Velkommen til linjen af Weekend både fra Quicksilver.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til linjen af Weekend både fra Quicksilver."

Transkript

1

2 Life is now

3 Velkommen til linjen af Weekend både fra Quicksilver. Både der er udformet til familie, venner, par, solnydere og lystfiskere. Uanset hvordan du holder af at bruge din fritid, er der en Weekend båd til dig. En båd, der giver dig friheden på vandet, friheden til at have det sjovt og være spontan. Både som aktivt lader dig udforske livet, i stedet for bare at følge med strømmen. Nyd det fuldt, sorgløst og bekymringsløst. Praktiske både med power og komfort, som tager dig der ud hvor det hele foregår. Fordi livet er sjovere når du fjerner forhindringerne. Det er for livet. Det er for minderne. Det er en rejse. Livet er i morgen. Life is now.

4 Hvad vil du bruge din weekend til? Tiden er dyrbar. Og de øjeblikke vi får, til at flygte fra hverdagen, gør livet meget sjovere. Mere afslappet. Mere mindeværdigt. Quicksilver s Weekend både har alt hvad du behøver, for virkelig at komme væk fra det hele, med familie og venner. Cruisere med uovertruffen indretning, let adgang, komfort hele vejen rundt, og masser af dæksplads til sjov og afslapning, for en virkelig fornøjelig weekend hjemmefra. Et udvalg af Pilothouse både, som er bygget fuldstændig omkring passionen af de mest ivrige fiskere. Disse velafprøvede både, bringer dig ud til din fangst, hurtigt og sikkert, med mulighed for lang tids, økonomisk sejlads, for at nå de yderligste fiskepladser. Det er din Weekend. Det er helt op til dig.

5

6

7 Weekend linjen har altid rummet en perfekt blanding af sjov og stil med praktiske finesser og sikkerhed. Og linjen fortsætter med at tiltage i styrke med en række Pilothouse både. De er udviklet med omtanke og indsigt i en bådejers behov og ønsker, hvilket resulterer i en flot række af både, som giver dig frihed og alle de funktioner, du har brug for på vandet. Dette er uanset om du går efter rummeligheden og komforten til en social weekend hjemmefra, eller efter virkelig brugbare effekter, som hyttefad med saltvandscirkulation til opbevaring af din fangst. Alle understøttet af trygheden, ved den strukturelle og tekniske integritet og med et udvalg af kraftfulde, miljøvenlige og pålidelige motorer, som tager dig derhen hvor du ønsker, gang på gang. Som du kan se, mener vi det, når vi siger det skal være sjovt. Så uanset om du vil fiske, eller blot nyde solen, kan du gøre det med komplet ro i sindet. Velkommen til stil og substans.

8

9 WEEKEND 700 Visse oplevelser er bedre, når man er sammen om det Quicksilver Weekend 700 er lavet til at flygte med familien eller vennerne.den perfekte cruiser og fiskebåd. Den leveres komplet med tre faste sovepladser, og yderligere to ekstra mulige sovepladser. Udover det, er der et picnicbord, solseng, bruser på dæk og et nyttigt pantryområde, så du let kan få en weekend med overnatning ud af det så snart du ønsker det.

10 Sikkerhed Med et potentiale for syv personer, er sikkerheden ombord altafgørende. Navigationslys, et væld af beskyttende stuverum, og en Cummins MerCruiser Diesel 2.0L 150 HK motor, betyder at du er fri til at sejle med trykhed, mens en bowpropeller gør havnemanøvrering til en leg, uanset hvor din rejse går hen. Komfort Forbered dig på seriøs afslapning. Nyd en lille let frokost ved picnicbordet. Bad dig i solen på solsengen. Eller hvorfor ikke se solnedgangen fra den komfortable, lyse og rummelige kabine? Med det lille køkken, med vask, 100L trykvandsanlæg, komfur og køleskab, du behøver ikke andet end godt selskab. Alsidighed Rummelig nok til venner og familie. Udstyret godt nok til de fleste entusiastiske lystfiskere. Quicksilver Weekend 700 giver dig en vifte af muligheder lige ved hånden. Let at vedligeholde. Robust nok til at garantere en perfekt fiskeweekend. Hvorfor nøjes med det halve, når du kan få det hele? Rummelighed Masser af opbevaringsplads, uden det forstyrrer helheden. Weekend 700 er spækket med talrige stuverum, inklusive skabe og opbevaringsrum, fiskestangsholdere og en ankerbrønd. Hvis du har brug for at tage noget ekstra med ombord, er der plads nok til det.

11 WEEKEND Stor badeplatform for let adgang i og op af vandet. 2. Stort cockpit til afslapning og solbadning. 3. Stort ovenlysvindue giver maksimalt dagslys i kabinen. 4. Bred passage og kraftigt søgelænder for tryg passage fra for til agter. Generelle specifikationer Længde i alt (M) 7,65 Længde, skrog (M) 6,96 Max bredde (M) 2,78 Højde uden kaleche (M) 3,05 Højde over vandlinje (M) 2,2 Tørvægt (Kg) 2271 Dybgang med max. motor (M) 0,85 Brændstofkapacitet (L) 135 CD design kategori C Max antal personer 7 Max motor (HK) 150 Max motor (KW) 110 Vandkapacitet - ekstra (L) 100 Da produkterne løbende udvikles tages der forbehold for ændringer I specifikationer.

12

13 WEEKEND 640 Tid til seriøst fiskeri For lystfiskeren, som elsker sin sport, og ønsker lidt mere komfort. Plads nok til en god dags fiskeri i det fri; masser af plads indenfor, hvis vejret ikke er med dig. Tilbered et varmt måltid, nyd et velfortjent hvil, og genoplev det bedste fra dagens fornøjelser med vennerne.

14 Sikkerhed Sikkerhed er ikke blot en eftertanke med Weekend 640, det er en integreret del af båden. En lys og luftig kabine, diskrete stuverum, ankerbrønd, navigationslys, alle funktioner har sin plads det er fordi vi har tænkt på din sikkerhed. Komfort Hvis du tager dine fisketure og din afslapning seriøst, vil du sætte pris på Weekend 640. Båden er udstyret med et stort konvertibelt spisebord, 50L trykvandsanlæg, bruser på dæk, dobbeltsenge, og pantry udstyret med komfur og vask med trykvand, så det føles mere som en flydende lejlighed, end en fiskebåd. Oven i det, gennemtænkte løsninger som elektrisk ankerspil og justerbart førersæde. Det eneste du behøver at gøre, er at hale din fangst ind. Alsidighed Veludstyret og luftigt, kombinerer Weekend 640 funktionalitet og komfort uden kompromis. Endagsture, overnatning eller afslappet weekend, Weekend 640 leverer det hele og mere til. Kan leveres som: Påhængsmotor - adræt og let at vedligeholde. Verado pre-rigging også mulig. Indenbordsmotor - byder på diesel økonomi og en rummelig badeplatform. Rummelighed Disse hyggelige weekender kræver en masse ekstra. Det er derfor Weekend 640 leveres med et væld af stuverum, inklusive fiskestangholdere og en ankerbrønd. Pladsmangel er simpelthen ikke et problem på denne båd.

15 WEEKEND Generelle specifikationer OB SD 1. Stor badeplatform for let adgang i og op af vandet. 2. Stort cockpit til afslapning og solbadning. 3. Stort ovenlysvindue giver maksimalt dagslys i kabinen. 4. Bred passage og kraftigt søgelænder for tryg passage fra for til agter. Længde i alt (M) 7,30 7,30 Længde, skrog (M) 6,48 6,48 Max bredde (M) 2,54 2,54 Højde uden kaleche (M) 2,63 2,63 Højde over vandlinjen (M) 2,14 2,18 Tørvægt (Kg) Dybgang med max. motor (M) 0,49 0,45 Brændstofkapacitet (L) CD design kategori C C Max antal personer 6 6 Max motor (HK) Max motor (KW) 99,3 101 Max motor vægt (Kg) 231 Vandkapacitet - ekstra (L) Anbefalet HK 115 Anbefalet KW 84,6 Motor benlængde XL Da produkterne løbende udvikles tages der forbehold for ændringer I specifikationer.

16

17 WEEKEND 640 PH Det næste niveau Hvis lystfiskeri er din store lidenskab, er Quicksilver 640 Pilothouse skabt til dig. Stort cockpit med flytbare agterbænke, giver endnu mere plads at fiske på, hyttefad der er veludstyret med en elektrisk pumpe med havvandscirkulation. Weekend 640 Pilothouse flytter din hobby til det næste niveau.

18 Sikkerhed For at hjælpe dig, med at få en perfekt fisketur, har designerne af 640 Pilothouse holdt et vågent øje med sikkerheden. Fra navigationslys til søgelænder for, til bekvemmeligheden ved en robust badestige og elektrisk ankerspil for let, problemfri indhaling af ankerlinen, intet er overset når det kommer til sikkerhed. Komfort En god weekendtur med fiskeri, behøver ikke være primitiv. Fra en lys og luftig kabine, til dobbeltseng og picnicbord, til masser af dæksplads, du finder så mange gennemtænkte funktioner, at du slet ikke ønsker at komme tilbage på land. Alsidighed Perfekt for en. Ideel for to, for tre eller for fire fiskekammerater. Weekend 640 Pilothouse giver dig mere end seriøst fiskeri den sikrer en utrolig fiskeoplevelse. Med en række af fordele fra hyttefad og pumpe til picnicbord og komfur hvor du kan tilberede dagens fangst, der er ingen anden seriøs fiskebåd der kommer i nærheden af dette. Rummelighed Glem alt om rod. Weekend 640 Pilothouse leveres med et væld af stuverum, inklusive stangholdere og ankerbrønd. Aldrig før har du følt dig så organiseret.

19 WEEKEND 640 PH Stort åbent cockpit til fiskeri og andre aktiviteter. 2. Rummeligt styrehus med skydedør beskytter dig imod elementerne. 3. Bred passage i siderne for optimalt fiskeri. 3 Generelle specifikationer Længde i alt (M) 6,52 Længde, skrog (M) 6,29 Max bredde (M) 2,54 Højde uden kaleche (M) 2,65 Højde over vandlinje (M) 2,18 Tørvægt (Kg) 1000 Dybgang med max. motor (M) 0,47 Brændstofkapacitet (L) 135 CD design kategori C Max antal personer 6 Max motor (HK) 135 Max motor (KW) 99,3 Max motor vægt (Kg) 195 Anbefalet HK 90 Anbefalet KW 66,2 Motor benlængde L Da produkterne løbende udvikles tages der forbehold for ændringer I specifikationer.

20

21 Quicksilver 580 Weekend Pilothouse har alle funktionerne fra 640, dog i en mere begrænset udgave. Resultatet er, at 580 er en perfekt løsning for den ivrige lystfisker. Med dobbelt V-seng og passagersæde, er du fri til at tage på tur alene, men du kan få selskab af en god ven. WEEKEND 580 PH Sikkerhed En lidt mindre udgave af denne model, betyder ikke at der er gået på kompromis med sikkerheden. Faktisk er det lige modsat. Fra navigationslys, til vinduesvisker som sørger for frit udsynt, en robust badestige og en lænsepumpe som standardudstyr. Der er endda et elektrisk ankerspil for sikker og let betjening af anker. Komfort Når du har travlt med at fiske, er det rart at vide, at skydedøren glider ubesværet til side, og giver let adgang til cockpittet, mens der under dækket bydes velkommen til komfort i form af en lys kabine med dobbelt V-seng til et velfortjent hvil. Yderligere har båden kemisk toilet. Alsidighed 580 Pilothouse er en rigtig alsidig båd med god stuveplads, et komfur til at tilberede dagens fangst fra en god fisketur, et flytbart skærebræt, som giver mere plads til madlavning og et handy picnicbord, som er perfekt til en hurtig bid brød, eller et mere afslappet måltid, medens solen går ned. Rummelighed Pladsen er maksimeret med gennemtænkt inddeling af stuveplads, som inkluderer en bekvemt placeret ankerbrønd, en ankerrulle som gør det lettere og hurtigere at hæve og kaste anker, og fiskestangsholdere. Der er endda gjort plads til opbevaring af din fangst i form af et hyttefad, der er veludstyret med en elektrisk pumpe med havvandscirkulation. Generelle specifikationer Længde i alt (M) 5,95 Længde, skrog (M) 5,72 Max bredde (M) 2,54 Højde uden kaleche (M) 2,6 Højde over vandlinje (M) 2,13 Tørvægt (Kg) 950 Dybgang med max. motor (M) 0,47 Brændstofkapacitet (L) 90 CD design kategori C Max antal personer 6 Max motor (HK) 125 Max motor (KW) 91,9 Max motor vægt (Kg) 185 Anbefalet HK 90 Anbefalet KW 66,2 Motor benlængde L Da produkterne løbende udvikles tages der forbehold for ændringer I specifikationer.

22

23 Quicksilver 530 Pilothouse er et paradis for enhver ivrig lystfisker. Den har maksimal plads, og er den perfekte kombination af en pilothouse og en kabinebåd, med åbent agterskot men stadig en aflåselig kabine. Hvis du vil have en god og lang fisketur på havet har kabinen rigelig plads til at overnatte. WEEKEND 530 PH Sikkerhed I 530 Pilothouse er der ikke gået på kompromis med sikkerheden. Faktisk er det lige modsat. Fra navigationslys, til vinduesvisker på vindspejlet, der holder udsynet frit, en robust badestige og robust søgelænder for sikker og let adgang i for. Der er også en lænsepumpe som standardudstyr. Komfort Du vil altid føle dig godt tilpas ombord på en 530 Pilothouse med den rummelige, let adgang rundt om båden og når det er tid til at krybe i ly for vinden, er der en lys kabine med dobbelt V-seng for et velfortjent hvil. Alsidighed 530 Pilothouse er alsidig hele vejen igennem. Lige fra det sammenklappelige passagersæde, som giver mere plads til picnicbordet, som du skal bruge til dine måltider i løbet af dagen, eller til en afslappet hyggestund sidst på dagen, hvor du kan filosofere over dagen der gik. Rummelighed Der er lavet gennemtænkte stuvepladser over hele båden for at gøre hver eneste tur let og ubesværet. En velplaceret ankerbrønd holder ankeret inde, så det ikke gør skade, mens bovrullen gør at du kan hejse og sænke ankeret uden at ridse dæk og skrog. Naturligvis er der stangholdere til dine fiskestænger. Generelle specifikationer Længde i alt (M) 5,38 Længde, skrog (M) 5,15 Max bredde (M) 2,39 Højde uden kaleche (M) 2,45 Højde over vandlinje (M) 2,1 Tørvægt (Kg) 780 Dybgang med max. motor (M) 0,35 Brændstofkapacitet (L) 50 CD design kategori C Max antal personer 5 Max motor (HK) 90 Max motor (KW) 66,2 Max motor vægt (Kg) 185 Anbefalet HK 90 Anbefalet KW 58,8 Motor benlængde L Da produkterne løbende udvikles tages der forbehold for ændringer I specifikationer.

24

25 Velkommen til den kompakte båd til lystfiskere der har brug for stor alsidighed, og praktisk komfort. Smart og gennemtænkt design betyder at du kan få det bedste fra begge bådverdener, takket være den sidestillede kabine, som giver dig plads i ly for vind og vejr, når du har brug for det, uden at ofre sikker passage til fordækket. Weekend 500 PH er kompakt, men stadig stor. WEEKEND 500 PH Sikkerhed Med navigationslys, vinduesvisker på vindspejlet, der holder udsynet frit, en robust badestige der sikrer let og sikker adgang til vandet, lænsepumpe som standardudstyr, og hydraulisk styring for jævn, hurtig, men sikker sejlads. Dette er en båd der er bygget til at give dig ro i sindet. Komfort Tid til at krybe i ly for vind og vejr. Du har alt hvad du behøver for at slappe af. Fra masser af plads på dækket, til et rummeligt cockpit og en lys sidestillet kabine, komplet med senge, til når en endags fisketur, pludselig bliver til en hel weekend med sjov og fiskeri. Alsidighed 500 PH er det perfekte fiskefartøj, som kombinerer nyttig plads til at komme rundt på båden, med plads til at komme i ly for vind og vejr. Den giver dig den praktiske komfort og sikkerhed du har brug for, for at gøre din fisketur så afslappende og problemfri som muligt. Rummelighed Pilothouse 500 har meget mere plads og stuveplads, end du kan forvente af en båd på denne størrelse. Der er stuverum flere steder på båden, der er stangsholdere, ankerbrønd som holder ankeret sikkert af vejen og en ankerrulle som hjælper dig når du skal hejse og sætte ankeret. Generelle specifikationer Længde i alt (M) 5,25 Længde, skrog (M) 5,00 Max bredde (M) 2,35 Højde uden kaleche (M) 2,3 Højde over vandlinje (M) 1,94 Tørvægt (Kg) 680 Dybgang med max. motor (M) 0,36 Brændstofkapacitet (L) 50 CD design kategori C Max antal personer 5 Max motor (HK) 80 Max motor (KW) 58,8 Max motor vægt (Kg) 185 Anbefalet HK 60 Anbefalet KW 44,1 Motor benlængde L Da produkterne løbende udvikles tages der forbehold for ændringer I specifikationer.

26 Styrken til at slippe væk Når først du er blevet en Weekend ejer har du styrken til at forandre alting. Styrken til at slippe væk fra hverdagen. Du kan være fri når du lyster det, du kan få hvert sekund til at betyde noget. Det eneste du skal beslutte er bare hvor mange kræfter du vil have. Uanset om du vælger Mariner, Mercury eller MerCruiser, så tilbyder hvert mærke dig sine egne fordele. Tal med din forhandler om hvad der er de helt rigtige kræfter til dig. Påhængsmotorer 4-takt Indsugning, kompression, power, udstødning. Det er stadierne på den 4-cylindrede forbrændingsmotor. 4-takts motorer er mere støjsvage, harmoniske og mere brændstoføkonomiske og udleder mindre Co2 end den traditionelle 2-takter. Verado supercharged Inden Verado, var de almindelige 4-taktere pålidelige, men en smule skuffende når det kom til effekten. Den revolutionerende Verado 4-takter er gået over i historien ved at kombinere acceleration, respons, usammenligneligt moment, 100% power, præcis kontrol med super støjsvag motorgang. Alt dette resulterer i en af verdens mest pålidelige motorer. OptiMax En motor med vildskaben fra 2-takts princippet, tilsat direkte benzinindsprøjtning og lavere vægt, men med samme fordele som 4-takts motoren. Det unikke to trins indsprøtningssystem, resulterer i en renere forbrænding og betyder at man kan tilbringe mange timer på vandet uden at skulle tænke på et højt brændstofsforbrug og høj Co2 udledning. Indenbords motorer Sterndrive motorer: MerCruiser 3.0TKS & MPI (135HK kw) MerCruiser 4.3MPI (220HK kw) Fra MerCruiser 3.0L TKS/MPI pålidelige ydelse til den stærkere 4.3MPI, så har du styrken, effektiviteten og økonomien du leder efter. Større cylindervolumen producerer mere power med kraftfuldt moment. Industriens eneste 3 års tæringsgaranti. Optimeret indsugnings manifold sørger for en bedre forstøvning af brændstoffet, renere forbrænding, og bedre respons. Ny kalibrering af brændstofsystem for bedre acceleration og jævnere motorgang. Bedre udnyttelse af udstødning som sikrer flere HK og højere moment. 3 års/300 timers service intervaller på mange komponenter betyder for dig som kunde at du sparer tid og penge, og får flere timer på vandet. Lydbaseret advarselssystem monteret ved førerpladsen overvåger motorens funktioner, såsom olietryk, driftstemperatur og olieniveau, så motoren hele tiden kører som den skal. MerCathode anti-tærings anoder sikrer usammenlignelige fordele i forhold til andre elektriske anti-tærings systemer. Alpha drev giver dig optimal kraftudnyttelse og pålidelighed. Cummins MerCruiser Diesel (CMD) 2.0L 130 HK Weekend 640 og 2.0L 150 HK Weekend 700 Ved at kombinere den lydsvage, jævne motorgang fra en traditionel benzinmotor, med holdbarheden på en diesel, er dette fire cylindrede, kompakte krafthus udstyret med et avanceret ECM system med SmartCraft kompatibilitet, som på skærme viser motorens forskellige driftsparametre. QSD2.0 er også udstyret med avancerede komponenter, som den integrerede varmeudveksler og udstødningsmanifold, hvilket også er med til at reducere den samlede størrelse på motoren. En imponerende og præcis acceleration og reaktion er resultatet af et 16 ventilers cylinderhoved og et gennemprøvet common rail brændstofsystem, som også inkluderer en turbolader og saltvandskøler.

27 Generelle specifikationer Længde i alt (M) Længde, skrog (M) Max bredde (M) Højde uden kaleche (M) Højde over vandlinje (M) Tørvægt (Kg) Dybgang med max. motor (M) Brændstofkapacitet (L) CD design kategori Max antal personer Max motor (HK) Max motor (KW) Max motor vægt (Kg) Vandkapacitet - ekstra (L) Anbefalet HK Anbefalet KW Motor benlængde Weekend 700 7,65 6,96 2,78 3,05 2, , C Weekend 640 OB 7,30 6,48 2,54 2,63 2, , C , ,6 XL Weekend 640 SD 7,30 6,48 2,54 2,63 2, , C Weekend 640 PH 6,52 6,29 2,54 2,65 2, , C , ,2 L Weekend 580 PH 5,95 5,72 2,54 2,6 2, ,47 90 C , ,2 L Weekend 530 PH 5,38 5,15 2,39 2,45 2, ,35 50 C , ,8 L Weekend 500 PH 5,25 5,00 2,35 2,3 1, ,36 50 C , ,1 L Udstyrs specifikationer Skrog og dæk Verado Styreplads Cockpit Kahyt Pantry Toilet Bovpropeller Hydrauliske flaps Elektrisk ankerspil Ankerrulle Navigationslys Badestige Ankerbrønd Rustfrit stål stævnøje Vinduesvisker Stuverum Side stuverum Stangholdere Selvlænsende cockpit Dæksluge/stuverum Verado pre-rigging Log Omdrejningstæller Brændstofmåler Trimur Hydraulisk styring Passagerstol Cockpithynder Solseng med hynder Cockpit bord Håndbruser i cockpit Kahyt Kabinelys Spejl Sovepladser i fuld størrelse Håndvask med trykvand Komfur Køleskab Håndvask på toilet Portapotti toilet Søtoilet Weekend 700 Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std 5 Std Std Std Std Std Weekend 640 OB Eks Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Eks Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std 4 Std Std Std Eks Weekend 640 SD Eks Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std PS Std Std Std Std Std 4 Std Std Std Eks Weekend 640 PH Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std 2 Std Weekend 580 PH Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std 2 Std Weekend 530 PH Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std 2 Eks Weekend 500 PH Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std Std 1 Eks Std = Standard Eks = Ekstra Da produkterne løbende udvikles tages der forbehold for ændringer i specifikationer.

28 Kvalitetssystemet for Brunswick Marine in EMEA er ISO 9001:2000 certificeret 2011 Brunswick Marine in EMEA. All Rights Reserved. Brunswick Marine in EMEA udforsker kontinuerligt måder, hvorpå de produkter, som konstrueres, fabrikeres og distribueres kan forbedres. Der gøres al verdens bestræbelser på at producere salgs- og servicelitteratur, som er aktuelt. Specifikationer for motorer, både og tilbehør ændres vedvarende. Denne brochure bør ikke anses for at være en præcis oversigt over de sidste nye specifikationer. Brochuren er heller ikke et tilbud om salg af en bestemt motor, båd eller tilbehør. Leverandører og forhandlere er ikke agenter for Brunswick Marine in EMEA, og de er ikke autoriseret til at binde Brunswick Marine in EMEA til udtrykte løfter eller repræsentationer, inklusiv, men ikke begrænset til repræsentationer af produkter, salg, applikationer eller serviceanliggender. Ikke alle produkter er tilgængelige i alle lande og nogle er kun tilgængelige i begrænset antal. Nogle af produkterne i dette katalog er vist med ekstraudstyr. Få mere information hos din lokale forhandler eller på DK - Printed in Belgium. Part #: 90-8M

2007 www.marinepower.com

2007 www.marinepower.com www.marinepower.com 2007 Hvis du er vild med at være på vandet, vil du elske Örnvik Lystfiskeri, vandsport, weekendtur med venner eller familie? Uanset hvilke behov og interesser du har, er der en Örnvik

Læs mere

2007 www.marinepower.com

2007 www.marinepower.com 2007 2007 250 AS 230 AS 215 AS 210 215 190 Opdag ARVOR. Vi giver dig de længste fiskedage. Disse kvalitets både fra Arvor har alt, hvad der skal til, for at gøre selv den mest krævende sportsfisker tilfreds.

Læs mere

T r æ n g e r d u t i l e n pau s e?

T r æ n g e r d u t i l e n pau s e? www.brunswickmarineemea.com T r æ n g e r d u t i l e n pau s e? Commander Et bredt udvalg af design og fleksible modeller weekend Al den komfort du behøver Sport To nye sports modeller pilothouse Lukket

Læs mere

Hvis du kan lide, at være på vandet, vil du elske Örnvik

Hvis du kan lide, at være på vandet, vil du elske Örnvik 2006 Hvis du kan lide, at være på vandet, vil du elske Örnvik Tag på vandet og nyd livet! Og når du skal på vandet, har Örnvik præcis den rette båd for dig. I 2006 introducerer Örnvik 5 nye modeller: 505

Læs mere

2007

2007 www.marinepower.com 2007 Hvis du er vild med at være på vandet, vil du elske Örnvik Lystfiskeri, vandsport, weekendtur med venner eller familie? Uanset hvilke behov og interesser du har, er der en Örnvik

Læs mere

Familie, fiske og sportsbåde Med høj ydelse stil og økonomi

Familie, fiske og sportsbåde Med høj ydelse stil og økonomi Familie, fiske og sportsbåde Med høj ydelse stil og økonomi 2003 Stærk, Pålidelig, Problemfri Den typiske Örnvik ejer bruger sin båd som en professionel. Og som en professionel sætter han store krav til

Læs mere

Det er tid til at blive Activ.

Det er tid til at blive Activ. Life is now Velkommen til Activ serien fra Quicksilver. En helt redefineret linje af både for familien, vennerne og par som nyder friheden ved at være på vandet; friheden til have det sjovt og være spontan.

Læs mere

trænger du til en pause?

trænger du til en pause? trænger du til en pause? 555 commander 640 pilothouse 700 weekend 510 cruiser 360 fish fiskeri, vandsport, cruising med venner eller familie. ligegyldigt hvad du er til, findes der en Örnvik til dig og

Læs mere

- din bådforhandler 2009 Sæsonpriser

- din bådforhandler 2009 Sæsonpriser - din bådforhandler 2009 Sæsonpriser Örnvik 470 Cruiser med Mercury F50ELPT-EFI 50HK 4-takt Inkl. G710M Landevejstrailer Danmarks mest solgte trailerbåd! Standardudstyr: 70Ah vedligeholdelsesfrit batteri,

Læs mere

6 helt nye modeller til lystfiskeri og fritid

6 helt nye modeller til lystfiskeri og fritid prisrigtig, funktionel og stærk Prisliste 2016 - en hyldest til de danske øer 6 helt nye modeller til lystfiskeri og fritid www.mercurymarine.dk 2016 NYHED Bjørnø 405 Bjørnø 405 er en utroligt stabil og

Læs mere

www.brunswickmarineemea.com 2008 280 AS Deluxe 250 AS Deluxe 230 AS 215 AS Opdag ARVOR og mange eventyr på vandet. Kvalitets både fra Arvor, nu med synlige forbedringer, nyt logo og udstyr, der kan fornøje

Læs mere

AMS AUTO & MARINESERVICE - CENTER A/S KATALOG 2015

AMS AUTO & MARINESERVICE - CENTER A/S KATALOG 2015 AMS AUTO & MARINESERVICE - CENTER A/S KATALOG 2015 PÅHÆNGSMOTORER DF25A/30A 4-takt, håndstyret med el-start, Lean burn og injection som standard Vægt: 62 kg Volumen: 490cm fra 24.990,- DF60ATL 4-takt,

Læs mere

w w w. m a r i n e p o w e r. c o m

w w w. m a r i n e p o w e r. c o m www.marinepower.com Ö r n v i k Stærk, Pålidelig, Problemfri Den typiske Örnvik ejer bruger sin båd som en professionel. Og som en professionel sætter han store krav til sit værktøj. Krav som styrke til

Læs mere

Fornuft eller følelse. Det meste her i livet handler om balance. Om den optimale balance mellem fornuft og følelser. Fritidslivet er ingen

Fornuft eller følelse. Det meste her i livet handler om balance. Om den optimale balance mellem fornuft og følelser. Fritidslivet er ingen Modeller 2008 Fornuft eller følelse. Det meste her i livet handler om balance. Om den optimale balance mellem fornuft og følelser. Fritidslivet er ingen undtagelse. Hvad er en ferie i grunden, hvis den

Læs mere

Se Danmarks kyster Hele familien på tur Inkl. båd, motor og trailer. BÅD l MOTOR l TRAILER. Spar 39.985,- i forhold til løskøb.

Se Danmarks kyster Hele familien på tur Inkl. båd, motor og trailer. BÅD l MOTOR l TRAILER. Spar 39.985,- i forhold til løskøb. - din bådforhandler 2010 Pakkepriser Se Danmarks kyster Hele familien på tur Inkl. båd, motor og trailer den hurtigeste, mest lydsvage og brændstofeffektive påhængsmotor i verden BÅD l MOTOR l TRAILER

Læs mere

Hvis du kan lide vandet, så vil du elske Quicksilver

Hvis du kan lide vandet, så vil du elske Quicksilver G L A S F I B E R Hvis du kan lide vandet, så vil du elske Quicksilver Hvis du kan lide vandet, så vil du elske Quicksilver Tag på sejlads og sjove oplevelser. Og skal sejladsen være rigtig sjov, så har

Læs mere

Pakkepriser E-series. E-series. Længde: 5,49m Bredde: 2,20m Personer: 8 Vægt: 907kg

Pakkepriser E-series. E-series.  Længde: 5,49m Bredde: 2,20m Personer: 8 Vægt: 907kg er 2017 er 2017 E5 Længde: 4,92m Bredde: 2,20m Personer: 5 Vægt: 712kg Båd uden motor 77.990,00 F60ELPT-EFI 60 HK 127.990,00 F60ELPT-EFI CT 60 HK 131.990,00 F80ELPT-EFI 80 HK 143.990,00 Standardudstyr:

Læs mere

www.marinepower.com REN SEJLGLÆDE

www.marinepower.com REN SEJLGLÆDE 2007 www.marinepower.com REN SEJLGLÆDE MADE IN SWEDEN Du ser den overalt ved bådebroen, i viger, på søer og på havet. Med over 100.000 byggede både øges bestanden. For hvert år er der flere og flere, der

Læs mere

OpDAg ARVOR Og mange eventyr på VAnDet. 280 AS Deluxe 250 AS Deluxe 230 AS

OpDAg ARVOR Og mange eventyr på VAnDet. 280 AS Deluxe 250 AS Deluxe 230 AS 280 AS Deluxe 250 AS Deluxe 230 AS OpDAg ARVOR Og mange eventyr på VAnDet Aror familien indeholder 190, 215, 215 AS, 230 AS, 230 AS Deluxe, 250 AS Deluxe og Aror 280 AS Deluxe Alle sammen multi funktionelle

Læs mere

Mariner påhængsmotorer 2008

Mariner påhængsmotorer 2008 Mariner påhængsmotorer 2008 4-takt - Verado - OptiMax Fra 2.5 HK til 300 HK Pålidelig som altid 2 Mariners gode ry bygger på erfaring År efter år, har Mariner ejere kunnet nyde godt af det udbytte, man

Læs mere

2006

2006 2006 Arvor. Din garanti for en god fangst. 2006 Arvor anbefaler og er tilpasset til Navman s nyskabende og brugervenlige marine elektroniske produkter, som omfatter: Kortplottere, fiske ekkolod, VHF, instrumenter

Læs mere

Familie, fiske og sportsbåde Med høj ydelse stil og økonomi

Familie, fiske og sportsbåde Med høj ydelse stil og økonomi Familie, fiske og sportsbåde Med høj ydelse stil og økonomi www.marinepower.com 2005 Hvis du kan lide at være på vandet Vil du elske Ørnvik Tag på vandet og nyd livet! Og når du skal på vandet har Ørnvik

Læs mere

Fra 2.5 HK til 300 HK. 4-takt - Verado - OptiMax

Fra 2.5 HK til 300 HK. 4-takt - Verado - OptiMax Fra 2.5 HK til 300 HK 4-takt - Verado - OptiMax Pålidelig som altid 2 Mariner Hos Mariner glemmer vi aldrig hvorfor folk vælger sejlsport som hobby. Ingen anden sport tilbyder dig flere muligheder for

Læs mere

Nauticat 38 1983 byggenummer 158. Den nye type, med højere master, dybere køl, vinduer i agterspejl. (Kendes også på fri propelaksel med støtteleje)

Nauticat 38 1983 byggenummer 158. Den nye type, med højere master, dybere køl, vinduer i agterspejl. (Kendes også på fri propelaksel med støtteleje) Nauticat 38 1983 byggenummer 158 Den nye type, med højere master, dybere køl, vinduer i agterspejl. (Kendes også på fri propelaksel med støtteleje) bovspryd, med indfæld bar stige. Længe fra bov spryd

Læs mere

Spændende sportsbåde. til livsnyderen. Bayliner Element

Spændende sportsbåde. til livsnyderen. Bayliner Element Spændende sportsbåde til livsnyderen Sæsonpriser 2014 Vælg Ekstraudstyr Sports Pakke med Wakeboard Tower, Solhynder Specialgrafik, Køleboks og Gelcoat i sort el. rød 10.600,- NYHED 2014 Bayliner Element

Læs mere

- din bådforhandler 2007 Sæsonpriser. Motorbåde...

- din bådforhandler 2007 Sæsonpriser. Motorbåde... - din bådforhandler 2007 Sæsonpriser Motorbåde... ...fritid på første klasse Sea Ray 185 Sport med MerCruiser 3.0 L 135HK Sterndrive Standardudstyr: Indbygget brændstoftank, handskerum, Clarion CD afspiller,

Læs mere

Køb ny båd... til brugt pris 2012. Center 109.990,- Life is now. års. lad drømmen blive til virkelighed. - din bådforhandler

Køb ny båd... til brugt pris 2012. Center 109.990,- Life is now. års. lad drømmen blive til virkelighed. - din bådforhandler Center - din bådforhandler Køb ny båd... til brugt pris 2012 lad drømmen blive til virkelighed Life is now Forsikringspræmie årligt anslået 3.770,- Finansieret pris (Sikkert bådlån) over 84 mdr. med 10%

Læs mere

Uttern model program 2008

Uttern model program 2008 Uttern model program 2008 Vi ønsker at bygge både for aktive sejlere, hvor sikkerhed og komfort er vigtig for den overordnede oplevelse. Og det er præcis hvad du vil finde i dette katalog, sammen med en

Læs mere

MARINER PÅHÆNGSMOTORER 2007

MARINER PÅHÆNGSMOTORER 2007 MARINER PÅHÆNGSMOTORER 2007 www.marinepower.com Fra 2.5 HK til 275 HK Pålidelig som altid 2 Mariners gode ry bygger på erfaring År efter år, har Mariner ejere kunnet nyde godt af det udbytte, man får med

Læs mere

Life is now. Alsidige motorbåde. til hele familien. Quicksilver Captur 605 Pilothouse. Sæsonpriser 2014 NYHED

Life is now. Alsidige motorbåde. til hele familien. Quicksilver Captur 605 Pilothouse. Sæsonpriser 2014 NYHED Alsidige motorbåde til hele familien Sæsonpriser 2014 Life is now NYHED 2014 Quicksilver Captur 605 Pilothouse Med Mercury F115EXLPT-EFI 115HK 4-takt Længde: 5,75m. Bredde: 2,54m. Vægt med motor: 1526kg.

Læs mere

FourStrokes OptiMax TwoStrokes. www.marinepower.com

FourStrokes OptiMax TwoStrokes. www.marinepower.com FourStrokes OptiMax TwoStrokes www.marinepower.com 2002 Det er sjovt når det handler om Mariner Mariner motorernes uforlignelige ry for holdbarhed og driftsikkerhed er bygget på tusinder af Mariner ejeres

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Center. Ørnvik 430 Flamingo - pris uden motor 55.000. Sea Ray Uttern Ørnvik Silver Askeladden Arvor

Center. Ørnvik 430 Flamingo - pris uden motor 55.000. Sea Ray Uttern Ørnvik Silver Askeladden Arvor Forår 2011 Outlet bådmarked Nye tidligere modeller til specialpriser - gør en god handel Ørnvik 430 Flamingo - pris uden motor 55.000 Sea Ray Uttern Ørnvik Silver Askeladden Arvor Uttern D68 Daycruiser

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Dit M-Center 139.990,- Center. står klar til at guide dig Pakkepriser 2011. Life is now. - din bådforhandler

Dit M-Center 139.990,- Center. står klar til at guide dig Pakkepriser 2011. Life is now. - din bådforhandler Center - din bådforhandler Dit M-Center står klar til at guide dig Pakkepriser 2011 Life is now Activ 470 Cabin med Mercury F50ELPT-EFI 50HK 4-takt Inkl. G710E landevejstrailer og kaleche Danmarks mest

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

COMFORTANA PRO luksus. Vision. Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og

COMFORTANA PRO luksus. Vision. Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og COMFORTANA PRO luksus Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og høre havets brusen, alt imens du nyder det varme vands afslappende effekt. Ikke engang vinterens strenge

Læs mere

Center. www.mercurymarine.dk. - din bådforhandler. med MerCruiser 3.0L 135HK Alpha One Sterndrive

Center. www.mercurymarine.dk. - din bådforhandler. med MerCruiser 3.0L 135HK Alpha One Sterndrive Center - din bådforhandler www.mercurymarine.dk Forsikringspræmie årligt anslået 6.500,- Finansieret pris (Sikkert bådlån) over 84 mdr. med 20% udbetaling ÅOP 16,20% 2.400,- med MerCruiser 3.0L 135HK Alpha

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Illit nammineq motoori

Illit nammineq motoori Illit nammineq motoori toqqakkat imaanut Dit rigtige motorvalg til havet Sæsonpriser 2014 Påhængsmotorer Både Indenbords Reservedele F300XL-VERADO Nyt i 2014 300 HK 4-takt, ekstra langt ben med digital

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

www.mercurymarine.dk

www.mercurymarine.dk Prisliste 2015 Activ Open - Styrepultbåde ACTIV 455 OPEN Båd uden motor 70.995,00 Max længde 4.54 m Max motor 60hk F40ELPT-EFI 113.095,00 Skrog længde 4.44 m Anbefalet trailer Min. 563 kg nyttelast F50ELPT-EFI

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

På havet. med plads til fordybelse. www.mercurymarine.dk

På havet. med plads til fordybelse. www.mercurymarine.dk 2015 På havet med plads til fordybelse www.mercurymarine.dk 2 Komfortabel indretning med 6 siddepladser overfor hinanden, så det er nemt for alle passagerer at kommunikere. Højt fribord gør båden ekstra

Læs mere

Klassiske motorbåde. i svensk design FREEDOM WITHIN

Klassiske motorbåde. i svensk design FREEDOM WITHIN Klassiske motorbåde i svensk design Sæsonpriser 2014 FREEDOM WITHIN Uttern D57 Med Mercury 125EXLPT OPTI 125HK OptiMax DFI Længde: 5,73m. Bredde: 2,29m. Vægt med motor: 1090kg. Standardudstyr: Teak laminat

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

SATSER PÅ ET BREDT UDVALG AF REGAL BÅDE

SATSER PÅ ET BREDT UDVALG AF REGAL BÅDE REGAL BOATS, EN AF USA S FØRENDE PRODUCENTER AF FRITIDSBÅDE, SATSER PÅ EUROPA SOM ALDRIG FØR. I DANMARK ER DET BECK MARINE, DER FORHANDLER FAMILIEBÅDENE. TEKST & FOTO ULF WESLEY JOHNSEN SATSER PÅ ET BREDT

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse DEN ORIGINALE Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse RÖMERTOPF Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse 1. Oplag Copyright 2009 by RÖMERTOPF Keramik

Læs mere

Topudrustet fra for til agter. Velkommen ombord til alt den sejlglæde Uttern står for. Standard og Exclusive. Sikkerheden er en del af nydelsen

Topudrustet fra for til agter. Velkommen ombord til alt den sejlglæde Uttern står for. Standard og Exclusive. Sikkerheden er en del af nydelsen Velkommen ombord til alt den sejlglæde Uttern står for Utterns nye generation af både giver dig, dine venner og din familie sjove og trygge oplevelser på havet. Med det nye design bygger vi videre på form

Læs mere

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE EFFEKTIV - PÅLIDELIG - HOLDBAR BECXMACHINES.COM Denne brochure gælder med forbehold for eventuelle trykfejl. 2 IDE Et godt produkt tager udgangspunkt

Læs mere

MerCruiser 3.0L MPI. 135HK benzin. Sæsonpris 74.990,- Originale reservedele betaler sig - se de fordelagtige priser i kataloget. SmartCraft.

MerCruiser 3.0L MPI. 135HK benzin. Sæsonpris 74.990,- Originale reservedele betaler sig - se de fordelagtige priser i kataloget. SmartCraft. 010 er MerCruiser.0L MPI 1HK benzin NYHED Med Alpha One sterndrive Standard med ferskvandskøling og elektronisk multipointindsprøjtning -cylindret rækkemotor, -takt, standard med powersteering..990,- Originale

Læs mere

velkommen til Mercury s verden

velkommen til Mercury s verden 2 velkommen til Mercury s verden At være nr. 1 på vandet, betyder at Mercury er førende på markedet i alle henseender. Fra selve produktet, til service og kundetilfredshed, udkonkurrerer Mercury konkurrenterne

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

lad os navigere dig Center 147.990,- Life is now Pakkepriser 2012 sikkert igennem søsportens spændende verden - din bådforhandler

lad os navigere dig Center 147.990,- Life is now Pakkepriser 2012 sikkert igennem søsportens spændende verden - din bådforhandler Center - din bådforhandler Pakkepriser 2012 lad os navigere dig sikkert igennem søsportens spændende verden Life is now Forsikringspræmie årligt anslået 5.500,- Finansieret pris (Sikkert bådlån) over 84

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

Pool guide. www.ipool.dk

Pool guide. www.ipool.dk Pool guide Pris Hvis man vil have en RivieraPool, er man nødt til at have fokus på økonomien fra første spadestik. En RivieraPool er et absolut luksusprodukt, som kvalitetsmæssigt ikke kan sidestilles

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

4-takt OptiMax 2-takt www.marinepower.com

4-takt OptiMax 2-takt www.marinepower.com 4-takt OptiMax 2-takt 2 0 0 4 Mercury har styrken til at rykke Mercury styrke de forbløffende kræfter i tidens førende marine teknologi. Mercury flytter dig hvor hen du vil, uanset hvilken model du vælger.

Læs mere

GUMMIBÅD FISHMAN. Instruktions manual

GUMMIBÅD FISHMAN. Instruktions manual GUMMIBÅD FISHMAN Instruktions manual Vigtige sikkerhedsretningslinjer for brug af gummibåden. Læs og forstå disse retningslinjer, før båden tages i brug. ISO 6185-1 Båd Type I/II Båden er konstrueret til

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår.

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. Bilag H - Søren 00.06 Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. 00.11 Søren: En ganske almindelig hverdag? 0014

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Se en verden fra oven

Se en verden fra oven Se en verden fra oven En helt speciel oplevelse! Den bog, du nu holder i hænderne, har et budskab: personen, som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel gave - en oplevelse. Hvilken oplevelse

Læs mere

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer kvensomformere Kølemiddelspumper Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear kvensomformere Kølemiddelspumper er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear

Læs mere

En ægte Uttern kender du på sejlegenskaberne

En ægte Uttern kender du på sejlegenskaberne MODELLPROGRAM 2003 Uttern dukker op igen Du ser hende overalt ved bådbroen, i viger, på søer og på havet. Med over 70.000 byggede både øges bestanden. For hvert år er der flere og flere der opdager den

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

Pioner nem sejlads siden 1959!

Pioner nem sejlads siden 1959! 1 Pioner nem sejlads siden 1959! Forestil dig en båd, der har brug for minimal vedligeholdelse, der kan modstå en masse påvirkninger, og ikke mindst, der kan bruges, sejle lige op på stranden, eller ind

Læs mere

MERCURY HAR STYRKEN TIL AT RYKKE

MERCURY HAR STYRKEN TIL AT RYKKE 4-TAKT OPTIMAX 2-TAKT www.marinepower.com 2005 MERCURY HAR STYRKEN TIL AT RYKKE Mercury styrke de forbløffende kræfter i tidens førende marine teknologi. Mercury flytter dig hvor hen du vil, uanset hvilken

Læs mere

R E N S E J L G L Æ D E

R E N S E J L G L Æ D E REN SEJLGLÆDE www.marinepower.com 2005 MADE IN SWEDEN Du ser hende overalt ved bådbroen, i viger, på søer og på havet. Med over 80.000 byggede både øges bestanden. For hvert år er der flere og flere der

Læs mere

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA Copenhagen Vibrator Products 230V Elektrisk Vibrator Motor NEA 230V enkeltfaset Leveres med kabel og kondensator 2 polet 3.000 omdrejninger 4 polet 1.500 omdrejninger Cirkulær Vibration Hygiejnisk design

Læs mere

fakta TEKNISKE SPECIFIKATIONER FOR BUKH-MOTOR

fakta TEKNISKE SPECIFIKATIONER FOR BUKH-MOTOR 73 Motortyper er et meget stort emne. Der findes et utal af både særprægede og sindrigt konstruerede modeller. Afsnittet her indeholder beskrivelser af mindre motorer, både indenbords samt udenbords. Endvidere

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

80.995,- 81.835,- www.mercurymarine.dk. Sæsonpris. Sæsonpris. 150HK 4-takt langt ben med elektronisk benzinindsprøjtning

80.995,- 81.835,- www.mercurymarine.dk. Sæsonpris. Sæsonpris. 150HK 4-takt langt ben med elektronisk benzinindsprøjtning www.mercurymarine.dk 150HK 4-takt langt ben med elektronisk benzinindsprøjtning Sæsonpris 80.995,- 150HK 4-takt ekstra langt ben med elektronisk benzinindsprøjtning Sæsonpris 81.835,- Atlant-ikkut assartornera

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme varmepumper Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Linder Aluminium både og tilbehør. Made in Sweden. Prisliste 2015. Arkip 460 Sportsman 445 B/M/C Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410

Linder Aluminium både og tilbehør. Made in Sweden. Prisliste 2015. Arkip 460 Sportsman 445 B/M/C Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Linder Aluminium både og tilbehør Made in Sweden Prisliste 2015 Arkip Sportsman 445 B/M/C Sportsman Sportsman Fishing Fishing Arkip Sportsman med 9 fod årer Sportsman 445 Catch Sportsman med 8 fod årer

Læs mere

Så vær dag ikke bekymrede for dagen i morgen

Så vær dag ikke bekymrede for dagen i morgen 1 Prædiken til 15. s. e. trin kl. 10.00 i Engesvang 729 - Nu falmer skoven 29 - Spænd over os dit himmelsejl 728 - Du gav mig, o Herre 730 - vi pløjed og vi så de 477 - Som korn fra mange marker 13 - Måne

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

Arbejde i højden. Garant Udlejning A/S. www.garant.dk. Bestil online eller ring til en af vores afdelinger...

Arbejde i højden. Garant Udlejning A/S. www.garant.dk. Bestil online eller ring til en af vores afdelinger... Bestil online eller ring til en af vores afdelinger... Arbejde i højden Garant Udlejning A/S Fabriksparken 18 2600 Glostrup Tlf. 43 63 03 06 E-mail: garant@garant.dk Klokkestøbervej 3 5230 Odense Tlf.

Læs mere

APPLICATION SHEET Juli

APPLICATION SHEET Juli Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse 2. Anvendelse - Data 3. Valg af produkt og dimensionering 4. Motovario løsning 1. Beskrivelse Skærmene til cricketbaner er en del af det nødvendige udstyr til cricketspillet.

Læs mere

LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER

LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER 2 I 3 VANDTÆTTE LØSNINGER FRA SPECIALISTER FRA FLENSBORG Produktlinien elephant er en arbejdshest til alle opgaver De profiterer

Læs mere

Pris- & Udstyrsliste 2014/1

Pris- & Udstyrsliste 2014/1 Pris- & Udstyrsliste 2014/1 SPORT SERIES FLOOR/LUND MARINE A/S Stokagervej 23-8240 Risskov Tlf. 87107010 - E-mail info@floor.dk www.floor.dk BAVARIA Sport Highline 35 35 HT 39 39 HT 44 44 HT Længde total

Læs mere

Reparation og vedligeholdelse 2011

Reparation og vedligeholdelse 2011 Reparation og vedligeholdelse 0 MerCruiser.0L MPI HK benzin Med Alpha One sterndrive Standard med ferskvandskøling og elektronisk multipointindsprøjtning -cylindret rækkemotor, -takt, standard med powersteering.

Læs mere

Oplev det bedste inden for lystsejlads

Oplev det bedste inden for lystsejlads Påhængsmotorer Oplev det bedste inden for lystsejlads Når du monterer en Mercury påhængsmotor på din båd, får du ikke blot mest mulig effekt til rådighed. Du får et erfarent team af sejlsport entusiaster,

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere