H/F Maglehøj aktiviteter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "H/F Maglehøj aktiviteter"

Transkript

1 H/F Maglehøj aktiviteter Sæson 2019

2 det nye aktivitetsudvalg Velkommen til et nyt aktivitetsudvalg, der er fuld af entusiasme og idéer til spændende, lærerige og hyggelige aktiviteter for alle medlemmer af foreningen Maglehøj. Vi håber, at i kan lide programmet for denne sæson 2019 og vi glæder os til at se alle vores dejlige haveejere til de forskellige aktiviteter hen over sæsonen. Vi lover, at der er lidt for enhver smag. Vi glæder os til at se dig. Jane Rasmussen Bestyrelsesmedlem Tatjana Rasmussen Bestyrelsesmedlem Pernille Egede Bestyrelsessuppleant Maria Normann Bestyrelsessuppleant Lotte Nielsen Ben Hasnaoui Billeder er lånt fra medlemmernes facebookprofiler

3 en fælles kultur Haveforeningen Maglehøj er Roskildes største med hele 258 haver. Vi ønsker også at være den bedste, i den forstand, at det er her det sner. Her er der er fedt at være og her, hvor der er plads til alle. Med det nye aktivitetsudvalg ønsker vi at fremme en kultur af især fællesskab i haveforeningen. Vi håber, at de nye og gamle aktiviteter vil få alle ud af busken og ind i fællesskabet. Jo flere der deltager, jo sjovere bliver det. Maglehøj fællesskabet ønsker vi, skal bestå af hygge, sjov og leg og masser af gode grin. Det er trods alt det sjoveste. Foreningen gennemgår et generationsskifte og huser flere og flere børnefamilier og dem har vi også tænkt på i de kommende aktiviteter. Her skal være plads til børn. Vi håber, at Maglehøj kan være et sted, hvor man er sammen på kryds og tværs i forskellige aktiviteter og arrangementer, uanset alder, køn eller race. Et sted man har lyst til at komme og kan føle sig velkommen, uanset om man er barn eller voksen, og hvor vi taler godt om hinanden, ellers taler vi ikke om hinanden. For at fremme de små fællesskaber ude i foreningen har vi indført en årlig Kvartér-konkurrence, som går ud på, at parkeringsarealerne forskønnes og konkurrerer lidt med hinanden. Vi har til lejligheden inddelt foreningen i kvartérer, tilhørende hver sit parkeringsareal, som vi har navngivet efter smukke blomster (se kortet under konkurrencer). Vi opfordrer herved til, at hvert kvartér mødes og arbejder i fællesskab for at gøre deres kvarter særlig fint og brugbart. Vi håber, at alle vil deltage i konkurrencen og at vi, som sidegevinst, får nogle skønne pladser at være og se på. frivillige & deltagere Med mange nye som gamle aktiviteter for sæson 2019 håber vi at se så mange medlemmer, som muligt støtte op om vores arbejde og deltage i fællesskabet, så bliver det så meget sjovere. Du kan være deltager og/eller frivillig, og du skal vælge at være en af delene, måske endda deltager på den ene aktivitet og frivillig på det næste. Vi glæder os i hvert fald til at se jer alle sammen deltage til de forskellige aktiviteter. Sæt kryds i kalenderen allerede nu, og sæt gerne kalenderen på køleskabet, så du ikke går glip af de sjove aktviteter der sker i løbet af sæsonen. For at afholde så mange aktiviteter kræves der naturligvis en rimelig force af frivillige folk og der har vi brug for flere, så tilmeld dig endelig på mailen. Husk, at vi belønner det frivillige arbejde med en lille gave samt en skøn frivilligfest d. 7/9 kl. 18. Som en del af frivilligforcen har du desuden mulighed for at blive sæsonens sejeste frivillig og modtage en lækker præmie samt trofæ for din indsats. Kom og vær med, vi har det sjovt og lærer nye mennesker at kende.

4 foreningens traditioner I Maglehøj findes flere tilbagevendene traditioner, som går langt tilbage i tiden, disse ønsker vi at bevare og derfor er det med stolthed, at vi tilbyder følgende traditionsbundne aktiviteter. STANDERHEJSNING 31/3 Traditionens tro er der standerhejsning, hvor foreningens nye flag hejses dagen før sæsonstart og der serveres øl og pølser til de fremmødte. Standerhejsningen foregår ved foreningshuset d. 31/3 kl. 13. Tilmelding er ikke nødvendig, alle er velkomne. SKT. HANS 23/6 Som tidligere år, holder vi Skt. Hans i Maglehøj. Vi starter med loppemarked d. 23/8 fra 10-15, kontakt Lotte på tlf , hvis du ønsker en bod. Dernæst holder vi Skt. Hans fra kl Medbring egen mad til grillen eller køb pølser og drikkevarer og is til børnene. Heksen hentes med fakkeloptog kl og bålet tændes derefter. Formanden holder båltale og vi synger Midsommervisen. Tilmelding er ikke nødvendig, alle er velkomne. BØRNEDAG 10/8 Vi glæder os til foreningens årlige børnedag som altid har stor tilslutning. Og igen i år vil der være ræveskydning (børnenes fugleskydning), hoppeborg, trylleshow, ansigtsmaling, skattejagt og meget meget mere. Børnedagen foregår ved foreningshuset d. 10/8 kl Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke krævet, alle er velkomne. FUGLE- OG PRÆMIESKYDNING 17/8 & 18/8 Foreningens ældste tradition er den årlige fugle- og præmieskydning. Der skydes efter papfigurer og skydeskiver (ingen rigtige dyr) og vinderen kåres, som årets fuglekonge. Arrangementet startes ved at sidste års fuglekonge hentes i kongestol. Fugleskydning foregår d. 17/8 fra kl med indtegning af skytter. Der sælges bøfsandwich, pølser og drikkevarer. Udvalget går i haverne og sælger lodder ca 1 måned inden. (se særskilt program ved foreningshuset). Der er omskydning den 18/8 kl for finalisterne. SOMMERFEST 24/8 Foreningens årlige sommerfest tilbyder live musik og dans, lækker mad og rigtig hyggelig samvær. Sommerfesten foregår d. 24/8 og starter med et loppemarked om formiddagen kl for alle interesserede. Kontakt Lotte på tlf , hvis du ønsker en bod. Festen starter efterfølgende kl Billetter koster kr. 100,- og købes på en af bestyrelsens træfaftner, senest den 24/7 eller på foreningens .

5 sæsonens andre aktiviteter Der findes flere andre nye og tilbagevendene aktiviteter, som blot afhænger af medlemmernes ønsker og behov. Det er her, du som medlem, har mulighed for at komme med forslag til en aktivitet du savner. Skriv blot til foreningens . HAVENS DAG 26/5 Idéen med Havens dag, er tanken om mere viden om alle emner, der kan relateres til haven. Det kan være mere viden om fx. pileflet, blomsterbinding, evighedsbuket, kompostbunker, bytte frø, havedesign, byg fuglehuse, kapilærkasser, drivhuse, genbrugsmaterialer i haven, byg en levende tipi, vilde planter i madlavning, håndværkertræning, regnvandsopsamling, sylte, fermentering og meget mere. Dagens nærmere program offentliggøres senere på opslagstavlen ved foreningshuset og på hjemmesiden. Havens dag er tænkt som en bazar og foregår d. 26/5 kl. 11. Har du grønne fingre og en god idé om indhold på bazaren, kontakt udvalget. FROKOST I DET GRØNNE 19/5 Fælles frokost i det grønne område, foregår ved mosen d. 19/5 kl Vi mødes ved mosen med medbragte tæpper og egen picnickurv til frokost og hygge i nogle timer. Vi tager lidt forskelligt havespil med. Tilmelding er ikke nødvendig, alle er velkomne. VINSMAGNING 5/6 Som tidligere år, holder vi igen en vinsmagningsaften med besøg fra Gila Vinimport, der kommer forbi med lækre druer og holder vinsmagning for de vinlystne. Der vil være mulighed for at købe vin til fordelagtige priser og det koster 50,- at deltage. Vinsmagning sker Grundlovsdag d. 5/6 kl Tilmelding er nødvendig og sker på træfaften senest den 22/5 eller på udvalgets . CYKELTUR 13/7 Der er planlagt en frisk cykeltur i Roskilde og omegn på ca. 10 km. Dagen starter med en let morgenmad i teltet ved foreningshuset, herefter cykeltur og retur til frokost. Alle kan være med. Cykelturen foregår d. 13/7 fra kl. 9. Betaling (60,-) og tilmelding senest den. 1/7 hos Mini & Anette have 64, på tlf BANKOAFTEN 30/7 Det traditionelle bankospil med masser af flotte (sponsorerede) præmier og vi lover en rigtig hyggelig aften. Der spilles 12 spil med gevinst på 1 række og 1 fuld plade. Der er også mulighed for at købe lodsedler til tombolaspillet. Banko foregår d. 30/7 kl. 19 i teltet ved foreningshuset. Tilmelding er ikke krævet og plader købes på dagen. HALLOWEEN & FÆLLESSPISNING 26/10 Vi slutter sæsonen af med en (u)hyggelig eftermiddag for børn og barnlige sjæle. Foreningens spøgelseshold afholder gyserfest med piñata, catwalk med fotochance og snobrød. Spøgelsesholdet går derefter slikrunde i haverne med foreningens børn. Vi håber at mange vil tænde lanterner og pynte op til Halloween i haverne. Vi mødes retur ved foreningshuset, hvor der er fællesspisning med egen medbragte mad. Halloweenfesten foregår d. 26/10 kl Da arrangementet ligger udenfor sæsonen er tilmelding nødvendig, senest den 2/10 og sker på foreningens .

6 ugentlige aktiviteter Foreningens ugentlige aktiviteter styres af medlemmerne selv og der er plads til alle. Kom gerne selv med forslag til andre tiltag. Og husk lige at: Jo flere der deltager, jo sjovere bliver det. FODBOLD - MANDAGE Der spilles og trænes fodbold på foreningens fodboldbane ved foreningshuset, hver mandag kl , første gang mandag d. 6/5. Der er pt. 6 spillere og holdet kunne godt bruge et par stykker mere, alle er velkomne og der er plads til alle. Mød op, hvis du vil være med. PETANGUE - TIRSDAGE Der spilles petangue på foreningens petanguebane ved foreningshuset, hver tirsdag kl , første gang d. 6/4. Der er pt.16 spillere og flere er velkomne. Mød op hvis du vil være med. HÅNDARBEJDE - ONSDAGE Der mødes til håndearbejde og andre sysler i foreningshusets lille sal, hver onsdag kl Første gang d. 8/5. Håndarbejdsholdet tæller i dag 9 kvinder, mød op hvis du vil være med. CAFÉ - TORSDAGE Der inviteres til samvær, hygge og spil i foreningens lille sal, torsdage i ulige uger kl , første gang d. 9/5. Alle er velkomne, tal med din nabo og udfordr fx. i bordfodbold eller dart. BIBLIOTEKET - SØNDAGE Vi har et skønt lille put & take bibliotek på containerpladsen, der åbner d. 7/4. Kom og byt dig til nye brugte bøger. Åbningstiderne følger containerpladsen, som er: 7/4-21/4-5/5-26/5-16/6 7/7-28/7-18/8-1/9-22/9-6/10-20/10 sådan tilmelder du dig Vi håber, at i elsker vores nye program og vi glæder os til at se jer alle sammen til flere af de mange spændende aktiviteter, OGSÅ gerne som frivillige, der skal jo nogen til at drive hjulet rundt. Ønsker du at stille op som frivillig og have det sjovt, skriv på foreningens . For at tilmelde dig en aktivitet, skal du blot møde op på bestyrelsens træfaftner i foreningshuset, eller sende en mail på foreningens adresse. post@hfmaglehoej.dk. Husk at skrive aktiviteten i emnefeltet, og angiv navn og havenummer. Ris & Ros Vi ønsker at høre jeres holdning og blive endnu bedre. Synes du at der mangler en bestemt aktivitet i kalenderen, eller har du andre idéer til aktiviteter i foreningen, hører vi meget gerne fra dig. Aktivitetsudvalget kontaktes på foreningens .

7 sæsonens konkurrencer I Maglehøj elsker vi konkurrencer og det er med glæde, at vi i år præsenterer et par nye af slagsen. Alle konkurrencerne løber over sommeren, vinderne offentliggøres på hjemmesiden og på opslagstavlen d. 8/8. Præmier overrrækkes til sommerfesten. SKAK/BACKGAMMON TURNERING Maglehøjs nye Skak- og Backgammon-nørd skal findes. Vi spiller turnering og gevinsten er en sponsoreret præmie og en vandrepokal. Vi spiller skak og backgammon i foreningshuset og turneringsplanen offentliggøres, når alle deltagere er skrevet ind. Alle er velkomne og vi spiller på alle niveauer. Det handler om at have det sjovt. Tilmelding til turneringen skal ske senest d.15/5 hos Maria i have 17, derefter laver vi en turneringsplan. ÅRETS PRÆMIEHAVE Traditionens tro er der i Roskilde Haveselskab præmier for årets kolonihaver. H/F Solvang kommer den14/7 og udtager 6 præmierhaver. Der lægges vægt på haver som er velplejet, kolonihave -stemning, urtehaver og mere. Ønsker du ikke at deltage skal dette meddeles bestyrelsen. FOTO KONKURRENCE Årets fotokonkurrence Sæsonens Fotogeni, handler om at fange det smukkeste eller sjoveste, skøreste nærbillede af eller fra haven. Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage i denne konkurrence, hvor der er sponsorerede præmier på spil. Alle fotos udstilles som galleri til sommerfesten. Indsend dit vinderbillede(r) til foreningens . KVARTÉR-KONKURRENCE Dette er konkurrencen om foreningens flotteste kvartér. Alle medlemmer i hvert kvarter opfordres til at gå sammen og i fællesskab skabe smukke arealer på kvarterets parkeringsplads samt tilkørlsesveje. Dette gøres ved hjælp af indsamlinger, opfindsomhed, genbrugsmaterialer og knofedt. Se nedenstående kort og find dit kvartér.

8 kalender for 2019 sæsonen Marts April Maj Juni Juli August September Oktober fr 1 ma 1 14 on 1 lø 1 ma 1 27 to 1 sø 1 ti 1 lø 2 ti 2 to 2 sø 2 ti 2 fr 2 ma 2 36 on 2 sø 3 on 3 fr 3 ma 3 23 on 3 lø 3 ti 3 to 3 ma 4 10 to 4 lø 4 ti 4 to 4 sø 4 on 4 fr 4 Grundlovsdag ti 5 fr 5 sø 5 on 5 fr 5 ma 5 32 to 5 lø 5 Vinsmagning kl on 6 lø 6 ma 6 19 to 6 lø 6 ti 6 fr 6 sø 6 to 7 sø 7 ti 7 fr 7 sø 7 on 7 lø 7 Frivillig fest kl. 18 ma 7 41 fr 8 ma 8 15 on 8 lø 8 ma 8 28 to 8 sø 8 ti 8 lø 9 ti 9 to 9 sø 9 Pinsedag ti 9 fr 9 ma 9 37 on 9 sø 10 on 10 fr 10 ma pinsedag 24 on 10 lø 10 Børnedag kl. 11 ti 10 to 10 ma to 11 lø 11 ti 11 to 11 sø 11 on 11 fr 11 ti 12 fr 12 sø 12 on 12 fr 12 ma to 12 lø 12 on 13 lø 13 ma to 13 lø 13 Cykeltur kl. 9 ti 13 fr 13 sø 13 to 14 sø 14 Palmesøndag ti 14 fr 14 sø 14 on 14 lø 14 ma fr 15 ma on 15 lø 15 ma to 15 sø 15 ti 15 lø 16 ti 16 to 16 sø 16 ti 16 fr 16 ma on 16 sø 17 on 17 fr 17 Store Bededag ma on 17 lø 17 Fugleskydning kl ti 17 to 17 ma to 18 Skærtorsdag lø 18 ti 18 to 18 sø 18 Omskydning kl on 18 fr 18 Frokost i det grønne kl. ti 19 fr 19 Langfredag sø 19 on 19 fr 19 ma to 19 lø on 20 lø 20 ma to 20 lø 20 ti 20 fr 20 sø 20 to 21 sø 21 Påskedag ti 21 fr 21 sø 21 on 21 lø 21 ma fr 22 ma påskedag 17 on 22 lø 22 ma to 22 sø 22 ti 22 Loppemarked kl. 10 Skt. Hans fest kl. 18 lø 23 ti 23 to 23 sø 23 ti 23 fr 23 ma on 23 Loppemarked kl. 10 Sommerfest kl. 18 sø 24 on 24 fr 24 ma on 24 lø 24 ti 24 to 24 ma to 25 lø 25 ti 25 to 25 sø 25 on 25 fr 25 ti 26 fr 26 sø 26 Havens dag kl. 11 on 26 fr 26 ma to 26 lø 26 Halloween kl. 16 on 27 lø 27 ma to 27 lø 27 ti 27 fr 27 sø 27 to 28 sø 28 ti 28 fr 28 sø 28 on 28 lø 28 ma fr 29 ma on 29 lø 29 ma to 29 sø 29 ti 29 lø 30 ti 30 to 30 Kristi Himmelfart sø 30 ti 30 Banko kl. 19 fr 30 ma on 30 sø 31 Standerhejsning kl. 13 fr 31 on 31 lø 31 to 31

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 6. juni - 10. juni 2017 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 6. juni 2017 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER 2017

PRAKTISKE OPLYSNINGER 2017 PRAKTISKE OPLYSNINGER 2017 1 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg- Ankesager - Byggetilladelser tlf.: 24220217 Kasserer: Svend Skov Havesalg Træffes Onsdag 18-20 tlf.: 20100683 Næstformand:

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014 Gje GJESSTIVAS 2014 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø 22.-24. August 2014 Gjesstivas program 2014.indd 1 04/07/14 12.57 V Gje GJESSTIRADE DYT-BANKO BØRNEAKTIVITETER Fredag 22. August 2014 Fredag kl.

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER 2018

PRAKTISKE OPLYSNINGER 2018 PRAKTISKE OPLYSNINGER 2018 1 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg- Ankesager Byggetilladelser Tlf.: 24 22 02 17 Eller post@hfmaglehoej.dk, att. HC Kasserer: Svend Skov Havesalg og muldvarpebekæmpelse

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup

Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup Program for Sct. Hans Aften Kl. 18.00 Kl. 18.00 Kl. 19.30 Tændes grillen op til medbragt mad Vi laver bål til snobrød Båltale ved folketingskandidat og byrådsmedlem

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Sommeren 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer, Så er vi allerede i gang med den tredje måned af sæson 2014 og vi har haft et dejligt forår,

Læs mere

Gjesstivas Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø august

Gjesstivas Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø august Gjesstivas 2018 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø 17.-18. august Gjesstirade Børneaktiviteter Dytbanko Fredag den 17. august Kl. 17.30 køres årets Gjesstivas i gang med Gjesstirade optoget. Optoget

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

Aktiviteter Boder Forplejning

Aktiviteter Boder Forplejning Har du mulighed for at hjælpe, kan du kontakte de ansvarlige. Aktiviteter Boder Forplejning Fredericia Fun Run - Martin Lindved 2065 9320 Kræmmermarked - Jan Jensen 2510 5429 Sankt Hans banko - Stephan

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31.

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31. Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED på Idrætsanlægget i Sengeløse 29. 31. august Fredagsaften I TELTET KL. 19.00 LIVSSTIL OG SUNDHEDSMESSE I HALLEN

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning. Fredag, 12. april 2013 kl i forsamlingshuset. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning. Fredag, 12. april 2013 kl i forsamlingshuset. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013 Fællesspisning Fredag, 12. april 2013 kl. 18.30 i forsamlingshuset Menûen er : Hamburgerryg med kartofler, aspargessovs og salat.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Sommerfest

Nyhedsbrev maj 2015 Sommerfest Nyhedsbrev maj 2015 Vi går ind i milde maj måned med lysegrønne træer, blomstrende buske og varme i luften. Nedenfor kan I se et skema over maj måned, som giver et overblik over de mest overordnede ting,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer juni 2007 Så blev det juni og dermed sommer, jeg håber I alle allerede har haft mange gode timer i kolonihaven.

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 49 /2016 Arrild Privatskole Separering. Arbejdet er nu nået helt ind på vores grund. Så der er ekstra grund til at se sig godt for. En del af vejen er nu lukket ved skolen. Parkering kan stadig

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket Ventilen-nyt September ma ti on to fr lø sø 1 Hjemmehygge 2 3 4 5 Netcafé 6 Bowling (kl. 14-16.30) 7 Tøsetur Hallen kl.14-16 8 Hjemmehygge 9 10 11 12 Hjemmehygge 13 Tøsetur kl. 14-18 14 Hallen kl.14-16

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-)

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Aktiviteter i uge 2 Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Ethjulshockey i Gym. salen Vi skal have ryddet Krea for ufærdige "julegaver" m.m. Og så skal vi selvfølgelig i gang med nye ting. Stikbold i Gym.

Læs mere

Over Havelågen. Nr. 3 Juli årgang. Side 1

Over Havelågen. Nr. 3 Juli årgang. Side 1 Over Havelågen Nr. 3 Juli 2018 32. årgang Side 1 Over Havelågen Ansvarshavende redaktør Selina Ullergaard Kredsbestyrelsen Kredsformand: Selina Ullergaard Onsdag mellem 19-20 31 42 31 80 Bladets adresse:

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2010 Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2010 Havesæsonen er i fuld gang, og vi har allerede slået

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

marts ma ti on to fr lø sø 1 AFTEN Hjemmehyg 8 AFTEN Hjemmehyg 15 AFTEN Indkøbstur for Alle PIGER 22 AFTEN Svømmehal 29 AFTEN Drengerøv Alle drenge

marts ma ti on to fr lø sø 1 AFTEN Hjemmehyg 8 AFTEN Hjemmehyg 15 AFTEN Indkøbstur for Alle PIGER 22 AFTEN Svømmehal 29 AFTEN Drengerøv Alle drenge Ventilen-nyt marts ma ti on to fr lø sø 1 2 3 4 5 6 Bowling 7 8 9 10 11 12 Biograftur 13 14 15 Indkøbstur for Alle PIGER 16 17 18 19 20 Bowling 21 22 Svømmehal 23 24 25 26 27 28 29 Drengerøv Alle drenge

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad maj-juni 2015 LÆS OM: 1. Peters Brev Bøn på St. Bededag Festlige begivenheder Kr. Himmelfartsudflugt Sommerstævne og lejre Børnekirkeovernatning Informationsmøde

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang.

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang. Søndervang nyt Sommeren 2015 H/F Søndervang Kære medlemmer Nu må det da snart blive sommer. Efter en kold, blæsende og regnfuld maj måned, hvor varmeapparatet har kørt hver dag, så tyder det i skrivende

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Politisk mødekalender for 2017 Politisk mødekalender for 2017

Politisk mødekalender for 2017 Politisk mødekalender for 2017 Politisk mødekalender for 2017 Politisk mødekalender for 2017 januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december SØ 1. Nytårsdag ON 1. ON 1. BYR LØ 1. MA 1. TO 1. VEL,

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER 2019

PRAKTISKE OPLYSNINGER 2019 PRAKTISKE OPLYSNINGER 2019 1 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg, ankesager og byggetilladelser Tlf.: 24 22 02 17 Eller post@hfmaglehoej.dk, att. HC Kasserer: Svend Skov Muldvarpebekæmpelse

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere