SureColor SC-T-serien. Professionelle resultater

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SureColor SC-T-serien. Professionelle resultater"

Transkript

1 SureColor SC-T-serien Professionelle resultater

2 Innovation er lig med transformation Uanset om det er din første investering i en storformatprinter eller en udvidelse af dine nuværende print- og reprografifaciliteter, behøver du ikke at lede længere end til Epson SureColor SC-T-serien. Vi styrer design- og produktionsprocessen fra A til Z, og alle printere i serien har Epsons unikke PrecisionCore-printhovedteknologi. Det giver dig garanti for fremragende resultater og produktivitet - perfekt til alle virksomheder uanset størrelse. Skal du bruge en printer til en overdimensioneret plakat eller arbejdstegning en gang imellem, eller har du ofte brug for at printe store formater på forskellige medier, har vi en printer, der passer til dine behov. Epson og miljøet Alle vores produkter udvikles med tanke for en miljømæssigt bæredygtig livscyklus. Epson designer produkter med henblik på at minimere miljøpåvirkningen og CO 2 -udledningen i hele produktets livscyklus. Dette omfatter energi- og ressourcebesparende design, fjernelse af skadelige stoffer i fremstillingsprocessen og brug af mindst mulig emballage. Epson tilbyder desuden en række forskellige blækpatronstørrelser, der er med til at holde omkostningerne nede, og som er utroligt nemme at udskifte. Alle Epson blækpatroner er genanvendelige. Ro i sindet Din Epson printer leveres med en 12 måneders garanti på stedet, og vi anbefaler, at du registrerer printeren hos os, så snart du har fået den leveret. Selvom vi er overbeviste om, at den vil give dig mange års pålidelig service, ville det være ærgerligt at komme i problemer på grund af en uventet fejl eller mangel. Hold din produktionslinje kørende med konstant support gennem en valgfri, udvidet Epson CoverPlus-garanti på stedet.

3 Vi præsenterer den seneste generation af Epsons storformatprintere Når du går fra et lejlighedsvist behov for overdimensioneret print og til at investere i din virksomhed for at blive mere produktiv, vil den nye SureColor SC-T-serie af bord- og gulvplacerede basisprintere (SC-Tx100 og SC-Tx400) give dig den fulde kontrol - både over output, omkostninger og fleksibilitet. Med moderne, ren æstetik og et minimalt pladsbehov leverer disse printere førsteklasses resultater med et overlegent og detaljeret output. Og selvom du måske kun har brug for storformatprint en gang imellem, får du stadig fremragende resultater og vil ikke opleve hverken forringelse pga. blokerede printhoveder eller støvforurening, der skyldes lav brugshyppighed. Er du langt fra dit skrivebord? SureColor SC-Tx100- og SC-Tx400-modellerne har netværkstilslutningsmuligheder, bl.a. Wi-Fi-print via kompatible enheder, som understøtter Wi-Fi Direct og Apple AirPrint. Designet og bygget til dit næste projekt Når du vælger en storformatprinter, ser du så efter kvalitet fremfor hastighed eller økonomi fremfor produktivitet? Med SureColor SC-Tx200-printerne behøver du ikke at gå på kompromis. Disse printere fås i flere konfigurationer, så der er altid en model, som passer til dine specifikke behov. Du kan vælge imellem 24", 36" og 44" printere med mulighed for enkelt- eller dobbeltruller, multifunktion (udskriv, scan og kopiér) og understøttelse af Adobe PostScript 3. De er alle udstyret med en topmoderne teknologi, så de kan udføre komplekse opgaver med lethed. Et udvalg af blækpatroner med stor kapacitet i forskellige størrelser giver lave samlede ejeromkostninger, hvilket er ideelt til regelmæssig storformatprint på tværs af et bredt udvalg af medier med en tykkelse på op til 1,5 mm.

4 En storformatprinter til enhver virksomhed Ved at udføre virksomhedens storformatprint internt vil du opnå hastighed, bekvemmelighed, alsidighed, bedre produktivitet og omkostningskontrol samt maksimal fortjeneste. Lave driftsomkostninger og højhastighedsprint på mange forskellige medier vil sikre, at din investering vindes ind mange gange, især hvis du skifter fra en ekstern printleverandør. Udskriv større dokumenter uden at gå på kompromis med kvaliteten. Print direkte fra din mobile enhed på vores netværksbaserede modeller. Arkitekter Vis dine CAD-tegninger i enestående detaljer Skab nye perspektiver og gør det muligt for dine kunder og partnere at udforske dine righoldige design, visualiseringer og grafer med imponerende fuldfarvedisplays, fantastiske detaljer og skarpe fotos. SureColor SC-Tserien af storformatprintere håndterer kravene til CAD-print og plotting, arbejdstegninger samt de forretningsforslag og dokumenter, der er nødvendige for kunden og de juridiske aspekter af dine projekter. Reklamebureauer Bliv set og få budskabet ud Gør dig positivt bemærket og fang kundernes opmærksomhed ved at skabe livlige, kundeiøjnefaldende reklamer - hurtigt og ubesværet. Print alt fra store plakater i fotokvalitet til bannere. En storformatprinter øger markedsføringseffektiviteten, hvilket giver jer mulighed for at skifte fra en markedsføringsproces til den næste. Teknikere Print utrolige detaljer hurtigt Lave omkostninger og høje hastigheder - SureColor SC-T-serien af storformatprintere er det ideelle valg for teknikere. Udskriv detaljerede og nøjagtige tegninger, visualiseringer, diagrammer, arbejdstegninger og meget mere. Printhoveder med lang levetid og mindre hyppige patronskift betyder, at du selv styrer kvaliteten af dine print og derved sparer tid og øger fortjenesten.

5 Mindre virksomheder Luk op for kreativiteten Hvad kan egentlig sige mere om din virksomhed end store, klare billeder af kunder, der nyder dine produkter eller tjenester - fra plakater over bannere til præsentationer og grafik? Storformatprint bringer dit brandimage op på et niveau, der er højere, end du kunne forestille dig, så din virksomhed skiller sig ud fra mængden og brillerer. Uddannelse Inspirer unge Skoler, læreanstalter og universiteter har mange gange brug for den nyeste teknologi til at tilskynde og inspirere den næste generation. Imponer både elever og lærere ved at generere flotte, printede materialer til undervisningslokalerne og print markedsføringsmaterialer til skolearrangementer internt. Reprografi Imponerende kvalitet, der begejstrer kunderne SureColor SC-T-serien af printere integreres ubesværet i arbejdsgangen vha. vores nemme udskrivningsprogram eller med det valgfrie modul Adobe PostScript 3 (til de dyrere modeller), der understøtter PDF-, JPEGog Tiff-format. Seriens printere kan også printe fra CAD-filer og en lang række DTP-programmer og designsoftwarepakker. Ejendomsmæglere Skil dig ud fra mængden Med en storformatprinter kan du udskrive dine egne skilte, reklametavler, stilladsbannere, tegninger, vindueslabels og vægkort - alt det, du har brug for til at promovere din virksomhed og opnå de bedste resultater for dine kunder. Byggesektoren Kontrol med omkostningerne og større fleksibilitet Imponer dine kunder og partnere, når du præsenterer storformatdokumenter og planer med suveræn billedklarhed, kvalitet og detaljer. Lav hurtigt og præcist indendørsskilte, bygningsindpakninger, stilladsdækning og store netbannere - internt og omkostningseffektivt. Med en storformatprinter bliver det nemt at få CAD-tegninger og andre planvisualiseringer ned på papiret.

6 SureColor SC-T-serien af storformatprintere Professionelle resultater på ethvert niveau Alt, hvad du forventer af Epson kvalitet, innovation og høj ydeevne - i et pænt og kompakt design, der passer til selv de mindste arbejdsmiljøer. De lave samlede ejeromkostninger er ideelle for virksomhedsejere, der går fra at outsource deres storformatprint til at anvende interne faciliteter. Netværksbaseret Wi-Fitilslutning giver mulighed for at printe, uanset hvor du befinder dig, vha. en mobil enhed og kompatible apps. De nye SureColor SC-Tx100- og SC-Tx400-modeller har det mindste pladsbehov blandt alle vores storformatprintere, så de passer ind på selv de mest kompakte arbejdspladser. Nogle modeller leveres også med brugervenlig, intuitiv betjening og simpel blækudskiftning. Med højhastighedsinkjetprint i storformat, hastigheder fra 22 sekunder for en A1-side og nul kvalitetsforringelse takket være UltraChrome XD2-blæk vil du virkelig blive overrasket over resultaterne. SureColor SC-T3100, T3100N, T5100 og T5100N Bord- eller gulvplacerede basisprintere til storformatprint med vores allermindste pladsbehov og lige overflader til rum, hvor der skal spares mest muligt plads. Lav detaljeret storformatprint i professionel kvalitet hver dag, eller kun når du lejlighedsvist har brug for det. Blækpatronerne fås i flere størrelser, så du kan styre både omkostninger og produktivitet: 50 ml eller 80 ml sort og 26 ml eller 50 ml farve. SureColor SC-T3400, T3400N og T5400 Bord- eller gulvplacerede basisprintere til storformatprint, der kræver minimal plads og opsætning. Et interface, der er intuitivt og tilgængeligt. Udskriv imponerende sider gang på gang uden tab af farver eller detaljer. Udvid produktiviteten med et udvalg af blækpatronstørrelser: 110 ml og 350 ml sort eller farve.

7

8 Printere, der er skræddersyede til dine behov En storformatprinter til enhver arbejdsplads Bring dine kreationer til live med en printer fra SureColor SC-Tx200 - fra plakater og bannere over vægkunst, indendørs- eller korttidsudendørsskiltning til forskellige arbejdstegninger. Der kan vælges mellem 24", 36" og 44", og alle printerne har vores PrecisionCore TFP-printhoved med garanteret lang levetid. UltraChrome XD-blæk leverer holdbare print, der er udtværingsfri og vandafvisende. Alle modeller leveres desuden med 1 GB RAM for hurtig billedbehandling, og vi tilbyder en ekstra harddisk på 320 GB til opgavecachelagring og tilbagekaldelse. SureColor SC-Tx200-serien omfatter: Multifunktionsmodeller med print-, kopi- og scanningsfunktionalitet Valgfri understøttelse af Adobe PostScript 3 med 2 x 1,6 GHz CPU, der giver dig mulighed for at printe flere formater, bl.a. filer med mange data - hurtigt og direkte Specifikke modeller i standard- eller dobbeltrullekonfiguration, der giver mulighed for automatisk ilægning af papir og skift mellem ruller Et udvalg af blækpatroner ml, 350 ml og 700 ml - sparer tid og udgifter SureColor SC-T " storformatprint i 4 farver hurtigt og præcist. Intuitiv forbindelse med mange forskellige grafik-, CAD- og GIS-programmer gør denne printer perfekt til travle produktionsmiljøer. Fås kun med standardkonfiguration (enkeltrulle). SureColor SC-T5200 og SC-T5200D 36" storformatprint i 4 farver. Vores bedste opløsning og billedkvalitet. Utroligt enkel at bruge for designfagfolk og nybegyndere. Mulighed for at synkronisere direkte med et bredt udvalg af CAD-programmer og førende designprogrammer - perfekt til det alsidige og tværfaglige designkontor. Fås med en standardkonfiguration eller med dobbeltrulle.

9 SureColor SC-T5200 MFP og SC-T5200D MFP 36" storformatprint i 4 farver med integreret skærm til scanning, kopiering og deling. Lav skarpe og nøjagtige print omkostningseffektivt. Fås med en standardkonfiguration eller med dobbeltrulle. SureColor SC-T7200 og T7200D 44" højhastighedsstorformatprint i 4 farver, der kombinerer ydeevne, kvalitet og værdi for pengene. Sørger for maksimal produktivitet og fleksibilitet, hvilket er ideelt til CAD-reprografi, uddannelse og print af POS-plakater. En uovertruffen kombination af præcision og hastighed. Fås med en standardkonfiguration eller med dobbeltrulle. SureColor SC-T7200 MFP og SC-T7200D MFP 44" højhastighedsstorformatprint i 4 farver med integreret skærm til scanning, kopiering og deling. Kopiér et A1-dokument på kun 39 sekunder og udskriv et A1-dokument på 28 sekunder. Dokumenter og fotos scannes med optisk opløsning på 600 dpi til tydelige kopier i både farve og sort-hvid. Fås med en standardkonfiguration eller med dobbeltrulle.

10 Produktspecifikationer 24"-printere Model SC-T3100(N) SC-T3400(N) SC-T3200 Blæksæt 4 farver 4 farver 5 farver Blæk Blækfarve CMY, Mk CMY, Mk CMY, Pk, Mk I/C-volumen (ml) Bk: 50/80 Cl: 26/50 110/ /350/700 Hastighed Gennemstrømning (sek.) Betjeningspanel Berøringsskærm på 4,3" Berøringsskærm på 4,3" Farveskærm på 2,7" Maks. diameter (mm) Ø110 Ø170 Ø150 Papirrør 2" 2"/3" 2"/3" Medier Maks. medietykkelse (mm) Rulle: 0,21 Ark: 0,27 Rulle: 0,3 Ark: 0,3 Rulle: 0,5 Ark: 0,8 Skilte: 1,5 Plakattavler Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ja Kantløs print Ikke tilgængelig Ja Ja ASF Ja (A3) Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Tilslutning I/F USB/LAN/Wi-Fi USB/LAN/Wi-Fi USB/LAN USB Direct Ikke tilgængelig Ja Ikke tilgængelig Printsprog HP-GL/2 Ja Ja Ja HDD/HW RIP Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig HW RIP (valgfrit) HDD (valgfrit, 320 GB) Strømforbrug (w) (print/standby/slukket) 28/8/0,2 34/13/0,25 52/3/0,5 Størrelse (mm) B x D x H Med støtteben 970 x 696 x x 750 x x 762 x Uden støtteben 970 x 505 x x 668 x x 691 x 613 Vægt (kg) Med støtteben Uden støtteben Tilstand: CAD-udkast/medie: Almindeligt A1-papir

11 36"-printere 44"-printere SC-T5100(N) SC-T5400 SC-T5200(D)(MFP) SC-T7200(D)(MFP) 4 farver 4 farver 5 farver 5 farver CMY, Mk CMY, Mk CMY, Pk, Mk CMY, Pk, Mk Bk: 50/80 Cl: 26/50 110/ /350/ /350/ Berøringsskærm på 4,3" Berøringsskærm på 4,3" Farveskærm på 2,7" Farveskærm på 2,7" Ø110 Ø170 Ø150 Ø150 2" 2"/3" 2"/3" 2"/3" Rulle: 0,21 Ark: 0,27 Rulle: 0,3 Ark: 0,3 Rulle: 0,5 Ark: 0,8 Skilte: 1,5 Rulle: 0,5 Ark: 0,8 Skilte: 1,5 Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ja Ja Ikke tilgængelig Ja Ja Ja Ja (A3) Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig USB/LAN/Wi-Fi USB/LAN/Wi-Fi USB/LAN USB/LAN Ikke tilgængelig Ja Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ja Ja Ja Ja Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig HW RIP (valgfrit) HDD (valgfrit, 320 GB) HW RIP (valgfrit) HDD (valgfrit, 320 GB) 28/8/0,2 38/13/0,25 60/3/0,5 60/3/0, x 696 x x 750 x x 762 x x 762 x x 505 x 230 Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig

12 SureColor SC-T3100(N) og SC-T5100(N) Blæk- og forbrugsartikler Muligheder UltraChrome XD2 cyan 26 ml C13T40C240 T3100-støtteben på 24" C12C UltraChrome XD2 gul 26 ml C13T40C440 T5100-støtteben på 36" C12C UltraChrome XD2 magenta 26 ml C13T40C340 Rullespindel på 24" C12C UltraChrome XD2 sort 50 ml C13T40C140 Rullespindel på 36" C12C UltraChrome XD2 cyan 50 ml C13T40D240 Reservekniv til automatisk skæring C13S UltraChrome XD2 magenta 50 ml C13T40D340 UltraChrome XD2 gul 50ml C13T40D440 UltraChrome XD2 sort 80 ml C13T40D140 Vedligeholdelsesboks C13S SureColor SC-T3400(N) og SC-T5400 Blæk- og forbrugsartikler Muligheder UltraChrome XD2 cyan 110 ml C13T41R240 Rullespindel på 24" C12C UltraChrome XD2 gul 110 ml C13T41R440 Rullespindel på 36" C12C UltraChrome XD2 magenta 110 ml C13T41R340 Reservekniv til automatisk skæring C13S UltraChrome XD2 sort 110 ml C13T41R540 Kantløs udskiftningsplade C13S UltraChrome XD2 cyan 350 ml C13T41F240 UltraChrome XD2 magenta 350 ml C13T41F340 UltraChrome XD2 gul 350ml C13T41F440 UltraChrome XD2 sort 350 ml C13T41F540 Vedligeholdelsesboks C13T SureColor SC-T3200, SC-T5200(D) (MFP) og SC-T7200(D) (MFP) Blæk- og forbrugsartikler Muligheder UltraChrome XD fotosort 110 ml UltraChrome XD cyan 110 ml UltraChrome XD magenta 110 ml UltraChrome XD gul 110 ml UltraChrome XD mat sort 110 ml UltraChrome XD fotosort 350 ml UltraChrome XD cyan 350 ml C13T C13T C13T C13T C13T C13T C13T Ekspansionsenhed til Adobe PostScript 3 Harddiskdrev (HDD) på 320 GB MFP-scanner på 36" MFP-scanner på 36" MFP-scanner på 44" Adapter til rullemedier C12C C12C C12C C12C C12C C12C UltraChrome XD magenta 350 ml UltraChrome XD gul 350 ml C13T C13T Kassens indhold UltraChrome XD mat sort 350 ml UltraChrome XD fotosort 700 ml UltraChrome XD cyan 700 ml UltraChrome XD magenta 700 ml UltraChrome XD gul 700 ml C13T C13T C13T C13T C13T Driver og hjælpeprogrammer (CD) Brugsanvisning (CD) Opsætningsvejledning Hovedenhed UltraChrome XD mat sort 700 ml C13T Strømkabel Vedligeholdelsesboks C13T Separate blækpatroner Få flere oplysninger på A5896_1DA-DK_06/18 Epson Danmark Tlf.: Teknisk hotline: Salgshotline: Epson Danmark Transformervej Søborg Danmark Varemærker og registrerede varemærker tilhører Seiko Epson Corporation eller deres respektive ejere. Produktoplysninger kan ændres uden varsel.

INNOVER, OPRET, UDSKRIV

INNOVER, OPRET, UDSKRIV SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24", 36" og 44" produktionsprintere INNOVER, OPRET, UDSKRIV CAD-tegninger Reprografier POS-bannere FREMSTILLET TIL PRINT T e k n o l o g i DESIGNET TIL DIT NÆSTE

Læs mere

Printere i EcoTank-serien SIG FARVEL TIL PATRONER - INDEHOLDER BLÆK TIL 2 ÅR 1

Printere i EcoTank-serien SIG FARVEL TIL PATRONER - INDEHOLDER BLÆK TIL 2 ÅR 1 Printere i EcoTank-serien SIG FARVEL TIL PATRONER - INDEHOLDER BLÆK TIL 2 ÅR 1 SIG FARVEL TIL PATRONER Epson genopfyldelige EcoTank-printere leverer fantastisk kvalitet, problemfri udskrivning til ultralav

Læs mere

Udskrivning uden blækpatroner

Udskrivning uden blækpatroner EcoTank-printersortiment Udskrivning uden blækpatroner Spar 90 % på udgiften til blæk 1 30 millioner globalt solgte EcoTank-printere 4 Vi har ændret udskrivning i hjemmet for evigt Med vores innovative

Læs mere

SureColor SC-F2100-printer, der udskriver direkte på beklædning. Enestående kvalitet hver gang

SureColor SC-F2100-printer, der udskriver direkte på beklædning. Enestående kvalitet hver gang SureColor SC-F2100-printer, der udskriver direkte på beklædning Enestående kvalitet hver gang Vores innovation styrer din kreativitet Hvis du leder efter en DTG-printer (Direct to Garment), der tilbyder

Læs mere

SureColor SC-F2000. Forskellen ligger i teknikken

SureColor SC-F2000. Forskellen ligger i teknikken SureColor SC-F2000 Forskellen ligger i teknikken Udvid din forretning med økonomisk udskrivning i høj kvalitet SC-F2000 hjælper alt lige fra små detailhandlere over nye virksomheder til erfarne kopieringsbutikker

Læs mere

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknologi Blækteknologi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Udskrivningsmetode

Læs mere

SureColor SC-F-serien af farvesublimeringsprintere HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH

SureColor SC-F-serien af farvesublimeringsprintere HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH SureColor SC-F-serien af farvesublimeringsprintere HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH DEN KOMPLETTE UDSKRIVNINGSLØSNING TIL TEKSTIL Fra hardware og blæk til medier og software kombinerer SureColor SC-Fserien

Læs mere

Digital SurePress L-6034VW mærkatpresse ENSARTET FARVE ENESTÅENDE FINISH

Digital SurePress L-6034VW mærkatpresse ENSARTET FARVE ENESTÅENDE FINISH Digital SurePress L-6034VW mærkatpresse ENSARTET FARVE ENESTÅENDE FINISH SKAB NYE FORRETNINGSMULIGHEDER Den digitale SurePress L-6034-inkjetmærkatpresse gør mindre kvalitetsudskriftsjob lettere og mere

Læs mere

Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET

Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET BLIV DIGITAL OG FÅ BEDRE BUNDLINJE Den digitale SurePress L-4033-inkjetmærkatpresse gør mindre kvalitetsudskriftsjob lettere

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

SureColor SC-P800 OPLEV DET NYE SORT

SureColor SC-P800 OPLEV DET NYE SORT SureColor SC-P800 OPLEV DET NYE SORT TEKNISKE OPLYSNINGER ALSIDIGE MEDIEUDSKRIFTER SureColor SC-P800 er den første A2-printer nogensinde med en rullepapirenhed (ekstraudstyr). Den kan udskrive på en lang

Læs mere

EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON UDSKRIVNING EFTER BEHOV

EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON UDSKRIVNING EFTER BEHOV EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON UDSKRIVNING EFTER BEHOV 2 FEJLFRI FARVER Disse hurtige og fleksible printere på 24" og 44" betyder, at professionel udskrivning gør et endnu bedre indtryk

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG

UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG EFTERÅR 2008 UDVALGET AFEPSON KONTORLØSNINGER. HURTIGE,ALSIDIGE PRINTEREOGALL- IN-ONEPRINTERE, DERNEMTPASSER TILDITKONTOR UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE

Læs mere

SureColor P-seriens sortiment. Overlegen teknologi Exceptionel kvalitet

SureColor P-seriens sortiment. Overlegen teknologi Exceptionel kvalitet SureColor P-seriens sortiment Overlegen teknologi Exceptionel kvalitet Innovation og kvalitet, der giver forbløffende resultater Inden for fotografering, kunst, professionel udskrivning og prøvetryk er

Læs mere

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI BEDRE PRODUKTER TIL EN BEDRE FREMTID Vi forstår, at når det drejer sig om at vælge teknologi, så placerer virksomheder pålidelighed og miljøpåvirkning øverst på deres liste.

Læs mere

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR INTRODUKTION Side 9 Møder foregår ikke længere blot i et lokale. Denne vejledning til lynstart tager dig igennem de vigtigste funktioner,

Læs mere

Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN

Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN OMDAN PRÆSENTATIONER TIL SAMTALER, IDEER TIL KREATIONER OG EFFEKTIVITET TIL PRODUKTIVITET OPRET, SAMARBEJD OG DEL Folk husker mindre end

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE SureLab-serien FORESTIL DIG MULIGHEDERNE Giv kunderne noget ekstra Med SureLab-serien er forretningsmulighederne endeløse SL-D700 HØJ KVALITET OG ØKONOMISK Kompakt, økonomisk og fleksibel, kommerciel inkjetprinter

Læs mere

Store print til ethvert formål

Store print til ethvert formål LFP brochure Danish.qxd 20-6-2006 10:55 Page 1 LFP Printløsninger i stort format Store print til ethvert formål K O R R E K T U R C A D / G I S V I R K S O M H E D F I N E A R T F O T O S P L A K A T E

Læs mere

Epson Expression Home. Ultrakompakte inkjetprintere til hjemmebrug.

Epson Expression Home. Ultrakompakte inkjetprintere til hjemmebrug. Expression Home Epson Expression Home Ultrakompakte inkjetprintere til hjemmebrug. Expression Home Epsons mindste inkjetprintere nogensinde er designet til at passe ind i ethvert hjem. Den nye Epson Claria

Læs mere

Smarte og kompakte inkjetprintere

Smarte og kompakte inkjetprintere Smarte og kompakte inkjetprintere Kompakte alt-i-én inkjetprintere med forskellige tilslutningsmuligheder og praktisk papirhåndtering. PRINT KOPI SCAN FAX WIRELESS TRÅDLØS www.brother.dk Store ting kommer

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

For travle multi-taskere

For travle multi-taskere For travle multi-taskere Som dig og dine kolleger PRINT KOPI SCAN FAX WIRELESS TRÅDLØS www.brother.dk Det har aldrig været lettere at vælge printer til din virksomhed Få arbejdsgangen på kontoret til at

Læs mere

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG projicér op til: flere brugere kan kommentere print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER INTEGRERET, INTERAKTIVT MØDELOKALESYSTEM Projicer billeder i kæmpeformat

Læs mere

HP LaserJet Pro CM1415-serien af multifunktionsfarveprintere

HP LaserJet Pro CM1415-serien af multifunktionsfarveprintere Fordele Brug en farveberøringsskærm til at udskrive, kopiere, scanne i farver og faxe. Slut denne MFP til et trådløst eller kabelbaseret netværk, og giv dit kontor udskrifter i høj kvalitet med levende

Læs mere

Alt hvad du behøver til 3 års print i én pakke

Alt hvad du behøver til 3 års print i én pakke Alt hvad du behøver til 3 års print i én pakke www.brother.dk Alt hvad du behøver til 3 års print* i én pakke. Hos Brother har vi researchet, og konklusionen er at det, som brugerne finder mest generende,

Læs mere

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP Kopimaskine Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Opnå hurtigt output med denne nye digitale inkjetmultifunktionsprinter, som sætter nye

Læs mere

Production Systems Group Wide Format Solutions Brochure. Xerox bredformatløsninger Bedre måder at udnytte de store muligheder på

Production Systems Group Wide Format Solutions Brochure. Xerox bredformatløsninger Bedre måder at udnytte de store muligheder på Production Systems Group Wide Format Solutions Brochure Xerox bredformatløsninger Bedre måder at udnytte de store muligheder på Det er blevet tid til at udvide horisonten for jeres virksomhed Der er en

Læs mere

Funktioner og specifikationer

Funktioner og specifikationer Funktioner og specifikationer DCP-L3550CDW trådløs LED-farveprinter alt-i-én Generelt Printertype Farve Funktioner Udskriv, Kopier og scan Display Farveberøringsskærm Displaystørrelse 9,3 cm farve touchscreen

Læs mere

S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV

S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV Muligheder, du ikke forventer Brother Fleksibel hardware og let tilpasselig software Brothers professionelle serie af s/h-laserprintere er udviklet til

Læs mere

SKI PRINT&MFP. samt Follow-me software. Delaftale 1. SKI PRINT & KOPI 2019 Side 1 af 9

SKI PRINT&MFP. samt Follow-me software. Delaftale 1. SKI PRINT & KOPI 2019 Side 1 af 9 SKI 50.10 PRINT&MFP samt Follow-me software Delaftale 1 2019 SKI PRINT & KOPI 2019 Side 1 af 9 SKI 50.10 du er på og hvad går aftalen ud på Den nye SKI Print og MFP-aftale indeholder 22 forskellige print

Læs mere

Gør dine billeder livagtige og smukke

Gør dine billeder livagtige og smukke W6200 fld Danish OK.qxd 23-2-2004 11:30 Pagina 3 W6200P farveprinter i storformat Gør dine billeder livagtige og smukke OFFICIEL PARTNER W6200 fld Danish OK.qxd 23-2-2004 11:30 Pagina 4 Høj kvalitet og

Læs mere

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 Business Smart GARANTI Få 3 års garanti med on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

Forvent Mere. Lydsvag, hurtig og pålidelig exceptionelt sort/hvidt laserprint. PRINT KOPI SCAN FAX TRÅDLØS

Forvent Mere. Lydsvag, hurtig og pålidelig exceptionelt sort/hvidt laserprint.   PRINT KOPI SCAN FAX TRÅDLØS Forvent Mere Lydsvag, hurtig og pålidelig exceptionelt sort/hvidt laserprint. PRINT KOPI SCAN FAX TRÅDLØS www.brother.dk Hos Brother forstår vi, at hvert minut tæller, både hjemme og på jobbet. Driftssikkerhed

Læs mere

Home Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0. Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service

Home Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0. Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service Home Smart GARANTI Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

Power to your next step

Power to your next step Power to your next step PIXMAprintere til kontoret you can Canon PIXMAprintere skabt til din forretning Canon PIXMA-printere tilbyder en komplet og praktisk løsning. Det elegante design og de mange intelligente

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER TIL ARBEJDSGRUPPEN

PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER TIL ARBEJDSGRUPPEN HL-L8250CDN / L8350CDW / L9200CDWT INTEGREREDE PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER TIL ARBEJDSGRUPPEN 315-025 BROTHERS NYE PROFESSIONELLE LASERSERIE INTEGREREDE PRINTLØSNINGER TIL VIRKSOMHEDEN Den nye professionelle

Læs mere

PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER

PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER HL-L9200CDWT / HL-L9300CDWTT / MFC-L9550CDWT INTEGREREDE PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER C ECOL A DI R L BE NO TIL ARBEJDSGRUPPEN 30 150025 BROTHERS NYE PROFESSIONELLE LASERSERIE INTEGREREDE PRINTLØSNINGER

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5320DW

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5320DW Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5320DW Generelt Printertype Farve Funktioner Kopier og scan, Fax Display Farveberøringsskærm Displaystørrelse 6.8 cm farvetouchscreen Maks. papirstørrelse A3

Læs mere

Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018

Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018 Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018 Forening: CVR. nr.: Esbjergspillene 18091283 Kontaktpersonens navn, telefonnr. og mail: Pia Foldberg, 28250500, esbjergspillene@gmail.com Hvad søges der til:

Læs mere

HP Officejet Pro 8218 Blækprinter

HP Officejet Pro 8218 Blækprinter HP Officejet Pro 8218 Blækprinter Description HP Officejet Pro 8218 - Printer - color - Duplex - ink-jet - A4-1200 x 1200 dpi - up to 20 ppm (mono) / up to 16 ppm (color) - capacity: 500 sheets - USB 2.0,

Læs mere

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer Color LaserJet Pro MFP M278-M281 Vejledning til tekniske specifikationer Copyright og licens Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Reproduktion, tilpasning eller oversættelse er, uden forudgående

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Projektorer til hjemmeunderholdning. Oplev handlingen

Projektorer til hjemmeunderholdning. Oplev handlingen Projektorer til hjemmeunderholdning Oplev handlingen Hjemmeunderholdning Model EB-S05 Standardopløsning SVGA (800 x 600) Oprindeligt formatforhold 4:3 Output for farvet lys (lumen) 3.200 Kontrastforhold

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 og SC-P9000 UDSKRIV I ÆGTE FARVER

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 og SC-P9000 UDSKRIV I ÆGTE FARVER SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 og SC-P9000 UDSKRIV I ÆGTE FARVER STANDARDEN FOR PROFESSIONEL UDSKRIVNING Epson stræber altid efter at opnå de bedst mulige resultater, som professionelle printere

Læs mere

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J4620DW

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J4620DW Funktioner og specifikationer Brother MFC-J4620DW Generelt Printertype Farve Funktioner Kopier og scan, Fax Display Farveberøringsskærm Displaystørrelse 9,3 cm farvetouchscreen Maks. papirstørrelse A3

Læs mere

Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM?

Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM? Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM? HVAD SKAL DU SE EFTER I EN SKÆRM? Denne vejledning undersøger betydningen af skærmstørrelse, økonomi og billedkvalitet for at hjælpe dig med at finde det

Læs mere

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5620DW - alt-i-én farveinkjetprinter med fax

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5620DW - alt-i-én farveinkjetprinter med fax Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5620DW - alt-i-én farveinkjetprinter med fax Generelt Printertype Farve Funktioner Kopier og scan, Fax Display Farveberøringsskærm Displaystørrelse 9,3 cm farvetouchscreen

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk 3D print i plast fra idé til produktionsklart design www.vink.dk Enhver virksomhed med CADdesignere burde have en Blueprinter Designet, udviklet og produceret i Danmark Blueprinter er en kontor-, bruger-

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE * Standard adresselabels (29 mm x 90 mm) Kablet netkort (10/100 Base-TX) Seriel (RS-232C 9-pin D-sub) Seriel (RS-232C 9-pin D-sub) Interface(s) U1, 2.0 eller 3.0 protokol U1, 2.0 eller 3.0 protokol Automatisk

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

www.brother.dk QL-labelguide

www.brother.dk QL-labelguide www.brother.dk QL-labelguide Indhold. Hjemmekontor. Kontor. Lager og postcentre. Medicin og laboratorium. Detail og fødevareindustri. Uddannelse. Jura og økonomi. Gæster og eventmanagement. DK-etiket og

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

HP LaserJet 300/400-multifunktionsfarveprinterserien

HP LaserJet 300/400-multifunktionsfarveprinterserien Fordele Print, kopier, fax og scan med internetopkoblede funktioner på en enhed, som er designet til at levere effektivitet for arbejdsgruppen og ovelegen printkvalitet. Print hvor som helst med HP eprint

Læs mere

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION Toshiba-FUNKTION TILBAGE TIL SKOLEN TILBAGE TIL SKOLEN KØBERVEJLEDNING Uanset om der er tale om en studerende, en lærer eller en skole, der skal købe udstyr til et klasselokale, tilbyder Toshiba et stort

Læs mere

Personlige kopimaskiner 2005/2006

Personlige kopimaskiner 2005/2006 Personlige kopimaskiner 2005/2006 Symbolforklaring Digitale personlige kopimaskiner AXIS NETVÆRKSPRINTADAPTER Giver mulighed for at sætte en printer i netværk, så den kan benyttes af flere brugere. ENERGY

Læs mere

WELDING INTRODUCTION

WELDING INTRODUCTION WELDING INTRODUCTION 1 DANROBOTICS din partner i robotløsninger Med os ved din side får du en troværdig samarbejdspartner med stor faglig ekspertise og knowhow. Vi har integreret robotter i alle brancher

Læs mere

Små og kraftfulde scannere

Små og kraftfulde scannere Små og kraftfulde scannere Kompakte dokumentscannere SCAN WIRELESS TRÅDLØS www.brother.dk Praktisk dokumentscanning Gør hverdagens scanneopgaver nemmere med en kompakt dokumentscanner. Papirdokumenter

Læs mere

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs.

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. Oplev den seneste generation af kraftfulde HP workstations med NVIDIA grafik. Case Study Mercedes slipper kreativiteten løs med NVIDIA og HP NVIDIA og HP har

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY BOOST DIN TOUCHSKÆRMSOPLEVELSE MED PRAKTISK TILBEHØR ØGET ELEV- OG UNDERVISERDELTAGELSE Vil du tage samarbejde til næste niveau? CTOUCH stiller et bredt

Læs mere

Funktioner og specifikationer Brother MFC-L8650CDW

Funktioner og specifikationer Brother MFC-L8650CDW Funktioner og specifikationer Brother MFC-L8650CDW Alt-i-én farvelaserprinter med høj hastighed Generelt Printertype Farve Funktioner Kopier og scan, Fax Displaystørrelse 9,3 cm farvetouchscreen. Laserklassifikation

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk

Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk INDLEDNING BYGGET TIL AT HOLDE Virksomheder har brug for printere, de kan stole på. Derfor består den

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DTNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 850 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

VI INTRODUCERER L5000-SERIEN

VI INTRODUCERER L5000-SERIEN VI INTRODUCERER L5000-SERIEN Den pålidelige partner til kontoret. L5000-serien er designet til arbejdsgrupper med behov for hurtige, fleksible printere. www.brother.dk YDEEVNE OG SIKKERHED UDVIKLET TIL

Læs mere

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Detaljerede specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour vist med dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører og ekstra modul med to magasiner. OUTPUTHASTIGHED CopyCentre TM C32 Colour Digital

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DNF Laser

Epson AcuLaser CX37DNF Laser Epson AcuLaser CX37DNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 350 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T)

HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T) HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T) DENNE PROFESSIONELLE S/H-LASERSERIE TILBYDER LYNHURTIGE UDSKRIFTER OG STOR PÅLIDELIGHED. DE STÆRKE MODELLER ER ALSIDIGE OG NEMME AT HÅNDTERE, SÅ ARBEJDSGANGEN

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Sikker Drift - Inventio.IT

Sikker Drift - Inventio.IT Sikker Drift Ret fokus på din virksomheds kerneforretning, og anvend ProActive Klienten, der er udviklet af Inventio.IT ProActive Klienten sikrer din virksomheds IT, da systemet automatisk sender oplysninger

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

FLERE FORDELE. Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon. Services

FLERE FORDELE. Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon. Services FLERE FORDELE Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon Services Semler Services indgår samarbejdsaftale med Canon Canon imagerunner ADVANCE C5250i Specifikationer: Hastighed: 51 sider pr. minut

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

Vejledning til farvekvalitet

Vejledning til farvekvalitet Side 1 af 6 Vejledning til farvekvalitet Vejledningen til farvekvalitet beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput. Menuen Kvalitet Menupunkt Udskriftstilstand Farve

Læs mere

Vil du gerne kombinere opmærkning og fremskridt Med PrintJet ADVANCED får du systematiseret din opmærkning Let s connect.

Vil du gerne kombinere opmærkning og fremskridt Med PrintJet ADVANCED får du systematiseret din opmærkning Let s connect. Vil du gerne kombinere opmærkning og fremskridt Med PrintJet ADVANCED får du systematiseret din opmærkning Let s connect. Industrielt opmærkningssystem Systematisk opmærkning for optimerede arbejdsgange

Læs mere

HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN

HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN DENNE S/H-LASERSERIE TILBYDER LYNHURTIGE UDSKRIFTER OG STOR PÅLIDELIGHED. MODELLERNE ER ALSIDIGE OG NEMME AT HÅNDTERE, SÅ ARBEJDSGANGEN STRØMLINES OG PRODUKTIVITETEN

Læs mere

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5720DW

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5720DW Funktioner og specifikationer Brother MFC-J5720DW Generelt Printertype Farve Funktioner Kopier og scan, Fax Display Farveberøringsskærm Displaystørrelse 9,3 cm farvetouchscreen Maks. papirstørrelse A3

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet?

Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet? Indledning Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet? Sidekapaciteten angiver det anslåede antal sider, der kan udskrives med en bestemt tonerpatron. Tidligere har producenterne af

Læs mere

-års garanti. med on-site SWAP-service. iprint&scan PRODUKTIVE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED FÅ PRINT 3.0-FORDELEN

-års garanti. med on-site SWAP-service. iprint&scan PRODUKTIVE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED FÅ PRINT 3.0-FORDELEN 315-025 iprint&scan -års garanti med on-site SWAP-service PRODUKTIVE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED FÅ PRINT 3.0-FORDELEN A3 VI INTRODUCERER PRODUKTIVE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED Print 3.0 tilbyder mere

Læs mere

Taler Titel. Tablet og laptop i én

Taler Titel. Tablet og laptop i én Taler Titel Tablet og laptop i én Enhedsdilemmaet Jeg vil gerne have en tablet Jeg skal bruge en bærbar pc En serie af enheder, der gør folk mere effektive Optimale brugeroplevelser Klar til virksomhedsbrug

Læs mere

HP Officejet 7110 Wide Format eprinter Blækprinter

HP Officejet 7110 Wide Format eprinter Blækprinter HP Officejet 7110 Wide Format eprinter Blækprinter Description HP Officejet 7110 Wide Format eprinter - Printer - color - ink-jet - A3-600 x 1200 dpi - up to 33 ppm (mono) / up to 29 ppm (color) - capacity:

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE * Baseret på standard adresselabels ** Se nyeste information om understøttede styresystemer på http://solutions.brother.com Andet Cd-rom-drev til installation Grafik SVGA med high colour eller bedre Interface

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering Den nye ultimail ultimail giver det store overblik! Det store og læsevenlige display gør det nemt at overskue

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere