Det er den forbindelse svært ikke at være optimistisk også for fremtiden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er den forbindelse svært ikke at være optimistisk også for fremtiden."

Transkript

1 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2014 Årsberetning blev på alle måder året, hvor Golfafdelingen kan se tilbage på mange sportslige højdepunkter. Det hele blev krydret med at henholdsvis Amanda Moltke-Leth og Jacob Espelund Nielsen blev Danske Politimestre ved mesterskaberne, som blev afviklet på Sct. Knuds Golfklub s pragtfulde anlæg i Nyborg. Anerkendelser for sportslige præstationer blev det også til, da Jacob tidligt på året blevet tildelt hæderen som Årets sportsnavn 2013 af Dansk Politiidrætsforbund ved overrækkelsen af Jubilæumspokalen. Jacob blev endvidere hædret for årets bedste idrætsresultat 2013 i PI-København med overrækkelsen af foreningens Ærespokal. Det er den forbindelse svært ikke at være optimistisk også for fremtiden. Der kan desværre ikke hviles på laurbærrene, da det med al tydelighed for enhver er blevet sværere og sværere at tiltrække medlemmer til politiidræt. I vores moderne samfund er tid en mangelvare, hvilket politiidrætten ofte bliver konfronteret med, når enkelte deltagere eller hele hold må melde afbud til arrangemneter. Der er dog for golfsporten særlig forhold, som heldigvis gør sig gældende. Golf er nemlig fantastisk for lidt ældre og tidligere udøvere af andre idrætter, så når vore medlemmer i dag er friskere og lever længere, kan golf sagtens klare sig i kampen om fritiden, og den mangelvare som tid er. På medlemmernes vegne vil bestyrelsen i Golfafdelingen altid være opmærksomme på tiltag og muligheder, som kan være til gælde for os alle. Mangelvareren i bestyrelsen er ikke en størrelse vi beskæftiger os med, men forholder os til. Dette vil jeg hermed udtrykke min største anerkendelse til bestyrelsen for. Anerkendelse skal endvidere også lyde til alle medlemmer, som på den ene eller anden vis deltager i Golfafdelingens daglige virke. Medlemsmødet Mødet blev afholdt den 19. marts 2014 på Station Bellahøj, hvor der var fremmødt 29 medlemmer.

2 På mødet var følgende på valg: Formand: Dan Berthelin. Bestyrelsesmedlem: Søren Norlander. Bestyrelsesmedlem: Frank Lund Nielsen. Alle blev genvalgt med akklamation. Niels-Erik Nielsen og Jesper Petersen blev genvalgt som bestyrelsessuppleanter. Claus Oxfeldt og Preben Emil Andersen blev genvalgt som revisorer, ligesom Johan Kofod blev genvalgt som revisorsuppleant. Medlemsmødet blev, som traditionen er, afsluttet med nogle hyggelige timer bag ved lærredet hos SIM-Golf i Grøndalscentret. Igen var det lykkedes kassereren med hans store kendskab til simulatorgolf at gøre afslutningen på et godt medlemsmøde interessant og socialt givende for alle deltagerne med mange gode slag til lærredet. Bestyrelsesarbejdet. Med de ændringer, som umiddelbart synes små, der blev synliggjort efter forrige års visionsseminar fortsatte det gode og konstruktive bestyrelsesarbejde også i Jeg vil i forbindelse med bestyrelsesarbejdet henvise til mine betragtninger i indledningen. Økonomi. Vi er i bestyrelsen enige om, at vi bestyrer en aktiv afdeling og ikke en spareforening. På den anden side giver det bestyrelsen en stor frihed at vide, at vi har mulighed for at langtidsplanlægge vores aktiviteter uden at være afhængige af, om vi får , ,- eller fra PI-København i årligt tilskud til vores drift. Vores kassebeholdning havde imidlertid nået et niveau, hvor der var for mange penge i kassen. Vi havde derfor valgt at lægge et budget, hvor vi gik efter et ordentligt skralabang af et underskud. Flere forhold har imidlertid betydet, at vi kommer ud med underskud, men ikke helt i den størrelsesorden vi havde forventet. Vores restauratør på Station Bellahøj rejste til Spanien uden at sende os en regning for vores medlemsmøde. 3500,- sparet!! 2 hold udgik af stationsturneringen. Det ene hold inden vi gik i gang, og det andet kort inde i turneringen. 8000,- sparet!! Ingen ønskede at spille Randers Open og kun ganske få spillede Jysk Open. 4000,- sparet!! Bortset fra disse poster, og så et noget lavere forbrug i bestyrelsen til administrative udgifter og møder, så passer de faktiske udgifter og indtægter ganske fint med det budgetterede.

3 At kassebeholdningen ikke er reduceret væsentligt vil kunne mærkes i det kommende år, hvor vi giver lidt mere til de åbne politimatcher, spiller på en lidt dyrere bane til klubmesterskaberne og fortsat giver den fuld gas i forbindelse med vores Stationsturnering. Stationsturneringen Den succesfulde turnering havde igen stor opbakning fra medlemmerne, hvilket vi fra turneringsledelsen opfatter meget positivt. Også i år var det lykkedes at få tildelt et programhæfte med bl.a. turneringsbetingelser, komplet matchprogram med fastsatte matchdatoer og en kaptajnsliste. Der startede 17 tilmeldte hold fordelt på 4 puljer. I puljerne skulle der, som de foregående år, spilles alle mod alle, og afviklingen var igen tilrettelagt med faste spilledatoer. De forsvarende mestre fra Vestegnen II var igen favoritter til at gå langt i turneringen. Igen i år blev der afviklet mange fremragende matcher med godt humør. Uanset om der blev vundet eller tabt. Hvilket jo er hele essensen af turneringen. Ud og få noget frisk luft, gode relationer til kollegaer og naturligvis spillet noget golf. Skæbnen ville at bestyrelsen mirakuløst gik videre til finalen, hvor et nyt hold fra Vestegnen skulle videreføre politikredsens sejrsstime. Finalen blev afviklet på The Scandinavian Golf Club i et fantastisk efterårsvejr. Rammerne var perfekte til endnu en vellykket finale. Hele artiklen omhandlende finalen kan læses på Lad det være sagt med det samme, pokalen blev på Vestegnen, denne gang hos VESTEGNEN III og et stort tillykke herfra. Bestyrelsen og forhåbentlig alle øvrige vender stærkt tilbage næste år, og så håber vi igen at kunne ramme samme forrygende "sommervejr" til de valgte spilledatoer specielt i både kvartfinalerne, semifinalerne og finalen. Klubmesterskab Klubmesterskaberne blev afviklet på Ledreborg Palace Golf Club fantastiske anlæg i dejlig solskin og minimal vind - altså perfekt golfvejr. Banen er beskrevet som værende en særlig oplevelse, hvorfor sværhedsgraden blev grundigt vurderet. Efter gode overvejelser, blev det besluttet, at B-rækken skulle spille fra sølv-tee sammen med Damerækken. De øvrige skulle spille fra guld-tee. Der var 80 tilmeldte deltagere, så det var igen en stor fornøjelse for Golfafdelingen at kunne mønstre så mange medlemmer.

4 Efter indskrivning var der morgenmad, hvor formanden bød velkommen og præsenterede dagens sponsorer, som var Hotel Crowne Plaza, Copenhagens Towers og Ludvig Bjørns Vinhandel. På alle par 3 huller, på nær et enkelt, var der tættest hullet præmie. Derudover var hul 10, par 4 hul på 367 meter fra guld og 326 meter sidste tættest hullet præmie i to slag. De to sponsorerede hotelophold fra Crowne Plaza var placeret på dette hul 10 og på par 3 hullet, hul 2. Dagens runde tog godt 5 timer og lidt længere for nogle. Dette kunne skyldes at banen fra tee til green er lang og de udfordrende greens, som kunne kræve et ekstra put. Efter indsamling af scorekort kunne det hurtigt konstateres, at dagens scores lå meget tæt, lige bortset fra enkelte, der ikke just havde brændt banen af. Vinderen af klubmesterskabet 2014 for damerne blev Amanda Moltke-Leth efterfulgt af Rikke Thomassen. Klubmester for herrerne blev Steen Hansen, efterfulgt af Anders Stokholm og Torben Nicolaus Nielsen. Vinder i Stableford A-rækken blev Kim Lund, tæt efterfulgt med samme pointhøst af Anne Seierø og Martin Mai. B-rækken blev vundet med mange point af Gert Sejbak, efterfulgt af Niels Erik Nielsen og Carsten Philipsen. Stor tillykke til alle vinderne. Til sidst blev klappepræmierne fordelt, som i dagens anledning var gæstespil til stationsturneringens semifinaler på Simons Golfklub og finalen på The Scandinavian. Endnu et mindeværdigt klubmesterskab afholdt af Golfafdelingen i Politiets Idrætsforening, København. Danmarksmesterskaberne Mesterskaberne var som tidligere nævnt henlagt Sct. Knuds Golfbane, hvor PI Nyborg afviklede et vellykket arrangement. Det var med stor tilfredshed, at vi i bestyrelsen kunne konstatere, at ikke mindre en 22 medlemmer havde tilmeldt sig mesterskaberne som deltagere fra København. Ud over glæden ved de to nævnte mesterskaber til Amanda og Jacob, kunne Golfafdelingen medlemmer tillige udvise følgende resultater: I Damerækken 2. og 3. plads til henholdsvis Rikke Thomassen og Anne Seierø. I Mesterrækken 2. og 6. plads til henholdsvis Carsten Ekstrøm og Steen Hansen og sluttelig i B- rækken 1. og 2. plads til Frank Schytte og Kurt Gullits Rasmussen. Stor tillykke til alle vinderne. Åbne turneringer. I årets løb deltog en del medlemmer dog ikke så mange som forventet i de åbne turneringer.

5 Glædeligvis var der også her mange medlemmer, som gjorde sig bemærket med fine sportslige resultater. Det kan i den forbindelse nævnes, at Fyn Open blev vundet af Micky Soepratojo; Jysk Open i A- rækken af Carsten Ekstrøm, B-rækken af Anne Seierø og sluttelig vandt Micky Soepratojo Nordsjælland Open i A-rækken og Anne Seierø Dame-rækken. Tillykke til alle vinderne og tak til alle deltagerne fra Golfafdelingen. Åbent Hus. Under overskriften En uforglemmelig dag med golfudfordringer i Mogens Voigts artikel om Åbent Hus 2014 var der mødt 12 forventningsfulde deltagere på Værebro Golfcenters anlæg. Efter dagens udfordringer var der flere som gav udtryk for at de ville stifte nærmere bekendtskab med vores dejlig sport ved at melde sig ind i en etableret golfklub. Så med forventning ser vi frem til, at de tillige bliver medlemmer af Golfafdelingen. Der skal lyde er særlig tak til alle fadderne, som var med til at gøre dagen muligt for deltagerne. Afslutningsvis vil jeg gerne takke alle medlemmer for endnu et godt golfår og ønske dig og din familie et lykkebringende nytår. Vi ser frem til igen at møde dig på 1. tee. På bestyrelsens vegne. Dan Berthelin formand

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Formanden og sekretæren blev genvalgt uden modkandidater, og som ny bestyrelsesmedlem blev Frank Blem-Nielsen valgt.

Formanden og sekretæren blev genvalgt uden modkandidater, og som ny bestyrelsesmedlem blev Frank Blem-Nielsen valgt. POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2010 Årsberetning 2010 Det holdt hårdt med at komme ud på de grønne arealer efter en lang vinter og et vådt forår, men det er heldigvis glemt, når vi ser

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen Onsdag den 22. marts 2017

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen Onsdag den 22. marts 2017 Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen Onsdag den 22. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse af særkontingent 5.

Læs mere

Referat Medlemsmøde 18. Marts 2015 Station Bellahøj

Referat Medlemsmøde 18. Marts 2015 Station Bellahøj Referat Medlemsmøde 18. Marts 2015 Station Bellahøj Fremmøde: 31 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4a. Kassererens beretning. 4b. Fastlæggelse af

Læs mere

Mødet blev afholdt den 8. marts 2012 på Station Bellahøj, hvor der var fremmødt 28 medlemmer.

Mødet blev afholdt den 8. marts 2012 på Station Bellahøj, hvor der var fremmødt 28 medlemmer. POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2012 Årsberetning 2012 Golfafdelingen er her ved udgangen af 2012 stadig i en god udvikling, ligesom den øvrige politiidræt i Danmark. Vi har haft en mængde

Læs mere

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen onsdag den 9. marts 2016 St. Bellahøj

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen onsdag den 9. marts 2016 St. Bellahøj Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen onsdag den 9. marts 2016 St. Bellahøj Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse af særkontingent

Læs mere

Årsberetning 2008 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN. København DEC 2008

Årsberetning 2008 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN. København DEC 2008 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2008 Årsberetning 2008 Snart lægger vi år 2008 bag os, og for de fleste er sæsonen slut, men for nogle få ivrige golfere fortsætter den hele vinteren over.

Læs mere

Annette Nielsen og Niels-Erik Nielsen blev valgt som bestyrelsessuppleanter.

Annette Nielsen og Niels-Erik Nielsen blev valgt som bestyrelsessuppleanter. POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2007 Årsberetning 2007 For Golfafdelingen nærmer 2007 sig sin afslutning helt ifølge forventningerne ikke kun fordi året rinder ud, men fordi vi har opnået

Læs mere

Danske politimesterskaber i golf

Danske politimesterskaber i golf Danske politimesterskaber i golf Af Kurt Brink Mouritzen, Fyns politi. Fotos Ernst Jensby, Midt og Vestjyllands politi. Under afvikling af DPM 2012 i Nordvestjysk golfklub i Thisted, blev golfudvalget

Læs mere

Referat Medlemsmøde 8. Marts 2012 Station Bellahøj

Referat Medlemsmøde 8. Marts 2012 Station Bellahøj Referat Medlemsmøde 8. Marts 2012 Station Bellahøj Fremmøde: 28 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4a. Kassererens beretning. 4b. Fastlæggelse af

Læs mere

Referat Medlemsmøde 7. Marts 2013 Station Bellahøj

Referat Medlemsmøde 7. Marts 2013 Station Bellahøj Qo:c ~V4 FDE~3~ Referat Medlemsmøde 7. Marts 2013 Station Bellahøj Fremmøde: 27 medlemmer. Pag~rden: Indledning 1. Valgaf dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4a. Kassererens beretning.

Læs mere

Årsberetning 2006 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN. København DEC 2006

Årsberetning 2006 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN. København DEC 2006 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2006 Årsberetning 2006 Her i en brydningstid, hvor reformer på alle niveauer omkring os påvirker dagligdagen i større eller mindre omfang er det fortrøstningsfuld,

Læs mere

Danske. politimesterskaber. Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF.

Danske. politimesterskaber. Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF. Danske politimesterskaber Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF. 8 Politiidræt nr. 6 2017 I GOLF Politiidræt nr. 6 2017 9 Førerbolden observeres fra terrassen. Slagelse

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Annette Nielsen og Niels-Erik Nielsen blev valgt som bestyrelsessuppleanter.

Annette Nielsen og Niels-Erik Nielsen blev valgt som bestyrelsessuppleanter. POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2005 Årsberetning 2005 Tiden går, og vi skriver snart 2006, og derfor kan jeg i beretningen for 2005 tilføje et nyt kapitel til føljetonen om PI-golfens

Læs mere

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen tirsdag den 13. marts 2007

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen tirsdag den 13. marts 2007 Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen tirsdag den 13. marts 2007 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse af særkontingent

Læs mere

Matchformen på den store bane er Greensome og der bliver spillet Texas scramble på par 3 banen.

Matchformen på den store bane er Greensome og der bliver spillet Texas scramble på par 3 banen. RABBIT OPEN 2018 Den 29. september blev der, traditionen tro, afholdt Rabbit Open Match, matchen der markerer afslutningen af begyndernes golfsæson. Det har været en utrolig hyggelig sæson. Rabbit Open

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

STATIONSTURNERINGEN 2019

STATIONSTURNERINGEN 2019 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2019 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer, afdelinger og pensionister, hvis deltagere er medlemmer af Golfafdelingen,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Århus i Golf 31. maj 2013 Kære PI Århus, Østjylland, har igen i 2013 den store fornøjelse at byde dig og andre golfere velkommen til Jysk Open i golf. Nu

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Golf den 29. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus JYSK OPEN 2015 Kære Golfere Så er det endelig blevet rigtig forår, og golfsæsonen er godt i gang. Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2013 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København. De danske politimesterskaber i BOWLING. 18. maj 2017

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København. De danske politimesterskaber i BOWLING. 18. maj 2017 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København De danske politimesterskaber i BOWLING 18. maj 2017 Velkommen til de danske Politimesterskaber i Bowling 2017 Så er det igen tid til at vælte masser af

Læs mere

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen Kære medlem. Det er mig en fornøjelse at kunne byde velkommen til Golfafdelingens Klubmesterskab 2010, som er vores 10-års-jubilæumsmatch. Klubmesterskabet er et af de vigtigste elementer i bestyrelsens

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2015 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019.

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Seniorklubben Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Dagsorden: 1. Præmieoverrækkelse, Greensometurnering og årsafslutning, herunder kåring af Seniorklubmestre 2019 (9H dame & herre, 18H dame & herre og hulspil).

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2017 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

Senior Open fredag 14.juni 2019

Senior Open fredag 14.juni 2019 Senior Open fredag 14.juni 2019 I turneringen deltog 75 spillere på 18-hulsbanen med gunstart kl. 9.00. 12 spillere på 9-hulsbanen med gunstart kl.100. Der var individuelle matcher i såvel dame- som herrerækker,

Læs mere

Husk tilmelding til på søndag. Husk at det er på søndag, der er Pinseturnering, tilmelding er åben i Golfbox. Sponsor: Loftet Fine Dining

Husk tilmelding til på søndag. Husk at det er på søndag, der er Pinseturnering, tilmelding er åben i Golfbox. Sponsor: Loftet Fine Dining Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 15. maj 2018 12:28 Emne: Pinseturnering - Maraton Golf Husk tilmelding til på søndag. Husk at det er på søndag, der er Pinseturnering, tilmelding er åben i Golfbox. Sponsor:

Læs mere

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 Klokken var 7. Solen skinnede, og der var fredeligt på banen, men personalet var allerede i gang. Klokken blev 8. Flaget var hejst, og turneringslederen var i gang med forberedelser

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Holstebro PI. JYSK OPEN GOLF 27. maj 2019

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Holstebro PI. JYSK OPEN GOLF 27. maj 2019 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Holstebro PI JYSK OPEN GOLF 27. maj 2019 2 KÆRE DELTAGER VED JYSK OPEN I GOLF 2019 Det er mig en fornøjelse at byde velkommen til Jysk Open i golf hos os i Midt- og

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

golfspillet Opdragelse i Hvad laver de mon nede i søen? Af Jens Maagaard Reichgrüber Fotos Daniel Fynsk og Mogens Voigts

golfspillet Opdragelse i Hvad laver de mon nede i søen? Af Jens Maagaard Reichgrüber Fotos Daniel Fynsk og Mogens Voigts Hvad laver de mon nede i søen? Opdragelse i golfspillet og almindelig Af Jens Maagaard Reichgrüber Fotos Daniel Fynsk og Mogens Voigts For at imødegå nogle af de mere operative anlagte politiassistenter

Læs mere

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen den 14. marts 2006

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen den 14. marts 2006 Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen den 14. marts 2006 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse af særkontingent 5. Indkomne

Læs mere

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 20. Oktober 28. November 2017 kl 12.30 afholdes årets julefrokost. Tilmelding til Hanne på mail: peskelgaard@gmail.com Vi mødes i golfklubben hos Rikke og Jeff Pris

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Forord: Vi glæder os til mange gode og hyggelige golfstunder i sæson 2014-15. Hilsen Bestyrelsen.

Forord: Vi glæder os til mange gode og hyggelige golfstunder i sæson 2014-15. Hilsen Bestyrelsen. Forord: Vi har i bestyrelsen indlagt forskellige nye spil i den kommende sæson. Vi håber, at medlemmerne tager godt imod initiativet. Hvis du har et forslag til et spil, hører vi gerne fra dig. Vi glæder

Læs mere

Bowling 2016 den 18. maj

Bowling 2016 den 18. maj Arrangør: Padborg PI Dansk Politiidrætsforbund Danske politimesterskaber i Bowling 2016 den 18. maj Velkommen til Flensborg Padborg Politi Idrætsforening er i år arrangør af de første danske politimesterskaber

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014 Indbydelse Danske Politimesterskaber i golf 2014 Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg 65 31 12 12 Nyborg Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund,

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2018 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer, afdelinger og pensionister under PI København. Puljematcherne skal afvikles

Læs mere

Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 31. oktober 2014. Dagsorden 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 12. sep. 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer: - Klubmesterskab - Spaniensturen -

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Arrangør: PI Roskilde. DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI Roskilde. DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Roskilde DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til DPM i håndbold 2014 Det er med stor glæde, at vi i Midt- og Vestsjælland lægger by til et af dansk politiidræts

Læs mere

Danske Politimesterskaber i Bordtennis

Danske Politimesterskaber i Bordtennis Danske Politimesterskaber i Bordtennis Tirsdag den 9. og onsdag den 10. april 2013 Valby-Hallen Julius Andersens Vej 3, 2450 Købehavn SV Arrangør: PI- Velkommen Som formand for Politiets Idrætsforening,

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse Dansk Politiidrætsforbund Sjælland Open 2010 Arrangør: PI-Slagelse Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub Sjælland Open Slagelse Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen at invitere til Sjælland Open i golf

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Arrangør: PI-Vejle. DPM i Håndbold. den marts Dansk Politiidrætsforbundd

Arrangør: PI-Vejle. DPM i Håndbold. den marts Dansk Politiidrætsforbundd Arrangør: PI-Vejle DPM i Håndbold den 6. - 7. marts 2012 Dansk Politiidrætsforbundd Velkommen til DM 2012 Det er mig en stor fornøjelse at kunne byde alle deltagere, ledere, officials og dommere velkommen

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen 13-10-2018. 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Danske Politimesterskaber i Badminton

Danske Politimesterskaber i Badminton Danske Politimesterskaber i Badminton 16. & 17. februar 2009 Arrangør: Roskilde Politi Idrætsforening Hjertelig velkommen til de forhåbentlig mange deltagere i Danske Politi Mesterskaber i badminton 2009

Læs mere

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV.

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS 2013 TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL I VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. 1 Dansk Politiidrætsforbund og Politiets Idrætsforening,

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Ladies Section Danmark Sæson 2011

Ladies Section Danmark Sæson 2011 Ladies Section Danmark Sæson 2011 Turneringsdatoer Indledende runder 2011 1. På egen damedag uge 19 2. På egen damedag uge 21 3. På egen damedag uge 24 Alle resultaterne fremsendes, efterhånden som de

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Danske politimesterskaber i

Danske politimesterskaber i BOR Danske politimesterskaber i København vandt alt i elite-rækken. Østjylland vandt alt i mester-rækken og Midt-og Vestjylland vandt alt i a-rækken. Af Poul-Erik Sloth Andersen PI-København, Bordtennisafdelingen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 8. oktober 2018 klokken 17.00 Formand, Kaare Andresen (KA), bød velkommen til de mange (52) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI København DANSKE POLITIMESTERSKABER I 7-MANDS FODBOLD FOR HERRER OG KVINDER 27.

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI København DANSKE POLITIMESTERSKABER I 7-MANDS FODBOLD FOR HERRER OG KVINDER 27. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI København DANSKE POLITIMESTERSKABER I 7-MANDS FODBOLD FOR HERRER OG KVINDER 27. SEPTEMBER 2017 VELKOMMEN Politiets Idrætsforening København byder med største fornøjelse

Læs mere

Velkommen til Sydjysk Open 2015

Velkommen til Sydjysk Open 2015 Sydjysk Open 2015 Program og praktiske oplysninger Torsdag den 25. juni Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Arrangører: Vejen Golklub Vejen Golklub Hovedsponsor: Hovedsponsor: Velkommen til Sydjysk

Læs mere

Bordtennis. Program for Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 23. og onsdag d. 24. marts Hobro Idrætscenter Amerikavej 22, 9500 Hobro

Bordtennis. Program for Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 23. og onsdag d. 24. marts Hobro Idrætscenter Amerikavej 22, 9500 Hobro Arrangør: PI-Hobro Program for Danske Politimesterskaber i Bordtennis d. 23. og onsdag d. 24. marts 2010 Hobro Idrætscenter Amerikavej 22, 9500 Hobro Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Som formand for

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

Forord: Vi glæder os til mange gode og hyggelige golfstunder i sæson 2013-14. Hilsen Bestyrelsen.

Forord: Vi glæder os til mange gode og hyggelige golfstunder i sæson 2013-14. Hilsen Bestyrelsen. Forord: Vi har i bestyrelsen indlagt forskellige nye spil i den kommende sæson. Vi håber, at medlemmerne tager godt imod initiativet. Hvis du har et forslag til et spil, hører vi gerne fra dig. Vi glæder

Læs mere

Arrangør: PI-Kolding. DPM i. mix-volleyball. 8. & 9. oktober Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Kolding. DPM i. mix-volleyball. 8. & 9. oktober Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Kolding DPM i mix-volleyball 8. & 9. oktober 2013 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til Kolding På vegne af Kolding politis idrætsforening bydes der velkommen til de danske mesterskaber

Læs mere

HEDEMÆNDENE PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER

HEDEMÆNDENE PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE 2018 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER VELKOMMEN TIL SÆSON 2018 Bestyrelsen vil gerne byde alle gamle og nye Hedemænd velkommen til en frisk sæson. Her får du et overblik over, hvad du

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 11. april 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 24. februar 2014. 2 Velkomst til Asger, Connie og Anne. 3 Referat fra Generalforsamlingen den 24.

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Velkommen til Sydjysk Open 2014

Velkommen til Sydjysk Open 2014 Sydjysk Open 2014 Program og praktiske oplysninger Torsdag den 26. juni Fredag den 27. juni Lørdag den 28. juni Arrangører: Vejen Golklub Vejen Golklub Vejen Golklub Hovedsponsor: Hovedsponsor: Hovedsponsor:

Læs mere

Design Rengøring Open

Design Rengøring Open Turnerings Program 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst Design Rengøring Open 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August Nordea Championship Lillebælt 20. Sep. Design Rengøring Open Kellers

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år 1999. 2. Formål a Klubbens formål er kammeratligt samvær

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Arrangør: Sydøstjyllands PI Dansk Politiidrætsforbund. Dansk politimesterskaber i 7-MANDS FODBOLD. 26. september 2018

Arrangør: Sydøstjyllands PI Dansk Politiidrætsforbund. Dansk politimesterskaber i 7-MANDS FODBOLD. 26. september 2018 Arrangør: Sydøstjyllands PI Dansk Politiidrætsforbund Dansk politimesterskaber i 7-MANDS FODBOLD 26. september 2018 VELKOMMEN TIL POLITIMESTERSKABERNE I 7 MANDS FODBOLD At få et sådant arrangement til

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Esbjerg

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Esbjerg Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Esbjerg i Golf 1. juni 2012 Velkommen 2012 Da jeg personligt kender meget lidt til golf, har det været nødvendigt at lave lidt research om emnet. Egentlig

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

Pulje 1. Sir Henry 2 8 om kongen 1 8 om kongen 1 Sir Henry 2 GBC 1 GBC 2 GBC 2 GBC 1. Sir Henry 2 Fluen 2 Fluen 2 Sir Henry 2

Pulje 1. Sir Henry 2 8 om kongen 1 8 om kongen 1 Sir Henry 2 GBC 1 GBC 2 GBC 2 GBC 1. Sir Henry 2 Fluen 2 Fluen 2 Sir Henry 2 14-12-13 29-03-14 30-11-13 15-03-14 16-11-13 01-03-14 02-11-13 15-02-14 19-10-13 01-02-14 Pulje 1 Hjemmehold score score Udehold Hjemmehold score score Udehold Sir Henry 2 8 om kongen 1 8 om kongen 1 Sir

Læs mere

Arrangør: PI-Esbjerg. Program for. Esbjerg Open. i Tennis 2010 d. 5. maj 2010. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Esbjerg. Program for. Esbjerg Open. i Tennis 2010 d. 5. maj 2010. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Esbjerg Program for Esbjerg Open i Tennis 2010 d. 5. maj 2010 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til Esbjerg Open 2010 i tennis Der er aldrig før så vidt Esbjerg Politi Idrætsforening husker

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere