Elektrokul A/S. Kemikalier

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Elektrokul A/S. Kemikalier"

Transkript

1 Elektrokul A/S Kemikalier

2 Deioniseringsmiddel MB46LT MB46 LT og MB9 er deioniseringsmidler i høj kvalitet til direkte rengøring af procesvand, som indeholder spor af jern eller en anden metallegering. Forholdet mellem de indgående komponenter er skræddersyet til en effektiv neutralisering af kationer i procesvandet. Dette giver et deioniseringsmidler med meget lang levetid. Forpakning MB46 LT sælges i forpakninger på 25 liter i sæk eller spand. MB9 sælges i forpakning med 50 liter i tønde. MB20 MB20 har en sammensætning på 40 % kationer og 60 % anioner. Det giver et deioniseringsmiddel, som er særlig velegnet til at rense procesvand ved trådgnistning i hårdmetal. Forpakning MB20 sælges i forpakninger på 25 liter i sæk eller spand. Rustbeskyttelsesmiddel ANTIKOR RS extra ANTIKOR er et smøre- og rustbekyttelsesmiddel i høj kvalitet til jern, stål og andre forekommende metalliske materialer. ANTIKOR giver en langtidsvirkende beskyttelse på blanke og højglanspolerede overflader, også ved krævende atmosfæriske forhold. For at få en yderligere forstærket beskyttelse kan behandlingen gentages med flere lag, som påføres direkte efter hinanden. ANTIKOR har en fed og smidig konsistens og løber ikke på lodrette overflader. Beskyttelsesfilmen kan nemt tørres af. For at opnå et optimalt resultat ved rengøring af værktøjet (også efter lang tid) og for at undgå direkte kontakt med underlaget (risiko for revner i formrummet) anbefales dog Solvospray N. InhibitorS-122 INHIBITOR S 122 beskytter arbejdsemner og skæreflader mod korrosion og tæringsskader ved trådgnistbearbejdning, hvilket reducerer behovet for efterbearbejdning markant, frem for alt i bearbejdningsområdet. INHIBITOR S 122 har en meget lille klæbetendens og udmærkede filtreringsegenskaber. Den er beregnet til brug ved såvel mekaniske filtre (belagte filtre og engngsfiltre) som kemiske filtre (ionbyttere med deioniseringsmiddel). INHIBITOR S 122 indeholder ingen smudsbindende komponenter og kan derfor også anvendes til maskiner med automatisk trådning. INHIBITOR S 122 er biologisk nedbrydeligt.

3 Rengøringsmiddel Novotec rengøringsmiddel Er et ekstra kraftfuldt og særlig effektivt rengøringsmiddel, som på en smidig og effektiv måde fjerner forbrændingsrester i tråd- og sænkegnistmaskiner Novotec rengøringsmiddel leveres sammen med en praktisk sprayflaske for enkel håndtering. Novotec rengøringsmiddel er biologisk nedbrydeligt. SOLVOSPRAY N SOLVOSPRAY N opløser olie, fedt, tjære og harpiks SOLVOSPRAY N kan med fordel anvendes ved affedtning og rengøring af værktøj, maskinudrustning, transportkomponenter mm. Rengøringsmiddel Formværktøj Ved fremstilling af plasticdetaljer kan der opstå belægninger inden i værktøjet med risiko for kvalitetsforringelser på Formværktøjet og dermed risiko for kvalitetsforringelser på slutproduktet. Belægningerne består af plasticrester eller additiver, f.eks. stabilisatorer, flammebeskyttelsesmidler, anti-statiskmiddel mm. Høje temperaturer sammen med utilstrækkelig ventilation af værktøjet øger risikoen for belægninger. REINIGER SE REINIGER SE indeholder en kombination af specielle opløsningsmidler, som opløser værktøjsbelægninger uden mærkbare forstyrrelser i produktionen. REINIGER SE sprayes ind i værktøjet, lades virke i kort tid, og tørres derefter af. Højere værktøjstemperatur giver en øget rengøringseffekt. REINIGER SE er opløselig i vand og biologisk nedbrydelig. REINIGER SC REINIGER SC er et højeffektivt opløsningsmiddel, som udelukkende bør sprayes i forme, som let kan rengøres manuelt. Dette for at undgå rester i formrummet og på de færdige detaljer. REINIGER SC er højtkoncentreret og derfor ideelt til manuel rengøring af adskilte værktøjer. REINIGER SC er opløseligt i vand og biologisk nedbrydeligt.

4 Smøremiddel NEOGLIS Plus Er helt syntetisk med udmærkede flydeegenskaber. Løsner fastsiddende dele, opløser rust, beskytter mod fugt og korrosions/rustangreb. Genopretter effekten i inaktive smøremidler. NEOGLIS Basisproduktet i NEO-sortimentet har stort set samme gode egenskaber som NEOGLIS PLUS, men med noget reduceret viskositet og mikroaktivitet. Dette bliver der kompenseret for gennem forbedret stabilitet og mere langtidsvirkende glideegenskaber. Har rustbeskyttende egenskaber svarende til NEOGLIS PLUS, men kan have mere eller mindre lang effekt afhængigt af, hvilken type metal eller overflade der behandles. NEOLUB Giver en betydeligt forbedret filmstabilitet. På trods af en vis reduceret viskositet er NEOLUB alligevel bestandig ved opvarmning. NEOLUB har en væsentlig bedre klæbeevne end NEOGLIS. Giver langtidsbeskyttelse mod rust/korrosionsangreb. Anbefales dog ikke til langvarig udendørs brug. NEOLUB er et ideelt smøremiddel til spor og styr, gennemføringer og glidere, også ved meget små tolerancer. Kan holde til høj varmebelastning uden overfladestivhed. I lighed med øvrige produkter i NEO-sortimentet genopretter NEOLUB effekten i inaktive smøreolier og smørefedter. Multifunktionsspray BUTOL BUTOL er et kombineret smøre,- tørre- og rengøringsmiddel, som opløser oxideringer og beskytter mod fugt og korrosionsangreb. BUTOL har desuden meget gode krybeegenskaber. Beregnet til præcisionskonstruktioner og mikromekanik, elektronik, elkonstruktioner, formsprøjtning af plastic, metalstøbning, aluminiumsbearbejdning, maskiner og instrumenter, værktøjs- og formfremstilling, og tråd/sænkgnistning. BUTOL består af en kombination af syntetiske olier og mineralolier samt opløsningsmidler, og er et allround-middel beregnet til en række forskellige anvendelsesområder inden for produktionsindustrien: maskine/konstruktion/ værksted etc. BUTOL har en mild duft. BUTOL er en udmærket rustfjerner, også til meget kraftige aflejringer af metaloxider og korrosionsrester, og opløser nemt fedt og støv etc. BUTOL efterlader en praktisk talt usynlig, tynd og fugtafvisende film, som giver korrosionsbeskyttelse i en begrænset Periode.

5 Dielektrikum IME-MH 107 IME-MH 107 er i modsætning til den almindelige mineraloliebaserede dielektrikum en kombination af et højraffineret syntetisk produkt, som er beriget med satellitelektroner i en speciel blandingsproces. Det giver meget kraftfulde fordele. IME-MH 107 er et dielektrikum til sænkgnistere, som søger efter det bedste resultat. Egenskaber IME-MH 107: Mere effektiv bearbejdning: Tiden for at opbygge en ioniseringsbro reduceres markant. Mindre elektrodeslitage: Makromolekyler omgiver elektroden som et beskyttende lag. Giver en bedre overfladefinhed: Satellitelektroner giver en optimal transport af udladninger. Meget gode resultater vid fingnistning: På meget kort tid kan man opnå overfladefinheder på mindre end 0,1 µm. Bedst mulige spredningskapacitet: Hurtigspredning af bearbejdede partikler hjælper aktivt med at forhindre dannelse af brændemærker. Minimal fordampning. IME-MH 107 er et dielektrikum, som er velegnet til alle typer af sænkgnistning fra den mest effektive grovgnistning til den fineste poleringsgnistning. IME-82 IME-82 er et allrounddielektrikum, som er velegnet for de fleste form- og værktøjsmagere. Egenskaber IME-82: Giver en høj bearbejdningshastighed. Giver en lav elektrodeslitage. Kan klare en elektrisk strøm på op til 1000 ampere AZ-1 AZ-1 er et dielektrikum til starthulsgnister. Egenskaber AZ-1: Er færdigblandet. Giver en høj bearbejdningshastighed. Er biologisk nedbrydeligt. Reducerer elektrodeslitagen med op til 50% sammenlignet med deioniseret vand. Har rustbeskyttende egenskaber. Har smørende egenskaber.

6 Elektrodelim Loxeal LX14 Loxeal LX14 er en selvhærdende hurtiglim til limning af elektroder, grafit - stål. Loxeal LX43 Loxeal LX43 er en selvhærdende hurtiglim til limning af elektroder, grafit - grafit. Aktivator Loxeal 9 CA Loxeal 9 CA er en aktivator for en hurtigere hærdningsproces. Tilbehør Refraktometer For at blande den rette koncentration af for eksempel rustbeskyttelsesmiddel i en trådgnist, er det en fordel at kunne kontrollere koncentrationen. Dette gøres mest enkelt med et refraktometer. Vi tilbyder to varianter: 0-30% 0-10% Deioniseringsbeholdere Ofte er deioniseringsbeholderne, som leveres med trådgnistmaskinerne, små og svære at fylde med ny deioni-seringsmasse. Vi tilbyder en deionseringsbeholder på 30 liter, hvilket giver en længere drifts tid. Beholderen har også hurtigkobling for enkel håndtering.

TEKNISK DATABLAD. Tekniske rensere

TEKNISK DATABLAD. Tekniske rensere STRENOV INFORMATION Grundlag: 07/2005 Trykdato: TEKNISK DATABLAD Tekniske rensere Til bl.a. materialebearbejdning; metalomformning; præfabrikering, mellembearbejdning, montering, istandsættelse; skrue-

Læs mere

Elektrokul A/S. EDM Tråd

Elektrokul A/S. EDM Tråd Elektrokul A/S EDM Tråd TANSO EDM Messingtråd Den blanke, ubelagte messingtråd har et bredt anvendelsesområde. Små dimensionstolerancer, ren overflade og enestående kemisk renhed er en garanti for gnistprocessens

Læs mere

35 W122 Kobber spray 400 ML

35 W122 Kobber spray 400 ML Det smører og beskytter elementer, der er i kontakt med støv, pulver, snavs, olier og fedtstoffer. Det indeholder ingen silikone, og lægger et usynligt lag. Det beskytter mod korrosion, fugtighed, benzin,

Læs mere

TEKNISK DATABLAD. Forbehandling før pulver- og vådlakering. Oversigt over standardprodukter

TEKNISK DATABLAD. Forbehandling før pulver- og vådlakering. Oversigt over standardprodukter STRENOV INFORMATION Grundlag: 02/2007 Trykdato: TEKNISK DATABLAD Forbehandling før pulver- og vådlakering Oversigt over standardprodukter FABRIKAT CHEMAL KATSCHMARECK GmbH & Co. KG Heinrich-Welken-Str.

Læs mere

2013 Produktoversigt

2013 Produktoversigt Produktoversigt 2013 DST-DEGREEZ/2 ph 7,1 Kan anvendes på alle metaller og legeringer og neutrale olier. DST-DEGREEZ/3 ph 10,6 Kan anvendes på de fleste metaller og legeringer. Gode resultater med renoveringsgods.

Læs mere

ARAL & Industriprodukter

ARAL & Industriprodukter MULTROL-Serien ARAL MULTROL 800 Vandopløselig fuldsyntetisk slibevæske, til meget krævende slibeopgaver, specielt udviklet til hårdmetaller. Indeholder effektive coboltbindere. Blandet med vand, opstår

Læs mere

EVCOT. Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer

EVCOT. Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer EVCOT Kompositmateriale Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer Kompositmaterialet EVCOT er et vævsarmeret hærdeplastmateriale med høj mekanisk styrke og formstabilitet, selv når det er

Læs mere

ZINGA Tekniske Data. Fysisk og teknisk information

ZINGA Tekniske Data. Fysisk og teknisk information ZINGA Tekniske Data Ref.: TF ZINGA.E N 10/12/08-12 ZINGA ZM-RE-PRO-04-A Filmgalvaniseringssystemet ZINGA er en, en-komponent overfladebehandling, der indeholder 96% zink i tørfilmen og yder en katodisk

Læs mere

EVCOT. Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer. ... også når det gælder lidt større projekter.

EVCOT. Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer. ... også når det gælder lidt større projekter. EVCOT Kompositmateriale Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer.... også når det gælder lidt større projekter. Kompositmaterialet EVCOT er et vævsarmeret hærdeplastmateriale med høj mekanisk

Læs mere

Flydende håndværktøj. Rensemidler. Smøremidler

Flydende håndværktøj. Rensemidler. Smøremidler Rensemidler ELEKTRORENS - Rense- og affedtningsmiddel Vedligeholdelse af radio, telefon, EDB udstyr m.m. Alle renseopgaver på print. Rense- og affedtningsmiddel til elektrisk og elektronisk udstyr. Varenr.:

Læs mere

Vare nr.: 1.185-113.0

Vare nr.: 1.185-113.0 K 855 HS Med højtryks og varmt vand (80 ºC) sikrer hedvands-renseren et hygiejnisk rengøringsresultat. Ved hjælp af den høje temperatur kan du nedsætte både rengøringstiden og tørretiden samt spare på

Læs mere

HÅNDRENS & BESKYTTELSE

HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅND BESKYTTELSE HAND PROTECT LOTION PRODUKTKODE 871 Beskyttelse før arbejdet Cremen ligger en barriere på huden og forhindrer skadelige stoffer i at trænge gennem huden. Gør det

Læs mere

Rundsavklinger. Standardprodukter & tekniske specifikationer. HSS til stål HM til metaller Segmentklinger til stål Køle-smøremidler

Rundsavklinger. Standardprodukter & tekniske specifikationer. HSS til stål HM til metaller Segmentklinger til stål Køle-smøremidler Rundsavklinger Standardprodukter & tekniske specifikationer HSS til stål HM til metaller Segmentklinger til stål Køle-smøremidler Standard sortiment HSS rundsavklinger Diameter (mm) Snitbredde (mm) Vægt

Læs mere

2012 Produktoversigt

2012 Produktoversigt 2012 Produktoversigt DST-DEGREEZ/2 ph 7,1 Kan anvendes på alle metaller og legeringer og neutrale olier. DST-DEGREEZ/3 ph 10,6 Kan anvendes på de fleste metaller og legeringer. Gode resultater med renoveringsgods.

Læs mere

Incimaxx Aqua S-D. Produktdatablad. Beskrivelse: Produktfordele:

Incimaxx Aqua S-D. Produktdatablad. Beskrivelse: Produktfordele: Produktdatablad Incimaxx Aqua S-D Beskrivelse: Surt produkt til rengøring og desinfektion af drikkevandssystemer og drikkevand til dyr Produktfordele: Fjerner hurtigt og effektivt kalk og alger i vandrør

Læs mere

ATEX FDA ISO 9001 ATEX ISO 9001 FDA ISO 9001 FDA EMC EMC ISO 9001 ATEX FDA ATEX FDA EMC. Auto-line Automatiske selvrensende filtre

ATEX FDA ISO 9001 ATEX ISO 9001 FDA ISO 9001 FDA EMC EMC ISO 9001 ATEX FDA ATEX FDA EMC. Auto-line Automatiske selvrensende filtre ISO 91 ISO 91 FDA ISO EMC 91 ISO 91 FDA EMC FDA FDA EMC EMC ISO 91 FDA EMC Automatiske selvrensende filtre Skraber er kun i si under rensning Mange paknings- og styringsvarianter Skarpkantet spaltesi -

Læs mere

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart OPTIMAL YDLS TAKKT VÆR DOBBLT UDSKILLRFUNKTION Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart fantastisk nyskabelse Der findes altid luftbobler og smudspartikler i varme- og kølesystemer. Smudset

Læs mere

System information. PercoTop. Metalliske materialer og deres forbehandling inden lakering Del 2.

System information. PercoTop. Metalliske materialer og deres forbehandling inden lakering Del 2. System information. PercoTop Metalliske materialer og deres forbehandling inden lakering Del 2. Kun til erhvervsmæssigt brug. I-System-datablad nr. DK / SYS_PT950.9 / 00 An Axalta Coating Systems Brand

Læs mere

Lodning. Dette er tin i stand til. Blyet er ansvarlig for den mekaniske stabilitet i forbindelsen, og for at man kan få loddetin til at flyde.

Lodning. Dette er tin i stand til. Blyet er ansvarlig for den mekaniske stabilitet i forbindelsen, og for at man kan få loddetin til at flyde. Tin har været kendt i mere end 4000 år. under 450 Grader kaldes blødlod, over 450 hårdlod. Loddetin til tagrender og elektronik er en legering af bly og tin. Loddetin klæber ikke til overfladerne, der

Læs mere

Tekniske Data Epoxy Yacht HB

Tekniske Data Epoxy Yacht HB Tekniske Data Epoxy Yacht HB Produktbeskrivelse Epoxy Yacht HB er en to-komponent overfladetolerant, rusthindrende, mastiks epoxymaling med et højt tørstofindhold, der kan påføres i høje filmtykkelser.

Læs mere

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG NespriTec Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG Aldrig mere sprøjtetåge Afdækning som ved påføring med rulle Et unikt samarbejde mellem den tyske malinggigant Caparol og sprøjteproducenten

Læs mere

Kemisk befæstelse. Smøring. Indstøbning. Coatning. Termisk / elektrisk ledning. Lodning. Affedtning. Korrosionsbeskyttelse. Dosering.

Kemisk befæstelse. Smøring. Indstøbning. Coatning. Termisk / elektrisk ledning. Lodning. Affedtning. Korrosionsbeskyttelse. Dosering. Kemisk befæstelse Smøring Indstøbning Coatning Termisk / elektrisk ledning Lodning Affedtning Korrosionsbeskyttelse Dosering UV-hærdning Din samarbejdspartner, når kvalitetsprodukter og teknisk rådgivning

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning 10 gode altanråd Ståldele Aluminiumsdele Fiberbetongulve Glas Hårdttræsgulve Håndliste i hårdttræ Underbeklædning

Læs mere

Stiga Oliesortiment. Original olie

Stiga Oliesortiment. Original olie Stiga Oliesortiment STIGAs originale olier er udviklet, så de sikrer pålidelighed, effektivitet og lang levetid for dine havemaskiner. Alle originale olier leverer en perfekt ydelse, også under skrappe

Læs mere

Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter

Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter Vedligeholdelse af tag Beskyttelse af mur- og betonflader Reparation af asfalt- og betonflader Fjernelse af mos og lignende Tørre og sunde huse! Isola Vedligeholdelses-

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

Askebægre ASKEBÆGRE. Falco tilbyder i sit program for byrumsinventar naturligvis også askebægre. Askebægre

Askebægre ASKEBÆGRE. Falco tilbyder i sit program for byrumsinventar naturligvis også askebægre. Askebægre Askebægre FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM ASKEBÆGRE Falco tilbyder i sit program for byrumsinventar naturligvis også askebægre. Askebægre fra Falco stilles i stigende grad op ved offtenlige bygninger,

Læs mere

Hexa-Cover Flydelag til reduktion af: Lugt Emission Varmetab Fordampning Organisk vækst / Algevækst

Hexa-Cover Flydelag til reduktion af: Lugt Emission Varmetab Fordampning Organisk vækst / Algevækst Effektivt flydelag på alle væsker Hexa-Cover Flydelag til reduktion af: Lugt Emission Varmetab Fordampning Organisk vækst / Algevækst Yderligere forhindrer Hexa-Cover Flydelag uønskede fugle adgang til

Læs mere

Ängelholmsbild. Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner

Ängelholmsbild. Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner Ängelholmsbild Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner 2 Undgå korrosion og høje omkostninger Betonkonstruktioner som er udsat for aggressive væsker eller gasser bliver med tiden nedbrudt af korrosion

Læs mere

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning 3M Industri Limoverføringstape og dobbeltklæbende tape Nøjagtigt og holdbart 3M dobbeltklæbende tape og limoverføringstape I denne brochure finder du et udvalg af 3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes.

Læs mere

210/HR21. Servicemanual til kæde. .com. Niftylift Limited Fingle Drive Stonebridge Milton Keynes MK13 0ER England. i n f o @ n i f t y l i f t.

210/HR21. Servicemanual til kæde. .com. Niftylift Limited Fingle Drive Stonebridge Milton Keynes MK13 0ER England. i n f o @ n i f t y l i f t. 210/HR21 Servicemanual til kæde i n f o @ n i f t y l i f t. c o m.com M50286/02 Niftylift Limited Fingle Drive Stonebridge Milton Keynes MK13 0ER England www.niftylift.com e-mail: info@niftylift.com Tel:

Læs mere

2010 ProdUktovErsigt

2010 ProdUktovErsigt 2010 ProdUktovErsigt DST-DEGREEZ/2 ph 7,1 Kan anvendes på alle metaller og legeringer og neutrale olier. DST-DEGREEZ/3 ms/cm > 5,5 Svag basisk. ph 10,6 ms/cm > 4,0 Kan anvendes på de fl este metaller og

Læs mere

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk Ved at installere en exodraft-røgsuger skaber du optimalt træk i skorstenen uanset vind og vejr, og opnår tilmed: Bedre forbrænding og brændselsøkonomi Sundere

Læs mere

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL Teknisk systemhåndbog klemkasser KL 1 4 6 5 3 7 2 Lille kabinet godkendt verden over og fås på lager som standardvare med mange dimensioner. Det praktiske systemtilbehør gør klemkasserne KL til en ideel

Læs mere

Lodning. Lodning anvendt til vandarmatur. Ved fremstillingen af en cykel anvendes bl.a. lodning. Lodning anvendt til reparationer.

Lodning. Lodning anvendt til vandarmatur. Ved fremstillingen af en cykel anvendes bl.a. lodning. Lodning anvendt til reparationer. Lodning 7 Ved fremstillingen af en cykel anvendes bl.a. lodning. Anvendelse og udbredelse Lodning er en af de ældste samlingsmetoder, man kender til. Metoden anvendes til sammenføjning af metaller. Man

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående rengøring

Læs mere

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER STRENOV PRODUKTER INFORMATION GussStahl Lienen GussStahl Lienen GmbH & Co. KG (GSL) som blev grundlagt i den tyske by Lienen i 1971, er specialister inden for støbning af komplekst formede stålkomponenter

Læs mere

Gode råd om olier til klassiske køretøjer

Gode råd om olier til klassiske køretøjer Gode råd om olier til klassiske køretøjer Valg af motorolie Når der skal vælges olietype til motoren, bør man som udgangspunkt følge fabrikkens oprindelige anvisninger. Tjek de originale instruktions-

Læs mere

RENGØRINGSVEJLEDNING KNAUF AMF MINERALULDSLOFTER

RENGØRINGSVEJLEDNING KNAUF AMF MINERALULDSLOFTER Generelt Knauf AMF mineralske plader findes med mange forskellige overfladekvaliteter. Overfladerne rengøres ved hjælp af forskellige metoder. Normalt behøver loftplader ikke at blive, men i nogle situationer

Læs mere

High-performance kædeolier

High-performance kædeolier High-performance kædeolier Tilfredsstillende funktion non-stop Kæder arbejder ved maksimal kapacitet. Og dette næsten uafbrudt. Derfor er high-performance kædeolier nødvendige for smøring for at sikre

Læs mere

Loctite -hurtiglime Oplev hele vores portefølje inkl. de nyeste innovationer

Loctite -hurtiglime Oplev hele vores portefølje inkl. de nyeste innovationer Loctite -hurtiglime Oplev hele vores portefølje inkl. de nyeste innovationer Innovationer inden for Loctite -hurtiglimsteknologi Gennem de seneste årtier har Loctite - produkterne været først med innovative

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Bøsning Bøsning e er r

Bøsning Bøsning e er r Bøsninger PG-F PG-F er en vedligeholdelsesfri bøsning, som er opbygget af 3 lag med en bund af stål, hvorpå der er sintret et tyndt lag af bronze. Inden valsningen får bøsningen påført et lag af PTFE med

Læs mere

AKUSTIK. Membran. Enkel lyddæmpning. hurtig og enkelt direkte på gipspladen

AKUSTIK. Membran. Enkel lyddæmpning. hurtig og enkelt direkte på gipspladen AKUSTIK Membran Enkel lyddæmpning hurtig og enkelt direkte på gipspladen Akustik- Membran Forbedrer akustikken Minimal konstruktionstykkelse (inkl. gipsplade) < 15 mm Enkel montage Gyproc AkustikMembran

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling AquaCoat En nyhed i overfladebehandling Her er beviset: Fantastisk holdbarhed AquaCoats helt enestående holdbarhed og evne til at beskytte mod korrosion er blevet testet igen og igen af uafhængige testinstitutter.

Læs mere

AvantGuard. Redefinering af anti-korrosion

AvantGuard. Redefinering af anti-korrosion AvantGuard Redefinering af anti-korrosion Tre metoder til at beskytte mod korrosion Jern er det mest udbredte konstruktionsmateriale i verden. Desværre reagerer jern spontant, når det udsættes for atmosfæriske

Læs mere

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE Der er i dag stor fokus på fødevarer og dermed også på fødevareindustrien. Forbrugerne stiller stadig større krav til blandt andet

Læs mere

SIKKERHEDSDATABLAD. Stoffet eller produktet : Farlige stoffer: Produktet er fremstillet af mineralske baseolier

SIKKERHEDSDATABLAD. Stoffet eller produktet : Farlige stoffer: Produktet er fremstillet af mineralske baseolier Side 1/7 1. IDENFIKATION AF STOFFET/PRODUKTET OG SELSKABET Handelsnavn: Hydraulikolie 32 D 10 Produkttype og anvendelse: Antislid hydraulikolie Identifikation af selskabet: L.C. Glad & Co A/S Adresse og

Læs mere

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine!

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Vi er Danmarks største online hvidevareforhandler. Spørg

Læs mere

Plast er ikke bare Plast Hvad enhver teknikker bør vide om plast

Plast er ikke bare Plast Hvad enhver teknikker bør vide om plast Plast Center Danmark Plast er ikke bare Plast Hvad enhver teknikker bør vide om plast Mia Katharina Andersen Podlech Teknisk Projektleder Ph.D. Kemiingeniør Vejle, d. 1. november 2012 1 Plast er ikke bare

Læs mere

Fræsning Fræserprogram

Fræsning Fræserprogram 01 02 03 04 05 06 Festool fræsersortimentet 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Moderne produktionsanlæg sørger for præcis fræsning. Konstant produktionsovervågning og -kontrol sørger for perfekt kvalitet. Ikke-homogen

Læs mere

RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN

RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN RONDA 200 RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere Normen EN 60335-2-2-1995 einschl. A1: 1998 sowie für das Aufsaugen von gesundheitsgefährdendem einschl.

Læs mere

Unit Magnet/posefiltre

Unit Magnet/posefiltre Unit Magnet/posefiltre 1-100 mikron/2,4 210 m 3 /h Heco Magnet/posefilter Units anvendes, hvor der er behov for en komplet løsning for pålidelig fjernelse af magnetiske partikler og kombinerer fordelene

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

V. Å. Gram A/S www.vaagram.dk. Kompakt filteranlæg med manuel eller automatisk Rotorens

V. Å. Gram A/S www.vaagram.dk. Kompakt filteranlæg med manuel eller automatisk Rotorens Kompakt filteranlæg med manuel eller automatisk Rotorens (FRS MAN eller FRS AUT). Velegnet til brug på uddannelsesinstitutioner og mindre værksteder el.lign., hvor der både skal afsuges fra maskiner og

Læs mere

BRUGS-OG MONTAGEANVISNING FOR. Unitec PVC lim BRUGS- OG MONTAGEANVISNING FOR PVC-RØRMONTAGE

BRUGS-OG MONTAGEANVISNING FOR. Unitec PVC lim BRUGS- OG MONTAGEANVISNING FOR PVC-RØRMONTAGE BRUGS-OG MONTAGEANVISNING FOR Unitec PVC lim BRUGS- OG MONTAGEANVISNING FOR PVC-RØRMONTAGE LIMEN Unitec PVC lim er fremstillet på basis af NMP, som er et opløsningsmiddel, der kan blandes med vand i alle

Læs mere

Kun i inherente metervarer

Kun i inherente metervarer 10 FLAME RETARDANT Kun i inherente metervarer FLAME RETARDANT Indeholder et bredt sortiment af flammehæmmende beklædning, som passer til brancher med krav om certificeret beskyttelses-beklædning. Vi arbejder

Læs mere

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres!

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres! Det intelligente rørsystem til boligbyggeriet roomair friskere kan det ikke gøres! Fleksibiliteten i højsædet Systemet er nemt at installere uden brug af større værktøj, rørene kan skæres med en hobbykniv,

Læs mere

SIKKERHEDSDATABLAD 91/155/EG

SIKKERHEDSDATABLAD 91/155/EG 1. Identifikation af produktet og virksomheden HANDELSNAVN: ZINKOTOM FL, 5kg spand vare nr. 35006 Anvendelse: Effektiv koldforzinkning og forsegling Leverandør: METALINAS A/S, Sintrupvej 11 B, 8220 Brabrand,

Læs mere

Retningsventil type VDH 60EC 4/3 Til Cetop 5 flange montage (ISO 4401) og inline montage

Retningsventil type VDH 60EC 4/3 Til Cetop 5 flange montage (ISO 4401) og inline montage Datablad Retningsventil type VDH 60EC 4/3 Til Cetop 5 flange montage (ISO 4401) og inline montage Anvendelse Retningsventilerne anvendes til at styre vandets gennemstrømningsretning. Ventilerne er konstrueret

Læs mere

Foodmax Silicone Spray

Foodmax Silicone Spray Foodmax Silicone Spray NSF-H1 registreret til fødevare-, drikkevare- og emballage industrien og m.m. Foodmax Silicon Spray er et siliconebaseret produkt, anti-klæbende og smørende, med meget høj temperatur

Læs mere

ADDITIVES. Add power to your car. www.crcind.com

ADDITIVES. Add power to your car. www.crcind.com ADDITIVES Add power to your car www.crcind.com 1 2 Krævende kvalitet og gennemprøvet præstation! CRC Industries er en verdensomspændende leverandør af kemikalier til industri-, bil- og elektronikbranchen.

Læs mere

W72250 - Cylinder Block Seal / Soudure Bloc Moteur

W72250 - Cylinder Block Seal / Soudure Bloc Moteur Sikkerhedsdatablad (FORORDNING (EU) Nr 453/2010) N : W72250 Revision: E0200 Dato for offentliggørelse: 07/07/2010 BLRev: 3 1 IDENTIFIKATION AF STOFFET/BLANDINGEN OG AF SELSKABET/VIRKSOMHEDEN 11 PRODUKTIDENTIFIKATOR

Læs mere

Bindemiddel til fremstilling af mørtler

Bindemiddel til fremstilling af mørtler Teknisk datablad Version: 05.05 Icosit -255 Icosit -255 Bindemiddel til fremstilling af mørtler Anvendelsesområder Icosit-255 anvendes som bindemiddel til fremstilling af flyde- og grovmørtel på overflader

Læs mere

Elektrokul A/S. Grafit

Elektrokul A/S. Grafit Elektrokul A/S Grafit ISEM- / ISEM-3 ISEM- og ISEM-3 er grafitkvaliteter til jer, som gnister enkle former til smede- eller pressestøbningsværktøj. ISEM- og ISEM-3 kombineret med en mere finkornet grafit

Læs mere

Fun n Easy POOL Ø 3,0m & Ø 4,57m En Fun n Easy pool giver børn og voksne unikke muligheder for at få nogle gode oplevelser sammen i haven.

Fun n Easy POOL Ø 3,0m & Ø 4,57m En Fun n Easy pool giver børn og voksne unikke muligheder for at få nogle gode oplevelser sammen i haven. HOME SWIM POOLS HOME SWIM POOLS HOME SWIM PUMPER Alexis 28.000 liter Home Swim Alexis pool er produceret i USA. Poolvæggen er udført i kraftig aluminiums konstruktion i meget høj kvalitet. Alle løsdele

Læs mere

Technical Data Sheet. Cromax Pro Basecoat WATERBORNE BASECOAT. Gælder fra 2. juni 2009. Beskrivelse

Technical Data Sheet. Cromax Pro Basecoat WATERBORNE BASECOAT. Gælder fra 2. juni 2009. Beskrivelse Gælder fra 2. juni 2009 Cromax Beskrivelse 1komponent polyuretan/vandbaseret basefarve anvendes som 2lags lakering i solide farver samt metal og perlemorsfarver. Velegnet til biler, lastbiler og busser.

Læs mere

FalcoSwing FALCOSWING. FalcoSwing er modulopbygget og byder på mange forskellige opstillingsmuligheder.

FalcoSwing FALCOSWING. FalcoSwing er modulopbygget og byder på mange forskellige opstillingsmuligheder. FalcoSwing FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOSWING FalcoSwing er modulopbygget og byder på mange forskellige opstillingsmuligheder. En mulighed er fritstående, rektangulært, sekskantet, med eller

Læs mere

Teknisk faktablad. StoColor Opticryl Satinmatt Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300

Teknisk faktablad. StoColor Opticryl Satinmatt Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300 Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300 Egenskaber Anvendelse Egenskaber Optik mat, glans 7, ifølge EN 13300 Tekniske data Underlag Krav indvendigt til

Læs mere

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring 1 Sika ComfortFloor Systems Pleje & Rengøring Care 2 Hold dit Sika Comfortfloor i god form Dit Sika Comfortfloor består af fugefri, slidstærk polyuretan med lavt vedligehold. For at holde dette i topform

Læs mere

PooL-Lift Brugervejledning. fra POOLLIFT.DK

PooL-Lift Brugervejledning. fra POOLLIFT.DK PooL-Lift Brugervejledning fra POOLLIFT.DK 1. Sikkerhedsanvisninger Før du bruger Pool lift, skal du sørge for at: brugeren / pårørende har fået passende instruktion og oplæring. denne brugsanvisning er

Læs mere

System I møtrik - bolt. Dog - til bolte i ikke-krævende masseproduktionsapplikationer

System I møtrik - bolt. Dog - til bolte i ikke-krævende masseproduktionsapplikationer Gevindpasta Indledning Bolten er en af de ældste og mest brugte komponenter i moderne maskinkonstruktion. Derfor er det forbavsende at se, hvor ofte smøring af disse bliver nedprioriteret. Alvorlige skader

Læs mere

Araldite 2000. Produktoversigt

Araldite 2000. Produktoversigt Araldite 2000 Produktoversigt Araldite 2000 Egenskaber og anvendelsesområder Denne tabel viser egenskaberne og anvendelsesområderne for hvert produkt. Oplysningerne er baseret på korrekt forbehandling

Læs mere

Teknisk Datablad. RTV Black Gasket Silicone

Teknisk Datablad. RTV Black Gasket Silicone Beskrivelse RTV silicone på dispenser dåse der giver nem påføring.en stærk, alsidig og økonomisk industrisiliconegummi. Elektrisk isolerende. Lækagesikker. Binder mod rent metal, glas, vinyl, gummi, plast

Læs mere

DER ER IKKE PENGE I RASKE DYR OG MENNESKER!

DER ER IKKE PENGE I RASKE DYR OG MENNESKER! TØR DU FODRE DIN HUND MED RÅ KOST? ELLER TØR DU VIRKELIG LADE VÆRE? DET HANDLER IKKE OM AT HELBREDE SYGDOMME, MEN OM AT SKABE SUNDHED LIVSSTIL OG IKKE LIVSSTILSSYGDOMME! DER ER IKKE PENGE I RASKE DYR OG

Læs mere

Cromax Pro Mixing Color (solide) Cromax Pro Mixing Color (effect, perlemor og aluminium)

Cromax Pro Mixing Color (solide) Cromax Pro Mixing Color (effect, perlemor og aluminium) Beskrivelse 1komponent polyuretan/vandbaseret basefarve anvendes som 2lags lakering i solide farver samt metal og perlemorsfarver. Velegnet til biler, lastbiler og busser. Sammensætning baseret på polyuretancopolymer

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere

Et rent grundlag. Kim Petersen Teknisk direktør FoodSafe as

Et rent grundlag. Kim Petersen Teknisk direktør FoodSafe as Et rent grundlag Kim Petersen Teknisk direktør FoodSafe as Generelle rengøringsfakta Hvordan udføres rengøring (faser) Rengøringsmidler Desinfektion og desinfektionsmidler Rengøringskontrol Rengøringsprocedurens

Læs mere

KL 391 Emfang for hætteopvaskemaskine, væghængt Priser. Claus Andersen Rustfri Stål A/S Fabriksvej 8 5260 Odense S Tlf.: 6395 0500

KL 391 Emfang for hætteopvaskemaskine, væghængt Priser. Claus Andersen Rustfri Stål A/S Fabriksvej 8 5260 Odense S Tlf.: 6395 0500 5. Emhætter Indeks Emhætte G1, væghængt Priser Emhætte G2, frithængt Priser KJ 330 Emhætte N2, Priser KL 390 Emfang med kantsug, væghængt Priser KL 391 Emfang for hætteopvaskemaskine, væghængt Priser Fedtfiltercelle,

Læs mere

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING FOR FLETCO ERHVERVSTÆPPER : 2 INDHOLD: Et rent tæppe gør en forskel... 3 Undgå at tæppet bliver

Læs mere

Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug

Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug 1 Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug Indledning Dækket udgør den eneste kontakt mellem køretøjet og underlaget. Derfor er det vigtigt, at brugerne sørger for at bevare dækkenes kvalitet og præstationer.

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Løftemagneter Svejsemagneter Magnetkroge i krom Magnetkroge i kunststof Magnetkroge

Læs mere

Materialelære Materialernes farlige egenskaber. Erling Østergaard Daglig sikkerhedsleder Tandlægeskolen

Materialelære Materialernes farlige egenskaber. Erling Østergaard Daglig sikkerhedsleder Tandlægeskolen Materialelære Materialernes farlige egenskaber Erling Østergaard Daglig sikkerhedsleder Tandlægeskolen Farlige egenskaber, generelt Håndtering af materialer med farlige egenskaber: Undgå at komme i direkte

Læs mere

Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus

Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus Praktisk - hvor som helst. HD 5/12 CX Plus kan anvendes lodret og vandret, har gennemtænkt opbevaring af tilbehør og er let at transportere og opbevare.

Læs mere

ALLE PRODUKTSAMMENSÆTNINGER VEDRØRENDE STANDARDMÆRKEVARER OPBEVARES HOS NEDENSTÅENDE, HVOR KUN LÆGER KAN FÅ RÅDGIVNING:

ALLE PRODUKTSAMMENSÆTNINGER VEDRØRENDE STANDARDMÆRKEVARER OPBEVARES HOS NEDENSTÅENDE, HVOR KUN LÆGER KAN FÅ RÅDGIVNING: Fortroligt Standard Brands (Ireland) Ltd. Datablad vedrørende produktsikkerhed Lovgivningsmæssige oplysninger Region UK & EUROPA Tilladelsesstatus Tilladelse udstedt den 03/04/01 Referencenummer N/A nr.

Læs mere

SIKKERHEDSDATABLAD. Kræves ikke Anvendelse: 2 kg & 4 kg plastik boks Leverandør:

SIKKERHEDSDATABLAD. Kræves ikke Anvendelse: 2 kg & 4 kg plastik boks Leverandør: 1. IDENTIFIKATION AF STOFFET/MATERIALET OG LEVERANDØREN 1/5 PR-nr. Kræves ikke Anvendelse: Svejseelektrode. Emballage: 2 kg & 4 kg plastik boks Leverandør: Top-Tek A/S Industrivej 2 DK-6690 Gørding Tlf.:

Læs mere

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Den originale med globale godkendelser er på lager. Mange praktiske dimensioner og funktionelt systemtilbehør til alle anvendelsesområder gør

Læs mere

Tidl. Concresive 1366. Erst. PCI Apogel F Marts. 2015 erst. feb. 2014

Tidl. Concresive 1366. Erst. PCI Apogel F Marts. 2015 erst. feb. 2014 PRODUKTBESKRIVELSE MasterInject 1360 er en 2-komponent, epoxybaseret injektionsharpiks med lav viskositet. Den bruges til injektion med lavt/højt tryk og tyngdekraftbaseret indføring i revner i beton for

Læs mere

Alcoa Dura-Bright fælge. Flot udseende - nem vedligeholdelse

Alcoa Dura-Bright fælge. Flot udseende - nem vedligeholdelse Alcoa Dura-Bright fælge Flot udseende - nem vedligeholdelse Alcoa Dura-Bright fælge med XBR -teknologi Den slidstærke overflade, der rengøres med sæbe og vand Nu kan dine fælge tage sig allerbedst ud med

Læs mere

BETONCOVERMETER OG HALVCELLE ELCOMETER MODEL 331 2

BETONCOVERMETER OG HALVCELLE ELCOMETER MODEL 331 2 STRENOMETER INFORMATION BETONCOVERMETER OG HALVCELLE ELCOMETER MODEL 331 2 BESKRIVELSE Covermeter Et covermeter, eller armeringsjernpejler, er et instrument, der måler tykkelsen på et betonlag som ligger

Læs mere

Metal bronze-pasta i guld, kobber og sølv, farvet glimmer-pulver i guld og sølv, selvlysende pigmenter fås som fint gul-grønt pulver.

Metal bronze-pasta i guld, kobber og sølv, farvet glimmer-pulver i guld og sølv, selvlysende pigmenter fås som fint gul-grønt pulver. Teknisk datablad Tekstil CHT vandbaserede COLORMATCH COLORMATCH Standdard og FL pigmenter COLORMATCH ME metal bronzere COLORMATCH GLF Glitter COLORMATCH PH 451 Selvlysende pigmenter COLORMATCH SLV Farver

Læs mere

CombeeWorx ProTect. Katalog

CombeeWorx ProTect. Katalog CombeeWorx ProTect Katalog 2017 www.combeeworx.com CombeeWorx ProTect serien Vores kemiske produkter går under navnet CombeeWorx ProTect. Serien består af en række produkter til skridsikring af keramiske

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Indhold. DRVE-MP-01-D-DA.doc 1

Indhold. DRVE-MP-01-D-DA.doc 1 Indhold Generelle sikkerhedsforanstaltninger... 2 Generel information... 2 Advarsler... 2 Anvendelse af svingdøre... 2 Begrænset brug... 2 Udpakning... 3 Montage af svingdøre... 3 Bortskaffelse... 3 Generelt

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

Valg af slibemiddel Til slibeskiver, der anvendes til slibning af værktøjer til træbearbejdning, kan slibemidlet være:

Valg af slibemiddel Til slibeskiver, der anvendes til slibning af værktøjer til træbearbejdning, kan slibemidlet være: Valg af slibemiddel Til slibeskiver, der anvendes til slibning af værktøjer til træbearbejdning, kan slibemidlet være: A = aluminiumoxid (elektrokorund) C = siliciumkarbid CBN = bornitrid D = naturlig

Læs mere

November 2010 ATEX INFO Kennet Vallø. INFO om ATEX

November 2010 ATEX INFO Kennet Vallø. INFO om ATEX INFO om ATEX 1 2 HVAD ER ATEX? 4 DEFINITIONER: 5 TEORIEN: 5 STØV: 6 KLASSIFICERING AF EKSPLOSIONSFARLIGE OMRÅDER I ZONER 6 GAS: 7 ZONE 0: 7 ZONE 1: 7 ZONE 2: 7 STØV: 7 ZONE 20: 7 ZONE 21: 8 ZONE 22: 8

Læs mere