 07/2007 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. september 2007 Start kl. : 12.00 Slut kl. : Sundhedsudvalget Jens Peter Jellesen (V) (Formand) Helle Thomsen (A) (Næstformand)

Læs mere

INDRE BY LOKALUDVALG. for mødet den , kl. 18:30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6

INDRE BY LOKALUDVALG. for mødet den , kl. 18:30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6 INDRE BY LOKALUDVALG REFERAT for mødet den 16.08.2018, kl. 18:30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6 1. Reklamestander ved Østergade 47 (2018-0217955) 2 2. Reklamestander ved Østergade 32-34 (2018-0219645)

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget

Bygningsforbedringsudvalget Referat Dato: Tirsdag den 14. april 2015 Mødetidspunkt: 17:00 Møde afsluttet: 18:15 Mødelokale: Kystagerparken, Høvedstensvej 45 Medlemmer: René Langhorn, Maria Staghøj Durhuus, Peter Lougart, Morten Høybye

Læs mere

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Torsdag den 11. juni 2015 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Jens Holst Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 13. december 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 13. december 2012 Referat torsdag den 13. december 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til

Læs mere

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6 Referat Handicapråd Mødedato: 26. februar 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 2, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-06-2017-13-06-2017 13.06.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget. Lukket referat. 19. april 2010. For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen

Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget. Lukket referat. 19. april 2010. For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget 19. april 2010 For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen 36. Forslag til beslutning om VM-fodbold 2010 på Storskærm 85 37. Frederiksberg Idræts-Unions årsregnskab 2009

Læs mere

Møde i Bestyrelsen INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

Møde i Bestyrelsen INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Hotel EUROPA ROYALE, Franceza St 60, 030106, Bucharest Sector 3, Romania Mødetidspunkt Den 30. oktober 2015 kl. 15:30-17 Deltagere

Læs mere

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde Side 1 torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Tilstede Kåre Harder Olesen (V) Ove E. Dalsgaard (A) Karen Harsbo Gitte Juul Afbud/Fraværende Tom Nielsen (A)

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 Dato: Mandag den 23. januar 2017 Start kl.: 14:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian Stougaard

Læs mere

Eksterne deltagere: Maj-Britt Fahnøe og Jens Peter Langberg fra afdeling for Flextrafik, Movia.

Eksterne deltagere: Maj-Britt Fahnøe og Jens Peter Langberg fra afdeling for Flextrafik, Movia. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Torsdag den 28. marts 2019 kl. 9.30-12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Bjarne Mortensen (formand), Joan Jensen (næstformand), Arne

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

REFERAT. Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 31. januar 2017 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102

REFERAT. Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 31. januar 2017 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102 REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 31. januar 2017 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102 Til stede: Arne Bjørn Nielsen, Arvin Storgaard, Bjarne Mortensen,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 12-01-2009 Mødested: Gæstekantinen Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:58 Afbud: Ella Skjellerup og Holger Mikkelsen Fraværende:

Læs mere

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6 Dagsorden Handicapråd Mødedo: 26. februar 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 2, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Præsention af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender

Læs mere