Beldringe - Bårse - Køng - Lundby - Svinø - Sværdborg - Udby. Det lykkedes kommunalbestyrelsesmedlem

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beldringe - Bårse - Køng - Lundby - Svinø - Sværdborg - Udby. Det lykkedes kommunalbestyrelsesmedlem"

Transkript

1 4. årgang Nr Marts Avisen Beldringe - Bårse - Køng - Lundby - Svinø - Sværdborg - Udby Annoncehajer snød Bjarne har træ på hjernen Bjarne Jespersen har en helt særlig passion: umulige træfigurer. Han udstiller for tiden på Køng Museerne, og tirsdag den 20. marts kan du høre ham fortælle. Læs mere s. 39 Svinøboerne bydes på engelsk bøf På fredag indbydes svinøboerne til gratis engelsk bøf i Svinø Forsamlingshus. Læs hvorfor på side 13 Ny formand i Bårse Bårse Borger og Grundejerforening har fået ny formand. Den hidtidige formand Lene Karnøe Sørensen har ikke ønsket at fortsætte. Læs mere side 8 Fire siders idrætstilbud til hele familien Side ISG for kr. Idrætsforeningen Svend Gønge er blevet franarret ikke mindre end kroner. Det er en af de meget snedige annoncehajer, der har lokket idrætsforeningen i fælden. Idrætsforeningen har dermed mistet et helt års overskud på regnskabet. Læs side 5 Bårse siger nej til lokalforum med syv sogne Det lykkedes kommunalbestyrelsesmedlem og medlem af demokratiudvalget Ivan Tolborg at få flertal for et forslag om, at Bårse ikke skal være en del af et fælles lokalforum for de syv samarbejdende sogne. Det blev afgjort på generalforsamlingen i Bårse Grundejer og borgerforening mandag den 12. februar. Det betyder, at Bårse vil have sit eget lokalforum med direkte kommunikation til kommunen i alle sager, men vil dog fortsat samarbejde med Syv Sogne. Ivan Tolborg forklarer på side 22.

2 Avisen udgives og produceres af Foreningen Lundbyweb og 4750Avisen Møllergaarden Lundby CVR-nr.: Bank: Vordingborg Bank, Lundby Afdeling Ansv.hav. red.: Peter Sten Hansen Nyheder og annoncer sendes til: eller: 4750Avisen, Møllergaarden Lundby eller: tlf Tryk: Centraltrykkeriet i Vordingborg Oplag: Avisen distribueres med Post Danmark til samtlige husstande i 4750 Lundby samt 4760 Sværdborg Sogn og 4720 Bårse og Beldringe Sogne. Dette blad omdeles ons d. 28. februar og tors d. 1. marts 2007 Har du ikke fået bladet, så ring til Post Danmark i Præstø, tlf Sidste frist for indlevering af stof og annoncer til næste nummer af 4750Avisen er torsdag den 15. marts April-nummeret udkommer onsdag den 28. marts og torsdag den 29. marts Monrad & Rislund kommer torsdag den 29. marts Det er torsdag den 29. marts, at Monrad & Rislund kommer og optræder i Syv Sognes Kulturforening. Det foregår i Lundby Efterskoles Hal, Efterkolevej i Lundby. Den dato vi skrev i sidste nummer af 4750Avisen blev ændret, da de to gavtyve havde lovet at komme til deres fætters 50 års fødselsdag. Billetter til 150,- kr. stykket kan købes i Lundby Kiosken, i Merko i Lundby, hos Spar i Køng og Sallerup. Hvis du er medlem af Syv Sognes Kulturforening, giver hvert medlemskab ret til 1 billet til rabatprisen 100,- kroner. Denne købes hos kulturforeningens kasserer Peter S. Hansen, som kan kontaktes på tlf. eller sms på eller på e- mail: Hvis du foretrækker det, kan du samtidigt købe almindelige billetter her. Det er ikke for sent at melde sig ind i kulturforeningen, hvis man ønsker at få rabat på disse billetter og på kommende billetter til arrangementer i kulturforeningens regi på efterskolen i Lundby. Efterlysning I øvrigt efterlyser kulturforeningen navne og adresser på medlemmer af foreningen, som har betalt, men som ikke kan identificeres. Se notitsen på næste side. Her er priserne på en annonce i 4750 Avisen 4 farver 1 gang 4 farver m. rabat* Sort-hvid 1 gang Sort-hvid m. rabat* 1/1 side 1600 kr kr kr kr. 1/2 side 1200 kr kr. 900 kr. 800 kr. 1/4 side 800 kr. 700 kr. 600 kr. 500 kr. 1/8 side 500 kr. 400 kr. 350 kr. 300 kr. 1/16 side 280 kr. 240 kr. 200 kr. 160 kr. *Rabatprisen opnås ved at tegne en annonce i fem numre af 4750Avisen i træk. 1/1 sides annoncer modtages gerne reproklare - resten laver vi gerne for dig, hvis du ønsker det. ALLE PRISER ER UDEN MOMS!

3 Skolepatruljen nedlægges 3 Skolebestyrelsen har vedtaget at Svend Gønge skolens skolepatrulje nedlægges med udgangen af dette skoleår. Det vil sige, at når eleverne starter igen efter sommerferien, vil der ikke være nogen til at følge de små over vejen. Nedlæggelsen sker på det grundlag, at vi ikke mente, at skolepatruljen havde den store effekt. Eleverne gik over Sværdborgvej mange andre steder end hvor skolepatruljen stod. Så nu er det jer forældre, der skal på banen. I skal hjælpe jeres børn i trafikken. Og have et meget større ansvar, når I kører jeres børn til og fra skole. Vi må simpel hen ikke have mere travlt, end at vi kan passe på de svageste i trafikken. I forbindelse med vores vedtagelse, har vi haft en betjent ude fra Færdselsafdelingen i Sydsjælland-Lolland-Falster Politi. Han har i starten af januar 2007 stået og observeret trafikken. Det gælder både gående og kørende trafik. Det, som var meget alarmerende, var, at han havde konstateret 24 cyklister, men kun 1 med rigtig lygteføring. Det vil sige, at der den dag har været 23 børn, som har cyklet til skole i lygtetændingstiden uden at have rigtigt lys på. Så et STORT opråb til jer forældre: - Husk nu, at jeres børn skal have cykellygter på både foran og bagpå. På skolebestyrelsens vegne, Karina Frederiksen Medlemmer af Kulturforeningen efterlyses En række medlemmer af Syv Sognes Kulturforening bedes henvende sig til kasserer Peter Hansen, så de kan få deres medlemsbevis. Vi mangler adresser og i nogle tilfælde navne. Det drejer sig om Annelise Christensen, Merete Hansen, I. Sørensen, og en navnløs, der har indbetalt 200,- kr. den 23. november 2006, to navnløse, der har indbetalt 400,- kr. den 30. november, Frantz Hansen, Lis Hansen og Faml. Petersen/Lars. Disse medlemmer bedes henvende sig til kasserer Peter Hansen, enten på tlf. og sms eller ved at sende en til Her kan nye medlemmer også henvende sig! Blikkenslagerfirmaet Aut. Vand & gasmester Kaj O. Jensen & Søn ApS Hovedgaden 74, 4750 Lundby Privat: Palle O. Jensen Værksted: Banevej 6, Lundby Børn søges til kor Sværdborg og Lundy kirker søger flere medlemmer til vores nyoprettede børnekor. Koret øver i musiklokalet på Svend Gønge-skolen hver torsdag fra kl Vi arbejder nu hen imod vores første optræden ved børnegudstjenesten Palmesøndag den 1. april. Der ingen optagelsesprøve, og nye børn skal bare møde op den 1. eller den 8. marts i musiklokalet på Svend Gønge-skolen kl Det er gratis at være med i børnekoret! I er meget velkomne til at kontakte korleder organist Alla Lund, tlf Lundby Kiosken & Solcenter Lundby Hovedgade 95 åben alle dage fra 7.30 til Frisk brød fra Ørslev Bageri hver dag Brødbestillinger på alle bagerens produkter modtages gerne, senest kl. 16 dagen før. Kom og få en gang sol Pris: 25,- 10 turskort 1 gang gratis Ingen tidsbestilling Vi udlejer også DVD-film

