TIPS TIL TRÆNING OG FORBEREDELSE, SAMT REGELSÆT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIPS TIL TRÆNING OG FORBEREDELSE, SAMT REGELSÆT"

Transkript

1 1 TIPS TIL TRÆNING OG FORBEREDELSE, SAMT REGELSÆT Dansk Arbejder Idrætsforbund en verden af gode oplevelser Følg os på Idrætsfestival for Sindet

2 2 Tips til træning og forberedelse Et par gode tips til træning og deltagelse i fodbold, volleyball, krolf, crossløb, maze-walking, triatlon, 100 m løb og trekamp - på idrætsfestivalen. I forsøget på at sikre, at atleterne får en god oplevelse på festivalen, opfordrer vi til, at man i foreninger og idrætsprojekter, tager forberedelsen til deltagelse i idrætsfestivalen seriøs, så deltagerne er forberedt både fysisk og mentalt til deltagelse i de aktiviteter, som er valgt. Vi foreslår, at der indarbejdes gode rutiner omkrig opvarmning, teknisk træning med fokus på specifikke øvelser, samt træning af kondition, som er fundamentet for en god idrætsoplevelse. Forberedelse skaber tryghed og hjælper til, at alle får en bedre oplevelse på idrætsfestivalen. Det kan f.eks. være en stor hjælp for deltagerne, at man både har trænet målrettet og anvendt reglerne i de forskellige discipliner. Holdlederens rolle Før aktiviteten Vær omklædt i idrætstøj. Du udviser god lederstil og fremstår som den gode rolle model. Et signal om at I er idrætsudøvere til et idrætsstævne. Deltag aktivt og motiver til den aktive til opvarmning, typisk min før aktiviteten starter. Vejled den aktive i god forberedelse, f.eks. skal man ikke indtage et større måltid, lige før kamp start. Tag altid lidt frugt/kiks eller vand med, som du kan tilbyde deltagerne imellem øvelserne. Under aktiviteten Vær opmærksom på den aktive giv gode råd, vær støttende og kom med opmuntrende ord, under aktiviteten, hermed viser du, at du er "tilstede". Efter aktiviteten Uanset resultatet af kampen eller løbet, så er det vigtigt, at få talt om oplevelserne, dette kan gøres under nedvarmning, f.eks. imens der laves udstrækningsøvelser. Opmuntrer deltagerne, hvis ikke resultatet har levet op til forventningerne. Vi har alle både gode og mindre gode dage. Vær forberedt på, at det kan blive varmt derfor vær klar med fyldte vandflasker.

3 3 Generelle informationer om volleyball, fodbold, krolf og triatlon Ved ankomsten bedes I bekræfte de hold, I har tilmeldt til turneringerne til den ansvarlige i sekretariatet. Vedrørende deltagere til spillerbørsen Børsen styres helt og holdent fra bordet udenfor sekretariatet. Henvend Jer såfremt I har brug for en børsspiller, eller har en spiller til børsen, så vil der blive sørget for sammensætningen umiddelbart herefter. HUSK der er ingen garanti for deltagelse, da antal af spillere kan gøre, at der ikke er til et helt hold. Turneringsoversigt Fodbold Fodboldturneringens indledende runder, samt evt. mellemspil afvikles om tirsdagen. Semifinaler og finaler afvikles torsdag. Kampvarighed samt antal af kampe kan muligvis blive ændret, afhængigt af antal tilmeldte hold. Der spilles på tid, start og slut styres fra centralt hold - start og slut info formidles via højtaler. Dette af hensyn til at der afvikles kampe på flere baner samtidig. Turneringsoversigt Volleyball Indledende runder, samt evt. mellemspil afvikles om onsdagen. Semifinaler og finaler afvikles torsdag. Kampvarighed samt antal af kampe kan ændres afhængigt af antal tilmeldte hold. Der spilles med løbende tid, af hensyn til afvikling på flere baner samtidig.

4 4 Regelsæt for volleyball Et hold må max. bestå af 5-8 spillere m/k, heraf max. 4 på banen. Udskiftning må kun foregå når holdet opnår serve-retten, eller ved opstået skade, hvor der er pause i spillet. Serveren har max. 3 server, hvorefter holdet rokerer, således fortsættes indtil serve-retten tabes. Der serves enten med under- eller overhåndsserv. Bolden må gerne berøre nettet i serven. En kamp varer 15 min. med sidebytte halvvejs. Der spilles med running-score. Dvs. der gives point for hver spillet bold. Rammer bolden banens streger, er den inde. Bolden skal slås og ikke føres. Netberøring og overtrædelse af midterlinjen dømmes kun, hvis dommeren skønner, at det har indflydelse på spillet. Er en bold ikke færdigspillet ved dommerens afslutningsfløjt, er den ikke pointgivende. Der må max. foretages 3 berøringer pr. hold (netberøring tæller ikke som en berøring). Bolden må spilles med alle dele af kroppen. Generelle regler for volleyball En spiller må ikke stille op for flere hold i samme turnering. Det er tillad, at en holdleder er spillende pr. hold. Spillere der er slået ud af turneringen, må ikke erstatte ikke-skadede spillere på andre hold. Turneringsledelsen forbeholder sig ret til at begrænse antallet af hold i turneringen. I givet fald vil det dreje sig om foreninger med mere end 1 hold i turneringen. Vundet kamp giver 3 point / Uafgjort kamp giver 1 point / Tabt kamp giver 0 point. Puljevinder er holdet med flest point. Toer med næst flest osv. Ved pointlighed vindes på målforskel. Ved lighed i score vinder flest scorede point - 1. indbyrdes kampe, 2. pointforskel, 3. flest scorede point.

5 5 Regelsæt for fodbold Fodboldbanen måler 30x15 meter. Der spilles på håndboldmål. Der spilles med en futsal bold str. 4 (bemærk den er lidt anderledes end de velkendte læderfodbolde). Kamp- og stævneafvikling Et hold må bestå af max. 10 spillere m/k, der må være 4 markspillere samt 1 målmand på banen. Det er tilladt, at en holdleder er spillende pr. hold. Spilletiden er som udgangspunkt 2 halvlege af 5 min. Spilletiden kan dog ændres afhængig af antal tilmeldte hold. Der spilles som udgangspunkt efter de internationale CSIT regler for minifodbold, hvilket er lig med futsalregler. Det betyder således at: Målmanden må gribe bolden i målfeltet. Det er tilladt målmanden at have målmandshandsker på. Målmanden skal bære en trøje, der adskiller ham fra markspillerne. Indkast erstattes af indspark, bolden skal ligge stille på linjen. Der spilles ikke med mand over midten. Efter scoring, gives bolden op ved midten. Udskiftninger sker flyvende, den udskiftede spiller skal have forladt banen, inden ny spiller træder ind. Fodboldstøvler er IKKE tilladt. Alle frispark er direkte. Det forsvarende hold skal være mindst tre meter fra bolden ved frispark. Glidende tacklinger er ikke tilladt. Udvisning gives ved voldsomt spil, grimt sprog eller usportslig optræden. Udvisning betyder, at spilleren er udvist til næste mål. En sejr giver 3 point, uafgjort 1 point og nederlag 0 point. Hvis to eller flere hold har det samme antal point i en pulje afgøres stillingen ved: 1. Indbyrdes kamp(e) 2. Målforskel i indbyrdes kamp(e) 3. Flest scorede mål i indbyrdes kamp(e) 4. Målforskel i alle kampe 5. Flest scorede mål i alle kampe 6. Lodtrækning Står en placerings- eller finalekamp uafgjort efter ordinær spilletid, spilles der til først scorede mål (Sudden death) Kampen stoppes ved spilletidens ophør, spillet genoptages efter, at dommeren har trukket lod om hvilket hold, der får lov at give bolden op i den forlængede spilletid. Er der ikke scoret inden for tre minutter, skal kampen afgøres ved straffespark. Hvert hold sparker et spark, indtil der er et hold der har vundet. Alle tvivlsspørgsmål afgøres suverænt af stævneledelsen.

6 6 Regelsæt for krolf Der spilles efter DAI s officielle regler - som kan downloades på: Turneringsform Der spilles både enkeltmands og på 4-mandshold. Der spilles kun én runde og herefter kåres en individuel vinder og et vinderhold. Generelle informationer om Krolf Ved ankomsten bedes I bekræfte de hold, I har tilmeldt til turneringen til den ansvarlige i sekretariatet. Vedrørende deltagere til spillerbørs Børsen styres helt og holdent fra bordet udenfor sekretariatet. Henvend Jer såfremt I har brug for en børsspiller eller har en spiller til børsen, så vil der blive sørget for sammensætningen umiddelbart herefter - HUSK der er ingen garanti for deltagelse, da antal af spillere kan gøre, at der ikke er til et helt hold.

7 7 Regelsæt for trekamp Point Vinderen af trekampen er den deltager, som samlet scorer det laveste pointtal. Deltagerne tildeles point efter deres placering i de enkelte discipliner, eksempelvis får deltageren med det længste spring 1 point, næstbedste tid giver 2 point osv. Ved pointlighed efter de tre discipliner afgøres den endelige placering ud fra bedste individuelle placering. Eksempelvis kan to udøvere, person A og B, opnå pointlighed på følgende måde: Person A har fået en 1., en 5. og en 8. plads, i alt 14 point. Person B har også opnået 14 point ved to 4. pladser og en 6. plads. I dette eksempel vil person A samlet opnå en højere placering end person B. Afvikling af enkeltdisciplinerne Længdespring Alle deltagere har 3 forsøg. Der anvendes afsætszone, hvilket medfører, at der måles fra det forreste af afsætsfoden til den bagerste markering i sandgraven. Hvis man ikke får nogen markeringer, eksempel ved tre overtrådte forsøg, tildeles man det højeste pointtal afhængig af deltagerantal. Kuglestød Alle deltagere har tre forsøg. Herrerne støder med 5 kg, kvinderne med 3 kg. Hvis man ikke får nogen markeringer, eksempelvis ved tre ugyldige stød, tildeles man det højeste pointtal afhængig af deltagerantal. 800 m Der løbes 2 runder på atletikbanen. Minimum deltagerantal Af sportslige hensyn afvikles trekampen ikke ved 3 eller færre deltagere.

8 8 Crossløb Ruten er ca. 3 km og meget kuperet og snor sig gennem Nørreskoven. Løberne skal kunne gennemføre på max. 30 minutter, da dette crossløb er målrettet deltagere, som træner kontinuerligt, og derfor er i god fysisk form og samtidig ikke bange for udfordringer. Løberne skal bære løbs og deltagernummer foran på brystet under hele løbet. Deltagerne skal være opvarmet og klar til start ca. 5 min før, det angivne starttidspunkt. Der er start og mål ved Globen på stadion. Der er præmier til de tre første m/k. Maze-walking Maze-walking er en form for labyrintgang, hvor deltagerne bliver ledt ud på en ca. 2 km lang tur i Nørreskoven. Ruten er markeret med bånd og levende vejvisere. Der er start og mål ved Globen på stadion. Regler for maze-walking Deltagerne skal aflevere ure, mobiler og andet digitalt, som kan tage tid, da vinderen er den, som kommer tættest på den ideal tid, som arrangørerne oplyser før starten. Tiden fremkommer på baggrund af den tid, som arrangørerne bruger på at gå ruten i almindeligt gangtempo. Vinderen er derfor ikke nødvendigvis den, som kommer først i mål. Deltagerne skal bære deres deltagernummer synligt foran på brystet fra start til mål. Ruterne vil i maze-walking og crossløb være markeret med pile monteret på skilte samt levende officials.

9 9 Triatlon Deltagerne får udleveret en badehætte, som skal bæres under hele svømningen. Man må ikke gå på bunden af bassinet. Der svømmes 4 banelængder a 25 meter i svømmepølen, før atleten går i T 1 skifte Zone T1 - tages cykelhjelm på. Hjelmen skal være lukket, før atleten forlader skiftezonen. Når atleten skifter til fra cykling, til løb, i skifte Zone T 2, sker skiftet i en afmærket skiftezone, hvor atleten placerer cyklen - og løber ud på løberuten. Atleten bliver tusch mærket på armen før start og skal under cykling og løb, bære sit løbenummer på maven. Der udleveres elastikker til at sætte nummeret fast i. Der løbes herefter en runde på ca. 1.5 km. Stiller man op som et stafethold sker skiftet i de opstillede skiftezoner ved, at atleten rører sin makker på skulderen. Vinderen findes ved tidtagning, der tages ikke tid på den enkelte disciplin konkurrencen gennemføres med running time. Deltagerne skal medbringe løbesko og gerne svømmebriller. Festivalen stille cykler og cykelhjelme til rådighed. Der er ikke noget kvalifikationskrav for deltagelse, andet end at man skal kunne svømme 100 m. og følge de afmærkede ruter. - ved cykling uden for ruterne eller uden hjelm diskvalificeres man. Der er præmier til stafet hold 1-2 og 3 samt m/ k individuelt. 100 meter sprint (4 løbere pr. heat) Disciplinregler Man skal være klar mindst ét heat i forvejen. Man skal være med i det heat man på forhånd er noteret til. Er man fraværende, når løbslederassistenten kalder løberne til banerne, er man disket. Der er ikke mulighed for brug af startblokke. Løberne skal blive i deres baner. Der tillades kun 2 tyvstarter inden diskvalificering. Løbet startes ved starterens lydsignal fra et klaptræ. Startfasen lyder: På jeres pladser - færdige BANG.

10 10 Afvikling Alle deltagere løber mindst én gang (ét heat). Tiden er afgørende for placering. Alle heatvindere og om nødvendigt de bedste tider går videre til semifinalerne. Hvis man er 2 er, 3 er eller 4 er, kan man derfor godt gå videre til semifinalerne, da det er tiderne der er afgørende. I semifinalerne er det igen heatvinderne og de bedste tider, der går i finalen. Vejle Idrætshøjskole Følg os på Idrætsfestival for Sindet Dansk Arbejder Idrætsforbund en verden af gode oplevelser

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014 Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips

Læs mere

20. Idrætsfestival for Sindet 2015. Regler INTRODUKTION TIL KROLF. - og gode tips til træning. Idræt For Sindet 1 DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND

20. Idrætsfestival for Sindet 2015. Regler INTRODUKTION TIL KROLF. - og gode tips til træning. Idræt For Sindet 1 DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IDRÆTSFESTIVAL FOR SINDET 20. Idrætsfestival for Sindet 2015 Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt For Sindet 1 Peptalk - Et par gode tips til træning

Læs mere

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 18. Idrætsfestival for Sindslidende. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 18. Idrætsfestival for Sindslidende. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 18. Idrætsfestival for Sindslidende Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips til

Læs mere

Følg TIPS OG REGELSÆT SAMT. sport.dk. Følg

Følg TIPS OG REGELSÆT SAMT.  sport.dk. Følg TIPS TIL TRÆNING OG FORBEREDELSE, 1 SAMT REGELSÆT Se også: www.idrætsfestival.dk Dansk Arbejder Idrætsforbund en verdenn af gode oplevelser www.dai sport.dk Følg Tips til træning og forbere edelse Et par

Læs mere

PROGRAM FOR IDRÆTSDAG FREDAG D. 30. AUGUST 2013

PROGRAM FOR IDRÆTSDAG FREDAG D. 30. AUGUST 2013 PROGRAM FOR IDRÆTSDAG FREDAG D. 30. AUGUST 2013 Indhold: Generel information Turneringsplan for: Beachvolley Fodbold, drenge Fodbold, piger Hockey Rundbold Regler for de enkelte discipliner Oversigt over

Læs mere

Følg. sport.dk

Følg.   sport.dk VELKOMMEN TIL IDRÆTSFESTIVAL I VEJLEE 1 Vejle Idrætshøjskole www.vih.dk Følg os på Idrætsfestival for Sindet Eller www.idrætsfestival.dk Dansk Arbejder Idrætsforbund en verdenn af gode oplevelser www.dai

Læs mere

Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold

Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold En stor tak til vores sponsorer som muliggør dagens stævne Praktiske detaljer

Læs mere

15. Idrætsfestival for Sindslidende. Regler INTRODUKTION DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

15. Idrætsfestival for Sindslidende. Regler INTRODUKTION DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 15. Idrætsfestival for Sindslidende Regler INTRODUKTION - og TIL gode tips KROLF til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips til

Læs mere

Mit første. Badmintonstævne

Mit første. Badmintonstævne Mit første Badmintonstævne Indholdfortegnelse Forord... 3 Turneringsform... 3 Hvordan tæller man... 3 Møde til et badmintonstævne... 4 Hvad skal jeg ha med... 4 I løbet af turneringen... 4 At spille en

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den tredje udgave af KMD 4:18:4 Odense. I

Læs mere

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august & Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august VELKOMMEN TIL B.93 UnikBolig Cup 2016 B.93 er en af Danmarks største fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med at udvikle talentfulde

Læs mere

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter Program for Skolernes idrætsdag 4. - 6. klasser 1. juni 2007 Gladsaxe Sportscenter Hvor finder du: Badminton for 5. klasser side 11 Basketball for 4. klasser side 7 Beachvolley for 6. klasser side 25 Bordtennis

Læs mere

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 10. juni fra kl. 9 til

Læs mere

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen 1 Spilleregler for FLU Futsal 1 Banen Dimensionerne Banen skal være rektangulær. Banens længde skal altid overstige bredden. Længde: Minimum 25 m. Maksimum 42 m Bredde: Minimum 15 m. Maksimum 25 m I FLU

Læs mere

Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold

Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold 08-03-2014 Spillested Erritsø Hallen - Hal 1 og 2 Krogsagervej 42 Erritsø, 7000 Fredericia Stævneledelse Kolding Firma Idræt Afbud Bjarno Sørensen

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

09. samt 16. - 17. januar

09. samt 16. - 17. januar 09. samt 16. - 17. januar 2016 44. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 44. gang at arrangerer indefodboldturnering for skolerne i Strandby, Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Hvornår?... 2 Medbring... 2 Ved ankomst... 2 Vinderklasserne... 2 Tilbud til elever... 3 HUSK... 3 Følgende

Læs mere

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser - alle centrale rækker GENERELT Ved pointlighed mellem to eller flere hold er følgende gældende Ved kampe i dobbeltturnering a) Færrest

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Stævneledermanual Teen 1 & 2 volley

Stævneledermanual Teen 1 & 2 volley Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen

Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen Ballerup-Skovlunde Fodbold Kvinde Elite Fodbold Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen Lundebjerggårdsvej, 2740 Skovlunde Lørdag den 18. januar og søndag den 19. januar 2014 U7-piger - 9-piger -

Læs mere

Kidsvolleystævner på Langeland i december 2009

Kidsvolleystævner på Langeland i december 2009 Kidsvolleystævner på Langeland i december 2009 5. klasse spiller onsdag d. 2. december og 6. klasse torsdag d. 3. december begge stævner afholdes i Humble Hallen. Stævnerne er vokset kolossalt. I år er

Læs mere

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen?

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen? Navn Beskrivelse Forsvarerne har fået tilkendt et frispark lige uden for eget straffesparksfelt. Sparkeren vil tage frisparket hurtigt, selv om en angriber ikke er 9,15 m væk. Da bolden passerer angriberen,

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

Marienlyst Pige Cup 2012

Marienlyst Pige Cup 2012 Stævneprogram lørdag den 18. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde og lidt sommerfugle i maven at vi kan byde velkommen

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

Forslag til træningsøvelser U11 12

Forslag til træningsøvelser U11 12 Forslag til træningsøvelser U11 12 Løbe aflevering. Spillerantal: Alle 1 bold pr. spiller Banestørrelse: 20 x 15 meter Scoring: Ingen Øvelses starter med at spillerne løber banen igennem. Der startes med

Læs mere

Legekatalog. Bælter. Redskaber: 4 bælter og 2 X 3 ens genstande (3 gule og 3 orange bælter). Hvert bælte er bundet sammen til en bold.

Legekatalog. Bælter. Redskaber: 4 bælter og 2 X 3 ens genstande (3 gule og 3 orange bælter). Hvert bælte er bundet sammen til en bold. Kryds og bolle Redskaber: 4 bælter og 2 X 3 ens genstande (3 gule og 3 orange bælter). Hvert bælte er bundet sammen til en bold. Deltagere: 8+ Tid: 10+ Aldersgruppe: 12+ De 4 bælter lægges ud som en spilleplade

Læs mere

Program til Marienlyst Cup 2015

Program til Marienlyst Cup 2015 Program til Marienlyst Cup 2015 Velkommen til Marienlyst Cup, den 18. - 20. december 2015. Boldklubben Marienlyst byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Marienlystcentret.

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby 5-personers mix-fodbold 7-mands herrefodbold Badminton Beachvolley Bordtennis Floorball Crossløb (10x1,5 km, min. 2 pers., mix) Tovtrækning

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Stævneprogram Lørdag og søndag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2014 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2014 Praktiske

Læs mere

OL alternative konkurrencer

OL alternative konkurrencer OL alternative konkurrencer OL kan bruges som en sjov og alternativ aktivitet for deltagere i alle aldre, dog vil disciplinerne passe bedst fra U-10 spillere og opad. Disciplinerne kan plukkes og bruges

Læs mere

DM i Fodboldloven 2015. 2 Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede

DM i Fodboldloven 2015. 2 Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede Navn: Favoritdommer: Beskrivelse 1. Under en straffesparkskonkurrence pådrager målmanden sig sin anden advarsel og bliver udvist. Må holdet sætte reservemålmanden ind? 1 Ja Nej 2 Ja, hvis de ikke har brugt

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Atlet guide. Karrebæksminde Duathlon 2016. Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde

Atlet guide. Karrebæksminde Duathlon 2016. Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde Atlet guide Karrebæksminde Duathlon 2016 Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde Velkommen til atlet guiden for Karrebæksminde duathlon. Guiden er til dig som deltager og vil sikre at du er

Læs mere

Næstved 29. december 2010

Næstved 29. december 2010 MINI JULESTÆVNE Næstved 29. december 2010 Næstved/Herlufsholm Håndbold Venner Velkommen til Sydbank Mini Julestævne Næstved 2010 Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

FORSLAG TIL SUPPLERENDE TRÆNING FOR 10-KÆM- PERNE

FORSLAG TIL SUPPLERENDE TRÆNING FOR 10-KÆM- PERNE FORSLAG TIL SUPPLERENDE TRÆNING FOR 10-KÆM- PERNE Vi vil anbefale deltagerne på 10-kæmperne at træne tre gange om ugen, hvilket vil sige, at det vil være godt, hvis du træner yderligere én gang om ugen

Læs mere

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Kampleder 7- og11 mands

Kampleder 7- og11 mands Spilleregler for 7:7 rækker (For U-10 Drenge, U-11 Piger, U-11 Drenge, U-12 Piger, U-12 Drenge) Se regler her Banestørrelsen Længde min. 50 meter max. 68 meter. Bredde min. 36 meter max 56 meter. Idealstørrelse

Læs mere

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej 1 Har journalister og tilskuere pligt til at kende spillereglerne? 2 Skal trænere som også kaldes officials kende spillereglerne? 3 Er målrammens indvendige mål 3,08m x 2,08m? 4 Kaldes 3-meterlinjen for

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Informationer omkring brug af banerne

Informationer omkring brug af banerne på ne på ne på ne på ne på ne på ne på ne Bolbro/Posten/Ki lde på ne på ne på ne på ne på ne på ne på ne Informationer omkring brug af banerne Sørg for at fordele jeres øvelser og spil på forskellige områder

Læs mere

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Velkommen som kaninfører i Brøndby Golfklub. Med dette kaninførernotat forsøger vi at beskrive kaninførerrollen i Brøndby Golfklub. Kaninførernotatet skal ses som en

Læs mere

Program til Boldklubben Enghaven s Indefodboldstævne i FKS-hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV

Program til Boldklubben Enghaven s Indefodboldstævne i FKS-hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV Program til Boldklubben Enghaven s Indefodboldstævne i FKS-hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV Lørdag den 6. februar 2016. Spilletiden er 6 minutter pr. kamp Pulje inddeling B-rækken 1 B-rækken 2 Hvidovre

Læs mere

KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012

KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012 FREDERIKSSUND KOMMUNE KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012 MØLLEGÅRDHALLEN Møllevej 90, 3630 Jægerspris www.jik.dk LØRDAG, den 3. marts 2012 og SØNDAG, den 4. marts 2012 PROGRAMINDHOLD:

Læs mere

SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE

SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE CARAMBOLE SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE 3-BANDE CARAMBOLE - 1-BANDE CARAMBOLE FRI CARAMBOLE - CADRE SPILLEREGLER FOR CARAMBOLEDISCIPLINERNE. FÆLLES REGLER FOR ALLE SPILLEFORMERNE. 1. BILLARDER OG BALLER.

Læs mere

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Det er en rigtig god ide at samle flere klasser fra 4. til 7. klassetrin til et fælles Skole OL stævne på skolen. Det skaber stemning og sammenhold

Læs mere

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen Bemærk! - Omvendt siderækkefølge så nyeste info er øverst. Info nr. 14 Præcisering af præmiefordelingen! Side 8 Info nr. 13 's Tipskonkurrence af afgjort og EM er slut!

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 20 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Skævinge Open. Indendørsfodbold i Skævinge hallen 13/12-14

Skævinge Open. Indendørsfodbold i Skævinge hallen 13/12-14 Skævinge Open Indendørsfodbold i Skævinge hallen 13/12-14 Div. informationer Rygning er ikke tilladt i hallen, eller i de tilstødende lokaler Eget øl og vand må ikke medbringes Kantinen tilbyder Øl, vand,

Læs mere

Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012. Program. Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre

Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012. Program. Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012 Program Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre Praktiske oplysninger Præmier I alle årgange er der præmie til de 3 bedste hold. Spillested

Læs mere

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige:

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Jeg har nu været træner omkring U12-tøserne i 3 år og tager fat på den 4. sæson med høje forventninger. Christina har været omkring pigerne fra april 2011, og

Læs mere

U14 regler for sæsonen 2016

U14 regler for sæsonen 2016 U14 regler for sæsonen 2016 De gældende regler for tackle football (i skrivende stund IFAF) anvendes i DAFF U14 tackle football. Dog med følgende undtagelser og tilføjelser. Udstyr Alle spillere SKAL bære

Læs mere

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015 KAMPPROGRAM SPILLERÆKKER: VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015 U6 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U7 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U8 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U9

Læs mere

DANSK SVØMMEUNIONS SANEX GRAND PRIX 2

DANSK SVØMMEUNIONS SANEX GRAND PRIX 2 DANSK SVØMMEUNIONS SANEX GRAND PRIX 2 DEN 16. 18. JUNI 2006 Svømmecenter Nordvest Nylandsvej 80, 8600 Silkeborg DELTAGELSE: Der er ingen aldersbegrænsning for deltagelse i Sanex Grand Prix 2. Udenlandske

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger DM-H 4. division, gruppe 2 2013 Holbæk Svømmehal Arrangeres af: Velkommen Holbæk Svømme Klub og Svømmeunionen byder velkommen til DM-H, som afholdes i weekenden 6. og 7. april 2013

Læs mere

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt Afviklingsmateriale SkolemælkCup SkolemælkCup er en utraditionel indendørs fodboldturnering, hvor klasser og skoler kæmper imod hinanden på en sjov og anderledes måde, så alle fra 3-4 klasse kan være med.

Læs mere

Kerteminde Boldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til KB CUP 2014.

Kerteminde Boldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til KB CUP 2014. Kerteminde Boldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til KB CUP 2014. Stævnet spilles i Kerteminde Hallerne, Enggade 19, 5300 Kerteminde. Vi byder spillere, trænere og familie til de 123 tilmeldte hold

Læs mere

INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018

INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018 INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018 www.businessparkskejby.dk/sportsdag2018 I dette dokument finder du regler til disciplinerne: 5-MIX fodbold (side 2) 7-mands herrefodbold (side 3) Badminton

Læs mere

Skolefodbold 2016. Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 12. marts 2016

Skolefodbold 2016. Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 12. marts 2016 Skolefodbold 2016 Program for Fodboldstævne I Dronninglund Hallerne Lørdag den 12. marts 2016 Under stævnet vil Dronninglund Hallens cafeteria være åbent! Velkommen til Skolefodbold 2016 Dronninglund Fodbold

Læs mere

Havdrup Fodbold

Havdrup Fodbold Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 18. august 2013 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2013... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 5 Pulje

Læs mere

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information Futsal i DGI Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information www.dgi.dk/futsal 2 Futsalregler for voksne Futsal minder på mange måder om almindelig udendørs fodbold, men der er enkelte forskelle

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

INTRODUKTION INTRODUKTION TIL KROLF TIL KROLF

INTRODUKTION INTRODUKTION TIL KROLF TIL KROLF VELKOMMEN TIL KROLF INTRODUKTION INTRODUKTION TIL KROLF TIL KROLF www.dai-sport.dk - En verden af gode oplevelser DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrættens Hus Brøndby Stadion

Læs mere

Program. I Dragsholm Fritidscenter Kalundborgvej 21 Fårevejle Kirkeby 4540 Fårevejle

Program. I Dragsholm Fritidscenter Kalundborgvej 21 Fårevejle Kirkeby 4540 Fårevejle Program Den 27, 28,29 og 30 december 2011 I Dragsholm Fritidscenter Kalundborgvej 21 Fårevejle Kirkeby 4540 Fårevejle Arrangør: Fårevejle Boldklub Velkommen til vores stævne Fårevejle Boldklub byder alle

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016. drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016. drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 03 & 04 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere

Fysisk prøve Politiskolen i Grønland

Fysisk prøve Politiskolen i Grønland Fysisk prøve Politiskolen i Grønland Fysisk prøve for ansøgere til politiet Den fysiske prøve varer ca. tre timer inklusive votering og tilbagemelding. Du skal både bestå opvarmningen og hver enkelt af

Læs mere

Træningsmateriale - Stafetløb

Træningsmateriale - Stafetløb Træningsmateriale - Indhold Generelt om stafet... 2 Lektion 1 løbeteknik... 3 Træningsøvelser og lege... 5 Konkurrencen... 6 1 Generelt om stafet I atletik løber man typisk 4x100m eller 4x400m, men stafetter

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Goalball Gældende fra 1. september 2000

Goalball Gældende fra 1. september 2000 1. Alment om goalball. 1.1. En kamp spilles af 2 hold, som hver består af tre(3) spillere, og med et maksimum af tre(3) udskiftningsspillere på hvert hold. Der spilles i en sportshal/gymnastiksal på en

Læs mere

DGI Fører og hund samarbejde

DGI Fører og hund samarbejde DGI Fører og hund samarbejde konkurrenceprogram FH 1 August 2003 Bedømmelseskriterier: Bedømmelserne af prøverne vægter samarbejdet og kontakten mellem hund (herefter H) og fører (herefter F) højt, samt

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Vendeleg. Fire stationer NANO BASKET NANO BASKET. Deltagere Alle.

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Vendeleg. Fire stationer NANO BASKET NANO BASKET. Deltagere Alle. Nr.10328 Nr.10327 Alder: 3-6 år - Tid: 20 min. Vendeleg Fire stationer - Dribl 10 gange med højre og 10 gange med venstre. Alle. Leg og løb. A4 ark med en stjerne på, kegler eller andet der kan væltes

Læs mere

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009 Skolernes idrætsdag 12. juni 2009 Gladsaxe Sportscenter, stafetløbet 2008. Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 12.

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

Svømning Baby & Småbørn 2. halvår 2016

Svømning Baby & Småbørn 2. halvår 2016 Svømning Baby & Småbørn 2. halvår 2016 MarselisborgCentret P. P. Ørumsgade 11, bygning 8 8000 Aarhus C Administrationen træffes: Man. tors. kl. 16.00-18.00 Fredag kl. 14.00-16.00 Tlf.: 21 22 65 30 http://babysvømning.marselisborgcentret.dk

Læs mere

Mini Julestævne Næstved2013

Mini Julestævne Næstved2013 Mini Julestævne Næstved2013 Velkommen til Mini Jule stævne - Næstved 2013 Håndboldspillere, dommere, publikum og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til det årlige mini jule stævne i Næstved. Vi har

Læs mere

Idrætsdag 2015. Fredag d. 18. september fra kl. 8.05 til kl.14.30. Sted: Idrætshuset, aula og udearealer

Idrætsdag 2015. Fredag d. 18. september fra kl. 8.05 til kl.14.30. Sted: Idrætshuset, aula og udearealer Idrætsdag 2015 Fredag d. 18. september fra kl. 8.05 til kl.14.30. Sted: Idrætshuset, aula og udearealer Det generelle program for idrætsdagen: Kl. 8.05 Vi samles omklædte i G2 i Idrætshuset Velkomst ved

Læs mere

VOLLEYBALL. Sportsdag 2016. Volleyball Skal være MIX hold. Serious about Innovation

VOLLEYBALL. Sportsdag 2016. Volleyball Skal være MIX hold. Serious about Innovation Volleyball Skal være MIX hold Der spilles efter de officielle Volleyball regler 2013-2016 fra DVF med følgende tilføjelser: POINT Et hold scorer et point: Ved at slå bolden i jorden på modstanderens banehalvdel.

Læs mere

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 Velkommen til Møns Fodbold Klub s Fastelavnsstævne det skøreste i hele Danmark Stævnet hvor alt kan ske og hvor det er rigtig fodboldsjovt at deltage.

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 s BANER 8. 9. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det første Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE:

INDHOLDSFORTEGNELSE: INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2010...4 DELTAGENDE KLUBBER...5 INDKVARTERING...6 BESPISNING...6 FRITID...6 LEDERKOMSAMMEN...6 ORDENSREGLER...7 TURNERINGSREGLER...7 PROTESTER...8 PRÆMIER...9

Læs mere

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 RACE MANUAL Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 AFHENTNING AF STARTNUMMER Vi anbefaler deltagere at afhente deres startnummer i god tid. De kan afhentes i nedenstående tidsrum: Torsdag/fredag:

Læs mere

4. løb i. MTB -Vintercup. 2010/2011 tirsdag d. 7. december kl. 11. Arrangør: PI-Assens

4. løb i. MTB -Vintercup. 2010/2011 tirsdag d. 7. december kl. 11. Arrangør: PI-Assens Dansk Politiidrætsforbund 4. løb i MTB -Vintercup 2010/2011 tirsdag d. 7. december kl. 11 Arrangør: PI-Assens Velkommen til det 13. MTB-løb i Assens Assens byder igen på mtb-løb på den efterhånden velkendte

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

DANMARKS PROG PROGRAM. Lørdag 6. februar 2016. Møns Hallerne Platanvej 40 4780 Stege

DANMARKS PROG PROGRAM. Lørdag 6. februar 2016. Møns Hallerne Platanvej 40 4780 Stege DANMARKS Velkommen til Møns Fodbold Klub s Fastelavnsstævne det skøreste i hele Danmark Stævnet hvor alt kan ske og hvor det er rigtig fodboldsjovt at deltage. PROG PROGRAM Lørdag 6. februar 2016 Møns

Læs mere

Idrætsdagsmappe 2015

Idrætsdagsmappe 2015 Idrætsdagsmappe 2015 I denne idrætsdagsmappe får I udleveret: Vejledning til dagen. Beskrivelse af samtlige discipliner med regler, antal deltagere osv. Vejledning til idrætsdag d.11.9 2015 Dagen nærmer

Læs mere