På bjørne og ulve fotosafari i Finland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På bjørne og ulve fotosafari i Finland"

Transkript

1 an d På bjørne og ulve fotosafari i Finland 6 dage fra kr ,Rejserute: København Helsinki Kajaani Boreal Wildlife Center Rejseleder: Naturfotograf og forfatter Lars Gejl Tag med naturfotograf Lars Gejl på en eksklusiv fotosafari til Finland og oplev nordens største rovdyr; bjørne og ulve, samt hønsefugle på tætteste hold fra professionelle fotoskjul.

2 Rejseplan Tag med naturfotograf Lars Gejl på en eksklusiv fotosafari til Finland og oplev Nordens største rovdyr og hønsefugle på tætteste hold fra professionelle fotoskjul. Nattesøvnen bliver sparsom, men til gengæld får du en unik naturoplevelse og store chancer for nærkontakt med Nordens største rovdyr og hønsefugle, samt gode minder for livet. Målet er det privatejede naturcenter Boreal Wildlife Center nær den russiske grænse i det nordøstlige Finland, hvor vi i et af de mest bjørnesikre terræner i hele Norden, i løbet af fire intense nætter, vil fotografere brun bjørn, jærv, og ulv samt tjur og urfugl. I dagtimerne er der desuden gode fotochancer for højnordiske småfugle i naturlige omgivelser ved centerets foderplads. Vores rummelige fotoskjul står ved søer og sumpe i naturreservater i den øde finske tajga, som går i et med det 200 kilometer brede russiske grænseland, der er det mest uberørte naturområde i Europa. Rejseleder Lars Gejl er ikke alene en yderst erfaren naturfotograf og forfatter af en lang række naturfagbøger. Han er også en erfaren rejseleder med godt kendskab til fotoekspeditioner i bl.a. Finland. Under turen holdes workshops i naturfotografering sammensat efter deltagernes ønsker, således at alle får løftet deres fotografiske niveau og samtidig får uforglemmelige motiver og oplevelser med hjem.

3 Dag 1: Afrejse fra Danmark Fra skjulene observerer vi dyrelivet gennem spejlglasruder og fotograferer gennem et hul i et Afgang fra København med Finnair sidst på camouflagegardin. I skjulet er der ikke plads til eftermiddagen. I Helsinki skiftes der til fly videre mod trebens-stativer, men den brede vindueskarm i hvert skjul Kajaani, hvortil der er ankomst sidst på aftenen. Efter er udstyret med beanbags og en jernplade med udlevering af bagagen er der afgang med bus, der kører standardgevind til eget kugle-videohoved. Der os de godt 150 km (ca. 2 timer) gennem den fotograferes enten fra stol eller køje, hvor der også kan endeløse tajga, inden vi ankommer til Boreal Wildlife Center nær den russiske grænse ca. kl. 01:00. Her tjekker soves på skift. Skjulene er placerede på forskellige biotoper med henholdsvis sump (myr), skov og sø, så der vi ind på vores værelser og får en velfortjent lur. bliver rig variation i baggrunde og motiver. De normalt sky rovdyr lokkes hos Boreal Wildlife Center Om Boreal Wildlife Center og fotoskjulene Boreal Wildlife Center er en gammel finsk grænsepost, der primært til med hundefoder i form af små fiskepiller på størrelser med gajoler. Fiskepillerne synker ned i sne og er omdannet til privatejet naturcenter med spisestue og indkvartering i 1-3 personers værelser med bad og toilet. vegetationen og ses ikke på billederne og dyrene udviser normal fødesøgningsadfærd. I vintersæsonen fodres også Naturcenteret er omgivet af skov og søer med rig med ren eller elg, som lokker ulvene nær skjulene. mulighed for naturstudier og fotografering. Mere info på OBS: Der tages forbehold for skjulenes placering, antallet og variationen af rovdyr og hønsefugle samt antallet af Vi har booket centerets pro-hides, med plads til 3 fotografer pr. skjul, da alt sker på naturens og dyrenes fotografer i hvert skjul. For optimale fotomuligheder og præmisser. bedre komfort har vi booket til to fotografer pr. skjul, da både rovdyr og hønsefugle er meget aktive. Derfor er det vigtigt med god plads til hurtige skift mellem de forskellige skydeskår i skjulet.

4 Dag 2: Fotografering af vintersmåfugle, orientering og foto-tricks På turens første dag er programmet planlagt som følger: Kl : Individuel tid og mulighed for fotografering af tajgaens forskellige vintersmåfugle ved centerets foderplads, der er indrettet i huller og sprækker på frønnede fyrrestammer med hængende lav. Kl : Rovdyr og fotografering fra skjul. Bjørnen er den rolige af de tre store og giver os god tid til komposition og billed-idéer. Jærven er den sky enspænder som lusker rundt efter alt andet levende, deraf det tyske navn vielfras (meget-æder). Ulven lever i flok, og kan med lidt held ses i familiegrupper på 4-8 dyr, eller som ensomme strejfere. Ulve og bjørne er ikke de bedste venner og ved lokkemaden kan vi opleve interaktion mellem de to største rovdyr i Norden. Kl : Orientering om de store rovdyr og tjur og urfugl. Vores vært, naturfotograf Kari Kempainen, fortæller om rovdyrenes og hønsefuglenes liv og færden i Fotografering af bjørn, ulv og jærv området. Foredraget giver vigtig og nødvendig basisviden, Boreal Wildlife Center er et af de eneste finske naturcentre som kan tilbyde både brun bjørn, ulv og jærv på samme tid. således at dyrene og fuglene bliver lettere at læse når vi sidder i skjulet. Udstyret med spændte forventninger og fotogrej bevæger vi os mod skjulene sidst på eftermiddagen. Turen går Kl : Vi tjekker gearet og Lars giver tips og gennem skoven, hvor vi ser klomærker på træerne og spor tricks til bedre billeder. efter bjørnenes aktiviteter. I skjulene pakker vi ud og gør os klar, mens guiden lægger foder ud efter vores Kl : Tidlig aftensmad. anvisninger i forhold til baggrund og skudafstand. Nogle gange er det som om bjørnene venter på os og KL : Opdeling i tre grupper og afgang til enten dukker op så snart der er faldet ro over terrænet, andre rovdyr- eller tjurskjul. gange går der timer. At se og fotograferer sin første bjørn, Gruppen, der skal fotografere urfugl, får næsten en hel nats søvn, da der først er afgang til skjulene kl den nordens største rovdyr, sætter pulsen i vejret, og er en enestående naturoplevelse som sætter varige minder. følgende morgen.

5 Vi er i skjulene fra ca til klokken den følgende morgen. 14 timer kan synes som lang tid, men timerne går forbløffende hurtigt, både med fotografering og dæmpet, hyggelig fotosnak. Heldigvis er der tid til en lur i de mørkeste timer. Bjørnene er mest aktive om aftenen og sidst på morgenen, og det gælder om at være klar, for pludselig er det tid til en tur op i et træ, en brydekamp eller op på bagbenene i tre meters højde for at overskue landskabet. Nogle bjørne trasker forbi skjulet på få meters afstand, andre er mere sky og holder sig i periferien. Derfor er der både brug for mellemteler og de lange rør. Ikke én nat er ens i bjørneland. Det gælder om at være på dupperne og måske sove lidt på skift, for pludselig lister jærven forbi, eller også kommer ulveflokken snigende som tyste, grå skygger. At fotograferer rovdyr fra skjul er ingen kunst, men at skabe gode billeder som hæver sig over gennemsnittet kræver sin fotograf, især i kampen mod søvnen ud på de små timer. Heldigvis er der i skjulet god tid til at vurdere baggrund og lys, tjekke eksponering, lukketid og komposition, så småfejlene kan rettes til næste motiv. Kl : Tjur. Tjuren går til overnatning nær spillepladsen, så derfor gælder det om at være på plads i skjulet og afvent gryet. Kl : Urfugl Urfuglene kommer flyvende til dansepladsen ved daggry, hvor vi er klar. Fotografering af tjur og urfugl Parringstiden for nordens største hønsefugle, nemlig tjur og urfugl, kulminerer i Finland omkring månedsskiftet april - maj. Den imponerende tjurhane spankulerer stolt og kamplysten rundt på arenaen med strittende strubeskæg og sære knæklyde i håb om at charmere de camouflagebrune hunner, der indfinder sig hos de mest prangende hanner. Tjurerne overnatter nær spillepladsen, så derfor indtager vi skjulene først på aftenen, så vi er klar til at opleve det flotte skuespil i morgentimerne. Urfuglene kommer i morgengryet flyvende til dansepladsen på det åbne område i myren. Urkokkene opføre spektakulære og akrobatiske kampe og luftdueller i håb om hunnernes gunst. Samtidig synger de med en forunderlig boblende og hvislende lyd som høres inden det gryr. En lyd, der for sarte sjæle let kan sætte fantasien i sving i troen på, at der er troldtøj på færde i tajgaen. Iso og lukketid kommer på prøve i morgentimerne, men det fortæller Lars meget mere om på workshoppen: Need for Speed.

6 Dag 3-5: Workshops og fotografering af rovdyr og fugle De følgende dage er programmet planlagt som følger: KL : Rovdyrholdet afhentes. Kl : Tjur- og urfugleholdene afhentes. Morgenmad ved ankomst til centeret, hvor vi får en livlig snak om nattens og morgenens hændelser og deler erfaringer. Efter morgenmaden er der individuel tid og fri fotoleg i området. Kl : Workshop med jeres rejseleder Lars Gejl. Vi mødes i opholdsstuen og gennemgår vores nye billeder. Lars giver konstruktiv kritik og giver råd og vejledning i bedre teknik, komposition, eksponering, brug af baggrund etc., så alle er endnu bedre forberedt til de følgende nætter og morgener i skjulene. Kl : Aftensmad. Kl : De tre grupper fordeles igen så alle deltagere får mulighed for to nætter hos tjur, en nat hos rovdyrene og en morgen hos urfuglene. Ønsker nogen en anden fordeling kan der byttes individuelt og efter ønsker. Vi indtager atter skjulene med fotogrej, proviant, kaffe og drikkelse, og med spændt forventning til nætter og morgener, som aldrig er ens. Kl : Rovdyr Kl : Tjur Kl : Urfugl Dag 6: Hjemrejsedag Efter vores sidste intense nat afhentes vi atter af guiden og fortsætter tilbage til centeret og til velfortjent morgenmad. Det anbefales at kufferten er pakket i forvejen, så alle kan nå at få morgenmad inden afgangen fra centeret. Efter morgenmaden tager vi afsked med Kari og personalet, hvorefter der er afgang fra Boreal Wildlife Center mod Kaajani og lufthavnen, hvor vi flyver via Helsinki med ankomst til København først på aftenen.

7 Priser og fakta Afrejsedato: 19/ Pris per person i delt værelse fra kr ,- Tillæg for ophold i enkeltværelse + kr ,- Bemærk: Der tages forbehold for ændringer af flytider og indkvarteringssteder. Rejsen gennemføres ved minimum 6 deltagere og max. 14 deltagere. Inkluderet: Flyrejse København-Kajaani t/r på økonomiklasse Indkvartering Boreal Wildlife Center Morgen- og aftensmad på naturcentreret samt proviant i skjulet Professionelle og rummelige fotoskjul, primært to-personers Daglig foto-workshop og feedback på egne fotos ved rejseleder Lars Gejl Naturvejledning ved rejseleder Lars Gejl Introduktion til dyrelivet ved vores finske vært og naturfotograf Kari Kempainen Bustransfer fra/til Kajaani lufthavn Rejsegarantifond Ikke inkluderet: Drikkevarer Øvrige personlige fornødenheder Evt. drikkepenge Forsikringer

8 Praktiske informationer Klima og beklædning: Pak vintertøjet, så du kan holde varmen dag og nat, når kulden kryber ind på dig - både i skjulet og ved fotografering i terrænet nær centeret. Kulden i Finland er heldigvis tør grundet fastlandsklimaet, så den bider ikke på samme måde som fugtigt dansk frostvejr. Forvent temperaturer et godt stykke under frysepunktet og en snebyge af og til. Sneen kan ligge dybt, så det er en god ide med højskaftede, vandtætte støvler eller ditto gummistøvler, når vi skal i felten. Valuta: På centeret kan sodavand og øl betales med kreditkort, men husk også kontanter i Euro, som er eneste kontante betalingsmiddel. Forslag til fotoudstyr: Her finder du en anbefaling af hvilket fotoudstyr der optimalt kan medbringes til rejsen. Det er dog vigtigt at pointere, at man sagtens kan tage med på rejsen med et mindre omfangsrigt og knap så professionelt udstyr, og alligevel kan få et stort udbytte af såvel fotografisk vejledning som af turens oplevelser generelt. Lars Gejl s eget udstyr på turen vil bestå af følgende: To fullframe-huse og to optikker henholdsvis mm og 500 mm 1,4 x telekonverter 4 kg beanbag til skjulet, som sikrer optimal telemanøvre og panorering Etbens-stativ til fuglefotografering Lommelygte Ekstra batteri og oplader Evt. laptop, kortlæser, USB-nøgle etc. til gennemgang og konstruktiv kritik af dine fotos

9 Rejseleder Lars Gejl Allerede som niårig sad Lars i sit første hjemmeflikkede fotoskjul og fotograferede musvitter, der fodrede unger på reden. Barndommen i skoven og de mange spændende jagthistorier fra alle kontinenter fortalt af faderen og hans jagtkammerater gav førstehåndskendskab til naturen og tændte en eventyrlyst, der kombineret med en tidlig karriere som naturfotograf, bragte ham til Grønlands østkyst som handyman. Her gik nogle af drømmene i opfyldelse i form af flere tusinde kilometers rejse med hundeslæde og nærkontakt med polarulv, isbjørn og hvalros. Senere blev det den nordiske natur og især Afrika der trak i Lars. I Landrover krydsede han Sahara og kørte Afrika på langs i løbet af 11 måneder. Lige siden har moderkontinentet og oplevelser i 21 afrikanske lande beriget ham med motiver, rejseerfaring og naturhistorie og er for Lars blevet det sted, hvor hans puls banker synkront med skoven og dyrelivet og beriger ham med en følelse af samhørighed, som han ikke finder andre steder i naturen. Lars motiver er brugt i talrige bøger og magasiner nationalt og internationalt, samt på filmplakater og frimærker. Når Lars ikke ligger i fotoskjul, underviser i naturfotografering på Naturskolen, holder foredrag, guider en fotosafari eller udvikler apps, ernærer han sig som prisbelønnet og internationalt anerkendt fagbogsforfatter af fuglefelthåndbøger, hvoraf flere er oversat til syv sprog. For Lars er et liv med naturrejser og fotografering i samhørighed med naturen en nødvendighed, og i rejsebagagen ligger 40 års erfaring med naturformidling og professionelle fototips klar til videreformidling kombineret med entusiasme og humor.

Nordisk fotosafari med NaturFotoskolen og Naturfotograf Lars Gejl

Nordisk fotosafari med NaturFotoskolen og Naturfotograf Lars Gejl Nordisk fotosafari med NaturFotoskolen og Naturfotograf Lars Gejl 17-21 juni 2013 Nyt indhold og reduceret pris! 1 Indhold Side: 1. Indhold. 2. Få en bjørn på kortet! 3. Om Boreal Wildlife Center og fotoskjul.

Læs mere

Praktiske tips og råd for rejsen På bjørne og ulve fotosafari i Finland

Praktiske tips og råd for rejsen På bjørne og ulve fotosafari i Finland and Praktiske tips og råd for rejsen På bjørne og ulve fotosafari i Finland Velkommen til Finland Safari & Beyond byder dig velkommen til Finland, hvor vi med disse praktiske informationer, vil gøre dig

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Bjørne-fotosafari med NaturFotoskolen og Naturfotograf Lars Gejl

Bjørne-fotosafari med NaturFotoskolen og Naturfotograf Lars Gejl Bjørne-fotosafari med NaturFotoskolen og Naturfotograf Lars Gejl 18-22 juni 2012 Indhold 1 Side: 1. Indhold. 2. Få en bjørn på kortet! 3. Om Naturcenteret. 4. Fotoskjul. 5. Bjørne og fotografering. 6.

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Bjørnesafari. Finland

Bjørnesafari. Finland Bjørnesafari til Finland Juni 2008 med Politikken Plus Indledning I perioden 13. 17. juni 2008 var jeg så heldig at få lov at lede en naturrejse til Finland for Politiken Plus, arrangementsafdeling i et

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Jagt på skovfugle med guide

Jagt på skovfugle med guide Jagt på skovfugle med guide Jagtkursus Sveg 2010 Dette kursus/jagtrejse henvender sig til den kræsne kvalitetsbeviste jæger, der vil finde tilbage til jagtens sjæl - der hvor jagten ikke kan stå alene,

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Jagt på skovfugle med guide jagtkursus

Jagt på skovfugle med guide jagtkursus Jagt på skovfugle med guide jagtkursus - Dette kursus/ jagtrejse henvender sig til den kræse kvalitetsbeviste jæger, der vil finde tilbage til jagtens sjæl, - der hvor jagten ikke kan stå alene,- men blot

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde oplevelserne med det samme,

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende!

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende! Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger,

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde

Læs mere

Botswana Adventure 2016

Botswana Adventure 2016 Fuldt serviceret CAMPING SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Botswana Adventure 2016 RUNDREJSE I BOTSWANA 16 dage med engelsktalende rejseleder fra kr. 20.495,- 2.10. med dansktalende ekspertrejseleder

Læs mere

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND JSEN: Jag ALT OM JAGTRE t på White Tail i Fi nland JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND Jagt på White Tail i kombination med haglbøssejagt på agerhøns og snepper. Tlf.: (+45) 62 20 25 40 info@diana.dk Finland

Læs mere

Telefon Storbritannien. Blåhajer i Wales. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Telefon Storbritannien. Blåhajer i Wales. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Storbritannien Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Blåhajen er en af de smukkeste hajer der findes på vores breddegrader. Vi har sat en tur sammen som giver tre hele dage til

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION

FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION Praktisk Info Det er blevet forår, og turen til Hornborga nærmer sig. Vi glæder os helt vildt til at komme op og lave fede billeder, og så ser vi også rigtig

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS

Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS Aalborg Zoo og Bravo Safari byder velkommen til den nordlige del af Sydafrika, et af landets allermest spændende områder. Vi skal naturligvis på

Læs mere

På fotosafari til det vilde Kenya

På fotosafari til det vilde Kenya På fotosafari til det vilde Kenya...med de to naturfotografer og eventyrere Helle Olsen & Uri Golman. Afrejse 25. februar og 26. oktober 2016. Tag med på dette unikke afrikanske eventyr, og få muligheden

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser!

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD Kære fodboldvenner! Ligabold.com giver Jer en enestående

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr RANDERS REGNSKOV DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Det her er jagt i vildmarken Rusland kaldes også bjørnelandet det har den største bjørne bestand i verden og den gode trofækvalitet sammen med den gode pris

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Kirgisien - Ibex jagt

Kirgisien - Ibex jagt Kirgisien - Ibex jagt Klassisk bjergjagt i fantastisk bjergområder. Vi arrangerer i 2018 en gruppetur til Kasakstan/Kirgisien hvor der vil være en rejseleder med fra kontoret under hele turen. Der kan

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

The search for silence. The project is co-funded. by the European Union

The search for silence. The project is co-funded. by the European Union The search for silence. The project is co-funded by the European Union Where to find! Where to find! Lake Rørbæk Vejle Developing tourism: 3 important things! Developing tourism: 3 important things! Focus

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011 Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika Afrejse 18. marts 2011 Aalborg Zoo og Bravo Safari byder igen velkommen til den nordlige del af Sydafrika, et af landets allermest spændende områder. Vi skal naturligvis

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Et komfortabelt fotoeventyr DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Tropisk fotoworkshop Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop med masser af muligheder

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser!

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! Pantone LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD Kære fodboldvenner! Ligabold.com giver

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Skieventyr til Whistler i Canada

Skieventyr til Whistler i Canada Skieventyr til Whistler i Canada Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra hele verden til Whistler - og dette med god grund. Uanset

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer Sydafrika Safari 8 dage fra kr. 13.795 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Kirgisien Ibex jagt i 2018

Kirgisien Ibex jagt i 2018 Kirgisien Ibex jagt i 2018 Vores samarbejdspartner har mange års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har hvert år mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Bestanden af Ibex i Kasakhstan

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere