Uddannelsen varer 4 år og 6 måneder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelsen varer 4 år og 6 måneder."

Transkript

1 Frisør En frisør vasker, klipper og farver hår. Frisøren lægger makeup og farver øjenbryn og vipper. En vigtig del af frisørjobbet er at rådgive kunderne om, hvordan de skal pleje deres hår og hvilke frisurer, der passer til deres personlighed og hårtype. Som frisør skal du have fingeren på pulsen og konstant følge de nye strømninger fra ind- og udland. Efter uddannelsen kan du få job i en frisørsalon eller blive selvstændig. Når du vælger frisørfaget, vælger du ikke kun et fag, men en livsstil, der medfører livslang uddannelse. Der er næppe andre fag, hvor man så ofte er på efteruddannelse. Industritekniker Som industritekniker lærer du at betjene drejemaskiner, fræsemaskiner, CNC-styrede maskiner, PLC-teknik/elteknik, pneumatik (luftstyring) og hydraulik. Du lærer også at udvikle og fremstille maskiner. Der er efterspørgsel efter industriteknikere på metalfabrikker, skibsværfter, maskinfabrikker og i plastindustrien. Uddannelsen varer 4 år og 5 måneder. Efter uddannelsen har du gode jobmuligheder, og du kan også læse videre til: f.eks. produktionsteknolog, maskinmester eller diplomingeniør. Elektriker En elektriker udfører elektriske installationer på et fagligt og sikkerhedsmæssigt højt niveau. Som elektriker arbejder du også i stigende grad med automatisering, intelligente installationer, tele- og datainstallationer og sikrings- og overvågningsanlæg. Som elektriker kan du videreuddanne dig til f.eks. installatør eller ingeniør, og der er også gode beskæftigelsesmuligheder for faglærte elektrikere. Smed En smed arbejder med metal. En vigtig del af arbejdet går ud på at vælge det rette metal og den rette arbejdsteknik ved forskellige opgaver. Det kræver, at du som smed følger med i de nyeste teknikker. Du lærer både at betjene svejsemaskiner, svejserobotter og CNC-styrede maskiner. Der er gode muligheder for at finde arbejde inden for faget. Du kan også videreuddanne dig til f.eks.: maskinmester eller produktionsteknolog.

2 Teknisk designer - bygge og anlæg En teknisk designer inden for specialet Bygge og anlæg, arbejder typisk med tekniske tegninger, planlægning af byggeri og beregning af konstruktioner. Den tekniske designer fremstiller 2D og 3D tegninger og laver fotorealistiske billeder, animationer og deltager i byggeledelse. Uddannelsen varer 3 år og 6 måneder. Som teknisk designer, med speciale i Bygge og anlæg, kan du bl.a. arbejde på tegnestuer, ingeniørfirmaer og teknisk forvaltning i en kommune. Du kan vælge at læse videre til f.eks. bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt. Teknisk designer - industriel produktion En teknisk designer inden for specialet Industriel produktion, arbejder typisk med udvikling og design af nye produkter samt beregning af konstruktioner. Som teknisk designer fremstiller du 2D- og 3D-tegninger, laver fotorealistiske billeder og animationer på computeren. Uddannelsen varer 3 år og 6 måneder. Som teknisk designer, med speciale i Industriel produktion, kan du arbejde i udviklingsafdelingen sammen med ingeniører og produktionen. Du kan læse videre til f.eks. produktionsteknolog, maskinmester eller diplomingeniør. VVS-energispecialist Vvs-energispecialisten arbejder med planlægning, dimensionering, installation og service af blandt andet gas- og oliefyr, vedvarende energi såsom solvarme, jordvarme og varmepumper. Du lærer at arbejde med varmeforsyningsanlæg og energitekniske beregninger og analyser. Uddannelsen åbner for mange muligheder indenfor vvs-branchen og for at blive selvstændig eller sælger. Du kan læse videre til installatør, produktionsteknolog, bygningskonstruktør, maskinmester eller ingeniør. VVS-blikkenslager Vvs-blikkenslageren arbejder med plader til tagrender, nedløb, tage, tårne og facader og installation af vand, gas og varme, samt afløb og mindre ventilationsanlæg. Uddannelsen åbner for mange muligheder inden for vvs-branchen og for at blive selvstændig eller sælger. Du kan læse videre til installatør, produktionsteknolog, bygningskonstruktør, maskinmester eller ingeniør.

3 Bygningssnedker Bygningssnedkeren fremstiller, samler og monterer elementer til bygninger f.eks. døre, vinduer, køkkener, butiksinventar og meget andet. Som bygningssnedker på Herningsholm Erhvervsskole udfordres du på håndværksmæssige færdigheder kombineret med brug af moderne teknologi og viden. Uddannelsen varer 4 år og 3 måneder. Med et snedkersvendebrev i hånden er der mange muligheder for arbejde. Du kan også videreuddanne dig til eksempelvis: produktionsteknolog, konstruktør eller ingeniør. Møbelsnedker Møbelsnedkeren fremstiller alle slags møbler i træ. Du kommer til at arbejde med produktudvikling og fremstil-ling af prototyper, og du vil være med i produktionen af såvel special- som seriefremstillede møbler. På Herningsholm Erhvervsskole arbejder vi allerede på grundforløbet med design og produktudvikling. Uddannelsen varer 4 år og 3 måneder. Med et snedkersvendebrev i hånden er der mange muligheder for arbejde. Du kan også videreuddanne dig til eksempelvis: produktionsteknolog, konstruktør eller ingeniør. Tømrer En tømrer arbejder typisk med til-, om- eller nybygning af huse. Tømreren laver i princippet alt træarbejde på bolig- og erhvervsbyggeri. F.eks. er det tømrerens job at rejse tagkonstruktioner. Som tømrer får du masser af frisk luft, og ofte foregår arbejdet i højden på stilladser. I byggebranchen er der behov for udlærte tømrere. Du kan også vælge at læse videre til f.eks.: byggetekniker, bygningskonstruktør eller ingeniør. Tandklinikassistent Tandklinikassistenten assisterer tandlægen, rydder af, desinficerer, steriliserer og vedligeholder instrumenter og inventar. Det er også tandklinikassistentens job at udføre administrativt arbejde og optage røntgenbilleder. Uddannelsen varer 3 år og 6 måneder inklusiv grundforløb 1 og 2. Som tandklinikassistent kan du videreuddanne dig til tandplejer. Derudover er der en del efteruddannelseskurser og konferencer for tandklinikassistenter.

4 Cykelmekaniker En cykelmekaniker reparerer og vedligeholder alle slags cykler. Arbejdet består i at rense, smøre, justere og oprette de enkelte dele, så de fungerer rigtigt og sikkert. Som cykelmekaniker har du en del kontakt med kunderne i forhold til de reparationer, der skal udføres, og vejledning i forhold til at købe cykler eller specialudstyr. Uddannelsen varer 3 år og 9 måneder. Der er gode beskæftigelsesmuligheder i faget. Du har også mulighed for at starte eget værksted og forretning. Mediegrafiker Mediegrafikeren arbejder med den kreative og tekniske side af medieproduktionen, og næsten alt arbejdet foregår på en computer. Som mediegrafiker udformer du layout og arbejder med typografi, billedbehandling, opsætning til tryk og meget mere på avanceret elektronisk udstyr og computere. Uddannelsen varer 4 år og 5 måneder. Et væld af reklame- og grafiske virksomheder, såvel som trykkerier, aviser og større virksomheder ansætter mediegrafikere. Som mediegrafiker kan du videreuddanne dig til multimediedesigner. Data- og kommunikationsudd. Du lærer om it-systemer inden for kontorområdet. Det kan fx være telefoner, computere og kopimaskiner. Du lærer at finde fejl, at reparere og installere it-udstyr. Dit arbejde er at efterse og vedligeholde it-systemer, og du lærer også at rådgive om de mange produkter. Arbejdet kræver kendskab til de nyeste teknikker. Uddannelsen varer 3 år 5 år og 6 måneder. Som uddannet kan du blive ansat i offentlige eller private virksomheder. Du kan også vælge at blive selvstændig. Eventkoordinator En eventkoordinator planlægger og arrangerer aktiviteter, f.eks. koncerter, fester og sportsevents. Du lærer at udvikle nye ideer og at realisere ideerne i praksis. En vigtig del af arbejdet går ud på at finde den rette oplevelse, der passer til kundens behov. Uddannelsen varer ca. 3 år. En eventkoordinator kan arbejde i pr-bureauer, feriecentre, forlystelsesparker, sportsklubber, storcentre m.m. Du kan også videreuddanne dig til bl.a. handelsøkonom, designteknolog, markedsføringsøkonom og serviceøkonom.

5 Finansuddannelsen Finansuddannelsen giver en grundlæggende viden om at betjene og vejlede kunder om deres økonomi. Du lærer at finde ud af kunders behov for bl.a. at låne penge, spare op, investere eller tegne forsikringer. Finansuddannelsen skal tages med EUX. Det vil sige, at du også skal tage en række fag på gymnasialt niveau. Uddannelsen varer 4 år. Med en finansuddannelse bliver du rustet til at arbejde i f.eks.: Banker, sparekasser, kreditforeninger, forsikringsselskaber. Du kan også videreuddanne dig til bl.a. markedsøkonom, finansøkonom og cand.merc. Handelsuddannelsen På handelsuddannelsen får du en grundlæggende viden om handel med varer i store partier. Du lærer at repræsentere en virksomhed over for kunder. Du lærer at indhente tilbud, sammenligne priser og kvaliteter, arbejde med logistik samt at indkøbe varer i passende mængder. Uddannelsen varer ca. 3 år. Som handelsuddannet kan du arbejde i handelsvirksomheder eller starte din egen handelsvirksomhed. Du kan også videreuddanne dig til bl.a. handelsøkonom, logistikøkonom, markedsføringsøkonom, serviceøkonom og designteknolog. Kontoruddannelsen På kontoruddannelsen lærer du om administration, sagsbehandling, økonomi og regnskab. Det kan både være i offentlige og private virksomheder. Du får viden om it og om formidling og service i virksomheden. Kontoruddannelsen skal tages med EUX. Det vil sige, at du også skal tage en række fag på gymnasialt niveau. Uddannelsen varer ca. 4 år. Som kontoruddannet kan du arbejde i offentlige eller i private virksomheder. Alt efter dit speciale kan du blandt andet videreuddanne dig til markedsføringsøkonom, logistikøkonom, finansøkonom, serviceøkonom, handelsøkonom og administrationsøkonom eller til professionsbachelor i finans og professionsbachelor i offentlig administration. Landbrugsuddannelsen På landbrugsuddannelsen beskæftiger vi os med dyr, planter og natur. Vi arbejder under åben himmel og har ofte hænderne i brug. Du lærer at begå dig i stalden, på marken og ikke mindst som forretningsmand. Igennem uddannelsen kommer du omkring hele landbruget, og i den sidste del vælger du dit speciale. Det kan være inden for kvæg, svin, mink eller planter. Uddannelsen varer ca. 3,5 år. Med en landbrugsuddannelse kan du læse videre på en af landbrugets lederuddannelser Produktionsleder og Agrarøkonom. Du kan også uddanne dig til fx jordbrugsteknolog.

6 Detailuddannelsen På detailuddannelsen lærer du at betjene kunder i forskellige butikstyper og at vejlede dem under deres indkøb. Du lærer at yde en god service, være bevidst om din personlige fremtræden, og afhængigt af dit speciale lærer du f.eks. at sælge fødevarer eller tøj, rådgive om gaveartikler, arrangere blomster eller dekorere vinduer. Som en del af uddannelsen lærer du desuden at købe varer ind, styre et lager og føre regnskab. Uddannelsen varer ca. 3 år. Med en detailuddannelse som enten salgsassistent, blomsterdekoratør eller dekoratør kan du videreuddanne dig til designteknolog, handelsøkonom, markedsføringsøkonom eller serviceøkonom. Knallert- og motorcykelmekaniker Som knallertmekaniker lærer du at reparere knallerter. Du lærer at skifte tændrør, olie og filtre samt smøre og justere. Du lærer også at bruge håndbøger, så du ved, hvordan knallerten er bygget op. Som motorcykelmekaniker lærer du bl.a. om tændingssystemer, kobling, gearkasse og kølesystemer. Du får også et grundigt kendskab til motorer, lige fra 1-cylindrede til store 4-takterere med flere cylindre. Uddannelsen til motorcykelmekaniker varer 4 år og 6 måneder. Uddannelsen til knallertmekaniker varer 3 år og 3 måneder. Der er gode beskæftigelsesmuligheder i faget. Du har også mulighed for at starte eget værksted og forretning. Personvognsmekaniker En personvognsmekaniker reparer og udfører serviceeftersyn på biler under 3500 kg. En vigtig del af arbejdet går ud på, at du er omhyggelig og selv kan planlægge og udføre en stor del af de ting, der skal laves på bilen. Du lærer at justere motorer, bremser og styretøj samt at finde og rette fejl på bilens elektriske og elektroniske systemer. Der er gode beskæftigelsesmuligheder i faget. Du har også mulighed for at starte eget værksted. Murer En murer arbejder typisk med til-, om- eller nybygning af huse. Mureren opfører vægge i mursten, opsætter fliser, lægger klinke-gulve og tagsten samt pudser vægge, lofter og facader. Som murer får du masser af frisk luft, og ofte foregår arbejdet i højden på stilladser og tage. Uddannelsen varer 3 år og 5-11 måneder. I byggebranchen er der behov for udlærte murere. Du kan også vælge at læse videre til f.eks.: byggetekniker, bygningskonstruktør eller ingeniør.

7 Den pædagogiske assistentuddannelse På den pædagogiske assistentuddannelse lærer du at arbejde pædagogisk med børn og unge samt mennesker med særlige behov. Du arbejder tæt med andre mennesker og lærer om børns leg, læring og motorik, og du yder omsorg og sætter udviklende aktiviteter i gang. Uddannelsen varer 3 år og 1½ måned inkl. Grundforløb 1 og 2. Med en pædagogisk assistentuddannelse kan du f.eks. videreuddanne dig til pædagog, socialrådgiver og psykomotorisk terapeut. Social- og sundhedsuddannelsen Social- og sundhedsuddannelsen er delt i to trin: social- og sundhedshjælperuddannelsen og social- og sundhedsassistentuddannelsen. På uddannelsen lærer du at arbejde tæt med borgerne om deres hverdagsliv samt personlig og praktisk pleje, og på uddannelsens trin 2 lærer du om grundlæggende sygepleje, behandling og rehabiliterende aktiviteter. Uddannelsen varer samlet 3 år og 10 måneder inkl. Grundforløb 1 og 2. Med en social- og sundhedsuddannelse kan du f.eks. videreuddanne dig til sygeplejerske, ergoterapeut og jordemoder.

Forældreinformation om erhvervsuddannelser i Danmark

Forældreinformation om erhvervsuddannelser i Danmark Forældreinformation om erhvervsuddannelser i Danmark en god fremtid En erhvervsuddannelse er et godt valg Alle forældre ønsker, at deres børn får et godt arbejde. Men hvilken uddannelse skal de unge vælge?

Læs mere

Ungdomsuddannelser. i Nordjylland. UU-Centrene i Region Nordjylland

Ungdomsuddannelser. i Nordjylland. UU-Centrene i Region Nordjylland Ungdomsuddannelser i Nordjylland 2014 UU-Centrene i Region Nordjylland Indhold 2 3 Information om uddannelsesvalg Hvad kan du læse om i dette hæfte? En ungdomsuddannelse giver dig muligheder Før du vælger

Læs mere

FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE

FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE aarhustech.dk TEKNISK SKOLE FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE Nye muligheder MOTION HVER DAG, FLERE EUX-MULIGHEDER, MERE OG BEDRE UNDERVISNING OG STØRRE UDDANNELSES- GARANTI 2 aarhustech.dk

Læs mere

Uddannelse dit barns fremtid

Uddannelse dit barns fremtid Uddannelse dit barns fremtid Uddannelse dit barns fremtid Ophavsret: Undervisningsministeriet, 2015 Udgivet i samarbejde med Beskæftigelsesministeriet Redaktion: Schultz Grafisk tilrettelæggelse, omslag

Læs mere

FAGRETNINGER GRUNDFORLØB

FAGRETNINGER GRUNDFORLØB FAGRETNINGER GRUNDFORLØB I GANG MED EN ERHVERVSUDDANNELSE! Skal du måske starte på en erhvervsuddannelse? Eller en EUX? Begge uddannelser giver dig mulighed for at søge faglært arbejde, starte egen virksomhed

Læs mere

Uddannelse direkte fra 9./10. klasse. På gf.1 starter du på en spændende fagretning. Først derefter vælger du din endelige erhvervsuddannelse

Uddannelse direkte fra 9./10. klasse. På gf.1 starter du på en spændende fagretning. Først derefter vælger du din endelige erhvervsuddannelse Uddannelse direkte fra 9./10. klasse På gf.1 starter du på en spændende fagretning Først derefter vælger du din endelige erhvervsuddannelse Version 08/2015 gf.1 er syv fagretninger Butik + handel Konstruktion,

Læs mere

Genvej 10 få overblik over ungdomsuddannelserne i Region Hovedstaden

Genvej 10 få overblik over ungdomsuddannelserne i Region Hovedstaden 2010 Genvej 10 få overblik over ungdomsuddannelserne i Region Hovedstaden Intro S. 5 Erhvervsuddannelser S. 6 21 Mere end 110 uddannelser med fokus på praktisk arbejde, konkrete metoder og faglig teori

Læs mere

Genvej. Få overblik over ungdomsuddannelserne i Region Hovedstaden 2011

Genvej. Få overblik over ungdomsuddannelserne i Region Hovedstaden 2011 t i d l i t Genvej g l a v s e s l e n n a udd Få overblik over ungdomsuddannelserne i Region Hovedstaden 2011 Udgivet af: i samarbejde med UU-centrene og ungdomsinstitutionerne Redaktion: Tekst: Mahtab

Læs mere

Erhvervsuddannelser i. Bygge og anlæg

Erhvervsuddannelser i. Bygge og anlæg Erhvervsuddannelser i Bygge og anlæg 2013/2014 Bygge- og anlægsbranchen rummer mange udfordringer og giver dig en masse forskellige valgmuligheder Malerfaget Bygningsmaler... 7 Træ- og Møbelindustriens

Læs mere

Mekaniker Teamet har erhvervsuddannelse til fx. at:

Mekaniker Teamet har erhvervsuddannelse til fx. at: Mekaniker Teamet har erhvervsuddannelse til fx. at: Reparere biler og motorcykler. Godkende biler til syn. Være selvstændig automekaniker. Mekaniker Teamet har nu videregående uddannelse som: Autoteknolog

Læs mere

TIL DIN. far. bærbar GUIDE TIL DIG. Bornholms UdDannelsesMesse 21. november 2013

TIL DIN. far. bærbar GUIDE TIL DIG. Bornholms UdDannelsesMesse 21. november 2013 Også til din søster GAVE TIL DIN MOR og far Uddannelse og JOB bærbar GUIDE TIL DIG god som lokumslæsning Bornholms UdDannelsesMesse 21. november 2013 Kom og få opdateret jeres viden Vi kender det alle

Læs mere

Fagretninger - for dig, der vil og kan

Fagretninger - for dig, der vil og kan Erhvervsskolen Nordsjælland Fagretninger - for dig, der vil og kan Sådan starter du på en ERHVERVSUDDANNELSE efter 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS 1

Læs mere

HVOR ER DU? LEVERANDØR AF FREMTIDENS MEDARBEJDERE EAL.DK/2020 EAL.DK/2020 SE HVOR LANGT ANDRE ER NÅET FEM ÅR EFTER, DE STARTEDE PÅ EAL

HVOR ER DU? LEVERANDØR AF FREMTIDENS MEDARBEJDERE EAL.DK/2020 EAL.DK/2020 SE HVOR LANGT ANDRE ER NÅET FEM ÅR EFTER, DE STARTEDE PÅ EAL 2020 HVOR ER DU? SE HVOR LANGT ANDRE ER NÅET FEM ÅR EFTER, DE STARTEDE PÅ EAL EAL.DK/2020 LEVERANDØR AF FREMTIDENS MEDARBEJDERE EAL.DK/2020 EAL.DK/2020 INDHOLD Hvor er du i 2020?....side 3 Erhvervsakademiet

Læs mere

Fagretninger på Esnord for dig, der vil tage en erhvervsuddannelse efter 9. eller 10. klasse

Fagretninger på Esnord for dig, der vil tage en erhvervsuddannelse efter 9. eller 10. klasse fagretninger Fagretninger på Esnord for dig, der vil tage en erhvervsuddannelse efter 9. eller 10. klasse 1 Indhold Velkommen... 3 Mad og oplevelser... 4 Etablering og udvikling... 6 Benzin og spænding

Læs mere

UNGDOMSUDDANNELSER REGION SJÆLLAND NORDVESTSJÆLLAND ROSKILDE KØGE BUGT VESTSJÆLLAND SJÆLLAND SYD LOLLAND-FALSTER 2015-2016

UNGDOMSUDDANNELSER REGION SJÆLLAND NORDVESTSJÆLLAND ROSKILDE KØGE BUGT VESTSJÆLLAND SJÆLLAND SYD LOLLAND-FALSTER 2015-2016 UNGDOMSUDDANNELSER 2015-2016 Ungdommens Uddannelsesvejledning REGION SJÆLLAND NORDVESTSJÆLLAND ROSKILDE KØGE BUGT VESTSJÆLLAND SJÆLLAND SYD LOLLAND-FALSTER INDHOLD Ungdommens Uddannelsesvejledning 8 3

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Et lokalt vejledningsmateriale. Et lokalt vejledningsmateriale...3. Inden du beslutter dig...4. Til forældre...

Indholdsfortegnelse. Et lokalt vejledningsmateriale. Et lokalt vejledningsmateriale...3. Inden du beslutter dig...4. Til forældre... SØNDERBORG Indholdsfortegnelse Et lokalt vejledningsmateriale Et lokalt vejledningsmateriale....3 Inden du beslutter dig....4 Til forældre....5 Erhvervsuddannelse generelt....6 Særligt om EUX/EUX Business....9

Læs mere

Uddannelsen til Teknisk designer

Uddannelsen til Teknisk designer Uddannelsen til Teknisk designer Teknisk designer Du har ambitioner om og lyst til at være med til at skabe nye banebrydende ideer og produkter gennem kreative løsninger. Måske er det din drøm at være

Læs mere

Projekt katalog Skemaperiode 2 2014-2015

Projekt katalog Skemaperiode 2 2014-2015 Projekt EUC nord Automekaniker, for dig der vil vide mere om autobranchen og dens muligheder I uddannelsesprojektet på EUC-Nord, kommer du til at beskæftige dig med. Teori og praksis i skøn forening -

Læs mere

Ungdomsuddannelser 2014-2015. Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland

Ungdomsuddannelser 2014-2015. Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland Ungdomsuddannelser 2014-2015 Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland INDHOLD Ungdommens Uddannelsesvejledning 8 3 4Praktiske oplysninger 4 4Brug din vejleder 4-5 4Arrangementer i Ungdommens Uddannelsesvejledning

Læs mere

TEKNIK, DESIGN OG KONSTRUKTION

TEKNIK, DESIGN OG KONSTRUKTION TAG EN UDDANNELSE INDEN FOR TEKNIK, DESIGN OG KONSTRUKTION UDDANNELSESMAGASIN TEKNISK LANDSFORBUND // KREATIVE SPECIALISTER 02-03 indhold Uddannelsesbeskrivelse med jobprofiler TEKNISK LANDSFORBUND Nørre

Læs mere

Uddannelser. på Bornholm. Uden vand intet liv Uden viden intet samfund

Uddannelser. på Bornholm. Uden vand intet liv Uden viden intet samfund Uddannelser på Bornholm Uden vand intet liv Uden viden intet samfund 2 0 1 3 Indhold Uddannelse og vejledning på Bornholm Uddannelsessystemet 4 Om optagelse og økonomi 5 Gode links 6 Vejledning hos Ungdommens

Læs mere

FEDT. Super. Studiemiljø. Studieophold i udlandet Oplev verden mens du tager en uddannelse STUDIEGUIDE 2013

FEDT. Super. Studiemiljø. Studieophold i udlandet Oplev verden mens du tager en uddannelse STUDIEGUIDE 2013 STUDIEGUIDE 2013 Super FEDT Studiemiljø Alt lige fra fredagsbar, fester og foredrag til engagerede undervisere og det nyeste grej Sådan kommer du ind Har du det, der skal til? Tjek vores adgangskrav og

Læs mere

Velkommen til. Onsdag d. 22. april

Velkommen til. Onsdag d. 22. april Velkommen til Onsdag d. 22. april Oplæg 1 kl. 12.05-12.50 Oplæg 2 kl. 12.55-13.40 Uddannelsesmesse kl. 13.45-14.30 Evt. fremmøderegistrering fra kl. 14.25 Arrangementet er slut kl. 14.30 Skal du med bus,

Læs mere

Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Telefon 36 77 91 10 Telefax 36 77 38 04 email: info@stevnsbo.dk www.stevnsbo.dk

Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Telefon 36 77 91 10 Telefax 36 77 38 04 email: info@stevnsbo.dk www.stevnsbo.dk Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Telefon 36 77 91 10 Telefax 36 77 38 04 email: info@stevnsbo.dk Vi ser på livet som en lystig leg med ubegrænsede muligheder På vores skole gør vi alt for, at du får de bedste

Læs mere

Erhvervsuddannelser (EUD)

Erhvervsuddannelser (EUD) Erhvervsuddannelser (EUD) Tre måder at gennemføre en EUD på 1 Skoleadgangsvejen Grundskole 10. klasse Grundforløb (Skole) Hovedforløb (Praktik og skole) Efterskole Egu Produktionsskole Ungdomsskole Forpraktik/trainee

Læs mere

Esnord.dk. Bæredygtig teknologi løs fremtidens miljøproblemer på den fede måde! EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

Esnord.dk. Bæredygtig teknologi løs fremtidens miljøproblemer på den fede måde! EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS Bæredygtig teknologi løs fremtidens miljøproblemer på den fede måde! Bæredygtig teknologi er grundforløbet for dig, der lige har afsluttet 9. eller 10. klasse og har lyst til at uddanne dig inden for et

Læs mere

Uddannelses katalog 2007

Uddannelses katalog 2007 Uddannelseskatalog 2007 2 Selandia er Centret med de mange muligheder, som du kan blive en del af. Preben Knorrenborg, direktør Indhold Vi ses på Selandia! 3 Uddannelsesvejene på Selandia 4 Erhvervsuddannelser

Læs mere

UNGDOMS. UDDANNELSER Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland 2009

UNGDOMS. UDDANNELSER Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland 2009 UNGDOMS UDDANNELSER Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland 2009 Læs hvordan du bruger din UU-vejleder Få overblik inden valg af ungdomsuddannelse SE DATOER FOR ÅBENT HUS PÅ UDDANNELSES- STEDERNE

Læs mere

24.-26. januar 2013 Aarhus Kommune i NRGI Park & Arena, Stadion Allé 70, Aarhus. PROGRAM

24.-26. januar 2013 Aarhus Kommune i NRGI Park & Arena, Stadion Allé 70, Aarhus. PROGRAM 24.-26. januar 2013 Aarhus Kommune i NRGI Park & Arena, Stadion Allé 70, Aarhus. PROGRAM 1 Forord FORORD er samtidig med til at sætte fokus på erhvervsuddannelserne og mulighederne inden for de forskellige

Læs mere

Oversigtskort midt i bladet. Tag magasinet med!

Oversigtskort midt i bladet. Tag magasinet med! Oversigtskort midt i bladet Tag magasinet med! DM i SKILLS 2014 1 USE YOUR På social- og sundhedsskolerne får du de rette færdigheder, hvis du vil arbejde med mennesker eller videreuddanne dig inden for

Læs mere