OMARS MAROKKO.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OMARS MAROKKO."

Transkript

1 OMARS MAROKKO OPLEV DEN LOKALE BERBERKULTUR OG ALT DET BEDSTE I MARRAKECH OG OMEGN Rejseperiode: november 2017

2 Lidt om kursusstedet Riad of The Storks : Riad of The Storks er en af de få danskejede riader i Marrakech. Arkitekten Kasper Brejnholt Bak har gennem et halvt år totalrenoveret bygningen, bl.a. med etablering af et fantastisk udekøkken med pejs/grill på tagterrassen. Riadens materialer og indretning er baseret på berberkulturens rige håndværkstraditioner i både tæpper, puder, møbler, lamper, pergolaer, støbte sofaer og den karakterisistiske tadelaktpuds, som alle indvendige vægge og tagterrasserne er pudset op med. Riaden ligger i den gamle bydel medinaen syd for hovedpladsen Jemaa El-Fna. Lokalområdets smalle gader er bilfri, så der er ingen bilstøj, og området er helt trygt døgnet rundt med legende børn og åbne døre ud mod gaderne. Riaden ligger i gangafstand fra alle de vigtigste seværdigheder imellem de absolute must sees Palais Bahia og Palais Badiée, og med kun 8 minutters gang til hovedpladsen Jemaa El- Fna, som er byens livlige hjerte. En riad er et traditionelt historisk byhus for velstående storfamilier, og riadens 5 rum har oprindelig været beboet af en familie hver. Riader er bygget op omkring et centralt gårdrum, hvorfra der er adgang til værelser fra svalegange, som ligger ud imod gårdrummet. Overnatning: Riaden består af 4 dobbeltværelser, og et køjesengsværelse med plads til 6 personer. Vi har valgt, at alle skal bo sammen i Riad of the Storks, så holdstørrelsen bliver maksimalt 14 personer. Vi samles som minimum morgen og aften til morgenmad og hygge på tagterrassen, udover de fastlagte fællesaktiviteter og udflugter.

3 Omars Marokko Denne rejse giver et unikt indblik i den Marrokanske kultur, hvor vores gæster introduceres til alle de største oplevelser i Marrakech og omegn, samtidig med at vi besøger lokalbefolkningen i både Marrakech og Berberlandsbyen Ait Abdi. Omar introducerer bl.a. vore gæster til hans yndlingsrestauranter, de flotteste paladser, krydderimarkeder og det labyrintiske soukområde. I løbet af ugen går vi på opdagelse i Marrakech s overfødighedshorn af krydderier og økologiske råvarer, og hjembringer friske fisk og skaldyr fra Essaouira og økologiske kyllinger fra Ait Abdi. Vi køber både ind på lokale markeder, på det berømte Spice Market og lærer at tilberede forskellige variationer af den traditionelle ret tagine med lokale råvarer og krydderier. Herudover vil han invitere jer med hjem til sin familie i Ait Abdi, hvor deltagerne kan opleve den fascinerende berberkultur. Som de eneste turister, besøger vi denne landsby, hvor vi møder Omars familie og kan opleve hvordan berberkulturen stadig udfolder sig i bjerglandsbyerne. Omar Aatabi er bestyrer af Riad of the Storks, og han er jeres personlige guide under hele opholdet. Omar taler både engelsk, fransk, berber og arabisk, og han kender Marrakech som sin egen baglomme. Han er meget vidende om kulturelle og politiske forhold i Marokko, og er som person et godt billede på den rivende udvikling, der er sket i Marokko gennem de seneste årtier. Indkvartering: Alle gæster bor på Riad of the Storks, så det bliver naturligt en lille eksklusiv gruppe på maksimalt 14 deltagere fordelt på de 5 værelser, som kan nyde stedet i fred og ro med god tid til snak og hygge. Tidspunkt: Rejsen ligger fra den den November 2017, så gæsterne kan være med til at producere olivenolie i Ait Abdi. Denne rejse er helt unik fordi: Vi er max. 14 deltagere, hvilket giver mulighed for skræddersyede oplevelser med adgang til bagerier, kryddeributikker mv. hvor der ikke er plads til større grupper. Vi kører i egen bus på alle udflugter, hvilket giver mulighed for impulsive stop på udflugter. Vi bor på Riad of The Storks i den gamle bydel, hvor maden tilberedes i et dejligt udekøkken med pejs og grill. Herfra er der udsigt over storkereder kun 50 meter væk. Omar er en meget erfaren og hjælpsom guide med et stort lokalkendskab, og så er han en supersød. Vi lægger vægt på at møde befolkningen, f.eks. besøger vi Omars familie i Ait Abdi i Atlasbjergene, og et kvindekooperativ som producerer Argan olie. Vi køber alle råvarer friske/økologiske direkte fra Ait Abdi, fra markeder og fra havnen i Essaouira. Vi flyver med direkte fly fra København til Marrakech på kun 4 timer og 30 minutter.

4 Lørdag: Ankomst og byrundtur Vi flyver direkte fra København til Marrakech, hvor vi bliver afhentntet i lufthavnen kl. 10:30. Vi ankommer til riaden ca. kl , hvor der er indlogering og efterfølgende en frokost på tagterrassen. Over frokosten vil der være en fælles snak om ugens program. Efter et par timers afslapning, vil riadens bestyrer Omar vise rundt i byen og introducere de vigtigste områder i Medinaen herunder hovedpladsen Jemma El Fna, og I får samtidig en forsmag på souken, hvor der er mere end 4000 små butikker og et mylder af liv og tilbud. 3 retters velkomstmiddag og hygge på tagterrassen.

5 Søndag: Hestevognstur og souken Morgenmad: Kl på tagterrassen Rundtur med hestevogn i Marrakech bl.a. med besøg i den berømte og meget smukke Jardin Majorelle. Haven blev etableret i 1923 af den franske kunstner Jacques Majorelle og siden overtaget af modeskaberen Yves Saint Laurent. Det er en stor oplevelse at slentre en tur i denne skønne oase med kaktus, palmer og farverige blomster. Der findes ligeledes et spændende Berber-museum i parken. Når hestevognene returnerer til Jemaa El-Fna, spiser vi frokost på en dejig lokal restaurant. Hererter kan man gå på opdagelse i souken eller slappe af på tagterrassen, i Riad of the Storks, hvor der også er jacuzzi. Aftensmad indtages på den berømte plads Jemaa El-Fna, hvor der hver aften bespises tusindvis af mennesker. Her kan man også opleve den lokale musik, slangetæmmere, historiefortællere og diverse badutspringere som det har været traditionen i hundredevis af år.

6 Mandag: Heldagsudflugt til Essaouira Hele Mandagen går med en heldagsudflugt til den smukke fiskelandsby Essaouira. Morgenmad: Kl 8.00, så I får mest muligt ud af dagen. På vejen til Essaouira vil vi opleve, hvordan man producerer Argan oil, som både bruges kosmetisk og til madlavning. Det foregår bl.a. ved, at geder kravler i Argantræerne, men det hører I meget mere om, bl.a. når vi besøger et kvindekollektiv som producererer en lang række produkter af Argannødderne til både madlavning og kosmetik. Vi besøger fiskerihavnen og spiser en dejlig frokost på den aktive havn, hvor alle fisk og skaldyr er landet få timer før tilberedning. Der er indlagt mulighed for 3 timers egen tid i Essaouira, hvor I kan gå på opdagelse i en mangfoldighed af markeder og indkøbsmuligheder eller at gå /ride en tur på stranden, hvis man ikke ønsker at følges med hele gruppen. Kl. 17 vender vi næsen hjemad. Vi spiser på en dejlig restaurant i Marrakech.

7 Tirsdag: Brødbagning og paladser Morgenmad: Kl på tagterrassen Hvert kvarter har sin egen bager og sin egen moske. Efter morgenmaden forbereder vi forskellige typer brød, som vi medbringer til det lokale kælderbageri for at opleve hvordan brød bages lokalt. Brødet spises sammen med en let frokost på tagterrassen. Vi besøger de smukke paladser Palais Bahia og Palais Badiée, som ligger tæt på riaden. Herefter kan byen udforskes på egen hånd, eller I kan slappe af på tagterassen i Riad of The Storks. Middag på restaurant på NoMad

8 Onsdag: Heldagsudflugt til Ait Abdi Heldagsudflugt til landsbyen Ait Abdi, hvor bestyreren Omar er født, og hans familie som bl.a. består af en far på 106 og en mor på 98, stadig bor. Her produceres de fleste af de økologiske madvarer vi spiser i riaden. Morgenmad: Kl 8.00, så I får mest muligt ud af dagen. På vejen til landsbyen plukker vi oliven på Omars families marker og vi ser vi det traditionelle ugentlige Berbermarked, hvor man kan købe de lokale varer som Berberne også selv bruger i deres madlavning. Når vi ankommer til landsbyen, har Omars familie, forberedt en let anretning af lokale råvarer. På denne årstid er det tid til at producere olivenolie, og vi hjælper med at kværne olivenolie med et kæmpestort stenhjul som trækkes af mulddyr, som det har været gjort i århundreder. Der er også mulighed for, at se hvordan der kærnes smør, eller man kan hjælpe med at plukke de økologiske grøntsager og krydderurter i vores køkkenhave, som vi skal bruge til madlavning de sidste dage. Vi slagter 2 økologiske kyllinger i landsbyen, som skal bruges til Chicken Tagine dagen efter. Herefter er der enten mulighed for at tage en vandretur gennem de 3 landsbyer som udgør Ait Abdi, eller men kan hjælpe Omars familie med at tilberede aftensmaden, bage lokale brød mm. Efter aftensmad hos Omars familie, er der underholdning af lokale musikere / dansere.

9 Torsdag: Lær at tilberede tagine med Omar Omar lærer gruppen at tilberede 3 forskellige typer tagine med hhv. fisk, kylling og grøntsager og en masse lækkert tilbehør. Morgenmad: Kl 9.00 på tagterrassen Vi køber ind på det berømte Spice Market til madlavningen, hvor det er en god idé at købe ekstra krydderier som kan tages med hjem. På vejen tilbage køber vi ind på det lokale marked, hvor vi finder de sidste grøntsager til aftenens festmåltid. Vi spiser en let frokost på tagterrassen, og opstarter tilberedningen af alle de indkøbte lækkerier. Alle får særlige opgaver som man skal stå for. Vi anretter en fælles buffet på tagterrassen som kan nydes sammen med et glas lokal vin.

10 Fredag: Fridag Morgenmad: Kl er der fælles morgenmad og afslapning på tagterassen, hvor Omar kan fortælle om forskellige muligheder: Gå på indkøb i souken, hvor det er muligt at købe fødevarer og krydderier til at bringe med hjem. Køb nogle af de mange fantastiske håndlavede varer, herunder, tæpper, keramik, trævarer og de særlige metallamper som giver et smukt lys. Besøg den berømte koranskole Madersa Ben Youssouf og/eller det fine fotomuseum i nærheden heraf. Tag en dag til velvære på et af byens utallige hamam. En hamam er et traditionel badehus, hvor man bliver skrubbet og masseret med velduftende olier og vasket. Efter knap to timers behandling er man et helt nyt menneske. Ren, afslappet og klar til at rejse hjem dagen efter. Omar kan fungere som lokal guide afhængig af hvad gruppen har lyst til at opleve denne sidste dag. Improviseret madlavning og hygge på tagterrassen

11 Lørdag: Hjemrejse Vi afslutter med en fælles morgenmad på tagterrassen, hvorefter vi bliver afhentet og bragt til lufthavnen med baggagen fyldt med inspiration, minder og krydderier til fremtidig madlavning. Hjemkomst til København kl. ca. 15:45 efter 4 timer og 30 minutters direkte fly fra Marrakech til København.

12 Pris: Rejsens samlede pris: kr. som indeholder alle beskrevne aktiviteter, transport og entréer, herunder: - Direkte fly København/Marrakesh tur/retur. Guidning og undervisning i marokkansk madlavning af Omar Aatabi Hotelophold i delt dobbeltværelse i Riad of The Storks. Morgenmad og alle måltider på heldagsudflugter. Entreudgifter i forbindelse med udflugter og besøg på koranskole, paladser mv. Egen bus med aircondition på udflugter til Essaouira og Ait Abdi. Rejsens pris er baseret på delt dobbeltværelse.der er er et tillæg på kr. for enkeltværelse, og mulighed for rabat på kr. hvis man ønsker delt køjesengsværelse. Inkluderede udflugter: - Halvdags rundvisning i Marrakech, med introduktion til markederne i souken. Halvdagsudflugt med hestevogn og besøg i Jardin Majorelle. Heldagsudflugt til Landsbyen Ait Abdi inkl. frokost og aftensmad med Omars familie. Halvdagsudflugt med besøg på Spicemarket og andre lokale markeder. Heldagsudflugt til Essaouira med besøg på kvindekooperativ som producerer Argan olie, og besøg på fiskehavnen hvor vi også spiser en dejlig frokost og køber ind. Ikke inkluderet: Afbestillings- og rejseforsikring Måltider på restauranter i Marrakech, ligesom drikkevarer i riaden afregnes særskilt.

13 Praktiske oplysninger: Rejseperiode: November 2017 Tilmelding sker henvendelse til Kasper Brejnholt Bak som varetager bookninger, og han kan kontaktes på mail: eller mobil Reservation af en plads på holdet sker ved overførsel af den fulde pris på enten 6.800, eller kr. / person på konto i Jyske Bank. Betaling skal ske senest den Afbestilling: Det anbefales at tegne afbestillings- og rejseforsikring, hvis ikke man har en sådan i forvejen. Betaling refunderes kun ved aflysning af rejsen, men man er meget velkommen til at videreformidle opholdet til andre bekendte, hvis man bliver syg. Venteliste: Deltagerantal afhænger af, hvor mange af vore gæster der ønsker enkeltværelse, men er maksimalt på 14 personer. Når riaden er fuld, oprettes en venteliste, og gæster tilbydes en plads på en senere tur. Valuta: Man kan enkelt hæve den lokale valuta Dirhams i hæveautomater, så det er ikke nødvendigt at veksle til hverken Euro eller Dirhams hjemmefra. Pas og visum: Der er ikke krav om visum til Marokko, men pas skal være gyldigt mindst 3 måneder efter hjemrejsedato, så tjek det for en sikkerheds skyld.

Oplev det Marokkanske køkken med Camilla Plum

Oplev det Marokkanske køkken med Camilla Plum Oplev det Marokkanske køkken med Camilla Plum Det marokkanske køkken er en stor inspira onskilde l madlavningen herhjemme. Camilla Plum har skrevet bogen ABRACADABRA med inspira on fra det marokkanske

Læs mere

RIAD OF THE STORKS Skriveophold / Refugium

RIAD OF THE STORKS Skriveophold / Refugium RIAD OF THE STORKS Skriveophold / Refugium Den centrale plads i Medinaen, Jemaa el Fna, udgør byens pulserende hjerte er et hyggeligt, mindre 5-værelses hotel, som ligger i Marrakech i den historiske bydel

Læs mere

A taste of Morocco Rejseperiode fra d

A taste of Morocco Rejseperiode fra d A TASTE OF MOROCCO - SMAG PÅ ALT DET BEDSTE I MAROKKO MED HENRIK KLEM - FRA 21-28.10.2017 A taste of Morocco Rejseperiode fra d. 21-28.10 2017 Program: Efter kun godt 4 timers flyvetur lander vi i en fortryllende

Læs mere

Kursus i Storkereden i Marokko fra d. 29. april- 6. Maj 2017

Kursus i Storkereden i Marokko fra d. 29. april- 6. Maj 2017 Kursus i Storkereden i Marokko fra d. 29. april- 6. Maj 2017 Har du altid drømt om at bo i en historisk Riad i Marrakesh? Gå på opdagelse i Medinaen, nyde maden, duftene af krydderier, tage billeder, style

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Marrakech med Den Søde Dame og Den Sprøde Herre (Croque Monsieur / Marie Holm & Morten Lindberg )

Marrakech med Den Søde Dame og Den Sprøde Herre (Croque Monsieur / Marie Holm & Morten Lindberg ) Marrakech med Den Søde Dame og Den Sprøde Herre (Croque Monsieur / Marie Holm & Morten Lindberg ) La Vie Exotique / Det eksotiske Liv LIVSNYDELSE, KOSMISK (MAD-)KÆRLIGHED OG 1001 NATS EVENTYRLIGE KAGER

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE NYHED ~ En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO PÅSKEREJSE TIL MAROKKO - Duftende krydderier, vandring i Atlasbjergene, cykeltur gennem ørkenoaser og 1001 Nats Eventyr i Marrakesh - 8 dage AFREJSE: d. 8. - 15. april 2017-8 dage PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere YOGA RETREAT MAROKKO 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015 Læs mere Tag med på luksus Yoga retreat til eventyrlige Marrakech og området i de smukke Atlasbjerge Velkommen

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Oktoberfest i Bad Bramstedt

Oktoberfest i Bad Bramstedt Oktoberfest i Bad Bramstedt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.995,- Højdepunkter Oktoberfest i flot pyntet festsal Bayersk buffet og øl, vin og vand ad libitum Hamburg Side 1

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/ 7 nætter

Læs mere

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE

Vandreeventyr mellem berberlandsbyer og fri leg i Marrakech. Ophold MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE MAROKKO - VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND, MED LOKAL GUIDE VANDRING I ATLASBJERGENE En perfekt kombination af den marokkanske berberkultur og gode vandringer i de smukke Atlasbjerge. Turen på 8 dage/ 7 nætter

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Paris - Byernes by Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Montmartre med Sacré-Coeur Eiffeltårnet Slottet i Versailles Sejltur på Seinen Vi bor på solsiden af Montmartre

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Kursus med Anne Hjernøe og Ditte Ingemann i Storkereden i Marrakech april 2018

Kursus med Anne Hjernøe og Ditte Ingemann i Storkereden i Marrakech april 2018 MADGLÆDE, FOODSTYLING OG FOTO I MARRAKECH ANNE HJERNØE OG DITTE INGEMANN 21-28.4.2018 Kursus med Anne Hjernøe og Ditte Ingemann i Storkereden i Marrakech 21-28. april 2018 Har du altid drømt om at bo i

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.995,- Højdepunkter Dejlig dansk jul Juleaften med vin, øl, vand ad libitum Julebyen Tønder Rømø og Ribe

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Vandring & Eventyrrejse, 15 dage

Vandring & Eventyrrejse, 15 dage Vandring & Eventyrrejse, 15 dage Trekking i Atlasbjergene, kamelsafari med overnatning i beduinernes telte, ældgamle fæstningsbyer, badeferie og farverige Marrakech. Hvis eksotiske rejsemål lige er sagen,

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere