Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen."

Transkript

1 Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen.

2 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO er den unikke, nemme, effektive og omkostningsbesparende adgangskontrol løsnibger til små og mellem store virksomheder. Revolutionerede i design, brugervenlighed og funktioner. Clay en cloud-baseret elektronisk adgangskontrolløsning til små og mellemstore virksomheder (SMV)som i høj grad øger brugernes fleksibilitet indenfor adgangsstyring. Clays rapportering til ClayApp i realtid samler kontrol og bekvemmelighed ved at kombinere en intuitiv softwareplatform med høj kvalitet og godt konstrueret hardware som også er nemt og hurtigt at installere. Alt dette i en brugerorienteret payper- use model. Dette er et banebrydende produkt, der bringer trådløse elektroniske adgang kontrol til SMV er som giver langt bedre funktionalitet og ydeevne end det er muligt at få i et traditionel mekanisk løsning med et fleksibelt styringssystem, som ikke kræver installation af software eller til omkostningerne ved et fuldt wired elektronisk produkt.

3 ClayIQ Hjertet af clay 3G tråløs Clay App Administrer Clay påfarten Clay Brik RFID Brik Clay Langskilt Ingen ledninger overhovedet Øjeblikkelig adgangskontrol Fra hvor som helst. Helt trådløst!

4 4 Clay by SALTO Clay er den nemme, trådløse Cloud-baserede adgangskontrol løsning.

5 ClayIQ ClayLangskilt ClayCylinder ClayVæglæser ClayBrik ClayRepeater My-Clay.com ClayApp

6 6 Clay by SALTO ClayIQ Hjertet af Clay Plug and Clay Din Clay IQ finder selv vejen ind i Clouden. 2 skruer, 1 stikkontakt og du er klar. Midt punktet Fungerer alle steder Det smarte design af monteringsbeslaget, der medfølger din ClayIQ, giver dig mulighed for både vandret og lodret montage. ClayIQ- Et hjerte Hvert 5. minut udsender Clay IQ en grøn LED, dette for at fortælle dig at alt fungerer som det skal.

7 Tilslutter til... ClayIQ er midtpunktet i Clay universet. Den forbinder dine trådløse låse til My-Clay Clouden. Du monterer din ClayIQ med det medfølgende beslag, sætter stikket i stikkontakten og aktiverer den i din My-Clay konto. Forbindelsesmuligheder Din ClayIQ benytter ikke WiFi, men håndterer selv internetforbindelsen. Hovedregelen er, at hvis du kan foretage mobilopkald, så kan du også installere din ClayIQ. Maksimal afstand til låse og cylindre er 10 meter, men skulle behovet opstå, giver 3 ClayRepeatere dig op til 55 meter. Fjernplaceringer Hvis du også har behov for en satellitdør, giver tilføjelse af en ekstra Clay IQ store besparelser. Så snart du har tilføjet en ekste ClayIQ til din konto, kan eventuelle sattelitdøre administres i din My-Clay konto Ingen ekstra omkostninger Alle udgifter vedrørende din ClayIQs internetforbindelse, dækkes af dit valgte abonnement. Her er ingen overraskelser: du har overblikket og styrer det hele selv.

8 8 Clay by SALTO ClayLangskilt Ingen kabler overhovedet SALTO Kvalitet ClayLangskilte passer til alle typer døre og kan i mange tilfælde installeres helt uden at bore ekstra huller. ClayLangskiltene tilbydes endvidere i mange overflader og med et bredt udvalgt af forskellige dørgreb. Alt sammen for netop at matche dit behov.

9 Størrelser ClayLangskilte er specielt designet til at passe til EUROPÆISKE og SKANDINAVISKE døre, dette gælder også smalprofildøre. Langskiltet fungerer stort set med alle typer låsekasser og cylindere. Alle Clay Langskilte er godkendt IP55 hvilket betyder, at de også kan monteres på udvendige døre. ClayLangskilte tilbydes også i en bred model, der er specielt designet til brug på højtrafikerede døre, hvor der er behov for ekstra styrke. Tilslutter til... SALTO-kvalitet Clay er stolt af samarbejdet med SALTO Systems. Salto Systems er i dag den foretrukne adgangskontrolløsning og findes i mere end 90 lande, på mere end døre og mere end projekter. Finisher SALTO Systems tilbyder et stort udvalg af finisher, inklusiv PVD belægning og RAL farver. Desuden kan produkterne erhverves med BioCote sølv-ion teknologi. Dette sikrer derved en konstant og vedvarende antimikrobiel beskyttelse af produktets overflade. På BioCote beskyttede overflader reduceres mikrober med op til 99,99%. Batteristatus Batterierne i et ClayLangskilt holder til ca åbninger, eller i gennemsnit 55 åbninger pr. dag i 2 år. Brugerne advares via SMS, eller pushmeddelselse inden udløb af batteriernes kapacitet. Øjeblikkelig meddelelse ClayLangskilte er online. Sensorer i låsen registrerer og notificerer om brugen af døren. På My-Clay.com kan du skrædersy hvem som modtager hvilke beskeder. Altid sikker udgang Trods Clay langskilte er elektroniske, er udgang indefra ikke et problem grundet vores antipanikfunktion.

10 10 Clay by SALTO ClayCylinder Lille, hurtig, nem SALTO Kvalitet Installeres på 5 minutter ClayCylindere og ClayIQ kan installeres på kort tid. Blot 15 minutter og installation er færdig og klar. Enklere kan det ikke være. Vejrbestandig ClayCylinderen er IP66 certificeret og derfor vil temperaturer i mellem -20 C og +65 C, samt støv og regn, ikke vil have indflydelse på ClayCylinderens ydeevne. Batteristatus Batterierne i et ClayLangskilt rækker til ca åbninger, eller i gennemsnit 55 åbninger pr. dag i 2 år. Brugerne advares via SMS, eller pushmeddelselse inden udløb af batteriernes kapacitet.

11 Alle ClayCylinderne er alsidige og den kompakte størrelse gør dem til den ideelle løsning til næsten alle dørtyper, hvor montering af et konventionelt elektronisk langskilt ikke er muligt eller nødvendigt. Tilslutter til... Størrelser ClayCylindre er tilgængelige til alle dørtype samt til hængelås. Derudover er alle cylindermodellerne tilgængelige som dobbelt cylindere og enkelt cylindere. SALTO kvalitet Clay er stolt af samarbejdet med SALTO Systems. Salto Systems er i dag den foretrukne adgangskontrolløsning og forefindes i mere end 90 lande, på mere end døre og mere end projekter. På kun 10 år er SALTO Systems således blevet førende på verdensmarkedet indenfor trådløse adgangskontrolløsninger. For yderligere information, besøg Finisher ClayCylindre tilbydes med 5 forskellige finisher: mattbørstet krom, poleret krom, PVD mattbørstet messing, PVD poleret messing, BioCote. Cylinderen fåes også med anti-panikfunktion Skruerne er skjulte for større sikkerhed og forbedret æstetik. Samt høj sikkerhed grundet højresistent, hærdet borebeskyttelse.

12 12 Clay by SALTO Clay Væglæser Revolutionerende design SALTO Kvalitet

13 ClayVæglæsers revolutionerende design i kombination med den trådløse kontrolenheden gør det muligt at optimere adgangskontrol på de døre, hvor du ikke kan installere en ClayLangskilt eller cylinder. For eksempel, hegn, elevatorer samt til afspærringer osv. Både ClayVæglæser og kontrolenheden leveres i 2 farver. Vejrbestandig Har IP66 rating, hvilket betyder, at dens ydeevne ikke forringes af støv, regn eller temperaturer mellem -20 C og +65 C. Tilslutter til... Trådløs Som med alle komponenter i en Clay installationen er Clay Kontrolenhed fuldt trådløs og kommer med en Clay strømforsyning så det er bare at sætter stikket i kontakten.. ClayVæglæser er forbundet til CU via en standard UTP. Aktiveringskode For at sikre, at det er dig som tilføjer en ClayVæglæser skal du indtaste dens MAC-kode i My-Clay.com. Clay sender dig en SMS og når der matcher, ClayVæglæser og Clay Kontrol enheden matcher, er den tilsluttet til din konto på ubestemt tid. LED ClayVæglæser giver din kunde den samme intuitive LED notifikation som ClayIQ. Dette betyder, at du udover automatiserede meddelelser fra My-Clay.com, også modtager jævnlige visuelle notifikationer fra enheden om at alt fungerer som det skal.

14 14 Clay by SALTO ClayBrik Mød din nye nøgle Tilføjelse af Clay Brikker For at tilføje en ClayBrik skal du bruge det tidsbegrænsede aktiveringsvindue, hvorefter brikken præsenteres for låsen. Når dette er gjort, er den klar til brug. Blokering af Clay Brikker Hvis en bruger taber eller ikke returnerer sin Clay Brik, kan du nemt blokere brikken på My-Clay. Blokeringen foregår i altid i realtime, og helt uden forsinkelser. Samtidig kan du nemt fjerne blokeringen. 1 Clay Brik, i 5 farver Vi er allesammen forskellige det samme gælder Clay Brikkerne. De fåes derfor i 5 farver : grå, hvid og 3 nuancer af grøn. RFID Indeni

15 Ingen batterier ClayBrikken er en passiv enhed, da den ikke har et batteri. Strømmen til kommunikationen kommer fra ClayLangskiltet/ Cylinderen. Udseender Da vi skulle designe ClayBrikken var vi opmærksomme på at mange brikker var uinspirerede. Derfor har vi designet ClayBrikkerne i 5 flotte farver så der er noget for enhver smag. Sikkerhed Du kan tilføje lige så mange ClayBrikker som du selv ønsker. Desuden kan du, når de er tilføjet, konfigurere brikkerne så de kun vil fungere på de døre, som du vil have dem til at fungerer på. ClayBrikken gør brug af AES-algoritmen, som er den samme som i mange statlige og militære institutioner, dette grundet den RFIDteknologien som vi har valgt at benytte. Tilslutter til... ClayBrikken er den mindste i Clay familien, men stadig meget sikker og elegant. Den er udstyret med den mest sikre RFID-chip på markedet, dette for at sikre at ClayBrikken ikke kan kopieres.

16 16 Clay by SALTO Clay Repeater Udvidende muligheder Forlænger rækkeviden 1,2 eller 3 Der kan tilføjes op til 3 Clay Repeatere imellem din lås og Clay IQ. Derved øges rækkevidden. Ingen konfiguration ClayRepeaterne behøver hverken konfiguration eller set-up, dette som de øvrige komponenter i Clay Systemet. Sæt stikket i kontakten - og det virker. Skal du flytte kontor? Hvis du skal flytte eller udvide, og afstanden imellem din Clay IQ og låse derfor øges, gøres dette ved at tilføje en Clay Repeater.

17 Clay Repeater udvider afstanden imellem din Clay IQ og dine låse. Afstanden imellem Clay IQ og låse kan være mellem 1-10 meter. Hver gang en Clay Repeater tilføjes, udvides afstanden med 15 meter. Du kan tilføje op til 3 Clay Repeatere og derved øge den maksimale afstand imellem din dør og Clay IQ med op til 55 meter. Trådløs Som med alle de øvrige komponenterne i dit Clay System, er ClayRepeateren fuldt trådløs. Der medfølger altid en ClayAdapter, således at det eneste du skal gøre er at sætte stikket i kontakten. Aktiveringskode For at øge sikkerheden når en Clay Repeater tilføjes, skal du via My-Clay. com indtaste en aktiveringskode. Du vil derefter modtage en SMS kode. Hvis denne er korrekt, vil Clay Repeateren herefter være knyttet til dit Clay system. LED Clay Repeater har den samme intuitive LED meddelelse som Clay IQ. Det betyder, at udover beskederne via My- Clay, er der også visuelle notifikationer på selve enheden. Tilslutter til...

18 18 Clay by SALTO My-Clay.com Adminstration i Clouden Med Clay behøver du ingen installation af software. Et sikkert login, skalerbart system og et intuitivt design: dette er bare noget af alt det, som du kan forvente fra dagens Cloud-løsninger og det findes i My-Clay.com. Teknologien gør, at du problemfrit kan administrere dine låse, personer, beskeder og adgangsrettigheder. Sikkerhed Clay forstår vigtigheden af sikkerhed. Det er derfor, vi har integreret de nyeste sikkerhedsforanstaltninger i alle vores komponenter - og vigtigere endnu, at vi vil fortsætte med at opdatere disse. Opdateringerne er ikke altid synlige, men du skal vide, at opdateringerne altid vil være udført. Fjernåbning En af de smarte, men virkelig funktionelle egenskaber ved Clay er fjernåbning af døre, dette via en sikker rullende algoritmeteknologi. Du har måske ikke brug for det hver dag, men når du får brug for det, vil du finde funktionen nyttig. Hvilken som helst enhed, hvilken som helst platform! My-Clay.com er designet for, at supportere alle de sidste webbrowsers, enheder og operativsystemer. Fra ios til Windows, fra laptop til ipad.

19 På sofaen På Kontoret Oversigtsmenu Oversigtsmenuen i My-clay.com holder dig løbendet opdateret om systemet. Du får samtidig også mulighed for, at fjernstyre alle Clay systemets komponenter, samt tilgang til informationer om dørstatus, hændelseslog og alarmer i Clay systemet. Adgangsrettigheder: hvem, hvorhen, hvornår Med My-Clay.com kan du nemt foretage skræddersyede, individuelt tilpassede ordninger for hvem som skal have adgang, hvordan, hvorhen og hvornår. Hvis du for eksempel har behov for, at foretage ændringer på dit login, tager det ikke mange sekunder at opdatere hverken Clay Brik eller Clay Langskilt. Intet af dette kan gøres med en almindelig mekanisk nøgle. Meddelelsescenter My-Clay.com giver dig også adgang til et meddelelsescenter, hvor du kan konfigurere meddelelserne lige som du selv ønsker dem. For bare at tage et par eksempler: hvem er kommet hvornår, eller notifikationer om efterladte åbne døre. Du kan også skræddersy alle dine notifikationer forskelligt for forskellige modtagere. Desuden har notifikationerne 3 typer modtagerenheder: , SMS og pushmeddelelse. Tilslutter til...

20 20 Clay by SALTO På farten ClayApp Administrer Clay på farten

21 ClayAppen er tilgængelig for ios, Android og Windows telefoner. Derved kan du administrere dit Clay System på farten. Appen har funktioner, der lader dig administrere det hele - når som helst og hvor som helst! Blokere ClayBrikker Hvis en bruger mister eller ikke returnerer sin ClayBrik, kan du nemt blokere brikken på My-Clay.com. Blokeringen foregår i altid i realtime, og helt uden forsinkelser. Samtidig kan du ligeså nemt fjerne blokkeringen igen. Aflåse døre Dine Clay Døre kan sættes i hvad vi kalder Kontorfunktion, hvilket betyder, at dørene er åbne i et tidsinterval som du selv definerer. Hvis du for eksempel har forladt kontoret, og er bekymret for at dørene stadig er i Kontorfunktion,behøver du ikke bekymre dig længe. for ved at bruge Clay Appens kan du ændre det til Normalfunktion og derved aflåse alle dine døre. Fjernåbning En af de smarte, men virkelig funktionelle egenskaber ved Clay er fjernåbning af døre, dette via en sikker rullende algoritmeteknologi. Du har måske ikke brug for det hver dag, men når du får brug for det, vil du finde funktionen nyttig. Download din ClayApp! Fås til alle større mobilplatforme. Tilslutter til...

22 22 Clay by SALTO Intuitiv. Fleksibel. Virker Simpelthen. Og nu bliver du helt sikkert overbevist! For at vise dig den nemme installation og de mest almindelige funktioner i Clay vi lavet en 2 minutters video. Scan QR-koden med en mobil enhed og se den!

23 Clay Headquarters Kraanspoor 48, 1033 SE Amsterdam Sales representatives SALTO Systems HQ, Spain Oiartzun, Spain Tel SALTO Systems, Germany Gevelsberg, Deutschland Tel. +49 (0) 2332/ EVVASALTO ACCES AB Huddinge, Sweden Tel. +46 (0) SALTO Systems, UK Holywell Business Park, Southam, UK Tel SALTO Systems, Mexico Cancún, México Tel. +52 (998) SALTO Systems, France Nanterre, France Tel. +33 (0) SALTO Systems, USA Atlanta GA, USA Tel. +1 (770) SALTO Systems, Middle East Dubai, United Arab Emirates Tel SALTO Systems, Italy Bologna, Italy Tel SALTO Systems, Asia Singapore Tel SALTO Systems, Netherlands Amsterdam, The Netherlands Tel SALTO Systems, Switzerland Eschlikon, Switzerland Tel SALTO Systems, Australia Waterloo - Sydney, Australia Tel SALTO Systems, Denmark Kalundborg, Denmark Tel SALTO Systems, Poland Warszawa, Polska Tel SALTO Systems, Australia Melbourne, Australia Tel SALTO Systems, Norway Oslo, Norway Tel SALTO Systems, Slovakia Bratislava, Slovakia Tel SALTO Systems, Canada Québec, Canada Tel. +1 (514) SALTO Systems, Finland Vantaa, Finland Tel SALTO Systems, Czech Republic Prague, Czech Republic Tel. Tel SALTO Portugal Porto, Portugal Tel SALTO Systems, South Africa Johannesburg, South Africa Tel: +27 (83)

24 Clay Solutions B.V. - januar 2015 HIW-DK-CLAY-01-15

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret SALTO ADGANGSKONTROL Fleksibelt og fremtidssikret Hvorfor... SALTO er en verden af intelligente sikringsløsninger, der med sine produkter både teknisk og designmæssigt er førende inden for elektronisk

Læs mere

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Info... 4 System krav / Forudsætninger for anvendelse af Snoos App Alarm:... 4 Kassens indhold:... 5 Snoos startkit består af:... 5 Tekniske specs:... 5 Forudsætninger

Læs mere

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol Carl F er en dansk familieejet virksomhed med stærke traditioner. Siden 1881 har virksomheden leveret beslag til den danske byggebranche. Virksomheden er idag leverandør og servicepartner af totalløsninger

Læs mere

låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. www.totallaase.dk info@totallaase.dk Tlf.

låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. www.totallaase.dk info@totallaase.dk Tlf. låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. Kære kunde. Vi vil med dette hæfte prøve at give dig den bedst mulige vejledning i, hvad du bør vælge af tyverisikringsprodukter.

Læs mere

INSTALLATIONS- GUIDE

INSTALLATIONS- GUIDE INSTALLATIONS- GUIDE TILLYKKE Med dit nye G4S Everhome trådløse alarmsystem. Med denne manual kan du selv installere og aktivere dit nye alarmsystem. Følger du den nøje, kan du klare det på under 1 time.

Læs mere

FlexAir Alpha centraler og Nova software

FlexAir Alpha centraler og Nova software FlexAir Alpha centraler og Nova software 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK Adgangskontrol fra Scantron Industri Enkelt, fleksibelt og sikkert FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron er fleksibelt,

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500. Version januar 2014

23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500. Version januar 2014 1 23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500 Version januar 2014 Brug vores app's til Android og iphone til betjening af enheden!

Læs mere

Brugermanual MLJ25402.indd 1 9.7.2014 14:49:10

Brugermanual MLJ25402.indd 1 9.7.2014 14:49:10 Brugermanual INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Introduktion 2 Betjening af JABLOTRON 100 systemet 2 Brug af betjeningspanelet 3 Tilkobling 6 Frakobling 6 Deltilkobling 7 Afstilling af alarm 7 Betjening af systemet

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app. Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app MacBay

Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app. Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app MacBay Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app 17 timer (Fritid Generelt), Viceadmiral UUB Hvem og hvad er Watz Me Now? Danmark har fået en ny TV-distributør under navnet Watz Me Now. For at modtage

Læs mere

Brugermanual SuperSail System

Brugermanual SuperSail System Brugermanual SuperSail System Side 1 af 21 Indholdsfortegnelse... 1 1 INDLEDNING... 3 2 LOGIN MENU... 4 3 HOVED MENU... 5 4 TRACKER INFO MENU... 6 5 OVERVÅGNING MENU... 7 6 ALARM MENU... 9 6.1 FUNKTIONER...

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

Rigtig god fornøjelse!

Rigtig god fornøjelse! Vildtkameraer er blevet et af de bedste og vigtigste værktøjer i dit jagt arsenal. Uanset om det er før eller i løbet af jagtsæsonen, kan vildtkameraer sættes op og indsamle værdifulde data om dine byttedyrs

Læs mere

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN DÄCKDATA FULDKOMMENT OVERBLIK MED DÆKHOTELLET PRISLISTER & LEVERANDØRER ALTID ONLINE ONLINE BESTILLINGER SMS-SERVICE DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN VELKOMMEN! Der er sket meget siden, jeg grundlagde

Læs mere

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE TRAKA32 OPSTARTS GUIDE 14/03/2014 VERSION 5.1 [14/03/2014] Page 1 of 81 VERSIONS HISTORIK Version Date Who Description of Changes 3.0 16/11/12 AK Changed from old style document to official UD format and

Læs mere

VEJR INSTRUMENTER VEJROVERVÅGNINGSSYSTEMER TIL LANDBRUG, INDUSTRI, HJEM OG SKOLE

VEJR INSTRUMENTER VEJROVERVÅGNINGSSYSTEMER TIL LANDBRUG, INDUSTRI, HJEM OG SKOLE PRÆCISE VEJR INSTRUMENTER VEJROVERVÅGNINGSSYSTEMER TIL LANDBRUG, INDUSTRI, HJEM OG SKOLE Introduktion af vores nye Vantage Connect: Mobil forbindelse til hele verden (side 12) Beskyttelseshuse og Solenergi

Læs mere

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual HouseGuard SmartGSM-alarmsystem Dansk manual HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 OPSÆTNINGS TRIN... 3 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN 1: MONTERING AF GSM-SIM-KORT....

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Black Mail 1101. Er du sikker på sikkerheden i dit netværk?

Black Mail 1101. Er du sikker på sikkerheden i dit netværk? Black ail 1101 Er du sikker på sikkerheden i dit netværk? Black Box veri-ac beskytter dit netværk mod de farer, som din firewall ikke fanger 2 6 PoE Repeater bryd gennem Ethernet 100 m grænsen. Boost Ethernet

Læs mere

Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual

Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual SmartGSM-alarmsystem dansk manual Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN 2: OPSTART AF ALARMSYSTEMET... 8 MENUSYSTEMER... 8 TRIN

Læs mere

Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner

Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner Audio-hustelefoner i stilrent design Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

HouseGuard Pro+ Dansk manual

HouseGuard Pro+ Dansk manual El-Matic GSM-system dansk manual HouseGuard Pro+ Dansk manual Side 0 af 54 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION TIL HOUSEGUARD PRO+... 2 OPSTART AF ALARMSYSTEMET... 7 OPSÆTNING VHA.

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere

Manual IP Kamera CE300K

Manual IP Kamera CE300K Manual IP Kamera CE300K version 1,0 Tillykke med dit nye CamEye IP kamera Inden du tager kameraet i brug bør du læse denne instruktionsvejledning grundigt igennem. Kassen indeholder: Før du tager kameraet

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Syv grunde til at vælge ibinder

Syv grunde til at vælge ibinder Syv grunde til at vælge ibinder 1. Nemt at anvende - kræver ingen forkundskaber 2. Let at beregne driftsomkostningerne 3. Fungerer i ethvert IT-miljøkræver blot en webbrowser 4. Udviklet af mennesker til

Læs mere