netop hvad du har brug for

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "netop hvad du har brug for"

Transkript

1

2

3 JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning og høst er optimale. Homburg drænspulere er sikre, fordi de arbejder med et lavt vandtryk på kun 10 til 12 bar. Den yderst solide HPE-slange føres ind i drænrøret (maks. 500 meter), hvorved den specielt udviklede spuledyse renser røret og bortleder skidtet. Vandpumpe En kraftfuld vandpumpe med en mærkekapacitet på 80 liter vand/min. ved et tryk på 35 bar garanterer optimal rengøring af drænene. Betjening af wiretræk Manuel betjening af armen ved hjælp af et wiretræk. Hydraulisk betjening Hydraulisk betjening af drevet. Trykregulator + manometer Udlæsningsudstyr til vandtilførsel og hydraulik. Holder jorden i topform Homburg drænspuler type JUNIOR, udviklet til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør. Stor mængde vand, lavt tryk ved spuledysen til nem rengøring af drænsystemer. Kan som standard bruges til begge sider af grøften, med brøndudstyr ideel til arbejde i brønde. Hydraulisk slangestyring frem og tilbage ved hjælp af 2 hydrauliske motorer. Trinløs hastighedsregulering. Styrearmen med rullebøjlen kan justeres i højden ved hjælp af et wiretræk. Manuel længdeindstilling og vandret indstillelig. Sporingsudstyr Maskine til sporing og manuel fjernelse af tilstopninger. Nivelleringskontrol Ved hjælp af nivelleringskontroludstyret kan man bestemme, om drænene er i den rigtige position. Disse oplysninger er relevante for at kunne afgøre, om drænene virker effektivt eller om de skal udskiftes. Speciale udførelser På anmodning bygger Homburg Holland drænspulere efter kundens specifikationer. Homburg drænspulere kan leveres i en farve, som kunden ønsker. Speciale udførelser Kombineret med en forrådsbeholder kan Homburg drænspulere også anvendes på steder, hvor intet overfladevand er tilgængeligt.

4

5 DELTA Jorden i topform takket være regelmæssig vedligeholdelse Regelmæssig vedligeholdelse af drænet er påkrævet for at sikre, at drænet fungerer optimalt. Drænrørene kan nemlig blive tilstoppet af lerholdig jord, sand, indgroede rødder og jernoxid. Det forårsager en stigning af grundvandsniveauet med en øget risiko for forsaltning af jorden. Herved kan jordens kvalitet reduceres betydeligt. Når drænsystemet rengøres med jævne mellemrum, holdes jorden i topform. Det kan mærkes på planternes kvalitet og udbyttet. Flere funktioner - lettere betjening For lettere betjening kombineret med hensigtsmæssig rengøring af drænrør. Homburg drænspuleren type DELTA, fremstillet med særligt henblik på nem betjening, kombineret med hensigtsmæssig rengøring af drænrør. Har alle fordelene ved JUNIOR og er som standard udstyret med hydraulisk højdejustering og hydraulisk ind- og udskubning. Metertæller Ved anvendelse af metertælleren ved man, hvor mange meter rengøringsslangen er anbragt i drænet. Fjernbetjening ed fjernbetjeningen har man altid alle relevante funktioner inden for rækkevidde samt optimalt udsyn på arbejdet. Særskilt manuel betjening af ventilblokken er stadig mulig. Ekstraudstyr til alle typer og modeller af Homburg drænspulere. Trådløs betjening Særdeles bekvemt. Aldrig et kabel, som bliver hængende eller som er for kort. Beregnet til den perfekte betjening af Homburg drænspuleren! Sporingssæt Ved hjælp af Homburg sporingssættet kan man præcist fastslå placeringen af drænene. Hydraulisk slangestyring frem og tilbage ved hjælp af 2 hydrauliske motorer. Trinløs hastighedsregulering. Hydraulisk styrearm er indstillelig i længden og kan klappes op. Valgmulighed: forlængelse til at nå den anden side Til rengøring af dræn på den anden side af grøften er brugen af et forlængerstykke løsningen. Det sparer tid og unødvendig belastning af jorden undgås. Nivelleringskontrol Ved hjælp af nivelleringskontroludstyret kan man bestemme, om drænene er i den rigtige position. Disse oplysninger er relevante for at kunne afgøre, om drænene virker effektivt eller om de skal udskiftes. Svingarm Ved hjælp af svingarmen kan Homburg drænspuleren manøvreres i alle ønskede positioner. Er som standard monteret på Homburg drænspuler Senior. Ekstraudstyr til Homburg drænspuler Delta. Valgmulighed: egen olietilførsel En Homburg drænspuler med egen olietilførsel gør dig mindre afhængig af traktoren. I så tilfælde er tilslutning til kraftoverføringsakslen tilstrækkelig.

6

7 SENIOR Robust og driftssikker Homburg drænspulere udmærker sig ved at være økonomiske, driftssikre og særdeles robuste. Den nemme betjening sikrer, at arbejdet kan udføres sikkert og effektivt. Homburg har udviklet og bygget drænspulere i mange år og har derfor mange års praktisk erfaring. Til hver specifik situation kan Homburg tilbyde en drænspuler, der passer perfekt til dine behov. Det patenterede system fra Homburg renser drænsystemet så skånsomt, at hverken jord eller drænsystemet bliver beskadiget. Til professionelle Den professionelle maskine til leverandører af forarbejdningstjenesteydelser; til virksomheder, der vedligeholder mange drænsystemer. Mange hydrauliske funktioner for nem betjening, såsom slangestyring frem og tilbage, højdejustering, sidelæns sving, ind- og udskubning. Drænspuleren type SENIOR er som standard udstyret med 300 meter slange; kan også leveres med 500 meter slange (ekstraudstyr). SENIOR leveres som standard med automatisk slange oprulningsudstyr. Hydraulisk slangestyring frem og tilbage ved hjælp af 3 hydrauliske motorer. Firehjulstræk. Trinløs hastighedsregulering. Hydraulisk styrearm er indstillelig i længden og kan klappes op. Styrerør med rullebøjlen er hydraulisk horisontal indstillelig. Automatisk slangeoprulning. Manometer til aflæsning af tilførselstrykket. Armbetjening ved hjælp af 2 cylindre Homburg drænspuleren Senior er udstyret med to dobbeltvirkende cylindre for mere betjeningskomfort. Effektiv funktion Homburg drænspulere udmærker sig ved en effektiv funktion af spulehoved med for- og baglæns vandtryk, hvilket rengør drænene fuldstændigt. Firehjulstræk Homburg drænspuleren type Senior er som standard udstyret med firehjulstræk: Det er særligt velegnet til problemfri drev af drænslanger med en længde på over 300 m. Ekstraudstyr på Homburg drænspulerne type Junior og Delta. Spuledyser Homburg drænspuleren kan udstyres med en spuledyse efter dit valg med varierende spuleretning. Ekstra spuledyser kan leveres på anmodning. Drænslangeføring Enestående automatisk slangeføringssystem under oprulning og afvikling af slangen på haspelen. Homburg drænspulerslanger er kendte for deres kvalitet: De udmærker sig ved god holdbarhed og lang levetid. Spuledyse med kurv til støre rør Til dræn på større diametre er Homburg spuledyser med kurv løsningen. Ved anvendelse af disse spuledyser kan man være sikker på, at drænene rengøres optimalt og centreret. Lygtesæt Sikkerhed har højeste prioritet. Homburg drænspulere kan udstyres med et lygtesæt bestående af to komplette baglygter og to store reflekterende skilte (ekstraudstyr). Montagesæt Spuledysen kan udskiftes ved hjælp af montagesættet. Montagesættet er endvidere velegnet til at udføre mindre vedligeholdelsesarbejde på Homburg drænspuleren.

8

9 HURRICANE Drænrengøring i bedste form Homburg Hurricane er den ultimative drænspuler, som forener hele Homburg Hollands teknik og erfaring som producent af drænspulere. Homburg Hurricane er i særdeleshed maskinen til professionelle, som kun er tilfredse med det bedste, som for nærværende er tilgængeligt på markedet. Homburg Dynamic Drive Homburg Dynamic Drive (HDD) er et fuldstændigt automatiseret drivsystem, som sætter dig i stand til optimalt at rengøre drænene. Konstruktion Kompakt og gennemtænkt konstruktion. Lang levetid Homburg Hurricane sikrer en lang levetid og optimal anvendelighed. Homburg Dynamic Drive Takket være Homburg Dynamic Drive kan brugerne nyde optimal betjeningskomfort. Robust arm En robust arm garanterer arbejdsglæde uden bekymringer i mange år fremover. Ved at indstille det maksimale hydrauliske tryk og den mulige længde på drænrøret, opsporer systemet en eventuel tilstopning. Når drivsystemet når den indstillede værdi, oprulles spuleslangen automatisk på haspelen. Så snart spuleslangens hoved når drænåbningen, afgives der et akustisk signal for at advare chaufføren. Homburg Dynamic Drive: For optimal betjeningskomfort! Homburg slangeguide Homburg Hurricane drænspulere er udstyret med en Homburg slangeguide: et automatisk slangeguidesystem. Homburg Reel Ved hjælp af Homburg Reel kan sugeslangen nemt oprulles på haspelen. Homburg Toolbox Med Homburg Toolbox en er Hurricane drænspuleren udstyret med masser af opbevaringsplads til værktøjer m.m. Lygter Homburg Hurricane drænspulere er udstyret med lygter for at sikre god synlighed på de offentlige veje. Desuden er Hurricane drænspulere udstyret med et sæt arbejdslygter for at sikre optimalt syn på dit arbejde.

10 Tekniske specifikationer JUNIOR DELTA SENIOR HURRICANE FASTGØRELSE trepunkts-løfteanordning kat. 2 trepunkts-løfteanordning kat. 2 trepunkts-løfteanordning kat. 2 trepunkts-løfteanordning kat. 2 HYDRAULIK Hydrauliksystem 2 hydrauliske motorer, 1 styreventil, 1 styreventil, 1 reguleringsventil med trykudligning 2 hydrauliske motorer, 2 cylindre, 3-dobbelt styreventil, 2 reguleringsventiler, hvoraf 1 med trykudligning 3 hydrauliske motorer, 4 cylindre, 5-dobbelt styreventil, 2 reguleringsventiler, hvoraf 1 med trykudligning 3 hydrauliske motorer, 4 cylindre, 5-dobbelt manifold ventil med integreret trykkompensator Traktorhydraulik enkeltvirkende styreventil med trykløs retur- eller dobbeltvirkende styreventil enkeltvirkende styreventil med trykløs retur- eller dobbeltvirkende styreventil enkeltvirkende styreventil med trykløs retur- eller dobbeltvirkende styreventil enkeltvirkende styreventil med trykløs retur- eller dobbeltvirkende styreventil Påkrævet oliemængde 5 7 L/minut 5 7 L/minut L/minut L/minut PUMPE Vandpumpe 5-dobbelt membranpumpe 5-dobbelt membranpumpe 5-dobbelt membranpumpe 5-dobbelt membranpumpe Drev kraftudtag (PTO) 1 3/8 kraftudtag (PTO) 1 3/8 kraftudtag (PTO) 1 3/8 kraftudtag (PTO) 1 3/8 Maks. kapacitet 115 l/min - 50 bar omdr/min 115 l/min - 50 bar omdr/min 115 l/min - 50 bar omdr/min 115 l/min - 50 bar omdr/min Arbejdskapacitet l/min - 35 bar omdr/min l/min - 35 bar omdr/min l/min - 35 bar omdr/min l/min - 35 bar omdr/min SLANGE Rengøringsslange 300 m HPE-slange / Ø 27 mm x 3,5 mm 300 m HPE-slange / Ø 27 mm x 3,5 mm 300 m HPE-slange / Ø 27 mm x 3,5 mm 300 m HPE-slange / Ø 27 mm x 3,5 mm Sugeslange 10 m 1 ¼ slange med stålindlægning med filter og driver 10 m 1 ¼ slange med stålindlægning med filter og driver 10 m 1 ¼ slange med stålindlægning med filter og driver 10 m 1 ¼ slange med stålindlægning med filter og driver Returslange 10 m ¾ slange 10 m ¾ slange 10 m ¾ slange 10 m ¾ slange Spulehoved åbninger på 2,0 mm åbninger på 2,0 mm åbninger på 2,0 mm åbninger på 2,0 mm Metertæller Standard Standard Standard elektrisk Drev hydraulikmotor med 2 drevhjul og 2 trykhjul hydraulikmotor med 2 drevhjul og 2 trykhjul hydraulikmotor med 2 drevhjul og 2 trykhjul hydraulikmotor med 2 drevhjul og 2 trykhjul Hastighedsregulering trinløs trinløs trinløs trinløs Arbejdshastighed maks m/min maks m/min maks m/min maks m/min Slange indføring og tilbagetrækning hydraulisk indføring / tilbagetrækning hydraulisk indføring / tilbagetrækning hydraulisk indføring / tilbagetrækning hydraulisk indføring / tilbagetrækning Slangeoprulning manuel manuel højdejustering vha. sikkerhedswiretræk manuel hydraulisk højde- og længdejustering automatisk slangeoprulning, hydraulisk højde- og længdejustering, hydr. horisontal justering automatisk slangeoprulning, hydraulisk højde- og længdejustering, hydr. horisontal justering VÆGT Tom cirka 415 kg cirka 480 kg cirka 720 kg cirka 720 kg Fyldt med vand cirka 515 kg cirka 580 kg cirka 820 kg cirka 820 kg Mål l: 1,10 x b: 1,80 x h: 2,25 m l: 1,10 x b: 2,15 x h: 2,25 m l: 1,40 x b: 2,25 x h: 2,25 m l: 1,40 x b: 2,25 x h: 2,25 m BETJENING hydraulisk vha. håndtag, ekstraudstyr: elektrisk/hydr. hydraulisk vha. håndtag, ekstraudstyr: elektrisk/hydr. hydraulisk vha. håndtag, ekstraudstyr: elektrisk/hydr. elektrisk/hydraulisk LYS ekstraudstyr ekstraudstyr ekstraudstyr ekstraudstyr GARANTI 1 år, instruktionshåndbog + reservedelsliste 1 år, instruktionshåndbog + reservedelsliste 1 år, instruktionshåndbog + reservedelsliste 1 år, instruktionshåndbog + reservedelsliste

11 Tilbehør Multifunktionel Homburg drænspulere kan anvendes til mange forskellige formål. F.eks. bruger entreprenører, som udfører offentlige bygge- og anlægsarbejder, Homburg drænspulere, til at opspore og fjerne tilstopninger i kloaksystemer. Til dette formål fører Homburg alt tilbehør såsom brøndudstyr på lager, hvilket sikrer hurtig levering. Homburg drænspulere kan også bruges til at rengøre kloakrør. Sporingssæt til inspektion af drænrør og trækning af kabler Homburg Holland leverer også sporingsudstyr med glasfiberstang i diverse længder til inspektion af drænrøret og trækning af kabler. Glasfiberstangen kan leveres i forskellige længder og tykkelser, både løst og på spole. 4 mm Ø længde: 40, 60, 80 eller 100 meter 6 mm Ø længde: 60, 80, 100 eller 150 meter 9 mm Ø længde: 60, 80, 100, 120, 150 eller 200 meter 11 mm Ø længde: 100, 150, 200, 250 eller 300 meter 14 mm Ø længde: 150, 200, 250, 300 eller 350 meter Det er bedre at forebygge end at.. Det er bedre at forebygge end at helbrede. Dræn din jord regelmæssigt for varigt at forbedre vandmiljøet. Et godt vandmiljø sikrer vedvarende en god struktur af jordbunden og et godt udbytte; år efter år.

12 Homburg Holland Homburg Holland i Stiens (i den hollandske provins Friesland) har siden 1961 været importør af HARDI marksprøjter i Holland. Med sin årelange erfaring må Homburg godt kalde sig specialist inden for sprøjteteknik. Denne teknik fokuserer på præcisionsanvendelser inden for landbrugsmaskiner, hvor det især handler om minimering af de anvendte midler. 'Netop hvad du har brug for' er Homburgs passende motto. Over 50 års erfaring med sprøjteteknik har, foruden HARDI, resulteret i, at Homburg Holland er importør og forhandler for WeedSeeker og GreenSeeker - kvalitetsmærker fra Trimble - som også udmærker sig ved præcisionsanvendelser i offentlige grønne områder og landbruget. I 2010 blev The Handler tilføjet til produktudvalget: En beholder med meget kapacitet, som sikrer, at brugere af sprøjtemaskiner optimalt bruger deres tid på sprøjtning i stedet for påfyldning af sprøjtemaskinen. Netop hvad du har brug for Homburg Holland er specialiseret inden for præcisionsanvendelser inden for landbrugsmaskiner.videnformidling og træning er uløseligt forbundet med vores service. Træninger kan finde sted på vores fabrik, hos din forhandler, under demonstrationer i marken eller på messer og hos dig. Din forhandler Montage Homburg drænspulere bygges i en avanceret montage-/samlingshal præcist ifølge dine specifikationer. Takket være produktionen på den egne fabrik er kvaliteten sikret og du kan være sikker på korrekt levering til tiden. Siden halvfjerdserne i forrige århundrede har Homburg internt udviklet og bygget drænspulere. Homburg drænspulere sørger for raffineret vedligeholdelse af jorden og sikrer optimal dræning. Dette giver gode arbejdsbetingelser under såbedstilberedning, pleje af afgrøderne og under høsten, og planterne vokser bedre. Homburg drænspulere sælges i hele verden. Homburg Holland It Noarderfjild 21 P O Box AA STIENS (NL) T +31 (0) F +31 (0) info@homburg-holland.com

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE EFFEKTIV - PÅLIDELIG - HOLDBAR BECXMACHINES.COM Denne brochure gælder med forbehold for eventuelle trykfejl. 2 IDE Et godt produkt tager udgangspunkt

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

SLAMSUGERE OG SPULEUDSTYR CHASSIS, OPBYGNING ELLER VEKSELLAD SPECIELT MATERIEL

SLAMSUGERE OG SPULEUDSTYR CHASSIS, OPBYGNING ELLER VEKSELLAD SPECIELT MATERIEL SLAMSUGERE OG SPULEUDSTYR CHASSIS, OPBYGNING ELLER VEKSELLAD SPECIELT MATERIEL 2 PICHON YDER SERVICE TIL VORES MILJØ VED AT TILBYDE MASKINER I HØJ KVALITET IN- DIVIDUELT KONSTRUERET TIL OPGAVEN. Udstyr

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Kyndestoft Demeter 836

Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Fremtidens landbrugsmaskiner Dette er standard på sprøjterne fra Kyndestoft: Stort suge filter, Trykfilter, sikkerhedsfilter og liniefiltre Led lys baglygter og sidemarkering

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

Dryp dyser til individuel montage

Dryp dyser til individuel montage Dryp dyser til individuel montage 1015-04 dryp med luge til inspektion, med filter og bagudvendt dryp. Ydelse 4 l/t. Hul til montage Ø 3,6 mm 1115-02 dryp selvkompenserende dryp, kan åbnes. Ydelse 2 l/t

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 21

Industrielle støvsugere AERO 21 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 21 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

HG Hovedskære Vinkel & Lige

HG Hovedskære Vinkel & Lige BETJENINGSVEJLEDNING HG Hovedskære Vinkel & Lige Tillykke med købet af din nye HG Hovedskære. Hos Hedensted Gruppen A/S bestræber vi os altid på, at producere kvalitetsprodukter, du kan regne med. Vi er

Læs mere

Kontakt Linddanas salgsafdeling

Kontakt Linddanas salgsafdeling TP FLISHUGGERE PRISLISTE GÆLDENDE FRA 01.01.2016 På de følgende sider finder du priser på TP Flishuggere samt TP CHIP TRAILER. Prislisten er opdelt i 3 afsnit: - PTO flishuggere, dvs. modeller til traktor,

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Nordic Biomass havde den 27. september 2007 inviteret til demonstration af flishuggere til brug i energipil. Formålet var at få afprøvet nogle af

Læs mere

Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer

Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer Brugervejledning Advarsel: Ved anvendelse af Hi-Force Hydraulikværktøjer kommer der et meget højt tryk til anvendelse. For at undgå ulykker er

Læs mere

Foderblandevogn. Verti-Mix Double

Foderblandevogn. Verti-Mix Double Foderblandevogn Verti-Mix Double Foderblandevognene af typen Verti-Mix Double udmærker sig især ved det store blandingsvolumen og de praktiske mål (højde og bredde). På basis af vertikalmikserne, der er

Læs mere

HAVE-PARK SPRØJTER 2016

HAVE-PARK SPRØJTER 2016 Detaljer og oversigt HAVE-PARK SPRØJTER 2016 www.kuhn.com be strong, be KUHN RYG- OG HÅNDSPRØJTER KUHN MANOPUL D6 HÅNDSPRØJTE Solid sprøjte med viton pakning som tillader brug af olieholdige produkter.

Læs mere

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 Atlas Copco Efterkølere, vandudskillere og dræn HD -96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 En serie effektive efterkølere og vandudskillere, som passer til din kompressor Vandkølede HD efterkølere

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER

LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER 2 I 3 VANDTÆTTE LØSNINGER FRA SPECIALISTER FRA FLENSBORG Produktlinien elephant er en arbejdshest til alle opgaver De profiterer

Læs mere

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark TA-10 Manual DK Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark Kære fru, hr. Hjertelig tillykke med købet af din affugter. Du har købt et kvalitetsprodukt, som du vil have glæde af i mange

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Gældende fra 01.04.2014

Indholdsfortegnelse: Gældende fra 01.04.2014 Indholdsfortegnelse: K-vognen Mini K-500 Prisliste nr. 2014-1 K-vognen Mini K-600 Prisliste nr. 2014-2 K-vognen 1000 T3 / 1000 T3 RS Prisliste nr. 2014-3 K-vognen 1600 T3 / 1600 T3 RS Prisliste nr. 2014-4

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne.

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. SPAHN reha GmbH Manual til Vasketoilet VAmat C-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: elldana Innocare. Udgave 1,0 09

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

(vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter. - 4 T Benzinmotor 102503. - 220V El-motor 102512. - 380V El-motor 102513

(vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter. - 4 T Benzinmotor 102503. - 220V El-motor 102512. - 380V El-motor 102513 (vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter - 4 T Benzinmotor 102503-220V El-motor 102512-380V El-motor 102513 INDHOLD 1 ANVENDELSESOMRÅDE 2 TEKNISKE SPECIFIKATIONER 3 FORENKLET

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Nilfisk-ALTO POSEIDON HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Ny POSEIDON -serie førsteklasses højtryksrenser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten Med mere end 0 års

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Individuel sovekomfort Auping Criade Criade kombinerer design med teknik. Din personlige stil og komfort er det centrale, så du kan kombinere din Criade

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

Bilag A.1. Kravspecifikation. vedr. opbygning til slamsluger

Bilag A.1. Kravspecifikation. vedr. opbygning til slamsluger Bilag A.1 Kravspecifikation vedr. opbygning til slamsluger 1 1. Indledning Nærværende kravspecifikation beskriver de tekniske specifikationer for indkøb af opbygning til slamsuger, til brug for Teknik-

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Lindab Brugervejledning - læsseramper. Lindab Doorline 1404.01. Brugervejledning Læsseramper

Lindab Brugervejledning - læsseramper. Lindab Doorline 1404.01. Brugervejledning Læsseramper Lindab Brugervejledning - læsseramper 1404.01 Lindab Doorline Brugervejledning Læsseramper Indhold 1. Generelt... 3 1.1 Brug af vejledningen... 3 1.2 Operatør/tekniker... 3 1.3 Garanti... 3 1.4 Eftersalg...

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

HPP18E FLEX hydraulisk drivstation

HPP18E FLEX hydraulisk drivstation HPP18E FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 4708 Revideret 15.12.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie,

Læs mere

Brugsanvisning. Dino Power DP-6388b. Malersprøjte (0,5 hk, 1,0 I/min) 200 bar

Brugsanvisning. Dino Power DP-6388b. Malersprøjte (0,5 hk, 1,0 I/min) 200 bar Brugsanvisning Dino Power DP-6388b Malersprøjte (0,5 hk, 1,0 I/min) 200 bar Inden installering og brugen af dit nye produkt anbefaler vi, at du læser denne brugsanvisning grundigt igennem. Det er vigtigt,

Læs mere

HPP18E Hydraulisk drivstation

HPP18E Hydraulisk drivstation HPP18E Hydraulisk drivstation Fra serienummer 1443 Revideret august 2004 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og

Læs mere

Installationsvejledning for TIGRIS Maxishunt 6560898 / 010409 1/12

Installationsvejledning for TIGRIS Maxishunt 6560898 / 010409 1/12 6560898 / 010409 1/12 Installationsvejledning for TIGRIS Maxishunt Klik dig ind på www.wavin.dk eller kontakt Wavins vvs-afdeling på tlf. 8696 2000, hvis du har brug for råd og vejledning omkring gulvvarmesystemer.

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere

Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL. Varmtvandsbeholder IHB DK 1113-1 031814 LEK

Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL. Varmtvandsbeholder IHB DK 1113-1 031814 LEK Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL Varmtvandsbeholder LEK IHB DK 1113-1 031814 Indholdsfortegnelse 1 Vigtig information 2 Sikkerhedsinformation 2 2 Levering og håndtering 4 Transport 4 Opstilling

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG HORISONTALBLANDER

INSTRUKTIONSBOG HORISONTALBLANDER REV. 2 /08.11.2011 CE/ab 70080DK INSTRUKTIONSBOG HORISONTALBLANDER TYPE NR. 590080 2 1.0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 2.0.0 FIGURFORTEGNELSE... 2 3.0.0 ADVARSEL... 2 4.0.0 MONTAGE...

Læs mere

Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning

Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning DK Kære kunde: Bosal vil gerne sige tak for den tillid til vores produkter, De har udvist ved købet at dette anhængertræk med aftagelig krogarm. Bosal ønsker

Læs mere

Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 C

Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 C Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 C Praktisk - hvor som helst. HD 5/12 C kan anvendes lodret og vandret, har gennemtænkt opbevaring af tilbehør og er let at transportere og opbevare. Standard tilbehør:

Læs mere

SCAN WINCHES FORSIDE. www.scan-winches.dk. Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri

SCAN WINCHES FORSIDE. www.scan-winches.dk. Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri SCAN WINCHES Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri FORSIDE www.scan-winches.dk HLT nethalemaskiner kan leveres i flere varianter: - med bred tromle - med bredt bånd - med vippefod til visse shelterdeck

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

Agrometer a/s. Ensartet dosering i hele bredden

Agrometer a/s. Ensartet dosering i hele bredden Gyllekørsel uden stop Hvis du har store mængder gylle, som du ønsker udbragt på kort tid - så skal du vælge en SDS gylleudlægger. Agrometers selvkørende udlægger er udviklet over mere end 15 år, og er

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Tool-Trac Redskabsbærer og minilæsser i samme maskine

Tool-Trac Redskabsbærer og minilæsser i samme maskine Tool-Trac Redskabsbærer og minilæsser i samme maskine Nemt og hurtigt! Fleksibel... Løftehøjde: 2500 mm Høj effektivitet: Undgå unødig ventetid Gør din medarbejder uafhængig af andre Undgå ekstra transport

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

Metal. Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED. Kombiner og profiter

Metal. Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED. Kombiner og profiter Metal Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED Kombiner og profiter FEIN Select + giver dig muligheden for at kombinere en eller flere batteridrevne 18-V-maskiner til professionel

Læs mere

Højtryksrensere K 2. Standard tilbehør: Integreret vandfinfilter Adapter haveslangetilslutning A3/4" Højtrykspistol HD-slange 3 m Snavsfræser

Højtryksrensere K 2. Standard tilbehør: Integreret vandfinfilter Adapter haveslangetilslutning A3/4 Højtrykspistol HD-slange 3 m Snavsfræser Højtryksrensere K 2 Højtryksrenseren K2 Basic er den ideelle rengøringsløsning til lejlighedsvise opgaver og lettere tilsmudsninger omkring huset (f.eks. på cykler, haveværktøj og havemøbler). Standard

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 DA F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 DANISH 04-11 4 SIKKERHED Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091 Original betjeningsvejledning 3.2 Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4 Order No.: 00600-3-091 2 KVALITET TIL PROFESSIONELLE Det må IKKE føles ubekvemt og overflødigt at

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Hydrostatiske transmissioner

Hydrostatiske transmissioner Hydrostatiske transmissioner Erhvervsskolerne Aars Hydrostatisk transmissioner HYDROSTATISKE TRANSMISSIONER...1 EGENSKABER...1 HYDROSTATISK TRANSMISSION...3 EFTERFYLDE...4 HOVEDSYSTEM...5 REGULERINGSSYSTEM...6

Læs mere

RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN

RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN RONDA 200 RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere Normen EN 60335-2-2-1995 einschl. A1: 1998 sowie für das Aufsaugen von gesundheitsgefährdendem einschl.

Læs mere

HÅNDBOG STI SPREDERE

HÅNDBOG STI SPREDERE DATO 22. jan. 2015 DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON HÅNDBOG STI SPREDERE KONSTRUKTIONS- OG FUNKTIONSPRINCIPPPER M.V. INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD... 3 1. INDLEDNING... 4 2. SPREDESYSTEMER... 5 Fast spredebredde...

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814 TOP Rotorriver 97+022.DA.0814 River til alle brug Let kørende PÖTTINGER river med perfekt tilpasning til underlaget, og ekstremt manøvredygtige, opfylder alle specifikationer i landbruget. Ren rivning

Læs mere