2016 Påhængsmotorer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2016 Påhængsmotorer www.yamaha-motor.dk"

Transkript

1 2016 Påhængsmotorer

2 This is Yamaha. Made for water. Over hele verden vælger mennesker, som elsker vand, den jævne, støjsvage, pålidelige kraft fra Yamaha til at hjælpe dem med at få det maksimale ud af dagen. Hvorfor? Fordi ingen anden påhængsmotor har vundet deres tillid så fuldstændigt, har mere erfaring bag navnet eller evnen til at levere ydeevne, som er perfekt tilpasset til deres måde at nyde sejlads på. Mennesker, som ganske enkelt elsker følelsen af at være på vandet. Venner, som tager ud sammen for at nyde vandet. Vandsportsentusiaster, som vil udfordre og dominere det uanset hvordan de foretrækker at lege med vand, så stoler de på, at Yamaha giver dem klassens førende ydeevne.

3 The Yamaha Difference The science of innovation En vigtig faktor i skabelsen af The Yamaha Difference er vores engagement i teknisk innovation. Vi står bag mange banebrydende tekniske udviklinger, lige fra revolutionerende motorudformninger til geniale indsugnings- og udstødningssystemer og vi har givet verden dens første serie af rene, økonomiske, pålidelige 4-takts påhængsmotorer. Pålidelig, praktisk teknologi Nem start, jævn kraft og komplet pålidelighed er blot nogle af de egenskaber, som har givet vores mindre motorer deres gode image over hele verden. Disse bærbare enheder er fyldt med den nyeste teknologi og virkelig praktiske funktioner, men her ligger fokus på at gøre livet let og sjovt for mennesker, som kan lide at udforske vandet i mindre både, eller som simpelthen har brug for en pålidelig, bærbar kraftkilde i deres dagligdag. 180 /360 styring 180º/360º styrevinkel på disse motorer giver føreren enestående kontrol og manøvredygtighed, når der skal foretages snævre vendinger og lægges til kaj. Manuel starter med lav belastning Hjælper med at gøre det nemmere at starte modeller med manuelle rekylstartere ved at nedsætte den nødvendige trækkraft. Mindre anstrengelse større komfort. Stort udvalg uden kompromis Vores banebrydende arbejde inden for ren forbrændingsteknologi har sat nye standarder uden at gå på kompromis med kraft og ydeevne, så vores påhængsmotorer er nu hurtigere, mere støjsvage og mere økonomiske end nogensinde og kun Yamaha giver dig så meget at vælge imellem. Fra den bærbare F2.5 til den kraftige F350. PrimeStart Udfør koldstart lige så nemt som i din bil ved bare at dreje nøglen! Yamahas eksklusive PrimeStart gør en almindelig choker overflødig. Standard på F15 og opefter. YDC-30- korrosionsbeskyttelse Denne specialudviklede aluminiumslegering anvendes på de fleste udvendige dele på Yamaha påhængsmotorer. Takket være mange års forskning og afprøvning tilbyder den maksimal beskyttelse mod korrosion i det krævende maritime miljø.

4 The Yamaha Difference Lavtvandsindstilling Frontmonteret gearhåndtag Indbygget brændstoftank Lodret opbevaringsposition Lækagefri oliesump med tre positioner Denne standardfunktion, som er standard på F4 og opefter, er en sand hjælp ved manøvrering ved lav hastighed i lavt vand. Der er også mindre risiko for at beskadige skruen eller støde på grund. På relevante modeller er gearhåndtaget bekvemt placeret foran motoren, hvilket giver nem adgang og komfortabel betjening. Brændstoftanken er integreret under motorhætten, så der ikke er behov for separat tank og brændstofslange. Det sparer naturligvis også plads inde i båden. Støttepuderne, som er integreret i bundskærmen, gør det muligt at opbevare motoren på bagsiden, hvilket giver større praktisk anvendelighed ved opbevaring af motoren. Yamahas eksklusive olielækagefri system giver stor praktisk anvendelighed, da motoren kan opbevares i 3 forskellige positioner, uden at der kan opstå brændstof- eller olielækage. System til ferskvandsskylning Styrehåndtag med flere funktioner 2-vejs brændstofforsyning Dual Thrust-skrue Det er ikke nødvendigt at lade motoren køre slut kun en slange til den frontmonterede tilslutning for at skylle salt og snavs væk fra vandvejene. Det reducerer korrosion og forlænger motorens levetid. F8 og opefter. Fås til F25 F115. Dette stærke håndtag bringer komfort og kontrol til et nyt niveau, med alt bekvemt ved hånden inklusiv gashåndtag og friktionskontrol, gearstang, PTT (Power Trim & Tilt), stopkontakt/nøgle og meget mere! Denne nyttige funktion giver større praktisk anvendelighed ved at lade dig vælge mellem at anvende den indbyggede brændstoftank til kortere ture eller en separat tank til længerevarende sejlads. En skrue med stor diameter og lav stigning, designet til at maksimere fremdriften i fremgear, og ved at omdirigere udstødningsflowet forbedrer den også manøvredygtigheden og trækkraften, især på tungere både.

5 Lige til at tage under armen ægte bærbar effekt F2.5 Gearstang i fuld størrelse gør det nemt at vælge gear Normalt findes gearstænger i fuld størrelse kun på større motorer, men muligheden for så nemt at aktivere fremgearet (eller frigearet, når man varmer motoren op eller på lavt vand) er et stort plus for F2.5. Kombineret med en praktisk 360º styring sørger denne funktion for, at du har den ultimative kontrol lige ved hånden. F º styring til øjeblikkelige retningsskift Første gang du tager F2.5 på vandet, vil du hurtigt forstå, hvor vidunderligt fleksibel den er. Fuld 360 styring giver fremragende manøvredygtighed og gør det meget lettere at komme ind på og ud fra steder med begrænset plads. Denne fantastiske funktion betyder også, at fuld bakkraft altid er tilgængelig, uden at du behøver at skifte gear. Nogle af de viste funktioner gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Indbygget brændstoftank F2.5 er den perfekte måde at komme ud og nyde vandet på, og den gør selv den korteste sejltur til et fornøjeligt eventyr. For virkelig at komme derudaf skal du være sikker på, at du har plads til alle de nødvendige ting hvad enten det er en ekstra boks til madding eller en ekstra køletaske med forfriskninger til dig og vennerne. F2.5 har en indbygget brændstoftank, så du har mere plads inde i båden, fordi der ikke er behov for en ekstern tank. Inde i den elegante, strømlinede motorhætte er denne 4-takts påhængsmotor proppet med banebrydende Yamaha-teknologi. Og den står også distancen den har altid kraft til at sejle hen, hvor du ønsker. Fremragende håndtering, manøvredygtighed og driftssikkerhed på vandet er standard sammen med brugervenlige styreanordninger og lavt vibrationsniveau. Det store, komfortable håndtag gør F2.5 særdeles bærbar og en fornøjelse at anvende og tilføjer også en ny dimension til udflugterne i en lille båd. Det gør den også ideel som hjælpemotor til kvalitetsbevidste yachtejere. Stærk styrepind med komfortabelt gashåndtag med drejegreb F2.5-motorens styrepind er udstyret med et stort og komfortabelt gashåndtag, der kan drejes på, og som gør det nemt at styre motoren. Gearvælgeren på siden er også særdeles brugervenlig. Resultatet er ypperlig håndtering og manøvredygtighed. Afbryderknappen og gaskablet er integreret.

6 Nemme at bære og derfor også nemme at nyde F6 // F5 // F4 Smart grå motorhætte i nyt design og med den sidste nye grafik I tråd med deres unikke karakter har F4, F5 og F6 et meget stilfuldt udseende, som kendetegnes ved deres smarte, grå motorhætter og den nyeste generation af Yamaha-grafik og -design. Det er et forfriskende design, som signalerer det legesyge ved disse kompakte og bærbare motorer, som indbyder til sjov og eventyr. F6 // F5 // F4 Nemme og komfortable at transportere ind til land eller om bord Når du ønsker at komme hurtigt på vandet, er nem transport afgørende og F4, F5 og F6 er med deres kompakte form og store, komfortable bærehåndtag de ultimative transportable motorer. Disse motorer er derfor nemme at tage ned til vandet eller løfte op på din primære båd som hjælpemotor. Nogle af de viste funktioner gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. 3-trins oliesump forhindrer olielækage Disse motorer har fået et smart, stilfuldt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F4, F5 og F6 er nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at være på vandet med selvtillid. Når du fragter din motor til og fra vandet eller stiller den til opbevaring er et ubehageligt olieudslip det sidste, du har lyst til at opleve. Yamahas unikke motorudluftningssystem gør, at motoren kan opbevares på forsiden eller en af siderne uden fare for, at der lækker olie ud på kajen eller dækket eller i skabet eller bilens bagagerum. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor er F4, F5 og F6 den smarte løsning. 180º styring med greb til regulering af styrefriktion og gas Det er en fryd at håndtere motoren takket være den enkle regulering af styrefriktionen og muligheden for at styre hele 90º til venstre eller højre, hvilket gør det til en leg at foretage snævre vendinger og lægge til kaj. Det er også nemt at regulere gassen på vandet, hvilket sikrer høj stabilitet og kontrol, også ved høje hastigheder.

7 Vores lette sværvægtere - nu med større motoreffekt F9.9 // F8 Den nyeste generation af motordesign - og mere motoreffekt Disse motorer er meget kompakte og effektive med en dobbelt cylinder og SOHC (enkelt overliggende knastaksel). Samtidig har de et nyt kompakt motorhættedesign i stil med vores nyeste generation af motorer. Den nye F8 har også en længere vandring, hvilket giver 7,5 % ekstra motorkapacitet, så resultatet er endnu mere motoreffekt og moment. F9.9 // F8 Styrehåndtag og styreanordninger med avanceret design På de nyeste modeller er der anvendt en ergonomisk tilgang til styrehåndtaget og styreanordninger. Styrehåndtaget har en meget praktisk længde, og gearhåndtaget er ideelt placeret på selve håndtaget, så det er nemt at nå, hvilket giver en mere sikker og afslappet kontrol. Konstruktionen med et håndtag, som er let at klappe sammen, gør det mere praktisk at bære og opbevare motoren. Nogle af de viste funktioner gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Ægte mobilitet og utroligt nem at bære Større motoreffekt på vandet behøver ikke at betyde, at man skal slæbe en tung påhængsmotor op på båden, da de lette F8- og F9.9-motorer begge er yderst nemme at transportere. De indbyggede ergonomiske bærehåndtag hjælper også. Begge disse motorer er kendt for deres mobilitet og indeholder designforbedringer, som gør dem endnu nemmere at bruge end nogensinde før. Det større og mere komfortable håndtag er nu bygget ind i styrekonsollen og det nydesignede styrehåndtag kan nemt klappes sammen igen for at gøre det mere kompakt og lettere at opbevare. Opdag glæderne ved stille drift og en fremragende brændstoføkonomi, nu blandet med endnu mere af vores jævne, pålidelige motoreffekt. Yamahas CDI-tændingssystem sikrer, at motoren starter med det samme, og sammen med gashåndtaget og F-N-R-gearsystemet giver det alt i alt en nem, sikker håndtering. Beskyttelsespude til praktisk opbevaring Disse motorer har meget at byde på, hvilket gør dem ideelle til hjælpebåde eller til korte fiskeeller familieture eller hvis man bruger sin båd som en pålidelig samarbejdspartner. De nyeste modeller har nogle andre meget praktiske forbedringer, der gør opbevaring til en leg. Den særlige beskyttelsespude gør, at motoren kan opbevares lodret eller ligge på bagsiden på dækket eller gulvet - og da styrehåndtaget kan klappes sammen, kan du være sikker på, at motoren optager mindre af din dyrebare plads om bord eller derhjemme.

8 Komfort som en lille motor, ydeevne som en stor motor F20 // F15 Styrefriktion Du vil opdage, at F20 og F15 er utroligt lette at styre og komfortable at sejle, takket være deres mange funktioner - lige fra det frontmonterede gearhåndtag og styrefriktionsjusteringen med enkeltgreb til rekylstarteren med lav belastning. Et indbygget håndtag på styrekonsollen og støttepuder bagpå giver både praktisk håndtering og mobilitet. F20 // F15 PrimeStart Start din påhængsmotor så let som en bil også når den er kold. Yamahas eksklusive PrimeStart -system sørger for, at motoren starter med det samme, hver gang du aktiverer den elektriske eller manuelle start. Nogle af de viste funktioner gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering og fantastisk styring, så har du fundet den i F15 og F20. Højtydende generator Kom aldrig i bekneb. En højtydende generator sikrer, at der altid er strøm til at starte motoren, selv efter længere tids tomgang, eller når du har kørt med lave omdrejninger og brugt en masse tilbehør. Alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotorer forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, der også er ved Yamahas påhængsmotorer, såsom computerstyret tænding, særligt letbelastet startsystem, vandkølet brændstofpumpe og stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Hvad enten den skal bruges forretningsmæssigt, professionelt eller fritidsmæssigt, så er det vinderformlen. Lavtvandsindstilling system Du kan sejle sikkert mod stranden takket være Yamahas lavtvandsindstilling system. Det yder rigelig beskyttelse af skruen og gør det muligt for dig at komme så tæt på, som du har behov for, ligegyldigt om du sejler gennem grumsede søer eller krystalklare, lavvandede havområder.

9 F25 En kompakt motor - men én med imponerende kraft og stil Design med fast motorhætte i ét stykke Denne smarte, nye motor, der er umiskendeligt Yamaha, byder på vores seneste motorhættedesign i ét stykke samt stilfuld grafik og en robusthed, som enhver ejer vil sætte pris på. Der er også indbygget en smart designet luftindsugningskanal til vandaftapning i motorhætten. F25 PrimeStart Start din påhængsmotor så let som en bil også når den er kold. Yamahas eksklusive og legendariske PrimeStart -system sørger for, at motoren starter med det samme, hver gang du aktiverer den elektriske eller manuelle start. Nogle af de viste funktioner gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Luk op for gasspjældet på F25, og du vil forstå, hvorfor den er i en klasse for sig selv: En alsidig, 2-cylindret 4-taktsmotor, som giver høj ydelse kombineret med jævn drift. Og selv om en fantastisk brændstoføkonomi og nem håndtering er standard, så er motoren også mere miljøvenlig, da den har nedsatte udstødningsemissioner. Ekstra fordele, som normalt kun fås på større motorer, omfatter computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem og en stor lyddæmper. F25 er udstyret med styrefriktionsjustering med enkeltgreb, en højtydende generator og det brede Power Trim & Tilt-system (ekstraudstyr), hvilket gør den til et fremragende valg til forretningsmæssig, professionel eller fritidsmæssig brug. Ekstra bekvemmelighed og komfort Du vil opdage, at F25 er utroligt let at styre og komfortabel at køre, takket være dens mange funktioner - lige fra det frontmonterede gearhåndtag og styrefriktionsjusteringen med enkeltgreb til dekompressionsanordningen for jævn og nem start. Styrehåndtaget med flere funktioner (ekstraudstyr) er endnu en grund til at vælge denne robuste, pålidelige motor. Stort styrehåndtag med flere funktioner (ekstraudstyr) Dette fantastiske ekstraudstyr bringer alle betjeningsanordningerne til motoren inden for førerens rækkevidde og byder på et endnu større styrehåndtag til komfortabel styring, håndtering og manøvrering. Uanset om du tøffer rundt i marinaen eller skærer gennem vandet med de høje hastigheder, som denne imponerende motor kan levere, bliver F25 endnu sjovere at eje og bruge.

10 The Yamaha Difference The science of innovation En vigtig faktor i skabelsen af The Yamaha Difference er vores engagement i teknisk innovation. Vi står bag mange banebrydende tekniske udviklinger, lige fra revolutionerende motorudformninger til geniale indsugnings- og udstødningssystemer og vi har givet verden dens første serie af rene, økonomiske, pålidelige 4-takts påhængsmotorer. Pålidelig, praktisk teknologi Nem start, jævn kraft og komplet pålidelighed er blot nogle af de egenskaber, som har givet vores mindre motorer deres gode image over hele verden. Disse bærbare enheder er fyldt med den nyeste teknologi og virkelig praktiske funktioner, men her ligger fokus på at gøre livet let og sjovt for mennesker, som kan lide at udforske vandet i mindre både, eller som simpelthen har brug for en pålidelig, bærbar kraftkilde i deres dagligdag. Drive-By-Wire teknologi Denne nyeste teknologi på vores større motorer er et system, som styrer gasspjælds- og gearskiftefunktioner, samt giver start og stop med et enkelt tryk og automatisk synkronisering til installationer med flere motorer. Start og stop med et enkelt tryk Som navnet antyder, gør vores bekvemme et-tryks start/stop-kontaktpaneler det muligt at starte eller stoppe flere motorer med blot et enkelt tryk på en knap. Til installationer med to eller tre motorer med Drive-by-Wire styring. 6Y9 6Y9 instrumentering i farve Et 5 LCD-farvedisplay med høj opløsning, som kan konfigureres til at vise flere kombinationer af information og udseende, både til påhængsmotoren/- motorerne og bådens driftssystemer. NY 6YC instrumentering i farve 6YC 4,3 TFT-farvedisplay med justerbar belysning, lavreflektionsfilter og blændingsfri nattilstand. Mulighed for at anvende to protokoller (6Y8 og 6Y9) med knapper, som er nemme at betjene, til valg af udlæsninger for mange funktioner, inklusive advarsler og information om bådens styresystem. Stort udvalg uden kompromis Vores banebrydende arbejde inden for ren forbrændingsteknologi har sat nye standarder uden at gå på kompromis med kraft og ydeevne, så vores påhængsmotorer er nu hurtigere, mere støjsvage og mere økonomiske end nogensinde og kun Yamaha giver dig så meget at vælge imellem. Fra den bærbare F2.5 til den kraftige F350. 6Y8 6Y8 instrumentering Det digitale netværk leverer omfattende motorinformation til bådens fører, og de programmerbare displays er tydelige, informative og meget lette at læse. Elektronisk brændstofindsprøjtning EFI anvendes på alle Yamaha modeller fra 30 hk og op vores innovative, teknisk avancerede system leverer brændstof med præcis timing og mængde for at optimere forbrændingen for at opnå høj ydeevne, nem start og fremragende brændstoføkonomi. Variabel knaststyring Knastakslen drejer for at indstille og forsinke indsugningsknastakselindstillingen, så der opnås en betydelig forøgelse i lavt til mellemhøjt drejningsmoment. Y-COP fjernbetjent startspærre Med den knapstyrede fjernbetjente startspærre er Y-COP (Yamaha Customer Outboard Protection) et eksklusivt system, som spærrer motoren så den kun starter, når du vil have det, ligesom din bil. Standard på F30 og opefter.

11 The Yamaha Difference Dual Thrust-skrue En skrue med stor diameter og lav stigning, designet til at maksimere fremdriften i fremgear, og ved at omdirigere udstødningsflowet forbedrer den også manøvredygtigheden og trækkraften, især på tungere både. Dobbelt batteriopladningssystem Dette systems isolator adskiller start- og tilbehørsbatterierne for at sikre effektiv elektrisk effektfordeling til start en meget nyttig funktion ved drift af flere tilbehørsenheder. Styrehåndtag med flere funktioner Dette stærke håndtag, som fås til F25 op til F115, tilfører et helt nyt niveau af komfort og kontrol, og alt er placeret bekvemt ved hånden inklusive gasog friktionsbetjeningsanordninger, gearhåndtag, PTT (Power Trim & Tilt), stopkontakt/nøgle og mere! Frontmonteret gearhåndtag På relevante modeller er gearhåndtaget bekvemt placeret foran motoren, hvilket giver nem adgang og komfortabel betjening. Tiltbegrænser En praktisk funktion, som forhindrer føreren i at over-tilte motoren, hvilket hjælper med at undgå beskadigelse af den stilfulde, elegante motorhætte. YDC-30- korrosionsbeskyttelse Denne specialudviklede aluminiumslegering anvendes på de fleste udvendige dele på Yamaha påhængsmotorer. Takket være mange års forskning og afprøvning tilbyder den maksimal beskyttelse mod korrosion i det krævende maritime miljø. Variable trolling-omdrejninger PrimeStart SDS gearskiftdæmpning System til ferskvandsskylning Lavtvandsdrivsystem Denne praktiske funktion, som er standard på de fleste EFI-modeller, giver præcis styring af lave motoromdrejninger for afslappet trolling. Justering udføres i trin på 50 o/min. ved hjælp af en knap på omdrejningstælleren. Udfør koldstart lige så nemt som i din bil ved bare at dreje nøglen! Yamahas eksklusive PrimeStart gør en almindelig choker overflødig. Standard på F15 og opefter. Yamahas unikke gearskiftdæmpning (SDS) reducerer det irriterende klonk, som normalt forbindes med gearskift, hvilket giver en markant reduktion af støj og vibration for mere jævnt og støjsvagt gearskift. Det er ikke nødvendigt at lade motoren køre slut kun en slange til den frontmonterede tilslutning for at skylle salt og snavs væk fra vandvejene. Det reducerer korrosion og forlænger motorens levetid. F8 og opefter. Denne standardfunktion, som er standard på F4 og opefter, er en sand hjælp ved manøvrering ved lav hastighed i lavt vand. Der er også mindre risiko for at beskadige skruen eller støde på grund.

12 Helm Master - Fuldt integreret båd kontrolsystem Håndtering af en båd med mere end en påhængsmotor * har aldrig været så let, som det er nu. For med Helm Master joystick, singleenhed motorstyringen, fuldautomatisk trim-system og berøringsfølsom knap for hastighedskontrol, bliver selvsikker bådhåndtering netop dit speciale! Det er virkelig så simpelt, fordi med dette fuldt integreret drive-by-wire system, opnår du afslappet bådhåndtering helt naturligt. - Selv manøvrering og havneindløb bliver en sand fornøjelse at se frem til. * Helm Master er kompatibel med dobbelte og tredobbelte installationer af Yamaha 4-takts V8 (F350A) og 4.2L V6-motorer. Ikke kun et joystick Helm Master integrerer alle disse centrale funktioner Manøvrering Motor data Gas Båd data Gearskift Tænding Trim Sikkerhed. og der er mere. Letlæselig HD 5 LCD skærm Nøgleløs elektronisk tænding Startspærre system (RFID keyfob) Speed-sensitive steering friction Der gælder visse begrænsninger. Findes på udvalgte dobbelte og tredobbelte Yamaha påhængsmotorer installationer på nye bådpakker fremstillet af deltagende bådebyggere og solgt af kun autoriserede forhandlere. Du får valget Vores mindre Yamaha-modeller er udstyret med alt hvad du behøver for nøglefærdige operation, men med større motorer, kan du lave dit eget personlige valg af fjernbetjeninger, instrumenter, propeller og tilbehør. Et bredt og imponerende udvalg er tilgængelig og din Yamahaforhandler vil være glad for at rådgive dig om det rigtige valg til din båd til at hjælpe dig med at få mest ud af din tid på vandet. Tag kontrol med stil Alle Yamaha s kontrol og startpaneler er ikke kun designet til at være funktionel, effektiv og stilfuld, men også en fornøjelse at bruge. Et godt eksempel er den smarte nøglekontakt og panel, der kan starte og stoppe op til tre af vores Drive-by-Wire (DBW) -kompatible motorer samtidigt - og næsten ubesværet. Udnyt vandet Alle påhængsmotorer har brug for den perfekte propel. En, der passer så godt som muligt til den type båd du har, og den måde, du ønsker at bruge den. Det er derfor, vi tilbyder en bred vifte af propeller, alle designet specielt til at optimere effektiviteten af din Yamaha påhængsmotor og bådkombination. Din forhandler kan hjælpe dig med det perfekte match.

13 Ro i sindet er en del af pakken, når du køber disse motorer F40 // F30 EFI-system med flerpunktsindsprøjtning Disse modeller anvender en række forskellige innovative og avancerede teknologier til at optimere forbrændingsprocessen, inklusive Yamahas gennemprøvede EFI-system med flerpunktsindsprøjtning og dampreduktion. De arbejder sammen med en mikrocomputer, som analyserer og justerer blandingen af brændstof og luft for at sikre øjeblikkelig start, lynhurtig gasrespons og ren, effektiv forbrænding. F40 // F30 Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Y-COP startspærren er et simpelt, letanvendeligt og yderst effektivt system - en smart og enkel fjernbetjening låser motoren op og i ved tryk på en knap. Det forhindrer, at din påhængsmotor kommer ud på uautoriserede sejlture, så du med ro i sindet kan efterlade din båd uden opsyn. 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. De lette F40 og F30 har et design, som gør dem nemme at installere og anvende. Samtidig er de dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) byder på imponerende effekt ved høje hastigheder og god effekt og et godt drejningsmoment på mellemniveauet sammen med fremragende økonomi. PrimeStart gør det lige så nemt at starte motoren, som det er at starte bilen og eftersom det er en Yamaha, betyder det, at motoren starter med det samme hver gang. Herefter har du fuld kontrol over motoren med vores unikke Brede Power Trim & Tiltsystem. Endelig giver Y-COP-systemet (Yamahas Customer Outboard Protection) dig ro i sindet ved at beskytte motoren med en fjernbetjent startspærre ligesom på biler. Digitale netværksinstrumenter F40 og F30 er kompatible med Yamahas digitale netværksmålere, så du får de oplysninger, du skal bruge for at maksimere motorens ydeevne og effektivitet, inklusive: en multifunktionsomdrejningstæller, som viser o/min., timetal, trimvinkel, olietryk, advarselslamper og styring af variable omdrejninger, samt en fart-/brændstofmåler, der viser hastighed, tankkapacitet og brændstoføkonomi. Bredt Power Trim & Tilt-system Opdag alsidigheden og effekten i en Yamaha-motor. Hurtig reaktion via trykknapbetjening gør justering af trim og tilt hurtig, jævn og nem. Det brede trimområde, som omfatter negative trimindstillinger for at øge accelerationen og få båden til at plane hurtigt, giver tryghed.

14 Maksimal nydelse. Minimal forurening. F60 // F50 Ultrajævn 4-cylindret forbrænding med EFI Hvad enten der er tale om takter eller cylindere, forstår Yamaha den kraft, der er forbundet med tallet 4. Det er grunden til, at den globale pioner inden for 4-takts teknologi har formået at forbedre konfigurationen med 4 cylindre i form af et design med kraftig, lang vandring på F50 og F60, som begge er udstyret med EFI - så resultatet er masser af ultrajævn, brugbar effekt med lave støj- og vibrationsniveauer. F60 // F50 Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Y-COP startspærren er et simpelt, letanvendeligt og yderst effektivt system - en smart og enkel fjernbetjening låser og låser op for motorens tændingssystem ved et tryk på en knap. Det forhindrer, at din påhængsmotor kommer ud på uautoriserede sejlture, så du med ro i sindet kan efterlade din båd uden opsyn. 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. De kompakte F60 og F50, der er ideelle til at trække vandskiløbere og wakeboardere, lader dig have det sjovt på vandet med ren samvittighed, da de er de reneste og mest økonomiske motorer i deres klasse. Yamahas digitale netværksinstrumenter F50/F60 er kompatible med vores digitale netværksmålere, så du får de oplysninger, du skal bruge for at maksimere motorens ydeevne og effektivitet, inklusive: en multifunktionsomdrejningstæller, som viser o/min., timetal, trimvinkel, olietryk, advarselslamper og styring af variable omdrejninger, samt en fart-/brændstofmåler, der viser hastighed, tankkapacitet og brændstoføkonomi. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) tilfører renere ydelse og effektivt brændstofforbrug til en motor med imponerende effekt, et seriøst drejningsmoment på mellemniveauet og høje tophastigheder. F60 og F50 omfatter også nogle enestående Yamaha-funktioner, der hver især er designet til at give dig en jævn, behagelig og fornøjelig tur. Blandt disse funktioner kan nævnes det Brede Power Trim & Tilt-system, som giver dig fuld og afslappet kontrol, og PrimeStart -tænding, der gør motoren lige så nem at starte som en bil. Styring af variable trolling-omdrejninger Med et enkelt tryk på en knap på den digitale netværksomdrejningstæller eller vha. kontakten til variable trolling-omdrejninger på styrehåndtaget med flere funktioner (ekstraudstyr) kan den, der styrer, justere motorens hastighed til afslappet trolling i nøjagtige trin på 50 o/min., mellem 620 og 900 o/min.

15 Din stærke partner til arbejde såvel som leg F70 16-ventilet, 4-cylindret SOHCrækkemotor med EFI Forbrændingsmotoren i F70 er i en avanceret, let konstruktion med en enkelt overliggende knastaksel (SOHC) med fire ventiler pr. cylinder, hvilket giver maksimal kraft og effektivitet. Et stort indsugningsventilområde med letvægtsstempler og -ventiler resulterer i et antal hestekræfter pr. liter, der er førende i denne klasse. F70 Den er ikke kun hurtig den er også robust Yamaha F70 leverer en fremragende acceleration fra starthullerne, hvilket til dels skyldes de lavere gear med en høj gearudveksling på 2,33:1. At motoren er ekstra robust, skyldes det faktum, alle gearene (både fremadgående, bakgear og differentiale) er hærdet specielt, så de er særdeles slidstærke. 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Den lette F70 har en uovertruffen alsidighed og kan drive et bredt udvalg af bådtyper, så hvad enten du skal arbejde, nyde en fridag på vandet eller dyrke vandsport, så klarer denne motor opgaven. Rent faktisk er F70 den letteste og stærkeste 4-takts motor i sin klasse. For at gøre motorfunktionen renere, maksimere brændstofeffektiviteten og gøre motoren lettere at starte er denne kraftige SOHC-motor med 16 ventiler udstyret med EFI (elektronisk brændstofindsprøjtning) og Yamahas unikke PrimeStart -system. Muligheden for at supplere med Yamahas digitale netværksinstrumenter giver desuden præcis styring og kontrol. Den er også både slank og stilfuld, og du kan være sikker på, at F70 vil få beundrende blikke fra alle, hvad enten de er om bord på båden eller inde på land. Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Y-COP startspærren er et simpelt, letanvendeligt og yderst effektivt system - en smart og enkel fjernbetjening låser og låser op for motorens tændingssystem ved et tryk på en knap. Det forhindrer, at din påhængsmotor kommer ud på uautoriserede sejlture, så du med ro i sindet kan efterlade din båd uden opsyn. Yamahas digitale netværksinstrumenter F70 er kompatibel med Yamahas digitale netværksmålere, så du får de oplysninger, du skal bruge for at maksimere motorens ydeevne og effektivitet, inklusive: en multifunktionsomdrejningstæller, der viser o/min., timetal, trimvinkel, olietryk, advarselslamper og styring af variable omdrejninger, samt en fart-/brændstofmåler, der viser hastighed, tankkapacitet og brændstoføkonomi.

16 F100 // F80 Imponerende styrke. Stor pålidelighed. DOHC-motor med 16 ventiler DOHC-motoren (dobbelt overliggende knastaksel) har ekstra cylinderkapacitet og store ventiler, som gør, at ventilerne kan aktiveres fuldt ud, så man får en bedre acceleration og ydeevne. Yamahas sidste nye 4-takts teknologi kombinerer dette med et avanceret indsugnings- og udstødningssystem samt vores unikke flerpunktsindsprøjtning (EFI). F100 // F80 Et enkelt gasspjæld Dette innovative system styrer luftstrømmen til alle fire cylindre ved at pulstune den, før den når dyserne i EFIsystemet. Luften leveres derfor med den største præcision i henhold til førerens krav og forbrændingsbetingelserne. 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. F80 og F100 er blandt de mest alsidige og brugervenlige påhængsmotorer i denne effektgruppe. Hvis vi kun kigger på effekt/værdi-forholdet, er de meget svære at slå. Den seneste 4-takts teknologi fra Yamaha betyder, at begge modeller leverer en uovertruffen præstation takket være en 16-ventilers motor med DOHC (dobbelt overliggende knastaksel) for forbedret acceleration, avancerede indsugnings- og udstødningssystemer og Yamahas egen, unikke flerpunktsindsprøjtning (EFI). En række praktiske funktioner - herunder PrimeStart, en generator med høj ydelse, digitale netværksmålere og Yamahas Brede Trim & Tilt-system - giver dig fuld kontrol, når du befinder dig ude på vandet. Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Y-COP startspærren er et simpelt, letanvendeligt og yderst effektivt system - en smart og enkel fjernbetjening låser motoren op og i ved tryk på en knap. Det forhindrer, at din påhængsmotor kommer ud på uautoriserede sejlture, så du med ro i sindet kan efterlade din båd uden opsyn. Digitale netværksinstrumenter F80 og F100 er kompatible med Yamahas digitale netværksmålere, så du får de oplysninger, du skal bruge for at maksimere motorens ydeevne og effektivitet, inklusive: en multifunktionsomdrejningstæller, der viser o/min., timetal, trimvinkel, olietryk, advarselslamper og styring af variable omdrejninger, samt en fart-/brændstofmåler, der viser hastighed, tankkapacitet og brændstoføkonomi.

17 Leverer det bedste effekt/vægt-forhold i deres klasse F115 // F cc 4-cylindret 4-takts DOHCrækkemotor med 16 store ventiler Med deres nye og innovative design af indsugningsventilerne og udstødningsventilerne og med dobbelte knastaksler, som hver især drives uafhængigt er indsugningsog udstødningseffektiviteten drastisk forbedret, så brændstofforbruget optimeres under forbrændingen. TCItændingssystemet sikrer nem start, konstant ydeevne, længere levetid for tændrørene - og fuld driftsikkerhed. F130 // F115 Kompakt letvægtsdesign - ideel til optimering af motoreffekten De alsidige F115 og F130 er de førende effekt-til-vægtmotorer i deres klasse, så de er det ideelle valg til en bred vifte af aktiviteter og giver spændende muligheder til optimering af motoreffekten. Deres jævne, kraftige ydeevne og 4-takts effektivitet bringer nyt liv til mange typer og størrelser af ældre både. 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. De sidste nye F115 og F130 med letvægtsdesign giver dig mulighed for at slappe af og nyde din båd i fulde drag - mens du ved, at du trækkes af en af de reneste og mest jævne motorer på markedet. De er både teknisk imponerende - med 4-cylindrede, 4-takts, 1,8 liters DOHC-rækkemotorer med 16 store ventiler - og er spækket med et væld af elektrotekniske funktioner, der gør livet lettere: Kompatibilitet med vores digitale netværkssystem (ekstraudstyr), fjernbetjente Y-COPstartspærre og brede Power Trim & Tilt med tiltbegrænsningssystem (ekstraudstyr), blot for at nævne et par af dem. Effektiviteten af vores gennemprøvede EFI-systemer og andre nye teknologier til forbrænding sikrer, at disse enestående Yamaha motorer har fuld dritftsikkerhed.. Ekstern startspærre (Y-COP) Nu er ro i sindet en del af pakken, når du køber en F115 eller en F130. Din Yamaha-motor er værdifuld og eftertragtet sommetider også af personer, du ikke har lyst til at dele den med. Derfor har vi udviklet Y-COP startspærren (Yamaha Customer Outboard Protection), som er en simpel, knapstyret fjernbetjening, der fungerer som startspærre for din motor, så den kun starter, når du vil have det nøjagtig lige som startspærren på din bil. Digitale netværksinstrumenter klare og nøjagtige oplysninger F115 og F130 er perfekt til Yamahas digitale netværkssystem og -målere, idet deres ydeevne og effektivitet maksimeres: en multifunktionsomdrejningstæller, der viser o/min., timetal, trimvinkel, olietryk, advarselslamper og styring af variable trolling-omdrejninger, samt en fart-/brændstofmåler, der viser tankkapacitet og brændstoføkonomi.

18 Vi har nu gjort en legendarisk påhængsmotor endnu bedre! F ventilet DOHC Direct-Action In-Line 4 Med 2 indsugningsventiler og 2 udstødningsventiler på hver cylinder og med dobbelte knastaksler, som også hver især drives uafhængigt er indsugningsog udstødningseffektiviteten drastisk forbedret, så brændstofforbruget optimeres under forbrændingen. TCItændingssystemet sikrer nem start, konstant ydeevne, længere levetid for tændrørene og i sidste ende driftssikkerhed. F150 Elegant ny generation af motorhættedesign Et attraktivt udseende er ikke den eneste fordel ved denne nye og funktionelle motorhætte. Den er designet til at opsamle og aftappe vand langt mere effektivt, hvilket giver en mere jævn sejllads, mindre korrosion og forlænger motorens levetid. 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Den nyeste udgave af vores legendariske F150 med dens elegante nye look og ekstra funktioner er skræddersyet til afslapning på vandet. En banebrydende teknologi leverer ren, effektiv og økonomisk ydeevne. Dette omfatter et avanceret DOHC-design (dobbelt overliggende knastaksel) og særlige indsugnings- og udstødningssystemer til optimering af forbrændingsprocessen. Den nyeste model har også en stærk klokobling med 8 tænder, som giver et jævnt gearskifte og en lang levetid - samt et nyt motorhættedesign, der giver en mere effektiv opsamling og aftapning af vand. Mange andre unikke funktioner, som f.eks. Yamahas eksterne Y-COP-beskyttelse, styring af variable trolling-omdrejninger og vores brede Power Trim & Tilt-system, gør det til en ren fornøjelse at bruge denne nye motor. Styring af variable trolling-omdrejninger Dette avancerede system giver dig en mere jævn og nem styring ved sejlads med lav hastighed, idet din hastighed kan justeres i trin på 50 o/min. med et enkelt tryk på en kontakt. Ideel til fiskeri eller til stille sejlads gennem No Wake-zoner! Eksternt beskyttelsessystem (Y-COP) Nu er ro i sindet en del af pakken, når du køber en F150. Din Yamaha-motor er værdifuld og eftertragtet sommetider også af personer, du ikke har lyst til at dele den med. Derfor har vi udviklet Y-COP startspærren (Yamaha Customer Outboard Protection), som er et simpelt, knapstyret fjernbetjeningssystem, der fungerer som startspærre for din motor, så den kun starter, når du ønsker det ligesom startspærren på din bil.

19 To utrolige rækkemotorer med en ydeevne i topklasse F200 // F175 2,8 liters 4-cylindret DOHC-motor med 16 ventiler og EFI Disse fuldblodsmotorer leverer fremragende forbrændingseffektivitet i hele omdrejningsområdet med funktioner som EFI, 4 ventiler pr. cylinder og dobbelte overliggende knastaksler (DOHC) - samt variabel knaststyring (VCT) på F200. En kombination af avancerede teknologier, der giver enestående hestekræfter pr. liter og et imponerende effekt/vægt-forhold. F200 // F175 En særlig, forskudt krumtapaksel sikrer et kompakt design Vi har designet F200 og F175, så de er ultrakompakte, og de særlige, forskudte krumtapaksler og tandhjulsdrevne balanceaksler er blot to af de mange teknologier, som vores ingeniører har udviklet for at nå dette mål. Labyrintudstødningssystemerne, som har vandtætte udvendige vægge, gør dem utroligt støjsvage. 6Y9 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Disse rene, støjsvage og jævne motorer med EFI er ret svære at slå, når det gælder kraft og acceleration. Læg økonomi, driftssikkerhed og allround ydeevne oveni, og du har det perfekte valg. Yamahas unikke, brændstoføkonomiske EFI-system, ECU en med mikroprocessor, den variable knaststyring (F200), den rene forbrændingsteknologi og de støjreducerende systemer arbejder gnidningsfrit sammen og det diagnostiske system viser motor- og ydelsesdata via en computerforbindelse, hvilket gør vedligeholdelsen hurtig og simpel. F200 og F175 kan lige som alle vores andre EFI-motorer kobles på Yamahas eksklusive netværkssystem, så du kan vælge mellem vores store udvalg af digitale målere og instrumenter. Elektronisk drive-by-wire -gasspjæld og gearskift (kun F200G) Det digitale netværkssystem giver føreren enkel, komfortabel styring i form af automatisk motorsynkronisering i dobbelte eller tredobbelte installationer samt start og stop ved tryk på en enkelt knap. Vores førsteklasses multifunktionelle displayinstrument med den 5 store LCD-farveskærm er endnu et stykke attraktivt ekstraudstyr til F200G-modellen. Nem styring af motoromdrejninger ved trolling En anden funktion ved det digitale netværkssystem (ekstraudstyr) er den praktiske knap på omdrejningstælleren, som giver dig øjeblikkelig kontrol over motoromdrejningerne, så du nemt kan justere motoromdrejningstallet i praktiske trin på 50 o/min. mellem 650 og 900 o/min. Resultatet er jævn og afslappet sejlads.

20 Den ultimative V6-kraft til dine offshore-oplevelser F300 // F250 // F ventiler, 4,2 liter 60 V6 med DOHC, EFI & VCT En avanceret, let, intern forbrændingsmotor med plasmasvejsede cylindre uden bøsninger, dobbelte overliggende knastaksler (DOHC) og 4 ventiler pr. cylinder. Variabel knaststyring gør forbrændingen mere effektiv over hele omdrejningsområdet. Denne kombination af avancerede teknologier resulterer i et antal hestekræfter pr. liter, der er førende i klassen. F300 // F250 // F225 Den nyeste cylinderteknologi - stor slagvolumen med lav vægt Plasmafusionsprocessen på cylindervæggene er 60% hårdere end stål, men denne avancerede teknologi er også ensbetydende med lavere vægt, bedre afkøling og mindre friktion. Resultatet er en motor med den største slagvolumen i branchen, men med den laveste vægt. 6Y9 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. F225, F250 og F300 påhængsmotorer udgør det ypperste i Yamahas nyeste generation af marineteknologi. Disse lette, kompakte V6-motorer er udviklet til at kunne klare det krævende offshore-miljø og er de kraftigste motorer, der fås til vandsport. Den avancerede 24-ventilers DOHC-motor er udstyret med EFI (elektronisk brændstofindsprøjtning) såvel som VCT (variabel knaststyring), som sikrer en ren, jævn ydeevne, maksimal brændstoføkonomi og nem start. Det slanke, kompakte design, som kombinerer teknologi med stil, taler for sig selv. Samtidig giver Yamahas elektroniske drive-by-wire gas- og gearskift den mest jævne og præcise styring ved roret, du nogensinde vil komme til at opleve. Elektronisk drive-by-wire gas- og gearskift samt styring af trollingomdrejningstal Det digitale netværkssystem (ekstraudstyr) giver dig den mest behagelige og komfortable styring, du nogensinde har oplevet, herunder automatisk motorsynkronisering i dobbelte/tredobbelte installationer samt styring af motoromdrejningerne ved trolling. En omdrejningstællerknap justerer omdrejningstallet i enkle trin på 50 o/min. mellem 600 og Start og stop med et enkelt tryk til flere motorer Med et enkelt tryk på en knap kan motorerne startes eller stoppes øjeblikkeligt i installationer med flere motorer. Det stilfulde og praktiske kontaktpanel, der tillader start og stop med et enkelt tryk, bruges i forbindelse med den primære tændingskontakt.

21 F350 Den unikke V8- løsning til store både 5,3 liter 60 V8, DOHC med VCT Denne kraftfulde V8-motor indeholder et sofistikeret EFI-system, letvægtsstempler og 4 ekstra store ventiler pr. cylinder. Det dobbelte batteriopladningssystem (ekstraudstyr), som oplader to batterier samtidigt, betyder, at der selv efter lange perioder i tomgang ved lavt omdrejningstal altid vil være rigelig effekt i reserve til at starte motoren. F350 Kompakt og let trods dens imponerende effekt Yamahas løbende vægtbesparelsesprogram har udmundet i et innovativt In-Bank udstødningssystem, hvor manifolden er integreret i topstykket. Sammen med andre vægtbesparelsesteknologier og -materialer har dette været med til at skabe et ufatteligt kompakt og let motordesign uden at gå på kompromis med effektivitet og ydeevne. 6Y9 6YC 6Y8 Nogle af de viste funktioner kan være ekstra udstyr og gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Den 5,3 liter store Yamaha F350-motor er skabt til meget krævende offshore-både og er i den grad banebrydende med sin teknologi. Denne 4-takts V8-påhængsmotor har verdens største slagvolumen og kombinerer et unikt kraft- og momentniveau med den raffinerede ydeevne, som kræves af moderne, sofistikerede skrogdesign. Yamahas EFI-system (elektronisk brændstofindsprøjtning) leverer en jævn ydeevne og maksimal brændstofeffektivitet, uanset hvor kraftig en motor der er tale om. Og derudover har Yamahas vægtbesparende teknologier gjort F350 overraskende let og kompakt. Takket være PrimeStart -systemet er motoren lige så nem at starte som en bil, og den digitale drive-by-wire -teknologi giver dig præcis kontrol. Elektronisk drive-by-wire gas- og gearskift samt styring af trollingomdrejningstal Det digitale netværkssystem (ekstraudstyr) giver dig den mest behagelige og komfortable styring, du nogensinde har oplevet, herunder automatisk motorsynkronisering i dobbelte/tredobbelte installationer samt styring af motoromdrejningerne ved trolling - en omdrejningstællerknap justerer omdrejningstallet i enkle trin på 50 o/min. mellem 600 og Start og stop med et enkelt tryk til flere motorer Med et enkelt tryk på en knap kan motorerne startes eller stoppes øjeblikkeligt i installationer med flere motorer. Det stilfulde og praktiske kontaktpanel, der tillader start og stop med et enkelt tryk, bruges i forbindelse med den primære tændingskontakt.

22 M26 // M20 // M18 // M12 M26 M20 M18 M12 Tryk (kg) Amp. effekt* Volt Gearskift Twist & Tilt Twist & Tilt Twist & Tilt Twist & Tilt Benlænge 914 mm 914 mm 914 mm 762 mm Vægt (kg) Indstillig Bracket ja ja ja ja Komposit ben ja ja ja ja Tangfri propel ja ja ja ja Puls styring ja nej nej nej Håndgreb, der kan drejes på (M20 og M26) Udnyt fordelene ved den forbedrede alsidighed med det vipbare og forlængelige styrehåndtag, der findes på M20 og M26. Styrehåndtaget kan vippes op til 45, kan forlænges med op til 15 cm og er nem at justere til enhver situation eller fiskestil. Både M20 og M26 har endvidere et komfortabelt udformet greb. Styreenhed til regulering af styrespænding (M20 og M26) En innovativ krave over motorbeslaget gør det nemt at justere styrespændingen til det niveau, du foretrækker. Lad den være løs for problemfri styring, eller stram den op for at holde motoren på plads med henblik på helt lodret stuvning. FT25 // FT9.9 // FT8 Specielle udvekslingsforhold for højere styrke FT-motorerne er specialdesignet til at levere større fremdrift og moment end en konventionel motor, og deres specielle gearudvekslinger hjælper med at forhindre kavitation og skrueslip. I kombination med andre unikke funktioner udgør de den perfekte kraftkilde til både, hvor bugseringskapacitet er vigtigere end høj hastighed. Dual-Thrust-skruer for maksimal effekt i frem- og bakgear De specielle skruer, der er monteret på FT-modellerne, har ikke kun en større diameter end normalt, men har også blade med lav stigning, der er udviklet til at yde fuld trækkraft i både fremgear og - ved at omdirigere udstødningsflowet - bakgear. Dette giver større manøvredygtighed, hvilket er særligt nyttigt ved håndtering af en tungere båd. FT25 // FT9.9 // FT8 M26 // M20 // M18 // M12 Sæt nøglen i, og så er du klar til at tage ud på vandet En Yamaha el-motor er den mest praktiske, miljøvenlige måde at drive en lille båd på. 12 V enhederne er ekstremt nemme at bruge med deres justerbare beslag, som gør monteringen hurtig og nem, så du bare kan hoppe op i båden, sætte nøglen i og have det sjovt. M26 og M20 har et komfortabelt håndgreb, der kan drejes på, og som har en vippevinkel på op til 45 og kan forlænges med op til 15 cm. Uforgængelig sammensat aksel Vores sammensatte aksler med ultrahøj ydelse er stærkere end stål, stort set uforgængelige og giver efter ved sammenstød, før de vender tilbage til deres udgangsposition. De vil ikke bøje, knække, ruste eller korrodere. Udnyt styrken i en af vores trækstærke motorer Når du ønsker råstyrke og præcis håndtering, er vores FT-modeller det perfekte svar. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. FT-modellerne anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-skrue til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. Nogle af de viste funktioner gælder måske ikke for alle motorer i denne serie. Forhør dig hos din forhandler. Smart design og praktiske funktioner til FT9.9 og FT8 Den seneste FT9.9 og FT8 har Yamahas slanke, nye generation kompakt designet motorhætte. Andre funktioner er det store, komfortable bærehåndtag, beskyttelsespude til nem opbevaring i lodret position - og gearstangen er monteret bekvemt på det nye styrehåndtag, som er nem at folde op. Og så er de hårdføre med permanente magnetmotorer, skadesikret hus og lakering samt specielle kompositrør, der ikke bøjer, knækker eller korroderer ved almindelig brug. Fremdriften maksimeres af en effektfuld propel, der er designet til at modstå søgræs og andre aflejringer under vandet. Kølig, støjsvag drift De ekstra store viklinger og kommutatorer spreder varmen, hvilket giver køligere drift og længere batteri- og motorlevetid, samtidig med at det unikke lejesystem reducerer friktion, hvilket betyder mindre støj. Du vil være så lydløs, at fiskene ikke hører dig komme. CDI/TCI-mikrocomputertændingen sikrer let start og driftssikkerhed uanset betingelserne, og de højtydende generatorer giver ekstra startstrøm, selv efter lange perioder ved lave omdrejninger. Motorerne i FT-serien er som stærke arbejdsheste, der aldrig lader dig i stikken. Bredt Power Trim & Tilt-system (FT25) Opdag alsidigheden og effekten i en Yamaha-motor. Hurtig reaktion via trykknapbetjening gør justering af trim og tilt hurtig, jævn og nem. Det brede trimområde, som omfatter negative trimindstillinger for at øge accelerationen og få båden til at plane hurtigt, giver tryghed.

Potent power. Stor pålidelighed.

Potent power. Stor pålidelighed. Potent power. Stor pålidelighed. F80 vil være svær at slå, når det kommer til original allroundydeevne, jævn acceleration og enestående brændstofbesparelse. Yamahas innovative teknologi gør den pålidelig

Læs mere

With the F40, your peace of mind comes as standard

With the F40, your peace of mind comes as standard With the F40, your peace of mind comes as standard Den lette F40 har et design, som gør den nem at installere og anvende. Samtidig er den dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. Yamahas elektroniske

Læs mere

Maximum enjoyment. Minimal forurening.

Maximum enjoyment. Minimal forurening. Maximum enjoyment. Minimal forurening. Den kompakte F50, der er ideel til at trække vandskiløbere og wakeboardere, lader dig have det sjovt på vandet med ren samvittighed hvorfor? Fordi det er den reneste

Læs mere

Ultra lav vægt. Imponerende styrke. Levende acceleration

Ultra lav vægt. Imponerende styrke. Levende acceleration Ultra lav vægt. Imponerende styrke. Levende acceleration Den helt nye F100 er nu endnu lettere så for original allroundydeevne, jævn acceleration og brændstofbesparelse vil den være svær at slå. Yamahas

Læs mere

Påhængsmotorer www.yamaha-motor.dk

Påhængsmotorer www.yamaha-motor.dk Påhængsmotorer www.yamaha-motor.dk 1 Yamaha forskellen Hvad enten du er lystsejler eller en travl professionel sejler, skal du vælge den motor, som giver det bedste udbytte af din båd, og som garanterer

Læs mere

The FT60 - our champion High-Thrust workhorse

The FT60 - our champion High-Thrust workhorse The our champion HighThrust workhorse Når du ønsker råstyrke og præcis håndtering, er vores FTmodeller det perfekte svar. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder

Læs mere

Et helt nyt niveau inden for jævnt gearskift og ydeevne

Et helt nyt niveau inden for jævnt gearskift og ydeevne Et helt nyt niveau inden for jævnt gearskift og ydeevne Den legendariske F150 har stadig det slanke udseende og de fantastiske funktioner, men nu tilbyder den endnu mere jævnt gearskift og mere sofistikeret

Læs mere

Our lightweight heavyweight - real portable power!

Our lightweight heavyweight - real portable power! Our lightweight heavyweight real portable power! Større motoreffekt på vandet behøver ikke at betyde, at man skal slæbe en tung påhængsmotor op på båden. Den lette F9.9 er bærbar og et indbygget, ergonomisk

Læs mere

Delivering the best powerto-weight

Delivering the best powerto-weight Delivering the best powerto-weight in the class Den innovative F115 med letvægtsdesign giver dig mulighed for at slappe af og nyde din båd i fulde drag så du ved, at du er drevet af en af de reneste og

Læs mere

Meet our new portable. Endnu lettere. Endnu mere robust.

Meet our new portable. Endnu lettere. Endnu mere robust. Meet our new portable. Endnu lettere. Endnu mere robust. Denne legendariske 2cylindrede 4takts bærbare motor er nu omkring 25 % lettere! Giv vores spritnye F25 gas, så vil du med det samme føle effekten

Læs mere

Always work or play with a powerful partner

Always work or play with a powerful partner Always work or play with a powerful partner Den lette F70 har en uovertruffen alsidighed og kan drive et bredt udvalg af bådtyper, så hvad enten du skal arbejde, nyde en fridag på vandet eller dyrke vandsport,

Læs mere

The unique V8 power solution for larger boats

The unique V8 power solution for larger boats The unique V8 power solution for larger boats Den 5,3 liter store Yamaha F350-motor er skabt til meget krævende offshore-både og er i den grad banebrydende med sin teknologi. Denne 4-takts V8-påhængsmotor

Læs mere

Exciting V6 power for your offshore adventures

Exciting V6 power for your offshore adventures Exciting V6 power for your offshore adventures Den slanke, flotte F225 repræsenterer det ypperste inden for Yamahas nyeste generation af marineteknologi. Denne lette, kompakte V6-motor er udviklet til

Læs mere

Just pick it up and go it's your portable power!

Just pick it up and go it's your portable power! Just pick it up and go it's your portable power! Den utroligt kompakte F2.5 er den perfekte måde at komme ud og nyde vandet på, og den gør selv den korteste sejltur til et fornøjeligt eventyr. Denne populære

Læs mere

Easy-to-carry - and so easy to enjoy

Easy-to-carry - and so easy to enjoy Easytocarry and so easy to enjoy Denne attraktive motor, der har et smart og stilfuld look, giver dig al den motoreffekt, du skal bruge for at tage ud på vandet med selvtillid. F5 er også praktisk at opbevare

Læs mere

Delivering the best powerto-weight

Delivering the best powerto-weight Delivering the best powerto-weight in the class Den innovative F130 med letvægtsdesign giver dig mulighed for at slappe af og nyde din båd i fulde drag så du ved, at du er drevet af en af de reneste og

Læs mere

Vælg Drive-by-Wire det nye ekstraudstyr for jævnt skift.

Vælg Drive-by-Wire det nye ekstraudstyr for jævnt skift. Vælg Drive-by-Wire det nye ekstraudstyr for jævnt skift. Denne rene, støjsvage motor med EFI er ret svær at slå, når det gælder kraft og acceleration. Tilføj et helt nyt niveau af Drive-by-Wire-ydeevne

Læs mere

A great way to enjoy our Straight-Four performance

A great way to enjoy our Straight-Four performance A great way to enjoy our Straight-Four performance Denne rene, støjsvage og jævne motor med EFI er ret svære at slå, når det gælder kraft og acceleration. Læg økonomi, driftssikkerhed og allround ydeevne

Læs mere

Harness an FT8 - one of our High-Thrust workhorses

Harness an FT8 - one of our High-Thrust workhorses Harness an one of our HighThrust workhorses Vores FTmodeller er det perfekte svar, hvis du ønsker råstyrke og præcis håndtering. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder

Læs mere

Small-engine convenience, big-engine performance

Small-engine convenience, big-engine performance Smallengine convenience, bigengine performance Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering og fantastisk styring, så har du fundet den i den pålidelige F20 Denne alsidige 2cylindrede 4taktsmotor

Læs mere

Sæt nøglen i, og så er du klar til at tage ud på vandet

Sæt nøglen i, og så er du klar til at tage ud på vandet Sæt nøglen i, og så er du klar til at tage ud på vandet En Yamaha el-motor er den mest praktiske, miljøvenlige måde at drive en lille båd på. 12 V enhederne er ekstremt nemme at bruge med deres justerbare

Læs mere

2017 Påhængsmotorer

2017 Påhængsmotorer 2017 Påhængsmotorer www.yamaha-motor.dk This is Yamaha. Made for water. Over hele verden vælger mennesker, som elsker vand, den jævne, støjsvage, pålidelige kraft fra Yamaha til at hjælpe dem med at få

Læs mere

Påhængsmotorer 2015 www.yamaha-motor.dk

Påhængsmotorer 2015 www.yamaha-motor.dk Påhængsmotorer 2015 www.yamaha-motor.dk Fordelen ved Yamaha Videnskaben bag innovation Den vigtigste faktor i skabelsen af The Yamaha Difference har været vores dedikerede arbejde med tekniske innovationer

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Mariner påhængsmotorer 2008

Mariner påhængsmotorer 2008 Mariner påhængsmotorer 2008 4-takt - Verado - OptiMax Fra 2.5 HK til 300 HK Pålidelig som altid 2 Mariners gode ry bygger på erfaring År efter år, har Mariner ejere kunnet nyde godt af det udbytte, man

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Fra 2.5 HK til 300 HK. 4-takt - Verado - OptiMax

Fra 2.5 HK til 300 HK. 4-takt - Verado - OptiMax Fra 2.5 HK til 300 HK 4-takt - Verado - OptiMax Pålidelig som altid 2 Mariner Hos Mariner glemmer vi aldrig hvorfor folk vælger sejlsport som hobby. Ingen anden sport tilbyder dig flere muligheder for

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

MARINER PÅHÆNGSMOTORER 2007

MARINER PÅHÆNGSMOTORER 2007 MARINER PÅHÆNGSMOTORER 2007 www.marinepower.com Fra 2.5 HK til 275 HK Pålidelig som altid 2 Mariners gode ry bygger på erfaring År efter år, har Mariner ejere kunnet nyde godt af det udbytte, man får med

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

FourStrokes OptiMax TwoStrokes. www.marinepower.com

FourStrokes OptiMax TwoStrokes. www.marinepower.com FourStrokes OptiMax TwoStrokes www.marinepower.com 2002 Det er sjovt når det handler om Mariner Mariner motorernes uforlignelige ry for holdbarhed og driftsikkerhed er bygget på tusinder af Mariner ejeres

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

F2,5. F4, F5 og F6 Unik nyhed!

F2,5. F4, F5 og F6 Unik nyhed! Påhængsmotorer og joller Motorer over 30 HK - nu med All included www.yamaha-motor.dk F2,5 En frisk tur i gummibåden eller med jollen ud til din fiskeplads, det klarer F2,5 snildt. Når du er færdig, stuves

Læs mere

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige.

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige. BYGGERI/METAL Lige så stærke, som de er hurtige. De ny 12 V akku-skruemaskiner: optimale drejningsmomenter og høje omdrejningstal for perfekte bore- og skrueresultater. NYHED FEIN 12 V De nye 12 V akku-skruemaskiner

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

Guide til SEJLBÅDE MOTORER OG TILBEHØR

Guide til SEJLBÅDE MOTORER OG TILBEHØR Guide til SEJLBÅDE MOTORER OG TILBEHØR GRØNNERE sejlads med D-serien I år er vi stolte over at kunne præsentere en fuldstændig ny generation af D3-dieselmotorer. Disse nye lavemissionsmotorer med lavt

Læs mere

EX Deluxe - the best is rarely this affordable

EX Deluxe - the best is rarely this affordable EX Deluxe - the best is rarely this affordable Introduktionen af den nye Yamaha giver bruger masser af pålidelighed og rendyrket sjov på vandet i form af en adræt maskine, som både er alsidig og nem at

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ]

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ] Press Information Vi præsenterer den nye F375 XTO Embargo date/time: [ 19. januar 2019 09:00 hrs CET ] Yamahas imponerende V8 XTO med 425 hk, der blev lanceret for et par måneder siden, sætter nye standarder,

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

Oxygen Centralstøvsuger

Oxygen Centralstøvsuger Oxygen Centralstøvsuger 2 electrolux central vacuums Vi tænkte - Ren luft bør være indbygget i dit hjem. electrolux central vacuums 3 Electrolux Oxygen Centralstøvsuger systemer er designet med forbrugernes

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Nilfisk-ALTO POSEIDON HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Ny POSEIDON -serie førsteklasses højtryksrenser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten Med mere end 0 års

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 PRESSEMEDDELELSE Makroforsatsen MCON-P01 Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 Vidvinkelforsatsen WCON-P01 PENPAL kommunikation E-PL2 E-PL2 byder på utrolig nem fotografering med en fremragende billedkvalitet og

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring.

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring. varmestyring Smartere opvarmning ganske enkelt Det har aldrig været lettere at give boligejere oplevelsen af den ultimative integrerede opvarmning. Med Danfoss Link er hvert enkelt element, fra gulvvarmestyring

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser Perfekt til Små Steder & Store Oplevelser Lad dig inspirere PFAFF passport modellerne leveres med et kuffertlåg, der beskytter symaskinen. Det ergonomiske design sikrer behagelig transport og nem opbevaring.

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

ALFA 56. Tips til sikker kørsel Side 1-2. Oversigt over kørestolen Side 3-4. Justeringer Side 5-6. Brugervejledning Side 7-8

ALFA 56. Tips til sikker kørsel Side 1-2. Oversigt over kørestolen Side 3-4. Justeringer Side 5-6. Brugervejledning Side 7-8 ALFA 56 Indholdsfortegnelse Tips til sikker kørsel Side 1-2 Oversigt over kørestolen Side 3-4 Justeringer Side 5-6 Brugervejledning Side 7-8 Opladning af batterier.. Side 9 Bemærk følgende Side 10 Vedligeholdelse

Læs mere

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Scan QR koden og læs mere om produktet INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indledning 2 Sikkerhed 2 Bremser 3 Aktivering 3 Elektronisk stop knap/nødstop 3 Sidde ned / stå

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

Professionelt El-værktøj og tilbehør.

Professionelt El-værktøj og tilbehør. Professionelt El-værktøj og tilbehør. En motor mange udgangsenheder otor og udgangsenheder sælges separat 6HP 3.8L 20cm Ø 3150min -1 2.4KW 230V (16A) (50Hz) 10.5A (230V) BS4343 AC 175 Bar 6m 8L / in

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug.

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug. DK BRUGERMANUAL Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem manualen til senere brug. Indholdsfortegnelse GENEREL INFORMATION RÅD OM LEDNINGSNET OG BATTERI SIKKERHEDSINFORMATION FØRSTE

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

Det fleksible transportredskab

Det fleksible transportredskab Det fleksible transportredskab Transportproblemer løst med omtanke C www.aat-online.de Transport ad trapper er blandt de vanskeligste opgaver. I den daglige omgang med last der er betydelig større end

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere