Randers Kunstforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Randers Kunstforening"

Transkript

1 Randers Kunstforening Efterår og vinter 2014 Stiftet 3. juni landets 3. ældste!

2 Kalender Kunstforeningens arrangementer: omtales i bladet Tirsdag d. 23. september kl. 19: Omvisning i Statsskolens nyrenoverede festsal Lørdag d. 4. oktober kl. 13 ca : Medlemstur til Mariagerfjords Kunstforening i Hobro - Afgang fra Randers Hallen kl tilmelding Onsdag d.22. oktober kl. 19: Omvisning i Sven Dalsgaard udstilling på Randers Kunstmuseum ved Museumsdirektør Lise Jeppesen Søndag d. 30. november kl. 15: Bortlodning af indkøbte kunstværker, Hornbæk Sognegård, Hornbæk Kirkevej, 8920 Randers NV Torsdag d. 4. december kl. 17: Afhentning for vinderne i bortlodningen, som får skriftlig besked. Kunstmuseets udstillinger: 9. august 4. januar 2015: Sven Dalsgaard 100 år. I forbindelse med denne udstilling er der en række foredrag og offentlige omvisninger. Desuden torsdagsdialoger følgende datoer: 4. september, 18. september, 2. oktober, 23. oktober og 6. november Se desuden andre arrangementer i Magasinet Udtryk, som fås gratis på Kunstmuseet eller på museets hjemmeside Indmeldelse: Undertegnede ønsker at blive medlem af Randers Kunstforening Navn: Adresse: Kontingentet for 2014 er kr. 300,- kr., for resten af 2014 er kontingentet 150 kr. Det indbefatter deltagelse i den årlige bortlodning, øvrige aktiviteter og udstillinger samt gratis entre til Randers Kunstmuseums særudstillinger i 2014 Send slippen til: Annette Blichfeld, Fuglebakken 36, 8900 Randers C. eller Kunstforeningens bankkonto er: Spar Nord- regnr. 9233, kontonummer , opgiv navn og medlemsnummer.

3 Efterår og vinter Efter en dejlig varm sommer venter efteråret. Kunstforeningen har allerede startet dette halvår med en debatudstilling Be remembered i Randers Ugen I Amtsavisens baghus. Vi har i to år arbejdet med kunstnerne Jens Axel Beck og Heidi Hove om et arrangement i Randers Ugen. De foreslog at opstille en tombola et sted i Randers med kun et vinderlod, og den som vandt, skulle have opstillet en bronze buste af sig selv. Vi fik afslag til en opsætning af en buste af Randers Kommunes Kunstfond, og projektet ændrede sig derfor til en debatudstilling. Kunstnerne ville have os til at reflektere over, hvad vi ønskede af skulpturer i byrummet og hvem vi ønskede at mindes fra vores samtid. Hvilke bedrifter anser vi for prægtige i vores samfund, og hvad kan erstatte den gamle historie om Niels Ebbesen. Kunstnerne mente at det er den tilfældige borger, som er samtidens helte. Det er borgerne der får en by til at fungere. Kunstnerne var selv tilstede i det meste af åbningstiden og snakkede med de besøgende. De endelige aftaler var ikke på plads, da vi sendte medlemsbladet ud i februar, så I blev inviteret enten på mail eller med post. Efterårets program starter med et besøg på Randers Statsskole. Vi skal se den nænsomme istandsættelse af skolens festsal. Statsskolen blev opført efter tegninger af arkitekt Hack Kampmann og er beskrevet som et hovedværk indenfor nyklassicismen. Vi hører om arbejdet med en fredet bygning og efterfølgende får interesserede mulighed for at se den nye sportshal. Hobro er på alles læber for tiden. Men byen kan andet end at spille fodbold. Den har en meget aktiv Kunstforening, som tidligere hed Hobro Kunstforening, men som i 2006 ændrede navn til Mariagerfjord Kunstforening. Kunstforeningen har egne udstillingslokaler, hvor vi skal se en meget spændende udstilling. Vi starter med at se Hobro Kirke, derefter kunstudstillingen og slutter af i Designarkivet. Og måske bliver der tid til at høre, hvordan Kunstforeningen fik eget udstillingssted. Vi håber at mange vil deltage, så vi kan fylde en stor bus. Der er tilmelding Randers Kunstmuseum har en fantastisk Sven Dalsgaard udstilling lige nu - Sven Dalsgaard 100 år. Museumsdirektør Lise Jeppesen er altid meget positiv over vores henvendelser, og hun vil onsdag 22. oktober berige os med sin store viden om Sven Dalsgaard. Så mød op og få en dejlig oplevelse og ny viden.

4 Efterår og vinter Årets bortlodning er flyttet til nye lokaler. Efter flere år på Gaia, hvor vi har fået en fin behandling, fandt både medlemmer og bestyrelse at forholdene var for trange, så vi fandt et andet sted, som vi håber, er mere velegnet. Det er glædeligt, at så mange medlemmer ønsker at deltage i denne årlige hyggelige eftermiddag. Vi har allerede indkøbt alt til bortlodningen, både original kunst, litografier, keramik, skulpturer og bøger. Der er også mange sidegevinster til de medlemmer der er tilstede ved bortlodningen. Vi synes selv, at der er mange fine gevinster i forhold til de begrænsede midler vi har til indkøb. Vi glæder os til at se jer, søndag d. 30. november kl. 15 i Hornbæk Sognegård. Alle vindere får skriftlig besked og kan torsdag d. 4. december vælge sit værk efter den normale procedure. På gensyn Bestyrelsen Medlemstur til Randers Statsskole Tirsdag d. 23. september 2014 kl Vi mødes ved Statsskolens hovedindgang, hvor vicerektor Niels Wittrup vil tage imod os og føre os til skolens smukt renoverede festsal. Randers Statsskole blev opført Den er beskrevet som et hovedværk indenfor nyklassicisme. Bygningen og den omkransende allé er fredet. Foreningen for By- og Landskabskultur i Randers Kommune har for nylig tildelt skolen hædersdiplom for smuk vedligeholdelses- og bevaringsindsats. Malermester Flemming Bülow, som har stået for renoveringen, vil fortælle om, hvordan de gamle materialer og maleteknikker er blevet anvendt samt om, hvordan den håndværksmæssige tradition og stolthed er blevet videreført. Håber I har lyst til at deltage i fremvisningen af den smukke festsal, som normalt ikke er tilgængelig for offentligheden.

5 Medlemstur til Hobro Lørdag d. 4. oktober 2014 kl ca Efterårets tur går denne gang til Hobro. Vi skal starte med et besøg i Hobro Kirke, der er fra 1852 og tegnet af arkitekten Gottlieb Bindesbøll. Alterudsmykningen er udført af Joakim og Johan Thomas Skovgaard. Ved restaureringen i har maleren Arne L. Hansen sat sit præg på kirkerummet. Næste besøg gælder Kunstetagerne, der er indrettet i Bies gamle bryghus. Her skal vi se udstillingen Fremsynet tilbageblik, hvor 10 kunsthåndværkere og designere fra de 5 sommerudstillinger viser nye unika værker i samspil med 10 kunstnere fra den permanente samling. Vi afslutter dagen i Rud Thygesens Arkivet, der er indrettet i brygger Bie s store lejlighed fra Her kan der blive tid til en kop kaffe. Vi vil blive guidet af formanden for Mariagerfjord Kunstforening Søren C Olesen. Afgang i bus fra Randers Hallen kl Vi forventer at køre fra Hobro ca. kl. 17. Pris for turen 100,- kr. Tilmelding senest mandag d. 29. sep. til Henrik Kjær Nielsen, / Læs evt. mere om Mariagerfjord Kunstforening på dens hjemmeside. Mailadresser Bestyrelsen har fået mange mailadresser fra medlemmer og det er vi glade for. Hvis du stadig ikke er tilmeldt mailkartoteket, eller har fået ny mailadresse, kan du sende den til Preben Larsen, som har mailadressen : Dog vil medlemsbladet stadig blive sendt med posten 2 gange årligt. På bagsiden af medlemsbladet kan du se bestyrelsens mailadresser.

6 Omvisning på Randers Kunstmuseum Som det sikkert er mange bekendt har Kunstmuseet en meget stor og flot udstilling Sven Dalsgaard 100 år med over 200 værker, som er en hyldes til en af Danmarks alle største kunstnere. Museumsdirektør Lise Jeppesen vil fortælle om udstillingen Onsdag d. 22. oktober kl. 19 Sven Dalsgaard var en meget produktiv kunstner, der udtrykte sig både i maleri, skulptur og objekt- og konceptkunst, men også i poesien. Udstillingen er bygget op om 6 temaer, som Dalsgaard benyttede til at beskrive/udtrykke sit eget liv i en lang kunstnerisk proces, nemlig: Den usynlige tilstedeværelse, Forenkling og konstruktion Kunst og hverdag Tid er Dalsgaard og Gud Poeten Vi kan glæde os til at høre Lise Jeppesen formidle sin store viden om denne spændende kunstner.

7 Bortlodning 2014 Den årlige bortlodning afholdes traditionen tro kl søndag i advent, som i år er d. 30.november. Som noget nyt afholdes den i Hornbæk Sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, 8920 Randers NV Fine gevinster i form af litografier, akvareller, keramik og glas er på bortlodningslisten. Se et udpluk af gevinsterne på foreningens hjemmeside Udover hovedgevinsterne er der mange fine sidegevinster til bortlodning blandt de fremmødte. De heldige vindere af hovedgevinsterne kan se gevinsterne udstillet i Sognegården Tirsdag d.2/12 kl , onsdag 3/12 kl og torsdag d. 4/12 kl eller evt. efter aftale med Anna Margrethe Beck tlf.: / Alle vindere af hovedgevinster får skriftlig besked umiddelbart efter bortlodningen med oplysning om praktiske forhold. Hovedgevinsterne kan afhentes af vinderne eller evt. en substitut torsdag d. 4.december kl Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor Kunstforeningen serverer kaffe, pebernødder samt et glas vin. Gratis adgang til Randers Kunstmuseum i Vi har et dejligt aktivt Kunstmuseum i Randers med mange udstillinger. Det er gratis at se den faste samling, men ønsker man at se særudstillingerne, er der entre på 50 kr. For at foreningens medlemmer kan komme på Kunstmuseet, så ofte de har lyst, har vi aftalt at medlemmer kommer gratis ind til særudstillinger i Kunstmuseets faste åbningstid, mod at foreningen betaler et årligt beløb til museet. Så sig til kustoderne i skranken, at du er medlem og helst dit medlemsnummer, så kommer du gratis ind. Vi håber, at du vil udnytte dette til mange besøg. Kunstforeningen har to pladser i Kunstmuseets bestyrelse. Det har i den sidste periode som følger byrådsvalget - været Dorthe Hjort og Jan Toft Olesen. De er genudpeget til de kommende 4 år.

8 Bestyrelsen Formand: Næstformand: Kasserer: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Sekretær: Hjemmeside adresse: Dorthe Hjort Skovsyrevej 6, 8920 Randers NV el. tlf Anna Margrethe Beck, Strindbergsvej 22, 8920 Randers NV el Annette Blichfeld Fuglebakken 36, 8900 Randers C. tlf Jan Toft Olesen Skovhulevej 6, 8920 Randers NV el. tlf Lis Bjerrekær Ferskenvej 3, 8920 Randers NV Preben Larsen Flyvervej 5, lejl. 7A, 8930 Randers NØ el. tlf Henrik Kjær Nielsen Niels Ebbesensvej 56, 8920 Randers el. tlf Randers-kunstforening.dk

Randers Kunstforening

Randers Kunstforening Randers Kunstforening Vinter og forår 2015 Stiftet 3. juni 1851 landets 3. ældste! Kalender Kunstforeningens arrangementer omtales i bladet. Lørdag d. 7. februar kl. 13: Overrækkelse af Kulturprisen og

Læs mere

Januar 2014. Palle Bondrup: Kalve. Pigtråd/beton. Udflugter Foredrag Fortællinger

Januar 2014. Palle Bondrup: Kalve. Pigtråd/beton. Udflugter Foredrag Fortællinger Januar 2014 Palle Bondrup: Kalve. Pigtråd/beton Udflugter Foredrag Fortællinger Kalender 2014 Januar Søndag d.26. jan. kl. 14-16 i Quedens Gård Hvad stuerne gemmer (se nov. nr.) Februar Søndag d. 23. febr.

Læs mere

Juni 2014, nr. 102. ICD-klubbens blad

Juni 2014, nr. 102. ICD-klubbens blad Rytmeboxen Juni 2014, nr. 102 ICD-klubbens blad Læs blandt andet om: Formanden har ordet side 2 Fra læser til læser side 5 Seminar 2014 side 6 Livsstilscentret Brædstrup side 12 Aktivitetskalender side

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Generalforsamling 2011

Holbæk Arkæologiklub. Generalforsamling 2011 Holbæk Arkæologiklub Generalforsamling 2011 Nyhedsbrev nytår 2012 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen havde oprindeligt planlagt at holde møde den 5. december, men på grund af andre mødeaktiviteter måtte det flyttes

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S 2 0 0 6 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl. 8.00 14.00

Læs mere

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010 Fiskekonkurrence i HOSTRUP SØ Lørdag den 5. juni 2010 Traditionen tro afholder vi den årlige fiskekonkurrence i Hostrup Sø på Grundlovsdag. Sidste år blev der sat en pokal på højkant for den største Gedde.

Læs mere

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns. Køge Kirke er med i Matador.

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns. Køge Kirke er med i Matador. ParkinsonPosten Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns Køge Kirke er med i Matador. Vinter 2014 Redaktion Frank Ward tlf. 4638 3178 / 2682 3178 mail: frankward@webspeed.dk

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug

Rantzausminde Bådelaug Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Nr. 1 2013 Husk Kontingent (Se side 3) Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Jesper Groth, Skovsbovænge 4, Svendborg Tlf. 6221 5326 Mob.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds. Dækkende følgende kommuner:

Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds. Dækkende følgende kommuner: Maj nr. 2. 2013 26 årgang Nyt fra Parkinsonforeningen, Østjyllands Kreds Dækkende følgende kommuner: Favrskov, Norddjurs, Odder, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs og Aarhus Når kornellen (cornus

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2012

Nyhedsbrev Marts 2012 Kastellets Venner & Historiske Samling Gl. Hovedvagt Kastellet 1 2100 København Nyhedsbrev Marts 2012 Kære medlemmer På grund af vort nye regnskabsår, der nu følger kalenderåret, udkom der ikke et Nyhedsbrev

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Program og aktiviteter 2015/2016 Andkær og skolen Andkær-Sellerup er et landsbysamfund på sydsiden af Vejle Fjord. Der bor omkring 1000 mennesker i området - størsteparten

Læs mere

VENDSYSSEL KUNSTMUSEUM

VENDSYSSEL KUNSTMUSEUM VENDSYSSEL KUNSTMUSEUM UDSTILLINGSKALENDER 2015 VELKOMMEN Med en stor tak til alle, der på forskellig vis har støttet Vendsyssel Kunstmuseum i 2014, glæder jeg mig til at byde velkommen til 2015 og løfte

Læs mere

Fodnoten September 2011

Fodnoten September 2011 Fodnoten September 2011 Den lokalhistoriske arkivgruppe Med nyt fra; Fodby Lokalråd Den nye Margretheskoles bestyrelse Fodby Gymnastikforening Fodby Sogns Beboerforening Fodby Menighedsråd Fodby Forsamlingshus

Læs mere

Vesthimmerlands Museumsforening

Vesthimmerlands Museumsforening Vesthimmerlands Museumsforening Årbogsudgivelse 2014 Nr. 1 2015 1 Indholdsfortegnelse Leder s. 3 Broders klumme s. 4-5 Arkæologi og forskning s. 5-7 Nyt fra museumsundervisningen s. 8-10 Kulturarvsfejring

Læs mere

SAMVIRKE-NYT. Samvirket, Viborg. August 2015. Aktivitet ved Gøglerdagen i Vestervang Kirke

SAMVIRKE-NYT. Samvirket, Viborg. August 2015. Aktivitet ved Gøglerdagen i Vestervang Kirke Aktivitet ved Gøglerdagen i Vestervang Kirke Samvirket, Viborg August 2015 SAMVIRKE-NYT SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Mortensaften i Vranum Torsdag den 5. november kl. 18.30

Læs mere

Torsdag d. 1. maj kl. 14.00: Gratis rundvisning i særudstillingen Glem dog ej din vugge Side 3 + 7

Torsdag d. 1. maj kl. 14.00: Gratis rundvisning i særudstillingen Glem dog ej din vugge Side 3 + 7 April 2008 HUSK generalforsamlingen søndag den 18. maj kl. 14.00 Deltag i forårets kunsttur til Arken og Louisiana Gå ikke glip af kunstudstillingen med Adam Gabriel Kalender Maj 2008 Torsdag d. 1. maj

Læs mere

Vejskilt ved Strandvejen Ny bog og foredrag om vejene på Søllerødegnen Se side 8

Vejskilt ved Strandvejen Ny bog og foredrag om vejene på Søllerødegnen Se side 8 ISSN 1601-0728 Side 2-3 Byvandring, Nærum Side 3 Aktivitetskalender Side 4-5 Hørsholm Slotshave Side 6 Åben Boplads Side 7 Cykling og Rundvisning Side 8 Vejnavne Side 9 Historien under København Side 10

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2015-2016 Velkommen til sæsonen 2015-2016 Sommerferien står for døren, og for mange betyder det en pause i bridgen, men sommeren byder på masser af muligheder

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

HVIDOVRfI. Vl. lf 15. ÅRGANG NR. 2. APRIL 1997. Hvidovre. Lokalhistoriske Selskab

HVIDOVRfI. Vl. lf 15. ÅRGANG NR. 2. APRIL 1997. Hvidovre. Lokalhistoriske Selskab Vl. lf HVIDOVRfI Reserveret post Danmark. Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Rytterskolen Hvidovre Kirkeplads 1 2650 Hvidovre. Telefon 36 47 34 44... ' ; ' ' I "'. '.. 15. ÅRGANG

Læs mere

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013 Indkaldelse til generalforsamling i Sydkystens Sejlklub onsdag den 5. marts klokken 19.00 i klublokalet ov er Kabyssen Sydkystens Sejlklub Særnummer 36. årgang 2013 MB Cobb Holder Få mere plads i cockpittet,

Læs mere

HVIDOVRE. Lokalhistoriske Selskab. 16. ÅRGANG NR. 3 September 1998. Reserveret Post Danmark. ,... ':'I - " '. \:..". L -

HVIDOVRE. Lokalhistoriske Selskab. 16. ÅRGANG NR. 3 September 1998. Reserveret Post Danmark. ,... ':'I -  '. \:... L - HVIDOVRE Reserveret Post Danmark. Lokalhistoriske Selskab,.... ':'I - " '. \:..". L -.-:. 16. ÅRGANG NR. 3 September 1998 Udgiver: Hvidovre Lokalhistoriske Selskab. Rytterskolen Hvidovre Kirkeplads 1 2650

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

Baglandets nyhedsbrev Marts 2013

Baglandets nyhedsbrev Marts 2013 Baglandets nyhedsbrev Marts 2013 Kære medlem af baglandet Hermed sæsonens nyhedsbrev med praktiske oplysninger, nyt fra Vadehavscentret, årets arrangementer, referatet fra generalforsamlingen m.m. Vi håber,

Læs mere

DANSK HANDICAP FORBUND AFDELING

DANSK HANDICAP FORBUND AFDELING DANSK HANDICAP FORBUND Aalborg AFDELING NR. 2 APRIL 2008 Indholdsfortegnelse Det sker i DHF Aalborg.......................................... side 5 HALS GRUPPEN Kære læser / medlemmer.........................................

Læs mere