Præsidentens beretning årsting nr. 74 fredag den 26. april 2019.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præsidentens beretning årsting nr. 74 fredag den 26. april 2019."

Transkript

1 Præsidentens beretning årsting nr. 74 fredag den 26. april Indledning Det forgangne år har været et godt år for FTGBU. Vi har igen haft et meget travlt år, med mange arrangementer Vi har haft en rimelig tilslutning til dem, men mere herom senere. Og det er igen lykkedes vores skatmester, at holde fast i pengene det fortæller Tulle mere om Præsidentens beretning for FTGBU året 2018/19 vil som altid blive lagt på vores hjemmeside Vi er med aftenens medlemstilgang 146 medlemmer og med alle vores fodbold/golf/sociale arrangementer trækker det store veksler på vores præsidie. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke præsidiet for den store arbejdsindsats og deres store samarbejde. Tak for det. Det er hyggeligt, at vi om lørdag, kan kigge forbi vores kælder, spille billard/dart eller bare fortælle diverse røverhistorier. Der er bare for få, som gider kigge forbi men mere om det senere. Det er også hyggeligt, at se hvordan de gamle på onsdagsholdet med Ivan (vicepræsident) i spidsen, med hjælp af Steen Madsen og Manne skaber en hyggelig ramme for lidt mad, billard og dart. Der kommer mange medlemmer om onsdagen og tallet i den forgangne sæson har ligget flot.. I år er der gået 2 kaniner i FTGBU-fælden, hvilket er meget tilfredsstillende, I har dog selv nu set kvaliteten måske ikke prangende.

2 Arrangementer siden forrige årsting. Som jeg nævnte har det forgangne år, været et godt år med hensyn til deltagelse til vores arrangementer. Jeg kan her nævne dem i kronologisk rækkefølge: Ud over vore aktive fodboldhold, som har spillet forår, sommer og efterår, har golf-aktive FTGBU ere i juni måned afholdt vores årlige FTGBU-Golfmesterskab på Smørum Golfcenter, hvor der var 15 deltagereder er også De åbne-mesterskabet på kortbane, her kan alle FTGBU medlemmer, også dem som ikke er golfvante deltage, her var 10 deltagere. Dette foregår i august. Vinderne blev langbane Jens Peter Friis og kortbane Danny Lycek. I maj tog golferne på tur til Holbæk for at spille om FTGBUudebanemesterskab, her var 10 deltagere og vinder blev Jesper Mortensen. Igen en dejlig tur med masser af frisk luft. I juni hvor FTGBU har fødselsdag, valgte præsidiet ikke i år at afholde noget. Vi mente, at spare de penge til 2020 hvor FTGBU har 75 års jubilæum. Der er afsat penge til dette og vi regner med at invitere til en weekend i september 2020,men mere herom følger I september var vores medlemmer Bjarne Petersen, Lange Erling og Søren værter for BSF golfmatch hvor overskuddet på ca. kr gik direkte til BSF ungdom. En dejlig dag med masser af flotte sponser gaver og godt humør. Stor tak til de 3 FTGBU medlemmer. Oktober som altid fodboldafslutning, der var 44 som deltog, vi havde en hyggelig aften, med diverse vindere, som Haugbølle vil fortælle mere om.

3 Vi havde slået det sammen med BSF ålegilde og det blev en meget hyggelig aften hvor mange fra BSF/Skovlunde fik et indblik i vores forening November var afholdelse af makkerpot, der var ikke så mange deltagere, men god mad og en hyggelig dag, og selvfølgelig de rigtige vindere. Så kom december med stor juletræsfest, præsidiet var klar med æbleskiver, gløgg og varme pølser, hyggelig eftermiddag. Der var 54 voksne og 36 børn, som sagde, de havde en hyggelig og eftermiddag med diverse traditioner som godteposer og nissepiger. Onsdag den 12. var dagen for onsdagsholdets julefrokost, der var igen pyntet et flot julebord med alt det mad som hjertet begærer, lavet af medlemmerne selv, og serveret efter forskrifterne, under stor ledelse af Nisse Ivan. Vi var 22 medlemmer, startede kl og sluttede kl.? meget senere.desværre med en del sidstehåndsafbud. Husk at møde op når du er tilmeldt ellers koster det. Traditionen med at holde åbent juleaftensdag og nytårsaftensdag holder vi fast i. Her mødes mange medlemmer, som vi også gerne ville se en gang imellem på en almindelig lørdag, til lidt julestemning eller nytårsstemning. Vi var i år især mange nytårsaftensdag og begge dage var meget hyggelige. Stor tak til Johnny for at åbne til julen. Så blev det 2019, og som det sig høre og bør, startede vi med single billard/dart turnering, der var 22 deltagere. Maden var stegt flæsk et stort hit og der var intet tilbage. Alex og Ivan vandt og begge var meget glade. Sidst i januar lånte vi vores lokaler til vægtvogterne, en forening som består af FTGBU medlemmer og gamle SIF medlemmer, de var 20 deltagere. Formålet med dette var, at vise gamle SIF medlemmer vores

4 lokaler og derefter fremover give dem mulighed for at søge optagelse i FTGBU. Det var andet år med dette besøg og det forløb uden problemer I februar havde vi vores torskegilde, der var i år tilmeldt 51 medlemmer og 3 kaniner, maden var god og kaninerne gjorde et godt stykke arbejde. Vi lukkede da vi gik hjem. Dagen efter var damerne til kamp. De var 21 deltagere igen en dejlig dag. Pigerne bowlede ikke i år, men spillede billard og dart til alles tilfredsstillelse. Vi sluttede lidt over midnat, og skal hilse at sige, de damer havde det ligesom os, de ville ikke hjem. Præmierne var sponseret af Skole Lars, mange tak Lars. Midt i marts skulle vi spille banko, det er ikke kun BSF vennerne, som kan tallene. Der var flotte præmier og højt humør. En stor tak til Steen Madsen og Tonni, som styrede banko en, og til Niels kone fordi hun ikke vandt i år. God mad og hyggelig aften. Der var 55 deltagere med mange glade vindere. Samtidig vil jeg gerne takke vore sponsorer til bankospillet uden disse kunne det ikke afvikles, tak til Tonni og Persson for et stort arbejde. Vi har i april hjulpet BSF med parkering ved Påskecup og det forløb fint stort tak til dem som mødte op og hjalp klubben. Vi har også i det forgange år holdt hele 2 arrangementer for vores afgåede præsident Manne, begge med meget flot tilslutning, der kan godt komme folk i kælderen en lørdag dejligt at se. Vi tænker at finde en lignende form for arrangement i det kommende år.

5 Vore lokaler Både i lokaleudvalget og i præsidiet har vi fokus på både rengøring og løbende vedligeholdelse. Vi har renoveret garderoben og sat dør op til indgangen, det har alt sammen hjulpet. Vi påtænker også, at udskifte klædet på billardet, uden dette giver problemer med vores skatmesters 2020 plan. Økonomi Jeg vil overlade vores økonomi til skatmester Tulle, han kan fremlægge det u reviderede regnskab, bedre end mig. Dog vil jeg sige, at vi overholder skatmesters 2020 plan. Derfor lægger vi heller ikke op til kontingentstigning. Vi forventer også i , at kontingentet forsat vil være kr. 400,00, som vi syntes er passende. Dog med forbehold, hvis der sker noget stort eller uforudset. Det sportslige På det sportslige har der også været et stort engagement. Jeg har været inde på flere under min gennemgang af vores aktiviteter, men ellers vil jeg overlade dette til vores sportslige leder Erik Haugbølle. BSF FTGBU har som sit formål, gennem frivilligt arbejde, at understøtte Ballerup Kommunes idrætsindsats overfor kommunens børn og unge. Det

6 sker gennem frivilligt ulønnet arbejde og ved gennem direkte og indirekte indsamlinger at yde økonomisk støtte til BSF's ungdomsarbejde. BSF udgør jo vores fremtidige rekrutteringsgrundlag for nye medlemmer. Derfor skal vi selvfølgeligt have et godt samarbejde med BSF og støtte ungdommen, som vi altid har gjort det. Dog er det en farlig udmelding, at BSF formand udtaler, at bestyrelsen vil satse mere på damefodbold end herrefodbold, dette kan måske medføre, at vores grundlag for nye medlemmer forsvinder. Vi hjælper til ved BSF s hjemmekampe, hvor vi hjælper med Pølseholdet, og det gør vi også som parkeringsvagter ved stævner, og når vi deltager i BSF s five-a-side, i BSF s golfturnering og i BSF s ålegilde. Vi hjælper også med kontant tilskud til entrekassen i BSF og har i året afholdt møde med formanden og næstformanden så de kunne få indblik i FTGBU. Det kunne de godt lide, sidder her også i aften. Dette forløber uden problemer, dog bør vi spekulere på, om vi skal lave arrangementer til BSF 1. og 2. hold for senere medlemskab, hvis vi skal fortsætte vores selskabelige forening og hyggebold. Planer for fremtiden I præsidiet kigger vi ikke kun bagud men også fremad. Vi har siden sidste årsting afholdt 5 præsidiemøder og et utal af mindre arbejds-og udvalgsmøder. Vi er beviste om, at vi udgør et stykke lokalhistorie.

7 Det er hyggeligt, at mødes lørdag til en øl/sodavand og gå over i gryden og se fodbold, eller spille et parti billard. Men kommer der kun 5 til 7 medlemmer, hvor over halvdelen er præsidie medlemmer, kan det føles som spild af tid for barvagten. Vi grubler derfor over om tiden er løbet fra, at der altid skal være lørdagsåbent. Men på den anden side er det jo en del af vort idegrundlag, at gøre de ting der gør os glade. Og der er jo stadig en del, der er glade for at kunne mødes om lørdagen. Vi er også bevidste om at vi ikke er et festudvalg, men OGSÅ en ansvarlig bestyrelse med ansvaret for at forvalte en del af medlemmers kostbare tid og penge på forsvarlig vis og i overensstemmelse med statutterne. Afslutning Og med disse ord overlader jeg beretningen til Årsstinget. 26. april 2019 På præsidiets veg, Præsident Jørgen V. Petersen Tilstede på Årstinget: 54 medlemmer og 2 kaniner.

Præsidentens beretning årsting nr. 73 fredag den 20. april 2018.

Præsidentens beretning årsting nr. 73 fredag den 20. april 2018. Præsidentens beretning årsting nr. 73 fredag den 20. april 2018. Indledning Det forgangne år har været et godt år for FTGBU. Vi har igen haft et meget travlt år, med mange arrangementer Vi har haft en

Læs mere

Præsidiets beretning for FTGBU-året ligger som sædvanligt på vor hjemmeside, så I år vil jeg i aften nøjes med en koncentreret version.

Præsidiets beretning for FTGBU-året ligger som sædvanligt på vor hjemmeside, så I år vil jeg i aften nøjes med en koncentreret version. Præsidentens beretning årsting nr. 71 fredag den 15. april 2016. Indledning Det forgangne år er været et superfint år for FTGBU. Vi har fejret vor 70 års fødselsdag Der er en solid og stor tilslutningen

Læs mere

Jeg mener vi nu kan sige, at vi igen står på fast grund efter årene med beskydning fra Kommunen.

Jeg mener vi nu kan sige, at vi igen står på fast grund efter årene med beskydning fra Kommunen. Præsidentens beretning årsting nr. 70 fredag den 24. april 2015. Indledning Da jeg for et år siden aflagde præsidiets beretning, nævnte jeg at præsidiets arbejdsmålsætning for året havde været at genskabe

Læs mere

Præsidentens beretning årsting nr. 69 fredag den 25. april 2014.

Præsidentens beretning årsting nr. 69 fredag den 25. april 2014. Præsidentens beretning årsting nr. 69 fredag den 25. april 2014. Indledning Hvis et tilbageblik på året der er gået siden sidste årsting efterlader indtrykket af et roligt, trygt og stabilt FTGBU-år, så

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Brovagten. Å rgang Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten

Brovagten. Å rgang Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten Å rgang 2016 2017 Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten Referat fra Fest og Turudvalg 2016/17 Generalforsamling 10 maj 2017 Udvalget har haft et godt og givtig arbejdsår med

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Kære alle forældre Telefon: 20130080 Lige nogle få informationer : ) Igen i år tager vi på skiferie med ungdomsklubben til Tjekkiet med 49 unge

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Nyråd Cup Ungdomsfodbold for drenge og piger. weekenderne januar og januar. Nyråd IF Ungdom

Nyråd Cup Ungdomsfodbold for drenge og piger. weekenderne januar og januar. Nyråd IF Ungdom Nyråd Cup 2017 Ungdomsfodbold for drenge og piger weekenderne 7.-8. januar og 14.-15. januar Nyråd IF Ungdom Side 2 NYRÅD CUP 2017 Kære Alle Velkommen til Nyråd Cup 2017 Det er for 16. gang lykkedes at

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Tovshøj-avisen Skoleavis for Tovshøjskolen Brabrand Århus

Tovshøj-avisen Skoleavis for Tovshøjskolen Brabrand Århus D E C E M B E R 2 0 1 0 Tovshøj-avisen Skoleavis for Tovshøjskolen Brabrand Århus Læs mere om: Første skoledag efter sommerferien - Side 3 - Fodboldtur til u-21 landskampen Danmark Litauen - Side 4 - Motionsdagen

Læs mere

Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO. 5. jan. 2018

Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO. 5. jan. 2018 Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO 125 5. jan. 2018 Nyt fra Gildemeste- Kære Gildebrødre Vi har lige passeret et årsskifte og vi skriver nu 2018. Man undres over hvor tiden bliver af, og jeg synes det

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2017 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 26. marts 2017 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mands Cup 2017 For anden gang afholder BSF 3-mands

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018

OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018 OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING Formandens beretning. TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018 Velkommen til vores generalforsamling, det har været et godt år for klubben og dens medlemmer. Vi har haft et fantastisk vejr

Læs mere

Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010

Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010 Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010 Status for perioden 1/10 2009 30/9 2010 Klubben: Vi startede med 50 medlemmer 46 har betalt Vi har bl.a. mistet medlemmer til andre klubber, nogle har meldt

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november Kl.17.00-20.00 Fraværende: Pia 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen bemærkninger 2. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu DECEMBER 2018 No. 14 Banen lige nu Alle greens er prikket og efterfølgende topdresset. Prikning med massive spyd, med 8 mm spyd. Det hjælper på vandgennemtrængning i overfladen, så næringen kommer ned

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 2019 Program Åbnings turnering Venskabs turneringer Tee 56 Sensommer turnering Udflugt 3 kølle turnering Årsafslutning Åbningsturneringen er

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere