CAV køle-/varmebafler Fleksible kølebafler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CAV køle-/varmebafler Fleksible kølebafler"

Transkript

1 CAV køle-/varmebafler Fleksible kølebafler Ø Ø 15

2 Kølebafler - designet til den optimale komfort Vores velbefindende, komfort og produktivitet er afhængige af indeklimaets kvalitet. Temperatur, fugtighed, CO2-indhold, lufthastighed og lydniveau er faktorer, der påvirkes af ventilationssystemet. Vores udvalg af kølebafler bidrager positivt til et optimalt indeklima uden træk og støj. ClimateConsult tilbyder et komplet program inden for kølebafler i høj kvalitet og med mange forskellige løsninger for køling/ opvarmning i kombination med effektiv ventilation og belysning. Kølebaflens funktion Et system med kølebafler er baseret på, at kølingen tilføres via koldt vand og primærluften opfylder kravene til god luftkvalitet. For ClimateConsults komplette kølebaffelprogram fokuseres på optimal komfort i rummet. Reguleringsudstyr fås som tilbehør. Både aktive og passive kølebafler i forskellige designs og størrelser, for indbygning og som frithængende» bafler. Alle kølebafler er konstrueret til at kunne tilføre store køleydelser uden træk og støj. ClimateConsult tilbyder et komplet program indenfor kølebafler og tilbehør. Et kølebaffelsystem er velegnet til ventilation og køling, når der er store kølebehov og/eller rumtemperaturen skal kunne regu leres individuelt.

3 Aktive kølebafler Kølebaflerne IQID, IQIF (WEGA), IQIH (WEGA POWER), IQFH (NOVA), IQTB, IQCA og QFVH er integrerede systemer for ventilation, køling og opvarmning, der opfylder alle krav til indeklimaet. Baflerne er konstruerede til at klare høje køleeffekter. Baflerne har et patenteret system, der regulerer volumenstrøm, køleeffekt og spredningsmønster. Systemet kan tilpasses ændrede behov i rummet. Passive kølebafler Passive kølebafler QPBA og QPVA tilfører køling til rummet. En passiv kølebaffel har ingen primærluft og fungerer ved at rumluft ved egenkonvektion strømmer ned gennem kølebatteriet. Ventilation til rummet tilføres med separate ventilationsarmaturer. Kølebafler fra FläktWoods Meget fleksible tilpasses enkelt efter behovet. Indstilling af baflen sker efter montagen i det enkelte rum man skal ikke spekulere over, om det er den rigtige baffel i montagesituationen. Let at justere der kræves ikke en ny baffel ved f.eks. ommøblering. Let at montere og servicere lave montage og vedligeholdelsesomkostninger. Stort udvalg på lager hurtig leverance. Let at dimensionere ExSelAir beregner kølebafler og armaturer. Forskellige situationer kan simuleres. Høj kvalitet i alle detaljer. Mulighed for høj primærluft volumenstrøm for IQ-bafler med dobbelte dyserækker. Mulighed for sprinklergennemføring i et udvalg af modeller. Mulighed for integreret udsugning i et udvalg af modeller. Mulighed for motoriserede dyser for IQIF (WEGA), IQIH (WEGA POWER) samt IQFH (NOVA). Mange specialløsninger. Referencer Rambøll Hovedkontor, Ørestaden Nykredit - Krystal & Sky, København Kalkbrænderihavnen, København SCS Huset, Randers Energinet.dk, Fredericia Dansk Computer Center, Hinnerup Blue Water Shipping A/S, Odense Comwell Hotel, Kolding Datea, Lyngby KUBEN, København NNIT Glentegården, Søborg AB-6, København KLP-2, Ørestaden Multihuset, Scandiagade, København GRIFFIN, Glostrup De Gule Sider, Ballerup TDC-One Domicile, København S Horten, København V Skandinavien Center, Århus Farsø Sparekasse, Farsø Danisco, Brabrand

4 Nye frithængende kølebafler IQFH (NOVA) Den nye kølebaffel IQFH (NOVA) er konstrueret til at kunne tilføre store køleydelser med lave lufthastigheder i opholdszonen. For at passe i forskelligt interiør fås de i to design: IQFH som boksformet model og IQFH afrundede hjørner. De kan fås med forskellige funktioner, blandt andet motoriserede dyser, direkte lys og FPC. Ny generation nye muligheder Vi har taget de bedste kvaliteter fra vores populære kølebafler IQFD og IQFE og gjort kølebaflen endnu mere effektiv i to forskellige modeller! Bortset fra designet er de to modeller ens: Høj køleeffekt, let justering af volumenstrøm og køleydelse, enkel montage og mulighed for forskellige funktioner. Det vil sige, at du kan lade interiør og smag afgøre, hvilken af de to kølebafler, der passer bedst til dit kontor, skole, forretning, hotel mm. IQFH har den store fordel, at luftstrålen er rettet let opad, hvorved muligheden for vedhæftning til loftet og trækfri ventilation opnås. FPC, direkte lys og motoriserede dyser IQFH kan udføres med funktionerne Flow Pattern Control (FPC), hvilket giver mulighed for justering af indblæsningsmønstret, Komfort Kontrol, der manuelt kan justere luftmængden samt opvarmning og belysning. Med IQFH kan vi tilbyde integrering af forskellige typer lys til direkte belysning. IQFH tilbydes desuden med mulighed for integrering af motoriserede dyser for anvendelse i VAV-systemer. IQFH (NOVA/rund) IQFH (NOVA/rekt.)

5 Kassettekølebaffel IQCB IQCB tilfører stor køleydelse med høj komfort pga. effektiv opblanding med rumluften og lave lufthastigheder i opholdszonen. Baflen er tilpasset 600x600 loft og fås i mål 600x600 og 1200x600. Baflen er udrustet med Coanda Safety Control, der sikrer, at strålen klæber til loftet. Udgangspunktet er energieffektivitet IQCB kombinerer fordelene fra en traditionel kølebaffel og en fancoil, hvorved der fås en energi og omkostningseffektiv løsning. Der er ingen bevægelige dele, hvorfor den er næsten lydløs og kræver minimal vedligeholdelse. ClimateConsult fokuserer på smarte og energieffektive systemer, der er tilpasset EU-direktivet EFBD (Energy Performance of Buildings Directive) og IQCB et natur ligt skridt. Vandbaserede kølesystemer kræver mindre energi end luftbaserede. Udover fordelene ved energieffektivitet har baflen lave vedligeholdsomkostninger, hvilket giver lave livscyklusomkostninger. Komfort Kontrol IQCB er udrustet med FPC og komfortkontrol og har reguleringsudstyr som tilbehør. Kombinationen giver stor fleksibilitet ved projektering af indeklimaet. Den enkle justering af spredningsmønster og ydelse gør det enkelt at tilpasse IQCB efter fremtidige ændringer i behovet. Coanda Safety Control IQCB fås med Coanda Safety Control (CSC), for høj, mellem og lav volumenstrøm, hvilket er helt unikt. CSC sikrer luftstrålens vedhæftning til loftet. Denne funktion er afgørende for sikring af et optimalt indeklima ved lave volumenstrømme.

6 Kølebaffel IQID fra en kølebaffel i basisudførelse til en multifunktionsbaffel Kølebaflen IQID er et integreret system for ventilation, køling og opvarmning, der opfylder de fleste indeklimakrav. IQID er en meget fleksibel kølebaffel, som kan fås såvel i basisudførelse som med et antal funktioner, en multifunktionsbaffel. Følgende funktioner fås til IQID: Komfort Kontrol, funktion for stor luftmængde (dobbelte dyserækker), strømningsmønster FPC, opvarmning, reguleringsudstyr, belysning, forberedelse for sprinkler, PIR og ABA installation, integreret udsugning samt VAV-modul. IQID har tæt overside og er beregnet for indbygning i nedhængt loft i modul 600x600. Stor luftmængde (dobbelte dyserækker) og komfortregulatorer Kølebafler med FPC (Flow Pattern Control) Vores helt unikke kølebaffelserie med FPC-funktion giver dig en fantastisk fleksibilitet ved såvel nybyggeri som ved ombygninger. Kombinationen af FPC og komfort kontrol giver baflerne de unikke egenskaber. Vores kølebafler har den unikke justeringsmulighed FPC, hvor du kan justere luftretningen op til 45 grader med de indbyggede lameller pr. 300 mm kølebaffel.når der ønskes store luftmængder kan luftledelamellerne stilles i forskellige vinkler, hvorved den optimale ventilation i rummet sikres. Kølebaffel med FPC funktion Ved justering af komfort kontrol og luftledelamellerne kan den højst mulige effektivitet opnås! Det er også muligt at kombinere forskellige indblæsningsvinkler på den samme side. Opstår der behov for større luftmængder kan spredningsbilledet tilpasses, så den optimale komfort bibeholdes! kølebaffel med FPC funktion Luftledelameller stilbare i flere vinkler: grader Stilbare luftledelameller i spaltens munding Optimerede for minimalt lydniveau og tryktab Sektioneret pr 300 mm.

7 ExSelAir Vores avancerede program til dimen sionering af armaturer, kølebafler og fancoils. Programmet er web-baseret og opdateres løbende uden at brugeren behøver at downloade og installere opdateringer. Programmet indeholder: Tekniske data 3D-modeller Strømningsmønster i 2D og 3D Dxf, kan eksporteres til Cad-program Tilslutninger med MagiCad eller Revit (plugin eller database) Katalogdata Monterings -, indregulerings og vedligeholdelsesvejledninger Beregningsprogram til beregning af varme og kølebehov. Udvikling Vi har et af Europas mest komplette laboratorier til afprøvning af alle komponenter indenfor ventilationsområdet. Dette gør, at vi løbende kan teste nye og eksisterende produkter. Det unikke ved vores laboratorium er, at det er opbygget med samtlige komponenter, der indgår i et helt ventilationssystem. Produkterne præsenteres i virkelige rum, der er indrettet som f.eks. kontorer eller møderum. I laboratoriet kan vi studere lydniveau, luftfordeling, luftbalance, risiko for overføring, komfort, reguleringsstrategi og vi kan tillige se, hvordan produkterne vil fungere i virkeligheden. Vi kan ligeledes lave fuldskalaforsøg med de givne rumdimensioner og belastninger.

8 Rumregulator STRA til kølebaffel anlæg komfort og energieffektivitet i fokus Vi mennesker tilbringer i dag op til 90% af vores tid indendøre. Der er en klar sammenhæng mellem godt indeklima og høj arbejdseffektivitet. Det er ikke unormalt, at en bygning rummer flere forskellige typer virksomheder, der har forskellige krav til indeklimaet. Dette stiller høje krav til mulighederne for at tilpasse og regulere indeklimaet i bygningens forskellige rum. Stigende energipriser og bestræbelserne for at reducere bygningers energiforbrug øger betydningen af et velfungerende reguleringssystem, der er optimeret til den enkelte bygnings krav. FläktWoods har derfor udviklet STRA, der er et komplet udvalg af rumregulatorer, optimeret til dagens krav til fleksibilitet, energibesparelser og godt indeklima. I moderne bygninger, eller når en ældre bygning renoveres, installeres normalt et overordnet system til regulering og overvågning. Disse systemer er baseret på, at bygningens delsystemer kan integreres via åbne kommunikationsprotokoller. Et bygningsautomationssystem er et godt værktøj til en effektiv og miljøvenlig bygningsdrift, hvor omkostningerne til energi og vedligehold minimeres.

9 FläktWoods rumregulator STRA har kommunikation som standard (Modbus via RS485) og kan derfor integreres i de fleste bygningsautomationssystemer på markedet. Samtlige regulatorer i STRAserien fungerer også uden at være koblet op på et overordnet system (stand-alone). Rumregulator STRA til et energieffektivt indeklima Regulatorerne i STRA-serien er beregnet til at regulere køling og opvarmning i et rum og er ved levering forprogrammeret til et stort antal anvendelser. Samtlige modeller kan kommunikere via Modbus som standard. Regulator STRA til kølebafler Skjult indstilling af temperatur setpunkt Indstilling af temperatur setpunkt Indstilling af temperatur setpunkt og forceret ventilation Displayversion med indstilling af temperatur, setpunkt og forceret ventilation STRA tilbyder stor valgfrihed mht. brugergrænseflader og kan derfor tilpasses brugerne og typen af rum.

10 Hurtigvalg IQCB Kølebaffel til indbygning i loft. Med FPC Komfort Kontrol, Coanda Safety Control og med reguleringsudstyr som tilbehør. Montagebøjler for hurtig og enkel montage løft op klik på. Tilpasset standardloft, modul 600x600 og 1200x600. Køleeffekt i W inklusiv primærluft Pa 100 Pa Pa Pa Pa Pa 80 Pa Pa 600 IQCA-060 IQCA Primærluft i l/s IQID Kølebaffel til indbygning i loft Meget fleksibel kan fås fra basisversion til multifunktionsudførelse Tilpasset standard 600x600 loftsmodul - Montagebøjler for hurtig og enkel montage løft op klik på Kan fås med flg. funktioner: Komfort Kontrol, høj luftmængde (dobbelte dyserækker), luftledelameller FPC, varme, reguleringsudstyr, belysning, forberedt for sprinkler, integreret udsugning og VAVmodul. Køleeffekt i W inklusiv primærluft Primærluft i l/s IQIF (WEGA) IQIH (WEGA POWER) Kølebaffel til indbygning i loft Tilpasset standard 600x600 loftsmodul Høj køleydelse Montagebøjler for hurtig og enkel montage løft op klik på Kan fås med flg. funktioner: Komfort Kontrol, luftledelameller FPC, varme, reguleringsudstyr, belysning (specialmodel) Mulighed for motoriserede dyser for VAV-funktion. Køleeffekt pr. aktiv meter [W/m] Luftmængde pr. aktiv meter [l/m,m]

11 IQIH (NOVA) Frithængende montage Indblæsningsretningen let opadrettet Ydelse og spredningsmønster kan let indstilles Let at vedligeholde Inddækning af tilslutninger som tilbehør Montagebøjler for hurtig og enkel montage løft op klik på. Kan fås med flg. funktioner: Komfort Kontrol, luftledelameller FPC, varme, reguleringsudstyr og direkte belysning. Mulighed for motoriserede dyser for VAV-funktion. Køleeffekt pr. aktiv meter [W/m] Luftmængde pr. aktiv meter [l/m,m] IQTB Kølebaffel for synlig montage under loftet langs væggen Tilslutning af luft og vand i forlænget kabinet (30 cm/60 cm) Fås i 3 standardlængder: 180, 240 og 300 cm Ophænges i specialbøjler, der fastgøres i væg eller loft Bundpladen kan sænkes ned ved indregulering, inspektion og rengøring Kan fås med flg. funktioner: Komfort Kontrol, høj luftmængde (dobbelte dyserækker), luftledelameller FPC, varme og reguleringsudstyr. Køleeffekt i W inklusiv primærluft Primærluft i l/s QVFH Kølebaffel til indbygning i loft Anvendes ofte på hoteller Høj kølekapacitet selv ved lav luftmængde Lavt støjniveau. Køleeffekt [W] Primærluft [i, l/s] Passive kølebafler QPBA & QPVA Passiv kølebaffel til indbygning i loft eller til frithængende montage Enkelt at rengøre batteriet og kabinettet samt at demontere sidepanelerne reguleringsudstyr fås som tilbehør Let montage med bøjler eller direkte ophængt i loftets bæreprofiler. Køleeffekt [w] Baffellængde i cm

12 VEST: ClimateConsult A/S Petersmindevej 1 DK-8362 Hørning ØST: ClimateConsult A/S Stensmosevej 24A DK-2620 Albertslund Tel.: post@clco.dk SCAN KODEN >

Kølebafler - designet til den optimale komfort

Kølebafler - designet til den optimale komfort Kølebafler Kølebafler - designet til den optimale komfort Vores velbefindende, komfort og produktivitet er afhængige af indeklimaets kvalitet. Temperatur, fugtighed, CO2-indhold, lufthastighed og lydniveau

Læs mere

Star. by Fläkt Woods. iq Star Wega Energieffektiv kølebaffel

Star. by Fläkt Woods. iq Star Wega Energieffektiv kølebaffel Star by Fläkt Woods iq Star Wega Energieffektiv kølebaffel Wega - komfort, fleksibilitet og energibesparelse i en planforsænket løsning W ega er vores planforsænkede kølebaffel i den nye iq Star-familie.

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale...

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... Enkel projektering... Enkel idrifttagning... Lavt energiforbrug... Næste generations VAV-system Efterspørgslen

Læs mere

VAV køle-/varmebafler. Energieffektive kølebafler med variabel luftmængde

VAV køle-/varmebafler. Energieffektive kølebafler med variabel luftmængde VAV køle-/varmebafler Energieffektive kølebafler med variabel luftmængde Højeste luftkvalitet med et minimalt energiforbrug - nutidens basale krav til moderne bygninger Når vi træder ind i en moderne bygning

Læs mere

ACTIVENT dysearmatur. Produktfakta. Standard dyse inddelinger: Produkt kode eksempel: Opad. Til siderne 1) Nedad. Cirkulært

ACTIVENT dysearmatur. Produktfakta. Standard dyse inddelinger: Produkt kode eksempel: Opad. Til siderne 1) Nedad. Cirkulært ACTIVENT dysearmatur Activent er et indblæsningssystem. Activent fungerer godt i både små og store lokaler. Systemet kan anvendes i mange typer lokaler, som. f. eks. kontorer, skoler, forretningslokaler,

Læs mere

Tænk grønt det betaler sig

Tænk grønt det betaler sig Tænk grønt det betaler sig I årtier er bygninger blevet opvarmet og ventileret uden hensyntagen til energiforbrug og CO2-udledning. I dag står verden over for klimaudfordringer, som gør, at måden, hvorpå

Læs mere

Det fleksible. rør-i-rør system WALLOFIX

Det fleksible. rør-i-rør system WALLOFIX Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX BROEN WALLOFIX Intelligente flowløsninger kontrollerer naturens ressourcer BROENs intelligente flowløsninger gør det muligt at kontrollere naturens ressourcer til

Læs mere

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL Styringssystemer Effektiv rumstyring AIRCONTROL AIRCONTROL Tilstedeværelse Fugtighed Temperatur Luftkvalitet 2 Behovsstyrede rumstyrings-strategier Effektiv rumstyring med X-AIRCONTROL Stadig strengere

Læs mere

produktoversigt / symboler

produktoversigt / symboler Produktoversigt / symboler Aluminiumsriste, Metro stationer, København. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer

Læs mere

VSKA Hvirveldiffusor. Hurtigvalg

VSKA Hvirveldiffusor. Hurtigvalg Comfort: VSKA Tekniske data VSKA Hvirveldiffusor VSKA er lydsvage armaturer til loftmontage. Armaturudformningen sikrer meget effektiv opblanding af rumluften (høj induktion). Man kan derfor opretholde

Læs mere

Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX

Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX 2 BROEN WALLOFIX Intelligente flowløsninger kontrollerer naturens ressourcer BROENs intelligente flowløsninger gør det muligt at kontrollere naturens ressourcer

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg Det naturlige lys vores norm Mennesket har eksisteret i næste to millioner år, og vi har udviklet os i det naturlige lys. Vi har haft elektrisk lys

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP AIR TREATMENT eco TOP eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energieffektivitet omdrejningspunktet for vores løsninger Samtlige af vores forsknings-, udviklings-

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR NOVEMBER 2015 2 TX KOMFORT Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 1000 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler kontorer mødelokaler kantiner institutioner pavilloner

Læs mere

Strålevarme Neotherm KVS

Strålevarme Neotherm KVS Strålevarme Neotherm KVS Beskrivelse Strålevarmepaneler Strålevarmepaneler er specielt velegnet til opvarmning af industrilokaler, lagerhaller, varehuse, forretninger, sportshaller og lignende hvor der

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE Der er i dag stor fokus på fødevarer og dermed også på fødevareindustrien. Forbrugerne stiller stadig større krav til blandt andet

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

LeanVent Produktoversigt

LeanVent Produktoversigt LeanVent Produktoversigt 05/2015 Hvorfor vælge et spjæld fra LeanVent? Ved første øjekast ligner et LeanVent spjæld et helt almindeligt spjæld, men ved nærmere øjesyn, ser man hurtigt det unikke design

Læs mere

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt...

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... lindab ventilation Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... Verdensnyhed! Med MBB sætter vi ny standard inden for trykfordelingsbokse Lydisolering Udløb Lineært konusspjæld Safe tilslutning Når præcision

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.15 Februar 2010 Side 1 af 23 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0

Læs mere

Q-BIC PLUS CONNECT TO BETTER. Præsenterer NYE FORDELE

Q-BIC PLUS CONNECT TO BETTER. Præsenterer NYE FORDELE CONNECT TO BETTER Præsenterer Q-BIC PLUS NYE FORDELE Inden for regnvandshåndtering DE NYE FORDELE Inden for håndtering af regnvand Q-Bic Plus - et modulært infiltrations- og opsamlingssystem til håndtering

Læs mere

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning Autoventilation...Mere end 35 års erfaring med luftrensning - vi renser luften... A/S Tel. +45 7610 9700 Fax +45 7610 9710 E-mail pv@prima-vent.dk www.prima-vent.dk Historien, der ligger i Esbjerg, renser

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

VENTILATION = VELVÆRE

VENTILATION = VELVÆRE VENTILATION = VELVÆRE COMFORT by nilan Sundt indeklima året rundt Ventilation med varmegenvinding Certificeret til brug i passivhuse Lad frisk luft fylde din bolig fordele i overflod Tag med os ind i en

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer ETPS-EI ETPR-EI FICO 128 Enkel at: projektere installere anvende Enkel at projektere og installere Fico-128 indeholder alle de væsentlige funktioner, der

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

VR700DC. DK Montagevejledning. Til installatøren

VR700DC. DK Montagevejledning. Til installatøren VR700DC DK Montagevejledning Til installatøren 1 FORORD Systemair ventilationsaggregater med varmegenvinding er blevet produceret siden 1980. Aggregaterne er installeret i tusindvis af boliger. Erfaringen

Læs mere

Skovvangsskolen. Projektkatalog. Answers for energy

Skovvangsskolen. Projektkatalog. Answers for energy Skovvangsskolen Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

Tænk på driften og ikke anlægsinvesteringerne. v/ Mads Møller - Leanvent

Tænk på driften og ikke anlægsinvesteringerne. v/ Mads Møller - Leanvent Tænk på driften og ikke anlægsinvesteringerne v/ Mads Møller - Leanvent Agenda 1. LCC og ventilation 2. Præsentation af LEANVENTs dråbespjæld LCC og ventilation Helhedsbetragtning LCCo Økonomi Der er ofte

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR AUGUST 2014 2 TX BOLIG Decentral ventilation med en kapacitet på 35 til 350 m³/h, kan eventuelt anvendes følgende steder: Privatbolig/lejligheder kontorer mødelokaler undervisningslokaler

Læs mere

Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation. LindabPascal. Opdateret funktionalitet. Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger

Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation. LindabPascal. Opdateret funktionalitet. Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger lindab vi forenkler byggeriet Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation Opdateret funktionalitet LindabPascal Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger lindab.dk/pascal 1 lindab pascal

Læs mere

DCS. DCS - Loftsdiffusor - Komfort. Cirkulær kanaltilslutning med integreret tætning Indreguleringsboks har luftmængdemåler

DCS. DCS - Loftsdiffusor - Komfort. Cirkulær kanaltilslutning med integreret tætning Indreguleringsboks har luftmængdemåler DCS Loftsdiffusor - Komfort DCS/C DCS/A Horisontal indblæsning, også velegnet til fraluft Produceret til 5 forskellige,udskiftelige frontpaneler, passer i 600X600,625X625 og 675X675 modulloft. Herved kan

Læs mere

Energivenlig ventilation til svineproduktion

Energivenlig ventilation til svineproduktion Energivenlig ventilation til svineproduktion Climate for Growth Energivenlig ventilation Energivenlig ventilation Ventilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø og for at give dyrene

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Decentral ventilation til lavenergi byggeri. Til renovering og nybyggeri

Decentral ventilation til lavenergi byggeri. Til renovering og nybyggeri TM Decentral ventilation til lavenergi byggeri Til renovering og nybyggeri Decentral ventilation God luftkvalitet i boligen er med til at sikre et godt indeklima. Det er samtidig en vigtig faktor i vedligehold

Læs mere

Aktiv kølebaffel til frithængende montage

Aktiv kølebaffel til frithængende montage DK1109 07.13 Svalbard-F LØV-R Aktiv kølebaffel til frithængende montage Frithængende montage Længde fra 1200 til 3000 Tryk/luftmængde kan ændres Variabelt strømingsmønster TROX Danmark A/S Kærvej 23 2970

Læs mere

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur.

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. devimat devimat devimat devimat devimat DEVI gulvvarme 1 Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. 2 Sund driftsøkonomi Den intelligente DEVI termostat

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg 14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1 Gulvvarmekabel 10W/m 150W (15m) Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irrregulær rummet er. To leder teflon isoleret varmekabel. 10W/m 863351 Æske 150W

Læs mere

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet 07.2019 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

STRA-01 til kølebafler

STRA-01 til kølebafler Comfort: STRA01 STRA01 til kølebafler Montering Placer regulatoren på et sted, hvor temperaturen er repræsentativ for rummet. En passende placering er ca. 1,6 m over gulvniveau på et sted med uhindret

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSE AUTOMATIK

FUNKTIONSBESKRIVELSE AUTOMATIK FUNKTIONSBESKRIVELSE AUTOMATIK Randers Lille Skole - udvidelse Udg. dato: 20.10.2015 Side : 2/ 7 1. Generelt Alle ydelser inden for CTS og automatik beskrevet i nærværende dokument indgår i automatikarbejdet.

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Air Flex katalog DANFOSS HEATING

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Air Flex katalog DANFOSS HEATING MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Air Flex katalog DANFOSS HEATING VKEWB Danfoss / Flex pipe Anvendes i ventilationssystemer til både indblæsning og udsugning, hvor der er behov for stor fleksibilitet.

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

UDSUGNINGSVENTIL BYFA

UDSUGNINGSVENTIL BYFA AIR COMFORT AIR DIFFUSION FW: DK 2015.02 CC UDSUGNINGSVENTIL» TEKNISKE DATA PRODUKTFAKTA: Lavt lydniveau Kan monteres uden montageramme Let at indregulere Let at rengøre Automatisk tilbagestilling fra

Læs mere

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres!

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres! Det intelligente rørsystem til boligbyggeriet roomair friskere kan det ikke gøres! Fleksibiliteten i højsædet Systemet er nemt at installere uden brug af større værktøj, rørene kan skæres med en hobbykniv,

Læs mere

4.0 Bygningsdelsbeskrivelse Installationer

4.0 Bygningsdelsbeskrivelse Installationer 4.0 Bygningsdelsbeskrivelse Installationer 4.0.1 Generelt Installationsunit Gas-El-ventilation skal styres af et trykafprøvningssystem (installationsunit) med elektrisk frakobling, gasdetektering, frakobling

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

PRODUKTDATA VARMEFLADER BY NILAN. Tilbehør. Bolig

PRODUKTDATA VARMEFLADER BY NILAN. Tilbehør. Bolig PRODUKTDATA VARMEFLADER BY NILAN Tilbehør Bolig FROSTSIKRING Produktbeskrivelse I modstrømsvekslere med høj temperaturvirkningsgrad vil der i perioder med frost, ske en til-isning. Styringen i Nilans aggregater

Læs mere

1. Potentialet for varmebesparelser ved anvendelse af varmlagring i konstruktion

1. Potentialet for varmebesparelser ved anvendelse af varmlagring i konstruktion Grønn Byggallianse Varme Kuldelagring i Beton Opfølgning på spørgsmål fra mødet. På mødet blev der rejst spørgsmål omkring det energimæssige potentiale for varme kuldlagring i bygninger. Som opfølgning

Læs mere

Hvirveldiffusorer. stilbar stråleafbøjning for indblæsningshøjder fra 3,80 m. Trox Danmark A/S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677

Hvirveldiffusorer. stilbar stråleafbøjning for indblæsningshøjder fra 3,80 m. Trox Danmark A/S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677 T 2.2/7/D/1 Hvirveldiffusorer serie VDL stilbar stråleafbøjning for indblæsningshøjder fra 3,80 m Trox Danmark /S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677 Stejlepladsvej 1 e-mail: trox@trox.dk 2990 Nivå www.trox.dk

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem Integrerede plisségardiner Nimbus Den optimale plissé løsning til facaden Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: Da plisségardinet forbedrer rudens g-værdi (evnen til at holde solens varme ude)

Læs mere

Energimærkning SIDE 1 AF 23

Energimærkning SIDE 1 AF 23 SIDE 1 AF 23 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Herluf Trolles Vej 158 5220 Odense SØ 461-689760-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne

Læs mere

Eksempler på rumindretning i nye sygehuse

Eksempler på rumindretning i nye sygehuse Eksempler på rumindretning i nye sygehuse Psykiatri, 1-sengsstue med bad Titel, adresse, region Byggeri, art og størrelse Region Hovedstadens Psykiatri Kristineberg 3 2100 København Ø. Region Hovedstaden

Læs mere

UPONOR VVS GULVVARME SYSTEM 17. Håndbog for Uponor Gulvvarmesystem 17

UPONOR VVS GULVVARME SYSTEM 17. Håndbog for Uponor Gulvvarmesystem 17 UPONOR VVS GULVVARME SYSTEM 17 Håndbog for Uponor Gulvvarmesystem 17 06 2010 5013 Uponor Gulvvarmesystem 17 Det ideelle gulvvarmesystem til nye trægulve Installation af vandbåren gulvvarme er den moderne

Læs mere

En ny, bæredygtig måde at se på belysning

En ny, bæredygtig måde at se på belysning itza Trodser tiden En ny, bæredygtig måde at se på belysning Udviklet til LED, udstyret med den sidste nye afskærmningsteknologi, og med en optimeret konstruktion har Itza en levetid på 80.000 timer. Derfor

Læs mere

Glacier II. Flot, dekorativ pendel med direkte/indirekte lysfordeling

Glacier II. Flot, dekorativ pendel med direkte/indirekte lysfordeling Glacier II Flot, dekorativ pendel med direkte/indirekte lysfordeling Fås i to størrelser; den brede vifte af valgfrie reflektorer og lyskildetyper giver høj ydeevne, energieffektivitet og god lysteknik

Læs mere

Avancerede funktioner - elegant design

Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Velkommen til Schneider Electrics komplette KNX-koncept. Vores produkter og løsninger er ikke blot udviklet med fokus på høj

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation >

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation > INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt VEX35DV til decentral boligventilation > Energi VEX35DV til decentral boligventilation > Konstruktion Generelt VEX35DV, ventilationsaggregat til

Læs mere

MicroVent Home System

MicroVent Home System MicroVent Home System MicroVent Home system Beregningseksempel 2 l/s 2 l/s 5 l/s 5 l/s 2 l/s 15 l/s Emhætte 20 l/s Fig. 1 Grundventilation MicroVent i boliger Mikroventilation dimensioneres således at

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Strålevarme ECO D ATA B L A D W W W. N E O T H E R M. D K

Strålevarme ECO D ATA B L A D W W W. N E O T H E R M. D K Strålevarme ECO DATABLAD DATABLAD 2 Beskrivelse Neotherm ECO strålevarmepanelet har en meget høj ydelse i.h.t EN 14037-3 med et relativt lille vandindhold, derfor er ECO panelet specilet egnet til installationer

Læs mere

Roth SnowFlex Rørsystem

Roth SnowFlex Rørsystem Roth SnowFlex Rørsystem Planlægning og projektering... living full of energy! 204 Roth SnowFlex Rørsystem Et komplet system som holder arealer fri for sne og is Roth Snowflex anlæg anvendes til at holde

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 7 Adresse: Bakkedraget 17 Postnr./by: 6040 Egtved BBR-nr.: 621-262482-001 Energikonsulent: Jesper Berens Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Spaltearmaturer LD-13, LD-14

Spaltearmaturer LD-13, LD-14 Comfort: LD-, LD- Spaltearmaturer LD-, LD- LD- LD- LD- LD- LD- LD- RAL RAL RAL CD CD CD Anvendelse: Spaltearmaturerne LD- og LD- er designet til indblæsning i rum med en loftshøjde fra,5 m til m. De er

Læs mere

Loftdiffusor til effektiv og trækfri luftfordeling

Loftdiffusor til effektiv og trækfri luftfordeling Loftdiffusor til effektiv og trækfri luftfordeling Distributør: KE Fibertec AS Industrivej Vest 21 6600 Vejen Tlf. 75 36 42 00 info@ke-fibertec.dk www.ke-fibertec.dk Loftpaneler til diffus eller retningsbestemt

Læs mere

recesso Sort på hvidt

recesso Sort på hvidt recesso Sort på hvidt At se verden lidt i sort/hvid Når vi udvikler armaturer, tager vi altid udgangspunkt i, at det skal være så nemt som muligt for vores kunder. Recesso er derfor blevet en favorit.

Læs mere

EXCa ----------------------------------------------------------

EXCa ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- Udsugningsarmatur ---------------------------------------------------------------------- FUNKTION Cirkulær kontrolventil til udsugning. Monteres

Læs mere

Ventilation. Anlægstyper. Generelt. Kommune-erfa nr. 3, 4 & 5

Ventilation. Anlægstyper. Generelt. Kommune-erfa nr. 3, 4 & 5 Kommune-erfa nr. 3, 4 & 5 Ventilation Generelt Der er ca. 15.000 ventilationsanlæg i Danmark, der forsyner offentlige bygninger og arbejdspladser med frisk luft. Heraf er rigtig mange anlæg indstillet

Læs mere

CDYb

CDYb --------------------------------------------------------- Cirkulært dysearmatur til loft og lokaler uden nedhængt loft. ---------------------------------------------------------------------- FUNKTION Komplet

Læs mere

Udvikling af mekanisk ventilation med lavt elforbrug

Udvikling af mekanisk ventilation med lavt elforbrug Udvikling af mekanisk ventilation med lavt elforbrug Søren Terkildsen Sektion for bygningsfysik og installationer Alectia seminar 20 September 2012. Introduktion 3 årigt Ph.d studie på DTU byg. Ny type

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

Hadsten Skole. Projektkatalog. Answers for energy

Hadsten Skole. Projektkatalog. Answers for energy Hadsten Skole Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

Novenco Climaster powered by ZerAx. Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS

Novenco Climaster powered by ZerAx. Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS Novenco Climaster powered by ZerAx Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS Novenco Climaster powered by ZerAx Spar energi, plads og penge... hvem vil ikke gerne det? der er masser af fordele ved

Læs mere

IDA 22. oktober Susanne Lundvald Direktør. Mads Møller Salgs- og projektingeniør. LeanVent okt

IDA 22. oktober Susanne Lundvald Direktør. Mads Møller Salgs- og projektingeniør. LeanVent okt IDA 22. oktober 2013 Susanne Lundvald Direktør og Mads Møller Salgs- og projektingeniør LeanVent okt 2013 1 Ryesgade opgang 30 B Energirenovering Rysgade projektet er et EUDP støttet projekt Fik Renover

Læs mere

Strålevarmepanel Neotherm HDA

Strålevarmepanel Neotherm HDA Strålevarmepanel Neotherm HDA Beskrivelse Strålevarmepaneler Strålevarmepaneler er specielt velegnet til opvarmning af industrilokaler, lagerhaller, varehuse, forretninger, sportshaller og lignende hvor

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

ODEN det komplette allroundpresseprogram

ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN et komplet allroundpresseprogram ODEN er AP&T s komplette program af allroundpressere til presseoperationer af enkle træk, stansning, prægning, bukning og

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Cesar Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Anvendelsesområder Med Cesar serien kan arkitekter og lysdesignere gribe udendørs belysning an på en helt ny måde, der kombinerer kreative løsninger

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen af den

Læs mere

Flexit SPIRIT K2R. Luftbehandlingsaggregat med integreret køkkenemhætte. Markedets mest støjsvage Moderne design Energieffektiv Placering i køkken

Flexit SPIRIT K2R. Luftbehandlingsaggregat med integreret køkkenemhætte. Markedets mest støjsvage Moderne design Energieffektiv Placering i køkken Flexit SPIRIT K2R Luftbehandlingsaggregat med integreret køkkenemhætte Markedets mest støjsvage Moderne design Energieffektiv Placering i køkken Flexit SPIRIT - en ny generation af luftbehandlingsaggregater

Læs mere

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft lindab vi forenkler byggeriet Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft Lindab InDomo et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion Lindab InDomo Lindab

Læs mere

Energioptimerings plan for Taastrup Idræts Center

Energioptimerings plan for Taastrup Idræts Center REPORT Energioptimerings plan for Taastrup Idræts Center Prepared Kim Lindberg (KIMLI), 19 juni 2015 Checked Accepted Approved Doc. no. Ver. no. 1 Case no. Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 19 juni 2015

Læs mere

Inblæsningsarmatur VSKH

Inblæsningsarmatur VSKH 56 er et lydsvagt indblæsningsarmatur. Armaturets opbygning giver en særdeles god opblanding af den indblæste luft i rummet (høj induktions grad). Dette opretholder et behageligt indeklima, selv ved en

Læs mere

nye fordele inden for

nye fordele inden for Wavin Q-Bic Plus nye fordele inden for regnvandshåndtering De nye fordele inden for håndtering af regnvand Q-Bic Plus - et modulært infiltrations- og opsamlingssystem til håndtering af regnvand. Q-Bic

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere