KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL"

Transkript

1 KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Marts April Maj 2015

2 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk Hjemmeside: Facebook/ Aastedskærumkvissel MENIGHEDSRÅD Aasted Kvissel Formand Torben Christensen Kvisselvej 110, Kvissel Tlf.: KIRKENYT Næste nummer udkommer : Juni 2015 Deadline for materiale: 8. maj 2015 FORSIDEFOTO: Foto: Elsebeth Jensen SOGNEPRÆST Erik Colding Thaysen Aasted præstegård Lendumvej 65, Aasted 9900 Frederikshavn Tlf ect@km.dk Man er velkommen til at henvende sig i præstegården alle hverdage. FØDSEL anmeldes inden 14 dage til præsten Fødselsanmeldelse og forældrenes dåbsattest og vielsesattest medbringes. DÅB aftales i god tid med sognepræsten. Barnets navn og mindst 2 faddere oplyses. VIELSE aftales med præsten. Prøvelsesattest skaffes fra borgerservice på Rådhuset. DØDSFALD anmeldes inden 2 hverdage til sognepræsten. Dødsanmeldelse og afdødes attester medbringes. BEGRAVELSE/BISÆTTELSE Tidspunkt aftales med sognepræsten BESØG AF PRÆSTEN Sognepræsten står naturligvis altid til rådighed, hvis der ønskes besøg, uanset om det er i hjemmet, på plejehjem, hospice eller sygehus. Samtaler af enhver art kan aftales og hjemmealtergang er mulig. Aftale kan træffes ved henvendelse til sognepræsten. KIRKEGÅRDENE AASTED, SKÆRUM OG KVISSEL KIRKER Kontakt: Hverdage kl GRAVER Kim Rasmussen Tlf.: aa-kk@live.dk KIRKEFUNKTIONÆRER ALLE 3 KIRKER ORGANIST Knud-Erik Thrane Rømøvej Frederikshavn Tlf.: thrane@events.dk. KIRKESANGER Signe Højmark Falkevej 10B, Lendum 9870 Sindal. Tlf.: signehoejmark@hotmail.com Mandag er fridag for præsten og alle kirkelige medarbejdere.

3 3 SET OG SKET Ny klokke i Skærum Skærum Kirke har fået ny klokke i anledning af, at kirken overgår fra manuel ringning til automatisk ringning. Den gamle klokke, som angiveligt har hængt ved Skærum kirke siden kirkens opførelse stammer helt tilbage til 1200 tallet. Her har den hængt lige siden og sandsynligvis også haft en anden klokke ved siden af, som dog blev fjernet og støbt om til kanoner i 1500 tallet. Af den type klokke og alder, findes der kun 4 lignende i Danmark, så det er en sjældenhed vi har her ved kirken. Den gamle klokke har været repareret engang, reparationen kan ses på klokken. Da den gamle klokke er så gammel, kan den ikke tåle automatisk ringning, så derfor ansøgte menighedsrådet om penge til en ny klokke fra forskellige fonde, og A.P. Møller fonden gav kr , -til en ny klokke, som sammen med opsparing på kirkens budget gjorde det muligt at købe en ny klokke. Den nye klokke er støbt i Holland, og har en meget smuk lyd. Begge klokker hænger sammen i klokkestablen, så den gamle klokke kan stadig bruges ved særlige lejligheder. (Af: Bo Storm) Kyndelmisse i Skærum kirke Af: Alice Schneider /Skråen Skærum kirke har fået en ny klokke, og det blev fejret ved Kyndelmissegudstjenesten den 1. februar Menighedsrådet havde arrangeret fakkeltog, som udgik fra parkeringspladsen i Skærum. Vejret var pragtfuldt med sneen dalende lige så fint og stille ned. Og buske og træer var fint pudrede med nyfalden sne Der var mødt voksne og børn op, og efter en kort introduktion af næstformand i menighedsrådet Bo Storm, blev samtlige fakler tændt. Fakkeltoget var et meget flot syn. Det gik hele vejen fra parkeringspladsen over Fliesbjerg Bakke og ned til Kirken. Skærum Kirke er en af de ældste og smukkeste kirker i Danmark. Den er fra Udenfor kirken hørte vi først den nye klokke senere den gamle, og så blev der samspil. Det var bare herligt at høre. Inde i Kirken blev der indledt med solosang af Cecilie Sørensen You light up my life (dejlig sangstemme) akkompagneret af organist Knud-Erik Thrane. Åsted Ungdomskor og Flade kirkekor sang under ledelse af Knud-Erik Thrane. Der var mødt 125 personer op i alt. Derefter sagde vi trosbekendelsen sammen med Pastor Erik Colding Thaysen. Så blev der sunget Her vil ties, her vil bies. Senere mange flere gode salmer. Tekstlæsning blev det også til af sognepræst Erik Colding Thaysen, som læste tekster over samtlige årets 12 måneder samtidig tændte Cecilie Sørensen - et levende lys for hver måned. Det var dejligt at høre/se på. Fadervor - som hører til ved samtlige Gudstjenester - blev også fremsagt i kor. Heller ikke velsignelsen manglede. Efter postludium blev der budt på både hvidvin, juice og kransekage. Et meget, meget flot arrangement, som vi vil huske og glædes ved i rigtig mange år fremover.

4 4 PRÆSTENS SIDE Her er ingen fortravlede hospitalsstuer med ustandselige afbrydelser, urolige patienter i nabosengen og ringe mulighed for at få taget ordentlig afsked med ens pårørende og få sagt de svære ting, der skal siges. Her er varme, respekt og omsorg omkring hver enkelt patient. Som pårørende mærker man livskvaliteten og bærer den med sig. En hyldest til Hospice Vendsyssel. Vi træder inden for på Hospice Vendsyssel og konfronteres med det dyrebare nu. Nærvær skaber ro og tryghed til bare at være og til at være fælles om at være og mærke den energi, der så flyder frit. Man mærker, at der ingen forskel er på levende og døende, fordi der opstår en følelse af at befinde sig det samme sted. I dette fællesskab er der en glæde og en kærlighed til nuet, som giver håb. Håb for lige netop dette øjeblik som bliver så værdifuldt og sanseligt. Intet er længere så vigtigt som netop lige nu. Og så er der dem, der gør alt dette muligt. Ildsjælene der brænder så smukt for de patienter, der er dem betroet. Personalet på Hospice alle personalegrupper og de søde frivillige, der er med til at skabe den gode atmosfære. I dødens nærvær er der et uudtømmeligt potentiale til at skabe glødende samvær og nærvær. Vore læger og sygeplejersker på Hospice Vendsyssel formår at skabe rammerne hvor man også kan være stille sammen i skærpet opmærksomhed omkring hvert øjebliks fylde. Lad os bringe en stille hyldest til Hospicepersonalet alle led, alle funktioner - med tak! Erik Colding Thaysen Hospicepræst Ind i denne sammenhæng ser vi mennesker der dør. Men den smukke følelse af nærvær, varme og samvær kan sindet bære videre. Livet er ikke et problem, der skal løses - nej, det er en tilstand, der skal erfares og håndteres. Og som pårørende til en Hospice-patient erfarer man mange ting man måske aldrig før har haft berøring med. F.eks. når et menneske ligger på sit yderste måske er det netop der, det menneske for alvor tør leve livet. For betrængte og udslidte pårørende virker Hospice s ro og fred som balsam for sjælen.

5 5 ARRANGEMENTER Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2014 Igen i år vil vi i vore 3 sogne være med til at støtte og være til gavn for verdens fattigste, som virkelig har brug for hjælp Tiden nærmer sig hastigt for Sogneindsamlingen 2015, og vi har brug for mange indsamlere. Så du har nu mulighed for at være med til at gøre en forskel. Indsamlingen foregår søndag den. 8 marts. Vi starter med en kort Morgensamling / andagt i Sognehuset i Ravnshøj kl Efter andagt drikker vi kaffe/kakao og spiser rundstykker, inden vi bliver sendt ud på vores tildelte ruter. Hvis ikke man synes det passer med at møde til samling, er man velkommen til at møde kl til kaffe mv. Har man specielle ønsker om bestemte ruter, vil vi gerne tilgodese dette, og vi vil sørge for transport, til de der har brug for det. Vi vil samle ind i så store dele af Skærum, Kvissel og Ravnshøj som muligt, og bliver vi indsamlere nok, tager vi så meget af oplandet vi kan nå. Efter et par timers motion og frisk luft og forhåbentlig mange penge i bøssen mødes vi igen i Sognehuset, hvor der bliver serveret varme pølser, medens sammentællingen finder sted. Mød op og vær med til at vi igen i år får et rigtig flot resultat. Du er meget velkommen til at melde dig som indsamler til en af undertegnede: Torben Christensen, Kvissel tlf mail: torben.christensen@kvissel.dk Hanne Nielsen, Skærum tlf mail: hanne.karoline.nielsen@gmail.com Karen Christensen, Åsted tlf mails: morkarens@gmail.com Tilmelding er ikke nødvendig, man er altid velkommen, hvis man bare møder op. Aasted - Kvissel og Skærum Menighedsråd. Syng foråret ind Onsdag d. 18. marts kl synges foråret ind i Sognehuset i Ravnshøj. Vi skal synge forårets glade sange og der vil blive serveret kaffe og kage. Organist Knud- Erik Thrane leder slagets gang og der vil blive sunget for af medlemmer fra Ådalens sangkor. 2. påskedag i Skærum kirke kl. Det er ved at være en tradition at 2. påskedag, som er afslutningen på påskens dramatiske beretninger, består af en smuk gudstjeneste, hvor Ådalens sangkor medvirker, og derefter af en gratis påskefrokost i Sognehuset i Ravnshøj, som menighedsrådene er værter for. Drikkevarer kan købes på stedet. Under frokosten vil der blive afholdt lotteri. Frederikshavn provsti oprettede for nogle år siden en provstikomité for folkekirkens mission. Denne komité arbejder bl.a. med projekter i U -landene. Arbejdet går bl.a. ud på at skaffe midler til uddannelse af præster i U landene. Overskuddet fra lotteriet går ubeskåret til dette arbejde. Jazzkoncert i Kvissel kirke Søndag d. 26. april kl er der koncert i Kvissel kirke med Jazzpiloterne. Orkestret består af en bundsolid rytmegruppe tilsat 3 blæsere, fra henholdsvis Arosia og Bourbon Street Jazzband. Stilen er swingende og velarrangeret glad jazz. En medrivende sceneoptræden, der mellem numrene, krydres med anekdoter og interne, kærlige drillerier, sikrer et godt tag i publikum.

6 6 GUDSTJENESTER Tirsdag d. 17. marts kl Sognehuset i Ravnshøj Ungdomsgudstjeneste for konfirmander og andre unge Onsdag d. 25. marts kl Kvissel kirke Månedsgudstjeneste, hvor vi varmer op til Påskedagene. Mandag d. 6. april kl. Skærum kirke 2. påskedag med deltagelse af Ådalens sangkor og efterfølgende frokost i Sognehuset (se side 5). Tirsdag d. 21. april kl Aasted kirke Månedsgudstjeneste med gæstetaler Borgmester Birgit Hansen. Konfirmander 2015 Konfirmation i Aasted kirke d. 1. Maj 2015 kl : Daniel Christensen Benjamin Hasle Laursen Nicklas Ræbild Kjemtrup Mads Nymark Christensen Jonas Boel Petersen Kris Bugtrup Frederiksen Sebastian Skjølstrup Christensen Nicolai Holm Thomsen Nicholas Hassing Rendeman Mads Bang Dall-Hansen Frederik Lunøe Stønbach Kenneth Louberg Hansen Jacob Kruse Jensen Morten Lauritsen Cecilie Køpke Houmann Sofie Lærke Nielsen Kit Lyng Thomsen Trine Jakobsen Nygaard Maya Nørgaard Pedersen Sara Urban Wagner Freja Ørnbøll Ø. Jørgensen Emma Knapp Frandsen Marie Vejen Cecilie Madsen Konfirmation i Kvissel kirke d. 3. Maj 2015 kl : Simon Haaber Ebbe Jacobsen Christoffer August Toft Graversen Martin Møller Ludvigsen Marcus Daniel Sønderby Gudstjenester på pensionistcentret i Ravnshøj Torsdag d. 26. marts kl Torsdag d. 30. april kl Torsdag d. 28. maj kl

7 7 MØDER MUSIK FILM Onsdag d. 18. marts kl Sognehuset i Ravnshøj Syng foråret ind Med organist Knud-Erik Thrane og medlemmer af Ådalens sangkor Forårskoncert Torsdag d. 21. maj kl I Aasted kirke Med Ådalens sangkor og Åsted ungdomskor. Kredsens bibelkursus i Ravnshøj sognehus: Tirsdag d. 3. marts kl Ved Finn Najbjerg, Vinderslev. Onsdag d. 4. marts kl Finn Najbjerg, Vinderslev. Mandag d. 9. marts kl Hyggeeftermiddag i Ravnshøj sognehus. Ved Flemming Høgh, Bindslev: Som feltpræst i Kirgisistan Torsdag d. 19. marts kl Bibeltime hos Knud Christensen. Mandag d. 23. marts kl Danmissionsmøde hos Stinna Jensen, Gærum. Mandag d. 13. april kl Hyggeeftermiddag i Ravnshøj Sognehus. Ved Tove Ingstrup, Strandby: Mother Teresa Mandag d. 20. april - onsdag d. 22. april Stævne på Vesterskovlejren i Brønden. Mandag d. 27. april Danmissionsmøde hos Jørgen Christensen. Torsdag d. 7. maj kl Kredsens forårsmøde i Frederikshavn. Ved Pastor N.J. Langdahl. Filmstudiekreds i præstegården Tirsdag den 31. marts kl : Legendernes tid. Tirsdag den 28. april kl : The Notebook Tirsdag d. 26. maj kl : Hvidstengruppen Se hjemmeside for mere beskrivelse. Mandag d. 11. maj kl Hyggeeftermiddag i Ravnshøj Sognehus. Ved Villy Pedersen, Brønderslev: Kirkens omsorgsarbejde for flygtninge i Lokalsamfundet Vi får besøg fra Strandby. Mandag d. 18. maj kl Danmissionsmøde hos Knud Christensen. Torsdag d. 25. maj kl Bibeltime hos Kirsten Skrubbeltrang, Åsted.

8 GUDSTJENESTER MARTS- MAJ marts 2. søndag i fasten 8. marts marts 3. søndag i fasten AASTED KIRKE KVISSEL KIRKE SKÆRUM KIRKE Andagt Sogneindsamling Bruce Steuer Folkekirkens nødhjælp I Sognehuset 15. marts Midfaste 17. marts marts Mariæ bebudelsesdag 25. marts Månedsgudstjeneste 29. marts Palmesøndag 2. april Skærtorsdag 3. april Langfredag 5. april Påskedag 6. april 2. påskedag 12. april 1. søndag efter Påske 19. april 2. søndag efter Påske 21. april Månedsgudstjeneste 26. april 3. søndag efter Påske 1. maj Store bededag 3. maj 4. søndag efter påske 10. maj 5. søndag efter Påske 17. maj 6. søndag efter Påske 24. maj Pinsedag 25. maj 2. pinsedag 31. maj Trinitatis søndag Ungdomsgudstjeneste I Sognehuset Ravnshøj Birgit Hansen Konfirmation Bruce Steuer Konfirmation 9.00 Bruce Steuer Ådalens sangkor Plantagen I Frederikshavn 9.00 Bruce Steuer

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Marts April Maj 2016 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. December Januar Februar 2014/15

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. December Januar Februar 2014/15 KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL December Januar Februar 2014/15 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk:

Læs mere

KIRKENYT FOLKEKIRKEN AASTED-SKÆRUM-KVISSEL MARTS APRIL MAJ

KIRKENYT FOLKEKIRKEN AASTED-SKÆRUM-KVISSEL MARTS APRIL MAJ KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL MARTS APRIL MAJ 2013 FOLKEKIRKEN 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Udgives 4 gange om året. Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout:

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL September Oktober November 2013 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk:

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. December Januar Februar 2015/16

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. December Januar Februar 2015/16 KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL December Januar Februar 2015/16 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Juni Juli August 2016 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk WEB: www.aastedkirke.dk

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Hjerm Vestre kirke Graver og kirketjener: Morten Gert Hansen Kirkevej 18, 7560 Hjerm tlf. 21 20 27 43 mail: hjermvkirkegaard@gmail.com Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 1-2016 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Provst Vagn Ove Høgild, Snerlevej 42, 7500 Holstebro Tlf.: 3025 3347/ mail: VOH@km.dk Graver Gerda Kvisgaard

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. Juni Juli August Tak for 30 dejlige år

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. Juni Juli August Tak for 30 dejlige år KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Juni Juli August 2018 Tak for 30 dejlige år 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Torben Christensen Arne Holmgaard Vibeke Guldsmed-Thomsen Tryk: Solografisk Hjemmeside

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang. For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang,

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang. For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang, ORØ KIRKEBLAD Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang, For ordet og for livet. En tid til eftertanke en tid til at takke:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL September Oktober November 2016 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk WEB:

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL September Oktober November 2014 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk:

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Fadervor vs. den store tabel

Fadervor vs. den store tabel 38. årgang Nr. 17 Marts - April - Maj 2016 Fadervor vs. den store tabel De fleste af os kender H.C. Andersens fantastiske eventyr Snedronningen om de to børn Kay og Gerda. Kay får en splint af troldens

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2010 47. årg. Først skal der lyde et tillykke til årets konfirmander Forsiden viser et udpluk af de kors, konfirmanderne har lavet.

Læs mere

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015 Kirkenyt GUDSTJENESTER September - december 2015 Jungshoved Allerslev 14. s. e. trin. 6. sep. Ingen 10.30 Høstgudstjeneste 15. s. e. trin. 13. sep. 10.30 Høstgudstjeneste Ingen 16. s. e. trin. 20. sep.

Læs mere

DET ER GANSKE VIST. for Jerslev/Mylund og Hellum Sogne. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov)

DET ER GANSKE VIST. for Jerslev/Mylund og Hellum Sogne. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) KIRKEBLADET for Jerslev/Mylund og Hellum Sogne DET ER GANSKE VIST BILLEDER: Der var engang en prinsesse, som boede i en lille bitte sko, sammen med sin

Læs mere

Godt nytår og god arbejdslyst!

Godt nytår og god arbejdslyst! R K E B T L A D E J a n u a r - A p r i l 2 0 K I 1 5 Godt nytår og god arbejdslyst! I Anna Kirke er det ikke kun erindringsbilleder af en fin jul og et hæsblæsende nytår, der er på nethinden. Vi fejrede

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 Padesø Kirke PRÆSTEN Sommerens gudstjenester Som det fremgår af gudstjenestelisten, så er der gudstjeneste hver søndag i sommermånederne, og

Læs mere

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY Kirkebladet Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang St. bededag S t. bededag er for mange danskere en kærkommen fridag, og for andre er det store konfirmationsdag, idet

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Forår 2013 Gudstjenesteliste 10. marts til 9. juni incl. 10. marts 9:00 * 13. marts Fyraftenssang 16:30 Skallerup Kirke 17. marts 9:00 Sundby (Nørager) 20. marts

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Marts April Maj 2017 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk SOGNEPRÆST Erik Colding

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL September Oktober November 2017 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Arne Holmgaard Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk WEB: www.aastedkirke.dk

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne 2011 marts, april, maj og juni nr. 1 Taizégudstjenester i Keldby/Elmelunde Taizé er navnet på det internationale økumeniske brødrefællesskab, der ligger i den lille

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Juni Juli August 2015 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KIRKEBLAD. I påskens tegn. Glesborg. Fjellerup

KIRKEBLAD. I påskens tegn. Glesborg. Fjellerup KIRKEBLAD Marts- Juni 2010 Glesborg Fjellerup I påskens tegn Mens jeg sidder og skriver disse linjer er vore to sogne ligesom det øvrige Danmark klædt i hvidt. Efter mange år blev det endelig i vinter

Læs mere

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Julehjælp Det er igen i år muligt at søge julehjælp fra Asnæs sogns menighedspleje. Julehjælpen består af en række udvalgte madvarer til julemiddagen

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk.

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk. Læs i dette nummer: Visionen 2015 Kalender for april og maj Præsternes træffetider SKAT - Tjek dine fradrag for betaling til kirken Thomas Risager er optaget på nyt studium Søger du ny inspiration Nyhedsbrev

Læs mere

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Kirkekontor: Højmosevej 3-5, Tlf. 30 63 17 77 tlf.tid: Mandag-torsdag 9-13 mail: lyngkirke@lyngkirke.dk Fælleskontoret Kirkernes Hus: Christiansvej

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 K I R K E N Y T PADESØ SOGN 13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 Høst i Padesø Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Padesø Kirkes gamle orgel, der er ca. 125 år, er slidt op. Det har også været flittigt brugt i

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Smut ind i vore smalle trappegange, Septembermilde kærlighed, og syng om Gud for dem, der sidder bange, og dem, hvis mod blev slået ned, så triste ler,

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

Velkommen / Værd at vide...

Velkommen / Værd at vide... Sæson 27 - nummer 1 Så er Cirkus Oølaiski starte på sin 27. sæson - og den er skudt rigtig godt igang. 19 'gamle' cirkusbørn holder stadig vil - og er meget aktive i cirkus, og dertil er der indtil nu

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

SOGNENYT. Vestervang Sogn KIRKEBLAD FOR VIBORG

SOGNENYT. Vestervang Sogn KIRKEBLAD FOR VIBORG Lys KIRKEBLAD FOR Vestervang Sogn JUNI JULI AUGUST 2012 VIBORG Menighedsrådsvalg 2012 Gudstjeneste i Vestervang Kirke Tanker om konfirmationstiden Aktiviteter Sogneudflugt Babysang Gudstjenesteliste SOGNENYT

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112 Åbningshilsen Vi fejrer jul. Vi er i Julen. Vi fester. Igen. Jul betyder

Læs mere

HAGESTED GISLINGE nr. 126 juni juli august 2014

HAGESTED GISLINGE nr. 126 juni juli august 2014 HAGESTED GISLINGE nr. 126 juni juli august 2014 »Der er god grund til at fortsætte, men det kan være, at ordningen skal justeres på nogle punkter. Det vil jeg se nærmere på sammen med mine bispekolleger,

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Årsberetning 2014. Generalforsamling 15 marts 2015. Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014

Årsberetning 2014. Generalforsamling 15 marts 2015. Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014 Årsberetning 2014 Generalforsamling 15 marts 2015 Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014 DANSK KOLONI- OG SØMANDSKIRKE THORILD WULFFSGATAN 8 413 19 GÖTEBORG ÅRSBERETNING FOR DEN DANSKE KIRKE I GØTEBORG

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD

HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD 4/38 Juni juli august 2015 Nyt motiv kommer fra Gitte En sommerfugl i (h)ånden... St. Bededag og følgende søndag blev i alt 16 skønne unge konfirmeret. Borgerforeningen havde som

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro

DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro Emner i dag menighedsrådets rolle hvad kendetegner et godt møde forberedelse af møder og udarbejdelse af dagsorden referat mødeform og metode mødeledelse

Læs mere