Et unikt krydstogt hvor dejlige Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et unikt krydstogt hvor dejlige Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt."

Transkript

1 Drømmekrydstogt gennem Suez-kanalen 21 dage fra kr ,- pr. person Inkl. fly, transfers og kryd stogt med help ension Drømmekrydstogt til Italien, Grækenland, Israel, Jordan, Oman & De Forenede Arabiske Emirater - Afrejse: 27. november 2016 Et krydstogt med en enestående 1001 nats stemning ad den rigtige søvej - gennem Suez-kanalen. 21 dage med masser af unikke oplevelser. Krydstogtet starter i Venedig i det nordlige Italien og tager jer via Korfu, Katalon og Heraklion i Grækenland gennem Suezkanalen ind i det mellemøstlige, oplevelsesmæssige slaraffenland. Her stoppes i Eilat i Israel og Aqaba i Jordan med de to enestående UNESCO-sites: Petra og naturfænomenet Wadi Rum. Oplevelserne fortsætter i autentiske Oman, hvor først Salalah og dernæst Muscat giver prøver på en verden så langt fra vor egen, - autencitet, når det er bedst. Krydstogtet fortsætter til Abu Dhabi og Dubai, to fantastiske ørkenbyer med unikke, nærmest surrealistiske oplevelser midt i den golde arabiske ørken. Et unikt krydstogt hvor dejlige Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt.

2 F ordele ved et krydstogt med neoriviera: Flexible dining (spis når du har lyst mellem ) 2 restauranter og 7 barer Intim atmosfære Udflugter foregår i mindre grupper

3 Rejseperiode: Dag Bes krivels e Ankom s t Afgang Afgang fra København med SAS Ankomst til Milano Bustransfer til hotel Antony Palace, Marcon-Venedig. Check-in på hotel og resten af dagen på egen hånd. kl kl Transfer til skibet og check-in på Costa neoriviera Afgang Venedig kl På havet Korfu, Grækenland kl kl Katakolon, Grækenland kl kl Heraklion, Grækenland kl kl Suez-kanalen, Egypten Suez-kanalen, Egypten Eilat, Israel kl kl Aqaba, Jordan kl kl På havet På havet På havet På havet Salalah, Oman kl På havet Muscat, Oman kl kl kl Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater kl kl Dubai. Overnatning på skibet kl Dubai. Om aftenen bustransfer inkl. sightseeing med engelsk talende guide til lufthavnen Afrejse fra Dubai Ankomst til Frankfurt Afrejse fra Frankfurt Ankomst til København kl kl kl kl

4 Rejseplanen dag for dag Dag 1 Afgang fra København - Milano - Venedig Kl er der afgang fra København med SAS direkte til Milano. Der er forventet ankomst til Milano kl Bagagen modtages, og udenfor lufthavnen venter bussen, der skal køre jer til jeres hotel i Venedig. Resten af dagen har I på egen hånd. Dag 2 Afgang m ed neoriviera I bliver kørt til skibet og der er check-in. Der er afgang kl. 19. Dag 3 På havet Nyd dagen ombord på Costa neoriviera og brug løs af de mange faciliteter ombord.

5 Dag 4 Korfu, Grækenland Ankomst til Korfu tidligt om morgenen kl Skibet lægger til en lille havn lidt uden for byen, men man kan nemt gå ind til den gamle bydel derfra - ca min. Korfu er en forholdsvis stor ø og en ø fyldt med historie og kultur. Øen har været genstand for mange krigsslag og belejringer, og øens mange slotte og borge vidner om dette. Korfu by har hele 2 borge, som den eneste i Grækenland, hvilket har givet byen dens officielle tilnavn Kastropolis (borgbyen). Korfus gamle, historiske bydel kom på UNESCOs verdensarvsliste i 2007, som indikator for den kulturelle kvalitet, stedet byder på. De største attraktioner er: St. Spyridon kirken fra 1596 med det karakteristiske røde tårn. Kirken indeholder relikvierne af helgenen Spyridon opbevaret i et smukt sølvskrin. Campiello, den gamle bydel. Charmerende med brostensbelagte, snævre gader, gamle kirker, smukke pladser mv. Esplanaden. Smuk plads og smukke bygninger i venetiansk og engelsk stil Det nye fort fra og det gamle fort fra 1546 Det arkæologiske museum Det byzantinske museum Achilleion slot. Slot bygget i slutningen af 1800/tallet til kejserinde Elisabeth af Østrig Skibet forlader Korfu igen kl og sejler mod Katalon. Dag 5 Katakolon, Grækenland Der er ankomst til Katakolon kl Olympia ligger ca. 50 km. Fra Katakolon, hvorfor det anbefales at benytte rederiets udflugtsprogram. Olympia med hovedhelligdommen for guden Zeus er i særdeleshed kendt for sine olympiske lege, som blev afholdt for første gang i 776 f.kr. og derefter hvert fjerde år. I 1875 begyndte en mere systematisk arkæologisk udgravning af området, en udgravning som stadig er i gang. Olympia var antagelig helligdom fra år 1000 f.kr. og består af altre og votivgaver. Den første større bygning var Hera-templet fra ca. år 600 f.kr. Det store Zeusalter lå sydøst for Hera-templet. Et nærmest mytisk område hvor tidens vingesus for alvor mærkes, når man går rundt mellem de mange antikke reminiscenser og f.eks. står på det store antikke stadion og fornemmer, hvad der engang har hændt her. I forlader Katakolon igen kl

6 Dag 6 Heraklion, Kreta, Grækenland Ankomst til Heraklion på Kreta kl Byen og øen er kendt fra gamle overleveringer og legender og fuld af historie. Kreta har været befolket i over år og har en særlig plads i den græske mytologi. Øen var et helt centralt sted for udviklingen af den hellenistiske civilisation. En af øens absolut største seværdigheder er Knossos-paladset, som var arnestedet for den minoiske kultur, og på den tid den største by på Kreta. Knossos-kulturen blev først opdaget i 1894 og kan dateres tilbage til årene før Kristi fødsel, men arkæologiske udgravninger tyder på, at der har boet mennesker her i mere end år. Knossos er et 'must see', når man er på Kreta. Men selve Heraklion er også et besøg værd og med sin smukke blanding af forskellige arkitektoniske stilarter er byen et meget fascinerende bekendskab. Gæster her vil se en fortryllende blanding af arkitektur i både Heraklion og de omgivende landsbyer, lige fra byzantinsk til maurisk stil. Byens store seværdighed er nok det arkæologiske museum, som regnes for at være et af de allerbedste i Grækenland. Kultur, mad, vin, legender, mytologi og sjov Heraklion har et herligt udbud af aktiviteter, som passer til alles smag og interesser. Er man til fysisk aktivitet kan det anbefales at undersøge muligheden for en vandretur i den berømte Samaria-kløft. Check rederiets udflugtsprogram på Kreta. Denne pragtfulde græske ø forlades igen kl , og sejler videre sydpå til Afrikas kyst, nærmere bestemt Egypten og Suez-kanalen, som skal gennemsejles over de næste par dage.

7 Dag 7-8 Suez-kanalen og gennem s ejling af kanalen I befinder jer på et sted som gennem dens korte historie har været skueplads for mange konfrontationer ifm. krige, og det i sig selv gør stedet helt særligt. Udover det historiske perspektiv, som omgærder kanalen, er det jo især de økonomiske fordele, som var den reelle baggrund for bygningen. I 1800-tallet var handlen mellem Asien og Europa stærkt stigende og den lange tur nedom Afrika, var både langsommelig, farefuld og bekostelig. Bygningen af Suez-kanalen i 1860 erne (kanalen blev indviet i 1869) løste med ét slag både det tidsmæssige og det økonomiske problem. Derfor var kanalen særdeles kærkommen, og blev herefter benyttet intenst. Det var franskmændene, der byggede kanalen, men englænderne overtog hurtigt kontrollen, da det var vigtigt for dem at kontrollere adgangen til Imperiet = Indien især. Som nævnt har kanalen været skueplads for kampe under såvel 1. som 2. Verdenskrig, og også i forbindelse med krisen i 1956 hvor Storbrittanien, Frankrig og Israel modsatte sig den egyptiske præsident Nassers nationalisering af kanalen. Senest i 1967 var kanalen skueplads for kampen mellem Egypten og Israel ifm. seksdageskrigen. Idag har kanalen ikke helt samme økonomiske betydning som tidligere. Vi fortsætter sejladsen gennem kanalen og er gennem kanalen på dag 7, inden I når frem til den israelske badeby, Eilat, i bunden af Aqaba-golfen.

8 Dag 9 Eilat, Is rael I ankommer til Eilat kl og har det meste af dagen til enten at slappe af på de skønne strande eller tage på opdagelse i Israel. Eilat er Israels sydligste by. og her kan I få varme, sol, dejlige strande og et skønt caféliv til overflod. At Eilat samtidig er porten indtil Israels fænomenale historiebog er kun et ekstra plus. Her er masser af ting at tage sig til: Slappe af på de dejligste sandstrande Tage på en dykkertur i naturreservatet Coral Beach, et af verdens absolut bedste dykkersteder med masser af farvestrålende fisk Besøge Jerusalem med bl.a. grædemuren, Templebjerget, Oliebjerget og ikke mindst Betlehem. Et land hele verden på én gang samles og kæmpes om. På mountainbike gennem Negev-ørkenen eller svøm med del finer Tage på kamelsafari Tage på udflugt til Det Døde Hav, som ligger 420 meter under havets over flade. Som altid check rederiets udflugtsprogram. Vi anbefaler, at I benytter jer af dette i Israel. Skibet forlader Eilat kl og der er ikke langt til næste rejsemål, som er Aqaba i Jordan, der ligger lige på den anden side af bugten. I ankommer til Aqaba i nat. Dag 10 Aqaba, Jordan Ankomst til Aqaba kl Området ved Aqaba har været beboet i mange tusinde år før vores tidsregning, og i biblen er der referencer til området. Den ældste, kendte arabiske tekst er således fundet i Jabal Ram, ca. 50 km. øst for Aqaba. Aqaba har i sig selv ikke de store banebrydende seværdigheder at byde på. Man skal udenfor byen, især nordpå for at finde de store attraktioner, som er årsagen til skibets ophold her, nemlig to af verdens nye kulturvidundere: Petra og den smukke ørken Wadi Rum, begge på UNESCOs liste over vores verdensarv. Petra er et sandt under og idag Jordans største kulturskat og mest besøgte kulturattraktion. Mange har sikkert hørt og læst om Petra, men intet kan forberede en på det syn, man møder, når man dels nærmer sig stedet, dels står foran de mange templer og bygninger, der er udhuggede i de røde sandstensklipper. Petra blev grundlagt af Nabatæerne, et aramæisk-talende, arabisk folk, som i hellenistisk og romersk tid skabte et rige her på stedet. Nabatæernes velstand hvilede på kontrol af karavanevejene dels fra Sydarabien til Damaskus, dels fra Middelhavet til det sydlige Mesopotamien, men også på opdyrkning af områder, der i dag er ørken, ved hjælp af en særlig hydraulisk teknik. Petra er i sandhed et yderst magisk sted og alene adgangen til byen er magisk med en snæver passage gennem en 1 km lang kløft med 80 meter høje, røde klipper. Langsomt kommer Petra til syne, og det første man får øje på, er det betagende Treasury som er gravkammeret for en vigtig Nabatæisk konge. Dette gravkammer er blot det første af utallige, hugget ind i klipperne. Synet går en nærmest åndeløs, og man føler sig ganske ydmyg overfor det gigantiske arbejde og de tanker, der ligger bag stedet. Man har slet ikke tid nok, når man går rundt i disse historiske omgivelser. Efter romerne og korsfarerne i det 12. århundrede sygnede stedet mere eller

9 mindre hen og blev først opdaget igen i begyndelsen af 1800-tallet af schweizeren Johann Ludwig Burckhardt. Wadi Rum er ligeledes et beskyttet område, øst for Aqaba ind mod grænsen til Saudi Arabien. Wadi Rum er et stærkt afvekslende ørkenlandskab med snævre kløfter, naturskabte klippebuer, tårnende bjerge og klippehuler. Man regner med, at området har været beboet i mere end år, og klippemalerier med indskriptioner fortæller om menneskets tanker og udvikling gennem tiden. Et uvurderligt kulturelt område med en mageløs skønhed i en ægte, rå form. Benyt jer af rederiets udflugter til besøg i Petra og Wadi Rum. Aqaba forlades igen kl , og Costa neoriviera sejler videre langs den arabiske halvø, gennem det Røde Hav og Aden-golfen, før I kommer frem til Oman og byen Salalah. Men før I når så langt er der 4 dage på havet. Dag På havet Nyd hele 4 dage ombord på Costa neoriviera og nyd skibets mange faciliteter. Dag 15 Salalah, Om an Der er ankomst til Salalah tidligt om morgenen kl Vi har hele dagen her, i en by og et land, som for mange givet er helt uberørt område. Mellemøsten er på mange måde et særdeles spændende og anderledes område, men også mange steder et goldt og naturmæssigt uvelkomment område. Dette gøres der lidt op med i Salalah, Omans andenstørste by. Her finder I et andet frodigt Arabien med brede, træflankerede boulevarder, oplyst af smukke lamper og med elegante, lave bygninger bygget i den karakteristiske, traditionelle islamiske stil med smukt ornamenterede balkoner og smukke buede vinduer. Det er dog ikke kun synssansen, der påvirkes her. Også lugtesansen påvirkes, for Salalah kaldes populært Arabiens parfumehovedstad på grund af de utallige røgelsestræer, der findes overalt, og som med sin aromatiske bark og ved, sørger for den helt særegne duft, som hænger overalt i byen. Historie og kultur er her til overflod, såvel i byen som udenfor. Gå ikke glip af: Al Husn Souk, Al Husn sultanpaladset den store Grand Mosque Udenfor byen tiltrækker The Tomb of Job sig stor opmærksomhed.

10 Vi anbefaler at checke og benytte jer af rederiets udflugter i området. Afgang fra Salalah kl og forude venter endnu en dag på havet på vejen mod Omans hovedstad, Muscat. Dag 16 På havet Nyd dagen ombord på Costa neoriviera og nyd skibets mange faciliteter. Dag 17 Mus cat, Om an Ankomst til Muscat kl I kan opleve Muscat eller benytte jer af et af skibets mange udflugtstilbud. I Muscat møder I det ægte Arabien,og I skal unde jer selv et besøg i Muttrah Souq, en af de mest populære Souqs = basarer i hele Mellemøsten. Muscats helt store attraktion er byens enorme moske, Grand Mosque. Et absolut must. En helt utrolig smuk og overvældende moske, som kun kan betage! Nyd en på engang forunderlig og fortryllende verden med alle dens fremmedartede dufte og synsindtryk. Et fascinerende univers. Afgang fra Muscat kl , og kursen sættes mod Abu Dhabi.

11 Dag 18 Abu Dhabi, Forenede Arabis ke Em irater Ankomst til Abu Dhabi kl og I har hele dagen til at gå på opdagelse i denne by, som er i rivende udvikling. Abu Dhabi er hovedstaden i emiratet af samme navn, det største emirat i de Forenede Arabiske Emirater. Selv om byen måske virker meget strømlinet, er der masser af oplevelser i de smalle gyder. Abu Dhabi ligger ud til den Persiske Golf, og ligner en højmoderne oase midt i ørkenlandet. Det er næsten umuligt at forestille sig, at for bare 50 år siden var de fleste indbyggere kameldrivere. Abu Dhabi er en moderne storby med høje huse, indkøbscentre, og hvad der ellers hører sig til. Det er det helt rigtige sted, hvis du drømmer om at købe det nyeste elektroniske udstyr til en god pris. Sheik Zayed Street er fyldt med computerforretninger, så langt øjet rækker. Abu Dhabi er i dag ligeledes kendt for sin orientering mod miljørigtigt, CO2 neutralt/venligt byggeri og arkitektur, hvilket kan ses mange steder i byen. Byens væsentligste attraktioner er: Den enorme moske Sheikh Zayed Grand Mosque Heritage Village Al-Husn Palace, eller Old Fort / White fort fra 1793 Observation Deck med en uforlignelig udsigt over byen og området Liwa Oasis med kæmpe sandklitter Abu Dhabi forlades igen kl , og kursen sættes igen østover mod slutmålet for rejsen, Dubai.

12 Dag 19 Dubai, Forenede Arabis ke Em irater, overnatning på s kibet Ankomst til Dubai om morgenen kl Hele dagen er til på egen hånd at udforske Dubai. Måske en tur ud til det hypermoderne Jumeirah område med de mange luksushoteller, restauranter, barer og butikker. Her er også en glimrende strand. Eller måske lidt shopping i de ultra-moderne og luksuriøse shopping malls! En tur omkring den gamle souk og havn kan også anbefales! En fantastisk by hvor tradition og hyper modernitet går hånd i hånd, og hvor store BMW er og Bentley er er et hyppigere syn end kameler! Dubai er på alle måder ekstremernes by med verdens eneste 7-stjernede hotel, verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der med sine 828m er verdens højeste menneskeskabte bygning, og med verdens eneste shopping Mall med indendørs skibane - jo, man kan kun imponeres over stedets foretagsomhed og udvikling. Trods det vilde byggeri og de flotte biler og bygninger overalt, er tempoet på mange måder adstadigt og afslappet, hvilket opleves bedst i den gamle bydel med de forskellige markeder. Her går livet lidt som i gamle dage. Der er naturligvis også mulighed for at tage på en af rederiets udflugter. Hvad med en Jeep-safaritur ude i de enorme sanddyner udenfor byen efterfulgt af en beduinaften? Eller et romantisk Dinner-cruise på en Dhow-båd? Mulighederne er mange. Overnatning på skibet mellem d. 15. og 16. december.

13 Dag 20 Dubai, bus trans fer til lufthavn og hjem rejs e Dagen er på egen hånd indtil I om aftenen hentes af bussen, der skal tage jer til lufthavnen. På vejen til lufthavnen er der indlagt sightseeing i Dubai, inden I sidst på aftenen når frem til lufthavnen. Dag 21 Ankom s t til København Der er afgang fra Dubai kl med forventet ankomst til Frankfurt kl Efter et kort ophold i Frankfurt lufthavn fortsættes der kl videre mod København, hvor I forventes at lande kl En fantastisk rejse i et vidunderligt hjørne af vor klode er overstået. Masser af indtryk og oplevelser er med hjem i bagagen, måske med ønsket om at komme afsted igen? Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

14 Rejserute Læs mere om Costa neoriviera her (engelsk)

15 Priser Rejseperiode: Kahyts type Dbl. invendig kahyt Classic Dbl. udvendig kahyt Classic Premium Dbl. balkonkahyt Classic Prisen inkluderer: Flyrejse København / Milano med SAS 1 nat i Mercon-Venedig med middag og morgenmad Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato Bustransfer lufthavn - hotel - skib 18 nætters krydstogt med Costa Pacifica Alle måltider i hoved- eller buffetrestauranten ombord Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter Bustransfer fra skib til lufthavnen inkl. sightseeing i Dubai Fly Dubai-København via Frankfurt. Med Lufthansa. Prisen inkluderer ikke: Afbestillingsforsikring koster 6% af rejsens pris Rejseforsikring Drikkevarer Udflugter under krydstogtet Drikkepenge til skibets personale (euro 10,- pr. person pr. dag) Ekstra inkluderet i Premium- kahytter: Gratis continental morgenmad i kahytten. Room service ud over dette er mod betaling. Dobbelt optjening af Costa Club points Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

Et unikt krydstogt hvor dejlige MSC Fantasia sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt.

Et unikt krydstogt hvor dejlige MSC Fantasia sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt. Drømmekrydstogt via Suez til Dubai Fra kr. 10.998,- pr. person - 19 dage Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers 1001 nats eventyrkrydstogt til Grækenland, Jordan, Oman & De Forenede Arabiske

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Flyv med verdens største passagerfly A380 og tag med på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf, hvor vi oplever topmoderne arkitektur og

Læs mere

Et unikt krydstogt, hvor Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette anderledes og oplevelsesrige krydstogt.

Et unikt krydstogt, hvor Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette anderledes og oplevelsesrige krydstogt. Eksotisk krydstogt gennem Suezkanalen 23 dage fra kr. 10.998,- pr. person Inkl. fly, 22 nætters kryd stogt med help ension, transfers mm. Et unikt krydstogt til historiske byer og en rejse gennem Suez-

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Krydstogt i Middelhavet med Stig Rossen 8 dage fra kr. 8.998,- pr. person inkl. fly & krydstogt m. helpension Afrejse fra 3 byer: København, Billund & Aalborg 8 dages musikalsk krydstogt i Middelhavet

Læs mere

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet.

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet. Krydstogt i Adriaterhavet med Kandis Johnny 8 dage fra kr. 6.598,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt m. help ension, transfers mm. Oplev Adriaterhavets forrygende byperler til festligt akkompagnement fra

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det store Middelhavskrydstogt 12 dage fra 7.998,- pr. person - Afr. 22. oktober 2017 Inkl. fly, kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag på et spændende krydstogt i Middelhavet På dette 12-dages Middelhavskrydstogt

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Dette bliver uden tvivl en mindeværdig ferie både på land og til vands! BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Dette bliver uden tvivl en mindeværdig ferie både på land og til vands! BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Krydstogt i det smukke Adriaterhav 8 dage fra kr. 6.198,- pr. person - Afr. 21. oktober Inkl. fly, kryd stogt med help ension, transfers mm. T ag med på et uforglemmelig krydstogt til Adriaterhavets kulturhistoriske

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Los Angeles Nuuanu Pali lookout Honolulu Pearl Harbor Polynesian Cultural Center. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Los Angeles Nuuanu Pali lookout Honolulu Pearl Harbor Polynesian Cultural Center. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Los Angeles & Oahu - Storby og paradis 12/13 dage fra 12.498,- pr. prs. Denne stopover-pakke kombinerer Los Angeles og Honolulu. Los Angeles er mere end bare en by. Her finder man filmenes højborg, Hollywood,

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Krydstogt gennem Suez med besøg i 7 lande med MSC Lirica

Krydstogt gennem Suez med besøg i 7 lande med MSC Lirica Krydstogt gennem Suez med besøg i 7 lande med MSC Lirica Dette eventyrlige krydstogt tager jer med på en rejse gennem Suezkanalen fra Dubai til Venedig - enhver krydstogtelskers drøm. Det hele starter

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Eksotisk drømmerejse til Dubai & Zanzibar

Eksotisk drømmerejse til Dubai & Zanzibar Eksotisk drømmerejse til Dubai & Zanzibar Kombiner eventyrlige Dubai med badeferie på krydderiøen Zanzibar 3 dages fortryllende ophold i Orientens enestående og fascinerende 1001 nats verden, som er så

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

KRYDSTOGT: SAVONA - CIVITAVECCHIA - PALERMO - ATHEN - HAIFA - MUSCAT - ABU DHABI - DUBAI - MM. KRYDSTOGT FRA ITALIEN TIL DUBAI

KRYDSTOGT: SAVONA - CIVITAVECCHIA - PALERMO - ATHEN - HAIFA - MUSCAT - ABU DHABI - DUBAI - MM. KRYDSTOGT FRA ITALIEN TIL DUBAI KRYDSTOGT: SAVONA - CIVITAVECCHIA - PALERMO - ATHEN - HAIFA - MUSCAT - ABU DHABI - DUBAI - MM. KRYDSTOGT FRA ITALIEN TIL DUBAI Skibet har blandt andet et stort wellness-område, swimmingpools og boblebad,

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner

Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner Tennis- og kultur rejse Bukarest Karpaterne Dracula- Transsylvanien Udrejse 13. september hjemrejse 20. juni 2016 Rumænien blev indlemmet som

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016.

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. København, den 3. juni, 2015 VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. Program TAORMIA Taormina er Siciliens mest kendte destination. Allerede romerne opdagede Taormina

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Det østlige Middelhav og Suezkanalen med Costa Diadema

Det østlige Middelhav og Suezkanalen med Costa Diadema Det østlige Middelhav og Suezkanalen med Costa Diadema Tag med på et eventyrligt 22 dages krydstogt gennem Suezkanalen fra Italien til De Forenede Arabiske Emirater. Rejsen byder på et væld af kulturelle

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Fra kr. 8.698,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, b illeje m.m. Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør- selv- ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12 Fra det gamle testamente: Luk retfærdighedens porte op, jeg vil gå ind og takke Herren! Her er Herrens port, her går de retfærdige ind! Jeg takker dig, for du svarede mig og blev min frelse. Den sten,

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

LØRDAG 23.APRIL. skrevet af Allan

LØRDAG 23.APRIL. skrevet af Allan LØRDAG 23.APRIL skrevet af Allan Tidligt op og med flyet til Melbourne. Vi lander midt på formiddagen og finder den gratis turist-sporvogn som bringer os frem til hotellet hvor vi efterlader bagagen og

Læs mere

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess.

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. 10 dages rejse til Caribien, med hotelophold og morgenmad! 7. november til 16. november 2015. Med Stiften fordele og Strobel Travel

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay rejseguide dubai ì seværdigheder arkitektur Dubai Fountain Burj Khalifa Dubai Fountaion er med sine 275 meter verdens største springvand. Her leveres hver aften imponerende vandshows med lys, musik og

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec. 2019 Flyinformation Udrejse d. 28. november fra Københavns Lufthavn 23:25 Afrejse fra København mod Dubai Ankomst til Dubai d. 29. november 09:00 Ankomst

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Eksotisk drømmerejse til Dubai & Zanzibar

Eksotisk drømmerejse til Dubai & Zanzibar Eksotisk drømmerejse til Dubai & Zanzibar Kombiner eventyrlige Dubai med badeferie på krydderiøen, Zanzibar. 3 dages fortryllende ophold i Orientens enestående og fascinerende 1001 nats verden, som er

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Vi ønsker en glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår. 2013

Vi ønsker en glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår. 2013 Så er det igen blevet tid til den årlige føljeton over begivenheder der især har gjort 2013 til et særligt år. Vi ønsker en glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår. 2013 Dansk Klima Center har

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere