Afgift din krop Evnen til at svede er kroppens naturlige og sikre måde at holde sig sund og rask på, og måden kroppen afgifter på.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afgift din krop Evnen til at svede er kroppens naturlige og sikre måde at holde sig sund og rask på, og måden kroppen afgifter på."

Transkript

1 Generelle observerede effekter ved infrarød varmeterapi Nogle af de generelle observerede effekter ved brug af infrarøde saunaer med Solocarbon elementer er følgende: Øget blodcirkulation Afslapning af muskler Øget produktion af hvide blodceller Normalisering af det autonome nervesystem (afslappende effekt) Forbedring af diverse organfunktioner Nedsættelse eller total eliminering af giftstoffer fra kroppen - vores infrarøde saunaer afgifter kroppen 4-5 gange så meget som en traditionel sauna. Ca. 20 % af sveden er giftstoffer såsom tungmetaller, pesticider, urinsyre, kolesterolrester osv., hvor det kun er ca. 3 til 4 % i en traditionel sauna. Vores infrarøde saunaer med patenteret de Solocarbon varmepaneler har, udover deres unikke evne til at afgifte kroppen og afbalancere det autonome nervesystem, hvilket blandt andet kan virke stress reducerende, været brugt med stor succes på fibromyalgipatienter og gigtpatienter. Derudover er de bl.a. blevet anvendt i forbindelse med kronisk træthedssyndrom samt muskel- og ledsmerter. Ydermere har brugen af vores infrarøde saunaer hjulpet mange klienter med hudproblemer såsom akne, eksem, psoriasis, ar, skæl etc. via ovenstående effekter. Afgift din krop Evnen til at svede er kroppens naturlige og sikre måde at holde sig sund og rask på, og måden kroppen afgifter på. Derfor er det vigtigt, at forstå hvad sved i det hele taget er: Sved transporterer toksiner (giftstoffer) ud af kroppen ved at skubbe det ud af kroppens porre. At svede hjælper kroppen til at komme af med varme, hvilket holder din kropskernetemperatur så konsistent som muligt. Den gennemsnitlige person har 2,6 millioner svedkirtler. Svedkirtler er fordelt på størstedelen af den menneskelige krop. Huden er kroppens største organ og spiller en signifikant rolle i afgiftningsprocessen. Når du afgifter kroppen ved brug af en infrarød sauna med Solocarbon varmepaneler er effekten ca. 4-5 gange større end ved en konventionel sauna. Ved hjælp af kliniske studier er det blevet bevist, at personer der har brugt en infrarød sauna med Solocarbon varmepaneler, gennemsnitligt udskiller 20 % toksiner og 80 % vand, mens den gennemsnitlige bruger af en konventionel sauna kun udskiller 3 % giftstoffer og 97 % vand. The most important breakthrough today for detox and health is to do daily far infrared saunas. Heat therapy is probably the most important avenue for detox for abundant health today.

2 - David Steinman, udgiver af Healthy Living og Safe Trip to Eden: Ten Steps to Save the Planet Earth from the Global Warming Meltdown og Diet for a Poisoned Planet the 21 st Century Edition. Hvad er afgiftning/detox? Detox kan bruges i forbindelse med at lette/fjerne symptomer, OG som et præventivt redskab til at forbedre den generelle sundhedstilstand, vitalitet og immunforsvaret. Detox er meget udbredt redskab indenfor alternativ medicin. Diverse lidelser kan ofte relateres til en ophobning af giftstoffer i den menneskelige organisme. Hvorfor detoxe/afgifte? Detox kan blandt andet afhjælpe mennesker, der har følgende lidelser og tilstande, der inkluderer følgende: Allergi Angst Gigt Astma Psoriasis Muskel og ledsmerter Kroniske infektioner Depression Hovedpine Hjerteproblemer Forhøjet kolesterol Lavt blodsukkerniveau Fordøjelsesproblemer Mentale sygdomme Overvægt Med mere Detox via infrarød varmebehandling er også virkningsfuldt i forhold til mennesker der lyder af problemer med immunsystemet, hvilket blandt andet inkluderer kronisk trætheds syndrom, MCS (multiple chemical sensitivity) og fibromyalgi. Toksiner/giftstoffer i kroppen inkluderer miljøgifte, tungmetaller (f.eks. bly, kviksølv, aluminium), kemiske forureningskilder såsom DDT, pesticider, PCB er, dioxiner og tilsætningsstoffer i maden. Derudover kan narkotiske stoffer og alkohol have en toksificerende effekt på kroppen. Afslapning med vores terapeutiske infrarøde saunaer Vores infrarøde saunaer med varmepaneler giver den ultimative oplevelse når det kommer til afslapning. Via Solocarbon infrarøde saunaer, de mest effektive infrarøde sauna på markedet, som bevist udsender de lange infrarøde terapeutiske bølger, er du garanteret total afslapning gennem den dybdegående varme som trænger dybt ind i kroppen.

3 Smertelindring Via en øget blodgennemstrømning, på grund af den dybe infrarøde varme, tilføres ømme og beskadigede muskler og led flere næringsstoffer og iltes bedre, hvilket medfører at de inflammatoriske tilstande mindskes/fjernes. Også stive muskler og led løsnes og bl.a. rygproblemer, menstruationssmerter og hovedpine kan oftest afhjælpes via brugen af infrarød varmeterapi. Blodtryk De infrarøde saunaer med Solocarbon varmepaneler blev i 2005 brugt i et klinisk studie på University of Missouri, Kansa City (USA), hvor det viste sig, at den infrarøde varmeterapi kunne sænke blodtrykket på baggrund af en 30 minutters session tre gange ugentligt. Se studie her Gentagen brug af infrarøde saunaer, der udsender de terapeutiske lange infrarøde bølger, kan forbedre blokerede blodkar og dermed deres funktion i forbindelse med klienter med for højt blodtryk, diabetes og høje kolesteroltal. Dette bevidner om en mulighed for, at de infrarøde saunaer kan spille en præventiv rolle i forbindelse med åreforkalkning. Blodcirkulation Opvarmningen af musklerne via lange infrarøde bølger producerer en forøget blodgennemstrømning lignede den man opnår ved træning/sportsudøvelse. Ligeledes medfører den forøgede kropskernetemperatur en forøgelse af blodgennemstrømningen. Den infrarøde varme kan lindre/fjerne inflammatoriske tilstande og væskeophobninger. Den forøgede perifere blodcirkulation transporterer de nødvendige næringsstoffer og ilt til de beskadigede områder, og er observeret til at være aldeles behjælpelig med at stoppe inflammatoriske tilstande, mindske smerter. Derudover er infrarød varmeterapi blevet observeret som værende effektiv i forhold til at forkorte helingsperioden ved skader etc. Fordelene ved infrarød varmeterapi er fantastiske. Hvis du ofte føler dig træt på grund af kronisk trætheds syndrom eller bare generel tømt for energi, kan en session i den infrarøde sauna afhjælpe disse tilstande. Ligeledes kan symptomerne ved fibromyalgi oftest reduceres. Hudproblemer Du kan forbedre udseende og generel tilstand på din hud ved hjælp af gentagen brug af en infrarød sauna fra Reif & Wolff. Åbne sår kan hele hurtigere med mindre ardannelse når du bruger en infrarød sauna. Kan hjælpe på akne, eksem, psoriasis, forbrændinger og læsioner på huden. Kan hjælpe med at reducere rynker og få huden til at skinne med vitalitet. Kan i nogle tilfælde fjerne cellulitis fanget i huden.

4 Kan i nogle tilfælde formindske allerede dannede ar. Forbrændinger og operationsar kan i nogle tilfælde formindskes drastisk. Saunaer og kontraindikationer Vores infrarøde saunaer opererer med den samme effektivitet i hjemmet som hos en behandler. Som det er tilfældet med alt professionelt udstyr, kan du, hvis du ikke forstår at bruge det korrekt, gøre skade på dig selv. De infrarøde saunaer skal ikke ses som en kur eller direkte behandling af nogle former for sygdomme, hvilket heller ikke er impliceret, og dette skal heller ikke sluttes ud fra materialet. Forsøg ikke at behandle dig selv for nogle former for sygdom med en infrarød sauna uden at have rådspurgt dig med din læge. Hvis nogle af de nedenstående tilfælde gælder i dit tilfælde, tal da med din læge før du bruger en infrarød sauna. I alle tilfælde er det vigtigt, at du holder dig hydreret når du bruger en infrarød sauna. Drik vand både før og efter brugen af den infrarøde sauna gerne med lidt salt således at salt/væske balancen opretholdes i kroppen. Saunaer & Medicin Hvis du bruger receptpligtig medicin konsultér da din læge eller farmaceut for at høre om mulige ændringer i medicinens effekt når kroppen udsættes for lange infrarøde bølger og kropstemperaturens hæves. Vanddrivende midler, barbiturater og beta-blokere kan i nogle tilfælde forringe kroppens naturlige evne til at udskille varme. Dette gælder også for nogle antihistaminer. Saunaer & Børn Børns kropskernetemperatur stiger meget hurtigere end et voksent individs. Dette skyldes et højere stofskifte, begrænset evne til at møde hjertets krav om at øge blodgennemstrømningen og den manglende evne til at reducere kroppens temperatur via sved på grund af endnu ikke fuldt udviklede svedkirtler Saunaer & De ældre Evnen til at fastholde kropskernetemperaturen falder med alderen. Dette skyldes primært problemer med blodcirkulationen og en faldende svedkirtel aktivitet. Kroppen skal være i stand til at aktivere dens naturlige kølingsprocesser for at kunne opretholde kropskernetemperaturen. Saunaer & Hjertekredsløbsproblematikker Individer med hjertekredsløbsproblemer, kongestivt hjertesvigt, en forringet kranspulsårecirkulation og individer på medicin, som måske kan påvirke blodtrykket, skal udvise ekstrem forsigtighed hvis de bliver udsat for en forlænget varmepåvirkning. Stress pga. varme forøger blodgennemstrømningen og hjertes slagvolumen i et forsøg på at transportere den indre kropsvarme til det omkring sig værende miljø via huden og åndedrættet. Dette foregår primært pga. større ændringer i pulsen, hvilken potentielt kan stige med 30 slag i minuttet for hver enkel gradstigning i kropskernetemperaturen. Saunaer & Alkohol I modsætning til den populære holdning er det ikke tilrådeligt at bruge en sauna til at svede tømmermændene ud. Alkohol forgiftning (hvilket er netop hvad der sker når man indtager alkohol en forgiftning) forringer en persons dømmeevne. Derfor kan en person måske ikke være i stand til

5 at mærke de evt. negative effekter grundet den høje varme. Alkohol forøger også pulsen, hvilket yderligere kan forøges af stress forårsaget af varme. Saunaer & Kroniske tilstande/tilstande associeret med manglende evne til at svede Parkinson s, Multipel sklerose, Tumorer i centralnerve systemet og diabetikere med neuropati er alle tilstande der er forbundet med en manglende evne til at svede. Saunaer & Blødere Brugen af infrarød sauna skal undgås af blødere og folk der er disponeret derfor. Saunaer & Feber Et individ med feber skal ikke brugen en Solo eller nogen anden form for sauna. Saunaer & Personer der ikke er sensitive ift. varme Et individ der ikke er sensitiv ift. varme skal ikke bruge en Solo eller andre former for sauna. Saunaer & Graviditet Gravide skal rådføre sig med deres læge inden brugen af en Solo og af enhver anden form for sauna grundet risikoen for fatale skader på fosteret pga. den forøgede kropskernetemperatur. Saunaer & Menstruation Når man opvarmer lænden på kvinder under menstruationsperioden kan man midler tidligt forøge den menstruelle blodgennemstrømning. Nogle kvinder affinder sig med dette grundet den smertelindring som de til gengæld oplever. Andre vælger at undgå brug af sauna så længe de menstruerer. Saunaer & Beskadigede led Har du et nyt, netop opstået ledproblem, undgå da at opvarme det inden for de først 48 timer eller indtil de varme og hævede symptomer trækker sig tilbage. Har du kronisk ledproblemer, led der konstant er hævede og varme, kan effekten af varmebehandling være mindre effektiv. Sådanne led responderer generelt dårligt på alle former for varmebehandling. En høj opvarmning er direkte kontraindikativ i forbindelse med lukkede infektioner, lige meget om det er dentale, ledrelateret eller i andet væv. Saunaer og Implantationer Metalpinde, stave, kunstige led og andre kirurgiske implantater reflekterer generelt lange infrarøde bølger og er derfor ikke opvarmet af systemet. Når dette er sagt skal du rådføre dig med din læge/kirurg inden du påbegynder brugen af en infrarød sauna. Brugen af den infrarøde sauna skal under alle omstændigheder stoppes øjeblikkeligt hvis du oplever smerter i området omkring implantater. Silikone absorberer lange infrarøde bølger og vil blive opvarmet af disse, så har man implanteret silikone eller silikone proteser rådfør dig da med din læge eller kirurg. Eftersom silikone først smelter ved 200 grader celsius skulle der umiddelbart ikke være nogen fare på færde ved brugen af infrarød sauna, men som sagt konsultér egen læge inden brug. Saunaer & Pacemakere De magneter som bruges i forbindelse med samlingen af vores infrarøde saunaer kan forstyrre pacemakeren. Rådfør dig med din læge og diskutér med ham de mulige risici der er forbundet med dette.

6 I det sjældne tilfælde hvor du af en eller anden grund oplever smerte og/eller ubehag stop da brugen af saunaen øjeblikkeligt.

Præsentation af: www.hjemmetest.dk www.hthealth.com

Præsentation af: www.hjemmetest.dk www.hthealth.com Præsentation af: www.hjemmetest.dk www.hthealth.com Hvad er Circulation Booster? Registreret medicinsk udstyr (Klasse IIa) ingen andre cirkulationsapparater bærer denne klassifikation Bruger Elektrisk

Læs mere

Rehnés. of Denmark. Smykker med effekt

Rehnés. of Denmark. Smykker med effekt Rehnés of Denmark Smykker med effekt Alle smykker er magnetsmykker udført i kirugisk rustfrit stål og er 100% nikkelfri, de er enten rhodineret eller forgyldt med 24 karat guld og kan tåles af alle dog

Læs mere

Infrarøde saunaer med Solocarbon teknologi

Infrarøde saunaer med Solocarbon teknologi Infrarøde saunaer med Solocarbon teknologi Hvad er infrarøde bølger? Du kender infrarøde bølger fra solen. 80 % af solens energi afgives som infrarøde bølger. Du kan ikke se infrarøde bølger, da det ligger

Læs mere

Installations- og betjeningsvejledning til infrarød selvbyggersæt

Installations- og betjeningsvejledning til infrarød selvbyggersæt Installations- og betjeningsvejledning til infrarød selvbyggersæt Kære kunde. Tak fordi De valgte et produkt fra os. Vi håber produktet vil give stor glæde og velvære i mange år frem. Regelmæssig behandling

Læs mere

Type 2 Diabetes symptomer og komplikationer Charlotte Brøns MSc. PhD. Dept. of endocrinology (Diabetes and Metabolism)

Type 2 Diabetes symptomer og komplikationer Charlotte Brøns MSc. PhD. Dept. of endocrinology (Diabetes and Metabolism) Type 2 Diabetes symptomer og komplikationer Charlotte Brøns MSc. PhD. Dept. of endocrinology (Diabetes and Metabolism) PREVIEW fællesmøde 12 maj 2015 Diabetes er et voksende globalt problem 2014 2035 WORLD

Læs mere

Største gennembrud mod smertebehandling i 30 år Forbrænd 600-800 kalorier pr. halve time

Største gennembrud mod smertebehandling i 30 år Forbrænd 600-800 kalorier pr. halve time Største gennembrud mod smertebehandling i 30 år Forbrænd 600-800 kalorier pr. halve time Katalog S/ 2 S/ 3 S/ 4-5 FIRMA PROFIL S/ 6-7 REGELMÆSSIG BEHANDLING S/ 8 FORDELENE VED infrarød sauna S/ 9 SN-D/S

Læs mere

STIMULERER METABOLISME - FORBRÆNDING

STIMULERER METABOLISME - FORBRÆNDING LØSNER MUSKELSMERTER De mekaniske vibrationer i et NOVAFON lydbølgeapparat trænger 6 centimeter dybt ind i vævet. Hvis vibrationer med en frekvens på 100 Hz møder en afslappet muskel, trækker musklen sig

Læs mere

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Der er ubegrænsede muligheder med vores høje kvalitetsinfrarød screeningssystem. Energetic Health

Læs mere

Helbred og Sikkerhed oculus.com/warnings

Helbred og Sikkerhed oculus.com/warnings Helbred og Sikkerhed oculus.com/warnings * Disse advarsler om helbred og sikkerhed opdateres jævnligt for at sikre, at de er nøjagtige og fuldstændige. Du kan se den nyeste version på oculus.com/warnings.

Læs mere

HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE

HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE NAVN: ADRESSE + POST NR.: ALDER/FØDSELSDATO: ÆGTESKABSSTATUS + BØRN & BØRNEBØRN: TELEFON & MOBIL NR: Angiv venligst grunden til at du ønsker homøopatisk behandling & hvad

Læs mere

Generel installation og brugermanual til RSpladsbesparende. sauna

Generel installation og brugermanual til RSpladsbesparende. sauna Generel installation og brugermanual til RSpladsbesparende infrarød sauna Kære kunde. Tillykke med jeres nye sauna. Vi håber I får glæde af jeres nye sauna og dens mange fordele i mange år fremover. I

Læs mere

NM-2500 Infrarød madras for smertebehandling, fibromyalgi, gigt, sygdomsforebyggelse og velvære

NM-2500 Infrarød madras for smertebehandling, fibromyalgi, gigt, sygdomsforebyggelse og velvære Det er en ren nydelse at fornemmer den infrarøde varmeterapi og de negative ioner fra denne fuld-større 1 / 7 2 / 7 NM-2500 Turmalin keramik madras for sygdomsforebyggelse, smertelindring og meget mere.

Læs mere

Stress og mindfulness

Stress og mindfulness Stress og mindfulness Hvad er stress? Præsentation af mindfulness principper, åndedrættet og meditation. Værktøjer der kan anvendes i hverdagen. Øget arbejdspres inden for de sidste 5 år Føler sig stresset

Læs mere

HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE

HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE NAVN: ADRESSE: ALDER/FØDSELSDATO: ÆGTESKABSSTATUS: BØRN & BØRNEBØRN: Angiv venligst grunden til at du ønsker homøopatisk behandling & hvad din forventninger er til behandlingen?

Læs mere

STOMI INFO. Komplikationer der kan opstå efter en stomioperation

STOMI INFO. Komplikationer der kan opstå efter en stomioperation 06 STOMI INFO Komplikationer der kan opstå efter en stomioperation Ved alle typer kirurgiske indgreb, får man en gennemgang af årsagen, fordele og risici. Ved en stomioperation er risikoen den samme som

Læs mere

ORIGINALE NOVAFON LYDBØLGE APPERATER TIL KONCENTRERET VIBRATIONSTERAPI

ORIGINALE NOVAFON LYDBØLGE APPERATER TIL KONCENTRERET VIBRATIONSTERAPI ORIGINALE NOVAFON LYDBØLGE APPERATER TIL KONCENTRERET VIBRATIONSTERAPI MEDICINSK DOKUMENTERET BEHANDLING SÆRLIG DYBDE EFFEKT UDEN INVASIV NØDVENDIGHED ANBEFALET AF PROFESSIONELLE BEHANDLERE CE MDD GODKENDT

Læs mere

Polycytæmia Vera og Sekundær Polycytæmi

Polycytæmia Vera og Sekundær Polycytæmi Polycytæmia Vera og Sekundær Polycytæmi Patientinformation Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Hæmatologisk Ambulatorium Polycytæmia Vera og Sekundær Polycytæmi Polycytæmia betyder mange celler

Læs mere

side 1 af 7 Din biologiske alder

side 1 af 7 Din biologiske alder side 1 af 7 Din biologiske alder En ting er din kronologiske alder, altså hvor mange år, der er gået, siden du blev født. Noget andet er din biologisk alder. Altså hvor gammel din krop er rent fysisk.

Læs mere

Fiskeolie: Er dine penge spildt?

Fiskeolie: Er dine penge spildt? Fiskeolie: Er dine penge spildt? Omega3-tilskud siges at hjælpe på alt muligt - fra hjerte til hjerne. Men ny forskning rejser tvivl om effekten på hjertet. Se her hvilke. Af Torben Bagge og Trine Steengaard

Læs mere

Navn: Alder: Telefonnummer:

Navn: Alder: Telefonnummer: Navn: Alder: Telefonnummer: Velkommen til akupunktur behandling hos Jordemoder.dk i samarbejde med Sackmann Akupunktur For at kunne give dig den bedst mulige behandling bedes du udfylde nedenstående spørgeskema

Læs mere

Din biologiske alder. side 1 af 6

Din biologiske alder. side 1 af 6 Din biologiske alder side 1 af 6 En ting der din kronologiske alder, altså hvor mange år der er gået, siden du blev født. Noget andet er din biologisk alder. Altså hvor gammel din krop er rent fysisk.

Læs mere

Skader som følge af alkoholindtag

Skader som følge af alkoholindtag Skader som følge af alkoholindtag Skader som følge af alhoholindtag Når du indtager alkohol kan der ske forskellige skader i din krop. Skader som følge af alkoholindtag Tilstand Opsamling af resultater

Læs mere

STOMI INFO. Komplikationer der kan opstå efter en stomioperation

STOMI INFO. Komplikationer der kan opstå efter en stomioperation 06 STOMI INFO Komplikationer der kan opstå efter en stomioperation Ved alle typer kirurgiske indgreb, får man en gennemgang af årsagen, fordele og risici. Ved en stomioperation er risikoen den samme som

Læs mere

Patientvejledning. Botox / Azzalure. Behandling af rynker i ansigtet

Patientvejledning. Botox / Azzalure. Behandling af rynker i ansigtet Patientvejledning Botox / Azzalure Behandling af rynker i ansigtet Få et yngre og mere oplagt udtryk i ansigtet med Botox / Azzalure. Rynker i panden kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det

Læs mere

SYMPTOMER OG BEHANDLING

SYMPTOMER OG BEHANDLING Blodtryk BLODTRYK Blodtryk er et udtryk for blodets tryk på blodårernes vægge. Blodtrykket afhænger af, hvor stor en kraft hjertet pumper blodet rundt med, og hvor stor modstand blodet møder ved kontakt

Læs mere

Care Master Apparat til lindring af ledsmerter

Care Master Apparat til lindring af ledsmerter Care Master Apparat til lindring af ledsmerter Højfrekvente vibrationer / infrarød fysioterapi / magnet terapi Betjeningsvejledning Importør: Care Relax Bordinglund 1 7441 Bording TLF: 60848900 info@carerelax.dk

Læs mere

ALT OM TRÆTHED. www.almirall.com. Solutions with you in mind

ALT OM TRÆTHED. www.almirall.com. Solutions with you in mind ALT OM TRÆTHED www.almirall.com Solutions with you in mind HVAD ER DET? Træthed defineres som en følelse af mangel på fysisk og/eller psykisk energi, hyppigt oplevet som udmattelse eller træthed. Det er

Læs mere

Alt om. træthed. www.almirall.com. Solutions with you in mind

Alt om. træthed. www.almirall.com. Solutions with you in mind Alt om træthed www.almirall.com Solutions with you in mind Hvad er det? Træthed defineres som en følelse af mangel på fysisk og/eller psykisk energi, hyppigt oplevet som udmattelse eller træthed. Det er

Læs mere

Hvad er Solocarbon. Udviklingen af Solcarbon varmepanelerne. Testresultater. Hvad er lange infrarøde bølger?

Hvad er Solocarbon. Udviklingen af Solcarbon varmepanelerne. Testresultater. Hvad er lange infrarøde bølger? Hvad er Solocarbon Udviklingen af Solcarbon varmepanelerne I 2001 så den nye banebrydende Solocarbon teknologi for første gang dagens lys, og hermed blev verden introduceret for de arealmæssigt største

Læs mere

Forebyggelse af lægemiddelrelaterede problemer gennem Apotekets Ældre Service. Bilag 1. Oplysningsskema, Del II. (start, 6, 12, 18 måneder)

Forebyggelse af lægemiddelrelaterede problemer gennem Apotekets Ældre Service. Bilag 1. Oplysningsskema, Del II. (start, 6, 12, 18 måneder) Forebyggelse af lægemiddelrelaterede problemer gennem Apotekets Ældre Service Oplysningsskema, Del II Bilag 1 (start, 6, 12, 18 måneder) Patienternes viden om sundhed og sygdom Hypertension - For højt

Læs mere

Forhøjet blodtryk. Dr. Raths Cellular Health anbefalinger for forebyggelse og supplerende behandling

Forhøjet blodtryk. Dr. Raths Cellular Health anbefalinger for forebyggelse og supplerende behandling 4 HIGH BLOOD PRESSURE Forhøjet blodtryk Dr. Raths Cellular Health anbefalinger for forebyggelse og supplerende behandling Fakta om forhøjet blodtryk: Dr. Raths Cellular Health anbefalinger - Dokumenteret

Læs mere

Navn: Dato: Egen læge: Hvilke(t) problemområde(r) ønsker du hjælp til at få klarhed over og forbedre?

Navn: Dato: Egen læge: Hvilke(t) problemområde(r) ønsker du hjælp til at få klarhed over og forbedre? Spørgeskema til individuel kostvejledning, hvor du bedes besvare spørgsmålene så godt du kan. Giv dig god tid og tilføj gerne yderligere forhold, du synes kan være relevante. På den sidste side skal du

Læs mere

Sundhedsprofil. Navn. Adresse. Postnr. og by. Tlf.nr. E-mailadresse. Beskæftigelse. Civilstatus (enlig, samboende eller gift)

Sundhedsprofil. Navn. Adresse. Postnr. og by. Tlf.nr. E-mailadresse. Beskæftigelse. Civilstatus (enlig, samboende eller gift) Kostvejleder Hanne Andersen, Lærkevej 3, 8781 Stenderup, Tlf. 20 80 10 12 Sundhedsprofil Navn Adresse Postnr. og by Tlf.nr. E-mailadresse Beskæftigelse Civilstatus (enlig, samboende eller gift) Antal børn

Læs mere

Sundhed med udgangspunkt hjertekarsygdomme

Sundhed med udgangspunkt hjertekarsygdomme Sundhed med udgangspunkt hjertekarsygdomme 1. En redegørelse for udviklingen af hjertesygdomme og hvad begrebet hjertekarsygdomme dækker over. 2. En forklaring af begreber som blodtryk (og hvordan man

Læs mere

Galdestensoperation Komplikationer

Galdestensoperation Komplikationer Galdestensoperation Galdestenssygdom er almindelig i Danmark. Hvert år får cirka 5000 personer fjernet galdeblæren. Lidelsen er hyppigst hos kvinder. Omkring halvdelen de personer, som har galdesten, har

Læs mere

Fødevareallergi og intolerance side 2-10

Fødevareallergi og intolerance side 2-10 Indholdsfortegnelse Indledning side 2 Fødevareallergi og intolerance side 2-10 Brød, Boller & Kager side 11-31 Let og lækkert til madpakken eller skovturen side 32-38 Lækre kaloriefattige salater til pålæg

Læs mere

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave.

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi, genopretter energi flowet i kroppen. Nem at placere, se brochure Resultater med det samme. Giver op til 20 % mere energi. Øger kroppens forbrænding.

Læs mere

Dagsorden. Kredsløbet, åndedrættet og lungerne samt huden, lever og nyrer. Kredsløbet. Kredsløbet 7/10/14

Dagsorden. Kredsløbet, åndedrættet og lungerne samt huden, lever og nyrer. Kredsløbet. Kredsløbet 7/10/14 Dagsorden Kredsløbet, åndedrættet og lungerne samt huden, lever og nyrer Kredsløbet; hjertet og lungerne Åndedrættet og lungerne Huden Lever og nyrer Københavns Massageuddannelse Kredsløbet Kredsløbet

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

MUNDTØRHED MUNDTØRHED. Når man har mundtørhed, har man fornemmelsen af ikke at have tilstrækkeligt

MUNDTØRHED MUNDTØRHED. Når man har mundtørhed, har man fornemmelsen af ikke at have tilstrækkeligt Mundtørhed MUNDTØRHED Alle mennesker oplever at have mundtørhed af og til. Det kan skyldes flere forskellige ting, fx nervøsitet, stress eller angst. Hvis du oplever mundtørhed af disse årsager, forsvinder

Læs mere

1 DorteKlattschou.dk

1 DorteKlattschou.dk 1 2 1. Energiplastre Det her er det vildeste og mest enkle du kan gøre for din krop Små plastre der sættes på akupunkturpunkterne og som bæres i 1-12 timer. Silent Nights og Aeon mod stress og søvnløshed.

Læs mere

Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION

Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION Kære patient Velkommen til Dronninglund Sygehus Vi fokuserer på din livsstil/ KRAM - faktorerne KOST RYGNING ALKOHOL/stoffer MOTION

Læs mere

Behandling af Crohn s sygdom med lægemidlet Methotrexat

Behandling af Crohn s sygdom med lægemidlet Methotrexat Hillerød Hospital Kirurgisk Afdeling Behandling af Crohn s sygdom med lægemidlet Methotrexat Patientinformation April 2011 Forfatter: Gastro-medicinsk ambulatorium Hillerød Hospital Kirurgisk Afdeling

Læs mere

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Meningitis En alvorlig infektion i centralnervesystemet En betændelsestilstand i hjernehinderne og i det subaraknoidale rum Fig. 10.16 1 Årsag til meningitis

Læs mere

CRPS. Komplekst Regionalt Smertesyndrom. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Ergoterapien, MT

CRPS. Komplekst Regionalt Smertesyndrom. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Ergoterapien, MT CRPS Komplekst Regionalt Smertesyndrom Regionshospitalet Silkeborg Center for Planlagt Kirurgi Ergoterapien, MT Denne pjece er til personer, hvor der er mistanke om CRPS, eller hvor CRPS er diagnosticeret.

Læs mere

Care Master Plus Apparat til behandling af ledsmerter

Care Master Plus Apparat til behandling af ledsmerter Care Master Plus Apparat til behandling af ledsmerter Puls akupunktur / infrarød fysioterapi / lavfrekvent puls Betjeningsvejledning Importør: Care Relax Bordinglund 1 7441 Bording TLF: 60848900 info@carerelax.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Søvnproblemer er der en naturlig løsning? www.nomedica.dk

Indholdsfortegnelse. Søvnproblemer er der en naturlig løsning? www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 9 Indledning 10 DEL I Får du nok søvn? 12 DEL II Nok og god søvn... hver nat 20 1. Bedre helbred kan give bedre søvn 21 2. Tab dig, hvis du er svært overvægtig 22 3. Regelmæssig

Læs mere

SLIDGIGT GIGT. samt udtalt hypermobilitet kan også være medvirkende årsager til, at du får slidgigt.

SLIDGIGT GIGT. samt udtalt hypermobilitet kan også være medvirkende årsager til, at du får slidgigt. Gigt SLIDGIGT Slidgigt er den hyppigste form for gigt. Omkring halvdelen af den voksne befolkning over 40 år har tegn på slidgigt i et eller flere led og alle får det, hvis de lever længe nok. Slidgigt

Læs mere

Smertelindring uden medicin

Smertelindring uden medicin Patientinformation Smertelindring uden medicin - Tens - Transkutan Elektrisk Nervestimulation www.friklinikkenregionsyddanmark.dk Smerteklinikken 1 Information om tens og behandling med tens Tens er en

Læs mere

Slidgigt Værd at vide om slidgigt

Slidgigt Værd at vide om slidgigt Patientinformation Slidgigt Værd at vide om slidgigt Ortopædkirurgisk Ambulatorium Forord Vi får alle slidgigt. Slidgigt er den hyppigste ledsygdom. Symptomer på slidgigt er smerter, hævede og/eller stive

Læs mere

Af læge Carl J. Brandt, stifter af SlankeDoktor.dk. Hvad sker der med. Brugertræf 2. februar 2008. under vægttab. kroppen

Af læge Carl J. Brandt, stifter af SlankeDoktor.dk. Hvad sker der med. Brugertræf 2. februar 2008. under vægttab. kroppen Hvad sker der med kroppen under vægttab Brugertræf 2. februar 2008 Af læge Carl J. Brandt, stifter af SlankeDoktor.dk Hvad sker der med din krop Hovedet psykiske Muskler og kraft Hjerte og kredsløb Blodkar

Læs mere

Markedssituationen i nedrivningsbranchen

Markedssituationen i nedrivningsbranchen Netværksdag om selektiv nedrivning onsdag den 3. april 2013 Markedssituationen i nedrivningsbranchen Rigtig mange offentlige myndigheder og bygherre, samt private aktører, herunder bygherrer, entreprenører

Læs mere

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode I takt med du ældes bremses den hastighed hvormed dine celler regenererer. Korrekt ernæring og motion spiller en afgørende rolle for at holde din krop kørende og udskyde aldersrelaterede forhold. anti-age

Læs mere

Behandling af brystkræft

Behandling af brystkræft information DBCG 2010-neo-b Behandling af brystkræft Behandling af brystkræft omfatter i de fleste tilfælde en kombination af lokalbehandling (operation og eventuel strålebehandling) samt medicinsk behandling.

Læs mere

Derfor skal du bruge infrarød sauna Hvad er det godt for? Om smertebehandling og hvad infrarød sauna kan Alternativ smertebehandling

Derfor skal du bruge infrarød sauna Hvad er det godt for? Om smertebehandling og hvad infrarød sauna kan Alternativ smertebehandling Infrarød sauna virkning Derfor skal du bruge infrarød sauna Fordelene er mange, når du sætter dig ind i en infrarød sauna. Læs mere om virkningen herunder. Undersøgelser og erfaringer viser, at en infrarød

Læs mere

FØDEVAREINTOLERANCE I FAMILIEN BY HANKO MEDICO WWW.HANKOMEDICO.DK

FØDEVAREINTOLERANCE I FAMILIEN BY HANKO MEDICO WWW.HANKOMEDICO.DK FØDEVAREINTOLERANCE I FAMILIEN BY HANKO MEDICO WWW.HANKOMEDICO.DK WWW.HANKOMEDICO.DK INTRODUKTION FOR DIG OG DIN FAMILIE Denne lille e-bog er lavet så du kan se, om din familie er påvirket af fødevareintolerance.

Læs mere

Generel installation og brugermanual til RSpladsbesparende. sauna

Generel installation og brugermanual til RSpladsbesparende. sauna Generel installation og brugermanual til RSpladsbesparende infrarød sauna Kære kunde. Tillykke med jeres nye sauna. Vi håber I får glæde af jeres nye sauna og dens mange fordele i mange år fremover. I

Læs mere

Drik vand mod almindelige sygdomme

Drik vand mod almindelige sygdomme du er her: drik vand mod almindelige sygdomme Drik vand mod almindelige sygdomme Historisk set har kroppens vand været anset for at virke som en udfyldning af hulrum, et opløsningsmiddel og en transportør

Læs mere

Tryk: Brøndby Kommunes Trykkeri Ældre og Omsorg, Brøndby Kommune

Tryk: Brøndby Kommunes Trykkeri Ældre og Omsorg, Brøndby Kommune Den Sidste Tid Denne udgave er er revideret af: Ingrid Hermansen, anæstesi- og smertesygeplejerske Hanne Berger, sygeplejerske Ældrecentret Æblehaven Guldborgvej 6 2660 Brøndby Strand Kilder: Ulla Søderstrøm,

Læs mere

Største gennembrud mod smertebehandling i 30 år Forbrænd op til kalorier pr. halve time

Største gennembrud mod smertebehandling i 30 år Forbrænd op til kalorier pr. halve time Største gennembrud mod smertebehandling i 30 år Forbrænd op til 600-800 kalorier pr. halve time Katalog FÅ DIT EGET CENTER REGELMÆSSIG BEHANDLING FORDELENE VED INFRARØD SAUNA SN-D/S SERIER INFRARØD SAUNA

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

BORGERENS FORBEREDELSE TIL SUNDHEDSTJEK spørgeskema

BORGERENS FORBEREDELSE TIL SUNDHEDSTJEK spørgeskema BORGERENS FORBEREDELSE TIL SUNDHEDSTJEK spørgeskema Som forberedelse til sundhedstjekket hos din læge skal du besvare en række spørgsmål, som handler om din sundhed og dit helbred, og hvordan du i det

Læs mere

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Discotrine, 5 mg/24 timer, 10 mg/24 timer, 15 mg/24 timer, depotplaster Glyceryltrinitrat Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge medicinen.

Læs mere

Udfyld den manglende information, og udskriv en oversigt til at have med til konsultationen, før du konsulterer din læge.

Udfyld den manglende information, og udskriv en oversigt til at have med til konsultationen, før du konsulterer din læge. At forberede en konsultation hos en læge En start sammen At træffe en aftale om at konsultere en læge er et af de første positive skridt, du kan tage i retning af at nå dit mål om at få et barn. Det er

Læs mere

Patientinformation. Brystimplantater 3. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling

Patientinformation. Brystimplantater 3. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling Patientinformation Brystimplantater 3 Velkommen til Vejle Sygehus Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling 1 2 Information om brystimplantater 3 Husk at du er velkommen til at tage en pårørende eller bekendt

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL KOSTVEJLEDNING. Dato:

SPØRGESKEMA TIL KOSTVEJLEDNING. Dato: SPØRGESKEMA TIL KOSTVEJLEDNING Dato: Navn: Fødselsdato: Alder: Stilling: Mobil: Adresse: Postnummer og by: Email: Arbejdstider: Egen læge: Seneste kontakt: Vægt: Højde: Blodtryk: Hvilken problemstilling

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT

RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT - til kvinder, der overvejer brystforstørrende operation 2013 Hvis du overvejer at få lavet kunstige bryster (indsat brystimplantater), skal du vide, at den læge,

Læs mere

Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation

Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation Velkommen til Kysthospitalet Du har henvendt dig til Kysthospitalet med henblik på en brystforstørrende operation. Med denne pjece vil vi gerne

Læs mere

Blodet transporteres derefter tilbage til højre hjertekammer, der pumper blodet ud i lungerne, hvor det iltes.

Blodet transporteres derefter tilbage til højre hjertekammer, der pumper blodet ud i lungerne, hvor det iltes. Nedsat pumpefunktion af hjertet Det raske hjerte Hjertet er en muskel og fungerer som en pumpe, der konstant sørger for at blodet cirkulerer rundt i kroppen. Hjertet sidder i venstre side af brystkassen,

Læs mere

Personal Profile. For. john Hansen --------------------------------------

Personal Profile. For. john Hansen -------------------------------------- Personal Profile For john Hansen -------------------------------------- 26-10-2009 BodyAge john, din BodyAge er 63 sammenlignet med din kronologiske alder på 49 år. BodyAge er beregnet fra resultaterne

Læs mere

Mestringsteknikker og - værktøjer II. Fysioterapeut Janni Langelund

Mestringsteknikker og - værktøjer II. Fysioterapeut Janni Langelund Mestringsteknikker og - værktøjer II Fysioterapeut Janni Langelund Åndedrættet En lille åndedrætsøvelse Vi skal tælle vejrtrækninger 30 sekunder Tæl på enten en udånding eller indånding Når i er færdige,

Læs mere

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og Sov godt Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og faktorer i det omgivende miljø. Undersøgelser

Læs mere

Med venlig hilsen Hong

Med venlig hilsen Hong Kære læser Du sidder nu med materialet fra mit foredrag. Venligst kontakt mig, hvis du ønsker at kopiere eller gengive tekst og/eller billeder da alt materiale er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke

Læs mere

Oversigt over indberetninger om formodede bivirkninger efter vaccination med HPV-vaccine fordelt på regioner i perioden 1. juni 2013-31. august 2013.

Oversigt over indberetninger om formodede bivirkninger efter vaccination med HPV-vaccine fordelt på regioner i perioden 1. juni 2013-31. august 2013. Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2012-13 SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 887 Offentligt Oversigt over indberetninger om formodede bivirkninger efter vaccination med HPV-vaccine fordelt på regioner

Læs mere

Installations- og betjeningsvejledning til MaXXwell infrarød selvbyggersæt

Installations- og betjeningsvejledning til MaXXwell infrarød selvbyggersæt Installations- og betjeningsvejledning til MaXXwell infrarød selvbyggersæt Kære kunde Tillykke med dit nye infrarøde selvbyggersæt. Fra Wellmores side ønsker vi, at din investering bliver en god oplevelse

Læs mere

Instruktions Manual (UN-2000M)

Instruktions Manual (UN-2000M) Instruktions Manual (UN-2000M) Dobbelt virkende thumper Massage Apparat (UN-2000M) Brugsanvisninger - Sæt stikket i stikkontakten.. Brug knappen til at vælge intensiteten af massagen (Fig.1) Sæt knappen

Læs mere

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE 1 endda mene, at du ikke anstrenger dig nok. Det kan give problemer i forhold til familie, venner og din arbejdsgiver. I denne folder kan du læse om årsagerne til træthed

Læs mere

Phytokost Funder Løbeklub

Phytokost Funder Løbeklub Kost og træning Phytokost Funder Løbeklub Phytokost - præsentation Jytte Langkjær - Phytokost Personlig kostvejledning Coaching og personlig udvikling Analyser, stofskiftemåling, body-age Madværksted Sundere

Læs mere

Sundhedsprofilen Hvordan har du det? Data for Skanderborg Kommune. Kultur-, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalget Den 4.

Sundhedsprofilen Hvordan har du det? Data for Skanderborg Kommune. Kultur-, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalget Den 4. Sundhedsprofilen Hvordan har du det? 2017 - Data for Kultur-, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalget Den 4. april 2018 Kort om undersøgelsen Sundhedsprofilen Hvordan har du det? 2017 : Indeholder oplysninger

Læs mere

Opsætning af min iphone/ipad, til styring af min Hypervibe vibrations maskine.

Opsætning af min iphone/ipad, til styring af min Hypervibe vibrations maskine. Opsætning af min iphone/ipad, til styring af min Hypervibe vibrations maskine. Tillykke med din HyperVibe viberations maskine, vi håber du får glæde af den mange år fremover. Denne nye maskine har et revolutionerende

Læs mere

Cibernetic metode; Selvbehandling af forskellige lidelser via ansigtet. Af Lone Sorensen

Cibernetic metode; Selvbehandling af forskellige lidelser via ansigtet. Af Lone Sorensen Cibernetic metode; Selvbehandling af forskellige lidelser via ansigtet. Af Lone Sorensen copyright sorensensistem copyright sorensensistem Alle rettigheder tihøre Lone Sorensen og det Internationale Institut

Læs mere

R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter

R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter opgrader din søvn Billede af hende fra æsken R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter MAGPUR TOPMADRAS opgrader din søvn Magpur giver dig fuldstændig komfort uanset sovestilling.

Læs mere

ved inflammatorisk tarmsygdom

ved inflammatorisk tarmsygdom BEHANDLING MED ADACOLUMN ved inflammatorisk tarmsygdom www.adacolumn.net INDHOLD Mave-tarmkanalen...4 Colitis ulcerosa...6 Crohns sygdom...8 Immunforsvaret ved IBD...10 Sådan fungerer Adacolumn...12 Behandling

Læs mere

helbred p l a n f o r s a m ta l e o m 17.1

helbred p l a n f o r s a m ta l e o m 17.1 p l a n f o r s a m ta l e o m 17.1 helbred Samtale og information om helbred kan spille en stor rolle i forbindelse med et rygestop. Klientens forståelse af sammenhængen mellem rygning og specifikke helbredsmæssige

Læs mere

Porfyriforeningen i Danmark

Porfyriforeningen i Danmark Porfyriforeningen i Danmark På foreningens hjemmeside, www.porfyriforeningen.dk kan du tilmelde dig, læse mere om foreningen og få adgang til porfyriforum. Denne pjece indeholder information om de mest

Læs mere

Gruppe opgave til akupunktør uddannelsen.

Gruppe opgave til akupunktør uddannelsen. Gruppe opgave til akupunktør uddannelsen. Gruppens medlemmer: Opgaven skal løses uden brug af bogen eller elementskema. Opgaven skal afleveres når I mener I har løst den på bedst mulige vis. God fornøjelse.

Læs mere

At forberede sig på at se en fertilitetsspecialist. Spørgsmål til den kvindelige partner. Tag endnu et skridt fremad

At forberede sig på at se en fertilitetsspecialist. Spørgsmål til den kvindelige partner. Tag endnu et skridt fremad At forberede sig på at se en fertilitetsspecialist Tag endnu et skridt fremad Det kræver stor dygtighed at identificere kilden til fertilitetsproblemer og anbefale den rette behandling. En fertilitetsklinik

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

www.printo.it/pediatric-rheumatology/dk/intro

www.printo.it/pediatric-rheumatology/dk/intro www.printo.it/pediatric-rheumatology/dk/intro Blau syndrom Version af 2016 1. HVAD ER BLAU SYNDROM/JUVENIL SARKOIDOSE 1.1 Hvad er det? Blau syndrom er en genetisk sygdom. Som patient lider man af en kombination

Læs mere

1. udgave. 1. oplag. 2008. Produktion: Datagraf. Bestillingsnr.: 539

1. udgave. 1. oplag. 2008. Produktion: Datagraf. Bestillingsnr.: 539 1. udgave. 1. oplag. 2008. Produktion: Datagraf. Bestillingsnr.: 539 FORKAMMERFLIMREN Når hjertet er ude af takt HVAD ER FORKAMMERFLIMREN? Forkammerflimren (atrieflimren) er en meget hurtig og uregelmæssig

Læs mere

Smerte. Smerte er ofte et nyttigt advarselssignal, som beskytter

Smerte. Smerte er ofte et nyttigt advarselssignal, som beskytter Smerte Smerte er ofte et nyttigt advarselssignal, som beskytter kroppen mod at lide overlast. Smerte fortæller os, at der er noget galt. Og for at kunne sætte ind med den rette forebyggelse og behandling,

Læs mere

Hvis man gennem en længere periode har behov for symptomlindrende

Hvis man gennem en længere periode har behov for symptomlindrende Allergivaccination Allergivaccination Denne brochure henvender sig til dig, der overvejer allergivaccination eller allerede har taget beslutningen om at begynde behandlingen. Formålet er at informere om

Læs mere

Pernille Olsen www.pernilleo.dk. Pernille Olsen Energi-terapeut og Energetix forhandler. Pernille Olsen 6118 4360 pernille@pernilleo.

Pernille Olsen www.pernilleo.dk. Pernille Olsen Energi-terapeut og Energetix forhandler. Pernille Olsen 6118 4360 pernille@pernilleo. Pernille Olsen Energi-terapeut og Energetix forhandler Baggrund. Jeg har gennem en årrække arbejdet som energi-terapeut i kraft af mine uddannelser som: Kranio Sakral behandler EFT Practioner Reiki Healer

Læs mere

Endometriose og mave-tarmproblemer

Endometriose og mave-tarmproblemer Endometriose og mave-tarmproblemer Mange kvinder med endometriose oplever mave-tarmproblemer af den ene eller den anden slags, herunder udfordringer omkring toiletbesøg. Årsagerne til disse problemer kan

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser Risskov 2011 Psykiater Lone Overby Fjorback lonefjor@rm.dk Psykiater Emma Rehfeld emmarehf@rm.dk Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital www.funktionellelidelser.dk Funktionelle

Læs mere

NeuroBloc Botulismetoksin type B injektionsvæske, opløsning 5.000 E/ml

NeuroBloc Botulismetoksin type B injektionsvæske, opløsning 5.000 E/ml NeuroBloc Botulismetoksin type B injektionsvæske, opløsning 5.000 E/ml Vigtig sikkerhedsinformation til læger Formålet med denne vejledning er at informere læger, der er godkendt til at ordinere og administrere

Læs mere

1 DorteKlattschou.dk

1 DorteKlattschou.dk 1 2 1. Energiplastre Det her er det vildeste og mest enkle du kan gøre for din krop Små plastre der sættes på akupunkturpunkterne og som bæres i 1-12 timer. Silent Nights og Aeon mod stress og søvnløshed.

Læs mere

FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION. for dit syn

FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION. for dit syn FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION 1 for dit syn SNART ER DU FRI FOR DIN SYNSFEJL Du har bestilt tid til en øjenlaseroperation. Det betyder, at du snart får rettet din synsfejl. Det er vigtigt, at du

Læs mere