1. Information om medlemsweekend år Lørdag den 9. oktober kl og søndag den 10. oktober 2010 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00"

Transkript

1 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl og søndag den 10. oktober 2010 kl Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen / eller for første gang. Meget af nedenstående information om medlemsweekenden, har gamle medlemmer hørt før. Men da der er kommet nye medlemmer til, gentager vi gerne denne orientering. Lørdagen og søndagen bliver fantastisk med indlæg fra nogle af Danmarks førende behandlere af søvnapnø. Lørdag aften kan bruges til social hygge med middag og mulighed for rigtigt at tale med hinanden i ro og mag, hvilket er et stort ønske fra flere medlemmer. Medlemsweekenden bliver igen i år afholdt på Næsbylund - da Fyn ligger midt i landet - hvilket mange medlemmer har bedt om. æsbylund Kro & Hotel ApS Bogensevej 105, 5270 Odense. Tlf hjemmeside: Der er ca. 30 dobbeltværelser til rådighed, så de der tilmelder sig først, får tildelt værelse. Altså først til mølle, får først malet. Der er plads til 200 personer til mad og møder. Som altid er de pårørende meget velkommen til at deltage i medlemsmødet. Jeg er sikker på, at de pårørende har meget at tale med hinanden om, og vil have stor gavn af denne mulighed. Noget af det vigtigste for vore medlemsmøder er, at medlemmerne møder hinanden, og at vi har mulighed for at udveksle erfaringer bekymringer tips sorger og glæder, og i det hele taget har mulighed for at tale med hinanden! Vi har de foregående år sluttet weekenden af med kaffe og kage. Da kursusdøgnet er slut efter frokost, har foreningen betalt for kaffen og kagen med glæde Desværre har det vist sig, at medlemmerne er fyldt op såvel i maven som i hovedet og derfor er trætte og tager hjem. Det har medført, at vi har stået med en lille gruppe medlemmer og alt for meget kaffe og kage lige til at smide ud. Derfor vælger vi i år, at slutte weekenden efter frokost og springe kaffen over. Vi glæder os i bestyrelsen til at se jer. Skynd dig at sende tilmeldingen retur!

2 2. Hvad koster det? Ønsker du at deltage i hele arrangementet med eftermiddagskaffe m/brød - Dinner, 2 retter inkl. 2 glas vin og kaffe - overnatning i dobbeltværelse - morgenbuffet - formiddagskaffe m/brød - frokostbuffet inkl. 1 øl/vand, isvand til mødet - er prisen pr. person: 798 kr. Ønskes du at sove i et enkeltværelse, er der et tillæg til ovennævnte overnatningspris på 150,00 kr. Er du alene, og har du ikke noget imod at dele værelse med en anden af samme køn, har vi åbnet for muligheden for dette på tilmeldingen (hermed sparer du tillæg for enkeltværelse). Oplysning om hvorvidt det er muligt, at dele værelse med en anden, kan du få efter den 11. september 2010 ved at ringe til Flemming Adamsen, kasserer tlf.: Har du ikke mulighed for at deltage i hele arrangementet, kan du alligevel tilmelde dig det, du har tid og lyst til. Ønsker du alene at deltage i mødet om lørdagen (inkl. kaffe, kage, isvand) er prisen pr. person 100 kr. Ønsker du også at deltage i middag lørdag aften er prisen for dette pr. person: 248 kr. (drikkevarer på egen regning). Ønsker du kun at deltage i medlemsmødet om søndagen (formiddagskaffe med rundstykker og ost/marmelade, frokost inkl. 1 øl/vand og eftermiddagskaffe m/brød) er prisen pr. person 348 kr. Drikkevarer er for egen regning udover ovennævnte. 3. Deltagende behandlere på medlemsmødet oktober 2010 Vi har i årenes løb holdt medlemsmøder, hvor forskellige læger og sygeplejersker, der arbejder med søvnapnø, har været foredrags-holdere om de mangeartede problemer, der er forbundet med søvnapnø. I år har vi været så heldige, at både Ole Nørregaard og Michael Laub har sagt ja til at komme. Michael Laub, Overlæge, dr. med. fra Respirationscenter Øst, Rigshospitalet Ole Nørregaard, Overlæge fra Respirationscenter Vest, Århus Universitetshospital Begge vil fortælle om følgesygdomme til søvnapnø. Og der vil være mulighed for at få besvaret spørgsmål om søvnapnø. Ole Nørregaard og Michael Laub har arbejdet med søvnapnø i rigtig mange år og har stor viden og erfaring om søvnapnø. Dansk Søvn-Apnø Forening er utrolig glade for, at både Ole Nørregaard og Michael Laub har sagt ja til at deltage i foreningens medlemsmøde, og vi glæder os til at møde dem igen. Bestyrelsen er både stolte og meget taknemmelige over, at de vil deltage og vi siger 1000 tak til Ole Nørregaard og Michael Laub fordi de vil bruge en lørdag / søndag sammen med os på foreningens medlemsmøde. I medlemmer har sikkert mange spørgsmål om søvnapnø og CPAP behandlingen, som I ønsker at få besvaret af en læge, der arbejder med søvnapnø. Det vil der være rig mulighed for på dette medlemsmøde.

3 4. Dagsorden for medlemsmøderne lørdag og søndag Dagsorden til medlemsmøde lørdag den 9. oktober 2010: Kl Lis Fischer, formand, byder velkommen. Eftermiddagskaffe. Kl Ole Nørregaard vil orienterer om den seneste udvikling indenfor behandlingen af søvnapnø og herunder hvilke følgesygdomme man har fået kendskab til. Kl Pause Kl Ole Nørregaard besvarer spørgsmål Kl Ekstra ordinær generalforsamling, se omtale heraf Kl Afslutning. Dagsorden for medlemsmødet søndag den 10. oktober 2010: Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Lis Fischer, formand, byder velkommen. Velkomstkaffe med brød. Følgesygdomme til søvnapnø ved Michael Laub Pause. Michael Laub besvarer spørgsmål om følgesygdomme. Pause. Michael Laub besvarer spørgsmål fra medlemmerne om søvnapnø, CPAP behandling m.m. Frokost. Afslutning. 5. Indkaldelse - Ekstraordinær generalforsamling lørdag 9. oktober 2010 kl På den ordinære generalforsamling i 2010 blev det besluttet, at der i tilslutning til medlemsmødet i oktober skulle afholdes ekstraordinær generalforsamling omkring bestyrelsens arbejde. Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens redegørelse for arbejdet med omstrukturering af arbejdet, jfr. beslutning fra den ordinære generalforsamling under punkt 7 valg af formand. 3. Evt.

4 6. Transport Lad ikke afstanden / transporten være det, der afholder jer fra at deltage i medlemsweekenden. Det er en alt for stor oplevelse, at gå glip af bare på grund af transport. Lad os i stedet i fællesskab løse eventuelle transportproblemer. Bestyrelsen håber, at I vil kontakte andre medlemmer, der bor tæt på jer, og finde ud af at køre sammen til møderne. Ring til hinanden og aftal at køre sammen. På denne måde får I også knyttet kontakt med andre søvnapnøpatienter i jeres nærmiljø. Hvis du ikke er på den alternative medlemsliste, har du ikke denne mulighed, og bestyrelsen vil derfor via tilmeldingen formidle kontakten mellem jer hvis det er muligt! Sæt kryds på tilmeldingen, hvis du gerne vil køre med andre medlemmer. Enten som chauffør i din bil, hvor du kan medtage andre medlemmer. Eller som passager. Dette vil også gøre transportudgifterne mindre, da I på denne måde deler dem med andre. Kommer du med tog, kan du på tilmeldingen krydse af, hvis du gerne vil hentes på Odense station / eller om du tilbyder at hente nogle på stationen. Oplysning om hvorvidt samkørsel eller afhentning på Odense station er mulig, kan du få efter den 11. september 2010 ved at ringe til Flemming Adamsen, kasserer tlf.: Følg motorvej E 20 mod Odense til frakørsel Således finder du æsbylund Fra Jylland: Sving til venstre ad Søndersøvej. Kør 5,3 km til rundkørsel Fra Sjælland: Sving til højre ad Søndersøvej. 1. vej i rundkørslen (Rugårdsvej - 303). Kør 2,1 km. Sving til venstre ad Langesøvej. Kør 0,7 km. Sving til højre ad Tværskovvej. Kør 1,3 km. Sving til højre ad Amagervej. Kør 2,2 km. Sving ind på Skovs-Højrup-vej, Kør 1,8 km. Sving til venstre ad Bogensevej (311). Kør 0,3 km

5 8. Tilmelding og betaling senest den 11. september 2010 Meget gerne før!!! Husk du har 3 muligheder for at tilmelde dig. Du kan enten: 1. returnere tilmeldingen, som er vedlagt dette blad til: Dansk Søvn-Apnø Forening Borgmester Jensens Alle 23 C, 2. tv København Ø 2. tilmelde dig via Internettet på foreningens hjemmeside 3. sende mail til snork@post.tele.dk For at komme til siden med tilmelding skal du i menuen i venstre side vælge Medlemsweekend. På siden vil du skulle angive, hvad du ønsker at deltage i, samt hvilket beløb du har indbetalt til foreningens bankkonto. Tilmeldingen er først gyldig, når beløbet er indgået på foreningens girokonto. Hører du IKKE fra bestyrelsen inden den 11. september 2010, kan du tage udgangspunkt i, at du er blevet tilmeldt med dine ønsker. Vi kontakter KU medlemmer, der IKKE får opfyldt ønsker på tilmeldingen.

6 9. Kassereren orienterer Vi har ikke vedlagt girokort til indbetaling af medlems-weekenden 9. og 10. oktober, da det er vor erfaring, at rigtig mange medlemmer bruger netbank. Du bedes derfor betale for medlemsweekenden: 1) via netbank til foreningens konto i Danske Bank konto , husk at anføre medlemsnummer og navn 2) De af vore medlemmer, der ikke benytter netbank, kan få tilsendt et indbetalingskort ved anmodning herom (er anført på tilmeldingen). Sæt kryds hvis du ønsker et girokort tilsendt. Vi har en forventning om, at vi kan spare en del arbejde og omkostninger, da det er et større arbejde at udskrive indbetalingskort til alle medlemmer, når det efterfølgende viser sig, at kun en mindre del af indbetalingskortene bruges.

Tilmelding til medlemsweekend lørdag den 03. oktober og søndag den 04.oktober 2009 (returneres senest den 2. september 2009).

Tilmelding til medlemsweekend lørdag den 03. oktober og søndag den 04.oktober 2009 (returneres senest den 2. september 2009). Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering af bestyrelsen 2. Det lille apnø-kort oversat til engelsk 3. Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 5. april 2009 4. Formandens beretning 5. Information

Læs mere

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 Det er en stor glæde at kunne invitere Spors medlemmer, støttemedlemmer og kollektive medlemmer til Landsmøde og Generalforsamling 2019. Igen i år er det

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

Egelund Slots formiddagsmøde fra kl. 9.00 14.00. Egelund Slots eftermiddagsmøde fra kl. 14.00 21.00. Alle priser i denne prisliste er inkl. moms.

Egelund Slots formiddagsmøde fra kl. 9.00 14.00. Egelund Slots eftermiddagsmøde fra kl. 14.00 21.00. Alle priser i denne prisliste er inkl. moms. Prisliste 2008 1 Alle priser i denne prisliste er inkl. moms. Egelund Slots formiddagsmøde fra kl. 9.00 14.00 Kaffe/te og rundstykker ved ankomst Formiddagskaffe/te med brød Frokostbuffet inkl. øl/vand

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Der har været brugt mange advokattimer og søvnløse nætter for bestyrelsen. Det var jo Davids kamp mod kæmpen Goliat. Men vi fik væltet kæmpen!

Der har været brugt mange advokattimer og søvnløse nætter for bestyrelsen. Det var jo Davids kamp mod kæmpen Goliat. Men vi fik væltet kæmpen! Formandens kommentar 3 års kamp er endelig overstået. EAMH blev EU-anerkendt d. 15. august 2011 som stambogsførende avslforbund for Europæiske og Amerikanske miniatureheste i Danmark. Det vil sige, det

Læs mere

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Hold-DM afvikles i weekenden fredag d. 19. april til søndag d. 21. april 2013. Så er det tiden, at du og dine venner skal vise,

Læs mere

Kulturkonference 2015

Kulturkonference 2015 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kultursamvirket Skanderborg inviterer til Kulturkonference 2015 Fredag den 18. søndag den

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

LØRDAG DEN 26. marts 2011

LØRDAG DEN 26. marts 2011 LØRDAG DEN 26. marts 2011 Kære instruktører, ledere, bestyrelsesmedlemmer og andre inviterede. Indbydelse til Landsdelskursus Syd Lørdag den 26. marts 2011 På Kolding Vandrehjem i Kolding. Så er det igen

Læs mere

NYHEDSBREV marts 2002

NYHEDSBREV marts 2002 NYHEDSBREV marts 2002 INDBYDELSE til årsmøde og generalforsamling 2002 PROPAs medlemmer indbydes herved til årsmøde og ordinær generalforsamling lørdag den 20. april 2002 kl. 11.00-16.00 på Skejby Sygehus,

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0298 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER HS (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Spar Tours ApS Lauritzen Rejser v/niels Lauritzen

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Kulturkonference 2014

Kulturkonference 2014 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kulturelt Samråd Guldborgsund inviterer til Kulturkonference 2014 Fredag den 19. søndag

Læs mere

Ejerforeningen Fiskenæs -bruger: fisk -login: ejer

Ejerforeningen Fiskenæs   -bruger: fisk -login: ejer ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i LØRDAG DEN 11. MARTS 2017 KL. 10:00 13:00 I MARINA FISKENÆS s LOKALER, FISKENÆSVEJ 1, 6300 GRÅSTEN DAGSORDEN 1. Velkommen

Læs mere

Kulturkonference 2013

Kulturkonference 2013 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kulturelt Samråd Thisted inviterer til Kulturkonference 2013 Fredag den 20. søndag den 22.

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Dansk Tourette Forening, inviterer igen til Tourette træf for voksne

Dansk Tourette Forening, inviterer igen til Tourette træf for voksne Dansk Tourette Forening, inviterer igen til Tourette træf for voksne PROGRAM: Fredag Kl. 18.00-18.30. Vi mødes, indkvartering og velkomst. VIGTIG: Ang. tilmelding, skal der aftales med afhentning specielle

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 VHF Kursus Tilmelding Vi gør det igen er igang Fyns Trolling klub ALolder

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Fredag den 20. marts på Sinatur Hotel Storebælt Hans Engell giver en aktuel politisk analyse Invitation / tilmelding Foreningernes ordinære

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

AKTIVLEJR. Velkommen til aktivlejr 2013. Vigtige ændringer. Program 2013 20.-22. SEPTEMBER 2013 HOLDLEDER INFORMATION

AKTIVLEJR. Velkommen til aktivlejr 2013. Vigtige ændringer. Program 2013 20.-22. SEPTEMBER 2013 HOLDLEDER INFORMATION 20.-22. SEPTEMBER 2013 AKTIVLEJR HOLDLEDER INFORMATION Så er det igen tid til aktivlejr i landsdel 1. Derfor modtager du en indbydelse, som vi håber du vil dele ud til dine væbnere og seniorvæbnere, samt

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

DANSK LANDSFORENING FOR

DANSK LANDSFORENING FOR ÅRSMØDE DANSK LANDSFORENING FOR HALS- OG MUNDHULEOPEREREDE 1. juli til 3. juli 2016 Vingsted PROGRAM FORORD Dansk Landsforening for Hals og Mundhuleopereredes årsmøde er rettet mod alle landsforeningens

Læs mere

Bortlodningsaften. Fredag den 16. november 2018 kl Du er velkommen til at tage en ledsager med til denne festlige aften på RH.

Bortlodningsaften. Fredag den 16. november 2018 kl Du er velkommen til at tage en ledsager med til denne festlige aften på RH. Bortlodningsaften Fredag den 16. november 2018 kl. 16.30 Årets bortlodning er den store aften for Kunstforeningen, hvor den kunst bestyrelsen har indkøbt bliver bortloddet til medlemmerne. Lodtrækningen

Læs mere

2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag.

2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag. 2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag www.laering-for-livet.dk Skab nyt netværk Blandt ligestilledelivets Cafe Program for 2018 Hvis ikke andet er nævnt i programmet, mødes vi i Frivillighedshuset

Læs mere

AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere

AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere Den årlige ordinære Generalforsamling i 2013 afholdes tirsdag den 23. april 2013 kl. 15.00 på Munkebjerg Hotel ved Vejle

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft.

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/3-2019 kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Dagsorden ifølge vedtægterne. Se hjemmesiden: http://www.gigtskolensyddjurs.dk/

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Bowling 2014 Torsdag den 6. maj

Bowling 2014 Torsdag den 6. maj Arrangør: PI-Odense Program for de Danske Politimesterskaber i Bowling 2014 Torsdag den 6. maj Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til DPM i Bowling Jeg vil gerne byde alle deltagere i de danske politimesterskaber

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN OKTOBER På Hotel Propellen Nordmarksvej Billund

IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN OKTOBER På Hotel Propellen Nordmarksvej Billund GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN 26. - 28. OKTOBER 2012 På Hotel Propellen Nordmarksvej 3 7190 Billund www.propellen.dk Kære Medlemmer, I år er der planlagt flere spændende kurser fredag

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten Invitation - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016 Comwell Borupgaard i Snekkersten Velkommen - til jubilæumsfesten 2016 på Comwell Borupgaard i Snekkersten IBK s jubilæum fejres med en gallafest, et must

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører

Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører Fredag den 4. maj 2018 på Sinatur Hotel Frederiksdal Frederiksdalsvej 360 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Hvornår: 7-8 oktober, 2006 Hvor: Vollsmose Svømmehal, 6 baner, 25 m, elektronisk

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til JUBILÆUMS FESTIVAL. Lørdag og søndag, den april 2018

Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til JUBILÆUMS FESTIVAL. Lørdag og søndag, den april 2018 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til JUBILÆUMS FESTIVAL Lørdag og søndag, den 7. 8. april 2018 ¾ Ringmasters og Lemon Squeezy Foreningen inviterer til den 25. festival, så vi håber

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 INSPIRATION2011 er en reel konference, hvor alle typer af engagerede i medlemsforeninger får muligheden for at opleve inspiration, der

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs Vejledning til DUI-LEG og VIRKEs Medlemssystem version 1.0 Opdateret 1. november 2009 Indholdsfortegnelse Sådan får du en kode til systemet...3 Sådan logger du ind på systemet...3 Forsiden og ændring af

Læs mere

IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN OKTOBER På Hotel Propellen Nordmarksvej Billund

IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN OKTOBER På Hotel Propellen Nordmarksvej Billund GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN 25. - 27. OKTOBER 2013 På Hotel Propellen Nordmarksvej 3 7190 Billund www.propellen.dk Kære Medlemmer, I år er der planlagt flere spændende kurser fredag

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Pionerernes fagforbunds blad. Pionerbladet

Pionerernes fagforbunds blad. Pionerbladet Pionerbladet 2014 Kalender 2014 11. 13. april Arbejdsweekend Trevæld Centret 25. 27. april Arbejdsweekend Arresø Centret 26. april Generalforsamling Arresø Centret TAK Tak til Kynde for hans mange bidrag

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Marts 2012, nr. 3

Erhvervskvinder Trekantområdet Marts 2012, nr. 3 Erhvervskvinder Trekantområdet Marts 2012, nr. 3 Velkommen til martsmødet. Tirsdag, den 20. marts kl. 18:00 Generalforsamling og mød Sussanne Priebe Vi mødes på Hotel Comwell i Kolding Program 18:00 Vi

Læs mere

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang August Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2017 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 16. juni 2017 Molskroen Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i Danske

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Den 24. Danske Barbershop Festival

Den 24. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 24. Danske Barbershop Festival Lørdag og søndag, den 18.-19. marts 2017 Martin Wahlgren, som synger bas i Ringmasters, har efterhånden været

Læs mere

Distriktskonference og gallamiddag

Distriktskonference og gallamiddag Folder 21/08/06 20:50 Side 1 Velkommen til Distrikt 1470 Distriktskonference og gallamiddag lørdag, den 30. september 2006 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39 Hillerød Kære Rotary medlem! Efter det største

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ HOLDLEDERBREV 18. - 20. SEPTEMBER 2015 Så er det tid til årets Aktivlejr, som de fleste af jer allerede ved, er en tilbagevendende tradition i landsdel 1. En hyggelig lejr, hvor vi sover i telt, laver

Læs mere