Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier"

Transkript

1 Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier Oplevelsesrejse til Argentina, Uruguay, Paraguay og Brasilien med tango, fantastiske vandfald og to af verdens smukkeste storbyer med dansk rejseleder, 13 dage Albatros Travel og Herning, Horsens og Midtjyllands Avis har sammensat en rundrejse, som kombinerer de berømte storbyer Buenos Aires og Rio de Janeiro med de imponerende Iguazú-vandfald og en smuttur til både Uruguay og Paraguay. Rejsen begynder i Sydamerikas Paris, som Buenos Aires bliver kaldt. Og med de store, brede boulevarder og den franskinspirerede arkitektur er det en oplagt sammenligning. De mange europæiske immigranter primært fra Spanien og Italien som søgte hertil sidst i 1800-tallet, tog deres præference for god, stærk kaffe, pasta, vin til maden og i det hele taget en passioneret og nydende tilgang til livet med sig over Atlanterhavet. Det er derfor ikke uden grund, at mange besøgende også fremhæver en stemning som i Madrid eller Rom. Først og fremmest er Buenos Aires nu helt sin egen, men sandt er det, at denne dragende metropol er Sydamerikas mest europæisk orienterede storby. Uruguay besøger vi på en dagstur fra Buenos Aires og herefter tager vi til Paraguay. Ikke mange udenlandske turister finder hertil, og vi mærker derfor den ægte sydamerikanske sjæl her. Siden fortsætter vi til de smukke Iguazú-vandfald, som kan tage pusten fra de fleste. Vi besøger både den brasilianske side og den argentinske side af vandfaldene. I Rio de Janeiro skal vi opleve mange af byens højdepunkter. Vi besøger den berømte Kristusstatue på Corcovadobjerget, som er udnævnt til at være et af verdens 7 nye underværker. Herfra nyder vi den fantastiske udsigt over Rio de Janeiro. Sukkertoppen er en anden stor seværdighed, her kører vi med kabelbanen op. Der er tid til også at besøge den gamle bydel Santa Teresa og de berømte strande i byen, herunder Copacabana, hvor det er umuligt ikke at lade sig rive med af den brasilianske livsglæde og folkelivet.

2 Dag 1-2 Fly Billund Buenos Aires. Byrundtur Dag 3 Sejlads fra Buenos Aires til Colonia, Uruguay Dag 4 Buenos Aires. Byrundtur og tangoshow Dag 5 Buenos Aires. Tid på egen hånd og natbus mod Paraguay Dag 6 Posadas Encarnación, Paraguay. Udflugt til jesuit-missioner Dag 7 Encarnacion Foz do Iguazu. Afslapning Dag 8 Iguazú. Iguazú-vandfaldet, den argentinske side Dag 9 Iguazú-vandfaldene, den brasilianske side Rio de Janeiro, Brasilien Dag 10 Rio de Janeiro. Corcovado-bjerget, Kristusstatuen og gåtur på Copacabana Dag 11 Rio de Janeiro. Sukkertoppen og rundtur i Santa Teresa-kvarteret Dag 12 Rio de Janerio afrejse Dag 13 Ankomst til Danmark Prisen inkluderer: Dansk rejseleder. Fly, øvrig transport, udflugter og måltider jf. program. Delt dobbeltværelse. Afrejse fra Billund, 24/ Ikke abonnenter kr ,- Abonnenter fra kr ,- Dagsprogram Dag 1. Afrejse fra Danmark Afrejse fra Billund til Buenos Aires. Dag 2. Buenos Aires. Byrundtur I Buenos Aires lufthavn modtages vi af rejselederen og køres til vores hotel i byen. Efter et kort hvil tager vi på busrundtur i Buenos Aires og ser byens mange spændende højdepunkter. Vi besøger bydelen La Boca, et af byens ældste kvarterer, som i 1800-tallet blev hjemsted for tusindvis af italienske og spanske immigranter, der søgte lykken i den argentinske hovedstad. Gaden El Caminito er kendt for sine farvestrålende huse, og det er også her i arbejderkvarteret La Boca, at sportsklubben Boca Juniors holder

3 til. Selvom en lang række markante argentinske fodboldspillere gennem årene har spillet for klubben, er det mere end nogen den nationale fodboldhelt Diego Maradona, der har gjort klubben kendt verden over. I centrum går vores rute forbi Colón Teatret, byens smukke operahus, som er verdensberømt for sin akustik, der siges at være noget nær perfekt. En helt særlig oplevelse er det at besøge det store torv Plaza de Mayo, hvor man virkelig fornemmer historiens vingesus. For enden af torvet troner præsidentpaladset, som ikke uden grund kaldes Casa Rosada, det lyserøde hus, for murværket har en markant, lyserød farve. Det var fra balkonen her i præsidentpaladset, at Eva Perón i folkemunde blot kendt som Evita holdt tale til sine trofaste støtter blandt landets mange fattige. Og det var også på Plaza de Mayo, at Las Madres de Plaza de Mayo en gruppe mødre til forsvundne børn og unge under den argentinske militærjunta i årene fast mødtes én gang om ugen og demonstrerede for at få sandheden om deres forsvundne kære frem. Dag 3. Sejlads fra Buenos Aires til Colonia, Uruguay Om morgenen kører vi til havnen i Buenos Aires, hvorfra vi stævner ud på Rio de la Plata med kursen sat mod den smukke, gamle by Colonia i Uruguay. Uruguay er Sydamerikas mindste, spansktalende land, beliggende mellem Brasilien og Argentina. Den vestlige grænse dannes af Uruguay-floden, som har givet navn til landet. Uruguay var spansk koloni i tre århundreder indtil selvstændigheden i Den velbevarede gamle by Colonia er med på UNESCO s liste over verdens kulturarv. Efter ankomst går vi på opdagelse i den idylliske by og ser nærmere på de historiske bygningsværker. De fleste bygninger er fra det 17. og 18. århundrede, mens byen var portugisisk koloni. Vi skal blandt andet se den gamle kirke og fortet. Vi spiser frokost undervejs, og herefter er der tid til at gå rundt på egen hånd, inden vi atter sejler tilbage til Buenos Aires med ankomst om aftenen. Dag 4. Buenos Aires. Byrundtur og tangoshow Vi fortsætter med at udforske Buenos Aires med et besøg i byens nordlige kvarterer. I bydelen Palermo byens grønne åndehul nyder vi de smukke, storslåede parkanlæg og mindesmærker der giver os et indblik

4 i landet brogede historie. Videre til bydelen Recoleta, som er et af byens mest fashionable beboelsesområder med elegante, franskinspirerede huse. Det er også i Recoleta, vi finder den pompøse kirkegård med gravsteder for alle byens fornemme familier, inklusive Evita Peron, som ligger i familiegravstedet under navnet Duarte. Endvidere er La Recoleta også hjemsted for de meget rige argentinere, som normalt forlader deres herskabsboliger i sommerheden. Om vinteren kan man se de fine damer slentre op og ned ad byens fornemme strøg iført pels og kunstfærdige frisurer, på vej til tesaloner for at møde deres venner. Du kan herefter køre hjem til hotellet, eller udforske bydelen på egen hånd måske besøge en af områdets cafeer og tage en taxa hjem (for egen regning). Om aftenen mødes vi igen og skal til et flot tangoshow med middag. Kan man forestille sig mere perfekte rammer for en aften i tangoens tegn end netop her i tangoens hjemby? Dansen med sit raffinerede miks af nostalgi, drama, elegance og sensualitet har sit udspring i immigrantmiljøet i Buenos Aires-bydelen San Telmo sidst i 1800-tallet, og selvom tangoen i begyndelsen blev betragtet som alt andet end stueren, gik der ikke længe, inden også det pæne borgerskab tog tangoen til sig. Dag 5. Buenos Aires. Tid på egen hånd og natbus mod Paraguay Dagen i dag er på egen hånd, og du kan bruge den til at opleve nogle af de steder i Buenos Aires, som du endnu ikke har set. Rejselederen står til rådighed med råd og vejledning. Det kunne for eksempel være et besøg ved den store tangosanger Carlos Gardels grav, der er valfartssted for tangoentusiaster fra hele verden, eller måske har du bare lyst til at slentre rundt i byen? Porteñoerne, som indbyggerne i Buenos Aires bliver kaldt, er hyppige gæster på byens mange caféer, så hvorfor ikke gøre som de lokale og nyde en kop kaffe af bedste kvalitet, mens du fornemmer byens stemning? Måske efterfulgt af besøg på et af byens mange museer eller i nogle af de hyggelige shoppinggader? Gågaden Calle Florida eller den flere kilometer lange indkøbsgade Santa Fe er blot nogle af de mange muligheder, og du kan også gå på opdagelse i den hyggelige San Telmo-bydel, der rummer et hav af gallerier, antikvitetsforretninger og andre specialbutikker.

5 Sidst på eftermiddagen kører vi til busstationen, og stiger om bord på en komfortabel natbus med god plads og sæder, der kan lægges næsten 180 grader ned. En let middag bliver serveret om bord på bussen. Vi anbefaler at medbringe egne drikkevarer samt nogle ekstra snacks til den ca. 12 timer lange bustur. Dag 6. Posadas Encarnación, Paraguay. Udflugt til jesuit-missioner Vi ankommer til Posadas ved grænsen til Paraguay, som ligger på den anden side af en stor bro. Efter grænseformaliteterne (som kan tage lidt tid og være lidt hektiske) er vi fremme i Encarnación i Paraguay. På en gåtur til Plaza de Armas ser vi lidt af det lokale liv, inden vi checker ind på vores hotel. Om eftermiddagen tager vi på en udflugt til to jesuit-missionsbyer: Jesus og Trinidad, som begge er på UNESCO s liste over verdens kulturarv. Dag 7. Encarnacion Foz do Iguazu. Afslapning Turen går nu nordpå til Ciudad del Este, en af Paraguays største byer. Byen blev anlagt i 1957 og voksede kraftigt ved bygningen af Itaipú-dæmningen i 1970 erne, og det er lidt pudsigt at tænke på, at her absolut ingenting var for godt 50 år siden. Byen er i dag et enormt mylder af handlende og kan virke meget uoverskuelig. Vi fortsætter til Iguazú, kendt for sine fantastiske vandfald Cataratas de Iguazú på spansk og Foz do Iguaçu på portugisisk der falder fra Iguazú-floden på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Iguazú er klodens bredeste vandfald og strækker sig i en tre kilometer lang hesteskoform. Det består af 275 mindre vandfald, som vælter ud over Paranáplateauet og næsten 100 meter ned i dybet. Kaskader af brusende, grumset flodvand strømmer i en uendelighed ned fra hundreder af fald og piskes til millioner af tågeperler. De helt enestående fald er omgivet af tæt jungle, og Iguazú er afgjort et af rejsens absolutte højdepunkter. I aften slapper vi af på vores hotel (på den brasilianske side) og lader op til morgendagens program.

6 Dag 8. Iguazú. Iguazú-vandfaldet, den argentinske side Dagen er afsat til at besøge den argentinske side af vandfaldene. Vi kører over grænsen og starter turen ved det nye besøgscenter, hvorfra et lille tog transporterer os næsten ud til det største fald, Garganta del Diablo Djævelens Gab. Fra endestationen spadserer vi ad gangbroer ud til den del af faldene, som er de mest imponerende. Vi fortsætter ad gangstier og gangbroer på den over tre kilometer lange og storslåede tur omkring vandfaldene. Skovene ved vandfaldet rummer et enestående vildt- og planteliv med sjældne orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben. Senere fortsætter turen på de veltilrettelagte stisystemer, hvor de imponerende vandfald kan betragtes fra flere forskellige vinkler. Dag 9. Iguazú-vandfaldene, den brasilianske side Rio de Janeiro, Brasilien Om morgenen besøger vi den brasilianske side af faldene med udsigt over floden. Vi begiver os ned til en gangbro, som fører os ud i midten af faldet med en fantastisk udsigt lige ned i Djævelens Gab. Her forstøves vandet så kraftigt, at en regnfrakke er nødvendig. Længere fremme kan man være så heldig at møde de små, frække næsebjørne, som holder til i området, mens vi nyder udsigten til de ufatteligt smukke fald på den argentinske side. Hvis du har mod på mere, og hvis tiden tillader det, kan rejselederen arrangere en sejltur på floden (ikke inkluderet), hvor man kommer så tæt på faldene, som sikkerheden tillader, og mærker vandets enorme kraft. Der er også mulighed for, at rejselederen kan arrangere et besøg i Iguazús berømte fuglepark, Tropicana, eller en helikoptertur hen over faldene (disse ture er ikke inkluderet), før turen går til lufthavnen, hvorfra vi flyver til Rio og checker ind på vores hotel. Dag 10. Rio de Janeiro. Corcovado-bjerget, Kristusstatuen og gåtur på Copacabana I Brasilien påstår man hårdnakket, at Gud brugte hele to af sine seks arbejdsdage på at skabe Rio, og smukt ligger den da også med sin enorme naturhavn omgærdet af grønne klippesider, det store hav og de lange strande. Det er en rigtig ferieby, hvor alt syder af liv, livsglæde og optimisme trods slum og fattigdom. Her finder du sambarytmer, natklubber og shows, seværdigheder, gode hoteller, strandpromenade og fine indkøbsmuligheder. Dagens udflugt går til byens vartegn, det grønklædte Corcovadobjerg med den berømte Kristusstatue på toppen. Bjerget ligger næsten 700 meter over havet og giver et imponerende panorama over byen. Ud over at nyde den fantastiske udsigt over hele Rio de Janeiro kan vi også glæde os over at stå ved et af verdens syv nye vidundere, som den imponerende Kristusstatue er blevet udvalgt til at være iblandt. Vi går også en tur langs Copacabana, den nok mest kendte strand i verden, hvor livet leves næsten døgnet rundt.

7 Dag 11. Rio de Janeiro. Sukkertoppen og rundtur i Santa Teresa-kvarteret I dag tager vi tovbanen op til Sukkertoppen, en stor granitklippe, der knejser smukt over den store Guanabarabugt, som munder ud i Atlanterhavet. Herfra kan vi nyde den fantastiske udsigt over byens skyline, de lange strande og grønklædte bjerge med vandfald og regnskov. Heroppefra er det indlysende, hvorfor Rio anses for at være en af verdens smukkeste byer. Men medaljen har også en bagside i form af den påtrængende slum, der tårner sig op ad klippesiderne. I løbet af eftermiddagen skal vi opleve det gamle, klassiske Rio. Selvom meget af den gamle bydel er blevet overhalet af den moderne kultur, er det stadig dejligt at trave en tur gennem de smalle gader i Santa Teresa-bydelen. Vi kommer til små torve, ser gamle kirker, klostre og teatre, der afspejler landets fortid som portugisisk koloni. Dag 12. Rio de Janerio afrejse Dagen kan for eksempel bruges på at nyde livet langs Copacabana eller Ipanema-stranden, hvor du nemt kan dase dagen væk på en strandcafé, inden vi først på eftermiddagen kører til lufthavnen for at flyve hjem til Danmark. Turen hjem går via Sao Paulo og Frankfurt. Dag 13. Ankomst til Danmark Ankomst til Billund sidst på eftermiddagen. Prisen inkluderer Dansk rejseleder Udflugter iflg. Program Fly Billund Buenos Aires og Rio de Janeiro Billund Fly Iguazú Rio de Janeiro Fly Rio de Janerio Sao Paulo Indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse 1 overnatning i førsteklasses natbus Morgenmad dagligt Middag dag 4 og let middag i natbus dag 5 Skatter og afgifter Prisen inkluderer ikke Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring Eventuelle ekstra arrangementer Tillæg for enkeltværelse kr ,- Øvrige måltider (ca. kr ,- pr. dag)

8 Drikkevarer Drikkepenge til lokalguider og chauffører (i alt ca. USD 80,-) Personlige fornødenheder Alt ikke nævnt under Prisen inkluderer Pas Vi krydser mange grænser på denne rejse, så du skal sørge for, at der er mindst 6 ledige sider til stempler i dit pas ved afrejse.

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere

Brasilien og vandfald

Brasilien og vandfald Brasilien og vandfald Individuel rundrejse med engelsktalende lokalguider Rio de Janeiro, Foz do Iguaçu og Salvador de Bahia Pris fra KUN 17.100 kroner. Brasilien er et naturligt paradis. Landet, der både

Læs mere

Fra Tango til Samba 15 dages rundrejse til Argentina, Paraguay og Brasilien

Fra Tango til Samba 15 dages rundrejse til Argentina, Paraguay og Brasilien 15 dages rundrejse til Argentina, Paraguay og Brasilien Oplevelsesrejse til Sydamerika med 2 Fra Tango til Samba 15 dages oplevelsesrejse for sjælen Buenos Aires Encarnacion Foz do Iguazú Rio de Janerio

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt 17 dage chile & ARGENTINa Santiago, andesbjergene, mendoza, buenos aires, iguazú Afrejse hver onsdag året rundt Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og flyskift i Madrid til Rio. Ankomst til Santiago

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 21 dage. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, argentina og rio en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck santiago de chile dansk-chilensk

Læs mere

Paraguay, Argentina og Brasilien ture

Paraguay, Argentina og Brasilien ture Paraguay, Argentina og Brasilien ture 4 Kan du lide sol og varme, så tag med os til Sydamerikas ubestridte kronjuvel - Paraguay. Her får du natur og kul - tur oplevelser, som du aldrig vil glemme. Vi tilbyder

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen 18 dage. 1. - 18. november 2015 ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 I samarbejde med Torben Bjerregaard fra private rådgivere og en række kontakter i såvel Sydamerika som

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

Fra rejsen til VM i bordtennis for veteraner 22. maj til 8. juni 2008 mesterskaberne blev afviklet fra 24. - til 30. maj 2008 i Brasilien.

Fra rejsen til VM i bordtennis for veteraner 22. maj til 8. juni 2008 mesterskaberne blev afviklet fra 24. - til 30. maj 2008 i Brasilien. Fra rejsen til VM i bordtennis for veteraner 22. maj til 8. juni 2008 mesterskaberne blev afviklet fra 24. - til 30. maj 2008 i Brasilien. Så er vi hjemme igen efter en fantastisk tur! Efter næsten 2 års

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Lissabon, 17. 20. maj 2012

Lissabon, 17. 20. maj 2012 Lissabon, 17. 20. maj 2012 Att. Bella Marckmann, Godthaabskoret / 40 personer Ordrenummer 41501762 Hej Bella. Tak for din henvendelse til Rejsefeber Gruppe & Konference. Jeg sender som aftalt oplysninger

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Uruguay, Argen na og Brasilien 5. 20. januar 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Uruguay, Argen na og Brasilien 5. 20. januar 2013 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Uruguay, Argen na og Brasilien 5. 20. januar 2013 Dansk Jersey Export har sammen med Niels Damsgaard Hansen - dligere medarbejder hos Dansk Jersey - sammensat

Læs mere

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum.

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

Det hellige land - Tre religioner - To folk

Det hellige land - Tre religioner - To folk Det hellige land - Tre religioner - To folk -studietur på begge sider af en mur 29. september 9. oktober 2015 Rejseledere: Lektor Peter Lodberg og pastor Leif Vestergaard Det hellige land har gennem århundreder

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Safari & storbyeventyr i Sydafrika

Safari & storbyeventyr i Sydafrika Safari & storbyeventyr i Sydafrika 12 dage Kom med på et safarieventyr, hvor der venter to hele dage med safari i Kruger National Park og besøg hos organisationen Elephant Whispers, hvor vi får lov at

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies

CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies Cuba er en af de grønneste øer i Caribien. Klimaet er tropisk, og på kysterne findes masser af hvide koralstrande.

Læs mere

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland 18. til 23. juni 2014 Altamont Gardens Rejsekoncept Konceptet for mine rejser til Irland er at de ud over at være haverejser også giver plads til at opleve

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Krakow. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE

Krakow. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE Krakow AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE KULTURPERLEN KRAKOW - ENESTÅENDE BJERGLANDSKABER At vandre gennem Krakows smalle gader er som at træde tilbage i historien. Her står de smukke borgerhuse uberørt

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Caribien Storby og Sydhavsdrøm Tag med GIBA Travel til Caribien med afrejse den 24. november 2011 11 dages krydstogt G I B A T RAVE L A p S

Caribien Storby og Sydhavsdrøm Tag med GIBA Travel til Caribien med afrejse den 24. november 2011 11 dages krydstogt G I B A T RAVE L A p S Caribien Storby og Sydhavsdrøm Tag med GIBA Travel til Caribien med afrejse den 24. november 2011 11 dages krydstogt Prøv at lukke øjnene og forstil dig, at du befinder dig om bord på et luksus-krydstogtskib

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015.

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. I Alsace har både vinen og området krop og sjæl. Det er et kulturlandskab i mange dimensioner: vinmarkerne,

Læs mere

Danish Farmers Abroad s studietur til Argentina og Uruguay 28. Oktober - 8. November.

Danish Farmers Abroad s studietur til Argentina og Uruguay 28. Oktober - 8. November. Program for: Danish Farmers Abroad s studietur til Argentina og Uruguay 28. Oktober - 8. November. Subtitel: Discover the potential in South America Edition: 15 05 21 Onsdag den 28. Oktober: kl. 18:50

Læs mere

Island. 28. april 2. maj 2016

Island. 28. april 2. maj 2016 Island 28. april 2. maj 2016 Bornholms Tidende og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men

Læs mere

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Dubai, som er et af de syv emirater der udgør de Forenede Arabiske Emirater er den perfekte feriedestination og byder på et væld af oplevelser. Dubai

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Mayaernes Mexico 16 dages individuel rundrejse i Magiske Mexico

Mayaernes Mexico 16 dages individuel rundrejse i Magiske Mexico Mayaernes Mexico 16 dages individuel rundrejse i Magiske Mexico Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Mayaernes Mexico 16 dages individuel rundrejse Mexico City - San Cristobal - Palenque - Merida - Playa del

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ Østerlars Rundkirke FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ 2015 "Østersøens Perle" er Bornholm ofte blevet kaldt, og Bornholm har som ferieø da også rigtig meget at byde på. Fra granitfjeldene på Hammerknuden

Læs mere

Argentina og Chile. En rejse til verdens ende Rundrejse med dansk rejseleder. Patagonien og Ildlandet

Argentina og Chile. En rejse til verdens ende Rundrejse med dansk rejseleder. Patagonien og Ildlandet Argentina og Chile En rejse til verdens ende Rundrejse med dansk rejseleder Patagonien og Ildlandet Argentina og Chile - en rejse til verdens ende Rundrejse med dansk rejseleder - 14 dage Tag med på en

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere