Velkommen til Børnehuset Boelholm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Børnehuset Boelholm"

Transkript

1 Velkommen til Børnehuset Boelholm Vi har her prøvet at samle de vigtigste informationer som I bedes læse igennem og herefter kan bruge som opslagsværk Indholdsfortegnelse Hvem er vi Børnehuset Boelholm Indkøring En typisk dagligdag Praktiske oplysninger Forventninger Sygdom Forældresamarbejde Børneteam

2 Hvem er vi Børnehuset Boelholm er en del af område Stenløse/Veksø, som består af 10 børnehuse: Boelholm, Degnebakken, Havrevænget, Blåmejsen, Mælkevejen, Eventyrhuset, Bækkegården, Kildeholm, Stengården og Vandfaldet. Der er i området en områdeleder som hedder Julie Gregaard samt en viceområdeleder, som hedder Birgitta Sigvardt. Julie og Birgitta har det overordnede ansvar for samtlige institutioner, pædagogisk, personalemæssigt og økonomisk. I hvert hus er der en daglig leder, der har ansvaret for tilrettelæggelsen af det pædagogiske arbejde samt den daglige drift i det enkelte hus. I Boelholm er det Anne Krusaa der er daglig leder. Vores grundlæggende holdning i området Vi arbejder på at skabe en tryg og udviklende hverdag for børnene, hvor vi tager udgangspunkt i barnets ønsker og behov samt lærer det at være en naturlig del af fællesskabet. I vores pædagogiske praksis tilstræber vi at have: en anerkendende tilgang til barnet. Vi er nærværende og møder barnet hvor det er et ressourcesyn, hvor vi har fokus på barnets styrkesider og bruger dem i udviklingen af barnets svagere sider samt at være inkluderende, hvor vi forebygger at barnet kommer i en udsat position Et læringssyn, hvor vi arbejder med diverse læringsmiljøer og overordnet arbejder efter de lovbestemte pædagogiske læreplaner. Rart at vide hvis uheldet er ude. Det tilstræbes at alle personaler har førstehjælpskursus, således at jeres barn/børn er sikret bedst muligt, hvis uheldet er ude. Som forældre skal I være opmærksomme på, at I selv skal have en børneansvarsforsikring, ved ulykker mm. Det er således også jeres egen forsikring, der skal dække hvis barnet smadrer en rude i institutionen mm. Dette gælder børn fra 5 år. Børnehuset Boelholm Boelholm er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Egedal kommune har vippe-normering, hvilket bevirker at antallet af børn kan svinge hen over året. Vi er 13 fastansatte medarbejder i huset, 1 daglig leder, 5 pædagoger, 1 pædagogisk assistent, 4 pædagogmedhjælpere, 1 vikar samt 1 køkkenassistent. Vi ønsker at Boelholm skal være et indbydende sted, med en rar atmosfære, hvor både børn og voksne føler sig velkomne. Et sted hvor vi skaber plads, så det enkelte barn kan udvikle sig og gøre egne erfaringer. Dette gør vi ved at styrke børnenes selvværd, således at de føler tryghed ved de udfordringer de møder i en forudsigelig hverdag i kendte rammer. At de voksne er nærværende både fysisk og psykisk, og fornemmer hvad der optager børnene her og nu.

3 Vi giver trøst, knus og kram, men også et lille skub ud i den store verden. Vi bestræber os på at børnene oplever sig selv som en del af et fællesskab, et fællesskab med daglige aktiviteter og tilbagevendende traditioner. Vi ønsker samtidig at børnene gennem fællesskabet får lært en tolerance overfor andre, både børn og voksne. En tolerance der giver respekt for andre mennesker. Indkøring Hvad betyder det for barnet og for forældrene? Jeres barn skal lære nye voksne at kende, nye lyde, nyt sovested og nye vaner, men også forholde sig til andre børn, som det skal dele de voksne med. For jer som forældre er det måske første gang, I skal overlade ansvaret for jeres barn til andre. Det betyder, at I skal lære os at kende og blive trygge ved os. Indkøring i vuggestue Det at skulle begynde i vuggestue er en stor omvæltning for hele familien. Det er vigtigt for os, at I og Jeres barn får en god start i vuggestuen. For at gøre overgangen så blid som mulig, anbefaler vi, at I afsætter god tid. I begyndelsen kan det være nødvendigt, at I er her hele tiden. Når barnet har lært lidt at kende og føler sig tryg, kan barnet være her alene, men vi anbefaler, at barnet i begyndelsen har korte dage. Men børn er forskellige, så derfor er det vigtigt, at vi løbende snakker sammen, så barnet får den indkøring, det har behov for. os Indkøring af børn i børnehaven. Vi anbefaler at den første dag er sammen med jer. Hvis barnet er tryg ved at være her, anbefaler vi, at barnet de næste par dage er her nogle timer alene, og at barnet får korte dage den første uge. Men igen, børn er forskellige, så derfor er det vigtigt, at vi løbende snakker sammen, så barnet får den indkøring, det har behov for. Det er vigtigt, at I husker at sige farvel til Jeres barn, at barnet ser I går, også selvom det måske græder. Husk: I er altid velkomne til at ringe og høre, hvordan det går En Typisk dagligdag Boelholm åbner kl hvor både vuggestuebørn og børnehavebørn afleveres i Alrummet. Ved ca. 8 tiden går vuggestuebørnene i vuggestuen, og funktionsrummene åbnes og dagen begynder så småt, med stille og rolige aktiviteter En dagligdag i en integreret institution er forskellig alt efter om børnene er 1/2-3 eller 5 år. I vuggestuen har børnene brug for en let genkendelig og forudsigelig dagligdag med faste rammer, hvorimod børnehavebarnet i kraft af dets udvikling ønsker og kræver medbestemmelse på sin hverdag. Dette prøver vi at leve op til ved at opdele/afbryde deres dagligdag så lidt som muligt.

4 Vuggestuen I vuggestuen spiser børnene frugt og brød mellem kl Herefter starter de planlagte aktiviteter. Nogle går ud af huset eller på legepladsen, andre bliver inde og leger, klipper, tegner m.m. og nogle vuggestuebørn sover. Kl er det tid til frokost. Efter frokost bliver der skiftet, nusset og puttet ud at sove. Fra kl. 14- ca spises der eftermiddags mad. Resten af dagen hygger vi os med det vi lige nu har lyst til. Børnehaven Ved 9 - tiden tilbydes børnene frugt, vi er altid opmærksomme på at tilbyde alle børn frugt + brød Kl starter de planlagte aktiviteter. Nogle går ud af huset eller på legepladsen, andre leger, klipper, tegner m.m. Der spises frokost kl hvor der snakkes, synges, læses m.m.. Alle spiser i deres grupper. Når frokosten er slut ved 12 - tiden kommer alle ud at lege. De børn fra børnehaven, der har behov for det, har mulighed for at få en middagslur. Ved 14 - tiden tilbydes eftermiddagsfrugt Ved 16/16:30 - tiden samles de sidste børn fra hele huset igen, i alrummet for at slutte dagen sammen, mens de sidste praktiske gøremål kommer fra hånden. Praktiske oplysninger Afbud: Vi vil gerne have besked om ethvert fravær (sygdom, ferie eller fridage). I bedes skrive det på forældreintra så hurtig som muligt af hensyn til planlægningen. Afhentning: Hvis andre end I selv henter Jeres barn skal I give besked på forældreintra. I vuggestuen vil vi gerne have I skrive hvornår I henter jeres barn så vi kan tage hensyn ift. middagslure. Bleer:I skal selv medbringe bleer. Fagbøger: Der er fagbøger og tidsskrifter i personalestuen. I er velkomne til at læse dem i institutionen og evt. låne det med hjem. Lukkedage: Hvert år har vi lukket mellem jul og nytår, dagen efter Kristi himmelfarts dag og Grundlovsdag. Kommunen vil tilbyde nødpasning. Fødselsdage: Vi er glade for at holde børnenes fødselsdage enten i institutionen eller hjemme hos barnet. I kan medbringe det, som I synes børnene skal have at spise udfra vores mad og måltidspolitik. Har I lyst til at være med, når vi holder jeres barns fødselsdag i institutionen, er I selvfølgelig meget velkomne til det. Børnene skal ikke have gaver med til fødselsdagsbarnet, det søger vi for. Hvis I ønsker at holde fødselsdag i privat regi, skal indbydelserne deles ud privat. Vi opfordrer til at man inviterer hele gruppen eller alle pigerne eller alle drengene.

5 Kost: De fleste børn spiser morgenmad hjemme, men man kan spise sin medbragte morgenmad i fællesrummet, hvis man kommer før kl Vi er en del af Egedal kommunes kommunale madordning, så børnene får frokost i institutionen madplanen hænger i institutionen. Forældrene i Boelholm står selv for en frugtordning til børnene som de får både om formiddagen og eftermiddagen. Man betaler 60 kr. pr måned til denne ordning. Legetøj: Det er tilladt at have legetøj med hver fredag. Legetøjet er med på eget ansvar, vi kan ikke garantere at have tid til at lede efter bortkommet legetøj. Det er en god ide at sætte navn på. Sikkerhedspolitik: På grund af risiko for kvælning må børnene ikke have: snore i jakkerne + vanter halstørklæde på elefanthuer med lange narrehaler. Endelig må vi pointere, at det ikke er tilladt at have plastikposer i garderoben. Smykker: Af sikkerhedsmæssige grunde er det ikke tilladt at have halskæder på. Sprogvurdering: Alle børn mellem 2 år og 10 mdr & 3 år og 4 mdr. tilbydes en sprogvurdering. Vurderingen foregår i samarbejde mellem forældre og personale. Forældrene vil på mail få tilsendt et spørgeskema om barnets sprog. Skemaet skal udfyldes elektronisk. Pædagogen vil herefter lave nogle små sproglege med barnet. Barnets sproglige formåen tastes ind i et elektronisk scoringsark som herefter vil danne grundlag for den samlede sprogvurdering. Det vil vise om barnet er sproglig alderssvarende eller har brug for en ekstra indsats. Tøj / skiftetøj: Børnenes tøj skal være praktisk, så de kan røre sig i det, og det skal kunne tåle at blive snavset. Hav altid et ekstra sæt tøj liggende på barnets plads. Sørg for at medbringe udetøj og fodtøj, som passer til årstiden. Det er en stor hjælp også for Jer forældre, hvis der er navn i tøj og fodtøj. Vi erstatter ikke bortkommet eller ødelagt tøj. I bedes sørge for, at der er navn på de sutter I har med i vuggestuen. Tavshedspligt: Personalet har tavshedspligt om dig og dit barn. Der er mulighed for at få råd og vejledning af personale uden for institutionen. F.eks. talepædagog, psykolog og fysioterapeut. Disse personer er naturligvis også underlagt tavshedspligt på samme måde som personalet. Udmeldelse: Vi gør opmærksom på at børnene skal udmeldes med 1 måneds varsel. Dette kan ske via kommunens hjemmeside. Video: Det er ikke tilladt, at forældrene filmer andres børn, hverken privat eller i institutionen. Fotografering er i orden.

6 Taxakørsel: Når et barn er kommet til skade køre vi i taxa til lægehus eller skadestue. Forventninger Det er vigtigt at du som forælder hjælper til med: - At have skiftetøj tilsvarende årstiden. - At der står navn i tøj, sko, sutter m.m. - At tjekke barnets kurv om der mangler ekstra tøj og bleer. - At holde sig orienteret om ugeplanen på intra, hvad vi skal og hvad tid man skal møde. - At komme inden aktiviteternes varslede tidspunkt. - At man selv leder efter sit barns sutsko, legetøj m.m. - At man hjælper dit barn med at rydde op efter sig når de hentes, også på legepladsen. - At man hjælper sit barn med at holde orden i garderoben. - At man kun har legetøj med om fredagen.. - At I kommer til personalet med spørgsmål om Jeres barns hverdag og hvis noget undrer Jer. - At I holder jer orienteret på forældreintra og infotavlen. - At I overholder vores sygepolitik. - At I altid siger goddag og farvel til en voksen når I afleverer og henter jeres barn. - At I tager jer god tid til indkøring alt efter barnets behov. Sygdom Syge børn må ikke modtages i børnehuset af hensyn til barnet selv, de andre børn og personalet i institutionen. Giv besked om sygdommens art, så vi ved behov kan meddele det til de andre forældre. Barnet skal holdes hjemme, til det er rask og kan klare en hverdag i institutionen uden særlig pasning. Et barn med en smitsom sydom må først modtages når det ikke længere smitter. Hvis barnet får feber eller bliver tydelig utilpas og efter personalets observationer ikke kan deltage i de almindelige aktiviteter, herunder ophold ude, må barnet betegnes som sygt og ringes hjem. Vi giver kun Jeres barn medicin hvis det har en kronisk lidelse. Medicinen skal være tydelig mærket med navn og lægens anvisninger. Penicillin eller lign. Skal gives derhjemme. Hvis I er i tvivl om barnet kan afleveres i institutionen så spørg os ellers kan vi anbefale bogen Smitsomme sygdomme hos børn, som er en vejledning til institutioner og forældre. Forældresamarbejde Den daglige kontakt Forældresamarbejdet er en vigtig del af vores daglige arbejde med Jeres børn. Det er vigtigt, at vi har et godt samarbejde, at vi lærer hinanden at kende og opnår en gensidig tillid. Det giver tryghed for Jer og Jeres børn. Det primære er den daglige snak, som vi har med Jer, når I afleverer og henter Jeres barn. Det er rart, hvis I fortæller os, hvis morgenen er gået helt skævt, eller der er hændt noget særligt på hjemmefronten, som kan få indflydelse på Jeres barns dag. På samme måde vil vi selvfølgelig også fortælle Jer om, hvordan Jeres barns dag er gået, fortælle om sjove og gode oplevelser, vi har i huset med Jeres barn. Hver dag laver gruppen en seneste nyhed om dagens begivenheder på intra

7 Forældrebestyrelsen/forældreråd Hvert år i september er der valg til områdeforældrebestyrelsen. Bestyrelsen har bl.a. indflydelse på de overordnede pædagogiske principper samt årets fokusområder, ligesom de er med til at evaluere dem. Udover områdebestyrelsen nedsættes der på forældremødet et forældreråd, som varetager forskellige opgaver i Børnehuset Boelholm. Forældrerådet har en løbende dialog med lederen i institutionen og har også mulighed for at deltage i ansættelsessamtaler. Du kan bruge repræsentanterne til at bringe ros og ris videre samt fremsætte nye forslag. Forældremøder / arrangementer Der afholdes følgende 3 forældremøder/arrangementer i løbet af året: Sommerfest for hele familien, med fællesspisning og forskellige aktiviteter Forældremøde i efteråret med årsberetning fra formanden, valg til ny bestyrelse m.m. Julefest Sommerfest og julefest planlægges af forældrerådet i Boelholm Konsultationer Efter 3-6 måneder både i vuggestuen og børnehaven tilbyder vi en opfølgnings/indkørings samtale, hvor vi snakker om, hvordan det nu går med jeres barn. Vi tilbyder en overleveringssamtale når Jeres barn skal fra vuggestue til børnehave I forbindelse med indskrivning til skole, tilbydes I en samtale om barnets skoleparathed. Derudover har vi konsultationer, når der er behov for det. I kan altid bede om en samtale, hvis I har brug for det. Hvis der er ting, I er utilfredse med eller undrer jer over, vil vi gerne have, at I kontakter os, så vi sammen kan finde en løsning på problemerne. Vi er altid glade for ros og ris, så vi ved, om det vi gør, er godt nok. Børneteam I Egedal kommune er der til hver institution tilknyttet et børneteam, som kan være behjælpelig, hvis institutionen eller forældrene er bekymret om et barns trivsel, udvikling eller lign. Ligeledes kan teamet også give det pædagogiske personale anonym supervision. Teamet består af en psykolog, en sagsbehandler og en sundhedsplejerske. I vores område er der teammøde den 3. mandag i måneden fra kl Det afholdes på Lærkeskolen En sag kan tages op i teamet af både personale og forældre. For at få en sag op i teamet, skal der laves et mødeoplæg.. Mødeoplægget skal være skrevet under af både forældre og den daglige leder af institutionen. Mødeoplægget vil være udgangspunkt for mødet. På mødet bliver der taget en beslutning om, hvilke tiltag der skal gøres fremadrettet. Foruden teamets medlemmer deltager forældrene, den daglige leder og primær pædagogen.

Velkommen til Børnehuset Havrevænget

Velkommen til Børnehuset Havrevænget Velkommen til Børnehuset Havrevænget Med denne folder vil vi i Børnehuset Havrevænget byde dig og dine forældre velkommen i vores vuggestue og børnehave. I Havrevænget skal børnene have det godt og føle

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel, engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

Velkommen til Møllebjerghave Vuggestue

Velkommen til Møllebjerghave Vuggestue Velkommen til Møllebjerghave Vuggestue Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Møllebjerghave består af: Vuggestue med 2 stuer; Rollingerne og Englebasserne. Der er 22 vuggestuebørn i alt.

Læs mere

Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn.

Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn. Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn. Med denne lille folder får du kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Småfolkets Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

Velkommen til Møllebjerghave Børnehave

Velkommen til Møllebjerghave Børnehave Velkommen til Møllebjerghave Børnehave Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Møllebjerghave består af: Vuggestue med 2 stuer: Rollingerne og Englebasserne. Der er 22 vuggestuebørn i alt.

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkomstfolder. Mælkevejens vuggestue

Velkomstfolder. Mælkevejens vuggestue Velkomstfolder Mælkevejens vuggestue 1 Kære forældre Nu er tiden kommet, hvor Jeres barn starter i Mælkevejens vuggestue. Det er en stor dag for Jer og Jeres barn, og vi ved godt, at den første tid er

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel,engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 1 ÅBNINGSTID: Mandag torsdag KL. 6.30-17.30 Fredag KL. 6.30 16.30 Lukket i ugerne 29 + 30 Behovsåbent i anden institution: Mellem jul og nytår Fredag efter

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Vuggestue

Velkommen til Glyngøre Vuggestue Velkommen til Glyngøre Vuggestue En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Glyngøre Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Vuggestue. Vi glæder os

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Velkommen til Mælkebøtten

Velkommen til Mælkebøtten 2016 Velkommen til Mælkebøtten Mælkebøtten Ringvejen 1, 4900 Nakskov 54 92 11 16/54 95 19 80 maelkeboetten@lolland.dk Børneintra: https://lolland.inst.dk Ideen bag denne velkomstskrivelse er, at I som

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre redigeret marts 2016 Hvad er Østerdalen Skårup Børnehus? Skårup Børnehus er et integreret børnehus som del af det kommunale

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Børnehuset Slagelses velkomstbrochure

Børnehuset Slagelses velkomstbrochure Børnehuset Slagelses velkomstbrochure KÆRE: VELKOMMEN I BØRNEHUSET SLAGELSE Vi er en privat integreret institution i Slagelse kommune. Vi er normeret til 15 børn. Du skal være tilknyttet og din primære

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHUSET BAVNEHØJ Velkommen til Børnehuset Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en integreret institution

Læs mere

Velkomstbrochure. Regnbuens pædagogiske værdier: Kære forældre,

Velkomstbrochure. Regnbuens pædagogiske værdier: Kære forældre, Velkomstbrochure Kære forældre, Børnehuset Regnbuen Råbrovej 16 2765 Smørum Velkommen til vores børnehus Regnbuen. Når ens barns starter i daginstitution, er der mange oplysninger, man skal forholde sig

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen!

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Kære forældre Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Dine voksne på vuggestuen er: Laila Rikke Emma Maja Pædagog

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 13 Side 2 af 13 Kære Velkommen til Frøgårdens Børnehave. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk Velkommen til Skæringhus Skæring Hedevej 18-26 8270 Egå Telefon: 20 53 37 49 Pædagogisk Leder: Annette Aude Mail: anau aarhus.dk Velkommen i Skæringhus J Nu nærmer tiden sig, hvor dit barn skal begynde

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Telefonnr. Hoved nr. 76 16 64 80 Kontor 76 16 64 81 Fællesrum i bhv. 76 16 64 82 Grøn stue

Læs mere

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk 1 Dette er en lille velkomstpjece, med de mest vigtige oplysninger omkring Frejas Have.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Fugleredens vuggestue

Velkommen til Børnehuset Fugleredens vuggestue Velkommen til Børnehuset Fugleredens vuggestue Vi vil, med denne folder, gerne byde jer velkommen til Børnehuset Fuglereden. Vi glæder os til at lære jer at kende, både barnet, der skal starte hos os,

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET STJERNEHUSET

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET STJERNEHUSET VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET STJERNEHUSET VELKOMMEN TIL: Den stue Jeres barn skal gå på hedder: De voksne på stuen hedder: I velkomstfolderne er forskellige praktiske oplysninger beskrevet. AFLEVERING OG HENTNING

Læs mere

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Ved overgang til vuggestuen, er I velkommen til at være sammen med jeres barn i en indkøringsperiode.

Læs mere

Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken Horsens Tel:

Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken Horsens Tel: Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken 50 8700 Horsens Tel: 7629 1620 Kære forældre Velkommen i Børnehuset Fjordparken. Vi håber I må blive glade for at have jeres barn her hos os. Vi lægger stor vægt på

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

En god start kan for eksempel se således ud:

En god start kan for eksempel se således ud: En god start i Firkløverens Vuggestue. Det kan virke meget overvældende at starte i en institution. Der er mange nye børn og voksne - og støjniveauet er til tider højt. Derfor er det en god ide, at I bruger

Læs mere

Folder vuggestuen. Her bor vi:

Folder vuggestuen. Her bor vi: Folder vuggestuen Her bor vi: Børnehuset ligger i et naturskønt område med Krengrupskoven som nærmeste nabo. I skoven er der god mulighed for bevægelse, sansmæssige oplevelser og ro til fordybelse. Velkommen.

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRN OG FORÆLDRE I

VELKOMMEN TIL BØRN OG FORÆLDRE I VELKOMMEN TIL BØRN OG FORÆLDRE I SKALS BØRNEHAVERNE VUGGESTUEN I KÆRHUSET Børnehaven Kærhuset Kærvej 11g 8832 Skals Tlf. 87871480 hg@viborg.dk Hjemmeside: Børnehaven Kærhuset Vuggestuen i Børnehaven Kærhuset

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Èn institution på 2 matrikler Mælkevejen: Persillehaven 22-24 2730 Herlev 44525890 Ønskeøen: Højderyggen 1 2730 Herlev 44525900 Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen.

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Velkommen i 4-Kløveren

Velkommen i 4-Kløveren Velkommen i 4-Kløveren Indholdsfortegnelse Velkommen. s.2 Telefon nr s.2 Åbningstider... s.2 Ferie og lukkedage. s.3 Personale. s.3 Forældrebestyrelsen... s.4 Vuggestuen.. s.4 Opstart i vuggestuen.. s.4

Læs mere

Åbningstider: Mandag fredag 6:

Åbningstider: Mandag fredag 6: Den Grønne Kile er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Med denne lille folder får du her kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk af hverdagen i børnehuset.

Læs mere

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.:

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.: Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen til vuggestuen i Eventyrhaven Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen.

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

Med denne velkomstfolder vil vi gerne fortælle lidt om hverdagen i børnehaven.

Med denne velkomstfolder vil vi gerne fortælle lidt om hverdagen i børnehaven. Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Velkommen i Børnehaven Bavnebakken... 3 Personaleoverblik... 3 Bavnebakkens værdigrundlag... 3 Glæde... 3 Tryghed, nærvær og omsorg... 3 Fællesskab, samarbejde og ansvarlighed...

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen

Velkommen til Vuggestuen Velkommen til Vuggestuen Holmegade 40 6990 Ulfborg Tlf. 96115529 / 40481402 Ulfborg vuggestue Dansemyggen Ulfborg vuggestue er en afdeling i Ulfborg Børnehus, der er beliggende nederst på børnehavens legeplads,

Læs mere

Børnehus Farendløsevej 14, Nordrup 4100 Ringsted Tlf.: /

Børnehus Farendløsevej 14, Nordrup 4100 Ringsted Tlf.: / VELKOMMEN TIL 1 Kære Vi vil med denne lille folder byde dig og dine forældre velkommen til Nordbakkens Børnehus. Når du starter i institutionen er der meget at forholde sig til og en masse spørgsmål, man

Læs mere

Velkommen til Helsinge Børnehuse.

Velkommen til Helsinge Børnehuse. Velkommen til Helsinge Børnehuse. Vi glæder os, til at lære jeres barn og jer bedre at kende. Vi ved erfaringsmæssigt, at der er rigtig mange spørgsmål, når man starter et nyt sted, og håber at vi med

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Jordbærvangen. Forældrefolder

Jordbærvangen. Forældrefolder Jordbærvangen Forældrefolder Velkommen til Børnehuset Jordbærvangen Med denne folder ønsker vi at give jer et indtryk af husets arbejdsrytme, vores pædagogiske aktiviteter samt praktiske oplysninger omkring

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen:

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen: Kære nye forældre! Vi håber at I sammen med Jeres barn får nogle gode år her i Børnehuset Rosenkilden. Denne folder fortæller lidt om os, vores hverdag og hvordan vi arbejder. Heri står alle de praktiske

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Skovvejens Børnehave er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn.

Skovvejens Børnehave er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Skovvejens Børnehave er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Med denne lille folder får du her kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk af hverdagen i børnehuset.

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere