Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 3 marts 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 3 marts 2012"

Transkript

1 Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 3 marts 2012

2 Indholdsfortegnelse Årsberetning for 2011 Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i januar Bustur med Hans Sidste nyt fra mandegruppen Rudehøj efterskoles tur til Sydafrika Referat fra bestyrelsesmøde i aktivitetsforeningen Tak fra Jonna og Niels Billeder fra fastelavn på Bronzealdervej Referat fra årsmødet i Bruger-pårørenderådet Medlemmer af bruger- og pårørenderåd Medlemmer af aktivitetsforeningen Kiosken Kioskens åbningstider Mailadresser Sidste frist for indlevering af stof til næste blad.

3 Årsmøde på Bronzealdervej Årsberetning for året 2011 Plejeboligerne på Bronzealdervej har nu holdt 3 års fødselsdag og de tidligere år har jeg startet min årsberetning på samme måde. Og det vil jeg så også gøre i år. På trods af modgang i form af en stram, ja alt for stram økonomi er det lykkedes personalet i fællesskab at løfte opgaven med at være der for vores familiemedlemmer, næsten uden at det har kunnet mærkes at der har været færre timer m.v. til beboerne. Alt andet lige må det til tider være svært ikke at kunne yde alt det I som personale gerne vil, hvis resurserne var til stede. I har givet også oplevet at vi pårørende måske til tider er blevet lidt mere firkantet og spidse i forhold til jer og den måde vores familiemedlemmer har det i den virkelighed som Odder Kommunes stramme økonomi giver rum for. Personalet fortjener stor tak og ros for jeres måde at agere og reagere på i dagligdagen. Når man skal skrive en ny årsberetning er det naturlig at se hvad jeg skrev sidste år, Ikke for at genbruge, nej for at se om de fremtidsudsigter som jeg kunne se sidste år ved samme tid, er blevet virkeligheden eller hvordan det står til.

4 Jeg lovede i sidste årsberetning at rådet vil bruge kræfter på at få sat gang i etablering af en have på arealet foran plejeboligerne og ned til åen. Det er en rigtig stor udfordring og en stor opgave, vi der har påtaget os. Der skal ikke være tvivl om, at vi gerne så haven anlagt i morgen, men så simpelt er det ikke. Der er mange ender der skal nå sammen, før haven bliver en realitet. I juli måned sidste år sendt vi et projektforslag til Odder Byråd om økonomisk støtte til anlæggelse af et naturnært, rekreativt aktivitetsområde på arealet. Vi havde i den forbindelse udarbejdet en oversigt over forventede udgifter til haven og beløbet var opgjort til lidt over 1,8 mio. Vi var naturligvis klar over, at Odder Kommune ikke sådan lige kunne finde penge i den slunkne kommunekasse og vi havde derfor i ansøgningen lagt op til, at pengene skulle findes via ansøgninger til en række fonde. I oktober måned fik vi besked om, at Odder Byråd har besluttet at imødekomme vores anmodning om anvendelse af arealet til det ønske formål i en periode på 10 år med mulighed for at aftalen kunne opsiges med 3 års varsel. I forhold til kommunal deltagelse i driften (vedligeholdelse) af arealet, afventer man en endelig plan for realisering af haveprojektet. Der var altså ingen tilsagn om kommunale kr. og øre til projektet.

5 Derfor har jeg sammen med Bente og Else Marie Lerche fra Aktivitetsforeningen haft et møde med en privat virksomhed med fundraising som virke. Min opfattelse er, at såfremt haven skal blive en realitet vil det være rigtigt godt med en professionel samarbejdspartner til at søge en række fonde om penge til vores projekt. De vil helt givet have bedre mulighed for at få hul igennem og deres viden om at udforme ansøgninger til fonde og de rigtige fonde vil have en helt anden kvalitet, end vi andre kan lave i vores fritid. Naturligvis gør de det ikke gratis og jeg er gået i gang med at finde penge til deres honorar/løn for opgaven. Desværre har krisen jo ramt alle i Danmark, så alene den opgave er en udfordring. Jeg håber og tror stadig væk på at haveprojektet en dag bliver gennemført, men må også acceptere at det måske går knap så hurtigt som vi vel alle sammen kunne ønske. Er der nogen der har gode idéer til hvordan der kan skabes økonomi til projektet, hører jeg meget gerne fra jer. Det handler måske om at være kreative i forhold til løsningsmuligheder. Hvis vi er flere der tænker tanker, kunne det jo være at tidshorisonten kunne afkortes. Det ville være rart at vi snart kunne mødes til åbningen af haven. Mad fra bunden

6 Ja maden har i alle de år jeg har været medlem af først centerrådet i Ørting og nu i rådet her på Bronzealdervej været et tema, som der er rigtig mange meninger om. Derfor er det også glædeligt at Odder Kommune i forbindelse med at deres kontrakt med Det Danske Madhus udløber pr. 31. december 2012, har valgt at høre rådet om vores mening omkring maden til beboerne. Pårørenderepræsentanterne mødes derfor ekstraordinært onsdag den 7. marts, for at afgive vores høringssvar, som skal være sendt dagen efter. Ledere og medarbejdere skal ligeledes afgive et høringssvar. Personligt har jeg det sådan, at jeg gerne ser at maden bliver lavet fra bunden i hvert af de 6 huse, men grundlaget for at gøre det skal være opfyldt. Herunder at maden ikke bliver dyrere for den enkelte beboer. Der er mange aspekter i sagen, herunder også økonomiske i forhold til at Odder Kommune ejer en del af Det Danske Madhus. Hvis man gerne vil se mere herom, findes der på OdderNettet mulighed for se det materiale der indtil nu har været forelagt social- og sundhedsudvalget. Afdelingsbestyrelse Rådet har også sat sig for, at kigge på dannelse af en anden form for afdelingsbestyrelse end den vi kender i dag. Sådan stod der i årsberetningen fra sidste år og hvad er det så sket siden.

7 Ja rådet har ikke rigtig fået gjort noget ved dette, men socialdirektør Jette Rud Knudsen har kontaktet mig for at drøfte emnet. Det har nu resulteret i, at forvaltningen indstiller til politikerne, at der etableret en afdelingsbestyrelse på 5 medlemmer for plejeboligerne på Bronzealdervej. Afdelingsbestyrelsen vil så bestå af 3 medlemmer fra beboer / beboerrepræsentanter, et medlem udpeget af Odder Byråd og en fra Lejerbo. Så vores opgave bliver hvis dette bliver vedtaget, at finde 3 repræsentanter + 3 suppleanter til den nye afdelingsbestyrelse. Det er ikke nødvendigvis sådan, at de i alt 6 repræsentanter der skal findes her på Bronzealdervej skal være medlemmer af bruger- og pårørenderådet. Jeg skal understrege at jeg finder opgaven vigtig i forhold til at afdelingsbestyrelsen blandt andet skal godkende driftsbudget og regnskab. Det vil endvidere også være et lidt dårligt signal at sende, hvis det ikke lykkedes at finde medlemmer til afdelingsbestyrelsen. Som udgangspunkt skal man som medlem af afdelingsbestyrelse deltage i 2 møder om året. Så hvem vil gerne være medlem eller suppleant til den nye afdelingsbestyrelse. Jeg vil gerne melde mig som den første så kom nu på banen.

8 Møde med formanden for social og sundhedsudvalget I september måned 2011 skrev jeg til socialdirektøren og Sanne Rubinke, idet vi havde en frygt for, at Odder Kommune måske på sigt ville kunne finde på at nedlægge bruger- og pårørenderådet, da det ikke længer er lovpligtigt. Henvendelsen resulterede i at Sanne Rubinke gerne ville have et møde omkring dette og det fandt så sted i november måned. På første del af mødet deltog Bente og efterfølgende havde jeg så et møde med Sanne på 2 mandshånd. Sanne gav klart udtryk for, at det ikke var hensigten at nedlægge rådet. Vi kan efterfølgende også konstatere, at Odder Kommune har valgt at inddrage rådet i forhold til tidligere omtalte: mad fra bunden og i forhold til afdelingsbestyrelse. Bruger- og pårørenderådet På næste møde i rådet vil der blive lagt op til en ændring af vores mødestruktur. Nemlig at antallet af møder i selve rådet ændres til 3 møder om året, mod nu 5 møder om året. At rådsmedlemmerne i stedet for afholder møder i husene 2 gange årligt i marts og september med deltagelse af beboere / familier / frivillige og personale.

9 Vi vil i rådets forretningsorden beskrive hvilke emner der bør være på de 2 husmøder. Ændring af dette foretaget i erkendelse af, at beboerdemokratiet vil kunne blive bedre, når der afholdes møder i de enkelte huse. Her vil alle beboerne og deres pårørende have mulighed for at være til stede og deltage i dialogen og debatten ud fra virkeligheden i det enkelte hus. Fremtiden Som det forhåbentlig fremgår af denne beretning, er der en hel række af arbejdsopgaver der helt sikker så rigeligt kan fylde den kommende tid. Derfor er der ikke lagt op til nye opgaver. Nej nu handler det om, at få de igangværende opgaver fulgt til døren og om muligt at få dem afsluttet. Dette var årsberetningen fra bruger- og pårørenderådet. Jan Kjærsgaard Formand 28/

10 Beboernyt: Fødselsdage i marts: Johanne Jessen Hus Helga Flinch Hus Sigfred Kristensen Hus Lonny Klostergaard Hus Gudrun Fig Hus Grethe Andersen Hus Ellen Pedersen Hus Nora Nørgård Hus Aase S. Hansen Hus Alfred Jensen Hus 14 Tillykke til Jer. Dødsfald: Ellen Rasmussen Henry Jensen Jørgen Anton Suder hus 14 er død d. 11. februar hus 6 er død d. 14. februar hus 12 er død d. 28. februar Tak for tiden vi fik sammen. Nye Beboere: Velkommen til: Christa Johanne Christensen og Sigfred Magnus Kristensen som er flyttet ind i hus 12 Villy Grøn som er flyttet ind i hus 10

11 Kalender for aktiviteter i hus 8 i marts 1. torsdag gudstjeneste 16. fredag Damernes butik. 2. fredag 17. lørdag 3. lørdag 18. søndag 4. søndag 19. mandag kiosk 5. mandag kiosk 20. tirsdag banko 6. tirsdag Eleverne fra Rudehøj viser billeder fra Sydafrika 21. onsdag mandeklub Tur med Hans 7. onsdag mandeklub 22. torsdag kiosk 8. torsdag kiosk 23. fredag 9. fredag 24. lørdag 10. lørdag 25. søndag 11. søndag 26. mandag kiosk 12.mandag kiosk 27. tirsdag brugerpårørendemøde 13.tirsdag 28. onsdag mandeklub Reporto sko. 14. onsdag mandeklub 29. torsdag kiosk ¼ årlig tur med Hans 15. torsdag gudstjeneste kiosk 30. fredag 31. lørdag

12 Bustur Så kom vi til den sidste halvdel af februar måned. Vi havde nu den 23. Efter 14 dage til 3 uger med rimelig hård vinter i form af bidende kulde, har vi nu igen forårslignende tilstande. Lige i dag har vi nok temperaturer omkring de 8 grader og solskin. Så de store jakker kan godt smides. Lige netop i dag havde vi valgt at køre en tur. Turens mål var Skanderborg Sø rundt. Vi startede ud med at køre op ad Ballevej videre til Balle og mod Torrild. Vi kunne godt se der igen er kommet gang i bilsalget. Der stod virkelig mange nye biler til parade ved de mange bilforhandlere, der har samlet sig op ad Ballevej. Længere ude af vejen kunne vi se, at der ikke længere var sne på markerne. Derimod stod der meget vand rundt om i lavningerne. Ligesom diverse vandløb var fyldt med rislende/løbende vand. Det varer lidt inden der kommer nogen ud på markerne. Mange havde ellers benyttet frosten og den hårde jord til at bringe gylle ud. Ligesom mange havde fået slæbt fældede træstammer ud til vejen over markerne. I bunden lige inden vi drejer ind ad Grobshulevej mod Torrild, kunne vi se ned til det projekt, som Odder Kommune er i gang med. Man regner med, at hvis man laver nogle bugter på Stampmøllebækken, som løber her, og som løber lige ud her, så kan man forhindre oversvømmelser længere nede af løbet. Desuden mener man, man kan skabe noget bedre natur. Det er kun fremtiden der viser det. På vejen til Torrild ser vi ind over engene og dalen ved Fensholt. Vi ser den flittige muldvarp, der har hærget i mange marker. Vi ser de triste afblegede vintersædmarker. De mangler næring og lys. Vi kommer til Gjesing med det store Arla mejeri. Vi kommer videre op over bakken ved Torrild mod Skanderborg og får nu den fine udsigt ind mod Skanderborg og rundt til den kuperede natur der er her. Ved Skårup drejer vi fra mod Hylke. Nu kommer vi ud i naturen. Startende med eng- og mosedrag. Vi kommer ind til den østlige ende af Skanderborg Sø. Her i denne ende ser vi en del grødis. Det er resterne af den is der er tilbage efter den tidligere tilfrosne sø. For en

13 lille uge siden var hele søen dækket med is. I en lille våge midt i grådisen svømmede nogle svaner rundt. Vi kommer forbi Ring Kloster eller det der er tilbage af den meget historiske lokalitet. Gennem flere hundrede år virkede Ring kloster, ved sydsiden af Skanderborg sø, som et Benediktinsk nonnekloster. De regelbundne Benediktinske nonner kom fra en snæver samfundsgruppe, nemlig adelen og til en vis grad det højeste borgerskab. Et nonnekloster var således næsten det eneste sted, man kunne anbringe de døtre, der var for dyre at bortgifte, eller som det viste sig umuligt at finde et passende parti til. Ring kloster er formegentlig bygget omkring og helt nedbrudt i årerne Ialt har de fire klosterfløje, med tilhørende korgange, kældre o.l. dækket et brugsareal på omkring 3750 kvm. Ring klosteres jordegods lå i semimiddelalderen spredt i langt flere sogne og herreder, end de nærliggende Voer og Øm klostre. Dette viser, at jordegodset i denne periode ikke var blevet skænket af nogle få og rige velgører, men var givet af de fædre, formyndere og værger for de kvinder, fra store dele af det østjyske, der blev optaget i det Ring kloster. På vejen mos Båstrup kom vi igennem et meget kuperet terræn. Mest fladt med moser og enge til venstre og mere bakket til højre, hvor der blev dyrket traditionelt landbrug. Vi kunne se der var en kvægbonde i nærheden. For der var dyrket majs i mange af markerne. De viste sig også, at der lå et stort kvægbrug ved Båstrup. Efter Båstrup, som var en lille by med få gårde og lidt flere huse, kom vi igen ud i åben natur. Vi kom til Skanderborg golfklubs arealer. Her på sydsiden af Skanderborg sø med udsigt ud over søen ind mod byen ligger der denne golfbane. En rigtig flot bane. Der var da også nogle ude og spille i dag. Efter golfbanen kom vi videre ind i landet. Vi kom under jernbane og senere over motorvejen. Inden vi lige inden Hornstrup igen havde en flot udsigt ud over landet. Vi kørte nu igennem et område med meget landbrug baseret på kvæg. Vi kom forbi mange små skove i en blanding af nåletræ og løvtræ. Så man kan sige det var afvekslende natur. Vi kunne også se op til Tåning Kirke, som vi senere kom til. Hornstrup var igen en lille by med små spændende velholdte huse. Man må sige, at folk har fået øjnene op for, at det sagtens kan betale sig, at vedligeholde sine huse.

14 Tåning by er også lidt spændende. Den ligger ret højt. Har kirken som den dominerende bygning. Ellers er der mange forskellige farverige huse her i byen. Man skulle tro der var en konkurrence i gang, for det mest farverige hus. Der har tidligere været et stort mejeri her. Det står der stadig, men bruges nu til andre nyttige ting. Så men et bed and breakfast med spisning og værelseudlejning. Lige uden for byen på vejen mod Fuldbro mølle, måtte vi lige gøre et lille holdt. For magen til udsigt har vi ikke set længe. Vi kunne se langt ud over markerne helt ind til Fruering kirke. Ned mod Mossø og videre over i højdedragen bagved. Lige omkring os, så vi mange små marker der var omkranset af læhegn. Virkelig flot og så her i solskinnet. Vi kom ned til Fladbro mølle. Som engang var en meget aktiv vand mølle. Hvad den lige bruges til i dag er uvis. Men den fremstår meget velholdt. Efter Fladbro kørte vi nu ind på Margeritruten og kom som det første ned til Mossø. Her i den østlige ende af søen var der igen fyldt med grødis. Det skyldes vestenvinden. Det var sjovt at se på isen. Det lå der og bølgede i solen, hvorved der kom lysglimt hele tiden. Meget flot. Påvejen derfra så vi en større musende rovfugl et stykke væk. Vi havde hjemmefra snakket om, at det kunne være sjovt, om vi fik set en havørn, som er lidt udbredt her i dette område vi er i. Om dette var en af dem, kunne vi ikke lige stedfeste. Måske var det en musvåge. Men flot og prægtig så det ud med den fugl. Turen fortsatte videre hen igennem sommerhusområder her langs med søen. Vi så også lidt isskruninger her ved bredden. Længere ude var der en del driv/grødis. Væk fra søen kom vi til Alken. En stationsby på jernbanestrækningen Skanderborg Silkeborg. Det kunne vi godt se. For der var helt anderledes huse her. Folk vil gerne bosætte sig i en by hvor der er jernbane. Og så samtidig i denne natur. Efter Alken videre mod Boes fik vi øje på en mark med frilandsgrise. He gjorde vi lige holdt og nød vores kaffe meden vi så på de mange grise. Vi tale hen ved 50 grise på denne mark. Længere væk på en anden mark var der også andre grise. Grisene her ved siden af os, så ud til at nyde tilværelsen. De så velernærede ud. Lige netop da vi var her, var alle aktive. De gik rundt og små legede. Rode i jorden. Nogle havde mudder op over knæene. Rundt på marken stod der små huse, som grisene kunne gå ind i, hvis de havde lyst til det. Midt på marken stod en forladt traktor, som sad uhjælpelig fast i jord op til maven.

15 Efter kaffen fortsatte vi til Boes. En utrolig flot og spændende by. Bestående at til tider små velholdte og flotte dukkehuse. De lå her lang med den meget smalle og bugtede vej gennem byen. Her kunne vi godt bruge lidt tid og nyde synes af de smukke huse. Der havde engang været en restaurant i byen, den kunne vi dog ikke lige finde i dag. Så de er et spørgsmål, om den eksisterer mere. Så var det tid for hjemfart. Vi kørte igennem Ry hjem. En større by med mange forretninger, station og andet leben. Vi så også en nisse pige og et sted hvor julepyntet ikke var fjernet. Her lever de op til mottoet julen vare lige til påske. Vi kom forbi de mange store fabrikker der er placeret her uden for byen mod Skanderborg. Bla. Pressalit der fremstiller toiletsæder. Vi kom ud på højderne ved Dover Kirke, hvor der igen er en fornem udsigt. Igennem Bjedstrup med de tilstødende enge og folder i landskabet. Her så vi gæs og rådyr. Skanderborg blev passeret og videre ud langs Skanderborg sø, hvor der igen var mere drivis en grødeis. Igennem Torrild og til Fillerup. Fillerup der engang var en større by med egen brugs, savværk, mølle, stor maskinfabrik og aktive landbrug. I dag er der ikke andet en huse og lidt udlejningsaktivitet i Det gamle Ålykke. På vejen igennem Odder ser vi en del politipatruljer. Ikke fordi der er noget stor forbrydelse i gang i Odder. Nej, der er op til 40 hundepatruljer der holder øvelse i Odder by. Vel hjemme ser vi tilbage på en oplevelsesrig tur. Godt vejr, mange gode udsigter, mange flotte steder, marcipangrisene og de mange gode snakke i bussen under vejs. Havørnen fik vi ikke at se. Mvh. Hans Udbygningerne til Ring Kloster

16 Sidste nyt fra mandegruppen. Vi er nu kommet til februar måned endda på den første dag, hvor vi var ude på en bustur. Vejret var fint med nogen sol men også lidt koldt. Vinteren havde ramt os med frost både dag og nat. Det kunne dog ikke afstå os fra at drage af sted mod Gosmer Kirke der ligger sydøst for Odder. Vi ville ud og se, ikke så meget kirken, der bestemt er et besøg vær, når man interesserer sig for dens historie. Gosmer Kirke er ombygget i 1866 og er af romansk oprindelse. På grund af dens imponerende størrelse kaldes kirken også "Hads Herreds domkirke". Den er bemærkelsesværdig på grund af sin fine romanske stenkunst. Syddørens tympanon har et særpræget motiv, hvor en kvinde med lange fletninger ammer to løver. Kvinden kan fortolkes som et billede på kirken og løverne som de troende, der næres ved kirkens forkyndelse. Nævnes skal også døbefonten med løver i fladrelief. Barokaltertavlen fra 1637 har moderne oliemalerier (1960'erne) af Svend Havsteen- Mikkelsen, som også har lavet glasmosaikruderne i våbenhuset. Der findes også gravkapellet for godserne Rathloudals og Gerdorffslunds ejere. Nej, det var orglet i kirken vi tog ud for at se. Det er nemlig blevet bygget af Christian fra Hus 12. I to busser drog vi af sted mod Gosmer. Kirken var varmet op da vi kom, så vi kunne sagtens holde varmen indendørs. Inden for fik vi fortalt en hel del omkring orglet af Christian. Han havde en hel del at fortælle om og omkring orglet. Orglet er ren mekanisk bygget, det vil sige som man byggede dem i midten af tallet. Det er så godt lavet, at det nemt stadig spiller om 100 år. Der er 785 piber i orglet. Størstedelen er lavet af tin, derefter kobber og træ. Firmaet der byggede orglet er Bruno Christensen og Sønner fra Terkelsbøl ved Tinglev. Orglet i Gosmer kirke er bygget i 1990 og har kostet omkring 1.5 mill. Vi fik også at vide at de første orgler i verden blev bygget i Egypten og her blev piberne lavet af bambus. Christian havde været med til at bygge omkring 100 orgler både i Danmark og i udlandet.

17 Inden orglet stor færdigt i Gosmer kirke, havde der gået en lang proces forud. Fra man fik ideen til et nyt orgel, i menighedsrådet og til det stor færdig skulle det igennem flere ting. Først skulle beslutningen om et nyt orgel tages. Så skulle man ud og se/hører flere udvalgte orgler. Så skulle der udvælges et orgel. Skulle godkendes igen. En arkitekt skulle tegne et orgel, der skulle passe ind i kirken. Igen godkendes. Så kom orgelbyggeren indover og fik i samarbejde med arkitekten udfærdiget et orgel. Så endelig kunne byggeriet gå i gang. Orglet blev bygget op på orgelbyggeriet, afprøvet og pillet ned igen. For så at blive sendt ud til den pågældende kirke for igen at blive opbygget, stemt og prøvet af. Efter Christians fortælling omkring orglet fik vi lyd på. Den daglige organist Tove, var også til stede for vi kunne få lidt musikalske prøvelser også. Tove fortalte lidt om sin oplevelse med orglet. Hun nævnte blandt andet, hun bedre kunne lige orglet her i Gosmer end det i Halling, fordi det var bedre at spille på. Det var nemmere at styre tonerne her i Gosmer. Efterfølgende blev der spillet 4 numre på orglet. Vi fik bl.a. et nummer af Bach. Til sidst fik vi lov til at komme tæt på orglet. Lågerne ind til selve orglet blev åbnet, så vi kunne se de mange slanger, der førte luft rundt til piberne. Desuden kunne vi se opbygningen af orglet lidt bedre. Vi fik en visning i, hvordan man stemmer de mange piber, som endelig ikke måtte berøres med fingrene. Meget spændende. På vejen hjem fra Gosmer, kørte vi igennem det hvidklædte landskaber, igennem Højby, forbi Gersdorfslund og op omkring Halling med den storslåede udsigt ud over markerne ned mod Hov og videre ud over vandet over til Samsø. Vel hjemme igen vil vi sige mange tak til Christian for sin fremvisning af orglet. Tak til Tove fordi hun ville komme helt fra Skanderborg og give lidt musikalske toner og til graveren, Thorkild, for at åbne kirken.

18 Siden Gosmerturen har vi lavet forskellige aktiviteter. Der er blevet tid til rigtig hygge på værkstedet. Vi har været i Hus 2 for at spille billard. Hus 2 har et billard bord, som vi oppe og prøve. Under besøget i hus 2 blev vi positiv overrumplet af 4 herre, som vi ved første øjekast, ikke lige viste hvem var. Men det viste sig der var 4 personer, der prøvede at snige sig ind i vores gruppe. Det var to beboere og to personaler fra hus 14, der havde klædt sig ud som mænd. De er nok misundelige på vores gruppe og ville med deres manøvre ind og spionere. Vi overvejer at få vagter ved døren fremover. Men vi siger tak for det sjove indfald. Vi har også fået lavet nogle fuglebrætter til hus 6. Som de vil stille op i og omkring deres hus. Nu kommer påsken, vi tager gerne mod bestillinger til fremstilling af pynt m.m. til påsken. Ligesom hvis der er nogle der har knive til slibning, det klarer vi også. Mvh Hans

19 Rudehøj efterskoles tur til Sydafrika Rudehøj Efterskoles alternative 10. klasse, FRONT, var fra d.6 til 21. januar på en tur til Sydafrika. I samarbejde med det lokale projekt i Themba arbejdede de 16 elever og tre lærere side om side med organisationens medarbejdere i et community kaldet Sweetwaters (ligger ved HIlton nær Petermeritchberg). Området rummer mellem sydafrikanere, der lever for under 2 om dagen. Vores arbejde bestod i at yde praktisk hjælp hos forskellige børnehaver og community centre i området. Vi lugede køkkenhaver, byggede en legeplads og en sandkasse, malede og gjorde rent, legede med børnene og havde arrangeret nogle aktiviteter for dem, og så besøgte vi nogle børnehospitaler i Petermeritchberg. Det var fantastisk at arbejde side om side med et andet folkeslag, lære om deres kultur og få nye venskaber. Vi vil rigtig gerne dele ud af vores oplevelser, vise billeder og lære jer et par sange, alt sammen for at give et indblik i alt det vi fik lov at opleve. Mvh. Madeleine Eleverne kommer her og viser os billeder fra turen tirsdag den 6. marts fra kl i fælleshuset.

20 Referat fra bestyrelsesmøde i Aktivitetsforeningen d Godkendelse af forslag til dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra Meddelelser fra formanden 4. Referat fra mødet med Teamkoordinatorerne (Formanden) 5. Økonomi/Annie 6. Ansøgning om bevilling. 7. Medlemskontingent/medlemsregistrering /Annie 8. Igangværende aktiviteter/ Gerda 9. Planlagte / Kommende aktiviteter: Fastelavn og Generalforsamling. 10. Næste bestyrelsesmøde 11. Evt. Ad 1: Godkendt Ad 2: Godkendt Ad 3: Madordningen er sendt i høring og udtalelese i forskellige udvalg og man afventer svarene. Ad 4: E.M. Lerche har deltaget i team-koordinatornes møde, hvor de enkelte huse er kommet med tilbagemeldinger med, hvordag det går med det frivillige arbejde. Ad 5: Regnskabet gennemgået. Ad 6: Ingen ansøgninger. E.M. Lerche undersøger muligheden for at etablere et skrabespil. Ad. 7: Medlemslisten gennemgået. Ad. 8: Ingen problemer med de igangværende aktiviteter. Bowlingen forsøges startet igen i foråret. Ad. 9: Vi ønsker at starte en Wheeler gruppe Else Marie forsøger at frivillige. På næste bestyrelsesmøde skal vi have en snak om, hvor mange

21 Årstidsbestemte arrangementer vi skal lave i fælleshuset. Generalforsamling d E.M. Lerche sørger for indkøb af rødvin, ost og kiks. Ad 10: Den 10.4 kl Else Marie tager brød med til kaffen. Tak fra Jonna og Niels Tak for den hyggelige eftermiddag vi havde, da vi viste billeder fra vores tur til New Zealand, det var dejligt der var så mange der gerne ville se vores billeder. Vi hyggede med kaffe, flødeboller og en lille en til halsen mens Niels fortalte, og viste billeder fra en fantastisk tur. Hilsen fra Jonna i hus 10 og Niels Rosenberg.

22 Fastelavn på Bronzealdervej

23 Referat fra årsmødet den 28/ i Bruger- og pårørenderådet Rådsmøde Rådet konstituerede sig: Formand Jan Kjærsgaard Næstformand Kirsten Dahl Sekretær Bente Markfoged Næste møde i rådet er torsdag den 12. april kl i fælleshuset på Bronzealdervej På mødet skal forslag til nye vedtægter drøftes. Forslaget er sendt ud til rådet den 28/2. Årsmødet Formandens årsberetning Drøftelse af arealet ned mod åen, høringen om fremtidig madservice og etablering af en afdelingsbestyrelse via Lejero Jan har søgt Kvickly og Nordea om støtte til projektansøgninger til haveprojektet Referent Bente Markfoged

24 Bronzealdervejs Bruger- og pårørenderåd Hus nr. 2 Personale Pia Dalgaard Dyngbymøllevej11 Tlf.: piadalgaard@yahoo.dk Pårørende Hanne Mølgaard Søndervej Hundslund Tlf / Hanne.moelgaard@energimail.dk Hus nr. 4 Pårørende Lars Stounberg Rathlousgade 24 tlf lars@stounberg.dk Personale Jette Storgaard Solbrinken 37 Tlf.: / jette.storgaard@odder.dk Hus nr. 6 Pårørende Personale Marie Nielsen Baneleddet Mårslet Tlf.: Hus nr. 10 Pårørende Susanne Jensen Østergade 38 tlf pind@c.dk Personale Jesper Elbo Christianslund 52 Tlf.: jesper.elbo@odder.dk

25 Hus nr. 12 Pårørende Grete Suder Rådhusgade 47. st. tv. Tlf.: Pårørende formand Jan Kjærsgaard Smedegade 91, Ørting Tlf.: / jank08@vip.cybercity.dk Personale Ulla Grønkjær-Petersen Fyrrevænget 37 Tlf.: ulla.petersen@odder.dk Hus nr. 14 Pårørende næstformand Kirsten Dahl Rantzausgavevej 15 Tlf.: kirstenruby@hotmail.com Personale Jette Hansen Fuglsangsvej 4 Tlf.: jette.hansen@odder.dk Aktivitetsforeningen Bronzealdervej Else Marie Lerche Nølev Byvej16 Tlf: / henning.lerche@privat.dk Sekretær Leder Bente Markfoged Lærkevej 48, Hou Tlf.: bente.markfoged.jensen@odder.d

26 Bronzealdervejs aktivitetsforening Formand Else Marie Lerche Nølev Byvej Revisor Bodil Aaen Vesterled aaen.vesterled@mail.dk henning.lerche@privat.dk Økonomiansvarlig Anni Rasmussen Bymosevej Århus ahr@stofanet.dk Aktivitetsansvarlig Gerda Ustrup Enghaven u.g@mail.dk Lili Grosser Kildegårdsparken 4 2 t.v lili-grosser@hotmail.com Revisorsuppleant Else Schultz Rørthvej else-torkel@os.dk

27 Husk at besøge kiosken, vi er også altid klar til en lille snak Kom og se vores store udvalg. Ugeblade - der skal bestilles Slik, Chokolade, pastiller og bolsjer Strømpebukser Barberskum Hygiejnebind Hårlak Hårnet Toiletartikler Hårshampoo Gele til håret Balsam Brusegel Skumklude Kort Vaseline Deodorant Tandpasta + Steradent Læbepomade Neglepinde Vatpinde Lommeletter Ansigtsservietter Fugtighedsservietter Intim sæbe Toiletrens Toiletpapir Toiletrens Toiletbørster Køkkenruller plastposer Spørg hvis der er noget du ønsker

28 Mailadresser Leder: Assisterende leder: Pedel : bente.markfoged.jensen@odder.dk hanne.kofoed@odder.dk hans.mortensen@odder.dk Indlevering af al stof til Luren skal foregå elektronisk via mail til doris.rasmussen@odder.dk. Deadline til næse blad 26. marts Alle har mulighed for at få Luren tilsendt på mail hver måned. Interesserede kan sende deres mail adresse til Doris Rasmussen på ovenstående mail Kioskens åbningstider Mandag fra kl Torsdag fra kl

Månedsbladet Luren Nr. 7 årgang 4 juli 2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 7 årgang 4 juli 2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 7 årgang 4 juli 2013 0 Indhold Månedsbrev juli 2013...2 Beboernyt:...3 Kalender for aktiviteter i hus 8 i juli...4 Nyt fra Dameklubben...5 Sidste nyt fra mandeklubben....6 Bliv medlem

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 1 Marts 2010

Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 1 Marts 2010 Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 1 Marts 2010 Indholdsfortegnelse Årsmøde på Bronzealdervej Marts Generalforsamling i aktivitetsforeningen Fødselsdage Fastelavnsfest Tur med Hans Aktiviteter i hus 8 Medlemmer

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 4 September 2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 4 September 2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 4 September 2013 0 Indhold Månedsbrev september 2013...2 Beboernyt:...3 Kalender for aktiviteter i hus 8 i september...4 Sidste nyt fra mandeklubben....5 Seniorolympiade

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 4 Januar 2013 1

Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 4 Januar 2013 1 Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 4 Januar 2013 1 ndholdsfortegnelse 3. Månedsbrev 4. Beboernyt 5. Aktiviteter i hus 8 6. Tur med Hans 7. Nyt fra Mandegruppen 8. Bliv medlem af Aktivitetsforeningen 9. Referat

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 5 August 2014 1

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 5 August 2014 1 Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 5 August 2014 1 Indhold Beboernyt 3 Månedskalender 4 Månedlig tur med Hans 5 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Sidste nyt fra Dameklubben 9 Sommerfest 10 Kom med gode ideer 11

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 6 November 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 6 November 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 6 November 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Sidste nyt fra dameklubben 9 Mortensmiddag 10 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 5 maj 2014 1

Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 5 maj 2014 1 Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 5 maj 2014 1 Indhold Tak til Jan 3 Beboernyt 5 Månedskalender 7 Fællestur dame- og mandeklub 8 Månedlig tur med Hans 9 Sidste nyt fra mandeklubben 11 Nyt fra dameklubben

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 1 Januar 2010

Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 1 Januar 2010 Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 1 Januar 2010 Indholdsfortegnelse: Nyt fra lederen 1 års fødselsdag Forklaring på navnet luren Referat fra årets og dette ældreråds sidste møde Fødselsdage Beboernyt Månedskalender

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.3 årgang 6 Marts 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.3 årgang 6 Marts 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.3 årgang 6 Marts 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Nyt fra Dameklubben 8 Til salg 9 Tak til Aktivitetsforeningen 10 Bliv medlem

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 6 Juli 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 6 Juli 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 6 Juli 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Nyt fra Dameklubben 9 Dyrskue i Horsens 10 Ridestævne 11 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 2 Maj 2011

Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 2 Maj 2011 Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 2 Maj 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus Tur med Hans Vores kunst Invitation til inspirationsaften Madrassen til demente Bruger- og pårørenderådet

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 5 juni 2014 1

Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 5 juni 2014 1 Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 5 juni 2014 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Månedlig tur med Hans 7 Sidste nyt fra mandeklubben 8 Bliv medlem af aktivitetsforeningn 10 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 2 oktober 2011

Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 2 oktober 2011 Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 2 oktober 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i august Tur til Vestermølle Mandeklub Besøg fra TV 2 Referat fra bestyrelsesmøde i aktivitetsforeningen

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 3 December 2012 1

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 3 December 2012 1 Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 3 December 2012 1 ndholdsfortegnelse 3. Månedsbrev 4. Beboernyt 5. Aktiviteter i hus 8 6. Glæd dig til 13. december 7. Nyt fra Mandegruppen 8. Nyt fra Dameklubben 9. Tilbud

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 2 December 2011

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 2 December 2011 Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 2 December 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 Beboernes kogebog Tak fra hus 12 Adventstid hyggetid - juletid Julehygge Pyntegrønt sælges Sidste

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 6 september 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 6 september 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 6 september 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 6 Månedskalender 7 Sidste nyt fra mandeklubben 8 Referat Aktivitetsforeningen 9 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse 11 Medlemmer

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet.

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Boulstrup d. 06-04-2014. Projekt Spiseven Hvad gør vi? Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Ældrerådet i Odder Kommune havde gennem længere tid diskuteret:

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 3 September 2012

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 3 September 2012 Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 3 September 2012 Indholdsfortegnelse Bliv medlem af aktivitetsforeningen Månedsbrev Tak til hus 6 Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i september Skrabelotteri Bustur med Hans

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Kære 9. klasse kære dimittender.

Kære 9. klasse kære dimittender. 1 Kære 9. klasse kære dimittender. Vores dimissionsfest i eftermiddag blev indledt med den LIP DUP, som I fornylig har en stor del af æren for, og som jeg tror på en eller anden måde vil minde jer om Th.

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Egebladet. Egebladet. Nummer 5-14. årgang - juni 2010. Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen

Egebladet. Egebladet. Nummer 5-14. årgang - juni 2010. Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen Egebladet Nummer 5-14. årgang - juni 2010 Egebladet Ansvarshavende: Marianne Persson 8 Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen 24. september 2010 Anette Hareskov egeblad.169012@taastruprealskole.dk

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Søren Larsen Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 5 februar 2014 0

Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 5 februar 2014 0 Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 5 februar 2014 0 Indhold Månedsbrev 2 Beboernyt 4 Månedskalender 5 Sidste nyt fra mandeklubben 6 Nyt fra dameklubben 7 Fastelavn på Bronzealdervej 8 Nyt fra ældrerådet 9

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse I LÆRE PÅ VÆRFTET Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse Helsingør Kommunes Museer 2013 Introduktion Velkommen til Helsingør Værftsmuseum. Museet handler

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag d. 26 september 2013 kl 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag d. 26 september 2013 kl 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Dagsorden: 1. Formandens velkomst 2. Valg af dirigent 3. Protokol og formandsberetning 4. Foreningens regnskaber 5. Forslag 6. Valg i henhold til vedtægter 7. Eventuelt 1. Formandens velkomst 2. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 3 april 2012

Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 3 april 2012 Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 3 april 2012 Indholdsfortegnelse Bliv medlem af Aktivitetsforeningen Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i april Bustur med Hans Sidste nyt fra mandegruppen Nyt fra

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere