Marokko. Marrakech og de nordlige byer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marokko. Marrakech og de nordlige byer"

Transkript

1 Marokko Marrakech og de nordlige byer Dette er en rejse ind i en verden fuld af magi og mystik og en invitation til at opdage Marokkos berømte byer: Casablanca, Fez, Meknes og Marrakech. Deres overdådige og raffinerede arkitektur har en rig og glorværdig historie. Vores rejse tager os desuden til charmerende Chefchaouen i nord, som er en overset perle i bjergene. Vores rejse til Marokko tager udgangspunkt i Casablanca ved Atlanterhavskysten. Det er fra filmen Casablanca (1942) med Ingrid Bergmann og Humphrey Bogart i hovedrollerne, at de legendariske ord stammer: I think this is the beginning of a beautiful friendship (jeg tror dette er begyndelsen på et smukt venskab). Og ordene forekommer stadig særdeles velvalgte, for efter en rejse til Marokko har man en umådelig lyst til at vende tilbage til landet. Ikke mindst legendariske Marrakech den skinnende by bag murene, hvor vi afslutter vores rejse til Marokko. Man forstår godt hvorfor franske designere såsom Yves Saint Laurent slog sig ned i Marrakech. Byen har noget helt særligt over sig. Selvom Marokko ikke ligger i Orienten, har landet et stærkt orientalsk præg og udfordrer alle sanser med sit summende liv og eksotiske dufte. Den gamle bydel i Fez rummer alt, hvad man normalt forbinder med Marokko: snørklede gader, kunsthåndværk (Marokkopuder), sælgere, paladser med fine haver og springvand. Også overnatningsstederne undervejs bidrager til oplevelsen. I flere af byerne bor vi i riad, som er gamle, fint istandsatte borgerhuse. Her isolerer tykke mure mod varmen og støjen fra gaden, som en lille, stille oase i byen. Oplev Marrakech en af den arabiske verdens mest magiske byer Lad dig fortrylle af charmerende Chefchaouen den Blå By Gå på opdagelse i basarerne og køb alt fra krydderier til tæpper Nyd Rifbjergenes smukke landskaber Få orden i begreberne: medina, kasbah, souk, madrassa, riad Overnat i pragtfulde riads blandt scenerier som fra 1001 Nat Oversigt 1. dag: Afrejse fra København til Marrakech med direkte fly. Videre til Casablanca. 2. dag: Casablanca til Chefchaouen via Rabat: bymur og majestætiske monumenter 3. dag: Chefchaouen den Blå By i bjergene 4. dag: Chefchaouen Volubilis Meknes Fez: gennem Rifbjergene til Fez 5. dag: Fez Marokkos intellektuelle og spirituelle by 6. dag: Via Casablanca tilbage til Marrakech den legendariske Røde By 7. dag: Byrundtur i Marrakech. Storslåede monumenter, byliv og souk (basaren) 8. dag: Hjemrejse (direkte fly)

2 Dag 1: Afrejse til Marrakech og videre til Casablanca Vi flyver fra København om morgenen og rejser til Marrakech. Blot 4½ time senere lander vi i en helt anden verden. I lufthavnen bydes vi velkommen og stiger ombord i vores bus. Vi kører nordpå mod kysten til Casablanca, hvor vi ankommer midt på eftermiddagen. Resten af eftermiddagen kan man slappe af på hotellet og gå ud og kigge lidt på byen. Måltider: Frokost Overnatning på hotel i Casablanca: (eller lignende) Dag 2: Casablanca til Chefchaouen via Rabat: bymur og majestætiske monumenter Inden vi forlader Casablanca, kører vi en kort tur i den berømte by. Vi ser den store Hassan II Moské (udefra) med verdens højeste minaret (210 meter) samt cornichen med det overvældende udbud af restauranter og swimmingpools. Vi kører det korte stykke til Marokkos hovedstad, Rabat, hvor vi ser den gamle, røde bymur og medinaen. En medina er en gammel bydelstype, der findes i mange byer i den arabiske verden. Den har almindeligvis bymur og trange, labyrintagtige gader. Vi ser Mausolæet for Mohammed V, Hassan-tårnet samt Oudaya-kasbahen. En kasbah var en slags lille borg, hvor herskeren boede, når byen var under angreb. Ordet bruges dog også til at beskrive den gamle bydel på samme måde som medina. Kasbahen var et tegn på velstand. Den havde høje mure og oftest ingen vinduer og lå typisk på en bakketop eller ved en havn. Om eftermiddagen fortsætter vi nordpå til Chefchaouen. Kysten forsvinder bag os, og forude venter de smukke Rifbjerge. Mens vi læner os tilbage og nyder turen, fortæller lokalguiden og rejselederen om Marokko. Overnatning i riad i Chefchaouen: (eller lignende) Dag 3: Chefchaouen Den Blå By Chefchaouen forbigås på langt de fleste rejser til Marokko. Det er synd, for det er en sand perle og en af Marokkos mest maleriske byer. Byen ligger meget smukt i 600 meters højde mellem to bjergtoppe. Den blev grundlagt i 1415 af Cherif Sidi Ali Ben Rachid sammen med de maurere, der måtte flygte fra Spanien. Det er selve Chefchaouens udseende, som er det store trækplaster; hvidkalkede, dog blålige huse med farverige blomsterkrukker er det mest slående ved Chefchaouen. Den indigoblå farve blev tilføjet af byens jødiske befolkning, der kom hertil som flygtninge i 30 erne og anså den blå farve som et værn mod ondskab. Nogle huse har andre farvenuancer såsom turkis og blågrøn. På vores spadseretur rundt i byen ser vi pladsen Outa el Hammam, som bugner med caféer og butikker, der sælger forskellige typer af meget fint kunsthåndværk, der kan være svært at opdrive i resten af landet. Vi besøger det lille etnografiske museum midt i medinaen i en skøn andalusisk have. Museet udstiller brugskunst fra hele det nordlige Marokko såsom broderi, træskærerarbejde, keramik, våben og musikinstrumenter.

3 I en af gaderne finder vi måske en butik, der sælger pigment til byens husvægge i nuancer af blå, turkis, gul og orange. I et værksted overværer vi læderarbejdere fremstille de hvide og gule lædertøfler (babouches), som er populære blandt byens indbyggere. I et andet værksted er en væver i gang med et tæppe, og snedkere fremviser møbler af velduftende cedertræ udsmykket med sirlige, islamiske mønstre. I medinaen er der også kulinariske oplevelser som fx lokal gedeost, honning og oliven. Resten af dagen kan man gå på opdagelse i den hyggelige by på egen hånd. Overnatning i riad i Chefchaouen: (eller lignende) Dag 4: Videre til Volubilis, Meknes og Fez Dagen byder på store kulturelle seværdigheder. Vi forlader Den Blå By og fortsætter gennem de smukke Rifbjerge til Volubilis, som var hovedstad i den romerske provins, Mauritania Tingitana. Byen ligger på et højdedrag omgivet af frodige marker og forsynede Rom med korn og oliven. Volubilis er på UNESCOs liste over verdens kulturarv takket være de romerske ruiner, der er de største og bedst bevarede i Nordafrika. På trods af skaderne forårsaget af et jordskælv i 1755 er de smukke og detaljerede mosaikker stadig utrolig velbevarede. Der er billeder af vilde dyr, hvilket vidner om, at dyrene blev ført til Volubilis, inden de blev afskibet til arenaen i Rom. Efter besøget i Volubilis fortsætter vi til kongebyen Meknes, som blev hovedstad i slutningen af 1600-tallet under Sultan Moulay Ismaïl Ibn Sharif ( ). På byrundturen skal vi se byens højdepunkter: den smukke og berømte byport, Bab al Mansour, de kongelige stalde, som havde plads til over (!) heste, forrådskamrene, og Ismaïls Mausolæum. Ismaïl er en af Marokkos mest opsigtsvækkende mænd gennem historien. Han siges at have fostret over 1000 børn (!) med sine koner og 500 konkubiner. Bedriften (eller driften) er anerkendt af Guiness Rekordbog, hvor Ismaïl figurerer som verdens mest reproduktive mand. Vi spiser frokost i Meknes, hvorefter vi kører til Fez og ankommer om eftermiddagen. Overnatning i riad i Fez: (eller lignende) Dag 5: Byrundtur i Fez Marokkos intellektuelle og spirituelle by Hele dagen er afsat til at udforske Fez, der er den tredjestørste by i Marokko. Fez ligger smukt i en floddal og er vel nok Marokkos bedst bevarede og levende middelalderby. Besøget i medinaen foregår til fods gennem smalle gyder i souken og er varm og intens, fuld af lyde, lugte og indtryk, som en ægte og opslugende oplevelse. Seværdighederne omfatter madrassaen Bou Inania (religiøst akademi) med de vidunderlige mosaikker og træudskæringer fra 1300-tallet, Nejjarine-springvandet og Karaouine Universitet. Vi spiser frokost på en dejlig og traditionel restaurant i medinaen. Om eftermiddagen fortsætter vi med besøg i det jødiske kvarter (mellah), det kongelige palads med udsigt ud over medinaen.

4 Om aftenen er vi inviteret til at spise hos en marokkansk familie inde i medinaen, og atmosfæren er ikke til at tage fejl af. Måltider: Morgenmad og aftensmad Overnatning i riad i Fez: (eller lignende) Dag 6: Fez Casablanca Marrakech Efter morgenmaden kører vi tilbage til Marrakech via Casablanca. Vi gør holdt undervejs og nyder køreturen gennem landskaberne. Vi ankommer om eftermiddagen til Den Røde By og indlogeres på vores riad. Den ligger i gåafstand men dog lidt væk fra den berømte plads Djemaa el Fna, hvor det summer af liv døgnet rundt. Pladsen danner rammerne om klassisk arabisk atmosfære à la 1001 Nat. Vi har to overnatninger i den fantastiske by. Overnatning i riad i Marrakech: (eller lignende) Dag 7: Marrakech Marrakech er med rette en af verdens berømte byer, og ingen rejse til Marokko er komplet uden Marrakech. Byen ligger for foden af Atlasbjergene, som en port til ørkenen, og er Marokkos fjerdestørste by efter Casablanca, Rabat og Fez. Den røde by blev grundlagt af almoraviderne i Gennem århundrederne har Marrakech været hovedstad og center for handel, og den har tiltrukket fyrster, imamer og videnskabsmænd. Marrakech er en magisk by, som ikke kan undgå at gøre indtryk. Det store torv Djemaa el Fna siges at være det travleste i Afrika. Veje og smalle gyder fører ind til pladsen, hvor alskens godtfolk holder til: healere, dansere, slangetæmmere, malere, frugtsælgere. Efter mørkets frembrud tændes lygter og lanterner, og pladsen forbliver livlig døgnet rundt. Kager og søde sager frister, og duften af grillet kød kildrer næseborene. Restauranterne rundt om pladsen virker ganske tillokkende, og flere har en flot udsigt over pladsen. Marrakech har den største souk (marked) i Marokko, og de labyrintiske og smalle gange er overdækkede for at beskytte mod solens lys, og det er et herligt sted at forvilde sig ind, lokket af de tålmodige hammerslag fra metalarbejderne eller sælgernes utrættelige kald. Souken pirrer nysgerrigheden, og man ved aldrig hvad der venter om hjørnet. Bag en gammel trædør, som står på klem, åbenbarer der sig pludselig en frodig gårdhave med springvand eller et helt palads med haver fyldt af jasminer og citrustræer. Hele dagen er afsat til at udforske denne herlige by. Vi ser bl.a. medinaen (UNESCO), El Badii Palads, Saadidynastiets mausoleum, Koutoubia-moskéen og -minareten, Saadiangravene og Ben Youssef Madrassa. Om eftermiddagen er der tid til at slentre gennem souken og gå på opdagelse. Det anbefales også at opleve Djemaa el Fna, når aftenlysene tændes. Overnatning i riad i Marrakech: (eller lignende)

5 Dag 8: Hjemrejse Vores fantastiske eventyr er ved vejs ende. Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver til København, hvor vi ankommer om eftermiddagen. Måltider: Morgenmad Prisen inkluderer Direkte fly København Marrakech / Marrakech København Hotelpakke STANDARD: nøje udvalgte 3-4* hoteller og riads i delt dobbeltværelse Halvpension Alle entreer ifølge programmet Transport i egen bus med aircondition ifølge programmet Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguide Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Visse måltider Drikkevarer Drikkepenge til chauffør og lokalguide (Eneværelsestillæg) Praktiske oplysninger Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.

Ad Kongevejen til Marrakech

Ad Kongevejen til Marrakech Ad Kongevejen til Marrakech Dette er en rejse ind i en verden fuld af magi og mystik og en invitation til at opdage de mest charmerende byer i Marokko: Rabat, Fez, Meknes og Marrakech. Byernes overdådige

Læs mere

Marokko. -8-dages grupperejse i kasbaer & kongebyer

Marokko. -8-dages grupperejse i kasbaer & kongebyer Marokko -8-dages grupperejse i kasbaer & kongebyer KASBAER & KONGEBYER: 3 nætter i Marrakesh på 4* hotel, 1 nat i Casablanca på 4* hotel, 2 nætter i Fez på 4* hotel og 1 nat i Beni Mellal på 4* hotel Afrejse

Læs mere

Marokko. Det klassiske Marokko. Telefon Historiske og religiøse seværdigheder i Marokkos gamle kongebyer

Marokko. Det klassiske Marokko. Telefon Historiske og religiøse seværdigheder i Marokkos gamle kongebyer Marokko Historiske og religiøse seværdigheder i Marokkos gamle kongebyer Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Historiske og religiøse seværdigheder i Marokkos gamle kongebyer

Læs mere

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO PÅSKEREJSE TIL MAROKKO - Duftende krydderier, vandring i Atlasbjergene, cykeltur gennem ørkenoaser og 1001 Nats Eventyr i Marrakesh - 8 dage AFREJSE: d. 8. - 15. april 2017-8 dage PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

Læs mere

Marokko. Marrakech, Atlasbjergene og Sahara

Marokko. Marrakech, Atlasbjergene og Sahara Marokko Marrakech, Atlasbjergene og Sahara Denne Marokkorejse tager udgangspunkt i legendariske Marrakech Ørkenens Juvel. Det er den skinnende, røde by, hvor franske designere såsom Yves Saint Laurent

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

10 dages rundrejse til Marokkos kongebyer Marrakech - Casablanca - Rabat - Meknes - Fes - Marrakech 1. - 10. marts 2015

10 dages rundrejse til Marokkos kongebyer Marrakech - Casablanca - Rabat - Meknes - Fes - Marrakech 1. - 10. marts 2015 10 dages rundrejse til Marokkos kongebyer Marrakech - Casablanca - Rabat - Meknes - Fes - Marrakech 1. - 10. marts 2015 Marroko har alt, hvad et rejsehjerte kan begære: en interessant historie, spændende

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

I maurernes fodspor Tag med Politiken Plus på en fantastisk kulturrejse gennem det sydlige Spanien og Marokko

I maurernes fodspor Tag med Politiken Plus på en fantastisk kulturrejse gennem det sydlige Spanien og Marokko I maurernes fodspor Tag med Politiken Plus på en fantastisk kulturrejse gennem det sydlige Spanien og Marokko 11. - 22. april 2012 Granada Alhambra Ronda Tag med på en fantastisk kulturrejse gennem det

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE NYHED ~ En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere YOGA RETREAT MAROKKO 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015 Læs mere Tag med på luksus Yoga retreat til eventyrlige Marrakech og området i de smukke Atlasbjerge Velkommen

Læs mere

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS MAROKKO Marokko-rejser er magiske rejseoplevelser. En moderne verden indhyllet i en fjern, eksotisk aura, lige rundt om hjørnet fra Europa. Her eksisterer storslået natur

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Vandring & Eventyrrejse, 15 dage

Vandring & Eventyrrejse, 15 dage Vandring & Eventyrrejse, 15 dage Trekking i Atlasbjergene, kamelsafari med overnatning i beduinernes telte, ældgamle fæstningsbyer, badeferie og farverige Marrakech. Hvis eksotiske rejsemål lige er sagen,

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/ 7 nætter

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/ 7 nætter

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Nabils Marokko Marrakesh - Atlas og Sahara

Nabils Marokko Marrakesh - Atlas og Sahara Nabils Marokko Marrakesh - Atlas og Sahara Tag med på en ganske særlig rejse til Marokko. Vores meget populære rejseleder Nabil leder denne rejse, der bl.a. går til hans hjemstavn i ørkenområderne syd

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech. Rejseplan MARRAKECH ALADDINS BAZAR 

8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech. Rejseplan MARRAKECH ALADDINS BAZAR  MARRAKECH ALADDINS BAZAR  På den anden side af det 12 km smalle Gibraltar-stræde, som adskiller Europa fra Afrika, ligger Marokko, et land som i den grad må siges at være en smeltedigel af folk og

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Tag med Ørkenroserne på studietur til Marokko i uge 44, 2017 Et 1001 nat danse eventyr i Marrakech

Tag med Ørkenroserne på studietur til Marokko i uge 44, 2017 Et 1001 nat danse eventyr i Marrakech Tag med Ørkenroserne på studietur til Marokko i uge 44, 2017 Et 1001 nat danse eventyr i Marrakech Ørkenroserne byder i år på en helt ny og anderledes studietur. Turen er åben for alle mavedans interesserede

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Vandring, kamelsafari og Marrakech

Vandring, kamelsafari og Marrakech Vandring, kamelsafari og Marrakech Denne eventyrlige Marokko-rejse er et godt mix af natur, kultur, historie, madkunst og shopping. På vandreturens lette vandringer kommer I gennem nogle af Atlas-bjergenes

Læs mere

Golfrejse til Agadir og Marrakesh, Marokko, d

Golfrejse til Agadir og Marrakesh, Marokko, d Golfrejse til Agadir og Marrakesh, Marokko, d. 19.-26.11.2016 Tag med til eksotiske Marokko og besøg to af de største byer, det moderne Agadir ved Atlanterhavet og landets næststørste by Marrakesh med

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Aladdins Bazar 8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech

Aladdins Bazar 8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech 8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech Rejse til MAROKKO med 2 Aladdins Bazar 8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech Marrakech På den anden side af det 12 km smalle Gibraltar-stræde,

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Maurernes arv gennem Marokko og Andalusien

Maurernes arv gennem Marokko og Andalusien Maurernes arv gennem Marokko og Andalusien Dagsprogram Dag 1: Kbh. Marrakesh. Byrundtur med medinaen, souken, Ben Youssef-koranskolen, Marrakesh museum, Kotoubia-minareten og Djemaa el Fna-torvet. Velkomstmiddag

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Marrakesh og ørkenbyerne Langs de gamle karavaneveje i det sydøstlige Marokko

Marrakesh og ørkenbyerne Langs de gamle karavaneveje i det sydøstlige Marokko Marrakesh og ørkenbyerne Langs de gamle karavaneveje i det sydøstlige Marokko Marokko er som et træ, hvor rødderne ligger i Afrika, men bladene ånder Europa. Sådan beskrev nu afdøde kong Hassan sit land,

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Marokko i fortid og nutid

Marokko i fortid og nutid Marokko i fortid og nutid Naturfarvet kaktussilke, Fes Rundrejse i det eventyrlige Marokko (11 dage) 18. april - 28. april 2008 Cramon Kulturrejser Gyden 5 m DK-8740 Brædstrup Tel. +45 7575 2010 m Fax

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul.

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. Kært barn har mange navne. Og Istanbul er et kært barn, som fortryller mange besøgende. Når man står ved bredden af Bosporus-strædet ved solnedgang

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Marokko 1001 nats eventyr. 8-dages rundrejse

Marokko 1001 nats eventyr. 8-dages rundrejse Marokko 1001 nats eventyr 8-dages rundrejse 07. juli 2018 Denne rundrejse tager dig med til et magisk land på kanten af det afrikanske kontinent med 800 km kystlinje ud til Atlanterhavet og det tørre Vestsahara

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere