Nyhedsbrev nr. 6, 2014 Tybjerg Privatskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr. 6, 2014 Tybjerg Privatskole"

Transkript

1 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Emneuger og sommerfest. Efter nogle supergode projektdage/uger, blev der torsdag den 19. juni afholdt en fantastisk sommerfest. Der blev spillet teater, boderne var åbne og de mest utrolige kager var blevet fremstillet af eleverne i de forskellige klasser. Det var en rigtig god aften. Tak til alle forældrene, der bakkede op om dette arrangement. En tak skal også lyde til personalet samt skolen fantastiske støtteforening for deres kæmpe arbejde. Vi glæder os allerede til næste års sommerfest. Ferieplan. Vejledende ferieplan for skoleåret er tilgængelig på intra fra 26. juni. I denne kan man se lukkedage samt skole ferie og fridag. I år var der enkelte elever, der uden ansøgning ikke mødte op fredagen efter Grundlovsdag, dette betragtes som ulovligt fravær. Nyt telefonsystem. Fra uge 27 får skolen nyt telefonsystem. Dette betyder at I som tidligere skal ringe på skolens hovednummer I kontorets åbningstid vil I så kunne tale med sekretæren eller lægge besked til en personale. Der bliver også mulighed for at blive stillet om til SFO, klub, pedel, souschef eller skoleleder. Udenfor kontorets åbningstider, men i skolens åbningstid man-torsdag 6.30 til 17.00, fredag 6.30 til 16.00, vil der være omstillingsmulighed til SFO, klub, pedel, souschef eller skoleleder. Dette sker også ved at ringe til hovednummeret og så vælge den man ønsker. OBS! gamle mobilnumre til skolen bliver derfor slettet.

2 Kontortider i skoleåret Kontortiderne bliver mandag mellem 8-10, tirsdag mellem 8-14, onsdag mellem 8-16, torsdag mellem 8-14 samt fredag mellem Vi har valgt en længere åbningstid om onsdagen, så I har mulighed for at afhente og aflevere div. på kontoret. Kontoret åbner kl , 30 min. før skolestart, så her er også en mulighed for at komme forbi. Vi vil også bede jer ringe sygemeldinger ind på børnene i dette tidsrum, så oplysningerne ligger klar til lærerne, inden de begynder undervisningen. Nyt vedr. personalet. Første august begynder vores nye pædagog, Joan. Hun skal udover pædagogfunktionen også varetage opgaven som pædagogisk afdelingsleder. Joan kommer fra et job som koordinator af en afdeling af Karrebæk skole. Hun er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet i skole/sfo regi. Hun har stor erfaring i AKT-arbejde (adfærd, kontakt og trivsel), har blandt andet arbejdet med projekter som fri for mobberi og Jeg kan. Joan skal både fungere i skoleregi samt SFO/klub. Vi glæder os til samarbejdet. Vi har valgt at genopslå den ledige lærerstilling, for at sikre os det bedste vurderingsgrundlag. Vi håber meget at kunne ansætte vores kommende kollega inden 1. august. Læreren skal som udgangspunkt undervise i de ældste klasser. Nyt vedr. elever. Skolen har i den senere tid haft rigtig mange henvendelser fra forældre, der ønsker deres barn på vores skole. Vi har i månederne op mod sommerferien haft en del på prøve, derfor forventer vi, at der starter 6-7 nye elever efter sommerferien, primært i de ældste klasser. Vi glæder os til at tage imod de nye elever og deres familier. Der er pt. 19 børn i vores Spiregruppe, så dér har vi stadig én ledig plads. I den kommende 4. klasse er der også en enkelt ledig plads og i kommende 5. kl. er der 5 ledige pladser.

3 Hvis I kender nogle, der har børn, der skal i skole til sommer eller ønsker et skoleskift, så henvis gerne til vores dejlige skole her i Tybjerg. Vi skal sige farvel til Elina, Ben og Sophia. I og jeres familier ønskes alt godt fremover i det nye. Bærbar pc. Som nævnt tidligere har vi haft overvejelser om, at elever fra et bestemt klassetrin og op, skal have egne bærbare pc ere med i skole. Vi har investeret i rigtig mange gode e-lærings programmer og dem vil vi gerne kunne bruge optimalt. Dette kan vi, hvis eleverne har deres egne computere med. Derfor har vi nu besluttet, at elever fra 4. til 9. klasse skal have bærbare pc ere med efter sommerferien. Vi har besluttet at eleverne senest med udgangen af november måned 2014, skal have anskaffet sig en pc. Vi har lavet en anbefaling på, hvad en sådanne skal kunne. Anbefalinger til køb af skole computer: Der er nogle enkelte få råd til køb af en skolecomputer. Det skal være en robust computer med lav vægt. En hurtig processor og en SSD- eller hybrid harddisk. Producenter, der er kendt for robuste computere: Levono, Asus, Samsung og Toshiba. Der kan selvfølgelig være lidt forskel på de enkelte computere indenfor de enkelte mærker, så fortæl altid til ekspedienten, at den skal bruges til skolebrug. Skærm valg: 12 til 15 Mindre skærm vil gøre det svært at se ordenligt. Større skærm vil give en for stor vægt. Vægt: omkring 2 kg Harddisk: Størrelsen af harddisken betyder ikke så meget. Dokumenter fylder ikke så meget. Det betyder mere hvad det er for en harddisk. Det bedste valg er en SSD harddisk, som i princippet er et meget stort memory-kort i stedet for eharddisk, der skal rotere som en cd. SSD eren er meget hurtig i forhold til den traditionelle, til gengæld er den ikke så stor. Men til skolebrug er 128 til 256 GB rigeligt. Hvis man har brug for mere så køb en ekstern harddisk.

4 Næstbedste valg er en hybrid harddisk. Den er lidt langsommere end en SSD harddisk til gengæld er den meget større. Hukommelse: Minimum 4 GB Ram med mulighed for opgradering. Batteri: Helst et 6- eller 8 cellede (4 cellede kan gå an) Hastigheden på CPU en: Det er meget forskelligt, hvor hurtigt processoren skal være. Man kan altid vælge at teste CPU en på nedenstående hjemmeside. Jo højere værdi man får, jo bedre. (Anbefaler en værdi på over 2000) Search for your CPU Model Tast CPU ind i søgefeltet En skole-pc kan enten købes kontant, købes med rentefrie afdrag hos fx Elgiganten eller leases. På andre skoler har forældrene i en klasse eksempelvis kontaktet et leasingselskab og lavet en god pris, da de var flere der leasede samtidigt. Vi er ved at undersøge muligheden for at kunne tilbyde leje af et taske/pc skab. Prisen vil være omkring 25 kr. pr. måned i 10 måneder. Vi vil gerne have en tilbagemelding på hvor mange, der har interesse i at leje et sådant. I bedes derfor sende en besked på intra til Kenneth, hvis I har interesse. Der vil så senere blive meldt ud hvilken løsning der vælges. Første skoledag. Hele skolens personale vil gerne ønske alle en rigtig god sommer. Vi glæder os til at se jer alle første skoledag.

5 Vi har i år valgt at invitere alle forældre til denne festdag og bedsteforældre er også velkomne. Vi skal være ud på plænen, så husk tøj tilpasset vejret. Vi har bestilt godt vejr, så tag evt. et tæppe til at sidde på. Program første skoledag: Søndag den 10. august : Alle mødes i skolegården. Flaget hejses og alle synger skolesangen. Alle eleverne går gennem porten af personalets arme og Kenneth ønsker alle elever velkommen i skole. Alle går ned på plænen : Velkomst ved Kenneth. Præsentation af nyt personale og nye elever. Sang: Tybjergsangen. Særlig velkomst til Børnehaveklassen. Sang: Livstræet Sang: Fødselsdagssang, skolens 3-års fødselsdag. Afslutning ved. Kenneth : Frikvarter : Elever i egne klasser. Forældrene kan gå med i klassen og fotografere deres børn. (Husk at forlade klassen senest 11.30)

6 : Madpakke i klassen. HUSK DERFOR MADPAKKE TIL BØRNENE : Eleverne følges ud til forældrene på plænen. o0o Fagfordeling næste skoleår. Fagfordeling for det nye skoleår er nu på plads og kommer til at se ud som følgende. Børnehaveklasse: Lone 1. kl.: Kirsten i dansk og Merethe i matematik. Kirsten i engelsk. Andre lærere Peter og Kristian. 2. kl.: Kristian dansk og Peter i matematik. Engelsk med Kirsten. 3. kl.: Mette i dansk og Merethe i matematik. Engelsk med Kirsten. Andre lærere Kristian. 4. kl.: Ny XX lærer i dansk og Thomas i matematik. Andre lærere Merethe, Kristian, Jens og Mette. 5. kl.: Mette i dansk og Merethe i matematik. Tysk med?. Andre lærere Annegrethe, Kristian, Jens, Peter og evt. ny lærer xx 6. kl. - 8 kl.: A-gruppen: Annegrethe i dansk og Jens i matematik. Andre lærere xx og Thomas. 6. kl kl.: B-gruppen: Ny xx lærer i dansk, Thomas i matematik. Andre lærere Annegrethe og Jens. o0o

7 Der vil i det nye skoleår være en primærlærer på det enkelte barn. (klasselærerbegrebet udgår). Det er som udgangspunkt dansklæren, men ikke nødvendigvis. I 3. klasse og 5. klasse er det Mette og Merethe der deler børnene mellem sig og i 4. klasse og B-gruppen bliver det en deling mellem Thomas og xx ny lærer.. Vedr. madordningen. Der er stadig spørgsmål omkring madordningen, som kommer til kontoret. Det er ikke Tybjerg Privatskole, der står for denne ordning. Eventuelle spørgsmål om madordningen eller spørgsmål om betaling skal ske til Tybjerghus direkte. Hassan kan kontaktes på o0o Nyt fra SFO. Spirerne Så er 2 måneder ved at være gået! Vi har haft en god, lærerig og spændende periode. Vi har lært mange nye børn og forældre at kende og ser frem til mange nye dejlige år med jer og jeres børn. Vi håber, at I alle får en fantastisk sommerferie og glæder os til at byde jer alle velkommen den 10. august i børnehaveklassen. Tak for en god tid. Camilla og Diana. Vilde vulkaner: Så er de Vilde Vulkaner igen meget tæt på og vi glæder os rigtig meget til at komme afsted! I år skal nogen af børnene på scenen; det bliver torsdag kl og det er med vores egen sang: Best friends forever. Se: Vi er også blevet sponsoreret af firmaet: Schou handel og kemi, som har fået trykt flag med Tybjerg privatskoles logo til os, tusind tak for det. - så husk at holde øje med TV2 ØST; de sender altid lidt fra Festivalpladsen. Vores nye flag kan også ses i flagstangen på skolen!

8 Der er nu lavet sommerferieskema og de børn, der ikke kommer i SFO, ønsker vi rigtig god sommerferie Mange hilsner SFO/Klubben o0o Nyt fra bestyrelsen. Kære forældre! Skoleåret er til ende, og dette er sidste nyt før ferien. Vi har på seneste bestyrelsesmøde omstruktureret vores udvalg, så arbejdet kan fordeles på flere hænder. Vi har nedlagt aktivitetsudvalget og har i stedet oprettet et udvalg til at koordinere fondssøgning. Grundet planer om udvidelse, renovering m.v. har det været nødvendigt at skabe en struktur, så der er skarp koordinering på det arbejde, der laves. Vi har på skolen et onsdagshold, som er for de mænd (og kvinder) der gider bruge en aften på vigtige "akutte" og/eller nødvendige opgaver. Det besluttes, at onsdagsholdet relaterer til pedel og ledelse. Pedel er tovholder og skal fremadrettet indkalde onsdagsholdet fredag eller mandag før mødedag i lige uger - SÅ! hvis du har lyst Som noget ekstra udvides onsdagsholdet til også at indeholde et grønt onsdagshold. Vores grønne område vokser voldsomt her om sommeren, og pedellen har brug for en ekstra hånd. Der tilstræbes medlemmer samlet på onsdagsholdet og grønt hold. Der arbejdes, hygges og man slipper for opvasken hjemme :-)

9 Mht. selve bestyrelse er der fremadrettet flg. udvalg og medlemmer: Økonomiudvalg: Kjeld, Henrik, Maria, Niels Ansættelsesudvalg: ad hoc (ved de ansættelser, der afvikles p.t sidder Sabine, Henrik, Maria og Kjeld) Fondsudvalg: Peter S og Kenneth i opstartsfasen Bygningsudvalg: Troels, Peter, Henrik, Kjeld og Martin PR-udvalg: Mette og Sabine Niels Kildedal har på udramatisk vis valgt at udtræde af bestyrelsen grundet tidsmangel. Peter Seedorf er nu tiltrådt på Niels plads. God sommerferie Maria Thielke Hansen Formand o0o Nyt fra støtteforeningen. Vi vil gerne takke alle de, der hjalp os i forbindelse med sommerfesten. Det er lige det, der gør, at vi også har mulighed for at nyde lidt af aften sammen med vores familie. Overskuddet fra aften er ikke gjort helt op, men det tegner til at blive pænt stort, og det går direkte til læringshjælpemidler til skolens elever. Der bliver bl.a. indkøbt CD-ORD. (CD-ORD er et pc-værktøj, der hjælper eleverne med at læse og skrive hvad enten de er ordblinde, har svært ved at læse eller skrive, har brug for støtte i undervisningen eller vil forbedre deres stavning på dansk eller andre sprog) I denne måned har vi også støttet skolen med kr ,- til hjælp til projekter til 0. klasse. Vi håber eleverne og Lone bliver glade for dem. I weekenden d. 21/22. juni var vi på bondens markeds. Vi tjente i alt kr ,- til Støtteforeningen og havde to rigtig dejlige dage. Eleverne var rigtig gode til at fortælle, at

10 pengene gik til deres dejlige skole og var nogle super ambassadører. Der var en del, der henvendte sig i sidste øjeblik, fordi de gerne ville med, til jer (og andre) så er det næste Bondens Marked den 4. og 5. oktober, så reserver allerede dagen og skriv gerne til støtteforeningen. Vi skal, som vi plejer, bruge 1 voksen pr. dag samt ca. 10 børn. Vores næste opgave bliver første skoledag, hvor vi som sædvanlig vil sælge kaffe og kage. Er der nogle, der vil hjælpe os med at bage, må I meget gerne skrive til mig på eller sende en SMS på På vegne af støtteforeningen Karina Gotfredsen

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

FÆNØSUND FRISKOLE VELKOMMEN TIL ET NYT SKOLEÅR I LILLEGRUPPEN 2011-2012

FÆNØSUND FRISKOLE VELKOMMEN TIL ET NYT SKOLEÅR I LILLEGRUPPEN 2011-2012 FÆNØSUND FRISKOLE VELKOMMEN TIL ET NYT SKOLEÅR I LILLEGRUPPEN 2011-2012 6. udgave februar 2012 SKOLENS FORMÅL Fænøsund Friskole hviler på det grundtvigske livssyn og Kolds skoletanker. Skolen tager udgangspunkt

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Nyt fra Bestyrelsen Helhedssyn, læringslyst, fællesskabsfølelse og sundhed M A J 2 0 1 3 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Livsglæde, hånd i hånd med højt fagligt niveau, sådan lyder visionen for Herskindskolen.

Læs mere

4. november 2013 1. udgave. Forældrehåndbog

4. november 2013 1. udgave. Forældrehåndbog 4. november 2013 1. udgave Forældrehåndbog Kontaktinformationer Interskolen Engtoften 22 8260 Viby J Telefon: 21 48 92 18 Email: adm@interskolen.dk Kontorets åbningstider 8.00-14.00 Telefontid er fra kl.

Læs mere

FORÆLDRE- HÅNDBOG GULDBÆK FRISKOLE OG SFO

FORÆLDRE- HÅNDBOG GULDBÆK FRISKOLE OG SFO FORÆLDRE- HÅNDBOG GULDBÆK FRISKOLE OG SFO 1 Håndbog til nye forældre: Indledning Forventninger til jer som forældre Dagligdagen på Guldbæk friskole Praktiske informationer for Guldbæk Friskole Praktiske

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Nr. 52 marts 2009 årgang 12. Skolebladet. Gårslev Skole

Nr. 52 marts 2009 årgang 12. Skolebladet. Gårslev Skole Skolebladet Gårslev Skole 2 Indholdsfortegnelse Redaktion... side 4 Nyt fra skolelederen... side 5 Skolebestyrelsen... side 8 Svalebo... side 13 Førskolegruppen... side 18 Kristina og Anja i Klubben...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET S E P T E M B E R 2 0 1 2 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Siden januar i år har skolen, børnehaven, klub og fritidsordning haft én og samme bestyrelse. Denne bestyrelse har endnu ikke fundet sig et navn,

Læs mere

REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen

REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen Nu er det snart sommerferie Når eleverne fra 0.-8.klasse samt førskoleklasserne på fredag kl. 11.30 i Teatersalen slutter skoleåret med at synge Ferie, ferie,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 35 / 2015. Indhold. Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet

Nyhedsbrev. uge 35 / 2015. Indhold. Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet Nyhedsbrev uge 35 / 2015 Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerulfsen Nyt

Læs mere

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1 Børn i skilsmisse Ingrid Bové Jakobsen Kristent Pædagogisk Institut - pædagogik med værdi 1 Rosa på ni år kom hjem fra skole en helt almindelig fredag. Hun tænkte på, at de i aften sammen skulle se Disney

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. Så er det tid til efterårsferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Ullerup Bæk Skolens nye

Læs mere

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer Velkommen tilbage Kære alle, Så er sommerferien endegyldigt forbi og et nyt skoleår venter. Vi går det nye år i møde med 45 elever et plus på tre elever i

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Påskeferien nærmer sig og det er tid til at gøre status

Påskeferien nærmer sig og det er tid til at gøre status 15. april 2011 Påskeferien nærmer sig og det er tid til at gøre status Indvielse af den nye multiaktivitetsbane Endelig lykkedes det. På en næsten forårsdag for to måneder siden blev den nye kunststofbane

Læs mere

Nyhedsbrev for februar

Nyhedsbrev for februar Nyhedsbrev for februar Kære forældre Jeg vil først og fremmest indlede med, at fortælle hvor glad jeg er for, at være blevet pædagogisk leder i Spirrevippen. Jeg glæder mig over, at se og mærke engagerede

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77 www.mkf.dk. Nyt fra skolelederen. Alt er ikke som det plejer!

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77 www.mkf.dk. Nyt fra skolelederen. Alt er ikke som det plejer! Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77 www.mkf.dk Herning 9. juli 2014 Nyt fra skolelederen Alt er ikke som det plejer! Planlægningen af det kommende skoleår er ved

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Brændstrup Kristne Friskole onsdag d. 29.4.2015

Referat fra generalforsamling på Brændstrup Kristne Friskole onsdag d. 29.4.2015 Referat fra generalforsamling på Brændstrup Kristne Friskole onsdag d. 29.4.2015 1. Velkomst og indledning 2. Valg af ordstyrer og referent Glenn Jakobsen blev valgt som ordstyrer og Elisabet Lund som

Læs mere

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny.

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Julen nærmer sig med raske

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

Værd at vide om Skoleåret 2014-2015

Værd at vide om Skoleåret 2014-2015 Værd at vide om Skoleåret 2014-2015 Bregninge-Bjergsted Friskole, Bregningevej 25, 4450 Jyderup Telefon skolens kontor: 59 29 13 42, tryk 1. Kontortid: 8.30-14.00 (fredag til kl. 13.00) E-mail: info@bbfs.dk.

Læs mere

Referat af forældrekredsmøde mandag d. 30.08.10 kl.18.30

Referat af forældrekredsmøde mandag d. 30.08.10 kl.18.30 Referat af forældrekredsmøde mandag d. 30.08.10 kl.18.30 Skoleleder Ove Nielsen bød velkommen til de følgende to møder. Møderne blev afholdt i skolens gymnastiksal, med mulighed for efterfølgende spisning.

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere