Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn"

Transkript

1 Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn September Oktober November 2015

2 Indhold Ebola og Sierra Leone side 03 Gudstjenester side05 Kirkelige arrangementer side 07 Nyt fra Sognet side 10 Foreninger side 16 Præsten side 17 Kirkelig vejviser side 18 Diverse oplysninger side 19 Foto på forsiden: Lokalt høstbillede. Fotograf Anni Haldrup Eriksen.

3 Ebola og Sierra Leone I alle medier her i Danmark har der længe været meget fokus på Ebola udbruddet i Afrika. Men pludselig blev der stille. Næste krise har mediernes bevågenhed. Tænker I, som jeg, på hvordan det går, så er her et uddrag af Mette og Alex Bjergbæk Klausens dagbog fra Sierra Leone: Sidste weekend afholdt vi vores sidste ebolamindegudstjeneste i denne omgang. Vi har været rundt i alle syv sogne for at afholde mindegudstjenester. Vores sidste gudstjeneste var i Bauya, som er vores absolut mest afsidesliggende sogn. Der er en tre timers køretur fra Bo til Bauya, hvoraf halvdelen af turen er på meget dårlig jordvej med en masse dybe, vandholdige huller. Vi forlod Bo søndag morgen klokken lidt i seks og nåede frem lidt over ni, så vi havde tid til at instruere præsten og vores læglæsere inden gudstjenestens begyndelse. Det var en regnfuld morgen og dag, så vi var spændte på om det overhovedet ville være muligt at gennemføre gudstjenesten og fremfor alt om folk ville dukke op. Kirken ligger udenfor hovedbyen, så man skal gå et stykke vej for at nå frem og kraftig regn og mudderstier passer ikke godt til kvinder i søndagstøj. Da vi ankom stod regnen ned i stride strømme. Den lokale sognepræst tog imod os og bød os velkommen med en paraply. De havde forberedt en grav-

4 plads uden for kirken, hvor sørgebindene skulle begraves. Enkelte børn var allerede kommet, men på grund af regnen blev der ikke afholdt søndagsskole. Vi gik i gang med at instruere efterhånden som flere og flere af vores trænede læglæsere dukkede op. Klokken ti kunne vi begynde gudstjenesten, selvom om mange stadig ikke var kommet endnu. Men inden gudstjenesten var slut havde vi en fuld kirke i Bauya. Det kan godt være, man kommer en halv til en hel time for sent, men man skal nok komme på et tidspunkt! Under gudstjenesten var der forbøn for alle dem, som døde i byen under ebola. Symbolsk gravplads for alle som døde under ebolaepidemien. Alle deltagerne smider en håndfuld jord, som det også er praksis ved almindelige begravelser. Læglæsere bad og der blev tændt lys. Da navnene blev læst op på de afdøde rejste familiemedlemmerne sig. Bauya har ikke været ramt af ebola men på grund af epidemien er hele landet i undtagelsestilstand. Alle begravelser foretages af særlige begravelsesteams og oftest samme dag, som døden indtræffer. I begyndelsen af udbruddet blev folk lagt i plastiksække og dumpet i anonyme grave udenfor byerne. Når man hører, hvor ufølsomt ligene blev håndteret i begyndelsen kan man godt forstå folks sorg. Vores kollegaer fortæller, hvordan man bandt reb omkring fødderne på lig og trak dem afsted for at undgå berøring. Det har været en helt igennem grusom oplevelse for mange. Alle deltagerne til mindegudstjenesterne fik sørgebind, som efterfølgende blev begravet i en symbolsk grav uden for kirken. Nu er det meningen at der skal rejses en mindesten for alle dem, som døde under ebola-epidemien, udenfor alle vores sognekirker en opgave, som først vil blive løst efter regntiden. I sidste uge har vi haft det laveste antal nye ebolatilfælde i et helt år. Der var alene tre tilfælde i Sierra Leone og fire i Guinea. Det er opmuntrende, selvom alle er klar over, at det pludselig kan dukke op igen, hvis ikke man tager alle forholdsregler. Det Anglikanske Stift har netop gennem Mission Afrikas sundhedsgruppe modtaget 100 infrarøde termometre. Alex pakker termometre ud.

5 De skal fordeles på skoler og i lokalsamfund, hvor der endnu ikke er termometre til at monitorere situationen. Selvom man generelt er for afslappet omkring ebola, så er vi i kirken nødt til fortsat at fastholde en stram linje og henstille til løbende monitorering i det kommende år. Vi håber og beder til at ebola snart er et afsluttet kapitel i Sierra Leone. Guds fred Mette og Alex Heldigvis er skolerne i gang igen, men skolebørnene får dagligt taget temperatur, så ebolasmitten kan undgås.

6 Kirkelige arrangementer Glæd jer til efterårets og vinterens tilbud, der er fælles for Grædstrup og Sønder Vissing og selvfølgelig alle andre, der har lyst. August: D vil Pia og Kristian gerne invitere til gudstjeneste i præstegårdshaven i Sønder Vissing kl Tag stol og madkurv med. Kan du ikke slæbe egen stol med, så har vi ekstra. Vi tænder bål og laver snobrødsdej. Der vil også være en kop kaffe. Skulle det regne, så rykker vi ind i konfirmandstuen. September: 6.9 Se bispevielse af vores nye biskop Henrik Wigh- Poulsen på DR.1 kl Pastorats - Højskoledag 2015 Søndag 13. sept. kl I Østbirk Kirke/Præstegård Østbirk-Yding Grædstrup Sønder Vissing pastorat inviterer til Højskoledag. Vi starter med gudstjeneste i Østbirk Kirke og efterfølgende let frokost og foredrag i Østbirk Præstegård. Gudstjenesten forrettes v. Sognepræst Bennedikte Baggesgaard, der ligeledes vil stå for foredraget i Østbirk Præstegård: I Præstegården vil Benedikte fortælle under overskriften: Intet menneskeligt skal være dig fremmed Foredraget byder på en causerende rundrejse i centrale bibelske historier, med særligt fokus på kærlighedslivets mange veje, vildveje, omveje og genveje. Der er ingen tilmelding så bare mød op. For spise og drikke betales 25. kr.

7 27. 9 kl holder vi høstgudstjeneste. I øjeblikket arbejder vi på at få et kor til at synge ved gudstjenesten. Det bliver forhåbentlig Horne Mandskor. Alle er velkomne. Der samles ind til sultne i verden. Oktober: Birgitte Arendt fortæller om Martin Luther kl i konfirmandstuen i Grædstrup. Som indledning på fejringen af Reformationsjubilæet i 2017 vil vi høre fortælling om "Hellige Anna, Martin Luther og Gud Fader" En folkelig, levende fortælling om Martin Luther i anledning af 500-året for reformationen (2017). Det handler om tordenvejr og den hellige Anna, om kamp med Gud og djævel, om fadæser, fejltrin og fortrin, og om hvilke spor kampen har sat i vores egen samtid. November: 3.11 Kom og hør, kom og rør, kom og smag kl i Grædstrup Kirke. Her vil vi blandt andet skulle binde en sløjfe med en hånd og vi vil se om det går nemmere, hvis vi hjælpes ad søndag i advent kl fælles Musikgudstjeneste med Helene Blum og Harald Haugaard i Sønder Vissing Kirke. Her vil vi også skabe en ny tradition med juletræstænding. Se nærmere i Brædstrup Avis. December: 8.12 Juleudgave af Kom og hør, kom og rør, kom og smag. Her vil vi høre om advent og jul og om at glæde sig. En del af gudstjenesten vil være at klippe julehjerter og stjerner, der skal pynte i kirken og konfirmandstuen i december.

8 Gudstjenester Dato Grædstrup Sønder Vissing s.e. Trin Bemærk tidspunkt!! Ingen s.e Trin s.e Trin Fælles pastoratsdag for begge sogne i Østbirk set. Kirke kl og derefter Ingen 9.00 Frokost of foredrag i Sognehu- Berit Hune Jørgensen s.e Trin Høstgudstjeneste Høstgudstjeneste s.e Trin Ingen s. e Trin Ingen 9.00 Kim Clemmensen s.e Trin Ingen s.e Trin

9 1.11 Alle Helgen s.e Trin s.e Trin Sidste søndag i kirkeåret s.i advent s i advent Ingen Kim Clemmensen Ingen Ingen Koncert. for begge sogne Ingen Kirkebilen kan bestilles på telefon: Kirkebilen er gratis og kører på de søn og helligdage, hvor det er annonceret i gudstjenestelisten samt til møder i præstegården.

10 Babysalmesang Hvad er babysalmesang? Hvordan foregår det? Babysalmesang er i kirken, hvor vi sammen synger salmer med fagter til Mens vi synger vil vi for eksempel: bruge en vifte, lege med et tørklæde, puste sæbebobler, bruge fagter som understøtter teksten, danse små trin i kreds og rækker, gå rundt i kirken og vugge barnet i et klæde. Babysalmesang er et tilbud til babyer fra 0 til 12 måneder. Babysalmesangen er en aktivitet hvor sang, bevægelse og kirkerummets varme flettes sammen glæde for børn og forældre. Du behøver ikke at være god til at synge, men du vil helt sikkert få lyst til det! Det kan være en god anledning til at opleve noget sammen med mødre gruppen. Efter de første 45 minutter hvor vi synger, vil der være tid til en kop kaffe, lidt hygge og en lille snak. Vi mødes følgende tirsdag i september: og 22. september tidspunkt fra Alle gange i Sønder Vissing Kirke. Tilmelding og flere oplysninger fås ved: Organist Marie Nikolajsen Telefon:

11 Bakkelandets Friskole Endelig er det spisetid det dufter af dejlige grønsager og af fællesskab Valnødden er Bakkelandets Naturbørnehave. Her er børn som voksne ude 80% af tiden. Valnødden ligger på et dejligt stort areal nær Bakkelandets øvrige afdelinger. Arealet udforskes dagligt flittigt af både børn og voksne. Pædagog Tine Korsgaard fortæller: Naturen er inspirationskilden til alt, hvad der laves i Valnødden. Sanserne udfordres, og alle børn får et indgående kendskab og en fortrolighed med naturen. Bestyrelsen for Bakkelandets Børnehave har trods børnehavens størrelse valgt, at der er to afdelinger i børnehaven hver med deres særkende. 25 børn i Børnenes Spor en afdeling med kreativitet og bevægelse. Valnødden en naturafdeling med maksimalt 15 børn med fokus på livet ude i naturen. De to afdelinger samarbejder og der er mulighed for børnene i årets forskellige temaer er i den anden afdeling. De to afdelinger har det samme værdigrundlag og de samme tanker om et godt børneliv. I afdelingerne deles oplevelser, venskaber og traditioner. En af grundtankerne i Valnødden er, at alle er en del af fællesskabet, og pædagogikken tilrettelægges på en måde, så alle føler sig som en del af fællesskabet, og at hver enkelt barn/voksen bidrager positivt til fællesskabet. Pædagog Tine Korsgaard forklarer, at børnene naturligvis opfordres til at hjælpe hinanden med stort og småt i det daglige, og børnene lærer at passe på hinanden og tage hensyn. Vi er med til at danne mennesker, som kan leve og opleve i fællesskabet, fortæller Tine.

12 Spejling i fællesskabet er en essentiel del af pædagogikken i Valnødden, og efterligning er en integreret del af hverdagen. De voksne går foran og viser vejen, men børnene er inddraget i de praktiske gøremål, som fx oprydning, køre med jord, plante bedene til og hjælpe med at passe dem. Når der er mad over bål om tirsdagen, sidder børnene i dyb koncentration fra morgenstunden og skræller og skærer alle de grøntsager der skal bruges. Når børnene hjælper til, oplever de, at deres hjælp er værdifuld, og at de er en del af fællesskabet omkring bordet. Endelig er et spisetid, suppen med årstidens grønsager dufter fra den store gryde. Omkring bordet sidder Valnødde-børnene og småsnakker. De deltager i et fællesskab og mærker det. Kalender September Forældremøder Bakkelandets SFO-lejrtur Arbejdslørdag i Bakkelandets afdelinger Oktober/ Skole-hjem-samtaler November Åben Friskole Lanterneaften udgangspunkt Grædstrup Kirke Indskrivningsdag til kommende 0. klasse

13 Sognebogen/Æbledag Grædstrup Sogn bogen. Vi har været rundt til alle husstande i Sognet med et spørgeskema, og folk har været søde til at svare og sende retur. Har du/i ikke afleveret endnu modtager vi stadig gerne. Vi har fået en masse at gå i gang med og er godt i gang. Vi komme med mere i næste Forum. De bedste hilsener fra Britta, Jette og Karin. Æbledag søndag den 4. oktober kl i Præstegården på Hamborgvej 5 B. For vi har også været så heldige, at menighedsrådet vil låne os præstegården til formålet. Så mød op til en hyggelig og virksom dag, hvor du presser din egen æblemost. Du skal medbringe alle de æbler, som du vil presse og emballage til mosten. Vi presser efter tur og hjælper hinanden. Vi sørger for æblekage og kaffen og konfirmandstuen vil være åben til os. Alle er velkomne til at deltage! God æblejagt! Venlig hilsen Grædstrup Byfornyelse, Karin, Caroline og Hanne

14 Grædstrup Idrætsforening Mange tak for en rigtig god Sognefest 2015 den 13.juni. Mange tak til alle sponsorer, deltagere og alle der hjalp til på den ene eller anden måde. PULS UP: Start: torsdag den 10.september 2015 kl Sted: Bakkelandets Friskoles gymnastiksal. Pris: 200 kr før jul og 200 kr efter jul. Opkræves efter 2. træningsaften. Træner Jane Nielsen lover, at vi vil få pulsen op og vi kan komme til at svede i gymnastiksalen. Så tag bare naboen med, så tager vi også en hyggelig snak bagefter J Hvis der er god tilslutning kan vi fortsætte frem til maj Badminton: Har du lyst til at spille badminton, kan du booke en bane i friskolens gymnastiksal. Info og tilmelding ved Anni Haldrup Eriksen

15 Børne Gymnastik: Har du lyst til at være træner/leder på et børnehold for børn i børnehave-2.kl alderen, så ring eller skriv eller ahe@skovslund.com Du kan også finde Grædstrup sogns Gymnastik- og Idrætsforening GIF - på facebook. Med venlig hilsen Grædstrup Sogns Gymnastik & Idrætsforening Anni Haldrup Eriksen

16 Foreninger og bestyrelser Grædstrup Sogns Gymnastik og Idrætsforening: Formand: har Anni Haldrup Grædstrup Sogns Beboerforening: Formand: Charlotte Grotkjær, tlf.: Grædstrup Vandværk: Formand: Ejner Jørgensen Byfornyelsesgruppen i Grædstrup: Caroline Jensen GAP: Niels Nielsen - Løvetvej 11 Grædstrup Menighedsråd: Se sidste side. Bakkelandets Friskole, Børnehave og vuggestue: Formand Skole /bhv: Formand Vuggestue: Jacob Troldahl Helle Winterberg. Skoleleder: Jens Erik Skals Landsbyrådet Bakkelandets Friskoles Venner Formand: Heike Wraa

17 Præstens side Jeg træffes på eller Fødsel: Jordemoderen indberetter fødslen til bopælssognet. Barnedåb eller navngivelse: Man henvender sig til præstesekretæren inden seks måneder efter barnets fødsel. Ved dåb medbringes navn og adresse på mindst to og højst fem faddere. Inden dåben besøger præsten hjemmet, for at aftale de praktiske ting. Navngivelse kan ske umiddelbart efter barnets fødsel, og udelukker ikke dåb på et senere tidspunkt. Bryllup: Man aftaler tid og dato med kirken og henvender sig til vielseskontoret på Rådhuset, hvor man får en prøvelsesattest, der afleveres sammen med evt. navneændring på kirkekontoret. Ved dødsfald: Begravelsens forløb og salmer aftales med præsten. Som regel kontaktes en bedemand, der tager sig af de praktiske ting vedrørende dødsfaldet. Alle spørgsmål, samt aflevering af papirer til kirkelige handlinger, navneændringer m.v afleveres til præstesekretæren. Sekretær er Linda Vestergaard, der træffes itirsdag fra og torsdag Kirkekontoret, Præstemarken 2, 8752 Østbirk Hun træffes også på telefon: i kontortiden.

18 Kirkelig vejviser Sognepræst Pia Skovmose Jensen tlf Gl. Ryevej 9,Sdr.Vissing Præstesekretær Linda Vestergaard tlf (I kontortiden, se forrige side) Menighedsrådet Formand Henning Andersen tlf.: Sekretær Pia Skovmose Jensen Jytte Storgaard Kasserer Jens Christian Nielsen Kirkeværge Anette Nielsen Menigt medlem Hanna Sømod Kontaktperson personalet Pia Skovmose Jensen Kirkebetjening: Graver Carsten Andersen tlf Organist Marie Nikolajsen tlf Kirkesanger Anne Marie Holst tlf Fast tilknyttede afløsere/medhjælpere: Gravermedhjælper Poul Erik Sørensen tlf

19 Diverse oplysninger Udgivet af Grædstrup Menighedsråd Indlæg fra foreninger, råd, bestyrelser og interessegrupper i Grædstrup Sogn medtages gerne, hvis de tilsendes på pje@km.dk i rå tekst uden formateringer, tabeller eller kasser. Billeder medtages gerne, men skal sendes separat og ikke som en del af teksten! Redaktion: Pia Skovmose Jensen tlf Hamborgvej 5 B, Grædstrup 8740 Brædstrup Layout: Pia Skovmose Jensen Produktion: FJ Offset, Gludsted Næste nummer Oplag: 500 eksempl. FORUM Fælles blad for Grædstrup Sogn udkommer ca.1. december 2015 Indlevering af stof: Deadline den Tak for bidrag til Forums drift. Da girokort efterhånden er dyre, så sender vi ikke mere girokort ud, men modtager gerne bidrag til Forum. Evt. bidrag kan gives til præsten eller menighedsrådet, som så formidler dem videre.

20 Besøg kirkernes hjemmesider: Få mail før et arrangement: Tilmeld mailing listen: Se også gudstjenestetider og arrangementer på: Appen Kirkekalenderen, der downloades gratis i Itunes til Apple eller Play Butik til Android. Så har du altid kirken lige i smartphonen.

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Juni Juli August 2015 Indhold Konfirmandtale side 03 Gudstjenester side07 Kirkelige arrangementer side 09 Jægerne i skoven side 10 Nyt fra Sognet side 11 Foreninger

Læs mere

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Juni Juli August 2015 Indhold Konfirmandtale side 03 Gudstjenester side08 Kirkelige arrangementer side 10 En tid er slut side 11 Nyt fra Sognet side 13 Foreninger side

Læs mere

Forum Fællesblad for Grædstrup

Forum Fællesblad for Grædstrup Forum Fællesblad for Grædstrup September oktober november 2014 Indhold Høstens gave side 03 Lørdagsdåb side 05 Gudstjenester side06 Kirkelige arrangementer side 08 Nyt fra Sognet side 11 Præsten side 12

Læs mere

[Nyt fra juli 2015] Bo 30.07.2015. Kære alle,

[Nyt fra juli 2015] Bo 30.07.2015. Kære alle, [Nyt fra juli 2015] Af Mette og Alex Bjergbæk Klausen, udsendt af Mission Afrika [NB. Alle kan tilmelde sig vores åbne nyhedsbrev Dagbog fra Sierra Leone. Nyhedsbrevet bliver sendt ud én gang om måneden

Læs mere

Kirke og Sogn Sønder Vissing sogn

Kirke og Sogn Sønder Vissing sogn Kirke og Sogn Sønder Vissing sogn Juni Juli August 2014 Indhold Konfirmandtale side 03 Gudstjenester side 07 Kirkelige arrangementer side 09 Nye beboere side 10 Nyt fra Sognet side 11 Præsten side 13 Kirkelig

Læs mere

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Juni Juli August 2014 Indhold Konfirmandtale side 03 Gudstjenester side08 Kirkelige arrangementer side 10 En tid er slut side 11 Nyt fra Sognet side 13 Foreninger side

Læs mere

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Juni - Juli August 2012 Indholdsfortegnelse Konfirmandtale side 03 Gudstjenesteliste side 06 Menighedsrådsvalg side 08 Nyt fra Sognet side 10 Foreninger og bestyrelser

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Forum Fællesblad for Grædstrup

Forum Fællesblad for Grædstrup Forum Fællesblad for Grædstrup December 2014 - Marts 2015 Indhold Jerikos Rose side 3 Adventstids læsning side 7 Gudstjenester side 8 Kirkeligelige arrangementer side 10 Babysalmesang side 13 Nyt fra sognet

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn December Januar Februar 2011/2012 5 Indholdsfortegnelse Præstens side side 3-4 Gudstjenester side 5-6 Julekoncert side 7-8 Babysalmesang side 8 Bakklandets friskole

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Kirke og Sogn Juni - Juli - August 2012

Kirke og Sogn Juni - Juli - August 2012 Kirke og Sogn Juni - Juli - August 2012 Indholdsfortegnelse Konfirmandtale side 03 Gudstjenesteliste side 06 Spejderne side 08 Fra Menighedsrådet side Præstens side side 13 Kirkelig vejviser side 14 Diverse

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. Husk Mødre-hygge d. 27. oktober se s. 5. Fredagsbrev Light uge oktober 2015

Husk Tjek VIGGO. Husk Mødre-hygge d. 27. oktober se s. 5. Fredagsbrev Light uge oktober 2015 Fredagsbrev Light uge 43 24. oktober 2015 Bedste og bamse mangler hø. Er der en som vi kan købe små baller af? Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn

Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Forum Fællesblad for Grædstrup Sogn Marts april maj 2015 Indhold Der er to sprog i verden side 3 Fangekoret i Sdr.Vissing Kirke side 5 Gudstjenester side 6 Kirkelige arrangementer side 8 Nyt fra sognet

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. Velkommen til vores stand i Brædstrup lørdag d. 5. september. Fredagsbrev Light uge september Indhold

Husk Tjek VIGGO. Velkommen til vores stand i Brædstrup lørdag d. 5. september. Fredagsbrev Light uge september Indhold Fredagsbrev Light uge 36 4. september 2015 Tak til sommerskoleudvalget for et godt 2015 og vi glæder os til 2016 Tak til 8 raske mænd som knoklede på Bakkelandet sidste weekend Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup

Læs mere

Kirke og Sogn Sønder Vissing

Kirke og Sogn Sønder Vissing Kirke og Sogn Sønder Vissing Marts april maj 2013 Indhold Er alt som det altid har været? side 03 Gudstjenester side06 Kirkelige arrangementer side 08 Spejderene side 10 Påsketanker side 12 Præsten side

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

seng efter dejlig lejrdag. Se masser Husk Tjek VIGGO

seng efter dejlig lejrdag. Se masser Husk Tjek VIGGO Fredagsbrev Light uge 19 13. maj 2016 Skrevet torsdag aften mens Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup friskolens børn er ved at komme i 75753888 seng efter dejlig lejrdag. Se masser kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Forum Fællesblad for Grædstrup

Forum Fællesblad for Grædstrup Forum Fællesblad for Grædstrup Marts april maj 2013 Indhold Er alt som det altid har været? side 03 Gudstjenester side06 Kirkelige arrangementer side 08 Nyt fra Sognet side 11 Påsketanker side 19 Foreninger

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

Kirke og Sogn Marts april maj 2015

Kirke og Sogn Marts april maj 2015 Kirke og Sogn Marts april maj 2015 Indhold Der er to sprog i verden side 3 Fangekoret i Sdr.Vissing Kirke side 5 Gudstjenester side 6 Kirkelige arrangementer side 8 Nyt fra sognet side 10 Natkirke side

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Forældrebrev den 20. december 2013

Forældrebrev den 20. december 2013 Forældrebrev den 20. december 2013 1. Præcisering på vores hjemmeside omkring søskendetilskud Hidtil har der på hjemmesiden stået: Der ydes søskendetilskud til forældrenes betaling af skole og SFO. Elever

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Gå i kirke om torsdagen Vi har, som alle ved, gudstjeneste hver søndag i Orø Kirke. Hvad ikke alle medlemmer af vores menighed måske ved er, at vi også

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

[- Nyt fra juni 2013]

[- Nyt fra juni 2013] [- Nyt fra juni 2013] Af Mette og Alex Bjergbæk Klausen, udsendt af Mission Afrika [NB. Alle kan tilmelde sig vores åbne nyhedsbrev Dagbog fra Sierra Leone. Nyhedsbrevet bliver sendt ud én gang om måneden

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. Husk fotografering mandag og torsdag. Fredagsbrev Light uge oktober Indhold

Husk Tjek VIGGO. Husk fotografering mandag og torsdag. Fredagsbrev Light uge oktober Indhold Fredagsbrev Light uge 45 06. oktober 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Selv det stærkeste tal... Frede kom og slagtede De afslørede

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i Syd 3, vi glæder os meget til at samarbejde med dig/jer

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i Syd 3, vi glæder os meget til at samarbejde med dig/jer Kære forældre Velkommen til dagplejen i Syd 3, vi glæder os meget til at samarbejde med dig/jer Vi er 11 dagplejere, hvoraf den ene af os er ansat som gæstedagplejer og bor fra Humlegårdsbæk i Øst til

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

[- Nyt fra januar 2014]

[- Nyt fra januar 2014] [- Nyt fra januar 2014] Af Mette og Alex Bjergbæk Klausen, udsendt af Mission Afrika Baiima [NB. Alle kan tilmelde sig vores åbne nyhedsbrev Dagbog fra Sierra Leone. Nyhedsbrevet bliver sendt ud én gang

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER KIRKEBLAD BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2018 Konformation Pjedsted. St. Bededag. 27. april 2018 Konformation Bredstrup. 29. april 2018 Hvad er Livets vilkår? Sensommeren er begyndt,

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde " Nyt stykke fortov i Andst " Som I kan se her, så har Andst skole (ABC ) Skolebestyrelsen og Andst lokalråd haft kontakt til Vejen kommune, vedr. færdiggørelse eller forlængelse af fortovet på Østervang,

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge juni Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge juni Indhold Fredagsbrev Light uge 22 3. juni 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Velkommen til. Primærlærere i klasserne efter ferien Vandkampe

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Tamara Rosanes til sommerfest Ny præst I Bårse og Beldringe Kildegudstjeneste Meditationsandagter Familiegudstjeneste m.m Juni September 2014 Kære Bårse- og Beldringe

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Kirke Sogn December 2014 - Marts 2015

Kirke Sogn December 2014 - Marts 2015 Kirke og Sogn December 2014 - Marts 2015 Indhold Jerikos Rose side 3 Adventstids læsning side 7 Gudstjenester side 8 Kirkeligelige arrangementer side 10 Babysalmesang side 13 Nyt fra sognet side 14 Præstens

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere