TRÆGULVE, TÆPPER OG VINYL-CLICK. Frisk dit hjem op! forvent blot lidt mere!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TRÆGULVE, TÆPPER OG VINYL-CLICK. Frisk dit hjem op! forvent blot lidt mere!"

Transkript

1 TRÆGULVE, TÆPPER OG VINYL-CLICK Frisk dit hjem op! forvent blot lidt mere!

2 KA GULVSERVICE forvent blot lidt mere! KA Gulvservice tilbyder kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Vores kompetencer ligger indenfor afhøvling og efterbehandling af gulve, halgulve, trapper, bordplader og vindueskarme samt rensning og behandling af klinkegulve, fuger, epoxy stengulve samt udendørs terrasser. Vi er et team af professionelle håndværkere med mange års erfaring på området. Vi værner om arbejdsmiljøet og -klimaet på vores arbejdsplads, og beskæftiger udelukkende dansk arbejdskraft. På alle måder tager vi hånd om vores medarbejdere, som vi sætter stor pris på og derfor også betaler en god løn. Vi bruger kun de bedste materialer og rådgiver altid før og efter en opgave. Samlet set har disse faktorer betydet, at vi siden starten tilbage i 2005 har fået lov til at løse opgaver for både private kunder, erhvervskunder, offentlige institutioner, boligselskaber, idrætshaller m.v. Vi kommer gerne på besøg og rådgiver om, hvordan dit gulv eller din bordplade kan få helt nyt liv, og vi giver naturligvis gerne et uforpligtende pristilbud.

3 DET SIGER KUNDERNE Svend Petersen, Hammerum Vi havde købt et ældre hus, med et slidt og gammelt plankegulv. Vi var meget i tvivl om det overhovedet kunne betale sig at høvle det ned, så vi ringede til KA Gulvservice, som kiggede ud og så gulvet, sagde OK til en afhøvling og gav et uforbindende tilbud. Tre dage senere så vi resultatet, som var blevet både lækkert og smukt takket være en professionel afhøvling og efterfølgende behandling af de professionelle gulvfolk hos KA Gulvservice. De ved, hvad de har med at gøre!

4 PRIVAT Høvl, sandpapir og en kærlig efterbehandling så bliver gammelt træ som nyt Vi har rigtig mange private kunder, som benytter os, og anbefaler os til andre. De kender os og ved, hvordan vi med høvl, sandpapir og en kærlig efterbehandling kan give nedslidt træ nyt liv. Både trægulve, bordplader, vindueskarme og lignende. Og de kender følelsen af at træde ind på et smukt og lækkert trægulv, som ser ud som det er nylagt. Vi går aldrig på akkord med vores faglige stolthed. Vi leverer et færdigt produkt til aftale tid og til aftalt pris. Derfor er vi en attraktiv samarbejdspartner!

5 ERHVERV Stor slitage, store mængder, store flader vi er klar! Vi har igennem årene opbygget et rigtig godt og vedvarende samarbejde med en lang række erhvervskunder private virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger m.fl. Det har givet os mange spændende opgaver, som ofte skal udføres på tidspunkter, hvor vi og vores maskiner er til mindst mulig géne for fx medarbejdere, elever og beboere. Vi er altid klar med kort varsel. Fx hvis en boligforening kontakter os med en hurtig udskiftning blandt lejere, hvor den nye lejer naturligvis skal have et trægulv af samme standard den forrige. Det kræver ofte stor fleksibilitet, men det ved vores boligforeningskunder, at de får hos os naturligvis uden at vi går på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer. DET SIGER KUNDERNE Benny Svendsen, vicevært ved Lejerbo i Herning Vi har i nu efterhånden en lang række år brugt KA Gulvservice til gulvafhøvling eller -afslibning, når vi skal have istandsat vores mange lejligheder. Vi kender dem og de kender os og vores medarbejdere. Det giver et fuldstændig gnidningsfrit samarbejde, også selvom de ofte skal koordinere indsatsen med andre håndværkere og vi engang imellem beder om en hurtig udrykning.

6 HALGULVE Løb, sved, dans, gummisko og høje hæle et halgulv kræver sin mand! Tænk på, hvor mange timer et halgulv bliver belastet døgnet rundt. Af løb, sved, dans, harpiks, konfetti, stilethæle og meget mere. Af skolebørn, seniorer og idrætsudøvere, for hvem et godt og plant gulv er essentielt. Det kræver virkelig en kærlig hånd og en forkælelse, når gulvet skal behandles og igen fremstå som nyt. Der er ikke mange herhjemme, som kan løse denne opgave fra a-z, men processen er én af vores spidskompetencer. Vi har specialmaskiner, som klarer afvaskning og afrensning af harpiks og andre urenheder, andre, som varetager afslibningen, og andre, som efterfølgende klarer lakeringen. Sluttelig sørger vi for opstribningen i de helt rigtige internationale mål. Sidstnævnte klarer vi også gerne på helt nyanlagte halgulve. Med andre ord en alt-i-et-behandling, som naturligvis udføres på tidspunkter, som er til mindst mulig géne for hallens brugere. Vores erfaring i dette specielle håndværk er jeres garanti for et godt, veludført og professionelt stykke arbejde. DET SIGER KUNDERNE Peter Svensson, halinspektør i Holing Idrætscenter i Herning Slitagen på et halgulv er enormt. Derfor er det vigtigt at samarbejde med professionelle håndværkere, når gulvet skal slibes ned og shines op. KA Gulvservice ved, hvad de har med at gøre, og de arbejder fleksibelt og på de tidspunkter i døgnet, hvor vores idrætsudøvere ikke bruger hallen.

7 STENGULV Vi gi r dit stengulv helt nyt liv Et stengulv eller et epoxygulv, som ligger i fx butiksarealer, shwrooms eller på virksomheder, bliver dagligt udsat for slitage, smuds og snavs. Det bliver mørkt, mat og trist at se på, og det kan selv den mest grundige vask med vand og sæbe ikke forhindre men det kan KA Gulvservice. Med vores specialmaskiner giver vi dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv.

8 VINYL-CLICK Kombinér høj slidstyrke med en blød overflade Vinylgulve er meget praktisk i de hjem, hvor hverdagen er hektisk med børn og husdyr. Vinylgulve er gode og slidstærke materialer der især egner sig til boligen i f.eks. køkkener, gangarealer samt badeværelser. Intet andet gulv er bedre til at kunne klare mudrede sko, våde gummistøvler eller sandaler fyldt med sand. Det stærke slidlag betyder, at snavset ikke sætter sig fast på et vinylgulv på samme måde, som det gør på andre gulve. Monteres med limfrit clicksystem. MARMOLEUM Stor designfrihed, og fantastisk lyd- og gang komfort Marmoleum click har et patenteret kliksystem, der garanterer at du nemt kan montere det uden problemer. Med Marmoleum click kan du gøre dine vildeste drømme til smuk virkelighed. Når du første gang oplever at have Marmoleum Click gulv i hjemmet så vil du aldrig have andet, det har en unik komfort, lydabsorberende og fantastisk at gå på. Designfriheden er også et stort plus hvis du har kreative evner og gerne vil have en personlig bolig

9 KA GULVTÆPPER Vi sælger et bredt udvalg af gulvtæpper Få KA Gulvservice s kompetente råd og vejledning i gulvtæpper. Kom ind i butikken og se det store udvalg af gulvtæpper. Når du har fundet tæppet der passer til dig, kan vi være behjælpelig med levering og montering eller du kan afhente det selv i firmaet.

10 KA GULVSERVICE lad os lægge dit nye trægulv KA Gulvservice tilbyder at lægge dit nye trægulv. Vi er certificeret gulvlæggere af de kendte gulve fra Junckers, der er blandt verdens førende producenter af gulve af en særdeles høj kvalitet. Junckers 100% massive trægulve omfatter et udsøgt sortiment af ask, merbau, ahorn, eg, jatoba og den unikke pressetørrede bog. Kig forbi os i vores showroom og bliv inspireret. Vi aflægger også gerne dig et besøg og giver gode råd om dit nye trægulv, ligesom vi naturligvis gerne udregner et uforbindende pristilbud. Når du får dit nye gulv lagt af en certificeret gulvlægger fra KA Gulvserivce, opnår du BÅDE tryghed og ikke mindst 20 års garanti.

11 FRISK OP Ser træterrassen kedelig og slidt ud? FØR BEHANDLING EFTER BEHANDLING Vi har de helt rigtige vaskemidler og maskiner, som giver træet nyt liv. Sand, grus og snavs kan over tid beskadige træ-, klinke og stenoverflader. Under alle omstændigheder vil sådanne gulve og terrasser komme til at se triste og døde ud. Derfor bør de med jævne mellemrum have en tilbundsgående rengøring af professionelle fagfolk, som betjener sig af de nyeste specialmaskiner.

12 Junckersgulve Industriers er fra fabrikken færdigbehandjunckers Industriers er fragulve fabrikken færdigbehandlede og klar til brug. lede og holdbarhed klar til brug. og For ikke at opnå optimal holdbarhed og er det vigtigt For at opnå optimal unødigt slide gulvet ned, ikke unødigt ikke at fejlbehandle det. slide gulvet ned, er det vigtigt ikke at fejlbehandle det. KORREKT RENOVERING AF ET LAKERET GULV, RENOVERING AF ET LAKERET GULV, DER KUN ERKORREKT LIDT SLIDT ELLER RIDSET I LAKOVERFLADEN: KUN ER LIDT SLIDT ELLER gulvlak RIDSET I LAK Letslibning afder gulvet. Herefter én gang Junckers OVERFLADEN: (GulvLak, GulvLak Plus eller HP Sports lak). Letslibning af gulvet. Herefter én gang Junckers gulvlak (Profinish, GulvLak GulvLak Plus) KORREKT RENOVERING AFeller MEGET NEDSLIDT GULV ELLER GULV, LAKERET MED UV LAK: KORREKT AF MEGET NEDSLIDT Slibes til trærent. HerefterRENOVERING én gang Junckers Grund Lak samt to gange GULV ELLER GULV, LAKERET MED LAK:lak). Junckers gulvlak (GulvLak, GulvLak Plus eller HP UV Sports Slibes til trærent. Herefter én gang Junckers Grund Lak samt to gange Junckers gulvlak (Profinish,tilGulvLak Et massivt bøgeparket 22 mm. kan slibes/afhøvles trærenteller 6-10 gange. GulvLak Plus) En lamelparket kan slibes/afhøvles ca. 3 gange. Et massivt bøgeparket kan slibes/afhøvles til træ- og én gang Jo bedre lak der bruges, jo oftere 22 kanmm. man nøjes med letslibning rent 6-10 gange. En lamelparket ca.dyrere 3 lak, fremfor afslibning og tre gange lak. Så kan denslibes/afhøvles på papiret lak, er ofgange. test den billigste i det lange løb, da man både sparer lak og den store afslibning til rent træ, og samtidig forlænger man gulvets levetid. Jo bedre lak der bruges, jo oftere kan man nøjes med letslibning og énvær gangmeget lak, fremfor afslibning og gange Vores opfordring er derfor: opmærksom på tre genbehandlingsanbeså den på papiret dyrere lak, er oftest den billigste i falingerne fralak. gulvleverandøren. det lange løb, da man både sparer lak og den store afslibning til rent træ, og samtidig forlænger man gulvets levetid. Vores opfordring er derfor: Vær meget opmærksom på genbehandlingsanbefalingerne fra gulvleverandøren. KONTAKT OS Tøv ikke med at kontakte os vi er klar ved telefonen og på mail. KA Gulvservice Koustrupparken 151, 7400 Herning info@ka-gulve.dk Tøv ikke med at kontakte os vi sidder KONTAKT OS klar ved telefonen og på mail en. KVALITETSBEVIDST FAGMAND Kristian Andersen Indehaver KRISTIAN ANDERSEN Indehaver KA Gulvservice Teglvænget Herning info@ka-gulv.dk forvent blot lidt mere! Tlf Ring og aftal blot nærmere! forvent lidt mere!

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil! Plank Eg Rustik matlak RW03130

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil!  Plank Eg Rustik matlak RW03130 Eksklusive trægulve Zagawood det tidsløse design i moderne stil! www.zagawood.dk Plank Eg Rustik matlak - 0614RW03130 2 Træets oprindelse Nordisk tradition forenet med den nyeste teknologi Zagawood er

Læs mere

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel.

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel. Overfladebehandling Indhold Introduktion... 3 Gulvbehandling... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper: fordele

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET

LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET CREATIVE CLASSICS CREATING EXCEPTIONAL SPACES LAMELGULVE Ask Plank Whitesand Det er ikke kun lyset, der giver rummet liv 03 LAMELGULVE Ask parket Whitesand 05 Det er let

Læs mere

Laktyper. Trægulve Lakering

Laktyper. Trægulve Lakering 07 Trægulve Lakering Branchevejledningen omhandler metoder til lakering af trægulve baseret på vandbaserede laktyper. De er udviklet i samarbejde med leverandører og gulvlæggere. Retningslinjerne er vejledende

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

Vinylgulv og malet gulv Daglig rengøring foretages med støvsugning, tør- eller fugtmopning. Undgå vådmopning.

Vinylgulv og malet gulv Daglig rengøring foretages med støvsugning, tør- eller fugtmopning. Undgå vådmopning. Gulve Beskrivelse Gulve i køkken, entre, stuer og værelser er 13,5 mm lakeret lamelparket i hvidpigmenteret ask, fra Haro A/S. Langs vægge er monteret fodlister, type 16x67 mm fyrretræ, som er fabriksmalede

Læs mere

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER Pleje og vedligeholdelse JUNCKERS.DK 1 WALKING O N DANISH DESIGN JUNCKERS TRÆPLEJE Når du bruger Junckers Træpleje produkter, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve...

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Indholdsfortegnelse Side 3 Træets oprindelse Side 4-5 ipowood Parket eller Plank Side 6-7 ipowood Plank sortiment Side 8-9 ipowood Parket sortiment

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve Bambus Bambus er et produkt, hvis styrke er kendt verden over. Styrken gør bambus velegnet til bl.a. stilladser, bærende konstruktioner i huse, både, møbler og meget andet.

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Denne vejledning hjælper dig med at pleje og vedligeholde dine produkter fra Cube Design, så

Læs mere

Vi leverer enkle energiløsninger

Vi leverer enkle energiløsninger Vi leverer enkle energiløsninger Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede

Læs mere

Bedst og billigst til gulvrenovering!

Bedst og billigst til gulvrenovering! Bedst og billigst til gulvrenovering! Gulvrenovering i særklasse! En sikker investering Der er rigtig mange penge at spare ved korrekt behandling og renovering af gulve. Med relative få midler kan du få

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Spørgsmål og svar. Travertin.

Spørgsmål og svar. Travertin. Spørgsmål og svar. Travertin. Hvorfor er der huller i travertin? Når de kæmpe store travertin blokke kommer hen i produktionen fra stenbruddet, skæres blokkene op i strimler. Tykkelsen på disse strimler

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner

Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner Et 3-lags lamelopbygget plankegulv fra Wiking Gulve Et massivt trægulv fra traditionsrige PA Savværk Indhold Danske trægulve

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter.

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter. CombeeWorx Home Skridsikring & Plejeprodukter Sortiment 2017 www.combeeworx.com Unikke kemiske produkter CombeeWorx kemiske skridsikringsprodukter Med CombeeWorx Home skridsikring får du en nem, hurtig

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til gulvbelægning hver dag. TUNDRA gulv er testet i henhold til de standarder, der gælder for gulv til brug i

Livet i hjemmet stiller store krav til gulvbelægning hver dag. TUNDRA gulv er testet i henhold til de standarder, der gælder for gulv til brug i 29_010 TUNDRA Livet i hjemmet stiller store krav til gulvbelægning hver dag. TUNDRA gulv er testet i henhold til de standarder, der gælder for gulv til brug i private hjem og til let professionel brug

Læs mere

MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM

MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM 2017 DET FØRSTE MØBEL Et massivt trægulv fra Junckers er ikke kun en gulvbelægning, men en indretningsdel, der sammen med øvrigt interiør skaber atmosfære og individuel

Læs mere

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM GULVE Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM WWW.GULV.MOLAND.BIZ MOLAND GULVE - et univers af ubegrænsede muligheder Når der vælges gulv til boligen, vælges der med

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler Lev naturligt med Massive trægulve & paneler Ægte trægulve vokser på træerne Södra Interiör er en af nordens førende leverandører af massive lister, trægulve, paneler og interiørprodukter. I vores sortiment

Læs mere

Gulve efterbehandling af trægulve

Gulve efterbehandling af trægulve Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Gulve efterbehandling af trægulve Undervisningsministeriet. Januar 2012. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri

Læs mere

Fem grunde mere til at købe Kährs

Fem grunde mere til at købe Kährs Fem grunde mere til at købe Kährs Der er mange gode grunde til at vælge et gulv fra Kährs. Naturlig skønhed og teknisk overlegenhed, for eksempel. Her er et par stykker mere. 1 2 3 4 5 Længste erfaring

Læs mere

De gode gamle værdier

De gode gamle værdier Sans for detaljen De gode gamle værdier Snedkermester Arne Pedersen A/S er en traditionsrig virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Vi er en tømrer-/snedkervirksomhed med et stærkt fundament i det gode

Læs mere

Datablad Wiking Ask Country

Datablad Wiking Ask Country Datablad Wiking Ask Country Ask Country Life Hvid Olie Wiking Ask plankegulve fremstilles af udsøgt dansk ask. Ask er en smuk lys træsort med en helt unik struktur i brunligt til rødligt kernetræ. Plankerne

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink Nyt fra din blikkenslager Tænk i zink Hvorfor tænke i zink? Fordi... zink er et enestående materiale, som både tilfredsstiller krav om holdbarhed og intet vedligehold, men også samtidig er et usædvanligt

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement A

Vedligeholdelsesreglement A Tillæg til vedligeholdelsesreglerne for 3B Vestergården 1 Vedligeholdelsesreglement A Historik: Udgave nr. 1 af 23. november 1999. Udgave nr. 2 af 17. maj 2006. Lovgrundlag: Lov om leje af almene boliger

Læs mere

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Den bedste gave til din bil VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Hvorfor skal jeg rustbeskytte...? Så din bil kan klare det danske klima. Undgå rustangreb og få optimal

Læs mere

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem til mange overflader Vægbearbejdningssystemet PWR 180 CE med dets alsidige forsatser fjerner puds, fliseklæber- eller tapetrester og glatter

Læs mere

solidt byggeri til alle kunder!

solidt byggeri til alle kunder! solidt byggeri til alle kunder! A.C. Tone Byg er en ejerledet og kvalitetsbevidst murervirksomhed, som løser opgaver på hele Sjælland. Vores historie går tilbage til 2001, hvor murermester Allan Coops

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET

NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET Dr. Schutz betyder langvarig beskyttelse, let påing og derfor mere glæde af dit gulv. Dr. Schutz - et brand af DEN BEDSTE PLEJE TIL LAKEREDE TRÆ- & KORKGUVLE Vedvarende

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Vurdering af farveforskelle

Vurdering af farveforskelle 06 Trægulve Vurdering af farveforskelle Trægulve ændrer udseende med tiden på grund af lyspåvirkning, overfl adebehandling, rengøring og slid. Ændringerne er forskellige om gulvet er nyt eller taget i

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning VARDE BSB AFDELING 9001 afs. 1 STATIONSPARKEN Vedligeholdelsesvejledning Godkendt på afdelingsmødet den 7. juni 2001. 1 V Særlig udvendig vedligeholdelse 1. 2. Udlejer vedligeholder de malede overflader

Læs mere

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Privat Tæpper Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Vedligeholdelse Tæpper korrekt vedligeholdelse giver størst udbytte Tæpper har en lang række gode egenskaber, der bedst bliver bevaret, hvis

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

SILK NYHED SILK BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN SILKEBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET. Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA

SILK NYHED SILK BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN SILKEBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET. Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN EBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA DESIGNA GARANTIER 5år BORDPLADER - SORT 10år 25år SKABE OG LÅGER SKUFFER

Læs mere

www.puresolution.dk Åbn for at se hvad vi kan hjælpe dig med...

www.puresolution.dk Åbn for at se hvad vi kan hjælpe dig med... www.puresolution.dk Åbn for at se hvad vi kan hjælpe dig med... Håndtørrere Effektive og energivenlige modeller Er du træt af papir der flyder, høje omkostninger eller langsomme håndtørrere...? Der var

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

Specialdesignede trapper Trin for trin

Specialdesignede trapper Trin for trin KATALOG 2013 Specialdesignede trapper Trin for trin Trappe med mange detaljer Kvartsvingstrappe med buet hovedstykke Vanger : 0502-Y Trin : Jatoba olieret Håndliste : Type 8 Jatoba olieret Balustre : type

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 001 - Herninglund Godkendt på afdelingsmødet den 18.09.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

Om Circular Computing

Om Circular Computing Om Circular Computing Vores mission er at ændre verdens syn på køb af IT. Bæredygtighed er altafgørende men må ikke gå på kompromis med ydeevne og kvalitet. På den måde kan alle leve i en bedre verden

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

Datablad Wiking Eg Natur

Datablad Wiking Eg Natur Datablad Wiking Eg Natur Eg Natur Hvid Hårdvoks Olie Eg Natur er fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitetstræ. Natursorteringen er den lyse varieret sortering med flot knastspil

Læs mere

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 SÅDAN BLIVER EN BAMBUSPLADE TIL BAMBUSSEN HØSTES Efter bambussen er høstet fragtes bambusstænglerne på små lastbiler ned fra skovområderne i bjergene.

Læs mere

God læsning og inspiration. FAKRO Danmark A/S. Læs mere på fakro.dk og kontakt os direkte på 70 25 25 31 for mere information.

God læsning og inspiration. FAKRO Danmark A/S. Læs mere på fakro.dk og kontakt os direkte på 70 25 25 31 for mere information. Kære læser, Vi har udviklet dette materiale for at vise hvilke typer af projekter, som vi har deltaget i på det danske marked gennem de seneste år. Målgruppen for brochuren er arkitekter, bygherrer, håndværkere

Læs mere

Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads.

Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads. Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads. Udarbejdet af www.zimplex.dk Professionel erhvervsrengøring 1 Indhold Rengøringsmidler...

Læs mere

Ballen Strandpark 27A Ballen

Ballen Strandpark 27A Ballen Ballen Strandpark 27A Ballen Havudsigt og komfort. Sag: 83200400 edc.dk Samsø Ejendomskontor Statsaut. ejendomsmægler, MDE Langgade 11-8305 Samsø Tlf. 86 59 03 22-832@edc.dk Boligen Opført 2009 Rum/Værelser

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk.

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk. OBAMBUS Vi er vilde med bambus af ganske simple årsager: Det er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Samtidig er bambus et af de hårdeste materialer,

Læs mere

Overfladebehandling af trægulve

Overfladebehandling af trægulve Overfladebehandling af trægulve LUDBEHANDLING SÆBEBEHANDLING OLIEBEHANDLING LAKERING RENGØRING PLEJE Preparing today for tomorrow Indhold Ludbehandling..................... 4 Sæbebehandling....................

Læs mere

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE COLLECTION 2019 LAMELPARKET ASK ASK Lamelparket, 3 stav - Hvid matlak, Standard Varenr.: 1090417 / DB-nr: 1877528 Flot 3 stavs lamelparket, som giver

Læs mere

Facade- og graffitirens. - så er alt i orden!

Facade- og graffitirens. - så er alt i orden! Facade- og graffitirens - så er alt i orden! Effektiv sanering der tager hensyn til bygning og miljø Snavs og graffiti på facaden er ikke blot et kosmetisk problem. Hvis det ikke fjernes i tide, og på

Læs mere

RENGØRING OG VEDLIGEHOLD

RENGØRING OG VEDLIGEHOLD YOUR STYLE. YOUR FLOOR. Live Natural Live Satin Live Mat Live Pure OG af BOEN trægulve INDHOLD 04 LIVE NATURAL OLIE 08 LIVE MAT LAK SÅDAN HOLDER DU GULVET SMUKT 03 Du finder yderligere information på:

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH ALTANER ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og få mange oplevelsesrige timer i dit nye frirum. Vi

Læs mere

Nyt tag til virksomheden

Nyt tag til virksomheden Icopal Entreprise a/s Eksperter i tagpaptage Nyt tag til virksomheden En overset og udsat bygningsdel Taget er en af de mest udsatte flader på bygninger i dag, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94906HB21XVIII 2017-11 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE COLLECTION 2018 LAMELPARKET ASK ASK Lamelparket, 3 stav - Hvid matlak, Standard Varenr.: 1090417 / DB-nr: 1877528 Flot 3 stavs lamelparket, som giver

Læs mere

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER BY BANGs affaldsbeholdere er dansk design og håndværk. Alle fremstilles i 3-5 mm. stålplade, som er et utrolig slidstærkt materiale, der med fordel kan anvendes i grønne eller

Læs mere

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning 10 gode altanråd Ståldele Aluminiumsdele Fiberbetongulve Glas Hårdttræsgulve Håndliste i hårdttræ Underbeklædning

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

TOMCAT DANMARK. Pads / Tilbehør / EDGE

TOMCAT DANMARK. Pads / Tilbehør / EDGE TOMCAT DANMARK Pads / Tilbehør / EDGE 20/02-2019 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 3 Pad start pakke - Stick-Edge / Nano-Edge --- 4 Øko behandlings pad (kemi fri stripping) --- 5 Lilla pad ---

Læs mere

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning Indvendige paneler Interiør Indeholder monteringsvejledning Moelven indvendige paneler I denne brochure præsenterer vi Moelvens nye program i indvendige paneler. Samtidig kan du finde oplysninger om anvendelse,

Læs mere

AFSNIT 2 GULVE-VÆGGE-LOFTER

AFSNIT 2 GULVE-VÆGGE-LOFTER AFSNIT 2 GULVE-VÆGGE-LOFTER Opdateret den: 22. juni 2016 GULVE Gulvet i lejligheden er et massivt 22mm lakeret parket gulv i ask. Da træ er et levende materiale, vil dette udvide sig og svinde ind alt

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Trægulve Ludbehandling

Trægulve Ludbehandling 09 Trægulve Ludbehandling Branchevejledningen omhandler metoder til ludbehandling af nåletræsgulve, primært baseret på kombinationen af lud- og sæbebehandling. De er udviklet i samarbejde med leverandører

Læs mere

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 HI CAMPUS 2014 INDHOLD 1. Vejledning i gulvtyper 2. Kreativ indretning af haller hvad er muligt? 3. Hvad kan Virklund Sport bidrage med? VIRKLUND SPORT HISTORIEN OM OS - 1956

Læs mere

Trægulve Svind og udvidelser

Trægulve Svind og udvidelser 05 Trægulve Svind og udvidelser Vejledninger redegør for de naturlige variationer, der kan forekomme i trægulve afhængig af opbygning og træart. Vejledningen omfatter følgende gulvtyper: Lamel- og fi nergulve

Læs mere

Gulve reparation af trægulve

Gulve reparation af trægulve Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Gulve reparation af trægulve Undervisningsministeriet. Januar 2012. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 231 - Anemonevej Godkendt på afdelingsmødet den 03.09.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

Klassisk Teak Siden 1996

Klassisk Teak Siden 1996 Klassisk Teak Siden 1996 2014 Teaktræets naturlige olier gør det meget anvendeligt på udsatte steder, samt resistent overfor mug og skadedyr. Teak er holdbart, selv når det ikke behandles med olie eller

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 233 - Rosenvænget Godkendt på afdelingsmødet den 20.08.2013 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

vi klikker bare Sjovt at designe. Nemt at montere.

vi klikker bare Sjovt at designe. Nemt at montere. Forbo Flooring A/S Produktionsvej 14 2600 Glostrup Tlf.: 44 92 85 00 Fax: 44 92 85 20 E-Mail: info.denmark@forbo.com www.forbo.dk vi klikker bare Forbo tilbyder et komplet sortiment i gulvbelægningsprodukter

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standardvedligeholdelsesreglement, november 1998, og efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og

Læs mere

Klitte og Jensen A/S Bogøvej Hinnerup Tlf.: Mail:

Klitte og Jensen A/S Bogøvej Hinnerup Tlf.: Mail: Klitte og Jensen A/S Bogøvej 14 8382 Hinnerup Tlf.: 8691 0088 Mail: info@klitteogjensen.dk www.klitteogjensen.dk KLITTE OG JENSEN A/S EN ORGANISATION MED STÆRK Klitte og Jensen A/S er en østjysk tømrer-

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

En innovative virksomhed med flere hundrede års erfaring

En innovative virksomhed med flere hundrede års erfaring Gulvspartel En innovative virksomhed med flere hundrede års erfaring Combimix er en ung svensk virksomhed, der fremstiller mineralbaserede byggematerialer. I sortimentet indgår produkter til blandt andet

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere