Oplev det Marokkanske køkken med Camilla Plum

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oplev det Marokkanske køkken med Camilla Plum"

Transkript

1 Oplev det Marokkanske køkken med Camilla Plum Det marokkanske køkken er en stor inspira onskilde l madlavningen herhjemme. Camilla Plum har skrevet bogen ABRACADABRA med inspira on fra det marokkanske køkken, og holder jævnligt kurser i marokkansk madlavning med fokus på betydningen af krydderier. Camilla Plum har dligere lavet et madlavningskursus i Marrakech i riaden Riad of The Storks, som netop er blevet totalrenoveret bl.a. med etablering af et stort udekøkken med pejs og grill, så nu kan madlavningen bringes l næste niveau, bl.a. med lberedning af helstegt lam. Målet med rejsen er, at få fingrene helt ned i hvad madlavning handler om. Fra jord l bord, og med Camilla Plum som jeres vejleder og inspirator. Vi går på opdagelse i Marrakech s overfødighedshorn af krydderier og økologiske råvarer, og hjembringer både friske fisk og skaldyr fra Essaouira, og deltager i slagtningen af det lam som vi skal lberede i riaden. I Marrakech kan vi selv vælge de kyllinger som vi vil spise, og vi oplever hvordan maden lberedes lokalt på en række dejlige restauranter. Vi ønsker med opholdet både at ophøje og værdisæ e den gestus det er at spise kød og at udfolde krydderiernes fantas ske muligheder. Og ikke mindst: At nyde den d det tager at gøre sig umage med at lberede lækre mål der. Tidspunkt: Kurserne holdes fra hhv. den 28. maj l den 4. juni 2016 og senere på året fra den november. Det er de bedste sæsoner i forsommer og e erår, hvor det hverken er for varmt om dagen eller for køligt om na en. Denne rejse er helt unik fordi: Vi er max. 14 deltagere, og vi kører i egne busser på udflugter Camilla Plum og riadens ejer Kasper Brejnholt Bak vil sammen med riadens bestyrer Omar og øvrigt personale sikre, at I får en dejlig oplevelse. Maden lberedes på en fantas sk danskejet riad i Marrakesh, i den gamle bydel, hvor der er lavet et dejligt udekøkken med pejs og grill. Herfra er der udsigt over storkereder kun 50 meter væk. Vi bor på en meget dejlig riad som ligger kun 100 meter fra Riad of The Storks. Vi lægger vægt på at møde befolkningen, f.eks. besøger vi Omars familie i Ait Abdi i Atlasbjergene, og et kvindekoopera v som producerer Argan olie. Vi køber alle råvarer friske/økologiske direkte fra Ait Abdi, fra markeder og fra havnen i Essaouira. Vi oplever hele processen fra råvarer l den lækreste middag. Vi flyver med direkte fly fra København l Marrakech på kun 4 mer og 30 minu er.

2 Lidt om kursusstedet Riad of The Storks : Riad of The Storks er en af de få danskejede riader i Marrakech. Arkitekten Kasper Brejnholt Bak har gennem et halvt år totalrenoveret bygningen, bl.a. med etablering af et fantas sk udekøkken med pejs/grill på tagterrassen. Riadens materialer og indretning er baseret på berberkulturens rige håndværkstradi oner i både tæpper, puder, møbler, lamper, pergolaer, støbte sofaer og den karakterisis ske tadelaktpuds, som alle indvendige vægge og tagterrasserne er pudset op med. Riaden ligger i den gamle bydel medinaen syd for hovedpladsen Jemma el Fna. Lokalområdets smalle gader er bilfri, så der er ingen bilstøj, og området er helt trygt døgnet rundt med legende børn og åbne døre ud mod gaderne. Riaden ligger i gangafstand fra alle de vig gste seværdigheder imellem de absolute must sees Palais Bahia og Palais Badiée, og med kun 8 minu ers gang l hovedpladsen Jemma el Fna, som er byens livlige hjerte. En riad er et tradi onelt historisk byhus for velstående storfamilier, og riadens 5 rum har oprindelig været beboet af en familie hver. Riader er bygget op omkring et centralt gårdrum, hvorfra der er adgang l værelser fra svalegange, som ligger ud imod gårdrummet. Hele stueetagen og alle tagterrasser er fællesareal, og det er her de fælles ak viteter vil foregå. Stueetagens gårdrum har et marokkansk bad l a øling i de varme sommermåneder samt en spisestue, en pejsestue, toilet og fuldt udstyret køkken. Øverst er der 3 tagterrasser; den ene er udstyret med et dejligt stort udekøkken, hvor vi kan grille og lave mad under åben himmel. Fra terrassen er der direkte udsigt l murene rundt om Palais Badia, hvor det er muligt at følge livet i mere end 10 storkereder på helt nært hold.

3 Personale: Omar Aatabi og hans hustru, Ouaffa, bestyrer stedet og står for den daglige dri (rengøring, madlavning, prak sk hjælp mv). Omar taler både engelsk, fransk, berber, arabisk og en smule skandinavisk, da han har været forskningsassistent på et udviklingsprojekt i den landsby, Ait Abdi, han kommer fra. De e projekt er forankret i Norge, og han har rejst i både Norge, Sverige og Danmark og kender den skandinaviske kultur. Omar kender Marrakech som sin egen baglomme, og står for de guidede ture både i byen, og l Ait Abdi og kystbyen Essaouira. Han er også meget vidende om kulturelle og poli ske forhold i Marokko. Camilla Plum medbringer sine 4 børn som agerer medhjælpere. Camilla elsker marokkansk mad, og har dligere lavet et madlavningskursus i riaden, så hun kender bestyreren Omar godt. Kasper Brejnholt Bak ejer Riad of The Storks, og har været med l at udvikle programmet. Han vil ligeledes være behjælpelig med gode råd, og guidede ture rundt i medinaen mv. Kasper er arkitekt, og står bl.a. bag uds llingen MIND THE EARTH, hvorfra der er uds llet en række billeder i riaden. Overnatning: Riaden består kun af 5 værelser, så her bor bestyrerparret, Kasper B. Bak, Camilla Plum og øvrige medhjælpere, mens hele gruppen ellers bor i en dejlig naboriade. Som udgangspunkt, samles vi som minimum morgen og a en l morgenmad og hygge på tagterrassen, udover de fastlagte fællesak viteter og udflugter.

4 Dag 1. Lørdag Vi flyver direkte fra København l Marrakech, hvor vi bliver a entntet i lu havnen kl. 10:30. Vi ankommer l riaden ca. kl , hvor der er indlogering og e erfølgende en frokost på tagterrassen. Over frokosten vil der være en fælles snak om ugens program. E er et par mers afslapning, vil riadens bestyrer Omar vise rundt i byen og introducere de vig gste områder i Medinaen herunder hovedpladsen Jemma El Fna, og I får sam dig en forsmag på souken, hvor der er mere end 4000 små bu kker og et mylder af liv og lbud. Here er samles vi på tagterrassen, hvor I får en uformel snak om det marokkanske køkken med Camilla Plum. Om a enen spiser vi middag på Kosy Bar, hvor vi kan opleve solnedgangen over byen fra tagterrassen.

5 Dag 2. Søndag Rundtur med hestevogn i Marrakech bl.a. med besøg i den berømte og meget smukke Jardin Majorelle. Haven blev etableret i 1923 af den franske kunstner Jacques Majorelle og siden overtaget af modeskaberen Yves Saint Laurent. Det er en stor oplevelse at slentre en tur i denne skønne oase med kaktus, palmer og farverige blomster. Der findes ligeledes et spændende museum i parken. Vi spiser frokost i Meschoui gaden, hvor vi både kan få det møreste lam, og inspira on l festmiddagen rsdag. På vejen hjem tager vi forbi nogle af de fantas ske paladser og den berømte koranskole. A ensmad indtages på den berømte plads Jemma El Fna, hvor der hver a en bespises tusindvis af mennesker. Her kan man også opleve den lokale musik, slangetæmmere, historiefortællere og diverse badutspringere som det har været tradi onen i hundredevis af år.

6 Dag 3. Mandag: Heldagsudflugt l Ait Abdi Heldagsudflugt l landsbyen Ait Abdi, hvor bestyreren Omar er født, og hans familie som bl.a. består af en far på 106 og en mor på 98, stadig bor. Her produceres de fleste af de økologiske madvarer vi spiser i riaden. På vejen l landsbyen ser vi det tradi onelle ugentlige Berbermarked, hvor man kan købe de lokale varer som Berberne også selv bruger i deres madlavning. Når vi ankommer l landsbyen, har Omars familie, forberedt en tradi onel 3 re ers meny. E er frokosten er der mulighed for, at deltage i slagtningen af det lam som vi skal lberede i riaden dagen e er. Der er også mulighed for, at se hvordan der kærnes smør eller laves friskost, eller man kan hjælpe med at plukke de økologiske grøntsager og krydderurter i vores køkkenhave, som vi skal bruge l madlavning i løbet af ugen. Om a enen marinerer vi det hjembragte lam, og sæ er dej over l det brød der kan bages dagen e er. Vi spiser middag på en dejlig marokkansk restaurant.

7 Dag 4. Tirsdag: Festmiddag m. helstegt lam Sammen skal vi forberede en festmiddag l om a enen, hvor vi bl.a. vil lberede det lækre økologiske lam vi købte i landsbyen Ait Abdi sammen med forskellige typer tradi onalet marokkansk lbehør. Hvert kvarter har sin egen bager og sin egen moske. E er morgenmaden forbereder vi forskellige typer brød, som vi medbringer l det lokale kælderbageri for at opleve hvordan brød bages lokalt. Brødet spises i løbet af dagen l både en let frokost og festmiddagen om a enen. Vi tænder op i pejsen, så gløderne er klar omkring middags d, så vi kan lave helstegt lam. Lammet lang dssteger i 6 mer, så det bliver utrolig mørt og lækkert. Imens lberedes de indkøbte råvarer fra Ait Abdi, sammen med øvrige indkøb, hvor alle kommer i sving med madlavningen. Vi anre er dagens krea oner l en skøn buffet af marokkanske lækkerier, som indtages på tagterrassen.

8 Dag 5.Onsdag: Heldagsudflugt l Essaouira Hele onsdagen går med en heldagsudflugt l den smukke fiskelandsby Essaouira. På vejen l Essaouira vil vi opleve, hvordan man producerer Argan oil, som både bruges kosme sk og l madlavning. (Det foregår bl.a. ved, at geder kravler i Argantræerne, men det hører I meget mere om ;-). Når vi kommer frem, provianterer vi i en overdådighed af friskfangede fisk og skaldyr på havnen, l brug for madlavning torsdag, og pakker det grundigt ned i en frostkasse. Vi spiser en dejlig frokost på restauranten Chez Sam, som ligger på den ak ve havn, hvor alle fisk og skaldyr er landet få mer før lberedning. Der er indlagt mulighed for 2 mers egen d i Essaouira, hvor I kan gå på opdagelse i en mangfoldighed af markeder og indkøbsmuligheder eller at gå /ride en tur på stranden, hvis man ikke ønsker at følges med hele gruppen. Kl. 16 vender vi næsen hjemad. Vi spiser marokkansk middag på en smuk historisk restaurant.

9 Dag 6. Torsdag: Festmiddag med 3 x tagine Camilla Plum står for ugens hovedmission, som er en overdådig festmiddag, som vi lbereder i fællesskab. Den består bl.a. af 3 forskellige typer tagine med hhv. fisk, kylling og grøntsager og en masse lækkert lbehør. Vi har sikkert også fundet en rokke eller en anden lækker fisk i Essaouira, som kan grilles l. Indkøb på det lokale marked, hvor vi finder de sidste grøntsager l a enens festmål d Here er køber vi ind på Spice Market l madlavningen, hvor det er en god idé at købe ekstra krydderier som kan tages med hjem. Vi spiser en let frokost på tagterrassen, og opstarter lberedningen af alle de indkøbte lækkerier. Alle får særlige opgaver som man skal stå for Vi anre er de frembragte krea oner l en fantas sk buffet på tagterrassen, som nydes sammen med et glas lokal vin.

10 Dag 7. Fredag : Fridag Fælles morgenmad og afslapning på tagterassen, hvor Omar kan fortælle om forskellige muligheder: Gå på indkøb i souken, hvor det er muligt at købe fødevarer og krydderier l at bringe med hjem. Køb nogle af de mange fantas ske håndlavede varer, herunder, tæpper, keramik, trævarer og de særlige metallamper som giver et smukt lys. Besøg den moderne bydel Guelliz, hvor der er flo e forretninger og flere kunstgallerier Udforsk de mange fantas ske paladser og bygningsværker nærmere. Tag en dag l velvære på et af byens utallige hamam. En hamam er et tradi onel badehus, hvor man bliver skrubbet og masseret med veldu ende olier og vasket. E er knap to mers behandling er man et helt nyt menneske. Ren, afslappet og klar l at rejse hjem dagen e er. Både Omar og Kasper kan fungere som lokale guider a ængig af hvad gruppen har lyst l at opleve denne sidste dag, og Camilla Plum tager i hamam med de kvinder som har lyst. Improviseret madlavning og hygge på tagterrassen

11 Dag 8. Lørdag Vi afslu er med en fælles morgenmad på tagterrassen, hvore er vi bliver a entet og bragt l lu havnen med baggagen fyldt med inspira on, minder og krydderier l frem dig madlavning. Hjemkomst l København kl. ca. 15:45 e er 4 mer og 30 minu ers direkte fly fra Marrakech l København.

12 Priser: Rejsens samlede pris: kr. som indeholder alle beskrevne ak viteter, transport og entréer, herunder: - Direkte fly København/Marrakesh tur/retur, inkl 2 x 20 kg baggage + håndbaggage - Undervisning i marokkansk madlavning af Camilla Plum - Hotelophold i delt dobbeltværelse i historisk riad i medinaen. - Halvpension inkl. mål der på heldagsudflugter - Dansk rejseleder - Engelsk og fransktalende lokalguide - Drikkepenge l chauffør og lokalguider - Entreudgi er i forbindelse med udflugter - Egen bus med aircondi on på udflugter l Essaouira og Ait Abdi. Inkluderede udflugter: - Halvdags rundvisning i Marrakech, med introduk on l de væsentligste markeder i souken. - Heldagsudflugt l Landsbyen Ait Abdi inkl. frokost. - Halvdagsudflugt med hestevogn og besøg i Jardin Majorelle. - Heldagsudflugt l Essaouira med besøg på kvindekoopera v som producerer Argan olie, besøg på fiskehavnen hvor vi køber ind. Frokost på fiskerestauranten Chez Sam. Ikke inkluderet: A es llings- og rejseforsikring Mål der på restauranter i Marrakech, ligesom drikkevarer i riaden afregnes særskilt.

13 Prak ske oplysninger: Resjeperiode: CP1: 28. maj l den 4. juni 2016 CP2: november. Tilmelding: Kasper Brejnholt Bak varetager bookninger, og han kan kontaktes på mobil eller mail: kasper@riado hestorks.com Betaling sker ved overførsel af kr., l konto i Jyske Bank, med angivelse af navn og ønsket ophold (CP1 eller CP2). Rejsens pris er baseret på delt dobbeltværelse, og der er et llæg på kr. for enkeltværelse. Betaling skal ske senest den Tidspunkt for indbetaling er afgørende for hvilken plads man opnår på reserva onslisten/ventelisten. A es lling: Det anbefales at tegne a es llings- og rejseforsikring, hvis ikke man har en sådan i forvejen. Betaling refunderes kun ved aflysning af rejsen, men man er meget velkommen l at videreformidle opholdet l andre bekendte, hvis man bliver syg. Venteliste: Deltager antal er maksimalt 14 personer, så vi sikrer at alle får den op male oplevelse. Der opre es en venteliste ved mere end 14 lmeldte, som inviteres l at deltage i e erårsturen fra eller e erfølgende rejser i Valuta: Man kan enkelt hæve den lokale valuta Dirhams i hæveautomater, så det er ikke nødvendigt at veksle l hverken Euro eller Dirhams hjemmefra. Pas og visum: Der er ikke krav om visum l Marokko, men pas skal være gyldigt mindst 3 måneder e er hjemrejsedato så tjek det for en sikkerheds skyld. Sundhed: Vi arbejder sammen med en engelsktalende læge, hvis der skulle opstå behandlingskrævende sygdom. Herudover har vi et medicinskab i riaden med de mest almindelige lægemidler, og ellers ligger der et apotek kun 300 meter fra riaden. Det er ikke nødvendigt med vaccina oner.

OMARS MAROKKO.

OMARS MAROKKO. OMARS MAROKKO www.riadofthestorks.com OPLEV DEN LOKALE BERBERKULTUR OG ALT DET BEDSTE I MARRAKECH OG OMEGN Rejseperiode: 11-18. november 2017 Lidt om kursusstedet Riad of The Storks : Riad of The Storks

Læs mere

Kursus i Storkereden i Marokko fra d. 29. april- 6. Maj 2017

Kursus i Storkereden i Marokko fra d. 29. april- 6. Maj 2017 Kursus i Storkereden i Marokko fra d. 29. april- 6. Maj 2017 Har du altid drømt om at bo i en historisk Riad i Marrakesh? Gå på opdagelse i Medinaen, nyde maden, duftene af krydderier, tage billeder, style

Læs mere

RIAD OF THE STORKS Skriveophold / Refugium

RIAD OF THE STORKS Skriveophold / Refugium RIAD OF THE STORKS Skriveophold / Refugium Den centrale plads i Medinaen, Jemaa el Fna, udgør byens pulserende hjerte er et hyggeligt, mindre 5-værelses hotel, som ligger i Marrakech i den historiske bydel

Læs mere

A taste of Morocco Rejseperiode fra d

A taste of Morocco Rejseperiode fra d A TASTE OF MOROCCO - SMAG PÅ ALT DET BEDSTE I MAROKKO MED HENRIK KLEM - FRA 21-28.10.2017 A taste of Morocco Rejseperiode fra d. 21-28.10 2017 Program: Efter kun godt 4 timers flyvetur lander vi i en fortryllende

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Marrakech med Den Søde Dame og Den Sprøde Herre (Croque Monsieur / Marie Holm & Morten Lindberg )

Marrakech med Den Søde Dame og Den Sprøde Herre (Croque Monsieur / Marie Holm & Morten Lindberg ) Marrakech med Den Søde Dame og Den Sprøde Herre (Croque Monsieur / Marie Holm & Morten Lindberg ) La Vie Exotique / Det eksotiske Liv LIVSNYDELSE, KOSMISK (MAD-)KÆRLIGHED OG 1001 NATS EVENTYRLIGE KAGER

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Velkommen I Dagplejen

Velkommen I Dagplejen Velkommen I Dagplejen Dorrith Glibstrup Skovvejen 23 6064 Jordrup Mobil nr. 4016 9267 Åbningstider: Man-tors 6.45-16.30 Fredag 6.45-15.45 Jeg hedder Dorrith Glibstrup og er født i 1962. Jeg har været dagplejer

Læs mere

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. - 23. august 2013 Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. 23. august 2013 med forberedende dage på Løgumkloster Refugium Medvirkende: Ebbe Juul-Heider, lektor, Beder Siggi Pfingsten,

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE NYHED ~ En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010 Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par Afrejse 28. marts 2010 Singleture.dk har i samarbejde med Bravo Safari sammensat en fantastisk rejse, der kombinerer safari i verdensklasse

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk Dyk ned i din tid - og dit liv En uge i livsfortællingens tegn Mandag 30. maj - fredag 3. juni 2016 1 1960 1940 1950 2 1930 Dyk

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

BØRNEHAVEN Lauge Koch

BØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen i BØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen Kære forældre. Med denne velkomstpjece vil vi gerne byde jer velkommen til Børnehaven Lauge Koch. Formålet med denne pjece er, at give jer et indblik i børnehaven

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Verdens bedste job med børn og troperejser

Verdens bedste job med børn og troperejser Verdens bedste job med børn og troperejser Vil du passe Felix 4,5 år og August 1,5 år og vil du med på et par længere rejser til Thailand, Malta og Dubai med alt betalt. Når vi er i Danmark, får du ofte

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større 1 Praktiske informationer Børnehuset Rævehøjen er normeret til 60 børn. 24 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer og 1 gruppe bestående af 36 børnehavebørn, opdelt

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2016 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO PÅSKEREJSE TIL MAROKKO - Duftende krydderier, vandring i Atlasbjergene, cykeltur gennem ørkenoaser og 1001 Nats Eventyr i Marrakesh - 8 dage AFREJSE: d. 8. - 15. april 2017-8 dage PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Denne mad- og måltidspolitik er udarbejdet af og godkendt af bestyrelsen i Harmonien. Politikken skal sætte rammerne for den mad- og måltidspraksis,

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch

KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen i KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen Kære forældre. Med denne velkomstpjece vil vi gerne byde jer velkommen til Kulturbørnehaven Lauge Koch. Formålet med denne pjece er, at give jer et indblik

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup. KONFERENCECENTER Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.dk 2 Smid sko, strømper og fordomme om at alle konferencecentre er ens

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Narsaq i billeder Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Vi tager fra Kastrup tirsdag 3. maj kl. 9.00 mod Narsaq med mellemlanding i Sønder Strømfjord og Narsarsuaq. Kl. 17 lokal tid er vi indkvarteret

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Er du ung? Har du kræft? Det er noget lort Du er ikke alene! Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2015 Og DU er inviteret! Kom og få inspiration,

Læs mere

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf.

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Februar 2010 Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. 7249 6023 Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Kontaktoplysninger Boligvisitationen

Læs mere

ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT

ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT Som årstidsdagplejer skal man introducere dagplejebørnene for årstidens skiften højtider og traditioner, der er forbundet hermed ud fra børnenes præmisser. Gennem arbejdet

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje Velkommen hos natur Mettes dagpleje Pænt Goddag Hej, jeg hedder Mette Marie Bruun. Jeg er fra 1980, er uddannet maler i 2001 og pædagog med speciale i børn og natur i 2007. Jeg er gift med Ricco, sammen

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere YOGA RETREAT MAROKKO 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015 Læs mere Tag med på luksus Yoga retreat til eventyrlige Marrakech og området i de smukke Atlasbjerge Velkommen

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere