Rammerne til en fantastisk campingferie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rammerne til en fantastisk campingferie"

Transkript

1 Åbent hele året

2 Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få sjove oplevelser sammen. I kan slappe af i hyggelige og helt nye faciliteter. Og Vesterhavet er kun 900 m væk! Vi har sat rammerne op til en fantastisk campingferie, så det er bare med at køre til den nordlige del af Vesterhavet, hvor der venter jer en ferie, I kan være sammen om. Vi ved at hele familien får en super, god ferie, hvis børnene er glade. Så derfor arbejder vi ud fra, at det skal være: Monster sjovt for børn men ta bare mor og far med! Faciliteterne er helt i top - og det gør jeres ophold mere behageligt. Der findes f.eks. rigtig mange familierum, hvor hele familien kan få ro til sammen at klare dagens bad. Eller hvis de helt små skal inspireres til et bad, så er det oplagt at kigge indenfor i det helt specielle børne baderum. Selv familiens bedste ven, hunden, er der tænkt på med et helt nyt hundebad, hvor hunden kan få vasket sandet ud af pelsen. Og med super moderne køkkenfaciliteter bliver madlavningen til en leg - for hele familien. Rammerne er sat - så vi glæder os til jeres besøg. 900 meter til Vesterhavet

3 Fakta Standpladser På Løkken Klit Camping er der 5 forskellig slags standpladser at vælge imellem: 1. Alm. pladser uden strøm ca m 2 2. Alm. pladser med strøm ca m 2 * 3. Luksuspladser ca m 2 med strøm og vand til telte og mindre campingvogne* 4. Luksuspladser ca m 2 med strøm, vand og afløb til telte og campingvogne 5. Luksuspladser ca m 2 med strøm, vand og afløb til store campingvogne * På disse pladser betales et fast beløb i strøm pr. dag, da der ingen måler er på disse pladser. Vintercamping Løkken er også lykken om vinteren Om efteråret og vinteren er campinglivet præget af hygge i rolige og fredelige omgivelser. Der er tid til at nyde hinandens selskab, danne nye og pleje venskaber med de andre campister. Udenfor giver vandreture langs stranden, blot 900 meter væk, fred og ro i sjælen. Monster sjovt for børn men ta bare mor og far med! Elite Camp - førsteklasses camping Løkken Klit Camping og Hytteby er medlem af Elite Camp. Elite Camp er en sammenslutning af DK-camp campingpladser i Danmark. Til sammen og hver for sig er Elite Camp stedet for campinggæster, der sætter pris på god kvalitet til fornuftige priser.

4 Overnatning i hytte Løkken Klit Camping og Hytteby har 3 forskellige slags hytter at vælge imellem. Alle 3 slags er udstyret med køkken, radiator, overdækket terrasse og kabel-tv. a Mega luksushytte på 35 m 2 Plads til 8 personer Fuldt udstyret køkken Bad og toilet Trådløst internet b Luksushytte på 25 m 2 Plads til 6 personer Fuldt udstyret køkken Bad og toilet Trådløst internet c Standardhytte på 20 m 2 Plads til 5 personer Fuldt udstyret køkken Trådløst internet Linnedpakke Skal hytteferien være rigtig luksus, og mor skal slippe for at vaske sengetøjet, når I kommer hjem igen, kan der selvfølgelig lejes en linnedpakke ved ankomst, bestående af sengetøj og to håndklæder pr. person. Rengøring Ved afrejse skal hytterne være rengjorte - men også her kan I købe jer til luksus ved at bestille en rengøring på afrejsedagen. Og strømforbruget bliver også aflæst på afrejsedagen, da dette skal betales ved siden af lejen. Luksus-hytte-ferie i det grønne Det store udvalg af hytter gør, at I kan forme ferien efter jeres behov. Med jeres valg af hytte, vælger I selv graden af komfort og luksus. b

5 c a b De nye MEGA LUKSUSHYTTER er 35 m 2 store, og har plads til 8 personer. De har alt i udstyr, som er med til at gøre hytteferien fantastisk. Den er indrettet med et stort, lækkert køkken/ opholdsstue med spisebord, køleskab/fryser og opvaskemaskine. I opholdstuen er der plads til en opredning til 2 personer på en chaiselong sofa. Endvidere er der to soveværelser med 3/4 senge i, og en mega hems med plads til 2 personer. Hytten er desuden udstyret med eget toilet og bad. I LUKSUSHYTTERNE (på 25 m 2 ) kan der overnatte op til 6 personer, og den er indrettet med et dejligt køkken med køleskab og frostboks, samt spisebord. Der er to soveværelser med 3/4 senge i, og en hems med plads til 2 personer. Luksushytterne har også eget toilet og bad, samt havebord og stole på terrassen. Der er ligeledes mulighed for at se 12 kanalers kabel-tv, og hvis I vil sende de nye feriebilleder hjem, kontrollere osv., så kan I også koble jer på campingpladsens trådløse internet. Der er også her mulighed for at parkere bilen ved hytten. Og selvom det er ferie, skal der stadigvæk være mulighed for at se 12 kanalers kabel-tv, og alle MEGA luksushytter har 2 fjernsyn (ét i opholdsstuen og ét på hemsen). I kan også koble jer på campingpladsens trådløse internet. På den tilhørende terrasse står der havebord og stole til rådighed, og I kan naturligvis parkere jeres bil lige opad MEGA luksushytterne. STANDARDHYTTERNE er på 20 m 2, og blev renoveret i De har et mindre, nyt køkken med køleskab og spisebord. Der er 5 sovepladser fordelt med en 3-dobbelt køjeseng og en 3/4 seng i hvert rum. Nyt fladskærms TV med 12 kanalers kabel-tv samt trådløst internet. Overdækket terrasse med havebord og stole samt parkering til bilen ved siden af hytten.

6 Opvarmet vandland Sjovt for alle vandhunde - både store og små Opvarmet til 27 grader! Der er plads til at de små kan føle sig trygge i det våde element, så I kan slappe af. Men også plads til fart og spænding, så de større børn kan være vilde i den 7 meter høje Surfing Hill og vandrutsjebanen.

7 300 m 2 kæmpestort udendørs opvarmet vandland med masser af spænding. Der er bølger, vandrutsjebaner, børnebassin og supermoderne badefaciliteter. På terrassen er der borde, stole og liggestole, til jer der gerne vil slappe af, og samtidig holde øje med børnene. Der er også mulighed for at sætte jer ind på Klitgrillens terrasse fra vandlandet af. Her kan I nyde et lækkert måltid, en hyggelig snack eller I kan blive kølet ned med is og kolde drikkevarer.... det er bare grineren!

8 Massevis af aktiviteter Børnene folder sig ofte ud på en af de store legepladser med hoppepuder, gynger, sandkasser, klatrestativ og en stor fiskekutter. De større børn bruger boldbanerne tit, men er også i aktivitetsrummet med bl.a. masser af spil. Der er masser af aktiviteter på Løkken Klit Camping og Hytteby. Mange af dem er nogle, som børn i alle aldre selv igangsætter. Det kan f.eks. være på vores kæmpe store hoppepude, hvor der kan være op til 75 børn ad gangen, eller sjov leg på én af de to store legepladser, der er indhegnet af sikkerhedsmæssige årsager. Men der er også rigtig mange sjove og spændende aktiviteter, som de ansatte i børneafdelingen er klar til at underholde og aktivere børnene med. Det er f.eks. leg og kreativ udfoldelse, så tiden løber hurtigt af sted på Løkken Klit Camping og Hytteby. Aktiviteterne er med til at få børn og unge til at samles, og hurtigt opstår der nye venskaber. Alle kan også prøve at designe deres helt egen t-shirt - mens andre kan prøve at blive malet i ansigtet. I kan også deltage i mange forskellige sportsaktiviteter, hvor I bliver udsat for mange sjove udfordringer. Programmet er stort, så der skulle gerne være noget for enhver smag. I den perfekte campingferie samles alle omkring bålet for at lave snobrød. Det kan I selvfølgelig også opleve på Løkken Klit Camping og Hytteby. Nogle af de aktiviteter, som vi sætter op i og omkring Aktivitetsrummet Hulen, er bl.a. Gaveværksted, hvor der kan dekoreres på mange forskellige ting.

9 Sjovt at prøve 0 Udendørs vandland* 0 Legeplads 0 Hoppepuder 0 Futtoget Futte 0 Mooncars* 0 Cykler* 0 Fodbold 0 Volleyball 0 Bordtennis 0 Airhockey* 0 Bordfodbold* 0 Spillehal* 0 Opholdsstue med TV 0 Aktivitetsrummet Hulen 0 Gaveværksted* 0 Micro diskotek 0 8 år 0 Børne diskotek 9 -? år 0 Bolchekogning* 0 Fælles spisning* 0 Vand-aerobic* 0 Mini Cross Fit 0 Street Hockey 0 Glasmosaik* 0 Familie Quiz 0 Sandblæst glaskunst* 0 Bålfest m. snobrødsbagning 0 Loppemarked 0 Mal på tekstiler* 0 Pool Party* 0 Mini-golf* 0 Familie-banko* 0 Godnat-dans * Kan benyttes imod brugerbetaling

10 At opleve er at leve At kunne kombinere livet på campingpladsen med andre oplevelser er dejligt. Med udgangspunkt fra Løkken Klit Camping og Hytteby er der, i nærområdet, et væld af spændende aktiviteter. Fårup Sommerland Måske Danmarks sjoveste forlystelsespark I Fårup Sommerland findes der forlystelser til både store og små. Her er alt, hvad familien skal bruge for at få en rigtig sjov dag sammen. Forlystelsesparken rummer mange forskellige forlystelser: 0 Family forlystelser 0 Action forlystelser 0 Aquapark med masser af vand Nordsøen Oceanarium Velkommen i dybet Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium med masser af oplevelser. Her kan du komme helt tæt på livet under vandoverfladen i Nordsøen. Du går lige ind i dybet, hvor du kan opleve fisk, sælariet, daglige fodringer af sæler i oceanariets 4,5 millioner liter vand. Action House Sjov og action for hele familien Action House er et indendørs underholdningscenter i Løkken, hvor der er masser af god underholdning for alle. Prøv f.eks. en af de længste og hurtigste gokart-baner i Danmark, bowlingbaner, 3D- Lasergame, Paintball med splattereffekt og smerte, Nordens største spillehal, pool, billard, el-biler, airhockey og netcafé. Billetter med rabat Vi sælger billetter med rabat til Fårup Sommerland og Nordsøen Oceanarium. Vi sælger både en-dags og to-dages billetter til Fårup Sommerland, og en-dags billetter til Nordsøen Oceanarium. Købes i Informationen. Samarbejdspartnere Løkken Kit Camping og Hytteby er samarbejdspartnere med Action House, Family Farm Fun Park i Løkken og Restaurant Løkken Badehotel. De giver 10 % rabat, når I overnatter hos os.

11 Nærområdet Løkken Klit Camping og Hytteby ligger dejligt centralt for oplevelser i Nordjylland. Der er masser af gallerier, kunsthåndværk, restauranter og shoppingmuligheder i nærheden. Byer tæt på 0 Løkken 2 km 0 Blokhus 14 km 0 Lønstrup 19 km 0 Aalborg 40 km 0 Skagen 80 km Attraktioner tæt på 0 Børglum Kloster 8 km 0 Family Farm Fun Park, Løkken 9 km 0 Fiskepark 0,2 km 0 Fårup Sommerland 12 km 0 Nordsøen Oceanarium 37 km 0 Rubjerg Fyr 17 km 0 Strand 0,9 km 0 Ørnereservatet 55 km Hirtshals Nordsøen Ocenarium Ørnereservatet Skagen Blokhus Løkken Lønstrup Rubjerg Fyr Family Fun Park, Løkken Børglum Kloster Action House Fiskepark Fårup Sommerland Hjørring Brønderslev Frederikshavn Sæby Aalborg

12 Kun 2 km fra Løkken Klit Camping og Hytteby ligger Løkken, der er en af de mest spændende og hyggeligste feriebyer i Danmark. 0 Oplev den specielle stemning om dagen i fx Bolcheriet, hvor du kan 0 Tag en tur i klitterne og se byens forskellige varetegn som vandtårnet, 0 Oplev det pulserende aften- og natteliv i Løkken, hvor du kan smage de lækre, farvestrålende bolcher. signalmasten og sømærket. forkæle dig med vådt og tørt. Jørgen Jensensvej Løkken info@loekkenklit.dk Find os på Løkken er lykken

Rammerne til en fantastisk campingferie

Rammerne til en fantastisk campingferie Åbent hele året Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få

Læs mere

Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn.

Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn. Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn. Overnat på Hobro City Camping Gattenborg Min: 2 voksne Vogn m/strøm Alle børn under 12 år gratis Hele året.

Læs mere

BØRN OG BØRNEBØRN GRATIS Pr. døgn: mindst 2 voksne m/strøm 2 overnatninger Se vores geder, swimmingpoolen er gratis.

BØRN OG BØRNEBØRN GRATIS Pr. døgn: mindst 2 voksne m/strøm 2 overnatninger Se vores geder, swimmingpoolen er gratis. PÅ CAMPING. PÅ CAMPING. Hobro Camping og Djurs Sommerland har igen i år Samarbejde, det vil sige at når der overnattes på Hobro Camping, Så får i rabat på Djurs Sommerlands Billetter: 2013 Endags-billetter:

Læs mere

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping.

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping. City Camping ved skov og strand Camping der passer... Shopping Kultur Natur Sport A Beliggenheden Beliggenheden der passer! Udsigt Pladsen Pladsen der passer! Børn Fred og ro Shopping Shopping Kultur Kultur

Læs mere

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS R N AN TRYKHD - LTTR DIN DAGLIGDAG OG LØFTR DIN FORRTNING Ann oun Moderne dansk gastronomi, lavet med sjæl, serveret med smil. Åbent ons lør 12 21 ces Velkommen til Møllegården

Læs mere

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Ramsing cup 2014 Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Igen i år vil Kirkeby IF sende børne og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern. Ramsing

Læs mere

EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND

EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND 2016 EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND VELKOMMEN INDHOLD 2 www.emmerbolle.dk CAMPING PÅ 1. KLASSE www.emmerbolle.dk 3 LUKSUS FACILITETER 4 www.emmerbolle.dk HYTTER MED UNIK BELIGGENHED www.emmerbolle.dk

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

$%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#' !" #

$%&'$(#)%'*%+,%!+$,# -./)01#' ! # $%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#'!" # 2,'3.4$%+'/#'&,.'"&'#%'5%+',' *."3%+61#%(7'!8'#&+"($%(7,'-1&,))%+(%'%..%+999!"#$%&$'()*$*+'$,-$#+.*+.$%,/'+.$0,#+,$1$"'%#+.$.',22,#3$45$672$*+'$8'769&)$7.$-(%$,-$"0$

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

Langeland. Emmerbølle. Ristinge. Feriepark. Camping og Hytter. Langeland

Langeland. Emmerbølle. Ristinge. Feriepark. Camping og Hytter. Langeland H Feriepark Langeland Camping og Hytter Fitness Cykling Leg og boldspil Multiarena Havkajak Svømning Ridning Morgengymnastik Stranden Segway Lystfiskeri Vandreture Wellness Stilleområde Stranden Kreativ

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup. KONFERENCECENTER Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.dk 2 Smid sko, strømper og fordomme om at alle konferencecentre er ens

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Blokhus. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret

Blokhus. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret dansommer Blokhus Ilsigvej 6, Hune 9492 Blokhus tlf. 39 14 30 28 mail: blokhus@dansommer.dk Din lokale sommerhusudlejer nummer 1 Servicekontoret Blokhus lokal husejerbrochure dansommer 2012 Samvittighedsfuld

Læs mere

Patientinformation PATIENTHOTELLET. - et alternativ til sygehusindlæggelse. Velkommen til Vejle Sygehus

Patientinformation PATIENTHOTELLET. - et alternativ til sygehusindlæggelse. Velkommen til Vejle Sygehus Patientinformation PATIENTHOTELLET - et alternativ til sygehusindlæggelse Velkommen til Vejle Sygehus 1 Patienthotellet Patienthotellet ved Vejle Sygehus tilbyder overnatning til selvhjulpne patienter

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

Selvom sommeren er slut, og turisterne for længst har rykket teltpløkkerne op, er der stadig folk på campingpladserne. For nogle mennesker er

Selvom sommeren er slut, og turisterne for længst har rykket teltpløkkerne op, er der stadig folk på campingpladserne. For nogle mennesker er Selvom sommeren er slut, og turisterne for længst har rykket teltpløkkerne op, er der stadig folk på campingpladserne. For nogle mennesker er campingpladsen et hjem og naturen en livsstil. Campist på fuld

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Fat cykelstyret Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Indledning Denne præsentation er en grafisk fremstilling af de regionale data fra Panorama projektets spørgeundersøgelse.

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Sommerlejr for Konkylier

Sommerlejr for Konkylier Sommerlejr for Konkylier Hvert år drager Rytme i Rudersdal af sted på Sommerlejr. Vi har en helt fantastisk uge i Århus, først med vores Konkylier og derefter med Kompagni-holdene. Her kan du læse en masse

Læs mere

GRANBOHUS VILLEKULLA. For skolebørn med vidtgående handicap

GRANBOHUS VILLEKULLA. For skolebørn med vidtgående handicap GRANBOHUS VILLEKULLA For skolebørn med vidtgående handicap Tryg aflastning for skolebørn med vidtgående handicap Villekulla er for børn mellem 7 og 15 år Villekulla er Granbohus tilbud til børn i alderen

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Hvordan har du det i børnehaven?

Hvordan har du det i børnehaven? Børnehaven 44 børn 1. Kan du lide at gå i børnehave? Hvordan har du det i børnehaven? 44 børn svarer ja = 100 % 2. Har du det godt i din børnehave? 43 børn svarer ja og et barn nej =97,72 % 3. Hvad er

Læs mere

Fastligger på Jammerbugt camping og Motel

Fastligger på Jammerbugt camping og Motel Katalog for fastliggere Fastligger på Jammerbugt camping og Motel Hvad vil det sige at være fastligger? En fastligger er en campist, der har sin vogn stående fast på den samme campingplads for en sæson

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING KONFERENCER & TEAMBUILDING Vi skræddersyer jeres arrangement Godt samarbejde skaber gode resultater Vi skræddersyer jeres arrangement 1 Dayz er den perfekte ramme om jeres firmaarrangement eller teambuilding

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

AKTIVITETS kalender 1/5

AKTIVITETS kalender 1/5 1/5 Sejs Bakker Camping byder dig velkommen til endnu en spændende sæson! Overalt i Søhøjlandet er der storslået natur. Skove og søer veksler mellem bakker og dale. Få minutter fra campingpladsen ligger

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Blushøj Camping - Ebeltoft Sent: 18 Sep 2015 23:59:31 +0200 Michael Tolstrup Udvidede muligheder for autocampere i Syddjurs Kommune

Blushøj Camping - Ebeltoft Sent: 18 Sep 2015 23:59:31 +0200 Michael Tolstrup Udvidede muligheder for autocampere i Syddjurs Kommune From: Blushøj Camping - Ebeltoft Sent: 18 Sep 2015 23:59:31 +0200 To: Subject: Udvidede muligheder for autocampere i Syddjurs Kommune Kære Michael, Tak for din mail, vi er glade for at Syddjurs Kommune

Læs mere

Mindcraft. Opsamlingskatalog

Mindcraft. Opsamlingskatalog Mindcraft Opsamlingskatalog Tankerne bag projektet Hjortegården er et udsat boligområde i Herlev. Ifølge beboerne selv bliver de i resten af Herlev betegnet som dem deroppe. Beboerne beretter jævnligt

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Marias sommerferieeventyr 2006

Marias sommerferieeventyr 2006 Marias sommerferieeventyr 2006 Vi har i lang tid glædet os til at det blev sommerferie og så endelig skete det, faktisk så var vi så heldig at Mormor kom og legede med os hele fredagen mens mor og far

Læs mere

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7 Sæsonen 2012-2013 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2012-2013. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTURFORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. Kort Blåvand

Læs mere

LEGEN. Vi vil gerne slå fast, at leg ikke bare er tidsfordriv.

LEGEN. Vi vil gerne slå fast, at leg ikke bare er tidsfordriv. LEGEN. Legen er barnets allervigtigste aktivitet. Gennem legen lærer barnet virkeligheden at kende. Ikke bare om de genstande der omgiver det, men også om de menneskelige relationer, der eksisterer. Vi

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Nyreforeningens feriehuse

Nyreforeningens feriehuse Nyreforeningens feriehuse yreforeningen har to hyggelige og velindrettede ferieboliger, som alle medlemmer kan leje. Begge er beliggende i den smuk- N ke og storslåede jyske natur. 2 SKALLERUP OG GRØNBÆK

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Sommerlejr 2015 Skagen

Sommerlejr 2015 Skagen Sommerlejr 2015 Skagen Velkommen til sommerlejr SÅ BLEV DET ENDELIG SOMMERLEJR Det er os en stor glæde at byde dig og din familie, hjertelig velkommen til sommerlejr 2015. Et stort stykke forarbejde skal

Læs mere

Lejrskoleophold. Dayz Resorts. Velkommen, til en verden af oplevelser!

Lejrskoleophold. Dayz Resorts. Velkommen, til en verden af oplevelser! Lejrskoleophold hos Dayz Resorts Velkommen, til en verden af oplevelser! Velkommen Centerfaciliteterne hos Dayz Resorts giver lejrskoler optimale muigheder for at være aktive hele dagen. Der er fri adgang

Læs mere

Alternativ Indkvartering!

Alternativ Indkvartering! Alternativ Indkvartering! Velkommen til Dana Cup 2005 Velkommen: Deltagelse i Dana Cup betyder også, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

Verdens bedste job med børn og troperejser

Verdens bedste job med børn og troperejser Verdens bedste job med børn og troperejser Vil du passe Felix 4,5 år og August 1,5 år og vil du med på et par længere rejser til Thailand, Malta og Dubai med alt betalt. Når vi er i Danmark, får du ofte

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

STOTEN 2017 SKOLREJSE TIL

STOTEN 2017 SKOLREJSE TIL STOTEN 2017 SKOLREJSE TIL Nyt skiområde og stolelift gør Sälens allerede BEDSTE SKILØB ENDNU BEDRE NYHED DECEMBER 2016 Sälens HURTIGSTE OG længste stolelift ErSTATTER 3 stol liften på SoltorVet 1700 meter

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

27 ting du ikke vidste om Hjørring Kommune. Sjove, finurlige og informerende facts om en alsidig kommune

27 ting du ikke vidste om Hjørring Kommune. Sjove, finurlige og informerende facts om en alsidig kommune 27 ting du ikke vidste om Hjørring Kommune Sjove, finurlige og informerende facts om en alsidig kommune Ikke så kedelig endda... I 1983 blev Hjørring kåret til én af Danmarks kedeligste byer af journalisterne

Læs mere

ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT

ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT Som årstidsdagplejer skal man introducere dagplejebørnene for årstidens skiften højtider og traditioner, der er forbundet hermed ud fra børnenes præmisser. Gennem arbejdet

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

KURSUS / KONFERENCE på TranumStrand

KURSUS / KONFERENCE på TranumStrand 2016 22222 22222 22022 22201 42014 3 w KURSUS / KONFERENCE på TranumStrand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter Priserne er gældende fra 01.01.2007 Priserne er gældende fra 01.01.2007 Her er det kun

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Dagspris 2011. Dagspris 2011. Prisliste camping. Prisliste mobilehomes

Dagspris 2011. Dagspris 2011. Prisliste camping. Prisliste mobilehomes Prisliste camping 29/08-03/09 09/07-22/08 Standplads til 1 campingvogn, 1 Camper eller 1 telt eller i motorcykel o 7,40 9,50 12,20 15,45 Voksne 3,95 5,80 7,50 8,95 Senior 60 3,80 5,40 7,15 8,95 Børn 2-8

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Læs i dette nummer: Fagfolk 2012, Mini Sø, Klematis side 2 Store Sø/Lille Sø, mysterium side 3 Merete fejret, løbsk påfugl side 4

Læs i dette nummer: Fagfolk 2012, Mini Sø, Klematis side 2 Store Sø/Lille Sø, mysterium side 3 Merete fejret, løbsk påfugl side 4 // Stokkebjergvej 1 - Hølkerup 4500 Nykøbing Sjælland telefon 59 32 87 60 mobil 24 24 57 67 mereteduejohnsen@gmail.com www.odsherredterapihave.dk God sommer - denne juli tilbyder vi vores sted som sommerophold

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Vores læreplaner er målrettet og tilpasset alle de børn der går i børnehaven.

Vores læreplaner er målrettet og tilpasset alle de børn der går i børnehaven. Som udgangspunkt for vores arbejde med læreplaner ligger vores værdigrundlag og dermed troen på, at udvikling bedst sker, når barnet trives, og er tryg ved at være i institutionen. Værdigrundlaget er derfor

Læs mere

Fra læser til læser. Back to nature - fordi... Sælvigbugtens Camping

Fra læser til læser. Back to nature - fordi... Sælvigbugtens Camping Back to nature - fordi... Burhøne, den tredie alder og fastliggere, et læserbrev, der fremkaldte minder fra vor første campingferie i det danske, campingvogne omgivet af fliser, haveanlæg, udsmykket stakit,

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITETER FOR BØRN

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITETER FOR BØRN HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK Nationalpark Thy Friluftsliv Badeland - Rideferie - Hytter - Vesterhav AKTIVITETER FOR BØRN SPORT, LEG & SJOV FOR ALLE 14 HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITET

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014. Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto

Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014. Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014 Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto Agenda 1. Velkomst Præsentationer bordet rundt 2. Nyeste viden Hvordan

Læs mere

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK Velkommen til udstillingen Velkommen til udstillingen Denne folder vil give dig en kort præsentation af hvordan tingene på en udstilling som denne foregår. Skulle du have spørgsmål eller vil du gerne vide

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen Sæsonen 2013-2014 FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN stiller et sommerhus i Blåvand og en ferielejlighed i Prag til rådighed for de afdelinger, som ikke har haft mulighed for at tilbyde forsikringstagerne i

Læs mere

Velkommen til Gadekæret

Velkommen til Gadekæret Velkommen til Gadekæret Velkommen til Gadekæret Gadekæret er tegnet af arkitektgruppen Regnbuen og institutionen åbnede i 1998 og var med i en konkurrence om fremtidens daginstitutioner. Gadekæret er

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Strandmarkshave med Torndalshave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Strandmarkshave med Torndalshave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Strandmarkshave med Torndalshave 1. Om boenheden Boenhed Plejehjemmet Strandmarkshave Inkl. Bofællesskabet Torndalshave Adresse Tavlekærsvej 164 Tilsynsdato 15.november

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Den gode lejrplads. 100 ideer på 90 minutter v. Sune Lohse FDF Måløv

Den gode lejrplads. 100 ideer på 90 minutter v. Sune Lohse FDF Måløv Den gode lejrplads 100 ideer på 90 minutter v. Sune Lohse FDF Måløv Dagsorden for tips og tricks 1. Opbygning af lejren 2. Overnatning, hygiejne og orden 3. Lejrens rutiner 4. Stemning og særpræg 5. Forberedelse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere