V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr."

Transkript

1 Ekspertanalyse V , Odense Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7 Pris: 168 kr. V5-1 Formstærke heste mødes i dette sprintopgør, hvor 7 Vejovis skal bevise, om han kan vinde på sin foretrukne distance efter at have fået fem kilo af handicapperen. Jeg forsøger med ham som blank. A-chancer: B-chancer: Vejovis har virkelig ramt formen nu og som den habile sprinter han er, er han altid farlig på de korte distancer. Umiddelbart den hest i feltet, der har vist sig bedst på distancen. I seneste start havde han ikke de fem kilo med sig, som han blev hævet for den overlegne sejr forinden, så her skal han forsvare sit høje tal for første gang. Han har løbet pænt efter samme tal før, og det vurderer jeg også, at han vil gøre i dag. 9 Rita s Girl kan blive værst imod. Har haft stabil form og leverede en stærk præstation senest i blød bane og ser ud til at trives uanset baneforhold. Har ikke prøvet de 1250m på provinsbane med kort opløb før, men har vist speed nok og plejer at slutte godt af. Fik et kilo for andenpladsen senest. Trives godt i Odense.

2 3 Devils Dust blev træt senest efter at have gået i front i blød bane. Var gangen forinden godt med fremme og sluttede som tredje. Har tidligere løbet godt op på sprintdistancen i svensk regi og magter distancen, så se bort fra resultatet i sæsondebuten, hvor han ikke fik et gnidningsfrit løb og ikke blev redet fuldt ud. Dygtig rytter på her, og formen er ved at være på plads. 8 Latzimas har været tæt på i de fleste af sine starter i år og kan vinde når som helst. Er nu gået et kilo ned og har gavn af tre kilos lettelse. Var anden på samme distance i sæsondebuten og med rette løb er der god chance for at årets første sejr kommer nu. 5 Amadeus Sprint er en meget kapabel sprinter, der i Francisco Castro regi har leveret gode præstationer i Sverige, primært på dirt. Har ikke løbet siden 2016 og er umulig at vurdere formen på i sæsondebuten, men vil være velforberedt af træner Marc Stott. Vandt sidst han løb, og skal her forsvare et fire kilo højere tal, hvilket kan blive svært efter lang pause. Kan være en spændende outsider her, i blidere selskab end han før har dystet med. V5-2 Et åbent opgør hvor flere har chance. Hvad kan 7 Stratego vise mod ældre heste i et handicap? A-chancer: B-chancer: Sunday Pearl har to gange i år løbet helt op til formstærke Lemon, og var kun én længde bag denne i debuten på 1800m. Tilbage på denne distance i provinsen bliver hun farlig, især trives hun godt i Odense. Seneste præstation var i Klampenborg, hvor hun ikke fik optimalt løb, så se bort fra den start. Vinderchance her. 7 Stratego har mødt de bedste heste i sin årgang hidtil og får her chancen i et handicap. Var senest femte i Jydsk Derby og er vel bedre på lidt kortere distance, hvor hun kan udnytte sin speed bedre. Kan mere end sit tal og selvom hun møder ældre heste for første gang, tror jeg på topplacering. 9 Quiet Weekend har været tæt på i de fleste starter i år og jagter karrierens første sejr. Gik et flot løb senest med en stærk afslutning i opløbet, men blev fanget lige før stregen. Tackler de 1800m godt og trives fint på banen. Har ikke gavn af startsporet, men er en klar vinderchance med rette løb. 2 Queen Of Dreams var helt oppe ved heste som Brocco og Sir Danzbo i sæsondebuten her på banen over netop 1800m i let bane, men har siden været på længere distance og med mere at træde i. Viser hun samme figur som i debuten, kan hun være løbets outsider, hvis hun vel at mærke vil give sig 100%.

3 5 Red Zone viste gode takter sidste gang i Odense, hvor der var kommet vand til banen. Det bliver desværre nok ikke tilfældet denne gang, men går han som senest, kan det række til en placering blandt de tre igen. 4 East Meets West kommer direkte fra sejr og godt en måneds løbspause. Har ikke gjort mange starter i Odense, så svært at sige om han trives på banen. Er hævet to kilo efter sejren og kommer ud med høj vægt her. Går han som senest er han trioaktuel. 8 The Other Lady kommer lidt ned i distance her og er også sænket to kilo siden sæsondebuten, hvilket kan være nok til at sejren nærmer sig. Går bedst i god bane. V5-3 4 Legial bliver endnu et blankbud, men se op for 2 Lady Of The Canyon som træner Marc Stott melder op. A-chancer: B-chancer: Legial har senest gjort et par starter for amatørrytter og har gjort det ganske pænt. Trives godt på banen og distancen. Formen er meget stabil og med professionel rytter i sadlen, der kender hesten og som har vundet med den før, bliver hoppen mit favoritbud. 1 Yellowstone gjorde igen god figur senest efter at have skuffet i et par starter. Går pænt med Lea Olsen i bøjlerne og med opadgående form og bane han trives på, samt god distance, ser jeg ham som værste konkurrent til sejren for 4 Legial. 2 Lady Of The Canyon har kun startet én gang og er derfor svær at vurdere. En velafstammet 3- åring, der med sikkerhed vil forbedre sig meget fra start til start og meldes sejrsaktuel af sin træner Marc Stott. Har ikke fået formtal endnu, men har næsten vist hvad de andre står efter her, ved at være 17 længder bag Novicell og Prinsesse Kia, der begge står 72 nu. Med forbedring er hun en spændende outsider. 5 Starkki har vist forbedring for hver start og møder overkommelig nok modstand til at aflægge sin maidentitel her, men er ifølge træneren ikke et decideret vinderbud mod et par garvede ældre heste. Fin triochance.

4 6 Voguela får her velridende Sara Slot i sadlen og det kan række til en fin placering nu, hvor hoppen har et par løb i kroppen. Pladsspillerne kan som et long shot se op for 3 Altea, der her rides af professionel rytter for første gang. Har ikke slået til formmæssigt, men på afstamningen kan hoppen indeholde mere, end vi har set. Også 7 Pipi kan være forbedret her efter blot én start i karrieren. V5-4 Dagens hovedbegivenhed har et spændende felt til start, hvor 5 Mr Gunpowder skal prøve kræfter mod de ældre heste som eneste 3-åring. Kan være en luring i et åbent felt sammen med 1 Queen Lilly. A-chancer: B-chancer: Mr Gunpowder var 8,5 længde bag Privilegiado(83) i Norsk 2000 Guineas, og kom med god speed fra bagerst i feltet, men manglede det sidste og må ikke drives med pisk i Norge. Hjemmebanen i Odense med kortere opløb passer bedre. Kommer ud med 1,5 kilos overvægt her, men kan mere end sit tal. Er eneste 3-åring i feltet og det kan blive svært, men distancen passer og han har kapaciteten til at være en luring her og også mit knebne vinderbud. 1 Queen Lilly har været matchet hårdt i starten af sæsonen og brød sig ikke om vand i banen senest. Fulgte dermed ikke op på de gode takter fra Breeders Cup og efterlevede ikke sin favoritværdighed. Hun er på god distance her og hvis det holder tørt og banen bliver let, vil hun formentlig vise sig fra bedste side, som da hun vandt Petit Prix i Århus på 1550m i hård bane, og så er hun hesten at slå her. 6 Sir Danzbo var tilbage på sporet senest, og gik et flot løb, trods hård overpace af længe førende Medicean Melody. Trives godt med at bære vægt, og går altid stærke løb med træner Lea Olsen i sadlen. I let bane ville lidt mere distance have været en fordel, men han er absolut trioaktuel her. 7 Laudate Dominum har holdt fin form siden sæsondebuten og kæmpede flot til tredjepladsen i Odense i forrige start, uden at have haft gavn af rygløb, som hun foretrækker. Tabte i følge træneren begge forsko senest og den start skal glemmes. Er sænket et kilo og kan overraske her på fin distance. 9 Flamingo Dancer tog en flot sejr med en stærk afslutning efter længere løbspause senest, og gemmer på yderligere forbedring. Kommer på en fin opgave her, men møder lidt anden modstand

5 end senest. Ligner en hest, der gerne vil have lidt mere at træde i, og er banen ikke til hendes fordel, er hun måske mere trio- end sejrsaktuel. 10 Brocco fik ikke et optimalt løb senest, og må ikke overses af spillerne her. Er på kortere distance end tidligere, og har lærling i sadlen, der rider med større selvtillid efter at have fået et par sejre i hus. Skal gerne have front og det kan blive svært fra udvendigt startspor, men er absolut trioaktuel og har outsiderchance. V5-5 Et meget åbent løb hvor deltagerne ligger meget tæt formmæssigt. Den sikre spiller lukker afdelingen. A-chancer: B-chancer: Endofa Champion har vundet alle sine tre sejre i Odense og meget tyder på, at det kan blive til en fjerde sejr i dag. Den kortere distance har han vundet på før og selvom han fik et kilo for andenpladsen senest, ligner han en hest, der fortsat har nogle kilo at hente. Et knebent vinderbud i et åbent felt. 1 Frankthetank får en god chance for at tage årets første sejr her, efter flere flotte forsøg. De 2000m senest var i den lange ende af, hvor han normalt går bedst, han vil have bedre forudsætninger på de 1650m. 2 Miss Trinity vandt første gang ude i nyt trænerregi, og er nu tilbage i tidligere handicap på 65. Et tal hun før har løbet godt op med udenfor provinsen, og med sæsondebuten overstået kan hun sagtens have forbedret sig tilsvarende, så en ny sejr her er bestemt mulig. Må med i tages med triosammenhæng. 4 Desert Eagle sluttede flot af til tredjeplads senest efter at have ligget bagerst i feltet undervejs. Distancen passer godt og har her gavn af to kilos lettelse. Formen er god og banker på til sejr. Trives han i Odense er han med fremme her. 7 Doc Martin og rytter Michelle Viile ser ud til at have fundet melodien sammen. Møder her lidt bedre heste i højere klasse end sidst de sejrede i Odense, men præstationen i Klampenborg var godkendt og han satte ind med lidt speed til slut og hentede længder på de førende. Skal med på bonnen.

