Introduktion. Nyd læsningen - det er vores håb at denne guide kan inspirere dig til yderligere at udvikle din præsentationsteknik.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Introduktion. Nyd læsningen - det er vores håb at denne guide kan inspirere dig til yderligere at udvikle din præsentationsteknik."

Transkript

1 UNIC SalgsGuide

2 12 Introduktion Denne salgsguide beskæftiger sig udelukkende med præsentationen af UNIC. Vi har forsøgt at få så mange elementer med i denne guide som muligt. Målet med denne præsentation er give dig så mange argumenter som muligt - det er så op til dig at sammensætte den rigtige præsentation for det enkelte kundeemne. Hvis man forsøger at præsentere samtlige elementer i denne guide for en tandlæge, så vil vedkommende sandsynligvis kede sig bravt. Derfor er det er vigtigt, at du bruger dit forhåndskendskab til kunden til at tilpasse budskabet: Hvordan arbejder kunden? Hvilken unit arbejder kunden på i dag? Arbejdes der alene eller med assistent? Hvilke interesser har kunden? Er der akut behov for ny unit? Hvad lægger kunden vægt på i hverdagen? Alle er det informationer, som kan hjælpe os til at hive de mest virkningsfulde argumenter frem. Tilpas budskabet til kunden og situationen, hvis du har et begrænset kendskab til kunden, så vær ikke bange for at stille spørgsmål - brug den information du får undervejs aktivt. Nyd læsningen - det er vores håb at denne guide kan inspirere dig til yderligere at udvikle din præsentationsteknik.

3 Heka Dental - DNA Jeg kender ikke Heka Dental hvem er det? Vi har alle sammen fået spørgsmålet især hvis man taler med en tandlæge, der ikke er fra Skandinavien. Hvem er vi så? Alle virksomheder har deres egne karakteristika. Især bilfabrikanterne investerer meget tid og bjerge af penge i at give potentielle kunder et indtryk af hvem de er og hvad de kan. Vi har alle sammen et godt indblik i hvad f. eks. Mercedes, Volvo og Peugeot står for. For mindre virksomheder, som Heka Dental, er den opfattelse markedet har af os og vores produkter i langt højere grad noget der former sig gennem årene, via oplevelser med produkterne og den service der omgiver produkterne. En meget vigtig del af vores identitet er hvad folk synes om os og vores produkter! Vi er så privilegerede at vi gennem tiden har leveret gode produkter, og vi har et forhandlernet, der har ydet en førsteklasses service gennem årene. For os er resultatet af alle disse meget forskelligartede faktorer en vigtig del af vores identitet eller DNA som vi vælger at kalde det. Hovedpunkterne i Heka s DNA er: - Unitter med god ergonomi og stor fleksibilitet. - Produkter i høj kvalitet. - Produkter med lang levetid. - No nonsens løsninger. - Kommunikation i øjenhøjde. - Pålidelige produkter. - Produkter i aluminium. Så hvis du kort skal fortælle lidt om Heka Dental, er ovennævnte punkter meget relevante. Derudover er følgende markedsfakta meget relevante: - Markedsleder i Danmark, Norge, Sverige og Holland. - Vores produkter sælges i ca. 35 forskellige lande. - Virksomheden har eksisteret i mere end 40 år. - Heka Dental har i de sidste 5 år været en af de hurtigst voksende unitfabrikanter i Europa.

4 Design - UNIC UNIC er et designprodukt, og det er klart for langt de fleste der ser det, at formgivningen ikke er foregået tilfældigt. Derfor er det også værd at gøre noget ud at designet i præsentationen af behandlingsenheden. Hvor meget der skal gøres ud af det må afhænge af kunden men her kommer den fulde historie: Designer: David Whitfield Lewis (1939) Industridesigner uddannet på Central School of Art and Design, London. Motivation: Alle nye produkter skal have en grund til at eksistere. Design portefølje: David Lewis har igennem sin karriere udført industrielt design for en lang række af internationalt kendte virksomheder, som bl.a. Bang & Olufsen, Scholtès og Elica. Project UNIC: Samarbejdet mellem David Lewis og Heka Dental startede i Han besøgte os; gik rundt i fabrikken og i showroomet for at suge inspiration til sig. Efter noget tid udbrød han: Det skal have noget med vand at gøre!. Nogle måneder senere fik vi det første designforslag. David Lewis har gjort sit yderste for at gøre UNIC så minimalistisk som muligt. Det har været et specifikt mål at UNIC fremstår mere som et moderne møbel og mindre som en teknisk enhed. Inspiration til UNIC: Tandlægeskræk har sammen med Vand været et nøgleord i designfasen af UNIC. Derfor er der i denne fase blevet arbejdet konsekvent med at eliminere så mange tekniske aspekter i behandlingsenheden som muligt.

5 Ændring af købsadfærd Vi er sikre på, at der sker en væsentlig ændring i de ting der bliver lagt vægt på ved indretning af tandlægeklinikkerne i den nærmeste fremtid. Der kommer et langt højere fokus på indretning, wellness og følelser. Tandlæger er generelt trætte af den reaktion de ofte får fra deres omgivelser: Uha, jeg skal til tandlægen, det er bare så forfærdeligt!. Derfor er vi overbeviste om at en stor gruppe tandlæger i fremtiden vil investere i klinikker, hvor der er et stort fokus på wellness og SPAfeeling. UNIC er skabt til denne trend! Vand i UNIC: Som tidligere nævnt har Vand været den oprindelige inspirationskilde til UNIC. Det er der flere gode grunde til: Vi kender alle den indre ro man finder, hvis man ser ud over havet, eller hvis man hører lyden af rindende vand. Psykologer påstår det hænger sammen med tiden i mors mave. Så der kan findes videnskabeligt belæg for at vand virker afslappende på os mennesker. Så hvis man ønsker at skabe et produkt der minimerer Tandlægeskræk, så er det logisk at bruge vand som udgangspunkt. Derudover er der vand overalt i en tandklinik der er vand på instrumenterne, der er fontæne og drikkeglas, tandlæge og assistent vasker hænder uafbrudt. Så vand er i høj grad et samlende element i tandklinikken. Hvordan kommer vandet til udtryk i det endelige design af UNIC? Konsol Ser man konsollen fra siden kan man tydeligt se bølgeformen i toppen af konsollen. Ser man konsollen fra toppen kan man se at bølgeformen går igen på siderne. Instrumentbroen Instrumentbordets profil har form som en udtrukket vanddråbe. Unitarmen Vanddråbeformen er gentaget i formgivningen af unitarmen. Fontænen Der er gået rigtigt meget designarbejde i fontænegruppen, og den står som prikken over i et i unittens design. Fontænegruppen er det samlende punkt i designet. Fx er formen på glasholderen gentaget på betjeningsdisplayet på instrumentbroen. Derudover er der valgt børstet rustfrit stål til glasfylder og kummeskyl for at skabe en sammenhæng med baglågen. 5

6 6 Råmaterialer til UNIC UNIC er enestående i sit materialevalg støbte aluminiumsdele der er blevet lakeret, og børstet rustfrit stål. Aluminium med lakeret overflade Dette er en meget rengøringsvenlig løsning. Lakken holder samme farve, hvor mange andre unitter gulner. Børstet rustfrit stål Rustfrit stål har den fordel at det tager farve fra omgivelserne. Resultatet er at UNIC har en evne til altid at passe ind i klinikken. Derudover giver børstet rustfrit stål en luksusfølelse, og det er en meget synlig feature for alle. Materialevalget til UNIC er meget konservativt, så det giver køberen en god fornemmelse og en opfattelse af at produktet er holdbart.

7 UNIC og ergonomi For os er det klart at Ergonomi bliver vigtigere og vigtigere i salgsprocessen af en tandlægeunit. Der kan være flere motiver til at fokusere på Ergonomi: 1. Ønske om bedre velvære/ mindre smerter i skuldre ryg og arme. 2. Ønske om at der kan arbejdes i længere tid pr. dag. 3. Ønske om at tandlægen kan forlænge sin karriere. 4. Ønske om at arbejde mere intensivt/effektivt. 5. Ønske om at gøre noget godt for sig selv. De fleste behandlingsenheder har elementer af god ergonomi i sig, men der er næsten altid tale om en fokusering på enten tandlægens eller patientens behov. Vi mener, at en god ergonomisk unit skal fokusere på behovene for alle de involverede i arbejdssituationen. Det gør UNIC!! Derfor vil vi gerne indføre et nyt begreb, der forenkler og forstærker vores budskab TRIPPEL ERGONOMI I en optimal arbejdssituation er der tre personer involveret i en tandbehandling: - Tandlæge - Klinikassistent - Patient Vi mener at UNIC er enestående ved at den tilbyder gode og gennemtænkte løsninger for alle tre involverede derfor TRIPPEL ERGONOMI. Hvis man bruger dette begreb i en præsentation af UNIC, er det hurtigt, overskueligt og effektivt at vise fordelene. Derudover er det svært for langt hovedparten af vores kolleger at demonstrere en unit med samme udgangspunkt.

8 8 TRIPPEL ERGONOMI TANDLÆGE Tandlægen er den person der tilbringer mest tid ved unitten. Oftest er det også tandlægen der er primær beslutningstager ved indkøb af ny behandlingsenhed. Så det er naturligvis fornuftigt at lægge størst vægt på tandlægens arbejdsbetingelser ved præsentationen af UNIC. Instrumentbroen Naturligvis er instrumentbroen tandlægens primære arbejdsområde. lige andre elektroniske unitter. Hvis man ser instrumentbroen fra oven kan man også se cirkelformen, der betyder at alle instrumenter peger direkte mod patientens mund. At instrumentbroen er så smal betyder også, at tandlæger og klinikassistenten har lettere ved at nå instrumenterne. Instrumentophænget Fjederophængt: Hekas fjederophængte instrumenter er konstrueret med forskellige fjedertyper. Vægten af håndstykket bestemmer hvor stærk fjederen til pågældende instrument skal være. Så derfor er ophænget til en micromotor med vinkelstykke forsynet med en fjeder der er stærkere end fjederen i ophænget til en scaler. Måler er at opnå et resultat hvor man kan balancere med hvert enkelt instrument på fingerspidsen, og at instrumentet i denne situation er horisontalt. På denne måde hjælper instrumentophænget tandlægen med at minimere vægten af instrumentet. Samtidig har tandlægen ikke følelsen af at instrumentet trækker i den forkerte retning. Fjederhængte instrumenter er en Skandinavisk opfindelse. Underhængt: Fordelen ved løsningen med underhængte Størrelsen på vores instrumentbro adskiller sig væsentligt fra vores konkurrenter. Både bredde og tykkelse er væsentligt mindre end samtinstrumenter til UNIC er, at instrumentholderne er ret store - så derfor er det nemt at lægge instrumenterne tilbage i holderne. Derudover kan instrumentholderne klipses af individuelt for rengøring. Designmæssigt fremstår instrumentbroen endnu smukkere i underhængt version, fordi dråbeformen træder endnu tydeligere frem.

9 9 Display på instrumentbroen Som tidligere nævnt er der blevet arbejdet meget med at gøre UNIC så minimalistisk som muligt. Det kommer allerbedst til udtryk i displayet på instrumentarmen. Grundtanken med dette display er at tandlægen kun får de oplysninger der er nødvendige i den givne situation. Derfor ændrer displayet sin visning, alt afhængig at hvad der bliver arbejdet med. Vi kalder dette for Det Intelligente Display. Fordelene ved dette princip er, at det bliver lettere for tandlægen at betjene displayet, og risikoen for fejlbetjeninger er væsentligt minimeret. Langt de fleste tandlæger er imponerede over Det Intelligente Display. Derfor skal man gøre noget ud af at præsentere det. Det Intelligente Display fungerer som følger: Instrumentbro i passiv position Her er alle instrumenterne inaktive, og på displayet vises klokken, ikon for skyllefunktion, ikon for assistent kald og ikon for patientstol. Patientstolen skal betjenes Hvis man ønsker at betjene patientstolen trykker man på ikonet. Displayet ændrer sig, og de fire pile vises. Kort tryk på en pil = stolen kører i den programmerede position. Langt tryk på en pil = stolen kører manuelt indtil man slipper tasten på displayet.

10 10 Micromotor på displayet Når man tager micromotoren, ændres displayet ved at ikonet for patientstolen forsvinder (stolen er altid blokeret ved aktivering af alle roterende instrumenter af sikkerhedsgrunde), visning af klokken forsvinder og i stedet vises micromotorens omdrejninger pr. minut. I toppen af displayet vises sprayforvalget: Grøn for vand Blå for luft Scaler på displayet Når man tager scaleren forsvinder ikonet for patientstolen og visning af klokken. I stedet fremkommer de samme fire pile som bruges til betjening af patientstolen. Nu er de til programmering af scaleren. Pilene Øst og Vest er til valg af båndbredden: S for scaling, P for perio og E for Endo. Dette vises til venstre i displayet. Pilene Nord og Syd bruges til at programmere scalerens styrke fra 0 til 100 %. Sprayvand vises ved grøn indikation i displayets top. Disse funktioner er standard i UNIC, og rent salgsmæssigt er det interessant fordi tandlægen opfatter at han/hun får noget ekstra. Lyspolymeriseringslampe på display Når man tager LED lampen forsvinder ikonet for patientstol og visning af klokken. I stedet fremkommer pilene Nord og Syd, derudover fremkommer den programmerede tid for polymeriseringen. Pilene bruges til at forkorte eller forøge tiden for polymeriseringen. I en præsentation af UNIC er en vis gennemgang af Det Intelligente Display nødvendig. Logikken i opbygningen og følelsen af at tandlægen bliver guidet igennem arbejdet er meget positive elementer, og et punkt hvor vi adskiller os væsentligt fra konkurrenterne.

11 11 Unitarmen: Unitarmen på UNIC har 2 stærke ergonomiske fordele Foto MG både almindeligt og spejlet, ved siden af hinanden 1. Albueleddet er dobbelt. Dette giver en rigtig stor bevægelighed. Tandlægen har mange muligheder for at finde den placering af instrumenterne der er optimal for hende/ham. 2. Dobbelte nålelejer. Alle bevægelige led i unitarmen er forsynet med dobbelte nålelejer. Dette sikrer at det er meget let og behageligt at flytte på instrumentbroen. Derudover er nålelejerne i UNIC overdimensionerede, så unitarmen bliver ved med at fungere med samme lethed i mange år. Mange andre behandlingsenheder er forsynet med teflonlejer i de bevægelige led i unitarmen. Sugearm Sugearmen på UNIC er konstrueret som på de foregående generationer af tandlægeunitter fra Heka Dental nemlig som en teleskoparm, monteret på et drejeled. For klinikassistenten giver dette mange fordele mere om det senere. For tandlægen er det vigtigt at sugearmen tilbyder at der kan arbejdes 2- eller 4-hånds på unitten, og især at tandlægen har en ubesværet adgang ti suget når han/hun er alene. Sugearmen er et meget stort salgsargument for vores produkter.

12 12 Fodkontrollerne Til UNIC kan man få to forskellige fodkontroller den runde og den variable. Rund fodkontrol Denne fodkontrol har vi efterhånden anvendt i rigtig mange år. Den er speciel, men når først tandlægerne har vænnet sig til den, er det en fodkontrol der er populær. Hovedargumentet for den runde fodkontrol er, at tandlægerne altid kan arbejde i en ergonomisk korrekt arbejdsposition ligegyldigt hvor de sidder i positionerne Derudover er denne fodkontrol forskellig fra alle andre typer fodkontroller. Det betyder at tandlæger der har arbejdet med denne fodkontrol i en årrække, med stor sandsynlighed vil søge mod en unit med samme fodkontrol, når de skal udskifte deres eksisterende unit vi har gennem årene lavet mange gensalg på grund af dette. Variabel fodkontrol Denne fodkontrol er udviklet for at imødekomme efterspørgselen efter en traditionel fodkontrol. Brugsmæssigt minder den en hel del om mange konkurrenters fodkontroller. Fordelen ved dette er, at tandlægerne køber tryghed med denne fodkontrol. Patientstol Heka s patientstol byder på en række fordele for tandlægen: Rygstykket er smalt foroven, så både tandlæge og assistent kan komme tæt på patientens hoved, og der ved sidde ergonomisk korrekt. Derudover er rygstykket tyndt, så der er god plads til benene. Udplaning af patientstol Heka s patientstol kan gøres 100% horisontal ved hjælp af et simpelt greb. På denne måde får patienten en korrekt liggeposition ved operationer. Patientstolen kan køres meget højt op. Det giver gode muligheder for at arbejde stående også for høje tandlæger.

13 13 TRIPPEL ERGONOMI KLINIKASSISTENT I de fleste tandlægeunitter er der kun i ringe grad taget hensyn til ergonomien for klinikassistenten. I UNIC er der fremragende ergonomi for assistenten, og det giver en meget stor salgsmæssig fordel. Sugearm Som tidligere nævnt er vores sugearm en meget ergonomisk løsning. Den er konstrueret af 3 profilerede aluminiumsrør, hvilket betyder at det er en meget stærk løsning. Teleskop konstruktionen kombineret med drejeleddet bety- der, at sugearmen kan bevæges trinløs i alle højde- og længderetninger. Dette giver klinikassistenten den fordel at hun/han kan arbejde ergonomisk korrekt uanset hvilken arbejdsposition tandlægen sidder i. Hvis tandlægen f.eks. sidder i klokken 11 arbejdspositionen, så kan assistenten sidde i klokken 4-5 positionen, med sugehovedet direkte foran sig. Dette er muligt fordi sugearmen er tynd og fleksibel, derudover er selve sugehovedet ret lille. Resultatet er at det er let at placere sugehovedet imellem klinikassistenten og patienten. Assistenten har fuld kontakt med tandlægen og hun/han sidder 100% korrekt, uden at skulle vride rygsøjlen for at nå sugekanylen. Sugearmen er som standard monteret på unitten. Den kan også monteres på patientstolen. Dette er en fordel hvis forskellige tandlæger arbejder på den samme unit. Sugearmen er et hovedpunkt i præsentationen af UNIC. Der er nogle meget klare fordele, som er lette at vise, og som bliver opfattet meget positivt uanset om tandlægen arbejder med klinikassistent eller ej. For assistenten gør de samme faktorer sig gældende for tandlægen smalt øvre rygstykke og tyndt rygstykke. Assistent Display Betjeningspanelet på sugehovedet er opbygget efter samme princip som displayet på instrumentbroen. Assistenten kan selvfølgelig aktivere fontæne og glasfyld. Derudover kan hun/han styre sugeslangerens, instrumentskyl og flaskevandssystem. Det er let at vise disse funktioner, og det giver igen et indtryk af at man bliver guidet igennem arbejdet livet er let!

14 14 TRIPPEL ERGONOMI PATIENT Instrumentbro Som tidligere nævnt har Tandlægeskræk været et stort udgangspunkt i udviklingen af UNIC. Dette er en af hovedgrundene til at instrumentbroen er blevet udformet så smal og tynd. Fontænen har automatisk drejefunktion. Dette giver patienten en nem og behagelig spytteposition. Patientstolen der er flere fordele ved Heka s stol for patienten. Polster Vores polster er i dag, som standard, en kombination af almindeligt skum og 3 cm tempur-lignende skum. Denne kombination giver en god komfort både ved korte og lange behandlinger. Armlæn option Ind- og udstigningsposition det er let at komme ind og ud at Heka s patientstol, fordi sædehøjden er ret lav og fordi fodstøtten bøjer indad. Armsættets placering Ved UNIC kan instrumentbroen enten monteres på armsættet i højre eller i venstre side af selve broen.

15 15 Højremonteret instrumentbro Dette giver den klassiske arbejdsmetode. Det er udelukkende tandlægen der flytter instrumentbroen. Dette er den normale arbejdsmetode, og alle tandlægeunitter i verden er i stand til dette. Venstremonteret instrumentbro ved denne løsning er det en forudsætning at man arbejder med assistent. Her bevæger instrumentbroen sig mod venstre hen over konsollen. Denne arbejdsmetode giver flere væsentlige fordele - disse kan præsenteres som følger: Der er 4 hovedfordele ved venstremonteret instrumentbro: 1. Bedre integration af klinikassistenten i behandlingssituationen. Klinikassistenten har ansvaret for instrumentbroens placering. Dette betyder at hun/han er bedre integreret i arbejdsprocessen og tandlægen kan koncentrere sig om kontakten med patienten. 2. Hurtigere patientskift. Instrumentbroen er ovre i klinikassistentens arbejdsområde. Derfor kan rengøring og instrumentskifte klares hurtigere. Derudover er det langt behageligere for klinikassistenten at hun/han kan blive i sin zone. 3. Tandlægen kan spare tid. Normalt skal tandlægen flytte instrumentbroen ned til fodenden af patientstolen for at lukke patienten ud. Det er ikke længere nødvendigt - tandlægen bliver i sin zone, og bruge sin tid på kundekontakt og journalskrivning. 4. Bedre modtagelse af patienten. Når patienten kommer ind på klinikken, er det første de ser instrumentbroen (ved almindelige unitter). Ved denne arbejdsmetode derimod, er instrumentbroen i stedet hos klinikassistenten, og det første patienten ser, er en ventende patientstol - hvad vil du helst mødes af?

16 16 UNIC Selling Points

17 17

18 Om heka dental Heka Dental A/S har siden 1965 leveret units til tandlæger over det meste af verden og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien. Virksomheden er familieejet, og al produktion, udvikling og administration foregår i Danmark. Samtlige arbejdsgange er naturligvis ISO-certificeret for at sikre et højt kvalitetsniveau på alle funktioner. heka dental tilpasser kvalitet og design til de individuelle krav, som vores kunder stiller. For at sikre den enkelte tandlæge den bedst mulige vejledning og information, varetages levering, installation og servicering af et omfangsrigt og veluddannet net af forhandlere. Du er altid velkommen til at besøge vores virksomhed eller kontakte os med spørgsmål og ideer. Der tages forbehold for ændringer og trykfejl samt farvenuancer 06/ DK Heka Dental A/S Baldershøj 38 DK-2635 Ishøj Telefon Fax mail@heka-dental.dk

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen X X Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen 2 3 Fuld kontrol - med foden Lad mulighederne stå åbne - hver

Læs mere

Kunsten er ikke at ligne, men at være. Designed by David Lewis

Kunsten er ikke at ligne, men at være. Designed by David Lewis Skabt til trivsel Vores mål med UNIC har været at tage så meget som muligt af noget velkendt og hjemligt med ind i tandlægeklinikkens rum. Det har vi gjort for at skabe behagelige og afslappede rammer

Læs mere

Et funktionelt smukt og enkelt nordisk design.

Et funktionelt smukt og enkelt nordisk design. Den rette stemning Forestil dig, at du sidder for dig selv og kigger ud over havet. Tankerne flyder af sted, og du oplever en skøn indre ro, som breder sig i hele kroppen. Det er præcis den stemning, vi

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

De skæve. Ind under stolen. Af Marie Duedahl

De skæve. Ind under stolen. Af Marie Duedahl Af Marie Duedahl De skæve jeg går rundt på en dentalmesse, kan jeg altid se, Når hvem der er tandlæge, og hvem der er klinikassistent. De bøjer til hver sin side. Mette Krebs Birkeland er ergonomisk konsulent

Læs mere

Sådan får I en kropsvenlig salon - om indretning og ergonomi på frisørsaloner -

Sådan får I en kropsvenlig salon - om indretning og ergonomi på frisørsaloner - Sådan får I en kropsvenlig salon - om indretning og ergonomi på frisørsaloner - Indhold Sådan får I en kropsvenlig salon 3 Aflastning og variation 3 Fleksibel arbejdshøjde 3 Gode pladsforhold 4 Korte rækkeafstande

Læs mere

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Labflex laboratoriestole Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Ny generation af lab stole Laboratoriestol med ergonomisk design, der giver intuitiv tilpasning og komfort. KONSTANT FORANDRING

Læs mere

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere M2 200 kg Drivhjul Til den selvhjulpne bruger M2 200 kg Drivhjul Varenr.: 310287 HMI-nr.: 114397 M2 200 kg Drivhjul har

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk 5 hygiejnefordele

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Prisliste - Punktsugearme

Prisliste - Punktsugearme Prisliste - Punktsugearme (Gældende pr. 1/1-2019) www.flexair.dk Prisliste - Sugearme ERGO-LUX Sugearme ø100 mm. 810R70 ERGO-LUX-M/1,5 Tilslutning ø100 mm. Rækkevidde: 1,5 mtr. Vægt 9,5 kg. Kr. 4.009,00

Læs mere

Dental Ergonomiske dentalstole der optimerer din hverdag Dansk design og produktion siden 1935

Dental Ergonomiske dentalstole der optimerer din hverdag Dansk design og produktion siden 1935 www.vela-medical.dk Dental Ergonomiske dentalstole der optimerer din hverdag Dansk design og produktion siden 1935 Fokus på god ergonomi og tilpasning til din klinik Tandlæger, tandplejere og klinikassistenter

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Prisliste - Punktsugearme

Prisliste - Punktsugearme CENTRUM TECHNIKI WENTYLA CYJ Prisliste - Punktsugearme (Gældende pr. 1/1-2014) www.flexair.dk Prisliste - Sugearme ERGO Sugearme ø100 mm. 811R50 ERGO-M/Z-1,5 Tilslutning ø100 mm. Rækkevidde: 1,5 mtr. Vægt

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

For more information please visit www.rollermouse.com

For more information please visit www.rollermouse.com For more information please visit www.rollermouse.com Contour Design, Inc. 10 Industrial Drive Windham New Hampshire, 03087, USA Phone: 800-462-6678 E-mail: ergoinfo@contourdesign.com Contour Design Europe

Læs mere

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Hjælpemidler til Huntington Rev. 02 September 2016 NYHED Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer

Læs mere

- alt til den moderne tandklinik

- alt til den moderne tandklinik DENTAL FAIR 2007 STAND 22 27-28 SEPTEMBER 2007 - alt til den moderne tandklinik - også med fokus på de finere detaljer... DENTALNYHEDER OG MESSETILBUD FRA FYNS DENTAL OG VESTJYDSK DENTAL INSTRUMENTER KaVo

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

Fællesnævneren for begge produktkategorier er ergonomi og aktiv siddestilling og naturligvis VELAs velkendte høje kvalitetsniveau.

Fællesnævneren for begge produktkategorier er ergonomi og aktiv siddestilling og naturligvis VELAs velkendte høje kvalitetsniveau. P L A D S T I L U A F H Æ N G I G H E D A k t i v s i d d e s t i l l i n g m e d e r g o n o m i e n i h ø j s æ d e t VELA Salsa er designet til brug i hjemmet eller på kontoret, mens VELA Samba er designet

Læs mere

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic 400/300 1 OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic, den ultimative stol i den ypperste ergonomiske klasse. Perfekt til både forebyggende og afhjælpende rygpleje. Design udfordringen Vi ved med

Læs mere

New///Clinic - Bilag 1

New///Clinic - Bilag 1 Kravspecifikation for Unit Unitten er godkendt ifølge ISO 9001:2000 eller senere versioner. Underskrevet dokument for ISO standard er vedlagt tilbuddet. Unitten skal leveres med tophængt instrumentbro

Læs mere

læn dig tilbage og nyd forskellen

læn dig tilbage og nyd forskellen Savo s3 læn dig tilbage og nyd forskellen Sæt dig i en Savo S3. Juster siddehøjden og læn dig tilbage. Du mærker forskellen med det samme. Mærker hvordan stolens leddelte ryg følger din egen rygrad og

Læs mere

Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt

Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt Når ildsjæle mødes... Idéen til TANDLÆGENET blev som alle andre rigtigt gode idéer skabt, fordi to visionære mennesker pludselig fandt ud af, at

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk Ergonomi,

Læs mere

CIRRUS. En kassedisk, der også sælger din butik

CIRRUS. En kassedisk, der også sælger din butik IRRUS n kassedisk, der også sælger din butik IRRUS esignet til at gøre indtryk på dine kunder Kasselinien er ét af de første indtryk, der møder dine kunder, når de træder ind i butikken - og det er samtidigt

Læs mere

Faxe Kommune Tandklinik Faxe Sundhedscenter. New///Clinic Kravspecifikation for Unit - Bilag 2 Dato: 17.08.2015. Side 1 / 6. Nr.

Faxe Kommune Tandklinik Faxe Sundhedscenter. New///Clinic Kravspecifikation for Unit - Bilag 2 Dato: 17.08.2015. Side 1 / 6. Nr. New///Clinic Kravspecifikation for Unit - Bilag 2 U1 Dental Unit Unitten er godkendt ifølge ISO 9001:2000 eller senere versioner. U2 Dental Unit Underskrevet dokument for ISO standard er vedlagt tilbuddet.

Læs mere

BETJENINGS- SAMT TEKNISK VEJLEDNING

BETJENINGS- SAMT TEKNISK VEJLEDNING BETJENINGS- SAMT TEKNISK VEJLEDNING Denne vejledning skal opbevares sammen med enheden. Vejledninger for OEM udstyr er vedlagt udstyret. Installation, service og vedligehold må kun udføres af autoriserede

Læs mere

XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning

XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning YB-621 Version 1.01 XO CARE A/S Usserød Mølle Håndværkersvinget 6 +45 70 20 55 11 DK 2970 Hørsholm info@xo-care.com Denmark www.xo-care.com Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Arbejdsstole Egenskaber

Arbejdsstole Egenskaber Arbejdsstole Arbejdsstole Egenskaber Fordele ved at sidde på en Dynamostol Stolen er specielt designet til at give dit bækken og din ryg en oprejst position, så du ikke falder sammen som på en almindelig

Læs mere

Friske forsommer tilbud

Friske forsommer tilbud Friske forsommer tilbud fra tandlægebranchens stærke samarbejdspartner April-maj-juni 2015 www.dentsupport.dk Dent Support 2015 Autoklaver, der kan stå distancen Vil du guides sikkert gennem både købet

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

MOBILIA SANSEPUDER Positioneringspuder udviklet til brug i Snoezelhuse og andre sanserum

MOBILIA SANSEPUDER Positioneringspuder udviklet til brug i Snoezelhuse og andre sanserum Positioneringspuder udviklet til brug i Snoezelhuse og andre sanserum 1 Lidt om baggrunden for Mobilia Sansepuder Pudernes formål er at støtte brugeren til at opnå en komfortabel stilling, således at kroppen

Læs mere

Tre Dimensioner. Ingen Kompromisser.

Tre Dimensioner. Ingen Kompromisser. Tre Dimensioner. Ingen Kompromisser. Ikke bare ergonomisk. Men tredobbelt dynamisk. Den ergonomiske Revolution. Den aktive kontorstol 3Dee er den første af sin art, og et resultat af absolut konsekvens

Læs mere

1. Baggrund og problemstilling

1. Baggrund og problemstilling 1. Baggrund og problemstilling 1.1 Baggrund Opgavestiller og fremtidig bruger af systemet er klinikken Tandlæge Annelise Bom 1. Opgaven udspringer af et ønske om at forbedre aftalestyringen. Nøgleordene

Læs mere

ByrumLabflex Group PENTA SENGEBORD HEALTHCARE SOLUTIONS FOR HOSPITALS

ByrumLabflex Group PENTA SENGEBORD HEALTHCARE SOLUTIONS FOR HOSPITALS ByrumLabflex Group PENTA SENGEBORD HEALTHCARE SOLUTIONS FOR HOSPITALS Penta sengebord 2 ByrumLabflex Group Byrum har skabt en ultimativ og unik løsning for enkelhed og funktionalitet Penta sengebordet.

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

SUNDT KLIP DREJEBOG FOREBYGGELSESPAKKE. Frisører og anden personlig pleje. Sådan gennemfører I forebyggelsespakken

SUNDT KLIP DREJEBOG FOREBYGGELSESPAKKE. Frisører og anden personlig pleje. Sådan gennemfører I forebyggelsespakken FOREBYGGELSESPAKKE SUNDT KLIP Frisører og anden personlig pleje DREJEBOG Sådan gennemfører I forebyggelsespakken Indholdsfortegnelse Kort beskrivelse af pakken 3 Sådan gør I 5 Fase 1: Forberedelse 5 Fase

Læs mere

White Words Peter Callesen

White Words Peter Callesen White Words Peter Callesen White Words Et udsmykningsprojekt til KUA 2 Tårnet set fra stueetagen i Læringsgaden White Words - Detaljebilleder fra model Toppen af tårnet set fra 3. sal White Window, 2010

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

TAI CHI 18. Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE

TAI CHI 18. Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE TAI CHI 18 Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE Tai Chi 18 Qigong Tai Chi 18 Qigong er en kombination af Qigong og Tai Chi. Serien består af 18 øvelser, hvor man elegante og lette at lære gennem gentagelser

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

Lette transportløsninger

Lette transportløsninger Fuel Tank Solutions Lette transportløsninger Kundeudtalelse Energikompaniet AS Kunde: Energikompaniet A/S Energikompaniet A/S har gennem mange år benyttet HMK BILCON som leverandør af tankpåbygninger og

Læs mere

Eligo en vask til dit reelle behov

Eligo en vask til dit reelle behov Eligo en vask til dit reelle behov A COMPANY OF THE -GROUP Dette er Eligo En vask til dit reelle behov For mange er valget af en vask blevet et valg mellem form og funktion. Og fremfor alt et uinteressant

Læs mere

Schüco dør ADS 90.SI SimplySmart Design Edition. Sæt dit præg - og få de højeste krav til. æstetik og funktion opfyldt

Schüco dør ADS 90.SI SimplySmart Design Edition. Sæt dit præg - og få de højeste krav til. æstetik og funktion opfyldt Sæt dit præg - og få de højeste krav til æstetik og funktion opfyldt Integreret, greb med lys Eksklusivt, strømlinet look Behagelig, komfortabel og nem betjening Tidløst, stilrent design Gennemarbejdet,

Læs mere

Har du også et ømt punkt? AquaPunkt

Har du også et ømt punkt? AquaPunkt Har du også et ømt punkt? AquaPunkt Hvor er dit ømme punkt? I lænden, knæet eller et helt tredje sted? Du er ikke alene. Over halvdelen af os har i de sidste par uger haft ondt i led, ryg eller muskler.

Læs mere

et billede siger mere end tusind ord

et billede siger mere end tusind ord et billede siger mere end tusind ord BlueX IntraOs DG og 70 Intra røntgen fra BlueX, 70 kv med 3,5 ma eller 7 ma røntgenkilde. Vægmonteres eller monteres på unit. Kan leveres med 30, 60 eller 80 cm arm.

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden 1990. Huntington. Hjælpemidler til. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden 1990. Huntington. Hjælpemidler til. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Huntington Hjælpemidler til Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer med diagnosen Huntington

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Stræk og bøj et eventyr

Stræk og bøj et eventyr Stræk og bøj et eventyr Lærerark Om undervisningen i Tivoli: Undervisningen i Tivoli varer 90 min. Vi varmer kroppen let op og skifter så mellem dans, bevægelse og refleksion, således at eleverne udforsker

Læs mere

Design din egen drømmesofa

Design din egen drømmesofa your choice - no limits Design din egen drømmesofa 1300 Kun fantasien sætter grænser Vælg mellem mere end 100 forskellige elementer som du kan kombinere på mere end 100.000 måder til din helt egen unikke

Læs mere

Flexi Element. den funktionelle kassedisk

Flexi Element. den funktionelle kassedisk den funktionelle kassedisk 2010 lever til fulde op til sit navn med en fleksibel indretning og opbygning samt anvendelsesmuligheder i vidt forskellige brancher. Kort sagt får du med en kassedisk, der præcis

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

Vigtig viden om reflekstøj Komplet guide om reflekstøjs opbygning og funktion

Vigtig viden om reflekstøj Komplet guide om reflekstøjs opbygning og funktion by BERENDSEN Vigtig viden om reflekstøj Komplet guide om reflekstøjs opbygning og funktion Lær mere om reflekstøj. Indhold Vi ved at alle regler om reflekstøj kan være meget komplicerede. Hvordan fungerer

Læs mere

M2 Multi-Tip Big. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg.

M2 Multi-Tip Big. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg. M2 Multi-Tip Big Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg M2 Multi-Tip Big M2 Multi-Tip Big kan klare en brugervægt op til

Læs mere

Rygfitness med Ergo Multistol. ergoforma. ergoforma

Rygfitness med Ergo Multistol. ergoforma. ergoforma Rygfitness med Ergo Multistol ergoforma ergoforma Rygfitness med Ergo Multistol RYGPROBLEMER ER EN DEL AF HVERDAGEN FOR MANGE Årsagen kan være dårlige arbejdsstillinger, forkert arbejdsstol, manglende

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

God ergonomi i rengøringsarbejdet

God ergonomi i rengøringsarbejdet TUP14 motivation og læringsudbytte God ergonomi i rengøringsarbejdet FOKUS PÅ TOSPROGEDE AMU KURSISTER Pas på kroppen når du arbejder! Mennesker arbejder med rengøring alle steder, også mange steder, hvor

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Checkmark Nordens kassedisk specialist

Checkmark Nordens kassedisk specialist Checkmark Nordens kassedisk specialist Oy Checkmark Ltd er den førende, indenlandske producent af kassediske og udstyr til kasseområdet. Siden 1993 har virksomheden leveret mere end 20.000 kassediske til

Læs mere

Ingen kontorstol vil aktivere dig mere.

Ingen kontorstol vil aktivere dig mere. Ingen kontorstol vil aktivere dig mere. Radikal og Genial. Allerede ved første øjekast ser man forskellen på en swopper og en almindelig kontorstol. Det radikalt anderledes design er et opgør med den passive

Læs mere

KOM I GANG MED STAVGANG EN GUIDE, DER HJÆLPER DIG I GANG MED STAVGANG.

KOM I GANG MED STAVGANG EN GUIDE, DER HJÆLPER DIG I GANG MED STAVGANG. KOM I GANG MED STAVGANG EN GUIDE, DER HJÆLPER DIG I GANG MED STAVGANG. KOM GODT I GANG MED STAVGANG Formålet med denne guide er at hjælpe dig i gang med stavgang. Stavgang sætter gang i hele kroppen -

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

ARBEJDSGANGE OMKRING IMAGE 3W. Sådan kommer du godt i gang med din nye hospitalsseng

ARBEJDSGANGE OMKRING IMAGE 3W. Sådan kommer du godt i gang med din nye hospitalsseng ARBEJDSGANGE OMKRING IMAGE 3W Sådan kommer du godt i gang med din nye hospitalsseng AFPRØVNING AF IMAGE 3W Se også gerne videoinstruktion her: https://www.youtube.com/watch?v=hm1muiexqpw AKTIVERING AF

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen - ERGONOMI - 4 - ERGONOMI - DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark 5 Strike Italiensk møbel design. Æstetisk ergonomi.

Læs mere

Glasinddækning af altaner fra Lumon. Værelse med udsigt. Komfort for fremtiden

Glasinddækning af altaner fra Lumon. Værelse med udsigt. Komfort for fremtiden Glasinddækning af altaner fra Lumon Værelse med udsigt Komfort for fremtiden Undersøgelser har dokumenteret store besparelser gennem glasinddækning af altaner leveret af Lumon. Udgiften er minimeret, såvel

Læs mere

Den sunde måde at sidde på

Den sunde måde at sidde på Den sunde måde at sidde på Dansk kvalitet i 100 år Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

+++ MERVÆRDI. Vejen til smertefri bedøvelse

+++ MERVÆRDI. Vejen til smertefri bedøvelse +++ MERVÆRDI Vejen til smertefri bedøvelse +++ FOR PATIENTEN +++ SMERTEFRI LOKALANALGESI Bedøvelsen kan lægges uden ubehag for patienten. Også de injektioner der udført med en vanlig tubulesprøjte kan

Læs mere

DENTAL LIG GODT HOS TANDLÆGEN. LASAL A/S, Industrivej 15, DK-8881 Thorsø CVR Nr. DK

DENTAL LIG GODT HOS TANDLÆGEN. LASAL A/S, Industrivej 15, DK-8881 Thorsø CVR Nr. DK August 2017 LIG GODT HOS TANDLÆGEN DENTAL LASAL A/S, Industrivej 15, DK-8881 Thorsø E-mail: info@lasal.dk +45 8696 6666 CVR Nr. DK 1437 8677 Gør det til en komfortabel oplevelse at gå til tandlægen Uanset

Læs mere

CONSTRUCT. klassisk loungestil. Med et efterfølgende valg af ben og armlæn understreges den individuelle stil, som passer til netop dit hjem.

CONSTRUCT. klassisk loungestil. Med et efterfølgende valg af ben og armlæn understreges den individuelle stil, som passer til netop dit hjem. Stof: Malmo, lys grå 90 CONSTRUCT 1 med Merano-armlæn og ben nr. 15 vores favoritopstilling nr. 2 CONSTRUCT Med konceptet CONSTRUCT kan du sammensætte og designe en sofa, der passer til netop dit hjem.

Læs mere

Comfort line. klassisk dansk design. CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg

Comfort line. klassisk dansk design. CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg Comfort line klassisk dansk design CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg komfort RO Afslapning nydelse CL 200 Exclusive 2 pers. 152 cm 3 pers.

Læs mere

Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935

Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935 www.vela-medical.dk Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935 VELA Move Oftalmologistol SKUBBEBØJLE GØR DET NEMT AT FLYTTE PATIENTEN IMELLEM

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

Stræk og bøj et eventyr

Stræk og bøj et eventyr Stræk og bøj et eventyr Lærerark Om undervisningen i Tivoli: Undervisningen i Tivoli varer 90 min. Vi varmer kroppen let op og skifter så mellem dans, bevægelse og refleksion, således at eleverne udforsker

Læs mere

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015 Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015 Indholdsfortegnelse: 1. Før brug af stolen 2. Brug af stolen 3. Rengøring og vedligeholdelse 4. Sikkerhed 5. Problemløsning 6. Teknisk information 7.

Læs mere

R PÅ FREMTIDENS LAGER

R PÅ FREMTIDENS LAGER R PÅ FREMTIDENS LAGER HYGIEJNE Hygiejne er ikke kun blevet et naturligt stigende fokusområde for Deres kunder, det er også et af de steder i virksomheden, hvor der forsvinder flest ressourcer, når lageret

Læs mere

BETJENINGS- SAMT TEKNISK VEJLEDNING

BETJENINGS- SAMT TEKNISK VEJLEDNING BETJENINGS- SAMT TEKNISK VEJLEDNING Denne vejledning skal opbevares sammen med enheden. Vejledninger for OEM udstyr er vedlagt udstyret. Installation, service og vedligehold må kun udføres af autoriserede

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere