Ole Lykkeberg Tranberg Tyvkærvej Ikast 13. februar 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ole Lykkeberg Tranberg Tyvkærvej 35 7430 Ikast 13. februar 2015"

Transkript

1 Ole Lykkeberg Tranberg Tyvkærvej Ikast 13. februar 2015 Tilladelse til anvendelse af spildevandsslam i forbindelse med genetablering af skov ved Tyvkærvej 35, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 17. december 2014 modtaget en ansøgning om udbringning af spildevandsslam fra Vejle Centralrenseanlæg på et skovareal, der i 2015 skal gentilplantes med skov. Spildevandsslammet udbringes i henhold til retningslinjerne i Slambekendtgørelsen 1. Tilladelsen gives i henhold til 19 i Miljøbeskyttelsesloven 2. Tekniske data Spildevandsslammet har en tørstofprocent på 23,0 %. Ifølge deklarationen og analyserapporten for spildevandsslammet overholdes Slambekendtgørelsen grænseværdier for tungmetaller og miljøfremmede stoffer. Ikast-Brande Kommune vurderer, at der inden for de første vækstår efter skovtilplantning på relativ mager, sandet jord, kan være behov for tilførsel af næringsstoffer, og at der således kan være et gødskningsbehov. Ved tilførsel af spildevandsslam vil der blive tilført organisk materiale, som kan forbedre jordens vandholdende evne, og næringsstofferne derfra vil formentlig blive frigivet relativt langsomt og over flere vækstsæsoner. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken Brande Tlf.: Fax: ajkri@ikast-brande.dk Sagsbehandler: Anne Jul Kristensen Direkte telefon: Sags ID: 2014/41695 Ikast-Brande Kommune vurderer i det konkrete tilfælde, at den pågældende beplantning på sandet jord i etableringsfasen samlet set vil drage nytte af den ansøgte engangstildeling af spildevandsslam, og at beplantningen derfor kan siges at have et gødskningsbehov. Ikast-Brande Kommune bemærker i øvrigt, at det i vejledningen 3 til Skovloven 4 - som udstikker retningslinjer for Naturstyrelsens administration af loven - fremgår, at der ikke stilles krav om, at et eventuelt gødskningsbehov skal kunne dokumenteres, når der ønskes udbragt spildevandsslam og lignende til jordbrugsformål i 1 Bekendtgørelse nr af 13. december 2006 om anvendelse af affald til jordbrugsformål. 2 Lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni 2010 af lov om miljøbeskyttelse (med senere ændringer). 3 Det pågældende sted i vejledningen kan findes via: p11del73 4 Lovbekendtgørelse nr. 678 af 14. juni 2013 af lov om skove (med senere ændringer).

2 skove. I følge NaturErhvervstyrelsens vejledning 5 om gødsknings- og harmoniregler har nyplantning i skov med træhøjde under tre meter, juletræer og pyntegrønt samt skovrejsning på tidligere landbrugsjord en kvælstofnorm og dermed et gødskningsbehov. Beliggenhed Spildevandsslammet ønskes udbragt på et ca. 11,3 ha stort areal, jævnfør kortbilag A, på matr.nr. 1a, Kærshoved, Ikast. Arealerne ligger ca. 5,1 km sydvest for byzonen til Pårup og ca. 4,5 km øst for Isenvad, som er nærmeste bymæssige bebyggelse. Nærmeste område, som er omfattet af kommuneplanrammer, jævnfør Kommuneplan for Ikast-Brande Kommune, grænser op til det vestligste udbringningsareal. Nærmeste sommerhusområde ligger ca. 2,0 km nord for udbringningsarealerne. Grundvand Udbringningsarealerne ligger helt inden for nitratfølsomme indvindingsområder, jævnfør kortbilag B, og helt inden for områder, hvor der er udarbejdet indsatsplaner med hensyn til drikkevandsbeskyttelse. Udbringningsarealerne ligger helt indenfor et område med særlige drikkevandsinteresser, men udenfor indvindingsoplande til almene vandværker. Nærmeste indvindingsopland til almene vandværker ligger ca. 1,6 km nord for udbringningsarealerne. Nitrat er det største problem for grundvandet i området. Der er fundet nitrat i vandet hos næsten alle enkeltindvindere i området. Derfor skal udspredning af N-holdigt gødning begrænses mest muligt i området. I det konkrete tilfælde vil der blive udspredt 170 kg/n ha. Dette svarer til 1 års udspredning på landbrugsjord. Belastningen virker derfor ikke overvældende. Ikast-Brande Kommune vurderer, at udbringning af spildevandsslam på udbringningsarealerne ikke vil påvirke vandindvindingsinteresserne i området, så længe de nedenstående supplerende vilkår og øvrige generelle regler overholdes. Overfladevand Udbringningsarealerne ligger i oplandet til hhv. Ringkøbing Fjord og Nissum Fjord, der hhv. delvist og helt er udpeget som et Natura 2000-vandområde, som er overbelastet med fosfor, jævnfør kortbilag C. Dele af udbringningsarealerne grænser mod nord direkte op til et lavbundsareal, jævnfør kortbilag C. Udbringningsarealerne består af grovsandet jord. 5 gsregnskab/vejledning_om_goedsknings-_og_harmoniregler_nyeste.pdf

3 En mindre del af udbringningsarealerne ligger indenfor områder med terrænhældning mellem 6-12 grader og udenfor områder med terrænhældning på over 12 grader, jævnfør kortbilag C. Højris Å (Storåen), som er beskyttet efter 3 i Naturbeskyttelsesloven 6 løber ca. 250 meter nord for udbringningsarealerne, jævnfør kortbilag D. Højris Å er ikke målsat på strækningen tættest på udbringningsarealerne. Ikast-Brande Kommune vurderer, at spildevandsslammet ikke vil påvirke overfladevandet så længe de nedenstående supplerende vilkår og øvrige generelle regler overholdes. Natur Nærmeste mose og sø beskyttet efter 3 i Naturbeskyttelsesloven grænser op til udbringningsarealerne, jævnfør kortbilag D - se i den forbindelse vilkår 3. Der ligger også en beskyttet hede 110 m syd for det østligste udbringningsareal. Udbringningsarealerne ligger inden for områder, der er udpeget som spredningsveje for dyr og planter eller som fremtidige spredningsveje, jævnfør Kommuneplan for Ikast-Brande Kommune. Udbringningen af spildevandsslam strider ikke mod retningslinjer for området. Nærmeste Natura 2000-område er H49 - Sepstrup Sande, Vrads Sande, Velling Skov og Palsgård Skov som ligger ca. 3,5 km øst for udbringningsarealerne. Af EF-habitatdirektivets 7 bilag IV fremgår en række dyre- og plantearter, som er strengt beskyttede, uanset om de forekommer inden for et af de udpegede Natura 2000-områder/habitat-områder eller udenfor. På den baggrund må der eksempelvis ikke gives tilladelse til aktiviteter, der kan beskadige eller ødelægge de pågældende dyrearters yngle- og rasteområder. Kun en del af de arter, der er anført i bilag IV, findes i regionen. Der findes markfirben (Lacerta agilis), spidssnudet frø (Rana arvalis) ulv (Canis lupus), sydflagermus (Eptesicus serotinus), stor vandsalamander (Triturus cristatus) og odder (Lutra lutra) i regionen, hvor udbringningsarealerne ligger i. 6 Lovbekendtgørelse nr. 933 af 24. september 2009 af Lov om naturbeskyttelse (med senere ændringer) 7 EF-habitatdirektivet fra 1992 (Rådets direktiv 92/43/EØF om bevaring af naturtyper samt vilde dyr og planter (med senere ændringer).

4 Ikast-Brande Kommune vurderer, at spildevandsslammet ikke vil påvirke eksisterende naturområder eller bilag IV-arter i området, så længe nedenstående supplerende vilkår og øvrige generelle regler overholdes. Landskab og kulturhistorie Det ansøgte medfører i sig selv ikke ændringer i landskabets karaktertræk. Ikast-Brande Kommune vurderer, at udbringning af spildevandsslam på udbringningsarealerne - ved overholdelse af de gældende regler - ikke vil være i strid med hensynet til de landskabelige og kulturhistoriske interesser eller værdier i området. Tilladelse Der gives tilladelse til udbringning af spildevandsslam på de pågældende udbringningsarealer, jævnfør kortbilagene, når nedenstående vilkår overholdes. Vilkår 1. Spildevandsslammet skal udbringes i overensstemmelse med kapitel i Slambekendtgørelsen. 2. Kun de på kortbilagene skitserede arealer må indgå som udbringningsarealer for spildevandsslammet. 3. Spildevandsslammet skal nedfældes 9 direkte i jorden i forbindelse med udbringningen og skal udbringes jævnt over arealet. 4. Udbringning af spildevandsslammet må ikke finde sted indenfor en afstand af: en afstand af 300 meter fra almene vandværksboringer en afstand af 50 meter fra andre brønde og boringer, hvorfra der indvindes drikkevand en afstand af 25 meter fra øvrige vandindvindinger 5. Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet indenfor et år fra afgørelsesdatoen. 8 Der gøres opmærksom på, at der ved udbringning i skov skal skoven holdes lukket for offentligheden mindst 6 måneder efter tilførsel. Afspærring skal gennemføres med skiltning, der forbyder plukning af bær, svampe og lignende. 9 Af ansøgningen fremgår det, at slammet vil blive udspredt og nedpløjet umiddelbart før plantning.

5 Offentliggørelse Afgørelsen er truffet fredag den 13. februar 2015 og offentliggøres på Ikast-Brande Kommunes hjemmeside samme dag. Tilladelsen kan udnyttes straks efter modtagelsen af dette brev. Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet indenfor et år fra afgørelsesdatoen. Klagevejledning Der kan efter kapitel 11 i Miljøbeskyttelsesloven klages over kommunens afgørelse. Klagefristen udløber fire uger efter offentliggørelsen - det vil sige senest fredag den 13. marts Natur- og Miljøklagenævnet kan bestemme, at klagen har opsættende virkning på udnyttelsen. Udnyttelse af godkendelsen i klageperioden, og mens eventuel klage behandles, sker derfor på eget ansvar. Følgende kan klage: Ansøger, enhver, der her en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald, Sundhedsstyrelsen, landsdækkende foreninger og organisationer, der efter deres vedtægter har beskyttelse af natur og miljø som hovedformål, og landsdækkende foreninger og organisationer, der efter deres vedtægter har til formål at varetage væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser, og klagen har til formål at varetage natur- og miljøbeskyttelse. En eventuel klage behandles af Natur- og Miljøklagenævnet. Klager skal indsende sin klage via Klageportalen, som findes på og Klager skal i den forbindelse logge på typisk ved brug af NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til Ikast-Brande Kommune og anses for indgivet, når den er tilgængelig for kommunen i Klageportalen. Yderligere oplysninger om klagereglerne kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside hvorfra der også er link til Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Eventuel fritagelse for brug af Klageportalen forudsætter, at klager indsender en begrundet anmodning herom til Ikast-Brande Kommune. Kommunen videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt anmodningen kan imødekommes. Ved indsendelse af en klage skal klager indbetale et gebyr på 500 kr. (2012-niveau beløbet indeksreguleres den 1. januar hvert år). Gebyret betales med betalingskort i Klageportalen.

6 Gebyret tilbagebetales, hvis: 1) Klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves 2) Klageren får helt eller delvist medhold i klagen 3) Klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi, klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for at efterkomme afgørelsen som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret ikke. Natur- og Miljøklagenævnet kan også beslutte at tilbagebetale klagegebyret, hvis klager har indledt forhandlinger med ansøger og/eller kommunen om projekttilpasninger, og disse forhandlinger fører til, at klager trækker sin klage tilbage, eller klager i øvrigt trækker sin klage tilbage, før Naturog Miljøklagenævnet har truffet afgørelse i sagen. Gebyret tilbagebetales dog ikke, hvis nævnet vurderer, at der er forhold, der taler imod at tilbagebetale gebyret for eksempel hvis klagen trækkes tilbage meget sent, herunder efter at klager har haft et afgørelsesudkast i partshøring. Ifølge 101 i Miljøbeskyttelsesloven kan afgørelsen desuden prøves ved domstolene. Et eventuelt sagsanlæg skal anlægges inden seks måneder efter, at afgørelsen er offentliggjort. Med venlig hilsen Anne Jul Kristensen Miljømedarbejder Bilag: Kortbilag A Kortbilag B Kortbilag C Kortbilag D - Udbringningsarealernes beliggenhed - Arealudpegninger i forhold til grundvand - Arealudpegninger i forhold til overfladevand - Arealudpegninger registreret som beskyttet efter Naturbeskyttelseslovens 3 Kopi af afgørelsen inkl. bilag sendt til: Lars Grønborg, Miljøservice A/S, Ådalen 13A, 6600 Vejen lars@miljoeservice.dk

7 Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Reventlowsgade 14, 1, 1651 København V e- mail: ae@ae.dk Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø dnikast-brande-sager@dn.dk Dansk Ornitologisk Forening, Vesterbrogade 140, 1620 København V natur@dof.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, Hovedkontor post@sportsfiskerforbundet.dk Den centrale miljøafdeling, Worsaaesgade 1, 7100 Vejle lbt@sportsfiskerforbundet.dk Ferskvandsfiskeriforeningen for Danmark v./ Formand Niels Barslund, Vormstrupvej 2, 7540 Haderup nb@ferskvandsfiskeriforeningen.dk Forbrugerrådet, Fiolstræde 17, 1017 København K fbr@fbr.dk Fødevareregion Vest, Fødevareafdeling Herning, Rosenholmvej 15, 7400 Herning v-foedevare.herning@fvst.dk Naturstyrelsen nst@nst.dk Sundhedsstyrelsen, Embedslægeinstitutionen Nord, Langelandvej 8, 8940 Randers SV senord@sst.dk

8 Kortbilag A: Udbringningsarealernes beliggenhed, Tyvkærvej 35, 7430 Ikast Målforhold Dato 1: Signaturforklaring "Tyvkærvej 35, 7430 Ikast"

9 Kortbilag B: Udpegninger i forhold til grundvand - Tyvkærvej 35, 7430 Ikast. Målforhold Dato 1: Signaturforklaring Danmarks Arealinformation "Tyvkærvej 35, 7430 Ikast" Nitratfolsomme indvindingsområder seneste viden Indsatsområder med hensyn til nitrat Områder, særlig drikkevandsinteresse Indvindingsoplande til almene vandværker

10 Kortbilag C: Udpegninger i forhold til overfladevand - Tyvkærvej 35, 7430 Ikast. Målforhold Dato 1: Signaturforklaring "Tyvkærvej 35, 7430 Ikast" Lavbundsarealer Grænser mellem fjord-oplande Vandløb Hældning: over 12 grader Hældning: 6-12 grader

11 Kortbilag D: Arealudpegninger registreret som beskyttet efter Naturbeskyttelseslovens 3 Tyvkærvej 35, 7430 Ikast. Målforhold Dato 1: Signaturforklaring "Tyvkærvej 35, 7430 Ikast" Eng Hede Mose Overdrev Sø Beskyttede vandløb

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

www.ikast-brande.dk AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm

www.ikast-brande.dk AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Inge Risager. 12. marts 2013. Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande

Inge Risager. 12. marts 2013. Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande Inge Risager Fredborgvej 36 Blåhøj, 7330 Brande 12. marts 2013 Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Landzonetilladelse til toiletbygning - Herningvej

Læs mere

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et nyt enfamiliehus og garage med redskabsrum på matr. nr. 6s, Brandlund

Læs mere

www.ikast-brande.dk Lasse Bødskov Bjerre Viborgvej 36 7442 Engesvang 4. december 2015

www.ikast-brande.dk Lasse Bødskov Bjerre Viborgvej 36 7442 Engesvang 4. december 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lasse Bødskov Bjerre Viborgvej 36 7442 Engesvang 4. december 2015 Landzonetilladelse til tilbygning og integreret garage - Viborgvej 36, 7442 Engesvang

Læs mere

www.ikast-brande.dk Vagn Clausen Årupparken 19 8722 Hedensted 16. april 2015

www.ikast-brande.dk Vagn Clausen Årupparken 19 8722 Hedensted 16. april 2015 Vagn Clausen Årupparken 19 8722 Hedensted 16. april 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en ny bolig - Dørslundvej 85 B, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af

Læs mere

www.ikast-brande.dk John Hansen Nygade 30 Blåhøj 7300 Brande 7. januar 2014 Landzonetilladelse til tilbygning - Buelundvej 1, 7330 Brande

www.ikast-brande.dk John Hansen Nygade 30 Blåhøj 7300 Brande 7. januar 2014 Landzonetilladelse til tilbygning - Buelundvej 1, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande John Hansen Nygade 30 Blåhøj 7300 Brande 7. januar 2014 Landzonetilladelse til tilbygning - Buelundvej 1, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Landzonetilladelse til udskiftning af en cryotank til oxygen på matr. nr. 10ba, Hallundbæk Gde., Ejstrup, beliggende

Læs mere

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 Landzonetilladelse til etablering af et nyt stuehus på matr. nr. 2c, Borup By, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 23, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Landzonetilladelse til lovliggørelse af skur - Skyggevej 21 A, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Rådhusstrædet 6 Ikast 7430 Ikast 10. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en pavillon samt et skur

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Rådhusstrædet 6 Ikast 7430 Ikast 10. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en pavillon samt et skur Ikast-Brande kommune Rådhusstrædet 6 Ikast 7430 Ikast 10. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en pavillon samt et skur Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres ansøgning om opførelse af en pavillon

Læs mere

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013 Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm 5. september 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ny carport med redskabsrum, Engvej 7, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførsel af kedelhus til

Læs mere

Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording. 13. januar 2016

Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording. 13. januar 2016 Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording 13. januar 2016 Landzonetilladelse til etablerede jordvolde, plads til oplagring og nedknusning af beton samt en ny ridebane på matr. nr. 3d, Stubkær By, Bording,

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, lbk. 1486 af 4/12-2009 for driftsarealer under:

Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, lbk. 1486 af 4/12-2009 for driftsarealer under: Dato: 16. juni 2014 Teknik & Miljøforvaltning Natur og Miljø Jorden Rundt 1 7200 Grindsted Tlf. 7972 7200 www.billund.dk Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug,

Læs mere

MYREMALM ApS Henrik Dalgas Vej Sunds 21. april 2016

MYREMALM ApS Henrik Dalgas Vej Sunds 21. april 2016 MYREMALM ApS Henrik Dalgas Vej 2 7451 Sunds 21. april 2016 Tilladelse til anvendelse af biogødning i Agerskov Plantage på matr. nr. 13a, 16, 17 og 18, Agerskov By, Ilskov, beliggende ved Gedhusvej 27,

Læs mere

www.ikast-brande.dk Birgit Dupont - Thorlundvej 30, 7361 Ejstrupholm 29. september 2014

www.ikast-brande.dk Birgit Dupont - Thorlundvej 30, 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Birgit Dupont Thorlundvej 30A 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast og lokaleudlejning - Thorlundvej

Læs mere

Rikke Holm Sennels 2. december 2015

Rikke Holm Sennels 2. december 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Rikke Holm Sennels RHS@Billund.dk 2. december 2015 Udtalelse vedrørende udbringning af husdyrgødning fra Skovvej 55, 7260 Sdr. Omme på arealer i Ikast-Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Kommune Att.: Dorthe Sandholm Overgaard doove@ikast-brande.dk 5. februar 2015

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Kommune Att.: Dorthe Sandholm Overgaard doove@ikast-brande.dk 5. februar 2015 Ikast-Brande Kommune Att.: Dorthe Sandholm Overgaard doove@ikast-brande.dk 5. februar 2015 Landzonetilladelse til etablering af en teknikbane til mountainbike i Skelhøje plantage - Skelhøjevej 6, 7430

Læs mere

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1 Knud Thor Larsen Arvad Møllevej 3 7330 Brande 14. marts 2013 Landzonetilladelse til etablering af et overdækket privat svømmebassin - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande Teknik- og miljøudvalget har den 5. marts

Læs mere

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012 Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg 28. november 2012 Landzonetilladelse til lovliggørelse af et opført redskabsskur i tilknytning til jagthytte - Toftlundvej 15 B, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Dispensationen bortfalder, hvis de ikke er udnyttet inden 3 år efter meddelelsen.

Dispensationen bortfalder, hvis de ikke er udnyttet inden 3 år efter meddelelsen. Grete Thygesen Nellikevej 19 6705 Esbjerg Ø Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.05.02-P25-17-15 Dispensation fra skovbyggelinje til at inddrage eksisterende

Læs mere

Kim Skov Henriksen Over Isen Vej 2 7430 Ikast 26. maj 2014

Kim Skov Henriksen Over Isen Vej 2 7430 Ikast 26. maj 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kim Skov Henriksen Over Isen Vej 2 7430 Ikast 26. maj 2014 Landzonetilladelse til tilbygning af dobbelt garage, Over Isen Vej 2, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Jesper Hartkopf ved Vildkjærvej 30, 7330 Brande 23. februar 2015

Jesper Hartkopf ved Vildkjærvej 30, 7330 Brande 23. februar 2015 Jesper Hartkopf Vildkjærvej 30 7330 Brande 23. februar 2015 Tilladelse til anvendelse af spildevandsslam i forbindelse med skovrejsning ved Vildkjærvej 30, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har mandag den

Læs mere

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014 BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk 15. august 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til opdeling af et enfamiliehus til to lejligheder (med to lejemål)

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr. nr. 4 Øster Terp, Bedsted, beliggende Overballevej 3, 6240 Løgumkloster

Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr. nr. 4 Øster Terp, Bedsted, beliggende Overballevej 3, 6240 Løgumkloster Helle og Thore T. Iversen Overballevej 3 Øster Terp 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-7-14 19-02-2014 Landzonetilladelse til

Læs mere

Isboden må kun stå fremme om dagen i isbodens åbningstid, dvs. at den køres væk fra arealet udenfor åbningstid.

Isboden må kun stå fremme om dagen i isbodens åbningstid, dvs. at den køres væk fra arealet udenfor åbningstid. Fjordhotellet Augustenborg ApS Strandkroen Vemmingbund Langdel 2 6440 Augustenborg Att. Mie Søgaard Landzonetilladelse til midlertidigt at opsætte en mobil isbod på ejendommen matr.nr. 472 Vollerup under

Læs mere

Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg

Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at udstykke den tidligere forstanderbolig fra ejendommen matr.nr. 99 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på Gl. Kirkevej

Læs mere

www.ikast-brande.dk Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo.

www.ikast-brande.dk Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo.dk 13. maj 2014 Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882 Fårvang

Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882 Fårvang Niels Vagn Vestergaard Trehøjevej 26 8882 Fårvang 26. februar 2015 Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882

Læs mere

Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster

Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-221-13 30-10-2013 Landzonetilladelse til etablering

Læs mere

Etablering af bundfældningstank til filterskyllevand på Skovby Vandværk

Etablering af bundfældningstank til filterskyllevand på Skovby Vandværk ANDELSSELSKABET SKOVBY VANDVÆRK Skanderborgvej 82 8763 Rask Mølle Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-4-15 13.4.2015

Læs mere

Du har fået landzonetilladelse til at opførelse af maskinhal på 968 m² på matr. nr. 8b Linde By, Linde beliggende Lindegårdsvej 40, 8981 Spentrup.

Du har fået landzonetilladelse til at opførelse af maskinhal på 968 m² på matr. nr. 8b Linde By, Linde beliggende Lindegårdsvej 40, 8981 Spentrup. Mogens Andreasen Lindegårdsvej 40 8981 Spentrup Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 04-05-2016 / 01.03.03-P16-44-16 Landzonetilladelse Du

Læs mere

www.ikast-brande.dk Mia Ravn Hovedgaden 30 7362 Hampen 5. december 2014

www.ikast-brande.dk Mia Ravn Hovedgaden 30 7362 Hampen 5. december 2014 Mia Ravn Hovedgaden 30 7362 Hampen 5. december 2014 Landzonetilladelse til opførelse af en stald, fire primitive læskure, sadelrum og hal med ridebane og foderopbevaring på ca. 1.386 m2 - Hovedgaden 30,

Læs mere

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013 Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning 11.september 2013 Anmeldelse af etablering af gyllebeholder - Resenborgvej 20, 7400 Herning Ikast-Brande Kommune har den 13. august 2013 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg.

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg. Allerød Kommune Sweco Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Carsten Bach Pedersen LANDZONETILLADELSE Matr. nr. 41a Sandholm, Blovstrød, Høveltevej 117 landzonetilladelse til garage og omklædningsfaciliteter

Læs mere

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013 HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 26. november 2013 Landzonetilladelse til midlertidig opstilling af en pavillon på matr.nr. 12m, Hestlund By, Bording, beliggende ved Skyggevej 21 A, 7441 Bording

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje til at om- og tilbygge sommerhuset på matr.nr. 660 Kirkeby, beliggende Langdalsvej 32, Rømø

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje til at om- og tilbygge sommerhuset på matr.nr. 660 Kirkeby, beliggende Langdalsvej 32, Rømø Team Byg og Landzone ARKKON arkitekter ApS Brorsonsvej 2A 6270 Tønder Sendt på e-mail til un@arkkon.dk Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-56-13 29. maj 2013 Landzonetilladelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015

www.ikast-brande.dk Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015 Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015 Landzonetilladelse til opførelse af stuehus med integreret garage - Gydevej 7, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum Afgørelsesdato:

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Landzonetilladelse til ny overdækning samt tilbygning til pedelværksted - Gejlbjergvej

Læs mere

[A] Jord og affald. Klage over tilladelse til udbringning af spildevandsslam i Birkebæk Plantage

[A] Jord og affald. Klage over tilladelse til udbringning af spildevandsslam i Birkebæk Plantage [A] Jord og affald Journalnr. bedes anført ved besvarelse. J.nr.M 331-0021 Ref.: IW/PLN Den 30. marts 2006 Klage over tilladelse til udbringning af spildevandsslam i Birkebæk Plantage Miljøstyrelsen har

Læs mere

www.ikast-brande.dk Daniel Lund Skadevej 19 Skade 8765 Klovborg 3. juni 2015

www.ikast-brande.dk Daniel Lund Skadevej 19 Skade 8765 Klovborg 3. juni 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Daniel Lund Skadevej 19 Skade 8765 Klovborg 3. juni 2015 Landzonetilladelse til opsætning af husstandsvindmølle - Skadevej 19, 8765 Klovborg Ikast-Brande

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af regnvand samt landzonetilladelse til sø beliggende Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted, matr. nr. 5e Urlev By, Urlev

Tilladelse til nedsivning af regnvand samt landzonetilladelse til sø beliggende Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted, matr. nr. 5e Urlev By, Urlev Til ejere af Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted: Helle Kragh Olesen Mads Christian Buttenschön Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Vibeke Rahbek Dir: +4579755675 Mob: +4521130536 e-mail: vibeke.rahbek@hedensted.dk

Læs mere

Miljøstyrelsen Virksomheder har den 10. juni 2015 modtaget ansøgning fra BIOGEN (DENMARK) MANUFACTURING ApS om frysehus.

Miljøstyrelsen Virksomheder har den 10. juni 2015 modtaget ansøgning fra BIOGEN (DENMARK) MANUFACTURING ApS om frysehus. BIOGEN (DENMARK) MANUFACTURING ApS Biogen Allé 1 3400 Hillerød Virksomheder J.nr. MST-1270-01717 Ref. GUKHA/MAJLI Den 6. oktober 2015 Afgørelse om ikke godkendelsespligt for frysehus Miljøstyrelsen Virksomheder

Læs mere

Tage Madsen Enghavevej 37 Hvillum 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Tage Madsen Enghavevej 37 Hvillum 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Tage Madsen Enghavevej 37 Hvillum 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til et etableret brændeskur, som udvides og renoveres på matr. nr. 3b, Nygårde, Ejstrup, beliggende

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt, Sønderbyvej 28, 6731 Tjæreborg

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt, Sønderbyvej 28, 6731 Tjæreborg Henrik Andersen Sønderbyvej 28 6731 Tjæreborg Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 20. november 2014 Sagsbehandler Laurids Knudsen Telefon direkte 76 16 51 21 Sags id 14/28361 Afgørelse om ikke-godkendelsespligt,

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den grænser op til Esrum Å.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den grænser op til Esrum Å. Tegnestuen Møllehuset Att. Arkitekt Ejvind Gadmar Frederiksdalsvej 355 2800 Lyngby Sag: 2015/39147 010 Id: 031329 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 19. marts 2016 Personlig

Læs mere

www.ikast-brande.dk Lars Møller Christensen Skadevej 16 Skade 8765 Klovborg 11. december 2015

www.ikast-brande.dk Lars Møller Christensen Skadevej 16 Skade 8765 Klovborg 11. december 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Møller Christensen Skadevej 16 Skade 8765 Klovborg 11. december 2015 Landzonetilladelse til opsætning af husstandsvindmølle - Skadevej 16, 8765 Klovborg

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag. Biogen Manufacturing ApS Biogen Allé 1 3400 Hillerød Att.: Lone Carlsen Virksomheder J.nr. MST-1270-01717 Ref. Majli Den 24. juli 2015 Afgørelse om ikke VVM-pligt for nyt frysehus Miljøstyrelsen Virksomheder

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 65 stk. 3 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 65 stk. 3 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til Kurt Nissen Bertelsen Angelika Friedlinde Bertelsen Beredskabsvejen 2 6360 Tinglev!"# $ Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10. juni 2016 Sagsnr.: 16/13628 Ejendomsnr.: 15215 Kontakt: Lis

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 17, 7430 Ikast 9. juni 2015

www.ikast-brande.dk Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 17, 7430 Ikast 9. juni 2015 Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 7430 Ikast 9. juni 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en garage med carport, Skolevænget 17, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013 Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast 3. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ståhal - Tyvkærvej 33, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en stålhal

Læs mere

www.ikast-brande.dk Niels Egon Nielsen Markvænget 14C 7441 Bording 5. september 2012

www.ikast-brande.dk Niels Egon Nielsen Markvænget 14C 7441 Bording 5. september 2012 Niels Egon Nielsen Markvænget 14C 7441 Bording 5. september 2012 Lovliggørende landzonetilladelse til opførelse af en pavillon og to brænde-/redskabsskure på frijord i naturområde, matr. nr. 4an, Bording

Læs mere

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Anton Møller Fundervej 98 7442 Engesvang 25. juni 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til udnyttelse af tagetage - Fundervej 98, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande

www.ikast-brande.dk Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om lovliggørelse af en hytte på matr.

Læs mere

Den nye staldbygning udføres i hvide betonelementer med mørkt eternittag.

Den nye staldbygning udføres i hvide betonelementer med mørkt eternittag. Hylke Ridecenter v/ Jonas Torup Hofer Hylkevej 46 8660 Skanderborg Dato: 1. december 2015 Sagsnr.: 15/58672 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hylkevej 46, 8660 Skanderborg Skanderborg Kommune har modtaget

Læs mere

Anitta og Michael Bundgaard Vibevej 51 7330 Brande. 25. marts 2015

Anitta og Michael Bundgaard Vibevej 51 7330 Brande. 25. marts 2015 Anitta og Michael Bundgaard Vibevej 51 7330 Brande 25. marts 2015 Landzonetilladelse til etablering af et stuehus og udhus på matr. nr. 6ag, Sandfeld, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 38, 7330 Brande

Læs mere

Tilladelse til ny sø på ejendommen Rådbjergvej 17, Jyderup

Tilladelse til ny sø på ejendommen Rådbjergvej 17, Jyderup Lene og Morten Toft Kulle Rådbjergvej 17 Rådbjerg 4450 Jyderup HOLBÆK KOMMUNE Dato: 29. januar 2016 Sagsb.: Morten Holme Sagsnr.: 15 / 64229 Dir.tlf.: 72366291 E-mail: moho@holb.dk Tilladelse til ny sø

Læs mere

Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015

Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015 Landzonetilladelse til etablering af to fodersiloer - Sdr. Ommevej 33, 7330 Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk Mogens Lauridsen ved Nedre Hestlundvej 10, 7430 Ikast 5. august 2015

www.ikast-brande.dk Mogens Lauridsen ved Nedre Hestlundvej 10, 7430 Ikast 5. august 2015 Mogens Lauridsen Nedre Hestlundvej 10 7430 Ikast 5. august 2015 Landzonetilladelse til etablering af en ny tilbygning med beboelse og garage/værksted på matr. nr. 15et, Tulstrup By, Ikast, beliggende ved

Læs mere

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Torben Schmidt Christensen Teglværksvej 65 8766 Nørre Snede 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning til eksisterende udhus - Teglværksvej

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015 Ikast-Brande Spildevand as Europavej 2 7430 Ikast 7. maj 2015 Landzonetilladelse til udstykning og etablering af regnvandsbassin - matr. nr. 13a Uhre By, Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres

Læs mere

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning.

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning. TEKNIK OG MILJØ Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8159 ngosbl@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 06.02.10-P19-1-05 Tilladelse til vandløbsrestaurering, Udlægning

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015

www.ikast-brande.dk Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015 Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/brændeskur, Risbjergvej 49, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

Zonetilladelse til opførelse af ny bolig i stedet for en nedrevet bolig

Zonetilladelse til opførelse af ny bolig i stedet for en nedrevet bolig Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Ole Simonsen Hyllerødvej 8 8783 Hornsyld Leni Petersen Dir: +4579755688 Mob: e-mail: Leni.Petersen @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-124-15 Zonetilladelse til opførelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 18. februar 2015 modtaget en anmeldelse efter 30 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015

www.ikast-brande.dk Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015 Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015 Landzonetilladelse til etablering af et enfamiliehus med integreret carport og redskabsrum samt overdækket terrasse på matr. nr. 10ed,

Læs mere

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8,

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, Thomas Månsson Grarupvej 8 7330 Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om lovliggørelse

Læs mere

Ole Moesgaard Andersen Mejlbyvej 606 8530 Hjortshøj. Natur og Miljø. Den 4. april 2013

Ole Moesgaard Andersen Mejlbyvej 606 8530 Hjortshøj. Natur og Miljø. Den 4. april 2013 Ole Moesgaard Andersen Mejlbyvej 606 8530 Hjortshøj Den 4. april 2013 Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Clemensvej 10, 8530 Hjortshøj Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune

Læs mere

Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg. Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg

Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg. Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg Afgørelse Baggrund Danfoss A/S har den 08.06.2015 anmeldt opstilling

Læs mere

Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså

Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus på ejendommen matr.nr. 151 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på Nederbyvej 107, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015 Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej 18 7430 Ikast 14. september 2015 Anmeldelse af skift i dyretype, Langelundvej 1, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 7. september 2015 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Hans Juel Nielsen Holstebrovej 440 7860 Spøttrup. Den 26. oktober 2015. tilhørende Holstebrovej 440, 7860 Spøttrup

Hans Juel Nielsen Holstebrovej 440 7860 Spøttrup. Den 26. oktober 2015. tilhørende Holstebrovej 440, 7860 Spøttrup Hans Juel Nielsen Holstebrovej 440 7860 Spøttrup Den 26. oktober 2015 Afgørelse om ikke-vvm-pligt ved udbringning af biofiber på arealer tilhørende Holstebrovej 440, 7860 Spøttrup Ansøgt projekt Skive

Læs mere

Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov. Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse

Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov. Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse Kolding Kommune har den 12. januar 2013 modtaget din ansøgning om

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af rekreative tilbud i Billund Anlæg.

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af rekreative tilbud i Billund Anlæg. Billund Kommune Jorden Rundt 1 7200 Gindsted Att: Park og Vej Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af rekreative tilbud i Billund Anlæg. Billund Kommune Park & Vej har søgt om

Læs mere

Dispensation til placering af ensilageplads 11 m fra naboskel.

Dispensation til placering af ensilageplads 11 m fra naboskel. Kjærgård Landbrugsskole Kjærgårdsvej 31 6740 Bramming Att.: Kjeid Block Jacobsen Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 11. maj 2012 Sagsbehandler Mette Sejerup Rasmussen Telefon direkte 76 16 51 25 Sags id 2012-6127

Læs mere

Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast

Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej 6 7430 Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har onsdag den 24. februar 2016, modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016 Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 6. oktober 2016 Landzonetilladelse til etablering af en dobbelt carport på matr. nr. 12d, Hestlund By, Bording, beliggende ved Nedre Hestlundvej

Læs mere

Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016

Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016 Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Isenbjergvej 17B, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har den 22. marts 2016, modtaget

Læs mere

Miljøtilladelse. Plan, Byg og Miljø 7. december 2009. Husdyrbruget på Skolevej 12, 4490 Jerslev Sj.

Miljøtilladelse. Plan, Byg og Miljø 7. december 2009. Husdyrbruget på Skolevej 12, 4490 Jerslev Sj. Plan, Byg og Miljø 7. december 2009 Miljøtilladelse Husdyrbruget på Skolevej 12, 4490 Jerslev Sj. Miljøtilladelsen er givet til: CVR-nummer: 26486653 Michaelsminde v/ Henrik Olsen Markmosen 12 4490 Jerslev

Læs mere

Nicolaj Bille Knudsen - Hovedgaden 30, 7362 Hampen 13. maj 2016

Nicolaj Bille Knudsen - Hovedgaden 30, 7362 Hampen 13. maj 2016 Nicolaj Bille Knudsen Hovedgaden 30 7362 Hampen 13. maj 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til tilbygning til garage og fem læskure - Hovedgaden 30, 7362 Hampen Ikast-Brande Kommune har behandlet din

Læs mere

Der er ved afgørelsen lagt vægt på, at vindmøllen opstille i umiddelbar nærhed af ejendommens bygninger og i rimelig afstand fra naboer.

Der er ved afgørelsen lagt vægt på, at vindmøllen opstille i umiddelbar nærhed af ejendommens bygninger og i rimelig afstand fra naboer. #BREVFLE Ringkøbing Maskinværksted A/S Frejasvej 4 6950 Ringkøbing 24. april 2015 Landzonetilladelse Bjerglundvej 31, 9240 Nibe Opstilling af husstandsvindmølle. Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse

Læs mere

Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg

Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at nedrive eksisterende bolig og opføre en ny på ejendommen matr.nr. 10 Klinting, Ulkebøl, der ligger på Stenholt 10, Klinting,

Læs mere

Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov

Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov + Returadresse: Køge Kommune, Plan Torvet 1, 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Plan Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov

Læs mere

Da det er et eksisterende anlæg, er der ikke taget stilling til anlægsfasen.

Da det er et eksisterende anlæg, er der ikke taget stilling til anlægsfasen. Jens Erik Andersen Aldershvilevej 3 8586 Ørum Djurs Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 30.06.2016 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 16/5368 Afgørelse om ikke-

Læs mere

Mogens Salling Bøgebjergvej 80 3230 Græsted. Landzonetilladelse til opførelse af læskur til heste. Ejendommen 8 d Højelt By, Blistrup, Bøgebjergvej 84

Mogens Salling Bøgebjergvej 80 3230 Græsted. Landzonetilladelse til opførelse af læskur til heste. Ejendommen 8 d Højelt By, Blistrup, Bøgebjergvej 84 Mogens Salling Bøgebjergvej 80 3230 Græsted Sag: 2016/09278 005 Id: 002055 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 18. marts 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Med dispensationen gives samtidig landzonetilladelse efter planlovens 35.

Med dispensationen gives samtidig landzonetilladelse efter planlovens 35. TEKNIK OG MILJØ Søren Kastbjerg Langbovej 5 7490 Aulum Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8154 ngors@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 01.05.00-P00-100-14

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015 Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015 Landzonetilladelse til udstykning og til etablering af regnvandsbassiner på matr. nr. 6ix, 1ee, 1ef, Nr. Snede By, Nr. Snede og matr.

Læs mere

Det ansøgte sommerhus opføres i en afstand af ca. 70 meter fra begge fortidsminder.

Det ansøgte sommerhus opføres i en afstand af ca. 70 meter fra begge fortidsminder. Tegnestuen Møllehuset Att. Arkitekt Ejvind Gadmar Frederiksdalsvej 355 2800 Lyngby Sag: 2015/39132 004 Id: 031329 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 19. marts 2016 Personlig

Læs mere

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING

MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING Xellia Pharmaceuticals ApS Dalslandsgade 11 2300 København S Virksomheder J.nr. MST-1270-01430 Ref. tiska/gukha Den 9. marts 2015 MILJØGODKENDELSE VILKÅRSÆNDRING For: Xellia Pharmaceuticals ApS Dalslandsgade

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af sø matr. 4i, Ø. Bisholt By, Glud, Øster Bisholtvej 1b, 7130 Juelsminde

Landzonetilladelse til etablering af sø matr. 4i, Ø. Bisholt By, Glud, Øster Bisholtvej 1b, 7130 Juelsminde Niels Jørgen Kjærgaard Jeppesen Houmarksvej 18 Åstrup 7130 Juelsminde Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Lene Kofoed Dir: +4579755628 Mob: +4551724602 e-mail: Lene.Kofoed @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-65-16

Læs mere

VVM-screening af etablering af skov på matr. 3a, 6a V. Bregninge by, Bregninge m.fl. Afgørelse om at skovrejsningen ikke er VVM-pligtig

VVM-screening af etablering af skov på matr. 3a, 6a V. Bregninge by, Bregninge m.fl. Afgørelse om at skovrejsningen ikke er VVM-pligtig Peder Kromann Jørgensen Vester Bregningemark 3 5970 Ærøskøbing Sendt med email: pkjkoma@msn.com Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 VVM-screening

Læs mere

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse til Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a., Østager 8, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune modtog den 18. maj

Læs mere

Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro. 2. oktober 2013

Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro. 2. oktober 2013 Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro 2. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af orangeri - Ilskovvej 30, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge. Att. Anton Holm Madsen

Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge. Att. Anton Holm Madsen Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge Att. Anton Holm Madsen Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge jette.raal.stockholm@svendborg.dk

Læs mere