Kap. 6 Indtægtsregistrering indlæringsmål

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kap. 6 Indtægtsregistrering indlæringsmål"

Transkript

1 Kap. 6 Indtægtsregistrering indlæringsmål 1. Forstå (a) de økonomiske konsekvenser af et regnskab og (b) hvilke forhold regnskabslæser skal være opmærksom på i relation til en virksomheds rapporterede indtjening (indtjeningens beskaffenhed). 2. Forstå de overvejelser der ligger bag valg af tidspunkt for indtægtsregistrering 3. Registrering og måling af indtægter og udgifter for forskellige typer af virksomheder. 4. Forstå og kunne anvende produktionskriteriet 5. Forstå de to metoder (direkte nedskr. vs. beregnet nedskr.) der anvendes ved nedskrivning på uerholdelige debitorer. 6. Kunne skelne mellem ordinære og ekstraordinære omk.

2 Økonomiske konsekvenser Hvem har regnskabsaflæggelsen økonomiske konsekvenser for? Långivere og investorer Virksomheden, dens ledelse og øvrige regnskabslæsere De der udformer reglerne (FASB, IASC, FSR)

3 Økonomiske konsekvenser Hvad kan de økonomiske konsekvenser være afledt af? Regnskab påvirkes af virksomhedens reelle forhold (fx dårligt resultat pga. faldende salg el. stigende omk.) => faldende kurser? Valg af regnskabsprincipper, fx ændring af værdiansættelsesprincipperne for et varelager => ændret indkøbspolitik (og dermed ændret skat?) Regnskab påvirkes af ændring i god regnskabsskik, fx krav om, at udviklingsomkostninger altid skal udgiftsføres, hvormed muligheden for aktivering bortfalder=>ændret adfærd? De konsekvenser ændringer i god regnskabsskik har for de organisationer, der udformer reglerne.

4 Quality of earnings Ledelsens mulighed for at påvirke resultatet i en given retning Eksempler: Valg af regnskabsprincipper, fx produktionskriteriet vs. faktureringskriteriet. Udøvelsen af skøn, fx forventet brugstid og dermed afskrivningsperioden for et anlægsaktiv. Timing af transaktioner i et forsøg på at styre indtægts/udgiftsregistreringen (vær opmærksom på resultatudjævning). Quality er et analytiker-begreb som ikke må oversættes med retvisende billede

5 Omsætning indtægtsførsel? Følgende kriterier skal være opfyldte: 1. Den kritiske begivenhed for at opnå omsætningen skal være indtruffet. 2. Beløbet, der skal indregnes, er rimeligt sikkert og kan opgøres/måles med en vis sikkerhed (målbar) Vigtigt at begge kriterier er opfyldte

6 Indtægtsregistering Betingelser for indtægtsregistrering: Optjeningen skal være gennemført Dvs. virksomheden skal have udført hele eller den væsentligste del af de ydelser den skal præstere eller - hvis den skal udføre fremtidige ydelser (f.eks. garantiomkostninger) er i stand til at lave et rimeligt skøn over omkostningerne ved at udføre disse. Indtægtens størrelse skal være kendt Dvs. virksomheden skal have modtaget kontanter, et tilgodehavende eller et aktiv, som kan opgøres med tilstrækkelig sikkerhed Efterfølgende modtagelse i kontanter skal være rimelig sikker Dvs. at virksomheden skal kunne lave et rimeligt skøn over tab på debitorer, returvarer osv.

7 Omkostningsregistrering Omkostninger matches med de indtægter, de genererer: Det antages, at virksomheder kun investerer i aktiver, der forventes at give et afkast i form af indtægter. En fair/retvisende opgørelse af virksomhedens resultat medfører således, at disse omkostninger matches med de afledte indtægter. Omkostninger registreres i samme periode som den tilsvarende indtægt. Årsagsprincip/Hensigtsprincip DK: Resultat opgøres efter periodiseringsprincip, jf. 49 og 29 i ÅRL.: Indtægtsanerkendelsesprincippet ( 49) Matchingprincip ( 29)

8 Driftsprocessen i produktionsvirksomhed Hvornår kan virksomheden registrere en indtægt? Hvornår er en udgift afholdt? time (1) Rekvirerer råvarer, bygninger og driftsmidler (2) Rekvirerer arbejdskraft mm. og producerer færdigvarer (3) Sælger produktet (4) Opnår et tilgodehavende hos kunden (5) Modtager betaling (6) Returneringog garantiperioden udløber

9 Faktureringskriteriet Indtægter og de tilhørende omkostninger registreres på leveringstidspunktet ÅRL: Salgsværdien af produkter og tjenesteydelser m.v. Metoden har den fordel, at den er let at verificere Distribueres de solgte varer via en speditør, vil tidspunktet for overgangen af ejendomsretten fra sælger til køber være afgørende for tidspunktet for registrering af salget.

10 Entreprisekontrakt Def. Iflg. Regnskabsvejledning nr. 6: Kontrakter om anlæg, opførelse eller bygning af et større aktiv eller af flere aktiver, der tilsammen udgør et projekt Kendetegn: Kontrakt med 3. mand om opførelse af større aktiv/projekt Salgsprisen ofte aftalt på forhånd Gennemførelsen af kontrakten strækker sig over mere end et regnskabsår Ejd.retten overgår normalt til kontraktgiver i takt med arbejdets udførelse

11 Produktionskriteriet Virksomheder, der udfører arbejde, der strækker sig over længere tid (> 1 år) kan indtægtsregistrere i takt med arbejdets udførelse ud fra færdiggørelsesgraden. Eventuelle acontofaktureringer påvirker ikke indtægtsregistreringen. Fx entreprenører der anlægger veje, opfører broer mm. Udgifterne matches med indtægterne. Altså udgiftsføres der forholdsmæssigt i takt med indtægtsregistreringen. Det sværeste ved metoden er at få opgjort færdiggørelsesgraden, der er dog fx følgende muligheder: Lad en ekspert beregne færdiggørelsesgraden, eller foretag en forholdsmæssig beregning på afholdte omkostninger i forhold til de totale budgetterede omkostninger. Milestone-metoden

12 Efter udløb af kontrakt = Faktureringskriterier Er det ikke muligt at beregne færdiggørelsesgraden, må indtægtsregistreringen afvente arbejdets færdiggørelse og accept af kunden. Et eksempel kunne være en kontrakt på udvikling af et software. Enten virker programmet eller også gør det ikke - det vil ikke nødvendigvis give mening at opgøre en færdiggørelsesgrad. Indtægten registreres på færdiggørelsestidspunktet og omkostningerne matches, idet disse først udgiftsføres i forbindelse med indtægtsregistreringen. De afholdte omkostninger skal naturligvis registreres i bogholderiet på et tidligere tidspunkt end indtægtsregistreringen, dette medfører: at de afholdte omkostninger aktiveres, dvs. debiteres på en aktivkonto aktivkontoen krediteres i forbindelse med færdiggørelsen, og der debiteres et tilsvarende beløb på en omkostningskonto.

13 Regnskabsvejledning nr. 6 Afsnit 37: Entreprisekontrakter anbefales regnskabsmæssigt behandlet efter produktionskriteriet. Faktureringskriteriet vil kunne anvendes, når dette anses for at give et retvisende billede af virksomhedens aktiver og passiver, den økonomiske stilling samt resultat.

14 Direkte nedskrivning ved tabskonst. Mangler Lever ikke op til princippet om matching. Indtægten registres på salgstidspunktet, mens tabet først registreres, når der vurderes at være risiko for at en debitor ikke kan/vil betale. Giver mulighed for at manipulere med indtjeningen ved at nedskrive på debitorerne udfra strategiske overvejelser. Er ikke den bedste metode til vurdering af de forventede fremtidige indbetalinger. Har en virksomhed fx en stor debitormasse og en høj misligholdelsesrate, da vil de fremtidige indbetalinger med stor sandsynlighed være væsentligt lavere end den opgjorte debitormasse.

15 Beregnet nedskrivning ved risikokonst. Lever bedre op til lovens kravet om matching, iflg. krav om periodisering samt korrekt værdiansættelse af aktiver. Samtidig med indtægtsregistreringen, udgiftsføres der et beløb svarende til det forventede tab på debitorer. Det forventede tab på debitorer er et estimat på hvor stor en del af tilgodehavendet, der vurderes ikke at blive indbetalt. Modposteringen til denne udgift er en kreditering på nedskrivningskontoen for uerholdelige debitorer = Hensat til tab på debitorer (aktivregulerende konto). Metoden dæmmer dog ikke 100% op for problematikken om manipulering med indtjeningen.

16 Hvordan opgøres det forventede tab Procentdel af salg (kreditsalget) Udfra tidligere års erfaringer om gennemsnitlig tab på kreditsalg Udfra aldersfordelt saldoliste Viser hvor lang tid tilgodehavender fra salg har været forfaldne. Hensætter en procentdel udfra erfaringer fra tidligere år.

17 På basis af kreditsalget 1. Opgør kreditsalget i den pågældende periode. 2. Beregner tabet på debitorer i samme periode som, En procent af kreditsalget, procenten opgøres ud fra tidligere erfaringstal sammenholdt med den økonomiske konjunktur. 3. Det beregnede tab debiteres udgiftskontoen tab på debitorer. 4. Nedskrivningskontoen (under aktiver i balancen) krediteres et tilsvarende beløb. 5. Når en specifik debitor viser sig uerholdelig: Krediteres debitoren med det pågældende beløb i debitormodulet Beløbet modposteres på nedskrivningskontoen og reducerer dermed nedskrivningskontoen.

18 På basis af en aldersopdelt debitorliste 1. Beregn det forventede netto tilgodehavende (tilgodehavender fra debitorer minus beregnet tab på debitorer) 2. Det beregnede tab på debitorer svarer til ultimo balancen for nedskrivningskontoen tab på debitorer. Er der fx bogført 100 tkr. på kontoen i forvejen, og tab på debitorer er beregnet til 300 tkr., da krediteres kontoen med 200 tkr. 3. Beløbet modposteres på udgiftskontoen tab på debitorer. 4. Når en specifik debitor viser sig uerholdelig: som forrige planchen. 5. Tabet beregnes ud fra en aldersopdelt debitorliste (fx opdelt således: ikke forfaldne, forfalden til betaling 1-30 dage, forfalden til betaling dage osv.). Jo længere tid en saldo har været forfalden jo højere procentsats anvendes der.

19 Afbetalingssalg Der indtægtsregistreres i takt med at sælger modtager afbetalingerne. Udgifterne matches indtægterne forholdsmæssigt. Benyttes kun i helt, helt særlige tilfælde

20 Omkostningsdækningsmetoden En mere forsigtig udgave af afbetalingsmetoden. Der indtægtsregistreres på tilsvarende vis. I stedet for en forholdsmæssig udgiftsføring, omkostningsføres et beløb helt svarende til indtægten(=betalingerne), indtil totalomkostningen er inddækket. Metoden medfører en væsentlig forsinkelse i registreringen af nettoindtægter. Metoden kan måske forsvares anvendt i de tilfælde, hvor der er helt ubestemmelig risiko for misligeholdelse fra kundens side (og hvor sælger derfor har ejendomsforbehold, indtil hele købssummen er betalt)

21 Ordinære/ekstraordinære indtægter/omkostninger Der er reelt set to dimensioner i afgørelsen af, om en transaktion er ekstraordinær: hyppighed og driftsnærhed. Er en transaktion/hændelse sjældent forekommende og har den ringe driftstilknytning -> ekstraordinær Men der skal meget til!

Resultatopgørelsen grundlæggende begreber

Resultatopgørelsen grundlæggende begreber grundlæggende begreber Forstå definitionerne på hhv. Indtægter og omkostninger Forstå forskellen mellem regnskab aflagt på kontantbasis (cash flow accounting) og periodiserede regnskab (accrual accounting)

Læs mere

Resultatopgørelsen grundlæggende begreber

Resultatopgørelsen grundlæggende begreber grundlæggende begreber Forstå definitionerne på hhv. Indtægter og omkostninger Forstå forskellen mellem regnskab aflagt på kontantbasis (cash flow accounting) og periodiserede regnskab (accrual accounting)

Læs mere

CØP A/S. Klosteralleen Ringsted. Årsrapport 1. maj april 2018

CØP A/S. Klosteralleen Ringsted. Årsrapport 1. maj april 2018 CØP A/S Klosteralleen 6 4100 Ringsted Årsrapport 1. maj 2017-30. april 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/10/2018 Carsten Øhauge Pedersen Dirigent

Læs mere

BYGGETEAM APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår)

BYGGETEAM APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår) BYGGETEAM APS CVR-NR 32 87 96 91 ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13 / 4 2015. Ejvind Langkilde Dirigent 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår)

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR 33 95 93 62 ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29 / 12 2014. Claus Overgård Rønnow Dirigent

Læs mere

Årsregnskab Cand. Merc. Aud. 2002

Årsregnskab Cand. Merc. Aud. 2002 Årsregnskab Cand. Merc. Aud. 2002 Varebeholdninger og igangværende arbejder for fremmed regning Docent Tage Rasmussen Institut for Regnskab Handelshøjskolen i Århus Specifikation I Varebeholdninger 1.

Læs mere

Denne artikel omhandlende tilgodehavender har følgende indhold:

Denne artikel omhandlende tilgodehavender har følgende indhold: Regnskab Forlaget Andersen 8.6 Tilgodehavender Af revisor Lasse Glud Dybbøl, Beierholm lgd@beierholm.dk Indhold Denne artikel omhandlende tilgodehavender har følgende indhold: 1. Generelt om tilgodehavender

Læs mere

Forbehold - eksempler

Forbehold - eksempler Forbehold - eksempler Væsentlige fejl og mangler (uenighed med ledelsen) Uenighed med ledelsen fortsat drift Ledelsen har aflagt regnskabet under forudsætning om fortsat drift. Som omtalt i årsregnskabets

Læs mere

EKSTERNT REGNSKAB 11 KONCERNREGNSKABER (2)

EKSTERNT REGNSKAB 11 KONCERNREGNSKABER (2) EKSTERNT REGNSKAB 11 KONCERNREGNSKABER (2) KONCERNREGNSKABER 3 TYPER REGNSKABER I EN KONCERN: a) Et regnskab for modervirksomheden b) Et regnskab for hvert enkelt dattervirksomhed c) Et regnskab for hele

Læs mere

RISIKA ApS. Bredgade 33C 1260 København K. Årsrapport 1. juli december 2017

RISIKA ApS. Bredgade 33C 1260 København K. Årsrapport 1. juli december 2017 RISIKA ApS Bredgade 33C 1260 København K Årsrapport 1. juli 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Nicolai Rasmussen Dirigent

Læs mere

NJ BOLIG ApS. Strandhusevej Juelsminde. Årsrapport 1. april marts 2015

NJ BOLIG ApS. Strandhusevej Juelsminde. Årsrapport 1. april marts 2015 NJ BOLIG ApS Strandhusevej 13 7130 Juelsminde Årsrapport 1. april 2014-31. marts 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/08/2015 JIMMI LILLELUND Dirigent

Læs mere

SETRA ANLÆG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

SETRA ANLÆG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den SETRA ANLÆG ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/07/2014 Niels Yde Nielsen Dirigent Side 2 af 10 Indhold

Læs mere

Tvillingernes Håndværkerservice IVS

Tvillingernes Håndværkerservice IVS Tvillingernes Håndværkerservice IVS Søndervigvej 52 2720 Vanløse Årsrapport 2. maj 2016-1. maj 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/07/2017 Rasmus Haugaard

Læs mere

WESTERGAARD BOLIG ApS

WESTERGAARD BOLIG ApS WESTERGAARD BOLIG ApS Bredgade 76 9700 Brønderslev Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/06/2018 Kjeld Westergaard

Læs mere

REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB

REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB Årsrapport 1. oktober 2013-30. september 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/04/2015

Læs mere

AGROSELSKABET AF 20/ ApS

AGROSELSKABET AF 20/ ApS AGROSELSKABET AF 20/9 2008 ApS Nikolaj Plads 30 1067 København K Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/02/2017

Læs mere

TRØJBORG EL-SERVICE ApS

TRØJBORG EL-SERVICE ApS TRØJBORG EL-SERVICE ApS Peder Skrams Gade 54 8200 Aarhus N Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/01/2016 Bo Larsen

Læs mere

BG Entreprise ApS Strandgade Svendborg. CVR-nr Årsrapport for 2013/14

BG Entreprise ApS Strandgade Svendborg. CVR-nr Årsrapport for 2013/14 Multi Revision - Hos os er du i centrum BG Entreprise ApS Strandgade 29 5700 Svendborg CVR-nr. 35406816 Årsrapport for 2013/14 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

BB ALU VINDUER OG DØRE ApS

BB ALU VINDUER OG DØRE ApS BB ALU VINDUER OG DØRE ApS Stationsvej 10 7560 Hjerm Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2018 Jørgen Knudsen

Læs mere

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26267439 Skanderborgvej 27 8680 Ry Tlf. 8689 2244 www.revisionry.dk Norgesvej 2 8450 Hammel Tlf. 8696 3211 www.revisionhammel.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning...

Læs mere

EBOGHOLDEREN.DK ApS. Bagsværdvej Bagsværd. Årsrapport 1. januar december 2018

EBOGHOLDEREN.DK ApS. Bagsværdvej Bagsværd. Årsrapport 1. januar december 2018 EBOGHOLDEREN.DK ApS Bagsværdvej 149 2880 Bagsværd Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/05/2019 Tamir Kuhr Dirigent

Læs mere

ERIK Ø. WULFF STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB

ERIK Ø. WULFF STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB ERIK Ø. WULFF STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB Abildvej 5 5700 Svendborg Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/08/2016

Læs mere

REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB

REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB Årsrapport 1. oktober 2011-30. september 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/02/2013

Læs mere

BP Arkitekt ApS. Willemoesgade 22, 4. th., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2015

BP Arkitekt ApS. Willemoesgade 22, 4. th., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2015 BP Arkitekt ApS Willemoesgade 22, 4. th., 2100 København Årsrapport for 1. januar - 31. december 2015 CVR-nr. 35 04 50 74 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS

TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/06/2015 Tommy Andersen Dirigent Side 2 af

Læs mere

Smedjen af 2015 APS. Lundbyvej Svendborg. Årsrapport 1. juli juni 2016

Smedjen af 2015 APS. Lundbyvej Svendborg. Årsrapport 1. juli juni 2016 Smedjen af 2015 APS Lundbyvej 69 5700 Svendborg Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/09/2016 Kåre Nielsen Dirigent

Læs mere

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15 Korsør ApS Algade 12 4220 Korsør CVR-nr. 61113711 Årsrapport for 2014/15 34. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-11-2015 Sten Stjerne Hansen

Læs mere

CPD INVEST ApS. Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2016

CPD INVEST ApS. Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2016 CPD INVEST ApS Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/06/2017 Christen Peder

Læs mere

Midget Marketing ApS. Årsrapport for 2014/15

Midget Marketing ApS. Årsrapport for 2014/15 c/o 4audit DK ApS Søndergade 44,4 8000 Århus C CVR-nr. 13120803 Årsrapport for 2014/15 25. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17. december 2015

Læs mere

HUA DENMARK ApS. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HUA DENMARK ApS. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HUA DENMARK ApS Årsrapport 1. oktober 2013-30. september 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/05/2015 De Hua Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

WESTERGAARD BOLIG ApS

WESTERGAARD BOLIG ApS WESTERGAARD BOLIG ApS Bredgade 76 9700 Brønderslev Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/06/2016 Jan Ekmann Hørsel

Læs mere

Chapter 10 - liabilities (fortsat)

Chapter 10 - liabilities (fortsat) Chapter 10 - liabilities (fortsat) 1. Kunne skelne mellem de økomiske karakteristika og regnskabsmæssige kriterier for operationel leasing og finansiel leasing og kunne vise regnskabsmæssige effekter af

Læs mere

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017 CVR-nr. 35394206 Årsrapport 2017 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-05-2018 Inge Nilsson Dirigent Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

Rainbow Company ApS. Vævervej 36, Aulum. Årsrapport for 2016/17

Rainbow Company ApS. Vævervej 36, Aulum. Årsrapport for 2016/17 Rainbow Company ApS CVR.nr: 34 89 50 82 Vævervej 36, Aulum Årsrapport for 2016/17 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 12/9 2017 Kristian Hagen dirigent Blicher i Herning: Østergade 48

Læs mere

WESTERGAARD BOLIG ApS

WESTERGAARD BOLIG ApS WESTERGAARD BOLIG ApS Bredgade 76 9700 Brønderslev Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/06/2017 Kjeld Westergaard

Læs mere

Til samtlige departementer 20. juni 2018 MODST/SRH

Til samtlige departementer 20. juni 2018 MODST/SRH Til samtlige departementer 20. juni 2018 MODST/SRH Indregning af primo korrektioner pr. 1. januar 2018 som følge af ændret regnskabsprincip for indregning af forventet tab på fordringer overdraget til

Læs mere

COPENHAGEN BITCOIN ApS

COPENHAGEN BITCOIN ApS COPENHAGEN BITCOIN ApS Halmtorvet 29, 1 tv 1700 København V Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/04/2018 Alexander

Læs mere

AniCura Københavns Dyrehospital P/S Poppelstykket 11, 2540 København SV

AniCura Københavns Dyrehospital P/S Poppelstykket 11, 2540 København SV AniCura Københavns Dyrehospital P/S Poppelstykket 11, 2540 København SV CVR-nr. 33 25 68 25 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

K.C. KONTROL ApS. Nymarken Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2015

K.C. KONTROL ApS. Nymarken Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2015 K.C. KONTROL ApS Nymarken 17 5330 Munkebo Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2016 Kenneth Clausen Dirigent

Læs mere

SØREN RIIS BYGGESERVICE, KOLDING ApS

SØREN RIIS BYGGESERVICE, KOLDING ApS SØREN RIIS BYGGESERVICE, KOLDING ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/11/2014 Søren Riis Dirigent Side 2 af 12

Læs mere

christensen & kjær, statsautoriseret revisionsaktieselskab

christensen & kjær, statsautoriseret revisionsaktieselskab christensen & kjær, statsautoriseret revisionsaktieselskab Rosensgade 4, 1. sal, 8300 Odder Årsrapport for 2017/18 (14. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Holstebro Lagerhotel v/alfred Andersen & Søn A/S. Årsrapport for 2016

Holstebro Lagerhotel v/alfred Andersen & Søn A/S. Årsrapport for 2016 F.L. Hansens Vej 6 7500 Holstebro CVR-nr. 30006240 Årsrapport for 2016 (Opstillet uden revision eller review) 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS

Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS SKRIFTLIG KVALIFIKATIONSEKSAMEN FOR REGISTREREDE REVISORER 2006 25/8 2006 Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS Bahnsen ApS Intern årsrapport for perioden 1/7 2005-30/6 2006 16. regnskabsår

Læs mere

KLOKKERS TØMRERFORRETNING A/S DEGNEHØJVEJ 14, 5300 KERTEMINDE 1. JANUAR DECEMBER 2017

KLOKKERS TØMRERFORRETNING A/S DEGNEHØJVEJ 14, 5300 KERTEMINDE 1. JANUAR DECEMBER 2017 Tlf.: 63 12 71 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab odense@bdo.dk Fælledvej 1 www.bdo.dk DK-5000 Odense C CVR-nr. 20 22 26 7020222670 KLOKKERS TØMRERFORRETNING A/S DEGNEHØJVEJ 14, 5300 KERTEMINDE

Læs mere

TVM BYG ApS. Årsrapport 2. november december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

TVM BYG ApS. Årsrapport 2. november december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den TVM BYG ApS Årsrapport 2. november 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06/2014 Torben Valsø Møller Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

FANGEL BIOENERGI APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2012 (12. regnskabsår)

FANGEL BIOENERGI APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2012 (12. regnskabsår) FANGEL BIOENERGI APS CVR-NR 26 26 21 19 ÅRSRAPPORT FOR 2012 (12. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19 / 6 2013. Karsten Buchhave Dirigent 1

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Korosh Dalaei Dirigent

Læs mere

Hassing Entreprise af 2011 ApS Øster Søgade 22, 1357 København K

Hassing Entreprise af 2011 ApS Øster Søgade 22, 1357 København K Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk Hassing Entreprise af 2011 ApS Øster Søgade 22, 1357

Læs mere

MPS Trading A/S. Årsrapport for 2016

MPS Trading A/S. Årsrapport for 2016 c/o Tune Erhvervspark Tune Parkvej 5 4030 Tune CVR-nr. 14738444 Årsrapport for 2016 26. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, hvor revision fremover

Læs mere

KD Projekt ApS. Industrivej Skanderborg. Årsrapport 7. april december 2017

KD Projekt ApS. Industrivej Skanderborg. Årsrapport 7. april december 2017 KD Projekt ApS Industrivej 6 8660 Skanderborg Årsrapport 7. april 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2018 Kim Andersen Dirigent

Læs mere

Årsrapport for regnskabsår

Årsrapport for regnskabsår Årsrapport for 2016 1. regnskabsår Agesen El-Teknik Brovst ApS Bohrsvej 2 9460 Brovst CVR-nr. 37 46 43 25 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. december

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2017 Korosh Dalalei Dirigent

Læs mere

VVS.DK ApS. Blokken Birkerød. Årsrapport 1. januar december 2016

VVS.DK ApS. Blokken Birkerød. Årsrapport 1. januar december 2016 VVS.DK ApS Blokken 69 3460 Birkerød Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/05/2017 Bo Jacobsen Dirigent Side 2

Læs mere

ERHVERVS TRANSPORTEN A/S

ERHVERVS TRANSPORTEN A/S ERHVERVS TRANSPORTEN A/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/03/2014 Bjarne Hald-Sørensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

Foss Jensen Byg ApS. Lilleskoven Hedensted. Årsrapport 1. januar december 2017

Foss Jensen Byg ApS. Lilleskoven Hedensted. Årsrapport 1. januar december 2017 Foss Jensen Byg ApS Lilleskoven 54 8722 Hedensted Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/06/2018 Morten Foss Jensen

Læs mere

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016 KØBENHAVNS YOGA ApS Østerbrogade 56 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/07/2016 Jørn Troelsen Nørtoft

Læs mere

Periodisering i forbindelse med aflæggelse af del- eller årsregnskab

Periodisering i forbindelse med aflæggelse af del- eller årsregnskab Bilag 22 - Side 1 af 1 10. oktober 2003 KM-Projektgruppe Periodisering i forbindelse med aflæggelse af del- eller årsregnskab 1. Formål På et møde den 26. september 2003 i Kirkeministeriet i forbindelse

Læs mere

Årsrapport for (4. regnskabsår)

Årsrapport for (4. regnskabsår) Årsrapport for 2017 01.01.17-31.12.17 (4. regnskabsår) Sulsted Murerfirma ApS Milbakvej 30 9381 Sulsted CVR-nr. 36200758 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Håbets Allé 18 2700 Brønshøj CVR-nr.: 73 29 25 14 Årsrapport for året 2011/2012 (28. regnskabsår) 1 Årsrapport Indholdsfortegnelse: Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

Tom G. Totalentreprise ApS

Tom G. Totalentreprise ApS CVR-nr. 20 33 17 04 Årsrapport for 2013 (17. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/04 2014 Tom Preben Gudmandsen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

POPPELSTYKKET 8 ApS. Vingårds Alle Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2017

POPPELSTYKKET 8 ApS. Vingårds Alle Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2017 POPPELSTYKKET 8 ApS Vingårds Alle 37 2900 Hellerup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2018 Ulrik Bjerg-Pedersen

Læs mere

Knudmoseparken 38, Lind Herning. CVR nr ÅRSRAPPORT Godkendt på generalforsamlingen den. Dirigent

Knudmoseparken 38, Lind Herning. CVR nr ÅRSRAPPORT Godkendt på generalforsamlingen den. Dirigent Komplementaranpartsselskabet Cannes Le Suquet Knudmoseparken 38, Lind 7400 Herning CVR nr. 28 66 38 89 ÅRSRAPPORT 2013 Godkendt på generalforsamlingen den Dirigent Ledelsespåtegning Direktionen har dags

Læs mere

Kolding Erhvervsservice ApS

Kolding Erhvervsservice ApS Kolding Erhvervsservice ApS Skovlundvej 32 6000 Kolding Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Flemming

Læs mere

DANSK TAGRENOVERING ApS

DANSK TAGRENOVERING ApS DANSK TAGRENOVERING ApS Årsrapport 14. februar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/04/2015 Helle Dam Knudsen Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

BOLIG ENERGI ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013

BOLIG ENERGI ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013 BOLIG ENERGI ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013 Svend Aggerholm Dirigent (Urevideret) Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Niko Holding ApS CVR-nr

Niko Holding ApS CVR-nr Niko Holding ApS CVR-nr. 29 40 11 60 Årsrapport 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. juni 2013. Niels Korsbæk Kristensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

BO'S BILER ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BO'S BILER ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BO'S BILER ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/07/2014 Stine Kiel Wolff Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

RAVN BANE ApS. Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt. Smedeland Glostrup

RAVN BANE ApS. Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt. Smedeland Glostrup Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt RAVN BANE ApS Smedeland 28 2600 Glostrup Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Kim Murer ApS Skolegade 23, 7570 Vemb

Kim Murer ApS Skolegade 23, 7570 Vemb Kim Murer ApS Skolegade 23, 7570 Vemb CVR-nr. 38 06 62 34 Årsrapport 3. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22. december 2017.

Læs mere

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den VESTERGAARD VVS ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2013 Niels Knud Vestergaard Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

TAS Group ApS. Årsrapport for 2017

TAS Group ApS. Årsrapport for 2017 TAS Group ApS c/o Tonny Anker-Svendsen, Oslo Plads 12, 3., 2100 København Ø Årsrapport for 2017 CVR-nr. 32 89 02 29 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 3 /7

Læs mere

HHTE ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for 2017/ regnskabsår

HHTE ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for 2017/ regnskabsår HHTE ApS Søndre Alle 2, 4600 Køge (CVR. nr. 35 63 35 29) Årsrapport for 2017/2018 5. regnskabsår Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. Den 10. oktober 2018 Som dirigent Morten

Læs mere

I nedenstående model ses en oversigt over ÅRL s krav til indregning af materielle og immaterielle anlægsaktiver samt varelager.

I nedenstående model ses en oversigt over ÅRL s krav til indregning af materielle og immaterielle anlægsaktiver samt varelager. Bilag 1: I nedenstående model ses en oversigt over ÅRL s krav til indregning af materielle og immaterielle anlægsaktiver samt varelager. Regnskabsklasse B Regnskabsklasse C Regnskabsklasse C Små Mellemstore

Læs mere

Hairmatch ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for regnskabsår

Hairmatch ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for regnskabsår Hairmatch ApS Søndre Alle 2, 4600 Køge (CVR. nr. 38 17 54 24) Årsrapport for 2018 2. regnskabsår Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 2. april 2019 Som dirigent Heidi Rasmussen

Læs mere

Påtegninger Ledelsens påtegning 2 Revisors påtegning 3. Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 4 Beretning 5

Påtegninger Ledelsens påtegning 2 Revisors påtegning 3. Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 1 Indhold Påtegninger Ledelsens påtegning 2 Revisors påtegning 3 Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 Årsregnskab 1. januar - 31. december 2012 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse

Læs mere

Moneter ApS regnskab og bogholderi

Moneter ApS regnskab og bogholderi Moneter ApS regnskab og bogholderi Rådhustorvet 5, 2. sal 3520 Farum telefon 28 18 91 00 regnskab@moneter.nu Primutu ApS Aldersrogade 8, 2. 2100 København Ø CVR.nr.: 34 22 38 58 ÅRSRAPPORT 2017 Regnskabsperiode:

Læs mere

BLB ApS. Frederikskaj 2, st tv 2450 København SV. Årsrapport 1. januar december 2018

BLB ApS. Frederikskaj 2, st tv 2450 København SV. Årsrapport 1. januar december 2018 BLB ApS Frederikskaj 2, st tv 2450 København SV Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/03/2019 Lotfi Boussnina

Læs mere

Kristeligt Dagblads Fond Vimmelskaftet 47, 1161 København K

Kristeligt Dagblads Fond Vimmelskaftet 47, 1161 København K Kristeligt Dagblads Fond Vimmelskaftet 47, 1161 København K CVR-nr. 11 62 62 89 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på fondens ordinære generalforsamling den 2.

Læs mere

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018 A-Maler ApS Taastrup Hovedgade 180 2630 Taastrup CVR.nr.: 36 93 68 86 ÅRSRAPPORT 2017/2018 Regnskabsperiode: 1/7 2017-30/6 2018 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

MARTINS TØMRERFORRETNING ApS

MARTINS TØMRERFORRETNING ApS MARTINS TØMRERFORRETNING ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/05/2014 Martin Böing Dirigent Side 2 af 10

Læs mere

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26267439 Skanderborgvej 27 8680 Ry Tlf. 8689 2244 www.revisionry.dk Norgesvej 2 8450 Hammel Tlf. 8696 3211 www.revisionhammel.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning...

Læs mere

Nielsenbygogbolig ApS

Nielsenbygogbolig ApS Nielsenbygogbolig ApS Stentevej 11 3210 Vejby Hobrovej 317 Postbox 7034 9200 Aalborg SV Tlf.: 9811 3333 Fax: 9811 3434 revicor@revicor.dk www.revicor.dk CVR-nr. 36 08 16 86 Årsrapport for 2014/15 (1. regnskabsår)

Læs mere

ALI FOOD ApS. Litauen Alle Taastrup. Årsrapport 1. januar december 2018

ALI FOOD ApS. Litauen Alle Taastrup. Årsrapport 1. januar december 2018 ALI FOOD ApS Litauen Alle 13 2630 Taastrup Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2019 Hatem Mohamed Ali Hamza

Læs mere

Arkitekthuset Vodskov A/S Granlunden 6, 9310 Vodskov

Arkitekthuset Vodskov A/S Granlunden 6, 9310 Vodskov Arkitekthuset Vodskov A/S Granlunden 6, 9310 Vodskov CVR-nr. 27 91 88 08 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22. marts

Læs mere

THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924 FREDERIKSBERG C

THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924 FREDERIKSBERG C Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924

Læs mere

YXENBORG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

YXENBORG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den YXENBORG ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2013 Claus Gajhede Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015 c/o Ole Kjærgård Husebyvej 19 3200 Helsinge CVR-nr. 25314123 Årsrapport for 2015 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27-05-2016 Ole Kjærgård

Læs mere

Regnskab 2018 E/F Kastaniegården

Regnskab 2018 E/F Kastaniegården Regnskab 2018 Afd.nr. 60-422 Resultatopgørelse Regnskab Budget Regnskab Note 2018 2018 2017 ej revideret Indtægter Renter 1.643 0 2.660 Korrektioner vedrørende tidligere år 127 0 0 Indtægter i alt 1.770

Læs mere

COPENHAGEN BITCOIN ApS

COPENHAGEN BITCOIN ApS COPENHAGEN BITCOIN ApS Halmtorvet 29, st tv 1700 København V Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/05/2017 Poul-Jørgen

Læs mere

A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB

A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB Storegade 37 8700 Horsens Årsrapport 1. maj 2015-30. april 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/09/2016

Læs mere

ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Frichsvej 19 8600 Silkeborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS

BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS Nedergade 35 5000 Odense C Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2017 Gert Vikkelsøe

Læs mere

Årsrapport for (3. regnskabsår)

Årsrapport for (3. regnskabsår) Årsrapport for 2018 01.01.18-31.12.18 (3. regnskabsår) Nam Food Invest ApS Vesterbro 74 9000 Aalborg CVR-nr. 37745650 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7.

Læs mere

FORTIUM A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/06/2015

FORTIUM A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/06/2015 FORTIUM A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/06/2015 Christian Worm Mortensen Dirigent Side 2 af 10 Indhold

Læs mere

TC HUS HOLDING ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

TC HUS HOLDING ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den TC HUS HOLDING ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/10/2013 Anne Marie Ottesen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

P R Y D S. Statsautoriseret revisionsfirma. Trophy Games ApS. CVR-nr Trangravsvej København K.

P R Y D S. Statsautoriseret revisionsfirma. Trophy Games ApS. CVR-nr Trangravsvej København K. P R Y D S Statsautoriseret revisionsfirma Trophy Games ApS CVR-nr. 29 24 02 99 Trangravsvej 8 1436 København K Årsrapport 2014 Til Erhvervsstyrelsen Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

HOT'N COLD A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HOT'N COLD A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HOT'N COLD A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/06/2015 Lars Jensen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

BOGA 2000 ApS. Jægersborg Alle Charlottenlund. Årsrapport 1. juli juni 2015

BOGA 2000 ApS. Jægersborg Alle Charlottenlund. Årsrapport 1. juli juni 2015 BOGA 2000 ApS Jægersborg Alle 59 2920 Charlottenlund Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/12/2015 Leif N. Rasmussen

Læs mere

HC Odense Herrehåndbold A/S. Årsrapport for 2016/17

HC Odense Herrehåndbold A/S. Årsrapport for 2016/17 HC Odense Herrehåndbold A/S Møllervænget 3, 5230 Odense M Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 35 25 12 78 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Ny vejledning om den regnskabsmæssige håndtering af tilgodehavender og udlån

Ny vejledning om den regnskabsmæssige håndtering af tilgodehavender og udlån Til samtlige departementer 22. oktober 2018 MODST/SRH Ny vejledning om den regnskabsmæssige håndtering af tilgodehavender og udlån Med den nye regnskabsbekendtgørelse (bek. 116 af 19/2-2018) skal tilgodehavender

Læs mere