Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO"

Transkript

1

2 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO er den nemme, trådløse og sikre Cloudbaserede låseløsning til små og mellemstore virksomheder. Revolutionerende design, brugbarhed og egenskaber. Clay er en Cloudbaseret elektronisk låseløsning til små- og mellemstore virksomheder, der i høj grad forbedrer brugernes fleksibilitet hvad angår adgangsstyring. Clays rapportering i realtid til clay-app'en forener kontrol og bekvemmelighed ved at kombinere en intuitiv softwareplatform med hardware af høj kvalitet og smart design, der er nemt og hurtigt at installere. Alt dette i en brugercentreret model, hvor der betales efter forbrug. Dette er et banebrydende produkt, der bringer trådløs elektronisk adgangskontrol til små- og mellemstore virksomheder og giver en markant bedre funktionalitet og ydelse, end hvad der er muligt i en traditionel mekanisk løsning samt et fleksibelt styringssystem, der ikke kræver nogen softwareinstallation, ligesom man undgår omkostningerne ved et fuldt fortrådet elektronisk produkt.

3 ClayIQ Hjertet af Clay 3G Trådløs Clay-app Administrer Clay på farten Claytag RFID-tag Claydørlås Ingen ledninger Online adgangsstyring. Fra hvor som helst. Helt trådløst.

4 4 Clay by SALTO Clay er den nemme, trådløse, cloudbaserede låseløsning

5 ClayIQ Clay-dørlås Clay-cylinder Clay-tag Clay-repeater My-Clay.com Clay-app

6 6 Clay by SALTO ClayIQ Hjertet af Clay Plug and Clay ClayIQ'et finder selv vejen ind til cloud. To skruer, en stikkontakt - og du er klar. Hovedkomponent Det passer altid ClayIQ-beslaget kan anvendes alle steder. Monter det lodret eller vandret - hvad der passer dig bedst. ClayIQ'et har et hjerte For at du kan vide, at alting fungerer korrekt, lyser en lysdiode på ClayIQ'et grønt hvert 5. minut.

7 Tilslutter til... ClayIQ'et er kernen i Clay-universet. Det forbinder dine trådløse låse til My-Clay-clouden. Monter ClayIQ'et med det medfølgende monteringsbeslag, sæt det i stikkontakten, og aktiver det i din My-Clay-konto. Tilslutningsmulighed ClayIQ'et anvender ikke Wi-Fi, men administrerer selv internettilslutningen. En god tommelfingerregel er, at du kan installere et ClayIQ alle de steder, hvor du kan foretage mobilopkald. Maksimal afstand til Clay-låse og -cylindre er 10 meter, men hvis du behøver længere afstand, kan vi tilbyde Clay-repeatere op til 55 meter. Fjernplaceringer Hvis du har en enkelt, fjern dør, er ClayIQ'et en god måde til at undgå større investeringer. Føj et ekstra ClayIQ til din konto, og kontroller, at døren fuldt integreret i din My-Clay-konto. Ingen ekstra omkostninger Alle omkostninger i forbindelse med tilslutningen af ClayIQ'et er dækket af din valgte abonnementsordning. Ingen overraskelser - bare ligetil, og du har styringen.

8 8 Clay by SALTO Clay-dørlås Ingen ledninger SALTOkvalitet Clay-dørlåse passer til alle døre, kan på nogen modeller installeres uden boring og er helt trådløse. Låsene leveres med flere typer finish og mange forskellige sæt håndtag, så du kan vælge det, der bedst passer til designet i din bygning.

9 Størrelser Clay-dørlåsen er specielt designet til at passe til europæiske og skandinaviske profildøre - selv smalle, indrammede profildøre. De fungerer sammen med størstedelen af europæiske, skandinaviske og schweiziske taplåse og cylindre. Clay-dørlåsen er IP55-kompatibel og kan derfor anvendes på ydersiden af døren. Tilslutter til... SALTO-kvalitet Clay er stolte af at arbejde med hardware fra SALTO Systems. SALTO er den foretrukne adgangsstyringsmulighed på over døre på mere end projekter i over 90 lande. Finish-typer SALTO tilbyder en lang række forskellige typer af finish, herunder PVD-belægning og RAL-farver. Det er muligt at tilføje BioCote, hvilket giver produkterne en kontinuerlig, indbygget antimikrobiel beskyttelse og bidrager til at hindre mikrobevækst, herunder overfladebakterier og mug, med op til 99,99 %. Batteriliv Batterierne i Claydørlåsen holder til åbninger. Det er cirka 55 gange om dagen i 2 år! Og når de er ved at løbe tør, informerer My-Clay dig omgående via SMS, eller push-meddelelse. Onlinemeddelelser Clay-dørlåse er interaktive. Sensorer i låsen registrerer, hvis en dør ikke er blevet lukket, eller, endnu værre, hvis døren er blevet åbnet uden gyldig legitimation. My-Clay.com lader dig beslutte, hvem der skal modtage hvilke beskeder. Altid sikker udgang Ingen grund til bekymring, for selv om Clay-dørlåsen er elektronisk, tillader den altid fri udgang indefra. Vi kalder det for antipanikfunktionen.

10 10 Clay by SALTO Clay-cylinder Lille, hurtig, enkel SALTOkvalitet Installeres på 5 minutter Clay-cylindre installeres så hurtigt, at fuld installation af Claycylinderen + ClayIQ kan udføres på 15 minutter. Det kalder vi enkelt! Vejrfast Clay-cylindre er IP56- klassificeret, hvilket betyder, at ydelsen er upåvirket af temperaturer mellem -20 C og +65 C, samt af støv eller regn. Batteriliv Batterierne i Clay-cylinderen holder til åbninger. Det er cirka 55 gange om dagen i 2 år! Og når de er ved at løbe tør, informerer My-Clay dig omgående via SMS, eller push-meddelelse.

11 Clay-sortimentet af elektroniske cylindre har en kompakt størrelse, og de er dermed den ideelle løsning til næsten alle dørtyper, hvor det ikke er muligt eller nødvendigt at montere et almindeligt, elektronisk håndtag. Tilslutter til... Størrelser Clay-cylinderen vil være tilgængelig for alle dørtyper, herunder døre med smalle rammer. Tap-, RIM- eller hængelåse understøttes alle med en række forskellige kam- og cylinderprofiler: Europæisk profil, Skandinavisk samt britisk og australsk oval profil. Alle modeller er disponible i dobbelte eller halve versioner. SALTO-kvalitet Clay er stolte af at arbejde med hardware fra SALTO Systems. SALTO er den foretrukne adgangsstyringsmulighed på over døre på mere end projekter i over 90 lande. I løbet af 10 år er SALTO Systems blevet verdensførende inden for løsninger til trådløs adgangsstyring. Besøg for yderligere oplysninger. Finish-typer Fås i 5 forskellige finish-typer: satin-krom, poleret krom, PVD, poleret messing, PVD satin-messing, BioCote. Panikfunktion er disponibel. Høj sikkerhed ved hjælp af høj modstand, hærdet beskyttelse mod boring. Skjulte fastgøringsskruer for større sikkerhed og forbedret udseende. Cylindrene kan nummereres. SKG***-kompatibel og EN1303 Grade 6 certificeret

12 12 Clay by SALTO Clay-tag Mød din nye nøgle Tilføjelse af tags For at tilføje tags skal du blot vælge en af dine døre og anvende det sikre 2-minutters vindue for at præsentere dem ved låsen. Når de er tilføjet, er de dine for evigt! Blokering af tags Hvis nogen har mistet eller ikke returnerer en af dine tags, kan du ganske enkelt blokere dem via My-Clay. Blokering foregår i realtid uden forsinkelser, og når du henter en tag, skal du blot fjerne blokeringen af den. 1 tag, men 5 farver Vi er alle forskellige, og det forstår Clay. Derfor er Clay-taggen disponibel i 5 farver: Grå, hvid og 3 grønne nuancer! RFID indvendig

13 Ingen batterier Clay-taggen er en passiv enhed, hvilket betyder, at den ikke har et batteri. Den strøm, der er nødvendig til kommunikation, kommer fra Clay-dørlåsen/-cylinderen, således at Clay-taggen aldrig løber tør for strøm. Udseendet Da vi designede Clay, bemærkede vi, at mange tags ser lidt kedelige ud. Vi besluttede os for at give Clay-taggen et tiltalende udseende med 5 farver, der passer til din personlige smag. Sikkerhed Du kan føje en hvilken som helst Clay-tag til dit system; men når den først er tilføjet, virker den kun på de døre, hvor du ønsker, at de skal fungere. Den anvendte RFID-teknologi er den samme som den, der anvendes inden for militæret og statslige institutioner, og den anvender en AES-algoritme. Tilslutter til... Clay-taggen er den mindste del af Clayfamilien, men yderst sikker og har et lige så attraktivt udseende. I hjertet af taggen findes markedets mest sikre RFID-chip for at sikre og besværligørelse af kopiering af tag-id'et.

14 14 Clay by SALTO Clay-repeater Udvidede muligheder Øget rækkevidde 1, 2 eller 3 Tilføj op til tre repeatere mellem din lås og ClayIQ'en. Det vil kunne dække et stort kontor! Ingen konfiguration Som alle andre komponenter i Clay-systemet behøver repeateren ingen konfiguration eller indstilling. Den skal blot sættes i stikket, og så fungerer den. Kontorflytning? Hvis du flytter til et nyt kontor, og din ClayIQ og Clay-låse finder sig lidt længere væk fra hinanden, skal du blot tilføje en repeater.

15 Clay-repeateren giver dig mulighed for at øge afstanden mellem ClayIQ'en og dine låse. ClayIQ og låse kan befinde sig 1-10 meter fra hinanden, men hver gang du tilføjer en Clay-repeater, øges denne afstand med 15 meter. Der kan tilføjes 3 repeatere mellem en ClayIQ og en lås, hvilket betyder, at den maksimale afstand mellem dør og ClayIQ kan være op til 55 meter. Trådløs Aktiveringskode Lysdiode Som alle komponenterne For at sikre at det er dig, der tilføjer Clay-repeateren anvender den Tilslutter til... i en Clay-installation en Clay-repeater, samme intuitive er Clay-repeateren skal du indtaste din meddelelse ved helt trådløs. aktiveringskode hjælp af lysdioder Clay-repeateren i My-Clay.com. som ClayIQ. Det leveres med en Clay sender dig betyder, der udover Clay-strømadapter. derefter en SMS, My-Clay- Den skal blot sættes og hvis den meddelelserne, i stikket. er korrekt, tilsluttes også vil blive vist en Clay-repeateren visuel meddelelse på til din konto på selve enheden, der ubestemt tid. informerer om Claysystemets tilstand.

16 16 Clay by SALTO My-Clay.com Låse og adgangsstyring i clouden Ingen installation af software, skalering af alle enheder, sikkert login, intuitivt design - alt det, du kan forvente af vore dages cloudløsninger, findes på My-Clay. com. Administrer låse, personer, meddelelser og adgangsrettigheder uden problemer. Sikkerhed Clay forstår vigtigheden af sikkerhed. Derfor har vi benyttet avancerede sikkerhedsforanstaltninger i alle vores komponenter, og hvad der er endnu mere vigtigt: vi opdaterer dem hele tiden. De er ikke altid synlige, men de er der altid. Fjernåbning En af de smarte, funktionelle egenskaber ved Clay er fjernåbning af døre med sikker OneTimePasswordteknologi. Du bruger den måske ikke hver dag, men den dag, du har brug for den, vil du være glad for, at den findes. Alle enheder, alle platforme My-Clay.com er udviklet til at understøtte de sidste nye browsere, enheder og operativsystemer. Fra ios til Windows og fra bærbar computer til ipad.

17 På sofaen På kontoret Oversigtspanelet My-Clay.com giver dig altid up to date oplysninger og fjernadministration af alle Clay-komponenter via oversigtspanelet. Det er der alt sammen: Dørstatus, sidste indgange og hændelser, alarmer samt mulighed for fjernåbning og -låsning af døre. Adgangstilladelser, hvem, hvor, hvornår... Det, som ingen normal nøgle kan gøre, er at ændre adgangstilladelserne, når behovet opstår. My-Clay.com giver dig mulighed for individuelt at bestemme, hvem der kan komme ind og hvor. Hvis du ønsker at ændre dette, skal du blot logge ind, foretage ændringerne, og det er udført. Det er ikke nødvendigt at opdatere Clay-tag eller Clay-dørlås. Har du nogensinde kunnet gøre dette med din nuværende lås? Tilslutter til... Meddelelser My-Clay.com giver dig mulighed for at konfigurerer systemet så du kan modtage hændelser. For eksempel: hvem der kommer hvornår eller at en dør er åben. Alle meddelelserne kan have hver sine modtagere og kan komme som 3 forskellige typer nemlig: , SMS og App push-meddelelser.

18 18 Clay by SALTO På farten Clay-app Administrer Clay på farten

19 Clay-app'en er disponibel for IOS-, Android- og Windows-telefoner og giver dig mulighed for at administrere dit Clay-system, når du er på farten. Den tilbyder de funktioner, som du har behov for når som helst og hvor som helst. Blokering af tags Hvis nogen har mistet en tag eller ikke returnerer den, kan du blot blokere dem via Clay-app'en. Blokering foregår i realtid uden forsinkelser, og når du henter en tag, skal du blot fjerne blokeringen af den. Dørlåsning Du kan indstille Clay-døre i såkaldt kontortilstand, hvilket betyder, at dørene altid er ulåste i et nærmere bestemt tidsrum. Men hvis du har forladt bygningen og ikke er sikker på, om dørene er i kontortilstand eller ej, behøver du ikke bekymre dig ret længe. Benyt funktionen Indstil til normal på Clay-app'en for at låse alle døre omgående. Fjernåbning En af de smarte, funktionelle egenskaber ved Clay-app'en er fjernåbning af døre med sikker OneTimePassword-teknologi. Du bruger den måske ikke hver dag, men den dag, du har brug for den, vil du være glad for, at den findes. Hent Clay-app'en Disponibel for alle større mobilplatforme. Tilslutter til...

20 20 Clay by SALTO Og nu bliver du virkelig overbevist For at vise dig hvor let installationen kan udføres og de mest almindelige funktioner i Clay har vi optaget en to minutter lang video. Scan QR-koden med en mobilenhed, og se den! KEEP IT CLOSE! CLAY

21

22 22 Clay by SALTO Intuitiv. Fleksibel. Fungerer optimalt.

23 Clay hovedkontor Kraanspoor 48, 1033 SE Amsterdam Sælgere SALTO Systems HQ, Spanien Oiartzun, Spanien Tlf SALTO Systems, Tyskland Gevelsberg, Tyskland Tlf. +49 (0) 2332/ EVVASALTO ACCES AB Huddinge, Sverige Tlf. +46 (0) SALTO Systems, Storbritannien Holywell Business Park, Southam, UK Tel SALTO Systems, Mexico Cancún, Mexico Tlf. +52 (998) SALTO Systems, Frankrig Nanterre, Frankrig Tlf. +33 (0) SALTO Systems, USA Atlanta GA, USA Tlf. +1 (770) SALTO Systems, Mellemøsten Dubai, Forenede Arabiske Emirater Tlf SALTO Systems, Italien Bologna, Italien Tlf SALTO Systems, Asien Singapore Tlf SALTO Systems, Holland Amsterdam, Holland Tlf SALTO Systems, Schweiz Eschlikon, Schweiz Tlf SALTO Systems, Australien Waterloo - Sydney, Australien Tlf info.sydney@saltosystems.com SALTO Systems, Danmark Kalundborg, Danmark Tlf info.nordic@saltosystems.com SALTO Systems, Polen Warszawa, Polen Tlf info.pl@saltosystems.com SALTO Systems, Australien Melbourne, Australien Tlf info.melbourne@saltosystems. com SALTO Systems, Canada Notre-Dame-de-L lle-perrot, Canada Tlf. +1 (514) info@saltosystems.ca SALTO Systems, Norge Jessheim, Norge Tlf info.no@saltosystems.com SALTO Systems, Finland Tlf info.fi@saltosystems.com SALTO Portugal Porto, Portugal Tlf info.portugal@saltosystems.com SALTO Systems, Slovakiet Bratislava, Slovakiet Tlf info.sk@saltosystems.com SALTO Systems, Den Tjekkiske Republik Prag, Den Tjekkiske Republik Tlf. Tel info.cz@saltosystems.com

24 Clay Solutions B.V. - December 2013 HIW-DK-CLAY-12-13

Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen.

Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen. Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen. 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO er den unikke, nemme, effektive og omkostningsbesparende adgangskontrol løsnibger til små og mellem store virksomheder.

Læs mere

SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL

SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL SALTO KS SALTO KS ER EN ELEKTRONISK ADGANGSKONTROLLØSNING TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER, DER GIVER DIG EN SMARTERE MÅDE AT ADMINISTRERE BRUGERNES ADGANG. SALTOs

Læs mere

Intuitiv. Fleksibel. Fungerer Simpelthen.

Intuitiv. Fleksibel. Fungerer Simpelthen. Intuitiv. Fleksibel. Fungerer Simpelthen. 2 Clay by SALTO PRODUKTBROCHURE 3 Mød din nye trådløse lås og nøgle! CLAY BY SALTO DEN NEMME, TRÅDLØSE, CLOUD-BASEREDE LÅSELØSNING 4 Clay by SALTO PRODUKTBROCHURE

Læs mere

XS xs4 MINI. limited edition print

XS xs4 MINI.   limited edition print XS4 2.0 RE-VOLUTION xs4 MINI www.saltosystems.com/xs4mini limited edition print 02 03 XS4 MINI en REVOLUTION indenfor design En ny generation af produkter: Skift til morgendagens design og kvalitet indenfor

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. iloq opfylder følgende certificeringskrav:

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQTM Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ TM er et låsesystem baseret på en mekanisk nøgle kombineret

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

BEKEY PRODUKTSORTIMENT

BEKEY PRODUKTSORTIMENT BEKEY PRODUKTSORTIMENT B E S A F E, B E Q U I C K, B E K E Y! 1 EKEY 2 NETKEY Software NETKEY er en cloud-baseret software, der fungerer som en sikkert administrationsmodul til distribution og overvågning

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 1.Udgave okt. 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder,

Læs mere

ISEO Zero1 Libra Halv

ISEO Zero1 Libra Halv Genereret: 09/06 2019 kl. 14:02 Kategori ADK - Adgangskontrol ISEO Zero1 Libra Halv Pris fra (inkl. moms) ISEOs Zero1 Libra Smart Half version, kan bruges både eksternt i hjemmet til fordøren eller bagdøren,

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Idriftsætningsmanual for Salto Clay

Idriftsætningsmanual for Salto Clay Idriftsætningsmanual for Salto Clay Inden du går i gang er det vigtigt, at der er forberedt følgende: En e-mail konto der skal tilknyttes til det aktuelle anlæg Den tilknyttede e-mail adresse kan IKKE

Læs mere

Yale Doorman Din nye elektroniske lås

Yale Doorman Din nye elektroniske lås Yale Doorman Din nye elektroniske lås An ASSA ABLOY Group brand Har du prøvet at miste din nøgle eller låse dig ude? Med en Yale Doorman kommer du ikke i en sådan situation igen. Kode Aflåsning af vores

Læs mere

Manual til hurtig start

Manual til hurtig start Manual til hurtig start HomeMonitor HD Dit unikke kamera-id er: Registrer dig på http://www.homemonitor.me Velkommen til HomeMonitor Ved at kombinere professionelle trådløse internet kameraer og en sikker

Læs mere

Vejledning til brug af skolens IT-udstyr for nye medarbejdere

Vejledning til brug af skolens IT-udstyr for nye medarbejdere Vejledning til brug af skolens IT-udstyr for nye medarbejdere 2.Udgave Maj 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til Business College Syd Vejledningen er udarbejdet for at gøre det nemmere for dig som

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger!

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger! Online styring af boliger! SOFTCONTROL - Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. SoftControl Gør dit liv mere sikkert, komfortabelt, og effektivt, mens du sparer penge SoftControl er en platform

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

HP Sprocket 200-printer

HP Sprocket 200-printer Datablad HP Sprocket 00-printer Udskriv fotos i 5 x 7,6 cm fra din smartphone. Blænd op for de festlige farver. Del nutiden med øjeblikkelige fotos i 5 x 7,6 cm fra din smartphone. Opret nemt forbindelse

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

InSideControl. Smart app til KNX. Bygningsautomation

InSideControl. Smart app til KNX. Bygningsautomation InSideControl Smart app til KNX Bygningsautomation God nyhed til dig og dine kunder KNX InSideControl smart app til at styre bygningsinstallationer. Her er endnu et håndfast argument for at vælge KNX.

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Trådløse teknologier kommer buldrende Nye trådløse teknologier introduceres i et tempo som aldrig før Trådløse teknologier gør installation meget enklere.

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Indbygningsspot Phoenix hvid LED 31155/31/PH Lys, der passer til øjeblikket Med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en 4" nedadvendt lampe, der kan dæmpes

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder

WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere

Læs mere

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan Et af de mest kompakte design på markedet Modstandsdygtig i barske miljøer Nem og hurtig installation industrial.omron.dk 2 S8VK strømforsyninger

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner for bemærkninger Vi anvender bemærkninger på følgende måde gennem hele denne brugsanvisning: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du bør reagere

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version A DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

1 Applications and functions. Brugervejledning til WEB HOME - Prisfølsomt Elforbrug

1 Applications and functions. Brugervejledning til WEB HOME - Prisfølsomt Elforbrug 1 Applications and functions DK Brugervejledning til WEB HOME - Prisfølsomt Elforbrug 1 DEVI Web Home gør det nemt og enkelt at styre og overvåge varmesystemet og øvrige installationer i huset. Klik på

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3 Indledning

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

En sikker og smart virksomhed

En sikker og smart virksomhed En sikker og smart virksomhed Sikkerhedssystemet JABLOTRON 100, inklusiv den unikke MyJABLOTRON-applikation Opnå sikkerhed og kontrol på en gang Intuitiv betjening JABLOTRON 100 er et alsidigt system,

Læs mere

DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN

DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN Smart Motor-sensorer SMART MOTOR-SENSORER HELT IGENNEM INTELLIGENTE SICK MOTOR-FEEDBACKSYSTEMER Præcise, pålidelige

Læs mere

Installationsvejledning. SALUS Smart Home

Installationsvejledning. SALUS Smart Home Installationsvejledning SALUS Smart Home Download app Download fra App Store eller Google Play. App navn Salus Smart Home Bemærk på IPad, kan det være nødvendigt at begrænse søgning til Kun IPhone for

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

Sikring af dit hjem. Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning.

Sikring af dit hjem.   Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning. Sikring af dit hjem Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning Plug & Play Gratis app-adgang Individuelle behov Ingen abonnement www.abus-smartvest.com Trådløst Smartvest-alarmanlæg

Læs mere

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre:

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre: Kom godt i gang Tillykke med købet af Valtronics Trådløst IP kamera. Denne quickmanual kan bruges til alle Valtronics IP kameraer. Kameraet giver mulighed for at fjenovervåge steder via sin mobiltelefon

Læs mere

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra CHAT - FOR PC Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...5

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

SMARTair. Pro Wireless Online. Fleksibel online adgangskontrol i real-tid

SMARTair. Pro Wireless Online. Fleksibel online adgangskontrol i real-tid SMARTair Pro Wireless Online Fleksibel online adgangskontrol i real-tid Vær smart i en travl og foranderlig verden vælg SMARTair Du har kontrol i real-tid over alle døre og adgangspunkter i bygningen,

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 5.Udgave Okt 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til EUC Syd. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder, at benytte

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...6

Læs mere

GB-HD2635-W. Kom godt i gang

GB-HD2635-W. Kom godt i gang GB-HD2635-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

CP1000. Brugermanual

CP1000. Brugermanual secure open Kode & Proximity CP1000 Mykey - Art. Nr: 480015 (sort), 480016 (hvid) Classic - Art. Nr.: 482015 (sort), 482016 (hvid) Brugermanual CP1000_usermanual_DANjun15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000

Læs mere

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Version A DAN Definitioner af bemærkninger

Læs mere

TS1000 Quick Guide. Daglig brug

TS1000 Quick Guide. Daglig brug TS1000 Quick Guide Daglig brug Indholdsfortegnelse Opret brugere... 4 Brugerliste... 4 Fanen Data... 4 Fanen Tilvalg... 5 Fanen Specialområder... 6 Grupper... 6 Søg bruger... 7 Rapport vinduet (brugere)...

Læs mere

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN smart, åben og modulær Advanced Industrial Automation For at være konkurrencedygtig inden for udvikling af automationsløsninger skal du være fleksibel,

Læs mere

ScanMo reoler For moduler og hylder

ScanMo reoler For moduler og hylder Byrum ScanCell vogne Åbne kørestel Transport vogne Skabe ScanMo reoler Moduler ScanMo reoler For moduler og hylder ScanMo Racks Generelt... Monterings vejledning... ScanMo reoler... Mere generelt... Materiale

Læs mere

DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI

DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI Vælg din foretrukne EasyGo-pakke nu www.easyfairs.com/easygo By EASYFAIRS BOOST DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI EasyGo erstatter Online365 og

Læs mere

Hardware. Af: Michael Lindgaard. Opdateret:

Hardware. Af: Michael Lindgaard. Opdateret: Hardware Af: Michael Lindgaard Opdateret: 190117 Tracker Digitale Digitale Analog 1-wire CAN CAN PULJE indgange udgange indgang TACHO BILER FM-plug4plus - - - - - - B FM-eco4light 4 2 2 1 - - DB FM-eco4+S

Læs mere

GB-HD Kom godt i gang

GB-HD Kom godt i gang GB-HD2260-73 Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang GB-HD8272C-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given situation, eller

Læs mere

Installationsmanual Komplet Alarm

Installationsmanual Komplet Alarm Installationsmanual Komplet Alarm Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 TILSLUTNING AF ALARMSYSTEM... 3 1. ABONNEMENT... 3 2. DOWNLOAD OG INSTALLATION AF APP... 4 3. TILSLUTNING

Læs mere

Velkommen. Opsætningsvejledning. Tilslut. Installer. God fornøjelse

Velkommen. Opsætningsvejledning. Tilslut. Installer. God fornøjelse Velkommen Opsætningsvejledning 1 2 3 Tilslut Installer God fornøjelse Hvad der er i boksen CD140 basestation ELER CD140/CD145 Håndsæt CD 145 basestation Strømforsyningsenhed til basestation Net-ledning

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version B DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given situation, eller

Læs mere

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC...

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC... Manual cloudco HOME 01. feb, 2014 Indhold Installation af Cloudco HOME...1 Minimums systemkrav - Windows...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Installation af Cloudco HOME - Windows...2

Læs mere

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206 UniLock System 10 Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock Projekt PRJ177 Version 1.0 Revision 150206 Interfaceprint som giver mulighed for at styre op til 4, 8 eller 16 online trådløse

Læs mere

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft OSC eller andre kommunikationsværktøjer på computeren? Brug Konftel som lydkilde. Møder via mobiltelefon Tilslut

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

GB-HD Kom godt i gang

GB-HD Kom godt i gang GB-HD2633-18 Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

Quick guide. Secvest alarm (FUAA50010) Quick guiden er en hjælp til at gøre standard opsætningen nemmere.

Quick guide. Secvest alarm (FUAA50010) Quick guiden er en hjælp til at gøre standard opsætningen nemmere. Quick guide Secvest alarm (FUAA50010) Quick guiden er en hjælp til at gøre standard opsætningen nemmere. Hvis der ønskes yderligere eller avancerede indstillinger henvises til installatør- eller brugervejledningen

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden Traka21 Nøgleadministration designet til fremtiden Sikkerheden øges Når nøglerne kun kan frigives af de personer der har rettigheder til dem, så øges sikkerheden for at der ikke sker fejl eller ulykker.

Læs mere

Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT/ L9300CDW/L9300CDWT/L9300CDWTT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW

Læs mere

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller SMARTair TM Guest Fra værelsesnøgler til adgangskort Adgangskontrolløsning til mindre hoteller ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions » SMARTair Guest er den perfekte adgangskontrolløsning

Læs mere

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide Solar Sikring Tillykke med din nye Solar Plus Ajax Security Hub Velkommen til hjernen I dit nye Solar Plus alarmsystem. Security Hub ens trådløse to-vejs

Læs mere

1 Danish Manual C903IP

1 Danish Manual C903IP 1 Danish Manual C903IP C903IP PLUG & PLAY WIFI NETVÆRKSKAMERA IP-kameraet giver en hurtig og let adgang til at vise de ønskede optagelser på en hver PC tilkoblet dit intranet, eller over internettet via

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Når tiden er en afgørende faktor Når man har ansvaret for indsatsen ved de ulykker, brande og naturkatastrofer som finder sted inden

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Indhold Installation DLG Landbrug App (ios)...2 Installation via QR-kode...2 Installation via SMS...3 Installation via browser (Safari)...

Indhold Installation DLG Landbrug App (ios)...2 Installation via QR-kode...2 Installation via SMS...3 Installation via browser (Safari)... Indhold Installation DLG Landbrug App (ios)...2 Installation via QR-kode...2 Installation via SMS...3 Installation via browser (Safari)...4 Installation af DLG Landbrug App (Android)...5 Installation via

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil.

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. OPDATERINGS- GUIDE TIL MEDIA NAV navigationssystemet i din Renault Opdater GRATIS! * www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. Velkommen til MEdia Nav! Tak for at du netop har anskaffet

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

MyLock quick-guide DK

MyLock quick-guide DK MyLock quick-guide DK 01 MyLock installation: Afmontering af den eksisterende dørlås 02 Strøm på din MyLock 03 Base-plade montering 04 Monter din MyLock på base-pladen 05 Lås / lås op med brugerknappen

Læs mere