FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME. www.teambornholm."

Transkript

1 FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR Hyggelige pensionater Flotte ferieparker Dejlige feriehytter CHARME

2 Velkommen TIL BORNHOLM Vi kan alle trænge til lidt Bornholm: Lidt afslapning, lidt nærhed, lidt ro og fred. Bornholm er sin helt egen. Her leves livet anderledes. Et sted, hvor du selv bestemmer tempoet. Hvis du vil. Uden stress. Hvis du vil. Solen står op i Svaneke og går ned i Hasle. Sværere er det faktisk ikke. Hvis du vil. HASLE er i en rivende udvikling og er nu en af Bornholms mest attraktive feriebyer blandt andet på grund af den dejlige strand og byens mange nye tiltag. Det gamle silderøgeri byder på lidt til ganen, mens øjnene kan nyde den flotte kunsthåndværkerudstilling i Grønbechs Gård. Langs kysten ligger en perlerække af små fiskerlejer og flotte klippepartier. Husk at opleve den smukke solnedgang! ALLINGE - SANDVIG var første mål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Meget få steder i verden fi nder I en så malerisk kombination af sandstrande og knejsende klippeformationer. Det summer af liv omkring havnen med kræmmermarkeder, lystsejlere og cafeer. Lige uden for byen troner Nordeuropas største borgruin»hammershus«. Middelaldereventyr venter for store og små! GRILL-AFTEN I sæsonen er der en ugentlig grillaften for vores gæster i Storløkke, Feriecenter Æblehaven, Hasle Feriepark og Hasle Hytteby. Grillen bliver tændt kl. 17, hvor I kan medbringe jeres eget kød og tilbehør. Efter maden arrangerer vi underholdning for børn og voksne. GRATIS GUIDETURE Der knytter sig mange spændende historier og sagn til den bornholmske fortid og natur. For at give jer det bedst mulige udbytte af ferien, tilbyder vi guidede vandreture rundt omkring på de kendte og»ukendte«dele af Bornholm. Både børn og voksne kan glæde sig til spændende oplevelser! GUDHJEM er trods sin beskedne størrelse vel nok den mest kendte by på Bornholm. M Med sine stejle og smalle gader minder Gudhjem mest af alt om en lille sydeuropæisk by, men alligevel med sin helt særegne charme. På havnen syder det af liv. Smil, glæde, caféer, museer og røgeri.»stimmungsvoll«siger de tyske turister bedre kan det nok ikke beskrives. Gennem århundreder er kunstnere blevet tiltrukket af det særlige lys over Gudhjem. Besøg Oluf Høst museet. Nyd billederne. Mærk smilet på læben resten af dagen. BØRNENES Ø. På Bornholm foregår livet i børnenes tempo. Her er tid til familieliv. Skal der leges på stranden, eller vil I opleve angrebet på Stormandsgården hos Bornholms Middelaldercenter? Når I har børn med, anbefaler vi feriestederne Æblehaven, Storløkke, Hasle Feriepark, Hasle Hytteby samt Gudhjem Feriepark. Her er der pool, lege- og hoppeland samt ikke mindst masser af nye legekammerater.

3 STORLØKKE FERIEPARK Allinge-Sandvig. Velindrettede feriehuse. God beliggenhed. Storløkke er en familievenlig feriepark beliggende i rolige omgivelser i Allinge. Alle feriehusene er nymoderniserede til sæsonen 2008 og fremtræder flotte. Nyd den dejlige havudsigt fra centerbygningen. Mærk følelsen af ferie. Foran jer ligger swimmingpoolen, børnepoolen (begge opvarmet ), hoppepuden, tennisbanen og den store legeplads klar til underholdning. Har I lyst til en cykeltur langs kysten og de bølgende kornmarker? Cykelstien starter 100 meter fra Storløkke Feriepark. Fem minutters gang, og I kommer til den hyggelige badebugt»næs«og den gamle kystredningssti. Her kan hele familien nyde strand- og badelivet. Kystredningsstien fortsætter videre mod syd, hvor I vil opleve noget af Bornholms flotteste natur - dejlige strandpartier og knejsende klipper. På Storløkke Feriepark bor I centralt. Seværdigheder og oplevelser er tæt på. TYPE 1 - FERIEHUS FOR 2 PERS. 2 personers feriehus bestående af entré, badeværelse med dusch/wc, opholdsstue med to sovepladser, tv og køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Egen lukket gårdhave med havemøbler. TYPE 2 - FERIEHUS FOR 2-4 PERS. 2-4 personers feriehus. Faciliteter som type 1 samt et ekstra soveværelse med to senge. TYPE 3 - FERIEHUS FOR 4-6 PERS. 4-6 personers feriehus. Faciliteter som type 1 samt to ekstra soveværelser med hver to senge. For alle hustyper gælder, at I gratis kan låne en babypakke bestående af høj stol, barneseng, klapvogn, badekar samt puslepude.

4 ÆBLEHAVEN Allinge-Sandvig. Før æbleplantage. Nu ferieidyl. Feriecenter Æblehaven er idyllisk beliggende i en tidligere æbleplantage. Om foråret blomstrer træerne i smukke hvide og rosa farver. I sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre æbler og smage sommerens mange solskinstimer. Glæd jer til de dejlige feriehuse, som alle er nyindrettede i 2006/2007. På de vestvendte terrasser kan I dase i havemøblerne. Børnene har måske mere lyst til en afslappende tur i swimmingpoolen med tilhørende børnepool (begge opvarmet ) eller skal der leges i det store lege- og hoppeland? 400 meter fra Æblehaven ligger stranden. Læg jer godt til rette i sandet og mærk fornemmelsen af ferie. I kan også vælge at fortsætte langs de snoede gader i Allinges gamle bydel. Mens I nyder de flotte gamle huse, kommer en liflig duft jer i møde: Duften fra et af øens bedste røgerier frister med delikatesser. Fra røgeriet går stien videre mod Allinge centrum, hvor handelsliv, caféer, lystsejlere og mågeskrig skaber en helt speciel atmosfære. FERIEHUS FOR 4-6 PERS. Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue og opholdsrum med 2 sovepladser og tv. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, elkogekedel og kaffemaskine. Alle huse har egen terrasse med havemøbler. Feriehusene fi ndes i to varianter: Rækkehuse i ét plan og rækkehuse i to plan. Husenes størrelse og indretning er ens, men i 2-plans husene er soveværelserne placeret på første sal. Nogle af 2-plans husene har havudsigt, hvilket I kan vælge for en lille merpris. I kan gratis låne en baby-pakke bestående af høj stol, barneseng, klapvogn, badekar samt puslepude.

5 PENSION KOCH Gudhjem. Flot havudsigt. Tradition og sjæl. Med sin unikke beliggenhed - udsigt over Gudhjem by og Østersøen - har Pension Koch i over 70 år været rammen om mange ferieoplevelser på Bornholm. Gennem årene er Pension Koch blevet nænsomt restaureret og udviklet. Senest i 2006 hvor Pension Koch er blevet yderligere opgraderet med flotte balkoner og 6 nye lejligheder med en enestående udsigt. Pension Koch stråler af atmosfære, ro og sin hyggelige stil. Eksempelvis er alle Pension Kochs indendørs arealer røgfrie. Pension Koch byder på såvel dobbeltværelser som lejligheder, der næsten alle sammen giver jer en flot udsigt over havet og Gudhjem by. Udenfor er den store have med sine hyggekroge og grillborde et fristed, hvor ordene»afslapning«og»ferie«rigtigt kommer til sin ret. Gå langs de gamle gader til Gudhjem Havn. Slap af på en café og mærk den sydlandske stemning i en af Danmarks flotteste og mest særprægede byer. TYPE 1 - LEJLIGHED FOR 2 PERS. Lejlighed på 27m 2. Kombineret sove- og opholdsværelse med tv, køkkenniche med 2 kogeplader, køleskab, ovn, elkogekedel og kaffemaskine. Badeværelse med dusch og wc. Havudsigt og egen balkon/terrasse. TYPE 2 - LEJLIGHED FOR 2 PERS. Lejlighed på 30m 2. Soveværelse, stue med tv, køkkenniche med 2 kogeplader, køleskab, ovn, elkogekedel og kaffe-maskine. Badeværelse med dusch og wc. Havudsigt fra alle lejligheder. TYPE 3 - LEJLIGHED FOR 4 PERS. Lejlighed på 52m 2. 2 soveværelser med hver to senge, køkken- og opholdsrum med tv, komfur, køleskab, elkogekedel og kaffemaskine. Badeværelse med dusch og wc. Havudsigt/kig. TYPE 4 - DOBBELTVÆRELSE Dobbeltværelse med tv, køleskab og kaffemaskine, badeværelse med dusch og wc. Havudsigt eller haveudsigt fra alle værelser. Morgenmad, sengelinned, håndklæder og daglig rengøring er inkluderet i prisen.

6 KLINTELY FERIEHUSE Sandkaas ved Allinge-Sandvig. Flotte feriehuse. Forkælelse og velvære. Klintely Feriehuse er 7 fritliggende feriehuse, der alle er opført i Feriehusene har en dejlig havudsigt, og I kan glæde jer til en flot indretning. I har 400 meter til stranden, hvor I vil opleve det rigtige Bornholm; Knejsende klipper og sandstrand i en malerisk forening. Fra stranden tager den gamle redningssti jer med på en spændende vandretur langs kysten ind til Allinge. Nyd en røget sild på det lokale røgeri eller fortsæt ind til centrum, hvor havnens lystbåde og cafeer skaber en hyggelig stemning. Efter dagens oplevelser kunne lidt afslapning og forkælelse måske friste? Bornholms wellness-center ligger blot 800 meter fra Klintely Feriehuse. FERIEHUS FOR 6-8 PERSONER Entre. Køkken med opvaskemaskine. Stue med havudsigt. I stuen er der hems (2 sovepladser), fladskærms-tv samt brændeovn. To soveværelser med hver én dobbeltseng samt ét soveværelse med to enkeltsenge. Badeværelse med bruseniche, toilet, gulvvarme, tørretumbler og vaskemaskine. To terrasser med grill på én af dem. Gratis internetforbindelse i alle huse.

7 KLINTELY LEJLIGHEDER Sandkaas ved Allinge-Sandvig. Havudsigt. Natur. God indretning. Klintely byder jer velkommen med dejlige lejligheder og dobbeltværelser, hvoraf næsten alle har havudsigt. Slap af i den store parklignende have. Mærk duftene fra de flotte blomster og buske. Natur, ro og udsigt i særklasse. Vandre- og cykelstierne ligger lige ved Klintely. Lej en cykel på Klintely. Tag ud og oplev Bornholms natur og seværdigheder. Mod nord: Nordeuropas største borgruin, Hammershus, hæver sig over kysten. Inde i landet: De store rundkirker imponerer. Mod syd: De flotte Helligdomsklipper knejser. Mulighederne er mange på Klintely. Måske tager I en tur i bølgerne? Sandkaas badebugt ligger kun 400 meter fra Klintely. God fornøjelse! TYPE 1 - LEJLIGHED FOR 2 PERS. 2 personers lejlighed med entré, køkkenniche med 2 kogeplader, mikroovn, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Kombineret soveog opholdsrum med 2 senge, spiseplads og tv. Badeværelse med dusch/wc. Egen terrasse med havemøbler. Havudsigt fra næsten alle lejligheder. TYPE 2 - LEJLIGHED FOR 2-4 PERS. 2-4 personers lejlighed med entré, køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Soveværelse, kombineret sove- og opholdsrum med 2 senge, spiseplads og tv. Badeværelse med dusch/wc. Egen terrasse med havemøbler. Havudsigt fra alle lejligheder. Nyindrettede i 2005/06 TYPE 3 - DOBBELTVÆRELSE Som type 1, men med morgenmad, sengelinned, håndklæder og daglig rengøring inkluderet i prisen. TYPE 4 - DOBBELTVÆRELSE MED FÆLLES DUSCH/WC Dobbeltværelse med flot havudsigt. 7 dobbeltværelser deler 2 dusch/wc. Morgenmad, sengelinned, håndklæder og daglig rengøring er inkluderet i prisen.

8 GUDHJEM SØPARK Gudhjem. Nye og flotte lejligheder. Havudsigt. Gudhjem Søpark består af lækre 4-6 personers lejligheder, som alle er bygget i 2006/2007. Fra terrassen har I en dejlig udsigt over Østersøen. Lejlighederne er ideelt placeret mellem Gudhjem by, klipperne og havet. I har 200 meter til indkøbsmuligheder, 800 meter til centrum og 800 meter til sandstranden i det hyggelige fiskerleje Melsted. Gudhjem har i årtusinder tiltrukket mennesket. Klipperne, havet og det særlige lys skaber en nærmest magisk stemning i denne lille by, som på forunderlig vis er bygget ned over en klippeskrænt. Sæt jer på en café ved havnen og nyd atmosfæren. Fortsæt videre til Oluf Høst Museet, som er indrettet i malerens eget hjem. Betragt de smukke billeder og hav et smil på læben resten af dagen. På hjemturen kan I besøge den bornholmske fødevareambassade Gudhjem Mølle. Glæd jer til lækkerier i særklasse. Oplev fantastiske panoramaudsigter på en vandretur langs den gamle redningssti til Helligdomsklipperne. Ved Helligdomsklipperne, som har sit navn efter en hellig kilde, finder I også Bornholms Kunstmuseum. Den hellige kilde findes stadig inde på Kunstmuseet, hvor den via en smal sprække i gulvet løber gennem museet. En tankevækkende blanding af fortid og nutid. LEJLIGHED FOR 4-6 PERSONER Lejligheder med havkig eller havudsigt (havudsigt mod en lille merpris). Lejlighederne, som er beliggende i stueplan eller på 1. etage er indrettet med: Entré, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, 2 soveværelser med dobbeltsenge, køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine og el-kogekedel, stue (2 sovepladser på sovesofa) med tv og udgang til terrasse med terrassemøbler.

9 GUDHJEM FERIEPARK Gudhjem. Velindrettede feriehuse. Klipper. Hav. Gudhjem Feriepark består af hyggelige rækkehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Børn og barnlige sjæle vil elske den store pool (opvarmet ) samt hoppelandet, og hvis de voksne ikke er hoppet med i poolen, ligger tennisbanen klar til dyst. Nyd solen fra terrasserne eller tag jer en vandretur til det hyggelige gamle fiskerleje, Melsted, som ligger blot 500 meter fra Gudhjem Feriepark. Melsted er som en tidslomme, hvor tiden er sat i stå... for mange år siden. I Melsted finder I også sandstranden samt den gamle kyststi, som fører jer tilbage til Gudhjem. Et gammelt ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af det stof, som drømme er skabt af. Når I selv har oplevet denne forunderlige by, som er bygget ned ad en stejl klippeskrænt, vil I forstå hvorfor! FERIEHUS FOR 4-6 PERSONER Entré, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv. Køkken med komfur/ kogeplader, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel. I stuen fi ndes opgang til 1. sal, hvor der er 2 soveværelser med hver 2 senge. En del af husene har havudsigt, hvilket I kan vælge for en lille merpris.

10 HASLE FERIEPARK Hasle. Flotte feriehuse midt i den hyggelige skov. Dinosaurjagt. FERIEHUS FOR 4-6 PERS. Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue og opholdsrum med 2 sovepladser og satellit-tv. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, elkogekedel og kaffemaskine. Alle huse har egen terrasse med havemøbler. I kan gratis låne en baby-pakke bestående af høj stol, barneseng, klapvogn, badekar samt puslepude Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov. Tag jer en hyggetur i skoven husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool og børnebassin (begge opvarmet ) byder også på vandlege. Er der brug for lidt mere motion ligger tennisbanen klar til dyst. For børn og barnlige sjæle er der endvidere stor legeplads, hoppeland samt BMX-cykelbane. Feriehusene er alle nyindrettede i 2005/2006 og fremtræder særdeles flotte. I har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftensmenuen? Nyd den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasles kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var dinosaurer, der med en længde på 40 meter er de største dyr på jorden nogensinde. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. I juni 2004 er der eksempelvis fundet forstenede fodspor fra en lille Saurpode - den har»blot«været 20 meter lang...

11 HASLE HYTTEBY Hasle. Hygge. Mange aktiviteter. Enkelt og billigt. Hasle Hytteby består af små hytter, som er beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Hytterne er alle nyindrettede i 2006/2007 og fremtræder flotte. En dejlig skov omkranser feriehytterne, og der er kun 500 meter til sandstranden. På legepladsen eller ved swimmingpoolen med tilhørende børnebassin (begge opvarmet ) finder børnene hurtigt nye legekammerater, og på BMX-cykelbanen er der fartmuligheder for hele familien. Det er ikke kun om dagen, at Hasle Hytteby byder på oplevelser. Prøv en aftentur langs stranden på bare fødder i det varme sand, mens solen går ned i horisonten. Det er ferie! Der er en lille køkkenniche i hytterne. Skulle I have brug for mere køkkenplads, er I meget velkomne til at anvende fælleskøkkenet i den nærliggende centerbygning. I centerbygningen finder I endvidere bad, toiletter og fjernsynsstue. Hasle Hytteby er det ideelle sted for jer, der ønsker et billigt overnatningssted kombineret med mange aktiviteter for børnene. HYTTE FOR 2-4 PERS. Hytte på 14m 2 med fi re sovepladser, lille køkkenniche med 2 kogeplader og køleskab. Spiseplads til fi re personer. Hytterne kan opdeles i 2 værelser med hver sin indgang. Terrasse med havemøbler.

12 FERIELEJLIGHEDER ØSTERSØEN Svaneke. Lækre lejligheder. Fantastisk atmosfære og havudsigt. Direkte på Svaneke Havn, Bornholms bedste beliggenhed, ligger Østersøen Ferielejligheder. Den gamle købmandsgård fra 1700-tallet er ombygget til 21 lækre ferielejligheder. I midten af hotellet er den gamle gårdsplads omdannet til gårdhave med figentræer, palmer og swimmingpool (opvarmet ). Lejlighederne er indrettet for 2-10 personer og har enten en hyggelig solterrasse eller en fantastisk udsigt over Svaneke Havn og Østersøen. I foråret 2008 er alle lejligheder blevet totalmoderniseret og indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for Fremragende bybevaring. På en tur med den lokale heste-sporvogn kan I læne jer tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl. TYPE 1 - LEJLIGHED FOR 2-3 PERS. Entré, soveværelse, kombineret sove- og opholdsstue med TV, veludstyret køkken og badeværelse. TYPE 2 - LEJLIGHED FOR 2-4 PERS. Som lejlighed for 2-3 personer, men med større sove- og opholdsstue. I kan vælge en lejlighed med havudsigt for en lille merpris. TYPE 3 - LEJLIGHED FOR 4-6 PERS. Entré, 2 soveværelser, kombineret sove- og opholdsstue, veludstyret køkken med opvaskemaskine og badeværelse. I kan vælge en lejlighed med havudsigt for en lille merpris. TYPE 4 - FERIEHUS FOR 8-10 PERS. I stueetage: Entré, badeværelse, veludstyret køkken, spisestue med sovesofa, stor stue med brændeovn og udgang til terrasse. På 1. etage: Badeværelse og tre soveværelser. For alle typer gælder, at I gratis kan låne en baby-pakke bestående af højstol, barneseng, klapvogn, badekar samt puslepude.

13 DUEODDE BADEHOTEL Sol, strand og vand. Dejlige ferielejligheder. Dueodde Badehotel ligger ved en af Nordeuropas flotteste og mest børnevenlige badestrande. Glæd jer til kridhvidt sand, så langt øjet rækker. Sandet er så fint, at det helt frem til 1800-tallet blev brugt i timeglas blandt andet af Kejser Napoleon. Er I til motion, ligger Dueodde Fyrtårn klar til bestigning. 198 trin fører jer til toppen, hvor I har en imponerende udsigt over havet og hele Sydbornholm. Eller lej en cykel og besøg det nærliggende fiskerleje Snogebæk, som frister med alt fra røgede fiskespecialiteter, håndlavet is til flot designertøj. Hvis I elsker skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer. Sommeren er selvfølgelig helt speciel, men prøv også en forårs- eller efterårsferie. Mærk følelsen af at blive blæst i gennem på en tur langs stranden og efterfølgende nyde skovens stille ro. Det er afslapning for krop og sjæl. TYPE 1 - LEJLIGHED FOR 2-3 PERS. Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret sove- og opholdsrum med dobbeltseng, sovesofa, tv samt lille køkken. TYPE 2 - LEJLIGHED FOR 2-5 PERS. Samme indretning som type 1, men med et ekstra soveværelse. Lejligheden anbefales til 4 personer, men kan også fi nt anvendes TYPE 3 - DOBBELTVÆRELSE MED BALKON ELLER TERRASSE Samme indretning som lejlighed for 2-3 personer, men med sengelinned og morgenmad inkluderet TYPE 4 - DOBBELTVÆRELSE UDEN BALKON/TERRASSE Dobbeltværelse uden balkon/ terrasse. Sengelinned og morgenmad er inkluderet i prisen. Værelserne Fra lejligheden er der udgang til af to voksne og tre børn. i prisen. uden balkon/terrasse egen balkon eller terrasse. er mindre end værelserne med balkon/terrasse, ligesom der ikke er sofa eller køkken i værelset. For alle typer gælder, at I gratis kan låne en baby-pakke bestående af højstol, barneseng, klapvogn, badekar samt puslepude.

FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME.

FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME. FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR Hyggelige pensionater Flotte ferieparker Dejlige feriehytter CHARME Velkommen TIL BORNHOLM Vi kan alle trænge til lidt Bornholm: Lidt afslapning, lidt nærhed, lidt ro og

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED I Aarhus Ø går drømmen om by og natur lige uden for hoveddøren i opfyldelse. Her leves livet side om side med havet, skoven og byen. Her er du i gåafstand til alt. Her

Læs mere

Dansefestival Bornholm arrangeres i samarbejde med Bornholms Folkedansere, som også deltager i festivalen.

Dansefestival Bornholm arrangeres i samarbejde med Bornholms Folkedansere, som også deltager i festivalen. ;.~ Aabemaa og Omegns Folkedansere Att. Ellin Bjerregaard Stollig Bygade 1 6200 Aabemaa BORNHOLM Bornholm, den 24. september 2009 Velkommen til Dansefestival Bornholm. 21-24. maj 2010 Bornholm har en god

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur Skal årets tur gå til Rondane Friluftssenter Rondetunet? Vi er et nystartet, danskejet friluftscenter der ligger i rolige

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 15.05.2020 4.195,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Gode udflugter med lokal guide Hotel Abildgaard god mad og flot

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

1-vær. lejligheder med terrasse og fantastisk udsigt til citadellet og havet. Roligt centralt i Calvi. Lille pool. Nær klippestrand. Transferbus.

1-vær. lejligheder med terrasse og fantastisk udsigt til citadellet og havet. Roligt centralt i Calvi. Lille pool. Nær klippestrand. Transferbus. 1-VÆRELSESLEJLIGHEDER UDEN PENSION CALVI, STUDIER, NORD SUD 1-vær. lejligheder med terrasse og fantastisk udsigt til citadellet og havet. Roligt centralt i Calvi. Lille pool. Nær klippestrand. Transferbus.

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Salgsopstilling. RealMæglerne Maasbøl. Handler med omtanke..! Adresse Hasle Marina 37, 3790 Hasle Sag nr. 355F0004 Dato 10.

Salgsopstilling. RealMæglerne Maasbøl. Handler med omtanke..! Adresse Hasle Marina 37, 3790 Hasle Sag nr. 355F0004 Dato 10. RealMæglerne Maasbøl Statsaut. ejendoms mæglere MDE Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Telefon 45 76 90 51 Telefax 45 76 90 59 2970@ mailreal.dk www.realmaeglerne.dk/maasbøl Handler med omtanke..! Salgsopstilling

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

SSFs tur til Bornholm

SSFs tur til Bornholm SSFs tur til Bornholm Program Torsdag d. 22.9.16 Afgang Medborgerhuset kl. 7.00 Færge Puttgarten-Rødby og videre over Sjælland til Øresundbroen. Sverige bytur i Malmø 2-3 timer Videre til Ystad. Færgen

Læs mere

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S FERIEAVISEN 2010 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19 20 43 www.falckpf.dk

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Hegels Minde Nye familieboliger i Fredensborg 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Afdeling 747-0 Lejerbo Fredensborg Udlejningsteam 2 Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. Hold da helt ferie 2009 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Revideret februar 2009 - Varenummer 3506 Ringkøbing

Læs mere

til refugium Fra kirke

til refugium Fra kirke Fra kirke til refugium I den historiske by Arles i Sydfrankrig har parret Anne-Laurence og Phillippe Schiepan omdannet en tidligere kirke til et utroligt hjem, hvor de selv bor på toppen. Resten af kirken

Læs mere

Hyggelig familie tårn 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 280 m2 / Grundstykke: 1274 m2 / Vær.: 3 / Badeværelser: 2 B00121SQ. Pris: 690.

Hyggelig familie tårn 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 280 m2 / Grundstykke: 1274 m2 / Vær.: 3 / Badeværelser: 2 B00121SQ. Pris: 690. Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 280 m2 Grund 1274 m2 Værelser 3 Badeværelser 2 Pris 690.000 Reference Side 1 fra 20 Beskrivelse af ejendommen Hyggeligt hus på en stor grund

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Rapport/konklusion fra gruppemøder, sommeren 2012. Førstehåndsindtryk Fra Siversbjerg : Flot udsigt! En fin og fartdæmpende chikane af den lange, lige, landevej. Derefter

Læs mere

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje Velkommen hos natur Mettes dagpleje Pænt Goddag Hej, jeg hedder Mette Marie Bruun. Jeg er fra 1980, er uddannet maler i 2001 og pædagog med speciale i børn og natur i 2007. Jeg er gift med Ricco, sammen

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. Hold da helt ferie 2007 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Ringkøbing Fjord Arvidvej 150, 6960 Hvide Sande

Læs mere

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup. KONFERENCECENTER Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.dk 2 Smid sko, strømper og fordomme om at alle konferencecentre er ens

Læs mere

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad OPHOLD PRISLISTE 2014 Enkelt-/ Dobbeltværelse (EV/DV) 20m 2 værelse med dobbeltseng, sofa, bad og toilet, køleskab, kaffe/the faciliteter, TV, terrasse eller svalegangsbalkon

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Margrethehøjparken Arkitekttegnede lejligheder udlejes Læs mere på www.margretheboliger.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig, der vil indrette dig praktisk og have hele Århus og Østjylland

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

Cirkelhuset Familieboliger i Køge

Cirkelhuset Familieboliger i Køge Cirkelhuset Familieboliger i Køge 130 boliger i op til 7 plan Afdeling 914-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 Bygges i samarbejde med: Cirkelhuset

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie Bornholm - lejrskolebogen Troels Gollander Møllen Multimedie INDHOLD Østersøens Perle 4 Klipperne 6 De første bornholmere 8 Krig og frihedskamp 10 Erhverv 12 Hammershus 14 Rundkirkerne 16 Bornholms byer

Læs mere

Start fra Nørresundby. Omkring DLGHadsund for at få vejet campingvognen i en DCUkampagne. Desværre vejer den over den tilladte max.

Start fra Nørresundby. Omkring DLGHadsund for at få vejet campingvognen i en DCUkampagne. Desværre vejer den over den tilladte max. Start fra Nørresundby. Omkring DLGHadsund for at få vejet campingvognen i en DCUkampagne. Desværre vejer den over den tilladte max. grænse på 1200 kg. så vi senere, ved hjemkomst må omkring Aabybro Camping

Læs mere

Born Fondo Bornholms Bjergløb maj 2017

Born Fondo Bornholms Bjergløb maj 2017 Born Fondo Bornholms Bjergløb 20-21. maj 2017 Bjergenkeltstart med Danmarks hårdeste stigning Bjergløb på 123 kilometer og over 1.700 højdemeter Stigninger, havudsigt og høj puls www.teambornholm.dk/bjerg

Læs mere

PRÆMISSER ARKITEKTUR PÅ NATURENS

PRÆMISSER ARKITEKTUR PÅ NATURENS MED UDGANGSPUNKT I VAND OG DEN BJERGTAGENDE NATUR PÅ DEN AUSTRALSKE Ø HAMILTON ISLAND, HAR DEN ITALIENSKE ARKITEKT RENATO D ETTORRE SKABT ET PRIVAT TROPISK GEMMESTED TIL ET AMERIKANSK PAR. ARKITEKTUR PÅ

Læs mere

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG BELIGGENHED ET MODERNE CENTRUM I EN HISTORISK BY Havneholmen ligger lige ud til vandet på Aarhus Ø. aarhusianere. En kort gåtur fra

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri Velkommen Et møde på Villa Blide er et møde med det fri PLADS TIL RO OG REFLEKSION Villa Blide er et mindre kursussted midt i den smukke danske natur i skoven ved Jonstrupvang og tæt på København. De skønne

Læs mere

Rammerne til en fantastisk campingferie

Rammerne til en fantastisk campingferie Åbent hele året Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få

Læs mere

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag ØSTERSØEN Feriehuse Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag Strandweg 31 D-24369 Kleinwaabs Tlf. +49 (0)4352 2530 www.ostseeurlaub-waabs.de Hjertelig velkommen til vores feriepark Kleinwaabs, ved

Læs mere

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 78 lejeboliger på Birkholm Historie Sluseholmen i Sydhavnen er oprindelig anlagt som et sluseanlæg af Københavns Havnevæsen

Læs mere

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje. HYTTER I SMUK NATUR UDEN PENSION PORTO, HYTTER, CAMPING LES OLIVIERS**** Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus.

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus. BO DIREKTE PÅ STRANDEN! ALGAJOLA, VÆRELSE/LEJLIGHED, L ESCALE** Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus. Indkvartering L'Escale

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS R N AN TRYKHD - LTTR DIN DAGLIGDAG OG LØFTR DIN FORRTNING Ann oun Moderne dansk gastronomi, lavet med sjæl, serveret med smil. Åbent ons lør 12 21 ces Velkommen til Møllegården

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

Børnegården. Toftlund Østergade 9, 6520 Toftlund Telefon 74 83 14 23 www.toender.dk

Børnegården. Toftlund Østergade 9, 6520 Toftlund Telefon 74 83 14 23 www.toender.dk Børnegården Toftlund Østergade 9, 6520 Toftlund Telefon 74 83 14 23 www.toender.dk Side 2 Indholdsfortegnelse: 1. Lidt om Børnegården 2. Al begyndelse er svær 3. Børnegårdens mål og principper 4. Børnegårdens

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Dejlig feriebolig i Brixton se side 12 HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Nyt lækkert rækkehus i Brixton, London HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7 Sæsonen 2012-2013 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2012-2013. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTURFORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. Kort Blåvand

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Born Fondo Bornholms Bjergløb maj 2018

Born Fondo Bornholms Bjergløb maj 2018 Fotos: Kenneth Jensen og Bornholms Tidende Born Fondo Bornholms Bjergløb 26-27. maj 2018 Bjergenkeltstart med Danmarks hårdeste stigning Bjergløb på 123 kilometer og over 1.700 højdemeter Stigninger, havudsigt

Læs mere

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde Engagement, tillid og samarbejde Vi viser vejen! Et godt børneliv kræver synlige og troværdige voksne, der kan og vil vise vej. Vi er professionelle! Vi er et engageret personale, som tør stå ved vores

Læs mere

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 Rejsebehov hos loyale, tidligere og nye turister Fokus pårejsebehov og oplevelsesønsker hos tyske turister både blandt de som kommer til Danmark,

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED LEJLIGHEDER MED UDSIGT. januar 06 indledning Området Susåen er skabt i istiden for ca. 000 år siden, og den har siden middelalderen haft betydning som transportvej

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Fantastisk ejendom 639 m2 08173, Sant Cugat Del Vallés, Spanien () sup. 639 m2 / Grundstykke: 872 m2 / Vær.: 5 / Badeværelser: 4 Pris: 1.750.

Fantastisk ejendom 639 m2 08173, Sant Cugat Del Vallés, Spanien () sup. 639 m2 / Grundstykke: 872 m2 / Vær.: 5 / Badeværelser: 4 Pris: 1.750. Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 639 m2 Grund 872 m2 Værelser 5 Badeværelser 4 Pris 1.750.000 Reference Side 1 fra 12 Beskrivelse af ejendommen Imponerende tårn på næsten

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Røndegaard. Smuk udsigt over Kaløvig FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt

Røndegaard. Smuk udsigt over Kaløvig FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt Skønne ferielejligheder og Luksus ferieboliger Herregaardsferie med havudsigt VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD Ved et ferieophold på kan man mærke suset fra danmarkshistorien. Så snart man kører ind på den gamle

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende!

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende! Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger,

Læs mere

På den lange og meget børnevenlige strandstrand kan man leje liggestole og parasoller, nyde solen og det turkisblå badevand i fulde drag.

På den lange og meget børnevenlige strandstrand kan man leje liggestole og parasoller, nyde solen og det turkisblå badevand i fulde drag. HOTEL MED HALVPENSION CALVI, HOTEL LA CARAVELLE*** Hyggeligt hotel ved god sandstrand. 300 m til centrum. Mindre, velindrettede værelser med udgang til fælles gårdhave eller havudsigt. Halvpension. Transferbus.

Læs mere

Varde. Troldhøj Allé. HusCompagniet. ved køb af både hus og grund

Varde. Troldhøj Allé. HusCompagniet. ved køb af både hus og grund Varde Troldhøj Allé HusCompagniet tilbyder en fordelagtig pakkepris ved køb af både hus og grund Oversigtskort Besøg www.reka.dk og find opdateret oversigtskort og liste over ledige grunde samt information

Læs mere

Sjøhaug af Birthe Bonde, pl. 108 NFJ - Kysing

Sjøhaug af Birthe Bonde, pl. 108 NFJ - Kysing Sjøhaug af Birthe Bonde, pl. 108 NFJ - Kysing Vi tog beslutning om at tage en uges ferie op til vores norske broderfolk for at besøge Naturistcenteret Sjøhaug, i begyndelsen af juni 2012. Midt i Oslofjorden,

Læs mere

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus.

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus. BO DIREKTE PÅ STRANDEN! ALGAJOLA, VÆRELSE/LEJLIGHED, L ESCALE** Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus. Indkvartering L'Escale

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016

Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016 Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016 1 Indholdsfortegnelse Præsentation og historie... 3 Banjen... 4 Lohals / Hou... 5 Lohals Havn i dag... 6 Projektet... 7 Fremtidsønsker...

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010 DFDS FRITID Lodtrækning af fritidsboliger 2010 Lejlighed i Berlin 5 fritidshuse i Danmark Italien: Toscana Sydfrankrig: Nice & Sainte Maxime Skagen i august Lodtrækning finder sted tirsdag 2. februar 2010

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 251/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 251/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 251/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alanya, Tyrkiet, 24.7. 7.8.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 10.794,- inkl. opredningsrabat

Læs mere

Bornholm, 5 dage september 2019

Bornholm, 5 dage september 2019 Bornholm, 5 dage Alt det bedste af skønne Bornholm Klippeøen Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med flere solskinstimer end resten af landet, så der er ikke noget at sige til, at mange

Læs mere

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger HORIONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center Appendiks ejerboliger 1 Bo i gåafstand til shoppingmekkaet Field s - og til metroen, der

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Bolmen rundt med gratis færgetur

Bolmen rundt med gratis færgetur Bolmen rundt med gratis færgetur Alebo info@alebo.se http://www.alebo.se/fritid-sig... 129 km 3h 14 min Starts: Södra vägen 66, 310 83 Unnaryd, Sverige Ends: Södra vägen 53, 310 83 Unnaryd, Sverige Start

Læs mere

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund.

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. Forslag til indretning af tag-etage i Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. v. arkitekter cand. arch. Trine og Kåre Birk 04.09.2011 Nuværende etageplan Nuværende indretning Problemformulering Tagetagen

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere