1. løb. 2. løb. Trænerkommentarer til Odense søndag d. 22. september. Indsamlet af Vagn Honum.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. løb. 2. løb. Trænerkommentarer til Odense søndag d. 22. september. Indsamlet af Vagn Honum."

Transkript

1 Trænerkommentarer til Odense søndag d. 22. september Indsamlet af Vagn Honum. 1. løb 1 Fairy Tail Hun mangler rutine og løbsforståelse endnu til at chancevurdere. Jeg vil prøve at køre et fejlfrit og lærerigt løb med hesten, og så er håbet at den kan få en lille præmie i fejlfri version. (Kent Friborg) 5 Edward Han har aldrig set startbilen, og det skal den prøve i prøvestarterne. Han virker ellers samarbejdsvillig nok, så jeg ser det ikke som det store problem. Han er bare en god hest med stort talent, og hvis jeg må køre et løb på safety fra start, håber jeg da på den kan tage dem til slut i stedet. Jeg tror meget på den hest, og det skal være en stor vinderchance igen. (Rene Kjær) 2. løb 1 Davenport Hun er jo ustabil, og vi har heller ikke kunnet eller villet træne hende for hårdt, for at vi er bange for det går endnu mere ud over temperamentet. Hun burde jo fejlfrit kunne gå en tid omkring 1.18, og vi kører den lidt tungere balanceret til denne start end sidste gang. Vi ændrer hele tiden småting, og håber den snart går et fejlfrit løb, som har prioritet hos mig denne gang. Fejlfri en triochance. (Jørn Nørlem) 4 Beauty From Above Præstationsmæssigt var jeg godt tilfreds med hende sidst, men stilmæssigt lod den noget tilbage at ønske. Hun er behandlet i et forknæ siden, og får så sko på denne gang, og så er hun væsentligt bedre i stilen med dem på. Hun har trænet endnu bedre siden starten sidst end før dette, og jeg er optimist m.h.t. chancen, og tror den kan være i sejrsstriden. (Søren Demant Andersen) 5 Applaus Gardenia Jeg var fuldt tilfreds med hende i prøveløbet, hvor vi kørte i høj fart i afslutningen. Hun skal nok bruge et par løb før hun er helt oppe i omdrejninger, men med det rette løb her, kan den nu nok godt løbe frem i trioen. Hun går uden forsko. (Martin Andreasen) 6 Charming Magic "Mor" herhjemme på gården fortæller at hesten virker på vej frem i det daglige, og at hun var tilfreds med indsatsen sidst i Skive bag gode heste. Han står godt nu, og forhåbningerne går på at den gerne skulle kunne blande sig i afgørelsen denne gang. Han går med flapsko foran, som den har gjort længe. (Anders Pedersen)

2 3. løb / V5-1 1 Estrella Sisa Perfekt med spor et som hun gik fint afsted fra senest. Vi arbejder lidt med hende med en kiropraktiker, som prøver at blødgøre den lidt i sin ryg, og det håber vi på også hjælper hendes form for temperament, hvis hun så bliver mere fri i bevægelserne. Hun er god og har klasse til at vinde igen, og jeg tror på hende. (Steen Juul) 2 Eyre Flame Hun har faktisk forbedret sig i den sidste periode, og jeg tror fejlen sidst skyldtes de lidt udocerede sving. Planen er at fange ryggen på Steens favorit, og så hægte mig på den så godt det går. Hvis missionen lykkedes, kan den forhåbentlig tage en af de nærmeste placeringer bag denne. (Kenneth Andersen) 4 Astana Hvis jeg havde kunnet hive ørehætten af ham for to starter siden, tror jeg han havde vundet den dag. Nu er det voltestart og det er den vist ikke for god til. Han gik i en trense sidst jeg kørte, og det prøver vi igen for at få den til at føle sig lidt mere fri. Han har form, og skulle den gå glat kan den godt finde frem imellem de tre bedste her, men på voltestart er han outsider. (Rene Kjær) 6 Crepe Suzette Hun er godt gående og hurtig fra start i voltestart. Sidst gik den også udmærket fra spor 12. Hun står perfekt i løbet, og kan sagtens se at det bliver svært at give forud til hest med 15-fart. Jeg tror på at den er imellem de tre første, og den er min bedste chance på dagen. (Kent Friborg) 7 Caid De La Cote Har haft lille pause, men ellers gået flere fine løb inden. Han bliver nok aldrig stabil, men der har dog alligevel været en bedring også på dette punkt. Herfra er han næppe nogen vinderchance, men kan være med i kampen om placeringer fra tre til fem. (Flemming Jensen) 8 Dynamic Dancer Laver bestemt ingen fejl for tiden, men nu blev det lukket spor og 20m tillæg til Steens favorit oppe foran. Han går med sko, og jeg håber da absolut den er med i kampen om andenpladsen. (Morten Juul) 4. løb / V5-2 2 Solo Han gik godt sidst, og jeg er glad for sporet, for så kan jeg bare lade ham løbe afsted, og forhåbentligt komme ned i ryg i inderbanen, og se hvad der er at skyde med til slut. Hellere starte ham her end stå fra store tillæg hver gang, for det vil jeg ikke byde den. Får han en lille præmie her er vi fornøjede. (Søren Demant Andersen) 3 Bosse Game Han sad fast sidst sammen med 4'eren, og den var fin at køre i løbet. Vi havde ændret lidt på forspændingen, og det faldt vel ud. Han har vform, og vil de køre i højt tempo denne gang, er det kun en fordel for min. Han er oppe i den form igen, som da han vandt i foråret, og med tempo på tror jeg på triochance med ham. (Rene Kjær)

3 4 Greek F Boko Han sad fast i Århus sidst indtil det var for sent, og der fandtes en del sparet. Nu igen med godt startspor, og jeg funderer på at rykke forskoene for første gang i længere tid her, men det afgøres på dagen. Han har form til at være med fremme, og vi håber at få en større del af kagen end senest. (Steen Juul) 5 Cassiopeia Hun var for tændt sidst på Jægersro i sit halvåbne hovedlag, og den løb sig træt i dødens. Nu åbnes hun op til åbent igen, så jeg kan komme i kontakt med hende. Hun har fortsat fin form og godt humør, og jeg tror da sagtens hun kan begå sig blandt de bedste i dette opgør. Jeg vil vurdere hende til at være en god chance mellem de tre bedste. (Nicolaj Andersen) 6 Pomerans Dag Nu prøves han med proff denne gang, men den har nu ret god form. Det blev bare lidt forkert sidst, hvor han ikke åbnede igennem med hesten, og derfor kom den til at havne i dødens, og det gik ikke. Han kan være med denne her type modstand, og ved ret løb har den en lille triochance. (Allan B Madsen) 7 Babymoney En spændende ny hest hos os. Jeg syntes han er faldet godt ind i vores rytme, selvom vi ikke har haft den så længe. Der er noget i den hest, som vi skal prøve at få ud. Jeg vil kalde den en outsider på tidligere meritter. (Flemming Jensen) 5. løb / V5-3 1 Trophy Spring Han har både spor og distancefordel, og den er rigtig hurtig fra start, hvis det er det man vil være med den. Sidst slap han til Offshore Man, og slog den igen til slut. Han har været fin i træningen siden, og den burde være forbedret i formen frem mod denne start. Jeg tror på ham, og han går med forsko som vanligt. (Morten Juul) 2 Vivaldi Han blev sat af sidst og jeg bakkede ned. Det blev et taktikløb, og han løb alt hvad han kunne op gennem opløbet uden at nå præmierækken. Har været fin og frisk lige siden, og har nu bedre spor og muligheder end senest. Han er med fremme i normalt afviklet løb, og går uden forsko. (Knud Mønster) 4 Cheri De Vie Han er inde i hård klasse nu, men han holder fortsat god form. Sidst blev det lidt hårdt med udvendig rejse på Champions Peak den sidste runde. Jeg føler mig overbevist om at den også klarer springet op til de her, og jeg må give den en lidt lempeligere rejse, og håbe der er punch i ham til slut, og han er jo næsten altid mellem de tre fire bedste. (Steen Juul) 5 Baxo Epice Han blev hovøm på Jægersro sidst, og det kostede muligvis sejren. Nu får han et par lette alusko på bagunder, og det skal ikke være noget problem. Han har fin form, og jeg har ambitioner om sejr, når jeg rejser afsted med kun ham på bilen. (Jeppe Juel) 6 Sun Esterel Han er ved at være en ældre hest, men han løber alligevel med og tjener gode penge. Han er god og bedst til placeringer, og tager en ny her et sted fra to til fire er min antagelse. Han går næsten altid uden sko. (Flemming Jensen)

4 6. løb / V5-4, V4-1 2 Chaplin Han viste meget god form sidst, men mødte jo hårde heste i DM. Nu tilbage i egen klasse er det bedre, omend jeg har svært ved at se at sprint umiddelbart skal være nogen decideret fordel. Hans årstid er ved at være der ellers, og den kan godt tage præmie i dette løb fra et fint startspor. (Michael Lønborg) 3 Sempre Avanti Han har god form og nu også et ordentligt spor. Han er vokset en klasse op hurtigt, men jeg tror den klarer det. Han går uden sko igen, og skal igen ses med chance helt oppe. Jeg tror det er denne og Estrella der er mine største chancer. (Steen Juul) 4 Harley Boko Jeg syntes det ser ud som en fornuftig opgave på papiret, og den har bare trænet på siden Derbydag. Jeg tog en blodprøve på ham, men den viste intet negativt, og nu blev det tilmed et fint startspor, så der skal gåes offensivt til værks denne gang. Jeg ser ham som en god chance imellem de tre bedste, og han går uden forsko, men med bagsko denne gang. (Henrik Lund) 6 Sioux Vicious Han har ikke just imponeret på det sidste, og jeg er lidt spændt på hvad den siger til at skulle sprinte. Jeg har været på ferie, og har ikke den helt rigtige opdatering på dagsform og humør, men den er næppe noget for vinderspillerne. (John Køhler) 7 Bellis Tulsbjerg Hun blev for tændt af omstarten sidst, og jeg var chanceløs i at få hende til at gå afsted. Hun virker ellers i godt humør og form for tiden, så man skal nok holde øje med den i den nærmeste tid fremover. Her på sprint og lidt yderligt spor kan det være svært at sætte den ind på vinderpladsen, men den skal følges tæt. (Michael Lønborg) 9 Bravur Torkdahl Hun var ikke helt oppe i omdrejninger sidst på Lunden, og skuffede os en smule ved den lejlighed. Når jeg leder efter fejl på hende, finder jeg den ikke rigtigt, men den virker ikke til at være i det gear for tiden, som ved nogen af hendes allerbedste præstationer. Hun har ingen ulempe af sporet i anden række, og normalt en chance mellem de fire fem bedste. (Flemming Jensen) 10 Raket Skov Han står ikke perfekt inde i dette løb, men han løber med, og får de kørt lidt for stærkt kan den komme til slut og plukke en præmie. Den korte version er at han søger en præmie og startpoints. (Kent Friborg)

5 7. løb / V5-5, V4-2 2 Allie Be Hoppen virker i god nok form, men konkurrencen er dælme også skrap her. Christina min kone ville gerne prøve den, og nu er de så matchet op. I denne modstand skal vi nok stille os tilfredse med en præmie, og "Mutter" har heller ikke helt den samme rutine som mange af de andre ryttere har. (Michael Lønborg) 3 A'Ka Sjæl Skov Han er rimelig god til Monte, og jeg troede at konkurrencen blev lidt mere lempelig. De er gode de bedste i dette løb, og han skal til inderbanen og søge at få del i de gode præmiekroner til slut. Formen er god og vi håber det bedste vi kan. (Kent Friborg) 4 White Russian Han har helt ok form, og humøret er på toppen, som det helst skal være. Jeg håber hest og rytter passer sammen, og hvorfor skulle de ikke det. Sidste gang han startede i Monte var den dehydreret pga. varmen, og det kan man se helt bort fra. Får de den rigtige position tror jeg han kæmper i top-3 i dette DM, og han går som optimalt uden forsko. (Ole Bender) 6 Balotelli Han gik godt bag Stella Newmen for tre starter siden, mens der ikke har været det helt rette piv i ham i de to sidste starter i Berlin og København. Han er god til Monte, og hurtig fra start, og jeg føler at han gør sit bedste når han sidder mellem de forreste undervejs. Han burde være en god chance blandt dagens modstand. Han går med alusko foran og evt en let boots, hvis Trine vil have det på. (Anders Pedersen) 8 Rocky Egedal Aldrig prøvet ham før, men min veninde Camilla Jensen Dahl har fortalt om en bundstabil hest, som lige skulle forstå det med at løbe væddeløb med rytter, men egentlig afslúttede flot sidst under hende. Jeg vil prøve at gemme ham, og håbe på overpace og så eventuelt komme til slut. Får han en præmie vil det sikkert være lidt maksimum. (Sabina Gammelgaard) 9 Tack Wee Hvis han går som i de sidste Montestarter har den god chance, men hvis den går som de sidste sulkystarter har den ingen chance. Jeg håber han tænder til med Michelle på ryggen af ham. Han kan gå uden alle fire sko denne gang, og det er et lille plus. Vi er spændte på at se om den dårlige indsats sidst bliver afløst af en god med rytter på her. (Jørn Nørlem) 8. løb / V4-3 1 Alvin C G Jeg føler at den hoppede sejren bort sidst, men det får vi jo aldrig opklaret. Han overreagerede lidt da jeg ville køre med konkurrent der kom bagfra og det var ærgerligt. Hvis han ikke laver dumheder denne gang tror jeg han tager spids og holder meget langt. Jeg tror det kan blive devisen spids og slut, og jeg tror meget på ham. (Rene Kjær) 2 Explosive Line Som jeg husker ham, er han fin i voltestart. Ejeren mente ikke den var på toppen i Malmø sidst, og den galopperede gentagne gange inden første sving. Han har fart og jeg vil kalde den en outsider i fejlfri version. (Knud Mønster)

6 3 Django Cæsar Han var godt gående sidst, og rygløbet blev jo helt perfekt, og han sprang forbi, og var spændstig hele opløbet ned. Starten har overhovedet ikke taget på ham, og han går igen uden forsko. I min verden har hesten vinderchance igen. (Ole Bender) 7 Volleyball Han var ikke til sin fordel i Billund sidst, og er behandlet flere steder siden. Vi har jo haft problemer med ham før, og nu er det voltestart og det er slet heller ikke nogen fordel. Se efter ham når han varmer op, og traver han ordentligt og jeg ellers kan få ham fra start kender alle jo hans kapacitet. Hos mig er han en outsider, indtil jeg ser han fungerer for alvor igen. (John Køhler) 9. løb / V4-4 4 Palermo Tårs Jeg chancede indvendigt med ham sidst, og den kom aldrig ud igen til at bruge sine kræfter. Med mindre man har en hest der bare kan gå rundt om dem, kan den indvendige vej somme tider løsne sig, men ikke her senest. De er halvgode imod, men normalt har den chance mellem de bedste i et trøstløb. (Steen Juul) 6 Algol Han er også god til Monte, men kapacitetsmæssigt ligger han lidt under de bedste i dette løb. Kirsten må prøve at komme godt fra start og få position i inderbanen, og så satser vi også på at han får en bid af præmiepengene i normalt afviklet løb. (Kent Friborg) 7 Rocky P H Han har løbet og fulgt med i hurtigklassen i sommer, og virker til at være inde i en stabil og fin periode. Der er vist ikke mange i dagens løb, der ville have fået penge i Liga 1 for øjeblikket, og det gør jo at han burde stå med en god chance i dagens opgør. Fra vores stald er han nok den største vinderchance på dagen. (Knud Mønster) 8 Provst Meyer Han har haft en lille pause, og forleden gik han et helt ok arbejde, hvor han var vældigt frisk. Han gider ikke at lave det grove job længere, og jeg rider til inderbanen, og finder forhåbentlig en god ryg. Jeg syntes de blev gode også i Consolation, og tager han en præmie fra tre til fem, er vi egentligt godt tilfredse med dette. Han går altid uden forsko. (Sabina Gammelgaard) 11 Triumf Kåsgård Han vil have fordel af overpace, men de andre i løbet er slet ikke dårlige, og det blev lidt hårdere end vi havde regnet med. Er alt optimalt og de rider frisk til foran kan han tage en præmie fra tre til fem, men han vinder næppe. (Kenneth Andersen)

7 10. løb 3 Unbelievable S Hun står rigtigt igen, og gør det på en god distance. Jeg har haft flere heste i år, der ikke har gidet noget som helst, men sidst var det første gang i lang tid at den havde mod på noget. Hun kommer til at gå optimalt med lukket hovedlag og uden bagsko, så vi tror på det denne gang. Jeg vil gerne til spids og køre løbet der, og så må vi se om jeg kan vinde med den. (Allan B Madsen) 8 Pegasus Shadow Han skulle måske være gået forbi sidst i Billund, men han er ikke en hel ørn længere i en opløbsdyst. Distancen er ikke nogen ulempe her, og jeg prøver nok at give ham lukket hovedlag på denne gang, for at få ham mere fokuseret i løbet. Han burde kunne løbe frem imellem de forreste igen. (Martin Andreasen) 10 Prinsesse Foldager Hun er godt gående og det var utur at den lige snittede en konkurrent sidst. Jeg ved at Niels-Erik, som er min svigerfar har tro på hesten til denne start, og jeg tror godt at den kan løbe i trioen med ham denne gang trods tillæg og udvendigt spor. (Allan B Madsen) 12 Womanizer Han var bleg sidst på Lunden, og nu måtte vi ned at prøve om i formløb. Han står okay, og er hurtig fra start, men tanken er at køre et afventende løb, og så prøve at se om der er noget at skyde med når de nærmer sig opløbssvinget. Vi er glade hvis den runder nogle, og måske løber i pengene. (Allan B Madsen) 11. løb 12 Pilia Nu står han ellers hvor han kan begynde at være lidt med igen, og så er distancen selvfølgelig sprint. han vil være en chance i nogen af de næste starter til at kunne spilles lidt i trio igen og sådan, men næppe her over sprinterdistancen. (Søren Demant Andersen)

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 2 Blackbird Var fin i prøveløbet, og virker rimelig stabil. Går han som i prøveløbet må det være en god vinderchance.

Læs mere

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Flemming Jensen er selv udelukket men har sat gæstekuske på staldens 7 heste: 4.løb/1 Toreadoren: Har fået perfekt spor og super dygtig kusk. Er en hest som tidligere

Læs mere

Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: 4.løb/8 Tulle Toulouse:

Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: 4.løb/8 Tulle Toulouse: Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: Er en usikker hest, som vi senest efter opvarmningen ændrede udstyr på, men føler faktisk

Læs mere

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance.

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance. Chancevurdering Lørdag d. 4.marts Stald Andersen har en del starter denne løb, som Kenneth Andersen udtaler sig på vegne af: 1.løb/1 Timo Lane: Har været undervejs et stykke tid grundet skader. Han er

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april Peter Jensen starter 3 spændende heste i dagens program: 2.løb/6 Blue Night: Var meget fin senest trods stor galop kæmpede han med helt fremme. Møder stort

Læs mere

Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9

Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9 Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9 1. Løb: 2 Tip Esterel: Fik det alt for hårdt i København med et løb i dødens i topfart. Det gik selvfølgelig ikke, men jeg var stadig meget tilfreds med hesten. Han

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Buzz Alo Han er fortsat uerfaren, men træner fint, og er gået frem med løbet den 2/7. Startsporet er fint, og han vil blive

Læs mere

Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august

Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august Indsamlet af Kim Nielsen 1 løb 2 Fly High Shadow Den gik 20 på en fin måde i sit prøveløb med 16,5 den sidste kilometer. Hun er en god velforbedret hest, som

Læs mere

2 Blackbird Gik godt i første start, hvor han ikke var tom i mål. Må være en vinderchance fejlfrit. Ingen udstyrsændringer.

2 Blackbird Gik godt i første start, hvor han ikke var tom i mål. Må være en vinderchance fejlfrit. Ingen udstyrsændringer. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 10. september Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Elegant Baunely Jeg kender intet til hesten, der set udefra har lidt vanskeligt ved landevejssvinget. Blackbird bliver

Læs mere

TRÆNERKOMMENTARER TIL ODENSE 3. MAJ

TRÆNERKOMMENTARER TIL ODENSE 3. MAJ TRÆNERKOMMENTARER TIL ODENSE 3. MAJ Indhentet af Vagn Honum. 1. LØB 1 Eros Sisa Var lidt uheldig med omstart og opstressning i prøveløbet, og han satte af i galop i andet startforsøg. Jeg kørte 18/1600

Læs mere

Trænerkommentarer til Billund Trav torsdag 30. maj

Trænerkommentarer til Billund Trav torsdag 30. maj Trænerkommentarer til Billund Trav torsdag 30. maj Indsamlet af Kim Nielsen 1 løb 3 Erakkis Den er gået en del frem med de to løb i Danmark. Den har arbejdet godt i træningen. Den må have en stor chance

Læs mere

V5-ANALYSE TIL CHARLOTTENLUND 13. SPETEMBER AF KIM NIELSEN

V5-ANALYSE TIL CHARLOTTENLUND 13. SPETEMBER AF KIM NIELSEN V5-ANALYSE TIL CHARLOTTENLUND 13. SPETEMBER AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 7.384 kr. Vundet 10.420 kr. Tilbagebetalingsprocent 135,6%. Hitrate: 7/25. V5-forslag 1 (8-6) 5-9-7-4-3 (2-1) 5-1-4-6-2

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 4. juni 2018

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 4. juni 2018 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 4. juni 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Armstrong gik fint senest og løb en fin tid, så den er på rette vej. Kan klart være blandt de tre igen (Jeppe

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 11. november 2017

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 11. november 2017 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 11. november 2017 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Chris Elholm har været en galoplysten herre som ikke helt har ramt rytmen endnu. Hesten er faktisk hurtig

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Citygirl D F Gik et forrygende træningsarbejde fredag, og har form og kapacitet til at være en vinderchance. Spillerne skal

Læs mere

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem.

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem. Ekspertanalyse V5 29.06.2019, Aarhus Galop Af Christina Borreby V5-1: 5-1-4 V5-2: 3-4-1-2 V5-3: 10-4-6 V5-4: 5-1-6-9-2 V5-5: 8-3 Pris: 360kr. 2. løb / V5-1 V5-spillets indledende afdeling ser ud til at

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 7. december 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Simoni s Molar gik helt OK i første start for os. Det var lidt en Dansk test Hestevæddeløb på hvor

Læs mere

Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september

Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september Peter Jensen starter en del spændende heste både lørdag og søndag og han giver dem følgende ord med på vejen: 2.løb/7 Achilleus: Gik helt

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 10. august 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 The Butcher er altid en chance Dansk fejlfrit. Hestevæddeløb Den har løbet og skiftet Dansk med Hestevæddeløb

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til årets sidste sportslørdag! Og hvad er så en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 7. februar 2015 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Toksin GK fik nyreslag op til den Dansk planlagte Hestevæddeløb debut (d. 3/1, red.), Dansk men Hestevæddeløb

Læs mere

Trænerkommentarer til mandag d. 30. april

Trænerkommentarer til mandag d. 30. april Trænerkommentarer til mandag d. 30. april Peter Rasmussen 3. løb nr. 2 Livi Kickoff Jeg synes hun er lidt på vej. Gik faktisk godkendt sidste gang, hvor hun fik tryk af et par omgange og blevet slået af

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til sportslørdag med kuskematch Hvad er en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver det

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 6. december 2015 1. løb Af Niels Jørgensen 1 Alpha Nero har trænet pænt og jeg tror på en god chance, men jeg kan se, at konkurrenterne i løbet

Læs mere

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb (V4-1) 2 Danger Dynamite havde døjet meget med halsen op til seneste start og var tyndt trænet. Jeg forventer,

Læs mere

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg 2. juni 2019

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg 2. juni 2019 Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg 2. juni 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb 1 Emil VP skal ud og i gang efter kastration. Hesten har god fart, men mangler lidt forståelse, så i første omgang

Læs mere

Trænerkommentarer. Vedrørende løbsdagen mandag den 25. deember Dansk Hestevæddeløb

Trænerkommentarer. Vedrørende løbsdagen mandag den 25. deember Dansk Hestevæddeløb Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 25. deember 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Cool Vacation gik pænt senest og fungerede godt. Der var ikke noget at sige til, at hesten

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen fredag den 24. marts 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Caviar er en fin hest som har gjort det meste rigtigt i træningen og jeg glæder

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 30. september 2018 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Cinxia lavede en fejl senest, men gik rigtig godt. Jeg synes det må være en

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. september 2018

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. september 2018 Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. september 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Dusty Mærsken gik et stærkt løb i Skive og har faktisk gået pænt. Har et godt spor og er meget

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 21. oktober 2018

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 21. oktober 2018 Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 21. oktober 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Dicte Skovsende gik fantastisk senest og har fået et fint spor denne gang. Kan vi komme til at bestemme

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 3. marts 2018

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 3. marts 2018 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 3. marts 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Diva Faust havde lidt fri efter seneste start, men siden synes jeg at den har trænet rigtig fornuftigt og udviklet

Læs mere

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 29. september 2019

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 29. september 2019 Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 29. september 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb 1 Exciting Lady har vi haft i seks uger og jeg synes det ser fint ud. Hesten har bare trænet hjemme på gården

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. marts 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Voice kørte jeg i prøveløb og da gik den ganske udmærket. Det var første gang jeg sad bag hesten.

Læs mere

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med.

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med. Ekspertanalyse V5 21.09.2019, Odense Galop Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: Alle 12 V5-2: 9 Stratego V5-3: 2-8 V5-4: 8-3-2 V5-5: 8-2-5-9-12-3 Pris: 432 kr. V5-1 V5-spillet indledes med et meget åbent

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 29. juli 2018 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Diamant Tinghøj var nedsat senest med en infektion. Hesten træner godt og jeg forventer,

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 4. november 2018

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 4. november 2018 Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 4. november 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 3 Heinz BR galopperede en top fire-placering bort senest på Jägersro. Den cyklede noget i det. Jeppe

Læs mere

Trænerkommentarer - Charlottenlund 10/3:

Trænerkommentarer - Charlottenlund 10/3: Trænerkommentarer - Charlottenlund 10/3: Indhentet af Carsten Bundgaard - opdateres ikke længere 1. løb / V4-1 2 Playboy Face Kom til min stald i søndags. Tjekkede den igennem, da den kom på gården og

Læs mere

V4 forslag (reserveheste i parentes)

V4 forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V4 18.07.2019, Aarhus Af Steffen Møllergård V4 forslag (reserveheste i parentes) 7-3-4-8(5) 7-1-4-2-6(3) 4-1(3) 3-8(2) Pris: 160 Kroner. (80 rækker) 1.løb / V4-1 På sin klasse så burde Dante

Læs mere

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019 Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb (V4-1) 2 Darwin Ice tog vi med vilje ikke ud på sprint igen, og så starter hesten her for lige at teste den i

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 25. marts 2018

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 25. marts 2018 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 25. marts 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Byebyeandover har trænet lidt på efter senest start, og i onsdags var vi inde på banen for at give hesten et

Læs mere

Team Friis - Tilbageblik på 2014

Team Friis - Tilbageblik på 2014 Team Friis - Tilbageblik på 2014 2014 blev et år hvor stalden kan se tilbage på sin første klassiske sejr, sin første V75 sejr og en storløbssejr i Harald Lunds Mindeløb. 2014 blev året hvor vi endelig

Læs mere

V5-ANALYSE TIL ODENSE 2.8 AF SØREN AAEN Chablis Pris: 288,-

V5-ANALYSE TIL ODENSE 2.8 AF SØREN AAEN Chablis Pris: 288,- V5-ANALYSE TIL ODENSE 2.8 AF SØREN AAEN Statistik: Spillet for 2.602. Vundet 701 kr. TBP 26,9%. Hitrate 1/8. 4-5-1-3 7 Chablis 8-4-1 9-6-4-5-10-1 2-4-6-5 Pris: 288,- V5-1 / 2. Løb Åbent løb indleder V5-spillet

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 26. november 2017

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 26. november 2017 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 26. november 2017 1. løb 3 Timberlake har gjort det godt og er en af dem der kan vinde løbet, hvis han går han op til det den gik senest, hvor jeg kørte

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 2. juli 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Dontpaytheferryman har trænet som planlagt. Jeg så Gordons hest i prøveløbet, og

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 25. september 2016 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Leading Tile gik i spids senest, og normalt set skulle den have vundet sådan

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen fredag den 18. juli 2014 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Schulze Fair viste overflod af kræfter senest, men kom aldrig til. Hesten var fin

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017 Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Aston har fået et godt spor og er i rivende udvikling, så den løber selvfølgelig med vinderchance. I hvilket

Læs mere

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8.

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8. V4-ANALYSE TIL AALBORG AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 2.326 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8. V4-forslag 6-1-3-4-5 (7-2) 5-1-3-4 (6-2) 6 Charlie Game (3-8) 11-12-10-9-5-1-3

Læs mere

V5-forslag (reserveheste i parentes) 2.løb / V5-1. Ekspertanalyse V5 5-2 (1) 2-8 (9) (4) (8) 11-3 (9) Pris 240 kr.

V5-forslag (reserveheste i parentes) 2.løb / V5-1. Ekspertanalyse V5 5-2 (1) 2-8 (9) (4) (8) 11-3 (9) Pris 240 kr. Ekspertanalyse V5 12.07.2019, Charlottenlund Af Claus Juncker V5-forslag (reserveheste i parentes) 5-2 (1) 2-8 (9) 1-7-6-5-2-3 (4) 6-2-3-9-1 (8) 11-3 (9) Pris 240 kr. 2.løb / V5-1 To heste skiller sig

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

TRÆNERKOMMENTARER TIL CHARLOTTENLUND SØNDAG 12. MAJ

TRÆNERKOMMENTARER TIL CHARLOTTENLUND SØNDAG 12. MAJ TRÆNERKOMMENTARER TIL CHARLOTTENLUND SØNDAG 12. MAJ Indhentet af Carsten Bundgaard. 1. LØB 2 Armani V P Starter for første gang i montéløb. En stabil hest at køre rundt med, så jeg tror ikke det er nogen

Læs mere

V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr.

V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr. Ekspertanalyse V5 10.07.2019, Odense Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: 7 Vejovis V5-2: 6-7-9-2 V5-3: 4 Legial V5-4: 5-1-6-7-9-10 V5-5: Alle 7 Pris: 168 kr. V5-1 Formstærke heste mødes i dette sprintopgør,

Læs mere

HESTEN I FOKUS. Lørdag 23. aug. Kl. 14.45. 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk GRATIS

HESTEN I FOKUS. Lørdag 23. aug. Kl. 14.45. 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk GRATIS HESTEN I FOKUS GRATIS ADGANG! KNUD MØNSTER EUROPAMESTER FOR TRAVKUSKE 2014 Lørdag 23. aug. Kl. 14.45 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk Velkommen til travløbene på Hesten

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 30. juli 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Algol er en hest i form. Den skuffede mig lidt senest i Skive, men har trænet helt

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen!

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Gjerulff a Bonus for blitzen aka er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Brun tricolor mootled, lige som sin mor, men alligevel helt anden farve! Hun har en lækker

Læs mere

V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI V5-FORSLAG 3. LØB / V5-1 UDARBEJDET AF KIM HANSEN Kr. 320

V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI V5-FORSLAG 3. LØB / V5-1 UDARBEJDET AF KIM HANSEN Kr. 320 V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI UDARBEJDET AF KIM HANSEN V5-FORSLAG 9-5-1-4 2 1-2-6-12 3-2-1-6 3-11-10-1-6 Kr. 320 3. LØB / V5-1 Flere sejrsvante ekvipager tørner sammen i V5 indledningen, hvor det tilrådes

Læs mere

V4-forslag. (reservehest i parentes)

V4-forslag. (reservehest i parentes) Ekspertanalyse V4 15.08.2019, Billund Af Steffen Møllergård V4-forslag. (reservehest i parentes) V4-1: 3-7-9-2-8 (4) V4-2: 7-10 (11) V4-3: 9-3-5-7 (6) V4-4: 10-6-2 (3) Pris 240 Kroner. (120 kombinationer)

Læs mere

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 153,8%. Hitrate: 3/19.

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 153,8%. Hitrate: 3/19. V5-ANALYSE TIL BILLUND 3.8 AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 5.632 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 153,8%. Hitrate: 3/19. V5-forslag 6-9-2-5 (1-3) 4-7 (3-2) 3 (9-6) 4-6-1-7-2-11 (12-9)

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 1. juli 2018 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Livi Mystery gik rigtig godt senest den var i Århus. Hesten har typisk fordel af

Læs mere

V4-forslag (reserveheste i parentes)

V4-forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V4 25.07.2019, Billund Af Steffen Møllergård. V4-forslag (reserveheste i parentes) 8-6-3(1) 6-2-4(1) 1-4(5) 1-5-2-8(4) Pris 144 kroner (72 rækker). 1.løb / V4-1 Et løb, hvor jeg ser Emmett

Læs mere

V5-forslag (reservehest i parentes)

V5-forslag (reservehest i parentes) Ekspertanalyse V5 4.10.2019, Odense Af Kim Nielsen Statistik: Spillet for 8.304 kr. Vundet 10.563 kr. Tilbagebetalingsprocent 127,2%. Hitrate: 8/27. V5-forslag (reservehest i parentes) V5-1: 4-5-2-6-7

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen fredag den 22. april 2016 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 3 Bellis har været meget galoplysten de gange den har startet, men det er en hest

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. juni 2018 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Lilo d Amour kommer tilbage efter en lang pause. Den har trænet lidt på, og jeg

Læs mere

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12.

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12. V5-ANALYSE TIL ODENSE 21.6 AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 3.564 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12. V5-forslag 3-1-2 (10-5) 6 (4-3) 10-1-4-3-6 (9-5) 7-5-9-11-3 (8-2)

Læs mere

V5-analyse af Steffen Møllergård

V5-analyse af Steffen Møllergård V5-analyse af Steffen Møllergård Tipperstatistik: Spillet for 3.894 kr. Vundet 5.209 kr. TBP 146%. Hitrate: 6/18. V5-forslag 5-6-10-8 9 Holland 5-6-1-11 7-6-4 7-1-4-6-10 Pris: 240 kroner V5-1 / 2. løb

Læs mere

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg Løb 1 Det ser på forhånd godt ud for 2 Kemas Viking som er en spændende hest, der er klar til debut. Tomas Malmqvist plejer at have sine heste klar og Mads Hviid Nielsen er efterhånden en sikker kusk i

Læs mere

Men ikke alene er der måske ikke tre mænd, der kommer ridende, vi har heller ingen god grund til at tro, at de stolt og roligt bevægede sig frem mod

Men ikke alene er der måske ikke tre mænd, der kommer ridende, vi har heller ingen god grund til at tro, at de stolt og roligt bevægede sig frem mod I dag er det helligtrekongers søndag. Nu skulle man jo tro, at det i dag handler om de hellige tre konger, men faktisk var de hverken konger, tre eller hellige. Egentlig får vi bare at vide, at der var

Læs mere

TRÆNERKOMMENTARER TIL BORNHOLM LØRDAG 20. APRIL

TRÆNERKOMMENTARER TIL BORNHOLM LØRDAG 20. APRIL TRÆNERKOMMENTARER TIL BORNHOLM LØRDAG 20. APRIL Indhentet af Kim Hansen - opdateres ikke yderligere. 1. LØB 2 Dora Solo Gik godkendt senest, og med godt startspor er chancen for et bedre løb til stede.

Læs mere

V5 forslag (reserveheste i parentes)

V5 forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V5 21.07.2019, Nykøbing Af Steffen Møllergård V5 forslag (reserveheste i parentes) 4-10-7-2(1) 5-9-2-6(7) 1 Next Is Now.(9) 3-9-4-7(5) 3-5-4-7(2) Pris: 256 kroner (256 rækker) 3. løb / V5-1

Læs mere

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand Hvad er vigtigst ved en god terræntræningstime? At rytteren og hesten har det sjovt og får en god oplevelse. At rytteren opnår læring og udvikling At der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 31. juli 2016 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 5 Alpha Egedal er ikke optimalt trænet p.g.a. behandling i venstre forkode umiddelbart

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 15. juli 2018 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Delicious Babe har været vældig dygtig i både prøve- og rutineløb, og jeg synes,

Læs mere

Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris:

Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Kan du fortælle lidt om dig selv og din baggrund? Chris: Jeg kan prøve. Kom på et sidespor med stofmisbrug og gik de forkerte veje og mødte nogle forkerte mennesker. Så røg jeg hurtigt med

Læs mere

Next Is Now bliver tårnhøj favorit her i dette løb. Bemærk, grunddistancen 2640 meter snorestart.

Next Is Now bliver tårnhøj favorit her i dette løb. Bemærk, grunddistancen 2640 meter snorestart. Ekspertanalyse V4 26.09.2019, Nykøbing Af Steffen Møllergård Statistik: Spillet 6.474kr. Vundet 6.326kr. TBP 97,71%. Hitrate 10/30 V4-forslag / reservehest i parentes V4-1: 8 Next Is Now (7) V4-2: 7-3-9-1

Læs mere

Løb din drømme 10 km til sommer!

Løb din drømme 10 km til sommer! havstrygerne.dk 12-ugers spændende træning forude: Løb din drømme 10 km til sommer! Rigtig mange i klubben har en drøm om at bryde en grænse på sin 10 km tid; under 70 minutter, under en time, under 55

Læs mere

V5-forslag V5-1 / 3. LØB. Ekspertanalyse V5 V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: 4-3 V5-5: Pris: 384 kr.

V5-forslag V5-1 / 3. LØB. Ekspertanalyse V5 V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: 4-3 V5-5: Pris: 384 kr. Ekspertanalyse V5 27.08.2019, Bornholm Af Kim Hansen V5-forslag V5-1: 7-9-1-3 V5-2: 5-8-4-2 V5-3: 1-7-6-2 V5-4: 4-3 V5-5: 4-10-2 Pris: 384 kr. V5-1 / 3. LØB V5 indledes med en åben afdeling uden dissiderede

Læs mere

DM I MONTÉ. Fyens Væddeløbsbane Bane 05. White Russian forsvarer DM-titlen på hjemmebane John Køhler - 40-års jubilar

DM I MONTÉ. Fyens Væddeløbsbane Bane 05. White Russian forsvarer DM-titlen på hjemmebane John Køhler - 40-års jubilar Fyens Væddeløbsbane Bane DM I MONTÉ White Russian forsvarer DM-titlen på hjemmebane John Køhler - -års jubilar V V FAST TRACK-program / Pris,- / Entré,- Søndag. september kl.. FYENS VÆDDELØBSBANE / BANE

Læs mere

5-analyse til Bornholm af Kim Hansen

5-analyse til Bornholm af Kim Hansen Ekspertanalyse V5 02.07.2019, Bornholms Brand Park Af Kim Hansen 5-analyse til Bornholm af Kim Hansen Tipperstatistik: Spillet for 3.126 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 222%. Hitrate 6/11. V5-FORSLAG 10-8-4 2-1-4

Læs mere

Program for Billund 08.11.2012

Program for Billund 08.11.2012 Program for Billund 08.11.2012 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 6 FORCING (SE) 88.6 7 PRETTY GIRL 87.7 5 NEW LOMOMBA 77.3 2 RUMEX 76.8 1

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 1. juli 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 9 Politiken har aldrig haft Århus som en fordelsbane. I de sidste par starter på banen

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 23. november 2014 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Vatican har bare trænet på siden debuten. Vi synes, at løbet her passede så

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. juli 2016 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Bargo leverede en pæn indsats i lørdags og gik i mål med kræfter sparet. Denne

Læs mere

Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden

Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden 1 of 11 8/20/17, 8:26 AM CHRISTINA GREGERSEN FORSIDE 19.08.2017 KL. 07:32 Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden Mens investering i væddeløbsheste tidligere var for rigmænd, ejes flere

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 1. oktober 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Mr Panamera gik godt senest, hvor han var rigtig fin, ja, faktisk det bedste

Læs mere

V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER

V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER Tipperstatistik: Spillet for 4.141 kr. Vundet 4.544 kr. Tilbagebetalingsprocent 110%. Hitrate: 5 af 21. V5-FORSLAG 9 5-6-4-3-2 4-9-15-14 4-8-9 6-2-5-11-9-7

Læs mere

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr Klar til dagens løb 3. afdeling af Vintercup 2013 i Assens» 11 Af Kim Løvkvist, Midt og Vestsjællands Politi Fotos Kurt Petersen, Fyns politi Hr. Kurt Petersen alias mr. Vintercup.dk indbød her i starten

Læs mere

V5-forslag. V5-1 / 3. løb. Ekspertanalyse V5. 2 Hocus Pocus Extreme Pris: 288 kr.

V5-forslag. V5-1 / 3. løb. Ekspertanalyse V5. 2 Hocus Pocus Extreme Pris: 288 kr. Ekspertanalyse V5 28.07.2019, Aarhus Af Jesper Elbæk V5-forslag 2 Hocus Pocus 8-5-3-7-6-10-2-1 2 Extreme 2-3-8-9-10-11 4-3-1-12-9-2 Pris: 288 kr. V5-1 / 3. løb Et lille felt indleder V5-spillet, og selv

Læs mere

Hvordan er dit selvværd?

Hvordan er dit selvværd? 1. kapitel Hvordan er dit selvværd? Hvad handler kapitlet om? Dette kapitel handler om, hvad selvværd er. Det handler om forskellen på selvværd og selvtillid og om, at dét at være god til tennis eller

Læs mere

TravkalenderTravkalender

TravkalenderTravkalender Propositioner september/oktober Løbsdage i september og oktober Startmeldingsdatoer til løb i september og oktober September: Tirsdag 3. Bornholm kl. 18.00 Onsdag 4. Aalborg kl. 15.15 Torsdag 5. Billund

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 4. juli 2015 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Mr Cee Lo og 6 Clay Paky trives begge og arbejder stadig fint. Jeg er tilfreds med

Læs mere

Travkalender. Travligaen afvikles inddelt i fem ligaer: Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 4 og Liga 5

Travkalender. Travligaen afvikles inddelt i fem ligaer: Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 4 og Liga 5 Travkalender Udgivet af: Dansk Travsports Centralforbund Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Telefon 39 96 20 20 Fax 39 96 20 44 Telefontid: Mandag til fredag kl. 08.30 til 14.00 Travligaen

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 27. november 2016 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 3 Attack Photo har vel fået et godt tilbud. Umiddelbart så føler jeg, at det

Læs mere

V5-forslag. 2. løb / V5-1. Ekspertanalyse V California Bond Pris: 240 Kr.

V5-forslag. 2. løb / V5-1. Ekspertanalyse V California Bond Pris: 240 Kr. Ekspertanalyse V5 26.07.2019, Charlottenlund Af Jesper Elbæk V5-forslag 1-2-3-5-8 3-7 7-8-6-2-5-1-3-4 7 California Bond 8-6-7 Pris: 240 Kr. 2. løb / V5-1 V5-spillet indledes med et begynderløb, hvor kun

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere