Funktionærforeningens Ferieboliger sommer 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Funktionærforeningens Ferieboliger sommer 2016"

Transkript

1 Funktionærforeningens Ferieboliger sommer 2016 FUNKTIONÆRFORENINGEN C A R L S B E R G

2 Velkommen til Funktionærforeningens ferieboligkatalog. Her kan du læse om alle de dejlige ferieboliger vi tilbyder til medlemmerne i sommersæsonen Egne huse: Vi ejer selv 6 huse i Danmark og 3 huse i Sverige. I Danmark ligger husene ved Fårup, Ebeltoft, Nykøbing Sjælland, Liseleje og på Langeland. Alle nær dejlige strande. I Sverige har vi et hus på Hallandsåsen med swimmingpool til området og 2 huse ligger med skel til Fylleåen nær Simlångsdalen. Lejede ferieboliger: For at tilgodese så mange medlemmer som muligt lejer vi mange ekstra boliger i kortere og længere perioder, flest i sommersæsonen. I Danmark kan vi i år som en nyhed tilbyde ophold i et 8 personers hus i Lalandia, enten i Billund eller i Rødby. I Skagen råder vi over et dejligt hus midt i Skagen by, men med ugeneret egen have. Vort hus ved Lemvig ligger med fuld udsigt over Limfjorden og huset på Bornholm har udsigt til Østersøen. I udlandet har vi lejet nogle dejlige steder med gode bade- og fritidsmuligheder. I Frankrig tilbyder vi en gammel kending, der samtidig er en nyhed i I den 5 stjernede feriepark Douce Quietude ved St. Raphael 4 km. fra Middelhavet,tilbyder vi nu et hus på 40 m2 med 3 soveværelser, to toiletter, to brusebade, og selvfølgelig, ligesom vort gamle hus, opvaskemaskine og aircondition. Eller måske kan en lækker lejlighed i Pyramidehusene ved Nice med panoramaudsigt over Middelhavet friste! I det nordlige Italien byder vi på badeferie ved Gardasøen og Adriaterhavet. I Toscana nord for Lucca, har vi i år en stuelejlighed på en ny location, og så har vi det samme skønne sted i Umbrien som sidste år. Vi kan også tilbyde storbyferie i udlandet. Vi lejer en lejlighed beliggende helt centralt i Paris med gåafstand til alt, i Barcelona ligger vor lejlighed i det charmerende Barcelonetta, der har gåafstand til både by og strand. Vores bylejlighed i Berlin, ligger også meget centralt. Så der er noget for alle interesser og årgange.

3 Hvordan lejer jeg en feriebolig: Der foretages lodtrækning om ophold i ferieboligerne inden hver sæsons start. Lodtrækningen til sommersæsonen foregår af to omgange, som dog søges samtidig. Til højsæsonen, som dækker ugerne 24-33, trækkes lod efter medlemmernes antal bonuspoint. Medlemmer med flest bonuspoint trækkes først. Der tilskrives 1 bonuspoint til alle medlemmer hvert år i juni måned. Du kan se hvor mange bonuspoint du har på hjemmesiden i Feriebolig administrationssystemet, når du går ind og opretter lodder. Hvis du bliver trukket ud til et ophold i højsæsonen mister du alle optjente bonuspoint. Mellemsæsonerne, som dækker ugerne og 34-39, trækkes lige efter højsæsonen. I disse uger tages der ikke hensyn til optjente bonuspoint og der mistes heller ingen point. Der kan søges om 1 og/eller 2 ugers ophold, som indgår på lige fod i lodtrækningen. Tjenestegørende medlemmer går forud for pensionerede medlemmer. Efter lodtrækningen bliver bookingen givet fri. Dog vil ugeophold gå forud for kortere ophold i 2 uger efter lodtrækningsresultatets offentliggørelse. Sådan søger du feriebolig og deltager i lodtrækningen: Hvis du vil deltage i lodtrækningen skal du oprette lodder i feriebolig administrationssystemet på Funktionærforeningens hjemmeside. Hvis du ikke har adgang til Internettet skal du bruge ansøgningsskemaet, som er bag i dette hæfte. Ansøgning skal være ferieboligudvalget i hænde senest onsdag den 3. februar 2016 kl. 12. Alle ansøgere der har vundet et ophold vil, ved eller brev, straks efter lodtrækningen modtage besked herom. Såfremt du ikke modtager besked, er du dog selv ansvarlig for at undersøge, hvorvidt du har vundet. Det gør du ved at logge ind på Feriebolig administrations systemet. På min side (det lille hus ikon i venstre side) kan du se dine bookinger. Skema med resultat af udlejningen efter lodtrækningen vil blive offentliggjort på Funktionærforeningens hjemmeside hurtigst muligt efter lodtrækningen samt blive udsendt med Foreningens nyhedsbrev. Ledige perioder vil herefter kunne lejes for 1 eller 2 ugers ophold via hjemmesiden eller ved telefonisk henvendelse til Hanne Buch-Larsen på telefonnr BEMÆRK at reservationen af en feriebolig er bindende således at forstå, at vi vil bestræbe os på at genudleje boligen til et andet medlem, hvis du er blevet forhindret, men at du hæfter for betalingen, såfremt dette ikke lykkes. SAMT at enhver form for fremleje af boligen det være sig til kolleger, familie eller fremmede ikke er tilladt. Modtager du ikke Foreningens Nyhedsbrev, enten ved besked pr. eller i trykt udgave, kontakt da Hanne Neustrup på telefonnr (Ved fremsendelse af trykt udgave opkræves kr. 30,00 pr. kvartal.)

4 Prisoversigt for sommersæsonen 2016 Periode Højsæson Egne ferieboliger pr. uge /pr. dag pr. uge /pr. dag 1. Hulegårds Kvarn, Store Hus kr ,-/ 400,- kr ,-/ 450,- 2. Hulegårds Kvarn, Lille Hus kr ,-/ 350,- kr ,-/ 400,- 3. Hallandsåsen kr ,-/ 400,- kr ,-/ 450,- 4. Akacievej, Ebeltoft kr ,-/ 400,- kr ,-/ 450,- 5. Humlehuset, Klint kr ,-/ 400,- kr ,-/ 450,- 6. Friheden, Klint kr ,-/ 400,- kr ,-/ 450,- 7. Nørkjær, Liseleje kr ,-/ 400,- kr ,-/ 450,- 8. Træløbervej, Langeland kr ,-/ 400,- kr ,-/ 450,- 9. Fårup, Nordjylland kr ,-/ 400,- kr ,-/ 450,- Lejede ferieboliger 40. Lalandia Billund eller Rødby kr ,-/ 800,- kr ,-/ 1.200,- 45. Møllevang, Skagen kr ,-/ 600,- kr ,- 49. Langør, Tranebjerg, Samsø kr ,-/ 500,- kr ,- 50. Lemvig, kr ,-/ 500,- kr ,- 51. Strandgade, Sandvig, Bornholm kr ,-/ 500,- kr ,- 55. St. Raphael, Provence, Sydfrankrig kr ,- kr ,- 58. Paris, Frankrig kr ,-/ 700,- kr ,-/ 700,- 59. Marina Baie des Anges, Nice kr ,- kr ,- 67. Stallino, Lucca området, Toscana kr ,- kr ,- 68. Borgo Madone, Umbrien, Italien kr ,- 71. Corti del Lago, Pedenghe sul Garda, Gardasøen kr ,- 74. Ai Pini, Altanea, Adriaterhavskysten, Italien kr ,- 80. Barceloneta, Barcelona, Spanien kr ,-/ 500,- kr ,-/ 600,- 90. Friedrichshain, Berlin, Tyskland kr ,-/ 700,- kr ,-/ 700,- Alle priser med undtagelse af Lalandia og Lemvig er inkl. energiforbrug. Alle danske og svenske huse har gratis Internet adgang. Nogle af de udenlandske lejemål er inkl. Internet, linned, håndklæder og/eller slutrengøring. Nogle steder skal det tilkøbes. Ved udenlandske lejemål kan forekomme lokal turistskat og energiomkostninger. Se ved det enkelte lejemål, hvor meget der er med. For our non Danish speaking members the cataloque is available in Englich here: Der skiftes i vore egne boliger samt lejede boliger i Danmark fredag kl , I udlandet skiftes lørdag på nærmre aftalte tidspunkter (se ved omtalen af boligen). Hvis intet andet er anført skal boligen efterlades rengjort og klar til næste lejer.

5 Foreningens egne boliger Hulegårds Kvarn Skftedag fredag kl. 18. Fröböke 131, Simlångsdalen, Sverige, er en gammel vandmølle, som i 1962 blev købt af foreningen. Kvarnen er beliggende i Hallands Len (ca. 40 km øst for Halmstad) i et usædvanligt smukt terræn med store skovstrækninger og smukke søer. Den fos, der før var vandmøllens drivkraft, løber langs med arealet. Der er etableret broer over fossen. De to huse på grunden, der er på kv.m, ligger langt fra alfarvej og er ideelle afslapningssteder. Nærmeste indkøbsmulighed er i Simlångsdalen (ca. 10 km). Fra København til Hulegårds Kvarn er der ca. 150 km (over Helsingør/Helsingborg). 1. STORE HUS indeholder: En opholds-/spisestue, et soverum med 3 sovepladser, køkken samt toiletrum med brusebad. På 1. sal findes et toiletrum med håndvask samt 2 soverum med i alt 5 sovepladser. Max 8 personer. 2. LILLE HUS der ligger lige op ad Fylleåen Indeholder: En opholds/spisestue med sovesofa (2 sovepladser), køkken samt toiletrum med brusebad. På 1. sal er to værelser med hver to sovepladser. Max 6 personer.

6 3. Hallandsåsen Skiftedag fredag kl. 18. Ljungeldsvägen 40, Örkelljunga, Sverige er et dejligt træferiehus, der ligger i et naturskønt område i Hallandsåsens skovegne i 170 meters højde. Huset ligger i hjertet af Skåne i et område med gode muligheder for golfspil. Örkelljunga Golfbane, som er en af Sveriges bedste, ligger nær ved huset. Til fælles brug for områdets huse er et dejligt stort fællesområde med stor swimmingpool og separat børnepool, samt petanquebaner, som vore lejere kan benytte vederlagsfrit. Afstanden til Helsingborg er ca. 60 km. Huset er på 73 m² i ét plan og indeholder en stor entre med tørreskab (til det våde badetøj) og opholds-/ spisestue med åbent køkken. Der er 2 værelser med hver 2 enkeltsenge og et køjerum med 2 sovepladser. Nyt badeværelse med toilet etableret november 2013, seperat toilet samt redskabsrum. Max 6 personer 4. Ebeltoft skiftedag fredag kl. 18. Akacievej 13, Skovgårde, 8400 Ebeltoft, er et lækkert træferiehus der er beliggende i en plantage nær Mols-Liniens færgeleje. Huset ligger 3 km fra Ebeltoft, hvor der er en meget fin svømmehal, 3 km. til Ahl strand I nærområdet er etableret en MTB bane, lejerne skal dog selv medbringe mountainbikes hertil. På grunden er bålplads og gynger, der er 2 almindelige cykler til rådighed Huset er på 77 m² i ét plan på en m² stor grund. Huset har kombineret stue/ spisestue med åbent køkken. Der er 2 værelser med hver 2 enkeltsenge og et køjerum med 2 sovepladser. Toilet og sep. brusebadeværelse samt redskabsrum. Max 6 personer Bålplads

7 5. Humlehuset skiftedag fredag kl. 18. Klint Strandvej 1, 4500 Nykøbing Sj., Et velindrettet moderne feriehus, opført på samme store strandgrund som Friheden. På grunden er gynger og klatretårn samt gode muligheder for hulebyggeri i skoven Huset er på i alt 98 m² og indeholder i stueplan: Stort køkken i åben forbindelse med spisestuen, som har udsigt over grunden til vandet. 2 soveværelser med 2 enkeltsenge og et køjerum med 2 sovepladser samt to toilet/bruserum. På 1. sal er der opholdsstue med fantastisk udsigt til vandet. Max 8 personer 6. Friheden Skiftedag fredag kl. 18. Klint Strandvej 1, 4500 Nykøbing Sj., er et charmerende stenhus med stråtag opført i 1911 af daværende underdirektør i A/S De Forenede Bryggerier Anton Knudsen til sommerhjem. Hus og grund blev overdraget til feriebolig for funktionærerne ved et legat i Grunden er en dejlig stor plantage- og strandgrund på m 2 direkte til Kattegat ved Klint Strand. Der er en mindre naturlegeplads ved huset Huset, der som vore øvrige huse løbende er moderniseret, har et boligareal på 101 m² indeholder, i stueetagen på 60 m² stor opholds-/spisestue, køkken der er modaniseret i gammel stil i januar 2016, kammer med sovesofa til to personer samt alkove (stor barnestørrelse), toilet med håndvask og seperat brusebadeværelse. På 1. sal som er 41 m 2 er et stort soveværelse med dobbeltseng, 2 kamre med hver 2 sovepladser og et lille rum med håndvask og toilet. Max 9 personer.

8 7. Nørkjær skiftedag fredag kl. 18. Liselejevej 63, 3360 Liseleje Er Funktionærforeningens første feriehus, købt i 1947 og opkaldt efter brygger Chresten Jacobsen (J.C.Jacobsens far s) fødegård i Dronning Lund sogn i Vendsyssel. Havtyren Naturlegeplads ligger 5-10 minutters gang fra huset. Det er en af Danmarks største og flotteste naturlegepladser, med aktiviteter til alle aldre. Pladsen ligger i udkanten af skoven. Der er 5 min. gang til stranden gennem skoven. Der er gynger og trampolin 8. Langeland Huset, der har et boligareal på i alt 90 m2, indeholder i stueetagen på 58 m2: Stor opholds-/spisestue med sovesofa og køkken. På 1. sal som er på 32 m2 findes et soveværelse og to kamre med i alt 6 sovepladser, samt toilet/bruserum. Der er endvidere garage og en stor overdækket terrasse mod haven i forbindelse med køkkenudgangen. Max 8 personer Skiftedag fredag kl. 18. Træløbervej 32, Løkkeby, 5953 Tranekær, er et skønt træferiehus der ligger i et dejligt ferie-område ca. 300 m fra en af øens bedste sandstrande.der er gynger og klatretårn på grunden Huset ligger 6 km nord for Spodsbjerg, (ad stranden 2 km), nærmeste indkøbsmulighed er Tullebølle 3 km. Huset er 84 m2 i et plan og indeholder stor stue med åben køkkenafdeling, 2 værelser med hver to senge og 1 køjeværelse, i alt 6 sovepladser, et toilet/ bruserum, et lille depotrum og redskabsrum. Max 6 personer.

9 9. Fårup Skiftedag fredag kl. 18. Kalundborgvej 17, Fårup, 9493 Saltum Et dejligt træhus på en m 2 klitgrund, beliggende i 2. klitrække, 500 meter fra Vesterhavet, for enden af en blind vej, lige ved sti nr. 30 til stranden. Huset er på 74 m² i ét plan og indeholder stue med åben køkkenafdeling, 2 værelser med dobbeltseng og 1 køjeværelse, i alt 6 sovepladser, toiletrum med bruseniche og 2 depotrum. I stuen er en åben alkove, som giver mulighed for to sovepladser ekstra. Der er en stor delvis overdækket og afskærmet terrasse mod vest samt en terrasse mod øst i læ for Vesterhavet. Max 8 personer. Fælles oplysninger vedr. egne boliger Alle vore huse bliver løbende renoveret/istandsat og de har alle en meget høj standard. Køkkenerne er udstyret med komfur m/ovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine, service og køkkengrej, således at der er rigeligt til det antal personer boligen er beregnet til. Alle boligerne er el-opvarmede og har brændeovn. Der er desuden installeret luft til luft varmepumper i vore danske huse. Boligerne har radio, TV, DVD, Router til modtagelse af Internet Wi-Fi, diverse bræt/morskabs spil til børn og voksne, barneseng, høj barnestol og min. 2 cykler. Der er gynger og andre udendørs legeredskaber ved vore danske huse. Foruden proviant og andre personlige fornødenheder skal du kun medbringe håndklæder, viskestykker og sengelinned. I de fleste huse er der mulighed for at lave privat aftale om slutrengøring. Se nærmere på hjemmesiden eller i papirerne, som sendes sammen med lejebeviset.

10 Lejede destinationer Danmark 40. Lalandia Du kan frit vælge om opholdet skal være i Billund eller Rødby. Ved ugeophold er skiftedag lørdag. NYHED I Lalandia er der fuld af varme oplevelser for store og små. Nyd det tropiske klima i den kæmpestore Aquadome, oplev det udendørs poolområde med Wild River vandrutschebane, opvarmede bassiner og spapool. Dyrk din yndlingssport eller leg og slap af med familien i de hyggelige arkader med bl.a. Topmoderne biograf, Monky Tonky legeland, sportsfaciliteter, skøjtebane, indendørs skibakke, klatrevæg, golfsimulator, bowlingcenter, minigolf, hyggelige restauranter og spændende butikker. Herudover er der tennisbaner, foldboldbaner, multibane samt sandbaner til beachvolley. Læs mere på lalandia.dk Huset indeholder i stueplan (Billund): Stue & køkken med køle-/fryseskab, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Fladskærms-tv med danske, svenske, norske og tyske tv-kanaler Soveværelse med 1 dobbeltseng. Badeværelse med WC, håndvask, bruseniche, sauna og spa. 1 Sal: Soveværelse med 1 dobbeltseng (kan adskilles til 2 enkeltsenge), 1 enkeltseng, 1 tremmeseng, 1 barnestol. Til barnesengen skal du selv medbringe sengelinned. Soveværelse med 1 dobbeltseng (kan adskilles til 2 enkelt senge), 1 enkeltseng. Toilet med WC, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. I skolesommerferien er mindste lejemål på en uge. Øvrige uger er mindste lejemål 3 overnatninger. Huset er velegnet til 2 familier, 2 generationer, bedsteforældre og 2 unge familier. Par med op til 6 børn. Max. 8 personer. + et barn op til 2 år Prisen er inkl. internet og slutrengøring, men ekskl. miljøafgifter.

11 45. Skagen Skiftedag fredag kl. 18. Møllevang 3 A, 9990 Skagen Lejligheden ligger som en oase midt i Skagens centrum. Hvad enten man er til en tur på stranden eller havnen, en tur op og ned af gågaden eller ønsker at blive i lejlighedens have, så ligger alt dette lige uden for døren. Beliggenheden er ugeneret med lukket have og skøn sydvendt sol terrasse med markise. Til lejligheden hører egen p-plads. Lejligheden er på 90 m² og indeholder: Entré, gæsteværelse med 3/4 seng, børneværelse med køjeseng, 2 soveværelser med dobbeltsenge, badeværelse med gulvvarme og håndklædetørre, køkken med kølefryseskab og opvaskemaskine, stue/spisestue i åben forbindelse til køkkenet og med direkte udgang til den sydvendte terrasse. Der er desuden tv med dvd og stor TV pakke. Herudover er der adgang til Internet. Max. 7 personer, men bedst til Til små børn forefindes puslepude, 6 personer højstol, weekendseng og paraplyklapvogn 49. Samsø Skiftedag fredag kl. 18. Langør 24, Tranebjerg, 8305 Samsø 17. juni til 26. august Huset ligger i det lille fiskerleje Langør ved Stauns Fjord midt mellem Tranebjerg og Nordby. Huset er et lille gulkalket murstensbyhus med et boligareal på 80 m² i 2 etager på en 220 m² stor grund. Der er en ekstra naturgrund på 800 m² til rådighed for lejerne til brug for boldspil og leg. Da huset er over 100 år gammelt, er der lavt til loftet. Huset indeholder i stueetagen: Stue med sovesofa og brændeovn, køkken med opvaskemaskine, udestue, badeværelse med toilet og brusebad samt et køjerum med 2 sovepladser. På 1. sal er der 2 soveværelser med hver 2 senge samt 1 barneseng. Der er internet Wi-Fi. i huset Max 6 personer, men bedst til 4 personer

12 50. Lemvig Skiftedag fredag kl. 18 Kløvervej 12, Gjellerodde, 7620 Lemvig 6. maj - 22 oktober Huset, der er bygget i 2005 er på 90 m², og ligger i Gjellerodde, 6 km fra Lemvig by. Der er 600 m ad stier til Limfjorden, hvor der er badebro. Huset har gynge, sandkasse, barneseng og høj barnestol samt frikort til Lemvig Svømmehal for 8 personer. Herudover er gratis adgang til Internet. Omkring huset er 3 terrasseområder med havemøbler og grill. Fra stuen er der udsigt over Limfjorden. Huset er indrettet med køkken m. opvaskemaskine kombineret med spiseafdeling og stue med brændeovn. I stuen er en delvis lukket alkove til 2 personer. Der er 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med hver 2 enkeltsenge. Badeværelse med sauna og spabad. Gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. Max 8 personer. Prisen er ekskl. el, som betales efter forbrug med kr. 2,50/kwh. 51. Bornholm, Sandvig Skiftedag fredag kl. 18 Strandgade 10, Lejlighed nr. 5, Sandvig, 3770 Allinge juni til 22. oktober Lejligheden er en af i alt 5 ferielejligheder i et nyere bindingsværkshus i Sandvig centrum. Huset, der ligger i 2. husrække fra havet, er bygget i I haven, som er fælles med de 4 andre lejligheder, forefindes havemøbler. Afstand til kyst, havn og indkøb: 50 m. Til sandstrand 200 m. Underetagen indeholder Køkken-/ alrum med opvaskemaskine og spiseplads,1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med 2 senge, badeværelse med douche/ toilet. Barneseng og høj barnestol. 1. sal indeholder en stue med 2 sovemuligheder. Fra stuen er der udgang til en dejlig balkon med havemøbler og udsigt til Østersøen. Max. 6 personer.

13 Ferieboliger udland 55. St. Raphael, Provence Skiftedag lørdag kl Douce Quiétude, 3435 B vard J. Baudino, St. Raphael 25. juni til 3. september For dem der vil slappe af under pinjetræerne og dem der vil være aktive tilbydes ferieparken Douce Quietude, som ligger i udkanten af St. Raphael med 5 km til sandstrand ved Middelhavet. På pladsen er et minimarked med eget bageri, restaurant, bar og frisør. Der er 2 store swimmingpool, den ene er opvarmet og har en 50 meter vandrutsjebane. Herudover er der børnepool med flere springvand, legeredskaber og langt spabad. Børneområdet kan overdækkes og helt lukkes til, så mindre børn kan lege og bade uden at blive kolde i ydersæsonerne. Der er tennisbaner, petanquebaner, wolleyball, bueskydning, minigolf, fittnes, legeplads og cykeludlejning.i juli og august er der discotek på pladsen for de unge over 16 år. På pladsen er installeret antibrand system, der gør det muligt at oversprøjte hele pladsen i tilfælde af brande i området. Der er internet på pladsen Der er ca. 35 km til Cannes og Nice lufthavn ligger ca. 70 km derfra. Læs mere om stedet på hjemmesiden: Vi har lejet et minihus på 40 m² med 6 sovepladser. Huset der har aircondition indeholder soveværelse med dobbeltseng og adgang til eget bad/ toilet. To værelser med hver to senge, separat toilet og brusebadeværelse. I køkken/alrummet er spisebord og sofa arrangement og TV. Køkkenet er bl.a. forsynet med opvaskemaskine, microoven og kaffemaskine. Udenfor er der terresse med havemøbler og gasgrill. Til max. 6 personer. Lejen er ekskl. turistafgift ca. 0,60/dag. Mulighed for slutrengøring til 60. NYT HUS

14 59. Marina Baie des Anges, Côte d'azur, Nice BD94 i Le Baronnet, Villeneuve-Loubet Skiftedag lørdag kl juni til 27. august Lejligheden ligger på 9. etage i et prisbelønnet ejendomskompleks kaldet pyramidehusene med elevator, vagtovervågning og reception, der er åben 24 timer i døgnet. Fra lejligheden er der en enestående panoramaudsigt over Middelhavet, Marinaen og kyststrækningen til Nice. Den private strand, som er belagt med sand, beligger 50 meter fra boligen og nås direkte fra området. På området er der gode indkøbsmuligheder og restauranter. Der er en mindre legeplads og boule-baner. Der er adgang til tennisbaner og swimmingpool, begge mod betaling. Ejendomskomplekset er beliggende 10 km fra Nice, 6 km fra lufthavnen og 5 km fra Antibes. Der kører bus direkte fra lufthavnen til lejligheden med stop 5 min. gang derfra. Togstation ligger i 5 min. gåafstand.få kilometer derfra ligger Marineland, som er et stort badeland og dyrepark med opvisning af delfiner mm. Lejligheden består af 2 værelser på i alt 51 m². Fordelt på 40 m² beboelse og 11 m² terrasse med 2 hvilestole, 4 havestole, bord og parasol. Der er køkken med køle-/fryseskab, vaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine mv. Badeværelse med kar og brus. I soveværelset er dobbeltseng med sundhedsmadras og ekstra børnemadras 60 x 170 cm. I stuen er sovesofa til 2 personer, 40 smart- TV og radio med CD-afspiller. Der er fri adgang til internet Wi-Fi. Til max. 4 voksne og 1 barn under 12 år. Lejer skal medbringe linned og håndklæder. Der er mulighed for at bestille slutrengøring til 60.

15 67. Stallino, Lucca området Toscana Skiftedag lørdag kl. 15 til lørdag kl juni til 17. september Villa Al Falchetto er et dejligt landsted, beliggende lidt nord for Lucca. Stedet er sat i stand til 4 udleje enheder af forskellige størrelser, alle med egen indgang og privat udeareal. Der er stor flad indhegnet børnevenlig have med græsarealer. Midt i haven ligger en 6 x 12 meter stor nedgravede swimmingpool med dybde fra 1,20 m til 1,50 m. Arealet omkring poolen er velmøbleret med liggestole, hvorfra man kan nyde udsigten over bjergene og det smukke landskab. Her er desuden udendørs bruser. Man føler sig meget på landet, men er kun et stenkast fra landsbyen Marlia og ca 10 minutter i bil fra selve Lucca. Området er præget af smukke adelsfamilie villaer og flere af de ældste vingårde, så der er rige muligheder for udflugter og vinsmagning i nærområdet.. Selve lejligheden Stallino ligger i stueetage niveau med direkte udgang til haven og består af: Indgang til opholdsrum med sovesofa og satellit TV, veludstyret køkken hjørne, badeværelse med brus, et dobbeltværelse, et værelse med to senge.der er WI-FI internet. Boligen er fint restaureret og indretningen er hyggelig med træbjælker i lofterne samt delvis synlige stenvægge, som giver den helt rigtige toscanske atmosfære. Der er mulighed for at grille og egen møbleret spiseplads i haven. Adgang til betalings vaskemaskine. Parkering. NYT STED Der er apotek og mange andre butikker i Marlia landsbyen 1,5 km supermarked (Esselunga) 2 km flere restauranter indenfor en radius af 3 km. Afstand til Lucca 10 km Firenze 80 km Pisa 45 km Versilia strande 45 km Garfagnana bjerge 40 km. Til 4 personer med mulighed for en ekstra person. Ved ekstra person betales 70/uge direkte til ejeren. Der er obligatorisk slutrengøring til 35. Mulighed for linned og håndklæder til 10/ person. Linned og håndklæder vil være automatisk bestilt og skal afbestilles 1 måned inden ankomst, hvis det ikke ønskes. Aircondition koster 8/dag.Alt ekstra betales på stedet.husdyr ikke tilladt

16 68. Borgo Madone, Umbrien Skiftedag lørdag kl. 15 til lørdag kl juli til 6. august Ejendommen Madonna della Neve er et skønt landsted, 5 km fra Trasimener søen med panoramaudsigt over søen. Beliggenheden er central til at udforske den spændende region. Der er frodig natur med storslåede udsigter kombineret med oplevelsen af charmerende byer som Perugia, hovedstaden i Umbrien. Gamle byer som Assisi og Gubbio må også opleves, her føler man sig sat tilbage til middelalderen. Trasimener søen er en smuk naturoplevelse. Søen har en sandbred hvorfra man kan bade, der er mulighed for vandcykling og surfing. Det er et meget børnevenligt sted med stor indhegnet swimmingpool på 6 x 12 meter og en dybde på 1,20 m til 1,60 m. Gode græs arealer, der indbyder til leg, lille legeplads samt bordtennis, Lille fælles fittnesrum, samt vaskerum med 3 maskiner Der er mulighed for at leje cykler. Landstedet har i alt 9 lejligheder i forskellige størrelser. Lejlighederne har den rigtige sydlandske atmosfære; skæve lofter med smukke blotlagte træbjælker, stengulve og en enkel men funktionel indretning med lokale snedker møbler. Lejligheden Borgo Madone består af: Opholdsrum med veludstyret køkken hjørne, spiseplads og ophold med satellit TV og sofa. To soveværelser, et badeværelse. Mulighed for Internet wi-fi. Der er egen privat møbleret terrasse/ udeareal lige foran døren, men ellers står terrasserne i haven med grillmuligheder til rådighed. Afstand til landsby med supermarked med slagter 3,5 km - Trasimener søen 6 km - Perugia 29 km - Assisi 50 km - Cortona 21 km - Arezzo 66 km - Siena 80 km - Firenze 120 km - Rom 200 km. Til max 4 voksne og 1 barn op til 13 år. Mulighed for linned og håndklæder til 10/person, Linned og håndklæder vil være automatisk bestilt og skal afbestilles 1 måned inden ankomst Der er obligatorisk slutrengøring til 40. Der er mulighed for babybed/opredning, som skal bestilles i forvejen. Til prisen lægges en mindre turist skat, som skal betales på stedet. Husdyr ikke tilladt

17 71. Corti del Lago, Padenghe sul Garda, Garasøen Skiftedag lørdag - 2. juli til 6. august Feriestedet ligger rigtig dejligt direkte til den sydlige del af Gardasøen i byen Padenghe. Boligerne er omgivet af grønne områder og ved poolen findes liggestole og parasoller. Boligerne ligger i pæne rækkehuse, der alle har aircondition og overdækket terrasse med udsigt mod søen. Området omkring feriestedet indbyder til hyggelige familieudflugter bl.a. til Gardaland, eller en tur på markedspladsen, hvor du kan finde stort set alt mellem himmel og jord. Huset er et to værelses feriehus på 35 m². Der er kombineret opholds-/spisestue med 2 sovepladser, køkkenniche, værelse med 2 senge, bad/toilet, TV og terrasse. Til max. 4 personer. Lejen er inkl. aircondition, men ekskl. turistskat på 1/ dag/person. Linned kan lejes for 8/sæt og håndklæder kan lejes for 4/sæt. Rengøring kan tilkøbes for 40. Babyseng kan lejes for 19/uge. 74 Ai Pini, Altanea, Adriaterhavskysten Skiftedag lørdag - 2. juli til 6. august Ai Pini ligger 200 m fra stranden i Altanea. Feriestedet ligger kun 300 m fra indkøbsarkaden La Quercia, hvor der er et godt udvalg af barer, restauranter og forretninger. Ai Pini består af flere grupper af bygninger omkring et stort poolområde, hvor der også er børnepool og et stort legeområde for de små. Boligerne er godt indrettede og der hører reserveret parkeringsplads med til alle boliger. Lejligheden er en 3 værelses på 60 m². Der er kombineret opholds- og spisestue med 2 sengepladser og TV, køkkenniche m. mikroovn, værelse med enkeltseng og dobbeltseng, værelse med 2 senge, bad/toilet, sep. toilet. Der er balkon og terrasse. Til max 7 personer. Lejemålet er inkl. aircondition, energiomkostninger opkræves på stedet med 45 pr. uge. Håndklæder skal medbringes. Sengelinned kan lejes for 6 pr. pers/skift. Babyseng kan lejes for 3/nat. Slutrengøring kan tilkøbes for 45. Lejen er ekskl. turistskat, som koster 3,50/ dag/person fra 12 år. (0-11 år gratis)

18 58. Paris, Centrum, 8, rue de la Tacherie, 1. sal tv. Skiftedag lørdag kl januar til 29. oktober Lejligheden ligger i gaden Tacherie i det 4. arrondissement, midt i Paris centrum, nær Paris rådhus, kun et stenkast fra Seinen. Fra lejligheden kan man gå til mange af Paris seværdigheder som Notre Dame, Pompidou centret, Louvre osv. Lejligheden ligger tæt på alle offentlige transportmidler: der er 1 minuts gang til nærmeste metrostation Hôtel de ville, 5 minutters gang til Châtelet, hvorfra der er direkte forbindelse med RER-tog til lufthavnene Orly og Roissy Charles de Gaulle. Desuden er der mange buslinjer. Nærmeste parkeringshus, Hôtel de ville, ligger 2 min. gang fra lejligheden. Lejligheden er en 2-værelses lelighed på 50 m 2. Den bliver istandsat inden sæsonen 2016 starter. Den består af en opholdsstue med sovesofa og TV, soveværelse med dobbeltseng, toilet, badeværelse og køkken med vaskemaskine/tørretumbler og lille opvaskemaskine. Fri adgang til interned Wi-Fi. Der er termoruder og aircondition. Til max. 4 personer. Husdyr ikke tilladt. Der er mulighed for at bestille slutrengøring til 40 samt linned og håndklæder til 30 for 1 og 2 personer og 40 for 3 og 4 personer 90. Berlin, Frankfurter Allee nr sal, Berlin. Skiftedag lørdag kl. 15 til lørdag kl. 12. Lejligheden har en fantastisk beliggenhed i Friedrichshain - det mest vestlige kvarter i det tidligere Øst-Berlin - i de historiske Stalin-bygninger. Lejligheden er helt ny renoveret og indrettet i efteråret Ca. 100 m fra lejlighedens indgang ligger U-bahn stationen Frankfurter Tor, hvorfra man har forbindelser til hele Berlin, og der er sporvogn lige foran døren. Turen til Alexander Platz varer 6 min. Boxhagener Platz (markeder, caféer, restauranter og diverse butikker mv.) kan man gå til på under 10 minutter. Lejligheden, der er på ca. 70m2, har et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum og en dejlig stue med en bekvem sovesofa. Desuden er der et lille kammer med 2 sovepladser (160x90cm - 200x90cm) kun egnet til børn. Der er TV og Apple computer med fri adgang til Internettet til rådighed. Ejendommen har elevator. Lejen er inkl. linned og håndklæder. Der er obligatorisk slutrengøring, som betales med 50 på stedet. Til max. 4 voksne og 2 børn. Husdyr er ikke tilladt.

19 80. Barcelona, Carrer de Salamanca 54, 2, 1 Skiftedag lørdag kl. 14 til lørdag kl. 10 Vor nye lejlighed i Barcelona ligger i det samme spændende kvarter Barceloneta, der ligger som en tange mellem lystbådehavnen og byen Det var oprindeligt her fiskerne boede. Kvarteret er stadig præget af fiskerhusene, hvilket betyder at ejendommene er lave og lejlighederne generelt er ret små. Den lokale atmosfære giver kvarteret et utrolig hyggeligt præg. Stranden og strandpromenaden med caféer og restauranter ligger ca. 50 m fra lejligheden. I kvarteret finder man også mange butikker samt et dagligt marked. Lejligheden er på ca. 36 m² fordelt på 2 værelser. Der er stue med åbent køkken og sovesofa til 2 personer. Køkkenet er bl.a. udstyret med kogeplader, køle/ fryseskab, ovn og vaskemaskine. I stuen er TV. Soveværelse med dobbeltseng. Badeværelse med bruser. Lejligheden ligger på 2. sal i en ejendom uden elevator. Der er internet i lejligheden. Til max. 4 personer. Der er mulighed for at bestille linned og håndklæder til 15/person og slutrengøring til 45. Husdyr ikke tilladt

20 Fællesoplysningerne vedr. lejede boliger Udstyret kan variere i de enkelte lande, men alle lejemål er, efter landets målestok, af fin standard. I alle danske huse er der radio og TV. Internet er muligt i alle vore lejemål, skal dog betales separat visse steder i udlandet. I de sydlandske lejemål, er det ikke standard med solsenge og hynder til havemøblerne, dette findes dog mange af stederne. Hvor intet andet er anført, skal lejer selv sørge for rengøring. Dette kan dog tilkøbes de fleste steder. Læs mere herom på hjemmesiden under den enkelte feriebolig og i papirerne, der sendes sammen med booking bekræftelse. Yderligere oplysninger tilsendes inden lejemålets start eller følger sammen med nøglen, som tilsendes ca. 2 uger inden ophold. Rabataftaler Nogle af vore nuværende eller tidligere samarbejdspartnere tilbyder medlemmerne ferie med rabat: Dansk Fri Ferie DFF - giver 10% rabat på ferieophold, dog 4% rabat i ferie/ helligdagsperioder. Gennem DFF kan du købe rabatbilletter til BornholmerFærgen (gælder også selv om der ikke bookes hus gennem DFF) Få op til 58% RABAT på bil-billetten til BornholmerFærgen! Bestil pr mail eller ring til Danskfriferie.dk på tlf eller send mail til brian@friferie.dk husk at oplyse at I har firmaaftale via Funktionærforeningen Carlsberg. Du kan også købe rabatbilletter til Scandlines Rødby-Puttgarden & Gedser/Rostock Book her: Strait Mediterranean giver 10% rabat på lejligheder i Agde. Se com eller ring på tlf Gør altid opmærksom på, at du er medlem af Funktionærforeningen Carlsberg inden bestilling.

21 Betalingsbetingelserne vil for sommersæsonen 2016 være som følger. For alle ophold begyndende i maj måned vil lejen forfalde til betaling pr. 1. april For alle ophold i månederne juni, juli, august og september vil lejen forfalde til betaling pr. 1. maj (Datoen vil for tjenstgørende falde sammen med udbetalingen af feriepenge). Lejemål, der bookes senere vil forfalde til betaling den førstkommende måned. Ved for sen/manglende betaling vil lejemålet blive annulleret og perioden udlejet til den næste ansøger. Såfremt perioden ikke bliver genudlejet, hæfter den første lejer dog stadig for betalingen. Vi skal endnu en gang opfordre medlemmerne til at tilmelde betalinger til Funktionærforeningen til Betalingsservice, da denne betalingsform sikrer rettidig betaling og er billigere for både dig og Foreningen. Medlemmer, der er i restance til Funktionærforeningen på lodtrækningstidspunktet kan ikke deltage i lodtrækningen. Beskrivelse af boligerne samt flere billeder kan ses på Funktionærforeningens hjemmeside: under ferieboliger, ferieboligadministration.

22 Regler for at søge feriebolig! Kun medlemmer af Funktionærforeningen Carlsberg kan leje Funktionærforeningens ferieboliger. Lejeren skal være medlem på opholdstidspunktet. Hvert medlem kan ved lodtrækningen kun få tildelt eet ophold. Det vil dog være muligt at leje både Store Hus og Lille Hus i Hulegårds Kvarn samtidig, såfremt ingen har ønsket at leje det andet hus. Hvis du vil deltage i lodtrækningen om 1 eller 2 ugers ophold skal du oprette lodder på Funktionærforeningens hjemmeside i Ferieboligadministrationssystemet. Oprettelse af lodder på Adgang til Funktionærforeningens hjemmeside : Indtast kontonr. = dit personalenummer og kodeord = dit fornavn, herefter vælges menupunktet - Ferieboliger Ferieboligadministration Ved oprettelse af lodder benyttes linket på forsiden af administrationssystemet. Gennem linket har du mulighed for at åbne kalenderen med en lod-oversigt. I dette billede kan du også se hvor mange bonuspoint du har til lodtrækningen. Alle medlemmer af foreningen får tilskrevet et bonuspoint hvert år i juni måned. Når du opretter et lod, klikker du blot på den valgte uge, hvorefter loddet for ugen lægges i din kurv. Hvis du ønsker at søge 2 sammenhængende uger, benytter du den boks der popper frem inden loddet lægges i kurven. Her har du mulighed for også at vælge ugen efter. Når du har valgt alle de uger du ønsker at oprette lodder i, klikker du blot Videre, hvorefter du har mulighed for at ændre på prioritetsrækkefølgen. Som udgangspunkt lægges lodderne i den rækkefølge, som de er oprettet i. Til slut Godkender du dine lodder. Herefter har du mulighed for at sende oversigten til din egen indbakke eller printe en lod-oversigt over de valgte lodder. Du kan gå ind under Lodder og rette dine ønsker/lodder frem til ansøgningsfristens udløb onsdag den 3. februar, kl. 12. Hvis du søger sammen med et andet medlem, skal det registreres under dine stamdata. Der er en genvej hertil under lod-oprettelsen. Vær opmærksom på, at højsæsonen (ugerne ) bliver udtrukket først. Hvis du søger både i højsæson og mellemsæson, vil højsæsonønskerne altid gå forud for mellemsæson ønskerne. Hvis du vinder bliver du booket i den ønskede periode i den ønskede feriebolig. Hvis du ikke alligevel har mulighed for at benytte ferieboligen, skal det straks meddeles administrationen. Uanset om du benytter den vundne feriebolig, mister du dine optjente bonuspoint.

23 Hvis du ikke har adgang til Internettet, kan du bruge nedenstående ansøgningsskema. Skemaet skal udfyldes tydeligt og indsendes så det er Ferieboligudvalget ved Hanne Buch-Larsen, [B23] Funktionærforeningen, Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V, i hænde senest onsdag den 3. februar, 2016 kl. 12. Ansøgningsskema Dette ansøgningsskema benyttes såfremt du ikke har adgang til Internettet og dækker perioden fra uge 18 ( ) til og med uge 39 ( ) Personalenr. Navn Mobiltlf. nr. Privat tlf. Privat adresse Rækkefølge i ansøgning af hus og uge(r) der søges (1 eller 2 ugenumre i ønsket rækkefølge.) Benyt ugenumrene fra bagsiden. Ønske 1. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 7. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 2. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 8. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 3. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 9. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 4. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 10. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 5. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 11. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 6. Hus nr. uge/uger nr. Ønske 12. Hus nr. uge/uger nr. Jeg søger sammen med (samme perioder/boliger) CPR-nr. Navn For at komme i betragtning skal ansøgningen være Hanne Buch-Larsen, (B23) Funktionærforeningen, Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København, V i hænde senest onsdag den 3.februar 2016 kl. 12

24 Udlejningskalender til Funktionærforeningens ferieboliger 2016 Maj Juni Juli = Højsæson August 2016 September Sø 1 On 1 Fr 1 Ma 1 31 To 1 Ma 2 18 To 2 Lø 2 Ti 2 Fr 2 Ti 3 Fr 3 Sø 3 On 3 Lø 3 On 4 Lø 4 Ma 4 27 To 4 Sø 4 To 5 Kr. himmelfartsdag Sø 5 Ti 5 Fr 5 Ma 5 36 Fr 6 Ma 6 23 On 6 Lø 6 Ti 6 Lø 7 Ti 7 To 7 Sø 7 On 7 Sø 8 On 8 Fr 8 Ma 8 32 To 8 Ma 9 19 To 9 Lø 9 Ti 9 Fr 9 Ti 10 On 11 To 12 Fr 13 Lø 14 Sø 15 Pinsedag Ma pinsedag Fr 10 Lø 11 Sø 12 Ma 13 Ti 14 On To 16 Sø 10 Ma 11 Ti On 13 To 14 Fr 15 Lø 16 On To 11 Fr 12 Lø 13 Sø 14 Ma 15 Ti 16 Lø 10 Sø 11 Ma 12 Ti 13 On To 15 Fr Ti 17 On 18 To 19 Fr 20 Lø 21 Sø 22 Ma 23 Fr 17 Lø 18 Sø 19 Ma 20 Ti 21 On To 23 Sø 17 Ma 18 Ti On 20 To 21 Fr 22 Lø 23 On To 18 Fr 19 Lø 20 Sø 21 Ma 22 Ti 23 Lø 17 Sø 18 Ma 19 Ti 20 On To 22 Fr Ti 24 On 25 To 26 Fr 27 Lø 28 Sø 29 Ma 30 Fr 24 Lø 25 Sø 26 Ma 27 Ti 28 On To 30 Sø 24 Ma 25 Ti On 27 To 28 Fr 29 Lø 30 On To 25 Fr 26 Lø 27 Sø 28 Ma 29 Ti 30 Lø 24 Sø 25 Ma 26 Ti 27 On To 29 Fr Ti 31 Sø 31 On arbejdsdage ekskl. 4 lørdage 22 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage 21 arbejdsdage ekskl. 5 lørdage 23 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage 22 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage Øvrige uger er mellemsæson. Perioderne søges ved at bruge ugenumrene, som er anført i ovenstående kalender. Alle som ved lodtrækningen får tildelt 1 eller 2 ugers ophold i højsæsonen mister alle optjente bonuspoint.

Funktionærforeningens Ferieboliger

Funktionærforeningens Ferieboliger Udlejningskalender til Funktionærforeningens ferieboliger 2016 Maj Juni Juli August 2016 September Sø 1 On 1 Fr 1 Ma 1 31 To 1 Ma 2 18 To 2 Lø 2 Ti 2 Fr 2 Ti 3 Fr 3 Sø 3 On 3 Lø 3 On 4 Lø 4 Ma 4 27 To

Læs mere

- efterår - vinter - forår

- efterår - vinter - forår - efterår - vinter - forår Udlejning For our non Danish speaking members the cataloque is available in Englich here: www.fct.dk Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede

Læs mere

Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede ferieboliger i sommersæson 2015.

Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede ferieboliger i sommersæson 2015. FUNKTIONÆRFORENINGEN C A R L S B E R G For our non Danish speaking members the catalogue is available in English here: www.fct.dk Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

- efterår - vinter - forår

- efterår - vinter - forår - efterår - vinter - forår Udlejning For our non Danish speaking members the cataloque is available in Englich here: www.fct.dk Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede

Læs mere

- efterår - vinter - forår

- efterår - vinter - forår - efterår - vinter - forår Udlejning For our non Danish speaking members the cataloque is available in Englich here: www.fct.dk Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede

Læs mere

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S FERIEAVISEN 2010 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19 20 43 www.falckpf.dk

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010 DFDS FRITID Lodtrækning af fritidsboliger 2010 Lejlighed i Berlin 5 fritidshuse i Danmark Italien: Toscana Sydfrankrig: Nice & Sainte Maxime Skagen i august Lodtrækning finder sted tirsdag 2. februar 2010

Læs mere

Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede ferieboliger i sommersæson 2014.

Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede ferieboliger i sommersæson 2014. FUNKTIONÆRFORENINGEN C A R L S B E R G For our non Danish speaking members the catalogue is available in English here: www.fct.dk Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen Sæsonen 2013-2014 FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN stiller et sommerhus i Blåvand og en ferielejlighed i Prag til rådighed for de afdelinger, som ikke har haft mulighed for at tilbyde forsikringstagerne i

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7 Sæsonen 2012-2013 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2012-2013. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTURFORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. Kort Blåvand

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. Hold da helt ferie 2009 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Revideret februar 2009 - Varenummer 3506 Ringkøbing

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Dejlig feriebolig i Brixton se side 12 HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Nyt lækkert rækkehus i Brixton, London HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

Funktionærforeningens Ferieboliger

Funktionærforeningens Ferieboliger Funktionærforeningens Ferieboliger Efterår / Vinter 2016-2017 Æ RFORE N GEN FUNK IN TI ON C AR LSBER G Velkommen til Funktionærforeningens ferieboligkatalog. Her kan du læse om alle de dejlige ferieboliger

Læs mere

Funktionærforeningens Ferieboliger Efterår / Vinter

Funktionærforeningens Ferieboliger Efterår / Vinter FUNKTIONÆRFORENINGEN Funktionærforeningens Ferieboliger Efterår / Vinter 2017-2018 C A R L S B E R G Velkommen til Funktionærforeningens ferieboligkatalog. Her kan du læse om alle de dejlige ferieboliger

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Helårshuse. til salg i Odsherred. Åbningstider i Nykøbing Sj. Åbningstider i Rørvig. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 13.00

Helårshuse. til salg i Odsherred. Åbningstider i Nykøbing Sj. Åbningstider i Rørvig. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 13.00 Helårshuse til salg i Odsherred Åbningstider i. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 1.00 Søndag Lukket Åbningstider i Rørvig Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag Søndag Lukket Lukket NYKØBING SJ. v/ Jesper

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. Hold da helt ferie 2007 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Ringkøbing Fjord Arvidvej 150, 6960 Hvide Sande

Læs mere

Sommerhuset i Lalandia

Sommerhuset i Lalandia Roskilde afdeling Sommerhuset i Lalandia Digestien L 166, Rødby Udlejes til 8 personer Huset er i 2 plan, 103 m 2 Åbent køkken med spiseplads Køkken. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler Åben stue

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00 Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 18.09.15 Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration)

Læs mere

FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME. www.teambornholm.

FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME. www.teambornholm. FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR Hyggelige pensionater Flotte ferieparker Dejlige feriehytter CHARME Velkommen TIL BORNHOLM Vi kan alle trænge til lidt Bornholm: Lidt afslapning, lidt nærhed, lidt ro og

Læs mere

Nyreforeningens feriehuse

Nyreforeningens feriehuse Nyreforeningens feriehuse yreforeningen har to hyggelige og velindrettede ferieboliger, som alle medlemmer kan leje. Begge er beliggende i den smuk- N ke og storslåede jyske natur. 2 SKALLERUP OG GRØNBÆK

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Funktionærforeningens Ferieboliger Sommer 2017

Funktionærforeningens Ferieboliger Sommer 2017 FUNKTIONÆRFORENINGEN Funktionærforeningens Ferieboliger Sommer 2017 C A R L S B E R G Velkommen til Funktionærforeningens ferieboligkatalog. Her kan du læse om alle de dejlige ferieboliger, vi tilbyder

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

Foverupvej 3 6230 Rødekro

Foverupvej 3 6230 Rødekro Foverupvej 3 6230 Rødekro Særdeles charmerende landvilla med god plads både ude og inde. Sag: 62302143 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Det rigtige sommerhus. Strandkrogen 14, 4583 Sjællands Odde. Fritidshus

Det rigtige sommerhus. Strandkrogen 14, 4583 Sjællands Odde. Fritidshus Det rigtige sommerhus. Strandkrogen 14, 4583 Sjællands Odde Fritidshus Det rigtige sommerhus. Strandkrogen 14, 4583 Sjællands Odde Kort & info Bolig#13626 Kontantpris Kr. 639.000 Fritidshus På Sjællands

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige FERIEAVISEN 2011 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Rugårdsvej 20 5000 Odense C Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon.

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon. Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 06.07.15 Ring på tlf. 88 92 33 60 hvis du vil booke et af Postens

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Hegels Minde Nye familieboliger i Fredensborg 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Afdeling 747-0 Lejerbo Fredensborg Udlejningsteam 2 Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

CD BOLIG præsenterer minimalistisk bolig

CD BOLIG præsenterer minimalistisk bolig Meget flot, arkitekttegnet villa på 164 m 2 Boligen ligger på en stille, lukket vej i den hyggelige landsby Førslev fire kilometer fra Haslev. Førslev har en dejlig atmosfære med en hyggelig købmandsgård

Læs mere

Funktionærforeningens Ferieboliger

Funktionærforeningens Ferieboliger Funktionærforeningens Ferieboliger Efterår / Vinter 2018-2019 Velkommen til Funktionærforeningens ferieboligkatalog. Her kan du læse om alle de dejlige ferieboliger vi tilbyder til medlemmerne i efterår

Læs mere

Ferielejlighed i Spanien

Ferielejlighed i Spanien Roskilde afdeling Ferielejlighed i Spanien Malaga Algarrobo Udlejes til 6 personer Adresse: Balate15, BLOQ 4 4A, Torre Atalaya, Algarrobo Costa, 29700 Malaga Lejligheden indeholder: Køkken Udsigt fra køkken

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie.

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie. Sæsonen 2011-2012 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2011-2012. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTUR- FORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN

Læs mere

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur Skal årets tur gå til Rondane Friluftssenter Rondetunet? Vi er et nystartet, danskejet friluftscenter der ligger i rolige

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Hus til salg i økologisk landsby Regnbuen 1, 3390 Hundested. Rækkehus

Hus til salg i økologisk landsby Regnbuen 1, 3390 Hundested. Rækkehus Hus til salg i økologisk landsby Regnbuen 1, 3390 Hundested Rækkehus Hus til salg i økologisk landsby Regnbuen 1, 3390 Hundested Kort & info Bolig#35222 Kontantpris Kr. 3.100.000 Rækkehus I Nordsjælland,

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

Hyggelig familie tårn 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 280 m2 / Grundstykke: 1274 m2 / Vær.: 3 / Badeværelser: 2 B00121SQ. Pris: 690.

Hyggelig familie tårn 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 280 m2 / Grundstykke: 1274 m2 / Vær.: 3 / Badeværelser: 2 B00121SQ. Pris: 690. Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 280 m2 Grund 1274 m2 Værelser 3 Badeværelser 2 Pris 690.000 Reference Side 1 fra 20 Beskrivelse af ejendommen Hyggeligt hus på en stor grund

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

Salgsopstilling. RealMæglerne Maasbøl. Handler med omtanke..! Adresse Hasle Marina 37, 3790 Hasle Sag nr. 355F0004 Dato 10.

Salgsopstilling. RealMæglerne Maasbøl. Handler med omtanke..! Adresse Hasle Marina 37, 3790 Hasle Sag nr. 355F0004 Dato 10. RealMæglerne Maasbøl Statsaut. ejendoms mæglere MDE Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Telefon 45 76 90 51 Telefax 45 76 90 59 2970@ mailreal.dk www.realmaeglerne.dk/maasbøl Handler med omtanke..! Salgsopstilling

Læs mere

Fantastisk ejendom 639 m2 08173, Sant Cugat Del Vallés, Spanien () sup. 639 m2 / Grundstykke: 872 m2 / Vær.: 5 / Badeværelser: 4 Pris: 1.750.

Fantastisk ejendom 639 m2 08173, Sant Cugat Del Vallés, Spanien () sup. 639 m2 / Grundstykke: 872 m2 / Vær.: 5 / Badeværelser: 4 Pris: 1.750. Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 639 m2 Grund 872 m2 Værelser 5 Badeværelser 4 Pris 1.750.000 Reference Side 1 fra 12 Beskrivelse af ejendommen Imponerende tårn på næsten

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Funktionærforeningens Ferieboliger. Efterår / Vinter

Funktionærforeningens Ferieboliger. Efterår / Vinter Funktionærforeningens Ferieboliger Efterår / Vinter 2019-2020 Velkommen til Funktionærforeningens ferieboligkatalog. Her kan du læse om alle de dejlige ferieboliger vi tilbyder til medlemmerne i efterår

Læs mere

Luksus Sommerhuse Udlejes

Luksus Sommerhuse Udlejes Luksus Sommerhuse Udlejes Udbyhøj Syd Djursland Booking. Benny Vittrup Tlf. 0045 40812270 www. Luksussommerhuse.com E.mail. bennyvittrup1@gmail.com Eller på www.djurspakken.dk og få hele ferien som pakkeløsning

Læs mere

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad OPHOLD PRISLISTE 2014 Enkelt-/ Dobbeltværelse (EV/DV) 20m 2 værelse med dobbeltseng, sofa, bad og toilet, køleskab, kaffe/the faciliteter, TV, terrasse eller svalegangsbalkon

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris

Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer Læs mere og se billeder samt videoer

Læs mere

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain FERIEBOLIGER 2017/2018 Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2017-2018 HUSK LODTRÆKNING

Læs mere

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - Flyvestation Værløse 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - 1 9 1 0 På den gamle Flyvestation Værløse opføres 52 eksklusive 1-plans rækkehuse i det nye, attraktive boligområde

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

* ** *** **** ***** Samme krav som * Samme krav som ** Samme krav som *** Samme krav som ****

* ** *** **** ***** Samme krav som * Samme krav som ** Samme krav som *** Samme krav som **** 1. GENERELT & UDENOMSAREALER 1.1. FORORD Vandrerhjemmet skal fremtræde indbydende i forhold til stjerneklassificering. Vandrerhjemmet kan benyttes til de til enhver tid gældende formål, som fremgår af

Læs mere

Luksus bolig i Thailand - Ref:

Luksus bolig i Thailand - Ref: Luksus bolig i Thailand - Ref: Praktfulde huse og lejligheder i Thailand sælges udlejes Husene og lejlighederne er lokaliseret i et luksus resort ved navn "The Oriental Beach Village" hvor man virkelig

Læs mere

Godt beliggende kontorlejemål

Godt beliggende kontorlejemål Havnevej 1, 4000 Roskilde Godt beliggende kontorlejemål MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Havnevej 1, 4000 Roskilde Fredelig beliggenhed Fleksible og præsentable

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Alcudia / Playa de Muro

Alcudia / Playa de Muro LINEDANCE & FERIE PÅ MALLORCA 04. - 11. juni 2016 Alcudia / Playa de Muro På Mallorca Om hotellet Linedance & Ferie kan igen i år byde velkommen til den skønne Alcudia-bugt på Mallorca, med ikke mindre

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Engelunden. - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø. Adresse:

Engelunden. - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø. Adresse: Engelunden - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk Arkitekttegnede boliger

Læs mere

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS R N AN TRYKHD - LTTR DIN DAGLIGDAG OG LØFTR DIN FORRTNING Ann oun Moderne dansk gastronomi, lavet med sjæl, serveret med smil. Åbent ons lør 12 21 ces Velkommen til Møllegården

Læs mere

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning 22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning Trankær Mosevej 31-73, 8310 Tranbjerg Etape 1 - Salg Fakta Type A: Antal Boligareal Grundareal Carport Udhus Indflytning Energimærke Pris 7 stk. 136 m2 min. 200

Læs mere

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf.

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Februar 2010 Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. 7249 6023 Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Kontaktoplysninger Boligvisitationen

Læs mere

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje. HYTTER I SMUK NATUR UDEN PENSION PORTO, HYTTER, CAMPING LES OLIVIERS**** Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Læs mere

Frederiksgade 19-21, 1265 København K

Frederiksgade 19-21, 1265 København K Frederiksgade 19-21, 1265 København K Ledige kontorlejemål i størrelser fra 362 til 709 m² Fakta - kort Smukke arealer med fleksible indretningsmuligheder Flot palæejendom i Frederiksstaden Enestående

Læs mere

Forord 4 Praktiske oplysninger 5. Sitges 8 Paris 10 Cala Mijas 11 Mols 12 Lønstrup (Øresundvej & Fladen Grund) 13. Prisliste og udlejningsperioder 15

Forord 4 Praktiske oplysninger 5. Sitges 8 Paris 10 Cala Mijas 11 Mols 12 Lønstrup (Øresundvej & Fladen Grund) 13. Prisliste og udlejningsperioder 15 Forord 4 Praktiske oplysninger 5 FERIEBOLIGER Sitges 8 Paris 10 Cala Mijas 11 Mols 12 Lønstrup (Øresundvej & Fladen Grund) 13 Prisliste og udlejningsperioder 15 Forord FO Ferie vil med denne brochure præsentere

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED I Aarhus Ø går drømmen om by og natur lige uden for hoveddøren i opfyldelse. Her leves livet side om side med havet, skoven og byen. Her er du i gåafstand til alt. Her

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2015

Nye boliger til leje i efteråret 2015 Nye boliger til leje i efteråret 2015 Vejlevej 4A-L Kontakt os! Lejerbo udvider byggeriet på Vejlevej med endnu flere lækre boliger! Har du drømt om, at bo tæt på grønne områder og alligevel bo centralt?

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma ligger i Norditalien i Regionen Emilia Romagna, i bjergområdet syd for Modena og Bologna, tæt ved den Toscanske grænse. Huset var oprindeligt et bjergkloster

Læs mere

Mas du Vallon INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE INVESTERING I LIVSKVALITET

Mas du Vallon INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE INVESTERING I LIVSKVALITET INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE Unique Holiday Properties A/S 1465 Boulevard Des Cinq Communes 06530 Cabris Frankrig Villaens hjemmeside: www.masduvallon.dk www.masduvallon.com

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016 ChrisTravel Dyssevangen 48 3520 Farum Telefon +45 4448 2119 Info@christravel.dk www.christravel.dk CVR.nr. 3245 2205 Danske Bank Reg.nr. 4190 Konto 1053 2574 IBAN 2530000010532574 SWIFT DABADKKK Vil du

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED LEJLIGHEDER MED UDSIGT. januar 06 indledning Området Susåen er skabt i istiden for ca. 000 år siden, og den har siden middelalderen haft betydning som transportvej

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere