VAND & AFLØB PRODUKTSORTIMENT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VAND & AFLØB PRODUKTSORTIMENT"

Transkript

1 VAND & AFLØB PRODUKTSORTIMENT

2 PRODUKT- SORTIMENT MERE END 50 ÅRS ERFARING Hos SallingPlast er vi specialister i PE, og i at levere produkter i en høj kvalitet - og til tiden. Vores produktprogram består af over varenumre, der anvendes i til bl.a. fjernvarme, fjernkøling, brugs- og spildevand, ventilation, levnedsmiddelproduktion (f.eks. slagterier, mejerier og bryggerier), den kemiske industri og offshoreindustrien. Vi anvender kun godkendte råvarer fra anerkendte leverandører, har veluddannede og certificerede medarbejder og leverer følgelig varer af høj kvalitet. Det er for os meget vigtigt at levere produkter, der opfylder kundernes ønsker, overholder gældende normer/standarder samt lever op til slutbrugernes forventninger. Vi har fuld sporbarhed på vores produkter, hvilket opnås ved mærkning af produkter med fremstillingskode samt styring af processer og materiale. Hos SallingPlast er vi utroligt stolte over vores arbejde. Vi lægger hver dag mange ressourcer i at nå vores ultimative mål; at tilfredsstille vores kunder hvad angår kvalitet og sikkerhed.

3 OPTRÆK GIVER MARKANT BEDRE FLOW Optræk kendes også fra stålindustrien, hvor denne teknologi er ganske udbredt. SallingPlast er eksperter i at lave optræk i PE, og de eneste der kan lave dem op til 1400 mm. Optræk har mange fordele, blandt andet opnås bedre flow, og man opnår også mindre tryktab set i forhold til de traditionelle løsninger på afgreninger, som anvendelse af sprøjtestøbte fittings eller saddelfittings. Analyser og tests udført af et anerkendt ingeniørfirma viser, at man i et givent rørstræk opnår op til 13% mindre tryktab ved et flow på 10 l/sek., hvilket har betydning i forhold til at vælge rørdimensioner eller pumpekapacitet. På nedenstående visualisering kan man se, at der på det billedet mærket Optræk er færre hvide og blå nuancer set i forhold til det billede der er mærket Traditionel. Dette illustrerer, at der er mindre turbulens og stillestående væske på løsninger lavet med optræk, i modsætning til løsninger lavet med traditionelle sprøjtestøbte fittings og saddelfittings. Optræksløsninger kan med fordel anvendes på alle løsninger, hvor der er fokus på optimalt flow, og SallingPlast kan også levere løsninger, hvor den indvendige vulst bliver fjernet.

4

5

6 REDUKTIONER & KEGLER SallingPlast er leveringsdygtige i en bred vifte af PE-fittings. SallingPlast er eksperter i at bearbejde PEmaterialer, som for eksempel at ekspandere, reducere og bøje materialet, og demed tilpasse det til et givent behov. Trykrørsfittings fremstilles typisk af traditionelt PE-100 materiale efter standard EN Mest anvendte tryktrin er PN6,3 (SDR26), PN10 (SDR17) og PN16 (SDR11), men både lavere og højere tryktrin kan fremstilles. Alle fittings kan leveres med flangesæt (krave og ring). Dimensionsområdet er principielt ubegrænset, og alle tænkelige typer og tilhørende varianter fremstilles efter ønske. Reduktioner findes i et utal af varianter, hvor dimensioner og længder varierer.

7

8 SEGMENTSVEJSTE BØJNINGER SallingPlast kan håndtere PE-rør op til Ø2500 mm. Bøjninger findes i et utal af varianter, hvor grader, antal segmenter og benlængde kan variere. Typiske variationer er 15, 22,5 og 30 (uden segmenter), 45 og 60 (med 1 segment) og 90 (2 segmenter). Dimensionsområdet er dog principielt ubegrænset, og alle tænkelige typer og tilhørende varianter kan fremstilles efter ønske. Trykrørsfittings fremstilles typisk af traditionelt PE 100 materiale efter standard EN Mest anvendte tryktrin er PN6,3 (SDR26), PN10 (SDR17) og PN16 (SDR11), men både lavere og højere tryktrin kan fremstilles.

9

10

11 T-STYKKER OG Y-GRENRØR Hos SallingPlast er der få begrænsninger. SallingPlast er en af de førende producenter af PE-fittings, og vores sortiment indenfor T-stykker og grenrør er i princippet ubegrænset. Alle tænkelige typer og variationer fremstilles efter ønske, enten som krydssvejst eller med optræk. Vi anvender i stor udstrækning optræk, når det kommer til reducerede T-stykker og 45 grenrør. Denne løsning giver blandt andet et bedre flow og mindre tryktab, hvilket kan være essentielt ved vand og spildevandsløsninger. T-stykker og grenrør kan produceres både som lige og reducerede, og kan tilpasses efter behov, både i forhold til dimension og udformning.

12

13

14 DORNET RØR MED PÅSVEJST FLANGE ELLER ENDEBUND Systemtilpassede PE-fittings i høj kvalitet. Specialproducerede rør til brug som reduktioner i rørstræk kan leveres med påsvejste flanger eller endebunde. SallingPlast kan tilbyde et stort udvalg af løsninger, og det er i princippet kun fantasien der sætter begrænsningerne, når det kommer til anvendelsesområde, dimensioner og varianter. Specialløsninger fremstilles efter ønske, og vi hjælper gerne med til at finde den optimale løsning til den udfordring, vores kunder står over for.

15

16

17

18 BRØNDE OG TANKE Vi producerer brønde til mange forskellige formål. Om det er pumpe-, afløbs-, eller inspektionsbrønde spiller ingen rolle, mulighederne er mange og begrænsningerne få. Nogle er isoleret med PUR-skum, hvor der kan monteres tracerrør for varmekabel og lignende, således at for eksempel tilfrysning kan undgås. Kundespecificerede løsninger er vores kernekompetence. SallingPlast arbejder tæt sammen vores kunde, i forhold til at designe den optimale løsning til den givne opgave.

19 MANIFOLDE Specialister i fordelerrør og manifolde De største manifolde SallingPlast har leveret er over 18 meter lange, og har haft et utal af afgreninger i forskellige dimensioner. Vi kan tilbyde systemtilpassede fordelerrør og manifolde i PE-rør, i alverdens afskygninger. De største dimensioner vi kan arbejde med er Ø2500 mm med afgreninger i optræk op til Ø1400 mm. Vi kan påsvejse flanger på både hovedrør og afgreninger, og er gerne behjælpelige i forhold til at finde den helt rigtige løsning til det aktuelle projekt.

20 SPIRALRØRSÆT TIL MÅLERBRØNDE Vi kan tilbyde spiralrørsæt i PE-rør til målerbrønde i Ø25 og Ø32 mm. Ved hjælp af spiralrørssættet bliver installation af vandmålere og ikke mindst afmåling lettere.

21 INDFØRINGSBØJNINGER OG SAMLEMUFFER Indføringsbøjninger og samlemuffer til alle formål. SallingPlast leverer indføringsbøjninger, samlemuffer og centreringsringe blandt andet til indføring af vand- og varmerør samt diverse kabler og er tilgængelige i følgende varianter: enkelte bukkede dim mm dobbelte side-side dim mm dobbelt over-under dim mm Større dimensioner tilgængelige i segmentsvejst version. Radonsikrede løsninger indgår også i vores sortiment.

22 FORTØJNINGSPÆLE Uforgængelig, miljørigtig og driftssikker. En fortøjningspæl i PE er stort set uforgængelig, og kan monteres enten på jernbaneskinne, på borerør eller på eksisterende træpæle. Fortøjningspælen giver - ud over det smukke visuelle design - en række praktiske fordele. En af de vigtigste er, at pælen i vinterperioden justerer højden i forhold til isens bevægelse. Den smarte tovholder sikrer blandt andet fortøjningen mod at falde i vandet. Tovholderen er gennemgående og i massiv PE. FLYDEPONTONER SallingPlast leverer pontonløsninger til marinaer, sejl- og roklubber samt campingpladser. Vores produkter er af høj kvalitet og langtidsholdbare, og kan indgå som fundament til badeog bådebroer, arbejdsplatforme, bølgebrydere samt landgange. De fleste af vores pontonløsninger kommer i mange forskellige dimensioner og kan tilpasses kundens behov. Vores PE- kapperør med hætte og tovholder kan med fordel anvendes på eksisterende træpæle. Forhør nærmere om rørstørrelser Fås i flere størrelser: Fortøjningspæle fås i flere størrelser, afhængig af, hvad de skal monteres på, for eksempel borerør, jernbaneskinne eller eksisterende træpæl Fortøjningspælene kan leveres i følgende dimensioner: Ø 125 mm Ø 140 mm Ø 160 mm Ø 180 mm Ø 200 mm Ø 225 mm Godstykkelsen er ca. 5 mm afhængig af dimension. Standardlængden er 3,3 meter, men andre længder og dimensioner kan leveres efter ønske. Leveres som samlesæt bestående af PE-rør, tophætte, massiv stang, gummipropper og rustfrie skruer.

23 EL-FITTINGS SallingPlast tilbyder et bredt sortiment af elsvejsefittings. Elsvejsefittings bruges til at svejse to eller flere rørender sammen. Der findes et bredt sortiment af muffer, T-stykker, afgreninger, bøjninger og reduktioner, som SallingPlast er leveringsdygtige i. Næsten alle rør, fittings og ventiler fremstillet af PE63, PE80 og PE100 kan svejses sammen ved anvendelse af elsvejsemuffer. PE-elsvejsefittings er blandt andet godkendt til gas-, vand- og spildevandsinstallationer.

24 OM SALLINGPLAST SallingPlasts historie går 50 år tilbage, og virksomheden har været familieejet siden starten i Virksomheden startede som en enkeltmandsvirksomhed, og i dag beskæftiger vi over 150 medarbejdere og eksporterer til en lang række lande i og uden for EU. En stadig voksende del af produktionen består af specialløsninger, som vi via vores fleksible og effektive produktionsapparat håndterer alle aspekter af herunder også produktion af værktøj og maskiner til produktionen. Udviklingen er gennem årene sket i tæt relation med vores kunder. Vores interne kvalitetsafdeling sikrer løbende, at produktionen til enhver tid overholder gældende normer og regler i henhold til kvalitetsstandarden ISO SallingPlast AS Idrætsvej 22 DK Ranum Tel info@sallingplast.com CVR No VAT No ISO 9001 certified

Sortiment Prisliste 2014 UPONOR INFRA A/S

Sortiment Prisliste 2014 UPONOR INFRA A/S Sortiment Prisliste 2014 UPONOR INFRA A/S Indhold Sortiment Prisliste Side Uponor Spildevandssystemer... 5-32 Uponor Brøndsystemer... 33-54 Uponor Regnvandssystemer... 55-72 Uponor Trykrørssystemer...

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1.

Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse 1. 1. Indholdsfortegnelse 2. Salling Plast AS 3. Ordliste 4. Muffer 4.1. Lige muffer 4.1.1. Krympemuffe 4.1.2. Svejsemuffe 4.1.3. Oval krympemuffe 4.1.4. Skydemuffe 4.2. Reduktionsmuffer

Læs mere

NYHED DUKA HÆTTEN EN LØSNING TIL ETHVERT TAG T A G H Æ T T E

NYHED DUKA HÆTTEN EN LØSNING TIL ETHVERT TAG T A G H Æ T T E NYHED DUKA HÆTTEN EN LØSNING TIL ETHVERT TAG DANMARKS NYE T A G H Æ T T E Godt indeklima 24 timer DUKA hætten kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45 DUKA hætten er udviklet i samarbejde

Læs mere

PP-H. Prisliste GAVATEC A/S - PP-H Prisliste Version Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: Side 1

PP-H. Prisliste GAVATEC A/S - PP-H Prisliste Version Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: Side 1 PP-H Prisliste 2016 Version 2016.1 Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: +45 70 27 27 15 Side 1 Tekniske informationer & Salgs- og leveringsbetingelser Materiale: Polypropylen PP-H 100 alphaplus.

Læs mere

Pexflex - enkeltrør - varme 10.1

Pexflex - enkeltrør - varme 10.1 Pexflex - enkeltrør - varme 10.1 PE kapperør PE diffusionsspærre Polyuretan Pexrør Pexflex - enkeltrør - varme - serie 1 Pexflex Kapperør Bukkeradius Vægt Vandmængde Lev. lgd. Godst. mm D udv. mm Godst.

Læs mere

STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER

STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER HNC Group har et hjælpemiddel til vore kunder som arbejder med kompensatorer. En regnestok som på en nem og overskuelig måde kan vise længdeudvidelse af en given rørstreng

Læs mere

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer det sikreste krympemuffesystem til præisolerede rør Samme muffeteknik til alle samlinger Krympestyrken i den krydsbundne polyethylen

Læs mere

DUKA e-learning. Ventilationskanaler, flexslanger og overgangsstykker

DUKA e-learning. Ventilationskanaler, flexslanger og overgangsstykker DUKA e-learning Ventilationskanaler, flexslanger og overgangsstykker Ventilationskanaler DUKA Ventilations program indenfor aftræksrør dækker firkantede og runde kanaler samt diverse bøjninger, samlestykker

Læs mere

Pexflex - enkeltrør - varme 10.1

Pexflex - enkeltrør - varme 10.1 Pexflex - enkeltrør - varme 10.1 PE kapperør PE diffusionsspærre Polyuretan Pexrør Pexflex - enkeltrør - varme - serie 1 Pexflex Kapperør Bukkeradius Vægt Vandmængde Lev. lgd. Godst. mm D udv. mm Godst.

Læs mere

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KOAKRØRSSYSTE UTRA DOUBE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - arkedets mest komplette kloaksystem Uponor kloakrørssystem Ultra Double Et sikkert og omkostningseffektivt

Læs mere

energibesparende løsninger PRODUKT SORTIMENT

energibesparende løsninger PRODUKT SORTIMENT energibesparende løsninger PRODUKT SORTIMENT Varmetab efter DS452, rørene lever herved op til isolering af fjernvarmerør i henhold til bl.a bygningsreglementet jf. Århus kommunes tekniske bestemmelser.

Læs mere

system Reducerer driftomkostninger og CO 2 udslip med op til 50%

system Reducerer driftomkostninger og CO 2 udslip med op til 50% system Reducerer driftomkostninger og CO 2 udslip med op til 50% systemet - med energieffektivitet i fokus Mindste varmetab Laveste CO 2 udslip Betydelige besparelser på driftsomkostningerne Betydelige

Læs mere

PIPES FOR LIFE PIPELIFE PRAGMA. Pragma. Afløb i jord fremstillet af PP

PIPES FOR LIFE PIPELIFE PRAGMA. Pragma. Afløb i jord fremstillet af PP PIPES FOR LIFE PIPELIFE PRAGMA Pragma Afløb i jord fremstillet af PP PIPES FOR LIFE PIPELIFE Monteringsvejledning til Pragma -produkter Pragma-muffe klikring med tætningsring glat rør med spidsende/glat

Læs mere

PP-H. Prisliste GAVATEC A/S - PP-H Prisliste Version Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: Side 1

PP-H. Prisliste GAVATEC A/S - PP-H Prisliste Version Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: Side 1 PP-H Prisliste 2018 Version 2018.1 Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: +45 70 27 27 15 Side 1 Tekniske informationer & Salgs- og leveringsbetingelser Materiale: Polypropylen PP-H 100 alphaplus.

Læs mere

Brønde og Rørbassiner

Brønde og Rørbassiner VA NYT A p r i l 2 0 0 9 Brønde og Rørbassiner Ligegyldigt hvilken størrelse, diameter, højde, bredde eller andre specielle krav du måtte stille til din brønd- og bassin løsning, er Scan-Plast leveringsdygtig.

Læs mere

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere

Netto prisliste Isokapper. Pro-Duct ApS - Bøssemagervej 6B Viborg. Telefon: Mail: Websted:

Netto prisliste Isokapper. Pro-Duct ApS - Bøssemagervej 6B Viborg. Telefon: Mail: Websted: Netto prisliste Isokapper Telefon: 25250520 Mail: salg@pro-duct.dk Websted: www.pro-duct.dk 1 Indhold Rør... 3 Kanal... 4 Bøjning 90... 5 Bøjning 45... 6 Spidsstykke... 7 Spidsstykke... 8 Overgangsstykke...

Læs mere

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks Multirack NEXT MOVE N X T MOV Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks er skabt til den dynamiske og moderne virksomhed, hvor effektivitet og funktionalitet

Læs mere

FLEKSIBLE FORBINDELSER

FLEKSIBLE FORBINDELSER A U T O M A T I O N & P R O C E S FLEKSIBLE FORBINDELSER PRODUKTOVERSIGT GUMMIKOMPENSATORER ANVENDELSE INDENFOR ET STORT ANTAL OMRÅDER F.EKS. AKSIALE OG LATERALE BEVÆGELSER, HNC LAGERFØRER ET STORT UDVALG

Læs mere

Wavin QuickStream PE. Tagafvanding med undertryk

Wavin QuickStream PE. Tagafvanding med undertryk Marts December 20102007 Wavin QuickStream PE Tagafvanding med undertryk TIGRIS Afløbssystem fjernvarmeløsninger Wavin QuickStream PE Med tryk på undertryk Wavin QuickStream er et effektivt system til afvanding

Læs mere

Ventilationsfittings. Hvidlakeret, RAL 9016

Ventilationsfittings. Hvidlakeret, RAL 9016 Ventilationsfittings Hvidlakeret, RAL 9016 JRV A/S Bag en unik historie der strækker sig over mere end 45 år, lever en virksomhed med et team. Et team der har hjulpet flere tusinden tilfredse kunder med

Læs mere

Fjernvarme SAV isoleret VentilSyStem

Fjernvarme SAV isoleret VentilSyStem Fjernvarme Sav Isoleret ventilsystem SAV isoleret ventilsystem 1 4-5 Enkeltrør 6-7 Dobbeltrør 8-9 Dobbelt/enkeltrør 10-11 Singleventil 12-13 Singleventil med 1 serviceventil 14-15 Singleventil med 2 serviceventiler

Læs mere

Ny fleksibilitet nye muligheder

Ny fleksibilitet nye muligheder Ny fleksibilitet nye muligheder MED LOGSTOR FlextraPipe præisolerede rørsystemer DIFFUSIONS- SPÆRRE Den mest fleksible løsning til nær- og fjernvarmeprojekter Den fleksible forbindelse fra varmekilde til

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. Rørsystem. fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. Rørsystem. fjernvarmeløsninger 60210 Februar 2010 December 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM Rørsystem TIGRIS fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret Et meget

Læs mere

xstålrør - dobbelt - serie x

xstålrør - dobbelt - serie x xstålrør - dobbelt - serie 1 8.1 x Stålrør - dobbelt - serie 1 Stålrør Kapperør Afstand Vægt Vand Lev. DN d udv. mm Godst. mm D udv. mm Godst. mm a mm kg/m l/m lgd. m 20+20 26,9+26,9 2,6 125 3,0 19 4,92

Læs mere

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521.

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Bedre økonomisk planlægning og kalkulation: Viegas Sanpress-rør 1.4521 Viegas svar på ustabile priser på rustfrit stål Tidligere steg

Læs mere

Bestil når du har tid

Bestil når du har tid Vandforsyning Bestil når du har tid Dine fordele ved branchens bedste nethandelssystem Nem bestilling. Let produktsøgning. Projektstyring. Overblik over relevante nyheder. Elektronisk fakturaoverførsel

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

Kabelrør. Wavin kabelrør. wavin.dk. Solutions for Essentials

Kabelrør. Wavin kabelrør. wavin.dk. Solutions for Essentials Wavin kabelrør wavin.dk Kabelrør Beskyttelse af kommunikation og datatransmission Wavin har et komplet sortiment af kabelrør til beskyttelse af kabler for svag og stærk strøm samt alle former for datatransmission,

Læs mere

AV K k o n t r a v e n t i l e r

AV K k o n t r a v e n t i l e r A V K I N T E R N A T I O N A L A / S AV K k o n t r a v e n t i l e r - H a r c h e c k p å f l o w e t 2 S e r i e 4 1 k o n t r a k l a p v e n t i l Det nyligt opdaterede program af kontraklapventiler

Læs mere

1. Generelt PREMANT fjernvarmerørsystem er beregnet til direkte jordforlægning. Systemet har været på markedet i årtier og er branchegodkendt.

1. Generelt PREMANT fjernvarmerørsystem er beregnet til direkte jordforlægning. Systemet har været på markedet i årtier og er branchegodkendt. Systembeskrivelse 6.100 1. Generelt MANT fjernvarmerørsystem er beregnet til direkte jordforlægning. Systemet har været på markedet i årtier og er branchegodkendt. Afhængig af anvendelsen leveres MANT

Læs mere

Ansat ved Odense Vandselskab as 1. maj 1998. Renovering og nyanlæg af vandledning

Ansat ved Odense Vandselskab as 1. maj 1998. Renovering og nyanlæg af vandledning Carsten Hammer Ansat ved Odense Vandselskab as 1. maj 1998 Renovering og nyanlæg af vandledning Odense Vandforsyning Grundlagt 1853 Odense Vandselskab as Dannet i 1994 Navneskifte 1. januar 2010 til VandCenter

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker Den sikreste vej mellem to punkter Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at

Læs mere

PVC-U. Prisliste GAVATEC A/S - PVC-U Prisliste Version Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf: Side 1

PVC-U. Prisliste GAVATEC A/S - PVC-U Prisliste Version Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf: Side 1 PVC-U Prisliste 2016 Version 2016.1 Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf: +45 70 27 27 15 Side 1 Tekniske informationer & Salgs- og leveringsbetingelser Materiale: PVC-U er fremstillet af uplastificeret

Læs mere

Armatec reduktionsventil Reduktionsventil G4

Armatec reduktionsventil Reduktionsventil G4 Dimensionsområde PN Temperaturområde Materialer DN 15 - DN 150, 1/2" - 2" 16/64 Max. 400 C Støbejern Bronze Stål Anvendelse Type G4 er specielt egnet til damp, luft og gasser. Kvalitetssikring Alle ventiler

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1...Indledning. Side 2...Tegninger. Side 3...Skema. Side 4...Slanger. Side 5...Slangeafruller. Side 6...Isolering.

Indholdsfortegnelse. Side 1...Indledning. Side 2...Tegninger. Side 3...Skema. Side 4...Slanger. Side 5...Slangeafruller. Side 6...Isolering. Jordvarme Indholdsfortegnelse Side 1......Indledning. Side 2......Tegninger. Side 3.....Skema. Side 4........Slanger. Side 5......Slangeafruller. Side 6......Isolering. Side 7......Manifold / Brønd. Side

Læs mere

System Komponenter. Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger

System Komponenter. Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger System Komponenter Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger Systemkomponenter Introduktion Laboteks centraliserede systemer er anerkendt for høj driftsstabilitet og ydelse.

Læs mere

Vinkler 90 PE100 SDR11 = PN 16 Dimension Enhed H Z Lager- Uponor VVS KWH Vare- Pris mm stk. mm mm kode nr. nr. nr. gruppe Kr./stk.

Vinkler 90 PE100 SDR11 = PN 16 Dimension Enhed H Z Lager- Uponor VVS KWH Vare- Pris mm stk. mm mm kode nr. nr. nr. gruppe Kr./stk. Vinkler 90 63 58 58 108 L 1072507 077701067 477701067 C5-1-2 139,00 75 28 73 127 L 1075338 077701079 477701079 C5-1-2 188,00 90 20 82 154 L 1052093 077701094 477701094 C5-1-2 243,00 110 15 91 153 L 1033653

Læs mere

Uponor PE Weholite letvægtsrør Prisliste januar 2019, ekskl. moms / ret til ændringer forbeholdes

Uponor PE Weholite letvægtsrør Prisliste januar 2019, ekskl. moms / ret til ændringer forbeholdes Weholite rør Glat ende SN 2 Dimension Ca. OD Længde Uponor VVS Vare- Pris mm mm m nr. nr. gruppe Kr./m 600 650 12,5 1072776 193802060 B2-1-8 1.098,00 700 756 12,5 1072785 193802070 B2-1-8 1.312,00 800

Læs mere

Uponor underjordisk ventilationssystem - UVS Prisliste oktober 2017, ekskl. moms / ret til ændringer forbeholdes

Uponor underjordisk ventilationssystem - UVS Prisliste oktober 2017, ekskl. moms / ret til ændringer forbeholdes ø200-500: ø600-2500: Rør Der fås andre længder end 6 m for ø600-ø2500 Dimension D M DM Uponor VVS- Vare- Pris mm 200/175 200 119 224 1051446 353106200 F1-1-1 1.175,00 250/220 250 113 277 1051447 353106250

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

TA-PX. Klemringskobling til PEX ENGINEERING ADVANTAGE

TA-PX. Klemringskobling til PEX ENGINEERING ADVANTAGE Plastrørskoblinger TA-PX Klemringskobling til PEX Ventiler og Fittings ENGINEERING ADVANTAGE Højtydende og fleksibel klemringskobling til PEX-rør i varme-, køle- og brugsvandsanlæg. Fås i dimensioner fra

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1...Indledning. Tegninger. Side 2...Skema. Side 3...Slanger. Side 4...Slangeafruller. Side 5...Isolering.

Indholdsfortegnelse. Side 1...Indledning. Tegninger. Side 2...Skema. Side 3...Slanger. Side 4...Slangeafruller. Side 5...Isolering. Jordvarme Indholdsfortegnelse Side 1......Indledning. Tegninger Side 2.....Skema. Side 3........Slanger. Side 4......Slangeafruller. Side 5......Isolering. Side 6......Manifold / Brønd. Side 7....Brønd.

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter

Den sikreste vej mellem to punkter Den sikreste vej mellem to punkter - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at detektere og overvåge lækager, før der opstår større skade Forhindrer

Læs mere

Plastprodukter nyteknologi v/henning Espersen, UPONOR. DGF Gastekniske dage 2008 13. - 14. maj 2008 på Munkebjerg Hotel, Vejle

Plastprodukter nyteknologi v/henning Espersen, UPONOR. DGF Gastekniske dage 2008 13. - 14. maj 2008 på Munkebjerg Hotel, Vejle Plastprodukter nyteknologi v/henning Espersen, UPONOR DGF Gastekniske dage 2008 13. - 14. maj 2008 på Munkebjerg Hotel, Vejle Program for den 13. maj Kl. 16.15 Munkebjergsalen Plastprodukter Klassifikation

Læs mere

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE PRODUKTKATALOG ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

BRANDSIKKERHED. Sprinkling - højtryksvandtåge

BRANDSIKKERHED. Sprinkling - højtryksvandtåge BRANDSIKKERHED Sprinkling - højtryksvandtåge 2 3 PRINCIPPET BAG HØJTRYKSVANDTÅGE-SYSTEMETS SMÅ DRÅBE-STØRRELSER De mindre dråber i SEM-SAFE systemet betyder at de falder langsommere og optager mere energi

Læs mere

Kabelrør. Wavin kabelrør. wavin.dk. Solutions for Essentials

Kabelrør. Wavin kabelrør. wavin.dk. Solutions for Essentials Wavin kabelrør wavin.dk Kabelrør Beskyttelse af kommunikation og datatransmission Wavin har et komplet sortiment af kabelrør til beskyttelse af kabler for svag og stærk strøm samt alle former for datatransmission,

Læs mere

et stærkt valg til transport af naturgas biogas # # # # Wavin PE SafeTech RØR OG FITTINGS I HENHOLD TIL EN1555

et stærkt valg til transport af naturgas biogas # # # # Wavin PE SafeTech RØR OG FITTINGS I HENHOLD TIL EN1555 Wavin PE SafeTech et stærkt valg til transport af og naturgas biogas # # # # RØR OG FITTINGS I HENHOLD TIL EN1555 PE SAFETECH OG FITTINGS NORDIC POLY MARK GODKENDT EKSTREMT MODSTANDSDYGTIGT OVER FOR OVERFLADESKADER

Læs mere

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger ORIGINAL LINK SEAL modul murtætning installeres hurtigt og nemt. Arkitekter, ingeniører, bygnings- og rørledningsfirmaer foretrækker fordelene ved den ORIGINALE LINK SEAL. - tryktæt fra begge sider - indvendig

Læs mere

VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger

VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger Modtaget. Den fixer vi! VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger Ja dav. Jeg vil godt bestille en 2.400 mm PE-plastbrønd med svejst opdriftsikret dobbeltbund. Og den må godt ha en

Læs mere

Det fleksible. rør-i-rør system WALLOFIX

Det fleksible. rør-i-rør system WALLOFIX Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX BROEN WALLOFIX Intelligente flowløsninger kontrollerer naturens ressourcer BROENs intelligente flowløsninger gør det muligt at kontrollere naturens ressourcer til

Læs mere

drikkevandssystemer til PELSDYR

drikkevandssystemer til PELSDYR drikkevandssystemer til PELSDYR Frisk tempereret vand 24 timer i døgnet VandSystemer til PELSDYR forelco drikkeledninger 365 dage om året Thermo ydermuffe Isolering 42/5 Thermosamler 90 bøjning Tilslutning

Læs mere

Vi får tingene til at hænge sammen...

Vi får tingene til at hænge sammen... Vi får tingene til at hænge sammen... lfotech er mere end blot en leverandør. Vi deler vores viden og erfaring med dig. Vi udvikler specifikke løsninger i tilfælde af driftssituationer der ikke dækkes

Læs mere

Murgennemføring PREMANT fjernvarmerør PRE. Tætningsring neoprengummi. Murgennemføring. Muråbning. Tal i mm. Muråbningsdimensioner.

Murgennemføring PREMANT fjernvarmerør PRE. Tætningsring neoprengummi. Murgennemføring. Muråbning. Tal i mm. Muråbningsdimensioner. Murgennemføring Tætningsring neoprengummi 6.505 Murgennemføring Tætningsring lavet af profileret neoprengummi; se ark 6.355 Kælder/kanal Kontrolboks MANT Slutmuffe se ark 6.345 60 50 min. 120 Muråbning

Læs mere

ROTTESPÆRre TX11. STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE

ROTTESPÆRre TX11. STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE Produktkatalog ROTTESPÆRre TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Uanset hvilken diameter, højde, bredde eller specielle krav du måtte have til din brøndløsning, er Scan-Plast leveringsdygtig hermed.

Uanset hvilken diameter, højde, bredde eller specielle krav du måtte have til din brøndløsning, er Scan-Plast leveringsdygtig hermed. VA NYT N o v / D e c 2 0 0 8 Brønde Uanset hvilken diameter, højde, bredde eller specielle krav du måtte have til din brøndløsning, er Scan-Plast leveringsdygtig hermed Dette er årets sidste VA-Nyt Bemærk

Læs mere

produkt datablad med AISI 316 bolte Max 5 bar Tryk

produkt datablad med AISI 316 bolte Max 5 bar Tryk OP1300 link seal med AISI 316 bolte Tryk Max 5 bar Temp. Type A4 (EPDM sort) -40ºC til +110º Type B-A4 (EPDM blå) -40ºC til +110º Type O-A4 (Nitril grøn) -40ºC til +110º Type T-8.8 (Silikone grå) -55ºC

Læs mere

Coestilen. Prisliste GAVATEC A/S - Coestilen Prisliste Version Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: Side 1

Coestilen. Prisliste GAVATEC A/S - Coestilen Prisliste Version Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: Side 1 Coestilen Prisliste 2016 Version 2016.1 Gavatec A/S, Køgevej 204, 4000 Roskilde Tlf.: +45 70 27 27 15 Side 1 Tekniske informationer & Salgs- og leveringsbetingelser Materiale: Polyethylen high density

Læs mere

Dansk Fjernvarme Seminar Test Teknologisk Institut 2015. Peter Jorsal Produktchef

Dansk Fjernvarme Seminar Test Teknologisk Institut 2015. Peter Jorsal Produktchef Dansk Fjernvarme Seminar Test Teknologisk Institut 2015 Peter Jorsal Produktchef Agenda Fokus på totalomkostninger Diffusionstæt system Varmetabsberegningen Produkter og design Diffusionsspærrens betydning

Læs mere

Golan Pipe Systems Lollandsvej 14 DK-5500 Middelfart

Golan Pipe Systems Lollandsvej 14 DK-5500 Middelfart 2 V.A. og Varme Fremstilling og anvendelse X-Flex og PEX A er begge 3 lags rør hvor det indvendige lag består af henholdsvis PERT og PEX A. X-Flex er et PE rør fremstillet uden krydsbinding. Den anvendte

Læs mere

Duka. hætten. Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45 T A G H Æ T T E

Duka. hætten. Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45 T A G H Æ T T E DANMARKS NYE T A G H Æ T T E NYHED Duka hætten Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45 Godt indeklima 24 timer DUKA hætten kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45 Taghætten

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA RIB 2 NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Rib 2 Høj slagstyrke, tæthed og sikkerhed

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA RIB 2 NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Rib 2 Høj slagstyrke, tæthed og sikkerhed UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KOAKRØRSSYSTE UTRA RIB 2 NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Rib 2 Høj slagstyrke, tæthed og sikkerhed Uponor kloakrørssystem Ultra Rib 2 Rør der holder i over 100 år Uponor

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

Velkommen til Scanvand - din leverandør af rørsystemer i plast!

Velkommen til Scanvand - din leverandør af rørsystemer i plast! Velkommen til Scanvand - din leverandør af rørsystemer i plast! Skal du bruge rør, fittings m.m. i plast, så sidder du med det helt rigtige produkt-/priskatalog foran dig. Vores speciale og primære forretningsområde

Læs mere

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Megapress S Systemteknik F3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af ulegeret stål 1.0308 til sorte, forzinkede, industrielt lakerede og pulverlakerede stålrør

Læs mere

Banketfald. Tåler trafiklast. Sikker installation. Fleksible muffer - 7,50º. Dokumenteret lang levetid. Wavin ø1000 TEGRA brønd

Banketfald. Tåler trafiklast. Sikker installation. Fleksible muffer - 7,50º. Dokumenteret lang levetid. Wavin ø1000 TEGRA brønd December December 20112007 Wavin ø1000 TEGRA brønd Banketfald Tåler trafiklast Sikker installation Fleksible muffer - 7,50º Dokumenteret lang levetid FLEKSIBEL RENSE- OG INSPEKTIONSBRØND TIGRIS Solutions

Læs mere

Uponor nedsivningsanlæg til behandling af spildevand en sikker og effektiv løsning i det åbne land

Uponor nedsivningsanlæg til behandling af spildevand en sikker og effektiv løsning i det åbne land U P O N O R I N F R A S T R U K T U R U P O N O R n e d s i v n i n g s a n l æ g Uponor nedsivningsanlæg til behandling af spildevand en sikker og effektiv løsning i det åbne land 0 8 2 0 0 6 Nedsivning

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

TA-PX. Plastrørskoblinger Klemringskobling til PEX

TA-PX. Plastrørskoblinger Klemringskobling til PEX TA-PX Plastrørskoblinger Klemringskobling til PEX IMI TA / Koblinger / TA-PX TA-PX Højtydende og fleksibel klemringskobling til PEX-rør i varme-, køle- og brugsvandsanlæg. Fås i dimensioner fra 12 til

Læs mere

Opdateringer vedrørende LOGSTOR produktprogram Produktinfo nr

Opdateringer vedrørende LOGSTOR produktprogram Produktinfo nr 15.12.2017 Opdateringer vedrørende LOGSTOR produktprogram Produktinfo nr. 2-2017 Vi arbejder løbende med udvikling af vores produktprogram. Det omfatter udvikling af helt nye produkter, såvel som justering

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

BUCCMA ENERGY SPIRAL System Runde ventilationskanaler og fittings

BUCCMA ENERGY SPIRAL System Runde ventilationskanaler og fittings BUCCMA ENERGY SPIRAL System Runde ventilationskanaler og fittings Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i dimensioner og tekniske data på produkterne pga. deres løbende forbedringer. BUCCMA ENERGY

Læs mere

R-sign Spiral og Glatrør

R-sign Spiral og Glatrør Maj 2016 R-sign Spiral og Glatrør 1 og Glatrør Indholdsfortegnelse R-sign Spiral Produktbeskrivelse s.3 R-sign Glatrør Produktbeskrivelse s.27 R-sign Spiral Tekniske data s.4 R-sign Glatrør Ydelsestabeller

Læs mere

Intelligent Air - over hele verden

Intelligent Air - over hele verden DK QF-RØRSYSTEM Intelligent Air - over hele verden Dantherm Filtration er blandt de førende leverandører af luftrensningsanlæg til mange forskellige brancher over hele verden. Dantherm Filtration fokuserer

Læs mere

Kvalitet Sundhed Trivsel. Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45! DUKA taghætten APRIL 2015

Kvalitet Sundhed Trivsel. Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45! DUKA taghætten APRIL 2015 Kvalitet Sundhed Trivsel APRIL 2015 DUKA taghætten Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45! Taghætten er det rigtige valg, når der ønskes en fremtidssikret løsning i et moderne design, der

Læs mere

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Hvem er vi? P. Lindberg blev grundlagt i 1855 og har siden udviklet sig fra landbrugssmedje med lokale kunder, til en moderne specialvirksomhed med kunder over

Læs mere

Stålrør 2.1. Rørsystemet. Kapperør. Stålrør. Det præisolerede rørsystem. Isolering. Alarmsystem. Fittings

Stålrør 2.1. Rørsystemet. Kapperør. Stålrør. Det præisolerede rørsystem. Isolering. Alarmsystem. Fittings Stålrør 2.1 et isoplus præisolerede rørsystemer er faste rørsystemer. Rørene består af stålmedierør og et HD, der via polyuretanisoleringen er støbt sammen til en fast sandwichkonstruktion. Stålrør Standardkvalitet

Læs mere

Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX

Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX 2 BROEN WALLOFIX Intelligente flowløsninger kontrollerer naturens ressourcer BROENs intelligente flowløsninger gør det muligt at kontrollere naturens ressourcer

Læs mere

September 2012. Wavin/AVK ventiler VENTILER TIL BRUG I TRYKRØRSSYSTEMER. Solutions for Essentials

September 2012. Wavin/AVK ventiler VENTILER TIL BRUG I TRYKRØRSSYSTEMER. Solutions for Essentials September 2012 Wavin/AVK ventiler VENTILER TIL BRUG I TRYKRØRSSYSTEMER Solutions for Essentials En vital infrastruktur stiller ekstreme krav under overfladen Wavin/AVK ventilerne indgår som en del af vandforsyningsnettet,

Læs mere

Smalle rørgrave Sammenlignet med fastrørsystemet, bruger CALPEX kun 60% af gravsbredden.

Smalle rørgrave Sammenlignet med fastrørsystemet, bruger CALPEX kun 60% af gravsbredden. Udnyt dine fordele CALPEX versus fastrørsystem Sammenlignet med de traditionelle stålsystemer,tilbyder CALPEX højeremodstandsdygtighed overfor kemikalier; det er korrosionsfrit og testet forkompatibiliteten

Læs mere

Den perfekte kobling til alle Rørdimensioner

Den perfekte kobling til alle Rørdimensioner MULTI/JOINT 3000 Plus Den perfekte kobling til alle Rørdimensioner Til frit- og jordlagte vand- og gasledninger som kræver trækfaste samlinger på alle rørmaterialer i dimension 50-600 tilbyder vi MULTI/JOINT

Læs mere

Friaphon - Støjdæmpende afløb i bygninger

Friaphon - Støjdæmpende afløb i bygninger Friaphon - Støjdæmpende afløb i bygninger Friaphon Friaphon er et lyddæmpende afløbssystem i dualteknik. Det er et af de få afløbssystemer, der er godkendt for både brand og lyd i hele Europa. Systemet

Læs mere

Fjernvarmesortiment. CALPEX -Fjernvarme. Driftstemperatur: Max. 95 C Driftstryk: Sinusformet korrugeret, extruderet polyethylen (PE-LD)

Fjernvarmesortiment. CALPEX -Fjernvarme. Driftstemperatur: Max. 95 C Driftstryk: Sinusformet korrugeret, extruderet polyethylen (PE-LD) Fjernvarmesortiment CALPEX -Fjernvarme Driftstemperatur: Max. 95 C Driftstryk: 6bar Medierør: Krydsbundet polyethylen PE-Xa med iltspærre(evoh) Isolering: CFC-fri polyurethan skum (PUR) Kappe: Sinusformet

Læs mere

Energieffektivitet og fleksibilitet

Energieffektivitet og fleksibilitet Energieffektivitet og fleksibilitet LOGSTOR FlexPipe Fleksible præisolerede rør til fjernvarme Fleksible rørsystemer til store og små fjernvarmeanlæg Det yderste, beskyttende kapperør er fremstillet af

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

DEN KOMPLETTE POLYETHYLENISOLERINGSPAKKE TIL EFFEKTIV ENERGIBESPARELSE OG LYDISOLERING

DEN KOMPLETTE POLYETHYLENISOLERINGSPAKKE TIL EFFEKTIV ENERGIBESPARELSE OG LYDISOLERING DEN KOMPLETTE POLYETHYLENISOLERINGSPAKKE TIL EFFEKTIV ENERGIBESPARELSE OG LYDISOLERING Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Komplet sortiment af PE-produkter til termisk og akustisk isolering Opfylder europæiske

Læs mere

et stærkt valg til transport af naturgas biogas Wavin PE SafeTech

et stærkt valg til transport af naturgas biogas Wavin PE SafeTech Wavin PE SafeTech et stærkt valg til transport af naturgas biogas og Rør og fittings i henhold til EN1555 PE SafeTech og fittings Nordic Poly Mark godkendt Ekstremt modstandsdygtigt over for overfladeskader

Læs mere

MULTIFLEX Ø1250 # # # # # specialbrønd til nedstigning. Wavin Specialbrønde DIMENSION TIL NEDSTIGNING SPECIALDESIGNES TIL PROJEKTET

MULTIFLEX Ø1250 # # # # # specialbrønd til nedstigning. Wavin Specialbrønde DIMENSION TIL NEDSTIGNING SPECIALDESIGNES TIL PROJEKTET Wavin Specialbrønde MULTIFLEX specialbrønd til nedstigning DIMENSION TIL NEDSTIGNING SPECIALDESIGNES TIL PROJEKTET SIKKER INSTALLATION FLEKSIBELT PROGRAM DOKUMENTERET LANG LEVETID Specialbrønd med styrke

Læs mere

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer den sikre og slanke krympemuffe til præisolerede rør Dobbelttætning sikrer fuldstændig tæthed i hele levetiden Høj krympetemperatur sikrer, at muffen

Læs mere

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Cembrits facadeplader i slidstærk fibercement er idelle til ventilerede, lette facader på alle typer byggerier - fra mindre facadepartier

Læs mere

Rustrupvej 49. 8600 Silkeborg Tlf.: 7022 7018 Fax: 8724 7018 www.scancover.dk. solutions for water, drainage and sewerage systems

Rustrupvej 49. 8600 Silkeborg Tlf.: 7022 7018 Fax: 8724 7018 www.scancover.dk. solutions for water, drainage and sewerage systems sealing Rustrupvej 49. 8600 Silkeborg Tlf.: 7022 7018 Fax: 8724 7018 www.scancover.dk solutions for water, drainage and sewerage systems hvem ER vi... ScanCover et ungt, dynamisk og professionelt firma,

Læs mere

SKYDESPJÆLD FOR VÆGMONTAGE

SKYDESPJÆLD FOR VÆGMONTAGE SKYDESPJÆLD FOR VÆGMONTAGE HDPE / RUSTFRIT STÅL ELLER HELT I RUSTFRIT STÅL KONTRAKLAPPER AF HDPE www.vatech.dk Producenten Synthesis, Holland er en velanerkendt producent af armaturer til afspærring og

Læs mere

SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning

SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning 3170050/1 IM-P317-01 CH Issue 1 SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning 1. Generel specifikation 2. Indstilling 3. Før montering af ventilen 4. Installation 5. Forebyggelse af

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Præisolerede HT rør skabt til høje temperaturer

Præisolerede HT rør skabt til høje temperaturer Præisolerede HT rør skabt til høje temperaturer Velegnede i temperaturområdet 140 C-250 C Kan installeres såvel fritliggende som jordforlagte Er 100% tætte for udefra kommende vand Lette at rengøre [ We

Læs mere