Afgift din krop Evnen til at svede er kroppens naturlige og sikre måde at holde sig sund og rask på, og måden kroppen afgifter på.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afgift din krop Evnen til at svede er kroppens naturlige og sikre måde at holde sig sund og rask på, og måden kroppen afgifter på."

Transkript

1 Generelle observerede effekter ved infrarød varmeterapi Nogle af de generelle observerede effekter ved brug af infrarøde saunaer med Solocarbon elementer er følgende: Øget blodcirkulation Afslapning af muskler Øget produktion af hvide blodceller Normalisering af det autonome nervesystem (afslappende effekt) Forbedring af diverse organfunktioner Nedsættelse eller total eliminering af giftstoffer fra kroppen - vores infrarøde saunaer afgifter kroppen 4-5 gange så meget som en traditionel sauna. Ca. 20 % af sveden er giftstoffer såsom tungmetaller, pesticider, urinsyre, kolesterolrester osv., hvor det kun er ca. 3 til 4 % i en traditionel sauna. Vores infrarøde saunaer med patenteret de Solocarbon varmepaneler har, udover deres unikke evne til at afgifte kroppen og afbalancere det autonome nervesystem, hvilket blandt andet kan virke stress reducerende, været brugt med stor succes på fibromyalgipatienter og gigtpatienter. Derudover er de bl.a. blevet anvendt i forbindelse med kronisk træthedssyndrom samt muskel- og ledsmerter. Ydermere har brugen af vores infrarøde saunaer hjulpet mange klienter med hudproblemer såsom akne, eksem, psoriasis, ar, skæl etc. via ovenstående effekter. Afgift din krop Evnen til at svede er kroppens naturlige og sikre måde at holde sig sund og rask på, og måden kroppen afgifter på. Derfor er det vigtigt, at forstå hvad sved i det hele taget er: Sved transporterer toksiner (giftstoffer) ud af kroppen ved at skubbe det ud af kroppens porre. At svede hjælper kroppen til at komme af med varme, hvilket holder din kropskernetemperatur så konsistent som muligt. Den gennemsnitlige person har 2,6 millioner svedkirtler. Svedkirtler er fordelt på størstedelen af den menneskelige krop. Huden er kroppens største organ og spiller en signifikant rolle i afgiftningsprocessen. Når du afgifter kroppen ved brug af en infrarød sauna med Solocarbon varmepaneler er effekten ca. 4-5 gange større end ved en konventionel sauna. Ved hjælp af kliniske studier er det blevet bevist, at personer der har brugt en infrarød sauna med Solocarbon varmepaneler, gennemsnitligt udskiller 20 % toksiner og 80 % vand, mens den gennemsnitlige bruger af en konventionel sauna kun udskiller 3 % giftstoffer og 97 % vand. The most important breakthrough today for detox and health is to do daily far infrared saunas. Heat therapy is probably the most important avenue for detox for abundant health today.

2 - David Steinman, udgiver af Healthy Living og Safe Trip to Eden: Ten Steps to Save the Planet Earth from the Global Warming Meltdown og Diet for a Poisoned Planet the 21 st Century Edition. Hvad er afgiftning/detox? Detox kan bruges i forbindelse med at lette/fjerne symptomer, OG som et præventivt redskab til at forbedre den generelle sundhedstilstand, vitalitet og immunforsvaret. Detox er meget udbredt redskab indenfor alternativ medicin. Diverse lidelser kan ofte relateres til en ophobning af giftstoffer i den menneskelige organisme. Hvorfor detoxe/afgifte? Detox kan blandt andet afhjælpe mennesker, der har følgende lidelser og tilstande, der inkluderer følgende: Allergi Angst Gigt Astma Psoriasis Muskel og ledsmerter Kroniske infektioner Depression Hovedpine Hjerteproblemer Forhøjet kolesterol Lavt blodsukkerniveau Fordøjelsesproblemer Mentale sygdomme Overvægt Med mere Detox via infrarød varmebehandling er også virkningsfuldt i forhold til mennesker der lyder af problemer med immunsystemet, hvilket blandt andet inkluderer kronisk trætheds syndrom, MCS (multiple chemical sensitivity) og fibromyalgi. Toksiner/giftstoffer i kroppen inkluderer miljøgifte, tungmetaller (f.eks. bly, kviksølv, aluminium), kemiske forureningskilder såsom DDT, pesticider, PCB er, dioxiner og tilsætningsstoffer i maden. Derudover kan narkotiske stoffer og alkohol have en toksificerende effekt på kroppen. Afslapning med vores terapeutiske infrarøde saunaer Vores infrarøde saunaer med varmepaneler giver den ultimative oplevelse når det kommer til afslapning. Via Solocarbon infrarøde saunaer, de mest effektive infrarøde sauna på markedet, som bevist udsender de lange infrarøde terapeutiske bølger, er du garanteret total afslapning gennem den dybdegående varme som trænger dybt ind i kroppen.

3 Smertelindring Via en øget blodgennemstrømning, på grund af den dybe infrarøde varme, tilføres ømme og beskadigede muskler og led flere næringsstoffer og iltes bedre, hvilket medfører at de inflammatoriske tilstande mindskes/fjernes. Også stive muskler og led løsnes og bl.a. rygproblemer, menstruationssmerter og hovedpine kan oftest afhjælpes via brugen af infrarød varmeterapi. Blodtryk De infrarøde saunaer med Solocarbon varmepaneler blev i 2005 brugt i et klinisk studie på University of Missouri, Kansa City (USA), hvor det viste sig, at den infrarøde varmeterapi kunne sænke blodtrykket på baggrund af en 30 minutters session tre gange ugentligt. Se studie her Gentagen brug af infrarøde saunaer, der udsender de terapeutiske lange infrarøde bølger, kan forbedre blokerede blodkar og dermed deres funktion i forbindelse med klienter med for højt blodtryk, diabetes og høje kolesteroltal. Dette bevidner om en mulighed for, at de infrarøde saunaer kan spille en præventiv rolle i forbindelse med åreforkalkning. Blodcirkulation Opvarmningen af musklerne via lange infrarøde bølger producerer en forøget blodgennemstrømning lignede den man opnår ved træning/sportsudøvelse. Ligeledes medfører den forøgede kropskernetemperatur en forøgelse af blodgennemstrømningen. Den infrarøde varme kan lindre/fjerne inflammatoriske tilstande og væskeophobninger. Den forøgede perifere blodcirkulation transporterer de nødvendige næringsstoffer og ilt til de beskadigede områder, og er observeret til at være aldeles behjælpelig med at stoppe inflammatoriske tilstande, mindske smerter. Derudover er infrarød varmeterapi blevet observeret som værende effektiv i forhold til at forkorte helingsperioden ved skader etc. Fordelene ved infrarød varmeterapi er fantastiske. Hvis du ofte føler dig træt på grund af kronisk trætheds syndrom eller bare generel tømt for energi, kan en session i den infrarøde sauna afhjælpe disse tilstande. Ligeledes kan symptomerne ved fibromyalgi oftest reduceres. Hudproblemer Du kan forbedre udseende og generel tilstand på din hud ved hjælp af gentagen brug af en infrarød sauna fra Reif & Wolff. Åbne sår kan hele hurtigere med mindre ardannelse når du bruger en infrarød sauna. Kan hjælpe på akne, eksem, psoriasis, forbrændinger og læsioner på huden. Kan hjælpe med at reducere rynker og få huden til at skinne med vitalitet. Kan i nogle tilfælde fjerne cellulitis fanget i huden.

4 Kan i nogle tilfælde formindske allerede dannede ar. Forbrændinger og operationsar kan i nogle tilfælde formindskes drastisk. Saunaer og kontraindikationer Vores infrarøde saunaer opererer med den samme effektivitet i hjemmet som hos en behandler. Som det er tilfældet med alt professionelt udstyr, kan du, hvis du ikke forstår at bruge det korrekt, gøre skade på dig selv. De infrarøde saunaer skal ikke ses som en kur eller direkte behandling af nogle former for sygdomme, hvilket heller ikke er impliceret, og dette skal heller ikke sluttes ud fra materialet. Forsøg ikke at behandle dig selv for nogle former for sygdom med en infrarød sauna uden at have rådspurgt dig med din læge. Hvis nogle af de nedenstående tilfælde gælder i dit tilfælde, tal da med din læge før du bruger en infrarød sauna. I alle tilfælde er det vigtigt, at du holder dig hydreret når du bruger en infrarød sauna. Drik vand både før og efter brugen af den infrarøde sauna gerne med lidt salt således at salt/væske balancen opretholdes i kroppen. Saunaer & Medicin Hvis du bruger receptpligtig medicin konsultér da din læge eller farmaceut for at høre om mulige ændringer i medicinens effekt når kroppen udsættes for lange infrarøde bølger og kropstemperaturens hæves. Vanddrivende midler, barbiturater og beta-blokere kan i nogle tilfælde forringe kroppens naturlige evne til at udskille varme. Dette gælder også for nogle antihistaminer. Saunaer & Børn Børns kropskernetemperatur stiger meget hurtigere end et voksent individs. Dette skyldes et højere stofskifte, begrænset evne til at møde hjertets krav om at øge blodgennemstrømningen og den manglende evne til at reducere kroppens temperatur via sved på grund af endnu ikke fuldt udviklede svedkirtler Saunaer & De ældre Evnen til at fastholde kropskernetemperaturen falder med alderen. Dette skyldes primært problemer med blodcirkulationen og en faldende svedkirtel aktivitet. Kroppen skal være i stand til at aktivere dens naturlige kølingsprocesser for at kunne opretholde kropskernetemperaturen. Saunaer & Hjertekredsløbsproblematikker Individer med hjertekredsløbsproblemer, kongestivt hjertesvigt, en forringet kranspulsårecirkulation og individer på medicin, som måske kan påvirke blodtrykket, skal udvise ekstrem forsigtighed hvis de bliver udsat for en forlænget varmepåvirkning. Stress pga. varme forøger blodgennemstrømningen og hjertes slagvolumen i et forsøg på at transportere den indre kropsvarme til det omkring sig værende miljø via huden og åndedrættet. Dette foregår primært pga. større ændringer i pulsen, hvilken potentielt kan stige med 30 slag i minuttet for hver enkel gradstigning i kropskernetemperaturen. Saunaer & Alkohol I modsætning til den populære holdning er det ikke tilrådeligt at bruge en sauna til at svede tømmermændene ud. Alkohol forgiftning (hvilket er netop hvad der sker når man indtager alkohol en forgiftning) forringer en persons dømmeevne. Derfor kan en person måske ikke være i stand til

5 at mærke de evt. negative effekter grundet den høje varme. Alkohol forøger også pulsen, hvilket yderligere kan forøges af stress forårsaget af varme. Saunaer & Kroniske tilstande/tilstande associeret med manglende evne til at svede Parkinson s, Multipel sklerose, Tumorer i centralnerve systemet og diabetikere med neuropati er alle tilstande der er forbundet med en manglende evne til at svede. Saunaer & Blødere Brugen af infrarød sauna skal undgås af blødere og folk der er disponeret derfor. Saunaer & Feber Et individ med feber skal ikke brugen en Solo eller nogen anden form for sauna. Saunaer & Personer der ikke er sensitive ift. varme Et individ der ikke er sensitiv ift. varme skal ikke bruge en Solo eller andre former for sauna. Saunaer & Graviditet Gravide skal rådføre sig med deres læge inden brugen af en Solo og af enhver anden form for sauna grundet risikoen for fatale skader på fosteret pga. den forøgede kropskernetemperatur. Saunaer & Menstruation Når man opvarmer lænden på kvinder under menstruationsperioden kan man midler tidligt forøge den menstruelle blodgennemstrømning. Nogle kvinder affinder sig med dette grundet den smertelindring som de til gengæld oplever. Andre vælger at undgå brug af sauna så længe de menstruerer. Saunaer & Beskadigede led Har du et nyt, netop opstået ledproblem, undgå da at opvarme det inden for de først 48 timer eller indtil de varme og hævede symptomer trækker sig tilbage. Har du kronisk ledproblemer, led der konstant er hævede og varme, kan effekten af varmebehandling være mindre effektiv. Sådanne led responderer generelt dårligt på alle former for varmebehandling. En høj opvarmning er direkte kontraindikativ i forbindelse med lukkede infektioner, lige meget om det er dentale, ledrelateret eller i andet væv. Saunaer og Implantationer Metalpinde, stave, kunstige led og andre kirurgiske implantater reflekterer generelt lange infrarøde bølger og er derfor ikke opvarmet af systemet. Når dette er sagt skal du rådføre dig med din læge/kirurg inden du påbegynder brugen af en infrarød sauna. Brugen af den infrarøde sauna skal under alle omstændigheder stoppes øjeblikkeligt hvis du oplever smerter i området omkring implantater. Silikone absorberer lange infrarøde bølger og vil blive opvarmet af disse, så har man implanteret silikone eller silikone proteser rådfør dig da med din læge eller kirurg. Eftersom silikone først smelter ved 200 grader celsius skulle der umiddelbart ikke være nogen fare på færde ved brugen af infrarød sauna, men som sagt konsultér egen læge inden brug. Saunaer & Pacemakere De magneter som bruges i forbindelse med samlingen af vores infrarøde saunaer kan forstyrre pacemakeren. Rådfør dig med din læge og diskutér med ham de mulige risici der er forbundet med dette.

6 I det sjældne tilfælde hvor du af en eller anden grund oplever smerte og/eller ubehag stop da brugen af saunaen øjeblikkeligt.

Naturlig hjælp til kvinder

Naturlig hjælp til kvinder Naturlig hjælp til kvinder Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst Kære læser De fleste kvinder oplever, at der ofte optræder forskellige ubalancer i deres liv. Det

Læs mere

Introduktion til alkalisk ioniseret vand

Introduktion til alkalisk ioniseret vand Introduktion til alkalisk ioniseret vand og AlkaPod - drikkevand der hjælper din ph balance Side 1 af 40 Indholdsfortegnelse Forord...3 Kort historisk overblik over Alkalisk Ioniseret vand...4 Videnskaben

Læs mere

Alt du har brug for at vide om Nikkens produktserier PRODUKT TRÆNINGS MANUAL

Alt du har brug for at vide om Nikkens produktserier PRODUKT TRÆNINGS MANUAL Alt du har brug for at vide om Nikkens produktserier PRODUKT TRÆNINGS MANUAL Velkommen til den første udgave af Nikken produkter uddannelsesmanual Produkt uddannelsesmanualen er fyldt med informationer

Læs mere

50+ og homøopati. Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst

50+ og homøopati. Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst 50+ og homøopati Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst 1 Kære læser Med stigende alder optræder der oftere forskellige ubalancer som søvnbesvær, ledproblemer, fordøjelsesvanskeligheder,

Læs mere

Cellesalte af naturlige krystaller

Cellesalte af naturlige krystaller Cellesalte af naturlige krystaller Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst Lidt om cellesalte Kære læser Det var den tyske læge Wilhelm Schüssler, der for over 125

Læs mere

Forstå dine blodprøver. Et hæfte til hiv-smittede, der kan hjælpe til en bedre forståelse af de relevante prøver der tages ved kontrolbesøg.

Forstå dine blodprøver. Et hæfte til hiv-smittede, der kan hjælpe til en bedre forståelse af de relevante prøver der tages ved kontrolbesøg. Forstå dine blodprøver Et hæfte til hiv-smittede, der kan hjælpe til en bedre forståelse af de relevante prøver der tages ved kontrolbesøg. Indhold 3 Velkommen 4 Forord af Susse Wold 5 Hvad er en blodprøve?

Læs mere

Healing Code Alexander Loyd & Ben Johnson

Healing Code Alexander Loyd & Ben Johnson Healing Code Alexander Loyd & Ben Johnson En artikel om The Healing Code af Jarle Tamsen 1 2 Bogen, The Healing Code, er skrevet på grundlag af en gave, som Alex Loyd modtog fra Universet (Gud) i 2001.

Læs mere

Kort og godt om Biopati og Naturopati

Kort og godt om Biopati og Naturopati Kort og godt om Biopati og Naturopati Praktiserende Zn Biopater og Naturopather ibm Fe Biotin Jod Mg Ca Ω3 Se A B1 C Foreningen af Praktiserende Biopater og Naturopather ibm optager studerende og uddannede

Læs mere

Diabetes og potensproblemer

Diabetes og potensproblemer e-mergency 03069 Diabetes og potensproblemer DIABETESFORENINGEN w w w. d i a b e t e s. d k Materialet er sponseret af: Spørg om forsikring Tlf. 70-112020 DIABETESFORENINGEN Diabetes og potensproblemer

Læs mere

Naturlig hjælp til børn

Naturlig hjælp til børn Naturlig hjælp til børn Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst 1 Kære læser Dette hæfte henvender sig først og fremmest til forældre, der ønsker at behandle deres

Læs mere

SYMPTOMER OG BEHANDLING

SYMPTOMER OG BEHANDLING Blodtryk BLODTRYK Blodtryk er et udtryk for blodets tryk på blodårernes vægge. Blodtrykket afhænger af, hvor stor en kraft hjertet pumper blodet rundt med, og hvor stor modstand blodet møder ved kontakt

Læs mere

Naturlig mad hvad er det?

Naturlig mad hvad er det? Naturlig mad hvad er det? Af Birgitte Nymann www.birgittenymann.dk Vidste du at mangel på naturlig mad, øger din insulinproduktion og dermed fedtlagringen på maven? Vidste du at mangel på naturlig mad,

Læs mere

Sådan håndterer jeg stress

Sådan håndterer jeg stress EN INFORMATIONS- FOLDER Fredericia Kommunes Sundhedsguide Sådan håndterer jeg stress 1 Baggrund I Fredericia Kommune vil vi gerne hjælpe dig til et sundere liv og et bedre helbred. Derfor har vi udarbejdet

Læs mere

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug LifeWave LifeWave Håndbogen En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug Oversat af uafhængige distributører: Anli Petersen, Lone Hansen & Tommy Hansen 18-12-2012 1. Sektion : Forberedelse til at bruge

Læs mere

patientvejledning type 2-diabetes

patientvejledning type 2-diabetes patientvejledning type 2-diabetes En patientvejledning for dig! Med denne patientvejledning ønsker vi at give dig et godt indblik i type 2-diabetes Vejledningen er tænkt som et supplement til den information,

Læs mere

REHABILITERING AF ET LIV I AFHÆNGIGHED

REHABILITERING AF ET LIV I AFHÆNGIGHED 1 NARCONON 2 Hvordan kan du få din kære, som du har mistet til stofeller alkoholmisbrug, tilbage? At miste en af sine kære til stofafhængighed er en af de værste ting, der kan ske. Den kan let ødelægge

Læs mere

Lindring og lettelse ved forkølelse

Lindring og lettelse ved forkølelse Lindring og lettelse ved forkølelse Stoppet næse? Stoppet næse hos det lille barn? Forkølelsessår? Slip af med den stoppede næse og få luft igen! Forkølelse med stoppet næse... Hvad er forkølelse?... 4

Læs mere

En tablet daglig mod forhøjet risiko

En tablet daglig mod forhøjet risiko En tablet daglig mod forhøjet risiko Af: Dorte Glintborg, Institut for Rationel Farmakoterapi, Sundhedsstyrelsen. Der kommer flere og flere lægemidler på markedet, som ikke skal helbrede men forebygge

Læs mere

Mindfulness Af cand.mag. i filosofi. og exam.yogalærer Simon Krohn leder og underviser hos Mindyourself, www.mindyourself.dk.

Mindfulness Af cand.mag. i filosofi. og exam.yogalærer Simon Krohn leder og underviser hos Mindyourself, www.mindyourself.dk. Mindfulness Af cand.mag. i filosofi. og exam.yogalærer Simon Krohn leder og underviser hos Mindyourself, www.mindyourself.dk. Indledning Evnen til at være helt tilstede i nuet er noget, som flere og flere

Læs mere

Fysisk aktivitet og vægt. Informationshæfte fra Nordic Sugar

Fysisk aktivitet og vægt. Informationshæfte fra Nordic Sugar Informationshæfte fra Nordic Sugar 2 er udarbejdet af Nordic Sugar. Copyright tilhører Nordic Sugar. Kopiering er tilladt med kildeangivelse. Tekst og indhold: Mannov og Nordic Sugar. Foto: Christina Bull.

Læs mere

Indholdsfortegnelse: De 12 funktionsmidler

Indholdsfortegnelse: De 12 funktionsmidler Copyright 2011 Biocellesalte Forlag: Need to know Forfatter: Thomas Andersen Grafik/layout/foto: Thomas Andersen Made in Denmark ISBN: 978-87-994694-0-6 (e-bog) www.biocellesalte.dk Enhver anvendelse som

Læs mere

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin 1 Indhold Kroppens byggesten Mad, der gør dig smuk (Din indkøbsliste) Sådan ødelægges huden No Go s for din hud (og dit

Læs mere

Ramadanen. og dit helbred. - Vejen til sund faste

Ramadanen. og dit helbred. - Vejen til sund faste Ramadanen og dit helbred - Vejen til sund faste Nøgleord: Den islamiske faste er en fuldstændig afståelse fra mad og drikke mellem daggry og skumring. Personer der er syg eller skrøbelig, gravide og menstruerende

Læs mere

Blæretangs medicinske værdi.

Blæretangs medicinske værdi. Følgende er en oversættelse af publikationen Kelp The Health Giver. Helsebringeren Tang, udgivet i august 1968 af den engelske læge Eric F. W. Powell Ph.D., N.D. Kommentar af oversætteren: Powell's skrift

Læs mere

Angstforeningen MEDICINSK BEHANDLING AF ANGST. Angstforeningen. Information til patienter og pårørende

Angstforeningen MEDICINSK BEHANDLING AF ANGST. Angstforeningen. Information til patienter og pårørende MEDICINSK BEHANDLING AF ANGST Udarbejdet af: Marie Särs Andersen, cand.interpret., rådgiver og informationsmedarbejder i Sygekassernes Helsefond Information til patienter og pårørende Udvikling af angst

Læs mere

fv1: Rygestopprocessen

fv1: Rygestopprocessen fv1: Rygestopprocessen Et endeligt rygestop er for de fleste rygere en stor udfordring. Det er de færreste, som klarer et rygestop uden problemer. For de fleste afhængige rygere er et rygestop en proces,

Læs mere

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema PRIS KR. 39,00 vinter 2012 NYT Kokkeskole Nannas Økologiske Køkken Når du dater og lidt om kærligheden Styr på vægten Riv ud og gem - Stort temahæfte SELEN Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer EU

Læs mere

Åndedrættet stress, søvn og slank

Åndedrættet stress, søvn og slank Åndedrættet stress, søvn og slank lotte paarup People spress åndedrættet_stress_soevn.indd 1 04/07/12 13.32 ÅndredrætteT stress, søvn og slank Lotte Paarup 2012 Denne udgave People spress 2012 Grafisk

Læs mere

RAFFINADERIET.DK. stress. - få inspiration til at bryde et negativt stressmønster til gavn for humør, hoved og helbred. www.srg.dk

RAFFINADERIET.DK. stress. - få inspiration til at bryde et negativt stressmønster til gavn for humør, hoved og helbred. www.srg.dk RAFFINADERIET.DK stress - få inspiration til at bryde et negativt stressmønster til gavn for humør, hoved og helbred Håndbog om stress Anshv. redaktør: Direktør Else-Marie Stilling Tekst: Marie Gjerum,

Læs mere

Håndbog i trivsel og stresshåndtering for medarbejdere og ledere. Bobby Zachariae

Håndbog i trivsel og stresshåndtering for medarbejdere og ledere. Bobby Zachariae Håndbog i trivsel og stresshåndtering for medarbejdere og ledere Bobby Zachariae INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 FORORD... 3 INDLEDNING... 4 LÆSEVEJLEDNING... 5 DEL 1: STRESS, STRESS-SYMPTOMER

Læs mere