4 4 Anpartshavere efterlyses Kære medejer af Medborgerhuset i Lundby. I forbindelse med indkaldelse til generalforsamling i Medborgerhuset er vi blevet klar over, at listerne over anpartshaverne er i en sørgelig forfatning. Vi har fået rigtigt mange breve retur med "adressen ubekendt". Vi har efter bedste evne forsøgt at ajourføre listen med de oplysninger, vi har kendt til. Hvis du/i har overtaget anparter ved hushandel eller på anden vis, vil det være en stor hjælp, at vi får oplysning om de nye ejere og evt. hvem du/i har overtaget anparterne efter. Hvis du har et anpartsbevis, som du har overtaget fra andre, bedes du kontakte formand for Medborgerhuset Lundby ApS, Jens Chr. Rasmussen på tlf Pas i øvrigt godt på anpartsbeviserne. Ved et evt. salg af Medborgerhuset kan de være mange penge værd. Med venlig hilsen Anne Greve Sådan ser det ud, anpartsbeviset, som blev udstedt i 2002 i forbindelse med borgernes køb af Medborgerhuset Lundby. Fodboldtræner søges til årg. 94 Til hold i Drenge U13 Yngste årg. 94 (11 mands), søger IF Svend Gønge en træner til sæsonen 2007 udendørs holdet er på ca spillere lige PT. Fodboldtrænere søges til årg. 95/96 Til hold i Lilleput Drenge U12 årg. 95/96 søger IF Svend Gønge en træner til sæsonen 2007 udendørs. Holdet er på ca.12 spillere. Der er spillested i Køng for holdene Vi satser på at du og vi sammen skal give drengene de udfordringer som vil holde dem i klublivet. Vi begynder marts. Forhold og andet aftales mellem dig og klubbens træneransvarlige ISG et godt sted at være Kontakt Benny Petersen kg. træpiller 8 mm i 25 kg. sæk 4,8 kwh : 2000, kg. træpiller 8 mm i 16 kg. sæk 4,8 kwh : 2150, kg. træpiller 6 mm i 15 kg. sæk 5,0 kwh : 2250,- 960 kg. briketter i 10 kg. poser lyse/mørke : 1850,- 1 bur birkebrænde med 72 sække - 2 stablede rummeter TØRT : 1680,- 1 palle spåner m. 15 baller à kg. : 950,- Alle priser er inklusive moms. Levering: 1 palle: 170,- kr., 2 paller: 300,- kr. Efterflg. paller: 100 kr. pr. palle. Afhentning søndag kl eller efter aftale Hammer Hestehave 6 (mellem Lundby og Hammer) Tlf: / Snedker og tømrerarbejde Tømrermester Ole J. Larsen Lundby Hovedgade 70, 4750 Lundby Mobil: Fax:

5 5 Dette bondefanger-firma skal du holde dig langt fra, hvis det henvender sig med tilbud om annoncer på internettet. Mere om ISG s generalforsamling på side 21 Formand Birger Withøft Hansen fortalte i sin beretning på ISG s generalforsamling om det svindelfirma, som har kostet ISG kroner. Annoncehajer snød idræts- foreningen for kr. Dansk Tele Support, DTS, har fuppet og snydt Idrætsforeningen Svend Gønge for kroner. Det blev oplyst på generalforsamlingen i ISG den 8. februar. Igennem et helt år har firmaet via de utroligste og frækkeste metoder lokket og truet foreningen til at betale den ene regning efter den anden, og endda påstået, at den havde næsten kroner til gode. - Vi har naturligvis kontaktet en advokat for at undersøge, om vi kan rejse en sag mod firmaet, men det blev vi frarådet. Det ville blot komme til at koste foreningen endnu flere penge, sagde Birger Withøft Hansen i sin beretning til generalforsamlingen. - Vi har et godt råd til andre, der bliver kontaktet af DTS for at tegne annoncer i IT-Telefonbogen eller IT- Fagregisteret: - Sig nej! Klart og tydeligt nej! Lad være med at betale noget som helst og gå straks til politiet, sagde Birger Withøft. Det kan vi bagefter se, at vi skulle have gjort. Den erfaring har kostet os kroner, sagde han. Kasserer Leif Andersen, som er den, der fysisk har udbetalt pengene, havde tilbudt at træde tilbage i konsekvens af det skete, men det afviste både bestyrelsen og også generalforsamlingen kategorisk. Din lokale mekaniker tilbyder: Alt i autoreparationer, f.eks.: Rustreparationer, Serviceeftersyn, Forsikringsskader, Olieskift, Udskiftning af dæk og Styretøjsmåling Dit valg af mekaniker er også en tillidssag Lundby Autocenter v/ Jan Nielsen Lundby Hovedg. 32 tlf

6 6 Synne og Ulrik bygger hus Februar 2007: Beton fra DK beton udlægges af Jimmy og Thomas fra Tømmergården Grumløse. Februar 2007:Isolering, armeringsnet, kloak og koldtvandsrør er færdigmonteret Solstrålehistorie eller håndværker-allergi? Flot og færdigt fundament i februar Af Synne Felter og Ulrik Friis, Grumløsvej 91 Som omtalt i sidste nummer af 4750-avisen har byggeriet ikke ligget stille i vintermånederne, og derfor vil vi ved udgangen af februar have nået to milepæle: Færdigt fundament og rejsegildet. Fundamentet krævede mange overvejelser. Da vi vil have gulvvarme i huset, var det i første omgang meningen, at alle varmeslangerne skulle støbes ned i betondækket. På vores byggemøde i december med håndværkerne fra Tømmergården Grumløse, KES Køng, arkitekten William Tolstrup og Storstrøms Byggecenter, var der dog bred enighed om og erfaring for, at reguleringstiden for gulvvarmen ville være alt for langsom. Vi har derfor besluttet at lægge et strøgulv ovenpå betongulvet med varmeslangerne lagt i varmefordelingsplader lige under det endelige gulv. I badeværelserne skal varmeslangerne dog stadig placeres i betonen, da der ikke skal være strøgulve her. Denne ændring betød, at overkanten af det færdige betondæk skulle sænkes 11 cm i forhold til de tidligere planer. Noget der umiddelbart ikke lyder så kompliceret, men dog kræver at alle højder for afretningslag, isolering og armeringsnet også ændres. En opgave som Tømmergården Grumløse ordnede som ren service. Inden isoleringen og armeringsnettet blev udlagt, monterede KES Køng alle de indvendige kloaker med stor præcision, hvilket også er meget vigtigt, da mange af afløbene skal passe i forhold til de fremtidige indvendige vægge. Da de sidste LECA-blokke var monteret og alt andet var klart, skulle der støbes. I alt kom der fire lastbiler med betonkanon, der pumpede 28,5 m3 beton ud, som derefter blev rettet af med lasernivellering og glattet ud. Januar 2007: Den sidste nivellering af afretningslaget og montage af kloakrør er ved at blive udført. I skrivende stund er Tømmergården Grumløse ved at gøre klar til at rejse alle husets ydervægge, som er blevet bygget som elementer på værkstedet i Grumløse. Herefter rejses spær, så hvis alt går som planlagt, har vi holdt rejsegilde i slutningen af februar. Men hvorfor skal vi som bygherre egentlig holde rejsegilde? På kan man læse følgende: Rejsegildet er en gammel tradition blandt håndværkere. Traditionen byder bygherren at holde gilde for sine håndværkere med mad og drikke, når husets spær er rejst. Spærrene er de store bjælker, som bærer tagkonstruktionen. Når de er klar, er man nået til et vigtigt punkt i husets tilblivelse. Indtil da har man ofte arbejdet meget koncentreret. At rejse de store spær er altid noget af en bedrift. Så når det lykkes, er der god grund til at fejre det. I rejsegildet deltager alle, der er med til at opføre huset. Ofte deltager husets kommende beboere også, ligesom naboer også kan være inviteret. Man bydes på mad og drikke, ofte bare sandwicher, smørrebrød, røde pølser, øl og vand. Det holdes ofte på byggepladsen, hvor der måske er rejst en pavillon af hensyn til vejrets luner. I toppen af spærret kan man anbringe blomster, flag, grønne grene eller en krans for at markere, hvad det er, der fejres. Hvis bygherren er gnieragtig og tror, han kan springe rejsegildet over, kan håndværkerne godt blive sure. Så kan de finde på at mure en flaske ind i skorstenen, som afgiver lyde, når det blæser.

7 7 Vi byder dig og dine penge velkommen i Vordingborg Bank Klaus Larsen - Anette Wollesen - Flemming Irgens

8 8 Ny formand i Bårses Borgerforening Bårse Borger og Grundejerforening har konstitueret sig efter den ordinære generalforsamling mandag den 12. februar. På det konstituerende møde meddelte formand gennem to år, Lene Karnøe Sørensen, at hun ikke ønskede at fortsætte som formand, og hun trak sig samtidigt fra bestyrelsen og som Bårses repræsentant i Syv Sogne Samarbejdet. Nyvalgt formand blev Henrik Brandenborg. Ny repræsentant i Syv Sogne Samarbejdet i stedet for Lene Karnøe Sørensen bliver næstformand i bestyrelsen Poul Larsen, Præstegårdsvej 14. Bårses anden repræsentant er fortsat Annelise Jensen, Parkvej. Den nye bestyrelse i Bårse Grundejer og Borgerforening har konstitueret sig således: Formand: Henrik Brandenborg, Sneserevej 12 Næstformand: Poul Larsen, Præstegårdsvej 14 Kasserer: Gustav Olsen Sekretær: Tina Skjærlund, Edmundsvej 5 Bestyrelsesmedlem: Steen Erik Hansen, Fredensvej 15 Suppleant: Lisbeth Hansen, Parkvej 4. - Bestyrelsen vil selvfølgelig fortsætte det gode arbejde, og har fået til opgave af generalforsamlingen at danne et lokalforum. Bestyrelsen vil arbejde for at engagere flere beboere i dette arbejde, siger den nye formand Henrik Brandenborg, der tilføjer: - Vi har kun lige overstået konstitueringen, så vi har ikke en fokus-liste for årets arbejde endnu. Vi vil selvfølgelig fortsætte i Syv Sogne Samarbejdet og engagere os i Landsbyernes vilkår i den ny kommunale struktur, siger Henrik Brandenborg. Henrik Brandenborg Til nye Lundby-borgere: Kom og hør om din by Torsdag den 26. april kl samler Borgerforeningen Lundby alle nye borgere i sognet til en hyggelig aften i Medborgerhuset Lundby, Banevej 6. Er du flyttet til sognet inden for det seneste års tid, eller har du som ny borger, tilflyttet før, ikke haft mulighed for at være til møde for nye borgere, skal du være velkommen! På mødet vil vi hygge os med et glas rød, lidt ost og pølse, kaffe eller sodavand, og børnene skal der nok også være noget godt til. Dertil vil der være informationer om Lundby Sogn, Lundbys historie, Syv Sogne Samarbejdet, lokale foreninger og erhvervsliv og meget andet. Det er tredje år i træk, at Borgerforeningen Lundby inviterer nye borgere til introduktionsmøde i Medborgerhuset. De senere år har arrangementet været en god oplevelse for alle parter. Det håber vi også, at det bliver i år. Det er i hvert fald en god anledning for nye borgere til at lære både andre nye og gamle at kende. Af hensyn til traktementet er vi nødt til at bede om tilmelding. Den skal ske senest fredag den 20. april til Steen Nielsen, tlf eller

9 Burgermenuen trak børn til fællesspisningen denne gang. Vi fortsætter med børnemenuer! Fællesspisning i Lundby Italienske lækkerier på martsmenuen Efter den veloverståede spisning med Gule ærter med kød fra slagteren i Maglebrænde, byder vi på italiensk mad den 7. marts. Det er vores gæstekok Fausta Addone, der er chefkokken denne aften. Menuen er persillesuppe, samt kalveruller med hjemmelavede kartoffelkroketter, stegte peberfrugter og salat. Børnemenuen vil denne aften være pizza. Prisen på den italienske middag med to retter vil blive 60 kr., og børnemenuens pris er 25kr. Tilmelding senest søndag. 4. marts til Margit eller til Annik: eller sms: eller mail: I april serverer vi frikadeller. I maj har vi endnu ikke fastsat menuen så hvis du kender en der vil være gæstekok, eller du selv har lyst til at være gæstekokken, hører vi gerne fra dig. I juni har vi den glæde at kunne fortælle at Sara og hendes søster, Noé, der sidste år i marts forestod tilberedningen af et overdådigt måltid ud i den spændende 9 thailandske kogekunst, har meldt sig under fanerne til at kokkerere igen. Det er onsdag den 6. juni, vi serverer thaimad, og prisen bliver 75kr. På glædeligt gensyn fra madteamet: Margit, Else, Konny, Helle, Aase og Annik Sydsjællands Perle Margit i røg og damp over de gule ærter i Medborgerhusets køkken. Annik, Margit og Konny fra Madholdet præsenterer menuen. Else fotograferede. Skal du have passet din kat? Mangler du et godt sted til den, når du tager på ferie? Brug vores nyindrettede pension med luksusbure, med masser af hygge og legetøj. Din kat har sit eget 6 kvm. store bur med eget kradsetræ, hylder, stol og legetøj. Helaftens arrangementer fra 472 kr. pr. couvert alt inkl. Åben for store som små selskaber alle ugens dage Mad ud af huset Husmandskost fra kr. 85,- Smørrebrød fra kr. 17,- Festmenu fra kr. 145,- Buffet fra kr. 110,- - Vi tager os kærligt af din Garfield, mens du er væk. Kig forbi og se pensionen eller ring til os på Tlf. tid mellem kl og AMIGOS KATTEPENSION Benny og Mariann Mortensen, Skovgårdsvej 16, Udby, 4750 Lundby Ring efter brochure Bårse Samlingshus Pia & Mikael

10 10 Svend Gønge skal fejres på sin 400 års fødselsdag Det bliver ikke alene Lundby og omegn, der kommer til at stå på den anden ende i 2010, når Svend Poulsen Gønges 400 års fødselsdag skal fejres, det bliver hele Vordingborg Kommune. Det var holdningen på det stiftende møde i Svend Gønge-komitéen, som blev holdt mandag den 29. januar i Medborgerhuset i Lundby på initiativ af Borgerforeningen Lundby. Der var mødt interesserede fra Lundby, St. Røttinge ved Tappernøje, Vordingborg og Præstø til mødet, som frem for alt lagde en alenlang stribe af gode idéer til fejringen af den lokale nationalhelt på bordet. Det var holdningen på mødet, at selvfølgelig skal Lundby, hvor Svend Gønge boede fra 1661 og til sin død, være centrum for festlighederne i anledning af den runde fødselsdag, men komitéen ønsker, at hele Vordingborg Kommune samles om fejringen af helten, som jo slog sine folder både i Lundby og omegn, i Præstøområdet, på Møn og også i den sydlige del af kommunen, ligesom han jo også er kendt for sine meritter længere nord på, f. eks. i Snesere og omegn. På den baggrund foreslog formand for Borgerforeningen Lundby Peter S. Hansen, at fejringen af Svend Gønge skal blive en hjertesag for hele kommunen. Blandt deltagerne i mødet var skoleleder ved Svend Gønge-skolen, Morten Mygind Jensen, som lovede, at skolen ville deltage i jubilæet, og overbibliotekar Michael Gottfredsen, Vordingborg, lovede bibliotekets opbakning. Komitéen mødes igen onsdag den 7. marts kl. 18 i Medborgerhuset Lundby, hvor man deltager i husets fællesspisning og derefter går til komitémøde kl. 19. Alle, der vil være med til at bidrage til fejringen af Gøngehøvdingen er velkomne. Ønsker man at deltage i fællesspisningen, så send en til eller ring Interesserede er i det hele taget meget velkomne til at henvende sig. Svend Poulsen og Ib i Poul Steffensens streg. Medlemmer af Svend Gønge-komitéen På mødet mandag aften valgtes følgende medlemmer til den foreløbige komité til fejring af Svend Poulsen Gønges 400 årsdag i Gitte Kjær, Udby Ib Becker Larsen, Præstø Gunnar Stobbe, St. Røttinge Morten Mygind Jensen, Svend Gønge-skolen Michael Gottfredsen, Vordingborg Bibliotek Else Lützhøft, Kostræde Banker Ebbe Hansen, Svinø Aase Harrekilde-Petersen, Lundby Margit Andersen, Lundby Peter Sten Hansen, Borgerforeningen Lundby Komitéen vil blive justeret på de kommende møder, ligesom organisationen givet vil vokse med de projekter, der efterhånden sættes i gang. SYDSJÆLLANDS MURERSERVICE SM Byg Aps Arkitekttegnede enfamilieshuse Alt tømrer og murerarbejde udføres v. Peter Mieritz tlf Edb-hjælp til virksomheder LAGERSALG: Bl.a. bærbare pc er, printere, telefoner Gør et kup på Dybsø Fjordbanke Lundby Tlf

11 I 2010 skal Lundby have sit eget byvåben, nemlig Svend Poulsens segl. Svend Gønges segl er en hammer omgivet af fire roser, to kanonkugler og bogstaverne SPS for Svend PoulSen. På det stiftende komitémøde for fejringen af Poulsens 400 årsdag blev det foreslået, at komitéen skal bruge seglet aktivt i jubilæumsåret. Det skal være Lundbys byvåben, og breve fra Lundby skal stemples med dette segl, ligesom seglet skal gå Svend Poulsen var en større helt end Tordenskjold Svend Poulsen Gønge er en større helt end Tordenskjold. Det sagde historikeren og forfatteren Gitte Kjær på det stiftende møde i Svend Gøngekomitéen mandag aften. Hun mener, at han er en af vores allerstørste nationale helte, hvorfor der er al mulig grund til at fejre manden, når han fylder 400 år i I øvrigt mener jeg, at det er højst sandsynligt, at han er født i 2010, og derfor er der god grund til at vælge det årstal for hans jubilæum. igen på t-shirts og andet. På mødet fremkom deltagerne med rigtigt mange ideer, som skal bearbejdes af komitéen på kommende møder. Her er nogle af dem. Udstillinger i lokalomådet, f.eks. på Svend Gøngeskolen, Lundby Bibliotek, Medborgerhuset og Lundby Efterskole samt på museer, biblioteker og skoler i hele kommunen. Etablering af et Svend Gønge-museum i Lundby. Et friluftsspil i jubilæumsåret, gerne med rollespilselementer Oprettelse af venskabsbyforbindelser mellem Lundby og den by, det sogn, i det nordøstlige Skåne, hvor Svend Poulsen blev født i På en udpeget jubilæumsdag skal Lundby have kongeligt besøg. Svend nød tre kongers begunstigelse. Vores nuværende majestæt vil formentlig leve op til sine forfædres standard. Kunstnere af enhver slags skal indbydes til at skildre 11 Gitte Kjær er ved at skrive endnu en bog om Svend Poulsen. I 1992 udgav hun bogen om den historiske Svend Poulsen Gønge. - Men nu laver jeg en bog, der også handler om myterne om Svend Poulsen, og de er ikke kedelige, understreger hun. Han var en bemærkelsesværdig mand. Han var loyal over for kongen før nationalismen blev født, og så var han stridbar som bare helvede. Han var en rigtig karl, sagde Gitte Kjær. Lundby skal have sit eget byvåben Svend Gønge. Alle borgere i Vordingborg Kommune får en bog, som inspirerer til debat om frihedskamp, national stolthed og nutidens udfordringer. De steder, hvor Poulsen fægtede mod svenskerne, skal markeres i landskabet, der skal laves mad, som man gjorde på Poulsens tid, måske udgives en kogebog, der skal spilles musik og laves musicals samt optog med heste gønge-heste, forstås! Husk! Deadline til 4750Avisen er altid den i måneden 15. LUNDBY APOTEK Lundby Hovedgade 95 tlf Åbningstider: man-fredag: lørdag:

12 12 SEP er ny førsteholdstræner i ISG LUNDBY SYSTUE Alt i reparation og omforandring af tøj Åbent: Onsdag Lørdag Lundby Hovedgade 70 Lundby tlf Til alle seniorspillere i Svend Gønge! Efter en lidt trist afslutning på sæsonen 2006 hvor både 1. og 2. holdet rykkede ned, ser klubben nu frem til den kommende sæson med stor optimisme. Klubben har indgået samarbejde med træner Steen Erik Petersen ( ), der de seneste sæsoner har trænet Bårses senior og Henrik Andersen vil fortsat fungere som holdleder for 1. holdet. Endvidere har vi fået tilknyttet en fast holdleder til 2. holdet, nemlig Rene Wayert, som tidligere med stor succes har stået for 2. holdet. SEP, alias Steen E. Petersen, er den nye førsteholdstræner i IF Svend Gønge. Nu går det fremad for gøngerne! Træning herefter tirsdag/ torsdag kl. 19:00-20:30 (mødetid 18:45) i Over Vindinge. Ved turneringsstart rykker vi træningen tilbage til Køng. I løbet af træningsopstarten vil der blive spillet træningskampe (plan for træningskampe samt turneringsplan udleveres på spillermødet d. 10/2). Turneringen starter lørdag/ søndag den 14/15. april for både Serie 4 & 5. Sidste turneringskamp i foråret er weekenden den 23/24. juni. Kender du nogen, som kunne tænke sig at spille fodbold, så tag dem med til træning! Med håb om en rigtig god fodboldsæson 2007 både sportsligt og socialt Boldudvalget v/ Anders Jacobsen Nyhedsbulletin fra Folkesundhedspladsen Nu er crosstraineren blevet sat op og repareret endnu engang. med hensyn til det fugtige underlag på pladsen med deraf følgende løse redskaber arbejder vi stadig på sagen. Vi kan endnu ikke mønstre en god løsning for pladsen med hensyn til fastgørelse af redskaberne, og det mudrede og meget plørede græs at færdes på for borgerne. Vi må igen blot konstatere at ting tager tid, men tingene bliver også vendt grundigt for at frembringe en god løsning til glæde for os alle. På gruppens vegne Annik Lanzky Sådan udkommer 4750Avisen: April 2007: 28. marts - deadline 15. marts Maj 2007: 2. maj - deadline 15. april Juni 2007: 30. maj - deadline 15. maj Juli 2007: 4750Avisen holder sommerferie August 2007: 1. august - deadline 15. juli September 2007: 29. august - deadline 15. aug. Oktober 2007: 3. oktober - deadline 15. sept. November 2007: 31. oktober - deadline 15. okt. December 2007: 28. november - deadl. 15. nov. Januar 2008: 2. januar deadline 15. dec. Torsdag, fredag, lørdag åbent fra 10-15, søndag Mandag, tirsdag, onsdag er Solsikken lukket pga. blomsterbinding, men du er altid velkommen til at ringe og bestille dekorationer til afhentning eller levering.

13 13 Borgerne på Svinø inviteres til bøf og borgermøde: Fedekalven er slagtet på Svinø Landmand Peter Christensen, Svinø, har slagtet fedekalven og hængt den op, så bøfferne er så møre som smør fredag den 2. marts kl. 18, når han og Syv Sogne Samarbejdet har inviteret Svinøs borgere til bøf og borgermøde. Det er rent faktisk en af Peter Christensens tyrekalve, der lægger mørbrad til de engelske bøffer, som serveres i Svinø Forsamlingshus fredag kl. 18. Men de har først været i hænderne på Pia og Mikael fra Bårse Samlingshus, som står for tilberedelsen af menuen. Efter middagen vil forsamlingen drøfte muligheden for at oprette en borgereller beboerforening i Svinø Sogn. - Vi har set, hvor meget glæde de andre sogne i Syv Sogne Samarbejdet har haft af deres lokale foreninger, hvad enten de hedder lokalråd, borgerforeninger eller beboerforeninger, siger initiativtager til mødet Peter Christensen. - Jeg er sikker på, siger han, at vi også har en række spørgsmål, som en borgerforening vil kunne tage sig af, ligesom vi har meget at byde på til fællesskabet i både Syv Sogne Samarbejdet og i Vordingborg Kommune. - Det er på tide, at Svinø kommer på landkortet som andet end et sted, hvor man fandt en død fugl, siger Peter Christensen. På mødet vil der også være repræsentanter for Syv Sogne Samarbejdet til stede, nemlig Jakob Gnistrup og Peter Sten Hansen, der sammen med Peter Christensen udgør sekretariatet i samarbejdet. - Jeg er sikker på, siger Peter Christensen, at vi nok skal få en hyggelig aften. Og så håber jeg, at nogle vil melde sig til at være med til at lave en borgerforening på Svinø. - Jeg kan ikke tro, at jeg er den eneste, der bekymrer mig om, hvordan vores lille sogn skal klare sig i den store kommune, siger Peter Christensen. Tilmelding i 11. time Bor du i Svinø Sogn, og har du ikke allerede meldt dig til borgermødet, kan det nås allersenest torsdag den 1. marts inden kl ved at ringe til Peter Christensen på tlf Tømrer & snedkermester Ole Pedersen Ibsvej Lundby * Tagudskiftning * Reparationer * Nybygninger * Totalentrepriser * Om & tilbygninger * Køkkener, bad & garderobe *Døre, vinduer og glasarbejde * Opsætning af lofter * Lægning af gulve Mobil

14 Marts 2007 Torsdag : Sværdborg Sognearkiv i Graverboligen, Hasbjergvej 90, Sværdborg : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Generalforsamling i Borgerforeningen Lundby i Medborgerhuset Lundby Fredag : Bøf og Borgermøde for Svinø Sogn i Svinø Forsamlingshus. Middag: Engelsk bøf m.m. Lørdag : Premiere på Sværdborgs Dilettantforestilling Det store Event i Overvindinge Forsamlingshus. Efter forestillingen støttefest for forsamlingshuset med buffet og dans til Goosetown. Søndag : Sværdborg Sogn har sogneindsamling til fordel for de aidsramte i Afrika. Mødested: Over Vindingevej 20. Ring i forvejen og meld dig til på : Lundby Sogn har sogneindsamling til fordel for de aidsramte i Afrika. Mødested: Rytterskolen i Gl. Lundby - ved kirken. Tilmelding på tlf Mandag : Køng Sognearkiv har åbent i graverboligen ved Køng Kirke 20.00: Syv Sognes Erhvervsudvalg mødes hos Vordingborg Udviklingsråd Tirsdag : Lundby Sognearkiv Lundby Hovedgade 100, kld : Lundby Amatørteater øver i Medborgerhuset Lundby Onsdag : Fællesspisning i Medborgerhuset Lundby - menuen er italiensk! Gæstekok: Fausta Addone : Møde i Svend Gønge-komiteen, Medborgerhuset Lundby, Banevej 6 Torsdag : Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag 9 Lørdag : Lundby Amatørteater opfører årets dilettantstykke Søndag : Lundby Amatørteater opfører årets dilettantstykke Mandag : Syv Sogne Samarbejdet mødes i Beldringe Tirsdag : Sværdborg Menighedsråd mødes i Graverboligen, Hasbjergvej 90 i Sværdborg 19.30: Lundby Sognearkiv foredrag på Svend Gønge-skolen. Axel Johansson fortæller om vores veje 19.00: Sværdborg Menighedsråd holder offentligt budgetmøde i graverboligen, Hasbjergvej 90. Onsdag : Generalforsamling i Syv Sognes Kulturforening på Lundby Efterskole i Lundby Torsdag 15 Deadline for 4750Avisen - send dit stof til 19.00: Sværdborg Sognearkiv i Graverboligen, Hasbjergvej 90, Sværdborg : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Landsbyforum mødes på Møn Fredag 16 Lørdag 17 Søndag 18 Mandag 19 Tirsdag : Syv Sognes Iværksætterforum holder møde i Medborgerhuset Lundby: Tema: Vejen til selvstændigheden 19.00: Offentligt regnskabsmøde for Lundby Menighedsråds Kirkekasse i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.30: Offentligt regnskabsmøde for Sværdborg-Lundby Pastorats Præstegårdskasse i Rytterskolen 19.30: Bjarne Jespersen fortæller om sine fantastiske træskærerarbejder på Køng Museerne i Køng : Fællesmøde for Sværdborg og Lundby Menighedsråd i Rytterskolen i Gl. Lundby Onsdag 21 Torsdag : Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Syv Sognes Erhvervsforum holder møde i Medborgerhuset Lundby Fredag : IF Svend Gønge afholder stort show for indendørs fodbold afslutning Ca : Auktion over kunstfotos i Svend Gønge-Hallen Lørdag : ISG har gymnastikopvisning i Svend Gønge-Hallen i Lundby EM-fodbold: Spanien-Danmark Søndag 25 Onsdag Avisen udkommer 19.00: Borgerforeningen Lundby holder bestyrelsesmøde i Medborgerhuset Lundby 21.00: EM i fodbold. Tre kampe ikke Danmark Torsdag : Monrad & Rislund optræder i Lundby Efterskoles hal - billetter: se side : Generalforsamling i Sværdborg Beboerforening i Overvindinge Forsamlingshus

15 April 2007 Søndag 1 Palmesøndag Mandag 2 Tirsdag : Svend Gønge-Komitéen mødes i Medborgerhuset Lundby, Banevej 6, Lundby Onsdag 4 Torsdag 5 Skærtorsdag Fredag 6 Langfredag Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 8 Påskedag Mandag 9 2. påskedag Tirsdag 10 Onsdag : Fællesspisning i Medborgerhuset Lundby - frikadeller! Torsdag : Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag 13 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 15 Deadline for 4750Avisen - send dit stof til Mandag 16 Tirsdag : Syv Sognes Iværksætterforum holder møde i Medborgerhuset Lundby. Tema: Intro fra Erhvervscenter Sjælland 19.00: Landsbyforum holder møde i Syv Sogne Onsdag : Generalforsamling i Syv Sognes Erhvervsforum på Beldringe Gods Torsdag : Sværdborg Sognearkiv i Graverboligen, Hasbjergvej 90, Sværdborg : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Syv Sogne Samarbejdet mødes i Udby Fredag 20 Lørdag 21 Livsstilsmesse i Svend Gønge-Hallen i Lundby Søndag 22 Livsstilsmesse i Svend Gønge-Hallen i Lundby Mandag 23 Tirsdag : Sværdborg Menighedsråd mødes i Sværdborg Graverboligen Hasbjergvej : Borgerforeningen Lundby holder bestyrelsesmøde i Medborgerhuset Lundby Onsdag : Lundby Menighedsråd mødes i Rytterskolen i Gl. Lundby Torsdag : Møde for nye borgere i Lundby Sogn i Medborgerhuset Lundby 18.30: Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag 27 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 29 Mandag 30

16 16 Tirsdag 1 Maj 2007 Onsdag Avisen udkommer Torsdag 3 Fredag 4 St. Bededag 20.00: 4. maj-arrangement ved Svinø Kirke Lørdag 5 Dodo & the Dodos optræder ved Svend Gønges Venners Halfest i Svend Gønge-Hallen i Lundby Søndag og 11.00: Konfirmation i Lundby Kirke Mandag 7 Tirsdag 8 Onsdag : Fællesspisning i Medborgerhuset Lundby Torsdag : Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag 11 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Syv Sognes Erhvervsmesse på Beldringe Gods Søndag 13 Syv Sognes Erhvervsmesse på Beldringe Gods 10.30: Konfirmation i Sværdborg Kirke Mandag 14 Tirsdag 15 Deadline for 4750Avisen - send dit stof til 19.00: Landsbyforum holder møde i Syv Sogne Onsdag : Syv Sogne Samarbejdet mødes på Svinø - Avnø Naturcenter Torsdag 17 Kr. Himmelfartsdag Fredag 18 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 20 Mandag 21 Tirsdag : Lundby Menighedsråd mødes i Rytterskolen i Gl. Lundby Onsdag : Landsbyforum mødes i et af Præstø-sognene Torsdag 24 Ældreudflugt til Nyvang - arrangør Sværdborg og Lundby Menighedsråd 18.30: Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag 25 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 27 Pinsedag Mandag pinsedag Tirsdag : Fælles menighedsrådsmøde mellem Sværdborg og Lundby Menighedsråd Onsdag Avisen udkommer Stavgængerne afgår hver lørdag kl fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby, hvis vejret er til det. Er du i tvivl, så ring til Margit på tlf Lundby Bibliotek Lundby Hovedgade 100 Telefon: Lundby Biblioteks åbningstider: Mandag: Tirsdag: Torsdag:

17 17 informerer FODBOLDBANER OG KLUBHUS LIGGER I KØNG. Tlf. i klubhuset FODBOLD UNGDOM UNGDOMSUDVALG: Birger Withøft Hansen, eller Benny Petersen, eller Tommy Dønkjær, eller Brian Kaarsberg, eller Malou Knudsen, Trænere og træningstider for ISG Fodbold: se næste side Forår og sommer 2007 PROGRAM 2007 KÆRE FORÆLDRE! Vi har ofte det problem, at små børn, der deltager i ISG s aktiviteter, ikke kan huske deres fulde navn, adresse og tlf. nummer. Hvis uheldet skulle være ude, så er det nødvendigt, at vi er i besiddelse af disse oplysninger. Samtidigt besværliggør det vores medlemsregistrering med de manglende oplysninger. Derfor er vi nødt til at stille krav om, at børn, der indskrives i foreningen, første gang skal følges af en voksen, så vi kan få oplyst navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. FORSIKRINGER Foreningen er forsikret i forbindelse med klubhuset, forsamlingshuset, kontoret, 1. salen og nu også mod tyveri af sportstøj i biler når holdene er til turneringer. Foreningen har også en ANSVARS (ERHVERVS) forsikring, som dækker alle, der udfører et stykke arbejde for ISG. Foreningen har også en ULYKKKESFOR- SIKRING, som dækker alle, der udfører et stykke arbejde for ISG. Men som sportsudøver er man ikke dækket af ISG s forsikringer! DERFOR: Tegn selv en ulykkesforsikring!

18 18 Poder Årg. 00/02+. Træning: Kontakt træneren Træner: Søges se annonce andet sted i 4750 Avisen Drenge: Årg Træning: Kontakt træneren Træner: Jack Jacobsen, Drenge: Årg. 97. Træning: Kontakt træneren Træner: Rune Nielson, Runez Drenge: Årg. 96. Træning: Kontakt træneren. Træner: Kenn Pedersen, tlf Drenge: Årg. 95/96. Træning: Kontakt træneren Træner: Søges se annonce andet sted i 4750 Avisen Drenge: Årg. 95. Træning: Kontakt træneren Træner: Kenn Pedersen, Drenge: Årg. 94. Træning: Kontakt holdlederen Træner: Søges se annonce andet sted i 4750 Avisen Holdleder: Benny Petersen, Drenge: Årg Træning: Kontakt træneren Træner: Jens Hansen, , , Piger: Årg Træning: Kontakt træneren Træner: Tommy Dønkjær, eller Piger: Årg Træning: Kontakt træneren sdtræner: Rene Jørgensen, , KLUBBEN: Klubben er for de årige fra Svend Gønge Skolen, klubben er på frivillig basis, det vil sige at det er frivillige fra foreningen eller forældre som på skift fører opsyn med børnene. Klubben er beliggende på Øbjerggårdsalle 2, Køng 4750 Lundby (forsamlingshuset/klubhuset). Klubben har åbent man-, tirs-, ons-, og torsdag fra kl og kun på skoledage, alle ferier og helligdage er der lukket. Udvalgsmedlemmer: Formand Elise Olsen, tlf Elva Larsen, tlf Annelise Christensen, tlf Rita Kloster, tlf Tytte Sejrup, tlf Piger: Årg. 95. Træning: Kontakt træneren Træner: Stine Hansen, , Piger: Årg Træning: Kontakt træneren Træner: Mikael B. Nielsen, eller Øvrige spørgsmål rettes til udvalget. Besøg ISG hjemmeside på Oplysninger om træningsstart kan ske ved henvendelse til udvalget eller træneren. BADMINTON Vi afholder klubmesterskaber søndag den 25. marts 2007 fra kl Alle kan deltage Sæson start 2007/2008: Mandag den 3. september og den 5. september 2007 BADMINTONUDVALG: Formand: Bruno Ploug, Lisa Hallqvist, Helga larsen, Per Hansen, Ungdomsudvalg Palle Jørgensen, ,

19 19 FODBOLD SENIOR Herre serie 4 og 5 Træning: tirs- og torsdag kl (mødetid 18.45) på Over Vindinge Stadion, Tinghøjvej 6 Træner: Steen Petersen, k Holdleder serie 4: Henrik Andersen, Holdleder serie 5: Rene Wayert, , Ved turneringsstart rykker vi træningen tilbage til Køng. I løbet af træningsopstarten vil der blive spillet træningskampe (plan for træningskampe fås til træning.) Turneringen starter lørdag/søndag den 14/15. april for både Serie 4 & 5. Sidste turneringskamp i foråret er weekenden den 23/24. juni. Old boys: Ingen træning. Spiller mandag. Spillested: Over Vindinge Stadion, Tinghøjvej 6 Træner/ Holdleder: Egon Jacobsen, Lars Frederiksen, Veteran: Ingen træning. Spiller onsdag. Spillested: Over Vindinge Stadion, Tinghøjvej 6 Træner/ Holdleder: Rene wayert, Jan Lindgren, Seniorudvalg: Formand: Anders Jacobsen, Lars Mieritz, Alex Johansen, Martin Ørby, sin.dk GYMNASTIK Sæsonen 2007/2008 starter i uge 37 Gymnastikopvisning lørdag den 24. marts 2007 kl i Svend Gønge Hallen Udvalg: Formand: Mette Brendstrup Gymnastik er sjovt og sundt!

20 20 HÅNDBOLD Sæsonen 2007/2008: Seniorer Team Fjord HK, som er et holdfællesskab mellem Svend Gønge og Fladså HK har snart bestået sin første sæson. Mange af vores mål er blevet opfyldt gennem sæsonen. Håbet om, at det skulle være sjovere at komme til træning, er fuldt ud blevet opfyldt. Der er mange til træning, og samtlige spillere har gjort det til en fornøjelse at møde op. De rent sportslige ambitioner har måske været sat en anelse højt. Det tager alt andet lige lidt tid, at sammenspille de forskellige hold, men vi har trods alt et damehold der ligger til oprykning til serie 1. Vi regner stærkt med at fortsætte holdfællesskabet til næste sæson - men kunne da allerede nu, godt bruge nogle flere spillere så kig forbi til en af vores træningsaftner!! Vi træner som følger: Herrer: Torsdage i lige uger kl i Svend Gønge Hallen Torsdage i ulige uger kl i Korskildehallen Damer: Tirsdage kl i Svend Gønge Hallen Torsdage kl i Korskilde-hallen Seniorudvalget i Svend Gønge består af: Marianne Larsen Louise Berggren Torben Keinicke Udvalget i holdfællesskabet består af: Fra Svend Gønge: Marianne Larsen Carsten Jacobsen Torben Keinicke Fra Fladså: Jim Rasmussen Mie Sørensen Alex Jokobsen IDRÆTSFORENINGEN SVEND GØNGE Bestyrelsen: Form.: Birger Withøft Hansen, Fogedgårdsvej 23, 4760 Vordingborg tlf Kass.: Leif Andersen, Bellisvej Lundby tlf bestyr.medl.: Henrik Buhmann, bestyr.medl.: Lene Hansen, bestyr.medl.: Jack Jacobsen, Bestyrelsesmedlemmer for fodbold ungdom: Benny Petersen, for fodbold senior: Martin Ørby, for badminton: Lisa Hallqvist, for gymnastik: for håndbold: Marianne Larsen, for klubben: Annelise Christensen, KONTINGENTOPKRÆVNING: Fremtidige restancer vil blive pålagt et rykkergebyr på 25,- kr. pr. rykker. Lars Christiansen begyndte også i det små. Sæsonen 2007/2008: Ungdom Vi har brug for spillere, trænere, hjælpere til børneholdene, hjælp til det praktiske i hallen i forbindelse med hjemmekampe, hjælp til udvalgsarbejde og lignende. Interesserede kan altid kontakte: Gitte Bruun Simonsen, , primært ungdom. SVEND GØNGES VENNER Svend Gønges Venner er en støtteforening. Form.: Tina Andersen, , Kass.: Maigen Rolandsen, Støt Vennerne ved at deltage i vores arrangementer enten som gæst eller som medhjælper - så støtter vi jer! SVEND GØNGES VENNER STØT- TER IDRÆTSFORENINGEN SVEND GØNGE. FORSAMLINGSHUSET: Forsamlingshuset i Køng drives af idrætsforeningen og udlejes ved henvendelse til : Egon og Kirsten Jacobsen Ane Mariesvej 6, 4750 Lundby tlf

21 21 Egon stoppede efter 46 år i ISG s bestyrelse I 46 år har Egon Jacobsen, Lundby, været medlem af Idrætsforeningen Svend Gønges bestyrelse. Nu er det slut. Sidste år forsøgte han at slippe ud, men en stor udskiftning forhindrede hans afgang. Nu er det slut, og det gæve postbud må nu nøjes med at være leder af Formand Birger Withøft Hansen overrækker Egon Jacobsen en vingave som tak for hans indsats i idrætsforeningens bestyrelse gennem 46 år. Forsamlingshuset i Køng sammen med fru Kirsten. Nå ja, så er der jo også lige old boys fodboldholdet, der fortsat skal passes hver mandag aften - til kamp. Træning er ikke nødvendig! - Jeg blev valgt til ISG s bestyrelse første gang i 1961, det var om efteråret. Det er min 51. sæson som medlem af ISG, fortæller den afgående legende i ISG, som for længst er udnævnt til æresmedlem af foreningen. Henrik Buemann, Over Vindinge, blev valgt som nyt medlem af bestyrelsen. Formanden fik ros for sin første beretning Der var mange roser til formand Birger Withøft Hansen, da han aflagde sin første beretning på Idrætsforeningen Svend Gønges generalforsamling den 8. februar i Køng Forsamlingshus. Efter at der sidste år måtte to generalforsamlinger til, før der var valgt en bestyrelse, ser det ud til, at der er kommet styr på tingene i den store idrætsforening i 4750området. Birger Withøft kunne berette om en lang række initiativer fra bestyrelsen, som befæster foreningen i området, blandt andet et udbredt samarbejde med andre foreninger. Efter at formandens beretning var enstemmigt vedtaget - med klapsalver endda, berettede udvalgsformændene, hvordan det går i de enkelte sportsgrene og andre aktiviteter i idrætsforeningen. Fodboldafdelingen har måttet konstatere nedrykning til seniorholdene, mens juniorafdelingen har klaret sig flot. Gymnastik og badminton har også klaret sig fint, mens håndbold kunne berette om et spændende samarbejde med Fladså IF, et samarbejde, som fortsætter i det kommende år efter et års forsøg. Klubben i Køng er også en aktivitet under idrætsforeningen, og den kører jo bare derudad med det ene flotte projekt efter det andet. Senest indretning af en legeplads. Også forsamlingshuset kører i gode trygge rammer. Der har endda været råd til omfattende renovering af lokalerne i den gamle Køng Skole. Referent Benny Petersen havde travlt ved den bærbare. En tørstig Bo Weber spurgte, om forsamlingshuset havde indkøbt nye glas. Ja, lød svaret. - Nå, så er det måske derfor, I ikke bruger dem! Så kom der øl og vand på bordet.

22 22 Lokalforum i Bårse - ja tak! De lokale foreninger er suveræne Den overordnede tilbagemelding fra Landsbyforum var på mødet, at de som udgangspunkt ønskede, at fastholde deres allerede fremsendte forslag til inddeling, der bygger på de eksisterende netværk, idet de opfatter nærdemokratimodellen som en kommunikationsmodel. Dermed mener de, at netværkene kan varetage kommunikations- (formidlings-) opgaven, mens de suveræne lokale foreninger herunder varetager lokale interesser og sikre demokratiet ved åbenhed, som ønsket af Demokratiudvalget. Fra Demokratiudvalgets seneste møde 19. februar. På den ordinære generalforsamling i Bårse Grundejerog Borgerforening mandag den 12. februar 2007 vedtog generalforsamlingen, at pålægge bestyrelsen at arbejde for at Bårse via et lokalforum i Bårse sikres direkte dialog med Kommunalbestyrelsen. Demokratiudvalget i Ny Vordingborg Kommune havde i efteråret udsendt i høring et forslag til dialogstruktur mellem Kommunalbestyrelsen og lokalfora spredt over hele kommunen. Forslaget indeholdt bl.a. et lokalforum i Bårse. Af høringssvaret fra Grundejer- og Borgerforeningens bestyrelse i Bårse fremgår det overraskende, og uden mandat fra medlemmerne, at man anbefalede at dialogen mellem Kommunalbestyrelsen og Bårse skulle ske via det nyetablerede samarbejde 7 sogne. Også 7 sogne sekretariatet og Landsbyforum har i sine høringssvar ønsket at de etablerede samarbejder (paraplyorganisationer) skulle indgå i dialogstrukturen. Landsbyforum havde indsendt et konkret forslag med et lokalforum i Lundby, der dækkede hele 7 sogns området incl. Bårse. Generalforsamlingen i Bårse sagde et rungende NEJ til en sådan struktur med følgende beslutning: Generalforsamlingen Landsbyforums forslag til lokalfora i Vordingborg Kommune. De blå prikker er placeret midt i hvert fora, så det er lettere at tælle, hvor mange der er. I forslaget er der otte fora: 1. Møn, 2.Stege By, 3.Kalvehave-Stensby-Mern- Ø. Egesborg, 4. Vordingborg By, 5. Kastrup-Ørslev- Nyråd, 6. Syv Sogne og 7. Sognene omkring Præstø og 8.Præstø By. Disse fora bliver også kaldt netværk. Landsbyforum ønsker at disse fora skal hjælpe Vordingborg Kommune med en hensigtsmæssig kommunikation i spørgsmål, der er fælles for sognene i netværkene, mens spørgsmål, der er specifikke for enkeltsognene kommunikeres direkte mellem sogn og kommune. Formålet med forslaget er at hjælpe Vordingborg Kommune til en håndterlig kommunikation med borgerne, samt at sikre, at borgerne bliver hørt i den store kommune, hvor der bliver langt mellem borger og politiker. pålægger bestyrelsen for Bårse Grundejer- og Borgerforening og Bårse Lokalråd at arbejde for at der i Bårse bliver oprettet et lokalforum som foreslået af Demokratiudvalget i Vordingborg Kommune, således at der også i fremtiden kan sikres en direkte dialogstruktur mellem Bårse og Kommunalbestyrelsen på linie med den udmærkede direkte dialog, der i mange år har eksisteret mellem Lokalrådet i Bårse og Præstø Kommune. Det er Generalforsamlingens opfattelse at et Lokalforum i Bårse med direkte dialog til Kommunalbestyrelsen ikke forhindrer, at Bårse fortsat kan indgå i et Syv Sogns samarbejde, hvor der samarbejdes om en række aktiviteter og skabes inspiration og ideer til gavn for alle de involverede sogne i samarbejdet. Grundejer- og Borgerforeningen fejrede i forbindelse med generalforsamlingen sin 35 års fødselsdag. I alle 35 år har landsbyen Bårse kommunikeret direkte med myndighederne og i de sidste mange år formelt via Lokalrådet i Bårse i kommunikation med Præstø Kommune. Ved sin markante beslutning på generalforsamlingen har medlemmerne af Grundejer- og Borgerforeningen klart sagt, at en sådan direkte kommunikation skal fortsætte via et lokalforum i Bårse og ikke indirekte via et lokalforum i Lundby. Med venlig hilsen Ivan Tolborg Ikke forum i Lundby Ivan Tolborg skriver i sit indlæg, at Landsbyforum har foreslået et lokalforum i Lundby, der dækkede hele syv sogneområdet. Det har Landsbyforum ikke! Landsbyforum har fremsendt et forslag (se overfor), der indebærer, at Syv Sogne Samarbejdet udgør et fælles samtaleforum, som kan bidrage til at lette kommunikationen mellem de mange lokalområder og den nye store kommune. Forslaget betyder ikke, at der på nogen måde tages suverænitet fra de enkelte sogne. Hvert sogn er i sin gode ret til selv at kommunikere med kommunen, og kommunen kan henvende sig direkte til det enkelte sogn eller landsby med sager, der vedrører dette. Med venlig hilsen Peter Sten Hansen, sekretær, Syv Sogne Samarbejdet

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

1 30. årgang nr. 175

1 30. årgang nr. 175 1 30. årgang nr. 175 Januar lør. 2. jan. 2016 9 Deltagerne kan vælge mellem treforskellige hold: Motionisterne, der f.eks. cykler en hyggelig tur i skoven Mountainbike øvet for dem der cykler langt og

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011

Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011 Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011 Denne beretning er delt op på følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2010 og planerne i 2011: 1. Bestyrelsens sammensætning 2010 2. Hjemmesiden

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE

MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE AKTIVITETER 2014 / 2015 Forord Foreningen Medborgerhuset Vålse Gamle Skole, driver den gamle skole, beliggende bag Vålse Kirke, som et medborgerhus for det nordvestlige

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Årsprogram 2016/17. Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974

Årsprogram 2016/17. Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974 Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974 Formand Erik Justesen, Hulskovvej 35 Tlf. 75562589-28357318 Mail: ejbo@profibermail.dk Årsprogram 2016/17 Næstformand Erik Bygvraa Dengsø,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg April 2011 FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg april 2011 Du kan leje Egebjergklubbens grill med tilbehør for kun 100 kr. April D. 26. GF Pilehøj - D. 29. Billardklubben Maj D. 2. Blomstervennerne

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden. Fastelavn. Væbnermesterskabet 2008. Tirsdag den 1. januar 2008 kl. 01:01

Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden. Fastelavn. Væbnermesterskabet 2008. Tirsdag den 1. januar 2008 kl. 01:01 Januar/Februar 2008 Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden 3 på stribe Her ser I så vores 3 Seniorvæbner tøser, med hænderne fulde. Ud over dem var også Roberto og Mikkel med til at lave det største

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ Program 1/1-31/72016 Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET KILDEBAKKEN Kildebakken er et åbent aktivitetscenter for selvhjulpne brugere. Programmet er sammensat

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang 1. årgang nr. 9 April 2009/10 Teamteatrets forestilling MÆRKELIG Brobygningsprojekt i 7. årgang Nyt fra ledelsen side 2 Af Thomas Henten, skoleleder Tiden flyver af sted og inden vi ser os om er skoleåret

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40

Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40 Til presse og offentlighed Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40 Dag dato - tidspunkt Mandag 24. sep. Kl. 16.30 Tirsdag 25. sep. Kl. 16.45 17.45 Arrangement samt Tidspunkt og

Læs mere

NYT FOR VINTEREN 10/11.

NYT FOR VINTEREN 10/11. NYT FOR VINTEREN 10/11. Hundelev Ungdoms- og Idrætsforening byder velkommen til en ny vintersæson, som foregår på Hundelev Skole. Tlf. liste over bestyrelsen i HUI: Mette Sørensen Vennebjergvej 12 98 99

Læs mere

Månedsnyt. Nyt fra kontoret. Humble Skole. Rævehøj. Fritteren Søbanke. Punkter af særlig interesse: Smiley til produktionskøkkenet

Månedsnyt. Nyt fra kontoret. Humble Skole. Rævehøj. Fritteren Søbanke. Punkter af særlig interesse: Smiley til produktionskøkkenet Humble Skole Rævehøj Fritteren Søbanke Månedsnyt Årgang 1 Nummer 2 April 2011 I DETTE NUMMER: Humble skole 2 Rævehøj 4 Foredrag 5 Aktivitetskalender Rævehøj Aktivitetskalender Fritte 6 7 Kort nyt Søbanke

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2009 Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf.: 75 43 13 72 Fanø: 75 16 61 65 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2016

Nyhedsbrev uge 14 2016 Nyhedsbrev uge 14 2016 Side 1 God weekend Side 7 Filur Side 2 Nyt fra Allan Side 8-11 Børnehaven Side 3 Generalforsamling Side 12-13 Vuggestue Side 4-5 Generalforsamling, Side 14 Kalender, rengøring &

Læs mere

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen KFUM-Spejderne i Kalvehave, Spejderhytten, Viemosegade 7b, ÅRGANG 6, OKTOBER 2013 Dekorationsfremstilling Til julemarkedet I forbindelse med julemarkedet skal vi have fremstillet vores varer og her er

Læs mere