Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier"

Transkript

1 Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier Oplevelsesrejse til Argentina, Uruguay, Paraguay og Brasilien med tango, fantastiske vandfald og to af verdens smukkeste storbyer med dansk rejseleder, 13 dage Albatros Travel og Herning, Horsens og Midtjyllands Avis har sammensat en rundrejse, som kombinerer de berømte storbyer Buenos Aires og Rio de Janeiro med de imponerende Iguazú-vandfald og en smuttur til både Uruguay og Paraguay. Rejsen begynder i Sydamerikas Paris, som Buenos Aires bliver kaldt. Og med de store, brede boulevarder og den franskinspirerede arkitektur er det en oplagt sammenligning. De mange europæiske immigranter primært fra Spanien og Italien som søgte hertil sidst i 1800-tallet, tog deres præference for god, stærk kaffe, pasta, vin til maden og i det hele taget en passioneret og nydende tilgang til livet med sig over Atlanterhavet. Det er derfor ikke uden grund, at mange besøgende også fremhæver en stemning som i Madrid eller Rom. Først og fremmest er Buenos Aires nu helt sin egen, men sandt er det, at denne dragende metropol er Sydamerikas mest europæisk orienterede storby. Uruguay besøger vi på en dagstur fra Buenos Aires og herefter tager vi til Paraguay. Ikke mange udenlandske turister finder hertil, og vi mærker derfor den ægte sydamerikanske sjæl her. Siden fortsætter vi til de smukke Iguazú-vandfald, som kan tage pusten fra de fleste. Vi besøger både den brasilianske side og den argentinske side af vandfaldene. I Rio de Janeiro skal vi opleve mange af byens højdepunkter. Vi besøger den berømte Kristusstatue på Corcovadobjerget, som er udnævnt til at være et af verdens 7 nye underværker. Herfra nyder vi den fantastiske udsigt over Rio de Janeiro. Sukkertoppen er en anden stor seværdighed, her kører vi med kabelbanen op. Der er tid til også at besøge den gamle bydel Santa Teresa og de berømte strande i byen, herunder Copacabana, hvor det er umuligt ikke at lade sig rive med af den brasilianske livsglæde og folkelivet.

2 Dag 1-2 Fly Billund Buenos Aires. Byrundtur Dag 3 Sejlads fra Buenos Aires til Colonia, Uruguay Dag 4 Buenos Aires. Byrundtur og tangoshow Dag 5 Buenos Aires. Tid på egen hånd og natbus mod Paraguay Dag 6 Posadas Encarnación, Paraguay. Udflugt til jesuit-missioner Dag 7 Encarnacion Foz do Iguazu. Afslapning Dag 8 Iguazú. Iguazú-vandfaldet, den argentinske side Dag 9 Iguazú-vandfaldene, den brasilianske side Rio de Janeiro, Brasilien Dag 10 Rio de Janeiro. Corcovado-bjerget, Kristusstatuen og gåtur på Copacabana Dag 11 Rio de Janeiro. Sukkertoppen og rundtur i Santa Teresa-kvarteret Dag 12 Rio de Janerio afrejse Dag 13 Ankomst til Danmark Prisen inkluderer: Dansk rejseleder. Fly, øvrig transport, udflugter og måltider jf. program. Delt dobbeltværelse. Afrejse fra Billund, 24/ Ikke abonnenter kr ,- Abonnenter fra kr ,- Dagsprogram Dag 1. Afrejse fra Danmark Afrejse fra Billund til Buenos Aires. Dag 2. Buenos Aires. Byrundtur I Buenos Aires lufthavn modtages vi af rejselederen og køres til vores hotel i byen. Efter et kort hvil tager vi på busrundtur i Buenos Aires og ser byens mange spændende højdepunkter. Vi besøger bydelen La Boca, et af byens ældste kvarterer, som i 1800-tallet blev hjemsted for tusindvis af italienske og spanske immigranter, der søgte lykken i den argentinske hovedstad. Gaden El Caminito er kendt for sine farvestrålende huse, og det er også her i arbejderkvarteret La Boca, at sportsklubben Boca Juniors holder

3 til. Selvom en lang række markante argentinske fodboldspillere gennem årene har spillet for klubben, er det mere end nogen den nationale fodboldhelt Diego Maradona, der har gjort klubben kendt verden over. I centrum går vores rute forbi Colón Teatret, byens smukke operahus, som er verdensberømt for sin akustik, der siges at være noget nær perfekt. En helt særlig oplevelse er det at besøge det store torv Plaza de Mayo, hvor man virkelig fornemmer historiens vingesus. For enden af torvet troner præsidentpaladset, som ikke uden grund kaldes Casa Rosada, det lyserøde hus, for murværket har en markant, lyserød farve. Det var fra balkonen her i præsidentpaladset, at Eva Perón i folkemunde blot kendt som Evita holdt tale til sine trofaste støtter blandt landets mange fattige. Og det var også på Plaza de Mayo, at Las Madres de Plaza de Mayo en gruppe mødre til forsvundne børn og unge under den argentinske militærjunta i årene fast mødtes én gang om ugen og demonstrerede for at få sandheden om deres forsvundne kære frem. Dag 3. Sejlads fra Buenos Aires til Colonia, Uruguay Om morgenen kører vi til havnen i Buenos Aires, hvorfra vi stævner ud på Rio de la Plata med kursen sat mod den smukke, gamle by Colonia i Uruguay. Uruguay er Sydamerikas mindste, spansktalende land, beliggende mellem Brasilien og Argentina. Den vestlige grænse dannes af Uruguay-floden, som har givet navn til landet. Uruguay var spansk koloni i tre århundreder indtil selvstændigheden i Den velbevarede gamle by Colonia er med på UNESCO s liste over verdens kulturarv. Efter ankomst går vi på opdagelse i den idylliske by og ser nærmere på de historiske bygningsværker. De fleste bygninger er fra det 17. og 18. århundrede, mens byen var portugisisk koloni. Vi skal blandt andet se den gamle kirke og fortet. Vi spiser frokost undervejs, og herefter er der tid til at gå rundt på egen hånd, inden vi atter sejler tilbage til Buenos Aires med ankomst om aftenen. Dag 4. Buenos Aires. Byrundtur og tangoshow Vi fortsætter med at udforske Buenos Aires med et besøg i byens nordlige kvarterer. I bydelen Palermo byens grønne åndehul nyder vi de smukke, storslåede parkanlæg og mindesmærker der giver os et indblik

4 i landet brogede historie. Videre til bydelen Recoleta, som er et af byens mest fashionable beboelsesområder med elegante, franskinspirerede huse. Det er også i Recoleta, vi finder den pompøse kirkegård med gravsteder for alle byens fornemme familier, inklusive Evita Peron, som ligger i familiegravstedet under navnet Duarte. Endvidere er La Recoleta også hjemsted for de meget rige argentinere, som normalt forlader deres herskabsboliger i sommerheden. Om vinteren kan man se de fine damer slentre op og ned ad byens fornemme strøg iført pels og kunstfærdige frisurer, på vej til tesaloner for at møde deres venner. Du kan herefter køre hjem til hotellet, eller udforske bydelen på egen hånd måske besøge en af områdets cafeer og tage en taxa hjem (for egen regning). Om aftenen mødes vi igen og skal til et flot tangoshow med middag. Kan man forestille sig mere perfekte rammer for en aften i tangoens tegn end netop her i tangoens hjemby? Dansen med sit raffinerede miks af nostalgi, drama, elegance og sensualitet har sit udspring i immigrantmiljøet i Buenos Aires-bydelen San Telmo sidst i 1800-tallet, og selvom tangoen i begyndelsen blev betragtet som alt andet end stueren, gik der ikke længe, inden også det pæne borgerskab tog tangoen til sig. Dag 5. Buenos Aires. Tid på egen hånd og natbus mod Paraguay Dagen i dag er på egen hånd, og du kan bruge den til at opleve nogle af de steder i Buenos Aires, som du endnu ikke har set. Rejselederen står til rådighed med råd og vejledning. Det kunne for eksempel være et besøg ved den store tangosanger Carlos Gardels grav, der er valfartssted for tangoentusiaster fra hele verden, eller måske har du bare lyst til at slentre rundt i byen? Porteñoerne, som indbyggerne i Buenos Aires bliver kaldt, er hyppige gæster på byens mange caféer, så hvorfor ikke gøre som de lokale og nyde en kop kaffe af bedste kvalitet, mens du fornemmer byens stemning? Måske efterfulgt af besøg på et af byens mange museer eller i nogle af de hyggelige shoppinggader? Gågaden Calle Florida eller den flere kilometer lange indkøbsgade Santa Fe er blot nogle af de mange muligheder, og du kan også gå på opdagelse i den hyggelige San Telmo-bydel, der rummer et hav af gallerier, antikvitetsforretninger og andre specialbutikker.

5 Sidst på eftermiddagen kører vi til busstationen, og stiger om bord på en komfortabel natbus med god plads og sæder, der kan lægges næsten 180 grader ned. En let middag bliver serveret om bord på bussen. Vi anbefaler at medbringe egne drikkevarer samt nogle ekstra snacks til den ca. 12 timer lange bustur. Dag 6. Posadas Encarnación, Paraguay. Udflugt til jesuit-missioner Vi ankommer til Posadas ved grænsen til Paraguay, som ligger på den anden side af en stor bro. Efter grænseformaliteterne (som kan tage lidt tid og være lidt hektiske) er vi fremme i Encarnación i Paraguay. På en gåtur til Plaza de Armas ser vi lidt af det lokale liv, inden vi checker ind på vores hotel. Om eftermiddagen tager vi på en udflugt til to jesuit-missionsbyer: Jesus og Trinidad, som begge er på UNESCO s liste over verdens kulturarv. Dag 7. Encarnacion Foz do Iguazu. Afslapning Turen går nu nordpå til Ciudad del Este, en af Paraguays største byer. Byen blev anlagt i 1957 og voksede kraftigt ved bygningen af Itaipú-dæmningen i 1970 erne, og det er lidt pudsigt at tænke på, at her absolut ingenting var for godt 50 år siden. Byen er i dag et enormt mylder af handlende og kan virke meget uoverskuelig. Vi fortsætter til Iguazú, kendt for sine fantastiske vandfald Cataratas de Iguazú på spansk og Foz do Iguaçu på portugisisk der falder fra Iguazú-floden på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Iguazú er klodens bredeste vandfald og strækker sig i en tre kilometer lang hesteskoform. Det består af 275 mindre vandfald, som vælter ud over Paranáplateauet og næsten 100 meter ned i dybet. Kaskader af brusende, grumset flodvand strømmer i en uendelighed ned fra hundreder af fald og piskes til millioner af tågeperler. De helt enestående fald er omgivet af tæt jungle, og Iguazú er afgjort et af rejsens absolutte højdepunkter. I aften slapper vi af på vores hotel (på den brasilianske side) og lader op til morgendagens program.

6 Dag 8. Iguazú. Iguazú-vandfaldet, den argentinske side Dagen er afsat til at besøge den argentinske side af vandfaldene. Vi kører over grænsen og starter turen ved det nye besøgscenter, hvorfra et lille tog transporterer os næsten ud til det største fald, Garganta del Diablo Djævelens Gab. Fra endestationen spadserer vi ad gangbroer ud til den del af faldene, som er de mest imponerende. Vi fortsætter ad gangstier og gangbroer på den over tre kilometer lange og storslåede tur omkring vandfaldene. Skovene ved vandfaldet rummer et enestående vildt- og planteliv med sjældne orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben. Senere fortsætter turen på de veltilrettelagte stisystemer, hvor de imponerende vandfald kan betragtes fra flere forskellige vinkler. Dag 9. Iguazú-vandfaldene, den brasilianske side Rio de Janeiro, Brasilien Om morgenen besøger vi den brasilianske side af faldene med udsigt over floden. Vi begiver os ned til en gangbro, som fører os ud i midten af faldet med en fantastisk udsigt lige ned i Djævelens Gab. Her forstøves vandet så kraftigt, at en regnfrakke er nødvendig. Længere fremme kan man være så heldig at møde de små, frække næsebjørne, som holder til i området, mens vi nyder udsigten til de ufatteligt smukke fald på den argentinske side. Hvis du har mod på mere, og hvis tiden tillader det, kan rejselederen arrangere en sejltur på floden (ikke inkluderet), hvor man kommer så tæt på faldene, som sikkerheden tillader, og mærker vandets enorme kraft. Der er også mulighed for, at rejselederen kan arrangere et besøg i Iguazús berømte fuglepark, Tropicana, eller en helikoptertur hen over faldene (disse ture er ikke inkluderet), før turen går til lufthavnen, hvorfra vi flyver til Rio og checker ind på vores hotel. Dag 10. Rio de Janeiro. Corcovado-bjerget, Kristusstatuen og gåtur på Copacabana I Brasilien påstår man hårdnakket, at Gud brugte hele to af sine seks arbejdsdage på at skabe Rio, og smukt ligger den da også med sin enorme naturhavn omgærdet af grønne klippesider, det store hav og de lange strande. Det er en rigtig ferieby, hvor alt syder af liv, livsglæde og optimisme trods slum og fattigdom. Her finder du sambarytmer, natklubber og shows, seværdigheder, gode hoteller, strandpromenade og fine indkøbsmuligheder. Dagens udflugt går til byens vartegn, det grønklædte Corcovadobjerg med den berømte Kristusstatue på toppen. Bjerget ligger næsten 700 meter over havet og giver et imponerende panorama over byen. Ud over at nyde den fantastiske udsigt over hele Rio de Janeiro kan vi også glæde os over at stå ved et af verdens syv nye vidundere, som den imponerende Kristusstatue er blevet udvalgt til at være iblandt. Vi går også en tur langs Copacabana, den nok mest kendte strand i verden, hvor livet leves næsten døgnet rundt.

7 Dag 11. Rio de Janeiro. Sukkertoppen og rundtur i Santa Teresa-kvarteret I dag tager vi tovbanen op til Sukkertoppen, en stor granitklippe, der knejser smukt over den store Guanabarabugt, som munder ud i Atlanterhavet. Herfra kan vi nyde den fantastiske udsigt over byens skyline, de lange strande og grønklædte bjerge med vandfald og regnskov. Heroppefra er det indlysende, hvorfor Rio anses for at være en af verdens smukkeste byer. Men medaljen har også en bagside i form af den påtrængende slum, der tårner sig op ad klippesiderne. I løbet af eftermiddagen skal vi opleve det gamle, klassiske Rio. Selvom meget af den gamle bydel er blevet overhalet af den moderne kultur, er det stadig dejligt at trave en tur gennem de smalle gader i Santa Teresa-bydelen. Vi kommer til små torve, ser gamle kirker, klostre og teatre, der afspejler landets fortid som portugisisk koloni. Dag 12. Rio de Janerio afrejse Dagen kan for eksempel bruges på at nyde livet langs Copacabana eller Ipanema-stranden, hvor du nemt kan dase dagen væk på en strandcafé, inden vi først på eftermiddagen kører til lufthavnen for at flyve hjem til Danmark. Turen hjem går via Sao Paulo og Frankfurt. Dag 13. Ankomst til Danmark Ankomst til Billund sidst på eftermiddagen. Prisen inkluderer Dansk rejseleder Udflugter iflg. Program Fly Billund Buenos Aires og Rio de Janeiro Billund Fly Iguazú Rio de Janeiro Fly Rio de Janerio Sao Paulo Indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse 1 overnatning i førsteklasses natbus Morgenmad dagligt Middag dag 4 og let middag i natbus dag 5 Skatter og afgifter Prisen inkluderer ikke Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring Eventuelle ekstra arrangementer Tillæg for enkeltværelse kr ,- Øvrige måltider (ca. kr ,- pr. dag)

8 Drikkevarer Drikkepenge til lokalguider og chauffører (i alt ca. USD 80,-) Personlige fornødenheder Alt ikke nævnt under Prisen inkluderer Pas Vi krydser mange grænser på denne rejse, så du skal sørge for, at der er mindst 6 ledige sider til stempler i dit pas ved afrejse.

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Oplevelsesrejse til Sydamerika med Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage Santiago - Punta Arenas

Læs mere

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT 11 E ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONS ÅRET RUNDT Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark med kurs mod Sydamerika Ankomst til Buenos

Læs mere

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Rio de Janeiros storhed Det 7. naturvidunder Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos Aires Den danske Pampa Andesbjergenes naturscenerier 18

Læs mere

Brasilien og vandfald

Brasilien og vandfald Brasilien og vandfald Individuel rundrejse med engelsktalende lokalguider Rio de Janeiro, Foz do Iguaçu og Salvador de Bahia Pris fra KUN 17.100 kroner. Brasilien er et naturligt paradis. Landet, der både

Læs mere

Fra Tango til Samba 15 dages rundrejse til Argentina, Paraguay og Brasilien

Fra Tango til Samba 15 dages rundrejse til Argentina, Paraguay og Brasilien 15 dages rundrejse til Argentina, Paraguay og Brasilien Oplevelsesrejse til Sydamerika med 2 Fra Tango til Samba 15 dages oplevelsesrejse for sjælen Buenos Aires Encarnacion Foz do Iguazú Rio de Janerio

Læs mere

Patagonien & Ildlandet (Argentina)

Patagonien & Ildlandet (Argentina) Patagonien & Ildlandet (Argentina) Ekspedition til Verdens Ende. 10. januar 26. januar 2016 17 dage Storslået natur, majestætiske gletsjere, det legendariske Magellan Stræde, pingviner, kondorer, flamingoer,

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Argentina - Årets rejse De 7 søer ved Andes bjergene og koloniale byer i Uruguay

Argentina - Årets rejse De 7 søer ved Andes bjergene og koloniale byer i Uruguay Argentina - Årets rejse De 7 søer ved Andes bjergene og koloniale byer i Uruguay Hvert år sammensætter Kirsten Gynther Holm en ny rejse til et af sine favoritlande. Hun lægger vægt på, at oplevelserne

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt 17 dage chile & ARGENTINa Santiago, andesbjergene, mendoza, buenos aires, iguazú Afrejse hver onsdag året rundt Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og flyskift i Madrid til Rio. Ankomst til Santiago

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev storslåede Spanien og pragtfulde Portugal på denne unikke rundrejse Vi tager dig med til de største og mest

Læs mere

Paraguay, Argentina og Brasilien ture

Paraguay, Argentina og Brasilien ture Paraguay, Argentina og Brasilien ture 4 Kan du lide sol og varme, så tag med os til Sydamerikas ubestridte kronjuvel - Paraguay. Her får du natur og kul - tur oplevelser, som du aldrig vil glemme. Vi tilbyder

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Paraguay, Argentina og Brasilien ture

Paraguay, Argentina og Brasilien ture Paraguay, Argentina og Brasilien ture 4 Kan du lide sol og varme, så tag med os til Sydamerikas ubestridte kronjuvel - Paraguay. Her får du natur og kul - tur oplevelser, som du aldrig vil glemme. Vi tilbyder

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO

I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO 21 E. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO MED SANTIAGO, ANDESBJERGENE OG IGUAZÚ EN UNIK REJSE MED SYDAMERIKA-EKSPERTEN CALLE GRANHOLM Indhold 01 Afgang fra Danmark 06 Kørsel

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 21 dage. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, argentina og rio en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck santiago de chile dansk-chilensk

Læs mere

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE 15 E CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-001 01 02 03 04 Afgang fra Danmark og flyskift i en europæisk

Læs mere

Rejsen er arrangeret i tæt samarbejde med Landsforening LandboSenior og udbydes til alle lokale LandboSeniorforeninger i Danmark.

Rejsen er arrangeret i tæt samarbejde med Landsforening LandboSenior og udbydes til alle lokale LandboSeniorforeninger i Danmark. Dag 1 Udrejse til Buenos Aires Afrejse med fly fra København (mulighed for tilslutning fra Billund) Velkommen til denne skræddersyede rejse til Argentina og Brasilien. En rejse der byder på mødet med de

Læs mere

Buenos Aires, Rio og Iguazú

Buenos Aires, Rio og Iguazú Buenos Aires, Rio og Iguazú Oplevelsesrejse til Brasilien og Argentina med tango, fantastiske vandfald og to af verdens smukkeste storbyer. Inkl. håndplukkede 4-stjernede hoteller med dansk rejseleder,

Læs mere

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen 18 dage. 1. - 18. november 2015 ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR CHILE. en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR CHILE. en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 20 dage. 6. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM argentina OG CHILE en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR

I DANSKERNES FODSPOR 20 / 17 dage. 7. - 26. / 23. FEBRUAR 2015 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM argentina OG CHILE Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene

Læs mere

ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO

ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO 14 E MED AFREJSE HVER LØR ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO BUENOS AIRES, PATAGONIENS GLETSJERE, IGUAZÚVANDFALDENE OG RIO DE JANEIRO VELKOMSTMØDE MED VORES DANSKE MEDARBEJDER I BUENOS AIRES KORT FORTALT

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Brasilien. FDI World Dental Association august 12. september 2010

Brasilien. FDI World Dental Association august 12. september 2010 Brasilien FDI World Dental Association 2010 28. august 12. september 2010 FDI kongressen afholdes i perioden 2.-5. september 2010, kongresbyen er Salvador. Før og efter kongressen er der en rundrejse i

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 fra idé til virkelighed Kort over flyvningerne l og fra - og i Brasilien - Argen na ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2796 Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 De

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Fra rejsen til VM i bordtennis for veteraner 22. maj til 8. juni 2008 mesterskaberne blev afviklet fra 24. - til 30. maj 2008 i Brasilien.

Fra rejsen til VM i bordtennis for veteraner 22. maj til 8. juni 2008 mesterskaberne blev afviklet fra 24. - til 30. maj 2008 i Brasilien. Fra rejsen til VM i bordtennis for veteraner 22. maj til 8. juni 2008 mesterskaberne blev afviklet fra 24. - til 30. maj 2008 i Brasilien. Så er vi hjemme igen efter en fantastisk tur! Efter næsten 2 års

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Patchworkudstilling i Alsace

Patchworkudstilling i Alsace Patchworkudstilling i Alsace Med Quilt.dk 11.-17. september 2017 Vi gentager successen og sender bussen på tur igen. Som tidligere, er målet den smukke patchworkudstilling i Ste. Marie-Aux-Mines. Denne

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO 19 DAGE FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016

ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO 19 DAGE FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016 19 E FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016 ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO EN SJÆLDEN GRUPPEREJSE MED DANSK REJSELEDER HVOR DU MØDER DANSK-ARGENTINERE Indhold

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014

Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014 Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014 Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, KlubFolkebladet og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Sankt Petersborg og Moskva.

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 I samarbejde med Torben Bjerregaard fra private rådgivere og en række kontakter i såvel Sydamerika som

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge.

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge. Ekstra fordele på læserrejsen: Son Amar aftenudflugt med international underholdning og spisning med 10 % forkøbsrabat. Kort fra Mallorca & Menorca Middelhavets perler Med oplevelsespakke i en uge. Arrangement

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

I samarbejde Landsforeningen LandboSenior tilbydes:

I samarbejde Landsforeningen LandboSenior tilbydes: I samarbejde Landsforeningen LandboSenior tilbydes: Mødet med danskerne på Pampassen, besøg på ranches, tangoshow, de verdensberømte vandfald Iguazú, Buenos Aires, Rio de Janeiro, sambashow og meget mere.

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Grupperejse Landbosenior Nordsjælland Fra den 2.9-9.9.2017 Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Toscana er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere