Rajasthan. Indien 12/2-26/ En kulturrejse med Brenderup Højskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole"

Transkript

1 Rajasthan Indien 12/2-26/ En kulturrejse med Brenderup Højskole

2 Brenderup Højskoles kulturrejse til Rajasthan indeholder normalt højskoledage på Brenderup Højskole inden afrejsen. Vi har i år valgt at lægge højskoleundervisningen i Indien. Til gengæld vil der blive indbudt til en dag på højskolen ca. en måned inden afrejse. Vi skal beskæftige os med Indiens historie og religion, og med hvordan man som rejsende bedst opnår en oplevelse, der rækker ud over det sædvanlige turistmøde. Turen er tilrettelagt for enhver med almindelige fysiske forudsætninger husk at medbringe et åbent sind og en interesse for Indien og for Rajasthans kultur og natur. På hele turen deltager højskoleforstander Ole Dedenroth, som også oversætter, når det er nødvendigt. Sammen med vores venner i Rajasthan har vi sammensat et program, vi godt tør lægge vores gode navn til. Brenderup Højskole er kendt for sine rejsekurser, som går ud på at opsøge fælles oplevelser i græsrodshøjde for derfra at søge mod nye horisonter. Horisonter kan som bekendt aldrig nås, sådan som indre og ydre grænser kan det. Sammen krydser vi landegrænser og opsøger fjerne rejsemål, og forhåbentlig kan vi på den måde få skubbet til vore indre grænser og få dem til at blive lidt mere som horisonter. Rajasthan betyder»kongernes land«. Det ligger i det nordvestlige Indien i et landskab med små bjerge, gyldne sanddynger og travle byer med livlige basarer.

3 Landet er præget af en fantastisk rigdom på gamle fort og paladser og en meget farverig kultur. En del af staten er ørken, og den vil vi komme tæt på, idet vi har indlagt en kamelsafari med overnatning i en teltlejr. Ellers skal vi opleve et væld af lokale steder, og for at minimere risikoen for dårlige maver, vil vi på store dele af turen have et mobilt køkkenhold med os. De vil sørge for etniske kulinariske oplevelser - fortrinsvis vegetariske - samt for at vi er friske på hele turen. At rejse med Brenderup Højskole er ikke som at tage på en almindelig charterferie. Skolen har tradition for at arrangere indholdsrige kulturmøder og anderledes oplevelser til fjerne egne af verden, bygget op omkring de mange personlige venskaber, som gennem årene er opstået på baggrund af skolens mellemfolkelige arbejde. Brenderup Højskole er medlem af rejsegarantifonden, reg.nr Teknisk arrangør: Trekking Bureauet Rejseledere: Ole Dedenroth, forstander på højskolen og guide fra Rex Tours, Jaipur Prisen for deltagelse: ,- (læs mere på bagsiden) Kurset starter lørdag d. 12/2 og slutter lørdag d. 26/2 i Kastrup Lufthavn.

4 Forventet Rejseplan februar 2011 Lørdag d. 12. februar: Afrejse fra Kastrup om eftermiddagen og ankomst til New Delhi næste morgen. Søndag d. 13 februar: Rex Tours byder os velkommen i New Delhis Internationale lufthavn og følger os til hotellet, hvor vi får mulighed for et bad og tøjskift samt morgenmad. Senere skal vi på sightseeing i Delhi og besøge nogle af de kultursymboler, som tegner byen og landet. Vi passerer præsidentens palads og der bliver stop ved Raj Ghat, mindesmærket for Mahatma Ghandi, den indiske nations fader, hvor vi skal høre lidt om hans liv og tanker, der hjalp Indien til selvstændighed i Vi stopper også ved den imponerende India Gate. Vi slutter af med en richshaw-tur i Old Delhis berømte Silver Street, hvor vi for alvor vil mærke, at Indien er et land med rigtig mange mennesker. Aftenen er fri til sightseeing på egen hånd eller til at slappe af på hotellet. Vi spiser og overnatter på hotellet. Mandag d. 14. februar: Allerede tidligt om morgenen tager vi med toget til Agra, hovedsædet for det mogulske herredømme. Efter at vi har fået morgenmad er det tid til en guidet tur på Taj Mahal et af verdens syv vidundere og indisk kulturs symbol på evig kærlighed. Efter frokosten er der tid til på egen hånd at opleve de lokale basarer i Agra. Vi spiser og overnatter på et hotel i Agra. Tirsdag d. 15. februar: Så går turen til Jaipur Den lyserøde by og hovedstaden i Rajasthan. På vejen til Jaipur besøger vi Bharatpur Bird Sanctuary en nationalpark, som er kendt for at være et opholds- og rasteområde for op mod 300 forskellige fuglearter. Efter besøget her kører vi videre mod Jaipur. Når vi ankommer til Jaipur efter

5 et par timers kørsel tjekker vi ind på vores hotel. Efter frokost skal vi besøge Galta Tempel, også kaldet Abetemplet, der ligger i udkanten af Jaipur. Bagefter tager vi en rickshawtur gennem Jaipurs farverige markeder og ikke mindst gennem byens kaotiske trafik. Aftensmad og overnatning på hotellet. Onsdag d. 16. februar: Efter morgenmaden besøger vi Amber Fort, der er placeret højt og i sine tider uindtageligt i bakkerne uden for Jaipur. I nærheden af fortet er der tilbud om at få en tur på elefantryg. Senere på dagen er der byrundtur til City Palace Museum, det middelalderlige observatorium og det berømte Wind Palace. Bagefter besøger vi en skole, som har sit virke i et område med stor fattigdom, og hvor børnearbejde dermed er et udbredt fænomen. Det mobile køkken vil sørge for vores frokost og om aftenen spiser vi middag privat, hos en middelklassefamilie, hvor vi kan få indtryk af livet i byen i det moderne Indien. Vi overnatter i Jaipur.

6 Torsdag-fredag d februar: Efter morgenmaden kører vi sammen ud til Idex Office, hvor vi skal høre om uddannelse og kultur. Disse dage indeholder vores højskoledel, hvor vi bliver undervist af lokale kræfter. Der bliver også tid til mere sightseeing. Om aftenen kører vi til vores værtsfamilier, hvor vi spiser og overnatter. Lørdag d. 19. februar: Efter at have spist morgenmad hos vores værtsfamilier, mødes vi og kører sammen til Lalsot Village, der er et udviklingsprojekt, der specielt retter sig mod kvinder og deres hverdag. Vi når også at komme rundt i Lalsot. Efter frokosten vil vi få vist vores værelser og lidt senere på eftermiddagen mødes vi og taler om projektet og dets funktioner. Vi spiser aftensmad sammen og overnatter på Idex Camp i Lalsot. Søndag d. 20. februar: Søndag morgen drager vi til Pushkar Rajasthans hellige by. Efter ankomsten hertil spiser vi frokost på en restaurant og begiver os herefter ud på en usammenlignelig tur gennem et semi ørken landskab, nemlig en safari på kamelryg. Det rolige, vuggende ridt fører os gennem ørkenlandskabet uden for Pushkar, og efter en 3-4 timer når vi frem til vores lejrplads i den sandede landskab. Safarien kulminerer i en teltlejr for natten med bål, barbecue og ørkenens stjernespækkede nattehimmel. Mandag d. 21. februar: Efter morgenmaden begiver vi os af sted til Pushkars hellige sø, der ifølge legenden blev skabt da Brahma tabte en lotusblomst på stedet. Her vil der være god mulighed for at få et glimrende indtryk af dette vigtige hinduistiske pilgrimssted. Resten af dagen vil også komme til at stå i hinduismens tegn, da vi skal besøge skaberguden Brahmas tempel og her vil vi få en mere grundig indføring i troen og dens praksis, som mange indere udfører den. Aftensmad på hotellet.

7 Tirsdag d. 22. februar: Efter morgenmaden drager vi af sted mod Chandelao Fort, hvor der efter solnedgang er middag på tagterrassen: et overdådigt rajashansk festmåltid tilberedt af fortets køkkenchef. Onsdag d. 23. februar: Efter morgenmaden skal vi på opdagelse i Indiens landsbyliv: en guidet halvdags tur med jeep i omegnen af Chandelao, hvor vi får et indtryk af de barske vilkår der gælder for landbrugere i denne halvørken. Vi skal besøge en pottemagerfamilie og også på besøg hos kvinder, som broderer de farverige klæder, man møder alle vegne. Frokost ved vort mobile køkken, og herefter vil der være mulighed for en guidet spadseretur i Chandelao. Om aftenen er fortet vært for et fantastisk show med den inciterende traditionelle folkemusik og dans, som Rajasthan også er berømt for. Torsdag d. 24. februar: Efter morgenmaden går turen til Jodhpur. På vejen besøger vi det majestætiske Mehrangarh fort. Fortet er det mægtigste i Rajasthan, og udsigten over Jodhpur Den Blå By er uovertruffen. Frokosten tilberedes af vores kompetente mobile køkkenhold, og efter at vi har spist, skal vi spadsere og sanse os igennem Jodhpurs berømte krydderimarked. Efter aftensmaden stiger vi på nattoget til Delhi. Fredag d. 25. februar: Ved ankomsten til Delhi tidligt om morgenen tager vi hen til vores hotel. Der vil være tur til det store Bahai tempel, The Lotus temple, og et besøg på Mahatma Ghandi s museum. Resten af dagen er til fri disposition. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag på restaurant i Delhi. Lørdag d. 26. februar: Tidligt af sted fra hotellet til New Delhis internationale lufthavn.

8 Deltagerpris: ,- Prisen inkluderer: Flyrejse incl. skatter. Visum til Indien. Kost og logi i Indien (med undtagelse af 1-2 måltider, der kan foregå»på egen hånd«), der benyttes hoteller på»turistklasse standard«fortrinsvis med indkvartering på dobbeltværelse. Transport i Indien, entréer, rejseleder og lokale guider. Brenderup Højskole forbeholder sig ret til at sænke/forhøje prisen ved: Nye eller ændrede skatter/afgifter, kursændringer, trykfejl, omkostninger ved force majeure eller lign. Evt. forhøjelse skal varsles hurtigst muligt og senest 40 dage inden rejsekursets start. Er prisforhøjelsen mere end 10%, kan rejsedeltageren uden omkostninger afbestille rejsen. Prisen inkluderer ikke: tillæg for enkeltværelse, på de dele af turen, hvor det er muligt (+1400 kr.), evt. særarrangementer deltagerne foretager på egen hånd, drikkevarer, drikkepenge, rejseforsikring, fri afbestillingsforsikring, samt evt. vaccinationer (kontakt egen læge for vejledning). Husk selv at tegne forsikring. Deltagerantal: Max 15 kursister + rejseledere. Afbestilling: er kun gyldig ved skriftlig afbestilling. Ved afbestilling tidligere end 90 dage før afrejse tilbagebetales depositum minus et gebyr på 300,- kr. Ved afbestilling indenfor 30 dage før afrejse forbeholder skolen sig ret til at opkræve rejsens fulde pris. Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte skolen eller rejseleder Ole Dedenroth på ole@ brenderuphojskole.dk. Vi håber du synes det ser spændende ud. Med venlig hilsen, Ole Dedenroth, forstander b r e n d e r u p h ø j s ko l e det internationale kulturmøde Stationsvej Brenderup t (kl [9-13]) e kontor@brenderuphojskole.dk

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Kulturrejse til Indien Tag med Det Danske Kulturinstitut på en uforglemmelig rejse til Indien

Kulturrejse til Indien Tag med Det Danske Kulturinstitut på en uforglemmelig rejse til Indien Kulturrejse til Indien Tag med Det Danske Kulturinstitut på en uforglemmelig rejse til Indien Periode: 1.-12. oktober 2011 Type: Kulturrejse på gode hoteller Størrelse: 20-40 deltagere først til mølle

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Sankt Petersborg og Moskva 7 dage maj 2014

Sankt Petersborg og Moskva 7 dage maj 2014 Sankt Petersborg og Moskva 7 dage 18. 24. maj 2014 NordjyskeFordele og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Sankt Petersborg og Moskva. M: Morgenmad F: Frokost A: Aftensmad

Læs mere

Serbien & Ungarn september 2018

Serbien & Ungarn september 2018 Med Kirsten Bruun og Noa Jankovic til Serbien & Ungarn 4. - 11. september 2018 Tirsdag d. 4. september Kl. 12.25 Anbefalet mødetid Københavns Lufthavn afrejse kl. 14.25 med Norwegian Kl. 12.35 Anbefalet

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan.

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan. Tanzania 3. 16. november 2014 - land, folk og kirke Danmission Distrikt Herning-egnen Med dansk rejseleder 107713 d. 21. jan. 2014 / 1 Land, folk og kirke Rejseleder Poul Sloth Pedersen Karibu Tanzania

Læs mere

UDVALGTE. Sumatra, Java og Krakatau. Eventyr i Rajasthan med Kipling. Mount Kailash - Vest tibet. Rejser med Kipling Travel. Telefon

UDVALGTE. Sumatra, Java og Krakatau. Eventyr i Rajasthan med Kipling. Mount Kailash - Vest tibet. Rejser med Kipling Travel. Telefon UDVALGTE Rejser med Kipling Travel Sumatra, Java og Krakatau Eventyr i Rajasthan med Kipling Rejs fx. d. 16. februar 2018 Mount Kailash - Vest tibet Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau

Læs mere

Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014

Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014 Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014 Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, KlubFolkebladet og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Sankt Petersborg og Moskva.

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn Island 16. til 21. september Udrejse fra Aalborg lufthavn NordJyskeFordele og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Letland & Estland september 2018

Letland & Estland september 2018 Med Anton Yding til Letland & Estland 25. - 30. september 2018 De baltiske lande var selvstændige i mellemkrigstiden og blev annekteret af Sovjetunionen efter 2. verdenskrig. Balterne betragter de 45 år

Læs mere

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet.

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Pilgrimsrejse Bodhgaya og Varanasi 2019 En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Indien 26. nov. - 13. dec. 2019 Pilgrimsrejsen ledes af Tsewang Amadou, som vil fungere som

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere