MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED"

Transkript

1 MAROKKO

2 VELKOMMEN TIL HORISONTS MAROKKO Marokko-rejser er magiske rejseoplevelser. En moderne verden indhyllet i en fjern, eksotisk aura, lige rundt om hjørnet fra Europa. Her eksisterer storslået natur side om side med spektakulær og farvestrålende kulturel rigdom. Og så er det sikkert at rejse til Marokko - her finder du ikke de uroligheder, der har præget Tunesien, Libyen og Egypten. Du kan trygt rejse til Marokko. På rejser til Marokko har sanserne frit slag. Du vil opleve suset fra myldrende markedspladser, duften af krydderier og læder og fornemmelsen af tæppernes hemmelige kodeks i basarens kringlede små gyder. Vi havner i en skattekiste af ynde og skønhed. Gæsterne på vores Marokko-rejser skal være gjort af et særligt hårdt stof for ikke at gå shop-amok på landets fantastiske basarer og markedspladser. Vores rejser til Marokko tilbyder noget helt unikt, nemlig en blanding af afrikansk, arabisk og europæisk med islæt fra ørkenfolk som de blåklædte berbere. Horisonts Marokko-rejser tager dig med til det bedste fra Marokkos kulturelle arv, hvor oplevelserne står i kø. Marokko er et moderne, moderat islamisk land, hvor den fundamentale islamisme ikke har fået lov at slå rødder. Marokkanerne er pragmatiske, venlige og stolte af deres kultur og levevis. Vi har lavet rejser til Marokko siden 2008 og vores rejser byder på det bedste fra dette fantastiske land. Vores rejser til Marokko foregår som altid i små grupper med hovedvægt på vores rejselederes unikke viden og personlige forhold til destinationen. VORES REJSELEDERE Vores rejseledere i Marokko er specialister - og taler arabisk, så vores grupper kommer tæt på den lokale befolkning. De har alle rejset meget og/eller har boet i Marokko og studeret landets historie og kultur - og alle er de dygtige fortællere, der sikre dig, at du får en rejse, der opfylderdine drømme om en rejse i Marokko. Vælg din rejse med omhu - det fortjener du! God rejse Peter Frederiksen Ejer af Horisont Rejser KUNDETILFREDSHED Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om vores rejser til Myanmar. På en skala fra 1-5, hvor 5 er det bedste, giver vores kunder os en bedømmelse på 4,75.

3 FES ARABISK KULTURARV Fès er den ældste kongeby i Marokko og blev etableret helt tilbage i 800-tallet af sultanen Idriss d. 2. en efterkommer af Profeten Muhammed. Fès blev siden hen afløst af Rabat, men byen har dog aldrig mistet sin betydning og er stadig Marokkos vigtigste spirituelle by, ligesom den er berømt for sit kunsthåndværk, bl.a. kobberog lædervarer. I ser produktionen af den berømte blå Fèskeramik, der endnu laves efter ældgamle metoder. CHEFCHAOUEN DEN BLÅ BY Forestil dig, at du vågner i denne fantastiske og meget charmerende by, hvor næsten alle huse er kalket i alle mulige blå nuancer. Det er som at bevæge sig gennem en eventyrby, hvor hver lille gade er smukkere og mere charmerende end den forrige. Byens historie går tilbage til 1400-tallet, og byens navn refererer til de to bjergtoppe, som ses fra byen, og som ligner hornene på en ged (chaoua). Vi indtager byen i et roligt tempo, vi nyder de labyrintiske blå gader med de små butikker, og oplever livet på det centrale torv. Byen er utrolig charmerende, og der er mulighed for at gå lidt på opdagelse i sit helt eget tempo. MARRAKECH EKSOTISK MYSTIK DAKHLA DET UKENDTE VESTSAHARA I Dakhla km syd for Marrakech - møder vi Sharawi kulturen. På arabisk betyder Sharawi ørkenens folk. Det må siges at beskrive Dakhla godt. På trods af, at byen ligger på en halvø omgivet af Atlanterhavet, er den isoleret, kun med det Vestlige Sahara som nabo. Her får du det ukendte Marokko helt for dig selv. Byen har altid virket som en magnet på folk fra bjergene og de omkringliggende sletter. De søgte mod medinaen og markedet, hvor afgrøder blev solgt, og husgeråd taget med tilbage til landsbyerne. Vi oplever al den mystik som Marrakech er så kendt for; bl.a. besøger vi en herboriste, der fortæller os om naturmedicin, som er meget anvendt i Marokko. Og så ser vi fantastisk islamisk arkitektur, indretning og havekunst i storvesirens palads, Palais de la Bahia. Men intet besøg i Marrakech uden besøg i medinaens mange souk er, f.eks. Souk des Teinturiers, hvor der farves uld og silke, eller Souk des Babouches, hvor der handles håndlavede tøfler i læder.

4 PRAKTISKE OPLYSNINGER Rejser til Marokko Horisont Rejser har tilrettelagt rundrejser i Marokko siden 2008, og hver gang fascineres vores gæster af den arabiske verdens sans for æstetik, farver, mønstre, arkitektur og rige traditioner for kunsthåndværk. På Horisonts Marokko-rejser går eventyr og virkelighed op i en højere enhed. Marokko tilbyder noget helt unikt, nemlig en blanding af afrikansk, arabisk og europæisk med islæt fra ørkenfolk som de blåklædte berbere. Vi har forskellige typer rejser til Marokko, der dækker landet fra nord til syd, øst til vest. Fælles for dem er, at vi plukker det bedste fra Marokkos kulturarv. Du kan opleve de farverige kongebyer i nord, den imponerende blå by, Chefchaouen, det smukke Sahara og det isolerede Vestsahara, langt fra alt - og uden andre turister. Oplevelserne står i kø på vores rejser til Marokko. VISUM Der kræves ikke visum for at besøge Marokko. Husk dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter indrejsen. DRIKKEPENGE Drikkepenge er svært at forstå for mange danskere og de fleste vil helst bare have det inkluderet i prisen. Vores holdning er dog, at drikkepenge skal være et udtryk for jeres tilfredshed og derfor skal de betales sidst på rejsen til jeres lokale guide og til jeres chauffør. Som tommelfingerregel 5 USD per dag til guide og chaufføren. Alle vores guider aflønnes af vores samarbejdspartner, der lønmæssigt tilbyder guiderne en god løn, der sikre, at vi kan få de dygtigste lokalguider. Men i Marokko er en væsentlig del af guidernes løn drikkepenge fra gæsterne. Som partner har vi desværre ikke indflydelse på dette. MOBILTELEFON OG TIDSFORSKEL Der er mulighed for at benytte sin danske mobil i Marokko. Dog skal man være opmærksom på de høje roaming takster, som er tilknyttet ens danske abonnement, når den bruges i udlandet. Der er ikke tidsforskel mellem Danmark og Marokko.

5 PENGE PÅ REJSEN Der findes hæveautomater i de byer vi besøger på vores rejser. Man kan generelt benytte kreditkort som betalingsmiddel. Marrokkanske Dirham (MAD), er en såkaldt lukket valuta, hvilket betyder, at du ikke kan veksle på forhånd. Marokko er et billigt rejseland. Et måltid mad på restaurant kan fås for kr., og en ½ liter fadøl for under 10 kr. GEOGRAFI Et hop over Gibraltarstrædet fra Spanien. Fire timer i fly fra København. Og rejsen til Marokko kan begynde. Marokko-rejser handler om mystik, farver og dufte. Smag på navnene; Casablanca, Marrakech, Fes, Essaouira og Tanger. På rejser til Marokko bliver du ført med på 1001 nats eventyr; gennem snørklede gader i basaren, forbi pladser, paladser og moskeer. På vores rejser forsøger vi at give dig indblik i landets forskellighed og store geografiske spredning, der strækker sig fra de nordlige kyster og flere tusinde kilometer dybt ned i Sahara. MAD Drøm dig til markedspladser fyldt med grøntsager, skønne krydderier og duftende tagine. Det marokkanske køkken har primært fået sin inspiration fra det arabiske køkken, men også det europæiske, og især det franske køkken, har haft sin indflydelse. Maden er krydret med masser af smag uden at være særlig stærk. De fleste forbinder det marokanske køkken med Cous Cous- og tagineretter - og disse retter findes i utrolige variationer. Næsten hver familie har deres egen opskrift, der går fra generation til generation. KLIMA Marokko kan besøges året rundt. Markedspladserne summer altid af aktivitet. Men er man ikke glad for varme, bør man nok holde sig fra Marokko i sommermånederne, hvor temperaturen kan nå op over de 40 grader. Nordpå kan man dog blive kølet af i Middelhavet og vestpå i Atlanten. Forår og efterår er gode årstider for et besøg i landet, især hvis man vil sydpå og besøge for eksempel Marrakech. Krydderier som spidskommen, paprika, koriander, kanel og gurkemeje er alle hyppige krydderier i det marokanske køkken. Prøv for eksempel harira, en krydret suppe eller couscous med æg, kylling eller lam. Eller tagine,der er betegnelsen for en sammekogt ret ofte med marineret kylling eller lam.

6 GRUPPEREJSE 15 DAGE MAROKKO HØJDEPUNKTER Rejs med tidligere ambassadør Ole Wøhlers Olsen til Marokko og få en indsigt i landets kultur og historie som du ikke får på andre rejser til Marokko. På rejsen vil du få et fascinerende indblik i Marokkos storslåede forskellighed fra Tanger til Marrakech. Dag 1 København Casablanca Dag 2 Casablanca - Rabat Dag 3 Rabat Dag 4 Rabat Asilah Tanger Dag 5 Tanger Tetouan Chefchaouen Dag 6 Chefchaouen Dag 7 Chefchaouen Volubilis Meknès - Fès Dag 8 Fès Dag 9 Fès Ifrane Beni Mellal Dag 10 Beni Mellal Ouzoud Marrakesh Dag 11 Marrakech Dag 12 Marrakech Essaouira Dag 13 Essaouira Dag 14 Essaouira El Jadida Dag 15 El Jadida Casablanca København Priser og datoer finder du på hjemmesiden Prisen inkluderer: Gode hoteller Dansk rejseleder samt engelsktalende lokalguider Kørsel i bus med aircondition Mange måltider GRUPPEREJSE 12 DAGE DET UKENDTE MAROKKO Denne 12-dages rejse er en unik rundrejse, hvor du oplever den arabiske kulturarv i nord i Meknes og Fes, hvor vi imponeres af islamiske bygningsværker, der vidner om den arabiske storhedstid i Middelalderen. Vi oplever den mere europæiserede og moderne blandingskultur i Casablanca for til sidst at opleve nomadekulturen og den imponerende ørken i Vestsahara. Her kommer der ikke mange turister og giver rejsen noget helt særligt. Dag 1 København Casablanca Dag 2 Casablanca Dag 3 Casablanca Rabat Dag 4 Rabat Dag 5 Rabat Volubilis Meknès - Fès Dag 6 Fès Dag 7 Fès Dag 8 Fès Casablanca - Dakhla Dag 9 Dakhla Dag 10 Dakhla Dag 11 Dakhla Dag 12 Hjemrejse Priser og datoer finder du på hjemmesiden Prisen inkluderer bla.: Gode hoteller Dansk rejseleder samt engelsktalende lokalguider Kørsel i bus med aircondition Mange måltider På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

7 REJSE MED EGEN GUIDE & CHAUFFØR MARRAKECH & SAHARA Vi har sammensat en meget alsidig 12-dages Marokko-rejse, der kombinerer det farvestrålende Marrakech med kystbyen Essaouira og ophold i beduinlejr i Sahara. Det giver dig mulighed for at opleve Marrakech med vores vidende guide og på egen hånd, hvor du i eget tempo kan nyde denne dejlige by. På turen gennem det sydlige Marokko følger jeres guide og chauffør jer hele vejen. I ørkenen overnatter I under den stjerneklare himmel i en lejr, der har telte og senge, samt ordentlige sanitære forhold. Dag 1 København Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ourika Valley Dag 4 Marrakech Dag 5 Marrakech - Essaouira Dag 6 Essaouira Dag 7 Essaouira Marrakech Dag 8 Marrakech - Aït Ben Haddou Dag 9 Aït Ben Haddou Sahara Dag 10 Sahara - Ouarzazate Dag 11 Ouarzazate Marrakech Dag 12 Afrejse Marrakech Priser og datoer finder du på hjemmesiden REJSE MED EGEN GUIDE & CHAUFFØR MAROKKO RUNDREJSE Rejsen tager udgangspunkt i vores populære grupperejse, der binder landet sammen. På denne individuelle rejser har I flere dage på egen hånd, hvor I har tid til at gøre præcis, som I har lyst til. Rejsen forener de smukke kongebyer mod nord med det mere eksotiske syd, hvor Marrakech er dragende på de fleste. Dag 1 Ankomst Casablanca Dag 2 Casablanca - Rabat Dag 3 Rabat Dag 4 Rabat på egen hånd Dag 5 Rabat Meknès - Fès Dag 6 Fès Dag 7 Fès på egen hånd Dag 8 Fès Marrakech Dag 9 Marrakech Dag 10 Marrakech på egen hånd Dag 11 Marrakech Essaouira Dag 12 Essaouira Dag 13 Essaouira El Jadida - Casablanca Dag 14 Casablanca København Priser og datoer finder du på hjemmesiden På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

8 Udgivet septe,ber Der tages forbehold for trykfejl. Tlf Rovsingsgade 88 DK-2200 København N Medlem af Rejsegarantifonden nr Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF)

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS IRAN Horisonts rejser til Iran giver dig det bedste, som dette smukke land kan tilbyde - og med en rejseleder, der kender Iran bedre end de fleste. På vores rejser betages

Læs mere

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS BHUTAN Vores rejser til Bhutan er nænsomme besøg i et land indhyllet i sagn, legender og storslået natur. Tusindårige traditioner og begrænset påvirkning udefra har gjort

Læs mere

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO PÅSKEREJSE TIL MAROKKO - Duftende krydderier, vandring i Atlasbjergene, cykeltur gennem ørkenoaser og 1001 Nats Eventyr i Marrakesh - 8 dage AFREJSE: d. 8. - 15. april 2017-8 dage PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

Læs mere

Marokko. -8-dages grupperejse i kasbaer & kongebyer

Marokko. -8-dages grupperejse i kasbaer & kongebyer Marokko -8-dages grupperejse i kasbaer & kongebyer KASBAER & KONGEBYER: 3 nætter i Marrakesh på 4* hotel, 1 nat i Casablanca på 4* hotel, 2 nætter i Fez på 4* hotel og 1 nat i Beni Mellal på 4* hotel Afrejse

Læs mere

Ad Kongevejen til Marrakech

Ad Kongevejen til Marrakech Ad Kongevejen til Marrakech Dette er en rejse ind i en verden fuld af magi og mystik og en invitation til at opdage de mest charmerende byer i Marokko: Rabat, Fez, Meknes og Marrakech. Byernes overdådige

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

VIETNAM FAMILIEREJSER

VIETNAM FAMILIEREJSER VIETNAM FAMILIEREJSER VELKOMMEN TIL HORISONTS FAMILIEREJSER Jeg har rejst hele mit liv og husker, hvordan mine forældre for mange år siden tog min søster og mig til fjerne og eksotiske rejsemål. Derfor

Læs mere

Vandring, kamelsafari og Marrakech

Vandring, kamelsafari og Marrakech Vandring, kamelsafari og Marrakech Denne eventyrlige Marokko-rejse er et godt mix af natur, kultur, historie, madkunst og shopping. På vandreturens lette vandringer kommer I gennem nogle af Atlas-bjergenes

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere YOGA RETREAT MAROKKO 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015 Læs mere Tag med på luksus Yoga retreat til eventyrlige Marrakech og området i de smukke Atlasbjerge Velkommen

Læs mere

10 dages rundrejse til Marokkos kongebyer Marrakech - Casablanca - Rabat - Meknes - Fes - Marrakech 1. - 10. marts 2015

10 dages rundrejse til Marokkos kongebyer Marrakech - Casablanca - Rabat - Meknes - Fes - Marrakech 1. - 10. marts 2015 10 dages rundrejse til Marokkos kongebyer Marrakech - Casablanca - Rabat - Meknes - Fes - Marrakech 1. - 10. marts 2015 Marroko har alt, hvad et rejsehjerte kan begære: en interessant historie, spændende

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE NYHED ~ En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Marokko. Det klassiske Marokko. Telefon Historiske og religiøse seværdigheder i Marokkos gamle kongebyer

Marokko. Det klassiske Marokko. Telefon Historiske og religiøse seværdigheder i Marokkos gamle kongebyer Marokko Historiske og religiøse seværdigheder i Marokkos gamle kongebyer Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Historiske og religiøse seværdigheder i Marokkos gamle kongebyer

Læs mere

Marokko. Marrakech og de nordlige byer

Marokko. Marrakech og de nordlige byer Marokko Marrakech og de nordlige byer Dette er en rejse ind i en verden fuld af magi og mystik og en invitation til at opdage Marokkos berømte byer: Casablanca, Fez, Meknes og Marrakech. Deres overdådige

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Østrig Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Østrig Hovedstad Indbyggere Sprog Wien 8,5 mio. Tysk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 83.859 km2 Her kan du se fakta og praktiske

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Schweiz Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Schweiz Hovedstad Sprog Indbyggere Bern Tysk, fransk, italiensk, rætoromansk Romerskkatolicisme, franc Schweiziske protestantisme 8,1 mio.

Læs mere

Vandring & Eventyrrejse, 15 dage

Vandring & Eventyrrejse, 15 dage Vandring & Eventyrrejse, 15 dage Trekking i Atlasbjergene, kamelsafari med overnatning i beduinernes telte, ældgamle fæstningsbyer, badeferie og farverige Marrakech. Hvis eksotiske rejsemål lige er sagen,

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/ 7 nætter

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mongoliet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Mongoliet Hovedstad Indbyggere Sprog Ulan Bator 3 mio. Mongolsk Religion Valuta Areal Taoisme, konfucianisme og buddhisme Mongolsk tugrik

Læs mere

USBEKISTAN CENTRALASIENEN-

USBEKISTAN CENTRALASIENEN- USBEKISTAN CENTRALASIENEN- VELKOMMEN TIL HORISONTS USBEKISTAN & CENTRALASIEN Rejser til Silkevejen og dens aura af eventyr, myter og verdenshistorie er målet for vores populære grupperejser til det usædvanlige

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/ 7 nætter

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Rundrejser. med dansk rejseleder. Oversigt 2014 / 2015

Rundrejser. med dansk rejseleder. Oversigt 2014 / 2015 Rundrejser med dansk rejseleder Oversigt 2014 / 2015 Rundrejser fordelt på land Antal dage J F M A M J J A S O N D Bali (og java) Bali - på sansernes ø 13 dage Bali - Mageløse oplevelser 15 & 16 dage Java

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur i Californien, Nevada og Arizona, er chancen der nu. Vi kører fra San Francisco

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Marokko. Vandring i Atlasbjergene og Sahara. Telefon Aktiv rejse i Marokkos fantastiske Atlasbjerge og beduinlejr i Sahara.

Marokko. Vandring i Atlasbjergene og Sahara. Telefon Aktiv rejse i Marokkos fantastiske Atlasbjerge og beduinlejr i Sahara. Telefon 47 16 12 20 Marokko Vandring i Atlasbjergene og Sahara Aktiv rejse i Marokkos fantastiske Atlasbjerge og beduinlejr i Sahara. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Telefon

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Berber trail i Marokko

Berber trail i Marokko Berber trail i Marokko Varieret bjerg og strand ridning Trail mod nord fra Imi Ouaddar til Essaouira Uge med helpension 6 dage til hest Rideerfaring: 4-5 Indkvartering på hotel og i berber telte På denne

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Frankrig, Spanien, Marokko, Portugal uger, 12500km Afgang lige efter påske og hjemme igen 1. juli

Frankrig, Spanien, Marokko, Portugal uger, 12500km Afgang lige efter påske og hjemme igen 1. juli Frankrig, Spanien, Marokko, Portugal 2018 12 uger, 12500km Afgang lige efter påske og hjemme igen 1. juli Hvorfor Marokko og er det sikkert? Marokko er en helt anden og eksotisk verden kun 1½ time fra

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Denne udsøgte rejse vil åbne dit hjerte og sind til det autentiske møde med Egyptens folk, levestil, magi, kraft og ørkenens

Læs mere

Marokko i fortid og nutid

Marokko i fortid og nutid Marokko i fortid og nutid Naturfarvet kaktussilke, Fes Rundrejse i det eventyrlige Marokko (11 dage) 18. april - 28. april 2008 Cramon Kulturrejser Gyden 5 m DK-8740 Brædstrup Tel. +45 7575 2010 m Fax

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Eventyr i Marokko 15 dages rejse til det eksotiske Marokko

Eventyr i Marokko 15 dages rejse til det eksotiske Marokko 15 dages rejse til det eksotiske Marokko Oplevelsesrejse til Marokko med 2 Eventyr i Marokko 15 dages rejse til det eksotiske Marokko Marrakech - Essaouira - Rabat - Meknes - Fez - Erfoud - Ouarzazate

Læs mere

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Estland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Estland Hovedstad Indbyggere Sprog Tallinn 1,3 mio. Estisk Religion Valuta Areal Forskellige former for kristendom Euro Herunder kan du

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Værd at vide om. Frankrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Frankrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Frankrig Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Frankrig Hovedstad Indbyggere Sprog Paris 63 mio. Fransk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bolivia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Bolivia Hovedstad Indbyggere Sprog Sucre/La Paz 10,8 mio. Spansk, quechua og aymará Religion Valuta Areal Katolicisme og protestantisme

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

Aladdins Bazar 8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech

Aladdins Bazar 8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech 8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech Rejse til MAROKKO med 2 Aladdins Bazar 8 dages oplevelsesrejse til bazarbyen Marrakech Marrakech På den anden side af det 12 km smalle Gibraltar-stræde,

Læs mere

GOLF & KULTUR REJSE I MAROKKO

GOLF & KULTUR REJSE I MAROKKO GOLF & KULTUR REJSE I MAROKKO Med fly tur retur fra Malaga 10.11 til 18.11-2012 Tilslutning kan også ske fra København Denne tur til Den nedgående sols land, er såvel en kulturrejse som en golfrejse. Der

Læs mere

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Forenede Arabiske Emirater Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om De Forenede Arabiske Emirater Hovedstad Indbyggere Sprog Abu Dhabi 5,9 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam

Læs mere

Grækenland - langtidsferie - 25 dage

Grækenland - langtidsferie - 25 dage Grækenland - langtidsferie - Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.10.2019 20.11.2019 10.995,- Højdepunkter Peloponnes 6 interessante udflugter er inkl. Den milde kyst og fiskerbyen

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere