Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO"

Transkript

1

2 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO er den nemme, trådløse og sikre Cloudbaserede låseløsning til små og mellemstore virksomheder. Revolutionerende design, brugbarhed og egenskaber. Clay er en Cloudbaseret elektronisk låseløsning til små- og mellemstore virksomheder, der i høj grad forbedrer brugernes fleksibilitet hvad angår adgangsstyring. Clays rapportering i realtid til clay-app'en forener kontrol og bekvemmelighed ved at kombinere en intuitiv softwareplatform med hardware af høj kvalitet og smart design, der er nemt og hurtigt at installere. Alt dette i en brugercentreret model, hvor der betales efter forbrug. Dette er et banebrydende produkt, der bringer trådløs elektronisk adgangskontrol til små- og mellemstore virksomheder og giver en markant bedre funktionalitet og ydelse, end hvad der er muligt i en traditionel mekanisk løsning samt et fleksibelt styringssystem, der ikke kræver nogen softwareinstallation, ligesom man undgår omkostningerne ved et fuldt fortrådet elektronisk produkt.

3 ClayIQ Hjertet af Clay 3G Trådløs Clay-app Administrer Clay på farten Claytag RFID-tag Claydørlås Ingen ledninger Online adgangsstyring. Fra hvor som helst. Helt trådløst.

4 4 Clay by SALTO Clay er den nemme, trådløse, cloudbaserede låseløsning

5 ClayIQ Clay-dørlås Clay-cylinder Clay-tag Clay-repeater My-Clay.com Clay-app

6 6 Clay by SALTO ClayIQ Hjertet af Clay Plug and Clay ClayIQ'et finder selv vejen ind til cloud. To skruer, en stikkontakt - og du er klar. Hovedkomponent Det passer altid ClayIQ-beslaget kan anvendes alle steder. Monter det lodret eller vandret - hvad der passer dig bedst. ClayIQ'et har et hjerte For at du kan vide, at alting fungerer korrekt, lyser en lysdiode på ClayIQ'et grønt hvert 5. minut.

7 Tilslutter til... ClayIQ'et er kernen i Clay-universet. Det forbinder dine trådløse låse til My-Clay-clouden. Monter ClayIQ'et med det medfølgende monteringsbeslag, sæt det i stikkontakten, og aktiver det i din My-Clay-konto. Tilslutningsmulighed ClayIQ'et anvender ikke Wi-Fi, men administrerer selv internettilslutningen. En god tommelfingerregel er, at du kan installere et ClayIQ alle de steder, hvor du kan foretage mobilopkald. Maksimal afstand til Clay-låse og -cylindre er 10 meter, men hvis du behøver længere afstand, kan vi tilbyde Clay-repeatere op til 55 meter. Fjernplaceringer Hvis du har en enkelt, fjern dør, er ClayIQ'et en god måde til at undgå større investeringer. Føj et ekstra ClayIQ til din konto, og kontroller, at døren fuldt integreret i din My-Clay-konto. Ingen ekstra omkostninger Alle omkostninger i forbindelse med tilslutningen af ClayIQ'et er dækket af din valgte abonnementsordning. Ingen overraskelser - bare ligetil, og du har styringen.

8 8 Clay by SALTO Clay-dørlås Ingen ledninger SALTOkvalitet Clay-dørlåse passer til alle døre, kan på nogen modeller installeres uden boring og er helt trådløse. Låsene leveres med flere typer finish og mange forskellige sæt håndtag, så du kan vælge det, der bedst passer til designet i din bygning.

9 Størrelser Clay-dørlåsen er specielt designet til at passe til europæiske og skandinaviske profildøre - selv smalle, indrammede profildøre. De fungerer sammen med størstedelen af europæiske, skandinaviske og schweiziske taplåse og cylindre. Clay-dørlåsen er IP55-kompatibel og kan derfor anvendes på ydersiden af døren. Tilslutter til... SALTO-kvalitet Clay er stolte af at arbejde med hardware fra SALTO Systems. SALTO er den foretrukne adgangsstyringsmulighed på over døre på mere end projekter i over 90 lande. Finish-typer SALTO tilbyder en lang række forskellige typer af finish, herunder PVD-belægning og RAL-farver. Det er muligt at tilføje BioCote, hvilket giver produkterne en kontinuerlig, indbygget antimikrobiel beskyttelse og bidrager til at hindre mikrobevækst, herunder overfladebakterier og mug, med op til 99,99 %. Batteriliv Batterierne i Claydørlåsen holder til åbninger. Det er cirka 55 gange om dagen i 2 år! Og når de er ved at løbe tør, informerer My-Clay dig omgående via SMS, eller push-meddelelse. Onlinemeddelelser Clay-dørlåse er interaktive. Sensorer i låsen registrerer, hvis en dør ikke er blevet lukket, eller, endnu værre, hvis døren er blevet åbnet uden gyldig legitimation. My-Clay.com lader dig beslutte, hvem der skal modtage hvilke beskeder. Altid sikker udgang Ingen grund til bekymring, for selv om Clay-dørlåsen er elektronisk, tillader den altid fri udgang indefra. Vi kalder det for antipanikfunktionen.

10 10 Clay by SALTO Clay-cylinder Lille, hurtig, enkel SALTOkvalitet Installeres på 5 minutter Clay-cylindre installeres så hurtigt, at fuld installation af Claycylinderen + ClayIQ kan udføres på 15 minutter. Det kalder vi enkelt! Vejrfast Clay-cylindre er IP56- klassificeret, hvilket betyder, at ydelsen er upåvirket af temperaturer mellem -20 C og +65 C, samt af støv eller regn. Batteriliv Batterierne i Clay-cylinderen holder til åbninger. Det er cirka 55 gange om dagen i 2 år! Og når de er ved at løbe tør, informerer My-Clay dig omgående via SMS, eller push-meddelelse.

11 Clay-sortimentet af elektroniske cylindre har en kompakt størrelse, og de er dermed den ideelle løsning til næsten alle dørtyper, hvor det ikke er muligt eller nødvendigt at montere et almindeligt, elektronisk håndtag. Tilslutter til... Størrelser Clay-cylinderen vil være tilgængelig for alle dørtyper, herunder døre med smalle rammer. Tap-, RIM- eller hængelåse understøttes alle med en række forskellige kam- og cylinderprofiler: Europæisk profil, Skandinavisk samt britisk og australsk oval profil. Alle modeller er disponible i dobbelte eller halve versioner. SALTO-kvalitet Clay er stolte af at arbejde med hardware fra SALTO Systems. SALTO er den foretrukne adgangsstyringsmulighed på over døre på mere end projekter i over 90 lande. I løbet af 10 år er SALTO Systems blevet verdensførende inden for løsninger til trådløs adgangsstyring. Besøg for yderligere oplysninger. Finish-typer Fås i 5 forskellige finish-typer: satin-krom, poleret krom, PVD, poleret messing, PVD satin-messing, BioCote. Panikfunktion er disponibel. Høj sikkerhed ved hjælp af høj modstand, hærdet beskyttelse mod boring. Skjulte fastgøringsskruer for større sikkerhed og forbedret udseende. Cylindrene kan nummereres. SKG***-kompatibel og EN1303 Grade 6 certificeret

12 12 Clay by SALTO Clay-tag Mød din nye nøgle Tilføjelse af tags For at tilføje tags skal du blot vælge en af dine døre og anvende det sikre 2-minutters vindue for at præsentere dem ved låsen. Når de er tilføjet, er de dine for evigt! Blokering af tags Hvis nogen har mistet eller ikke returnerer en af dine tags, kan du ganske enkelt blokere dem via My-Clay. Blokering foregår i realtid uden forsinkelser, og når du henter en tag, skal du blot fjerne blokeringen af den. 1 tag, men 5 farver Vi er alle forskellige, og det forstår Clay. Derfor er Clay-taggen disponibel i 5 farver: Grå, hvid og 3 grønne nuancer! RFID indvendig

13 Ingen batterier Clay-taggen er en passiv enhed, hvilket betyder, at den ikke har et batteri. Den strøm, der er nødvendig til kommunikation, kommer fra Clay-dørlåsen/-cylinderen, således at Clay-taggen aldrig løber tør for strøm. Udseendet Da vi designede Clay, bemærkede vi, at mange tags ser lidt kedelige ud. Vi besluttede os for at give Clay-taggen et tiltalende udseende med 5 farver, der passer til din personlige smag. Sikkerhed Du kan føje en hvilken som helst Clay-tag til dit system; men når den først er tilføjet, virker den kun på de døre, hvor du ønsker, at de skal fungere. Den anvendte RFID-teknologi er den samme som den, der anvendes inden for militæret og statslige institutioner, og den anvender en AES-algoritme. Tilslutter til... Clay-taggen er den mindste del af Clayfamilien, men yderst sikker og har et lige så attraktivt udseende. I hjertet af taggen findes markedets mest sikre RFID-chip for at sikre og besværligørelse af kopiering af tag-id'et.

14 14 Clay by SALTO Clay-repeater Udvidede muligheder Øget rækkevidde 1, 2 eller 3 Tilføj op til tre repeatere mellem din lås og ClayIQ'en. Det vil kunne dække et stort kontor! Ingen konfiguration Som alle andre komponenter i Clay-systemet behøver repeateren ingen konfiguration eller indstilling. Den skal blot sættes i stikket, og så fungerer den. Kontorflytning? Hvis du flytter til et nyt kontor, og din ClayIQ og Clay-låse finder sig lidt længere væk fra hinanden, skal du blot tilføje en repeater.

15 Clay-repeateren giver dig mulighed for at øge afstanden mellem ClayIQ'en og dine låse. ClayIQ og låse kan befinde sig 1-10 meter fra hinanden, men hver gang du tilføjer en Clay-repeater, øges denne afstand med 15 meter. Der kan tilføjes 3 repeatere mellem en ClayIQ og en lås, hvilket betyder, at den maksimale afstand mellem dør og ClayIQ kan være op til 55 meter. Trådløs Aktiveringskode Lysdiode Som alle komponenterne For at sikre at det er dig, der tilføjer Clay-repeateren anvender den Tilslutter til... i en Clay-installation en Clay-repeater, samme intuitive er Clay-repeateren skal du indtaste din meddelelse ved helt trådløs. aktiveringskode hjælp af lysdioder Clay-repeateren i My-Clay.com. som ClayIQ. Det leveres med en Clay sender dig betyder, der udover Clay-strømadapter. derefter en SMS, My-Clay- Den skal blot sættes og hvis den meddelelserne, i stikket. er korrekt, tilsluttes også vil blive vist en Clay-repeateren visuel meddelelse på til din konto på selve enheden, der ubestemt tid. informerer om Claysystemets tilstand.

16 16 Clay by SALTO My-Clay.com Låse og adgangsstyring i clouden Ingen installation af software, skalering af alle enheder, sikkert login, intuitivt design - alt det, du kan forvente af vore dages cloudløsninger, findes på My-Clay. com. Administrer låse, personer, meddelelser og adgangsrettigheder uden problemer. Sikkerhed Clay forstår vigtigheden af sikkerhed. Derfor har vi benyttet avancerede sikkerhedsforanstaltninger i alle vores komponenter, og hvad der er endnu mere vigtigt: vi opdaterer dem hele tiden. De er ikke altid synlige, men de er der altid. Fjernåbning En af de smarte, funktionelle egenskaber ved Clay er fjernåbning af døre med sikker OneTimePasswordteknologi. Du bruger den måske ikke hver dag, men den dag, du har brug for den, vil du være glad for, at den findes. Alle enheder, alle platforme My-Clay.com er udviklet til at understøtte de sidste nye browsere, enheder og operativsystemer. Fra ios til Windows og fra bærbar computer til ipad.

17 På sofaen På kontoret Oversigtspanelet My-Clay.com giver dig altid up to date oplysninger og fjernadministration af alle Clay-komponenter via oversigtspanelet. Det er der alt sammen: Dørstatus, sidste indgange og hændelser, alarmer samt mulighed for fjernåbning og -låsning af døre. Adgangstilladelser, hvem, hvor, hvornår... Det, som ingen normal nøgle kan gøre, er at ændre adgangstilladelserne, når behovet opstår. My-Clay.com giver dig mulighed for individuelt at bestemme, hvem der kan komme ind og hvor. Hvis du ønsker at ændre dette, skal du blot logge ind, foretage ændringerne, og det er udført. Det er ikke nødvendigt at opdatere Clay-tag eller Clay-dørlås. Har du nogensinde kunnet gøre dette med din nuværende lås? Tilslutter til... Meddelelser My-Clay.com giver dig mulighed for at konfigurerer systemet så du kan modtage hændelser. For eksempel: hvem der kommer hvornår eller at en dør er åben. Alle meddelelserne kan have hver sine modtagere og kan komme som 3 forskellige typer nemlig: , SMS og App push-meddelelser.

18 18 Clay by SALTO På farten Clay-app Administrer Clay på farten

19 Clay-app'en er disponibel for IOS-, Android- og Windows-telefoner og giver dig mulighed for at administrere dit Clay-system, når du er på farten. Den tilbyder de funktioner, som du har behov for når som helst og hvor som helst. Blokering af tags Hvis nogen har mistet en tag eller ikke returnerer den, kan du blot blokere dem via Clay-app'en. Blokering foregår i realtid uden forsinkelser, og når du henter en tag, skal du blot fjerne blokeringen af den. Dørlåsning Du kan indstille Clay-døre i såkaldt kontortilstand, hvilket betyder, at dørene altid er ulåste i et nærmere bestemt tidsrum. Men hvis du har forladt bygningen og ikke er sikker på, om dørene er i kontortilstand eller ej, behøver du ikke bekymre dig ret længe. Benyt funktionen Indstil til normal på Clay-app'en for at låse alle døre omgående. Fjernåbning En af de smarte, funktionelle egenskaber ved Clay-app'en er fjernåbning af døre med sikker OneTimePassword-teknologi. Du bruger den måske ikke hver dag, men den dag, du har brug for den, vil du være glad for, at den findes. Hent Clay-app'en Disponibel for alle større mobilplatforme. Tilslutter til...

20 20 Clay by SALTO Og nu bliver du virkelig overbevist For at vise dig hvor let installationen kan udføres og de mest almindelige funktioner i Clay har vi optaget en to minutter lang video. Scan QR-koden med en mobilenhed, og se den! KEEP IT CLOSE! CLAY

21

22 22 Clay by SALTO Intuitiv. Fleksibel. Fungerer optimalt.

23 Clay hovedkontor Kraanspoor 48, 1033 SE Amsterdam Sælgere SALTO Systems HQ, Spanien Oiartzun, Spanien Tlf SALTO Systems, Tyskland Gevelsberg, Tyskland Tlf. +49 (0) 2332/ EVVASALTO ACCES AB Huddinge, Sverige Tlf. +46 (0) SALTO Systems, Storbritannien Holywell Business Park, Southam, UK Tel SALTO Systems, Mexico Cancún, Mexico Tlf. +52 (998) SALTO Systems, Frankrig Nanterre, Frankrig Tlf. +33 (0) SALTO Systems, USA Atlanta GA, USA Tlf. +1 (770) SALTO Systems, Mellemøsten Dubai, Forenede Arabiske Emirater Tlf SALTO Systems, Italien Bologna, Italien Tlf SALTO Systems, Asien Singapore Tlf SALTO Systems, Holland Amsterdam, Holland Tlf SALTO Systems, Schweiz Eschlikon, Schweiz Tlf SALTO Systems, Australien Waterloo - Sydney, Australien Tlf SALTO Systems, Danmark Kalundborg, Danmark Tlf SALTO Systems, Polen Warszawa, Polen Tlf SALTO Systems, Australien Melbourne, Australien Tlf com SALTO Systems, Canada Notre-Dame-de-L lle-perrot, Canada Tlf. +1 (514) SALTO Systems, Norge Jessheim, Norge Tlf SALTO Systems, Finland Tlf SALTO Portugal Porto, Portugal Tlf SALTO Systems, Slovakiet Bratislava, Slovakiet Tlf SALTO Systems, Den Tjekkiske Republik Prag, Den Tjekkiske Republik Tlf. Tel

24 Clay Solutions B.V. - December 2013 HIW-DK-CLAY-12-13

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Info... 4 System krav / Forudsætninger for anvendelse af Snoos App Alarm:... 4 Kassens indhold:... 5 Snoos startkit består af:... 5 Tekniske specs:... 5 Forudsætninger

Læs mere

låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. www.totallaase.dk info@totallaase.dk Tlf.

låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. www.totallaase.dk info@totallaase.dk Tlf. låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. Kære kunde. Vi vil med dette hæfte prøve at give dig den bedst mulige vejledning i, hvad du bør vælge af tyverisikringsprodukter.

Læs mere

FlexAir Alpha centraler og Nova software

FlexAir Alpha centraler og Nova software FlexAir Alpha centraler og Nova software 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK Adgangskontrol fra Scantron Industri Enkelt, fleksibelt og sikkert FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron er fleksibelt,

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere

INSTALLATIONS- GUIDE

INSTALLATIONS- GUIDE INSTALLATIONS- GUIDE TILLYKKE Med dit nye G4S Everhome trådløse alarmsystem. Med denne manual kan du selv installere og aktivere dit nye alarmsystem. Følger du den nøje, kan du klare det på under 1 time.

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Rigtig god fornøjelse!

Rigtig god fornøjelse! Vildtkameraer er blevet et af de bedste og vigtigste værktøjer i dit jagt arsenal. Uanset om det er før eller i løbet af jagtsæsonen, kan vildtkameraer sættes op og indsamle værdifulde data om dine byttedyrs

Læs mere

A B. A Opladningsindikator B Tænd/Sluk-knap C Nulstillingsknap D Højttaler E USB-stik F RDS-TMC-stik. b Biloplader. c Dokumentationspakk e

A B. A Opladningsindikator B Tænd/Sluk-knap C Nulstillingsknap D Højttaler E USB-stik F RDS-TMC-stik. b Biloplader. c Dokumentationspakk e TomTom ONE 1. Æskens indhold Æskens indhold a TomTom ONE A B D E F C A Opladningsindikator B Tænd/Sluk-knap C Nulstillingsknap D Højttaler E USB-stik F RDS-TMC-stik b Biloplader c Dokumentationspakk e

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Brugermanual SuperSail System

Brugermanual SuperSail System Brugermanual SuperSail System Side 1 af 21 Indholdsfortegnelse... 1 1 INDLEDNING... 3 2 LOGIN MENU... 4 3 HOVED MENU... 5 4 TRACKER INFO MENU... 6 5 OVERVÅGNING MENU... 7 6 ALARM MENU... 9 6.1 FUNKTIONER...

Læs mere

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen Lær din mac at kende Poul Erik Larsen Indholdsfortegnelse 03 Mac en udvendigt 04 Skrivebordet 05 Æble-menuen 06 Finder-menuen 07 Arkiv-menuen 08 Dock 10 Hvilket styresystem? 11Systemindstillinger 11 Generelt

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

OMSORGSSYSTEMER. - når trygheden er i andres hænder

OMSORGSSYSTEMER. - når trygheden er i andres hænder OMSORGSSYSTEMER - når trygheden er i andres hænder Nødkaldesystem MultiCall Software Bærbar talependant MultiCall hovedapparat DECT server DECT baser DECT telefon Arealovervågning Brandalarm Døralarm/indgang

Læs mere

Quick Guide. Hvad er inkluderet. Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder:

Quick Guide. Hvad er inkluderet. Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder: Hvad er inkluderet Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder: Flex tracker Opladning kabel trådløs synkronisering dongle 1 lille og 1 stort armbånd Flex tracker Ladekabel trådløs

Læs mere

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret SALTO ADGANGSKONTROL Fleksibelt og fremtidssikret Hvorfor... SALTO er en verden af intelligente sikringsløsninger, der med sine produkter både teknisk og designmæssigt er førende inden for elektronisk

Læs mere

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE TRAKA32 OPSTARTS GUIDE 14/03/2014 VERSION 5.1 [14/03/2014] Page 1 of 81 VERSIONS HISTORIK Version Date Who Description of Changes 3.0 16/11/12 AK Changed from old style document to official UD format and

Læs mere

LK IHC Control. Sikkerhed og komfort i din hverdag. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation.

LK IHC Control. Sikkerhed og komfort i din hverdag. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. LK IHC Control Sikkerhed og komfort i din hverdag Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning IHC den fleksible totalløsning LK IHC er den intelligente løsning til boligen

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Styr dit hjem via SMS - nem og intelligent styring af boligen

Styr dit hjem via SMS - nem og intelligent styring af boligen Styr dit hjem via SMS - nem og intelligent styring af boligen Smart fjernstyring - af el-installationen med nyt SMS-modem Lauritz Knudsen gør det nu muligt at fjernbetjene el-installationen med enkle SMS-beskeder

Læs mere

Yale Doorman Din nye elektroniske lås

Yale Doorman Din nye elektroniske lås Yale Doorman Din nye elektroniske lås An ASSA ABLOY Group brand Har du prøvet at miste din nøgle eller låse dig ude? Med en Yale Doorman kommer du ikke i en sådan situation igen. Kode Aflåsning af vores

Læs mere

Outsource din hovedpine

Outsource din hovedpine Tema CLOUD Cloud Computing har i et par år efterhånden været på alles læber i it-verdenen. Og det er der god grund til. Kraftigt forbedret ydeevne kombineret med drastiske fald i priserne har for alvor

Læs mere

IP Alarm INTRODUKTION. Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system.

IP Alarm INTRODUKTION. Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system. IP Alarm INTRODUKTION Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system. INDHOLD INDHOLD...1 GENERAL BESKRIVELSE...2 INSTALLATION...2 DØR/VINDUES SENSOR...3 GASDETEKTOR...4 BEVÆGELSESSENSOR

Læs mere

Elite Alarm. Version 3.12. www.gsmteknik.dk

Elite Alarm. Version 3.12. www.gsmteknik.dk Elite Alarm Version 3.12 www.gsmteknik.dk VELKOMMEN Tillykke med din nye tyverialarm fra GSM teknik. Her er lidt overordnet information, som skal hjælpe dig godt i gang. Følgende har vi på forhånd foretaget

Læs mere

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer Det sikre valg ARGUS røgdetektorer 2 Det handler om kvalitet Når det gælder menneskers sikkerhed i hjemmet, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor introducerer Schneider Electric ARGUS røgdetektorer

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere