HORSENS NY TEATER PROGRAM FORÅR 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HORSENS NY TEATER PROGRAM FORÅR 2016"

Transkript

1 HORSENS NY TEATER PROGRAM FORÅR 2016 MADS LANGER STINE BRAMSEN LIS SØRENSEN DODO & THE DODOS SIMON TALBOT EVERYBODY S TALKING JOHNNY LOGAN CHRISTIAN FUHLENDORFF...OG MANGE FLERE

2 UNIKKE OPLEVELSER - HELT TÆT PÅ Mens vi knapt har vænnet os til de kortere dage og julens komme, har vi på Horsens Ny Teater været i fuld gang med at planlægge alle de forskellige oplevelser, som vi har glædet os til at præsentere for jer i programmet for foråret Og indrømmet vi er meget stolte af at kunne invitere indenfor til en koncert med Mads Langer en koncert der kan lade sig at gøre, fordi vi på Horsens Ny Teater har ca. 30 meget engagerede sponsorer, der gør sådanne oplevelser mulige! Også med støtte fra husets sponsorer kan vi invitere Irish Dreams til Horsens - ét af kun to shows i Danmark. Glæd jer til et unikt mix af irsk musik, sang og dans. Forårets program byder som altid på en bred pallette af oplevelser, og teatrets sponsorerer er generelt med til at få musikken til at spille, så tusind tak for det! Horsens er værtsby for Dansk Melodi Grand Prix 2016, og i den anledning varmer vi op med en koncert med selveste Mr. Grand Prix Johnny Logan, og selvfølgelig bliver der også senere på sæsonen mulighed for at møde blandt andet vinderen af Børne MGP 2016, når vi for femte år i træk holder Børne MGP koncert. Vores nye billetsalg åbnede efter sommerferien, og det er dagligt til stor glæde for både husets gæster og medarbejdere. Fra 1. februar udvider vi billetsalgets åbningstid så vi også har åbent lørdage kl , det betyder at endnu flere vil få mulighed for at kigge forbi. I efteråret 2016 har Horsens Ny Teater 25-års jubilæum. Sådan et sølvbryllup skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen, og vi glæder os til at fortælle meget mere, om hvordan det skal fejres senere på året. Velkommen indenfor på Horsens Ny Teater til unikke oplevelser helt tæt på. Venlig hilsen Lone Wessel Teaterdirektør IKONER GRUPPERABAT Grupper over 8 personer kan opnå besparelser ved køb af billetter til udvalgte arrangementer. BØRNEARRANGEMENTER Arrangementer for børn kan let genkendes ved brugen af dette ikon. SPISNING PÅ HNT Vi tilbyder spisning til udvalgte arrangementer på Horsens Ny Teater TEATERABONNEMENT Ikonet indikerer, at arrangementet kan købes som en del af teaterabonnementet.

3 MADS LANGER // Kl Mads Langer har rejst verden rundt med sin guitar på ryggen og har med hits som Elephant, Overgi r mig Langsomt, Fact Fiction, Microscope og Heartquake, har den 31-årige sangskriver spillet sig ind på hitlister i Danmark og resten af Europa. I foråret udgiver Langer nyt album og efterfølgende drager den populære sanger og hans band på turné, så publikum kan se frem til endnu en koncert med også nye numre med den altid charmerende Mads Langer. Nyt album på gaden i foråret 2016 Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS KR. STINE BRAMSEN // Kl #smuksomjeger Stine Bramsen har efter en succesfuld karriere som frontkvinde i Alphabeat nu for alvor slået sit navn som soloartist fast. Stine udgav i efteråret 2015 sit første soloalbum, der er spækket med lækre numre både upbeat, men også numre hvor tempoet er skruet ned, og som viser en mere sårbar side af den energiske sangerinde. Med uimodståelige sange som eksempelvis Prototypical, Woman og den stormfulde ballade The Day You Leave Me er der nok at glæde sig til, når den vævre skønhed med den store stemme folder sig ud denne aften. Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 250 KR.

4 OYSTERBAND // Kl Iørefaldende melodier og stærke tekster Oysterband står for moderne folk-baseret og hovedsagelig akustisk britisk musik, der spænder fra det intense og stemningsfulde til det rockende og udadvendte. Bandet, der er en institution på den engelske folk-scene, har siden 1978 turneret i 35 lande, vundet fem BBC Folk Awards, udgivet 12 studie albums og en DVD - og de er stadig fulde af nye musikalske ideer. Koncerten markere 10 års jubilæet for den lokale musikforening Folkescenen, der udover denne koncert årligt arrangerer flere lokale koncerter, blandt andet i Apotekergården, henover sommeren. Arrangør: Folkscenen Horsens PRIS 220 KR. STRAIGHT NO CHASER // Kl Amerikansk vokalgruppe Straight No Chaser er Amerikansk vokalgruppe fra aller øverste hylde. På listen over musikere de har arbejdet med, finder man verdenstjerner som Jason Mraz, Phil Collins, Dolly Parton og mange flere. Der hersker ingen tvivl om at gruppen sammen kan skabe helt fantastiske klange, men herudover er deres optræden særdeles underholdende. For som et medlem af gruppen udtaler Vi tager musikken meget seriøst, vi tager bare ikke os selv alt for seriøst. Glæd dig til en underholdende aften på Horsens Ny Teater med en international anerkendt voklagruppe. Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 250 KR.

5 LIS SØRENSEN // Kl Lis Sørensen har været en del af dansk musik, siden hun var ganske ung og har en enestående position både i branchen og i danskernes hjerter. Hendes store, varme stemme er bag nogle af vor tids største og mest tidsløse hits, og alle danskere kender hendes klang. Denne aften byder på de mest elskede sange fra Lis Sørensen, og hun bakkes op af sit band; Jonas Krag, Poul Halberg, Jette Schandorf og Jan Sivertsen. Alle de store hits Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 350 KR. EVERYBODY S TALKING // Kl Tre barstole, tre mikrofoner, tre fantastiske musikere længere er den ikke. I en tid hvor live-musik ofte bliver gjort stort og pompøst, sidder Jimmy Bacoll, Lars Maasbøl og Billy Cross, aka. Everybody s Talking, plantet solidt midt på scenen, bevæbnet kun med deres stemmer, et par guitarer, nogle fantastiske sange og mindst lige så fantastiske historier. Denne aften er der kun plads til kreativitet, stor musikalitet og solidt håndværk på scenen. God musik, god stemning - that s it Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 250 KR.

6 HORSENS NY TEATER 28. APRIL 290 KR. PREMIERE 2016 KØB BILLETTER PÅ HUXIBACH.DK DANSESHOWET IDENTITY HORSENS NY TEATER STORE SCENE JANUAR 2015 SHOW 1 KL // SHOW 2 KL Tag med i jagten på identitet i et intenst og farverigt danseshow, der er lige så livsglad som dansen i sig selv. Identity byder hjerne såvel som hjerte op til dans med afsæt i jazz, hiphop, moderne, house og waacking. Billetsalg åbner 5. januar Se mere på 200x130mm_BGI_Danseshow2016_2.indd 1 05/11/15 13:46

7 MONRAD & RISLUND // Kl Ølsmagning & underholdning Ølsmagning OG show - morsomt, musikalsk og velsmagende... Ølsmagningen, som indleder aftenen, varetages kvalificeret, levende og humoristisk af direktør for Pladderballe Bryghus John Serritzlev. Smag på øllene fra Pladderballe Bryghus, der brygges på Svaneke Bryghus. De mest kendte er nok: Kalapøjser, Brodtgaard Basement Reserve og Kakerlakpuler. Showet står Monrad & Rislund for: De er ikke blevet mildere gennem årene. Et langt liv har kun skærpet deres satiriske tæft og hvæsset deres penne... Forestillingens musikdirektør er som altid Øyvind Ougaard. Arrangør: Musikformidlingen DMF PRIS 315 KR. LISBETH G. PETERSEN // Kl Trænger du til en Time Out? Har du stress, eller bare for travlt? Trænger du til en Time Out, hvor du får masser af inspiration til at få en hverdag med mere arbejdsglæde, energi til familien og ikke mindst til din partner og dig selv? Lisbeth G. Petersen er klar til at berige og begejstre denne aften og inspirere, til hvordan du kan gøre hverdagen mere positiv for dig selv og andre og skifte de sure pligter ud med stjernestunder. En glad aften med masser af stof til eftertanke godt suppleret af musikerne Mark Dixon og Thomas Albrechtsen. Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 225 KR.

8 SIMON TALBOT // Kl Mr. Copenhagen Det er tid til selvransagelse, når Simon Talbot gør op med sig selv i sit tredje one man-show, Mr. Copenhagen. Her reflekterer han blandt andet over, om han mon er blevet for voksen og for københavnsk Får man manerer af at være vokset op i en lille jysk flække, hvor alle kender alle? Hvordan er det med jydernes fordomme om københavnere? Og vice versa? Er man en rigtig mand, selvom man har blomster på altanen og ikke spytter på gulvet, når man bliver tilbudt mælk i kaffen? Det vil Simon Talbot give svar på i sit show, der vanen tro vil være præget af hans velkendte og meget fysiske fortællestil. Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 255 KR. LASSE RIMMER // Kl Lasse Rimmer har en hel stald fuld af kæpheste i sit hoved. Emner han brænder for. Og det er på tide, de kæpheste bliver luftet og får en begejstret ridetur rundt i comedy-manegen. Det sker i hans fjerde soloshow, Kæpheste. Kan vi danskere hygge os uden mad i munden? Er man en dårlig forælder, hvis man helt generelt ikke er superimponeret af børn? Det komiske spotlys bliver vendt mod salen, når Rimmers legesyge interesse for Danmark og danskerne drilsk prikker til publikum. Lasse Rimmers kæpheste Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 235 KR.

9 CHAMP CHRISTIAN I Fuhlendorffs show, Det er ligegyldigt hva andre tænker, ikk? vægter Fuhlendorff det sjove over et egentligt tema for showet. Og så alligevel, for måske er temaet netop, at det bare skal være vanvittig morsomt! FUHLENDORFF Fuhlendorff fortæller: Nu skal der sgu snakkes om alt ( ) Hvis det er sjovt, kommer det med. For stand-up handler, når alt kommer til alt, jo om at få grinet igennem. Og hvis det koster en stjerne hos anmelderne, så // Kl fuck det, for det er da ligegyldigt, hva andre folk tænker, ikk? Det er ligegyldigt hva andre tænker, ikk? Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS KR. UFFE HOLM // Kl CHAMP Uffe Holm er klar til at gi dig endnu et hæsblæsende one man show for fuld smadder. Cirkusjakken er hængt i skabet, og danseskoene er sendt retur, så nu får du Uffe Holm i sit eget jeg med en mikrofon og en masse forskellige ord der tilsammen giver mening og garanteret mavekramper. Der er kun én Champ i foråret 2016 har du chancen for at se ham gøre det, som han mestrer at få dig til at græde af grin. Følg Uffe Holm på facebook og instagram #uffeholmchamp Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 300 KR.

10 Vi ser frem til at byde dig velkommen i Horsens Ny Teaters café. Her har vi både lidt til tørsten, til maven og ikke mindst til den søde tand. SPISNING INDEN ARRANGEMENTER Til de fleste arrangementer på Horsens Ny Teater er det muligt at spise i vores Kvium sal inden arrangementet. Vi serverer en Teaterplatte, der skifter i takt med årstiden. NYTÅRSKONCERT Fredag den 8. januar 2016 kl afholder Horsens Harmoniorkester Nord for Alperne og Hovedgård-Blæserne den årlige nytårskoncert Bjørn Bønne Christensen er dirigent og vil lede musikerne sikkert gennem aftenens program der indeholder musicals, jazz, swing, populær musik og som sædvanlig fællessang. Denne gang kommer Aarhus Bagerlaugs Håndværkerkor og synger bl.a. Fangernes kor. Kirsten Urban og Taus Houmøller er solister i Syncopate Rag. Som altid er danserne fra Juliussens Danseinstitut med. Det hele kædes sammen af konferencier Taus Houmøller. Støttet af Horsens Kommune Pris:125,00 kr. Platten sammensættes i et samarbejde mellem vores cafebestyrer Casper Jørgensen og kokkene på Resturant Over Middel. Pris 159 kr. DRINKS I PAUSEN Spring køen over og bestil dine drikkevarer i vores café når du ankommer på teateret. På den måde har du bedre tid til at nyde pausen BESTIL MAD ONLINE Du kan bestille mad direkte i forbindelse med billetkøbet eller efterfølgende via vores hjemmeside TRESAFINADO // Kl TrioenTresafinado består af to danske klassiske musikere - fløjtenisten Pia Kaufmanas og guitaristen Torsten Borbye Nielsen - samt den brasilianske percussionist Afonso Corrêa. De tre musikere arbejder i spændingsfeltet mellem den nordiske, europæiske og sydamerikanske musik, hvor grænserne mellem genrerne udviskes. Publikum kan se frem til et afvekslende repertoire udført af den charmerende trio. Arrangør: Horsens Musikselskab Støttet af: Horsens Kommune Pris 175 kr. (Køb begge Musikselskabets koncerter for 300 kr.)

11 DODO & THE DODOS // Kl Dodo & The Dodos har en stor plads i danskernes hjerter. Forklaringen er enkel, synes gruppen: Vi overholder overenskomsten med vores publikum. Vi skal være ydmyge og 110 procent til stede, og har for længst indset, at vores sange ikke længere kun er vores. Hits som Vågner I Natten, Gi Mig Hvad Du Har og Sømand Af Verden har vokset sig større end Dodo & The Dodos og lever deres eget liv. Det beviser bandet - og publikum - ved hver koncert. Vi spiller det I kender Arrangør: Resonator ApS PRIS 270 KR. NICOLAI N. CHRISTENSEN // Kl Oplev den danske tenor Nicolai Nørgaard Christensen i selskab med pianist Søren Rastogi. Den unge tenor studerer til dagligt på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og modtager desuden undervisning hos tenor Peter Lodahl. I 2015 har Nicolai sunget to store roller blandt andet en til Copenhagen Opera Festival. Talentet er ikke til at tage fejl af, og du kan godt glæde dig til at høre den unge tenor. Arrangør: Horsens Musikselskab Støttet af: Horsens Kommune Pris 175 kr. (Køb begge Musikselskabets koncerter for 300 kr.) HORSENS ALL STARS // Kl Horsens All Stars afvikles nu for syvende gang, og traditionen tro er Horsens Ny Teater og Kulisselageret igen ramme om det, som er gået hen og blevet årets musikfest for lokale musikere og musikelskere. Det bliver et lokalbrag, når over 100 af byens musikere giver den gas og power-præsterer sammenlagt mere end 10 timers koncert på de to scener. Så kom glad og tag konen, manden, kæresten, naboen og vennerne med! Arrangør: Horsens All Stars Pris 95 kr.

12 Buffetmenu Velkommen til nærvær, charme, stil og atmosfære Lichtenberg Cava brunch Start ud med et glas mousserende i vores foyer 215,- Koldrøget laks fra Leos Fisk Og Vildt med røræg og spæde salater. Spegepølser fra Steen og Jesper m. Senneps pickles. 5 Hjemmelavede marmelader. Stegte frikadeller med syltede rødkål. Årstidens purésuppe m. croutons. Yoghurt med tørret frugt og hjemmelavet musli. Små stegte chorizo pølser samt lun leverpostej m. svampe og bacon sauté. Mellemlagret ost på rondel. Frisk opskåret frugt med creme anglaise. Anretning af danske oste med hjemmelavet garniture. Små wienerbrød og hjemmebagt kage. Inkl. juice, kaffe og the. Lichtenbergs Gourmet Buffet - Overdådig selskabsbuffet i historiske rammer 315,- Rejer, rødkålsmarmoreret æg, crudités og friseé. Maskeret blomkål med granulat af røget spæk og urter. Koldrøget laks fra Leos fisk og vildt med emulsion og spæde salater. Terrin af dansk kylling med nødder og danske beder. Lichtenbergs frokost livretter Vores populære frokostbuffet 265,- To slags marinerede sild med hjemmelavet karry salat, løg og kapers. Koldrøget laks med klassisk rævesauce og spæde salater. Lun leverpostej med sauté af svampe og røget flæsk. Jørgensens æggekage med løg og kartofler, syltede rødbeder og sennep. Varm roastbeef med klassisk kartoffel salat. Svinemørbrad med svampe a la creme. Brie og blå kornblomst med marmelader og nødder. Gammeldags æblekage med hjemmelavet sukkerrasp og let pisket fløde. Byg videre på menuen Uden mad og drikke, dur helten, som bekendt ikke og derfor kan I naturligvis kombinere buffeten med en af vores drikkevarer pakker. Vælg mellem Bronze- Sølv- eller Guldpakken alt efter, hvad der matcher jeres ønsker. Coq au vin Braiseret unghane lår, kraftig sky og knuste kartofler. Langtidsstegt marmoreret filet i egen fars af kødkvæg. Filet royal af frilandsgris, stegt med rosmarin og hvidløg. Pommes gratin, kartoffelskiver, fløde og hvidvin, gratineret med vesterhavs ost. 3 oste fra Arla Unika med hjemmelavet garniture. Frisk opskåret frugt med Creme anglaise. Vanille pannacotta med appelsin og chokolade. Søndergade Horsens Tlf booking@jorgensens-hotel.dk Åbent ons-lør

13 Horsens Ny Teater præstenterer Irish Dreams 15. april 2016 Irsk musik, sang & dans Forlæng din oplevelse Inden forestillingen har vi spisning i vores Kvium sal. Spisning kan bestilles sammen med billetten. Holdet bag Irish Dreams optræder hvert år for over publikummer I Dublin, hvor størstedelen af holdet også bor. Nu aflægger holdet visit i Horsens med et spektakulært show, der byder på irsk underholdning og et sceneshow ud over det sædvanlige. Det bliver en fængslende magisk rejse med et unikt mix af irsk musik, sang og dans. Det bedste fra den irske kultur blandes, og de traditionelle instrumenter som fx harpe og uilleann pipes indgår selvfølgelig også i showet. Oplev opløftende musikalske optrædener og blændende danseacts med nogle af Irlands mest talentfulde traditionelle dansere. Dygtige og internationalt anerkendte sangere, musikere og dansere udgør tilsammen holdet bag Irish Dreams, og de lover en aften, der vil efterlade publikum stopfulde af uforglemmelige dejlige irske minder og nostalgi. Pris 275 Kr.

14 HORSEnS & FRiEnDS PROuDLY PRESEnTS D-A-D 10. juni FÆnGSLET PROGRAM 2016 MELODi GRAnD PRiX 13. FEBRuAR FORuM HORSEnS MGP FEBRuAR FORuM HORSEnS HAnSi HinTERSEER 5. MARTS FORuM HORSEnS niels HAuSGAARD APRiL FORuM HORSEnS DiE AMiGOS 24. APRiL HORSEnS ny TEATER DiXiE chicks 22. APRiL FORuM HORSEnS kiss 18. MAj FÆnGSLET RASMuS SEEBAcH 20. MAj FÆnGSLET HORSEnS STATE PRiSOn MOTORcYkEL FESTiVAL juni FÆnGSLET DEEP PuRPLE 17. juni FÆnGSLET LARS LiLHOLT M/BAnD 25. juni - LunDEn LÆS MERE PÅ HORSEnSAnDFRiEnDS.Dk BiLLETSALG : HORSEnS ny TEATER / BiLLETLuGEn.Dk

15 JOHNNY LOGAN // Kl Varm op før Melodi Grand Prix 2016 i Forum Horsens Mr. Grand Prix himself Johnny Logans tre sejre i det Europæiske Melodi Grand Prix og 6 millioner solgte albums på verdensplan taler sit eget sprog. Efter mere end 30 år på scenen er stemmen stadig kraftfuld og frisk, og overskuddet til at charmere publikum med små sjove anekdoter mellem numrene er også i behold. Det danske band Friends leverer sammen med Johnny Logan et show i absolut topklasse. Kom og varm op før den store Melodi Grand Prix fest i Forum Horsens den 13. februar. Arrangør: Horsens Ny Teater PRIS 275 KR. JAN HELLESØE // Kl MANIPULATION: HAN FUCKR MED DN HJRNE Jan Hellesøe er kendt for DR3 s underholdende program Fuckr med dn hjrne, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner, for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Hellesøe vil anvende sine fantastiske evner på live-scenen, og underholde med sine hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter. Gå ikke glip af muligheden for at opleve Danmarks førende mentalist live! Arrangør: ICO M&T og Microphone Entertainment PRIS 250 KR.

16 + gebyr Velgørenhedskoncert til fordel for Lungeforeningen i Horsens Støt den gode sag og deltag i VIP arrangementet i Kvium Salen inden koncerten og få lækker mad, underholdning med Jan Svarrer samt adgang til koncerten i store sal. VIP arrangementet starter kl gebyr Billetter købes på støttet af Horsens Kommune

17 tv. Jesper Bjarnesen, th. Klaus Skjærlund LUNGEFORENINGEN PÅ HORSENS NY TEATER Den 30. marts afholder Lungeforeningen Horsens for første gang velgørenhedskoncerten Musik i luften med intet mindre end 4 lokale bands på scenen på Horsens Ny Teater. Formanden for Lungeforeningen i Horsens, Klaus Skjærlund og den lokale musiker Jesper Bjarnesen er de lokale kræfter der sammen står bag arrangementet. Lungeforeningen er en af Danmarks mindste patient- og sygdomsbekæmpende foreninger, til trods for at der faktisk alene i Horsens kommune er ca lungesyge. Kun omkring halvdelen af de lungesyge er reelt klar over, at de er syge. I Lungeforeningen i Horsens arbejder vi på at udbrede viden om lungerne og lungesygdomme specielt til børn og unge, forklarer Klaus Skjærlund. Klaus forklarer, hvordan ideen til arrangementet opstod: Syng for lungernes fulde kraft er en sætning, vi alle kender. For mig hænger lungerne, sang og musik uløseligt sammen. Derfor har vi i lungeforeningen tidligere afholdt et par korarrangementer for at støtte op om sagen, og heldigvis har vi nu med hjælp fra Horsens Kommune fået mulighed for at lave arrangementet på Horsens Ny Teater. Det er lykkedes Lungeforeningen at skaffe nogle stærke lokale bands til koncerten, og en glad Klaus uddyber: Lige så snart idéen til arrangementet var skabt, vidste jeg, at jeg måtte alliere mig med en, der virkelig kendte musikmiljøet i Horsens så jeg fik lokket Jesper Bjarnesen med på idéen. De fire bands har alle indvilget i at give koncerter helt gratis. Jesper Bjarnesen forklarer: De fire første bands jeg ringede til, sagde ja til at støtte sagen uden tøven, så det gik nemmere, end jeg overhovedet kunne drømme om. Vi har heldigvis en by, hvor musikerne igennem tiltag som blandt andet Horsens All Stars kender hinanden rigtig godt. Så jeg tror faktisk, de ser frem til en hyggelig aften, hvor de skal deles om den samme scene og samtidig støtte en god sag. Jesper håber på at et lignende arrangement vil kunne lade sig at gøre i 2017: Jeg vil tro, at det er muligt at skaffe opbakning fra de lokale bands til at lave endnu en koncert i Faktisk har flere tilbudt at komme og give et nummer eller to i år, efter de har hørt om koncerten men vi har desværre måttet sige nej til de fleste. Der bliver dog plads til en lidt unik gæsteoptræden, fortæller Jesper: Knud Lindhart og jeg mødtes helt tilfældigt en søndag eftermiddag nede på genbrugspladsen, og inden jeg fik set mig om, havde jeg sagt ja til, at han må komme og spille et par numre fra sit kommende album, så det glæder vi os også til. Udover koncerterne kan publikum også vælge at udvide aftenen lidt Klaus uddyber: Inden koncerten afholder vi et VIP arrangement i teatrets Kvium sal. Her kan 80 deltagere nyde en platte, vi har fået sammensat til lejligheden, og samtidig har vi fået entertainer og musiker Jan Svarrer til at optræde for VIP erne. Herudover vil Lungeforeningen have en stand i teatrets foyer, hvor der er mulighed for at få mere at vide om foreningen samt donere penge til formålet. Foreningen har store planer med overskuddet fra arrangementet: Vi vil gerne lære børn og unge mere om lungerne og lungesygdomme. I den forbindelse har vi som de første i landet indgået et samarbejde med Horsens Kommune om at komme ud på skolerne både for at informere men også for at teste de unges lungefunktion. Flere børn lider af astma uden at vide det så det vil være rart, hvis vi kunne hjælpe med at få dem i behandling. De her tests laver vi sammen med skolernes sundhedsplejersker, og planen er, at lungefunktionstesten fremover bliver udført på skolebørn på lige fod med at måle blodtryk og teste synet. Ved spørgsmålet til hvad de glæder sig mest til svarer Klaus: Jeg håber, der kommer rigtig mange og støtter op om den gode sag. Derudover er jeg spændt på at se D.O.D.X.L dem kendte jeg ikke i forvejen. Jeg har for nylig set en video med dem, og der er godt nok tryk på. Jeg tror, det bliver rigtig godt. Jesper supplerer: Nu har jeg jo overtalt de 4 bands til at deltage, så jeg er rigtig spændt på, om det hele bare klapper. Mest af alt er jeg spændt på, om det bliver en aften, hvor musikken, stemningen og publikum går op i en højere enhed, så vi kan gøre arrangementet til en tradition og dermed støtte en god sag, som har stor betydning for mange horsensianere.

18 HORSENS NY TEATER FOR BØRN Arrangør Teaterforeningen HNT Fra85kr. Fra 5 år VITELLO // KL Baseret på Kim Fupz Aakesons populære Vitello -bøger. Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. Vitello leder efter en far, som han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel? En sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker. UDSOLGT Fra85kr. OLES NYE AUTOBIL // KL Ole har fødselsdag.. Årets bedste gave er en flot rød bil, der kan skyde en vældig fart. Da den løber bardus ind i søsters dukkehus, får Ole travlt med at gøre ondt godt igen! Men hvad med stakkels dukkefar? Nu han ingen hoved har! Hvordan mon Ole klarer den? Arrangør Teaterforeningen HNT 1,5-5år

19 BØRNE MGP KONCERT Fra 3år // KL Kom og hør vinderen og andre udvalgte deltagere fra årets børne MGP 2016, når de hver især synger deres hits og laver en fest. Vinderen kåres først til MGP i februar i Forum Horsens, og vi offentliggør herefter besætningen til denne koncert hurtigst muligt. 135kr. Navnene er altså ikke på plads endnu, men en ting er sikkert: De populære deltagere fra MGP vil give den gas og gøre deres for, at byens børn får en super koncert med deres jævnaldrende idoler. Arrangør Horsens Ny Teater MIO, MIN MIO Arrangør Teaterforeningen HNT Fra6år // KL Ja, H. C. Andersens klassiske eventyr er sørgeligt. Men i denne fortælling får historien om den lille fattige pige, der til sidst dør af kulde, et twist med masser af lune, poesi og komik. Familieforestilling efter Astrid Lindgrens klassiker. Bo er 9 år, og hans adoptivforældre bryder sig ikke rigtig om ham. Men en dag forsvinder Bo til et land i det fjerne. Han finder ud af, at han i virkeligheden hedder Mio og er søn af kongen i det mystiske land. Kongen elsker virkelig sin hjemkomne søn, og Mio får også en ny ven, Jum-Jum. Sammen med Jum-Jum drager Prins Mio ud på et farefuldt Arrangør eventyr for at bekæmpe den Teaterforeningen onde ridder Kato. HNT 5-11år 85kr. Fra DEN LILLE PIGE MED SVOVLSTIKKERNE // KL kr. Fra

20 Resultatgivende trygsager Vores kompetencer ligger inden for produktion af: > tryksager > webløsninger > kommunikation > logistik mm. Vi gør din opgave til en tryg sag! Byens eneste svanemærkede trykkeri! Tryksager Fuglevangsvej Horsens grafiskforum.dk VI SKABER FULDENDTE EL-LØSNINGER ENTREPRISE - SERVICE - SKADESERVICE EL-TEAm VEST A/S // GRøNLANDSVEj 9 R // 8700 HoRSENS // TLf.: // INfo@ELTEAmVEST.DK

21 Hula hop med Miss Mia 18/2 - kl Torsdag i vinterferien kan børn opleve hula-hop magien på tæt hold. Selve eftermiddagen består af både en workshop samt noget hulahop-undervisning og et show. Arrangementet er egnet for børn fra ca. 6-års alderen og op. Til den kreative workshop kan børnene sammen med Miss Mia dekorere deres helt egen super flotte hula hop-ring med fine tape-farver. Efter workshoppen går Miss Mia sammen med børnene ud på gulvet og lærer seje hula hop-tricks og danse i fælleskab. Modige voksne er også velkomne, hvis de tager deres egen hula-hop ring med. Til slut vil Mia vise flotte hula hop-shows i fine kostumer, med op til fire ringe ad gangen! Miss Mia, der kaldes hele Danmarks hula hop-dronning har gennem de seneste år hula hoppet på en lang række scener som eksempelvis Det Kongelige Teater, Vega, Nørrebro Teater, Roskilde Festival og desuden på adskillige TV shows. Hun underviser dagligt hold for børn og voksne primært i København. Kom og vær med og hjælp Miss Mia med at bringe hula hop-dillen tilbage til Horsens. Børnebillet inklusiv hula hop ring 135 kr. Voksenbillet eksklusiv hula hop ring 75 kr.

22 UDSOLGT UDSOLGT ANDERS AGGER // Kl Anders Agger er en anerkendt dansk journalist og dokumentarist. Han har siden 1989 været ansat hos DR. Siden sin debut har Agger stået bag et hav af dokumentarer, heriblandt portrætteringen af elever fra Herlufsholm Kostskole med 8 års mellemrum, Sømanden og juristen Fortællinger fra et hospice (2011) og dokumentar-serien Indefra - med Anders Agger. FalchKrebs // Kl Falch og Krebs gav i forsommeren en eneste koncert i Den Fynske Landsby og modtog en seks stjernet anmeldelse fra anmelderen fra Fyns Stiftstidende. Anmelderen havde kun roser til overs, for, det han betegnede som, en Langtidsholdbar drømmeduo. Han beskrev desuden koncerten som nærmest overjordisk og som en af den slags koncerter, såvel band som publikum husker resten af livet. Arrangør: FOF & Horsens Ny Teater Pris 200 kr. Arrangør: Horsens Ny Teater Pris fra 360 kr. SOMMER- AFSLUTNING // Kl til Gratis arrangement Når forårssæsonen går på hæld, og vi lukker teatret ned for sommeren, vil vi gerne invitere kommunens borgere indenfor til en hyggelig eftermiddag på Horsens Ny Teater med lidt underholdning samt mad og drikke. Her vil du kunne høre mere om efterårets arrangementer og hente det nye program. Da teatret lukker ned for sommeren, vil vi også gerne have lidt hjælp til at få tømt vores øltanke, så vi sælger derfor vores øl billigt. Vi glæder os til en hyggelig dag sammen med jer alle. Arrangør: Horsens Ny Teater GRATIS

23 AARHUS JAZZ ORCHESTRA // Kl Med sangerinde Sinne Eeg Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas førende, professionelle bigbands med mere end 80 koncerter hvert år. Bigbandet består af nogle af de bedste danske jazzmusikere og har siden sin oprettelse i 1977 arbejdet sammen med mange af de største jazzikoner i nyere tid. Sinne Eeg er en af de mest musikalsk begavede sangerinder på den danske jazzscene, der med sit unikke talent har skabt sig en loyal og voksende fanbase verden over. Siden udgivelsen af sit første album i 2007 kaldet Waiting For Dawn har Sinne Eeg vundet mange priser for sit talent. Arrangør: Jazzhors JAZZHORS - 25 ÅR MED JAZZ JAZZHORS MEDLEMMER 200 KR. / GÆSTER 225 KR. Foreningen Jazzhors rundede i efteråret 25 år og arbejder altså i 2016 dermed på 26. år videre med at arrangere jazzkoncerter flere forskellige steder i Horsens også på Horsens Ny Teater. Den tidligere formand Erik Nørgård har ført Jazzhors gennem de første 25 år med sikker hånd, og nu er foreningens nye formand Finn Hansen klar på endnu en sæson: Vi ser tilbage på et 2015 med mange gode og positive jazz oplevelser, og især vores jubilæumsarrangement på teatret med Søren Bebe og Neanders Jazz band var et absolut højdepunkt. Foreningen har nu ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene og har allerede den 9. april planlagt en stor koncert med Aarhus Jazz Orchestra og sangerinde Sinne Eeg. Finn Hansen forklarer: Et af Europas førende professionelle Bigbands og en skøn sangerinde som Sinne Eeg i de hyggelige og indbydende rammer på Horsens Ny Teater det kan vi da kun glæde os til, og vi håber i Jazzhors, at der er mange, der har lyst til at dele oplevelsen med os. Vi glæder os her på Horsens Ny Teater over at byen har en jazz forening som Jazzhors der kan trække gode jazz arrangementer til Horsens.

24 s s s s s rock i lunden gnags 3. Juni christopher 24. Juni status Quo 30. Juni kim larsen 13. august falch/krebs 20. august Horsens & Friends og MusikForeningen eigils præsenterer rock i lunden koncerter kr gebyr 25,- køb billet på Horsens ny teater (spar forsendelsesgebyr på kr. 35,-) eller på tilmeld dig nyhedsbrev på

25 2015 I BILLEDER På Horsens Ny Teater har vi et par dygtige fotografer, der hvert år tager tusindvis af billeder for at fange de allerbedste øjeblikke på scenen. Herunder har vi fundet nogle af de bedste billeder fra 2015 kan du fornemme stemningen? Vi glæder os til at tage hul på et nyt år og til at se, hvilke nye stemninger vores fotografer fanger med deres kamera. ANDREAS BO Foto: Flemming Ege BARBARA MOLEKO Foto: Flemming Ege THOMAS HELMIG Foto: Flemming Ege LIGA Foto: Flemming Ege RASMUS WALTER Foto: Flemming Ege DORTHE GERLACH Foto: Steen Bugtrup RUBEN SØLTOFT Foto: Flemming Ege TV-2 Foto: Flemming Ege JESPER THILO S BASSIST Foto: Flemming Ege QUEEN MACHINE Foto: Flemming Ege TURBOWEEKEND Foto: Flemming Ege DE NATTERGALE Foto: Flemming Ege ONKEL REJE Foto: Flemming Ege THOMAS HARTMANN Foto: Flemming Ege CHRIS MACDONALD Foto: Flemming Ege DINOSAUR ZOO Foto: Flemming Ege KIM LARSEN Foto: Steen Bugtrup HORSENS ALL STARS Foto: Flemming Ege ØREHÆNGERNE Foto: Flemming Ege TOBIAS DYBVAD Foto: Flemming Ege

26 TEATERFORENINGEN HNT PRÆSENTERER ABONNEMENT Køber du billet til 4 forskellige teaterforestillinger, udløser det abonnementspriser. (Du skal altså købe til minimum 4 forskellige forestillinger for at opnå rabat). Du kan også købe dine abonnementsbilletter hjemmefra over nettet. Gå ind på Her vælger du en af de forestillinger, du gerne vil se. Øverst i teksten, der beskriver forestillingen, finder du et link, der sender dig direkte videre til abonnements-køb. Her vælger du billetter til de forestillinger, du gerne vil se, og systemet vil derefter guide dig igennem resten af købet. Vær opmærksom på at du specifikt får valgt at købe abonnement, så du opnår rabatpriser frem for løssalgspriser. Er du usikker på, hvordan du køber online så kig forbi billetsalget på Horsens Ny Teater. Vi står klar til at vise dig, hvordan du nemt køber over nettet. Du vil også kunne handle på traditionel vis i billetsalget. PRISER Type Pris kategori Løssalg Abonnement Ung - under 30 år VOKSEN FORESTILLINGER 1 - Voksen 2 - Voksen 325 kr. 265 kr. 260 kr. 200 kr. 165 kr. 135 kr. BØRNE FORESTILLINGER 3 - Voksen (V) 3 - Barn (B) 155 kr. 105 kr. 105 kr. 85 kr. TEATERFORENINGEN HNT ER STØTTET AF KULTURSTYRELSEN & HORSENS KOMMUNE

27 KATEGORI 1 JEAN DE FRANCE // KL En komedie om, hvor galt det kan gå, når almindelig, sund fornuft sættes over styr. Hans Frandsen har været i Paris, på dannelsesrejse, og da han kommer hjem, har han ganske glemt det danske og kalder sig Jean de France. Han er besat af de franske manerer og den franske mode og kan på ingen måde føle sig godt tilpas, før hans forældre og kæreste har taget alt det nye til sig. Men ikke alle vil finde sig i Jean de Frances luner, og en barsk lærestreg venter ham. Produktion: Folketeatret Instruktion: Frede Gulbrandsen Scenografi: Astrid Lynge Ottosen Oversættelse: Line Mørkeby Medvirkende: Ole Thestrup, Sonja Oppenhagen, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Pelle Hebsgaard, Max Hansen, Lise Baastrup, Sigurd Holmen Le Dous, Sofie Alhøj STORE SAL KATEGORI 2 FLAGERMUSEN // KL Operetten Flagermusen udsat for Den Ny Opera og operaselskabet Figaros fortolkning. Oplev den muntre fortælling om mænd og kvinder, der narrer hinanden, om utroskab, forviklinger og sød hævn. Trioen Hans Dueholm, Jakob Næslund og Allan Dahl Hansen præsenterer igen en stor opera, hvor de spiller og synger alle roller. Men denne gang trues harmonien af ægte kvindelig indblanding, når sangerinden Lisbeth Kjærulff kræver sin plads... Produktion: Figaros Co-producent: Den ny Opera Instruktion: Hans Dueholm, Jakob Næslund Komponist: Johann Strauss Scenograf: Kirsten Victoria Lund Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Jakob Næslund, Hans Dueholm, Allan Dahl Hansen STORE SAL KATEGORI 2 MIO, MIN MIO // KL EGNET FOR BØRN FRA 6 ÅR Familieforestilling efter Astrid Lindgrens klassiker. Bo er 9 år, og hans adoptivforældre bryder sig ikke rigtig om ham. Men en dag forsvinder Bo til et land i det fjerne. Han finder ud af, at han i virkeligheden hedder Mio og er søn af kongen i det mystiske land. Kongen elsker virkelig sin hjemkomne søn, og Mio får også en ny ven, Jum-Jum. Sammen med Jum-Jum drager Prins Mio ud på et farefuldt eventyr for at bekæmpe den onde ridder Kato. En rørende og smuk fortælling om en dreng, der bruger fantasien til at gøre sin verden bedre. Produktion: Folketeatret Instruktion: Moqi Simon Trolin Komponist: Anders Ortman Oversættelse: Moqi Simon Trolin Medvirkende: Kristian Boland, Julie Carlsen, Peder Holm Johansen m.fl. STORE SAL KATEGORI 1 BARBEREN I SEVILLA // KL Operaen Barberen i Sevilla i en ny, munter og folkelig opsætning på dansk af instruktør Anne Barslev. Der er kærlighed og begær i luften i Sevilla og en god portion livsglæde, et strejf af bedrag, nogle skumle planer og et par skjulte sandheder. Fremfor alt er der en glad barber, der med lidt lune og held nok skal sørge for, at alle forviklinger bliver løst. Produktion: Det Kongelige Teater Scenografi & kostumer: Stine Martinsen Medvirkende: 6 operasolister fra Det Kongelige Teater samt musikere fra Det Kongelige Kapel STORE SAL

28 HORSENS - HEDENSTED - VEJLE FOREDRAG REJSER VIOLIN SYNING SPROGKURSER PILATES FOTO IT KOR ENGELSK FÆRDSEL MADLAVNING HARMONIKA AKRYLMALING KNIPLING TYRKISK LÆSEGRUPPER SAXOFON DEBAT PILEFLET ITALIENSK IPAD FRANSK IPHONE YOGA HUNDETRÆNING PORCELÆNSMALING KLAVER FØRSTEHJÆLP YOGA SEJLADS CHOKOLADE SPANSK MUSIK IPHONE STRIKNING SANG MINDFULNESS LITTERATUR BLOMSTERBINDING JAGTTEGN GUITAR ARABISK KUNST R E J S E R BAGNING SJOVERE - SUNDERE - GLADERE HOS FOF HAR VI MANGE GODE FORSLAG METTE ULLERSLEV TORSDAG DEN 4/2 - KL KUNSTEN AT VÆRE FOR MEGET Kom til en veloplagt peptalk om, at have modet til at være for meget. Et oprør mod middelmådighed, kedsomhed og mådehold mest til kvinder - men for de nysgerrige mænd er der også et par gode staldtips at hente. Mette er en inspirerende og energifyldt foredragsholder, som har en sjælden evne til at få folk op af stolene og ud over stepperne, da hun ikke er bange for at ruske op i rutiner, regelryttere og rigid reglementer. Bobler og chokolade er indeholdt i prisen. STED: ANE STAUNINGSVEJ 21 PRIS 200 KR. Ane Stauningsvej Horsens MAIL: HHV@FOF.DK TLF.:

29 KATEGORI 2 KONSTELLATIONER // KL Konstellationer spillede med dundersucces på West End samt Broadway, og Husets Teater samt Aarhus Teater har desuden spillet det anmelderroste stykke for fulde huse. Nepo Teatrets udgave af Konstellationer er med Marie Askehave og Troels Lyby i rollerne som Marianne og Roland: De mødes, finder sammen, går fra hinanden, og mødes igen i en tryllebindende og romantisk rejse. Oplev en rørende fortælling af dramatikeren Nick Payne, der rejser spørgsmål om, hvorvidt der er forskel mellem valg og skæbne. Produktion: Nepo Teatret Instruktør: Peter Dupont Weiss Scenografi: Camilla Bjørnvad Medvirkende: Troels Lyby og Marie Askehave STORE SAL KATEGORI 1 RENT MEL I POSEN // KL Robert er folketingsmedlem med hang til frynsegoder og stort set alle udgifter betalt. Han drømmer om en ministerpost i den næste regering, hvilket bare lige kræver et raskt partiskifte Hans kone Karin er pjattet med boligindretning, så hjemmet er proppet med skatteyderbetalt inventar. Alt er ren idyl - lige indtil de blodtørstige medier giver sig til at snage i familiens bilag, og en af partispidserne kommer på kontrolbesøg for at tjekke Roberts ærlighed! Følg familiens kaotiske kamp for at undgå en skæbne værre end døden - nemlig at skulle betale noget selv. Produktion: Comedieteatret Instruktion: Anders Lundorph Medvirkende: Thomas Mørk, Jeanne Boel, Karsten Jansfort mfl. STORE SAL UDSOLGT KATEGORI 3 VITELLO // KL EGNET FOR BØRN FRA 5 ÅR Baseret på Kim Fupz Aakesons populære Vitello -bøger. Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. Vitello leder efter en far, som han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. En sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker. Produktion: Louise Schouw Manuskript: Gunvor Reynberg Komponist: Lars Fjeldmose Scenografi: Kirsten Victoria Lind Koreografi: Katrine Engberg Medvirkende: Asbjørn Agger, Gunvor Reynberg, Camilla Lohmann og Rasmus Haxen STORE SAL KATEGORI 3 OLES NYE AUTOBIL // KL EGNET FOR BØRN 1½-5 ÅR Ole har fødselsdag. Far er klar med fødselsdagssang, lagkage og gaver. Årets bedste gave er en flot rød bil. Den kan skyde en vældig fart - og den får nok lidt for meget fart på! Da den løber bardus ind i søsters dukkehus, får Ole travlt med at gøre ondt godt igen! Men hvad med stakkels dukkefar? Nu han ingen hoved har! Hvordan mon Ole klarer den? Tøf-tøf tøf-tøf-tøf Med afsæt i den gamle børnesang, er der skabt en historie om en lille dreng - som drenge er flest. Fortalt gennem let genkendelige hverdagssituationer og lege, med musik, få ord og en tæt publikumskontakt. Produktion: Teatret Aspendos KVIUM

30 NU HAR BILLETSALGET ÅBENT ALLE LØRDAGE Fra den 1. februar kan du også ringe på klokken i vores billetsalg om lørdagen. Vi holder åbent alle lørdage fra klokken til 13.00, og glæder os til at tage imod og hjælpe med at finde de bedste oplevelser til dig og dine nærmeste. I vores billetsalg kan du købe: - Billetter til Horsens Ny Teaters arrangementer - Billetter til Horsens and Friends arrangementer - Billetter til alle arrangementer der sælges igennem billetlugen.dk - Gavekort til Horsens Ny Teater - Billet til spisning i forbindelse med arrangementer Billetsalgets åbningstider: Alle hverdage // Lørdage Live Music Club KLASSISK MUSIKFESTIVAL MARTS 2016 Forår 2016 kan du bl.a. opleve The Minds of 99 Jacob Bellens Mikael Simpson Blaue Blume Electric Guitars Patrick Dorgan Förtress + I ll Be Damned Kenn Lending Blues Band Viggo Sommer & The Backhowlers Anya Søren Juhl Blues Jamboree Thøger Dixgaard og mange mange flere... Vi opdaterer løbende programmet med mange flere bands. Hold øje med vores hjemmeside, facebook og instagram! Trio con Brio Toke Møldrup, cello Mirakvartetten og Adam Ørvad, accordeon Jutlandia Saxophone Quartet Uwaga! DUEN Familiekoncerter og meget mere. PROGRAM OG BILLETTER PÅ Teatertorvet 8700 Horsens

31 HORSENS NY TEATER EFTERÅR 2016 QUEEN MACHINE THOMAS WARBERG LINDA P MICK ØGENDAHL HATTEN RUNDT KANDIS PÅ SLAGET 12...MANGE FLERE HOLD ØJE MED HNT.DK

32 PRAKTISK INFORMATION BILLETBESTILLING BILLETSALGS ÅBNINGSTIDER Billetsalget på Horsens Ny Teater (HNT) har åbent mandagfredag fra kl til 17.00, lørdag til og desuden før arrangementer, som Horsens Ny Teater sælger billetter til. GAVEKORT Gavekort kan både købes online og i billetsalget på HNT. Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen. Man kan ikke benytte et gavekort til at købe en nyt gavekort. Gavekort kan både benyttes til billetkøb og i Teatercaféen. Gavekort kan også indløses online kontakt vores billetsalg, hvis du mangler en PIN-kode til formålet. GEBYR Alle billetter solgt på Horsens Ny Teater er inklusiv billetgebyr. Ved billetkøb på Billetlugen.dk kan der forekomme yderligere gebyrer til forsendelse og lign. RESERVATIONER Reservationer slettes automatisk efter en uge. Billetter skal desuden være afhentet senest 20 minutter før arrangementsstart - herefter frigives billetterne til salg. SPECIELLE HENSYN Vi forsøger at sikre de bedst mulige forhold for kørestolsbrugere, gangbesværede samt hørehæmmede. Det er vigtigt, at vi får besked om særlige behov allerede i forbindelse med billetbestilling. På arrangementsdagen kan du altid spørge om hjælp ved vores cafémedarbejdere. LEDSAGERKORT Handicappede som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er brug for én ledsager, kan få sin hjælper gratis med til arrangementer mod forevisning af ledsagerkort. Dog kan der være enkelte arrangører, som ikke ønsker at yde denne service. Der er et begrænset antal ledsagerpladser i vores sale, og der kan derfor være udsolgt. Du kan kun købe kørestolspladser gennem HNTs billetsalg på tlf.: KONTROLLER DIN BILLET Husk at kontrollere at alle oplysninger på din billet er korrekte. ANKOMST TIL ARRANGEMENT ÅBNINGSTIDER TIL ARRANGEMENTER Til arrangementer har HNTs café og foyer åbent fra 1 time før arrangementet starter. Spisning før arrangementer starter 2 timer før arrangementet. Dørene til HNTs foyer åbner 15 minutter, før spisningen starter. (Til teaterforestillinger, der begynder kl , starter spisningen 1 time og 30 minutter før forestillingen). KOM I GOD TID Alle forestillinger starter præcist, og vi venter desværre ikke på for sent ankomne. Skal du parkere, anbefaler vi, at du sørger for at have ekstra god tid. FOR SENT ANKOMNE Kommer du for sent, kan vi ikke garantere, at det er muligt at blive lukket ind i salen. I disse tilfælde kan du ikke få din billet refunderet. PARKERING Horsens Ny Teater ligger centralt placeret midt i Horsens by, og der er ikke tilknyttet parkeringspladser. GARDEROBE Vores garderobe ligger i kælderen under foyeren. Det er forskelligt fra arrangement til arrangement, om der er gratis garderobe uden opsyn eller betalingsgarderobe. Betalingsgarderoben koster 20 kr. pr. jakke/taske. PAUSEDRINKS Til flere arrangementer er der mulighed for at bestille pausedrinks i cafeen, så står de klar til pausen. MEDBRAGT MAD & DRIKKEVARER Mad og drikkevarer må ikke medbringes på HNT. UNDER ARRANGEMENT DRIKKEVARER I SALEN På Horsens Ny Teater synes vi, at en god oplevelse nydes bedst, hvis man ikke sidder og tørster. Derfor må du som udgangspunkt altid medbringe drikkevarer i salen. Til enkelte arrangementer er det ikke tilladt, og det vil fremgå af vores skærme i foyeren. SIKKERHED Til flere af vores arrangementer er der vagter i foyeren eller i salen. Vores vagter eller medarbejdere har fuld myndighed til at bortvise personer fra Horsens Ny Teater, hvis de skønner, at personen er til gene for kunstnerne eller de andre publikummer. Ved bortvisning refunderes billetterne ikke. EFTER ARRANGEMENT BLIV LIDT LÆNGERE Vi synes, det er så hyggeligt, når vores gæster bliver efter arrangementer og får snakket om aftenens oplevelse og runder aftenen ordentligt af. Derfor lukker HNTs foyer som udgangspunkt først en time, efter arrangementet er slut, men hvis stemningen er god, holder vi gerne åbent længere.

33 SPONSORER 2016 Det er en fornøjelse at arbejde i en virksomhed, der har plads i mange horsensianeres hjerter. Vi mærker dagligt, at både kunder og samarbejdspartnere generelt vil os det godt og sætter pris på teatret og de oplevelser, vi byder på. 28 lokale virksomheder støtter økonomisk op omkring Horsens Ny Teater. De gør det muligt for os at præsentere et spændende, unikt og alsidigt program - noget for enhver smag - en bred vifte af kulturtilbud, der sikrer, at vi kan være hele kommunens kulturhus i en unik kulturby. Her fra mine medarbejdere og jeg skal der lyde en stor tak til vores sponsorer - jeres engagement og støtte er uvurderlig og gør vores arbejde både bedre, sjovere og ikke mindst motiverende. Med venlig hilsen Lone Wessel Teaterdirektør Horsens Ny Teater

34 KALENDER - FORÅR 2016 JANUAR NYTÅRS KONCERT 2016 Nord For Alperne & Hovedgård Blæserne DE 4 TENORER SeniorTeatret IDENTITY - DANSESHOW BGI Akademiet TRESAFINADO Horsens Musikselskab OLES NYE AUTOBIL Teaterforeningen HNT KINESISK NYTÅR Horsens Kommune - Kulturafdelingen FLAGERMUSEN Teaterforeningen HNT HORSENS ALL STARS SeniorTeatret FEBRUAR SIMON TALBOT Horsens Ny Teater ELEVFORESTILLING Horsens Byskole JOHNNY LOGAN Horsens Ny Teater STINE BRAMSEN Horsens Ny Teater LISBETH G. PETERSEN Horsens Ny Teater KONSTELLATIONER Teaterforeningen HNT MIO, MIN MIO Teaterforeningen HNT HULA HOP MED MISS MIA Horsens Ny Teater LIS SØRENSEN Horsens Ny Teater KORTRÆF Kortræfudvalget MARTS LIVET ER EN GÅDE SeniorTeatret CHRISTIAN FUHLENDORFF Horsens Ny Teater RENT MEL I POSEN Teaterforeningen HNT GALLAKONCERT 2016 Musikskolen MUSICAL Ungdomsskolen STRAIGHT NO CHASER Horsens Ny Teater HOLMBOE I HORSENS Horsens kommune JAN HELLESØE ICO Entertainment HOLMBOE I HORSENS Horsens kommune ANDERS AGGER FOF & Horsens Ny Teater FALCH & KREBS Horsens Ny Teater MONRAD & RISLUND Musikformidlingen DMF VITELLO Teaterforeningen HNT MUSIK I LUFTEN Lungeforeningen Horsens UFFE HOLM Horsens Ny Teater APRIL EVERYBODY S TALKING Horsens Ny Teater DODO & THE DODOS Resonator ANSVARSHAVENDE REDAKTØR: Lone Wessel GRAFISK DESIGN Steen Andersen TEKSTER: Mona Laustsen & Steen Andersen ANNONCER Steen Andersen kommunikation@hnt.dk PROGRAM: Lone Wessel, Mona Laustsen godt støttet af alle medarbejdere på Horsens Ny Teater samt publikum. TRYK & DISTRIBUTION Grafisk Forum Oplag FORSIDE Mads Langer, PDH Management BAGSIDE Jean De France, Folketeatret

35 AARHUS JAZZ ORCHESTRA Jazzhors ARNE LUNDEMANN SeniorTeatret LASSE RIMMER Horsens Ny Teater IRISH DREAMS Horsens Ny Teater BØRNE MGP KONCERT Horsens Ny Teater AMIGOS Horsens and Friends BARBEREN I SEVILLA Teaterforeningen HNT HUXI BACH Tajmer booking & management MADS LANGER Horsens Ny Teater AFSLUTNINGSFORESTILLING Komediehuset MAJ BALLETFORESTILLING Musikskolen OYSTERBAND Folkscenen DANSCHERKORET Danscherkoret JEAN DE FRANCE Teaterforeningen HNT UNGROCK Ungdomsskolen JUNI SOMMERAFSLUTNING Horsens Ny Teater JULI SOMMERPRODUKTIONEN HNT, Kulisselageret & Komediehuset BILLETSALGET HOLDER LUKKET fra den til den fra den til den BILLETSALG Åbent alle hverdage kl Lørdag kl På arrangementsaftener har billetsalget åbent en ½ time før arrangementsstart. Tlf: Mail: billetsalg@hnt.dk ADMINISTRATION Kontortid: kl (Fredag kl ) Henvendelse ved billetsalget Tlf: Mail: hnt@hnt.dk FORLÆNG DIN OPLEVELSE KØB SPISNING INDEN ARRANGEMENTET BESTIL PAUSEDRINKS OG SPRING KØEN OVER CHOKOLADER FRA SUMMERBIRD INDHOLD Tekst, billeder og illustrationer må ikke gengives uden forudgående tilladelse fra Horsens Ny Teater. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer i programmet. Horsens Ny Teater er arrangør på alle arrangementer hvor intet andet er anført. KREDITERING Foto: Steen Bugtrup, Flemming Ege, Steen Andersen, Thomas S. Nielsen, Jacob Almtoft, Hanne Nielsen, Seth Nicolas, Manfred Baumann, Mark Dixon, Max Rosborg, Kristine Ploug, Marc Seerup Hansen, Miklos Szabo, Per Bergmann, Jubith Burrows ADRESSE Horsens Ny Teater A/S Teatertorvet 8700 Horsens

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

TEATERFORENINGEN HNT SALGSSTART PRÆSENTERER TEATERSÆSON 2015/2016

TEATERFORENINGEN HNT SALGSSTART PRÆSENTERER TEATERSÆSON 2015/2016 TEATERFORENINGEN HNT PRÆSENTERER TEATERSÆSON 2015/2016 GSSTART 12. JUNI 2015 KL. 12.00 MIO, MIN MIO BARBEREN I SEVILLA JEAN DE FRANCE FLAGERMUSEN RENT MEL I POSEN KONSTELLATIONER...OG MANGE FLERE MÆRK

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

JuelsmindeMusikforening

JuelsmindeMusikforening Formandsberetningen 15. januar 2014 Et helt år er gået og jeg står her igen, og jeg vil give Jer et tilbageblik og også lidt om 2014. Allerførst tak til bestyrelsen. Både før og efter skal der laves en

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

SCENE 6 ET STED I ARNES INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.)

SCENE 6 ET STED I ARNES INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.) SCENE 6 ET STED I S INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.) FLODHEST 1 Jeg keder mig FLODHEST 2 Det er snart overstået. Han gør det i nat. FLODHEST

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2016 7. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Handler om NYTÅRET. NYTÅR HVORFOR HOLDER VI NYTÅR.? Nytåret er både årets

Læs mere

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård 1 af 6 13-09-2011 10:33 Se dette nyhedsbrev i en browser Efteråret 2011 Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård Søndag 21. august Søndags ROOTS-Rock med Guy Forsyth Mandag - Fredag

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Onsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Hockey Torsdag: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball

Læs mere

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26.

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26. no. 1 1. december no. 2 26. januar no. 3 23. februar no. 4 29. marts Nye efterår 2012 er under udvikling. Se www.naestvedung.nu info. Næstved skole voksne Præsenterer jazz-klubben jazzgro - byens um jazz-edutainment

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Kære 9. klasse kære dimittender.

Kære 9. klasse kære dimittender. 1 Kære 9. klasse kære dimittender. Vores dimissionsfest i eftermiddag blev indledt med den LIP DUP, som I fornylig har en stor del af æren for, og som jeg tror på en eller anden måde vil minde jer om Th.

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Skolelederens beretning 2010

Skolelederens beretning 2010 Skolelederens beretning 2010 "Hvis skolen skal lykkes skal vi holde af. For kærligheden skjuler en mangfoldighed af synder. Forældre skal holde af børn og lærere. Lærere skal holde af børn og forældre

Læs mere

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad August 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Sommerferien er slut, og rundt om i foreningerne gøres klar til opstart af ny dansesæson. Regionernes Webmastere har haft ekstra travlt i ferien. Landsforeningen

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld

Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld Pressemeddelelse Hobro, d. 18. maj 2016. Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld Det var en oplevelse for livet, da Mariagerfjord Lungekor optrådte på Kommunernes Landsforenings store

Læs mere

Vi er en familie -1. Bed Jesus om at hjælpe din familie.

Vi er en familie -1. Bed Jesus om at hjælpe din familie. Vi er en familie -1 Bed Jesus om at hjælpe din familie. Mål: Børn lærer om familiens værdi. De lærer, at familiemedlemmer står sammen, er der for hinanden, elsker hinanden og hjælper hinanden. Børn opmuntres

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster. www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95 " morten@mortenmusik.

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster. www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95  morten@mortenmusik. Smag for leg Tekster Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95 " morten@mortenmusik.dk Indhold Smag for leg!... s. 3 Friske Frede Fersken!... s. 4 Frugtsangen!...

Læs mere

Du må være med! -5. Den, der er lidt mærkelig

Du må være med! -5. Den, der er lidt mærkelig Du må være med! -5 Den, der er lidt mærkelig Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor, men Jesus holder ingen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Børnene må komme til den overbevisning,

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Madens historier. Ruth og Rasmus går ØKOLOGISK

Madens historier. Ruth og Rasmus går ØKOLOGISK Madens historier Ruth og Rasmus går ØKOLOGISK Økologi Ruth og Rasmus er i byen med deres pædagog, der hedder Hanne. De skal købe mad til frokosten i børnehaven. I dag skal børnene nemlig smøre deres egne

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med?

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? STØTTET AF TILMELD DIG TIL COOL CAMP 2016 - EN CAMP FOR SØSKENDE TIL KRÆFTRAMTE Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? Cool Camp er en camp for 20 søskende til kræftramte

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT Et manuskript af 7.3, Helsinge Realskole 5. gennemskrivning, februar 2010 1 SC 1.ext. kvarterspladsen forår dag. THOMAS(13)kommer gående med armen rundt om foran vandrehjemmet.

Læs mere

Med Jesus i båden -3

Med Jesus i båden -3 Med Jesus i båden -3 Jesus udfordrer Mål: Forklar børnene, at Jesus udfordrer dem, der vil leve med ham, så de kan lære at stole på ham. På denne måde kan Jesus gøre det umulige igennem os. Tekst: Matt.

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Læs annoncer Kærester - Venner - Sex - og meget mere... Mærke 00 Den optimistiske fyr OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Jeg er en optimistisk hiv-smittet

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

BØRNEINDBLIK 6/14 STRESSEDE FORÆLDRE SKÆLDER UD OG RÅBER

BØRNEINDBLIK 6/14 STRESSEDE FORÆLDRE SKÆLDER UD OG RÅBER BØRNEINDBLIK 6/14 ANALYSENOTAT FRA BØRNERÅDET NR. 6/2014 1. ÅRGANG 15. SEPTEMBER 2014 ANALYSE: 13-ÅRIGES SYN PÅ FORÆLDRE STRESSEDE FORÆLDRE SKÆLDER UD OG RÅBER Mange 13-årige oplever stressede forældre,

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere