Følg. sport.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Følg. sport.dk"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL IDRÆTSFESTIVAL I VEJLEE 1 Vejle Idrætshøjskole Følg os på Idrætsfestival for Sindet Eller Dansk Arbejder Idrætsforbund en verdenn af gode oplevelser sport.dk

2 TIPS TIL TRÆNING & FORBEREDELSE samt regelsæt for spilleree og holdledere Se også: 2 Dansk Arbejder Idrætsforbund en verdenn af gode oplevelser sport.dk Følg os på Idrætsfestival for Sindet November 2017

3 Tips til træning og forbere edelse Et par gode tips til træning og deltagelse i fodbold, volleyball, krolf, crossløb, mazewalk, triatlon, 1000 m løb og trekamp på idrætsfestivalen. Med ønsket om at atleterne får en god oplevelse på festivalen, opfordrer vi til, at man i foreninger og idrætsprojekter, tager forberedelsen til deltagelse i idrætsfestivalen seriøs, så deltagerne er forberedt både fysisk og mentalt til deltagelse i de aktiviteter, som er valgt. Vi foreslår, at der indarbejdes gode rutiner omkring opvarmning, tekniskk træning med fokus på specifikke s øvelser, samt træning af kondition, som er fundamentet for en god idrætsoplevelse.. 3 Forberedelse skaber tryghed og hjælper til, at alle får en bedre oplevelse på idrætsfestivalen. Det kan f.eks. være en stor hjælp for deltagerne, at man både har trænet målrettet og anvendt reglerne i de forskellige discipliner. Holdlederens rolle Før aktiviteten Vær omklædt i idrætstøj. Du udviser god lederstil og fremstår som den gode g rolle model. Et signal om at I er idrætsudøvere til et idrætsstævne. Deltag aktivt og motiver atleten til at varme op, typisk min før aktiviteten starter. Vejled den aktive i god forberedelse, f.eks. skal man ikke indtage et større måltid ligee før kampstart, men tilbyd i stedet lidt frugt, en bolle med pålæg, rosiner og have altid vand med, som duu kan tilbyde deltagerne imellem aktiviteterne. Under aktiviteten Vær opmærksom på den aktive giv gode råd, vær støttende og kom med m opmuntrende og konkrete henvisninger under aktiviteten, hermed viser du, at du er "tilstede". Vær forberedt på, at det kan blive varmt derfor vær klar med fyldte vandflasker. v Efter aktiviteten Uanset resultatet af kampen eller løbet, så er det vigtigt, at få talt om oplevelserne, dette kan gøres under nedvarmning, f.eks. imens der lavess udstrækningsøvelser. Opmuntre de aktive, hvis ikke resultatet har levet op til forventningerne. Vi har alle både gode og mindre gode dage.

4 Generelle informationer om volleyball, fodbold, trekamp p, krolf og triatlonn Ved ankomsten bedes I bekræfte de hold, I har tilmeldt til turneringernee til den ansvarlige i sekretariatet. Vedrørendee deltagere til spillerbørsen Børsen styres helt og holdent fra bordet udenfor sekretariatet. Henvend Jer såfremt I har brug for en børsspiller, eller har en spiller til børsen, b så vill der blive sørget for sammensætningen umiddelbart herefter. HUSK der er ingen garanti for deltagelse, da antal af spilleree kan gøre, att der ikke er til et helt hold. 4 Turneringsoversigt Fodbold Fodboldturneringens indledende runder, samt evt. mellemspil afvikles om o tirsdagen. Semifinaler og finaler afvikles torsdag. Kampvarighed samt antal af kampe kan muligviss blive ændret, afhængigt af antal tilmeldte hold. Der spilles på tid, start og slut styress fra centraltt hold start og slutinfo formidles f viaa højtaler. Dette af hensyn til at der afvikles kampe på flere f baner samtidig. Turneringsoversigt Volleyball Indledende Semifinaler runder, samt evt. mellemspil afvikles om onsdagen. og finaler afvikles torsdag. Kampvarighed samt antal af kampe kan ændress afhængigt af antal tilmeldte hold. Der spilles med løbende tid, af hensyn til afvikling på flere baner samtidig.

5 Regelsæt for volleyball Et hold må max. bestå af 5 8 spillere m/ /k, heraf max. 4 på banen. Udskiftning må kun foregå når holdet opnår serve retten, eller ved v opstået skade, hvor der er pause i spillet. Serveren har max. 3 server, hvorefter holdet rokerer, således fortsættes indtil serve retten tabes. serves enten med under eller overhåndsserv. Bolden må gerne berøre nettet i serven. En kamp varer 15 min. med sidebytte halvvejs. spilles med running score. Dvs. der gives point for hver spillet bold. Rammer bolden banens streger, er den inde. Bolden skal slåss og ikke føres. Netberøring og overtrædelse af midterlinjen dømmes kun, hvis dommeren skønner, at det har indflydelse på spillet. Er en bold ikke færdigspillett ved dommerens afslutningsfløjt, er den ikke pointgivende. må max. foretages 3 berøringer pr. hold (netberøring tællerr ikke som enn berøring). Bolden må spilles med alle dele af kroppen. 5 Generelle regler for volleyball En spiller må ikke stille op for flere hold i sammee turnering. Det er tillad, at en holdleder er spillende pr. hold. Spillere der er slået ud af turneringen, må ikke erstatte ikke skadede antallet af hold i turneringen. t. spillere på andre hold. Turneringsledelsen forbeholder sig ret til at begrænse I givet fald vil det dreje sig om foreninger med mere end 1 hold i turneringen. Vundet kamp giver 3 point / Uafgjort kamp giver 1 point / Tabt kamp giver 0 point. Puljevinder er holdet med flest point. To er med næstflest osv. Ved pointlighed vindes på målforskel. Ved lighed i score vinder flest scorede point: 1. indbyrdes kampe, 2. pointforskel, 3. flestt scorede point.

6 Regelsæt for fodbold Fodboldbanen måler 30x15 meter. Der spilles på håndboldmål. Der spilles med en futsal bold str. 4 (bemærk den er lidt anderledes end de velkendte læderfodbolde). Kamp og stævneafvikling Et hold må bestå af max. 10 spillere m/k, der måå være 4 markspillere samt 1 målmand på banen. Det er tilladt, at en holdleder er spillende pr. hold. Spilletiden er som udgangspunkt 2 halvlege af 5 min. Spilletiden kan dogg ændres afhængig af antal tilmeldte hold. Der spilles som udgangspunkt efter de internationale CSIT regler for minifodbold, hvilket er lig med reglerne i futsal. 6 Det betyder således at: Målmanden må gribe bolden i målfeltet. Det er tilladt målmanden att have målmandshandsker på. Målmanden skal bære en trøje, der adskiller ham fra markspillerne. Indkast erstattes af indspark, bolden skal ligge stille på linjen. spilles ikke med mand over midten.. Efter scoring, gives bolden op ved midten. Udskiftninger sker flyvende, den udskiftede spiller skal have forladt banen, inden ny spiller træder ind. Fodboldstøvler er IKKE tilladt. må gerne spilles med benskinner. Alle frispark er direkte. Det forsvarendee hold skal være mindst tre meter fra bolden vedd frispark. Glidende tacklinger er ikke tilladt. t Udvisning på 2 min. gives ved voldsomt spil, grimt sprog eller usportslig optræden. En sejr giver 3 point, uafgjort 1 point og nederlag 0 point. Hvis to eller flere hold har det samme antal point i en pulje afgøres stillingen ved: 1. Indbyrdes kamp(e) 2. Målforskel i indbyrdes kamp(e) 3. Flest scorede mål i indbyrdes kamp(e) 4. Målforskel i alle kampe 5. Flest scorede mål i alle kampe 6. Lodtrækning Står en placerings eller finalekamp uafgjort efter ordinær spilletid, spilles der til først scorede mål (Sudden death) Kampen stoppes ved spilletidens ophør, spillet genoptages efter, at dommeren har trukket lod om hvilket hold, der får lov at give bolden op i den forlængede spilletid. Er der ikke scoret indenn for tre minutter, skal kampen afgøres ved straffespark. Hvert hold sparker et spark, indtil der er et hold der har vundet. Alle tvivlsspørgsmål afgøres suverænt af stævneledelsen.

7 Regelsæt for krolf Der spilles efter DAI s officielle regler dog medd følgende undtagelse: Ved pointlighed spilles der ikke omspil Vinder findes ved gennemgang af slagserie, således at den spiller, som har bedste slagstatistik kåres som vinder (hole in one, flest 1 er slag osv.). DAI s officielle regler kan downloades på: sport.dk/uploadede/dai_krolf Spilleregler.pdf Turneringsform 7 Der spilles både individuel og holdturnering. Der spilles kun én runde og herefterr kåres individuelle vindere og vindere i holdturneringen. Vedr. holdturnering: Et hold består af 4 spillere fra samme forening. Disse spilleree afvikler ikke deres runder samtidigt, men er fordelt på flere starterr Der kan godt stilles medd mere end ét hold pr. forening Hver spiller må og kan kun deltage på ét hold Der skal udfyldes en holdseddel for hvert hold Holdseddel/ / sedler skall afleveres i sekretariatet t senest tirsdag kl Generelle informationer om krolf Ved ankomsten bedes I bekræfte de hold, I har tilmeldt til turneringen til den ansvarlige i sekretariatet. Husk at man ikke kan deltage i fodboldturneringen, hvis man deltager i krolfturnerink ngen.

8 Regelsæt for 3 kamp Point Vinderen af 3 kampen er den deltager, som samlet scorer det laveste pointtal. Deltagerne tildeles point efter deres placering i de enkelte discipliner, eksempelvis får deltagerenn med det længste spring 1 point, næstbedstee tid giver 2 point osv. Ved pointlighed efter de tre discipliner afgøres den endeligee placering ud fra bedstee individuellee placering. Eksempelviss kan to udøvere, person A og B, opnå pointlighed på følgende måde: Person A har fået en 1., en 5. og en 8. plads, i altt 14 point. Person B har også opnåett 14 point ved to 4. pladser og en 6. plads. I dette eksempel vil person A samlet opnå en højere placering end person B. 8 Afvikling af enkeltdisciplinerne Længdespring Alle deltagere har 3 forsøg. Der anvendes afsætszone, hvilket medfører, at der måles fra det forreste af afsætsfoden til den bagerste markering i sandgraven. Hvis man ikke får nogenn markeringer, eksempel ved tre overtrådte forsøg, tildeles man det højeste pointtal afhængig af deltagerantal. Kuglestød Alle deltagere har tre forsøg. Herrerne støder med 5 kg, kvinderne med 3 kg. Hvis man ikke får nogenn markeringer, eksempelvis ved tre ugyldige stød, tildeles man det højeste pointtal afhængig af deltagerantal. 800 m Der løbes 2 runder på atletikbanen. Minimum deltagerantal Af sportslige hensyn afvikles trekampen ikke vedd 3 eller færre deltagere. Crossløb i Nørreskoven Ruten er ca. 2.2 km, let kuperet terræn og med en stejl bakke, umiddelbart før der løbes ind på opløbsstrækningen på atletikstadion. Løberne skal kunne gennemføre løbet på max. 30 minutter, da dette crossløb er målrettet deltagere, som træner kontinuerligt, og derfor er i god fysisk form og samtidig ikke bange for udfordringer. Løberne skal bære deltagernummerr foran på brystet under hele løbet. Løberne får markeret et kryds på deltagernummeret før start. Løberne skal være opvarmet og klarr til start ca. 5 min før, det angivne starttidspunkt. Løbet skydes i gang som den første disciplin på idrætsfestivalen, og har start og mål ved Globen på stadion.

9 Mazewalk i Nørreskoven Mazewalk er en form for labyrintgang, hvor deltagerne bliver ledt ud på en ca. 2 km lang tur i skoven. Start og mål ved Globen. Der vil i 2018, være flere starter, hvor deltagerne sendes afsted i grupper af 30, medd 2 4 min. mellemrum. Deltagerne får uddelt et bånd, som skal bæres under hele turen og afleveres i målområdet. Regler for mazewalk Deltagerne vil ikke få oplyst idealtiden, men i stedet få oplyst hvem, der fra frivilliggruppen, har gået ruten, samt i hvilket tempo de har gennemgået ruten. 9 Vinderen er derfor ikke nødvendigvis den, som kommer først i mål. Deltagerne skal bære deres deltagernummer synligt på brystet og det udleverede farvebånd på armen, fra start til mål. Ruterne vil i mazewalk og crossløb vil være markeret med flag/pile, og der d vil stå letgenkendelige officials ude på ruten.

10 Triatlon Før starten i bassinet, bliver atleten body market med sit nummer på p armen og g skal under cykling c og løb, bære sit deltagernummer på maven. Der udleveres elastikker til at sætte nummeret fast i, så det er flytbart. Deltagerne får udleveret en badehætte, som skal bæres under svømningen. Der svømmes 4 banelængder a 25 meter i svømmepoolen, før atleten går op af bassinet og videre til skiftezone 1 kaldet T 1 hvor der evt. skal tørres og klædes om til cykeltøj. Cykelhjelmen tages på og skal være lukket, før atleten forlader skiftezonen. Har atleten udfordringer med at svømme de 1000 m, vil det være muligt at erstatte svømningen, med gang, på tværs af bassinet. Følg vejledningen fra DAI`ss officials. 10 Når atleten skifter fra cykling, til løb, i skifte Zone T 2, som er fysisk identisk med skiftezone 1, skal skiftet ske indenfor den afmærket zone, hvor atleten lægger hjelm og cyklen og o fortsættee i løb, videree ud på løberuten. Der løbes herefter en runde på ca. 1.5 km, som har opløb på atletikbanen. Stiller man op som et stafethold sker skiftet i de opstilledee skiftezoner ved, at atleten rører sin makker på skulderen. Vinderen findes ved en samlet tid, i 2018 vil derr også blive taget tid på den d enkelte disciplin men ikke på tiden i skiftezonen, da uret ikke stoppes. Deltagerne skal medbringe løbesko,, badetøj/sportstøj og gerne svømmebriller. Festivalen stille badehætter, cykler og cykelhjelme til rådighed. Det er tilladt at medbringe sin egen cykel og hjelm. Der er ikke noget kvalifikationskrav for deltagelse, andet end at man skal være fortrolig med vand og kunne følge de afmærkede ruter. ved cykling uden for ruterne eller uden hjelm,, vil det føre til diskvalifikation. 100 meter sprint (4 løbere pr. heat) Disciplinregler Man skal være klar mindst ét heat i forvejen. Man skal være med i det heat man på forhånd er noteret til. Er man fraværende, når løbslederassistenten kalder løberne til banerne, er man disket. er ikke mulighed for brug af startblokke. Løberne skal blive indenfor løbebanens hvide linjer. tillades kun 2 tyvstarter inden diskvalificering. Løbet startes ved starterenss lydsignal fra et klaptræ. Startfasen lyder: På jeres pladser færdige BANG.

11 CACHIBOL er en 100 år gammel sport. Spillett er inspireret af volleyball og er udviklet således, at alle kan deltage uanset hvilket sportsligt niveau man er på. I Spanien og i Israel er det blevet b meget populært og de har lavet en liga for kvinder som kaldess MAMANETT LIGAE, spillet er med som turneringsidræt i CSIT WSG. Der spilles på en bane, som måler 9x18 meter. Hver side af nettet deles op med en frontzone (3 m fra nettet) og en bagzone. Nettet skal være 2,24m. højt. Man spiller med en volleyball. Man kan spille kvinder, mænd og mixed hold højden er den samme. Der er 6 spillere på banen af gangen, 3 i frontzone og 3 i bagzone. Der roteres for hver gang bolden bliver vundet. Hvis man har udskiftningsspillere, roterer de ind på servepositionen. Spilleren som står i bagerste højre hjørne server. Man må serve fra hele baglinjen. I tilfælde af vundne bolde har hver spiller max. 3 server. Man server ved at svinge bolden af sted. Serveren må ikke kaste over hoftehøjde. Man må max have 3 berøringer, derefter skal bolden være kastet over nettet ogg over til modstanderenss side. Når 2 medspillere kaster til hinanden, kastes der med 2 hænder fra brystet. Der må kun kastes over nettet fra f frontzone. Kastes der over nettet, er det enten med to hænder fra brystet ellerr med overhånd. Den som kaster over nettet må tage et skridt, ellers må der ikke tages skridt. Man må max. holde bolden i hænderne i 3 sek. Hvert sæt spilles til 21 point. Man spiller bedst af 3 sæt. Ved 1:1 i sæt spilles det 3. sæt til 15. Spillet kan gradueres, så man spiller på mindre bane, med færre spillere, sæt til 15 point og man kan forlænge tiden, spillerne må have bolden i hænderne. Alle kan deltage. 11 God kamp!

Følg TIPS OG REGELSÆT SAMT. sport.dk. Følg

Følg TIPS OG REGELSÆT SAMT.  sport.dk. Følg TIPS TIL TRÆNING OG FORBEREDELSE, 1 SAMT REGELSÆT Se også: www.idrætsfestival.dk Dansk Arbejder Idrætsforbund en verdenn af gode oplevelser www.dai sport.dk Følg Tips til træning og forbere edelse Et par

Læs mere

20. Idrætsfestival for Sindet 2015. Regler INTRODUKTION TIL KROLF. - og gode tips til træning. Idræt For Sindet 1 DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND

20. Idrætsfestival for Sindet 2015. Regler INTRODUKTION TIL KROLF. - og gode tips til træning. Idræt For Sindet 1 DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IDRÆTSFESTIVAL FOR SINDET 20. Idrætsfestival for Sindet 2015 Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt For Sindet 1 Peptalk - Et par gode tips til træning

Læs mere

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014 Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips

Læs mere

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 18. Idrætsfestival for Sindslidende. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 18. Idrætsfestival for Sindslidende. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 18. Idrætsfestival for Sindslidende Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips til

Læs mere

15. Idrætsfestival for Sindslidende. Regler INTRODUKTION DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

15. Idrætsfestival for Sindslidende. Regler INTRODUKTION DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 15. Idrætsfestival for Sindslidende Regler INTRODUKTION - og TIL gode tips KROLF til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips til

Læs mere

TIPS TIL TRÆNING OG FORBEREDELSE, SAMT REGELSÆT

TIPS TIL TRÆNING OG FORBEREDELSE, SAMT REGELSÆT 1 TIPS TIL TRÆNING OG FORBEREDELSE, SAMT REGELSÆT Dansk Arbejder Idrætsforbund en verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk Følg os på Idrætsfestival for Sindet 2 Tips til træning og forberedelse Et par

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009 Skolernes idrætsdag 12. juni 2009 Gladsaxe Sportscenter, stafetløbet 2008. Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 12.

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby 5-personers mix-fodbold 7-mands herrefodbold Badminton Beachvolley Bordtennis Floorball Crossløb (10x1,5 km, min. 2 pers., mix) Tovtrækning

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 2015 Basisbank Cup 2015 Basisbank Cup 2015, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 7. februar 2015 klokken 13.00. Mødetid Holdene

Læs mere

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information Futsal i DGI Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information www.dgi.dk/futsal 2 Futsalregler for voksne Futsal minder på mange måder om almindelig udendørs fodbold, men der er enkelte forskelle

Læs mere

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5 Side 1 af 5 1. Forord Futsal har sine rødder i Sydamerika, hvor fodbolden altid har været den mest populære sport, og hvor der blev spillet fodbold på hver en lille plads. Futsal er en teknisk og underholde

Læs mere

Spil. Lege spil. Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål.

Spil. Lege spil. Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål. Lege spil Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål. Spil Futsal De forskellige grupper skal spille Futsal kampe mod hinanden. Såfremt grupperne er store

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 201 Basisbank Cup 2014 Basisbank Cup 2014, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 6. december. Mødetid Holdene skal melde deres

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

14. samt januar

14. samt januar 14. samt 21. - 22. januar 2017 45. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 45. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk, Strandby og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 10. juni fra kl. 9 til

Læs mere

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter Program for Skolernes idrætsdag 4. - 6. klasser 1. juni 2007 Gladsaxe Sportscenter Hvor finder du: Badminton for 5. klasser side 11 Basketball for 4. klasser side 7 Beachvolley for 6. klasser side 25 Bordtennis

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v.

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v. DBU Lolland-Falster Spilleregler m. v. INDEFODBOLD 2018 / 2019 Spilleregler til store mål for sæsonen 2018/2019 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board (2014/2015-udgaven) med

Læs mere

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Fyrkat Cup indbyder til indefodboldstævne i Hobro Idrætscenter 23., 24. og 25. januar 2015. Tilmelding sker gennem www.staevner.dk Alt efter antal tilmeldte

Læs mere

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Aldersgrænse Deltagerberettigede er alle, der på stævnedagen er fyldt 16 år. Oldboysspillere skal på stævnedagen være fyldt 32 år. Oldgirlsspillere

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

Regelspørgsmål Beach Handball

Regelspørgsmål Beach Handball Målvogter A1 redder et skud. Bolden har retning mod spillepladsen, da målvogteren sparker bolden ud på spillepladsen fra eget målfelt, hvorefter bolden ryger ud over sidelinjen. A. Frikast til hold B B.

Læs mere

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane Spilleregler for indefodbold (*) For at lette forståelsen og dermed forhåbentlig undgå tvivlstilfælde er DBU Lolland-Falster enkelte steder i regelsættet fremkommet med tilføjelser. Disse tilføjelser er

Læs mere

INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018

INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018 INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018 www.businessparkskejby.dk/sportsdag2018 I dette dokument finder du regler til disciplinerne: 5-MIX fodbold (side 2) 7-mands herrefodbold (side 3) Badminton

Læs mere

10. samt januar

10. samt januar 10. samt 17. - 18. januar 1 2015 43. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 43. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder og spilleregler

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række.

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række. Velkommen til 7-mands indendørsstævne for piger U11 a og b, U13 a og b og U15b 28. - 29. januar 2012 i Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby For femte år i træk byder vi jer velkommen - med håbet

Læs mere

INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018

INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018 INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende paragraffer. Se nyeste udgave

Læs mere

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board (seneste udgave) med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår

Læs mere

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for indefodbold Spilleregler for indefodbold 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger anvendes: 1 - Midterlinjen.

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 07A & 07B 4-mands

Læs mere

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 På Balle Beach anlæg Ballevej 57, 7182 Bredsten Lørdag og søndag den 11. og 12. juni 2016 Velkommen til Beach Handball Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund,

Læs mere

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen 1 Spilleregler for FLU Futsal 1 Banen Dimensionerne Banen skal være rektangulær. Banens længde skal altid overstige bredden. Længde: Minimum 25 m. Maksimum 42 m Bredde: Minimum 15 m. Maksimum 25 m I FLU

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Bagger Låse & Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse & Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 19-20 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage:

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup. Program

DanBolig Niels Hald Cup. Program Program Kære fodboldleder Så er der trukket lod til årets superstævne på Frederiksberg - nemlig danbolig Niels Hald Cup 2012 på FA Park, Jens Jessensvej 20, Frederiksberg i dagene 8.-9. september 2012.

Læs mere

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE BALLERUP-SKOVLUNDE FODBOLD INVITERER TIL BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE En turnering for sjov i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 25. februar 2018 TAK for jeres tilslutning og vi glæder os til en hyggelig

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre Stævneprogram Søndag den 13. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Herresenior Satair Super Sonics 1 Satair Super Sonics 2 Widex 1 Widex 2 Det Lille Bryggeri

Læs mere

Page 1 of 8 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER - små mål Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende

Læs mere

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder Side 1 af 5 OBS!!! DBUs spilleregler 2014/15 er tilpasset Oplandsturneringen. Særregler i Oplandsturneringen er markeret med kursiv skrift og rød skriftfarve. Herunder er skitseret de primære forskelle

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger

Læs mere

09. samt 16. - 17. januar

09. samt 16. - 17. januar 09. samt 16. - 17. januar 2016 44. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 44. gang at arrangerer indefodboldturnering for skolerne i Strandby, Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

Program Momenti Beach Cup

Program Momenti Beach Cup Program Momenti Beach Cup På Vojens Strand Lørdag og søn øndag den 2. og 3. juni 2018 Velkommen til Beach Handball i Vojens Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 27. januar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø

Stævneprogram. Søndag den 27. januar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø Stævneprogram Søndag den 27. januar 2019 Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads 7 2100 Kbh. Ø Puljeinddeling og program Pulje 1 Pulje 2 Danske Bank 2 Det Lille Bryggeri Vallensbæk IF Team Kåsse Sjærrrrr Calcio

Læs mere

IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014.

IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014. IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014. Discipliner: 4. klasse: Løb, spring & kast 5. klasse: Atletik, Håndbold 6. klasse Basket, Fodbold og Floorball

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014 Stævneprogram Lørdag den 16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema 1000

Læs mere

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf.

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf. Program Gladsaxe mesterskaber i Streetfodbold 4.-6. klasse Gladsaxe Stadions streetbane ved kunstgræsbanerne. Tirsdage den 7. maj, 14. maj, 21. maj og 28. maj 2019 Så er det tid til Gladsaxe Mesterskaberne

Læs mere

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Slagelse Cup 2017 Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 9 dec. 2017 kl. 09:00 til 17:30 Søndag den 10 dec. 2017 kl. 08:30 til

Læs mere

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for indefodbold Spilleregler for indefodbold 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger anvendes: 1 - Midterlinjen.

Læs mere

Elektronik Cup 2015. Infobrev

Elektronik Cup 2015. Infobrev Elektronik Cup 2015 Infobrev Nykredit byder hermed velkommen til Elektronik Cup 2015. På de følgende sider kan I læse generelle informationer, samt information om hver disciplin. Sted: Vestbjerg Stadion,

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre Stævneprogram Søndag den 20. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Damesenior Herresenior pulje 1 Herresenior pulje 2 HIK 1 Danske Bank 1 FC Wihlborgs 2

Læs mere

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR.

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. SKOLEREGLER VERSION 2018 Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. INDHOLD Indhold Side 2 Indledning Side 2 Banen, bolden og overtrådt Side 3 Spillere og spilstart Side

Læs mere

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II Stævneprogram Version II Lørdag den 12. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Herresenior pulje 1 Herresenior pulje 2 Damesenior Team DEA Kung Pow EVA VIPVAB

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2014 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 11. JANUAR 2014 KL

PROGRAM Værløse Cup 2014 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 11. JANUAR 2014 KL PROGRAM Værløse Cup 2014 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 11. JANUAR 2014 KL. 09.00-19.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 04A & 04B 4-mands

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Stævneprogram Lørdag og søndag den 15-16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Først en stille bøn til

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

LinusPro Beach Handball Cup 2018

LinusPro Beach Handball Cup 2018 LinusPro Beach Handball Cup 2018 Praktisk info Information om de syv stævnedage vi har på banerne i Skæring! Velkommen til Beach Handball 2018 Det er med glæde, at JHF - Kreds 5 kan byde velkommen til

Læs mere

Generelt: Det skal være en god oplevelse for børnene! Det er suverænt dommeren, der bestemmer, og dommeren vil vejlede spillerne, hvor nødvendigt.

Generelt: Det skal være en god oplevelse for børnene! Det er suverænt dommeren, der bestemmer, og dommeren vil vejlede spillerne, hvor nødvendigt. I skemaet nedenfor findes en beskrivelse af de enkelte discipliner. Det er tilladt at deltage i flere discipliner. Generelt: Det skal være en god oplevelse for børnene! Det er suverænt dommeren, der bestemmer,

Læs mere

Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017

Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017 Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017 Afholdes den 25 og 28 Maj 2017 i B73 Slagelse Parkering Da vi bliver rigtig mange på samme tid, bedes i respektere naboerne i området, og kun parkere de tilladte steder.

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Velkommen til Bagger Låse&Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 26-27 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag

Læs mere

DANMARKS. Nyt program udsendt: 13. februar 13:30

DANMARKS. Nyt program udsendt: 13. februar 13:30 DANMARKS Nyt program udsendt: 13. februar 13:30 Velkommen til Møns Fodbold Klub s Fastelavnsstævne det skøreste i hele Danmark Stævnet hvor alt kan ske og hvor det er rigtig fodboldsjovt at deltage. PROG

Læs mere

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1 Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1 Lørdag den 27. november og søndag den 28. november 2010 på Sydbyskolen, Parkvej 109, 4700 Næstved En repræsentant fra holdet bedes melde sig ved

Læs mere

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse Afholdes den 28-29 november 2015 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 28. nov. 2015

Læs mere

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS FORORD TIL SPILØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER Fodbolddelen består af 12 øvelseskort med en øvelse på forsiden og et spil på bagsiden.

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter. Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub

Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter. Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub Velkommen til indendørsstævne 2009 Igen i år har vi fornøjelsen af at afholde indendørs

Læs mere

KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012

KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012 FREDERIKSSUND KOMMUNE KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012 MØLLEGÅRDHALLEN Møllevej 90, 3630 Jægerspris www.jik.dk LØRDAG, den 3. marts 2012 og SØNDAG, den 4. marts 2012 PROGRAMINDHOLD:

Læs mere

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 2. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi sætter stor pris på

Læs mere

Vejledning til Familietri

Vejledning til Familietri Familietri består af 4 dele: Vejledning til Familietri Miniduatlon for 3-6 årige Børnetri for 7-12 årige Familietri stafet for unge og voksne, der vil prøve en ultrakort triatlon (ingen aldersbegrænsning,

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018 Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018 Forenklede spilleregler s. 2 Regler for dispensation s. 3 Afbudstakter til kommunemesterskab s. 3 Indefodboldloven s. 4 1 Årgang Oversigt over forenklede

Læs mere

Program til Marienlyst Cup 2015

Program til Marienlyst Cup 2015 Program til Marienlyst Cup 2015 Velkommen til Marienlyst Cup, den 18. - 20. december 2015. Boldklubben Marienlyst byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Marienlystcentret.

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 3. februar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø

Stævneprogram. Søndag den 3. februar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø Stævneprogram Søndag den 3. februar 2019 Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads 7 2100 Kbh. Ø Puljeinddeling og program Damer Herrer Pulje 1 Herrer Pulje 2 Herrer Pulje 3 Herrer Pulje 4 HIK 1 PAN 1 Posten

Læs mere

Program Beach Stævne/Event

Program Beach Stævne/Event Program Beach Stævne/Event U-9, U-10, U-11 & U-12 På Balle Beach anlæg Lørdag den 19. maj 2018 Velkommen til Beach Handball i Balle Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Futsal placeringer ved 2 og 3 dommere.

Futsal placeringer ved 2 og 3 dommere. et anbefales: Futsal placeringer ved 2 og 3 dommere. Spillet skal være mellem dommeren og 2. dommeren ommerne skal arbejde diagonalt forskudt over for hinanden At placere sig uden for sidelinjen og arbejde

Læs mere

Småspil og volleyspecifikke lege

Småspil og volleyspecifikke lege Småspil og volleyspecifikke lege Småspil i undervisningen er en spændende og udfordrende måde for eleverne at arbejde med tekniske elementer. I dette afsnit præsenteres en masse småspil, der alle bygger

Læs mere

DGI senioridræt Revideret marts 2005

DGI senioridræt Revideret marts 2005 1 DGI senioridræt Revideret marts 2005 Tæppecurling er inspireret af iscurling - men nemmere at gå til! Der spilles på et specialfremstillet tæppe (nålefilt/polyamid), som er 2 m bred og 10 m langt. En

Læs mere

Velkommen til Vinding CUP 2017

Velkommen til Vinding CUP 2017 Velkommen til året Vinding Cup 2017. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til Vinding SF og Vinding Cup 2016. Ser frem til en dag med flot vejr og masser gode fodboldkampe. Alle kampe dømmes af vores

Læs mere

GREVE GOAL SHOW 2018

GREVE GOAL SHOW 2018 GREVE GOAL SHOW 2018 Program for indendørs fodboldstævne Lørdag 10. februar 2018 - er afviklet Søndag 11. februar 2018 Greve Idræts Center Lillevangsvej 88 2670 Greve Version 10/2-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Marienlyst Drenge Cup 2012

Marienlyst Drenge Cup 2012 Stævneprogram Søndag den 19. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til dette års Marienlyst

Læs mere

Brøndby Vinter IndeCup

Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Hallen 28. januar 2017 Velkommen... 3 Spilleregler... 3 Antal spillere:... 3 Kamp varighed:... 3 Opstilling... 3 Puljer og spilletider... 4 U8 9 hold... 4 U9 C rækken 5 hold...

Læs mere

Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund 1 2 3 4 Hvornår begynder udvisningstiden for en udvist spiller? Når dommeren har vist Når den udviste spiller Når dommeren fløjter for dommertegn nr. 14 har passeret sidelinien og genoptagelse af spillet.

Læs mere

Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag glæd jer til at læse alle informationerne

Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag glæd jer til at læse alle informationerne Program Store atletikdag, skole OL! 5. Klasser Torsdag den 26. april 2018 kl. 8.30-15.00 Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90, 2880 Bagsværd Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, PROGRAM PROGRAM Faxe Kondi Cup 2003 Vi er glade og stolte

Læs mere

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Hvornår?... 2 Medbring... 2 Ved ankomst... 2 Vinderklasserne... 2 Tilbud til elever... 3 HUSK... 3 Følgende

Læs mere

Vejledning til Familietri

Vejledning til Familietri Vejledning til Familietri Familietri består af 6 dele og afvikles i nævnte rækkefølge: 1. Stafet for unge og voksne, der vil prøve en ultrakort triatlon (ingen aldersbegrænsning, man skal blot kunne svømme

Læs mere