Sonnerupgaard Gods. Sonnerupgaard Gods Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø Kontortid mandag-fredag 9-16

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sonnerupgaard Gods. Sonnerupgaard Gods Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø info@sonnerupgaard.dk +45 4640 9531. Kontortid mandag-fredag 9-16"

Transkript

1 Sonnerupgaard Gods Sonnerupgaard Gods Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø Kontortid mandag-fredag 9-16

2 Velkommen til Sonnerupgaard Gods Vi kan tilbyde fire forskellige og flotte lokaler, der passer til enhver fest. I kan se billeder og få information om selskabslokalerne på de følgende sider. Alle selskabslokalerne har tilhørende værelser, der er indrettet forskelligt, og kan bookes til overnatning. Værelserne kan bookes enkeltvis eller som en pakkeløsning. Priser på leje af selskabslokaler og værelser findes på separat prisblad. I er altid velkomne til at besigtige lokaler og værelser efter forudgående aftale. Vi ser frem til at byde Jer velkommen på Sonnerupgaard Gods. Anerkendelser Billederne på forsiden, side 3 og bagsiden er taget af Kasper Kamph. Billederne på side 7 og side 8 er taget af bryllupsshoot.dk.

3 Sonnerupgaard Gods i dag Sonnerupgaard Gods blev i 1996 erhvervet af Birgitte Israelsen og Peter Kjær Knudsen. Ejendommens jord omfatter ca. 400 tdr. fredet land, hvoraf 300 er anvendt til planteavl, hovedsagligt korn, mens resten er fordelt på 2 skove, nemlig Dyrehaven og Engskoven. Godsets store avlsbygninger har ikke været anvendt til husdyrhold siden 1963, men har udelukkende været anvendt til andre formål: 1877-tals Laden er det gamle kornmagasin, og emmer af charme og historie. I dag anvendes godsets store, rustikke kampestenslade til utraditionelle såvel som traditionelle firmaarrangementer og fester. Vores 1877-tals Laden er velegnet til selskaber fra 70 personer, og der er et utal af muligheder med dette selskabslokale. Festfløjen var tidligere den gamle hestestald med vognporte. I dag er der to store festsale, som er meget benyttet til større arrangementer. Den indeholder møbleret foyer og to store sale, der er velegnet til hhv. spisesal og festsal, og har hver plads til 100 gæster. Hovedbygningen har været beboet indtil år 2001, hvorefter denne flotte bygning nu også kan lejes til eksklusive kurser eller selskaber fra personer. Kavalerfløjen var i gamle dage herregårdsmejeri og senere den gamle forpagterbolig. I dag er det stedet for mindre selskaber. Der kan være op til 30 personer til spisning i den flotte og hyggelige spisestue. Derudover findes der flere mindre stuer. Udover selve lokalerne, har vi en masse dejlige værelser at byde på. Blandt andet er godsets gamle kostald og høloft bygget om og indrettet med nye suiter og hotelværelser, der er taget i brug i august 2002 og april Alle værelser udlejes på traditionel vis samt i forbindelse med leje af lokaler. Vores skove, marker og øvrige udendørsfaciliteter kan ligeledes benyttes til spændende og anderledes events, hvoraf for eksempel kan nævnes rapelling på den høje silo, mountainbike og andre teambuildingevents. Vores park foran Hovedbygningen er ideel til flotte bryllupsbilleder.

4 Udlejning af selskabslokaler på Sonnerupgaard Gods Sonnerupgaard Gods har gennem flere år med stor succes udlejet festlokaler til bryllupper, kobberbryllupper, sølvbryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer og lignende festlige arrangementer. Den rolige atmosfære og de stilfulde omgivelser, som godset byder på, er den perfekte ramme for enhver fest. På Sonnerupgaard kan du få lige netop din drømmefest, da vores mangfoldige lokaler byder på utallige muligheder. Konceptet for selskabsudlejning er, at lokalerne lejes hos os, og at I selv står for selve festarrangementet. I træffer selv aftale med egen kok eller vælger at få maden bragt udefra. Hos os sætter I Jeres helt personlige præg på festen ved selv at arrangere borddækning, pynt, blomsterdekorationer m.m., og endelig er I selv herre over festens afvikling vedr. tidspunkt for middag, natmad, musik, hvornår festen skal slutte osv. Her er ingen naboer at vise hensyn til, så festen kan vare til den lyse morgen. Øl, vin og spiritus medbringes uden afgift (proppenge) til udlejeren. Skulle I være i den situation, at I ønsker assistance til festarrangementet, så lad os tale om Jeres specifikke ønsker, og lad os hjælpe med henvisninger til leverandører, som kender huset. Det er muligt at leje øvrigt tilbehør til festen, såsom stofduge og stofservietter, sølvdækketallerkner & lysestager mm. Rekvirer venligst særskilt prisliste. Bemærk: Reservationen er først endelig ved betaling af depositum og reservationsgebyr.

5 Overtagelse af lokalerne kan foregå efter de to følgende modeller Model 1 Lokalet er til disposition senest fra kl. 18 aftenen før festens afholdelse til den efterfølgende dag kl. 12. Hvis festen for eksempel afholdes lørdag, er lokalet til rådighed fra fredag kl. 18 til søndag kl. 12. Hvis lokalet ikke er i brug samme dag, kan nøglen modtages tidligere på dagen efter aftale. Model 2 Lokalet er til disposition fra kl. 14 på selve dagen frem til næste dag kl. 12. Hvis festen for eksempel afholdes lørdag, er lokalet til rådighed fra lørdag kl. 14 til søndag til kl. 12. Dog gælder nogle andre modeller ved leje af Kavalerfløjen. Kavalerfløjen skal afleveres dagen efter kl. 11. Ved leje efter model 2, kan man vælge følgende muligheder: A. Lokalet er til disposition fra kl. 14 på selve dagen frem til dagen efter kl. 11. Hvis arrangementet for eksempel afholdes lørdag, er lokalet til rådighed fra lørdag kl. 14 til søndag kl. 11. B. Lokalet er til disposition fra lørdag senest kl. 18 til søndag kl. 22. I er altid meget velkommen til at besigtige lokaler og værelser efter forudgående aftale. På grund af udlejning i weekenderne, henlægges rundvisninger til hverdage.

6 Udlejning af værelsespakker I skal som førsteprioritet benytte værelserne, som ligger i forbindelse med det lejede festlokale, herefter kan gæsterne blive indkvarteret på værelser i andre fløje. Værelserne er til gæsternes rådighed fra kl. 16. på selve dagen til næste dag kl. 11. Værelserne er forsynet med sengelinned og håndklæder. Ekstra opredninger er kun beregnet til børn og unge (familier) eller i tilfælde af, at hele Sonnerupgaards kapacitet er udsolgt. Du er meget velkommen til at reservere hotelværelser på traditionel vis. Vi udlejer værelser med - og uden morgenbuffet. I forbindelse med leje af værelser til fester, tilbyder vi flere modeller til værelsesfordeling og booking: A: Værtsparret står selv for fordeling af værelser, opkrævning af betaling fra gæster, indkvartering og aflevering af nøgler samt tjekke om der er fejl og mangler ved aflevering af værelser. B: Vi udleverer et link, hvorefter gæsterne selv er ansvarlige for at booke værelser via dette. Ved denne løsning har værtsparret udelukkende ansvaret for indkvartering, aflevering af nøgler samt tjekke om der er fejl og mangler ved aflevering af værelser. Derimod vil vi tage os af fordeling af værelser og betaling. Nøglerne og værelsesfordeling vil ligge klar ved ankomst. C: Ved valg af denne løsning booker gæsterne selv deres værelse. Værtsparret har intet ansvar for, at værelsesnøglerne bliver afleveret, indkvartering, værelsesfordeling eller opkrævning fra gæsterne.

7 1877-tals Laden Godsets storslåede og betagende kampestenslade fra 1877 er unik med sin store sal, der kan deles op i mindre rum. Det smukke spåntag strækker sig 11 meter op til kip, og kan oplyses af projektører, så I fornemmer rummets hyggelige atmosfære. Der er store glasporte, som giver et helt specielt flot lysindfald. Ydermere er der lysdæmpere, så I kan få den rette stemning til Jeres fest. I loftet og langs væggene hænger store lysekroner til levende lys. Tidligere blev denne bygning brugt som kornmagasin, hvorfor den i dag er unik i sin form og atmosfære. Hovedindgangen er ved den fredede voldgrav anno 1341, hvor I kan nyde udsigten over marker og skove tals Laden har klinkegulv med gulvvarme, rustikke kampestensvægge, en bar og en ældre charmerende høstvogn til brug for f.eks. gavebord eller buffetbord. Laden indeholder et moderne og fuldt udstyret industrikøkken, der rummer service til 112 personer. I Laden er der både aflange og runde borde og dertil 150 sorte polstrede stole. Til lokalet er der rummelige dame og herretoiletter tals Laden er det perfekte selskabslokale til store selskaber fra 70 personer eller derover. Dog skal der påregnes ekstra gebyr pr. personover 112 personer. Ved mere end 150 personer skal der brandvagt på, som bestilles gennem Sonnerupgaard. Tilhørende suiter i Stalden og værelser på Høloftet Staldens værelser, som er bygget i den gamle kostald, er fordelt på 10 suiter med stue-, sove- & badeværelse samt entré. Heriblandt er en brudesuite. I hvert af værelserne er der 2 senge, i alt 4 sengepladser pr. suite. I Stalden findes også én juniorsuite, som fungerer som et dobbeltværelse. På Høloftet, der som navnet antyder, er det gamle høloft, er der 24 mindre dobbeltværelser. På værelserne er der en fast seng samt en udtræksseng (springmadras). Alle værelser er med eget bad og toilet.

8 Festfløjen Festfløjen, der tidligere var den gamle hestestald med vognporte, indeholder to store festlokaler, der hver har plads til 100 gæster. Ovenpå er værelser, hvor man efter et godt arrangement kan trække sig tilbage. I fløjen er et flygel, som frit kan benyttes og flyttes rundt, en møbleret foyer med garderobe og toiletter, samt et fuldt udstyret restaurationskøkken. Der er både runde og aflange borde i Festfløjen, og kapacitet til store selskaber op mod 200 personer. Dog skal der påregnes ekstra gebyr pr. person over 100 personer. Vest for Festfløjen er der adgang til en ugeneret udendørsterrasse med havemøbler, hvorfra der kan nydes en smuk aftensol med udsigt over de naturskønne områder, der omgiver Sonnerupgaard Gods. Festfløjens værelser I tilknytning til afholdelse af fest kan der lejes værelser til over nattende gæster. Festfløjen byder på 17 værelser på 1. sal. 13 af værelserne ermed eget toilet og badeværelse, mens de 4 af værelserne er med delt badeværelse på gangen. I alt rummer Festfløjen 32 sengepladser. Værelserne er af forskellige typer, bl.a. er der almindelige dobbeltværelser, andre er mindre dobbeltværelser med 1½ mands senge, nogle værelser er enkeltværelser, og til sidst er der en flot brudesuite.

9 Hovedbygningen Den rolige atmosfære og de eksklusive omgivelser, som Hovedbygningen byder på, er den fuldendte ramme om festen i Jeres liv. Hovedbygningen blev indtil år 2001 brugt til beboelse, men udlejes nu til kurser og selskaber. Bygningen indeholder tre stuer én suite, 2 spisestuer og en pejsestue, en ankomststue, herreværelset samt køkken. Stuerne har store herskabelige lysekroner og møbler i elegant stil, så det harmonerer med de omgivelser, de smukke lokaler er omgivet af. En møbleret hall med garderobe og toilet. Endelig rummer Hovedbygningen et køkken med alt service til 70 personer. Ligeledes er der runde - og aflange borde samt 70 stole inkluderet i prisen. Fra Hovedbygningen er der adgang til en sydvendt terrasse og en søterrasse med havemøbler der har udsigt til godsets park med flotte søer og farverige blomsterbede. Hovedbygningen egner sig til selskaber på mellem gæster, dog maksimalt 70 personer. Hovedbygningens værelser I Hovedbygningen er der 5 værelser på 1. sal. I alt er der 14 sengepladser, hvor af den ene er en brudesuite med himmelseng. På tre af værelserne forefindes badeværelse, og til to af værelserne er der toilet og bad på gangen.

10 Kavalerfløjen Kavalerfløjen var i gamle dage herregårdsmejeri, og blev senere forpagterbolig. I dag udlejes Kavalerfløjen til mindre selskaber. Kavalerfløjen indeholder en hovedindgang, en stor opholdstue, en fjernsynsstue, en spisestue samt et stort almindeligt køkken. Lokalerne er møbleret i gammel herregårdsstil og den intime atmosfære har dannet ramme om mange fødselsdage, konfirmationer, receptioner og lignende arrangementer. Der er endvidere adgang til ugeneret, udendørs terrasse med havemøbler, og den omkringliggende park kan frit benyttes til en lille spadseretur. Kavalerfløjen egner sig til selskaber op til maksimum 30 personer. Kavalerfløjens værelser Der er 8 værelser i Kavalerfløjen på 1. sal, 4 dobbeltværelser, 2 suiter samt 2 enkeltværelser. Nogle af værelserne er med bad og toilet på gangen. Der er i alt 18 sengepladser.

11 Sonnerupgaard Gods historie Sonnerupgaard Gods er en gammel herregård fra Sonnerupgaard Gods har i tidernes løb været ejet af mange fornemme adelsfamilier, som Bilderne, Braherne og Urnerne. Efter i århundreder at have tilhørt nogle af de ældste danske adelsslægter, kom gården i borgerlig eje i 1600-tallet. Blandt de efterfølgende ejere nævnes den berømte godsejer Rasmus Vinding, der er kendt som hovedforfatter til Christian V s Danske Lov, som danner grundlag for dansk lovgivning. Godset har også været i direktør for det Vestindisk-Guineriske Kompagni, Severin de Junges, eje. Severin de Junge opførte hovedbygningen på dens nuværende plads efter en brand i Før branden lå hovedbygningen på øen i voldgraven. Øen kaldes nu Den Brændte Grav, da det siges, at en ung pige brændte inde i den tidligere hovedbygning. Frem til 1900-tallet var godset ejet af Assessor i hof- og stadsretten P. Chr. Zeuthen, der var medlem af den store landvæsenskommission fra Herefter ejedes godset af Hofjægermester Chr. Frederik Schulin, og endelig overtog greve W. Schulin gården i Ved lensafløsningen solgtes gården i 1923 til konsortiet Schulin-Zeuthen, der i 1928 videresolgte til godsejer Breit. Gården ejedes fra af fabrikant Hollesen, af hvis bo forsikringsselskabet Alm. Brand købte Sonnerupgaard. Forsikringsselskabet benyttede gården som eget kursuscenter i ca. 25 år og ombyggede hestestald og vognport til det nuværende Festfløjen i 1963, og siden da har der ikke været husdyr på gården. Det siges, at Tycho Brahe har siddet under det gamle egetræ på Sonnerupgaard Gods. Desuden var det den tidligere ejer Manderup Parsberg, der huggede et stykke af Tycho Brahes næse.

12 Event, teambuilding eller anderledes kursusafholdelse afholdes også på Sonnerupgaard Gods På Sonnerupgaard er det også muligt for at afholde konferencer, og mulighederne er mange. Her er mulighed for, sammen med vores samarbejdspartnere, at lave teambuilding som en del af kurset eller som et anderledes aktivt indslag under kursusafholdelsen. Det kan være i form af personaleudvikling med samarbejde og problemløsning. Eller den populære kokkeskole, hvor I får en gastronomisk oplevelse ved selv at skulle kokkerere sammen med sin gruppe under kyndig vejledning af en kok. Rapelling på vores godkendte rapellinganlæg, som den gamle silo har lagt krop til. Fra toppen er der en storslået udsigt over landskabet. Aktiviteter i parken eller indendørs samarbejde. Teambuilding kan sammensættes og udformes på flere forskellige måder, alt efter hvad behovet og formålet er. Her er Sonnerupgaards skove, marker og øvrige faciliteter fænomenale til netop disse formål. Kontakt os for at høre nærmere om Sonnerupgaards muligheder for arrangementer.

13 Bæredygtigt gods Sonnerupgaard handler med omtanke over for samfundet. Bl.a. bliver godset CO2-neutralt opvarmet med halmfyr. Halmen er fra egne omkringliggende marker, hvoraf der er en meget lav transport med kørsel af halm. Sonnerupgaard Gods Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø Kontortid mandag-fredag 9-16

SONNERUPGAARD GODS BRYLLUP OG FEST 2017

SONNERUPGAARD GODS BRYLLUP OG FEST 2017 SONNERUPGAARD GODS BRYLLUP OG FEST 2017 INDHOLDS FORTEGNELSE Velkommen til godset...4 Godset i dag...6 Leje af lokaler...8 Overtagelse efter to modeller...10 Leje af værelser...12 1877-Laden...14 Festfløjen...16

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER. når du vil være herre i eget gods

MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER. når du vil være herre i eget gods MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER når du vil være herre i eget gods Billeskov er et gods fra år 1577 der i dag er i adelslægten wedells eje og som efter nyopførelse af værelser og konferencefaciliteter

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD Landlige idylliske omgivelser med atmosfære og ro Vilcon Hotel og Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til mark og skov. Konferencegården

Læs mere

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Regler for leje af beboerhuset i Hedelyparken Vers. 06 april 2010 Indholdsfortegnelse Velkomst... 2 Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Lejekontrakt og betaling af leje og depositum... 3 Påbegyndelse

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0140 afsagt den 22. januar 2016 ****************************** KLAGER GNR (1 person) v/ LMBL SALGSBUREAU ARRANGØR Nyati Safari ApS Nyati Safari ApS

Læs mere

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING KONFERENCER & TEAMBUILDING Vi skræddersyer jeres arrangement Godt samarbejde skaber gode resultater Vi skræddersyer jeres arrangement 1 Dayz er den perfekte ramme om jeres firmaarrangement eller teambuilding

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:...

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 2 Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 4 Generelle regler for leje af beboerlokalet... 4 Reservation...

Læs mere

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten Invitation - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016 Comwell Borupgaard i Snekkersten Velkommen - til jubilæumsfesten 2016 på Comwell Borupgaard i Snekkersten IBK s jubilæum fejres med en gallafest, et must

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

ARRANGEMENTER ERHVERV

ARRANGEMENTER ERHVERV ARRANGEMENTER ERHVERV KONFERENCER / MØDER / PRODUKTDEMONSTRATIONER / FOREDRAG / WORKSHOPS / KONCERTER / FESTER / RECEPTIONER / SHOWS / VINSMAGNINGER / SELSKABER / OG MEGET ANDET Lad dig bevæge Musikkens

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2012. Vi har lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur Skal årets tur gå til Rondane Friluftssenter Rondetunet? Vi er et nystartet, danskejet friluftscenter der ligger i rolige

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende!

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende! Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger,

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Patientinformation PATIENTHOTELLET. - et alternativ til sygehusindlæggelse. Velkommen til Vejle Sygehus

Patientinformation PATIENTHOTELLET. - et alternativ til sygehusindlæggelse. Velkommen til Vejle Sygehus Patientinformation PATIENTHOTELLET - et alternativ til sygehusindlæggelse Velkommen til Vejle Sygehus 1 Patienthotellet Patienthotellet ved Vejle Sygehus tilbyder overnatning til selvhjulpne patienter

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Boligselskabet VIBORG byder dig velkommen i vores selskab. Vi håber, at du vil befinde dig godt hos os.

Boligselskabet VIBORG byder dig velkommen i vores selskab. Vi håber, at du vil befinde dig godt hos os. Kære nye beboer Boligselskabet VIBORG byder dig velkommen i vores selskab. Vi håber, at du vil befinde dig godt hos os. Vi giver dig trygge og private rammer midt i det fælleskab, som er Boligselskabet

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

.nforpå Hvedholm _LJ. ll1l1_. UUi

.nforpå Hvedholm _LJ. ll1l1_. UUi .nforpå Hvedholm _LJ UUi ll1l1_ Romantiske Hvedholm Slotsfruens r egetdesign Overalt på Hvedholm Slot får gæsterne indtryk af at være tilbage i tiden med gamle møbler i de smukke gemakker. Men møblerne

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

KURSUS / KONFERENCE på TranumStrand

KURSUS / KONFERENCE på TranumStrand 2016 22222 22222 22022 22201 42014 3 w KURSUS / KONFERENCE på TranumStrand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter Priserne er gældende fra 01.01.2007 Priserne er gældende fra 01.01.2007 Her er det kun

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016

GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016 GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016 RESERVATION... 2 LEJEPRISER... 2 LEJEPRISER FOR BEBOERE I GF HERSTEDLUND... 2 INDBETALING OG TIDSFRISTER... 3 UDLEVERING OG RETURNERING AF

Læs mere

Erhvervsog sponsorsamarbejde

Erhvervsog sponsorsamarbejde Erhvervsog sponsorsamarbejde - med kontante fordele Det vilde liv i de danske søer og vandløb AQUA Akvarium & Dyrepark er det eneste danske akvarium og dyrepark, som udelukkende sætter fokus på dyr og

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Bag julekager med Micki Cheng på Gammel Estrup

PRESSEMEDDELELSE. Bag julekager med Micki Cheng på Gammel Estrup PRESSEMEDDELELSE Bag julekager med Micki Cheng på Gammel Estrup På Gammel Estrup Herregårdsmuseet er husjomfruens juleforberedelser i fuld gang. Lørdag d. 5. december får hun assistance til at nyfortolke

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri Velkommen Et møde på Villa Blide er et møde med det fri PLADS TIL RO OG REFLEKSION Villa Blide er et mindre kursussted midt i den smukke danske natur i skoven ved Jonstrupvang og tæt på København. De skønne

Læs mere

Velkommen. Område Midtbyen. Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25. Side

Velkommen. Område Midtbyen. Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25. Side Velkommen Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25 Område Midtbyen Side Velkommen til Møllestien På Møllestiens vegne vil jeg gerne byde dig velkommen til din nye bolig. Vi ønsker, at du, din familie

Læs mere

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Inspiration Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, reception eller anden form for fest eller sammenkomst har Højslev

Læs mere

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT. T:

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT.  T: HOTEL KONFERENCE RESTAURANT www.nrvosborg.dk T: 97 48 48 97 Nørre Vosborg er stedet, hvor man kan strække sit indre menneske ud i fuld størrelse Hans Edvard Nørregård-Nielsen HISTORIEN Herregården Nørre

Læs mere

til refugium Fra kirke

til refugium Fra kirke Fra kirke til refugium I den historiske by Arles i Sydfrankrig har parret Anne-Laurence og Phillippe Schiepan omdannet en tidligere kirke til et utroligt hjem, hvor de selv bor på toppen. Resten af kirken

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Steder at stoppe op. 78 Herberger langs Hærvejen

Steder at stoppe op. 78 Herberger langs Hærvejen Herberger langs Hærvejen Steder at stoppe op Stilen er simpel på herberget Nørrelide i Jelling. Væggene står rå og nøgne, uden isolering eller pynt, og rummets 24 senge er simple køjesenge. Men man skal

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge ØKODAG Den 17. April 016 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-070 Kirke Hyllinge Email: kontakt@stensbolgaard.dk Tlf. Johan: 0 0 - Tlf. Kirsten 6 71 #stensbølgård www.stensbolgaard.dk

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Et godt sted at bo, at besøge og at arbejde Du og din familie bydes velkommen til Allerød kommunes plejecenter for borgere med demens Velkommen

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger HORIONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center Appendiks ejerboliger 1 Bo i gåafstand til shoppingmekkaet Field s - og til metroen, der

Læs mere

Maj 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Maj 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Maj 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Social Kapital Den 21. maj er der læringsdag om Social Kapital i Ballerup Super Arena.

Læs mere

Smukkeste familieidyl

Smukkeste familieidyl 2950 VEDBÆK salgsprospekt I # sagsnr. 1024JIB Smukkeste familieidyl i Vedbæk 25 km fra København midt i den rene natur med plads til heste www.moow2.dk WWW.MOOW2.DK 2950 VEDBÆK Bare 25 km fra København

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

NYMINDEGAB KRO SELSKABER

NYMINDEGAB KRO SELSKABER NYMINDEGAB KRO SELSKABER Hos os er der højt til himlen og langt til horisonten I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuance, og her indrammer

Læs mere

flertal ubestemt gruppe 1: (e)r gruppe 2: -e gruppe 3:? en altan altanen (1) altaner altanerne et værelse værelset (1) værelser værelserne

flertal ubestemt gruppe 1: (e)r gruppe 2: -e gruppe 3:? en altan altanen (1) altaner altanerne et værelse værelset (1) værelser værelserne 9 Min lejlighed 3 Substantiver III ental ubestemt en et ental ubestemt -en -et flertal ubestemt gruppe 1: (e)r gruppe 2: -e gruppe 3:? en altan altanen (1) altaner altanerne flertal bestemt gruppe 1: -erne

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Frederiksgade 19-21, 1265 København K

Frederiksgade 19-21, 1265 København K Frederiksgade 19-21, 1265 København K Ledige kontorlejemål i størrelser fra 362 til 709 m² Fakta - kort Smukke arealer med fleksible indretningsmuligheder Flot palæejendom i Frederiksstaden Enestående

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING PRAKTISKE OPLYSNINGER Nøgler Nøgle til hytten fremsendes 3 4 dage før lejemålets påbegyndelse såfremt lejen er indbetalt. Dog vil vi i

Læs mere

INTERNATIONALT FORBUND

INTERNATIONALT FORBUND INTERNATIONALT FORBUND Hvordan indgår vi kontrakt om eventen med det internationale forbund? Hvordan håndterer vi det løbende samarbejde med det internationale forbund? Det internationale forbund er som

Læs mere

CD BOLIG præsenterer minimalistisk bolig

CD BOLIG præsenterer minimalistisk bolig Meget flot, arkitekttegnet villa på 164 m 2 Boligen ligger på en stille, lukket vej i den hyggelige landsby Førslev fire kilometer fra Haslev. Førslev har en dejlig atmosfære med en hyggelig købmandsgård

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg. Beskrivelse. Huset set fra folden 1/6. Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg.

Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg. Beskrivelse. Huset set fra folden 1/6. Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg. Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg Huset set fra folden Beskrivelse Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg. Sjældent udbudt ejendomstype sælges nu. Renoveret og energivenlig landejendom (nedlagt

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

* ** *** **** ***** Samme krav som * Samme krav som ** Samme krav som *** Samme krav som ****

* ** *** **** ***** Samme krav som * Samme krav som ** Samme krav som *** Samme krav som **** 1. GENERELT & UDENOMSAREALER 1.1. FORORD Vandrerhjemmet skal fremtræde indbydende i forhold til stjerneklassificering. Vandrerhjemmet kan benyttes til de til enhver tid gældende formål, som fremgår af

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

INDBYDELSE. Velkommen til DM i Sports Acro 2016. d. 28.-29. maj DM2 SPORTS ACROBATIK

INDBYDELSE. Velkommen til DM i Sports Acro 2016. d. 28.-29. maj DM2 SPORTS ACROBATIK INDBYDELSE Velkommen til DM i Sports Acro d. 28.-29. maj Kære gymnaster, instruktører og dommere Det er en stor glæde for Dalum Hjallese Gymnastikforening at kunne byde velkommen til DM i Sports Acrobatik

Læs mere

Konferencer, møder og fester på Fuglsang Herregaard.

Konferencer, møder og fester på Fuglsang Herregaard. Side 1 Konferencer, møder og fester på Fuglsang Herregaard. Denne prisliste omfatter: Konference-, møde- og festlokaler.... 2-3 Overnatning. Værelser....4 Forplejning. Måltider....5 Dagsmøder... alt inklusive....6

Læs mere

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER O P E RA E N OPERAEN STORE SCENE Operaens Store Scene er som centrum i denne mægtige bygning, dets glødende hjerte. Med guldbelagt loft, ahornbeklædte vægge og kongeblå stole skaber scenerummet en overdådig

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER:

OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG KL. 6.00

Læs mere

Bryllupsplanlægning. Vi holder alle de møder I har brug for. Både før og efter I har taget beslutningen om det er her I vil holde jeres bryllupsfest.

Bryllupsplanlægning. Vi holder alle de møder I har brug for. Både før og efter I har taget beslutningen om det er her I vil holde jeres bryllupsfest. Bryllup Huset på Holmen Restaurant 56 ligger på Charlotte Amalies Bastion i et ammunitionslager, som blev bygget i 1744 og var i funktion indtil 1970, hvor hæren rømmede Bådsmandsstrædes kaserner. Huset

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

I - -* Gplf. hn,& rut :,* ffiifi:h,-'æ. 1 x overnatning. 'på sjælland

I - -* Gplf. hn,& rut :,* ffiifi:h,-'æ. 1 x overnatning. 'på sjælland H - -* hn,& Gplf 6 ;e rut m :,* ffiifi:h,-'æ r 1 x overnatning 'på sjælland i : * *r Profil Gerlev Kro - et eventyr i det virkelige liv Ude på landet, tæt ved skov og strand men kun 5 km. fra Frederikssund

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge D. 1. April 015 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-4070 Kirke Hyllinge Email: siv.kirsten@gmail.com Tlf. Johan: 0 40 - Tlf. Kirsten 46 715 www.stensbolgaard.dk 1 4 5 Køerne lukkes

Læs mere

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad OPHOLD PRISLISTE 2014 Enkelt-/ Dobbeltværelse (EV/DV) 20m 2 værelse med dobbeltseng, sofa, bad og toilet, køleskab, kaffe/the faciliteter, TV, terrasse eller svalegangsbalkon

Læs mere

KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch

KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen i KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen Kære forældre. Med denne velkomstpjece vil vi gerne byde jer velkommen til Kulturbørnehaven Lauge Koch. Formålet med denne pjece er, at give jer et indblik

Læs mere

Foverupvej 3 6230 Rødekro

Foverupvej 3 6230 Rødekro Foverupvej 3 6230 Rødekro Særdeles charmerende landvilla med god plads både ude og inde. Sag: 62302143 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj. Hellasvej 104 9270 Klarup

Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj. Hellasvej 104 9270 Klarup Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj Hellasvej 104 9270 Klarup Velkommen til Hellashøj Jeg og personalet på Hellashøj vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

A - Generelt... 1. B - Principper for tildeling af lokaler og faciliteter... 2

A - Generelt... 1. B - Principper for tildeling af lokaler og faciliteter... 2 Lokaleudlånsregler Frederiksberg Kommune 28-05-2009 Sagsbeh: VF Sagsnr.: 1147-100482 Dokumentnr.: 1147-789690 Kulturdirektoratet A - Generelt... 1 B - Principper for tildeling af lokaler og faciliteter...

Læs mere