ROYAL AUPING, ROYAL SLEEPING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROYAL AUPING, ROYAL SLEEPING"

Transkript

1

2

3 KONGELIGE NÆTTER ØJE FOR DETALJEN DIN HELT EGEN STIL ROYAL PURE WHITE ROYAL SPARKLING BRONZE ROYAL DEEP BLACK EN INDIVIDUELT TILPASSET SENG

4 p.2 Johannes Albertus Auping

5 KONGELIGE NÆTTER p.3 KONINKLIJKE AUPING KONGELIGE AUPING DETTE PRESTIGEFYLDTE PRÆDIKAT HAVDE JOHANNES ALBERTUS AUPING SIKKERT IKKE DRØMT OM AT FÅ, DA HAN I 1888 LEVEREDE SINE FØRSTE STÅLSENGEBUNDE TIL HOSPITALER I DEVENTER OG AMSTERDAM I HOLLAND. VIRKSOMHEDEN ER STADIG ET FAMILIEFORETAGENDE DEN DAG I DAG OG HAR I 125 ÅR VÆRET SPECIALISTEN FOR ALLE, DER DRØMMER OM EN GOD NATTESØVN OG GARANTERET KOMFORT. MED ANDRE ORD: FOR DIG. Johannes Albertus Auping startede udviklingen af de mange nyskabelser, som giver mennesker en helt ny soveoplevelse. Hans konstante søgen efter større fleksibilitet og øget ventilation har resulteret i et omfattende og individuelt tilpasset sortiment. En kollektion af sengebunde, madrasser og tilbehør, som takket være innovative internationale topdesignere og Auping Design Team i dag opfylder dine drømme om en god nattesøvn. Dette, kombineret med pålideligt håndværk og mange års erfaring, er garant for Aupings solide navn. Derudover tilstræber Auping at gøre alle produkter genanvendelige og benytte mere avancerede og bæredygtige produktionsmetoder efter Cradle to Cradle-princippet. Den kongelige klasse skinner helt igennem i Auping Royal. Denne sengemodel er i en klasse for sig. Med en Royal fra Auping får du en soveoplevelse, der er en konge værdig!

6 Der er kælet for detaljerne p.4 Forskellige materiale- og farvekombinationer

7 ØJE FOR DETALJEN Fra første skitse til den færdigproducerede model, der er gennemført ned til den mindste detalje. Auping er stolt af at kunne præsentere vores topmodel. Med Auping Royal introducerer Auping topsegmentet inden for personlig sovekomfort, justerbarhed og afslapning. Diskret afrundet Udskiftelig decoplade p.5 Support-stel med buede former UFORSTYRRET SØVN Royal sengebunden er udviklet med innovative løsninger, som øger den personlige sovekomfort. Royal er den første seng, som med en gennemtænkt teknik tilpasser sig din liggestilling, mens du sover, så du uforstyrret kan nyde din nattesøvn. ROYAL SOVEKOMFORT Aupings topmodel, hvor der er kælet ekstra meget for udformning, materialer og detaljer. Designet er solidt udformet i kombination med de allernyeste teknikker. EN UNIK SENG Med de forskellige farve- og polstringsmuligheder, justeringsmuligheder, tilbehør og designmuligheder kan sengen tilpasses helt efter dine ønsker så den med rette kan kaldes en unik seng!

8 p.6 Komfortzone extra Back Support

9 Forskellige justeringsmuligheder Slide Backfunktion p.7 Individuelt målesystem

10 Komfortzone p.8 SOV TRYGT OG GODT Royal er udstyret med en automatisk komfortzone. Denne zone er indarbejdet i sengebunden i området ved dine skuldre. Zonen registrerer, om du ligger på ryggen, maven eller siden, og afpasser sin fasthed til din liggestilling. Spiralbunden og madrassen følger således din krops konturer. Det er ikke kun godt for din ryg, men også for din nattesøvn. Vil du opnå den optimale effekt, kan Auping Royal kombineres med madrassen Maestro eller Vivo. I disse madrasser er skulderzonen afstemt med sengebunden, så de sammen udgør en perfekt enhed.

11 Individuelt målesystem p.9 TILPASSET EFTER DINE MÅL Når du op i skyerne, eller er du mere jordnær? Auping Royal passer til dig, uanset hvor høj eller lav du er. Hvis der er en stor højdeforskel på dig og din partner, er det individuelle målesystem løsningen. Med dette kan I indstille lårlængden individuelt for hver sengebund. Så behøver du og din partner ikke gå på kompromis, men kan begge ligge behageligt, når I læser eller ser tv.

12 Slide Back-funktion p.10 ALT INDEN FOR RÆKKEVIDDE Før du lægger dig til at sove, er det rart at læse lidt. Det er et hyppigt aftenritual for mange. Men når du rejser rygdelen op, står natbordet og læselampen normalt for langt tilbage til, at du kan nå dem. Dette har Auping fundet løsningen på i form af Slide Back-systemet. Royal kører automatisk bagud, når du rejser rygdelen op. Så har du ordentligt lys til din læsestund!

13 Forskellige justeringsmuligheder p.11 DIN FORETRUKNE STILLING Sengebunden kan justeres 2 eller 5 steder, afhængig af den valgte model. Du kan således justere din seng til lige præcis den komfortable stilling, du ønsker. Har du brug for ekstra støtte i ryggen, tilbyder vi Royal XBS. Det står for extra Back Support og giver en god støtte til din rygzone. Med 2 justeringssteder kan du justere ryg- og bendelen på Royal. Med 5 justeringssteder kan du justere nakke-, ryg- og bendelen, knæknækket samt extra Back Support (XBS) på Royal.

14 DIN HELT EGEN STIL Auping Royal fås i tre farver og kan kombineres med forskellige kvalitetstekstiler og forskellig finish. Du kan vælge mellem tre stelfarver: den beroligende Pure White, den stilfulde Deep Black og den luksuriøse Sparkling Bronze. Stelfarverne kan herefter kombineres med hovedgærde og decoplader til benene i tre tekstilfarver og tre farver imiteret skind. Du har således 144 muligheder for at tilpasse Royal helt efter din egen stil. FÅS I FORSKELLIGE FARVE- OG MATERIALEKOMBINATIONER: p.12 Pure White Skindfarver Crush 104 Crush 51 Crush 169 Deep Black Tekstilfarver Steelcut Trio 124 Steelcut Trio 915 Steelcut Trio 645 Sparkling Bronze Træfarver Lys eg Mørk eg

15 p.13

16 PURE WHITE

17 Du kan lade Royal hovedgærdet og benfladerne betrække med f.eks. tekstil fra danske Kvadrat. Tre farver tråd giver en melange af farver, der passer perfekt til sengens nuance. Dette innovative designtekstil signalerer høj kvalitet og er således et perfekt match med Auping. p.15 Pure White med Crush 104 Pure White med Steelcut Trio 124 Faktum: Atmosfæren i dit soveværelse spiller en stor rolle for kvaliteten af din nattesøvn. DIN PERSONLIGE OASE Soveværelset er et meget personligt sted, hvor du skal kunne være helt dig selv. Her finder du ro. Deler intime stunder. Kommer dig over en influenza. Bliver overrasket med gaver på din fødselsdag. Gemmer dig under dynen til en gyser. I denne oase af ro er Royal det elegante blikfang. Royal udgør et blivende og indbydende midtpunkt. Her kan du smide dig og slappe af!

18 p.16 Sengebord i Pure White

19 Med Auping Reading Light er du altid sikret et godt læselys. I skærmen sidder en reflektor, som betyder, at du ikke ser direkte ind i det skarpe lys. Hovedet kan både drejes og vippes, så du kan ligge og læse uden at forstyrre din partner. p.17 Pure White med Crush 104 Auping Reading Light i Pure White KONGELIG KLASSE Det stilfulde design, de lækre kvalitetsmaterialer og de nøje gennemtænkte detaljer giver Auping Royal kongelig klasse. Alle ingredienser til den optimale personlige sovekomfort er samlet i den nye Royal. Sengemodellen omfatter de allernyeste teknikker, som gør din søvn endnu mere behagelig.

20 SPARKLING BRONZE

21 Royal hovedgærdet har diskret afrundede hjørner. Varianten i træ har en finish i egefiner. En smuk detalje ved hovedgærdets finish er kanten, hvor de 13 lag bøgefiner træder tydeligt frem. p.19 Hovedgærde: Mørk eg Decoplader: Crush 51 Sparkling Bronze med Crush 51 Faktum: Mens du sover, genoprettes diskusskiverne mellem dine ryghvirvler. Derfor er du en smule højere, når du står op om morgenen, end når du går i seng. DIN NATURLIGE BALANCE Ubevidst vender og drejer du dig mange gange i søvne. Derfor er det betryggende at vide, at du i en Auping seng hele tiden finder komfortabel støtte. Uanset hvilken stilling du ligger i, tilpasser sengebunden og madrassen sig automatisk. Din krop forbliver i fuldkommen balance hele natten igennem. Også dette sker ubevidst, men om morgenen vil du tydeligt kunne mærke en følelse af at være helt udhvilet. Herudover kan du indstille sengen efter din kropslængde. Når en seng passer så godt til dig som din egen Royal, vågner du med ny energi og ser frem til dine kongelige nætter.

22 p.20 Sparkling Bronze med Crush 51

23 Hver eneste del af Royal er gennemført ned til den mindste detalje og er derefter sammensat med omhu til en komplet Royal seng. p.21 Sengebord i Sparkling Bronze ALT, HVAD DU ØNSKER Auping Royal har klasse. Det kan du se på designet, materialerne og på de helt gennemførte detaljer. Og på de moderne teknikker, hvormed du kan sammensætte din seng helt efter dine egne ønsker.

24 p.22 Hovedgærde: Steelcut Trio 915

25 p.23 Hovedgærde + decoplader: Crush 51 OPBEVARING Royal sengebordet har god opbevaringsplads. Desuden har hovedgærdet et ekstra opbevaringsrum på bagsiden og en stikkontakt i hver side. Det er praktisk, hvis du vil oplade din telefon på sengebordet om natten.

26 p.24 DEEP BLACK

27 Benene på Royal har flader, som kan betrækkes med forskellige tekstiler og farver. Decopladerne leveres også løst, så du selv kan give din Royal et nyt look, når som helst du vil. p.25 Hovedgærde: Mørk eg Decoplader: Crush 169 Faktum: Du tilbringer gennemsnitligt en tredjedel af dit liv i sengen. Komfort er således ingen DIN HELT EGEN STIL Auping Royal kan leveres efter dine ønsker. Med de forskellige funktionaliteter kan du sammensætte din helt personlige seng. Også i designet kan du lade din egen stil skinne igennem. Royal sengen fås med hovedgærde, decoplader, sengeborde og læselamper i forskellige farvekombinationer.

28 p.26 Sengebord i Deep Black med fjernbetjening

29 Royal fjernbetjening vækkeur, Wake-Up-funktion og natlampe i ét er nem og brugervenlig. Displayet viser dig, præcis hvad der sker. Har du fundet en god stilling? Så gem den under dine foretrukne, og vend tilbage til din yndlingsstilling med ét tryk på knappen. p.27 STÅ FRISK UD AF SENGEN Auping Design Team har gjort meget ud af at udvikle en brugervenlig fjernbetjening. Med fjernbetjeningen justerer du din seng efter dine personlige ønsker. Intet kunne være nemmere! I displayet kan du se, præcis hvilken af sengens zoner der justeres. Og med et enkelt tryk på knappen stiller du sengen tilbage til din foretrukne sovestilling. Endvidere har Royal fjernbetjeningen et vækkeur med Wake-Up-funktion i dockingstationen. Med denne funktion vågner du til en naturlig solopgang i dit soveværelse. De forskellige lysstyrker stimulerer dine energi- og søvnhormoner. Du bliver vækket blidt og gradvist. Klar til endnu en ny dag!

30 Med de forskellige valgmuligheder inden for farver, materialer, modeller og tilbehør kan du designe Royal helt efter dine ønsker og skabe en unik seng. Reading Light p.28 Deep Black med Crush 169 Sengebord og fjernbetjening

31 p.29 Deep Black med Steelcut Trio 645

32 EN INDIVIDUELT TILPASSET SENG Royal fås i 3 modeller, hvor du kan vælge mellem forskellige justeringsmuligheder og en plan model. p.30 ROYAL M5 Fuldt elektrisk justerbar med elektrisk justerbar rygdel, nakkestøtte, XBS (extra Back Support), bendel og individuelt justerbart knæk ved knæleddet. Kan desuden vælges med Slide Back-funktion. Unik skulderkomfortzone automatisk tilpasning til sovestillingen. Brugervenlig trådløs RF-fjernbetjening med hukommelse, synkronjustering, tænd/sluk-funktion for lampe i dockingstation, vækkeur og børnesikring. Dockingstation med integreret lys. Fungerer som holder og oplader til fjernbetjeningen. ROYAL M2 Elektrisk justerbar rygdel og bendel samt individuelt justerbart knæk ved knæleddet. Kan desuden vælges med Slide Back-funktion. Unik skulderkomfortzone automatisk tilpasning til sovestillingen. Brugervenlig trådløs RF-fjernbetjening med hukommelse, synkronjustering, tænd/sluk-funktion for lampe i dockingstation, vækkeur og børnesikring. Dockingstation med integreret lys. Fungerer som holder og oplader til fjernbetjeningen. ROYAL PLAN Plan sengebund. Unik skulderkomfortzone automatisk tilpasning til sovestillingen.

33 p.31

34 VÆLG DIT TILBEHØR p.32 ROYAL HOVEDGÆRDE Hovedgærde i træ eller polstret og med diskret afrundede hjørner Hovedgærde i træ med specialfinish i egefiner Polstret hovedgærde smukt bearbejdet med dobbelte syninger Ekstra opbevaringsrum og stikkontakter på bagsiden ROYAL SENGEBORD Smukt buet design God opbevaringsplads Passer perfekt til Royal designet ROYAL FLOOR LIGHT Praktisk funktion, når du skal i og ud af sengen i mørket Energibesparende LED-lampe Lysintensitet, varighed og dagslysfølerens følsomhed er separat justerbare AUPING READING LIGHT Direkte læselys med lysdæmperfunktion til indirekte lys Energibesparende LED-lampe Lampens hoved kan indstilles i alle ønskelige positioner

35 p.33

36 p.34

37

38 BN/ Der tages forbehold for ændring i farver, produkter, størrelser og konstruktion.

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Individuel sovekomfort Auping Criade Criade kombinerer design med teknik. Din personlige stil og komfort er det centrale, så du kan kombinere din Criade

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Sengebunde og Madrasser

Sengebunde og Madrasser Sengebunde og Madrasser s. 02 Denne brochure er trykt på 100% genbrugspapir. Tænk på miljøet! Indhold Royale Auping s. 04 En hollandsk succeshistorie Auping sengebunde s. 06 Den bedste basis Auping madrasser

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød Alt til soveværelset 15% SALE Gælder Auronde, Match, Essential, AVS sengebunde og madrasser Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Auping concept

Læs mere

Auping Original, Auronde, Essential og Match. Helt din egen stil

Auping Original, Auronde, Essential og Match. Helt din egen stil Auping Original, Auronde, Essential og Match Helt din egen stil Indhold Royale Auping s. 05 En hollandsk succeshistorie Auping Auronde Delbar s. 16 Let at rede op og holde ren Auping Original s. 06 Styrken

Læs mere

Auping Original Box. Vågn frisk og veludhvilet med det unikke AVS -system

Auping Original Box. Vågn frisk og veludhvilet med det unikke AVS -system Auping Original Box Vågn frisk og veludhvilet med det unikke AVS -system Hollandsk kvalitet og håndværk, når det er bedst Et sundt liv med masser af energi begynder med en god nattesøvn. Derfor har Auping

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 960 har møbelproduktionen

Læs mere

Auping AVS box. Den ventilerende boxmadras. Ingen seng ventilerer bedre

Auping AVS box. Den ventilerende boxmadras. Ingen seng ventilerer bedre Auping AVS box Den ventilerende boxmadras Ingen seng ventilerer bedre En ny norm for komfortabel og frisk søvn Auping er synonym for komfortabel og frisk søvn. Den nye Auping AVS box (AVS står for Aktiv

Læs mere

... for everybody. mouselab.dk

... for everybody. mouselab.dk ... for everybody mouselab.dk BZ sleeping Herlev Hovedgade 15 2730 Herlev Tlf. +45 86 12 50 35 Fax +45 86 12 50 34 Email: info@bz-sleeping.com Web: www.bz-sleeping.com Bedre madras bedre søvn... Det er

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

my baby carrier DANSK BRUGSANVISNING OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! > ADVARSELSHENVISNINGER

my baby carrier DANSK BRUGSANVISNING OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! > ADVARSELSHENVISNINGER Integreret hovedstøtte my baby carrier BRUGSANVISNING DANSK OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! Integreret rygforlængelse... > ADVARSELSHENVISNINGER ADVARSEL: Balancen kan påvirkes

Læs mere

Du er unik. det bør din seng også være

Du er unik. det bør din seng også være 1 2 Du er unik det bør din seng også være Wonderland-senge justeres individuelt Wonderland Sonate og Medley-serierne har både skulderzone og justerbar hoftezone. Det betyder, at du kan regulere, hvor dybt

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser Perfekt til Små Steder & Store Oplevelser Lad dig inspirere PFAFF passport modellerne leveres med et kuffertlåg, der beskytter symaskinen. Det ergonomiske design sikrer behagelig transport og nem opbevaring.

Læs mere

Auping Auronde, Cleopatra og Match. Helt din egen stil. Ingen seng ventilerer bedre

Auping Auronde, Cleopatra og Match. Helt din egen stil. Ingen seng ventilerer bedre Auping Auronde, Cleopatra og Match Helt din egen stil Ingen seng ventilerer bedre Auronde med hovedgærde (kastanje) p. 02 Indhold Royale Auping 04 En hollandsk succeshistorie Auping Auronde 06 Den nutidige

Læs mere

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre Sov bedre Kolding Kommune Senior- og Socialforvaltningen Hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Hvordan bruger du pjecen? I denne pjece finder du tips til at få vaner, som kan give

Læs mere

COMFORT DESIGN. - møbler i bevægelse. www.comfortdesign.dk

COMFORT DESIGN. - møbler i bevægelse. www.comfortdesign.dk Hos Comfort Design har vi brugt mange år på at sammensætte det helt rigtige møbelsortiment, hvor æstetik og design går hånd i hånd med funktion og komfort. Det vigtigste for os er at tilbyde et møbel,

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

Madrasser Dyner og puder

Madrasser Dyner og puder 27_015 Produktguide Madrasser Dyner og puder Find den komfort, der passer til dig! Symbolforklaring... 5 Springmadrasser... 6 Skum- og latexmadrasser... 7 Boxmadrasser... 9 Topmadrasser...12 Rullemadrasser...13

Læs mere

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse KAMPAGNER TEMPUR Original god støtte - en fast følelse TEMPUR Sensation god støtte - en traditionel følelse TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse Støtte der hvor du har brug for det Almindelige springmadrasser

Læs mere

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R CARITA SIDDEMøBLER 2 Carita Siddemøbler Carita Siddemøbler 3 CARITA Siddemøbler Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Vi har derfor givet vores møbelserie Carita de

Læs mere

Wonderland Lento boxmadras

Wonderland Lento boxmadras Wonderland Lento boxmadras 36 Samspil mellem stil og komfort Wonderland Lento har god komfort som er de vigtigste funktioner for en Wonderland-seng. Den er produceret efter de bedste kvalitetsprincipper

Læs mere

BEDRE FUNKTIONALITET

BEDRE FUNKTIONALITET Anatomic formstøbt sæde BEDRE FUNKTIONALITET DYNAMIK LUFT/VARME REGULERENDE POSITIONERING AFLASTNING STABILITET 100% TILPASSET DEN ENKELTE BORGER FÅ BALANCE I KROPPEN Billedet viser Et individuelt udformet

Læs mere

Wonderland Medley 302 regulerbar seng

Wonderland Medley 302 regulerbar seng Wonderland Medley 302 regulerbar seng 30 Komfort og valgfrihed Justerbar hoftezone og zoneinddelt Pocket Comfort-madras giver individuel tilpasning og udsøgt liggekomfort. Wonderland Medley har også de

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Wonderland Sonate boxmadras

Wonderland Sonate boxmadras Wonderland Sonate boxmadras 22 Komfort og design i topklasse Med justerbar hoftezone og zoneinddelte Pocket Exclusive-fjedre giver Wonderland Sonate en sovekomfort i topklasse. Naturmaterialer som bomuld

Læs mere

En madras, der er lige så unik som dig. Gå på opdagelse i Aupings madrasser

En madras, der er lige så unik som dig. Gå på opdagelse i Aupings madrasser En madras, der er lige så unik som dig Gå på opdagelse i Aupings madrasser Cresto madras Auronde Stained white Indhold Find den madras, der passer bedst til dig 04 Specialfremstillet til den bedste nattesøvn

Læs mere

Få dit livs fladeste, flotteste og stærkeste mave

Få dit livs fladeste, flotteste og stærkeste mave 24 JULE PLANKER Få dit livs fladeste, flotteste og stærkeste mave Plejer din mave også at få en ekstra delle eller to i december? Bare rolig, i år kommer I FORM dig til hjælp. Redningen hedder PLANKEN

Læs mere

40% ÅBNINGSFEST LATE NIGHT OPEN PÅ DEMO SENGE OG VIVALUX SENGE TORSDAG 15. OKT. ÅBENT TIL KL. 22

40% ÅBNINGSFEST LATE NIGHT OPEN PÅ DEMO SENGE OG VIVALUX SENGE TORSDAG 15. OKT. ÅBENT TIL KL. 22 ÅBNINGSFEST SENGESPECIALISTEN SLUTTER ÅBNINSFESTEN I ROSKILDE MED VANVITTIGE TILBUD I ALLE VORES BUTIKKER! 40% PÅ DEMO SENGE OG VIVALUX SENGE TILBUDDENE GÆLDER FRA LØRDAG 10. OKTOBER TIL OG MED SØNDAG

Læs mere

Dansk håndværk siden 1910

Dansk håndværk siden 1910 Dansk håndværk siden 1910 Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk Ergonomi,

Læs mere

Senge tilbehør Behovstilpasninger

Senge tilbehør Behovstilpasninger Godkendt i henhold til IEC 60601-2-52 Behovstilpasninger Til s sortiment af senge tilbyder vi et bredt tilbehørsprogram. Gennem anvendelse af tilbehør optimeres muligheden for at tilpasse plejesengen,

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

Sengebunde og Madrasser. Ingen seng ventilerer bedre

Sengebunde og Madrasser. Ingen seng ventilerer bedre Sengebunde og Madrasser Ingen seng ventilerer bedre s. 02 Denne brochure er trykt på 100% genbrugspapir. Tænk på miljøet! Indhold Royale Auping s. 04 En hollandsk succeshistorie Auping AVS sengebunde s.

Læs mere

PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY

PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktiv forbedrer din søvn gennem aktiv regulering af fugt og

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

ARNE JACOBSEN 1902-1971 POLSTRING DESIGN BESKRIVELSE GARANTI

ARNE JACOBSEN 1902-1971 POLSTRING DESIGN BESKRIVELSE GARANTI ÆGGET Arne Jacobsen designede Ægget til lobby- og receptionsområderne i Royal Hotel i København Opgaven med at designe alle elementer i hotelbygningen foruden møblerne gav Jacobsens en enestående mulighed

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept Berendsen Textil Service A/S SQUARE TIL DEN KLASSISKE RESTAURANT STILFULDE TEKSTILER TIL GOURMETRESTAURANTEN SIGNATURE BRUNCH TIL FROKOSTCAFEEN SQUARE LAVA NOBLE FORDI

Læs mere

TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv

TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv WARM COLD DRY TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv regulering af fugt og temperatur. TEKNOLOGIEN

Læs mere

Instruktioner for Skildpadden

Instruktioner for Skildpadden Instruktioner for Skildpadden Vuggestilling Mave mod mave Den lette og enkle slynge! Masser af muligheder passer alle størrelser voksen og barn! Der er ikke noget dejligere end at bære sit barn! På hoften

Læs mere

Terapiafdelingen. Patienter med KOL. Patientvejledning

Terapiafdelingen. Patienter med KOL. Patientvejledning Terapiafdelingen Patienter med KOL Patientvejledning Hvad er KOL? KOL betyder Kronisk Obstruktiv Lungesygdom. Symptomerne er åndenød, hoste, øget slimproduktion og nedsat aktivitetsniveau. Når man har

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

GOSA Puder. Produktguide

GOSA Puder. Produktguide 26 _013 Produktguide GOSA Puder Syntetiske fibre Dun/fjer Lyocell Maskinvaskes ved 60 Tørres i tørretumbler Hvordan sover du? Vidste du, at dine sovevaner bestemmer, hvilken pude du skal vælge? Du sover

Læs mere

60+ - EN STÆRK ALDER

60+ - EN STÆRK ALDER 60+ - EN STÆRK ALDER Af Nickie Winfield Almquist og Kåre Seidelin 60+ EN STÆRK ALDER Roning er en sport der kan dyrkes langt op i alderdommen. Det kræver blot, at du har lyst til at vedligeholde din krop.

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs Design: Peter Opsvik, balans Koncept Vip frem og knæl eller læn dig helt tilbage og oplev en følelse af vægtløshed Rok blidt frem og tilbage, når du er lænet

Læs mere

Senge i dag og i morgen

Senge i dag og i morgen Senge i dag og i morgen Auping og Cradle to Cradle tro mod naturen Virksomheders sociale ansvar (Corporate Social Responsibility (CSR)) er blevet et tema for stadig flere virksomheder. CSR betyder, at

Læs mere

COMFORTANA PRO luksus. Vision. Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og

COMFORTANA PRO luksus. Vision. Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og COMFORTANA PRO luksus Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og høre havets brusen, alt imens du nyder det varme vands afslappende effekt. Ikke engang vinterens strenge

Læs mere

20% TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL SPAR. Nu 23.999,-

20% TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL SPAR. Nu 23.999,- TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL THE RELAXATION ADJUSTABLE BED Inkl. en 7 cm TEMPUR Topmadras Vejl. pris 29.999,- 6.000,- Nu 23.999,- MÆRK FORSKELLEN Uanset om du kan lide din madras blød eller

Læs mere

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Ruko dørgreb Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Detaljen, der skaber merværdi Designede dørgreb fra Ruko er med til at skabe et sammenhængende udtryk, der kombinerer høj sikkerhed

Læs mere

For dit livs bedste nattesøvn. føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR

For dit livs bedste nattesøvn. føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR For dit livs bedste nattesøvn føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR Velkommen til TEMPUR Søvn er afgørende for dit helbred og velbefindende. Giv dig selv dit livs bedste nattesøvn - hver nat! Over hele

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

DK design for your life

DK design for your life design for your life DK Mistralen er detaljen der gør forskellen MISTRAL har været noget særligt siden den danske designer Lone Sterner Nordam skabte de første møbler i 1990 erne. I starten af det nye

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back RgoSling Back UP/OPP OUT/UT 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back RgoSling High Back UP/OPP OUT/UT 770 lbs 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back 770 lbs RgoSling High Back Net UP/OPP OUT/UT 350 kg

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

VQ2 VQ2. Nu er det kun din fantasi der sætter grænser for din kreativitet.

VQ2 VQ2. Nu er det kun din fantasi der sætter grænser for din kreativitet. VQ2 VQ2 Nu er det kun din fantasi der sætter grænser for din kreativitet. 473 indbyggede sømme Stort arbejdsområde (28,5cm) AHA (automatisk højde justering af trykfoden) Pivot (nålen sænkes mens trykfoden

Læs mere

Stimulationsideer - det lille barn 3-6 måneder

Stimulationsideer - det lille barn 3-6 måneder Stimulationsideer - det lille barn 3-6 måneder Kom godt i gang Når du skal stimulere dit barn, er det godt at tænke på, at barnet er mest trygt i nærheden af dig. I begyndelsen er dit barn mest interesseret

Læs mere

UDSALG! SPAR 50% PÅ TILBUD ATLANTA I ALLE LÆDER DESSIN KÆMPE KONTRAST SYNING NU 14.999,- SPAR 15.000,- MED HVID KONTRAST SYNING ÆGTE LÆDER ÆGTE LÆDER

UDSALG! SPAR 50% PÅ TILBUD ATLANTA I ALLE LÆDER DESSIN KÆMPE KONTRAST SYNING NU 14.999,- SPAR 15.000,- MED HVID KONTRAST SYNING ÆGTE LÆDER ÆGTE LÆDER KÆMPE UDSALG! KÆMPE TILBUD MED HVID KONTRAST SYNING NAKKEPUDE 599,- NU 14.999,- SPAR 15.000,- ATLANTA OPSTILLING 02 Mål L: 320 x 232 cm. Læder på alle slidflader samt hvide kontrast syninger. Vejl. pris

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

JOGA DESIGN. elegance. det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm

JOGA DESIGN. elegance. det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm JOGA DESIGN elegance det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm JOGA DESIGN Færdige løsninger ELEGANCE 6000 Gavl: Napoli Madras: Elegance 1101 5- zone pocket madras med møbelstof Splittop:

Læs mere

Luk øjnene. Mærk kroppen punkt for punkt

Luk øjnene. Mærk kroppen punkt for punkt 66 Luk øjnene Mærk kroppen punkt for punkt 67 Øvelse 1 Giv din bevidsthed til kroppen Du skal nu i gang med at føre din bevidsthed hen til forskellige områder af din krop og sanse din krop. Når du kan

Læs mere

Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser 2014 Begynderklassen

Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser 2014 Begynderklassen 1. Start Rally Lydighed Begynderklassen I begynderklassen er hunden i snor og skal føres i løs line. På hele banen bliver kontakten mellem hund og fører bedømt, herunder at hunden holder pladspositionen.

Læs mere

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 giver dig en ultimativ soveoplevelse, da den er resultatet af mere end 80 års forskning og udvikling inden for sengeproduktion. Vi har ikke

Læs mere

Gør hverdagen lidt nemmere med el

Gør hverdagen lidt nemmere med el Gør hverdagen lidt nemmere med el En mere komfortabel hverdag Simple el-løsninger kan gøre din hverdag mere komfortabel. Rigtigt lys skaber trivsel og velvære. Vi lever i et land, hvor vi halvdelen af

Læs mere

GUIDE. Idéer skabes i badet TIL BADEDROMME SPA BOBLEBAD BADEKAR NORDISK DESIGN STILFULDE LOSNINGER VANDBESPARENDE UDSTYRSPAKKE

GUIDE. Idéer skabes i badet TIL BADEDROMME SPA BOBLEBAD BADEKAR NORDISK DESIGN STILFULDE LOSNINGER VANDBESPARENDE UDSTYRSPAKKE GUIDE TIL BADEDROMME NORDISK DESIGN STILFULDE LOSNINGER VANDBESPARENDE UDSTYRSPAKKE SPA BOBLEBAD Idéer skabes i badet - Plads til afslapning - Det vigtigste rum - Unikke drømme IDEER SKABES I BADET HAR

Læs mere

Bevægelsessensorer til udendørsbrug

Bevægelsessensorer til udendørsbrug Bevægelsessensorer til udendørsbrug Komfort, sikkerhed og energibesparelse. P116840 Bevægelsessensorer fra Schneider Electric Komfort. Sikkerhed. Energi-besparelse! Sætter du pris på komfort og sikkerhed

Læs mere

Pool guide. www.ipool.dk

Pool guide. www.ipool.dk Pool guide Pris Hvis man vil have en RivieraPool, er man nødt til at have fokus på økonomien fra første spadestik. En RivieraPool er et absolut luksusprodukt, som kvalitetsmæssigt ikke kan sidestilles

Læs mere

Sov bedre. - mærk en forskel

Sov bedre. - mærk en forskel Sov bedre - mærk en forskel [ Værd at vide ] Du behøver ikke at vide, hvad der er i din madras for at ligge godt. Men vi ved, hvad du behøver for at ligge godt og få en god nats søvn. Den viden bruger

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter

RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter Til fødselsdagsselskabet, beach party, picnic, familiedagen eller på legepladsen til enhver tid. Fra 6 til 90 år. Indeholder

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Forslag til hvilestillinger Lig på ryggen med en pude under knæene. Løfteteknik Når du løfter, skal du huske at:

Forslag til hvilestillinger Lig på ryggen med en pude under knæene. Løfteteknik Når du løfter, skal du huske at: Smerter i ryggen Forslag til hvilestillinger Lig på ryggen med en pude under knæene. Lig på siden med en pude mellem benene. Puden vil få dig til at slappe bedre af. Løfteteknik Når du løfter, skal du

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Guide: Sov godt - og undgå overvægt

Guide: Sov godt - og undgå overvægt Guide: Sov godt - og undgå overvægt Motion og slankekure er ikke nok. Vil du have styr på vægten, skal du sove nok. Dårlig søvn giver nemlig overvægt, siger eksperterne. Af Line Feltholt, januar 2012 03

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 2. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 10 Er du glad for at gå i skole? 42 / 84%, ikke rigtigt Hvordan

Læs mere

Muskelspændinger i underlivet

Muskelspændinger i underlivet Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling Muskelspændinger i underlivet Patientinformation www.koldingsygehus.dk Ligesom du kan få hovedpine af at spænde i nakke- og skuldermuskler, kan du få underlivssmerter

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Til forældre med et barn på Neonatalafdelingen.

Til forældre med et barn på Neonatalafdelingen. Patientinformation Til forældre med et barn på Neonatalafdelingen. Børneafdeling H6 Udviklingstilpasset omsorg (NIDCAP) Kære forældre Tillykke med den lille ny. Vi håber, at opholdet her på afdelingen

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Jeg har inddelt programmerne i kropsområder, men hver eneste stilling påvirker og stimulerer hele kroppens bindevæv/spindelvæv,

Jeg har inddelt programmerne i kropsområder, men hver eneste stilling påvirker og stimulerer hele kroppens bindevæv/spindelvæv, Del III Programmer Her får du fem programmer til inspiration. Der er fire korte programmer på hver 20 minutter samt et enkelt for hele kroppen, der varer en time. Du kan tage de korte programmer ét ad

Læs mere

Øvelser for sengeliggende gravide patienter

Øvelser for sengeliggende gravide patienter Du er gravid og skal være sengeliggende. Det er dog vigtigt for din krop, at muskulaturen bevæges dagligt. Du har derfor fået udleveret denne pjece med øvelser, som kan gøre det mere behageligt for dig

Læs mere

Specielfremstillede hjælpemidler

Specielfremstillede hjælpemidler Specielfremstillede hjælpemidler - ALT kan lade sig gøre Side 2 Det sker ofte at man som terapeut står i en situation, hvor man bare har lyst til at give op. Man har prøvet alle de hjælpemidler man har

Læs mere

Elements smukke detaljer med en funktion

Elements smukke detaljer med en funktion Elements smukke detaljer med en funktion Cane-line vil gerne give ekstra mange muligheder for at tilføre stemning, liv og personlighed i dit uderum. Derfor har vi udviklet en helt særlig kollektion kaldet

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Syv tegn på at du får for lidt søvn

Syv tegn på at du får for lidt søvn Syv tegn på at du får for lidt søvn 1. Du er afhængig af et vækkeur. 2. Du bliver døsig og træt når du kører bil. 3. Du er afhængig af kaffe. 4. Du laver fejl. 5. Du er glemsom. 6. Du er i dårligt humør

Læs mere