Kunsten er ikke at ligne, men at være. Designed by David Lewis

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kunsten er ikke at ligne, men at være. Designed by David Lewis"

Transkript

1

2 Skabt til trivsel Vores mål med UNIC har været at tage så meget som muligt af noget velkendt og hjemligt med ind i tandlægeklinikkens rum. Det har vi gjort for at skabe behagelige og afslappede rammer for pa tient og for tandlæge - for at tilpasse møblet de mennesker, der skal ligge i stolen og arbejde rundt om den. Mennesket er tænkt med i hele processen - fra patient over tandlæge og klinikassistent til også at omfatte serviceteknikeren. Velkommen til en behandlingsenhed, der tager udgangspunkt i mennesker. Thomas Steen Nielsen, heka dental

3 2 For nogle mennesker betyder det årlige besøg hos tandlægen ikke så meget - ikke mere end et rutinetjek hos en hvilken som helst anden læge. For andre - min svigerdatter for eksempel - er det ligefrem forbundet med stort velbehag. Hun glæder sig hver gang til at få poleret tænderne og set det hele efter. Hun føler sig renset bagefter, nærmest wellness for tænder og mund. 3 Kunsten er ikke at ligne, men at være Men for mange er det årlige besøg hos tandlægen forbundet med stort ubehag. Angst måske, ja man taler ligefrem om tandlægeskræk. De mennesker har vi haft i tankerne i arbejdet med at formgive UNIC. En anden væsentlig udfordring, når man arbejder med design til tandlæger, er det situationsbestemte arbejde. For situationen er faktisk konstant den samme: Tandlægen sidder på sin stol og flytter sig faktisk ikke særlig meget. Imens farer klinikassistenten rundt og henter, bringer, skriver og gør ved. Det er måske én af grundene til, at udsigten til et ophold i tandlægestolen for mange mennesker er så fremmedgørende og giver anledning til uro: Man ligger som et lille menneske midt i al teknikken, som man næsten bliver en del af, med sugekanyle i mundvigen og hvinende boremaskiner gennem emaljen. Derfor skal alting være inde for rækkevidde for tandlægen: Instrumentbord, instrumenter, bakker, lampe, røntgen osv. En af vores vigtigste målsætninger for den behandlingsenhed, som I ser her, er, at den skal være menneskelig. Eller i det mindste menneskeligere. Det er en idé, vi blandt andet ser reflekteret i de svungne, organiske former, den bølgende overside, den S-formede top, og den møbelhed, der præger behandlingsenheden. Vi har forsøgt at dræne den så meget som muligt for det stramme, kliniske look. David Lewis, Designer Designed by David Lewis Den internationale anerkendte industrielle designer David Lewis, som Heka Dental har samarbejdet med siden 2003, er kendetegnet ved altid at tage udgangspunkt i det enkelte projekt og ikke lade sig styre af en fastlåst designfilosofi. Denne grundlæggende indstilling til at udvikle smukt, funktionelt design har gjort David Lewis verdensberømt for sine markante designs for bl.a. Bang& Olufsen, Vestfrost, Elica og Scholtès.

4 4 5 Fra vision til produkt Det startede med en vision, som blev omsat til tusindvis af streger. Derefter fulgte et utal af prototyper, før det endelige møbel opfyldte alle vores krav til den ultimative behandlingsenhed. Som i al god design handler det om at få æstetik og funktionalitet til at gå op i en højere enhed. Vores mål med UNIC er at levere en enhed, der - i kraft af sit indbydende ydre og gennemtænkte funktioner - skaber de perfekte rammer for et behageligt besøg hos tandlægen.

5 6 7 Den lange vej til succes Udgangspunktet for at skabe funktionelt design er at lytte til de mennesker, der skal bruge produktet. Mere end små og store detaljer er blevet vurderet af de mennesker, som kommer i berøring med UNIC - patienter, tandlæger, klinikassistenter og serviceteknikere. Vi har justeret UNIC efter de input, vi har fået. Og så har vi bedt vores testpersoner om at vurdere det på ny. Det har vi gjort om og om igen, fordi vi ved, at de mindste detaljer gør hele forskellen.

6 8 9 Fokus på detaljen Det er de små ting, der gør forskellen på godt og dårligt design. Vi har kælet for hver en detalje i UNIC, fordi vi ved, at vores kunder skal have glæde af den i mange år. Tag for eksempel UNIC baglågen i rustfrit stål, hvor de enkelte stykker er slebet i den retning, som slibningen skal vende, når de er samlet. Det betyder, at samlingen mellem stykkerne forsvinder helt i det færdige produkt. Det er dyrere. Det er mere besværligt. Men vi vurderer, at det er helt nødvendigt for den samlede oplevelse. Nogle vil måske mene, at det er ligegyldigt, at der bliver brugt så mange ressourcer på små detaljer. Andre vil fryde sig over, at vi går hele vejen efter det perfekte.

7 10 11 Designet til at skabe ro UNIC sikrer en optimal kontakt mellem tandlæge og patient. Tandlægen har alle instrumenter inden for rækkevidde og kan derfor arbejde effektivt og kontinuerligt - uden på noget tidspunkt - at slippe kontakten til patienten. Altså en rolig arbejdsgang, som giver patienten de bedste betingelser for at slappe af. Med UNIC har vi skabt et møbel, hvor enhver detalje har til formål at skabe tryghed og trivsel for patienten.

8 12 13 Letvægteren UNIC er beviset på, at en behandlingsenhed ikke behøver at være tung og klodset. Hele UNICs behandlingsenhed fremstår, som om den svæver frit i rummet. Vi har gjort brug af mange virkemidler for at fremhæve enhedens lethed - fx arbejdsbordet og bakkerne, der bæres centralt ved drejeled eller slangerne, der ikke på noget tidspunkt rører gulvet. Ligeledes kan nævnes de symmetriske former, organiseringen af instrumenterne i en cirkelform, der mimer skylleskålens form - og instrumentbordets håndtagsform, der ses gentaget i holderen til glasset.

9 graders design Vi har valgt poleret rustfrit stål på UNIC gulvkonsol og baglågen. En af de enestående fordele ved poleret, rustfrit stål er, at omgivelserne spejler sig i det. Det betyder, at UNIC tager omgivelsernes farve, uanset hvor du placerer den.

10 16 17 Minimalistisk på overfladen Funktionel og fleksibel bag facaden Vi har været meget bevidst om at gemme alt det væk, som ikke behøver at være synligt på UNIC. Arbejdsbordet er nærmest minimalistisk, og der er intet overflødigt tekno-lir, ingen unødvendige dimser eller dippedutter. Det er blandt andet derfor, man har en fornemmelse af, at UNIC er et møbel. UNIC - indbegrebet af enkelhed.

11 18 19 Design i perfekt balance UNICs armsæt gemmer på både strøm, vand og luft bag den let industrialiserede overflade af anodiseret aluminium. De store led arbejder millimeter-præcist i enhver position på trods af de forskelligartede belastninger fra arbejdsbord, monitor, røntgen og lampe. Resultatet er et armsæt med optimal balance.

12 20 21 Enkel teknologi skaber en enkel arbejdsgang Instrumentbordets håndtag er fuldt integreret med display og taster. Det er let at finde med både øjet og hånden - også selvom man har opmærksomheden rettet andetsteds. Med en let berøring på glas/kumme tasten, stopper suget, OP-lampen slukker og patientstolen indstilles i skylleposition, mens glasset fyldes. Herefter drejer glasskålen, og patienten kan enten skylle munden via skyllefontænen eller glasset. Berøres glas/kumme tasten igen, returnerer patientstolen til den seneste arbejdsposition.

13 22 23 Fra Solo til Duo - på under 2 sekunder Fleksibilitet skaber arbejdsglæde. Derfor har vi sørget for, at UNIC tilpasser sig de mangeartede arbejdsopgaver - nemt og smidigt. Assistent-enheden er designet med teleskopisk arm, der kan indstilles fra solo til duo-behandling på få sekunder.

14 24 25 Komfort i højsædet En afslappet patient er ensbetydende med ideelle arbejdsvilkår for tandlægen. Derfor har vi med UNIC skabt en behandlingsenhed, der er komfortabel for både patient og tandlæge. Man sidder som en drøm i UNIC, og tandlægen har ideelle arbejdsbetingelser, uanset om man står eller sidder ned. Oplevelsen af patientstolen, materialevalg og farver komplementerer UNICs stilrene, lette design. Samtidig har vi lagt vægt på funktionalitet og enkel indstilling af stolen med foden eller via tastaturet på instrumentbordet.

15 26 27 Den rette stemning Forestil dig, at du sidder for dig selv og kigger ud over havet. Tankerne flyder af sted, og du oplever en skøn indre ro, som breder sig i hele kroppen. Det er præcis den stemning, vi går efter at skabe. UNIC giver patienten mulighed for at slappe af, mens tandlægen og assistenten arbejder roligt og effektivt.

16 1] 2] 3] 4] 7] 8] ] 5] 6] 9] 1] I balance ophænget er de enkelte instrumenter individuelt afbalancerede og de lange silikone slanger giver ergonomisk rigtige arbejdsmuligheder. 2] UNIC kan leveres med enkelt- eller dobbeltbakke og med røntgen betragter. 3] UNIC kan leveres med monitor for patientvenlig fremvisning af intraorale billeder, video, digital røntgen eller anden form for IT-medie. 4] Den patenterede runde fodkontrol regulerer hastighed og inten sitet på de valgte instrumenter. Den kan betjenes fra alle sider med højre eller venstre fod og frigør dig fra fastlåste arbejds positioner. 5] UNIC kan leveres med variabel fodkontrol. 6] UNIC leveres med regulerbare sugekanyler eller med hygiejniske aluminiumssugekanyler til kirurgi. 7] Instrumentaflægget er let aftageligt og kan autoklaveres. 8] UNIC kan leveres med automatisk vandgennemskyl af instrumenter. 9] UNIC leveres med automatisk suge slangerense system, der aktiveres ved et enkelt tryk, og man straks er klar til en ny patient behandling. Under behandlingen kan sugeslangerne desinficeres kontinuerligt.

17 1] 2] 3] 6] 8] ] 7] 5] 9] 10] 1] Fontæneenheden er drej bar og giver maksimal pladskomfort. 2] Flaskevandssystem. 3] Sterilvandsanlæg for montering i bakkeadapter. 4] Fontænens overdel kan let afmonteres. 5] UNIC operationslampen giver et optimalt behandlingslys med lampehovedet placeret på en selvbalan cerende fjederarm, der sikrer en stabil position. 6] Stabil position. Den dobbelt-indstillelige nakkestøtte sikrer stabil position af patientens hoved, både for børn og voksne. 7] Nem rengøring. UNIC-polsteret kan let afmonteres for rengøring. 8] Patientkomfort. Kompensationen i ryg/sædebevægelse og den integrerede arm- og lændestøtte sikrer at patienten sidder behageligt under hele behandlingen. 9] UNIC patientstolen kan leveres med et eller to armlæn. 10] Joystick. Valgfri placering af op til 3 individuelle fodjoystick giver optimal bevægelsesfrihed for dig og din assistent.

18 UNIC Specifikationer 32 UNIC eller enkeltdele er designbeskyttet og enkelte dele er patentbeskyttet. UNIC: Balance Underhængte Fodkontrol: Standard Variabel pedal Instrumenter: Turbinemodul Multiflex, fiberlys Fiberoptikmotor modul: Incl. Bien Air mikromotor o/min. Fiberoptikmotor modul: Bien Air, MX Børsteløs inkl. Digipad Fiberoptikmotor modul: NSK Ti-Max mikromotor o/min. Sprøjtemodul: Model UNIC, 3-funktion Sprøjtemodul: Model Luzzani, 3-funktion Sprøjtemodul: Model Luzzani, 6-funktion Sprøjtemodul: Model Luzzani, 7-funktion m/lys Ultralydtandrenser modul: Model Suprasson Ultralydtandrenser modul: Model Piezon Lyspolymeriseringsmodul: Model UNIC LED 5W Intraoralt kamera: Model Sopro ekskl. software Intraoralt kamera: UNIC IntraCam ekskl. software Monitor incl. lamperør med fleksibel arm (s-vhs, pal og alm. tilslutning) Enkeltbakke Dobbeltbakke Røntgenbetragter for mon - tering i bakkeadapter 1, inkl. adapter Vandbehandling: Vandtilførelse med luftgab Kim-anlæg med auto - matisk dosering Flaskevandssystem instrumentbord Vandgennemskyldning af instrumenter Hygiejnisk udluftning af vandkanaler Sterilvandsanlæg for montering i bakkeadapter Fontæne: Manuel drejning Automatisk drejning Dürr fontæneventil i.f.m. vådsug Selektiv sug 2 på tele - skoparm Sugeslangerensesystem/ - rensning samt vandskyl, automatisk 3-funktionssprøjte monteret på teleskoparm: Model UNIC 3-funktionssprøjte monteret på teleskoparm: Model Luzzani 6-funktionssprøjte monteret på teleskoparm: Model Luzzani LED lampe m/trykknap monteret på teleskoparm Varmtvandbeholder for drikkeglasfylder Varmtvandbeholder for drikkeglasfylder og instrumentbord Lynkobling for udsugning Lynkobling for vand/luftseparator Separationsautomatik indbygget: Model Dürr Separationsautomatik indbygget: Model Metasys Amalgamudskiller inkl. separation, indbygget: Model Dürr Amalgamudskiller inkl. separation, indbygget: Model Metasys Stikkontakt 220V mon - teret på unit Røntgenadapter for montering af saksearm UNIC EDI Operationslampe lux, 5000 kelvin uden sensor UNIC EDI Operationslampe lux, 5000 kelvin med sensor 33

19 UNIC patientstol Specifikationer Polsterfarver 34 UNIC patientstol: 2 stk. elektriske spindelmotorer Maks. vægt på stol 240 kg Driftvægt 140 kg 458 Soft 460 Soft 35 Dobbelt-indstillelig nakkestøtte, 1 joystick 459 Soft 693 Soft 4 programmer, 3 programmer og Last Position Polster: Soft polster Super Soft polster Armlæn: Højre Venstre 349 Soft 451 Soft 348 Soft 358 Soft Fod joystick, ekstra - op til 3 joystick totalt 351 Soft 1107 SuperSoft 1108 SuperSoft UNIC eller enkeltdele er designbeskyttet og enkelte dele er patentbeskyttet SuperSoft 1102 Supersoft

20 36 Om heka dental Heka Dental A/S har siden 1965 leveret units til tandlæger over det meste af verden og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien. Virksomheden er familieejet, og al produktion, udvikling og administration foregår i Danmark. Samtlige arbejdsgange er naturligvis ISO-certificeret for at sikre et højt kvalitetsniveau på alle funktioner. heka dental tilpasser kvalitet og design til de individuelle krav, som vores kunder stiller. For at sikre den enkelte tandlæge den bedst mulige vejledning og information, varetages levering, installation og servicering af et omfangsrigt og veluddannet net af forhandlere. Du er altid velkommen til at besøge vores virksomhed eller kontakte os med spørgsmål og ideer. Der tages forbehold for ændringer og trykfejl samt farvenuancer 09/ Heka Dental A/S Baldershøj 38 DK-2635 Ishøj, Denmark Telefon Fax mail@heka-dental.dk DK

21

Et funktionelt smukt og enkelt nordisk design.

Et funktionelt smukt og enkelt nordisk design. Den rette stemning Forestil dig, at du sidder for dig selv og kigger ud over havet. Tankerne flyder af sted, og du oplever en skøn indre ro, som breder sig i hele kroppen. Det er præcis den stemning, vi

Læs mere

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen X X Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen 2 3 Fuld kontrol - med foden Lad mulighederne stå åbne - hver

Læs mere

- alt til den moderne tandklinik

- alt til den moderne tandklinik DENTAL FAIR 2007 STAND 22 27-28 SEPTEMBER 2007 - alt til den moderne tandklinik - også med fokus på de finere detaljer... DENTALNYHEDER OG MESSETILBUD FRA FYNS DENTAL OG VESTJYDSK DENTAL INSTRUMENTER KaVo

Læs mere

Faxe Kommune Tandklinik Faxe Sundhedscenter. New///Clinic Kravspecifikation for Unit - Bilag 2 Dato: 17.08.2015. Side 1 / 6. Nr.

Faxe Kommune Tandklinik Faxe Sundhedscenter. New///Clinic Kravspecifikation for Unit - Bilag 2 Dato: 17.08.2015. Side 1 / 6. Nr. New///Clinic Kravspecifikation for Unit - Bilag 2 U1 Dental Unit Unitten er godkendt ifølge ISO 9001:2000 eller senere versioner. U2 Dental Unit Underskrevet dokument for ISO standard er vedlagt tilbuddet.

Læs mere

New///Clinic - Bilag 1

New///Clinic - Bilag 1 Kravspecifikation for Unit Unitten er godkendt ifølge ISO 9001:2000 eller senere versioner. Underskrevet dokument for ISO standard er vedlagt tilbuddet. Unitten skal leveres med tophængt instrumentbro

Læs mere

Introduktion. Nyd læsningen - det er vores håb at denne guide kan inspirere dig til yderligere at udvikle din præsentationsteknik.

Introduktion. Nyd læsningen - det er vores håb at denne guide kan inspirere dig til yderligere at udvikle din præsentationsteknik. UNIC SalgsGuide 12 Introduktion Denne salgsguide beskæftiger sig udelukkende med præsentationen af UNIC. Vi har forsøgt at få så mange elementer med i denne guide som muligt. Målet med denne præsentation

Læs mere

Dental Fair 18. 19. september 2008 mød os på stand nr. 25

Dental Fair 18. 19. september 2008 mød os på stand nr. 25 Dental Fair 18. 19. september 2008 mød os på stand nr. 25 HUSK! at messekataloget også kan læses i en online version på: www.fyns-dental.dk God fornøjelse! DENTALNYHEDER OG MESSETILBUD FRA FYNS DENTAL

Læs mere

et billede siger mere end tusind ord

et billede siger mere end tusind ord et billede siger mere end tusind ord BlueX IntraOs DG og 70 Intra røntgen fra BlueX, 70 kv med 3,5 ma eller 7 ma røntgenkilde. Vægmonteres eller monteres på unit. Kan leveres med 30, 60 eller 80 cm arm.

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen - ERGONOMI - 4 - ERGONOMI - DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark 5 Strike Italiensk møbel design. Æstetisk ergonomi.

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk 5 hygiejnefordele

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE CLOVER EASY BY DAMIXA 2 3 CLOVER EASY BY DAMIXA HVIS HÆNDER KUNNE TALE Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Friske forsommer tilbud

Friske forsommer tilbud Friske forsommer tilbud fra tandlægebranchens stærke samarbejdspartner April-maj-juni 2015 www.dentsupport.dk Dent Support 2015 Autoklaver, der kan stå distancen Vil du guides sikkert gennem både købet

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Luk øjnene. Mærk kroppen punkt for punkt

Luk øjnene. Mærk kroppen punkt for punkt 66 Luk øjnene Mærk kroppen punkt for punkt 67 Øvelse 1 Giv din bevidsthed til kroppen Du skal nu i gang med at føre din bevidsthed hen til forskellige områder af din krop og sanse din krop. Når du kan

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

KaVo ORTHOcenter 1058 O. Kort brugsanvisning.

KaVo ORTHOcenter 1058 O. Kort brugsanvisning. KaVo ORTHOcenter 1058 O Kort brugsanvisning. Denne kortfattede brugsanvisning dækker kun de vigtigste kontrolfunktioner. Den erstatter ikke den mere omfattende standardbrugsanvisning, som er leveret sammen

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Den sunde måde at sidde på

Den sunde måde at sidde på Den sunde måde at sidde på Dansk kvalitet i 100 år Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen

Læs mere

Elektrisk trappesækkevogn

Elektrisk trappesækkevogn Elektrisk trappesækkevogn stabil alsidig fornyet 75 94 58 00 www.nielsbo.dk Liftkar HD Den kraftige trappesækkevogn Med Liftkar HD s Serie udvider SANO sin produktrække af elektriske modulopbyggede trappesækkevogne,

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 960 har møbelproduktionen

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk Ergonomi,

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE Den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 3000-2000 - 1000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller SMARTair TM Guest Fra værelsesnøgler til adgangskort Adgangskontrolløsning til mindre hoteller ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions » SMARTair Guest er den perfekte adgangskontrolløsning

Læs mere

VistaScan Mini Plus fosforpladescanner en rigtig lille kraftkarl

VistaScan Mini Plus fosforpladescanner en rigtig lille kraftkarl VistaScan Mini Plus fosforpladescanner en rigtig lille kraftkarl TRYKLUFT SUGEANLÆG BILLEDDANNELSE TANDPLEJE HYGIEJNE En ny dimension inden for røntgendiagnostik chairside VistaScan Mini Plus fosforpladescanner

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE Trin 1: Lås stolen op. 01 VIPPELÅS Trin 2: Justér stolen efter din krop. 02 VIPPEMODSTAND 03 SÆDEDYBDE 04 RYGLÆNSHØJDE Trin 3: Justér stolen til din arbejdsmåde. 05 SIDDEHØJDE 06 RYGLÆNSVINKEL 07 ARMLÆNSHØJDE

Læs mere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Damixa Clover Easy Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Clover Easy By Damixa 2 3 Clover Easy By Damixa Hvis hænder kunne tale Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Problemfri sprøjtemaling Et flottere hjem En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Make it your home. Skab dit eget hjem med sprøjtepistolerne PFS 2000, PFS 3000-2 og PFS 5000 E fra Bosch.

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

KONSTANT REGN 6 BETJENINGSVEJLEDNING VERSION 18 DATO 20-1-95 UDLÆSNING I DISPLAY. - Indtrækshastighed. - Total vandingstid

KONSTANT REGN 6 BETJENINGSVEJLEDNING VERSION 18 DATO 20-1-95 UDLÆSNING I DISPLAY. - Indtrækshastighed. - Total vandingstid UDLÆSNING I DISPLAY - Indtrækshastighed - Total vandingstid - Længde af den udtrukne slange - For- og eftervanding valgt - Tryk sensor - Stop sensor - Hastigheds sensor - Motor 1, motor der regulere turbinen

Læs mere

Flere og flere vælger Seem

Flere og flere vælger Seem Flere og flere vælger Seem - dit naturlige valg.. Kalve på www.seem.dk Øverst og midtfor: Sektionshytten til 3 kalve er flytbar med pallegaffel til truck eller traktor. Ergonomisk korrekt placerede rustfrie

Læs mere

Heka Dental. UnicLine S. en dansk kvalitetsunit udviklet, testet og forfinet gennem generationer. Spar ,-

Heka Dental. UnicLine S. en dansk kvalitetsunit udviklet, testet og forfinet gennem generationer. Spar ,- Nyheder fra Dent Support Fjerde kvartal 2017 Heka Dental UnicLine S en dansk kvalitetsunit udviklet, testet og forfinet gennem generationer UnicLine S 2016 klar til fremtiden Banebrydende teknologi, danske

Læs mere

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte 2 20 23 35 40 45 54 2 lift elevatorer Premier Liften Semi automatisk lift Leveres standard med skakt

Læs mere

GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER

GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER NYHED GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER SUPER-EFFEKTIVE VARMELØSNINGER TIL STALDMILJØET TIL PRISER, HVOR ALLE KAN VÆRE MED SOLAMAGIC 2 SUPER-EFFEKTIVE VARMELØSNINGER TIL STALDMILJØET SUPER-EFFEKTIVE

Læs mere

Ændrer din måde at arbejde på.

Ændrer din måde at arbejde på. Ændrer din måde at arbejde på. Aldrig før har en superstærk permanent magnet været så let at kontrollere. Milwaukee har udviklet en kraftfuld magnetisk løsning som kan slås til og fra ved blot at dreje

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Sådan virker Ergonomisk Lys med brugerne

Sådan virker Ergonomisk Lys med brugerne En lys fremtid Ergonomisk Lys er opstået blandt brugerne i hospitalssektoren ud fra ønsket om forbedret belysning, der tilgodeser alle arbejdsfunktioner på stuen. Ergonomisk Lys skaber et mere produktivt

Læs mere

COMFORT DESIGN. - møbler i bevægelse. www.comfortdesign.dk

COMFORT DESIGN. - møbler i bevægelse. www.comfortdesign.dk Hos Comfort Design har vi brugt mange år på at sammensætte det helt rigtige møbelsortiment, hvor æstetik og design går hånd i hånd med funktion og komfort. Det vigtigste for os er at tilbyde et møbel,

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af, at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør at vi

Læs mere

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

ALT TIL DEN MODERNE TANDKLINIK

ALT TIL DEN MODERNE TANDKLINIK Scandefa 10. 12. april 2008 Stand nr. B4-006 VIP BILLETTER Køb instrumentpakke og få en kæmpe oplevelse med i købet: VIP billetter til allerede udsolgt koncert med Celine Dion! ALT TIL DEN MODERNE TANDKLINIK

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

6334 6346 6913 6948 500W 1000W 1500W 2000W

6334 6346 6913 6948 500W 1000W 1500W 2000W EL-PANEL Best.nr. 6334 6346 6913 6948 500W 1000W 1500W 2000W Brugsanvisning Kære kunde, Tillykke med deres nye Heatmax El-panel! VIGTIGT Læs grundigt denne brugsanvisning igennem inden brug og gem den

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium Street med 8 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Fejlindikator 7 Batteri 8 Montering af batteri.....................

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Her er din nye støvsuger. FRITHIOF centralstøvsugere

Her er din nye støvsuger. FRITHIOF centralstøvsugere Her er din nye støvsuger B e d r e i n d e k l i m a M i n d r e s t ø j H ø j s u g e e v n e N e m i n s t a l l a t i o n I n g e n l u g t g e n e r B e d r e e r g o n o m i FRITHIOF centralstøvsugere

Læs mere

Arbejdsstole Egenskaber

Arbejdsstole Egenskaber Arbejdsstole Arbejdsstole Egenskaber Fordele ved at sidde på en Dynamostol Stolen er specielt designet til at give dit bækken og din ryg en oprejst position, så du ikke falder sammen som på en almindelig

Læs mere

Brugervejledning til videokamera uden sensor

Brugervejledning til videokamera uden sensor Brugervejledning til videokamera uden sensor Tilslutning af videokamera Videokameraet er et IP-videokamera. Det tilsluttes som udgangspunkt trådløst til routeren, men kan også tilsluttes med et netværkskabel.

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

Tysk teknik møder italiensk design

Tysk teknik møder italiensk design Elevator Technology Tysk teknik møder italiensk design Individuelt tilpasset H100 platformslift med spindelteknik 2 H100 tysk teknik møder italiensk design 3 H100 tysk teknik møder italiensk design Driftsikker

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12 Rækkevidde/batteriets

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO E-Basic med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Her er din nye støvsuger. Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere

Her er din nye støvsuger. Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere Her er din nye støvsuger Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere Fordele ved en Nilfisk-Frithiof centralstøvsuger Bedre indeklima Diskret installation Høj sugeevne Ingen lugtgener Mindre støj Bedre ergonomi

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centralstøvsugere Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centrale støvsugersystemer fra Electrolux er en lydsvag og effektiv løsning til rengøring af hjemmet. Det

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt.

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. The twisted mind Anders Hermansen Den unikke vandhaneserie fra Damixa forener på forbilledlig vis brugerstyret design med visioner og udsøgt sans for æstetik.

Læs mere

Scandefa 5. 7. marts 2009 mød os på stand b4-006

Scandefa 5. 7. marts 2009 mød os på stand b4-006 Scandefa 5. 7. marts 2009 mød os på stand b4-006 HUSK! Messekataloget kan også læses i en online version på: www.fyns-dental.dk God fornøjelse! DENTALNYHEDER OG MESSETILBUD FRA FYNS DENTAL sensor & scanner

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne.

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. SPAHN reha GmbH Manual til Vasketoilet VAmat C-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: elldana Innocare. Udgave 1,0 09

Læs mere

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl. DEN PERFEKTE GARDEROBE TIL ALLE FORMÅL... Vi tilbyder et bredt sortiment af fritstående eller vægophængte garderobeskabe, alle i en høj kvalitet og med mange kombinationsmuligheder på udstyr, låsesystemer

Læs mere

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel 2007/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

For more information please visit www.rollermouse.com

For more information please visit www.rollermouse.com For more information please visit www.rollermouse.com Contour Design, Inc. 10 Industrial Drive Windham New Hampshire, 03087, USA Phone: 800-462-6678 E-mail: ergoinfo@contourdesign.com Contour Design Europe

Læs mere

customized Perfection HighLine DK

customized Perfection HighLine DK customized Perfection HighLine DK med ramme. HighLine UNIDRAIN Unidrain er indbegrebet af fleksibel nytænkning og design i særklasse. Som de første flyttede vi gulvafløbet helt ind til væggen og muliggjorde

Læs mere

Fællesnævneren for begge produktkategorier er ergonomi og aktiv siddestilling og naturligvis VELAs velkendte høje kvalitetsniveau.

Fællesnævneren for begge produktkategorier er ergonomi og aktiv siddestilling og naturligvis VELAs velkendte høje kvalitetsniveau. P L A D S T I L U A F H Æ N G I G H E D A k t i v s i d d e s t i l l i n g m e d e r g o n o m i e n i h ø j s æ d e t VELA Salsa er designet til brug i hjemmet eller på kontoret, mens VELA Samba er designet

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG R R 3020 4090 Soveværelse 12.40 m² Forkant overlukning U.K. gipsskørt 2350mm 600 3020 3650 Værelse/kontor 11.10 m² Værelse3 10.20 m² Fransk dør 3020 1500 3020 80x80

Læs mere

Fotometri. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper.

Fotometri. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper. Vandret og lodret rækkevidde 62 cm Bevægelsessensor 32 cm 81 cm

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING COBRA HD DUO PANORAMA HD

BRUGERVEJLEDNING COBRA HD DUO PANORAMA HD RUGERVEJLEDNING OR HD DUO PNORM HD 1. Dette har du modtaget...2 2. Samling og tilslutning... 3 3. etjening... 6 4. Råd og tips til opstart...9 5. Vedligeholdelse... 10 6. Øvrige oplysninger... 11 7. Tekniske

Læs mere