6

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem.

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem. Ekspertanalyse V5 29.06.2019, Aarhus Galop Af Christina Borreby V5-1: 5-1-4 V5-2: 3-4-1-2 V5-3: 10-4-6 V5-4: 5-1-6-9-2 V5-5: 8-3 Pris: 360kr. 2. løb / V5-1 V5-spillets indledende afdeling ser ud til at

Læs mere

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med.

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med. Ekspertanalyse V5 21.09.2019, Odense Galop Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: Alle 12 V5-2: 9 Stratego V5-3: 2-8 V5-4: 8-3-2 V5-5: 8-2-5-9-12-3 Pris: 432 kr. V5-1 V5-spillet indledes med et meget åbent

Læs mere

V64-forslag. Ekspertanalyse V64. V64-1: V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: V64-5: V64-6: Pris: 324kr.

V64-forslag. Ekspertanalyse V64. V64-1: V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: V64-5: V64-6: Pris: 324kr. Ekspertanalyse V64 11.08.2019, Klampenborg Af Christina Borreby V64-forslag V64-1: 1-5-4 V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: 4-3-5 V64-5: 7-4-2-8-9-11 V64-6: 10-4-11 Pris: 324kr. V64-1 V64-spillet indledes

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april Peter Jensen starter 3 spændende heste i dagens program: 2.løb/6 Blue Night: Var meget fin senest trods stor galop kæmpede han med helt fremme. Møder stort

Læs mere

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Flemming Jensen er selv udelukket men har sat gæstekuske på staldens 7 heste: 4.løb/1 Toreadoren: Har fået perfekt spor og super dygtig kusk. Er en hest som tidligere

Læs mere

Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: 4.løb/8 Tulle Toulouse:

Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: 4.løb/8 Tulle Toulouse: Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: Er en usikker hest, som vi senest efter opvarmningen ændrede udstyr på, men føler faktisk

Læs mere

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance.

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance. Chancevurdering Lørdag d. 4.marts Stald Andersen har en del starter denne løb, som Kenneth Andersen udtaler sig på vegne af: 1.løb/1 Timo Lane: Har været undervejs et stykke tid grundet skader. Han er

Læs mere

Team Friis - Tilbageblik på 2014

Team Friis - Tilbageblik på 2014 Team Friis - Tilbageblik på 2014 2014 blev et år hvor stalden kan se tilbage på sin første klassiske sejr, sin første V75 sejr og en storløbssejr i Harald Lunds Mindeløb. 2014 blev året hvor vi endelig

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 2 Blackbird Var fin i prøveløbet, og virker rimelig stabil. Går han som i prøveløbet må det være en god vinderchance.

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl )

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Fyens Væddeløbsbane Send anmeldelser, starterklæring etc. til: Provinsens Galopsekretariat v/henrik Brendholdt tlf. 27 79 01 85 eller mail: hb@danskhv.dk (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Søndag den 29. april (2 løb)

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Søndag den 29. april (2 løb) Fyens Væddeløbsbane Send anmeldelser, starterklæring etc. til: Provinsens Galopsekretariat v/henrik Brendholdt tlf. 27790185 eller mail: hb@danskhv.dk (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til årets sidste sportslørdag! Og hvad er så en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver

Læs mere

2 Blackbird Gik godt i første start, hvor han ikke var tom i mål. Må være en vinderchance fejlfrit. Ingen udstyrsændringer.

2 Blackbird Gik godt i første start, hvor han ikke var tom i mål. Må være en vinderchance fejlfrit. Ingen udstyrsændringer. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 10. september Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Elegant Baunely Jeg kender intet til hesten, der set udefra har lidt vanskeligt ved landevejssvinget. Blackbird bliver

Læs mere

Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september

Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september Peter Jensen starter en del spændende heste både lørdag og søndag og han giver dem følgende ord med på vejen: 2.løb/7 Achilleus: Gik helt

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl )

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Fyens Væddeløbsbane (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl. 10.00-12.00) Lørdag d. 20. maj (2 løb) Anmeldes: Mandag den 8. maj - Starterklæres: Fredag den 12. maj Løb 1) Ferrari Junior

Læs mere

Tips til Ålborg d. 10. Juli 2015. Af Dennis Madsen.

Tips til Ålborg d. 10. Juli 2015. Af Dennis Madsen. Løb 1 Peter Jensen har godt fart på stalden for tiden og er desuden en træner der altid præsenterer fine ungheste. 1 Thai Paycheck kan være en ny sådan. Hestene kommer altid velforberedt til deres debut

Læs mere

Løb 2. Lærling Catharina Gundelach PEGGY S DAUGHTER gives en advarsel for ukorrekt brug af pisk.

Løb 2. Lærling Catharina Gundelach PEGGY S DAUGHTER gives en advarsel for ukorrekt brug af pisk. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 18. maj VEJR: Sol, let skyet 18 grader BANEFORHOLD: God bane, 3,7 Klaus Melby Jesper Brendholdt Nicholas Cordrey DOPINGPRØVE: Løb 5, vinderen QUEEN ROUGE Løb

Læs mere

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Onsdag 4. Racing Arena Aalborg se Høje hatte Bane 17 HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Oplev nord og jysk derby stemning / Gratis bobl Kom med til en h el t særlig løbsd fart på, når R ag m galopdag medacing

Læs mere

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Onsdag. Racing Arena Aalborg se Høje hatte Bane HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Oplev nord og jysk derby stemning / Gratis bobl Kom med til en h el t særlig løbsd fart på, når R ag m galopdag medacing Arena

Læs mere

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Onsdag. Racing Arena Aalborg se Høje hatte Bane HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Oplev nord og jysk derby stemning / Gratis bobl Kom med til en h el t særlig løbsd fart på, når R ag m galopdag medacing Arena

Læs mere

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Onsdag. Racing Arena Aalborg se Høje hatte Bane HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Oplev nord og jysk derby stemning / Gratis bobl Kom med til en h el t særlig løbsd fart på, når R ag m galopdag medacing Arena

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Buzz Alo Han er fortsat uerfaren, men træner fint, og er gået frem med løbet den 2/7. Startsporet er fint, og han vil blive

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Søndag 18. august kl. 17.00 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / SØNDAG 18. AUGUST 2019 VELKOMMEN Velkommen

Læs mere

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg Løb 1 Det ser på forhånd godt ud for 2 Kemas Viking som er en spændende hest, der er klar til debut. Tomas Malmqvist plejer at have sine heste klar og Mads Hviid Nielsen er efterhånden en sikker kusk i

Læs mere

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Søndag 18. august kl. 17.00 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / SØNDAG 18. AUGUST 2019 JYDSK VÆDDELØBSBANE

Læs mere

KLAMPENBORG. Racetime. Derbyfeberen har holdt sit indtog! SATURDAY NIGHT RACING DERBY TRIAL STAKES KØBENHAVNS STORE HANDICAP KLAMPENBORG

KLAMPENBORG. Racetime. Derbyfeberen har holdt sit indtog! SATURDAY NIGHT RACING DERBY TRIAL STAKES KØBENHAVNS STORE HANDICAP KLAMPENBORG KLAMPENBORG 11. JULI 2015 KL. 17;15 SATURDAY NIGHT RACING DERBY TRIAL STAKES KØBENHAVNS STORE HANDICAP Lørdag 11. juli 2015 kl. 17:15 KLAMPENBORG Racetime Derbyfeberen har holdt sit indtog! Med nyheden

Læs mere

Løbet starttidspunkt blev forsinket i 5 minutter, da hesten BROADWAY tabte en sko på vej til start og skulle tilses af smeden.

Løbet starttidspunkt blev forsinket i 5 minutter, da hesten BROADWAY tabte en sko på vej til start og skulle tilses af smeden. Voldgiftsrapporter Fyens Væddeløbsbane den 15. juni VEJR: Vedvarende regn og let vind, temperatur ca. 15 gr. BANEFORHOLD: Blød Jesper Brendholdt Carsten Banke Benedicte Castenschiold Doping prøve: LASZLO

Læs mere

5-analyse til Bornholm af Kim Hansen

5-analyse til Bornholm af Kim Hansen Ekspertanalyse V5 02.07.2019, Bornholms Brand Park Af Kim Hansen 5-analyse til Bornholm af Kim Hansen Tipperstatistik: Spillet for 3.126 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 222%. Hitrate 6/11. V5-FORSLAG 10-8-4 2-1-4

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til sportslørdag med kuskematch Hvad er en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver det

Læs mere

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere.

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere. Racing Arena Aalborg Bane 17 DM for kvindelige ryttere HARLEY ER OG HURTIGE HESTE Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows V FA S T T R A C K - program / Pris 2,- Tirsdag. august kl. 17.00 2 RACING

Læs mere

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere.

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere. Racing Arena Aalborg Bane 17 DM for kvindelige ryttere HARLEY ER OG HURTIGE HESTE Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Tirsdag 6. august kl. 17.00

Læs mere

4. Løb: Firm Management Handicap Lærling Liam Doran tildeltes en advarsel for at anvende pisk over skulderhøjde på MONT ROSE.

4. Løb: Firm Management Handicap Lærling Liam Doran tildeltes en advarsel for at anvende pisk over skulderhøjde på MONT ROSE. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 22. juni VEJR: Letskyet, temperatur ca. 18 gr. BANEFORHOLD: Let - 2,7 Jesper Brendholdt Nicholas Cordrey Kim Dyhring Dopingprøver: 4. løb: EXQUEST 2. Løb: Ole

Læs mere

Collegetable.dk præsenterer. College Table rød

Collegetable.dk præsenterer. College Table rød Collegetable.dk præsenterer College Table rød Beer pong 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform. 4 bagerst. 3 næst bagerst. Så 2 og én cup forrest.

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9

Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9 Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9 1. Løb: 2 Tip Esterel: Fik det alt for hårdt i København med et løb i dødens i topfart. Det gik selvfølgelig ikke, men jeg var stadig meget tilfreds med hesten. Han

Læs mere

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand Hvad er vigtigst ved en god terræntræningstime? At rytteren og hesten har det sjovt og får en god oplevelse. At rytteren opnår læring og udvikling At der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Læs mere

Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen

Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen Voldgiftsrapporter Jydsk Væddeløbsbane den 26. maj Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen Udgåede

Læs mere

Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august

Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august Indsamlet af Kim Nielsen 1 løb 2 Fly High Shadow Den gik 20 på en fin måde i sit prøveløb med 16,5 den sidste kilometer. Hun er en god velforbedret hest, som

Læs mere

V5-forslag (reserveheste i parentes) 2.løb / V5-1. Ekspertanalyse V5 5-2 (1) 2-8 (9) (4) (8) 11-3 (9) Pris 240 kr.

V5-forslag (reserveheste i parentes) 2.løb / V5-1. Ekspertanalyse V5 5-2 (1) 2-8 (9) (4) (8) 11-3 (9) Pris 240 kr. Ekspertanalyse V5 12.07.2019, Charlottenlund Af Claus Juncker V5-forslag (reserveheste i parentes) 5-2 (1) 2-8 (9) 1-7-6-5-2-3 (4) 6-2-3-9-1 (8) 11-3 (9) Pris 240 kr. 2.løb / V5-1 To heste skiller sig

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Citygirl D F Gik et forrygende træningsarbejde fredag, og har form og kapacitet til at være en vinderchance. Spillerne skal

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 7. februar 2015 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Toksin GK fik nyreslag op til den Dansk planlagte Hestevæddeløb debut (d. 3/1, red.), Dansk men Hestevæddeløb

Læs mere

Beerpongliga.dk præsenterer

Beerpongliga.dk præsenterer Beerpongliga.dk præsenterer College Table regler Beer pong... 2 Flip Cup... 4 Pyramide... 5 Derby... 7 Beer pong 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform.

Læs mere

V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI V5-FORSLAG 3. LØB / V5-1 UDARBEJDET AF KIM HANSEN Kr. 320

V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI V5-FORSLAG 3. LØB / V5-1 UDARBEJDET AF KIM HANSEN Kr. 320 V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI UDARBEJDET AF KIM HANSEN V5-FORSLAG 9-5-1-4 2 1-2-6-12 3-2-1-6 3-11-10-1-6 Kr. 320 3. LØB / V5-1 Flere sejrsvante ekvipager tørner sammen i V5 indledningen, hvor det tilrådes

Læs mere

V5-forslag V5-1 / 3. LØB. Ekspertanalyse V5 V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: 4-3 V5-5: Pris: 384 kr.

V5-forslag V5-1 / 3. LØB. Ekspertanalyse V5 V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: 4-3 V5-5: Pris: 384 kr. Ekspertanalyse V5 27.08.2019, Bornholm Af Kim Hansen V5-forslag V5-1: 7-9-1-3 V5-2: 5-8-4-2 V5-3: 1-7-6-2 V5-4: 4-3 V5-5: 4-10-2 Pris: 384 kr. V5-1 / 3. LØB V5 indledes med en åben afdeling uden dissiderede

Læs mere

V4-ANALYSE AF STEFFEN MØLLERGÅRD TIL NYKØBING F.

V4-ANALYSE AF STEFFEN MØLLERGÅRD TIL NYKØBING F. V4-ANALYSE AF STEFFEN MØLLERGÅRD TIL NYKØBING F. Tipperstatistik: Spillet for 2.872 kr. Vundet 4.285 kr. Tilbagebetalingsprocent 149%. Hitrate: 4 af 13. V4 FORSLAG 8-5-4 6-8-7-5-4 4 Covini 4 Chandon Pris

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 7. december 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Simoni s Molar gik helt OK i første start for os. Det var lidt en Dansk test Hestevæddeløb på hvor

Læs mere

Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense)

Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense) Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense) Alle anmeldelsesdatoer, starterklæringsfrister & vægtoffentliggørelser er kl. 10 12 på de nævnte datoer Fredag den 29. april (1 løb) Anmeldes: fredag den 15.

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane Bane 15 AMERICAN NIGHT Fem spændende galopløb krydret med soulmusik, cheerleadere og amerikanske biler FAST T R AC K - program

Fyens Væddeløbsbane Bane 15 AMERICAN NIGHT Fem spændende galopløb krydret med soulmusik, cheerleadere og amerikanske biler FAST T R AC K - program Fyens Væddeløbsbane Bane 15 AMERICAN NIGHT Fem spændende galopløb krydret med soulmusik, cheerleadere og amerikanske biler V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- / Entré 30,- Lørdag 15. juni kl. 17.00

Læs mere

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr.

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr. STRAFFE, TRÆNERE FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG Manglende pas (hest bortvises) 1.000 kr. 1.500 kr. 2.000 kr. Ukorrekt pas (f.eks. forkert angivelse af køn) 500 kr. 1.500 kr. 2.500 kr. Ukorrekt vaccination

Læs mere

V5-FORSLAG. 3. løb / V5-1. Ekspertanalyse V Kr. 288

V5-FORSLAG. 3. løb / V5-1. Ekspertanalyse V Kr. 288 Ekspertanalyse V5 23.07.2019, Bornholm Af Kim Hansen V5-FORSLAG 1-5-7 4-2-1-9-6-7-10-5-11-3-12-8 2-4-11-5 3 2-6 Kr. 288 3. løb / V5-1 Et interessant hurtigklasseopgør indleder denne uges V5 omgang. De

Læs mere

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr.

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr. STRAFFE, TRÆNERE Manglende pas (hest bortvises) 1.000 kr. 1.500 kr. 2.000 kr. Ukorrekt pas (f.eks. forkert angivelse af køn) 500 kr. 1.500 kr. 2.500 kr. Ukorrekt vaccination (hest bortvises) 1.000 kr.

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 10. august 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 The Butcher er altid en chance Dansk fejlfrit. Hestevæddeløb Den har løbet og skiftet Dansk med Hestevæddeløb

Læs mere

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019 Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb (V4-1) 2 Darwin Ice tog vi med vilje ikke ud på sprint igen, og så starter hesten her for lige at teste den i

Læs mere

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb (V4-1) 2 Danger Dynamite havde døjet meget med halsen op til seneste start og var tyndt trænet. Jeg forventer,

Læs mere

Hvad der måske kan betegnes som Klampenborg Galopbanes Åbningsmeeting sluttede sidste løbsdag, hvor Breeders Cup Trial var på programmet.

Hvad der måske kan betegnes som Klampenborg Galopbanes Åbningsmeeting sluttede sidste løbsdag, hvor Breeders Cup Trial var på programmet. KLAMPENBORG 13. JUNI 2015 KL. 12:30 HKH PRINSESSE BENEDIKTE ÆRESPR. GUINEAS TRIAL 2 GENTOFTE KOMM. ÆR. Hvad der måske kan betegnes som Klampenborg Galopbanes Åbningsmeeting sluttede sidste løbsdag, hvor

Læs mere

1. løb. MAIDENLØB JESSIE, ROYAL ANGEL og MY SHY GIRL kom løs under afcantringen. Alle heste godkendtes af banens dyrlæge og deltog i løbet.

1. løb. MAIDENLØB JESSIE, ROYAL ANGEL og MY SHY GIRL kom løs under afcantringen. Alle heste godkendtes af banens dyrlæge og deltog i løbet. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 30. juni VEJR: Sol, temperatur ca. 28 gr. BANEFORHOLD: Let - 2,5 Søren Mogensen Klaus Melby Kim Dyhring Dopingprøver: 5. løb: GUISEPPE PIAZZI 1. løb. MAIDENLØB

Læs mere

Hvis man fornemmer et svagt sus, når man går ind gennem Klampenborg Galopbanens flotte indgang i dag - så er det historiens vingesus.

Hvis man fornemmer et svagt sus, når man går ind gennem Klampenborg Galopbanens flotte indgang i dag - så er det historiens vingesus. KLAMPENBORG 23. MAJ 2015 KL. 12:30 MOWERINALØB EN LANG HISTORIE I fjor blev 1000 Guineas nr. 200 løbet på Newmarkets Rowley Mile. En bane der går næsten lige ud samtlige 1600 meter. Så det er en særdeles

Læs mere

Propositioner - Fyens Væddeløbsbane

Propositioner - Fyens Væddeløbsbane Propositioner - Fyens Væddeløbsbane (alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl. 10.00-12.00) Fredag den 8. maj (2 løb) Anmeldes: mandag den 27. april - Starterklæres: onsdag den 29. april Løbene

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12.

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12. V5-ANALYSE TIL ODENSE 21.6 AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 3.564 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12. V5-forslag 3-1-2 (10-5) 6 (4-3) 10-1-4-3-6 (9-5) 7-5-9-11-3 (8-2)

Læs mere

1.løb 2-årsløb Træner Helle Christensen idømmes en bøde på 300 for forkert angivet vægt på STARLIGHT RUNNER.

1.løb 2-årsløb Træner Helle Christensen idømmes en bøde på 300 for forkert angivet vægt på STARLIGHT RUNNER. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 13. juli VEJR: Letskyet, temperatur ca. 22 grader BANEFORHOLD: god til let 3,2 Klaus Melby Søren Mogensen Nicholas Cordrey Doping prøver: Vinder løb 6: Silverstone

Læs mere

Og så desværre til det, der ikke alene bør, men som skal strammes op for ikke at miste kunder.

Og så desværre til det, der ikke alene bør, men som skal strammes op for ikke at miste kunder. Søndag 19. juli 2015 kl. 12:30 KLAMPENBORG Racetime DET MÅ IKKE SKE IGEN! FAMILIEDAG Trods overskriften vil jeg gerne starte poisitivt. På rigtig mange områder går det godt på Klampenborg Galopbane. Således

Læs mere

Trænerkommentarer til mandag d. 30. april

Trænerkommentarer til mandag d. 30. april Trænerkommentarer til mandag d. 30. april Peter Rasmussen 3. løb nr. 2 Livi Kickoff Jeg synes hun er lidt på vej. Gik faktisk godkendt sidste gang, hvor hun fik tryk af et par omgange og blevet slået af

Læs mere

2. Løb: Handicap Kl. 3 Lærling Liam Doran VEJOVIS gennemførte løbet uden fødderne i bøjlerne, da sadlen gled i startøjeblikket.

2. Løb: Handicap Kl. 3 Lærling Liam Doran VEJOVIS gennemførte løbet uden fødderne i bøjlerne, da sadlen gled i startøjeblikket. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 1. juni VEJR: Letskyet, temperatur ca. 18 gr. BANEFORHOLD: god, 3,5 Klaus Melby Nicholas Cordrey Roald Larsen Doping prøver: Vinder 2. løb SCREWBOX CARLRAS

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Propositioner Fyens Væddeløbsbane

Propositioner Fyens Væddeløbsbane Propositioner 2016 - Fyens Væddeløbsbane (alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl. 10.00-12.00) Lørdag den 7. maj (1 løb) Starttidspunkt for løbsdagens 1. løb: kl. 13.15 mandag den 25. april

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 23. november 2014 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Vatican har bare trænet på siden debuten. Vi synes, at løbet her passede så

Læs mere

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 153,8%. Hitrate: 3/19.

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 153,8%. Hitrate: 3/19. V5-ANALYSE TIL BILLUND 3.8 AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 5.632 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 153,8%. Hitrate: 3/19. V5-forslag 6-9-2-5 (1-3) 4-7 (3-2) 3 (9-6) 4-6-1-7-2-11 (12-9)

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

VOLATILE OG DE ANDRE. Af: Klaus og Per Bustrup RACETIME DECEMBER 2014

VOLATILE OG DE ANDRE. Af: Klaus og Per Bustrup RACETIME DECEMBER 2014 VOLATILE OG DE ANDRE Af: Klaus og Per Bustrup RACETIME DECEMBER 2014 , GENERALHANDICAPPET De 15 med de højeste handicaptal med enganement i Dansk Derby 2015 HEST Hdc. Træner Køn/Afstaming St./Res. Han

Læs mere

V4 forslag (reserveheste i parentes)

V4 forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V4 18.07.2019, Aarhus Af Steffen Møllergård V4 forslag (reserveheste i parentes) 7-3-4-8(5) 7-1-4-2-6(3) 4-1(3) 3-8(2) Pris: 160 Kroner. (80 rækker) 1.løb / V4-1 På sin klasse så burde Dante

Læs mere

Jyske Mesterskaber og Nordic Open

Jyske Mesterskaber og Nordic Open Jyske Mesterskaber og Nordic Open Godt 20 roere fra Odder Roklub deltog i Jyske mesterskaber i lørdags. Junior C drenge: I junior C 13 og 14 år roede Rasmus Blæsbjerg sig ind på en sikker 2. plads efterfulgt

Læs mere

FARTFEST OG FEDE EVENTS

FARTFEST OG FEDE EVENTS Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FARTFEST OG FEDE EVENTS OBS! 1. løbs sta rt kl. 12.45 Speedman - holdepunktet i V5-spillet Motocross-opvisning ved Herning MotoCross Opvisning i hunde-agility ved DCH Odder

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

KING CHARLES. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG. Lørdag 29. juni kl. 12.

KING CHARLES. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG. Lørdag 29. juni kl. 12. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG KING CHARLES HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET V5 FAST TRACK-program / Pris 25,- Lørdag 29. juni kl. 12.45 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / LØRDAG

Læs mere

KING CHARLES. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG. Lørdag 29. juni kl. 12.

KING CHARLES. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG. Lørdag 29. juni kl. 12. Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 JYDSK VÆDDELØBSBANES 95-ÅRS FØDSELSDAG KING CHARLES HOLDEPUNKTET I V5-SPILLET V5 FAST TRACK-program / Pris 25,- Lørdag 29. juni kl. 12.45 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / LØRDAG

Læs mere

1. løb. Træner Jens Højbjerg oplyste, at VERA VOLKOVA tabte en bagsko under løbet.

1. løb. Træner Jens Højbjerg oplyste, at VERA VOLKOVA tabte en bagsko under løbet. Voldgiftsrapporter Racing Arena Aalborg den 6. august BANEFORHOLD: God Kim Pedersen Flemming Kristensen Søren Mogensen Dopingprøver: RAMBO (løb 2) og FRANKTHETANK (løb 5) 1. løb. Træner Jens Højbjerg oplyste,

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Positiv Ridning Systemet Den halve parade Af Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Den halve parade Af Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Den halve parade Af Henrik Johansen Formålet med den halve parade er at afbalancere hesten. Det første, du skal føle, er, at bagbenene træder lidt længere ind under hesten, ryggen

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

JGH 50. Rene Kjær Danmark 47 år sejre. Robin Bakker Holland, 36 år sejre. Paul Hagoort. Christoffer Eriksson. International Kuskematch

JGH 50. Rene Kjær Danmark 47 år sejre. Robin Bakker Holland, 36 år sejre. Paul Hagoort. Christoffer Eriksson. International Kuskematch JGH 50 International Kuskematch Rene Kjær Danmark 47 år- 1.951 sejre Landschampion 2018! Vinder af Dansk Trav Derby og Dansk Trav Kriterium med Axel. Er kendt for sin altid friske bemærkning. Driver kun

Læs mere

Team Don. Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Følg Don på Facebook under facebook.com/teamfriis.don og på

Team Don. Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Følg Don på Facebook under facebook.com/teamfriis.don og på Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Team Don Anpartsprojekt på hesten Don, lillebror til Barok Prospekt for Team Don Team Friis giver dig nu mulighed for at komme med i et spændende anpartsprojekt. Udgangspunktet

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

V4-forslag (reserveheste i parentes)

V4-forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V4 25.07.2019, Billund Af Steffen Møllergård. V4-forslag (reserveheste i parentes) 8-6-3(1) 6-2-4(1) 1-4(5) 1-5-2-8(4) Pris 144 kroner (72 rækker). 1.løb / V4-1 Et løb, hvor jeg ser Emmett

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015 Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015 Overblik over dagen 1. Velkomst og præsentation 2. 3. Udviklingslandshold og planerne for 2015 4. Afslutning Velkomst og præsentation Præsentation Tankerne

Læs mere

V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER

V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER V5-ANALYSE TIL BILLUND TRAV AF CLAUS JUNCKER Tipperstatistik: Spillet for 4.141 kr. Vundet 4.544 kr. Tilbagebetalingsprocent 110%. Hitrate: 5 af 21. V5-FORSLAG 9 5-6-4-3-2 4-9-15-14 4-8-9 6-2-5-11-9-7

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen fredag den 18. juli 2014 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Schulze Fair viste overflod af kræfter senest, men kom aldrig til. Hesten var fin

Læs mere

Racing Arena Aalborg. Bane 17 GALOPPEN I FOKUS. Eftiraath blankbud i V5-spillet. Tirsdag 15. oktober kl FA S T T R A C K - program / Pris 25,-

Racing Arena Aalborg. Bane 17 GALOPPEN I FOKUS. Eftiraath blankbud i V5-spillet. Tirsdag 15. oktober kl FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Racing Arena Aalborg Bane 17 GALOPPEN I FOKUS Eftiraath blankbud i V5-spillet V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Tirsdag 15. oktober kl. 17.00 2 RACING ARENA AALBORG / BANE 17 / TIRSDAG 15. OKTOBER

Læs mere

Det fremgår af løbsfilmen, at også TRISTAN TORKDAHL reagerede på underlaget det pågældende sted.

Det fremgår af løbsfilmen, at også TRISTAN TORKDAHL reagerede på underlaget det pågældende sted. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 27. juli VEJR: Tørt, ca. 23 gr. BANEFORHOLD: Let - 2,9 Nicholas Cordrey Klaus Melby Kim Dyhring Søren Mogensen Dopingprøver: 2. løb: SPEEDMAN 8. løb: ARISTOTELES

Læs mere

Løb din drømme 10 km til sommer!

Løb din drømme 10 km til sommer! havstrygerne.dk 12-ugers spændende træning forude: Løb din drømme 10 km til sommer! Rigtig mange i klubben har en drøm om at bryde en grænse på sin 10 km tid; under 70 minutter, under en time, under 55

Læs mere