PlanSign LockSign. A-Wall. Indendørs wayfinding i gulv. Supergrafik/Digitalprint Glasdekorationer Sol- og Klimafolie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PlanSign LockSign. A-Wall. Indendørs wayfinding i gulv. Supergrafik/Digitalprint Glasdekorationer Sol- og Klimafolie"

Transkript

1 Strategisk skilteplanlægning Grafisk design og skilteudvikling Wayfinding PlanSign LockSign GuideSign CurveSign Skiltesystemer/ Skiltesystemer A-Wall Mediavæg Inden- og udendørs navigation Smartphone Navigation Indendørs wayfinding i gulv Smartphone Navigation Luminous carpets Luminous carpets Elektronisk wayfinding Møderums- og velkomstoversigt Elektroniske skilte Supergrafik/Digitalprint Glasdekorationer Sol- og Klimafolie Piktogrammer Farveoversigt Grafik/ Folie Pyloner/standere Facadeskilte med/uden lys Parkeringsskilte Udendørs skiltning Lysende skilte drevet af solceller Solcelle skilte Cradle to Cradle - C2C Cirkulær økonomi Bæredygtig innovation Miljøprofil Universelt design for synshandicappede Taktiler / Braille (punktskrift) Ledelinjer Tilgængelighed Hospitaler Undervisning Lufthavne Shoppingcentre Hoteller Boliger Cases/ Referencer Virksomhedsprofil ISO Netværk Om DanSign

2 Wayfinding Strategisk skilteplanlægning, grafisk design og skilteudvikling

3 Wayfinding (strategisk skilteplanlægning) At planlægge en strategi for sin skiltning (wayfindingstrategi) er vigtigt i de fleste større komplekse bygningsstrukturer, som f.eks. hospitaler, universiteter, lufthavne, shoppingcentre. Som et eksempel kan det nævnes, at 40% af alle besøgende på et typisk dansk sygehus, spørger om vej hos personalet. Personalet bruger typisk mandetimer om året på at vise vildfarne patienter og pårørende tilbage på rette spor. I danske lønninger svarer det til 1,3 mio. kroner. Det er derfor meget vigtigt, at man planlægger skiltningen meget nøje. Wayfinding handler altså om, at udvikle en klar strategi for, hvordan man gerne vil have folk til at bevæge sig rundt i byggeriet og hvorfor. Det er DanSign specialister i. En wayfinding strategi sætter brugeren i centrum! Hvordan får vi den enkelte bruger af området til at være selvhjulpen? Hvem er brugerne i det offentlige rum? Hvad leder brugeren efter? Hvilke hjælpemidler har de? Ved at arbejde bevidst kan man skabe et velinformeret offentligt rum. Et rum som er let og trygt at navigere i.

4 Grafisk design og skilteudvikling I forlængelse af udviklingen af en wayfinding/skiltestrategi designes skiltekonceptet eller en skiltemanual, som er vigtig for implementering af den nye effektive skiltning for fremtidig vedligeholdelse. Hvis der ikke udvikles et skiltekoncept, vil der opstå forvirring hver gang, der skal bestilles nye skilte. Resultatet vil efter få måneder være uensartet og ikke vedligeholdt skiltning. Skiltekonceptet sikrer med andre ord en samlet og enkel vedligeholdt skiltning i mange år frem. DanSign har mange års erfaring for udvikling af skiltekoncepter til kunder i ind- og udland i samarbejde med bl.a. arkitekter, lufthavne, universiteter, hospitaler, shoppingcentre og virksomheder. Et skiltekoncept indeholder generelle retningslinjer for brug af skilte typer, størrelser farver, skrifttyper, teksters placeringer, evt. logo som projektet til komme til at indeholde.

5 MAJ 2014 STRATEGI FOR SKOLEBØRNS MØDE MED KUNST OG KULTUR MAJ MAJ 2014 STRATEGI FOR SKOLEBØRNS MØDE MED KUNST OG KULTUR MAJ Jura Semesterbeskrivelse 4. semester 2014 Opdateret d. 10. januar 2014 K K Møderum 1 K307 K3 07 Møderum 1 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

6 PlanSign Komplet skiltesystem i tidløst design, robuste materialer med unikt låsesystem.

7 PlanSign er et modulært skiltesystem med et omfattende program af skiltestørrelser og typer, der passer indbyrdes sammen og kan kombineres på utallige måder. Det giver en ensartet skiltning i og omkring bygningen. Design Det tidløse, minimalistiske design harmonerer med alle miljøer, også fremtidens miljø. Skiltet er plant og monteres med 5mm afstand til væg. Den kraftige 5mm skilteplade med de bløde affasede kanter og den matte, nærmest sølv satin-agtige overflade giver skiltet et meget eksklusivt udtryk. Materialevalg Skilteserien fremstilles af 5mm massiv aluminium med en sølveloxeret overflade, der gør skiltet modstandsdygtigt overfor f.eks. ridser og snavs. Valg af materialer gør systemet lige velegnet indendørs og udendørs. Låsesystem Magnetlåsesystemet er enkelt. En skjult fjederlås integreret i selve skiltet låser skiltet, når det er monteret. Skiltet frigøres igen ved brug af magnetnøglen. Montering Let at montere. Skiltet fastholdes mod monteringsbeslaget med specialudviklede aluminiums nitter, som går i indgreb med spor på skiltets bagside. PlanSign har vundet if design award PlanSign er Cradle to Cradle miljøcertificeret Cradle to Cradle er en proces, hvor produkter genanvendes i kredsløb vugge til vugge, hvilket betyder mindre belastning af miljøet og en ny måde at tænke bæredygtigt byggeri på. PlanSign er blevet tildelt if design award for bedste design på grund af sit design og fleksibilitet, som gør systemet ideelt til skiltning af store bygningskomplekser som hospitaler, universiteter, firmadomiciler mv. En Cradle to Cradle miljøcertificering danner baggrund for en minutiøs analyse og vurdering af alle bestanddele i produktet, hvilket er foretaget af videnskabsfolk i både Hamburg og San Francisco.

8 PlanSign serien indeholder et omfattende program af størrelser og konfigurationer, således at man kan opnå en ensartet og harmonisk skiltning hele vejen gennem byggeriet. - Vægskilt, vingeskilt, nedhængt skilt, møderumsskilt, tavle og bordskilt. - Paperflex skilt til standard papirformater, til egen hurtig opdatering af informationer. - Skiltepylon som infostander. A5 paperflex skilt PlanSign magnetlåsesystem. Det låste skilt frigøres ved brug af magnetnøglen

9 PLH design DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

10 LockSign Skiltesystem i klassisk design, robuste materialer, med unikt låsesystem

11 LockSign er et klassisk skiltesystem med et omfattende program af skiltestørrelser og typer, der passer indbyrdes sammen og kan kombineres på mange måder. Det giver en ensartet skiltning af hele miljøet, inde og ude. Design Skilteserien i klassisk og enkelt design leveres i valgfri farver, så det kan indpasses i alle miljøer. Låsesystem Magnetlåsesystemet er enkelt. En skjult fjederlås i monteringsbeslaget aktiveres med magnetnøglen. Materialevalg Ekstruderet aluminiumsprofil, som skydes ind over et formstøbt monteringsbeslag. Valg af materialer gør systemet lige velegnet indendørs og udendørs. Montering Let at montere. Skiltet skydes ind over monteringsbeslaget og er fastlåst, så det ikke kan fjernes af uvedkommende. Det frigøres igen ved brug af magnetnøglen.

12 LockSign serien indeholder et omfattende program af størrelser og konfigurationer, således at man kan opnå en ensartet og harmonisk skiltning hele vejen gennem byggeriet. - Vægskilt, vingeskilt, nedhængt skilt, møderumsskilt, tavle og bordskilt. - Paperflex skilt til standard papirformater, til egen hurtig opdatering af informationer. - Skiltepylon som infostander.

13 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

14 GuideSign Komplet skiltesystem i tidløst design, robuste materialer, med unikt låsesystem

15 GuideSign er et modulært skiltesystem med et omfattende program af skiltestørrelser og typer, der passer indbyrdes sammen og kan kombineres på utallige måder. Det giver mulighed for en ensartet og sammenhængende skiltning af hele miljøet, inde og ude. Design Det tidløse, minimalistiske design harmonerer i alle miljøer. Skiltet er plant med afrundede hjørner og monteres med 5 mm afstand til væg. Der er mulighed for at montere en farvet accent i toppen af skiltet, som kan indikere f.eks. en afdelingsbetegnelse, en etage, et område i en bygning eller andet. Låsesystem Magnetlåsesystemet er enkelt. En skjult fjederlås integreret i selve skiltet låser skiltet, når det er monteret. Skiltet frigøres igen ved brug af magnetnøglen. Materialevalg Skilteserien fremstilles af aluminium med en lakeret overflade, der gør skiltet modstandsdygtigt overfor f.eks. ridser og snavs og gør systemet lige velegnet indendørs som udendørs. Montering Let at montere. Skiltet fastholdes mod monteringsbeslaget med specialudviklede aluminiums nitter, som går i indgreb med spor på skiltets bagside.

16 GuideSign serien indeholder et omfattende program af størrelser og konfigurationer, således at man kan opnå en ensartet og harmonisk skiltning hele vejen gennem byggeriet. - Vægskilt, vingeskilt, nedhængt skilt, møderumsskilt, tavle og bordskilt. - Paperflex skilt til standard papirformater, til egen hurtig opdatering af informationer. - Skiltepylon som infostander. GuideSign magnetlåsesystem. Det låste skilt frigøres ved brug af magnetnøglen

17 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

18 CurveSign Komplet skiltesystem med en let buet front og unikt låsesystem

19 CurveSign er et modulært skiltesystem med et omfattende program af skiltestørrelser og typer, der passer indbyrdes sammen og kan kombineres på utallige måder. Det giver en ensartet skiltning af hele miljøet. Design Skilteserien er designet med en let buet front og leveres i valgfri farver, så det kan indpasses i alle miljøer. Materialevalg Skiltene fremstilles i ABS med monteringsbeslag i ekstruderet aluminium. Låsesystem Magnetlåsesystemet er enkelt. En skjult fjederlås integreret i selve skiltet låser skiltet, når det er monteret. Skiltet frigøres igen ved brug af magnetnøglen. Montering Let at montere. Skiltet skydes på monteringsbeslaget og er fastlåst, så det ikke kan fjernes af uvedkommende. Det frigøres igen ved brug af magnetnøglen.

20 CurveSign serien indeholder et omfattende program af størrelser og konfigurationer, således at man kan opnå en ensartet og harmonisk skiltning hele vejen gennem byggeriet. - Vægskilt, vingeskilt, nedhængt skilt, møderumsskilt, tavle og bordskilt. - Paperflex skilt til standard papirformater, til egen hurtig opdatering af informationer. - Skiltepylon som infostander.

21 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

22 A-Wall Fleksibel designvæg med uanede muligheder

23 DanSign A/S og Lars Vejen - designer, har i fællesskab skabt A-Wall - et helt nyt interiør produkt, som består af elementer i A-formaterne: A3, A2, A1, og A0. A-Wall elementerne fremstilles i stort set alle tænkelige materialer, så som glas, stål, aluminium, træ, whiteboard, filt, kork - kun fantasien sætter grænser. Desuden kan der indbygges ultra flade LED skærme til elektronisk skilt A-Wall elementerne klikkes fast på væggen med et smart magnetisk system. Dermed skaber man sin helt egen figur på væggen. Det magnetiske opsætningssystem tillader samtidig, at alle elementer kan flyttes rundt indbyrdes, og dermed kan man skabe en helt ny væg, så ofte man vil. A-Wall kan bl.a. anvendes til at kommunikere skiftende nyheder eller budskaber i en privat eller offentlig virksomhed, vise produktbilleder, vise skiftende udstillinger på et museum, bibliotek eller i et kulturhus. A-Wall anvendes i møderum, receptioner, kantiner, showrooms osv.

24 A-Wall består af elementer i A formaterne A3, A2, A1, og A0. Nedenstående opbygning er kun et eksempel på, hvordan en A-Wall opbygning kan se ud

25 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

26 Smartphone Navigation Indendørs wayfinding på din telefon

27 Wayfinding indendørs by Smartphone Navigation Med Smartphone Navigation er navigation og wayfinding enkel - selv i meget komplekse bygninger. Smartphone Navigation er støtte til traditionel- og digital skiltning og fungerer på brugerens smartphone, baseret på signaler fra lamper til telefonens kamera. Brugeren får information om: Hvordan kommer jeg fra A til B Information om f.eks. fly- eller tog afgangstider Hvor skal jeg gå hen, hvis jer er i transit Hvor finder jeg restauranter Hvor finder jeg shopping og tilbud Underholdning direkte på din smartphone Interaktiv multimedia information og underholdning Ved implementering får bygningsejeren: Information om brugerens flow mønster Flow kontrol i og omkring bygningen Kapacitets planlægning Market research information Key Performance Indicatorer Mulighed for individuel markedsføring Mulighed for individuel personlig service Statistisk analyse materiale DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

28 Luminous Carpets Indendørs wayfinding i gulvet

29 Wayfinding i gulvet indendørs - Luminous carpets Luminous carpets er usynlig integration af LED i gulvet. Lysende tæpper eller linoleum byder dig velkommen og guider dig til rette sted på en måde, som du aldrig har set før. Anvendes ideelt til steder, hvor der kommer mange mennesker, som f.eks. hoteller og firmadomiciler, hvor en god og anderledes wayfinding spiller en stor rolle. En wayfinding dine gæster ikke glemmer lige med det samme. Produktet er designet af Philips. Salg formidles i skandinavien i samarbejde med DanSign. Teksten/logoet/symbolet i gulvet kommer frem på forud programmerede tidspunkter og skaber en unik, fleksibel og dynamisk skiltning i gulvet. Luminous carpets styres fra centralt hold og anvendes f.eks. til at guide gæster eller kan evt. integreres med bygningens brandalarmsystem, så man ledes ud af bygningen i tilfælde af brand. DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

30 Elektronisk skiltning Et multifunktionelt digitalt skiltesystem

31 DanSigns digitale skiltesystem, tilbyder den ideelle løsning til enhver, der ønsker at servicere gæster og medarbejdere med information om events, møderum/forelæsningslokale, velkomst af gæster, mærkedage osv. Design LCD skærme med dynamisk display, indbygget i designede fritstående standere eller vægskilte med glasfronter, der med valgfri farver og flere materialevalg glider harmonisk ind i virksomhedens miljø. Funktion Systemet kan betjenes på forskellige brugerniveauer fra enhver PC i organisationen. Et personligt password giver adgang til det autoriserede bruger niveau. Det betyder relevans og ensartethed i anvendelse og i skærm præsentationer. Systemet er enkelt og brugervenligt. Når møder og andre aktiviteter er indsat i systemet, vil meddelelser eller ændringer blive opdateret og vist øjeblikkeligt. For den avancerede bruger giver systemet talrige muligheder for brug af specielle effekter til mærkedage, reklameformål o. lign. Interface Det digitale skiltesystem kan hente information automatisk fra en række databaser og er kompatibelt med bl.a. MS Outlook, MS Exchange, MicrosFidelio, Techhotel og Lotus notes. Nyheder og ændringer opdateres kontinuerligt. Montering Systemet installeres på lokal server (LAN) eller via internet. Skærme kan monteres på væg, forsænket i væg eller indbygges i pylon. Kontakt os venligst for yderligere information.

32 I det digitale skiltesystem finder du: - Infostander, vægskilt, og nedhængtskilt. - Indbygget LCD skærm i størrelser fra 15 og opefter. - Informationssystem til styring af møderum, specielle arrangementer og events. - Display med velkomst til gæster, oversigtsplaner og henvisninger. - Slideshow præsentationer til firmaprofilering, promotion, reklame, underholdning mm. - Information om priser, valuta og aktiekurser. - Nyheder direkte fra internettet.

33 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

34 Glasdekoration/ Supergrafik Kreative løsninger med uanede muligheder

35 Dekorér glasdøre og glasvægge i mødelokaler og på gange med sandblæst eller farvede folier. Folien vil dels være en del af udsmykningen i bygningen og dels have en sikkerhedsmæssig værdi. Desuden kan folien bruges til helt eller delvis at afskærme et lokale eller et område. Dekorationen kan være enkel med blot nogle vandretliggende striber eller der kan designes mønstre, figurer eller billeder og derved indgå som en del af bygningens øvrige miljø. Kun fantasien sætter grænser. Der er garanteret langtidsholdbarhed både ved indendørs og udendørs brug. I henhold til DS/INF 119:2007 (Dansk standard, 2007a i bygningsreglementet) skal glas i døre, vægge og facader afmærkes, af hensyn til personer med synshandicap og for at minimere risikoen for, at personer ved uopmærksomhed kolliderer med glasset.

36 DanSign leverer kreative foliedekorationer til alle typer af byggerier. Udover det dekorationsmæssige element har det flere andre funktioner, som eksempelvis: Shoppingcentre - en del af en wayfinding løsning Museum eller en zoologisk have - kombination af information og dekoration Kontormiljøer - sikkerhedsmæssigt element, så folk ikke kommer til skade ved at gå ind i glasset Supergrafikken designes og printes derefter på en folie, som kan opsættes på stort set alle typer af overflader.

37 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

38 Piktogrammer

39 DanSign piktogrammer

40 Dansk Standard

41 S-Serien

42 System Piktogrammer

43 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

44 Sol- og Klimafolie 3M solfilm reducerer varmen og indeklimaet forbedres

45 Glas åbner op for et naturligt lys og leder solens varme ind både i dit hjem og på kontoret. Glas beskytter dog ikke mod det skarpe sollys og varme, så derfor har der længe været kigget efter en mulighed for at reducere disse gener. Den optimale løsning er 3M solfilm - som er en multilagsfilm, der reflekterer eller reducerer solens varme stråler og forbedrer de positive kvaliteter, der er ved glas. Solfilm giver et behageligt indeklima - særligt på varme dage, hvor lokaler beskyttes mod den ekstreme varme fra solen. Der vil heller ikke være behov for at anvende persienner eller lignende, der samtidig blokerer for det naturlige lys, skæmmer udsynet og øger udgifterne til indendørs belysning. DanSign er certificeret 3M forhandler af sol- og klimafolie. DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

46 Sikkerhedsfolie 3M sikkerhedsfilm beskytter liv og reducerer skader

47 Glas med og uden sikkerhedsfolie i forbindelse med spængning 3M sikkerhedsfilm beskytter liv og reducerer skader på inventar Glas er et farligt materiale, når det splintres. De skarpe kanter bliver en trussel mod personers sikkerhed og inventar, hvis det flyver gennem luften. Selv hærdet glas, som splintrer til tusindvis af små stykker, kan forårsage store skader. Sikkerhedsfilmene består af et unikt mikrotyndt sammensat lag af polyesterfilm, som udgør en form for et beskyttende skjold, når det monteres på glas. Derved beskytter filmen ved indbrud og hærværk, og flyvende glassplinter reduceres, da filmen holder det smadrede glas på plads. DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

48 Pyloner / Standere I samspil med arkitektur og miljø

49 En pylon er både det første og det sidste man ser derfor er det vigtigt at efterlade et godt indtryk af godt design og god kvalitet. Med en pylon eller stander ved vejen, er det let at blive set på lang afstand eller markere et firma domicils vigtigste indfaldsveje. DanSign fremstiller pyloner, standere og vægskilte i en kraftig konstruktion, der kan holde i mange år fremover. Vi arbejder både ud fra færdige skiltemanualer, men designer også gerne pyloner, som skal falde naturligt ind i miljøet.

50 Pyloner fremstilles i eksempelvis aluminium, stål eller glas. Grafik og farvevalg afstemmes med designmanualer og miljø. Der kan indbygges lys i pylonerne, så f.eks. logoer kan fremtræde lysende i mørke. Alternativt kan pylonerne oplyses hele eller delvis med spots monteret i jorden.

51 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

52 Facadeskiltning I samspil med arkitektur og miljø

53 Facadeskiltning er firmaets ansigt udadtil. Det skal præsentere firmaet på bedste vis og virke imødekommende. Skiltningen kan udføres med specielle effekter eller med speciel og diskret belysning, der harmonerer med bygningens arkitektur. Facadeskiltning kan fremstilles på mange forskellige måder og i mange forskellige materialer f.eks. som 3D-bogstaver, som udskårne logos og bogstaver, enkeltstående logoer eller bogstaver med eller uden lys. Udfræste tekster leveres i alle materialer for montage med skjulte beslag direkte på vægge og facader. Eksempler på materialer: Messing, børstet stål, højglanspoleret stål, aluminium, akryl og træ.

54

55 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

56 P-skiltning Som et individuelt designelement eller et standardiseret koncept

57 Det rigtige parkeringsskilt kan medvirke til at sende et professionelt signal som en del af et miljø, hvor der er tænkt over detaljerne. Samtidig spiller skiltet en praktisk rolle i forbindelse med at få folk til at parkere de rigtige steder i forhold til receptionen, personaleindgang osv. DanSign tilbyder individuelle specialløsninger, som er afstemt i forhold til det enkelte byggeri og den øvrige skiltning. Alternativt tilbyder DanSign et standardiseret koncept, hvor et skilt monteret på en stander med et fleksibelt gummiled gør det modstandsdygtigt overfor mindre påkørsler. Standeren vipper tilbage ved påkørsel, og frem igen når bilen kører væk. DanSign har bl.a. været sparringspartner for DR-Byen, Københavns Lufthavn og Kongehuset i forbindelse med deres parkeringsskiltning. DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

58 Skilte med solceller Powered by Gaia Solar

59 Lysende skiltepylon med solcellepaneler som energikilde. Tænk på miljøet og spar penge på elforbruget. Pylonen fremstilles med stålskelet og kraftige 10 mm hærdede glasfronter. Solcellerne integreres i glasset, som derefter gene-rerer energi til den indbyggede LED lyskilde. Solcelleskiltet er udviklet til placering i områder uden elforsying eller steder, hvor etablering af en elforsyning, (med tilhørende måler og abonnement), ville være uforholdsmæssigt dyrt. Solcelleskiltet kan naturligvis med fordel placeres alle steder, hvor solen rammer. Der er udviklet en konfigurator til solcelleskiltet med baggrund i aktuel placering, orientering samt data om: Solcelleareal Lysmedie Batteri Styringsenhed Eventuelle sensorer Dermed kan man finde de optimale funktionskrav for det samlede produkt.

60 3 2 1 Styring Der integreres et skumringsrelæ, så lyset tændes i pylonen ved mørkets frembrud. Der kan evt. indbygges en bevægelsessesor, koblet med en lysdæmper. Bevægelsessensoren aktiverer fuld lysintensitet ved bevægelse nær skiltet, og dæmper lysintensiteten til 1/10 ved ingen bevægelse. Dette optimerer tændingsperioden og minimerer unødigt brug af energi. Trin 1 Solens stråler rammer solcellerne og derved genereres energi/elektricitet. Selv på en overskyet dag producerer systemet strøm. Trin 2 Via kabling løber elektriciteten til solcellelader, styrringsinterface, batteri og LED-driver. Trin 3 Dobbeltsidet LED-lyskilde (max. str x 1200mm) lyser skiltet op.

61 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

62 Bæredygtig innovation Miljørigtig skiltning, cirkulær økonomi, C2C

63 Bæredygtig innovation Hos DanSign er vi ikke alene optaget af, at vores løsninger overholder de højeste miljøstandarder. Vi er desuden optaget af at drive udviklingen i en langt mere grøn retning indenfor skiltebranchen, derfor køber DanSign bl.a. via DONG vindenergi. Nedenfor lidt information om, hvordan DanSign kan bidrage med en mere miljørigtig retning på et skilteprojekt. Cradle to Cradle Skiltesystemet PlanSign er, som verdens eneste skiltesystem, blevet Cradle to Cradle miljøcertificeret. Cradle to Cradle er en proces, hvor produkter genanvendes i kredsløb - vugge til vugge, hvilket betyder mindre belastning af miljøet og en ny måde at tænke bæredygtigt byggeri på. En Cradle to Cradle miljøcertificering danner baggrund for en minutiøs analyse og vurdering af alle bestanddele i produktet, hvilket er foretaget af videnskabsfolk i både Hamburg og San Francisco. Genanvendelighed DanSigns skiltesystemer er alle modulære. Det betyder stor fleksibilitet og enkel vedligeholdelse. Skiltene kan alle anvendes igen og igen og man nedsætter dermed frekvensen af de gange, der skal produceres ny skiltning. Cirkulær økonomi Et grundprincip i C2C er, at man skal have ændret køb og smid væk kulturen til genanvendelse istedet. I forlængelse heraf er vi ved at ændre hele firmaets mindset til Cradle to Cradle. I den forbindelse har vi udviklet en take back strategi - en cirkulær økonomisk strategi, som vi opbygger omkring skilteprojekter. Processen er, at vi omdøber en kunde til at være en bruger. Istedet for at sælge en skilning til en kunde, stiller vi så nu en skiltning til rådighed for en bruger. DanSign beholder ejerskabet, men brugeren anvender så skiltningen fra DanSign, som man så betaler en afgift for. I kontrakten som indgåes med brugeren indskrives, at DanSign vil med jævnligt interval servicere skiltningen for at sikre, at den er fuldt vedligeholdt og up to date. Efter en årrække kan DanSign så tage skiltningen tilbage og genanvende den. Man kan så i eksempelvis et sygehus få opsat en ny skiltning indeholdende den nyeste teknologi efter de samme principper som før.

64 Solcelle skilte DanSign har, som de første i skiltebranchen, udviklet en glas pylon med indstøbte solceller. De indbyggede LED lyskilder belyser pylonen indefra, udelukkende ved hjælp af et indbygget batteri, der oplades ved hjælp af solceller og helt uden forbrug af strøm. PVC fri skiltning Folier anvendes til skæring af bogstaver, logoer og til at printe div. dekorationer på. Alle folier har forskellige egenskaber og er udviklet for montage på et hav af forskellige overflader. Langt den største del af folier der findes på markedet idag, er meget PVC holdige, men DanSigns konsulenter rådgiver om folier, der ikke indeholder PVC samt hvilke folier, der optimalt anvendes på hvilke overflader.

65 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

66 Tilgængelighed Skiltning for blinde og svagsynede

67 Tilgængelighed for ALLE DanSign er specialister indenfor skiltning til blinde og svagsynede. DanSign fungerer som rådgivere på området for bl.a. arkitekter, handicaporganisationer og kommuner og har implementeret store tilgængelighedsprojekter på trafikterminaler, hospitaler, Handicaporganisationernes Hus og på Instituttet for Blinde og Svagtseende. Projekterne indeholder skiltning med Taktiler og Braille, ledelinjer i gulv samt oversigtskort med lyd osv. Projekterne har alle det mål. at ALLE skal kunne finde rundt i en given bygning - også selvom man har et synshandicap eller er hæmmet på anden måde. Hos DanSign ser vi det som een af vores fornemmeste opgaver at påvirke bl.a. kommuner, hospitaler, uddannelsesinstitutioner og virksomheder til at forøge tilgængeligheden i deres bygninger, så vores handicappede borgere har mulighed for besøg på lige vilkår med andre. Vores tilgængelighedskonsulenter står klar til at hjælpe dig videre med at gøre din bygning mere tilgængelig for ALLE. tilgængelighed TILGÆNGELIGHED

68

69 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

70 Skiltning af hospitaler

71 Hospitalerne bliver stadig større, hvilket gør at flere patienter, pårørende og besøgende har vanskeligt ved at orientere sig i store komplekse hospitalsbyggerier og i situationen er det en ekstra stressfaktor, ikke at kunne finde sin destination. Derfor er en klar og overskuelig skiltning på et hospital meget vigtig og DanSign har udviklet utallige wayfinding- og skilteløsninger gennem årene til bl.a: Rigshospitalet, Hvidovre Hospital, GAPS, Gentofte Sygehus samt Gildhøj Privathospital. Udover de danske referencer er der bl.a. udført skiltning og wayfinding på meget store udenlandske hospitaler, som Woolangoong Hospital i Australien, Spectrum Health Group i USA og Addenbrooks Hospital i England.

72

73 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

74 Skiltning af undervisningsmiljøer Komplette skiltesystemer til uddannelsesinstitutioner

75 Siden 1982 har DanSign specialiseret sig i levering af skilteløsninger til undervisningsmiljøer. Et DanSign skiltesystem er et redskab for skolen til at få ledt elever, gæster og ansatte rundt i bygningen og på skolens område på den mest effektive og enkle måde. Samtidig sikrer man en ensartet, homogen og fleksibel skiltning. DanSign skiltesystemer er udviklet til at kunne modstå hårdhændet behandling. Er udført i robuste og hårdføre materialer med unikt design. Et verdenspatenteret låsesystem sikrer, at skiltene kun kan ændres og fjernes af autoriseret personale. DanSign skiltesystemer fungerer optimalt år efter år på et utal af undervisningssteder. DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

76 Skilte til lufthavne God skiltning kræver en gennemtænkt strategi

77 DanSign har fungeret som rådgiver på wayfinding- og skilteprojekter i Københavns Lufthavne siden Både udvendigt og indvendigt følges den grafiske identitet, der er udarbejdet af Designlab. Til al statisk skiltning bruges LockSign systemet fra DanSign. I Kontorhusene bruges CurveSign systemet. Københavns Lufthavn har modtaget IG prisen for skiltning. Prisen blev givet for et skiltedesign, der i sit visuelle udtryk gav stor synlighed og nem afkodning for passagerne samtidigt med, at det blev indarbejdet i bygningerne under stor hensyntagen til lufthavnens høje æstetiske krav. DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

78 Skilte til boligbyggerier Robuste materialer, flot design

79 Når et boligkompleks skal have nye skilte, er det vigtigt, at skiltningen både er let aflæselig, robust, fleksibel, økonomisk (lave vedligeholdelsesomkostninger) samt logisk opbygget, så alle kan følge den. DanSign har flere skiltesystemer, som er særdeles velegnet til skiltning af boligkomplekser og som overholder ovenstående punkter. Udendørs skilte fremstilles i kraftig lakeret aluminium eller stål. Overflader kan f.eks. antigraffiti sikres med klar forseglingslak. DanSign anbefaler LockSign til indendørs, da det er meget robust og har indbygget et unikt låsesystem, der gør, at kun autoriserede personer kan udskifte navne. Opdatering og vedligeholdelse af navneskilte foregår enkelt og billigt, da de printes ud på papir og skydes ind bag en klar rude i slagfast polycarbonat af brugeren selv. Skiltesystemerne har et omfattende program af skiltestørrelser og typer, så man opnår en ensartethed i skiltningen hele vejen rundt i komplekset.

80 Skiltesystemerne indeholder bl.a.: Etagetavler/postkasse skiltning med let udskiftelige tekster Dørskilte med let udskiftelige tekster Udendørs skiltning til vægmontage og i terræn m.m.

81 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

82 Skiltning af shoppingcentre

83 Skilte til shoppingcentre Shoppingcentre skal være lette at finde rundt i og enkelt at komme fra A til B. Specielt i et shoppingcenter, skal vejen dog nogen gange gå fra A til B via C den slags wayfinding og skilteløsning er DanSign specialister i at udvikle. DanSign har specialistviden indenfor rådgivning og fremstilling af statisk og elektronisk skiltning, som tilbyder den bedst tænkelige wayfinding/skilteløsning for kunderne kombineret med, at den genererer mer-indtjening for shoppingcentret og dets butikker. Siden 1982 har DanSign specialiseret sig i at udvikle wayfinding systemer og skilteløsninger til mange af de største shoppingcentre i Danmark, som f.eks. Fisketorvet og Lyngby Storcenter, Fields, Bruuns Gallerier, City 2, Spinderiet og Waterfront m. fl.

84

85 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

86 Skiltning af hotel & konferencecenter

87 Skilte til Hotel og Konferencecenter DanSigns digitale/elektroniske skiltesystem kombineret med vores statiske skiltesystemer giver en perfekt løsning for ethvert hotel eller konferencecenter. En DanSign skilteløsning på et hotel eller konferencecenter sikrer, at gæster og konferencedeltagere føler sig velkomne og at man kan guides direkte til målet for besøget. En DanSign løsning er endvidere fleksibel, økonomisk, enkel at vedligeholde og med en god wayfinding. Blandt DanSigns referencer er bl.a. Crowne Plaza København og Kurhotel Skodsborg.

88

89 DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

90 Virksomhedsprofil Miljø, netværk, tilgængelighed

91 Wayfinding - strategisk skiltepositionering DanSign arbejder globalt med at udvikle wayfinding og strategisk skilteplanlægning, hvor der tages hensyn til tilgængelighed for ALLE. I et typisk skilte/wayfinding projekt fra DanSign er der taget højde for, at alle skal kunne finde vej - folk med synshandicaps, ældre, yngre, forskellige nationaliteter osv. At guide folk fra A til B evt. via C kræver en nøje planlagt strategi for skiltningens positionering. Vore konsulenter har mange års faglig ekspertise, erfaring og psykologisk indsigt, hvilket er nogle af de vigtigste kompetencer, for at får folk til at bevæge sig i de mønstre, man på forhånd har planlagt. Vor ekspertise på området er opnået på baggrund af rigtig mange projekter, som vi har udviklet siden DanSign har opbygget en erfaringsbank som gør, at det er enkelt at identificere knudepunkter/problemområder i en bygning, hvor der bør gøres en særlig indsats med skiltning. Samtidig kan vi enkelt overskue andre steder, hvor man med fordel kan nedtone skiltningen. Alice Sønderbæk Administrerende direktør Tonny Sønderbæk Salgs- & marketingdirektør

92 Virksomhedsprofil DanSign udvikler skilte- og wayfindingløsninger til f.eks. hospitaler, lufthavne, universiteter, firmadomiciler, shoppingcentre osv - ofte i samarbejde med arkitekten eller facility manageren. Foruden de traditionelle skilte leverer DanSign også elektronisk skiltning. DanSign har stort fokus på at gøre projekterne så bæredygtige som muligt. F.eks. kan der anvendes grønne skilte produkter med indbyggede solcelle teknologi for at spare strøm, Cradle to Cradle certificerede skiltesystemer, som kan anvendes igen og igen, PVC fri folier o.a. DanSign har udviklet en cirkulær økonomi strategi for skilteprojekter, som går ud på at omdøbe en kunde til en bruger. Kunden køber dermed ikke skilteløsningen, men betaler blot for brugsretten. Løsningen kan dermed bruges igen i andre byggerier på et senere tidspunkt. Desuden er vi meget optagede af at anlægge et højt niveau for handicappede, så tilgængeligheden er i top i vores skilteprojekter. Vi føler, at alle mennesker skal have lige ret til at bruge det offentlige rum uanset, alder, nationalitet, eventuelle handicaps osv. Niveauet for bæredygtighed og tilgængelighed tilrettelægges, så det matcher kunden ambitionsniveau. Nøglen til DanSigns succes ligger i en kompromisløs fokus på design i høj kvalitet, fleksibilitet, evnen til at tænke anderledes samt yde en enestående kundeservice. Dette, kombineret med en konstant produktudvikling og bæredygtig tankegang, er grunden til, at vores kunder kommer tilbage til DanSign med nye projekter år efter år. DanSign har stort fokus på at gøre projekterne så bæredygtige som muligt. F.eks. kan der anvendes grønne skilte produkter med indbyggede solcelle teknologi for at spare strøm, Cradle to Cradle certificerede skiltesystemer, som kan anvendes igen og igen, PVC fri folier o.a.

93 DanSign leverer traditionelle og elektroniske wayfindinganalyser i hele verden ved egne repræsentanter samt et udbredt globalt partnernetværk. DanSign A/S Smedeland 38 DK-2600 Glostrup T info@dansign.com

DanSign - din leverandør af wayfinding, skilte- og folieløsninger

DanSign - din leverandør af wayfinding, skilte- og folieløsninger Grundlagt i 1982 Globalt partnernetværk Grøn profil og ISO certificering Leverandør af grafiske folie- og skilteløsninger Rådgiver om wayfinding, tilgængelig og bæredygtig skiltning DanSign - din leverandør

Læs mere

DanSign Services fokuserer på:

DanSign Services fokuserer på: Hvorfor DanSign? DanSign Services fokuserer på: Wayfinding med fokus på bæredygtighed Wayfinding for alle også de handicappede herunder blinde og svagtseende Vugge til Vugge modulopbyggede skiltesystemer

Læs mere

ETFE-folie. Fremtidens fleksible byggemateriale

ETFE-folie. Fremtidens fleksible byggemateriale ETFE-folie Fremtidens fleksible byggemateriale 2 Inspireret af naturen ETFE - Fremtidens byggemateriale ETFE er fremtidens byggemateriale med et stort potentiale for kreativitet og nytænkning. På rekordtid

Læs mere

BN SKILTE A/S. er detaljen, der skaber helheden...

BN SKILTE A/S. er detaljen, der skaber helheden... www.bn-skilte.dk er detaljen, Det der skaber helheden... BN SKILTE A/S BN SKILTE sælger, producerer og monterer udendørs og indendørs skilte på et højt fagligt niveau. Vi servicerer og rådgiver det professionelle

Læs mere

Problemfri skiltning og visuel branding

Problemfri skiltning og visuel branding Problemfri skiltning og visuel branding Modulex gør det nemt at gennemføre komplekse projekter, der omfatter skiltning og visuel branding. Du finder vores arbejde overalt, hvor mange mennesker færdes:

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

Randers Kommune. Forslag til nyt skiltningsprincip, ved administrationsbygningerne omkring Laksetorvet.

Randers Kommune. Forslag til nyt skiltningsprincip, ved administrationsbygningerne omkring Laksetorvet. Randers Kommune Forslag til nyt skiltningsprincip, ved administrationsbygningerne omkring Laksetorvet. Historien Struktur Byrådet vedtog for omkring 25 år siden at al skiltning på kommunale bygninger i

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Udvendige skilte Inspiration

Udvendige skilte Inspiration Udvendige skilte Udvendige skilte Inspiration Udvendig skiltning giver ofte et vigtigt førstehåndsindtryk af en virksomhed, hvor kvalitet, pålidelighed og professionalisme præsenteres for kunden. Modulex

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Skiltning af større byggerier Vejledning. RegionH Design design@regionh.dk 17276 maj 2013

Skiltning af større byggerier Vejledning. RegionH Design design@regionh.dk 17276 maj 2013 Skiltning af større byggerier Vejledning RegionH Design design@regionh.dk 17276 maj 2013 Indholdsfortegnelse side 2 Skiltning af større byggerier - Vejledning - maj 2013 1. Overblik, baggrund og kontakt

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

Kongevejscentret Skiltekoncept. Gill Sans

Kongevejscentret Skiltekoncept. Gill Sans Font Gill Sans Farver SKILTEKONCEPT Vi har valgt at lave et skiltekoncept, som passer til den nye bygningsarkitektur og design. En af de større udfordringer ved skiltning på Kongevejscentret er at udarbejde

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

DU KAN FORVENTE WUAV MØDE- LOKALER VIDEO- KONFER- RENCE DIGITAL SKILTNING LYD- SYSTEMER PROJEK- TORER LED-STOR- SKÆRME OG PYLONER VIDEO- OVER- VÅGNING

DU KAN FORVENTE WUAV MØDE- LOKALER VIDEO- KONFER- RENCE DIGITAL SKILTNING LYD- SYSTEMER PROJEK- TORER LED-STOR- SKÆRME OG PYLONER VIDEO- OVER- VÅGNING DU KAN FORVENTE WUAV DIGITAL VI HØRER DET IGEN OG IGEN. KUNDERNE - OG KUNDERNES KUNDER - SIGER WUAV. DET ER VI STOLTE AF. DERFOR HEDDER VI WUAV, MED DET LILLE LINK I NAVNET, AT DET HANDLER OM AV-TEKNIK

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information AKTIV LÆRING Når læring, bevægelse og tekno Aktiv Læring er EXAKTs online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Tag børnene med på en stafet efter eget

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

RETAILMENT. stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins,

RETAILMENT. stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, RETAILMENT stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner og interiørkoncepter alle med fokus på design, innovation og Vores primære referencer

Læs mere

INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER

INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER PRISMA 122 RS3000 / RS3100 124 Skyggefugeramme 126 BASIC 120 EXCLUSIVE Kvalitet og moderne teknik med stort udvalg af modeller CLASSIC

Læs mere

Finnforest Kerto. indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke M 16 BSH 12/(4-36) Kerto Q 69. Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp

Finnforest Kerto. indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke M 16 BSH 12/(4-36) Kerto Q 69. Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp M 16 BSH 12/(4-36) Finnforest Kerto Kerto Q 69 indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke Bulldog 75 Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp 100 69 60 Stålrør 42/3,2 Finnforest højteknologi i

Læs mere

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000 PYLON BASE TM Base pyloner er produceret i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister monteret på kanter. Base er opbygget på to ben. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm):

Læs mere

Egå Gymnasium. Århus Amts ønsker og krav til tilgængelighed var beskrevet i Byggeprogrammet.

Egå Gymnasium. Århus Amts ønsker og krav til tilgængelighed var beskrevet i Byggeprogrammet. 25.08.2008 Case: Egå Gymnasium Tilgængelighed tag udfordringen op! Et projekt under regeringens arkitekturpolitik 2007 1/8 Egå Gymnasium Århus Amts ønsker og krav til tilgængelighed var beskrevet i Byggeprogrammet.

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden

Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden j a n u a r 2010 Trådløse hyldeforkanter Introduktion Hver dag bruger butiksansatte megen tid på trivielt arbejde med at skifte papirhyldeforkanter i butikken. Tid,

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Her starter det gode købmandsskab

Her starter det gode købmandsskab Her starter det gode købmandsskab Varesikring Mærkning Kameraovervågning Kø-nummersystem Butiksindretning Kundetæller Skilte & Displays Service og support www.nordic-retail.com MÆRKNING Mærkning af varer

Læs mere

for at adskille sig fra mængden. Her er højt til loftet og langt til begrænsninger, små og ikke mindst skæve opgaver.

for at adskille sig fra mængden. Her er højt til loftet og langt til begrænsninger, små og ikke mindst skæve opgaver. HØJT TIL LOFTET OG LANGT TIL BEGRÆNSNIGER Sign1 arbejder for det meste selvstændigt, men har tætte samarbejdspartnere, når opgaverne kræver det. Vi er 3M certificerede. Vi har til mål at skabe og udvikle

Læs mere

w w w. b l e n d e x. d k Solafskærmning Unikke løsninger produceret efter ordre, og i 100% overensstemmelse

w w w. b l e n d e x. d k Solafskærmning Unikke løsninger produceret efter ordre, og i 100% overensstemmelse Solafskærmning Unikke løsninger produceret efter ordre, og i 100% overensstemmelse med kundens individuelle ønsker og behov. Vi har fokus primært på udvendige solafskærmingsløsninger af høj standard, der

Læs mere

AGRI NORD - AALBORG IDÉKATALOG TIL MODERNISERING. Rådgivende Arkitekter & Ingeniører PRINCIPPER, IDÉER OG INSPIRATION APRIL 2015

AGRI NORD - AALBORG IDÉKATALOG TIL MODERNISERING. Rådgivende Arkitekter & Ingeniører PRINCIPPER, IDÉER OG INSPIRATION APRIL 2015 AGRI NORD - AALBORG IDÉKATALOG TIL MODERNISERING PRINCIPPER, IDÉER OG INSPIRATION APRIL 2015 Rådgivende Arkitekter & Ingeniører Bygningskontoret NORD A/S Hobrovej 431, 9200 Aalborg SV Tlf.: 96 34 52 50

Læs mere

solfilm / Sikkerhedsfilm / matteringsfilm / Måtter - Måttesystemer nspiration inspira

solfilm / Sikkerhedsfilm / matteringsfilm / Måtter - Måttesystemer nspiration inspira solfilm / Sikkerhedsfilm / matteringsfilm / Måtter - Måttesystemer nspiration inspira n solfilm / Sikkerhedsfilm / matteringsfilm / Måtter - Måttesystemer L Om Do Trading ApS side 3 L 3M Traditionel solfilm

Læs mere

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Ruko dørgreb Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Detaljen, der skaber merværdi Designede dørgreb fra Ruko er med til at skabe et sammenhængende udtryk, der kombinerer høj sikkerhed

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW!

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! / Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! syns-hjælpemiddel udover traditionelle optiske hjælpemidler... Der er mange muligheder i dag til at forbedre livskvaliteten for synshandicappede

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

Den gode kemi Koncept Innovation Service

Den gode kemi Koncept Innovation Service Den gode kemi Koncept Innovation Service Det skal være let for dig at holde styr på rengøringen! Vi sørger for, at du kan samle det hele et sted. Der skal nemlig være ren kemi mellem os, når vi laver en

Læs mere

SITUATIONSPLAN Mål 1:250 Hjulmand & Kaptain 28. januar 2010

SITUATIONSPLAN Mål 1:250 Hjulmand & Kaptain 28. januar 2010 Hjulmand & Kaptain 28. januar 2010 S I T UAT I O N S P L A N Mål 1:250 Hjulmand & Kaptain 28. januar 2010 Nyt domicil for Advokatfirmaet Hjulmand & Kaptain i Hjørring. Kim Utzon Arkitekter Januar 2010

Læs mere

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner TCS nye IMM-serie sætter fremtid 2 Funktionalitet og design TCS har med IMM-serien skabt en serie af moderne hustelefoner med et flot, kompakt og diskret design

Læs mere

STRATEGISK WAYFINDING

STRATEGISK WAYFINDING STRATEGISK WAYFINDING Vi giver mennesker tryghed i ukendte omgivelser ved - på en logisk og naturlig måde - at lede brugere fra A til B, så de når deres mål til tiden. Større og/eller komplekse byggerier

Læs mere

Skilte og forarealer i Gladsaxe Erhvervskvarter

Skilte og forarealer i Gladsaxe Erhvervskvarter Skilte og forarealer i Gladsaxe Erhvervskvarter Gladsaxe Kommune ønsker at gøre Gladsaxe til en smuk, oplevelsesrig og bæredygtig by for alle. Det gælder også for erhvervskvartererne, som jo er en del

Læs mere

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed Skønhed i væggen Geberit Shower element Nyhed 1 Frihed på badeværelset. Lad afløbet forsvinde i væggen, så det ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Moderne installationer i væggen og de nyeste sanitærløsninger

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

- dit unikke byggekoncept JUNGET

- dit unikke byggekoncept JUNGET - dit unikke byggekoncept JUNGET Fakta om JUNGET i Hinnerup Projekt: Lager/udstilling, værkstedsbygning, højlager samt administrationsbygning i 3 etager med delvis kælder, Sigma 1-3, 8382 Hinnerup. Bebygget

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer.

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve leveres i standardmønstrene Line 6, Quatrro 41,

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED OM OS Dall Koncept består af 4 enheder hvor der henholdsvis kan købes tøj, sportsartikler, logovand og reklameartikler. Vi er et ungt firma, men som har stor erfaring med

Læs mere

Beskrivelse af produktprogram

Beskrivelse af produktprogram ovenlysmoduler Beskrivelse af produktprogram Produktprogram for ovenlysmoduler ovenlysmoduler er et modulært ovenlyssystem til erhvervs- og offentligt byggeri. Systemet består af et komplet produktprogram

Læs mere

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning GASS dækunderstøtning Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Indholdsfortegnelse Side: 4 Systembeskrivelse 6 Højdekombinationer 8 Breddekombinationer 10 Placering af rammer 12 Montage vha. montagedæk

Læs mere

Halsstrækkende grafisk design

Halsstrækkende grafisk design Halsstrækkende grafisk design Fokuser på de signaler, din grafiske identitet udsender til eksisterende og potentielle kunder. Generelt om Stormes Grafisk Stormes Grafisk er en lille og nærværende grafisk

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

ALVA-serien UDenDØrs LeD LAMPer

ALVA-serien UDenDØrs LeD LAMPer ALVA-serien UDENDØRS LED LAMPER Esylux official partner of THE daylight. Højintelligent lyskvalitet Lys er et uundværligt element for mennesket. Dets energi bringer verdens skønhed frem, og med de lyse

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

Positiv skiltning Funktion og form

Positiv skiltning Funktion og form Funktion og form Hvad er positiv skiltning? Traditionelt set fungerer skilte som forbud eller som information og henvisninger til, hvordan man skal opføre sig, hvad man må og kan i offentlige rum, private

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 DSStålprofil SINUSprofIlEr DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUS 18-75 SINUSprofilER 14 DS Markant Dækbredde 1000 mm 142 34 Højde Sinus TP 18-75 Tagprofil 18 mm Dækbredde

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

Byen og historien. Forslag til Industriens Hus, bearbejdet, 1975, Erik Møller. Industriens Hus, 1978, Erik Møller

Byen og historien. Forslag til Industriens Hus, bearbejdet, 1975, Erik Møller. Industriens Hus, 1978, Erik Møller Byen og historien Industriforeningens Udstillingsbygning, ca. 1872 Rådhuspladsen, 1948 Industriforeningens Udstillingsbygning, 1888 Fra Rådhustårnet, 1898 Fra Rådhustårnet, 1948 Industriens Hus, 1960 erne

Læs mere

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG NespriTec Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG Aldrig mere sprøjtetåge Afdækning som ved påføring med rulle Et unikt samarbejde mellem den tyske malinggigant Caparol og sprøjteproducenten

Læs mere

Team OPP-Randers Sygehus, P-hus. Regionshospitalet i Randers Parkeringsfaciliteter S. 1

Team OPP-Randers Sygehus, P-hus. Regionshospitalet i Randers Parkeringsfaciliteter S. 1 S. 1 PARKERING PÅ TERRÆN UD IND PARKERING PÅ TERRÆN _MÅLSÆTNING ÅBENHED Det nye parkeringshus for skal være rummelig med god plads og med et godt overblik, så bygningen kommer til at fremstå som et attraktivt

Læs mere

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ Optimer interaktionen i undervisningslokalet og effekten af din undervisning med en.

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Løftemagneter Svejsemagneter Magnetkroge i krom Magnetkroge i kunststof Magnetkroge

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Metrotile LightPOwer Med solen som målet Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning 2 Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at

Læs mere

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD 02 Fremtidens facadeplade 06 En skole, som skiller sig ud fra mængden 08 Vores produktfordele 14 Find inspiration 2 FREMTIDENS FACADEPLADE Vandbestandig Miljøvenlig

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes Ret til ændringer forbeholdes nippon garden collection 2011 Træd ind i en verden af stærke farver, minimalistiske former og stiliserede blomster Kollektionens design og formsprog peger i retning af tendenserne

Læs mere

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Grafisk Design Skil jer ud fra mængden Med et grafisk design kan din virksomhed få den rigtige indpakning. Det er

Læs mere

Måle- og blandingsudstyr

Måle- og blandingsudstyr kap-dk 0-0-, 0. Måle- og blandingsudstyr kap-dk 0-0-, 0. Måle- og blandingsudstyr Viskositetsbæger DIN mm DIN mm, viskositetsbæger for at opnå en præcis sprøjteviskositet. Viskositetsbæger Lup En god og

Læs mere

VÆGMONTERING STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER

VÆGMONTERING STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER VÆGMONTERING STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER PRISMA QUADRA RS2000 TETRO 80 82 84 86 BASIC (A) + (B) 76+78 EXCLUSIVE Kvalitet og moderne teknik med stort udvalg af modeller CLASSIC Solid

Læs mere

Helena. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk

Helena. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk Helena SystemRoMedic TM Manual - Dansk Helena 3x3, art. nr: 50300009 Helena 4x3, art. nr: 50300010 Helena 5x4, art. nr: 50300011 SWL = 285kg / 628lbs Helena er et fritstående skinnesystem, som sammen med

Læs mere

Sigma Farvekollektioner

Sigma Farvekollektioner Sigma Farvekollektioner SÅDAN. SIGMA. Alt hvad du har brug for til at skabe førsteklasses farveresultater. Sigma Coatings er en del af verdens næststørste malingsproducent, PPG Industries. Det Pitsburgh

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

DEKO PF. den profilfrie systemvæg

DEKO PF. den profilfrie systemvæg DEKO PF den profilfrie systemvæg 2 DEKO PF alternativet til den traditionelle gipsvæg Selv om glasvægge for længst er blevet en fast bestanddel af nutidige indretninger, er efterspørgslen efter den klassiske

Læs mere

ggepladsskilte, byggepladsbanner, tryksag infoskilte, materiel skiltning, henvisningsskilte, storformatskilte, storformatpri

ggepladsskilte, byggepladsbanner, tryksag infoskilte, materiel skiltning, henvisningsskilte, storformatskilte, storformatpri Digitale skilte interaktive informationsskærme ggepladsskilte, byggepladsbanner, infoskilte, materiel skiltning, henvisningsskilte, storformatskilte, storformatpri egaprint, flag, hjemmeside facadeprofiler,

Læs mere

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex Dørgreb og tilbehør i enkelt og funktionelt design ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør.

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore Tænd for magien Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore gøremål, som man var for omkring et århundrede

Læs mere

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept Berendsen Textil Service A/S SQUARE TIL DEN KLASSISKE RESTAURANT STILFULDE TEKSTILER TIL GOURMETRESTAURANTEN SIGNATURE BRUNCH TIL FROKOSTCAFEEN SQUARE LAVA NOBLE FORDI

Læs mere

Hjertestarter. Leasing Salg Rådgivning. totalløsninger. Din indsats redder menneskeliv

Hjertestarter. Leasing Salg Rådgivning. totalløsninger. Din indsats redder menneskeliv Hjertestarter totalløsninger Leasing Salg Rådgivning Din indsats redder menneskeliv Hvorfor hjertestarter?... 4 Når I har besluttet jer for at købe en hjertestarter, er der mange spørgsmål, der melder

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks Udnyt AM-Rack vores Din foretrukne erfaring leverandør til

Læs mere

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften!

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften! A. B. C. A. Indpakning og dekorering af MY Tog B. Udvendig skiltning, Morsø Sparekasse Arena C. Labels på ark, Byggefirmaet Lund Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til

Læs mere