d) Bestyrelsen har accepteret udvidelse af terrassen på Solbakken 63 i forbindelse med handel af ejendommen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "d) Bestyrelsen har accepteret udvidelse af terrassen på Solbakken 63 i forbindelse med handel af ejendommen."

Transkript

1 Tilstede: Jørgen (fmd), Erik (kass), Vagn, Lene og Henrik Pkt. 1: Meddelelser fra formanden a) Med bistand fra advokat Erik Vermeij er grundejerforeningen blevet fritstillet fra den indgåede aftale med Bredbånd Nord om kabling af alle parceller. Gebyret til advokaten blev på kr. Grundejerforeningen er dermed definitivt ude af engagementet med BN. Referater fra generalforsamling kan derfor frigives til hjemmesiden. Formanden sender webmaster det godkendte referat af generalforsamlingen b) Ejerne af Dødningebakken 2 har anmodet om optagelse i grundejerforeningen og erklæret sig villig til at betale kontingent med tilbagevirkende kraft. En opkrævning på 5 års kontingent 4500 kr. er fremsendt. Når kontingentet er betalt overtager vi forpligtigelsen til vedligeholdelse af grøften sammen med Grundejerforeningen Klyngen (50/50 mod hidtil et mere indviklet fordelingsregnskab). Formanden tager kontakt til formanden for GF Klyngen vedr. oprensning af grøften, så snart beløbet er indbetalt og medlemskabet formelt. c) Bestyrelsen har modtaget kopi af Frederikshavns kommunes afslag til Solbakken 44 om dispensation for tømning af septiktank. Så vidt bestyrelsen er orienteret, skal der for at opnås dispensation for årlig tømning ved kommunen, dokumenteres at vandforbruget er mindre end 25 m3/år. Det er derfor op til den enkelte husejer at søge dispensation ved kommunen, såfremt man mener at opfylde kriterierne. Behovet for tømning er tilsyneladende meget forskelligt i foreningen afhængig af grundvandshøjden og jordbundforholdene på den enkelte parcel. d) Bestyrelsen har accepteret udvidelse af terrassen på Solbakken 63 i forbindelse med handel af ejendommen. e) Bestyrelsen har givet Skov- og Naturstyrelsen tilladelse til at indsamle frø fra danske landskabsplanter på de arealer, som hører under os. f) 60 dæksler til septiktanke er indkøbt og fordelt. g) Der har været udfald på DR2 på fællesantennen et par gange siden begyndelsen af juni og igen ultimo juli. Det har været derfor været nødvendig at kontakte Stofa et par gange for at få dette bragt i orden. Regningen forventes fremsendt til kassereren. h) Foreningen har sendt blomster i f.m. Arnes begravelse (S67). Arne varetog i en årrække hvervet som dirigent på foreningens generalforsamlinger. Pkt. 2: Vejene Solbakken og Dødningebakken (se bilag 1) Vagn har haft møde med Aagard Maskinstation vedr. status på vores aftale om vej- og grøftvedligeholdelse. Vedr. vejen: Vejen bliver rettet med vejhøvl op til vinterferie - sommerferie - efterårsferie samt juleferie. Yderligere bliver vejen ordnet efter behov 2-3 gange årligt afhængig af vejrforholdene. Vurderer Aagaard, at der behøves ekstra stabilgrus leveres dette. Vedr. grøfter: Grøftekanter + rabat bliver slået en gang årligt (efterår). Grøften renses efter behov hvert 2. el. 3 år.

2 Udover ovenstående kun efter aftale. Der foreligger - så vidt John (Aagaard) husker ikke noget skriftligt. Afregning foretages - kvartalsvis el. halvårligt afhængigt af de ydelser, der er blevet foretaget. Begge veje (Solbakken og vores del af Dødningebakken) blev rettet med høvl den 15. Juli. Men efter kraftig regn er deres tilstand stort set i samme dårlige stand som før afhøvlingen. Det er især de første 100 meter på hver vej. Grundejerforeningen Dødningebakken påtalte det på deres generalforsamling den 13. juli. Der har derfor været afholdt endnu et møde/besigtigelse med Aagaard ultimo juli. Vejene blev efterfølgende rettet igen 30. juli. Efter kraftig regnvejr d. 31. er der nu igen huller! Bestyrelsen er af den opfattelse, at der generelt køres for hurtigt på grusvejene. Nedslidningen er stort set proportional med hastigheden. Det er ikke kun lejere, der er synderne! Bestyrelsen opfordrer derfor medlemmerne til at nedsætte kørehastigheden! Hullerne virker dog også i nogen grad fartdæmpende. Ikke mindst af hensyn til de cyklende ønsker vi dog vejen i bedst mulig stand. Vagn tager derfor igen kontakt til Aagaard vedr. et tilbud på at få borthøvlet rabatterne på vejen, således at vandet naturligt kan ledes fra vejbanen. Dette kræver efter bestyrelsens opfattelse at arbejdet udføres i vinterhalvåret, hvor trafikken er minimal. Pkt. 3: Klitten og fællesarealer Der er blevet afholdt klitsyn i området : Deltagere: Peter Kern & Michael Olsen S&N (Skov & Naturstyrelsen) - To repræsentanter fra miljøcenter Aalborg - En repr. fra Frederikshavn Kommune samt Vagn fra bestyrelsen: 1. Vores udlægning af hø på nedgangen til stranden var OK. Vagn forespurgte og fik tilsagn om baller hø, mod at vi selv udlagde disse i nedgangen samt på stien fra flis til toppen. Skal koordineres med Michael Olsen, der er klitfoged. 2. Vores vindbrud i klitten var fine - kanter kan rundes lidt mere, og vi kan godt udlægge lidt mere gran/fyr. Ros for måden vi havde anbragt grenene. (Ros til Vagn og Oddny, som er dem, der primært har varetaget opgaven i vindbruddene) 3. Vagtbakken (udsigtsklitten). S&N vil ikke udlægge grene på stierne, således som det har været gjort for år tilbage. Marehalmen ser nemlig ud til at gro uden hjælp. Vi må dog gerne udlægge grene på de stier, der ikke benyttes så ofte. Bestyrelsen påregner derfor at udlægge sådanne grene i efterårsferien (ca. halv dags arbejde). Vagn er projektleder. Såfremt nogle medlemmer ønsker at hjælpe kan Vagn kontaktes for detaljer. 4. Vagn forespurgte, om vi - som forening - kunne få lov til at hente fyr i mileområdet. Det var OK - men vi skal rette henvendelse og få en tilladelse til i en given periode at hente buske.

3 5. Grundejerforeningen fik i øvrigt stor ros for vores forvaltning af området - og blev opfordret til endelig at spørge i evt. tvivlspørgsmål idet S&N gerne vil hjælpe os ikke mindst pga. den indstilling vi har til tingene herude. 6. Bestyrelsen påregner ikke at skulle fælde med motorsav i fællesarealerne i indeværende år. Henrik besigtiger området mhp. på evt. savarbejde i vinteren/foråret Der mangler stadig en del oprydning af grene i læhegnet mod øst (langs Solbakken). Dette er resultat af fældning i vinteren Fællesområdet foran S35-41 vokser til i pil. Vagn indhenter tilbud på at få ryddet området med maskinkraft, således som det tidligere er blevet gjort. Pkt. 4: Tv-forsyningen til medlemmerne Den digitale modtager er testet hos Vagn, Lene og formanden med stabilt resultat. Modtageforholdene er desuden testet i de yderstbeliggende parceller, og der hvor modtageforholdene er mest vanskelige. En tilfredsstillende antenneløsning er fundet. Den på generalforsamlingen viste og vedtagne løsning er dermed praktisk mulig på hele foreningens område. Der har været enkelte problemer med scartkabler i prøvesættene. Disse er efterfølgende udskiftet med positivt resultat. Martins (D20) forslag til individuelle modtager og antenne blev derfor vedtaget af bestyrelsen. Den samlede udgift ligger indenfor det budgetterede. Martin udfærdiger mail til Erik vedr. tilmelding til opsætning. Evt. hjælp til opsætning aftales direkte mellem Martin og det enkelte medlem. Martin varetager efterfølgende den praktiske implementering af antenneanlæg. Dette omfatter afsluttende prisforhandling, indkøb og fordeling. Martin holder løbende formanden orienteret. Køreplanen er herefter følgende: 1. Forarbejde: Teknikken bliver ens for alle medlemmer uafhængig af fysisk placering og modtageforhold. Det bliver 541 (den afprøvede modtager) sammen med TriaxUfo100. Prisen for sættet forventes at blive ,- inkl. moms. Vi påregner fortsat Expert i Ålbæk som leverandør. 2. Maling af antenne Foreningen foranstalter antennerne malet sort ved en autolakerer. Dette for at sikre sig at de falder i et med husene. Malingen har ingen indflydelse på antennens effektivitet (er afprøvet). 3. Montering af anlægget Martin (D20) vil tilbyde at være behjælpelig med monteringen på det enkelte hus. Tilbud om dette til medlemmerne fremsendes som ved Martins foranstaltning via kassereren. Når det så er afklaret, hvem der ønsker montering igangsættes fordelingen (forventet uge 35) 4. Udlevering til dem der selv vil montere. Så er der klar til udlevering af sættet, og udlevering foregår gennem expert fra uge 35..

4 5. Afbrydelse af eksisterende antenneanlæg. Den slukkes anlægget og demontering kan begynde. Afbrydelsen af antenneanlægget indbefatter også en afmelding af strømanlægget ved infoboksen. Dermed ophører også muligheden for trådløs internetforbindelse ved foreningens foranstaltning. Kassereren opsiger ved ENV (strøm) og 3G (internet) pr. 31/ Pkt. 5: Henvendelse til Frederikshavns kommune om facader Bestyrelsen har gennemlæst lokalplanerne for området (ligger på - der står intet om vinduer. Spørgsmålet til kommunen er vel om grundejerforeningen har autoritet til at afgøre sagen. Bestyrelsen fik på generalforsamlingen til opgave at undersøge den nye kommunes stillingstagen til individuelle farvevalg i området. Formanden skriver derfor til Fr. Havn kommune vedr. stillingtagen til husfarver m.m. Foreningen er af den opfattelse, at husene bør fastholdes i deres oprindelige udformning. Dette for at fastholde områdets særpræg, hvor indfaldet i naturen er vægtet højt. Dette også for at opretholde prisniveauet på vores ejendomme. Bestyrelsen arbejder med at opdatere folderen for området, herunder er billeder af hvordan bestyrelsen ser husenes ydre en mulighed. Pkt. 6: Opdatering af web-siden Formanden og Vagn laver forslag til ny info-folder, som lægges på hjemmesiden. Der skal ikke bruges password til hjemmesiden. Login er kun til administratoren. Dette bør beskrives på siden. Formandens og kassererens mail på domænet skal viderestilles til deres private mail. Formandens mobilnummer skal fremgå af bestyrelsesoversigten. Privatnummer viderestilles dog allerede til mobil. Ref. af generalforsamling 2009 lægges på hjemmesiden, idet sagen vedr. Bredbånd Nord nu er afsluttet. Jesper D20 (webmaster) kontaktes mhp. ovenstående. Pkt. 7: Økonomi Kassereren gav status på økonomien. Der ser ud til at blive et ekstra behov for vejvedligeholdelse pga. de heftige regnskyl og disses påvirkning af vejen. Som orientering til nye bestyrelsesmedlemmer: Såfremt man kører direkte til B-møder eller for foreningen i øvrigt afregnes dette til statens takster. Vedr. fremtidige kontingentsatser ønsker bestyrelsen af se tiden an indtil antenneanlæg er helt nedtaget samt evt. merudgifter til vejvedligeholdelse er vurderet.

5 Pkt. 8: Eventuelt Fmd. undersøger ved den gamle formand, hvorvidt Kandehus er adviseret omkring nedlæggelsen af antennen. Generalforsamling 2010 skal bestilles. Der bør fremover kunne tilmeldes via hjemmesiden, så korrekt antal stole og mad er til rådighed. Formanden har modtaget en inventarliste for foreningens redskaber af den afgåede formand. Behov for sikkerhedsudstyr til motorsav og buskrydder m.m. blev diskuteret. Referant Henrik Gildberg næstformand

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Tilstede: Torben (51), Ole (7), Connie (41) og (67) Fraværende: Henrik (65), Klaus (79), Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet.

Læs mere

1) Valg af dirigent. Poul Foss Michelsen S68 blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

1) Valg af dirigent. Poul Foss Michelsen S68 blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Grundejerforeningen Solbakken Generalforsamling den 3. april 2015 REFERAT Formand Jørgen Bang bød velkommen til generalforsamling 2015. På bestyrelsens vegne takkede han for den kæmpe store indsats, som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN Mødet lørdag den 8. november 2014 kl. 11.30 Til stede : Anders Hornemann (AH), Ove Steen Nielsen (OSN) og Hans Jensen (HJ) Fraværende : Kurt Axelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008 Nr. 48 i rækken. Antal fremmødte: 40 Pkt. 1: Valg af dirigent: Ledgaard Kobjældevej 16 valgt. Pkt. 2: Valg af referent: Ebbe Nørtved valgt. Pkt. 3: Formandens beretning. Stranden: For øjeblikket er stranden

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads Campingpladsen: udlejer herved sæsonplads nr. til navn: adresse: postnr. og by: tlf.nr.: med følgende hjemmeboende børn under 18 år Børn over 18 år er ikke omfattet af lejeaftalen. Aftalen er indgået for

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Møde den 18. september 2008 Udsendt den 24. september 2008 Referent: Rebecca Forsman Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Fra bestyrelsen: Bente Forslund

Læs mere

Nye medlemmer i grundejerforeningen

Nye medlemmer i grundejerforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken lørdag den 15. april 2006 kl. 11.00 på Kokholms Hotel, Kandestederne Punkt 1. Valg af dirigent. Iver Kyed, S 79, blev valgt, hvorefter

Læs mere

Poul Foss Michelsen blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Poul Foss Michelsen blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Grundejerforeningen Solbakken Referat fra ordinær generalforsamling den 29. marts 2013 39 husstande deltog i generalforsamlingen. Formand Jørgen Bang bød velkommen til generalforsamling 2013. I den forbindelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004.

Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004. " ' Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004. Tilstede: Formand Henrik P. Jørgensen, Næstformand Mille Frohn, Kim Petersen, Peter Olsen, og senere Duyen le. Dagsorden: J 1. Valg af referent. 2. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard 1. Valg af dirigent Anne, Have 89 blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var rettidig indkaldt.

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2014

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2014 Referat 27. januar 2015 1. Valg af dirigent Der var mødt 24 repræsentanter for 17 husstande op. Som dirigent blev valgt Peter Kamp Knudsen, nr. 18. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovlig

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag 25 Februar 2014. kl. 19,00 hos Laila med opdatering Tilstede: Laila, Christian & Kenneth Afbud: Tony & Martin Med tillæg fra mødet d. 18. Marts (Tilstede: Laila, Christian

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare.dk BESTYRELSEN G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION marts 2002 Bestyrelsen redigeret udgave 260202 Carportene i G/F Astershaven

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1 Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 2011 4) Kontingenter 5) Nyanlagt sø 6) Boldbane 7) Gennemskæring af

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 29. april 2014 Bestyrelsen fremsender hermed referat fra årets generalforsamling. Mødet blev afholdt på formandens adresse. Følgende husstande

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Beretning generalforsamling 2013.

Beretning generalforsamling 2013. Beretning generalforsamling 2013. Set med foreningens øjne har det halve år i 2012 været dårligt, vores stiger har været i en dårlig forfatning, da vores stigemand ikke har kunnet holde dem i den stand,

Læs mere

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Fremmødte: 28 parceller repræsenteret, 27 personer, 1 gæst og 7 fra bestyrelsen. Punkt 1 - Valg af ordstyrer

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for året 2014

Bestyrelsens årsberetning for året 2014 Bestyrelsens årsberetning for året 2014 Regnskaber: Regnskaberne for 2014 viser følgende resultater Afdeling 21 140.816 Afdeling 22 431.838 Afdeling 23 250.837 Afdeling 24 532.997 Boligforeningen 94.753

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012

Ordinær generalforsamling. Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012 Ordinær generalforsamling Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012 Kalenderåret 2011 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af Ordinær

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET November 2011 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57

Læs mere

Godhavn Grundejerforening

Godhavn Grundejerforening Godhavn Grundejerforening Nr. 45 Medlemsinformation 16. maj 2009 Ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening Søndag den 21. juni 2009. kl. 10.00

Læs mere

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse.

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse. From: Anders Kjærved Sent: 11 Jun 2015 11:49:38 +0000 To: Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget Cc: Marianne Wedderkopp;Torben Præstegaard Jørgensen;Morten Refskou Subject: VS: VIGTIGT - vedr. udvalgsmøde

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat Børne- og Ungdomsudvalget Referat Dato: 27. oktober 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:10 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen (V) Gitte Krogh

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Nørgård Koloniens Grundejerforening. Lørdag den 30. april 2011 kl. 10

Referat fra ordinær generalforsamling i Nørgård Koloniens Grundejerforening. Lørdag den 30. april 2011 kl. 10 Referat fra ordinær generalforsamling i Nørgård Koloniens Grundejerforening Lørdag den 30. april 2011 kl. 10 Generalforsamlingen blev afholdt på Snaptun Færgegaard, Havnevej 11, Snaptun, 7130 Juelsminde.

Læs mere

Velkommen til. ordinær generalforsamling i

Velkommen til. ordinær generalforsamling i Velkommen til ordinær generalforsamling i Dagsorden 1. Valg af dirigent. Punkt 1: Valg af dirigent. Forslag: Bestyrelsen foreslår Henrik Welinder, fra RSM Plus. Valg af stemmetæller Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Frugtparken

Grundejerforeningen Frugtparken Grundejerforeningen Frugtparken Formand Per Toft Kjelstrup Nøddevej 41 7800 Skive Tlf: 97 51 01 13 Udskrevet 16. marts 2010 Fejning: Stikvejene vil også i år blive fejet, hvilket vil ske inden konfirmationerne,

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING]

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING] Mødested: Svalegården. Tidspunkt: Torsdag, den 12. januar 2012 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE) Jens Erik Laursen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Bakkebølle Strand. Hjemsted Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg. 2 Medlemmer af foreningen er ejere af de fra

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov M Ø D E R E F E R A T Bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov den 21. oktober 2013 kl. 19.30 hos Oluf, Flintebakken 61 Mødedeltagere: Bente Højfeldt (BH) Vagn Jessen (VJ) Lars B. Andersen

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Til stede: Afbud: Dagsorden: Jens Chr. Sørensen Formand Niels Chr. B. Nyborg Kasserer og næstformand Niels Matthiesen

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Den 9. juni 2010 på Hotel Fortunen.

Ordinær Generalforsamling Den 9. juni 2010 på Hotel Fortunen. Ordinær Generalforsamling Den 9. juni 2010 på Hotel Fortunen. Grundejerforeningen for Fortunen og Nærmeste Omegn (Grundlagt 1921) www.gf-fortunen.dk 1. Valg af dirigent Til dirigent valgtes Søren Gundorf,

Læs mere

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun.

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Stærekasserne (Klyngehusene) Afholdt den 17. April 2012. Agendaen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Deltagere: Per Therkildsen therkildsen ADVOKATER A/S. Carl-Erik Christiansen "VIBENSHUSBEBOERNE"

Deltagere: Per Therkildsen therkildsen ADVOKATER A/S. Carl-Erik Christiansen VIBENSHUSBEBOERNE Tidspunkt: Tirsdag den 3. marts 2015, 15:30 Sted: Kildebakken 1, 2860 Søborg Deltagere: Per Therkildsen therkildsen ADVOKATER A/S Kirsten Reich NORD Administration ApS Carl-Erik Christiansen "VIBENSHUSBEBOERNE"

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej.

Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej. Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej. 1. Navn: Foreningens navn er Grundejerforeningen Marinavej og foreningens hjemsted er Broager kommune. 2. Formål: Foreningen har til formål: o at varetage medlemmernes

Læs mere

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013 Sognefogedparkens Grundejerforening Generalforsamling d. 26-02-2013 Dagsorden Valg af dirigent. 1.Valg af stemmetællere efter dirigentens bestemmelser. 2.Bestyrelsens beretning, herunder opfordringer til

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information:

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information: Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. juni 1993. Punkt 1 : Per Ludvigsen valgtes til dirigent Punkt 2 : Poul gav følgende information: * på et bestyrelsesmøde i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN J.nr.: 65-38847 MØDERET FOR HØJESTERET Mæglergaarden Frederiksgade 1 5700 Svendborg Laurahus Kompagnistræde 20A, 1. 1208 København K Tlf. 70 25 21 15 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN Foreningens

Læs mere

2. bestyrelsesmøde januar 2017

2. bestyrelsesmøde januar 2017 2. bestyrelsesmøde 2016-2017 30. januar 2017 Til stede Svend Erik Hansen (SEH), Lars Ramhøj (), Per Q. Ovesen (), Knud Nørgaard (), Dorte Olsson () Afbud Sted Teknisk Forvaltning, Pandrup og efterfølgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken lørdag den 7. april 2007 kl. 11.00 på Kokholms Hotel, Kandestederne

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken lørdag den 7. april 2007 kl. 11.00 på Kokholms Hotel, Kandestederne Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken lørdag den 7. april 2007 kl. 11.00 på Kokholms Hotel, Kandestederne Punkt 1. Punkt 2. Valg af dirigent. Iver Kyed, S 79, blev valgt,

Læs mere

af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N

af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N Referat af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N L 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Valg af dirigent Beretning for 1986

Læs mere

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING 2008: Bestyrelsens beretning vil bestå af 2 dele. Først den generelle del, som jeg vil fremlægge. Herefter vil afdelingsformændene supplere med en beretning fra de respektive afdelinger.

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013 Antal fremmødte: 13 eksl. bestyrelsens 3 medlemmer Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Referent: Camilla Budget gennemgang + godkendelse Bestyrelsen har hos kollegiekontoret godkendt budgettet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21.

Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21. Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21. Fremmødte: Kasper, Knud, Bodil, Janne og Jeanette. Fraværende: Morten 1. Orientering om referat fra generalforsamlingen

Læs mere

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet?

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet? Referat af generalforsamling på Kerteminde Skole d. 20. marts 2007 Velkomst v. Formand Jørgen Andersen 1) Valg af Dirigent. Bestyrelsen foreslog Mogens Jacobsen. Mogens blev valgt. Nr. 61 Generalforsamling

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Grundejerforeningen Herlev, 26. februar 2016 Herlev Højgård Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Herlev, 26. februar 2016 Herlev Højgård Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Herlev, 26. februar 2016 Herlev Højgård Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til grundejerforeningens vedtægter 5 indkaldes hermed til den ordinære generalforsamling,

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976

Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976 Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976 den 2. maj i Fiskeriets Hus i Hvide Sande. 86 deltagere 1. Valg af dirigent Jørgen Boe blev valgt. Jørgen Boe takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 ,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Jan Brix (JB), Hans Jørgen Thrysøe(HJT), Erling Kristensen (EK), Kim Hansen (KH), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken. Lørdag den 11. april 2009 kl på Hjorths Hotel (Kokholm) i Kandestederne

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken. Lørdag den 11. april 2009 kl på Hjorths Hotel (Kokholm) i Kandestederne Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken Lørdag den 11. april 2009 kl. 11.00 på Hjorths Hotel (Kokholm) i Kandestederne Ad pkt. 1. Valg af dirigent. Arne Hougaard Nielsen, S

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 9210 Aalborg SØ 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse,

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken lørdag den 22. marts 2008 kl. 11.00 på Kokholms Hotel, Kandestederne

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken lørdag den 22. marts 2008 kl. 11.00 på Kokholms Hotel, Kandestederne Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Solbakken lørdag den 22. marts 2008 kl. 11.00 på Kokholms Hotel, Kandestederne Punkt 1. Punkt 3. Valg af dirigent. Arne Hougaard Nielsen, S 67,

Læs mere

1990 Bestyrelsesmøde. Sødring d. 14 april 1990

1990 Bestyrelsesmøde. Sødring d. 14 april 1990 1990 Sødring d. 14 april 1990 Møde hos Sv. Erik. Angående salg af grund skal vedtægter afleveres til den nye ejer, det kan ikke passe bestyrelsen skal lave nye vedtægter ved salg. Ang. vejføring til grund

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 18. marts 2014, 18:00 København N Formalia Til stede: Fraværende: Dirigent: Referent: Lars Kristoffersen (LK), Christoffer Halken (CH), Sussi Askler (SA), Maj Svendstorp (MS),

Læs mere

HB-mødet den 23. januar 2016. Mødereferat. Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming

HB-mødet den 23. januar 2016. Mødereferat. Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming Mødereferat Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming Fraværende: OZ3MK Mikael, Lone Mødeleder: OZ5HZ Finn Referent: OZ8XW Flemming 1. Godkendelse af dagsorden: Der var

Læs mere