Nedenfor får du lige de allersidste praktiske oplysninger så læs det grundigt selvom det er langt og husk nu det hele!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nedenfor får du lige de allersidste praktiske oplysninger så læs det grundigt selvom det er langt og husk nu det hele!"

Transkript

1 VM deltagerbrev Kære alle sammen nu er det lige op over: Der skal afholdes finale i væbnermesterskabet! I år har deltagerantallet (igen) sat rekord, og der er således tilmeldt over deltagere fordelt på 194 patruljer, der skal dyste i alverdens discipliner. Om VM finalen VM finalen består af et utal af hårde, udfordrende, skægge, mærkelige, tankevækkende og vanvittige poster, og man har muligheden for at vinde på flere måder: Man kan vinde det hele, altså være den patrulje, der samlet set får flest point (netopgaverne + finalen). Man kan vinde finalen, altså være den patrulje, der skraber flest point hjem alene på finalen. Man kan vinde én af flere specialistkategorier, nemlig: Pionering (altså det med reb og rafter). Kristendom (altså det med Gud og Jesus). Underholdning (altså det med at være sjov). Førstehjælp (altså det med at hjælpe folk, der er kommet til skade). Tons og tempo (Altså ting fart på, her skal der løbes!) Opfinderi (altså noget med at opfinde ting og komme på nye ideer) Se mesterskabet.dk for mere info, billeder osv. og til dem med facebook kan også anbefales, de opdaterer med historier og billeder undervejs. Nedenfor får du lige de allersidste praktiske oplysninger så læs det grundigt selvom det er langt og husk nu det hele! Hvor og hvornår? Det hele foregår: I Damgårdsparken lige bag Ballerup Rådhus og det foregår onsdag d. 8/5 hvor vi ankommer og sætter telte op omkring kl. 20, kl. 23 starter programmet med lejrbål. Der er derefter opgaver hver dag indtil søndag hvor der holdes præmieoverrækkelsen som finder sted kl. 10, derefter skal vi pakke sammen, så vi er nok færdige omkring kl. 13. Selve finalens opgaver foregår overalt i Storkøbenhavn og er åbne fra kl. 8 17; det er således kun tidligt om morgenen og om aftenen/natten, vi er i Damgårdsparken.

2 Vi mødes: Ved Lerhytten kl. 19:15. Når vi mødes skal der være 2 biler der kan køre os til Ballerup (vi er personer ialt). Det tager lidt over en halv time at køre derhen. Vi er færdige i Damgårdsparken søndag kl. 13 og er dermed med kørsel tilbage i Nivå ca. kl Det skal du have med: Man skal have flere ting med til en VM finale, og nedenstående ting skal du huske.(sæt kryds, når du har pakket det). Se bunden af sedlen for forklaring på stjernerne. Sovepose Liggeunderlag Mange par sokker (evt. to par til hver dag; et par til at gå i om dagen, og et par til at have på om aftenen). Gode sko/støvler; vi skal gå meget, og Kawasaki og/eller Converse sko kan ikke holde til 3 dages aktiviteter inkl. regnvejr (og det kan dine fødder heller ikke)! Et par gamle sko og et sæt gammelt tøj* Et par afslapningssko /sandaler/klipklapper til om aftenen. Tøj til al slags vejr vi får varmen om dagen, og det kan godt blive ret koldt om aftenen. En turrygsæk, som du kan holde ud at gå med en hel dag.** Vanddunk. Regntøj. Badetøj. Håndklæde. Toiletsager herunder solcreme. Forbundsskjorte Skriveredskaber og papir/notatbog Lommepenge (max. 150 kr)*** For en gangs skyld: Tag hellere for meget end for lidt med vi skal ikke gå med al vores udstyr, men kun med en dagstaske, vi pakker om morgenen. Og det er drønærgerligt at mangle! Det kan du tage med: Udover listen ovenfor er der en masse ting, som du kan tage med, hvis du vil (sæt kryds, hvis/når du har pakket det) Siddeunderlag til lejrbålene. Dolk. Kompas. Gaffatape. Lommelygte/pandelampe.

3 GPS. Mobiltelefon.**** Slik (for max 30 kr.)***** Bamse. Et par småting, der kan repræsentere patruljen. Valgfrit ekstra grej, gøgl og lir, du tror/mener/synes/tænker, vi måske og eventuelt kunne få brug for. *Man skal ikke forvente at dette kommer helt hjem igen eller at skoene er værd at gå i bagefter. Det bliver meget mudret! Skoene skal helst være lukkede og sidde fast på foden, fx gamle løbesko eller Converse. Tøjet kan vaskes rent hvis man ønsker at få det med hjem igen og hvis man går i shorts bliver det måske slet ikke beskidt hvis man er heldig ;) **Med plads til lidt af hvert, gerne både håndklæde, badetøj og dagens madpakke. ***Det er tilladt at have mere med til specifikke indkøb i 55Nord bussen, hvis man fx skal købe en skjorte eller en sovepose eller lignende. **** Det er ok at have mobilen med men vi garanterer ikke for dens overlevelse eller at der er strøm til den. Lederne bestemmer hvornår den må bruges. Smartphones kan være sjove at have med hvis man har net på dem, men det er klart ikke nødvendigt. Kontakt Hvis der er noget undervejs som gør at I har behov for at kontakte os så ring til en af lederne: (hvis man tage sin telefon med så indkod vores numre i tilfælde af at I skulle blive væk) Thomas: Mikkel: Pia (Holte): Generelle regler, du bør kende Ja, der er altid en række kedelige regler, som man lige skal være opmærksom på: Gør altid som lederne siger også andre ledere og/eller postmandskab. Selvom en leder ikke er fra din egen kreds kan han/hun stadig godt bede dig om at opføre dig ordentligt! Vær ekstra høflig og god, især når vi er ude hvis nogen bliver sure på jer, bliver de sure på FDF, og så er der ikke nogen, der gider lege med os mere Selvom I har jeres mobiltelefon med, så lad være med at ringe til jeres forældre uden at have talt med lederne først! Ellers så aner vi ikke hvad, der sker omkring os.

4 Generelt om VM Lejrpladsen Lejrpladsen ligger som sagt i Damgårdsparken i Ballerup. Vi er væk hele dagen, og vi sover om natten, så derfor er der hundevagt døgnet rundt. Vi har dog selv ansvaret for vores ting, så lad være med at efterlade alt for kostbare genstande i lejren (og hvis du ikke gider slæbe rundt på dem i din rygsæk, så lad være med at tage dem med i det hele taget). På lejrpladsen findes der følgende: Reception, hvorfra hele finalen orkestreres (ved i et på kortet nedenfor). Det er også i receptionen, at patruljen skal melde, om den går eller ankommer (tjekke ud hhv. tjekke ind), så mandskabet ved hvem, der er hjemme i lejren. Vandposter. Badefaciliteter (vi bliver mennesker + sjak om at dele få bade, så forvent meget(!)lange køer og meget beskidte brusere). Opladningsstation til telefoner o.l. (koster 20 kr.). Diverse plastickort Hver patrulje har et patruljekort, der skal afleveres i receptionen, når man kommer hjem. Det er vigtigt at huske. Derudover får I alle sammen udleveret jeres personlige rejsekort, der giver mulighed for at køre med samtlige offentlige transportmidler i hovedstadsområdet. Kortet er strengt personligt og skal underskrives og det må ikke blive væk, så pas godt på det! Postsystemet Posterne er delt i tre strenge, der hver består af tre kapitler á fem poster. Man besøger én streng (= tre kapitler = 15 poster) pr. dag. Altså 45 poster i alt. Det er langt fra alle patruljer, der når alle poster. Hver morgen henter patruljen dagens program, der viser, hvor man skal hen (kort over hvilke strenge/kapitler, man skal besøge). Patruljerne skiftes således til at besøge de tre strenge, og alle patruljer skal igennem det samme program, men altså i forskellig rækkefølge. Sammen med morgenens program er også et par dagsopgaver, der er en række forskellige opgaver, der skal løses og afleveres, når patruljen tjekker ind i lejren igen (i receptionen).

5 Transport rundt mellem posterne Vi må kun gå og køre med bus, tog eller metro. Cykler, løbehjul, raketter, hundeslæder og alle andre transportmidler er forbudt. Det betragtes som snyd, og det straffes hårdt. Underholdning Torsdag og lørdag aften er der fælles underholdning. Dette er fællesprogram, som man skal deltage i (og det plejer at være ret sjovt). Dig selv En VM finale er hård for alle de involverede. Du skal derfor ikke blive overrasket, hvis du bliver meget træt. Det betyder også, at du skal sige til din leder, hvis du ikke kan eller vil mere. Vi kan desværre ikke altid læse dine tanker.

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013

Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013 Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i ikke

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

Vi skal mødes på Ydesvej 9 (Spejderhytten) kl. 07:30 Lørdag d. 22 Juli

Vi skal mødes på Ydesvej 9 (Spejderhytten) kl. 07:30 Lørdag d. 22 Juli Spejdernes Lejr 2017 Kattegat Spejderne skal igen på sommerlejr. I år er det en fælles lejr for alle spejder korps. Der er tilmeldt ca. 40.000 spejdere fra Danmark og resten af verden. De mødes alle sammen

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017

Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017 Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017 Karlebo, Stenløse-Veksø og K2 Kære deltager og forældre. Du modtager deltagerbrevet fordi du har tilmeldt dig vores fælles sommerlejr 2017 med tre friske FDF kredse.

Læs mere

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere.

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Velkommen til møde om Spejdernes Lejr Spejdernes Lejr 2017 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer verden

Velkommen til møde om Spejdernes Lejr Spejdernes Lejr 2017 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer verden Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2017 Spejdernes Lejr 2017 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer verden Hvor & hvornår? 22.- 30 juli 2017 i Sønderborg Sønderborg

Læs mere

FDF Landslejr 2011. FDF Vadum. Infomøde.

FDF Landslejr 2011. FDF Vadum. Infomøde. FDF Landslejr 2011 FDF Vadum Infomøde. Hvor mange bliver vi? Kredspladsen: 15 væbnere/seniorvæbnere 3 ledere 2 tante/onkel 1 præst Seniorcity: 4 seniore 3 ledere I alt 28. Hvor skal vi bo? Ud og Hjem.

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem)

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem) Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter på lejren 3. Lommepenge, mobiler, medicin osv. 4. Besøg, post, kontakt mv. 5. Pakkeliste og grej Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter

Læs mere

Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding.

Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2013 Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG

29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG FDF ODENSE 2 DYRUP SOMMERLEJR 2017 29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG Kære sommerlejrdeltager. Hele kredsen skal på cirkus-sommerlejr i år på Nordlangeland. Her skal vi blive sjove klovne, dygtige akrobater,

Læs mere

Generelt om kurset. Kære De blå B-H

Generelt om kurset. Kære De blå B-H Kære De blå B-H Dette brev indeholder vigtig information om deltagelse, lejren, og om det I skal gøre, før vi kommer så langt. Læs hele brevet igennem først og gå derefter frem efter huskelisten som er

Læs mere

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N & S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N 2 0 1 8 Stifindere hos De Gule Spejdere - Giv aldrig op! Forestil jer en turnering hvor venskab og samarbejde giver Jer en førsteplads. En turnering hvor Jeres

Læs mere

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE 1 Kære væbner! Vi glæder os til vi skal på sommerlejr sammen lige om lidt. Vi kalder lejren for Væbner for Livet, fordi vi er

Læs mere

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2014

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2014 Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2014 Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

Visby Fritidscenter. Bredebro

Visby Fritidscenter. Bredebro INVITATION TIL SOMMERLEJR Visby Fritidscenter VED Bredebro 5. juli 11. juli 2015 Nu er det blevet tid til, at du skal tilmelde dig dette års sommerlejr. I år skal vi til Visby Fritidscenter, der er beliggende

Læs mere

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre Deltagerbrev Tillykke! Zaxsez! I er blandt de 45 patruljer, der nåede gennem nåleøjet og dermed sikrede jer en plads på dette års Kære 1. Vi glæder os rigtig meget til at se jer i Sorø den 20.-22. februar!

Læs mere

DDS Stifindernes lejrbog på Næsbycentret d :

DDS Stifindernes lejrbog på Næsbycentret d : DDS Stifindernes lejrbog på Næsbycentret d. 25.6. - 2.7. 2016: Indhold: Sommerlejrsang side 2 Lejrkort side 3 Ugeprogram side 4 Adresse side 5 Post til lejren side 5 Slikpolitik side 5 Regler side 6 Pakkeliste

Læs mere

20. Udgave. Spejder side 1á4

20. Udgave. Spejder side 1á4 20. Udgave 2014 Spejder side 1á4 5. november 1999 Kære Dagbog - det hele er ad helvede til. De har lige sagt i Sveriges Radio at både Tyskland og Sverige nu har lukket grænserne fil Danmark for at sygdommen

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Du skal til udrejsen medbringe almindelig håndbagage + madpakke og drikkelse til din aftensmad om lørdagen.

Du skal til udrejsen medbringe almindelig håndbagage + madpakke og drikkelse til din aftensmad om lørdagen. Deltagerbrev Du sidder nu med de sidste informationer omkring sommerlejren til Lifjell, Seljordsvattnet i Norge, hvor du skal være sammen med godt 250 andre FDFére fra FDF Sydvendsyssel netværk. Der er

Læs mere

Kandersteg. Mølleå Division

Kandersteg. Mølleå Division Kandersteg Mølleå Division 1. 12. juli 2006 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 1. juli på Stengård St. kl. 11.45. Det tager ca. 20 timer

Læs mere

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2019

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2019 Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2019 Kære kursusdeltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungerer samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

INFOBREV SPEJDERNES LEJR 2017

INFOBREV SPEJDERNES LEJR 2017 INFOBREV SPEJDERNES LEJR 2017 Kære piger og forældre, Nu er der snart ikke længe til Spejdernes Lejr 2017, og vi er ved at glæde os rigtig meget. Det håber vi også, I gør. Vi er ved at få lukket de sidste

Læs mere

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info.

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info. DGI Fyn og SHORES Vandsportsferielejr Program og praktisk info www.dgi.dk 0 Indhold Velkomst til Vandsportsferielejren på Strynø 2 Huskeliste 3 Lejrregler 4 Kontaktoplysninger 5 Lejrbank 5 Stilletelt 5

Læs mere

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014 Kandersteg Nyhedsbrev Marts 2014 Kære Junior, trops- og klanspejdere (- og forældre) Den 28. juni 2014 tager vi på sommerlejr til Kandersteg International Scout Centre (KISC) i Schweiz. I skrivende stund

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Onsdag den 15. juli 2009 klokken 12.15 fra Dannebrogsgade, 5000

Læs mere

Hvad skal ledere vide om Spejderen!

Hvad skal ledere vide om Spejderen! Hvad skal ledere vide om Spejderen! 1. Har spejder nogen sygdomme. 2. Har spejderen brug for medicin. 3. Er spejderen vådligger (Ekstra sovepose skal medbringes). 4. Kan spejderen svømme. 5. Er spejderen

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Deltagerbrev. Hvad skal der ske. Tidspunkter. Lommepenge

Deltagerbrev. Hvad skal der ske. Tidspunkter. Lommepenge Deltagerbrev Hej alle Så nærmer årets sommerlejr sig hastigt. Vi er 25 i alt fra FDF Torsted, der skal af sted. Her i deltagerbrevet har jeg forsøgt at samle de sidste vigtige informationer. Ellers er

Læs mere

Deltagerbrev PUF PERM Side 1 af 6

Deltagerbrev PUF PERM Side 1 af 6 Deltagerbrev PUF PERM 2017 Side 1 af 6 Kære kursist Vi kan glædeligt fortælle dig, at du har fået en af de eftertragtede pladser på PUF PERM 2017. Vi I teamet har siden november sidste år vendt de vildeste,

Læs mere

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager Kære Roland 2- deltager Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til Det Skabende Roland 2 2014. Vi glæder os rigtig mega meget til at se dig og de 41 andre deltagere til en uforglemmelig uge.

Læs mere

Loboratorium. Trin for trin. Løboratorium Niveau 2. De overordnede formål med mærket. Årstid: Hele året. Forløbets varighed: Tre trin + et døgn

Loboratorium. Trin for trin. Løboratorium Niveau 2. De overordnede formål med mærket. Årstid: Hele året. Forløbets varighed: Tre trin + et døgn Årstid: Hele året Forløbets varighed: Tre trin + et døgn Loboratorium Trin for trin De overordnede formål med mærket Formålet med,, er at udvide pigernes horisont indenfor løb og løbsformer. Pigerne vil

Læs mere

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre KOLLEUGE Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre Fra søndag d. 11. november - søndag d. 18. november holder 3 af troppens patruljer kolleweekend. En kolleuge er en uge, hvor vi bare er flyttet

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Afgang: Fra Søndervangskolen Søndag Den 7. juli kl. 9.00 Hjem: Lørdag den 13. juli kl. 11.00 de fleste forælder henter på Thurø Der er mindst 25. ekstra pladser

Læs mere

Sommerlejren Sejerborg

Sommerlejren Sejerborg Sommerlejren Sejerborg Kære forældre. I dette informations brev vil I finde de praktiske oplysninger I har behov for, i forbindelse med jeres barns/børns lejrophold på Sejerborg. Vi glæder os til at give

Læs mere

BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL

BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP D. 27/6-2017 VIL DU GÅ GLIP AF 3 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er fra tirsdag d.

Læs mere

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014!

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! SLETTELEJREN 2014 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! Den store fælles lejrtur for hele skolen nærmer sig. Om kort tid drager elever og ansatte til Sletten, hvor vi vil fokusere på Natur/Bevægelse/Fællesskab.

Læs mere

Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010

Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010 Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010 WWW.STJERNESPEJDER.DK Junior Sommerlejr Stjernegruppens juniorer skal i år på sommerlejr til solskins øen Bornholm. Det meste af sommerlejren kommer

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Erik Harefod Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var: -

Læs mere

Ledere på lejren. Forberedelser Inden lejren På lejren Løst program

Ledere på lejren. Forberedelser Inden lejren På lejren Løst program Ledere på lejren Spejdernes lejr Danmarks største spejderlejr 5 spejderkorps 40.000 spejdere danske og internationale Sønderborg på Kær Vestermark Vision for lejren: vi sætter spor Her skal vi bo Vi skal

Læs mere

Deltagerbrev for storspejdere på Superdivi 2015:

Deltagerbrev for storspejdere på Superdivi 2015: Deltagerbrev for storspejdere på Superdivi 2015: Kære spejdere. Tak for jeres tilmelding til vores fantastiske Superdivi. Dette brev indeholder alle de vigtigste informationer om superdivien, så jeres

Læs mere

INFORMATION TIL GRUPPER OG KREDSE OM: FDF OG SPEJDERNE I Tivoli Friheden Splittet af dimensioner

INFORMATION TIL GRUPPER OG KREDSE OM: FDF OG SPEJDERNE I Tivoli Friheden Splittet af dimensioner INFORMATION TIL GRUPPER OG KREDSE OM: FDF OG SPEJDERNE I Tivoli Friheden Splittet af dimensioner Så sker det snart... Lige om lidt afvikles FDF og Spejderne i Tivoli splittet af dimensioner over 2.000

Læs mere

VEJLEDENDE PAKKELISTE

VEJLEDENDE PAKKELISTE VEJLEDENDE PAKKELISTE Her er en vejledende pakkeliste. Listen er tænkt som en huskeseddel på hvad du skal overveje at have med. Nogle ting skal du have med uanset årstiden og vejret, andre ting kan være

Læs mere

Spejdernes Lejr 2012

Spejdernes Lejr 2012 Spejdernes Lejr 2012 Vi vil fortælle om Spejdernes Lejr 2012 Ud- og hjemrejse Vi har brug for forældrehjælp! Det praktiske Udstyr / pakkeliste Eventuelt Nordvest for Holstebro 5 bydele + det løse Nord

Læs mere

Danmarks mest LEGENDARISKE Adventurespejdløb

Danmarks mest LEGENDARISKE Adventurespejdløb 2018 2 Danmarks mest LEGENDARISKE Adventurespejdløb SPEJDER Apokalypseløbet er den ultimative udfordring for dig og din patrulje eller sjak. Det er her I kan afprøve grænserne for jeres samarbejdsevner,

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august -2. september 2018 Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august - 2. september 2018 Camp Outdoor Camp Outdoor

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016 Kontakt Kredsleder Peter Kühnell 28 77 84 62 peter.kuhnell@gmail.com Rasmus Vinge 23 38 22 99 rvinge@fdf.dk Januar. 17 juli. 17 Myreslugeren LYSTRUP-ELEV Bestyrelsesformand Lauge Dehn 86 22 33 88 ld@nordicsubs.com

Læs mere

Deltagerbrev for instruktører på O!O oktober 2018

Deltagerbrev for instruktører på O!O oktober 2018 Deltagerbrev for instruktører på O!O 5.- 7. oktober 2018 Kære Instruktører, Køkkenfolk, Dåser, Underholdning, Musikere, Forkyndelse, Lounge, Sceneteknikere, O!O Udvalg o.l. Først og fremmest en stor tak

Læs mere

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2016

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2016 Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2016 Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungerer samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 1 10. 16. oktober 2015 Indhold Glæd dig det gør vi!... 3 Alle medbringer... 4 Diverse praktiske oplysninger om Efterårskurset... 5 Aktivitetsdag... 5 Bank... 5 Bureau...

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Information til alle forældre

Information til alle forældre Information til alle forældre Lejrskole på Sletten De fælles lejrture til Sletten har eksisteret siden 1981. Hvert fjerde eller femte år drager skolen af sted til noget af Danmarks smukkeste natur ved

Læs mere

Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev

Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev Informationsmøde FDF F7 Mandag d. 6. juni 2016 Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev Praktiske oplysninger

Læs mere

Velkommen på Nathejk Sådan sniger I jer i mørket. Gode råd om påklædning Vigtig info Pak det helt rigtige udstyr.

Velkommen på Nathejk Sådan sniger I jer i mørket. Gode råd om påklædning Vigtig info Pak det helt rigtige udstyr. Velkommen på Nathejk Sådan sniger I jer i mørket Gode råd om påklædning Vigtig info Pak det helt rigtige udstyr www.nathejk.dk Velkommen på Nathejk! Denne bog er jeres. Den indeholder mange vigtige oplysninger

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg Denne introduktion til ugens program er tiltænkt dig, som ikke har haft et barn på børnelejr tidligere. Programmet kan variere en smule fra år til år, men

Læs mere

Info om Sommerlejren. Indhold

Info om Sommerlejren. Indhold Info om Sommerlejren Indhold Ankomst... 2 Brandslukningsudstyr og forhold ved brand... 2 Bustransport... 2 Certifikater... 2 Dykkerudstyr... 2 Ekstra overnatning og gæster... 2 Erstatning... 2 Køkkenhold...

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Bølgebetvingere. Udfordringen. Formål

Bølgebetvingere. Udfordringen. Formål Årstid: Sommeren Forløbets varighed: 4 trin + 24 timer Udfordringen Formål Dette mærke har til formål at udfordre pigerne på deres kreative og ingeniørmæssige evner, da de skal konstruere en tømmerflåde

Læs mere

adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE

adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE Pandelampe Praktisk undertøj Vandresko/ støvle Gerne en lille let model med to til tre AAA batterier og LED pærer. Løbesko Der vil ofte indgå aktiviteter på

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Kære familiespejdere, mikro- og minispejdere og forældre Her lidt praktiske oplysninger om Tonkawa-Stammens familiespejd, mikro og minilejr i Pinsen, til alle jer

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

Husk at læse hele deltagerbrevet, da der er vigtige beskeder fra dine instruktører under gruppeinformation til sidst i brevet.

Husk at læse hele deltagerbrevet, da der er vigtige beskeder fra dine instruktører under gruppeinformation til sidst i brevet. FDF Landsdel 7 Kursusleder Sanne Krøyer 2936 2170 Sak@FDF.dk Deltagerbrev - Blå Port for Seniorer Kastager, den 15. januar 2012 Kære deltager Så nærmer tiden sig for at du skal på Blå Port for Seniorer.

Læs mere

Patruljelederbrev Væbnermesterskabet 2012 April 2012

Patruljelederbrev Væbnermesterskabet 2012 April 2012 Patruljelederbrev Væbnermesterskabet 2012 April 2012 Kære patruljeleder Nu er der ikke mange dage, til vi mødes på Væbnermesterskabets stre Finale 2012. Dette deltagerbrev indehlder alle de praktiske infrmatiner,

Læs mere

Kandersteg. Thorning, Karup. Rødkær. 06. 15. juli 2014

Kandersteg. Thorning, Karup. Rødkær. 06. 15. juli 2014 Kandersteg Thorning, Karup & Rødkær 06. 15. juli 2014 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 6. juli på Thorning Skoles P-plads kl. 12.00.

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof:

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof: Rejse til Kandersteg Kære rejsedeltager på turen til Kandersteg d. 3. 12. juli 2015: Om kort tid venter der dig en stor spejderoplevelse. Vi er pt. 57 fra Voerladegård Gruppe, der skal rejse sammen til

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Velkommen på. Bispestaven 2010

Velkommen på. Bispestaven 2010 Velkommen på Bispestaven 2010 Velkommen på Bispestaven i 2010 Længes du efter personlige udfordringer, efter at få testet patruljens teamwork og efter at opleve den ægte spejderånd? Så sidder du med billetten

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Sommerlejre For Mikroer, Minier og Junior i Kong Skjold Gruppen

Sommerlejre For Mikroer, Minier og Junior i Kong Skjold Gruppen Sommerlejre 2014 på For Mikroer, Minier og Junior i Kong Skjold Gruppen 2014 Prisen for at deltage er: Mikroer 300,- kr. Minier & juniorer 1000,- kr. Betaling skal ske på følgende måde: Der kan betales

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5. landsdel 6

Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5. landsdel 6 Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5 Den 30. januar - 1. februar Fortrinsvis for den sydlige del af landsdel 5, samt for landsdel 6 Tilmelding Tilmeldingsfristen er sat til

Læs mere

Sommerlejr for trop og senior

Sommerlejr for trop og senior Sommerlejr for trop og senior Årets sommerlejr er Distriktslejren i Gudenå Distrikt og afholdes på Moselund Spejdercenter (Århusvej 8, Hinnerup). Der forventes lidt over 300 deltagere og vi deltager med

Læs mere

INFO inden Sommerlejren på Holmen 2015

INFO inden Sommerlejren på Holmen 2015 INFO inden Sommerlejren på Holmen 2015 Så er de sidste spejdermøder ved at blive afholdt og sommerferien nærmer sig. Derfor denne mail med INFO til Sommerlejren på Holmen til august. Og læs venligst det

Læs mere

Herlevspejderne Nyhedsbrev

Herlevspejderne Nyhedsbrev 1/2012 Indhold Kontingent via BetalingsService Sidste informationer om Spejdernes Lejr Opsummering fra forældremøde Første møde efter sommerferien Familiespejd Kredsweekend i oktober Pakkeliste til Sommerlejr

Læs mere

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG DUSK-NET SAMLING SILKEBORG Årets første samling finder sted fredag den 04. nov. til søndag den 06. nov. på Silkeborg Ungdomsskole. Oslovej 2, 8600 Silkeborg. Den røde tråd for alle denne sæsons samlinger

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde 1. Velkomst og forældreerfaring 1. Bæver og ulve sommerlejr 1. Fælles Information 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde Bæver og ulve sommerlejr Trevæld 2010 Hvor

Læs mere

Aalborg søspejdere indbyder trops, mini- og juniorspejdere til. Sølandslejr

Aalborg søspejdere indbyder trops, mini- og juniorspejdere til. Sølandslejr Aalborg søspejdere indbyder trops, mini- og juniorspejdere til Sølandslejr Aalborg d. 19.05.2015 Så er det tid til at tilmelde sig til årets højdepunkt: sommerlejren eller som vi søspejdere kalder det:

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Knud Rasmussen Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Velkommen i skole Dansk

Velkommen i skole Dansk Velkommen i skole Dansk Favrskov Kommune Her kan du og dine forældre få information om det at gå i skole i Danmark. Enkelte punkter kan være forskellige fra skole til skole, så spørg din lærer, hvis du

Læs mere

FDF etablerer Danmarks største legeplads

FDF etablerer Danmarks største legeplads FDF etablerer Danmarks største legeplads Vi laver Danmarks største legeplads, og med 11.000 FDFere på Sletten vil det være den næststørste by i Skanderborg Kommune - det er jo helt vildt fortæller landslejrchef

Læs mere