Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien"

Transkript

1 Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien

2 Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig løsning. Handicares stolelifte har hjulpet tusinder af mennesker med at overkomme de problemer, der kan fremkomme, ved at skulle forcere trappen i hjemmet. Stolelifte kan kategoriseres i 2: lifte til lige trapper og lifte til trapper med sving. Det kan være lidt forvirrende at finde ud af, hvilken type du skal bruge til din trappe. På skinnerne til lige trapper kan stolen kun køre i en lige linje, den kan ikke dreje om hjørner eller sving. Handicare tilbyder mange forskellige stolelifte til lige trappeløb for at kunne imødekomme dit behov. Skinnerne er monteret på trappen, ikke på væggen, hvilket betyder en minimal istandsættelse som følge af installationen. Alle Handicare stolelifte, inkl. stolelifte til lige trapper, er udstyret med batteribackup, hvilket betyder, at stoleliften fortsat virker i tilfælde af strømafbrydelse, så du behøver ikke bekymre dig om at kunne komme op eller ned.

3 Sikkerhed er standard Alle Handicare stolelifte har sikkerhedscensorer på motoren og fodpladen. Disse er beregnet til at stoppe liften, hvis den møder nogle forhindringer. Når stolen er stoppet, kan den kun bevæge sig i den modsatte retning. Alle Handicare stolelifte er forsynet med et display, så du har mulighed for at aflæse en eventuel fejl på din stolelift, som fx. at en sikkerhedsswitch er blevet aktiveret. Nem at betjene Alle Handicare stolelifte betjenes ved at presse den store vippekontakt på stolen i den retning, du ønsker. Kontakten er placeret for enden af armlænet; den kan nemt betjenes med en hånd eller arm, og armlænet kan uhindret bruges til støtte, når du skal på og af stolen. Alle Handicare stolelifte leveres med 2 fjernbetjeninger, som kan bruges til at tilkalde stoleliften fra en anden etage. Dette er praktisk, når der er flere brugere. Fjernbetjeningerne kører på batteri og kan placeres i en holder på væggen, så de er nemme at komme til. Din stolelift leveres som standard også med en sikkerhedssele som en ekstra sikkerhed for dig. Vores selvoprullende sikkerhedssele giver dig en øget fleksibilitet, da den kan lukkes både på den ene side eller i midten, som det nu passer dig og andre brugere bedst.

4 Handicare Simplicity Hvis du ikke har brug for el-drevne funktioner, tilbyder Simplicity dig en sikker og prisbillig måde at forcere din trappe på. Simplicitys fodplade og sædets drejefunktion betjenes manuelt. Sikkerhedsselen er som standard med kliklås. Handicare Simplicity L Simplicity L til lige trapper tilbyder dig de samme basisfunktioner som Simplicity plus fordelen ved en eldreven fodplade. Dette betyder, at du ikke behøver bukke dig ned for at slå fodpladen ud og ind. Handicare Simplicity + Har du brug for automatiske funktioner, når trappen skal forceres, er Simplicity + den stilfulde løsning. At hele skinnen fungerer som lader er et plus. Desuden fås Smart-sædet i 6 forskellige farver. Simplicity + tilbyder både mulighed for manuel og el-dreven fodplade og drejefunktion af sæde. Simplicity Serien Skinnen på Simplicity serien genoplader stolen hvor som helst, hvilket betyder, at stolen kan parkeres i alle positioner, når den ikke er i brug. Du behøver ikke bekymre dig om, hvor du efterlader stolen på skinnen, da skinnen altid vil lade batterierne. Simplicity serien er kompatibel med glideskinnen og et manuelt vipbar skinneled, så hvis du har en døråbning for foden af trappen, tilbyder Simplicity serien dig flere muligheder for at undgå, at skinnen kan stå i vejen. Farvevalg polstring Simplicity Farvevalg polstring Simplicity + & 1000 & Simplicity L SAND KAKAOBRUN RUBINRØD SAND SAFIRBLÅ SKIFERGRÅ JADEGRØN Vær venligst opmærksom på, at de aktuelle farver kan variere en smule fra de viste.

5 Handicare 1000 For dem, som har brug for mest mulig plads på trappen, tilbyder Handicare 1000 et af markedets mest pladsbesparende skinnesystemer. Sædet fås i 6 farver. El-dreven fodplade og drejefunktion af sæde ved toppen af trappen (tilvalg) gør det nemt at stå af og på. Den smalle aluminiumsskinne har en skjult tandstang med 2 parkeringspunkter (som standard) ved toppen og foden af trappen, hvor batterierne oplades. Handicare 1000 kan kombineres med el-drevet vipbar skinne, så skinnen ikke spærrer for en døråbning for foden af trappen. Udendørs stolelift Det er ikke kun trapper indendørs, der kan forårsage problemer. Trin op til en veranda eller hoveddør kan være lige så besværlige at forcere. Handicare 1000 til udendørs brug er vandskyende og udviklet til at modstå vejret udendørs. Lige som alle andre Handicare stolelifte er udendørsmodellen forsynet med en nøgleafbryder for at undgå uautoriseret brug af liften. Den kan låses, når den ikke er i brug. Den skifergrå polstring på Handicare 1000 til udendørs brug er UVbeskyttet. Et vandtæt dækken følger med til at beskytte liften, så den altid er klar til brug. Handicare 1000 XL/XXL Handicare 1000 XL og XXL er vores sværvægtere med en maks. lastkapacitet på 160 kg. og 200 kg. NYT Maks. last 200 kg.

6 Komfort Automatisk drejefunktion af sæde Når du ankommer til toppen af trappen, skal sædet drejes, for at du kan stå sikkert af. Vælger du den automatiske drejefunktion, virker det ved, at du holder den store vippekontakt inde, når du når toppen af trappen. Sædet vil så dreje automatisk. Brug for en vipbar skinne? For at sædet kan gå langt nok ned, så brugeren kan komme på, er det nødvendigt at forlænge skinnen, så den går ned forbi det nederste trin helt ned til gulvet. I nogle huse kan der være en døråbning tæt ved foden af trappen, og skinnen vil dermed spærre for passagen gennem døråbningen. I sådanne tilfælde monteres en vipbar skinne. Denne gør det muligt at folde skinnen væk fra døråbningen, så man kan passere. El-dreven fodplade Fodplade og sæde kan foldes ind for at give mere plads på trappen for forbigående. Vælger du en el-dreven fodplade, skal du ikke bøje dig ned for at folde fodpladen ind og ud. Simplicity, Simplicity + og Handicare 1000 fås med manuelt vipbar skinne. Handicare 1000 fås også med el-drevet vippeled. Når liften betjenes fra vippekontakten, følger vippeledet automatisk med. Glideskinnen Ståsæde Med nedsat funktionsevne i knæ eller hofte, kan det være pinefuldt at sidde ned. I disse situationer kan et ståsæde være løsningen. Glideskinnen er en banebrydende løsning til stoleliftene Simplicity og Simplicity +. Den unikke løsning overflødiggør behovet for et manuelt vipbart skinneled. I stedet kører skinnen op ad trappen samtidig med stolen, hvilket efterlader døråbningen for foden af trappen fri til passage. Ståsæde er en valgmulighed i serierne Simplicity + og Handicare 1000.

7 Oversigt over Handicare stolelifte til lige trapper Sæde Simplicity (L) Simplicity XL 1000 XXL Farvevalg polstring - Et udvalg på 6 farver giver dig mulighed for at vælge matchende farve. Manuel drejefunktion - For at komme af og på sikkert og nemt. Automatisk drejefunktion - XL sædebredde - - XXL sædebredde - Forlænget sædedybde - Ståsæde - - Gør det så nemt som muligt at dreje sædet, for at komme lettere af og på. Forøger afstanden mellem armlænene på Smart-sæde fra 550 mm til 590 mm. Forøger afstanden mellem armlænene på Smart-sæde fra 550 mm til 637 mm. Forlænger dybden på Smart-sæde fra 360 mm. til 425 mm. Ideel for brugere, der har besvær med at bøje i knæ eller hofte. Udendørs version Til udendørs brug, fx op til en fordør. Sikkerhedssele med kliklås Sort sele med kliklås midt i, som låses ved at presse de to dele sammen. Sikkerhedssele med velcro - - Sort sele med velcro på en af selerne for holdbar lukning. XXL sikkerhedssele med velcro - Selvoprullende sikkerhedssele - - Ekstra lang sort sele med velcro på en af selerne for holdbar lukning. Selvoprullende cremefarvet sele som lukkes midt på eller en af siderne. Fodplade Simplicity (L) Simplicity XL 1000 XXL Manuel fodplade Du folder fodpladen op og ned manuelt. Automatisk fodplade * Fodpladen folder sig op, når sædet foldes op. Styret fra armlæn - Skinne Simplicity (L) Simplicity XL 1000 XXL Fodpladen foldes op og ned, når brugeren sidder i stolen, via en kontakt på armlænet. Ladning overalt på skinnen Din stolelift lader uanset hvor du parkerer den på skinnen. Flere ladepunkter - - Brug fjernbetjeningen til at parkere på ladepunkterne. Slimline skinne - - Giver mest mulig plads på trappen. Ingen afspæring v. toppen af trappen Manuel vipbar skinne - - Bruges hvis skinnen spærrer for en døråbning ved toppen af trappen. Bruges hvis skinnen spærrer for en døråbning ved foden af trappen. El-dreven vipbar skinne Glideskinne Kører automatisk skinnen foran en døråbning væk, mens liften er i brug. Skinnen kører sammen med liften og overflødiggør en vipbar skinne foran en døråbning. Maks. last Simplicity (L) Simplicity XL 1000 XXL Standard maks. last 140kg** 140kg** 137kg 160kg 200kg Standarder Simplicity (L) Simplicity XL 1000 XXL EN81-40 Trappelifte mv Standard Tilvalg - Ikke mulig * Kun mulig på Simplicity L **120kg vipbar skinne /glideskinne

8 Gør hverdagen lettere Erfaring Mennesket søger bekvemmelighed. Og Handicares liftprodukter har bidraget til dette i mere end 125 år. Handicares udvikling af tekniske funktioner, intelligente løsninger og sikker anvendelse har ikke blot bidraget til større komfort, men også til mere attraktive stolelifte til din stil og i din smag. Topkvalitet i alle sammenhænge gør Handicares stolelifte til et værdifuldt aktiv for uafhængighed i hjemmet. Mange tilfredse brugere oplever det hver eneste dag. Kvalitet og sikkerhed Vi yder 2 års garanti på alle vores nye produkter. En Handicare stolelift står for høj kvalitet både når vi taler sikkerhed og udvikling, men også komfort og design. Alle vores produkter er testet og godkendt af internationale og uafhængige inspektionsfirmaer. Det er din sikkerhed for, at alle vores produkter lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vær venligst opmærksom på, at de aktuelle farver kan variere en smule fra de viste. Al information er givet i god tro, men er ikke en garanti. Handicare forbeholder sig ret til at ændre design og specifikationer uden forudgående varsel. Liftup A/S Hagensvej 21 DK-9530 Støvring mail@liftup.dk

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Compact Trappelift. Brugsanvisning. Juni 04

Compact Trappelift. Brugsanvisning. Juni 04 Brugsanvisning Compact Trappelift NEBA A/S - Baldersbuen 17 - Box 220 - DK-2640 Hedehusene - Telefon 46 59 01 77 Telefax 46 59 01 97 - e-mail: neba@neba.dk Juni 04 Brugsanvisning til Compact 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bison 80 Brugervejledning 1. udgave - april 2005. Indholdsfortegnelse

Bison 80 Brugervejledning 1. udgave - april 2005. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til din trappelift...2 2 Hovedkomponenter...2 3 Betjening...3 3.1 Oplade din trappelift... 3 3.2 Sikker drift... 4 4 Anvende din trappelift...5 5 Ekstraudstyr...6 5.1

Læs mere

HORIZON. Lige & Enkel.

HORIZON. Lige & Enkel. HORIZON Lige & Enkel HORIZON HORIZONSTANDARD Fast stol, rygglæn, højde og armlæn Max løftekapacitet: 120 kg 25 til 55 graders hældning Standard vippekontakt Diagnostisk display under sæde Infrarød fjernbetjening

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien

Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien For nogen tid siden efterlyste jeg i et forum et nyt ord for håndflash, da det nok ikke er det mest logiske

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back RgoSling Back UP/OPP OUT/UT 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back RgoSling High Back UP/OPP OUT/UT 770 lbs 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back 770 lbs RgoSling High Back Net UP/OPP OUT/UT 350 kg

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Scan QR koden og læs mere om produktet INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indledning 2 Sikkerhed 2 Bremser 3 Aktivering 3 Elektronisk stop knap/nødstop 3 Sidde ned / stå

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

my baby carrier DANSK BRUGSANVISNING OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! > ADVARSELSHENVISNINGER

my baby carrier DANSK BRUGSANVISNING OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! > ADVARSELSHENVISNINGER Integreret hovedstøtte my baby carrier BRUGSANVISNING DANSK OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! Integreret rygforlængelse... > ADVARSELSHENVISNINGER ADVARSEL: Balancen kan påvirkes

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel.

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Information 2 Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Man skal på forhånd have modtaget en oplæring omkring nedenstående

Læs mere

Instruktionsmanual. Kidzone ECE R44 / 04. Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo. Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo

Instruktionsmanual. Kidzone ECE R44 / 04. Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo. Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo Instruktionsmanual Kidzone Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo Fremadvendende med sikkerhedssele for voksne 15-25 kilo Testet og godkendt i henhold til

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag 1 2 Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag DK Yepp Maxi Easyfit er egnet til at befordre børn op til en maksimal vægt af 22 kg (ca. 6 år) og opfylder den europæiske standard EN 14344 og amerikansk

Læs mere

Liko Originalsejl, mod. 10, 11

Liko Originalsejl, mod. 10, 11 Liko Originalsejl, mod. 10, 11 Brugsanvisning 7DK160165-01 Liko Originalsejl & Børnesejl Lav Brugsanvisningen gælder for Liko Originalsejl og Børnesejl Lav men i teksten anvender vi benævnelsen Liko Originalsejl.

Læs mere

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport Aflastningen til Deres personale Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport s-max c-max U2 SDM7 www.aat-online.de s-max 160 kg Utila ALS 300 Ved sygetransport sker det ofte at patienten skal

Læs mere

Få dit livs fladeste, flotteste og stærkeste mave

Få dit livs fladeste, flotteste og stærkeste mave 24 JULE PLANKER Få dit livs fladeste, flotteste og stærkeste mave Plejer din mave også at få en ekstra delle eller to i december? Bare rolig, i år kommer I FORM dig til hjælp. Redningen hedder PLANKEN

Læs mere

Produktkatalog. - Ramper

Produktkatalog. - Ramper 1 Produktkatalog - Ramper 2 INDLEDNING Ramper der øger mobiliteten Verdenen er fuld af niveauforskelle. Overalt er der forhindringer, der besværliggør dagligdagen for mange med nedsat mobilitet som f.eks.

Læs mere

Det fleksible transportredskab

Det fleksible transportredskab Det fleksible transportredskab Transportproblemer løst med omtanke C www.aat-online.de Transport ad trapper er blandt de vanskeligste opgaver. I den daglige omgang med last der er betydelig større end

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

ALFA 56. Tips til sikker kørsel Side 1-2. Oversigt over kørestolen Side 3-4. Justeringer Side 5-6. Brugervejledning Side 7-8

ALFA 56. Tips til sikker kørsel Side 1-2. Oversigt over kørestolen Side 3-4. Justeringer Side 5-6. Brugervejledning Side 7-8 ALFA 56 Indholdsfortegnelse Tips til sikker kørsel Side 1-2 Oversigt over kørestolen Side 3-4 Justeringer Side 5-6 Brugervejledning Side 7-8 Opladning af batterier.. Side 9 Bemærk følgende Side 10 Vedligeholdelse

Læs mere

Registrering af tilgængelighed til offentligt tilgængelige kommunale ejendomme

Registrering af tilgængelighed til offentligt tilgængelige kommunale ejendomme Registrering af tilgængelighed til offentligt tilgængelige kommunale ejendomme Rudersdal Kommune 2014 Registrant Anders Klarskov/Torben Wilhelmsen Navn Anders Klarskov/Torben Wilhelmsen E-mail Registrering

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Instruktioner for Kænguru Slyngen

Instruktioner for Kænguru Slyngen Instruktioner for Kænguru Slyngen På ryggen Ammestilling Den fleksible allround slynge med mange muligheder Nem at tage af og på nemt at skifte stilling! Der er ikke noget dejligere end at bære sit barn!

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

Brugervejledning til. Pallas 2000

Brugervejledning til. Pallas 2000 Brugervejledning til Pallas 2000 ERGOLET A/S, TÅRNBORGVEJ 12 C, 4220 KORSØR TLF. 58 37 37 20 Version 4 05.10.07 SAMLEANVISNING Der anvendes to 17 mm fastnøgler el.lign. ved monteringen. 1. Den vertikale

Læs mere

60+ - EN STÆRK ALDER

60+ - EN STÆRK ALDER 60+ - EN STÆRK ALDER Af Nickie Winfield Almquist og Kåre Seidelin 60+ EN STÆRK ALDER Roning er en sport der kan dyrkes langt op i alderdommen. Det kræver blot, at du har lyst til at vedligeholde din krop.

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Den bedste måde at sidde ergonomisk på er at holde kroppen i bevægelse. Plus[6] med FreeFloat vippefunktion opfordrer til bevægelse. Sædet og ryglænet bevæges

Læs mere

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T Plusserien bogvogne og DISPLAYELEMENTer DESIGN Eurobib direct bogvogne med omsorg for dig og dine behov Du finder flere forskellige bogvogne i Plus Serien, se hele udvalget på Eurobib.dk. Kombinér bogvognene

Læs mere

Rørgevindskærersæt 220V

Rørgevindskærersæt 220V Brugsanvisning Varenr.: 9041259 Rørgevindskærersæt 220V Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Rørgevindskærersæt 220V Varenummer: 9041259 Beskrivelse: Transportabel

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Toilet LowBack. RgoSling Toilet HighBack. BM40210 Rev. B 2013-09-13. Toilet LowBack padded

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Toilet LowBack. RgoSling Toilet HighBack. BM40210 Rev. B 2013-09-13. Toilet LowBack padded Toilet LowBack padded max max UP/OPP 350 770 OUT/UT kg lbs MEDIUM User name / Brukers navn: Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back Material: Polyester Polypropylene Polyethylene Year 2012 2013 2014 2015 Month

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

25282 Hæve/Sænke skammel Design synsvinkel: Bruger synsvinkel: Produktion, konstruktion: Andre overvejelser:

25282 Hæve/Sænke skammel Design synsvinkel: Bruger synsvinkel: Produktion, konstruktion: Andre overvejelser: Hæve/Sænke skammel. Vi har valgt at tage fat i den problemstilling, som hedder Faldulykker i hjemmet. Langt de fleste ulykker sker i og omkring hjemmet. Stød og slagskader pga. fald, er på toppen af listen

Læs mere

Kelvin. En unik kørestol til de individuelle løsninger. Denne brugsvejledning giver vigtig instruktion i sikker brug af Kelvin kørestol.

Kelvin. En unik kørestol til de individuelle løsninger. Denne brugsvejledning giver vigtig instruktion i sikker brug af Kelvin kørestol. Kelvin En unik kørestol til de individuelle løsninger Denne brugsvejledning giver vigtig instruktion i sikker brug af Kelvin kørestol. efter Læs venligst denne manual og brug kun Kelvin stolen grundigt

Læs mere

Karma 848 el-scooter. Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Tekniske specifikationer:

Karma 848 el-scooter. Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Tekniske specifikationer: Karma 848 el-scooter Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Fuldt affejdret Programmerbar hastighed etc. Lys, blinklys, stoplys, katastrofeblink Lastevægt max. 180 kg

Læs mere

ErgoTrainer. genoptræningsforløb med vægtaflastning. -opnå mærkbare resultater

ErgoTrainer. genoptræningsforløb med vægtaflastning. -opnå mærkbare resultater ErgoTrainer genoptræningsforløb med vægtaflastning -opnå mærkbare resultater Se video her Ved hjælp af vægtaflastning giver Ergo Trainer en unik mulighed for et individuelt tilpasset genoptræningsforløb,

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i.

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i. ALT ER MULIGT Når den helt rigtige løsning skal vælges er der en række faktorer der skal tages stilling til, bl.a. I hvilket miljø skal kommunikationsløsningen bruges? (Skole, hjem, institution, på job,

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

AluLet Elevatorlift HC325PVKi

AluLet Elevatorlift HC325PVKi AluLet Elevatorlift HC325PVKi ELEVATORLIFT FOR PERSONTRANSPORT! 4 PERSONER AluLet HC325PVKi kan leveres med løftehøjde efter ønske op til 20 meter. Denne Elevatorlift kan monteres direkte oven på eksisterede

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 960 har møbelproduktionen

Læs mere

Sådan træner du, når du har fået et halvt kunstigt hofteled efter hoftebrud

Sådan træner du, når du har fået et halvt kunstigt hofteled efter hoftebrud Sådan træner du, når du har fået et halvt kunstigt hofteled efter hoftebrud Du har fået indsat et halvt kunstigt hofteled. Det er afgørende for resultatet af operationen, at du hurtigt kommer i gang med

Læs mere

Kan ikke Kan. Sig: "Jeg skal bede dig om at lægge hænderne i skødet og sidde opret uden at støtte dig til ryglæn eller armlæn i 10 sekunder"

Kan ikke Kan. Sig: Jeg skal bede dig om at lægge hænderne i skødet og sidde opret uden at støtte dig til ryglæn eller armlæn i 10 sekunder ACCESS spørgeskema dag 7 funktionstest Sønderborg 1. DEMMI 2. OMC 3. REJSE-SÆTTE-SIG 4. HÅNDTRYKSKRAFT Patientens CPR-nummer: Samtykke til deltagelse i patienttest Borgeren ønsker at deltage Borgerens

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner.

fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner. Brugervejledning Tillykke med din nye - den ledningsfri fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner. Hemmeligheden:

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE Side 1 til den udendørssirene Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en

Læs mere

Brugsmanual Stama el-multitruck

Brugsmanual Stama el-multitruck Brugsmanual Stama el-multitruck Saturnvej 17, DK-8700 Horsens Tel 7564 3611 - Fax 7564 5320 - E-mail: stensballe@gmr.dk * Copyright - GMR maskiner a/s - Horsens 1995 - Eftertryk uden tilladelse forbudt.

Læs mere

BRUGSANVISNING KARMA

BRUGSANVISNING KARMA 1 BRUGSANVISNING KARMA Inden du kører ud på din Karma scooter venligst læs denne vejledning nøje igennem. Karma scooteren er forsynet med drejesæde, som kan låses i 4 positioner. Når man forflytter sig

Læs mere

Brugermanual MB4110-DK

Brugermanual MB4110-DK Gemino Brugermanual Indledning Tillykke med dit valg af ny rollator Kvalitet og funktion er nøglebegreber for alle Handicare-produkter. Vi er meget interesserede i en tilbagemelding fra dig om dine erfaringer

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender klapvognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

BALANCE. Træningsprogram. Svimmel genfind balancen. Udarbejdet i samarbejde mellem Rigshospitalet og Dansk Acusticusneurinom Forening

BALANCE. Træningsprogram. Svimmel genfind balancen. Udarbejdet i samarbejde mellem Rigshospitalet og Dansk Acusticusneurinom Forening BALANCE Træningsprogram Svimmel genfind balancen Udarbejdet i samarbejde mellem Rigshospitalet og Dansk Acusticusneurinom Forening Udarbejdet af Fotos Layout Trykt og udgivet af Der er ydet støtte til

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

Træningsprogram, råd og vejledning, når du skal have et kunstigt hofteled

Træningsprogram, råd og vejledning, når du skal have et kunstigt hofteled Træningsprogram, råd og vejledning, når du skal have et kunstigt hofteled Du skal have et kunstigt hofteled. Derfor skal du til informationsdag på sygehuset, hvor du bliver vejledt og instrueret, så du

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

ARBEJDSTEKNIK. God instruktion og oplæring APV ARBEJDETSTEKNIK

ARBEJDSTEKNIK. God instruktion og oplæring APV ARBEJDETSTEKNIK APV ARBEJDETSTEKNIK ARBEJDSTEKNIK Medarbejdere skal have modtaget en god og fyldestgørende instruktion i, hvordan de løfter og håndtere varer ifm. deres arbejdsopgaver. Det er købmandens pligt at sørge

Læs mere

Ergonomisk vurdering af nyt røntgenudstyr Radiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, Nørrebro Gade

Ergonomisk vurdering af nyt røntgenudstyr Radiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, Nørrebro Gade Ergonomisk vurdering af nyt røntgenudstyr Radiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, Nørrebro Gade Udarbejdet af: Niels Peter Sørensen Arbejdsmiljøkonsulent Fysioterapeut Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde 36_015 Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

Luk øjnene. Mærk kroppen punkt for punkt

Luk øjnene. Mærk kroppen punkt for punkt 66 Luk øjnene Mærk kroppen punkt for punkt 67 Øvelse 1 Giv din bevidsthed til kroppen Du skal nu i gang med at føre din bevidsthed hen til forskellige områder af din krop og sanse din krop. Når du kan

Læs mere

God Mod Brok. Perfekt pasform. Råd og tips til dig med stomi brok

God Mod Brok. Perfekt pasform. Råd og tips til dig med stomi brok God Mod Brok Perfekt pasform Råd og tips til dig med stomi brok Et liv med stomi brok Hvis du har et brok ved din stomi, har du sikkert mange spørgsmål og tanker. Hvad er et brok? Hvad er årsagen til det?

Læs mere

Læs denne vejledning først!

Læs denne vejledning først! Læs denne vejledning først! Det kan spare Dem både tid og penge. Ved bestilling af reservedele: HUSK altid at opgive maskintype og maskinnummer samt reservedelsnummer. Reklamationskupon Brugsmanual multitruck

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Øvelse 2. Lig på ryggen med armene ned langs siden. Gør nakken lang, pres skuldrene ned i madrassen i ca. 10 sek.

Øvelse 2. Lig på ryggen med armene ned langs siden. Gør nakken lang, pres skuldrene ned i madrassen i ca. 10 sek. Øvelseskatalog A. Øvelse 1 Lig på ryggen. Læg rask sides hånd lige under kravebenet på opererede side. Hvil i stillingen i nogle minutter. Gentag på samme måde med hånden på arret samt under arret. A Øvelse

Læs mere

Specielfremstillede hjælpemidler

Specielfremstillede hjælpemidler Specielfremstillede hjælpemidler - ALT kan lade sig gøre Side 2 Det sker ofte at man som terapeut står i en situation, hvor man bare har lyst til at give op. Man har prøvet alle de hjælpemidler man har

Læs mere

Liko Løftevest, mod. 60, 64

Liko Løftevest, mod. 60, 64 Liko Løftevest, mod. 60, 64 Brugsanvisning 7DK160168-01 mod. 60 mod. 64 mod. 60 med skridtbånd og polstrede foderaler Liko Løftevest & Bamsevest Brugsanvisningen gælder for Liko Løftevest og Bamsevest

Læs mere

Øvelsesprogram til knæ-opererede

Øvelsesprogram til knæ-opererede Patientinformation Øvelsesprogram til knæ-opererede www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Øvelsesprogram til knæ-opererede Denne pjece indeholder øvelsesprogram til dig, der er blevet opereret i knæet.

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Mavebøjning i kæde. Mavebøjning i makkerpar FYSIK TRÆNING FYSIK TRÆNING

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Mavebøjning i kæde. Mavebøjning i makkerpar FYSIK TRÆNING FYSIK TRÆNING Nr.10256 Alder: 8-90 år - Tid: 5 min. Nr.10255 Alder: 8-90 år - Tid: 5 min. Mavebøjning i kæde Materiale Bold Mavebøjning i makkerpar At styrke de lige mavemuskler Deltagerne sætter sig skråt for hinanden.

Læs mere

Activa Brugervejledning

Activa Brugervejledning Activa Brugervejledning Pro-C om fort - Broholmvej 9-5463 Harndrup Tlf: 70 23 50 10 - Fax: 70 23 50 12 - E-mail: info@procomfort.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning/formål 2. Kørestolens dele 3. Kørestolens

Læs mere

NYHED! Etac Prio. Ny innovativ komfortkørestol

NYHED! Etac Prio. Ny innovativ komfortkørestol 2014 NYHED! Etac Prio Ny innovativ komfortkørestol Etac Prio - komfort er vores topprioritet Komfort er dynamisk, -ligesom Prio. Ved at ændre sæde- og rygvinkel og justere de eleverbare benstøtter, kan

Læs mere

Terapiafdelingen. Patienter med KOL. Patientvejledning

Terapiafdelingen. Patienter med KOL. Patientvejledning Terapiafdelingen Patienter med KOL Patientvejledning Hvad er KOL? KOL betyder Kronisk Obstruktiv Lungesygdom. Symptomerne er åndenød, hoste, øget slimproduktion og nedsat aktivitetsniveau. Når man har

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårs garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Rechargeable Stopwatches eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti.

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

VELA Tango 100, 100EL, 200 & 200EL BRUGERMANUAL VARIANT: Manual. nr. 105015. VELA Tango 200El. Artrodese VELA Tango 100 VELA Tango 200

VELA Tango 100, 100EL, 200 & 200EL BRUGERMANUAL VARIANT: Manual. nr. 105015. VELA Tango 200El. Artrodese VELA Tango 100 VELA Tango 200 BRUGERMANUAL DK Tango VARIANT: 100, 100EL, 200 & 200EL Manual. nr. 105015 Tango 100 Artrodese Tango 100 Tango 200 Tango 100El Tango El Ståstøtte Tango 200El INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING 3 1.1. SIKKERHED

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes TEKNISKE INFORMATIONER / PLISSÉGARDINER Forhandler: www.persiennegruppen.dk Ret til ændringer forbeholdes TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber plisségardiner

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE til lastbiler, busser, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks og landbrugsmaskiner ISRINGHAUSEN KONTORSTOL til professionelle brugere ISRI førerstol 6860/875 ISRI's flagskib. Optimal

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR MODEL MRT 1432 MRT 1542 MRT 1635 MRT 1742 MRT 1850 MRT 2150 MRT 2540

BRUGERMANUAL FOR MODEL MRT 1432 MRT 1542 MRT 1635 MRT 1742 MRT 1850 MRT 2150 MRT 2540 BRUGERMANUAL FOR MODEL MRT 1432 MRT 1542 MRT 1635 MRT 1742 MRT 1850 MRT 2150 MRT 2540 Denne manual Denne manual tilhører. og skal opbevares hos/ved.. Firma Serienummer.. Købsdato Garanti udløbsdato. Leverandør.

Læs mere

DESIGN. MILJØ & tests BESKRIVELSE GARANTI. udvidet GARANTI

DESIGN. MILJØ & tests BESKRIVELSE GARANTI. udvidet GARANTI SPACE Space serien er designet af den tyske designduo Jehs+Laub. Duoen er inspireret af menneskekroppen og naturens evne til at designe sig selv. Deres ambition er altid at gøre, hvad der er ligetil og

Læs mere

Træningsprogram. Program titel: Træningsprogram efter korsbåndsoperation 14 dage - 6 uger

Træningsprogram. Program titel: Træningsprogram efter korsbåndsoperation 14 dage - 6 uger Træningsprogram Program titel: Træningsprogram efter korsbåndsoperation 14 dage - 6 uger Lavet af: Hospitalsenheden Horsens Ortopædkirurgisk fysioterapi Terapiafdelingen Sundvej 30 8700 Horsens Tlf: 78427800

Læs mere

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk SUVO SUND VOGN Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk Rigtig sort arbejde Når du overlader din bil til et SUVO Anti-Rust-center,

Læs mere

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 Alle rettigheder til denne manual forbeholdes. Hel eller delvis kopiering, uden tilladelse, er ikke tilladt..generelt. 1. Dette afsnit er gældende

Læs mere